Gratulerer til Uranik

Postet av Gutter 2002 den 2. Jun 2017

Uranik har i dag blitt tatt ut til Statoils talentsamling i Porsgrunn. Det er første gang man arrangerer en slik samling for 14-åringer og han er en av 45 gutter som er tatt ut.

Gratulerer - det er ikke mange gutter fra Halden som har opplevd dette tidligere!

G02 er stolte over at Uranik er med, men vi håper også at Uranik er stolt over å tilhøre G02. Uten kombinasjonen av egen innsats samt innsatsen til Robert og trenerteamet de siste årene pluss resten av guttene så er det ikke sikkert at denne sjansen hadde dukket opp.

Nå starter den "tøffe" jobben - nå er det viktig at du "holder beina på jorda" og ikke blir "cocky". Det er nå du må vise ovenfor dine trenere og lagkamerater at denne plassen er fortjent - og en god porsjon ydmykhet ovenfor de du er sammen med hver dag og ikke minst de du møter i Porsgrunn blir viktig.

Abdir, Adrian Aa., Adrian M., Arnit, Criss, Einar, Elias, Henrik, Håvard, Isak, Jacob, Johannes, Jørgen, Kristian S., Kristian H.K., Laurits, Ludvig, Marieluise, Matias, Max, Ola, Oskar, Osma, Peter, Petter, Rasmus, Ron, Sigvard, Silas, Simen, Trim og Zaki ønsker deg lykke til. Det samme gjør selvføglelig Robert, Kent, Kjartan, Kjell Ove, Espen, Morten og Fredrik!

Walk on .....


0 Kommentar

Fjord Line Cup 2017 - diverse informasjon

Postet av Gutter 2002 den 29. Mai 2017

Det er ekstremt gledelig at så mange som 29 gutter ønsker å være med til Porsgrunn i august. Fjord Line Cup 2017 starter fredag 11. august og avsluttes søndag 13. august.

Vi stiller følgelig med to lag; 1 "KM-lag" og 1 "breddelag" - og trenerteamet vil ta ut lagene en eller annen gang før avreise til Porsgrunn. Uansett; det viktigste her er at alle guttene er samlet og det vil garantert bli en artig tur!

Deltakerkort (les.; A-kort) koster kr. 825 per spiller og beløpet må betales til undertegnede (Fredrik) innen mandag 12. juni. Vennligst betal til konto 7001.19.69753 eller via VIPPS (416 36 959). A-kortet dekker helpensjon fra fredag kveld til søndag (lunsj).

Følgende spillere har sagt "JA" til at de skal være med:

For ordens skyld; fint om dere som kan kjøre skriver en kommentar i feltet på Facebook.


0 Kommentar

Viktig beskjed vedrørende dugnad på Tons of Rock

Postet av Gutter 2002 den 16. Mai 2017

Heisan

Denne meldingen gjelder alle som skal være med på dugnaden i forbindelse med Tons Of Rock.

Sjekk vedlagte regneark nedenfor - der står det hva dere kan velge i mellom. For vår årgang så er det foreldre til følgende gutter som er pliktig til å delta på dugnad:

Elias, Oskar, Rasmus, Simen, Laurits, Arnit, Mathias, Berin, Johannes, Adrian M., Abdi, Zaki, Ron, Ola og Jørgen.

Husk at det er "førstemann-til-mølla-prinisppet" som gjelder ...


2017 Dugnadsliste - ToR.xlsx


0 Kommentar

Porsgrunn - here we come!!!!!

Postet av Gutter 2002 den 16. Mai 2017

Trenerteamet ha gleden av å meddele at hele 29 gutter ønsker å være med til ÅRETS TURNERING for G02! Kjempebra - og vi gleder oss allerede.


Vi stiller med to lag i Fjord Line Cup 2017 i Porsgrunn den 13.-15. august.

Følgende spillere er med:

Abdi, Adrian Aa., Arnit, Berin, Criss, Einar, Elias, Henrik, Isak, Jacob, Johannes, Kristian H., Kristian S., Laurits, Ludvig, Mathias, Max, Ola, Oskar, Peter, Petter, Ron, Sigvard, Silas, Simen, Sindre, Trim, Uranik og Zaki.


Mer informasjon vil komme etterhvert, men egenandel (les.; avgiften for deltakerkortet) må betales inn i begynnelsen av juni.


Walk on ....


0 Kommentar

Hvem - hva - hvor? Og ja, det gjelder dømmingen ....

Postet av Gutter 2002 den 29. Apr 2017

Nedenfor er en oversikt over hvem som skal dømme kamper for andre Kvikelag i vårsesongen. Dersom den oppsatte tiden ikke passer så er det viktig at DU bytter med en annen i god tid før den oppsatte kampen.

Man må ha med klokke og fløyte selv. Det anbefales å møte opp minimum 15 minutter før kampstart og det er viktig å hilse på begge lags trenere før kampen.

Vennligst sjekk lenken for å se oversikten over hvem som skal dømme når .... 2017 - G02 dommere - vårsesongen.pdf

Det er veldig viktig at dere setter dere godt inn i regelverket - vennligst sjekk vedlagte lenke .... 2017 Regler - barnefotball.pdf Dersom dere har noen spørsmå i forkant så ta kontakt med noen av trenerne FØR dere dømmer første kamp.

Dessverre ikke alle som ble satt opp for å dømme kamper i vårsesongen, men det er nye sjanser etter ferien. Vennligst ta kontakt med Kjartan dersom du ønsker å dømme i høstsesongen.0 Kommentar

Fjord Line Cup 11-13 august, påmelding

Postet av Gutter 2002 den 15. Apr 2017


Årets hoved cup for Gutter 2002 blir Fjord Line Cup i Porsgrunn 11-13 august 2017.

Vi ønsker å stille med to lag, som begge skal spille 11er-fotball. Da er det plass til alle som vil være med!

Vi trenger nå påmelding av spillere


FRIST: torsdag 27.april

Link til skjema for tilbakemelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwYdBsH9...

Også spillere som ikke skal være med skal gi tilbakemelding her!

 • Mer info:
  - Sted: Kjølnes Idrettspark
  - Overnatting: på en skole i nærheten av anlegget
  - Cupen starter fredag 11 august.
  - Deltakeravgift på 825.- NOK, dette må hver spiller betale selv. Inkluderer A-kort som dekker helpensjon fra fredag kveld til søndag lunsj, innkvartering og diskotek. Betales til G 2002 lagskonto senere i år, info kommer.
  - I tillegg vil det komme: Bensinpenger til sjåfør, lommepenger, penger til ekstra mat. Tas med til cupen.
 • Link til Fjord Line Cup: http://fotball.uraedd.no/wp-content/uploads/sites/...

0 Kommentar

Imponerende 3. plass i Macron Eliteturnering på Notodden

Postet av Gutter 2002 den 27. Mar 2017

Alle var meget godt fornøyd med lørdagens innsats og gode spill mot både Randesund IF og Bryne FK - og det var kanskje derfor man var ekstra spent foran søndagens kvartfinalekamp mot Ham-Kam. Hadde guttene mere "krefter" igjen til å avansere til en semifinale i Macron Eliteturnering?

Nå kjenner vi til fasiten - og det er bare "å bøye seg i støvet" for det guttene presterte på søndagen. Fortjent seier i kvartfinalen mot Ham-Kam og et knepent tap mot Drøbak-Frogn i seminfinalen. Vi som var med er ufattelig stolte over prestasjonene - og vi vet at andre lag har lagt merke til hva vi har gjort. Og nok en gang har vi skrevet et nytt kapittel i "G02s historiebok"!

Mere om søndagens kvartfinalekamp mot Ham-Kam finnes ved å trykke på lenken ..... 170326 Kamprapport Ham-Kam v Kvik Halden FK - Macron Eliteturnering 2017.pdf

Mere om søndagens semifinale mot Drøbak-Frogn finns ved å trykke på lenken ..... 170326 Kamprapport Drøbak-Frogn v Kvik Halden FK - Macron Eliteturnering 2017.pdf0 Kommentar

Klare for "kvart"n" mot Ham-Kam i Macron Eliteturnering på Notodden

Postet av Gutter 2002 den 25. Mar 2017

Våre gutter var best når det gjaldt og etter to sterke seire mot henholdsvis Randesund IL og Byne FK i dagens gruppespillkamper så er Ham-Kam motstander i morgendagens kvartfinale.

Rett og slett imponerende - og vi gleder oss! I morgen kan vi skrive enda ett nytt kapittel i historien til G02 ....


Mere om dagens kamp mot Randesund IL finnes ved å trykke på lenken .... 170325 Kamprapport Kvik Halden FK v Randesund IF - Macron Eliteturnering 2017.pdf

Mere om dagens siste kamp mot Bryne FK finnes ved å trykke på denne lenken .... 170325 Kamprapport Kvik Halden FK v Bryne FK - Macron Eliteturnering 2017.pdf


0 Kommentar

"Kjip" start på Notodden ....

Postet av Gutter 2002 den 24. Mar 2017

Turneringens første kamp i Macron Eliteturnering på Notodden er allerede glemt. Kolbotn ble for sterke og vant fortjent 3-1. Litt "kjipt" da vi egentlig aldri var med i kampen ....

Heldigvis nye sjanser allerede i morgen - mot henholdsvis Randesund og Bryne.

Mer om kveldens kamp finner man ved å trykke på lenken .. 170324 Kamprapport Kolbotn IF v Kvik Halden FK - Macron Eliteturnering 2017.pdf


0 Kommentar

Masse godt spill mot gode svensker ...

Postet av Gutter 2002 den 18. Mar 2017

Fredagens kveldskamp på Strupe for KM-laget mot Grebbestad IF ble en fartsrik, underholdende og målrik kamp. Våre gutter "leverte" defintivt årsbeste i førsteomgangen - med masse godt kombinasjonsspill, gode avslutninger og ikke minst tre mål. Klubbens desidert beste trenerteam (jepp; Robert og Kent) kan være godt fornøyd med prestasjonene ....

Les gjerne mer om kampen ved å trykke på lenken .... 170317 Kamprapport Kvik Halden FK v Grebbestad IF.pdf


0 Kommentar

Gratulerer til Uranik

Postet av Gutter 2002 den 13. Mar 2017

Uranik har blitt tatt ut til Regionsamling i Sarpsborg i slutten av mars. Gratulerer Uranik - bra jobba!

Det er selvføglelig Uranik som skal ha det meste av æren for å ha bli tatt ut til denne samlingen, men noe bør nok også deles med Hovedtrener Robert og de andre involverte rundt G02-årgangen. Dette er jo utvilsomt et godt bevis på at G02 ha gjort mye rett med guttene de siste årene. Trivsel , trygge omgivelser og prestasjoner henger godt sammen!!

Well done mate!


0 Kommentar

Solid seier i treningskampen borte mot Kjelsås IL

Postet av Gutter 2002 den 12. Mar 2017

Guttene viste ingen nåde mot vertskapet i dagens treningskamp mot Kjelsås IL. Resultattavla viste tilslutt "2-6" - og det burde faktisk ha vært mye mer.

Mer om kampeen kan leses ved å trykke på lenken .... 170312 Kamprapport Kjelsås IL v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Gratulerer ....

Postet av Gutter 2002 den 10. Mar 2017

I forbindelse med klubbens årsmøte i går kveld så fikk Ron tildelt postbud Ole Karlsens vandrepokal for god innsats i 2016. Gratulerer til Ron!

Tipper at Ron deler mye av æren med resten av guttene og trenerteamet i G02-årgangen. Uten deres bidrag og innsats gjennom de siste årene så er det ikke sikkert om Ron hadde fått denne prisen!

Veldig moro at en fra vår årgang vant denne prisen! Og for dere som ikke vet hvem postbud Ole Kalrsen var så kan det nevnes at han var en profil i Halden som hadde stor "kjærlighet" for Kvik Halden FK og var fast invetar på stadion laget spilte. Og han var selvfølgelig et postbud ....

"Once again, well done Ron"
0 Kommentar

Godt spill resulterte i seier mot Drøbak-Frogn ... for første gang!

Postet av Gutter 2002 den 3. Mar 2017

Årets tredje treningsamp for KM-laget ble fullført tidligere i kveld. Motstander var Drøbak-Frrogn og alt lå til rette for en god og fartsfylt fotballkamp.

Til tross for en kalddusj allerede etter to minutter så viste vi god moral og kampen endre til slutt 8-1 i favør av våre gutter! Enda en barierre ble brutt ...

Drsom du er over snittet interessert i våre gutter så sjekk gjerne kampreferate ved å trykke å lenken nedenfor ... 170303 Kamprapport Kvik Halden FK v Drøbak-Frogn.pdf


0 Kommentar

God innsats mot et godt Kolbotn-lag ....

Postet av Gutter 2002 den 28. Feb 2017

Sist søndag spilte kM-laget årets siste treningskamp - og Kolbotn var motstander. Det ble en jevn kamp med en del godt spill. Hensikten med treningskamper er å identifisere og observere - og Robert og Kent brukte notatboka flittig - og det er heldigvis en del å jobbe med også.

Vennligst sjekk lenken nedenfor dersom du ønsker å lese mere om kampen .... 170226 Kamprapport Kvik Halden FK v Kolbotn IL.pdf


0 Kommentar

OPPDATERT 3. MARS !!!! Vårcupen 2017

Postet av Gutter 2002 den 5. Feb 2017

Vi stiller med et lag i årets Vårcup - denne gang arrangert av Rolvsøy.

Kjell Ove og Espen vil sammen med Robert ta ut laget til de forskjellige kampene.

Nedenfor er en oversikt over kampene i gruppespillet:

 • Hjemme mot Ås Fotball innen 19.februar (uke 7) - spilles på Strupe kl.18:30 fredag 17/2
 • Borte mot Greåker IF innen 5. mars (uke 9) - spilles på Greåker kl.11:00 lørdag 4/3
 • Borte mot Askim FK innen 12. mars (uke 10) - spilles i Askim kl.18:30 fredag 10/3
 • Hjemme mot Trosvik IF innen 6. mars (uke 12) - spilles på Strupe kl.16:00 søndag 19/3

Dette blir garantert fire spennende og nyttige treningskamper for våre gutter.

Informasjon om kampdato og tidspunkt vil foreligge med en gang det er avtalt med motstander.0 Kommentar

Seier i årets første kamp mot Follo FK

Postet av Gutter 2002 den 2. Feb 2017

Follo FK var årets første motstander for KM-laget - og det var knyttet spenning til om våre gutter var klare for en kamp mot et såpass tøft lag.

Etter en god start og tomåls-ledelse så "raknet det" i siste halvdel av første omgang, men hedigvis så jobbet guttene hardt i andre omgang og vant til slutt fortjent 7-4.

Dette var den første kampen Rober og Kent ledet sammen - og de fikk garantert noe å tenke på. Når det er sagt; det er alltid viktig å ha noe å jobbe med og mot - og det er likeså viktig å jobbe videre med det man mestrer godt. Det skal uansett bli artig å spille flere kamper denne våren - det er mange høydepunkter fremover.

Mer om årets første kamp kan leses ved å trykke på lenken ... 170129 Kamprapport Kvik Halden FK v Follo FK.pdf


0 Kommentar

Klubbdugnad 2017

Postet av Gutter 2002 den 25. Jan 2017

Viktig beskjed fra klubben ang. klubbdugnad.

OBS!!! Alle som vil kjøpe seg fri må SELV registrere seg via "skjema for frikjøp".


I år som i fjor må dere gi oss en tilbakemelding om dere ønsker å være med på Klubbdugnaden, eller om dere vil kjøpe dere fri.

Klubbdugnad er f.eks. Grenserittet eller Tons of Rock.

Begge disse er høyaktuelle i 2017, da er det verdt å merke seg at Tons of Rock er 22-24. juni, mens Grenserittet er 3-5. august.

Man må kun stille på 1 dugnad per familie, så hvis man har flere barn i klubben så er det fortsatt kun 1 dugnad per år.

Dersom man ikke kjøper seg fri, så har man sagt seg klar til dugnad. Hvis man da ved innkallelse til dugnad, ikke har anledning til å stille, så må man finne en erstatter.

Mye av grunnen til av vi gir frikjøpsmuligheten er nettopp for at vi skal vite så nøyaktig som mulig hvor mange vi har tilgjengelige for potensielle dugnader. Derfor er det viktig at dere bruker litt tid og vurderer dette godt allerede nå.

Prisen for å kjøpe seg fri fra Klubbdugnaden 2017 er 500,-.

Frist for frikjøp er 19. februar.

Frikjøpet blir fakturert i posten.

Dersom du ønsker å kjøpe deg fri fra årets dugnad, så gjør du det på dette skjemaet:

Skjema for frikjøp fra Klubbdugnad 2017

NB! Klubbdugnad må ikke forveksles med frivillig innsats i forbindelse med Fredriksten Cup og Remmen Cup. Man må stille på disse cupene selv om man har kjøpt seg fri fra Klubbdugnaden.

Ha en flott dag videre!

Med vennlig hilsen

Joacim Heier
Daglig leder
48 13 09 10
joacim@kvikhalden.no
post@kvikhalden.no
www.kvikhalden.no


0 Kommentar

OPPDATERT: Oversikt over treningskamper for KM-laget

Postet av Gutter 2002 den 21. Jan 2017

KM-laget har p.t. avtalt følgende treningskamper:

 • søndag 26. februar hjemme mot Kolbotn kl.17:30 på Strupe
 • fredag 3. mars hjemme mot mot Drøbak/Frogn kl.18:30 på Strupe - endret
 • søndag 12. mars borte mot Kjelsås kl.11:30 på Kjelsås
 • fredag 17. mars hjemme mot Grebbestad kl.18:30 på Strupe
 • onsdag 15. februar borte mot Råde kl. 18:30 i Råde - endret

Vi trenger sjåfører til alle bortekampene. Fint om foreldre allerede nå kan notere seg disse datoene i kalenderen.


0 Kommentar

Macron Eliteturnering på Notodden 24. - 26. mars

Postet av Gutter 2002 den 19. Jan 2017

Gruppeinndelingen i Macron Eliteturnering på Notodden den 24. - 26. mars er klar! Og man trenger ikke å være "fotballprofessor" for å forstå at gruppen våre gutter har havnet i vil bli tøff, men også utfordrende! Turneringen vil definitivt gi oss gode referanser på "hvor vi står hen". Vi skal blant annet spille mot to lag vi har møtt tidligere; Kolbotn som vant fjorårets eliteturnering på Notodden og Randesund som vi spilte jevnt mot i Lumber Elitecup i Kristiansand.

Gruppene er som følger:

 • Gruppe A: Notodden, Skedsmo, Holmen og Djerv 1919
 • Gruppe B: Kolbotn, Randesund, Kvik Halden og Bryne
 • Gruppe C: Os TF, Høvik, Drøbak-Frogn og Hinna I
 • Gruppe D: Ham-Kam, Klemetsrud, Hinna II og "ukjent"

Kampoppsettet er som følger:

 • Fredag 24. mars kl.19:00 på Notodden Stadion: Kolbotn mot Kvik Halden
 • Lørdag 25. mars kl.10:00 i Idrettsparken: Kvik Halden mot Randesund
 • Lørdag 25. mars kl.16:00 i Idrettsparken: Kvik Halden mot Bryne

Eventuelle sluttspillskamper spilles på søndagen.

Tropputtak og mer informasjon kommer etterhvert ......0 Kommentar

Referat fra foreldremøte som ble avholdt 10. januar

Postet av Gutter 2002 den 16. Jan 2017

G02 arrangerte foreldremøte tirsdag 10. januar – og det var et imponerende oppmøte. Mamma eller pappa for 21 spillere var tilstede.

Atmosfæren var god og diskusjonene var saklige. De viktigste punktene fra møtet var som følger:

 • Robert fortsetter som hovedtrener for hele årgangen samt KM-laget. Espen er hovedtrener for Breddelaget.
 • Lene overtar noen av Fraukes arbeidsoppgaver – spesielt dette med elektronisk påmelding til turneringer etc.
 • Det var ingen som påtok seg rollen som dugnadsansvarlig – men det er ikke for sent. Med tanke på hvor mye mange andre gjør for disse guttene så er dette en «liten rolle». Ring Robert dersom du vil ta på deg den rollen – og dersom det er flere som melder seg så «kjører» vi en loddtrekning ….
 • Vi melder på to lag til seriespill; KM-lag og Breddelag.
 • Årets «langtur» blir til Porsgrunn og Fjord Line Cup som arrangeres 11.-13. august. Vi stiller med KM-lag og Breddelag. Hovedgrunnen til at det blir et Porsgrunnsbesøk er at da spiller begge lagene på samme område og vi ønsker å prioritere det sosiale – her bør det være mulighet til at guttene kan «heie på hverandre».
 • Lagkassa fylles opp av hvem som vil – alle har lov til å bidra og alle monner drar ….. Kontonummer kommer etter hvert!
 • Det skal gjennomføres spillersamtale med alle guttene.

Helt til slutt så glemte vi dessverre å takke Frauke for en fremragende innsats i den perioden hun har vært engasjert hos G02. Hun ønsker å prioritere (forståelig nok ….) et jentelag fremover. Den jobben hun har gjort har vært fantastisk og har definitivt redusert arbeidsbyrden til de andre i støtteapparatet. Sorry at vi glemte å klappe for deg – det var en forglemmelse!! Takk for alt du har gjort!!!

(åpenbart i feil "uniform" .......)


Vennligst tryk på lenken nedenfor for å se presentasjonen med noen kommentarer ... 170110 Foreldremøte Kvik Halden FK G2002 - referat.pdf0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline