Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seier i Horten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Apr 2017

(foto:Tom Minge Nilsen HA)

Etter en lang oppkjøring var det endelig klart for seriestart i Norsk Tipping liga. Kvik Halden tok turen rett over fjorden for å møte en gammel rival i Ørn Horten.

Det var på forhånd ventet at kampen skulle bli hard og tøff mot et bra hjemmelag som kom til kampen med stort selvtillit etter nedsablingen av Eik Tønsberg i den siste treningskampen før seriestarten.

Treg start

Det var Ørn Horten som kom best ut av startblokka. Allerede etter 1.min måtte keeper Viktor Kristiansen i aksjon. En frispark fra ca 20-22 meter hadde Viktor ganske god kontroll på og vippet ballen ut til hjørnespark. Slik fortsatte de neste minuttene. Ørn hadde ballen mest og med sitt høye press greide de å ødelegge for Haldensere, som virket noe uvanlig sløve i pasningspillet.

Etter et kvarter ut i første omgang og på sitt første besøk foran keeperen Vieira i Ørn målet setter Øystein Næsheim ballen i mål og gir Haldensere 0-1 ledelse i kampen. Forarbeidet til målet var av den nydelige sorten der kombinasjonere mellom Suka - Herman og ikke minst pasningen til Josef gjør at Ørn forsvaret ikke henger med.

Det går ikke mer enn syv minutter til før Ørn keeperen må plukke den andre ballen ut av nettet. På nytt er det fine kombinasjoner på høyresiden det Josef har den avgjørende pasningen som setter Øystein opp alene med keeper. Øystein ser en enda bedre plassert Bjørn som kan sette ballen og gi haldensere 0-2 ledelse.

Derfra og ut er omgangen ganske jevn med muligens et lite overtak til Kvik Halden. Verdt å nevne er nestensjansen til Bjørn i 29.min og en foholdsvis stor sjanse til Øystein etter 33.min.

Ørn hadde forøvrig hele 6 hjørnespark i 1.omg uten at noen av dem resulterte i noen farligheter.


Nervepirrende

Andre omgang på Lystlunden er av det litt mindre hyggelige slaget for alle haldensere som var til stede. Åpningen på omgangen er ganske jevn der Ørn har et lite overtak i banespillet. Det første kvarteret evner ingen av lagene å skape noe nevneverdig, men Ørn er helt klart det laget som vil mest, som løper mest og som vinner de fleste andreballene.

Omgangens første farlighet kommer etter 60.min. Et skudd fra en Ørn spiller har Viktor bra kontroll på.

Fem minutt senere er Ørn farlig frempå igjen. Viktor er sikker i det meste han foretar ser i dag og redder skuddet forholdsvis enkelt.

Det går hele 23 min. av andre omgangen før Kvik er farlig frempå og har sin største sjanse i kampen. Igjen er det Josef som legger inn til Øystein, som setter ballen rett over tverliggeren fra en meget god posisjon. 0-3 der hadde "drept" kampen, men i steden er det Ørn som får blod på tann og setter inn sluttspurten.

I det 79.min er det spissen Lasse Bransdal som reduserer til 1-2 og gir Ørn et nytt håp i kampen. De siste 10-12 minuttene av kampen er det spill på Kvik Halden sitt banehalvdel. Ørn har mye ball, men skaper ikke de store sjansene.

Den største sjansen kommer på en frispark fra 23-24 meter. G18 landslagspilleren Adnan Hadzic skrur frisparket over muren, men der er Viktor Kristiansen sikker som banken og redder skuddet ut til hjørnespark.

I kampens sluttminutter greier Kvik Halden å flytte spillet sitt høyere opp i banen og etter 4 minutter tilleggstid blåser dommeren av kampen. Haldensere kan reise hjem med årets første trepoenger i en meget tøff bortekamp hvor en god første omgang blir nesten overskygget av en meget svak andre omgang der en mister fulstendig tak på kampen og blir i store deler av omgangen løpende imellom.

Neste kamp for A-laget er mot Kråkerøy på Halden stadion, lørdag 22.april med kampstart kl. 1600.


Kampfakta:

1.runde:

Ørn Horten - Kvik Halden FK 1-2 (0-2)

Tilskuere: 252

Gule kort: Dardan Sæter-Mehmeti (Kvik Halden FK), Artan Brovina (Ørn Horten)

Kvik Halden FK: Simen F. Andersen(Viktor Kristiansen), Jiress Suka Suka, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund; Josef M. Bouchleh, Herman Blystad(Ardijon Berbatovci), Magnus Hart, Rinor Topallaj, Granit Merovci(Christian Halvorsen); Bjørn Berglund, Øystein L. Næsheim(Deniz Kaili)

Ubenyttede reserver: Besfort Shala, Artin Awihangi, Kristian Strøm.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline