Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kent Bergersen`s tanker to dager før seriestart!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Apr 2017

(Foto: Kristian Bjørneby, HA)

Jeg kan begynne med å presentere meg selv. Jeg heter altså Kent Bergersen, og har akkurat fylt 50 år. Til daglig bor jeg i Drøbak. Jeg har lang erfaring som både spiller og trener på høyeste nivå, og har skrevet en toårs avtale med Kvik Halden.

Som kjent så rykket Kvik ned fra 2. divisjon i fjor, og skal denne sesongen spille i 3. div. Dette året blir divisjonen kalt Norsk Tipping-ligaen. Sånn jeg ser det, så er dette en morsom og sportslig spennende avdeling med mange tøffe lokaloppgjør (Kråkerøy, Østsiden, Sarpsborg 08 2, Moss, Sprint Jeløy, Drøbak), samt tre lag i Oslo-området (Holmen, Ullern, Oppsal). De fire siste lagene er på andre siden av Oslofjorden (Ørn Horten, Strømsgodset 2, Vestfossen, Odd 3).

Jeg anser Moss som den store opprykkskandidaten, men tror det blir en jevn og tett liga hvor flere lag kan være med å kjempe, deriblant Kvik Halden FK om vi får en bra start, og vi klarer å holde spillerne skadefrie.

Når det gjelder spillertroppen, så har det vært store utskiftninger fra fjoråret.

Spiller som har gått ut:

Mathias Engebretsen, Vindbjart

Martin Hoel Andersen, Jerv

Joacim Heier, lagt opp

Sabri Khattab, Edmonton

Jonathan Dixon

Almir Taletovic, Angelsholm

Victor Adebahr, Island

Ole Strømsborg, skader


Spillere som har kommet inn:

Christian Halvorsen, Borgen

Rinor Topallaj, Sarpsborg 08

Magnus Hart, Sarpsborg 08

Herman Blystad, FFK

Bjørn Berglund, Øster

Som dere ser så har vi mistet mye kvalitet og rutine som det er vanskelig å erstatte, men vi har fått inn tre spennende unggutter. Dette er Rinor, Magnus og Herman, som kommer fra de lokale toppklubbene S 08 og FFK. I tillegg er har vi fått inn to gamle kjenninger og litt mer erfarne spillere i Christian og Bjørn.

Økonomien og nivået vi spiller på har gjort at vi ikke har klart å erstatte alle som har forsvunnet, noe som igjen vil si at vi er avhengig av at noen av de unge spillerne må ta store steg ila sesongen. Samtidig er vi avhengig av lite skader og få karantener etter gule og røde kort, da vi ikke har veldig stor bredde i stallen.

Vi har fått trent bra i vinter, gutta har holdt seg skadefrie og lagt ned en bra arbeidsinnsats. Vi har hatt fire fotballtreninger, pluss en kamp som fotballaktivitet i uka. I tillegg har gutta kjørt en til to økter fysisk på individuell basis pr uke, noe som skal være bra nok for dette nivået. Vi har lagt vekt på gode treninger med fokus og konsentrasjon, godt humør, engasjement og god disiplin.

Treningskampene vi har spilt har vært litt «hummer og kanari». Noen gode kamper, noen svake, og noen helt middels. Vi har slått Tønsberg, Follo og Oddevold, mens vi har tapt mot Ullern, Kråkerøy, Kjelsås og Uddevalla. I tillegg har vi en uavgjort mot Moss. Vi har en målsetning om å score i hver kamp vi spiller, og maks slippe inn ett mål. Det gjør at vi alltid vil plukke med oss poeng. I de treningskampene vi har spilt til nå, har vi klart det 3 av 8 ganger. Det er ikke bra nok når vi starter med å spille om seriepoeng! Vi begynner etter hvert å få til et bra grunnspill, men har mye å gå på ift å forsvare oss i egen 16 meter. På motsatt banehalvdel ønsker vi å skape enda klarere målsjanser, som gjør at vi kan score enda flere mål!

Våre forventninger til denne sesongen, er at vi skal være såpass solide at vi kan være med å kjempe om 3 poeng i alle kampene vi spiller. Jeg pleier å si at i løpet av en sesong så spiller du 3-4 kamper hvor alt stemmer og du vinner, og 3-4 kamper hvor ingenting stemmer og du taper. Resten av kampene er jevne «gi og ta kamper» hvor alle kvalitetene laget har er avgjørende om man vinner kampene eller ikke. Jeg håper vi har alle de kvalitetene i troppen som gjør at vi går seirende ut av så mange kamper som mulig i den kategorien. Har vi det, vil vi være med å kjempe i toppen!

Takk for at dere er med og støtter oss, og har troen på oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at sesongen skal bli spennende og kampene på stadion severdige!

Håper å se dere på stadion i løpet av sesongen!

Sportslig hilsen

Kent Bergersen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline