Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

4.div. Rekruttene med godkjent seriestart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2017

I en fartsfylt og til tider underholdende serieåpning på Strupe kunstgress, endte det til slutt uavgjort mellom rekruttene til Kvik Halden og Moss.

Begge lag stilte med meget ungt mannskap i en kamp som egentlig var satt opp som 4.serierunde i årets fjerdedivisjon, men ble flyttet ut av det tette kampprogrammet i mai..

Kvik Halden la seg bevisst lavt i første delen av førsteomgang i en noe uvant 5-4-1 formasjon. Dette førte til at Moss hadde mye ball, men ballbesittelsen befant seg mest på egen banehalvdel.

Etter som kampen "satt seg" gikk hjemmelaget over i en mer kjent 4-4-2 formasjon og klarte å flytte eget spill høyere i banen.
I en sjansefattig første omgang var det hjemmelaget som misbrukte tre enorme muligheter. Avslutninger nærmest alene fra fem meter skal omsettes i scoring....

Når en ikke scorer selv så blir en gjerne straffet. Par minutter før pause var Moss farlig frempå. En avslutning fra skrått hold fikk Viktor en hånd på, men returen satte bortelaget i mål og kunne dermed gå til pause med ledelse.


Utligning

Andreomgang startet delvis likt, men Kvik Halden spiste seg mer og mer inn i kampen, og tok mer over banespillet noe som førte til par ganske store sjanser. Det unge mannskapet la ned en del meter og innsatsen blir gjerne belønnet.

I det 70. minutt kom Markus Olaussen inn. "Mo", som har vært ute med skade i en god stund, var endelig tilbake.

To minutt før slutt var det "Mo" som fikk muligheten til å utligne etter nydelig forarbeid av Peder. Mo var kald i avslutningsøyeblikket og satte ballen sikkert i mål bak en sjanseløs Wasenius .
En fullt fortjent scoring, og et viktig premierepoeng for Kvik 2!


Kampfakta:

4.div. Kvik Halden 2 - Moss 2 : 1-1(0-1)

43.min 0-1 Roland Ilgen

88.min 1-1 Markus Olaussen

Gule kort: ingen

Røde kort: ingen


Kvik Halden FK 2: Kristiansen, Herft, Jigarp, Nadolski, Fjellstad, Horvath; Strøm, Back, Awihangi, Shala; Kaili - Ekeli, Nomell, Nordahl, Olaussen, Sjømo


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline