4. div: Seieren glapp på overtid.

Postet av Treningsgruppe 2 den 11. Okt 2016

Kviks rekrutter ledet 2 ganger i 4.div kampen borte mot Selbak mandag kveld men hjemmelaget kom tilbake begge ganger - siste gang i det 91. minutt.

Første omgang startet med at hjemmelaget forsøkte å presse høyt men uten å komme til de store sjansene. Det gikk ikke lenge før Kvik kom til sjanser og etter 22 minutter kliner Ardi ballen i nettaket bak Selbaks keeper. Dermed 1 -0 til Kvik. Hjemmelaget fikk tildelt corner etter 26.min og den ble headet i mål til 1 - 1. Flere mål ble det ikke i omgangen og lagene gikk til pause med 1 - 1.

2. omgang startet som den første, Selbak gikk hardt med høyt press men uten å skape store sjanser. Kvik tok mer over og etter 80 minutter fikk Kvik straffe etter at en Selbak-spiller hadde stoppet ballen med armen. Straffesparket ekspederte Ardi kontant i mål, helt utagbart for Selbaks sisteskanse. Dette resultatet sto seg til ett minutt på overtid. Selbak fikk straffe etter at en Kvik spiller hadde handset. Dermed endte det med poengdeling selv om Kvik burde avgjort kampen på en av de store sjanse som ble skapt etter 2 - 1 målet.


KAMPFAKTA

Selbak KG

Selbak - Kvik Halden FK 2 2 - 2 (1 - 1)


22. min 0 - 1 Ardijon Berbatovci ( ass. Jonathan Dixon Storvik)

26. min. 1 -1|

80. min 2 - 1 Ardijon Berbatovci - (straffe)

90 + 1 2 - 2


Kvik stilte med følgende:

Victor Kristiansen

Anton Agersborg

Dardan Sæter Mehmeti

Arber Shkodrani

Andreas Jigarp

Jonathan Dixon Storvik (65. min Mystere Luabeya)

Sabri Khattab

Besfort Shala

Ardijon Berbatovci

Deniz Kaili ( 46. min Ole Jacob Herft)

Adrian Gjerlaugsen


Ubenyttede reserver:

Henrik Dahl. Niklas Fjellstad, Tobias Back og Lars Petter Brevig


Gult kort : Jonathan Dixon Storvik0 Kommentar

Slo serielederen

Postet av Treningsgruppe 2 den 4. Okt 2016

Etter å ha rotet bort 2 poeng i forrige kamp slo rekruttene kraftig tilbake mandag kveld da Råde ble banket 1 - 0. Råde prøvde med høyt press fra avspark og kom til en halvsjanse men Kvik slo tilbake og etter 4 minutter lå ballen i nota bak Rådes keeper.. Herfra og ut omgangen dreide det meste seg om hjemmelaget. Kvik var best i alt og det eneste som manglet var flere scoringer.Lagene gikk til pause med 1 - 0 til Kvik.

2. omgang ble jevnere men med et spillemessig overtak til Kvik. Selv om Råde presset på de siste 10 minuttene for en utligning ble det ikke flere mål og hjemmelaget kunne juble for 3 viktige poeng og en foreløpig sikker plass på 4.div tabellen.

Dette var en meget godt gjennomført kamp av våre gutter og seieren var fullt fortjent og burde vært større.

Nå gjenstår en nervepirrende avslutning med 3 kamper hvor vi er nødt til å ta poeng. Neste kamp er borte mot Selbak så hjemme mot Borgen før vi møter TTIF i Tistedal i siste serierunde. Alle tre lagene ligger foran oss på tabellen men det ser ut til at vi spiller bedre fotball jo bedre motstanderen er så dette blir spennende. Selv om vi i dag ligger på sikker plass er det veldig jevnt og vi må ta poeng i de 3 siste for å sikre 4. div spill også neste år.


KAMPFAKTA

Kvik Halden FK 2 - Råde IL 1 - 0 (1 - 0)

Strupe kunstgress


4. min 1 - 0 Granit Merovci


Kvik stilte med følgende lag:


Viktor Kristiansen

Andreas Jigarp (fra 75. min Mystere Luabeya)

Jørgen Andersen

Niklas Fjellstad

Anton Agersborg

Jacob Madsen Lund

Besfort Shala

Mathias Engebretsen

Deniz Kaili (fra 87. min Henrik Dahl)

Granit Merovci (fra 46.min Ole Jacob Herft)

Almir Taletovic (fra 83. min. Adrian Gjerlaugsen)


Kort:

Gulë kort:

Kvik Halden: Granit Merovci

Råde: 2 gule
0 Kommentar

Lisleby FK - Kvik Halden FK 2 2 - 2

Postet av Treningsgruppe 2 den 27. Sep 2016

Det ble kun uavgjort i bortekampen i 4. div mot Lisleby mandag kveld. Kampen var skuffende dårlig fra vår side etter at vi hadde en meget god kamp mot Moss sist.

Det var først og fremst 1. omgang som la grunnen for det skuffende resultatet - den var rett og slett elendig med totalt mangel på vilje og innsats. Vi lå under med 0 - 2 til pause etter Lislebymål i det 21. og det 37. minutt. 0 - 1 kom på et bicycletas lignende skudd og 0 - 2 var et innlegg som gikk direkte i mål.

2. omgang ble et nesten sammenhengende press mot Lislebys mål men til tross for store sjanser varte det helt til det 70. minutt før ballen lå i nota bak Lislebys keeper. Jakob tok med seg ballen, passerte flere motstandere og det endte med at en Lisleby spiller felte ham innfor 16.meteren. På den påfølgende straffa var Øystein sikker som banken. Målet ga ny energi til Kvikspillerne og presset mot motstandernålet ble enormt. Lisleby lå med hele laget innfor 16 meteren de siste minuttene men det varte helt til 2 minutter på overtid at Jakob fikk beinet ballen i mål etter flipperspill innenfor 5 meteren. Kristian ble løpt ned foran mål kun et par minutter etter at Kvik fikk sin straffe og kanskje det var dette som gjorde at dommeren ikke blåste straffe på noe som så ut som en soleklar sådan. Kristian ble for øvrig skadet i denne situasjonen og ble kjørt til legevakta med noe som så ut som en leddbåndskade i kneet. Vi håper det ikke var så alvorlig og ønsker Kristian god bedring og at han er raskt tilbake på banen igjen.


KAMPFAKTA

Lisleby FK - Kvik Halden FK 2 2 - 2 (2 - 0)

Sentralidrettsanlegget gress.


21. min. 1 - 0

37. min. 2 - 0

70. min 2 - 1 Øystein Lundblad Næsheim

90 + 2 2 - 2 Jakob Madsen Lund


Følgende spilte for Kvik Halden

Viktor Kristiansen

Jakob Madsen Lund

Jørgen Andersen

Niklas Fjellstad

Aleksander Nadolski

Josef Myhren Bouchleh

Kristian Strøm ( fra 74. min Mystere Luabeya)

Granit Merovci (fra 65. min. Deniz Kaili)

Besfort Shala

Deniz Kaili (fra 46. min Ole Jacob Herft)

Øystein Lundblad Næsheim


Gult kort: Jakob Madsen Lund
0 Kommentar

Nytt ettmålstap for Kvik 2

Postet av Treningsgruppe 2 den 13. Sep 2016

Til tross for at Kvik Halden var best i 80 av 90 minutter i bortekampen mot Kråkerøy stakk hjemmelaget av med seieren.

Kvik tok tak i kampen fra første sekund og dominerte banespillet. Andreas var alene igjennom etter 24 minutter uten at det ble mål men bortsett fra dette klarte ingen av lagene å skape de helt store sjansene.

Etter pause startet Kråkerøy best og tok ledelsen etter 48 minutter på straffe. Kun 2 minutter senere ble ikke Kviks keeper og en forsvarspiller enige om hvem som skulle ta ballen og en Kråkerøyspiller snappet ballen isteden og dermed 2 - 0. Etter denne kald-dusjen tok e Kvik igjen over initiativet i kampen og Kristian satt ballen i tverrligger på et innlegg fra Andreas. Kvik trykket på mer og mer og etter 83 minutter kom reduseringen da Jiress ekspederte Kristians corner i mål. Til tross for stort press og flere sjanser ville ikke ballen i mål og dermed nok et ettmålstap.


KAMPFAKTA

Kråkerøy Stadion

Kråkerøy 2 - Kvik 2 2 - 1 (0 -0)


48. min 1 - 0 Straffe

50. min 2 - 0


Kvik stilte med følgende lag:

Mats Nordahl

Anton Agersborg

Jørgen Andersen

Aleksander Nadolski

Andreas Jigarp (fra 82. min Niklas Fjellstad)

Deniz Kaili (fra 71. min. Henrik Dahl)

Jiress Suka-Suka

Jonathan Dixon Storvik

Besfort Shala

Kristian Strøm

Adrian Gjerlaugsen (fra 55. min Mystere Luabeya)


Gult kort: Besfort Shala


0 Kommentar

Rek.laget tapte.

Postet av Treningsgruppe 2 den 6. Sep 2016

Rekruttlaget tapte 3 -2 mot Rakkestad mandag kveld etter å ha ledet kampen 2 ganger.

Det startet bra med Kvik-scoring allerede etter 6 minutter da Øystein satt et frispark i mål via en motspiller. Rakkestad utlignet etter 14 minutter på en corner. Etter 25 min. tok Kvik på nytt ledelsen ved Kviks bestemann i dag - Arber Skodrani. Sju minutter senere utlignet Rakkestad på nytt også denne gang på en dødball hvor ballen ble headet i mål. 2 -2 ble også pauseresultatet.

2. omgang startet som den første - Kvik forsøkte å trille ball mens Rakkestad satset på raske kontringer. Det var på en slik kontring etter 77 minutter at Rakkestad headet ballen i mål til 2 - 3. Dette ble også kampen siste mål og et nytt tap for våre rekrutter.

Rakkestad vant kampen etter å ha spilt god ganmmeldags Drillofotball med lange klareringer og stor vilje. Det så rett og slett ut som Rakkestad ville mer enn Kvik.

KAMPFAKTA

Kvik Halden 2 - Rakkestad IF 2 - 3 (2 - 2)

Strupe Kunstgress


1 - 0 6. min Øystein Lundblad Næsheim

1 - 1 14 min (Corner)

2 - 1 25. min Arber Shkodrani (Øystein Næsheim Lundblad)

2 - 2 32. min. Frispark

2 - 3 78. min. Heading


Kvik Halden FK stile med følgende:


Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp

Arber Shkodrani

Jakob Madsen Lund

Jørgen Andersen (74. min Mystere Luabeya)

Anton Agersborg

Besfort Shala

Tobias Fjellstad Back

Markus Olaussen

Granit Merovci

Øystein Lundblad Næsheim


Lars Petter Brevig, Deniz Kaili, Henrik Johan Dahl, Mehmet Kabashi og Mads Tellesås Torp var ubenyttede reserver0 Kommentar

Nok et tap for rekruttlaget på overtid.

Postet av Treningsgruppe 2 den 30. Aug 2016

Rekruttlaget fikk en marerittstart på kampen mot Sprint mandag kveld. Simen tråkket over og måtte ut etter 9 minutter og ble erstattet av Mats. 3 minutter senere var 0 - 1 et faktum etter et langskudd.

Dette sto seg til det 43. min da Sprint satt inn sitt andre mål for dagen på en heading etter corner.

1. omgang var relativt jevn men i 2. omgang tok Kviks rekrutter skikkelig tak i kampen og etter 55 minutter kom reduseringen. Tobias var sist på ballen. Bortelaget fortsatte å trykke på og etter 63 min fikk Øystein god tid til og sikte og banket inn utligningen. Øystein var også sist på ballen da Kvik tok ledelsen etter 77 minutter. Ledelsen holdt fram til det 83. minutt da Sprint satt et frispark i mål fra ca. 20 meter. Til tross for at Kvik var klart best og hadde flere 100% sjanser i sluttminuttene ved bl. andre Jakob og Mystere var det Sprint som scoret 2 minutter på overtid. Akkurat som i forrige kamp tapte vi altså på overtid etter å ha dominert kampen og sløst med sjansene.


KAMPFAKTA

Bellevue kunstgress

Sprint Jeløy 2 - Kvik Halden 2 4 - 3 (2 - 0)


12. min 1 - 0

43. min 2 - 0

55 .min 2 - 1 Tobias Back (Deniz Kaili)

63. min. 2 - 2 Øystein Lundblad Næsheim (Jakob Madsen Lund)

77. min. 2 - 3 Øystein Lundblad Næsheim (Mystere Luabeya)

83. min. 3 - 3

92. min. 4 - 3


Kvik Halden 2 stilte med følgende lag:


Simen Fredheim Andersen (fra 9. min Mats Nordahl)

Arber Shkodrani

Niklas Fjelstad

Jakob Madsen Lund

Andreas Jigarp

Tobias Fjellstad Back

Besfort Shala

Kristian Strøm

Deniz Kaili (fra 57. min. Mystere Luabeya)

Granit Merovci

Øystein Lundblad Næsheim

0 Kommentar

Rek-laget tapte 2 poeng på overtid

Postet av Treningsgruppe 2 den 24. Aug 2016

Kveldens 4. div. kamp på Strupe mellom Kvik Halden 2 og Tronvik endte 2 - 2 etter at Tronvik utlignet med kveldens siste spark på ballen.

De første 45 minuttene gikk uten at noen av lagene maktet å score. Hjemmelaget burde ha ledet til pause, men maktet ikke å få ballen bak Tronviks keeper til tross for 3 - 4 kjempesjanser. Tronvik fikk en spiller utvist i sluttminuttene etter overfall på Alex Nadolski.

2. omgang var bare 4 minutter gammel da Deniz sendte Kvik i ledelsen med en lobb. Nå gikk det fort - 2 minutter senere var det lagene igjen like mange spillere på banen da Alex fikk det røde. Etter den påfølgende straffen var lagene like langt også i målprotokollen. I det 69. min tok Kvik igjen ledelsen da Dix headet Kristians frispark i mål. 2 - 1 ledelsen sto seg helt til det 92. minutt da Tronvik kjempet til seg ett poeng. En gedigen nedtur for hjemmelaget som var bedre enn Tronvik til tross for at det var lite som stemte i kveldens kamp.


Kvik Halden 2 - Tronvik 2 - 2 (0 - 0)

Strupe Kunstgress.


49. min. 1 - 0 Deniz Kaili (ass. Aleksander Nadolski)

52. min. 1 - 1 Straffe

69. min. 2 - 1 Jonathan Storvik Dixon (ass. Kristian Strøm)

90. min. 2 - 2


Kvik Haldens lag i kveld:

Simen Fredheim Andersen

Aleksander Nadolski

Jørgen Andersen (80. min. Niklas Fjellstad

Kjetil Andreassen

Jonathan Storvik Dixon

Tobias Fjellstad Back (46. min Andreas Jigarp)

Besfort Shala

Deniz Kaili

Granit Merovci ( 46. min. Adrian Gjerlaugsen)(75. min Tobias F.Back)

Jan Martin Hoel Andersen (56. min Markus Olaussen)

Kristian Strøm


Rødt Kort: Aleksander Nadolski

Gult kort: Kristian Strøm0 Kommentar

Kvik Halden FK 2 - Tistedalen TIF 1 - 0

Postet av Treningsgruppe 2 den 28. Jun 2016

Etter å ha tapt flere kamper på rad, men spilt feiende flott fotball ble det endelig seier igjen. Paradoksalt kom seieren etter den spillemessig dårligste kampen på lenge. Men - det viktigste i dag var å ta 3 poeng og det klarte laget. Dagens matchvinner ble Ole Jacob Herft, allerede i det 8. minutt. Han tok i mot en crosspassning fra Markus Olaussen, dro av en forsvarspiller og satt ballen nede i keepers venstre hjørne til 1 - 0 ledelse, et mål som etterhvert skulle vise seg å bli kampens eneste mål og gi hjemmeseier.

Kampen var spillemessig jevn i første omgang men i 2. omgang var Kvik det beste laget og skapte flere sjanser som burde resultert i flere mål. Kviks angripere var alene igjennom med motstanderens keeper flere ganger uten å få løsnet skudd. TTIF eneste sjanse i 2. omgang kom etter 88 minutter. Grunnlaget for seieren ble lagt etter godt forsvarspill.

Eneste skår i gleden i dag var at Markus måtte en tur på sykehuset med hjernerystelse.


KAMPFAKTA


Halden stadion

1 - 0 8. min. Ole Jacob Herft (assist Markus Olaussen)


Kvik Halden FK stilte med følgende lag:

Simen Fredheim Andersen

Henrik Dahl

Jørgen Andersen

Arber Shkodrani

Eirik Horvath

Markus Olaussen (fra. 20.min Nicolai Johansen)(fra 73. min Adrian Gjerlaugsen)

Tobias Back

Kristian Strøm

Granit Merovci (fra 46, min. Mathias Engebretsen)

Deniz Kaili

Ole Jacob Herft (fra 80. min Nicolai Johansen)


Gule kort:

2 til Kvik (Henrik Dahl og Adrian Gjerlaugsen)

3 gult til TTIF


Etter dagens seier passerte vi Tistedalen på tabellen og ligger på 7. plass med 19 poeng, kun 1 poeng fra 4.plass.

Dette var siste kamp før ferien og neste kamp er borte mot Mysen 9/8.


GOD SOMMER!


0 Kommentar

Bittert Rek-tap mot Borgen

Postet av Treningsgruppe 2 den 20. Jun 2016

Borgen vant 2 -1 over Kvik Halden 2 i et ordentlig grisevær på Mobakken i kveldens 4. div-kamp. I en første omgang hvor Kviks rekrutter hadde et spilleovertak mot Borgen var det helt mot spillets gang at Borgen tok ledelsen. En Borgenspiller slo et innlegg fra høyre som isteden ble en lobb over Simen og i mål. Kvik fortsatte å spille godt resten av omgangen dog uten å få ballen i mål bak Markus Havnes Løken i Borgen-målet.

Hadde Kvik hatt et spilleovertak i første omgang kan man nok betegne 2.omgang som ren overkjøring - ballen var bare sporadisk på Kviks banehalvdel. Til tross for dette varte det helt til det 60. minutt før det ble scoring. Martin fikk ballen på høyrekanten og slo et perfekt innlegg fra dødlinja som Deniz møtte perfekt med hodet og stillingen var 1 - 1. Kvik fortsatte å spille ut Borgen men i det 70. min kom en Borgenspiller seg gjennom på en kontring etter at Kvik ble vel offensive og blottet seg bakover. Dermed var Borgen igjen i ledelsen - en ledelse som skulle vise seg å vare kampen ut til tross for store sjanser til våre gutter.

Etter spill og sjanser kan vel dette med god grunn betegnes som et ran. Kvik var spillemessig klart best og burde ha avgjort denne kampen til sin fordel. Skal slike kamper vinnes må vi klare å omsette en mye større andel av sjansene i mål.

Nå er det bare å brette opp ermene og satse på 3 poeng mot Tistedalen i neste kamp.


KAMPFAKTA

Mobakken Idrettsplass

Borgen - Kvik Halden 2 2 - 1 (1 - 0)


1 - 0 15. min.

1 - 1 60. min Denis Kaili (ass. Martin Hoel Andersen)

2 - 1 70. min


Kvik Halden FK stilte følgende lag:


Simen Fredheim Andersen

Henrik Dahl

Arber Shkodrani

Niklas Fjellstad

Nicolai Johansen (fra 70. min Ole Jacob Herft)

Tobias Back

Martin Hoel Andersen

Kristian Strøm (fra 80. min. Besfort Shala)

Markus Olaussen

Granit Merovci

Deniz Kaili


Ubenyttede reserver:

Mats Nordahl

Eirik Horvath

Adrian Gjerlaugsen


Gule kort:

Arber Shkodrani

Ole Jacob Herft:


0 Kommentar

Rekrutt-tap 0 - 1 mot Selbak

Postet av Treningsgruppe 2 den 14. Jun 2016

En elendig start på kampen ødela for et godt resultat i 4. div. mot Selbak mandag kveld.

De første 10 minuttene kunne det se ut som om Kviks spillere ikke hadde hørt at dommeren hadde blåst i gang kampen. Selbak kjørte kampen fullstendig og etter 5 minutter var 0 - 1 et faktum. Hjemmelaget kom litt bedre med etter hvert og kom til noen sjanser men det var fullt fortjent at Selbak ledet da lagene gikk til pause..

i 2. omgang tok hjemmelaget initiativet i kampen fra første spark på ballen. Til tross for et klart spilleovertak som resulterte i flere gode sjanser klarte Kvik-spillerne ikke å få ballen i mål bak Selbaks keeper. Laget tok seg ikke tid til å bygge opp bakfra og forsøkte altfor ofte å sende i veg den perfekte gjennombruddspasningen. Dette medførte brudd imot og flere farlige kontringer. Heldigvis tok en meget god Simen seg av disse på en glimrende måte. Med litt mer tålmodighet i oppspillsfasen for å unngå kontringer burde denne kampen blitt avgjort til hjemmelagets fordel. Isteden gikk vi på et forsmedelig 0 - 1 tap.


KAMPFAKTA

Halden stadion


Kvik Halden 2 - Selbak 0 - 1 (0 - 1)


0 - 1 6. min.


Advarsler:

Kvik : 1 gult (Niklas Fjellstad)

Selbak: 1 gult


Kvik Halden FK's lag


Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp (fra 75. min. Henrik Dahl)

Arber Shkodrani

Niklas Fjellstad

Ole Jakob Herft

Tobias Back

Jonathan Storvik Dixon

Kristian Strøm

Besfort Shala (fra 46. min. Nicolai Johansen)

Markus Olaussen

Deniz Kaili

0 Kommentar

Råde - Kvik Halden FK 2 - 1

Postet av Treningsgruppe 2 den 6. Jun 2016


 Råde gikk seirende ut av toppkampen i 4. div. mot Kvik Halden  på Råde idrettspark i kveld. Kampen ble  spilt i et høyt tempo hvor begge lag kom seg til store sjanser og det var utrolig at det varte helt til det 71. min før et av lagene fikk ballen i mål. Blant annet hadde Øystein 2 baller i metallet og Dennis var alene mot Rådes keeper. I den andre enden vartet Simen opp med noen praktredninger og holdt Kvik inne i kampen. Råde gikk opp til 2 - 0 før Granit reduserte 10 minutter før slutt. Kvik hadde et par sjanser til å utligne i sluttminuttene uten å lykkes å få ballen i mål og kampen ebbet ut med et ettmålstap for våre gutter.

Kampfakta

Råde Idrettspark.

Råde IL -  Kvik Halden FK    2 - 1  (0 - 0)

1 - 0  71. min.
2 - 0  76. min.
2 - 1  81. min  Granit Merovci  (ass. Markus Olaussen)

Kvik stilte med følgende lag;

Simen Fredheim Andersen
Andreas Jigarp
Arber Shkodrani
Niklas Fjellstad
Nicolai Johansen (64. min  Eirik Horvath)
Granit Merovci
Tobias Back
Kristian Strøm
Besfort Shala (65. min. Markus Olaussen)
Deniz Kaili (64. min. Ole Jacob Herft)
Øystein Lundblad Næsheim (80. min. Adrian Gjerlaugsen)

Kort;
1 gult til Kvik Halden  (Granit Merovci, karantenei neste kamp)
1 gult til Råde
0 Kommentar

Seier mot Lervik, ny(e) fotovinner(e) og to bursdager!

Postet av Treningsgruppe 2 den 21. Mai 2016

Siden begge mr. Back droppa ut og rett og slett ikke turte å skrive referat fra fredagens kamp mot Lervik, tar vise-vise-referent Mads Petter over.

Kvik Halden går ut på banen litt usikre på hvordan Lervik stiller etter det ydmykende tapet mot de tidligere i vinter, da vi tapte 3-2. Vi var klare for en fysisk kamp, med et Lervik-lag som gikk for seier. Noe stor dramatikk ble det likevel ikke, og første omgang var forholdsvis kjedelig og hadde ingen spesielle store sjangser. Første målet var av Per-Christian, etter et godt gjennomspill av Besfort etterfulgt av et godt touch av PC, som plasserer ballen fint i hjørnet. Mål nummer to kommer rett før pause da underskrivende vinner en hodeduell i feltet, og ballen går via tverrligger, keeper og deretter i mål. (Til alle kverulanter der ute, det er ikke selvmål selvom ballen går innom keeper, og ballen var svært velplassert) Assist: Sjømo (fantastisk venstrefot) Pauseresultat: Lervik 0-2 Kvik Halden.

I andre omgang ble Lervik mer slitne, og Kvik hadde full kontroll. Det ble mer rom, og mål nummer tre kommer etter et hodestøt av vår lille Fellamini, Besfort Shala. Viktig mål for å poengtere kampen. Assist: Mads Torp (fantastisk høyrefot) Mål nummer 4 er enda et hodestøt av vår stopperkjempe Niklas (som forøvrig fyller 17 år i dag, gratulerer) Jens Mo punkterer kampen 5-0 etter et velplassert skudd. Alt i alt, Kvik styrer kampen fra start, men sliter litt med å finne rom i starten. Likevel har vi full kontroll både offensivt og defensivt, og det skal nevnes at vi har gått fra å slippe inn en hel haug dødballmål til å score 3 på hode.

Startellever (3-5-2):

Nordahl

Anton - Mads Petter (Birger 45') - Niklas

Mehmet (Mystere 55') - Jens - Besfort (Tobias 65') - Sjømo - Henrik (Andreas 65')

Mads Torp (Adrian O 65') - Per Christian


Tilfeldighetene skulle ha det til at den selvutnevnte kampreferenten også vant fotokonkurransen del 4, siden han sendte inn det beste bidraget denne kvelden. Tema er den kombinerte garderobefeiringen av Niklas (17), Anton (18) og seieren :-)

GRATTIS TIL NIKLAS (17) OG ANTON (18)!

Det som imidlertid er VELDIG synd for Mads Petter, er at det dessverre ikke går an å få premie to ganger i denne konkurranseserien :-( Det som da skjer, er at premien automatisk går videre til den som har vist mest interesse for, og innsats i, konkurransen så langt UTEN å vinne noe. Det betyr at det er Totto Sundt Nordenhaug som vinner et nydelig Kvikeskjerf denne gangen, blant annet på grunn dette stemningsbildet av sin kjære makker, tatt under forrige seier hjemme på Strupe:

Gratulerer til både Totto og Mads Petter!

Neste og siste sjanse i konkurransen kommer snart!0 Kommentar

Nytt rek .tap

Postet av Treningsgruppe 2 den 20. Mai 2016

Kvik Halden 2 - Kråkerøy 2 0 - 4 (0 - 1)

Det ble et nytt tap for rekruttlaget da de møtte Kråkerøys rekrutter på Strupe torsdag kveld. Kvik startet kampen og hadde bra trykk mot motstanderens mål de første 7 - 8 minuttene så tok Kråkerøy over mer og mer. Det virket som de ville mye mer enn hjemmelaget og etter 15 minutter tok de ledelsen på en kontring etter en Kvik Halden corner. Kvik skapte noe sjanser de siste 5 - 10 minuttene uten å få ballen i mål og omgangen ebbet ut med Kråkerøy ledelse 1 - 0.

Hjemmelaget startet 2. omgang bra og etablerte et trykk mot Kråkerøy-målet de første minuttene men ballen ville ikke i mål. Etter 67 minutter var det isteden bortelaget som fikk nettkjenning. Kvik hadde mye ball og skapte sjanser men Kråkerøy var fortsatt farlige på kontringer og satt inn sitt 3. mål etter 84 minutter og 4 - 0 på overtid. Kvik skapte minst like mange sjanser som motstanderen men en kombinasjon av en god og heldig Kråkerøy keeper og dårlige Kvik avslutninger resulterte i at hjemmelaget gikk av banen uten scoringer.

KAMPFAKTA

Strupe KG


0 - 1 15. min

0 - 2 67. min

0 - 3 84. min

0 - 4 90. min.


Kvik Halden 2 stilfølgende lag:


Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp

Dardan Mehmeti (75. min Niklas Fjellstad)

Kjetil Andreassen (57. min Lars Petter Brevig)

Eirik Horvath

Tobias Back

Granit Merovci

Jonathan Dixon Storvik (78. Henrik Dahl)

Kristian Strøm

Deniz Kaili (46. min Besfort Shala)

Adrian Gjerlaugsen
0 Kommentar

Vinner av fotokonkurransen, del 3

Postet av Treningsgruppe 2 den 13. Mai 2016

Vinner av fotokonkurransen, del 3! Etter mye kjeft på messenger av konkurransearrangøren, som i utgangspunktet ikke godkjente bildet pga. avvik fra reglene (skulle være av alle målscorerne), viser det seg at dette (utrolig nok!) likevel er det beste bidraget. Tittelen på bildet er "Mitt livs største øyeblikk". Motivet er fotografen sammen med målscorer PC, og vinneren heter Ole Jacob Herft. Ingen vet om han er spiller, trener eller bare venn av laget, men han vil få et nydelig Kvike-skjerf under premieutdelingen. Gratulerer! :-)


0 Kommentar

Fotokonkurranse, del 3

Postet av Treningsgruppe 2 den 11. Mai 2016

Ta det KULESTE bildet av målscoreren/målscorerne etter juniorkampen mot Rolvsøy i morgen, torsdag 12. mai. Hvis det ikke skulle bli noen målscorere kan det sendes inn et "random" bilde fra kampen. Premien er også denne gangen et nydelig Kvike-skjerf. Premiene blir delt ut når alle fotokonkurransene er over. :-)


0 Kommentar

Tap for juniorlaget i cupen mot KFUM Oslo (Søndag 8.mai)

Postet av Treningsgruppe 2 den 11. Mai 2016

Juniorlaget møtte KFUM Oslo til dyst på Strupe nå på Søndag.

Kort oppsummert så ble dette ingen god kamp for våre håpefulle juniorer. Vi spilte periodevis jevnt mot de i førsteomgang og hadde noen sjanser som vi kunne scoret på, men det var KFUM som scoret på nesten samtlige av sine sjanser. Det medførte at vi lå under 0 – 4 til pause.

I andre omgang gjorde KVIK en del bytter, men KFUM var fortsatt det klart beste laget.

Til slutt endte kampen 0 – 6.

Kampen er glemt og trofaste fans ser frem mot ny kamp til torsdag mot Rolvsøy. Da er det bare å møte opp og støtte laget! Vi vet at gutta kan bedre enn det de fikk vist i denne kampen!

Laget:
Mats Nordahl
Andreas Jigarp (45 min Eirik Horvath)
Aleksander Nadolski (62 min Mads Petter Eriksen)
Henrik Dahl
Mehmet Kabashi
Anton Agersborg
Besfort Shala (45 min Mystere Divin Luabeya)
Tobias Back (45 min Jens Mo)
Marcus Sjømo Eriksson
Per Christian Røed
Adrian Gjerlaugsen (45min Mads Torp)

Benken: Tor Fredrik Berger, Mads Petter Eriksen, Eirik Horvath, Mads Torp, Jens Mo, Mystere Divin Luabeya


0 Kommentar

Rakkestad - Kvik Halden 2 6 - 1

Postet av Treningsgruppe 2 den 10. Mai 2016

Det ble en marerittstart på kampen med utvisning på Jørgen etter 3 minutter med mål på det påfølgende frisparket fra 16.5 meter. Påfølgende rokkeringer i laget hvor flere spilte i uvante posisjoner sammen med en svak dommer var med på å påvirke resten av kampen i negativ retning for oss. Samtidig var det vel betegnes som rekruttlagets spillemessig svakeste kamp hittil i år.

Denne kampen er det bare å legge bak seg og se framover og konsentrere seg om neste kamp som er mot Kråkerøy. Denne kampen er flyttet til torsdag 19/5 og spilles på Strupe.


Kampfakta

Rakkestad - Kvik Halden 2 6 - 1 (0 - 2)

Rakkestad stadion


1 - 0 4. min

2 - 0 37.min (straffe)

3 - 0 46. min

4 - 0 51. min

4 - 1 68. min Granit Merovci

5 - 1 77.min

6 - 1 90 + 2 min


Kvik Halden 2 stilte med følgende;


Mats Nordahl

Andreas Jigarp

Jørgen Andersen

Arber Shkodrani

Tobias Back (fra 57.min Besfort Shala)

Markus Olaussen (fra. 35. min Lars Petter Brevig)

Jonathan Dixon Storvik

Kristian Strøm

Adrian Gjerlaugsen (fra 57. min Markus Olaussen)

Deniz Kaili (fra 19.min Eirik Horvath)

Granit Merovci


Ubenyttede reserver:

Aleksander Nadolski

Mehmet Kabashi0 Kommentar

Poengdeling mot Sprint

Postet av Treningsgruppe 2 den 4. Mai 2016

Til tross for et klart spilleovertak i hele kampen maktet ingen å få ballen i mål bak Sprints keeper i rekruttlagets kamp mot Sprint på Strupe tirsdag kveld. Et skudd i stolpen i kampens sluttminutter av Granit var det nærmeste noen kom. Dette var egentlig en godt gjennomført kamp, bra spillemessig men der ingen maktet å sette prikken over i-en med en scoring. Mats Nordahl fikk også sin debut i 4.div og holdt buret rent.

KAMPFAKTA

Strupe kunstgress

Kvik Halden 2 - Sprint Jeløy 2 0 - 0

Kvik Halden stilte med følgende:


Mats Nordahl

Dardan Mehmeti

Kjetil andreassen

Arber Shkodrani

Markus Olaussen

Granit Merovci

Jonathan Storvik Dixon

Kristian Strøm (fra 66. min. Andreas Jigarp)

Tobias Fjellstad Back

Besfort Shala (fra 30. min Adraian Gjerlaugsen) (fra 85. min. Kristian Strøm)

Deniz Kaili


Ubenyttede reserver:

Henrik Johan Dahl

Aleksander Nadolski

Niklas Fjellstad

Lars Petter Brevig
0 Kommentar

Kjøreliste, Iber Cup

Postet av Treningsgruppe 2 den 30. Apr 2016

Adrian Gjerlaugsen kjører med: Mystére, Mats Torp og Tobias

Robert Horvath kjører med: Eirik

Kristian Strøm kjører med: Bese, Deniz og Mehmet

Henning Eriksson kjører med: Marcus

Henrik Dahl kjører med: Anton, Niklas og Andreas

Truls Nordahl kjører (en vei) med: Mats Nordahl

Anett Nygård kjører med: Per Christian, Alek og Mats Nordahl (Mats bare hjem)

Ole Amundsen kjører med: Håvard


Endringer gjøres direkte mellom spillere/familier :-)


0 Kommentar

Tap mot Kråkerøy torsdag 21.april

Postet av Treningsgruppe 2 den 23. Apr 2016

Kampen starter med et spillemessig overtak til Kvik. Allikevel er det mange enkle feil som følge av godt press fra begge lag. Lite sjanser i starten, men Kvik nærmest. De to første målene til Kråkerøy kommer på corner etter 30 og 34 minutter. Dette gir Kråkerøy en real boost og Kvik har en liten down-periode. Mot slutten av 1.omgang hever gutta seg igjen og dette resulterer i et fint mål. Besfort gjør en herlig gjenvinningsjobb, fører ball fremover, og så slipper den perfekt til Adrian som setter ballen sikkert i nettet alene med keeper. Gutta får blod på tann og fortsetter å trykke på, men kun to minutter senere felles en Kråkerøy-spiller innenfor 16-meteren og dommeren blåser straffe. Straffen ender i mål og lagene går til pause på stillingen 3-1 til Kråkerøy.

Andre omgang starter med fint spill fra Kvik. Vi skaper flere store sjanser, men ikke før etter 51 minutter resulterer det i scoring. Adrian gjør et fantastisk forarbeid før han slipper ballen til Sjømo som bredsider ballen i mål. Stillingen er nå 3-2 og vi fortsetter å skape sjanser. Dessverre klarer vi ikke å få ballen i mål og det er heller Kråkerøy som scorer 4-2 målet etter 63 minutter på en lang ball i bakrommet. Siste periode av kampen preges av mange avblåsninger fra dommer og lite flyt i spillet. Etter 63 minutter scorer Kråkerøy nok en gang på et fint skudd(innlegg?) som går i bue over Mats. Lufta ser ut til å ha gått ut av gutta og vi slipper igjen etter 66 minutter. 5-2. Vi hever oss på slutten, styrer spillet og skaper sjanser, men nok en gang er det Kråkerøy som scorer etter fine kombinasjoner. Det ender derfor 6-2 til Kråkerøy.

Alt i alt slipper vi inn for enkle mål, har for dårlig uttelling foran motstanderens mål, og må stramme opp innsats i egen boks på dødballer. Skal sies at resultatet er litt flatterende med tanke på banespillet, men det er mål som vinner kamper og Kråkerøy var mest effektive denne gangen. Vi kommer sterkere tilbake!

Laget:

Mats Nordahl

Mehmet Kabashi (byttet ut)

Anton Agersborg

Niklas Fjellstad (45 min)

Andreas Jigarp

Alek Nadolski

Marcus Sjømo Eriksson

Henrik Johan Dahl

Mads Torp (45 min)

Besfort Shala

Adrian Oliver Gjerlaugsen

Benken:

Tor Fredrik Berger (ubenyttet)

Jens Mo (45 min)

Per Christian Nygård Røed (45 min)

Mads Petter Eriksen (byttet inn)


0 Kommentar

Iber Cup - se her!

Postet av Treningsgruppe 2 den 22. Apr 2016

Da går vi på en runde dopapirsalg for å få ned egenandelen på Iber Cup. Jeg har som avtalt gradert egenandelen del 2 i forhold til deltakelse på varetellingsdugnaden og om foresatte er oppmenn. Kjøreplan kommer. Spørsmål rettes til Marthe på tlf. 97937042 eller på Facebook. Se vedlegg:

Dopapir, Egenandel del 2 og Oppdatert deltakerliste.docx


0 Kommentar

Rekruttene banket Kambo 5 - 1

Postet av Treningsgruppe 2 den 20. Apr 2016

Det var et tydelig tent rekruttlag som entret Strupematta i kveld etter den begredlige innsatsen i mandagens bortekamp mot Borgar. Allikevel var det Kambo som tok ledelsen etter en corner i det 4. min. Det var en kalddusj men etter 25 minutter la Mergim en ball 45 ut til Markus som satt ballen i krysset fra 20 meter, utagbart for Kambos keeper. I det 38. min fikk nevnte Mergim direkte rødt kort etter at dommer og linjedommer mente at han hadde slått en motspiller. Utvisningen så ut til å tenne laget ekstra for Kvik var best resten av omgangen som ebbet ut uten flere scoringer.

Andre omgang startet som den første sluttet og det virket som at det var Kambo som spilte med 10 mann. Etter at Markus hadde gjenvunnet ballen på Kambos banehalvdel slo han ballen til _Granit som spilte fri Deniz og for første gang i kampen var hjemmelaget foran. 6 minutter senere vant Markus på ny en ball og spilte Kristian som var servitør for Deniz til 3 -1. Hjemmelaget fortsatte å spille god fotball og etter 85 minutter var det midtstopper Arber sin tur til å score etter att Andreas hadde vært nest sist på ballen. Ole Jacob fikk æren av å fastsette sluttresultatet til hjemmeseier 5 -1 to minutter før slutt.

Dette må sies å være en overbevisende kamp av rekruttlaget hvor samtlige viste innsats og spilleglede som var totalt fraværende i forrige kam. Nå er det viktig å holde spillet på dette nivået i neste kamp og resten av kampene for dette er en meget viktig sesong - målet må være topp 4.

Kampen ga oss et hyggelig gjensyn med Kjetil Andreassen i Kvik-drakt igjen. En solid innsats som midtstopper viste at at han har holdt treningen vedlike.

Her er Jørgens kommentarer:

Etter 1-3 tapet for Borgar på mandag slo rekruttlaget kraftig tilbake onsdag kveld hjemme mot Kambo på Strupe. Selvom Kambo tok ledelsen helt i starten av kampen etter en corner, samt at Mergim Hereqi fikk rødt kort midtveis i førsteomgang, skulle Kvik vise hva de stod for.

1-1 målet er av det vakre slaget, da Markus Olaussen avslutter med et fantastisk skudd i motsatt kryss fra skrå vinkel. Kvik fortsetter å produsere målsjanser, hvor både feilvalg og svake avslutninger gjorde at dette resultatet stod seg til pause. Andreomgangen lå derfor an til en tålmodighetsprøve. Kambo gikk ut til andreomgang med en litt annen tilnærming. De ønsket å trille ball for å utnytte at de hadde én mann mer. Men Kvik ville annerledes.

Kvik viste en enorm vinnervilje, engasjement og innsats, noe som ga Kambo svært lite tid og rom.

Kvik løper Kambo i senk, skaper massevis av sjanser, og den harde jobben resulterer i både 2-1 og 3-1 til Kvik, hvor Deniz Kaili scoret begge målene. 4-1 scoringen viser angrepsfotball tatt rett ut av læreboka. Etter fine kombinasjoner på få touch, mange bevegelser og gode valg, er det kaptein og midtstopper Arber Shkodrani som setter ballen i nota til 4-1! En nydelig scoring. Kvik ga seg ikke, Ole Jacob Herft gjør en god jobb når han blir rettvendt og drar seg inn i banen og smeller kula i hjørnet fra 20 meter. Kvik "dreper" kampen fullstending. Jeg har aldri sett et rekruttlag i Kvik med så enorm glød og vinnervilje som i går, det var rett og slett rørende.

Denne kampen var utvilsomt en solid gjennomføring. Vi dominerte alle spillets faser fra start til slutt.

I likhet med Mysen-kampen var vi nok en gang solide i posisjonsspillet. Vi var utrolig dyktige til å dominere de ulike rommene på banen gjennom god posisjonering. Dette la gode rammebetingelser for å skape gjennombrudd der vi etablerer spillpunkter bak motstanderens linjer slik at vi fikk utnyttet mellomrommet i stor grad. Denne gode posisjoneringen gjør at vi klarer å utnytte frimann-prinsippet på begge siderom i Granit og Mo som ofte blir satt opp i 1v1 situasjoner. Kambo blir dermed løpende i mellom, og har enorme rom å dekke, noe vi bruker til vår fordel.

Gjenvinningen er også helt rå. Men de defensive og offensive fasene kan ikke separeres, og de gode gjenvinningsituasjonene er et resultat av et god posisjonspill. Når vi klarer å skape og utnytte overtall i ballsonen, er vi allerede i overtall i pressfasen når vi mister ball. Det gjør gjenvinningen mer effektivt.


Kampfakta:

Strupe Kunstgress


Kvik Halden FK 2 - Kambo 5 - 1


0 - 1 4. min

1 - 1 25. min Markus Olaussen (ass Mergim Hereqi)

2 - 1 50. min Deniz Kaili (ass. Granit _Merovci)

3 - 1 56. min. Deniz Kaili (ass. Kristian Strøm)

4 - 1 85. min Arber Shkodrani (ass. Andreas Jigarp)

5 - 1 88. min Ole Jacob Herft (ass. Arber Shkodrani)


Kvik Halden FK 2 spilte med følgende:

Simen Fredheim Andersen

Jørgen Andersen

Kjetil Andreassen !

Arber Shkodrani

Granit Merovci (fra 78. min Ole Jacob Herft)

Kristian Strøm

Jonathan Storvik Dixon ( fra 60. min. Andreas Jigarp)

Tobias Fjellstad Back

Markus Olaussen

Mergim Hereqi

Deniz Kaili (fra 84. min Besfort Shala)


Ubenyttede reserver:

Mats Nordahl

Niklas Fjellstad

Aleksander Nadolski

Henrik Dahl0 Kommentar

Borgar . Kvik Halden FK 2 3 - 1

Postet av Treningsgruppe 2 den 18. Apr 2016

Rekruttlaget tapte 3 - 1 for Borgar i Kveldens kamp i 4. div.
Kraftig vind gjorde det vanskelig å spille god fotball og det var inflasjon i feilpassninger og tilfeldigheter.
Alle Borgars mål ble satt inn av Borgars lynraske angriper Jasmin Evlic mens Kvik Halldens målscorer var Deniz Kaili.

Kampfakta:
Borgarbanen

Borgar - Kvik Halden 2    3 - 1 (1 - 0)

1 gult kort til Borgar

1. min  1 - 0 
48. min 2 - 0 
54. min 2 - 1  Deniz Kaili (ass. Jørgen Andersen)
73. min 3 - 1

Kvik stilte med følgende spillere;

Simen Fredheim Andersen
Andreas Jigarp (fra 46. min Niklas Fjellstad)
Arber Shkodrani
Jørgen Andersen
Henrik Dahl
Kristian Strøm (fra 66. min Aleksander Nadolski)
Besfort Shala  (fra 61. min Ole Jacob Herft)
Markus Olaussen (fra 46. min Adrian Gjerlaugsen)
Tobias F. Back (fra 76. min Markus Olaussen)
Deniz Kaili
Granit Merovci

0 Kommentar

​Seier for juniorlaget i sesongens første hjemmekamp mot Gresvik torsdag 14.april​

Postet av Treningsgruppe 2 den 16. Apr 2016

Gutta tok tak i kampen fra første spark på ballen. Det var klasseforskjell på lagene og Kvik var totalt overlegne og spilte fantastisk fin fotball. I tillegg opptrådte de som et velfungerende LAG, hvor samtlige spillere bidro på en herlig måte!

Etter 14 minutter kom det første målet, og etter flott spill i forkant fikk Adrian slått ballen inn til Mads som avsluttet klinisk og keeper hadde ingen sjans.

Kvik fortsatte fin spillet, og i det 36 minuttet var nok en gang Adrian fremme med godfoten, og fant Kristian som avsluttetpå en suveren måte. Kristian har nå scoret i tre seriekamper på rad, når vi tar med rekruttkampen på tirsdag. En flott prestasjon!

Det ble ikke flere mål i første omgang og Gresvik haddeomtrent ikke et eneste skudd på mål. Forsvaret ryddet unna på en herlig måte i hele omgangen!

I andre omgang ble forskjellen på lagene enda større, og Kvik ble belønnet med hele fem scoringer. Referenten slet etter hvert med å få med seg hvordan målene ble scora, men fikk med seg målscorerne og spillerne som hadde assist på målene:

I det 50 minuttet ble det 3-0: Adrian scorte. Assist Henrik

I det 61 minuttet ble det 4-0: Marcus scorte. Assist Adrian

I det 69 minuttet ble det 5-0: Marcus scorte. Assist Andreas

I det 77 minutt ble det 6-0: Henrik scorte. Assist Marcus

I det 80 minuttet ble målorgien avsluttet av Per Kristian som satte inn 7 - 0. Igjen var det Andreas som hadde assist på målet.

Så gratulerer med en herlig gjennomført kamp! FLØTE :-)

Laget:
Tor Fredrik Berger
Niklas Fjellstad
Mehmet Kabashi (Mads Petter Eriksen 64 min)
Aleksander Nadolski
Henrik Dahl
Besfort Shala
Marcus Sjømo Eriksson
Mystere Divin Luabeya (Andreas Jigarp 55 min)
Kristian Strøm (Tobias Back 45 min)
Mads Torp (Jens Mo 64 min)
Adrian Gjerlaugsen (Per Kristian Røed 73 min)

Benken: Mads Petter Eriksen, Andreas Jigarp, Jens Mo, Tobias Fjellstad Back, Per Christian Røed

Gule kort: Ingen

Røde kort: Ingen
0 Kommentar

Betaling og transport Iber Cup

Postet av Treningsgruppe 2 den 15. Apr 2016

IBER CUP

EGENANDEL:

Det er fortsatt noen som ikke har betalt 1. del av egenandelen. Jeg kontakter de som eventuelt fortsatt ikke har gjort det rundt 15. april. Kontonr. 10803124111

KJØRING:

Alle må gi beskjed om spilleren/familien skal kjøre eller ikke innen 15. april. Jeg må også vite hvem som har fått plass i en bil, og hvem som trenger. Det er sjåførene som bestemmer om de vil kjøre rundt eller ta båt (bestiller eventuell båtbillett selv), og så spleiser alle i bilen på bensin/eventuell båtbillett før avreise. Ingen kamper 1. august, så man kan reise da.

SALG:

Har ikke fått noen dugnadstips, så det blir en runde med salg snarlig, for å prøve å få ned egenandelen (del 2) litt. Vi satser på dopapir, da de fleste bruker det..

KONTAKT:

97937042 / messenger / marthe@kvikhalden.no


0 Kommentar

Fotokonkurranse del 2

Postet av Treningsgruppe 2 den 15. Apr 2016..og vinneren av fotokonkurransen del 2 er: Mads Petter Eriksen med bildet "Deilig seier!!" Gratulerer til Mads Petter! Premien er et nydelig Kvikeskjerf


0 Kommentar

Kvik Halden 2 - Mysen IF 2 -1

Postet av Treningsgruppe 2 den 12. Apr 2016

Kvik Haldens rekrutter vant fullt fortjent over Mysen i kveldens seriepremiere i 4. div.

Hjemmelaget tok initiativet i kampen fra start og skapte nok store målsjanser i løpet av de første 6-7 minuttene til å lede med flere mål. Det var derimot Mysen som tok ledelsen etter 25 minutter på sin første sjanse. Kvik fortsatte å trille ball men det varte helt til det 42. min før Kristian kunne sette inn utligningsmålet. Lagene gikk til pause på stillingen 1 -1.

Andre omgang fortsatte med at Kvik beholdt initiativet i kampen og det var det var fullt fortjent da Mergim satt inn det som skulle bli seiersmålet etter 60 min. Mysen kom på noen farlige kontringer på slutten men forsvaret ryddet opp i stor stil. Simen hadde flere gode redninger og Jørgen nikket vekk en ball fra målstreken.


Strupe kunstgress

Kvik Halden FK 2 - Mysen IF 2 -1 (1 - 1)


25. min 0 - 1

42 .min 1 - 1 Kristian Strøm

60. min 2 - 1 Mergim Hereqi


Kvik Halden FK stilte med følgende spillere:

Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp

Arber Shkodrani

Jørgen Andersen

Eirik Horvath

Kristian Strøm

Sabri Khattab (46. min Markus Olaussen)

Tobias Back

Granit Merovci (89. min Niklas Fjellstad)

Denniz Kaili (69. min Adrian Gjerlaugsen)

Mergim Hetreqi (61. min. Besfort Shala)


Ubenyttede reserver:

Mads Nordahl

Lars Petter Brevig
0 Kommentar

FOTOKONKURRANSE DEL 1

Postet av Treningsgruppe 2 den 11. Apr 2016

Juniorlaget hadde vaskedugnad på stadion på søndag, og i den anledning ble det utlovet premie til fotografen av det søteste bildet som ble tatt underveis. Lite visste vi om hvor koselig det faktisk kan bli på dugnad :-) Det er en glede å få presentere vinnerbildet, med egenforfattet bildetekst av vinneren Niklas Fjellstad: "Noen kysser mens andre vasker! Fellesfaktoren er at alle har det koselig". Foto :Niklas Fjellstad, vasker: Kristian, kysser: Mads Petter og Fredrik. Niklas vinner fritak for å være vakt under A-kamp, gratulerer! Fotokonkurranse del 2 kommer snart!


0 Kommentar

Nytt om Iber cup

Postet av Treningsgruppe 2 den 8. Apr 2016

OPPDATERT DELTAKERLISTE:

1. Besfort Shala

2. Kristian Strøm

3. Anton Agersborg

4. Henrik Dahl

5. Eirik Horvath

6. Niklas Fjellstad

7. Mehmet Kabashi

8. Mads Tellesås Torp

9. Adrian Oliver Gjerlaugsen

10. Andreas Jigarp

11. Tobias Back

12. Mats Nordahl

13. Per Christian Røed

14. Marcus Sjømo Eriksen

15. Håvard Amundsen

16. Deniz Kaili


EGENANDEL:

Det er fortsatt noen som ikke har betalt 1. del av egenandelen. Jeg kontakter de som eventuelt fortsatt ikke har gjort det rundt 15. april. Vi prøver å presse 2. del av egenandelen ned, men jeg har ikke fått napp på spørsmål om dugnad i butikker, så trenger hjelp her. Noen som har en dugnad på lur? Vi kommer til å satse på noe salg (kom gjerne med ønsker om hva) hvis ingen klarer å skaffe dugnad. Egenandel del 2 vil bli gradert i forhold til om spilleren/familien har deltatt på forrige dugnad (som ga 6500 kroner), og om spilleren/familien er sjåfører til Esbjerg.


KJØRING:

Alle må gi beskjed om spilleren/familien skal kjøre eller ikke innen 15. april. For de som skal kjøre må det komme fram om det er en eller begge veier, om man ønsker å ta båt eller kjøre rundt, og hvor mange spillere man har plass til i tillegg til seg selv/sin sønn. Jeg vil sette opp en kjøreliste ut fra dette. Sjåfører må bestille og betale båtbilletter selv, men får altså lavere egenandel for å kjøre.0 Kommentar

Tilbud på sertifikat for Kvikespillere mellom 16 og 18 år!

Postet av Treningsgruppe 2 den 8. Apr 2016

Porsnes Trafikkskole, VIP Trafikkskole og Kvik Halden har inngått et samarbeid som gir fotballspillere i Kvik Halden muligheten til å ta førerkort til en av markedets beste priser, og førerkortpakken kommer med beståttgaranti!
Mandag 11. april klokka 1900 arrangerer Kjell Puck fra Porsnes Trafikkskole et informasjonsmøte på klubbhuset.
Her er alle foreldre med fotballspillere i Kvik Halden velkomne.
Det vil være informasjon om pakken, og man får muligheten til å skrive seg opp.
Alle deltagere som skriver seg opp via (eller i etterkant av) dette informasjonsmøtet gir kroner i kassa for Kvik Halden sin ungdomsavdeling.


0 Kommentar

Tap for juniorlaget i serieåpningen mot Borgen

Postet av Treningsgruppe 2 den 8. Apr 2016


Juniorlaget møtte Borgen til dyst på Sandbakken kunstgressbane nå på onsdag.
Starten av kampen var preget av unøyaktig spill fra begge lag.

Etter 18 minutter tar Borgen ledelsen på et frispark. Etter baklengsmålet tar Kvik over spillet fullstendig og får etter hvert flere sjanser som det dessverre ikke blir noe ut av. Men i det 39 minutt får Kvik til et herlig angrep som ender med scoring fra Kristian Strøm. Assist av Marcus Sjømo.

Kvik fortsetter det fine spillet, men i det 41 minutt er keeper Mats Nordahl uheldig og handser utenfor 16 meteren i duell med en Borgen-spiller. Det fører til direkte rødt kort og vi blir redusert til 10 spillere.

I andre omgang starter Kvik bra og dominerer kampen med 10 mann og i det 59 minutt får vi til nok et flott angrep. Besfort Shala slår inn fra høyre siden og Kristian er nok en gang på riktig sted og avslutter kontant i mål.

Kvik fortsetter å trille ball, men det blir jevnere mellom lagene og Borgen vinner etter hvert flere dueller.

I løpet av det siste kvarteret så glipper det dessverre tre ganger for Kvik. Alle tre målene kommer på dødballer hvor vi blir altfor passive.

Laget:
Mats Nordahl (Tor Fredrik Berger 41 min)
Andreas Jigarp
Niklas Fjellstad (Mads Petter Eriksen 45 min)
Eirik Horvath
Aleksander Nadolski ( Mehmet Kabashi 60 min)
Besfort Shala
Tobias Back
Marcus Sjømo Eriksson
Kristian Strøm
Mads Torp
Per Christian Røed ( Henrik Dahl 75 min)

Benken: Tor Fredrik Berger, Mehmet Kabashi, Mads Petter Eriksen, Henrik Dahl

Gule kort: Tobias Back, Mads Petter Eriksen

Røde kort: Mats Nordahl


0 Kommentar

E-mailadresser

Postet av Treningsgruppe 2 den 13. Mar 2016

Ber alle foresatte som ennå ikke er på mailinglista om å sende en mail til marthe@kvikhalden.no. Skriv på hvem du er foresatt for. Takk!


0 Kommentar

Foreldremøte torsdag 10.mars 17:30-18:30

Postet av Treningsgruppe 2 den 2. Mar 2016

Det blir en times foreldremøte på klubbhuset i neste uke angående Iber Cup + behov for foreldreroller rundt laget. Vel møtt :-)


0 Kommentar

Årsplan

Postet av Treningsgruppe 2 den 1. Mar 2016

Se årsplan her:

Årsplan junior.docx


0 Kommentar

Om Iber Cup i Esbjerg 2016

Postet av Treningsgruppe 2 den 1. Mar 2016

Se vedlegg som er delt ut på trening og lagt ut på Facebook:

JUNIORLAGET TIL IBER CUP I ESBJERG 1.docx.

Frist for tilbakemelding er tirsdag 1. mars kl. 22.00 :-)


0 Kommentar

Sarpsborg 08 - Kvik Halden FK 7-2

Postet av Treningsgruppe 2 den 25. Jan 2016

Årets første treningskamp skulle blitt spilt lørdag 16/1, men ble flyttet til mandag 18/1 grunnet snø på Sarpsborg Stadion. I forkant av kampen har vi vektlagt defensiv struktur på treningene, men grunnet kuldegradene som har vært i januar-måned har vi ikke fått jobbe så mye med dette som ønskelig. Nytt av året er at vi i treningsgruppe 2 skal jobbe med samme defensive system som a-laget. I den forbindelse var det ny formasjon for de fleste av spillerne, og det var tydelig å se at vi fortsatt var utrygge på systemet.


Kampen åpnet med et overtak til Sarpsborg 08, og passivt press fra oss. Vi lå brukbart i strukturen defensivt, men var alt for passive i forhold til ballfører. Hjemmelaget tar ledelsen etter passivt forsvarsspill av oss, og ikke før etter halvtimen starter vi å spille vårt eget spill. Dette resulterer i utlikning ved Kristian Strøm, eller et godt angrep bestående av mange trekk. Like etterpå blir vi igjen litt passive, og hjemmelaget tar tilbake ledelsen. 2-1 blir stående inn til pause.


Andre omgang startet bedre i den offensive delen av spillet, men like passivt i den defensive fasen. I løpet av omgangens første 15 minutter slipper vi inn 4 mål, hvor minimum 3 av de kommer av individuelle feil. Det som er skremmende å se er måten vi legger oss ned på etter 3-1 scoringen. Mange melder seg helt ut, noe vi ikke kan akseptere. Vi får en redusering til 2-6 ved Kristian Strøm, før vi er uheldige og lager en straffe like før slutt. Mats er etter straffen, men desverre er den for godt plassert.


Alt i alt en god kamp mtp referanser fra jevnaldrende spillere, og får svar på at vi har mye å jobbe med videre. Det som ikke er akseptabelt er de 15 minuttene der vi slipper inn 4 mål.


Disse spilte:
Mats Nordahl
Anton Agersborg (Mads Petter Eriksen 46)
Andreas Jigarp
Niklas Fjellstad (Mehmet Kabashi 75)
Henrik Dahl
Kristian Strøm
Tobias Back
Besfort Shala
Markus Olaussen (Adrian Gjerlaugsen 70)
Deniz Kaili (Marcus Sjømo 45)
Granit Merovci (Per Christian Røed 80)

Ubenyttet: Fredrik Berger


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline