Referat fra foreldremøte som ble avholdt 10. januar

Postet av Gutter 2002 den 16. Jan 2017

G02 arrangerte foreldremøte tirsdag 10. januar – og det var et imponerende oppmøte. Mamma eller pappa for 21 spillere var tilstede.

Atmosfæren var god og diskusjonene var saklige. De viktigste punktene fra møtet var som følger:

  • Robert fortsetter som hovedtrener for hele årgangen samt KM-laget. Espen er hovedtrener for Breddelaget.
  • Lene overtar noen av Fraukes arbeidsoppgaver – spesielt dette med elektronisk påmelding til turneringer etc.
  • Det var ingen som påtok seg rollen som dugnadsansvarlig – men det er ikke for sent. Med tanke på hvor mye mange andre gjør for disse guttene så er dette en «liten rolle». Ring Robert dersom du vil ta på deg den rollen – og dersom det er flere som melder seg så «kjører» vi en loddtrekning ….
  • Vi melder på to lag til seriespill; KM-lag og Breddelag.
  • Årets «langtur» blir til Porsgrunn og Fjord Line Cup som arrangeres 11.-13. august. Vi stiller med KM-lag og Breddelag. Hovedgrunnen til at det blir et Porsgrunnsbesøk er at da spiller begge lagene på samme område og vi ønsker å prioritere det sosiale – her bør det være mulighet til at guttene kan «heie på hverandre».
  • Lagkassa fylles opp av hvem som vil – alle har lov til å bidra og alle monner drar ….. Kontonummer kommer etter hvert!
  • Det skal gjennomføres spillersamtale med alle guttene.

Helt til slutt så glemte vi dessverre å takke Frauke for en fremragende innsats i den perioden hun har vært engasjert hos G02. Hun ønsker å prioritere (forståelig nok ….) et jentelag fremover. Den jobben hun har gjort har vært fantastisk og har definitivt redusert arbeidsbyrden til de andre i støtteapparatet. Sorry at vi glemte å klappe for deg – det var en forglemmelse!! Takk for alt du har gjort!!!

(åpenbart i feil "uniform" .......)


Vennligst tryk på lenken nedenfor for å se presentasjonen med noen kommentarer ... 170110 Foreldremøte Kvik Halden FK G2002 - referat.pdf0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline