Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden møter Follo til treningskamp i dag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2017

Kvik Halden møter i dag Follo FK til treningskamp i Østfoldhallen kl. 15:00. A-laget har som kjent spilt uavgjort mot Moss FK, og vunnet over FK Tønsberg i sine to første treningskamper. Follo FK spiller til daglig i den nye regionsligaen (2. divisjon), og vil derfor være en meget god motstander for å kartlegge egen form. Vi håper å se mange Haldensere i Østfoldhallen når kampen blåses i gang.

Formasjon
I treningskampen mot Moss FK spilte a-laget sin vanlige 4-4-2 formasjon, mens i treningskampen mot FK Tønsberg for 2 uker siden spilte man 3-5-2. Hva som prioriteres i dag er usikkert, men trolig blir det en av de to man allerede har spilt. Trenerteamet med Kent Bergersen og Haris Juklo har foreløpig ikke bestemt seg for hva man skal spille når serien starter, men de leker med tanken å kunne bekle både 4-4-2 og 3-5-2 ut i fra motstanderlaget.


Skadefri tropp
A-laget stiller med skadefri tropp til dagens treningskamp, selv om flere nylig er tilbake fra enten skade eller sykdom. Blant annet har Viktor Kristiansen slitt med sykdom denne uken, mens Simen Andersen og Ole Strømsborg er tilbake i trening fra sine skader. Siden treningskampen mot FK Tønsberg for 2 uker siden er det små forandringer. Sabri Khattab har ankommet Canada og Edmonton FC, mens Rinor Topallaj er tilbake fra landslagssamling. Samtidig er det verdt å merke seg at Ardijon Berbatovic blir å se i Kvik Halden-drakten i dagens kamp, da for å se han som midtbanespiller. Ardi har foreløpig ikke skrevet under for noen ny klubb, og er forventet å spille de siste 30 minuttene av kampen. Følgende spillere er med i dagens tropp:

Keepere: Viktor Kristiansen, Simen Andersen
Forsvarsspillere: Arber Skhodrani, Dardan Mehmeti, Jakob Lund, Ole Strømsborg, Josef Myren, Christian Halvorsen
Midtbanespillere: Rinor Topallaj, Jiress Suka Suka, Granit Merovic, Kristian Strøm, Ardi Berbatovic, Markus Olaussen
Angrepsspillere: Øystein Lundblad, Björn Berglund, Herman Blystad, Deniz Kaili0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline