Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nok en spiller tar steget til profflivet fra Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2017

Det siste året har både Brice Wembangomo og Martin Hoel Andersen fått sjansen som profesjonell fotballspiller etter å ha utviklet seg i Kvik Halden. Nå har nok en spiller fått muligheten, denne gangen på et annet kontinent!


Proff for andre gang

Haldenseren Sabri Freddy Khattab har nesten 180 kamper for Kvik Halden, teknikeren med Egyptiske gener var i 2016 tilbake i Halden etter 3 år på Jæren med 1. divisjonsspill i Bryne. Sesongen 2016 ble ikke som forventet, men nå har Sabri fått en sjelden mulighet, han skal nemlig til Edmonton i Canada for å spille på nest øverste nivå i den amerikanske ligaen.


Stolt klubb

Kvik Halden er selvsagt lei seg for at klubben nå mister en av de beste spillerne, men samtidig er man stolt av at det nok en gang er levert en spiller til profflivet.

Sabri føyer seg dermed inn i rekken (nok en gang) over spillere som havner i toppfotballen etter å ha spilt i polkadrakt. De senere årene har Martin Hoel Andersen, Brice Wembangomo, Jørgen Strand Larsen og Kjetil Haug tatt steget inn i profesjonelle klubber etter å hatt viktige år i Kvik.

- Det er synd å miste Sabri, men vi ønsker ikke å stå i veien for et slikt eventyr. Vi er fornøyd med å bevise at vi kan produsere fotballspillere i Kvik Halden, og overgangen gjør ingenting med ambisjonsnivået for 2017-sesongen. Vi regner med å kunne presentere en ny forsterkning om kort tid, og jobber videre for å forsterke laget fra fjorårssesongen. Forteller Haris Juklo.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline