Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden FK ansetter ny Daglig Leder

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jan 2017

Kvik Halden FK har i dag inngått avtale med Marthe Forsth-Svensson om ansettelse som daglig leder, med virkning fra 13. februar 2017.

Marthe har en pedagogisk bakgrunn og en lang yrkeserfaring fra skoleverket der hun har hatt roller både innenfor undervisning og ledelse. Hun holder nå på med en masteroppgave innenfor organisasjon og ledelse. Marthe har også erfaring med arbeid innenfor frivillige organisasjoner, med bl.a. styreverv i Halden Cykleklubb, ansvarlig for barnerittet under Ladies Tour of Norway, samt medlem av organisasjonskomiteen for Ladies Tour of Norway 2016 og 2017.

Med Marthe på laget, styrker klubben fokuset rundt organisasjon og ledelse, og hennes egenskaper og erfaring vil være svært viktige i forhold til klubbens videre utvikling innenfor dette området. Marthes erfaring med barn og ungdom og deres foresatte vil også være svært nyttig å ta med seg i arbeidet som er relatert til klubbens barne- og ungdomsvirksomhet.


Hovedansvaret for Daglig Leder vil være:

Daglig drift av klubben

Alle administrative oppgaver inn mot klubb, krets og forbund

Koordinering av arrangement

Banedrift og anlegg

Markedsarbeid

Informasjonsarbeid


Vi er spesielt glade for at det er en kvinne som har vist seg å være best kvalifisert for denne stillingen, da det i dag er alt for få kvinner med lederverv innenfor idretten.


Vi ønsker Marthe hjertelig velkommen i klubben!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline