"Årsrapporten" ble heldigvis ferdig til jul ......

Postet av Gutter 2002 den 24. Des 2016

2016 er året G02 skrev historie! Det er et år hverken spillere, trenere, foreldre og fansen vil glemme med det første – og det bør heller ikke klubben gjøre.

Nedenfor er en lenke til en liten «årsrapport», men for dere som ikke har tid til å lese den – så kan den oppsummeres slik:

 • Vi vant «The Tripple», men høydepunktet var selvfølgelig at vi vant Kretsmesterskapet (les.; serievinner i G14-klassen i Østfold). For øvrig første gang siden 2009 at et lag fra klubben ble kretsmestre.
 • Alle lagene har spilt masse fotball – og prestasjoner og resultater har vært gode. Nytt for årgangen er at vi har spilt i ett par eliteturneringer som har gitt oss nyttig erfaring.
 • Facebook og hjemmesiden har vært flittig i bruk – blant annet har det blitt skrevet referat etter hver eneste KM-kamp. Dette har medført at vår hjemmeside har hatt over 43,000 visninger i løpet av året!!! I tillegg er flere av våre innlegg på "10-på-topp-listen" for alt som har blitt publisert av klubben .... Rett og slett fantastisk .....
 • Sponsorene Park & Anlegg AS, Communicate AS og Brød & Vann AS har støttet oss – og det har medført at alle guttene blant annet har fått fin Umbro fotballbag og en fin Umbro treningsgenser.

….. det er selvfølgelig masse mer i «årsrapporten», men da må man faktisk trykke på lenken allikevel …. Fotballåret 2016 for Kvik Halden FK G02.pdf

G02 vil med dette ønske fansen en riktig god jul og et godt nytt år! Vi kan selvfølgelig ikke love at 2017 blir like begivenhetsrik, men vi skal gjøre vårt beste for å ha det moro sammen – og da kommer vi garantert til å spille god fotball også!

0 Kommentar

"Årets nisse" ble ......?????

Postet av Gutter 2002 den 23. Des 2016


G02 hadde i ettermiddag sin siste samling i dette året - og det var knyttet stor spenning til hvem som skulle bli "Årets nisse" og ikke minst hva den store nisse skulle ha med seg.

Robert og resten av trenerteamet hadde planlagt ett par konkurranser der vinneren definitivt måtte vise litt "feeling" i tillegg til å ha litt flaks. Etter de to innledende konkurransene så skulle Simen, Matias, Ludvig, Johannes og Trim konkurrere om å bli "Årets nisse". Den siste konkurransen var "tvælla" - og man skulle starte å skyte fra midtbanen og man spilte etter "Golden-Goal-prinsippet"! Den første som traff "tvælla" ville dermed få æren av å titulere seg som "Årets nisse". I forkant var det knyttet stor spenning til hvor lang tid det ville gå før noen traff, men vinneren ble året etter det tredje skuddet!!! Matias og Simen traff ikke på sine første forsøk, men det gjorde derimot Ludvig som "tok helt av" da han traff perfekt med sin høyre fot - og ballen gikk rett i "tvælla"!! Med tanke på hvor han har fått sine fotballgener fra så var det egentlig ikke så overraskende!!

Uansett, store gratulasjoner til Ludvig som avslutter sesongen som "Årets nisse"!!! Well done ....

I tillegg til han som ble kåret til "Årets nisse" så er det også en rekke andre gutter som fortjener "kred" for kreativitet i klesveien. Vi er litt usikre på om Vigdis var klar over at Johannes hadde lånt hennes "julegenser", men det gjør egentlig ingenting - Johannes var "smashing"! Morten G. er jo alltid "konge" - også i dag .....


Helt til slutt så kom nissen og takket være våre sponsorer; Park & Anlegg AS, Communicate As og Brød & Vann AS så fikk alle guttene hver sin Umbro treningstrøye med sponsor-logoer på magen samt teksten "G02 Kretsmestre 2016" på ryggen! Det var en fantastisk fin "presang" til guttene - og forhåpentligvis så satte guttene pris på gaven.


Walk on .....


0 Kommentar

Vi kårer "Årets nisse" på lille lulaften .....

Postet av Gutter 2002 den 18. Des 2016

Hohohohohohoho .....

Alle trenerne var enige om at vi vi trenger å kåre "Årets nisse" - og denne høyst uoffsielle, men endog prestisjefulle kåringen vil finne sted på lille julaften den 23. desember. Alle guttene bes møte på Strupe senest kl.16:53 - og kåringen er ferdig kl.18:03.

Ryktene tilsier at nissen kommer til Strupe denne ettermiddagen så det hadde vært hyggelig om alle kan komme ...... I og med at vi er ferdig ganske tidlig denne ettermddagen så bør de fleste også ha mulighet til å rekke andre familiære "plikter" denne kvelden! Vi tenker på alt .....


PS - kom i fotballklær, men nissekostyme er også lov! Kreativitet i klesveien kan kanskje medføre bonuspoeng .....
0 Kommentar

Hohoho .... husk betalingen for julekalenderen!

Postet av Gutter 2002 den 13. Des 2016

Betalingsfristen for årets julekalendre er fredag 16. desember. Husk at dere skal betale kr.600 til Kvik Halden FKs konto 1105.25.71598. I tillegg er det viktig at dere merker innbetalingen som vist nedenfor:


"Steven Gerrard, Gutter 02"


Og for ordens skyld; dere skriver ikke Steven Gerrard (som forøvrig er en av tidenes absolutt aller beste engelske spiller som spilte for kun en klubb i England i sin karriere - og det var Liverpool ....), men navnet på deres sønn!


Walk on ........


0 Kommentar

Deilig med seier i årets siste kamp ....

Postet av Gutter 2002 den 11. Des 2016

Noen vil sikkert være glad for at sesongen er over; noen synes sikkert det er "kjipt", men sånn er det - og derfor var det deilig at KM-laget avsluttet en lang sesong med seier. Helgens to kamper i "Ullern Invitational" har vært oppløftende.

Knepent tap mot Skeid på fredag var bittert, men likevel en bekreftelse på at vi har tatt store steg i riktig retning denne sesongen. Skeid vant tross alt Nesodden Elite Cup for ett par uker siden der de blant annet seiret over både Drøbak-Frogn og Asker.

Dagens kamp mot Ullern ble egentlig aldri spennende - vi ledet 6-0 til pause og til slutt ble resultatet 8-3.

Kort oppsummert; vi har spilt mye god fotball i høst og vi begynner å få "avkastning" på den tøffe jobbingen på treningsfeltet. Guttene fortjener definitivt en ferie, men det er viktig at egentrening gjennomføres. Vi har ingen tid å miste når vi begynner "oppkjøringen" igjen på nyåret. Det er allerede avtalt treningskamper mot meget gode lag som Kolbotn, Follo, Kjelsås, Drøbak-Frogn og Grebbestad .... Med andre ord; vi fortsetter å møte antatt bedre lag enn oss selv - det er den beste måten å bli bedre på!

Mer om helgens kamper finner man ved å trykke på lenken ..... 161211 Rapport fra Ullern Invitational 2016.pdf


0 Kommentar

Gavekort selges!!!!! Vi ønsker "cash"!!!!

Postet av Gutter 2002 den 8. Des 2016

Denne sesongen har fakisk vært innbringende for våre gutter! Det hjelper definitivt å spille god fotball - også økonomisk.

Klubben anerkjente årets resultater med å gi oss tre gavekort (2 x kr.1.000 og 1 x kr.500) som kan brukes stort sett over hele Halden. I tillegg så fikk vi et gaveort på kr.2.500 etter finaleseieren i OBOS Cup.

Det er selvfølgelig artig med gavekort, men vi ønsker heller å ha kontanter slik at vi kan overføre disse gavekortene til lagkassen.

Med andre ord;de ovennevnte gavekort er til salgs - og i og med at det snart er jul så tipper jeg at noen vil være villig til å kjøpe dem slik at vi heller får kontanter. Kortene kan dere uansett bruke til å betale for julegaver i byens butikker.

Vennligst kontakt Fredrik dersom du/dere er interessert i å hjelpe G02 med å bli kvitt disse gavekortene.


0 Kommentar

Foreldremøte for G02 - 10. januar 2017 kl. 19:30

Postet av Gutter 2002 den 6. Des 2016

Robert & co. inviterer herved til foreldremøte for alle foreldre tilknyttet G02.

Møtet avholdes på klubbhuset tirsdag 10. januar 2017 kl.19:30.


Agenda er som vanlig; Robert & co. vil presentere planlagte aktiviteter for sesongen, seriepspill, trenerteam etc.


Vel møtt!


0 Kommentar

Verdifull helg med masse godt spill i Nesodden Elite Cup 2016

Postet av Gutter 2002 den 20. Nov 2016

KM-laget gjorde en meget god innsats i Nesodden Elite Cup. Man greidde riktignok ikke å kopiere fjorårets suttspillplass, men dersom man ser "bak" resultatene så var årets prestasjoner mye bedre. Bortsett fra en kamp der alle mer eller mindre kollapset så vartet guttene opp med masse godt spill - og derav en immponerende seier mot Ullern som blant annet presset tureringens vinnerlag Skeid i en jevn semifinale. Resultatene i denne turneringen støtter oppunder om at "hver kamp lever sitt eget liv" ....

Mer om guttenes prestasjoner og kamper kan leses ved å trykke på lenken .... 161120 Rapport fra Nesodden Elite cup 2016.pdf

Walk on .....

Dersom man går inn på klubbens Facebook-side så kan man også se andre talenter guttene har ... https://www.facebook.com/kvikhaldenfk/videos/12368...


0 Kommentar

Sesongavslutning med stor "S"

Postet av Gutter 2002 den 12. Nov 2016

Arrangørkomiteen hadde gjort en god jobb – og det var duket for en flott sesongavslutning for G02 på Strupe fredag kveld. I tillegg til masse god mat så var agendaen tettpakket med blant annet en hilsen fra klubben via Haris, hilsninger til trenerne fra guttene, utlodning av spennende premier og kåring av ulike vinnere som årets toppscorere, årets spiller, årets «Rookie» etc.. Med andre ord; alt lå til rette for en hyggelig kveld – og da er det ekstra stas at så mange hadde funnet veien til Strupe denne kvelden. Alt i alt – med små og store, unge og gamle – så var det nesten 80 stykk der! Ikke gærn’t – og kun 8 mindre enn de som overvar Kviks nestsiste a-lagskamp på Halden stadion! Rett og slett imponerende – det er ekte engasjement!!! Ekstra gledelig var at hele 35 gutter deltok!!!

Maten (ja, dessverre så glemte skribenten å ta et bilde av alle de delikate matfatene …) var «outstanding». All ære til de som hadde med så mye god mat – og jeg innrømmer «glatt» at spesielt den «eksotiske» maten var fantastisk! Tipper de fleste gleder seg allerede til neste års avslutning – og hvem vet; kanskje det kan bli en spennende «grillings» FØR sesongstart også!!! Uansett; takk skal dere alle ha!!!

Haris representerte klubben – og jeg tipper de fleste synes det var hyggelig å høre det han sa. Haris har jo vært med i teamet siden sommeren og vet jo faktisk hva han snakker om. Det ble kanskje litt mye skryt, men det skal vi ta til oss! Det er en annerkjennelse for både spillere, trenere, foreldre og fansen å høre at hele årgangen fungerer så godt som den gjør! Ikke nok med at vi sportslig er det beste laget i 02-klassen i Østfold, men tipper vi kommer ganske høyt på listen når det gjelder engasjement også. Han avsluttet- på vegen av klubben - å gi årgangen en gavesjekk pålydende kr. 2.500 – noe som selvfølgelig er stas og i tillegg kommer godt med i en ellers så «slunken» lagkasse! Haris; takk for de fine ordene – og takk for gavesjekken. Den kommer godt med til avslutningen for støtteapparatet! Vi skal gjøre det vi kan for å være i samme posisjon også neste år!!

Neste post på agendaen var hilsninger fra spillere til trenerne! Guttene hadde skrevet en personlig hilsen til alle trenerne – og med tanke på at guttene fremførte hilsningene på en artig måte så ble dette en morsom seanse. De fleste av hilsningene var meget hyggelige – og alle trenerne satte stor pris på dem. Og noen av hilsningene var selvfølgeligheter – som for eksempel:

 • Kjell Ove er pappa’n til Peter
 • Fredrik er den beste til å «lime’n opp i vinkelen»
 • Frauke er flink i orientering
 • Morten er flink til å kjøre til trening
 • Espen er glad i tysk fotball
 • Kjartan var dansk

Det at forholdsvis mange nevnt at Robert var en «damemagnet» kom som en overraskelse for de fleste – men det er som gjør denne «leken» morsom – mange overraskelser hele tiden! Og jeg tipper at det var noen som kanskje hadde fryktet enda flere «skumle» kommentarer fra guttene. Takker og bukker for kort og gavekort .....

Olsi, Fredrik, Viona, Sigrid, Thristan og Albert gjorde en fantastisk jobb med å selge lodd! I ettertid så kan man selvfølgelig lure på om alle loddbøkene ble levert tilbake til loddgeneral Bård!! Undertegnede var ikke i nærheten av å vinne – og som bankmann blir man naturlig litt skeptisk om alt har blitt gjort i henhold til lotteritilsynets lovverk .Når det er sagt; de fleste er vel kanskje glad for at det ikke er en bankmann som hadde ansvaret for utlodningen!! Uansett; «penger i kassa» er bra – og en stor takk til alle som bidro med både premier og kjøp av lodd!!

Avslutningsvis så var det premieutdeling – og i år som i fjor var det mange spente gutter i rommet! Juryen hadde brukt masse tid i forkant – og dessverre så er det slik at ikke alle kan få premie, men sånn er det bare. Årets ulike vinnere – i samme rekkefølge som i går - er:

Alle guttene skal ha honnør for årets innsats både på trening og i kamp. Dere har alle vært flinke – og dere har representert både klubben og G02 på en fortreffelig måte! Og det er viktig!! I tillegg skal Robert ha ekstra «kred» for å «styrt skuta» på en god måte gjennom hele sesongen! Det er ikke mange andre 02-lag i Norge som har en heltidstrener – eller en trener med så mye «passion»! Takk skal du ha!

Gårsdagens seanse ble avsluttet med en natt-turnering – og som bildet nedenfor viser så var alle guttene veldig klare! Hvorfor de voksne ikke er med på bilde vites ikke, men de var kanskje litt mer skeptisk med tanke på at de neste 10 timene skulle tilbringes med denne gjengen i gymsalen på Strupe …… Rapportene (les.; ulike meldinger på sosiale medier) tilsier at de siste var i seng kl.05:00 – omtrent samtidig som Robert hadde lest ferdig VG! Morten og Kjell Ove hadde visstnok akkurat fullført analysen etter gårsdagens landskamp mellom Tsjekkia og Norge; og det ryktes om at ny spilleplan for våre gutter neste sesong vil være basert på Høgmos teori! Det kan bli spennende …..

Alt i alt; det var en fantastisk flott sesongavslutning for alle sammen. Stor takk til Kari, Marthe, Lise og Violeta (beklager om jeg har glemt noen ...) som arrangerte kvelden. Enda større takk til alle som kom! Uten dere så hadde det ikke blitt så bra som det ble. Og helt til slutt; vi håper dere alle synes det er litt «kuult» å ha en eller annen tilknytning til årets «trippel-vinnere»iI Østfold samt kretsens beste årgang! Det gjør nemlig vi som er med i støtteapparatet!!

Walk on ….


0 Kommentar

Nesodden Elite cup 2016 - med laguttak

Postet av Gutter 2002 den 10. Nov 2016

Nytt søndag 13. november 2016:

Kent og Robert har tatt ut følgende16-mannstropp til Nesodden Elite Cup 2016:

Ludvig, Elias, Oskar, Jacob, Silas, Adrian, Trim, Simen, Laurits, Ron, Johannes, Uranik, Criss, Isa, Mathias S. og Kristian.

Eventuelle forfall meldes til Robert så raskt som mulig!!!!!


Neste helg spilles Nesodden Elite Cup 2016 og for andre år på rad så er vi invitert. Det skal spilles kamper både fredag, lørdag og søndag - dessverre er det ingen overnattingsmuligheter så det blir litt mye kjøring denne helgen, men det ordner vi - kunne ha været verre!


Gruppeinndelingen er som følger:

 • Gruppe A: Asker, Kvik Halden FK, Ullern Fotball og Nesodden Fotball
 • Gruppe B: Drøbak-Frogn, Follo Fotball, Skeid og Sprint-Jeløy


Vi skal spille alle våre innledende kamper på Berger KG - og tidene er som følger:

 • fredag kl.19:00: Kvik Halden FK - Nesodden
 • lørdag kl.13:00: Asker - Kvik Halden FK
 • lørdag kl.17:30: Kvik Halden FK - Ullern

Første sluttspillskamp spilles søndag kl.10:00.


Man vil kunne finne mer informasjon om cupen på:


Robert og Kent vil ta ut troppen etter treningen på søndag - og vil følgelig bli publisert på denne siden og på vår Facebookside.

Vi avtaler transport etc. i begynnelsen av neste uke .....


0 Kommentar

Flere nye 02-gutter får prøve seg på kretstrening ....

Postet av Gutter 2002 den 9. Nov 2016

Seks av våre gutter ble i går innkalt til kretslagstrening i Østfoldhallen førstkommende helg. Det er en såkalt "utfordrergruppe", men uansett en artig og fortjent annerkjennelse for innsatsen både guttene og støtteapparatet har vist det siste året.

Ron og Simen har lang erfaring med kretslagstrening og ikke minst kretslagsskamper - og vil forhåpentligvis komme med noen god råd og innspill til sine lagkamerater før den første treningen.

For Elias, Trim, Adrian og Ludvig så er dette første gang - og vil garantert få en "motivasjonsboost" av å være med.

Førøvrig så har både Marieluise (J02) og Urnaik (G02) også erfaring med kretslagsaktiviteter.

Vi ønsker alle lykke til med treningene førstkommende helg!0 Kommentar

VIKTIG: Beskjeder for sesongavslutning fredag 11.11.

Postet av Gutter 2002 den 9. Nov 2016

Noen viktige beskjeder ang. vår sesongavslutning til fredag, 11.11.:

 1. Oppmøte i kantina på Strupe kl. 19:30 (en time senere enn opprinnelig planlagt)
 2. Alle må ta med egen drikke (men vi koker felles kaffe)
 3. Mobilen skal ikke brukes i gymsalen. Til de som ønsker å ha den med: Den blir samlet inn i gymsalen.
 4. Alle bør hentes kl 8.00 lørdag. Da kommer «en rydde-/feie-gjeng», men alle rydder sitt eget rot

0 Kommentar

Absolutt fantastisk - "The Trippel" er et faktum .....

Postet av Gutter 2002 den 6. Nov 2016

Bjørn Brevig, Joacim Heier, Haris Juklo, Lars Petter Brevig, Jørgen La Cour, Per Gunnar Halvorsen, (det er vel dere som er sjefer i klubben ...) – dersom dere leser dette så er det bare en ting å gjøre – Gutter 02 må få et eget premieskap!!!!

Hva skal man si?Våre gutter slutter ikke å imponere! Og det er bare å gratulere – vi har vunnet «The Tripple»!! Kvik Halden FK 1 vant dagens kretsmesterskap i 5’er fotball – og det etter masse god fotball.Tidvis var det oppvisning av hvordan man skal spille på «små flater»!Dagens vinnere som var Ludvig, Ron, Adrian, Trim, Uranik, Johannes og Simen skal ha all honnør for at de holdt hodet kaldt gjennom hele turneringen – selv om det ble grådig spennende på slutten …. Mer om det senere!

Hva som skjedde i går kan gjenoppleves via lenken http://www.kvikhalden.no/blog/post/95528/km-5%27er... – og et er historie ….

Dagen i dag var interessant på mange måter.Vi hadde med hele tre lag i kvartfinalene i Gutter 02-klassen og Kvik Halden FK 1 (Ludvig, Ron, Adrian, Trim, Uranik, Johannes og Simen) måtte finne seg i å være storfavoritt. Kvartfinalen ble spilt mot Ås 1 og det var total enveiskjøring – tror måltavla til slutt viste 9-0 til våre gutter! Robert var som vanlig ganske stolt …

Kvik Halden FK 2 møtte Moss FK 1 i sin kvartfinale.Kjartan – som i løpet av helgen har gjort en strålende innsats som «manager» - hadde med seg Kristian, Criss, Laurits, Silas, Elias, Jacob og Håvard.Kampen mot «kråkene» ble en tett batalje, men dessverre så tapte vi 1-3.Uansett en strålende god innsats av guttene.

Dagens tredje kvikelag i aksjon var Kvik Halden FK 4.Fredrik hadde hatt ansvar for Bjørn, Isak, Einar, Zaki, Sindre, Marieluise, Max og Oskar med stor suksess i går – og forventningene blant de fremmøte var store. Ekholt 2 var motstander og det ble en høydramatisk kamp!1-1 etter ordinær tid medførte i at guttene skulle spille en ekstra omgang med «Golden Goal» - og man kunne bare være tre spillere på banen inkludert keeper.Bjørn var soleklar – og Oskar og Isak var de utvalgte.Dramatikken skjedde da Oskar fikk gult kort og en tominutters utvisning.Var nok ikke mange av de tilreisende fra Halden som trodde det skulle gå vår vei da, men Isak og Bjørn jobbet heroisk og stod i mot presset.Vi var faktisk nærmere en seier enn de var!Kun et minutt etter Oskar var på banen igjen så ble han «matchvinner» - og alle sammen kunne juble for at seminfinalen var «i boks»!!!Fantastisk innsats!!

Kort oppsummert; Kvik Halden FK 1 skulle møte Kvik Halden FK 4 i semifinalen.På papiret burde dette bli en enkel seier for Kvik Halden FK, men man vet jo aldri – ballen er også rund i Fredrikstad.Det som var helt sikkert var at vi var garantert et lag i finalen!!Her også …..

Robert var meget stresset før kampen – Fredrik og Espen var mere rolige.Ikke noe tvil om hvilket spillere som hadde presset på seg – og de første seks minuttene av kampen var meget jevn.Vel, Kvik Halden FK 1 hadde mye av spillet, men Kvik Halden FK 4 la ned en ekstraordinær innsats og gjorde det vanskelig for favorittene.I tillegg opptrådte Bjørn som en levende vegg i «buret».Når det er sagt; det var ikke ufortjent at favorittene til slutt vant 3-0, men det var en sliteseier.Alle guttene skal ha «kred» for en god innsats – og Uraniks «drapstakling» på Marieluise var vel et bevis på at noen av Roberts spillere en liten stund var litt «stresset»!

Status før finalen var dermed en femteplass, tredjeplass – og kanskje en første- eller andreplass. Ikke gærn’t!!

Opptakten til finalen var ikke av den beste sorte – Simen ble skadet i allerede den første kampen og Uranik reddet en ball med nesa rett før kampsstart – og med tanke på at troppen var liten i utgangspunktet så ville det garantert bli en vanskelig kamp mot Moss FK 1.Kampen ble jevn – vel; vi hadde det meste av spillet og ikke minst d største sjansene, men både keeper og stenger stod i veien for våre avslutninger – «kula» ville liksom ikke inn! Ingen av lagene klarte å «gålle» så finale skulle dermed avgjøres via «Golden Goal».Ludvig, Ron og Adrian var de utvalgte – de skulle redde æren i denne turneringen og det gjorde de på en fortreffelig måte!Guttene jobbet iherdig og en klarering fra Adrian gjorde at guttene kontret Mosseguttene i senk og kom «to-mot-en» …. Skribenten var livredd for at Adrian skulle avslutte selv, men Adrians pasning til Ron var sikker som banken (og da snakker vi fortsatt om DNB; og ikke italienske banker) og sentret til Ron som «klina kula» opp i nettaket.Jajajajajajajajaj – vi vant denne kampen også!Kretsmestre i 5’er fotball og sesongens tredje tittel!!!!Adrian og Ron skal ha mye «kred» for det siste løpet – masse vilje i både pasningen og avslutningen og det er nok ikke tilfeldig at Ron var sistemann på ballen også i denne kampen!Well done lads!I kjent stil så mente Robert at det var en trenerseier – skribenten er vel ikke helt uenig!!!Men samme det …..

Alt i alt har det vært det mange gode opplevelser for mange av guttene denne helgen.Vi har spilt mange kamper, scoret masse mål, hatt det mye moro – og ikke minst; vi ble kretsmestre igjen!!!!Ludvig, Ron, Adrian, Trim, Uranik, Johannes og Simen fortjener selvfølgelig noen ekstra klemmer – de gjorde jobben som favoritter og vant «bøtta» nok en gang!Men, og dette er viktig – alle guttene skal ha ros for innsatsen.Dessverre så kunne ikke alle være på ett og samme lag, men vi er en og samme årgang – og er vel definitivt Østfolds beste!!Utrolig artig og flott at så mange av de andre spillerne og foreldrene ble igjen og så finalen – og støttet vinnerlaget!Deres støtte var kanskje det lille ekstra som vi trengte for å hale i land seieren!!!

Nå har vi såpass mye å feire så vi håper at absolutt alle spillere med foreldre og søsken kommer på avslutningen til fredag!!!!

Helt til slutt; og dette er dagens quiz .... Dersom man er intressert i fotball så kunne man i Østfoldhallen i dag se en ex-spiller som blant annet har spilt på landslaget, spilt Champions League etc. Vedkommende er på bildet nedenfor - hvilken spiller var det? Tilleggsspørsmålet er om dere også greier å gjenkjenne en annen stjernespiller på bildet ...


Walk on .......0 Kommentar

KM 5'er - rapport fra lørdagen .....

Postet av Gutter 2002 den 5. Nov 2016

20 lag i klassen G02 var påmeldt til KM i 5'er i Østfoldhallen - og vi deltok med hele fire lag. Med andre ord; det var mange Haldensere som hadde funnet veien til Østfoldhallen denne formiddagen.

Kort fortalt; i dagens gruppespill så spilte vi 12 kamper og fasiten var 8 seire, 2 uavgjort og 2 tap! Ikke gærn't i det hele tatt! Vi scoret 48 mål - og vi slapp inn 18. Tre av lagene vant sin gruppe - det fjerde laget kom på andre plass i sin gruppe. Dessverre så måtte Kvik Halden FK 3 spille "sluttspillskvalifisering" mot Kvik Halden FK 4. Selvfølgelig veldig "kjipt", men sånn var det bare. Kampen var jevnere enn det resutatet tilsier; Fredrik's disipler vant 5-1 og kvalifiserte seg dermed til søndagens sluttspill som det tredje Kvikelaget!

Oppsettet for søndagens kvartfinalekamper ser dermed slik ut:

 • Kvik Halden FK 1 mot Ås 1
 • Kvik Halden FK 2 mot Moss 1
 • Kvik Halden FK 4 mot Ekholt 2

Kampene spilles henholdsvis kl.13:10 og kl.13:30 - og ALLE skal møte ferdig påkledd i Østfoldhallen senest kl.12:30! Husk å ha med skift - drakter skal leveres inn!

Lykke til i morgen - kanskje vi kan bli historiske med å ta "The Tripple"?!?!!?

Resultater og kampoppsettet finnes ved å trykke på lenken .... KM 5'er - resultater og spilletider for Kvik Halden FK - G02.pdf


0 Kommentar

KM i 5'er fotball - kampoppsett og laginndeling

Postet av Gutter 2002 den 2. Nov 2016

Førstkommende helg deltar vi med fire lag i kretsmesterskapet i 5'er fotball. Innledende kamper spilles lørdag formiddag og ettermiddag - og dersom noen av lagene går videre så spilles de første sluttspillskampene enten på lørdag ettermiddag eller søndag formiddag.

Dessverre så er det allerede lag som har trukket seg - derav Borgen 2 i pulje 3. Kretsen jobber aktivt med å finne nye lag så forhåpentligvis vil alle lagene få minimum tre kamper.

Oppmøte er minimum 45 minutter før første kamp - da skal man være ferdigskiftet. Husk at alle skal levere inn drakter (drakt + shorts) etter den siste kampen. Gitt at dere ikke ønsker å reise hjem nakne så anbefales det å ta med et skift!

Forfall meldes så raskt som mulig til Robert på 416 60 271. Og motsatt; er det noen flere som ønsker å delta så gi beskjed til samme mann så raskt som mulig!

Kampoppsett og laginndeling finnes ved å trykke på lenken nedenfor .....
Ungdomstreff i Østfoldhallen - oversikt over kamper for lagene til Kvik Halden FK G02.pdf


0 Kommentar

Treningspause

Postet av Gutter 2002 den 1. Nov 2016

Hei alle sammen!

Etter inne KM i Østfolhallen 5-6 november vil det bli en treningspause frem til mandag 28/11.
KM-laget skal være med i en elitecup 18-20 november, så der vil vi holde det i gang en stund til.
De som forsatt skal trene, vil få beskjed av meg i løpet av helgen som kommer....
Husk at dere melder dere på 02 avslutningen fredag 11 november.

Sjefen.


0 Kommentar

KM-laget tok seieren i OBOS-cup!

Postet av Gutter 2002 den 23. Okt 2016

Denne uke vil garantert aldri gå i glemmeboka til spillerne på KM-laget. Utligning på overtid mot Lisleby forrige onsdag resulterte i KM-tittel! Dagens enveiskjøring mot Trosvik IF i finalen i OBOS Cup resulterte i ukens andre tittel - og vi har vunnet "The Double"¨!!

Begge kampene vil definitivt få en plass i Kviks historiebok!

Det er bare "å bøye seg i hatten" for hva disse guttene har fått til den siste tiden!!!

Mer om dagens finaleseier kan man lese ved å trykke på lenken .... 161023 Kamprapport - OBOS Cup G14 - finale mellom Kvik Halden FK og Trosvik IF.pdf


0 Kommentar

Søndag 23 oktober blir det cupfest i Østfoldhallen

Postet av Gutter 2002 den 21. Okt 2016

Vi spiller finale mot Trosvik i OBOS-cup kl.13.30

Følgende spillere møter:
Ludde, Silas, Elias, Jacob, Adrian M, Simen, Trim, Uranik, Ron,
Laurits, Letting, Oskar, Criss, Max, Ola, Håvard, Rasmus og Marieluise.
Oppmøte kl.11.30
Kampstart kl.13.30
De samme spillerne møter til en lett trening lørdag kl.10.00

0 Kommentar

Kretsmestre etter en høydramatisk (med oppdatert referat ...)

Postet av Gutter 2002 den 20. Okt 2016

Det er vel gammelt nytt at vi i går ble kretsmestre i G02-klassen! Kampen var ikke spesielt velspilt, men det tok den igjen i form av en høy grad av dramatikk!!! Kretsmesterskapt ble sikret etter en utligning til 1-1 to minutter på overtid!!!

Referat kan leses ved å trykke på lenken nedenfor, men ta forbehold om eventuelle feil og mangler - skribenten husker ikke alt som skjedde de siste minuttene i går ... 161019 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Lisleby FK v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Champions 2016

Postet av Gutter 2002 den 19. Okt 2016


For en gjeng!!!! Gratulererer til alle involverte!!!!

Referat kommer senere ......


0 Kommentar

KM 5er innendørs - info og påmelding

Postet av Gutter 2002 den 18. Okt 2016

Helgen 4.-6. november skal vi delta på Ungdomstreffen 2016, som også betegnes som KM 5er fotball. Arrangementet finner sted i Østfoldhallen. Hvilke dager og tider som er aktuelle, vet vi ikke enda.

Litt info finner dere her: Info på kretsens side.

Vi har meldt på hele 4 lag, og trenger derfor å vite hvem som vil være med.

Om dager/tidspunkt vet vi bare dette: "Det tas sikte på å avvikle de innledende kamper på fredag og lørdag. Det legges opp at tidsbruken blir minst mulig - ca 3 timer pr pulje i innledende kamper. Sluttspill avvikles på søndag."

Meld deg på ved å klikke her.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 25.10. (Men vet du at du skal være med, så meld deg på med en gang!)

(Her kan du se hvem som kommer.)


0 Kommentar

Sesongsavlutning for G 2002

Postet av Gutter 2002 den 18. Okt 2016

Selv om Kvik har felles sesongavslutning for alle ungdoms- og juniorlag i år, så må vi likevel også ha vår egen avslutning. Derfor:

Velkommen til sesongavslutning for spillerne på Kvik G02 m/ familier - samt overnatting for spillere!

Tid:
For familien: Fredag 11. november kl. 18:30 - ca. kl. 21
For spillerne: Fredag 11. november kl. 18:30 - lørdag 12. november etter frokost (ca. kl. 8-9?)

Sted: Strupe, kantina og gymsal
Tema: Mat, prat og hygge. For spillerne: Fotballnatt og overnatting i gymsalen.

Som dere ser av tidsplanen, så planlegger vi et todelt opplegg: Først en del sammen med foreldre/foresatte og familie på fredags kveld, så overnatting for spillerne frem til lørdags morgen.

Vi håper på like mange familiemedlemmer på fredagskveld som de siste årene. Vi var mange spillere, foreldre/foresatte og søsken da, og det er plass til enda flere i år!

På fredagskveld lager vi igjen et "spleiselag", dvs. hver familie tar med seg en matrett. Vi setter frem alt på felles bord, og alle kan spise det de ønsker.

De som ønsker å delta melder seg på via hjemmesiden, og tar med følgende:

 • En matrett til felles matbord (dere i 9. klasse har "Mat & Helse" i år og ordner dette selv?!)
 • Gevinst til loddsalget (til ca. 50 kroner) og eventuelt penger til å kjøpe lodd
Spillerne må i tillegg ha med seg:
 • Sovepose og liggeunderlag
 • Innesko og leggskinner, treningstøy for innefotball
 • Gjerne også håndkle, dusjsåpe og tannbørste :-)
Vi ønsker påmelding, slik at vi vet for hvor mange vi skal dekke på ved bordene.

Klikk her for påmelding

Påmeldingsfrist: Meld deg på med en gang!

(Og her kan du se hvem som kommer...)


0 Kommentar

"Dream team" forsetter med KM-laget, men får også med seg Kent Hansen .....

Postet av Gutter 2002 den 13. Okt 2016

Det er en glede å informere både spillere og foresatte tilknyttet G02 at Robert idag har fylt opp ryggsekken med enda mere entusiasme og positiviet- og har forlenget sitt engasjement med ytterligere ett år.

I tillegg vil Kent Hansen erstatte Haris sin rolle i vårt støtteapparat. Kent er en Haldengutt med erfaring som både spiller og trener i en rekke lokale klubber. De siste årene har han fått masse verdifull erfaring som trener på høyt nivå som blant annet assistenttrener for både Ørjan Christiansen og Nils Lexerød i andre divisjon for Kvik Halden FK. De to siste årene har han hatt suksess som hovedtrener for Østsiden FK i tredje divisjon. Kent vil definitivt være i stand til å utvikle våre gutter enda videre. I tillegg vil han overta Haris sin rolle å være en "mentor" for Robert.

Robert vil fungere som hovedtrener. Kent vil delta på minimum to treninger i uken - samt kamper.

Kombinasjonen med Robert som en kontinuitetsbærer for hvem vi er og hva vi har gjort - og nye impulser fra Kent - gjør at forutsetningene for masse moro og mye god fotball i 2017 være tilstede!

Tror jeg på vegne av de fleste spillerne og foresatte er glad for dagens "signeringer" og ønsker både Robert og Kent lykke til med videre jobbing med våre gutter!!

Helt til slutt så vil vi rette en stor takk til Haris for nyttig og meget gode bidrag de siste månedene. Veldig bra jobbet av han den korte tiden han var sammen med oss!
0 Kommentar

KM-laget slo Moss FK og er klar for seriefinale neste uke!

Postet av Gutter 2002 den 12. Okt 2016

KM-laget spilte en god kamp mot Moss FK i kveld. Allerede fra avspark så var guttene på "hugget" - og de vartet opp med mange gode angrep og mye god spill. Til slutt så viste måltavla på Strupe 5-1 til hjemmelaget. Guttene skal ha ære for at de greidde å nullstille seg etter helgens knepne tap mot SFK - og med dagens seier (noen hevdet det var en trenerseier ...) så er vi i førersete foran neste ukes seriefinale mot Lisleby FK.

Ønsker man å lese mer om kampen så trykk på lenken ... 161012 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Kvik Halden FK v Moss FK.pdf


0 Kommentar

172 dager tok det før vi tapte i serien .....

Postet av Gutter 2002 den 9. Okt 2016

Guttene styrte det meste av kampen, men var ikke gode nok i avslutningsfasen. Dessverre tok hjemmelaget SFK godt vare på den ene sjansen de fikk i slutten av andre omgang og vant kampen (ufortjent) 1-0. Sånn skjer; ikke verdens undergang å tape kamper - og vi må ta med det positive fra denne kampen inn i de neste treningene og ikke minst den neste kampen. Man må heller ikke bli historieløse - dette er årets første tap for KM-laget i seriespillet!

Les gjerne mer om kampen ved å trykke på lenken ... 161009 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom SFK v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

G02 støtter Fortets Rosa Sløyfe-aksjon med 500 kroner ......

Postet av Gutter 2002 den 8. Okt 2016

Det var et enkelt valg for G02 å støtte Fortets Rosa sløyfe-aksjon under dagens A-kamp på stadion! Noen av guttene var på plass og stilte velvillig opp på bilde sammen med ildsjelene fra Fortet. G02 er opptatt av å bidra på andre arenaer enn kun fotballbanen - og et økonomisk bidrag på 500 kroner fra lagkassa er kaskje ikke all verden, men dersom alle andre årganger gjør det samme så blir det bra!

Med andre ord; G02 utfordrer alle andre årganger i Kvik Halden FK - og også årganger i andre klubber til å gi et tilsvarende bidrag til Rosa sløyfe-aksjonen. Husk at alle monner drar!!

Fortets konto for Rosa sløyfe-aksjonen er 1105.28.69139

Dersom andre lag rundt omkring i landet ønsker å bidra så finnes betalingsopplysningsr på denne lenken https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/

Walk on ......
0 Kommentar

Ny seier på Moabanen ......

Postet av Gutter 2002 den 28. Sep 2016

Ukens eneste kamp - og den siste før en velfortjent høstferie - ble spilt på Moabanen i kveld! Bortsett fra de siste tjuefem minuttene i andre omgang så varierte prestasjonene, men nok en gang viser guttene styrke og vinner kampen fortjent. Måltavla i "Rayond-land" viste til slutt "2-3".

Vil du lese mer om kampen så følg lenken .... 160928 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Greåker IF v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Avslutningsfest sesong 2016!

Postet av Gutter 2002 den 28. Sep 2016

Kvik Halden FKs ungdommer og juniorer skal ha felles avslutningsfest på tirsdag 1. november.

Se innbydelse her: Avslutningsfest sesong 2016!

Vi ønsker at alle spillere og alle i støtteapparatet setter av dagen i kalenderen. Denne avslutningen kommer istedenfor trening samme dag, men i tillegg til en egen avslutning for kun vår årgang (dato kommer senere...).

Som dere ser fra innbydelsen, så skal det være en premieutdeling. Der har vi fått følgende føring fra klubben:

"Det skal deles ut premier for «Årets spiller» og «Årets forbilde», det er dere selv som setter kriteriene, men det er spillerne (ev. også laglederne) selv som anonymt skal stemme frem vinnerne."

Vi kommer tilbake til hvordan vi skal gjennomføre denne kåringen innen kort tid.


0 Kommentar

Finalen i OBOS Cup spilles søndag 23. oktober kl.13:30 i Østfoldhallen

Postet av Gutter 2002 den 26. Sep 2016

Østfold Fotballkrets har nettopp offentliggjort at finalene i OBOS Cup 2016 skal spilles søndag 23. oktober i Østfoldhallen.

Våre gutter skal i ilden kl.13:30 mot Trosvik.

Det er vel unødvendig å si at her trenger guttene all støtte de kan få - og vi håper at de fleste allerede i dag kan merke av starttidspunktet i kalenderen!

Walk on ....


0 Kommentar

Vi er i finalen, men denne seieren "kostet mer enn den smakte" .....

Postet av Gutter 2002 den 25. Sep 2016

Til tross for at Johannes har vært på sykehuset og at Ludvig har spydd hele kvelden så kan det betegnes som gode nyheter. Begge guttene må nok belage seg på å holde seg rolig de neste dagene, men forhåpetnlgivis så vil Ludvig være klar til onsdag. Johannes skal nok bruke denne uken og høstferien til å hvile ...

Med andre ord; dagens seier i semifinalen mot Sarpsborg FK på Kurland var ikke særlig velspilt og med tanke på to "alvorlige" skader så "kostet den mer enn den smakte" .... Når det er sagt; guttene har nok en gang skrevet historie og er klubbens første lag som skal spille finale i OBOS Cup. Kampen vil bli spilt mot Trosvik IF som vant enkelt mot Ekholt FK i dagens andre semifinale.

Vil man lese me rom kampen så sjekk lenken .... 160925 Kamprapport OBOS Cup G14 - kvartfinale SFK v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Hjemmeseier mot rivalen Torp IF

Postet av Gutter 2002 den 23. Sep 2016

Gårdagens kamp mot erkerivalen Torp IF vil definitivt bli stående i historiebøkene som en av de mest spennende kampene noensinne spilt på Strupe. Kampen inneholdt absolutt alt - det var dramatikk og spenning fra første minutt, det var et målkalas uten like - men, og det var kanskje det beste av alt - hjemmelaget gjennomførte en snuoperasjon som det alltid vil stå respekt av og vant til slutt kampen 6-4. Og det etter å ha ligget under 0-3 etter tjue minutter ....

Denne seieren gjør at KM-laget ligger et poeng bak Lisleby som leder, men det med en kamp mindre spilt. Høsten vil bli spennende med mange tøffe kamper - men guttene er klare! Husk at laget fortsatt er ubeseiret i årets serie!

Les gjerne mer om kampen ved å trykke på lenken ... 160922 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Kvik Halden FK og Torp IF.pdf


0 Kommentar

Sterk første omgang var nok for KM-laget ....

Postet av Gutter 2002 den 8. Sep 2016

Guttene spilte tidevis flott fotball i første omgang og ledet hele 5-0 til pause. Kampen endte til slutt 6-1 og det var høstens femte seier på rad.

Vil du lese mer om kampen så sjekk gjerne lenken .... 160908 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Kvik Halden FK og Lisleby 2.pdf


0 Kommentar

Våre 02-gutter gjorde det bra på Hamar ....

Postet av Gutter 2002 den 6. Sep 2016

Haldenalliansen G02 deltok på HamKamTalent Cup sist helg - og hele 15 av 17 spillere var fra vår årgang. Våre gutter gjorde en god jobb - og laget spilte fem kamper. Fasiten var 3 seire og 2 tap - når det er sagt; gode lag ble slått og det var en fantastisk arena for våre gutter til å øve enda mer i kampsituasjon mot gode lag.

Dersom du også er interessert i Haldenalliansen G02 (og ikke bare Kvik Halden Fk G02) så finnes det et lite referat her .... Haldenalliansen G02 - referat fra HamKam Talent Cup 2016.pdf


0 Kommentar

Turneringer for KM-laget i løpet av høsten ..

Postet av Gutter 2002 den 5. Sep 2016

Vi har for andre år på rad blitt invitert til å delta på Elite Cup på Nesodden.Årets turnering avvikles fra 18-20 november og spilles på kunstgressbaner på Nesodden.

Vi vet ikke hvilke andre lag som skal delta, men Lyn, KFUM, LSK, Skedsmo, Lørenskog, Hønefoss, Nordstrand, Kjelsås, Kolbotn, Bærum, Asker, Ullern, Fornebu, Lisleby, Torp, Follo og Strømsgodset har alle mottatt invitasjon.Med andre ord; dette kan bli en cup med masse læring og god fotball.

I tillegg til ovennevnte så har vi blitt invitert til en liten "invitational" på Ullern den 9-11 desember.Ullern og oss er klare og det jobbes med to andre spennende lag i tillegg.

Trenerteamet vil ta ut troppen i begynnelsen av november for Nesodden-turneringen og i begynnelsen av desember for Ullern-turneringen, men man kan jo allerede nå notere seg datoene!0 Kommentar

Oh yes - tre nye poeng etter "kriging" på Sandbakken

Postet av Gutter 2002 den 31. Aug 2016

Guttene stod i mot presset i sluttminutene og innkaserte tre nye poeng og er fortsatt ubesieret i årets seriespill. Kveldens spill vil nok ikke ende opp i historiebøkene som den beste kampen som ble spilt denne kvelden, men det gjør ingenting. Guttene vant - og fansen appaluderte dem ut av banen. Det gjorde man ikke på Ullevål der Norge spilte ...

Well done mates! Fortsatt en del "å gå på", men det greit - da blir ikke trenerne arbeidsledige med det første!!

Dersom man ønsker å lese enda mer om kampen så trykk på lenken .... 160831 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Borgen IL og Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Ny seier og "clean sheet" .....

Postet av Gutter 2002 den 26. Aug 2016

Man skal aldri undervurdere en fredagskveld i Rygge. Heldigvis så varmet solen mer enn spillet, men våre gutter gjorde jobben sin og vant 2-0. Ny seier og "clean sheet" - det liker vi .... Akkurat som Robert ønsket. God helg!!!

Man kan gjerne lese mer om kampen ved å trykke på lenken ...160826 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Rygge IL og Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

14 minutter var nok ....

Postet av Gutter 2002 den 21. Aug 2016

Kvartfinalen i OBOS Cup ble spilt på Strupe i dag - og guttene pluss jenta vant komfortabelt 3-1 mot Askim FK. Kampen vil nok mest bli husket på at Emma debuterte med en "gåll" allerede etter fjorten minutter - veldig artig og imponerende.

Dersom man er interessert kan man lese enda mer om kampen her ved å trykke på lenken .... 160821 Kamprapport OBOS Cup G14 - kvartfinale Kvik Halden FK v Askim FK.pdf0 Kommentar

Rapportene tyder at alt er bra med Ben ....

Postet av Gutter 2002 den 20. Aug 2016

Høstens første KM-kamp ble dessverre preget av at Rakkestads gode keeper ble skadet, men heldigvis så er rapportene oppmuntrende og han er på bedringens vei.

Kampen ble vunnet av våre gutter, men de fleste syntes nok at det betydde veldig lite med tanke på det som skjedde. Kort kampreferat finnes ved å trykke på lenken .... 160819 Kamprapport KM 14 A-sluttspill mellom Kvik Halden FK v Rakkestad IF.pdf


0 Kommentar

Konfirmasjoner 2017

Postet av Gutter 2002 den 17. Aug 2016

Trenerne på G02 ønsker seg en oversikt over hvilke spillere som skal konfirmeres i 2017, og når eventuell konfirmasjons-undervisning finner sted.
Dette for å kunne planlegge høsten 2016 og våren 2017 best mulig, slik at vi i minst mulig grad får kollisjoner mellom konfrirmasjonsforberedelser og fotballaktiviteter.

Følg denne linken og svar på spørsmålene.

DET ER VIKTIG AT ALLE SPILLERE SVARER! Også de som ikke skal konfirmeres.

Svarfrist: Søndag 21.8.


0 Kommentar

Tre omganger var én for mye .....

Postet av Gutter 2002 den 13. Aug 2016

Høstsesongen er endelig i gang! KM-guttene reiste til svenskekysten for å spille mot Grebbestads IF på Siljevi. Til tross for mye godt spill så ble det et tap i den kampen som ble spilt over 3 x 25 minutter - og også mot et lag som stitle med hele fire spillere født i enten 1999 eller 2000.

Dersom du vil lese mer om kampen så vennligst sjekk lenken 160813 Kamprapport - treningskamp mellom Grebbestads IF v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Det blir Femsjøcup for breddelaget!

Postet av Gutter 2002 den 4. Aug 2016

Vi har fått plass til et lag i Femsjøcupen, og det blir breddespillerne som skal stille. Som i fjor så er det 11er som gjelder ved Femsjøen.

Sett av helgen 19.-21.8. i kalenderen! - Det er helgen rett etter skolestart.


0 Kommentar

KM-laget spiller treningskamp lørdag 13. august

Postet av Gutter 2002 den 7. Jul 2016

KM-laget starter høstsesongen lørdag 13. august med treningskamp i Grebbestad mot Grebebstad IF. Kampstart er kl.16:30.

Alle aktuelle spillere bør allerede i dag notere seg denne datoen i kalenderen - hold av hele dagen! Laguttak vil bli publisert noen dager i forkant.


0 Kommentar

Sommerinfo

Postet av Gutter 2002 den 3. Jul 2016

Første trening etter sommerferien blir mandag 8. august, til vanlig tid (15:30).

Hold dere i form i ferien, Robert har delt ut treningsprogram. Spill masse fotball med venner og søsken, eller prøv på samba-fotball på stranda!

Ang. seriekamper til høsten:
Første kamp for begge breddelag er onsdag 17.8. Dette er dagen før føste skoledag, og begge lag har bortekamper. Legg dette inn i kalenderen med en gang!

EM-konkurranse: Fredrik oppdaterer på Facebook, og vinnern kåres og kunngjøres der.

Da gjenstår det bare å ønske alle en god sommer!


0 Kommentar

Delmål 2018 - G16 Interkrets!

Postet av Gutter 2002 den 17. Jun 2016

Artikkel om oss på Kviks hovedside: Delmål 2018 - G16 Interkrets!

Det står en artikkel i Halden Arbeiderblad også: Kvik vil satse mer på unge talenter.

Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!


0 Kommentar

Örebro cup 2016

Postet av Gutter 2002 den 14. Jun 2016

Hei alle sammen!
Nå nærmer det seg veldig årets store høydepunkt Örebro cup i Sverige.
Håper alle er klare til mange spennende kamper og at vi får en knallfin
helg sammen :)
Her er laginndelingen:
Kvik 1:
Ludvig, Silas, Marieluise, Elias, Jacob, Adrian M, Simen, Trim, Uranik,
Ron, Laurits, Letting, Håvard og max.
Kvik 2:
Peter, Adrian Aa, Einar, Criss, Petter, Oskar, Kacper, Ola, Kristian,
Sindre, Isak, Zaki, Sigvard, Matias og Altin.
God cup :)
Robert.

0 Kommentar

Målkalas på Strupe mot HSV

Postet av Gutter 2002 den 13. Jun 2016

Ludvig holdt nullen i kveldens målkalas på Strupe - en kamp som var spennende i nøyaktig 179 sekunder! Vi er det eneste laget som er ubeseiret i KM-seriene og er vel kanskje det laget som har scoret flest ganger. Bra jobbet gutter ....

Les gjerne mer om kampen ved å trykke på lenken .... 160613 Kamprapport KM 14 Kvik Halden FK v HSV.pdf


0 Kommentar

Kort informasjonsmøte: spillere MÅ komme og foreldre BØR komme førstkommende onsdag kl.19:15

Postet av Gutter 2002 den 13. Jun 2016

Klubben samt støtteapparatet rundt G02 ønsker å ha en meget kort informasjonsseanse førstkommende onsdag.

Foreldre bes møte opp ved parkeringsplassen vis-a-vis barnehagen kl.19:15.

Spillere - og det er nærmest oppmøteplikt - skal komme i blå overtrekksdrakt og blå fotballshorts (eventuelt svart Umbrobukse) senest kl.19:15. Oppmøte er ved garderobene.

Dette er forøvrig en god mulighet til å ta med kopi av passet ......


0 Kommentar

Halsen IF ble for gode i 1/16-finalen i Adidas Cup

Postet av Gutter 2002 den 12. Jun 2016

Guttene var tente før dagens 1/16-finale kamp mot Halsen IF i Adidas Cup. Halsen IF er kanskje Vestfolds beste lag og alt lå til rette for en fin kamp på Halsen i Larvik. Vi skapte haugevis av sjanser (kanskje 8-9 hundreprosentssjanser), men ballen ville (dessverre) ikke i mål. Når da et godt spillende hjemmelag var mer kynsiske enn oss samt at de hadde de berømte marginene på sin side så ble det vanskelig.

Uansett; årets Adidas Cup har vært en god erfaring for KM-laget og målsettingen om avansement fra gruppespillet ble innfridd.

Les gjerne mer om kampens her ... 160612 Kamprapport Adidas Cup Halsen IF v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

500 kroner fattigere .....

Postet av Gutter 2002 den 9. Jun 2016

Vårens siste bortekamp endte med en komfortabel seier mot Ås IL. Guttene vant 7-1.

Forørig en seier med en bismak - skribenten endte opp med en parkeringsbot!

Vil noen lese mere om kampen så sjekk lenken .... 160608 Kamprapport Ås IL v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Påminnelse: levering av loddbok og betaling av loddbok

Postet av Gutter 2002 den 7. Jun 2016

Dette er en påminnelse om at fristen for innlevering av loddboken er onsdag 15. juni - og fristen for innbetaling er senest torsdag 16. juni. Kontonummer er 1105.25.71598 og man må merke betalingen med spillerens navn og G2002.

Det er veldig viktig at dette blir gjort innen fristene - og unnskyldninger for at det ikke blir gjort aksepteres ikke. Her er det kun egeninnsats som teller og det kan alle bidra med!


0 Kommentar

EM-konkurranse

Postet av Gutter 2002 den 4. Jun 2016

Vi er ikke mange dager unna åpningskampen mellom Frankrike og Romania i årets EM i fotball. Den kampen spilles fredag 10. juni kl.21:00! I den sammenheng så bør vi faktisk ha en liten EM-konkurranse; der det viktigste er å vinne og ikke å delta. Vi kan friste med noen premier til vinneren, men det er egentlig æren som er det viktigste. I tillegg er det masse prestisje..... Dersom det mot all formodning er flere vinnere så vil man skille "klinten fra hveten" ved å ha ett par "skills" konkurranser på Strupe som blant annet å "lime kula opp i vinkel'n! Lurer på hvem som er favoritt da ?!?!?!?!

Det er to klasser; (1) for spillere og trenere og (2) for foreldre. Svarene må enten sendes Fredrik på sms (416 36 959) eller legges inn i kommentarfeltet (for denne artikkelen) på Facebooksiden. Fristen er fredag 10. juni kl. 20:00 - og juryen vil ikke godkjenne innsendte svar etter dette tidspunktet.

Spørsmålene er som følger:

 1. Hvem blir Europamester? (5p)
 2. Hvilke fire lag går til semifinalen? (2p per riktig lag)
 3. Går England til semifinalen? (3p)
 4. Hvem scorer Englands første mål? (3p)
 5. Hvem blir toppscorer for Spania? (3p)
 6. Hvor mange poeng får Sverige i gruppespillet? (3p)
 7. Hvem blir EM's toppscorer? (4p)
 8. Hvilket lag får det første røde kortet? (3p)
 9. Hvor mange kamper vil bli avgjort på straffesparkonkurranse? (3p)
 10. Hvor mange mål vil Messi score i turneringen? (1p)

Bonusspørsmål ....

 1. Hvem av Robert, Kjartan, Morten G., Kjell.Ove, Espen, Frauke eller Fredrik er best til å "lime kula opp i vinkel'n"? Avhengig av hva dere svarer så kan dere få 1 ekstra poeng for riktig svar. Juryen bestemmer!

Forøvrig så er tallet i parantes bak hvert spørsmål maks antall poeng dere kan få ved riktig svar på det respektive spørsmålet.

Dersom det er noen som hverken sjekker vår hjemmeside eller er på Facebook så er det fint om dere kan "spre" denne konkurransen videre! Vi ønsker at aller skal være med!!

Game on!!!


1 Kommentar

Örebro cup: Reise og annen info

Postet av Gutter 2002 den 4. Jun 2016

(Sist oppdatert onsdag 8.6. kl. 23:00)

OBS! Viktig!

 1. Alle spillere må be seg fri fra skolen siste skoledag, fredag 17.6. Dette må spillerne og foreldre ordne selv. Best å fikse det med en gang!
 2. Alle spillere må ha med kopi av passet! Dette for å kunne dokumentere identitet og alder ovenfor Cup-arrangøren. Også kjekt å ordne med en gang!
  (Dessuten må alle som ikke er norske statsborgere ha med passet i original - som alltid når man reiser...)

Kjøring til Örebro:

Mange foreldre drar først på fredag, derfor har jeg (= Frauke) etter "oppdrag" fra Robert og Fredrik satt opp en kjøreliste.

Alle spillere som sitter på med andres foreldre tar kontakt med sjåføren(e) for nærmere avtale av avreisetidspunkt og -sted. Anbefalt avreisetid: 15:30.
Det betales kr. 100.- per vei i bensinpenger direkte til sjåføren.
(F.eks.: Marieluise sitter på med Ronny og Gro til Örebro og hjem igjen, og betaler kr 200.-. Einar sitter på til Örebro, men kjører hjem med egne foreldre, han betaler 100 kr til Ronny og Gro.)

Det er ca. 300 km å kjøre til Örebro, og i hht Google maps tar det 3:45 timer uten pauser. Alle bør prøve å være fremme helst kl. 20:00, men senest kl. 21:00. (Det er kveldsmat frem til 21:30.)

Fordeling av spillere på biler blir slik:


Puljeinndeling og kampoppsett:

Finnes her: Kampoppsett Örebro Cup klasse P14

Begge lag spiller sin første kamp kl. 12:00 på fredag.
De neste to kampene for hvert av lagene går fredag kl. 16:00 og lørdag kl. 9:00 ,dvs. lagene spiller samtidig hver gang.

Deretter er kamptidspunkt avhengig av resultatene i de tre første kampene, men begge lag skal spille minst en kamp til på lørdag.

Overnatting:

Vi overnatter i to klasserom på Navets skola, Loftbodsgatan 1, Örebro.
Her: Link til Navets skola i Google maps

Bård Sellevoll, Kjell-Ove Vegstein og Robert Horvath overnatter sammen med spillerne.

Og her finner du en pakkeliste for hva spillerne må ha med seg.

Mat:

Det serveres følgende måltider:

 • Torsdag 16.6.: Kveldmat
 • Fredag 17.6. og lørdag 18.6.:Frokost, varm lunsj og middag.
 • Søndag 19.6.: Frokost og varm lunsj.

Alle måltider er uten svinekjøtt.

Vi spiser på naboskolen til vår overnattings-skole: Tullängsskolan (Tullängsgatan 7).

Lommepenger:

Forslag: 300-500 svenske kroner til ekstra mat, butikktur, kioskvarer, is, mm.

Mobiltelefoner etc.:

Tas med på eget ansvar!!!
Det kan hende at lederne samler inn telefoner o.l. på kvelden, slik at guttene roer ned og sover.

EM-kamper:

Arrangøren har lovet at TV skal være tilgjengelig på skolene.
De prøver også å ordne internett, men lover ikke dette.


0 Kommentar

Artikkel i HA

Postet av Gutter 2002 den 3. Jun 2016

Halden Arbeiderblad hadde i går (2.6.) en artikkel + bilde om avansement i Adidas cup.

Les her: Kvik Haldens 14-åringer videre i uoffisielt NM


0 Kommentar

Enkel seier mot Kråkerøy IF på Strupe

Postet av Gutter 2002 den 1. Jun 2016

Til tross for at mange guttene bruker sokker i sandaler så ble det en enkel seier mot Kråkerøy IF i kveldens kamp på Strupe. Tidvis var det antydning til godt og gjennomtenkt spill - og for andre kamp på rad så scoret vi åtte mål.

Les gjerne mer om kampen ved å trykke på lenken ...160601 Kamprapport KM 14 Kvik Halden FK v Kråkerøy IF.pdf


0 Kommentar

Kvik Halden Dag og ballhenting søndag 12.6.

Postet av Gutter 2002 den 1. Jun 2016

Søndag 12.6. er det både Kvik Halden dag (se info på Kviks hovedside) og G 2002 er ballhentere.
Siste ballhenting tok KM-spillerne seg av, da spilte breddelagene treningskamp.

Denne gangen skal KM-laget spille Adidas cup, og breddelagsspillerne må ta seg av ballhentingen.

Vi forventer at alle spillere som ikke er med til Adidas cup stiller opp som ballhentere.

 • Oppmøte søndag 12.6. kl. 16:30 på Halden stadion.
 • Ferdig ca. kl. 19:15.
 • Husk at ballhentere har ansvar for plukke søppel fra tribunene etter kampen, ingen får gå hjem før dette er gjort.

Forfall meldes til Kjell Ove på sms (466 64 880).

Klubben har forøvrig utlovt premie til den årgangen som har prosentvis best oppmøte. For vår årgang vil oppmøte for breddespillerne telle (de som reiser til Adidas cup har gyldig fravær...). Så møt opp alle sammen, da kan vi vinne en av følgende premier:

 1. Kamp mot a-laget på Halden stadion
 2. Pizzakveld på Strupe (inntil 1500,-)
 3. Pizzakveld på Strupe (inntil 1500,-)

0 Kommentar

Full kontroll for KM-guttene borte mot Lisleby FK

Postet av Gutter 2002 den 28. Mai 2016

Til tross for at begge lag hadde 10 poeng før dagens kamp så ble det aldri noen spennende kamp på Sentralidrettsanlegget i Lisleby - til det var våre gutter for gode og kampen var praktisk talt ferdig etter de første 35 minuttene. Til slutt viste måltavla 4-8 og guttene hadde full kontroll hele veien ....

Vi er fortsatt det eneste laget som er ubesieret i vår avdeling.

Les mer om kampen her .... 160528 Kamprapport KM 14 Lisleby FK v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Ny kamp mot Lisleby 28 mai

Postet av Gutter 2002 den 26. Mai 2016

Lørdag 28 mai spiller vi igjen borte mot Lisleby.
Følgende spillere møter:
Ludvig, Silas, Adian M, Elias, Jacob, Laurits, Adam,
Simen, Trim, Håvard, Ron, Letting, Criss og Uranik.
Oppmøte kl.13.11
Kampstart kl.15.00


0 Kommentar

Adidas Cup: 16-delsfinale mot Halsen IF søndag 12.6.

Postet av Gutter 2002 den 26. Mai 2016

Oppsett for 16-delsfinaler i Adidas Cup har kommet, og vi møter Halsen IF fra Larvik i Vestfold. Vi har bortekamp, og får oss derfor en tur til kjente trakter: Som dere sikkert husker så spilte vi cup hos Halsen IF i fjor vår.
Dere kan mimre litt her: Mange mål og mye godt spill i Larvik

Kamptidspunkt er bekreftet nå, og vi spiller borte mot Halsen IF søndag 12. juni kl.15:00 på Bergeskogen kunstgress.

.


0 Kommentar

Begge breddelag tar poeng

Postet av Gutter 2002 den 22. Mai 2016

Skrevet av Frauke Schmitt Gran

Begge breddelag spilte kamp i helgen, og det ble poeng til begge. :-)

Kvik Halden 4 spilte lørdag borte mot Kråkerøy 4 (samtidig med Adidas-Cup-kampen...) og møtte en jevn motsatnder. Lagleder Morten G. fullroste spillerne for en meget god kamp. Selv om man lå under til tider, fikk laget med seg et poeng og kampen endte 2-2.

Disse spilte:
Peter, Oskar, Matias, Adam, Ola, Adrian Aa., Isak, Rasmus, Zaki, Petter og Kristian.

Kvik Halden 2 møtte Trosvik 4 hjemme på Strupe på søndag. Kampen begynte dårlig, da keeper-Kristian som siste mann felte en Trosvik-spiller. Det ble straffe (men heldigvis ingen kort til Kristian) og 1-0 til Trosvik rett fra avspark. Etterpå var Kvik det førende laget, men det var Trosvik som scoret det neste målet. Så begynte vi å treffe mellom stengene, Isak skrudde inn en corner på direkten og Mehmet noterte seg for sesongens andre treff. 2-2 til pause! Etterpå økte vi til 3-2 og 4-2. Da følte spillerne visst at de hadde vunnet, men Trosvik satte inn 4-3. Hvorpå Kvik svarte med å sette inn 5-3 rett før slutt. Fortjente 3 poeng til oss etter en spennende kamp!

Disse spilte:
Arnit, Criss, Einar, Isak, Kristian, Mehmet, Zaki, Marieluise, Håvard, Kacper og Adrian M.


0 Kommentar

Laguttak Kvik Halden 2 for søndag 22.5.

Postet av Gutter 2002 den 21. Mai 2016

Søndag 22. mai spiller Kvik Halden 2 hjemmekamp mot Trosvik 4.

Oppmøte 11:15 på Strupe. Kampstart 12:00.

Disse er med:
Arnit, Criss, Einar, Isak, Kristian, Mehmet, Zaki, Marieluise, Håvard, Viktor, Kacper, Adrian M.


0 Kommentar

KM-laget sikret avansement i Adidas Cup!

Postet av Gutter 2002 den 21. Mai 2016

JA-JA-JA-JA, guttene gjorde jobben i ettermiddagens kamp mot Lisleby FK på Sentralidrettsanlegget i Lisleby!! KM-laget gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og sikret avansement til videre deltakelse i Adidas Cup. Imponerende - gratulerer til alle!

Les gjerne mer om dagens kamp her ... 160521 Kamprapport Adidas Cup Lisleby FK v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Sterk opphenting på en "dårlig dag på jobben" ....

Postet av Gutter 2002 den 19. Mai 2016

Det ble dessverre ingen kvalitetskamp på Strupe i går kveld, men guttene skal ha masse honnør for at de ikke ga opp - og uttellingen kom rett før slutt. 2-2 ble sluttresulatet og vi henger fortsatt godt med i kvalifiseringen til høstens A-sluttspill.

Vil du lese mer om kampen så vennligst sjekk linken .... 160518 Kamprapport Kvik Halden FK v Trosvik IF.pdf


0 Kommentar

KM-laget slo Torp IF i en velspilt kamp på Strupe

Postet av Gutter 2002 den 15. Mai 2016

Ja,ja,ja .... hva man skal si? KM-laget spilte tidvis meget godt og vant fullt fortjent Torp IF i dagens hjemmekamp på Strupe. Det innebærer tabelltopp i KM-avdeling 2 - og guttene kan gå med rak rygg og hevet hode i årets 17.mai-tog! Mye bra spill - og "lagmaskinen" fungerer veldig bra for tiden! Well done mates!!

Les gjerne mer om kampen her .... 160515 Kamprapport Kvik Halden FK v Torp IF.pdf


0 Kommentar

Trening uke 20

Postet av Gutter 2002 den 12. Mai 2016

Ingen trening 2. pinsedag, mandag 16.5. og tirsdag, 17. mai.

Vanlig trening torsdag 19.5., da er vi jo tilbake i hverdagen. :-)


0 Kommentar

Det endte godt til slutt ... KM-laget vant 5-2 mot Rygge IL

Postet av Gutter 2002 den 11. Mai 2016

I en kamp som guttene skapte nok av sjanser til å score et tosifret antall mål så vant vi til slutt 5-2. En konfortabel 3-0 ledelse til pause var plutselig ikke så komfortabel lenger da hjemmelaget reduserte to ganger rett etter pause. Det endte heldigvis godt til slutt - vi vant 5-2. Fullt fortjent!


Les gjerne mer om kampen her .... 160511 Kamprapport Rygge IL v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Bortekamp mot Rygge for KM-laget 11 mai

Postet av Gutter 2002 den 11. Mai 2016

Følgende spillere møter:
Ludvig, Silas, Marieluise, Adrian M, Elias, Jacob, Laurits,
Simen, Ron, Max, Letting, Adam, Trim og Uranik.
Oppmøte kl.17.44
Kampstart kl.19.30 Rygge KG


0 Kommentar

Kamprapport Kvik Halden 2

Postet av Gutter 2002 den 10. Mai 2016

Skrevet av Britt Ortiz

10.mai spilte Kvik Halden 2 bortekamp mot Sarpsborg FK 2.

RESULTAT 0 - 5 til Kvik.

SPILLERE: Peter (k), Adam, Marieluise, Arnit, Einar, Mehmet, Ola, Criss, ISak, Kacper, Zaki og Viktor.

I 1. omgang presset begge lag, men Kvik hadde flere sjanser selv om omgangen sluttet målløst. Sarpsborg sin keeper reddet mange skudd...

2. omgang startet med to mål til Kvik:

0 - 1 Ola, Zaki assist

0 - 2 Isak

og etter 19 minutter:

0 - 3 Criss, assist Isak

og Zaki avsluttet omgangen med to scoringer til:

0 - 4 Zaki

0 - 5 Zaki, assist Ola


0 Kommentar

Klubbdugnad Tons of Rock

Postet av Gutter 2002 den 9. Mai 2016

Info fra Joacim Heier, daglig leder Kvik Halden FK:


Vi har nå fått vaktlistene våre til Tons of Rock i uke 25 (20.-26 juni).

Vi skal dekke 1000 timer og har fått ansvar for først og fremst opp- og nedrigg, samt vakter på festivalområdet på torsdag.

Dette er som dere kjenner til klubbdugnaden som er obligatorisk for våre medlemmer.

Årgangene 2009 og 2010 er ikke med på denne dugnaden pga. de får ansvaret for «Hold Byen Ren» til sommeren, mens junior og a-lag har ansvaret for Grenserittet på sensommeren.

Det er dermed foreldrene til årgangene 2008-2000 som skal ha vaktene på Tons of Rock.

Vaktlistene vi har fått fra festivalen er varierte, noe er dagtid, noe er kveldstid og noe er natt.

Vaktenes lengder er også varierende, men på en del av vaktene har vi mulighet til å dele opp til flere personer.

Festivalen har gitt noen goder til oss, dette for å motivere til å stå lengre vakter og for å få samme personer til å ta flere vakter.

Jo mindre skift av personer jo bedre fungerer festivalen for arrangøren, derfor disse godene:

8 timer på dugnad = Festival Dagspass (NB! Begrenset antall billetter igjen til torsdagen med Black Sabbath)

20 timer på dugnad = Festivalpass alle dager (Verdi 2400,-).

I slutten av denne uken (uke 19) settes listene opp, da blir man plassert tilfeldig på en vakt, og man har etter det selv ansvaret for å eventuelt finne en erstatter hvis man ikke har mulighet selv.

NB! Det er flere som har uttrykt ønske om å ha vakter på Tons of Rock, dere kan frem til og med onsdag melde fra til meg så får dere muligheten til å velge vakt.

Her er det førstemann til mølla som gjelder og dere må melde inn på epost til joacim@kvikhalden.no, så tar jeg kontakt.

Skriv gjerne hvilken dag som passer (dag/kveld/natt), vi har vakter mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag (20, 21, 22, 23 og 26 juni).

Vi har blant annet en god del timer som skal dekkes i det tidsrommet som Black Sabbath skal spille torsdag 23. juni…. Å patruljere området i dette tidspunktet er ikke sikkert føles som jobb for alle J

Samarbeidet med Tons of Rock gir gode kroner i ungdomskassa og skal gjøre at vi kan utvikle klubben enda mer og lage et enda bedre tilbud til Haldens barn og unge!

Vi setter utrolig stor pris på innsatsen deres og håper alle tar denne dugnaden på strak arm J

Ha en fin dag videre!

Med vennlig hilsen

Joacim Heier
Daglig leder
48 13 09 10
joacim@kvikhalden.no
www.kvikhalden.no0 Kommentar

Laguttak Kvik Halden 2 for tirsdag 10. mai

Postet av Gutter 2002 den 9. Mai 2016

Tirsdag 10.mai spiller Kvik Halden 2 bortekamp mot Sarpsborg FK 2.

Oppmøte 17.00 på Strupe. Kampstart 18.15 på Kurland kunstgress.

Disse er med:
Arnit, Criss, Einar, Isak, Peter (keeper), Mehmet, Zaki, Marieluise, Ola, Viktor, Kacper og Adam.

Forfall meldes Espen på tlf. 414 17 742.


0 Kommentar

Laguttak Kvik Halden 4 for onsdag 4. mai

Postet av Gutter 2002 den 3. Mai 2016

Laguttak til Kvik Halden 4 sin bortekamp mot Vannsjø/Svinndal onsdag 4.mai:

Petter, Zaki, Sindre, Rasmus, Isak, Adrian Aa, Ola, Håvard, Marieluise, Matias, Oskar, Adrian M og Peter.

Vi reiser fra Coop Prix BRA-veien kl. 16:45.

- Kjell Ove


0 Kommentar

Trening fredag istedenfor torsdag (gjelder uke 18)

Postet av Gutter 2002 den 3. Mai 2016

Denne ukens torsdag-trening flyttes til fredag kl. 15:00-16:30.

Altså: Ingen trening på Kristi Himmelfartsdagen 5.5., men trening dagen etterpå, fredag 6.5. kl. 15:00.


0 Kommentar

Solid seier mot Oppegård IF i Adidas Cup

Postet av Gutter 2002 den 1. Mai 2016

Årets andre gruppespillkamp i Adidas Cup ble spilt på Strupe i ettermiddag. Etter seieren på Nordstrand IF sist helg så var det store forventinger til guttene i dagens kamp mot Oppegård iF. Guttene skuffet ikke - og vant fullt fortjent 3-1 etter en godt gjennomført kamp. Dermed har laget "full pott" etter de to første kampene og har sikret seg et godt utgangspunkt før den siste gruppespillkampen.

Mer om denne gode kampen kan leses her ..... 160501 Kamprapport Kvik Halden FK vs Oppegård IF i Adidas Cup.pdf
0 Kommentar

Slo Dærn 2-0 på Strupe

Postet av Gutter 2002 den 1. Mai 2016

Disse glade guttene fra Kvik Halden 2 slo Tistedalen 2-0 på Strupe i dag: Ola, Rasmus, Arnit, Zaki, Isak, Mehmet, Kristian, Einar, Peter og Criss. Marieluise var også med på kampen. - Gratulerer!


0 Kommentar

Laguttak Kvik Halden 2 for søndag 1. mai

Postet av Gutter 2002 den 29. Apr 2016

Søndag 1. mai spiller Kvik Halden 2 hjemmekamp mot Dærn.

Oppmøte 13.15 på Strupe. Kampstart 14:00.

Disse er med:

Arnit, Criss, Einar, Isak, Kristian (keeper), Mehmet, Zaki, Marieluise, Ola, Petter, Rasmus og Peter.

Forfall meldes Espen på tlf. 414 17 742


0 Kommentar

KM-laget vant til slutt fortjent 3-1 på Bellevue

Postet av Gutter 2002 den 27. Apr 2016


Etter en ganske trist og svak første omgang så viste guttene hva de kan i andre omgang. 0-1 ble snudd til en 3-1 seier borte mot Sprint-Jeløy i sesongens andre seriekamp. Alle guttene skal ha honør for en godt gjennomfør andre omgang, men Simen og Johannes fortjener litt ekstra ros.

Mer om kampen kan du lese her .... 160427 Kamprapport Sprint-Jeløy v Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

Laguttak Kvik Halden 2

Postet av Gutter 2002 den 27. Apr 2016

Torsdag 28.4. spiller Kvik Halden 2 bortekamp mot Skjeberg SK.

Avreise kl. 17:15 fra Strupe.

Disse møter:
Arnit, Criss, Einar, Isak, Kacper, Kristian (keeper), Mehmet, Viktor, Zaki, Adam, Håvard, Marieluise og Silas.

Forfall meldes Espen på tlf. 414 17 742.


0 Kommentar

Cup-kamp mot Sarpsborg 08 torsdag kl. 18:00

Postet av Gutter 2002 den 27. Apr 2016

Som kjent så spiller A-laget cup-kamp mot Sarpsborg 08 på torsdag 28.4. Sted er Halden stadion og kampen starter kl. 18:00.

Artikkel på Kvik sin hovedside:

Kvik Halden vs. Sarpsborg 08 - Velkommen til cupfest!

Billetpriser:
100,- for alle, sesongkort og medlemskort gjelder ikke til denne kampen. Barn opp til og med 6 år er gratis.

Alle som ikke spiller kamp denne dagen oppfordres til å komme på Stadion og heie på Kvik!


0 Kommentar

Påminnelse: Husk betaling for Örebro cup!

Postet av Gutter 2002 den 25. Apr 2016

Husk:
A
lle påmeldte til Örebro cup bes sette inn NOK 1000.- på konto nr. 1202.92.82321 (lagskonto G2002).
Frist: Onsdag 27. april 2016.

Her kan du se info-skriv som ble delt ut på Kick-off: Info-betaling-orebro-cup-2016.pdf


0 Kommentar

Laguttak Kvik Halden 4

Postet av Gutter 2002 den 25. Apr 2016

Kvik Halden 4 spiller bortekamp mot Spydeberg tirsdag 26.april.

Avreise fra Coop Prix 16:45.

Disse møter: Isak, Matias, Rasmus, Oskar, Adrian Aa, Petter, Sindre, Zaki, Criss, Ola og Peter.

- Kjell Ove


0 Kommentar

Adidas Cup: Sterk borteseier mot Nordstrand IF på

Postet av Gutter 2002 den 24. Apr 2016

Hvem var i finalen i Norway Cup i fjor? Det var Nordstrand IF.

Hvem vant HamKam Talent Cup i fjor? Det var Nordstrand IF

Hvem slo Nordstrand IF i dagens kamp i Adidas Cup? Kvik Halden FK


Guttene leverte en knallkamp i dagens første gruppespillkamp i Addias Cup - også kalt uoffiselt NM. Spesielt andre omgangen var god og vi guttene kunne reise hjem til Halden etter en sterk 5-3 seier! Les mer om kampen her .... 160424 Kamprapport Nordstrand IF v Kvik Halden FK.pdf0 Kommentar

Første runde i Adidascup søndag 24 april

Postet av Gutter 2002 den 22. Apr 2016

Søndag 24 april spiller vi første runde i Adidascup borte mot Nordstrand.
Følgende spillere møter:
Ludvig, Silas, Marieluise, Jacob, Elias, Adrian M, Laurits, Simen,
Trim, Max, Ron, Uranik, Håvard og Adam.

Adressen er Vangen 3, 1163 Oslo - og vi skal spille på Nordstrand KG.

Avreise fra Strupe kl.12.29
Kampstart på "Niffen" kl.15.00

Forfall meldes Robert straks:416602710 Kommentar

Breddelagene får drømmestart!

Postet av Gutter 2002 den 22. Apr 2016

Begge breddelagene hadde serie-premiere i går, torsdag 21.4. Og begge lag fikk en drømmestart!

Kvik Halden 2 - Lisleby 3: 12-0

Kvik Halden 4 - Sprint Jeløy 2: 7-1

Hvem vet om vi får se slike tabeller igjen, så vi nyter "livet på toppen" så lenge vi kan!


Kamprapport fra Kvik Halden 2:

Skrevet av Brit Ortiz

21. april kl. 20:00, Strupe: Kvik Halden 2 – Lisleby 3

RESULTAT: 12 – 0; GLIMRENDE SPILL AV KVIK2!

Kvik Halden 2, Gutter 13/14 bredde avdeling 2

Kvik Halden 2 Spillere:

Arnit, Criss, Einar, Isak, Kacper, Kristian (keeper), Marieluise, Max, Mehmet, Viktor, Zaki (kaptein)

Kvik 2 presset Lisleby 3 fra første stund. Mye av spillet foregikk på Lislebys banehalvdel. Kvik hadde mange gode pasninger og sjanser. To ganger fikk Isak ballen i nettet, men dommeren blåste for offside.

Kvik 2 spilte glimrende! Kvik 2 møtte ikke stor motstand fra Lisleby, men det bør nevnes at Lisleby stilte med mesteparten G2003 spillere.

1.omgang

1 – 0 Max scorer på en corner
2 – 0 Isak, assist Criss
3 – 0 Criss
4 – 0 Isak
5 – 0 Lisleby puttet ballen i eget mål etter skudd fra Zaki
6 – 0 Isak, assist Max
7 – 0 Isak, assist Zaki

2.omgang

8 – 0 Zaki
9 – 0 Criss
10 – 0 Criss, assist Arnit
11 – 0 Criss
12 – 0 Mehmet, Marieluise assist


Kamprapport fra Kvik Halden 4: 160421-Kamrapport-Runde 1 Kvik 4.pdf


0 Kommentar

Uavgjort i seriepremieren mot SFK

Postet av Gutter 2002 den 21. Apr 2016

Årets sesong er i gang - og gårsdagens hjemmekamp for KM-laget endte 2-2 mot SFK.

Mer om kampen kan leses her 160420 Kamprapport Kvik Halden FK v SFK.pdf


0 Kommentar

Endelig seriestart

Postet av Gutter 2002 den 19. Apr 2016

Denne uken er det seriestart og alle 3 lagene våre starter med hjemmekamp på strupe.

Først ut er KM-laget som møter Sarpsborg FK onsdag 20 april kl.18.30.
Følgende spillere møter:
Ludvig, Ron, Jacob, Simen, Trim, Marieluise, Adrian M, Silas, Max,
Adam, Håvard, Laurits, Elias og Uranik

Oppmøte kl.17.21
Kampstart kl.18.30

Torsdag 21 april spiller begge breddelagene samtidig på Strupe kl.20.00

Kvik 2 møter Lisleby 3
Følgende spillere møter:
Kristian, Mehmet, Zaki, Criss, Einar, Kacper, Isak, Viktor, Arnit og 2 KM-spillere

Kvik 4 møter Sprint Jeløy 2
Følgende spillere møter:
Peter, Petter, Rasmus, Ola, Sindre, Matias, Oskar, Adrian Aa og 2-3 KM-spillere

Begge lag møter kl.18.59
Kampstart kl.20.00

KM-spillerne vil bli tatt ut etter kampen på onsdag.
De av KM-spillerne som ikke blir tatt ut til breddekamp, møter Kari på Strupe torsdag kl.17.30 for en times joggetur.

Forfall meldes Robert:41660271


0 Kommentar

Årets program ble heldigvis ferdig før seriestart

Postet av Gutter 2002 den 18. Apr 2016


Det er med stor glede at vi kan presentere årets program for både spillere, foreldre, søsken, besteforeldre, onkler, tanter, kjærester, media og ikke minst samarbeidspartnere. Det er kun to dager igjen til seriestart for KM-laget som spiller sin første kamp hjemme onsdag kveld. Begge Breddelagene spiller sine første kamper på torsdag - begge på Strupe.

Vi håper selvfølgelig på en artig sesong med mye glede og moro - og ikke minst masse god fotball. Årets program er ment som en liten "introduksjon" til hvem vi er - både spillere og trenere.

Vennligst trykk på lenken for å se på prgrammet Kvik Halden FK G02 - Program for seongen 2016.pdf


0 Kommentar

Takket være gode samarbeidspartnere fikk alle guttene ny Umbro-bag

Postet av Gutter 2002 den 16. Apr 2016


Takket være gode samarbeidspartnere så fikk alle guttene hver sin nye Umbro-bag på onsdagens "kick-off". Park & Anlegg AS, Communicate AS og Brød&Vann har støttet oss og gjort dette mulig - en stor takk til disse tre selskapene. Vennlist les mer om utdelingen her .... Nye bagger til alle guttene.pdf


0 Kommentar

Årsbeste mot Grebbstad IF i den siste treningskampen før seriestart

Postet av Gutter 2002 den 16. Apr 2016

Alle guttene ville vise seg frem og det resulterte i årsbeste i dagens kamp mot Grebbestad IF på Strupe. En solid kamp mot et godt spillende lag som vi til slutt vant 2-1. Oppløftende generalprøve foran neste ukes serieåpning. Les mer om kampen her ... 160416 Kamprapport Kvik Halden FK v Grebbestad IF.pdf


0 Kommentar

Treningskamper lørdag 16 og søndag 17 april

Postet av Gutter 2002 den 14. Apr 2016

Til helgen skal det spilles 3 treningskamper på Strupe.

Først ut er KM-laget som spiller mot Grebbestad på Strupe lørdag kl.11.00
Følgende spillere møter:
Ludvig, Marieluise, Silas, Jacob, Elias, Adrian M, Laurits, Simen, Trim,
Ron, Uranik, Max, Adam, Johannes 04 og Håvard.

2-4 spillere møter til breddekamp søndag.
Dere får beskjed om hvem etter kampen

Oppmøte kl.09.50
Kampstart kl.11.00

Forfall meldes Robert: 41660271

Søndag spiller begge breddelagene mot to lag fra TTIF
Følgende spillere møter:

Adrian Aa., Arnit, Criss, Einar, Henrik, Isak, Kacper, Kristian, Matias, Mehmet, Ola, Oskar, Peter, Petter, Rasmus, Sigvard, Sindre, Viktor, Zaki, Ajmal, Ekram, Mohammad, Noorulla og Sadat.

Oppmøte kl.17.30
Kampstart kl.18.00 og 19.15

Forfall meldes Kjell Ove på SMS til 46664880.0 Kommentar

KM-gruppa er ballhentere søndag 17.4.

Postet av Gutter 2002 den 14. Apr 2016

Alle spillere i KM-gruppa møter som ballhentere på Halden stadion søndag 17.4. kl. 15:30 i blå Kvik-genser og svart Umbro-bukse.

Kampstart 16:00.
Etter kampen må vi rydde tribunene for søppel.
Ferdig ca. kl. 18:15.

Valdet Mjekiqi har tatt på seg ansvaret med å passe på at spillerne utfører oppgaven ordentlig. Takk, Valdet.

(Breddespillerne spiller treningskamp på søndag og slipper denne gang - dere må da stille opp som ballhentere neste gang!)


0 Kommentar

Drømmedebut for Adam på KM-laget! Moro .....

Postet av Gutter 2002 den 10. Apr 2016

Vennligst trykk på linken for å lese et kort kampreferat fra dagens treningskamp mot Moss FK.

160410 Kamprapport Kvik Halden FK v Moss FK.pdf


0 Kommentar

9er treningskamper for breddelagene

Postet av Gutter 2002 den 7. Apr 2016

Som kjent så stiller vi med to breddelag i årets seriespill.

For å få mere kamptrening før sesongstart har våre bredde-lagledere Espen og Kjell Ove avtalt treningskamper både førstkommende og neste søndag. 10.4. og 17.4.

Søndag 10.4. spiller vi internkamp, Kvik Halden 2 mot Kvik Halden 4 (slik heter vi i seriespillet).

Oppmøte på Strupe 15:15, kampstart kl. 16:00.

Laginndelingen er ikke helt klart enda, men disse spillerne møter:

Adrian Aa., Arnit, Criss, Einar, Henrik, Isak, Kacper, Kristian, Matias, Mehmet, Ola, Oskar, Peter, Petter, Rasmus, Richard, Sigvard, Sindre, Viktor, Zaki.
I tillegg møter Ajmal, Ekram, Mohammad, Noorulla og Sadat.

Forfall meldes Kjell Ove på SMS til 46664880.


Søndag 17.4. spiller hvert av lagene mot et lag fra TTIF.

Disse kampene vil starte kl. 18:00 og 19:15.

Info om laginndeling og hvem som spiller når kommer i løpet av uke 15.


Og siden bredespillerne er opptatt med kamp søndag 17., er det KM-spillerne som skal stille opp som ballhentere på A-lagets første hjemmekamp: Dere møter på stadion kl. 15:30.


0 Kommentar

Treningskamp søndag 10 april

Postet av Gutter 2002 den 7. Apr 2016

Søndag 10 april spiller KM-laget treningskamp mot Moss hjemme på Strupe.
Følgende spillere møter:

Ludvig, Marieluise, Silas, Elias, Jacob, Laurits, Adrian M, Simen,
Trim, Ron, Uranik, Max, Johannes, Håvard og Adam.
Letting møter som waterboy, hvis han er frisk :)

Oppmøte kl.11.50
Kampstart kl.13.00

Husk dusjetøy, da det blir spillermøte etter kampen.
Møte vil vare til ca.18.00

Forfall meldes Robert: 41660271


0 Kommentar

Årets mest leste artikkel!!!

Postet av Gutter 2002 den 2. Apr 2016


Ja,ja - hva skal man si?? Gårsdagens artikkel om Robert som tar med seg sekken og tavla var vel utvilsomt den meste leste artikkelen på G02s hjemmeside noensinne!! Hele 707 visninger hittil og det er fantastisk! Artig at G02 greier å engasjere - og en liten og høyst uoffisiell "research" tilsier at dette er årest mest leste artikkel på www.kvikhalden.no. Knallbra!

Forøvrig så var det noen spillerer som trykket "like" i går - uvisst av hviken grunn. Kanskje ikke spesielt "smart" med tanke på videre spill :-)

Uansett så var denne spøken en god markedsføring for vår hjemmeside og vi får håpe at mange forstsetter å besøke siden for å lese om våre kamper og ikke minst andre aktiviteter.

Når det gjelder Robert så ombestemte han seg i løpet av gårsdagen - han vil fortsette å være hovedtrener for Kvik Halden FK G02 og skjønte nok raskt at det og ikke kunne være på Strupe hver dag ikke ville fungere i lengden!

Helt til slutt; ryktene tilsier at det var en del som gikk "fem på". Moro!!0 Kommentar

Robert tar med seg sekken og tavla og flytter til Sarpsborg 08

Postet av Gutter 2002 den 1. Apr 2016

Man skal ikke legge skjul på at vi ble både overrasket og lei oss da Robert i går medelte at han har takket "ja" til å bli assistentrener for G16-laget til Sarpsborg 08. Søndagens kamp mot Ullern vil bli Roberts siste kamp for oss.

Vi ønsker selvfølgelig Robert lykke til med nye utfordringer i nabobyen - og takker for alt han har bidratt med de siste årene.

Resten av trenerteamet vil fortsette som før, men det vil bli noen omrokkeringer med tanke på treningstid. Man er nødt til å hensynta Fredriks jobbsituasjon slik at nye trenngstider fra og med 11. april blir som følger:

 • tirsdag fra kl. 20:30 til 22:00
 • torsdag fra kl.20:30 til 22:00
 • lørdag fra kl. 08:30 til 10:00
 • søndag fra kl. 08:30 til 10:00

Og ja, dette er ikke de beste tidene, men det må være en slags mellomløsning frem til høsten!

Vi skal uansett ha det morsomt på fotballbanen - og vi skal spille mange kamper fremover!

Det blir avlsutning for Robert når vi har kick-off 13. april.
0 Kommentar

Treningskamp for KM-laget søndag 3 april

Postet av Gutter 2002 den 30. Mar 2016

Søndag 3 april spiller vi treningskamp borte mot Ullern FK
Følgende spillere møter:
Paper boy junior, Marieluise, Silas, Elias, Jacob, Letting, Adrian M,
Laurits, Simen, Trim, Ron, Håvard, Johannes 04, Uranik og Max

Oppmøte på Strupe kl.12.45
Kampstart CC Vest Arena kl.15.30

Disse spillerne møter også til ekstratrening lørdag 2 april kl.09.00

Forfall meldes Robert straks: 41660271


0 Kommentar

Nye treningstider fra mandag 11. april

Postet av Gutter 2002 den 29. Mar 2016

Fra mandag 11. april 2016 gjelder følgende treningstider:

Mandag kl. 15:30 - 17:00 (11er banen)
Tirsdag kl. 20:00 - 21:30 (halv 9er + 7er banen)
Torsdag kl. 15:30 - 17:00 (9er banen)
og noen ganger etter nærmere avtale på søndag kl. 18:00-20:00 (11er banen)

Alltid på Strupe.
Møt ferdig skiftet 10 min før treningsstart.


0 Kommentar

Historiens første vinner av

Postet av Gutter 2002 den 24. Mar 2016

Med tanke på at det har vært et par gode treningsuker med bra kvalitet på treningene og ikke minst meget bra treningsoppmøte så ønsket trenerne å ha det litt morsomt på den siste treningen før påskeferien. Den høyst uoffisielle – men endog prestisjefulle – konkurransen «The Golden Egg» ble lansert ……

"The Golden Egg"

De fleste guttene var i begynnelsen mest opptatt av om trenerne skulle være med – og spesielt den som gjennom flere sesonger har vist kvalitet av ypperste klasse!! Skribenten tenker da på for eksempel evnen til å «lime kula opp i vinkelen» etc. etc. etc ……Gleden blant guttene var stor da det viste seg å være en konkurranse kun for guttene!!!

Hovedtrener Robert bestemte konkurranseformen – og han var sikker i sin sak at vinneren ville være en verdig vinner av «The Golden Egg»! Kort fortalt så gikk konkurransen ut på at hver gutt hadde en ball og startet på fem meter og skulle skyte ballen rett i nettet uten at ballen hadde vært nær bakken først! Når (eller dersom) man greidde det så beveget man seg lengre og lengre fra mål ….

Guttene klare for konkurranse ...

Spenningen var å ta og føle på da den første gruppen gikk frem mot ballen og skulle skyte sitt første skudd. Overraskelsen var stor at det var spilleren med fylkets beste venstreben (ja, dere gjettet riktig – han heter Laurits) som bommet først. Det skal sies at Laurits hadde nettopp kommet hjem fra en liten påskeferie fra Danmark og røde pølser og Jolly Cola må nok ta skylden for en tidlig «exit». Uansett, det var mange gutter som pustet lettet ut når en av favorittene «røk» så tidlig ut! Når det er sagt; det tok ikke mange skuddene før en etter en bommet og gruppen ble færre og færre!!

Til slutt var det kun tre spillere igjen; og at Ron var en av dem var vel ingen stor overraskelse. Håvard scoret et fint langskudd sist helg og viste at han har «krutt» i skuddbeinet. At Einar var den tredje var nok en større overraskelse, men en veldig positiv og artig overraskelse!!! Spenningen var stor – og beskrivelsen av de tre siste skuddene er som følger:

Einar: kveldens desidert største overraskelse, men dessverre for Einar så ble det litt som favorittlaget hans i England. Bare «nesten» - og det sviktet når det gjaldt som mest! Og da har vel alle leserne allerede tippet hvem Einar heier på; jepp – det er Arsenal! Uansett veldig artig å ha med Einar så langt i konkurransen! Well done!

Håvard: med tanke på at han spiller med en mintgrønn Bjærn Dæhli lue så er det en prestasjon at han gikk så langt som han gikk! Når det er sagt; Håvard er en «fighter» og det hold nesten helt inn.

Ron: kveldens vinner av «The Golden Egg». Var sikker og god gjennom hele konkurransen og hadde tilsynelatende full kontroll. Ingen overraskelse at Ron vant, men skribenten «snakker» nok på vegne av flere at vi ønsker å se mer av slik «millimeter-presisjon» i kamper også!!!!


Kveldens vinner av "The Golden Egg" sammen med resten av Haldens herligste gjeng! Forøvrig ganske enkelt å se hvem som er lagets yngste ....0 Kommentar

Blandet drops mot Kølabonn (Kolbotn IL) ….

Postet av Gutter 2002 den 20. Mar 2016

Les Fredriks kamprapport fra treningskampen mot Kolbotn IL:

Blandet drops mot Kølabonn (Kolbotn IL) ….


0 Kommentar

Kick-off onsdag 13. april kl. 20:00

Postet av Gutter 2002 den 18. Mar 2016

Onsdag 13. april møtes vi til sesong-kick-off, pizza og Champions League på klubbhuset.

Start kl. 20:00, ferdig når kampen(e) er avgjort (og Barca og Bayern har vunnet?).

Oppmøteplikt for alle spillere og trenere.

Begrunnet forfall meldes Robert.

0 Kommentar

Info fra klubben

Postet av Gutter 2002 den 18. Mar 2016

I går, torsdag 17.3., mottok vi to mailer fra Joacim Heier, daglig leder i Kvik. Les begge to!


0 Kommentar

Trening i påskeferien

Postet av Gutter 2002 den 17. Mar 2016

Vi trener som vanlig på mandag 21., tirsdag 22., onsdag 23. og mandag 28. mars (2. påskedag).

Ingen trening skjærtosdag, 24. mars.


0 Kommentar

Treningskamper lørdag 19 og søndag 20 mars

Postet av Gutter 2002 den 14. Mar 2016

Til helgen blir det treningskamp både for KM og breddelaget.
KM-laget starter med bortekamp mot Kolbotn IL lørdag 19 mars
Følgende spillere møter:
Ludvig, Marieluise, Silas, Elias, Jacob, Adrian M, Simen, Trim,
Letting, Ron, Håvard, Uranik, Petter og Max.

Oppmøte på Strupe kl.13.15
kampstart kl.15.30

Søndag 20 mars spiller Kvik bredde mot Kvik 03 på Strupe.
Følgende spillere møter:
Peter, Kristian, Oskar, Ola, Criss, Adrian Aa, Adam, Einar,
Isak, Matias, Zaki, Rasmus og to fra KM-laget lørdag.

Oppmøte på Strupe kl.17.00
Kampstart kl.18.00

Forfall meldes Robert på trening tirsdag.


0 Kommentar

Oppsett Adidas Cup

Postet av Gutter 2002 den 7. Mar 2016

Puljeinndelingen for årets Adidas Cup er klart - vi har kommet i gruppe med følgende lag:

 • Nordstrand 1
 • Oppegård IL
 • Lisleby Grønn

Vi har fått bortekamper mot Nordstrand og Lisleby, samt hjemmekamp mot Oppegård. Reglene sier at innledende puljespill skal spilles fra 15.mars til 23.mai. I dette tidsrommet står vi fri til å avtale kampene med våre motstandere.

Hele oppsettet finnes på Adidas Cup 2016 - G14

Oppdatering 9. mars og 14. mars:

Alle våre kamper er nå berammet:

 • Vi skal spille borte mot Nordstrand IF på Nordstrand kunstgress søndag 24. april kl.15:00
 • Vi møter Oppegård IL hjemme på Strupe søndag 1. mai kl.17:00
 • Vi spiller borte mot Lisleby lørdag 21.mai kl.14:00 på Sentralidrettsanlegget

0 Kommentar

Snipp, snapp, snute …..

Postet av Gutter 2002 den 6. Mar 2016

Les Fredriks kamprapport fra kvartfinalen i Vårcupen:

Snipp, snapp, snute …..


0 Kommentar

Kvartfinale i vårcupen lørdag 5 mars

Postet av Gutter 2002 den 29. Feb 2016

Lørdag 5 mars spiller vi kvartfinale i vårcupen mot Trosvik.
Kampen går på Kurland kunstgress kl.19.40 18:20

Følgende spillere er tatt ut:
Ludvig, Ron, Simen, Marieluise, Silas, Elias, Jacob, Laurits, Letting,
Uranik, Håvard, Trim, Adrian M og Johannes.

Oppmøte på Strupe kl.18.15 16:55
Kampstart kl.19.40 18:20

Forfall meldes Robert senest onsdag 2 mars kl.18.00


0 Kommentar

Treningskamper KM-lag

Postet av Gutter 2002 den 28. Feb 2016

Følgende treningskamper er avtalt for KM-laget:

 • Lørdag 19. mars kl. 15:30 borte mot Kolbotn IL
 • Søndag 3. april kl. 12:30 15:30 borte mot Ullern FK på CC Vest Arena
 • Søndag 10. april kl. 13:00 på Strupe mot Moss FK
 • Lørdag 16. april kl. 14:30 11:00 på Strupe mot Grebbestad

Mange takk til Fredrik som er manageren bak!


0 Kommentar

Vårcup - kampfakta Kvik 2

Postet av Gutter 2002 den 19. Feb 2016

Skrevet av Kjell-Ove Vegstein

Ingen lange kamprapporter, men litt kampfakta fra Vårcupens gruppespill kan vi by på:

Gruppespill G14 – Vårcupen 2016
Lørdag 30. januar 2016, Strupe kunstgress
Kvik Halden FK 2 - Torp IL 4-0 (1-0)

29 min. 1-0 Isak (Sindre)
60 min. 2-0 Petter
67 min. 3-0 Isak
69 min. 4-0 Isak

Kommentar: Veldig mye bra spill og kommunikasjon ute på banen. Vinterens trening har gitt resultater. Robert var fornøyd med et han så.

Laget besto av:
Peter, Adrian Aa, Marieluise, Isak, Matias, Rasmus, Petter, Zaki, Oskar, Criss, Einar, Kristian, Sindre og Bezz.


Gruppespill G14 – Vårcupen 2016
Lørdag 6. februar 2016, Kråkerøy kunstgress
Kråkerøy IL 1 - Kvik Halden FK 2 2-1 (1-0)

31 min. 1-0
40 min. 1-1 Oskar
46 min. 2-1

Kommentar: Fortsetter med meget godt spill mot et KM lag denne gangen. Presser Kråkerøy hardt de siste 15 minuttene av kampen men er dessverre ikke tilstrekkelig effektive foran mål. Denne kampen kunne godt ha sluttet i vår favør.

Laget besto av:
Peter, Zaki, Kristian, Einar, Oskar, Petter, Criss, Matias, Rasmus, Isak, Adrian Aa, Ola, Kacper og Richard.


Gruppespill G14 – Vårcupen 2016
Onsdag 24. februar 2016, Strupe kunstgress
Kvik Halden FK 2 - Lisleby 1 2-2

41 min 1-0 Elias
43 min 1-1
60 min 2-1 Elias
63 min 2-2

Kommentar: Elias nikker inn 1-0 målet 6 minutter inn i 2. omgang. 2 minutter etterpå utligner Lisleby til 1-1. 25 minutter i 2. omgang scorer Elias (igjen) på er nydelig slått frispark. 3 minutter senere utligner Lisleby igjen og setter sluttresultatet til 2-2.

Guttene spilte nok en gang en veldig god kamp. Dette lover godt for serien.

Laget bestod av:
Peter, Adrian Aa, Criss, Isak, Kristian, Petter, Adam, Kacper, Mehmet, Håvard, Elias, Jacob, Adrian M, Zaki.

(Richard var også tatt ut men kunne ikke komme.)


0 Kommentar

Vårcup for Kvik 2 lørdag 20 februar

Postet av Gutter 2002 den 18. Feb 2016

Lørdag 20 februar spiller Kvik 2 hjemme mot Lisleby i vårcupens siste gruppespillkamp.
Kampen spilles kl.14.00 på Strupe.

Følgende spillere møter:
Peter, Adrian Aa, Criss, Einar, Isak, Kristian, Matias, Ola,
Oskar, Petter, Rasmus, Silas, Viktor og Zaki.

Oppmøte kl.13.00
Kampstart kl.14.00

Forfall meldes Kjell-Ove0 Kommentar

Vanlig trening i vinterferien

Postet av Gutter 2002 den 18. Feb 2016

Vi har trening til våre vanlige, faste tider hele vinterferien.


0 Kommentar

Vårcup KM: Grei seier som sikret plass i Vårcupens sluttspill ….

Postet av Gutter 2002 den 14. Feb 2016

Kamprapport fra Vårcup gruppespill søndag 14.2., Borgen IL - Kvik Halden 1:
Grei seier som sikret plass i Vårcupens sluttspill ….


0 Kommentar

Vårcup borte mot Borgen søndag 14 februar

Postet av Gutter 2002 den 12. Feb 2016

Søndag 14 februar spiller vi siste kamp i gruppespillet i vårcupen.
Kampen går borte mot Borgen på Sandbakken kunstgress.
Følgende spillere møter:
Ludvig, Adrian M, Marieluise, Letting, Laurits, Jacob, Elias, Trim,
Simen, Håvard, Uranik, Johannes, Ron og Zaki.

Oppmøte på Strupe kl.11.29
Kampstart kl.13.00 på Sandbakken KG

Forfall meldes Robert senest lørdag kl.16.00
41660271


0 Kommentar

Vårcup KM: Kamprapport på SMS

Postet av Gutter 2002 den 10. Feb 2016

Les kamprapport fra Vårcup-kampen onsdag 10.2., Lervik IL - Kvik Halden FK 1: Kamprapport på SMS


0 Kommentar

Vårcup KM: God treningsøkt som ga Robert noen svar ….

Postet av Gutter 2002 den 7. Feb 2016

Les Fredriks kamprapport fra Vårcup-kamp Kvik Halden FK 1 - Kråkerøy 2:
God treningsøkt som ga Robert noen svar ….


0 Kommentar

Vårcup kamper uke 5

Postet av Gutter 2002 den 4. Feb 2016

Det er to nye kamper i vårcupen denne helgen.
Først ut er Kvik 2 som spiller borte mot Kråkerøy 1 lørdag 6 februar.

Følgende spillere møter:
Peter, Zaki, Kristian, Einar, Oskar, Petter, Criss, Matias, Rasmus,
Isak, Adrian Aa, Ola, Kacper og Richard.

Avreise fra Strupe kl.10.30
Kampstart på Kråkerøy kl.12.15

KM-laget spiller hjemme mot Kråkerøy 2 søndag 7 februar
Følgende spillere møter:
Ludvig, Elias, Jacob, Letting, Uranik, Silas, Laurits, Adrian M, Trim,
Max, Håvard, Johannes, Oskar og Zaki.

Oppmøte kl.12.53
Kampstart kl.14.00


0 Kommentar

Kamprapport Vårcup Kvik Halden FK 1 - Moss FK

Postet av Gutter 2002 den 30. Jan 2016

Fredrik har skrevet kamprapport fra første Vårcup-kamp, Kvik Halden FK 1 - Moss FK: Tam forestilling på Strupe.


0 Kommentar

LEC16 – tøff utfordring på nyåret …..

Postet av Gutter 2002 den 29. Jan 2016

Fredrik har skrevet en rapport om LEC16 - turneringen i Kristiansand som KM-laget deltok i helgen 22.-24.1. Klikk her: LEC16 – tøff utfordring på nyåret …..


0 Kommentar

Påmelding til Örebro Cup: Frist 1. februar!

Postet av Gutter 2002 den 26. Jan 2016

På foreldremøte 25.1. ble vi enige om at årets hovedcup for Gutter 2002 blir Örebro Cup 16.-19. juni 2016, helt i starten av sommerferien.

Vi ønsker å stille med to lag, som begge skal spille 11er-fotball. Da er det plass til alle som vil være med!

Vi trenger allerede nå følgende:

 • Påmelding av spillere
 • For foreldre: Vi har holdt av rom på et hotell som anbefales av arrangøren. Vi må vite om du/dere ønsker rom på dette hotellet.

FRIST: Mandag 1. februar

Klikk her for påmeldingsskjema.

Også spillere som ikke skal være med skal gi tilbakemelding her!

Mer info:

 • Cupen starter fredag 17.6. på formiddagen, dvs. alle spillere må ta fri siste skoledag før sommerferien.
 • Vi kommer til å reise til Örebro på torsdag ettermiddag, 16.6. Det er i underkant av 4 timer å kjøre fra Halden.
 • Hjemmesiden til Örebro cup: http://www.orebrocupen.se/
 • Hvert lag spiller minst 4 kamper (2x 25 min)
 • Deltakeravgift på ca. 1000.- NOK, dette må hver spiller betale selv. Inkluderer overnatting på skole og 3 måltider per dag. Betales til G 2002 lagskonto senere i år, info kommer.
 • I tillegg vil det komme: Bensinpenger til sjåfør, lommepenger, penger til ekstra mat. Tas med til cupen.

Hotellovernatting for foreldrene:

OBS! OBS! OBS!
Tydeligvis har jeg misforstått: Vi har bare fått holdt av DOBBELTROM, og bare 3 netter!!
Endring igjen: Dobbeltrom fre-søn er mulig. Prisen blir lavere.

Vi har holdt av 15 rom på Scandic Grand Hotell til følgende priser (rompris for 3 hhv. 2 netter inkl. frokost):

 • Enkeltrom på Scandic Grand, torsdag 16.- søndag 19.6. Koster 3400 SEK.
 • Dobbeltrom på Scandic Grand, torsdag 16.- søndag 19.6. Koster 3570 SEK.
 • Enkeltrom på Scandic Grand, fredag 17.- søndag 19.6. Koster 2500 SEK.
 • Dobbeltrom på Scandic Grand, fredag 17.- søndag 19.6. Koster 2380 SEK.

Disse rommene kan du reservere via vår påmeldingsskjema, se link lengre oppe. Dette er da en bindende bestilling!

Ønsker du overnatting til gunstigere pris, må du ordne dette selv.
Kari Ottestad har funnet frem til følgende muligheter:

To sentrums-Hostel:

Et alternativ utenfor sentrum:

Kari sier videre:

Det ser ut til å være få rom igjen, så de som ikke vil reservere på Scandic Grand, bør også være raske! For de andre hotellene i sentrum av Örebro, så nærmer prisene seg tilbudet som gis gjennom cupen på Scandic Grand, eller de er dyrere.

Og helt til slutt: Her kan du se hvem som er påmeldt.


0 Kommentar

Lagleder funnet! Jippi! - Nå trengs medhjelpere

Postet av Gutter 2002 den 25. Jan 2016

Takk for god oppmøte på foreldremøtet!

Vi fant ingen lagleder for det 2. breddelaget på møtet.
Men etterpå fikk Fredrik en telefon fra Espen, pappa til Isak: Han er villig til å ta på seg ansvaret!!!

Tusen takk, Espen!

Nå mangler Espen en (eller flere) faste medhjelpere som hjelper ham med oppgaven.

Har også fått spørsmål om hva oppgaven som lagleder går ut på. Uten krav på fullstendighet, noen av oppgavene er disse:

 • Ta ut ukas lag i samarbeid med Robert
 • Informere spillere og foreldre om uttak, oppmøte mm.
 • Legge inn laget i FIKS, fotballens datasystem
 • Organisere kjøring til bortekamper
 • For hjemmekamper: Sjekke med dommer, ordne garderobe, gjøre klar bane og mål, skrive ut kampoppsett fra FIKS, ta imot dommerregning og legge den på riktig sted i klubbhuset.
 • Lagprat og oppvarming før kamp
 • Lede laget under kamp; styre spilletid og bytter
 • Lagprat etter kamp
 • Hvis behov: Ta kontakt med motstander om flytting av kamper mm

Det er sikkert noe som er uteglemt. Men Espen trenger medhjelpere, kanskje noen kan ta de mer administrative oppgavene? - Ta kontakt med Fredrik, eller evtl. Espen direkte. Espens mailadresse finner du på vår adresseliste.


0 Kommentar

Vårcup 2016

Postet av Gutter 2002 den 25. Jan 2016

Da var alle kampene for KM og Breddelaget i Vårcupen klare.

Vårcup kamper for KM-laget
* Lørdag 30/1 kl.11:30 mot Moss FK på Strupe (obs! ny tid!)
* Søndag 7/2 kl14:00 mot Kråkerøy 2 på Strupe
* Fredag 5/2 kl.18:00 Onsdag 10/2 kl.18:30 mot Lervik IL borte i Lervik (endret 29.1.)
* Søndag 14/2 kl.13:00 mot Borgen 1 på Sandbakken

Vårcup kamper for Breddelaget
* Lørdag 30/1 kl. 13:00 Kvik 2 - Torp på Strupe (obs! ny tid!)
* Lørdag 6/2 kl.12:15 Kråkerøy 1 - Kvik 2 borte i Kråkerøy
* Lørdag 20/2 kl14:00 Kvik 2 - Lisleby 1 på Strupe

Lagene blir tatt ut på onsdagstreningen

Kampene 30 januar kan bli er flyttet 30 min.


Robert.


0 Kommentar

VIKTIG: Foreldremøte mandag 25.1. kl. 19:30 - 21:00 på klubbhuset

Postet av Gutter 2002 den 25. Jan 2016

Foreldremøte G 2002
Mandag 25. januar kl. 19:30 - 21:00 på klubbhuset

Det er svært viktig at du kommer!!!
Alle spillere bør være representert!

Vi skal snakke om 2016: Planer, trening, serielag, cuper, foreldregruppe, dugnader mm.

Kanskje den viktigste saken er denne:

Vi har meldt på tre lag til seriespill igjen, et lag i "Kretsmesterskap - KM 14 år" (skal spille 11er), samt to lag i "Bredde 13-14 år" (skal spille 9er). Laget i KM-klassen vil ledes av Robert, Kjartan og Fredrik. Morten Gresvik og Kjell-Ove kommer til å lede det ene breddelaget.

Men: Vi har ingen lagledere for det andre breddelaget!

Grunnen til at vi likevel valgte å melde på dette laget er at vi ser at vi ellers vil ha opptil 10 spillere per uke som ikke har et kamptilbud. Og dette synes vi er for dårlig!

Dette betyr at vi trenger minst to foreldre som tar ansvar som lagledere for det andre breddelaget.

Det er også mulig å dele på oppgaven, dersom flere enn to er villige til å bidra.
Vi ber DEG om å tenke på hva DU kan bidra med! Dette gjelder DIN sønn og hans mulighet til å spille kamper!
Det er tilstrekkelig at en av laglederne har fotballkunnskap, det finnes mange oppgaver rundt et lag som er viktige og kan løses uten fotballkunnskap.

Vel møtt mandag 25.1.!

Med vennlig fotballhilsen
Trenerne: Robert, Fredrik, Kjartan, Morten G., Kjell-Ove og Frauke.


0 Kommentar

Innkalling til foreldremøte og spillermøte

Postet av Gutter 2002 den 12. Jan 2016

Vi skal ha foreldremøte og spillermøte.
Tema på begge møter er sesongen 2016: Planer, trening, serielag, cuper, foreldregruppe, dugnader mm.

Foreldremøte: Mandag 25.1. kl. 19:30-21 på klubbhuset.

Spillermøte: Torsdag 28.1. kl. 19:30-21 på klubbhuset. Med kveldsmat.

Vel møtt!


0 Kommentar

Treningskamp mot Ullern søndag 17 januar

Postet av Gutter 2002 den 12. Jan 2016

Søndag 17 januar drar vi til Oslo for årets første treningskamp.
Vi spiller mot Ullern på Vest Arena.

Følgende spillere møter:
Ludvig, Silas, Elias, Jacob, Adrian M, Ron, Trim, Max, Simen, Laurits
Uranik, Letting, Johannes 04, Marieluise og Håvard

Oppmøte på Strupe kl.12.45
Kampstart: kl.15.30 Vest Arena Myntfunnveien 2
Vi har tilgang til garderobe

Kampen kan bli avlyst/utsatt på kort varsel hvis dårlig vær snø/kaldt.

Når det gjelder Elite cupen i Kristiansand 22-24 januar,
har de spilleren som skal være med fått beskjed.

Robert.


0 Kommentar

Treningskamper og cuper

Postet av Gutter 2002 den 7. Jan 2016

Treningskamper:

Følgende treningskamper for KM-laget er avtalt:

 • 17/1: Borte mot Ullern kl. 15:30 (sted kommer senere)
 • 12/3: Borte mot Kolbotn kl. 15:30 på Østre Greverud kunstgress
 • 10/4: Hjemme mot Moss (tid kommer senere)

Viktig at aktuelle spillere holder av disse datoene.

Per i dag er det ikke avtalt treningskamper for breddelaget enda, men det vil komme kamper der også: Kjell Ove og Morten G. satser på matcher mot lag fra Østfold som vi spilte jevnt mot i fjor.

Cuper:

KM-laget skal være med på en s.k. Elite-cup i Kristiansand, helgen 22.-24.1. (Lumber Elite Cup)

Vi har meldt på to lag til Vårcupen. Kampene i innledende runde her vil spilles f.o.m. slutten av januar. Finalehelg er 4.-6.3. i Sarpsborg. (Vårcup Sarpsborg FK)


0 Kommentar

Klubbdugnad 2016

Postet av Gutter 2002 den 4. Jan 2016

Det er sendt ut e-post med info om klubbdugnad 2016. Vennligst les e-posten og registrer ditt svar gjennom linken i e-posten. -Takk! :-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline