Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Trenerteamet rundt junior styrkes

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Apr 2017

logo-kvik.jpg


Øistein har lang fartstid i fotballen i ulike roller, og har jobbet som trener de siste 37 årene. Han har vært juniortrener i Follo, Moss, og Sprint/Jeløy, samt vært sportslig leder i Ås.

Øistein har dermed solid erfaring som kommer godt med i klubbens ønske om å satse på unge spillere, slik at vi kan utvikle egne spillere opp til klubbens A-lag.

Etter at 2001-årgangen, som Øistein hadde ansvar for, slo seg sammen med 2002-gruppa, ønsket klubben å flytte Øistein opp som en del av teamet på juniorlaget.

Hjemmesiden tok en prat med hovedtrener Jørgen la Cour, og han kunne fortelle han at var veldig fornøyd med å få Øistein inn i laget.

- "Jeg er veldig glad for at Øistein blir med oss. Først og fremst er det viktig med tanke på spillerutviklingen på juniorlaget, da Øistein har stor kunnskap som alle lag i klubben hadde hatt enorm glede av. Det at vi får inn en så kunnskapsrik trener som kan følge opp enkeltspillere enda tettere, vil nå være enklere da vi får flere trenere på feltet samtidig. Det gjør det mulig for meg og Lars Petter å ta et steg tilbake under treningene, slik at vi kan få observert mer av helheten, og dermed få med oss detaljer som er litt vanskeligere når man er midt oppe i øktene selv"

"Foruten at laget og spillere vil tjene på dette, vil dette også bety mye for meg personlig. For en ambisiøs og fersk trener som jeg er, har jeg selvsagt veldig mye å lære. Derfor er det midt i blinken at Øistein kommer inn i en slags "mentor"-rolle, da jeg også kan få veiledning, og motta tips. Det er like viktig for trenere å ha fokus på utvikling. Hvis man føler seg ferdig utviklet, det være seg spiller eller trener, så er man ikke utviklet, men ferdig.

Jeg finner ingen negative sider ved denne ansettelsen, annet enn at andre lag og trenere burde bli litt misunnelig for at vi har Øistein med oss på feltet hver dag."

Velkommen Øistein!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline