Sterk rekruttseier

Postet av Treningsgruppe 2 den 24. Apr 2017

Det var et meget ungt mannskap som møtte Rakkestad til kamp på Strupe mandag kveld. Allikevel var det Kvik som tok initiativet i kampen og etter 8 minutter sto det 1 - 0 til hjemmelaget. Målscorer var Artin Awihangi som fikk kranglet ballen i mål etter mye fram og tilbake foran Rakkestads mål.

Rakkestad utlignet etter 21 minutter men Kvik gikk opp i ledelsen igjen i 1. omgangs siste minutt etter at keeper ikke klarte å stoppe Marcus Sjømo Ericssons skudd.

Etter at Kvik hadde vært best i 1. omgang tok Rakkestad mer over i 2. omgang og etter 63 mintter var 2-2 et faktum. Kvik var tilbake i ledelsen etter at Ole Jacob dundret et frispark i mål etter 77 min og etter 84 minutter ekspederte Peder innlegget fra Markus kontant i mål til 4 - 2. Rakkestad reduserte kun et par minutter senere men på overtid fikk Ole Jacob kranglet med seg ballen inn i feltet og uselvisk sentret til en upresset Peder som plasserte ballen bak Rakkestads keeper.

Dette var en meget oppløftende kamp mot et Rakkestad lag som er en av favorittene i årets 4.div. Det var også en lagseier hvor alle jobbet for hverandre.

KAMPFAKTA

STRUPE KG

Kvik Halden FK 2 - Rakkestad IF 5 - 3 (2 -1)

8. min 1 - 0 Artin Awihangi (Besfort Shala)

21. min 1 - 1

45. min 2 - 1 Marcus Sjømo Ericsson

63. min 2 - 2

77. min 3 - 2 Ole Jacob Herft (frispark)

83. min 4 - 2 Peder Nomell (Markus Olaussen)

85. min 4 - 3

90. min 5 - 3 Peder Nomell ( Ole Jacob Herft)


Kvik Halden FK 2 stilte med følgende:

Mats Nordahl

Vebjørn Ekeli

Niklas Fjellstad

Alexander Nadolski (fra 46 - Markus Olaussen)

Andreas Jigarp

Besfort Shala

Tobias Back ( fra 67 - Peder Nomell)

Marcus Sjømo Ericsson

Kristian Strøm

Artin Awihangi ( fra 84 - Tobias Back)

Ole Jacob Herft

0 Kommentar

4. div: Seieren glapp på overtid.

Postet av Treningsgruppe 2 den 11. Okt 2016

Kviks rekrutter ledet 2 ganger i 4.div kampen borte mot Selbak mandag kveld men hjemmelaget kom tilbake begge ganger - siste gang i det 91. minutt.

Første omgang startet med at hjemmelaget forsøkte å presse høyt men uten å komme til de store sjansene. Det gikk ikke lenge før Kvik kom til sjanser og etter 22 minutter kliner Ardi ballen i nettaket bak Selbaks keeper. Dermed 1 -0 til Kvik. Hjemmelaget fikk tildelt corner etter 26.min og den ble headet i mål til 1 - 1. Flere mål ble det ikke i omgangen og lagene gikk til pause med 1 - 1.

2. omgang startet som den første, Selbak gikk hardt med høyt press men uten å skape store sjanser. Kvik tok mer over og etter 80 minutter fikk Kvik straffe etter at en Selbak-spiller hadde stoppet ballen med armen. Straffesparket ekspederte Ardi kontant i mål, helt utagbart for Selbaks sisteskanse. Dette resultatet sto seg til ett minutt på overtid. Selbak fikk straffe etter at en Kvik spiller hadde handset. Dermed endte det med poengdeling selv om Kvik burde avgjort kampen på en av de store sjanse som ble skapt etter 2 - 1 målet.


KAMPFAKTA

Selbak KG

Selbak - Kvik Halden FK 2 2 - 2 (1 - 1)


22. min 0 - 1 Ardijon Berbatovci ( ass. Jonathan Dixon Storvik)

26. min. 1 -1|

80. min 2 - 1 Ardijon Berbatovci - (straffe)

90 + 1 2 - 2


Kvik stilte med følgende:

Victor Kristiansen

Anton Agersborg

Dardan Sæter Mehmeti

Arber Shkodrani

Andreas Jigarp

Jonathan Dixon Storvik (65. min Mystere Luabeya)

Sabri Khattab

Besfort Shala

Ardijon Berbatovci

Deniz Kaili ( 46. min Ole Jacob Herft)

Adrian Gjerlaugsen


Ubenyttede reserver:

Henrik Dahl. Niklas Fjellstad, Tobias Back og Lars Petter Brevig


Gult kort : Jonathan Dixon Storvik0 Kommentar

Slo serielederen

Postet av Treningsgruppe 2 den 4. Okt 2016

Etter å ha rotet bort 2 poeng i forrige kamp slo rekruttene kraftig tilbake mandag kveld da Råde ble banket 1 - 0. Råde prøvde med høyt press fra avspark og kom til en halvsjanse men Kvik slo tilbake og etter 4 minutter lå ballen i nota bak Rådes keeper.. Herfra og ut omgangen dreide det meste seg om hjemmelaget. Kvik var best i alt og det eneste som manglet var flere scoringer.Lagene gikk til pause med 1 - 0 til Kvik.

2. omgang ble jevnere men med et spillemessig overtak til Kvik. Selv om Råde presset på de siste 10 minuttene for en utligning ble det ikke flere mål og hjemmelaget kunne juble for 3 viktige poeng og en foreløpig sikker plass på 4.div tabellen.

Dette var en meget godt gjennomført kamp av våre gutter og seieren var fullt fortjent og burde vært større.

Nå gjenstår en nervepirrende avslutning med 3 kamper hvor vi er nødt til å ta poeng. Neste kamp er borte mot Selbak så hjemme mot Borgen før vi møter TTIF i Tistedal i siste serierunde. Alle tre lagene ligger foran oss på tabellen men det ser ut til at vi spiller bedre fotball jo bedre motstanderen er så dette blir spennende. Selv om vi i dag ligger på sikker plass er det veldig jevnt og vi må ta poeng i de 3 siste for å sikre 4. div spill også neste år.


KAMPFAKTA

Kvik Halden FK 2 - Råde IL 1 - 0 (1 - 0)

Strupe kunstgress


4. min 1 - 0 Granit Merovci


Kvik stilte med følgende lag:


Viktor Kristiansen

Andreas Jigarp (fra 75. min Mystere Luabeya)

Jørgen Andersen

Niklas Fjellstad

Anton Agersborg

Jacob Madsen Lund

Besfort Shala

Mathias Engebretsen

Deniz Kaili (fra 87. min Henrik Dahl)

Granit Merovci (fra 46.min Ole Jacob Herft)

Almir Taletovic (fra 83. min. Adrian Gjerlaugsen)


Kort:

Gulë kort:

Kvik Halden: Granit Merovci

Råde: 2 gule
0 Kommentar

Lisleby FK - Kvik Halden FK 2 2 - 2

Postet av Treningsgruppe 2 den 27. Sep 2016

Det ble kun uavgjort i bortekampen i 4. div mot Lisleby mandag kveld. Kampen var skuffende dårlig fra vår side etter at vi hadde en meget god kamp mot Moss sist.

Det var først og fremst 1. omgang som la grunnen for det skuffende resultatet - den var rett og slett elendig med totalt mangel på vilje og innsats. Vi lå under med 0 - 2 til pause etter Lislebymål i det 21. og det 37. minutt. 0 - 1 kom på et bicycletas lignende skudd og 0 - 2 var et innlegg som gikk direkte i mål.

2. omgang ble et nesten sammenhengende press mot Lislebys mål men til tross for store sjanser varte det helt til det 70. minutt før ballen lå i nota bak Lislebys keeper. Jakob tok med seg ballen, passerte flere motstandere og det endte med at en Lisleby spiller felte ham innfor 16.meteren. På den påfølgende straffa var Øystein sikker som banken. Målet ga ny energi til Kvikspillerne og presset mot motstandernålet ble enormt. Lisleby lå med hele laget innfor 16 meteren de siste minuttene men det varte helt til 2 minutter på overtid at Jakob fikk beinet ballen i mål etter flipperspill innenfor 5 meteren. Kristian ble løpt ned foran mål kun et par minutter etter at Kvik fikk sin straffe og kanskje det var dette som gjorde at dommeren ikke blåste straffe på noe som så ut som en soleklar sådan. Kristian ble for øvrig skadet i denne situasjonen og ble kjørt til legevakta med noe som så ut som en leddbåndskade i kneet. Vi håper det ikke var så alvorlig og ønsker Kristian god bedring og at han er raskt tilbake på banen igjen.


KAMPFAKTA

Lisleby FK - Kvik Halden FK 2 2 - 2 (2 - 0)

Sentralidrettsanlegget gress.


21. min. 1 - 0

37. min. 2 - 0

70. min 2 - 1 Øystein Lundblad Næsheim

90 + 2 2 - 2 Jakob Madsen Lund


Følgende spilte for Kvik Halden

Viktor Kristiansen

Jakob Madsen Lund

Jørgen Andersen

Niklas Fjellstad

Aleksander Nadolski

Josef Myhren Bouchleh

Kristian Strøm ( fra 74. min Mystere Luabeya)

Granit Merovci (fra 65. min. Deniz Kaili)

Besfort Shala

Deniz Kaili (fra 46. min Ole Jacob Herft)

Øystein Lundblad Næsheim


Gult kort: Jakob Madsen Lund
0 Kommentar

Nytt ettmålstap for Kvik 2

Postet av Treningsgruppe 2 den 13. Sep 2016

Til tross for at Kvik Halden var best i 80 av 90 minutter i bortekampen mot Kråkerøy stakk hjemmelaget av med seieren.

Kvik tok tak i kampen fra første sekund og dominerte banespillet. Andreas var alene igjennom etter 24 minutter uten at det ble mål men bortsett fra dette klarte ingen av lagene å skape de helt store sjansene.

Etter pause startet Kråkerøy best og tok ledelsen etter 48 minutter på straffe. Kun 2 minutter senere ble ikke Kviks keeper og en forsvarspiller enige om hvem som skulle ta ballen og en Kråkerøyspiller snappet ballen isteden og dermed 2 - 0. Etter denne kald-dusjen tok e Kvik igjen over initiativet i kampen og Kristian satt ballen i tverrligger på et innlegg fra Andreas. Kvik trykket på mer og mer og etter 83 minutter kom reduseringen da Jiress ekspederte Kristians corner i mål. Til tross for stort press og flere sjanser ville ikke ballen i mål og dermed nok et ettmålstap.


KAMPFAKTA

Kråkerøy Stadion

Kråkerøy 2 - Kvik 2 2 - 1 (0 -0)


48. min 1 - 0 Straffe

50. min 2 - 0


Kvik stilte med følgende lag:

Mats Nordahl

Anton Agersborg

Jørgen Andersen

Aleksander Nadolski

Andreas Jigarp (fra 82. min Niklas Fjellstad)

Deniz Kaili (fra 71. min. Henrik Dahl)

Jiress Suka-Suka

Jonathan Dixon Storvik

Besfort Shala

Kristian Strøm

Adrian Gjerlaugsen (fra 55. min Mystere Luabeya)


Gult kort: Besfort Shala


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline