Diverse info; treningskamper, vinterferie og cup

Postet av Gutter 2005 den 16. Feb 2017

Sesongen er godt i gang og vi hadde fine kamper og prestasjoner av absolutt alle sammen sist søndag.

I vinterferien kjører vi frivillig trening mandag og tirsdag med mye spill. Resten av uken tar vi ferie.

De siste dagene har det ramlet inn en del forespørsler fra andre lag om treningskamper mot oss, vi har fått henvendelser fra Kråkerøy, Borgen og FFK, dvs Fredrikstad sitt bylag. Her måtte vi takke nei da de kun ønsket å spille 9 er. Uansett er det moro å være ettertraktet. Dette har igjen medført en del arbeid for oss i form av å få kabalen til å gå opp i forhold til det å skaffe motstander til alle spillerne våre og at alle får et tilnærmet likt kampprogram.

Vi har landet på følgende opplegg:

Onsdag 1 mars skal vi reise til Kråkerøy for å spille mot deres nivå 1 lag. Lagene er ikke satt opp enda, dette er kun brutto troppen med avreise Coop kl 16.30, kampstart er kl 18.00, vi får garderobe med dusj så all skifting kan skje der inne.

Følgende møter onsdag 1. mars kl 1630:

Jonas, Fredrik S, Markus, Christian, Ole Jesper, Leo, Edvard, Samuel, Simen, Teodor, Per, Ervin, Henrik, Lukas L, Benjamin K, Aurel, Kasper, Julius, Oscar, Didrik, Mersudin, Fredrik A, Boye og Tristan.

Fredag 10 mars kl 18.30 skal vi til Borgen med 2 nivå 1 lag. Her kommer vi til å ta ut en tropp etter Kråkerøy kampene. Avreise blir fra Coop kl 17.30


Helgen 17 -19 mars hadde vi meldt på 4 lag til Eat, Sleepe Moove ( Bendit cup ) i Østfoldhallen. Pga kampene mot Borgen og Kråkerøy trakk vi to lag fra denne cupen og stiller derfor kun to lag her. Hvilken dag vi skal spille på vet vi ikke enda, men de spillerene som skal delta her er i utgangspunktet de som ikke får spille mot Kråkerøy og Borgen.

Hvis noen allerede nå vet at de er bortreist og ikke kan delta på de nevnte datoene over må dere sende sms til Rune.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline