2015 - året da G02 skrev fotballhistorie ...

Postet av Gutter 2002 den 31. Des 2015

Det er kun ett par timer igjen av 2015 – og dermed er det også kun ett par timer igjen for et fantastisk fotballår for den herlige G02-gjengen!

2015 vil garantert bli et år de fleste av guttene alltid vil huske – ikke bare på grunn av gode sportslige resultater, men også at man har hatt mange fine opplevelser sammen. Man kan trygt si at det har vært «mye fotball» - og at årgangen fortsatt består av ca. 34 spillere tror jeg man skal tolke som at trivselsfaktoren er høy og at guttene liker å være sammen både på trening og kamp!

Kort kvantitativ oppsummering av sesongen:

 • 110 offisielle treninger – til sammen 9,900 minutter …..
 • 117 kamper til sammen – tilsvarer 234 omganger – det vil si 7,020 minutter med fotballspill ….
 • Til sammen 282 timer med fotball (trening + kamp) – som er i underkant av 12 dager med fotball i ett strekk ….
 • 365 mål – i snitt 3.12 mål per kamp – 25 forskjellige målscorere og 28 spillere med «assist» ….
 • Dersom man forutsetter i snitt 750 «touch» på ballen i løpet av en trening så har Adrian (mest treningsfremmøte) hatt 72,000 «touch» til sammen i løpet av året. Kamper kommer i tillegg ….
 • Dersom man forutsetter i snitt 25 spillere per trening så har det vært 2,062,500 «touch» til sammen i løpet av året ….
 • Dersom man forutsetter at man har brukt 50 kjegler per trening så har trenerne satt ut 5,500 kjegler i løpet av året …..

Ikke gærn’t dette her – all ære til guttene som har deltatt og ikke minst til alle trenerne som har stilt opp flere dager per uke gjennom hele året!

Andre høydepunkter i løpet av sesongen har vært:

 • Treningskamper i januar … stor spenning da disse var de første kampene på 9’r ….
 • Deltakelse i Vårcupen – der KM-laget tapte finalen etter en «dramatisk» kamp mot Torp ….
 • Deltakelse i Halsen Cup i Larvik – mange gutter deltok og vi vant nok flere kamper enn vi tapte ….
 • Nye drakter med «offisiell» overrekkelse/seremoni på klubbhuset …. Stor takk til Park & Anlegg AS for sponsorstøtte.
 • Vårsesong med masse seriespill. Gode resultater og prestasjoner av alle lagene.
 • Skadevi Cup i Skövde der vi vant hele «greia» !!!!!!
 • Femsjøen Cup i Dær’n der vi også vant hele «greia»!!!
 • Høstsesong med masse seriespill. Vi fortsatte med mange gode prestasjoner og gode resultater. Drøbak Frogn er kretsens beste 02-lag!
 • Nesodden Elite Cup i november – kom på tredje plass etter mye godt spill.
 • Årsavslutning med «night cup» på Strupe – trenerlaget vant hele «greia»!!

2015 vil for mange av våre spillere fremstå som et år med mange høydepunkter – for mitt vedkommende så er det vel ett par episoder som aldri vil glemmes ….

 • Utlevering av nye drakter – det var moro å se guttene få prøve de nye draktene. De var stolte og de gledet seg til å kunne benytte seg av ny shorts, drakt og strømper i den neste seriekampen! «Appearance is everything» - gutta ser «proffe» ut når man har fine og nye drakter»!
 • Finaleseier i Skadevi Cup etter masse godt spill var «stort». Hvem hadde vel trodd det før avreise til Skövde?
 • Zaki – trenger jeg å skrive noe mer? Fantastisk fin gutt som kom til oss på nyåret. Jeg var såpass heldig at jeg så han første gang han løp pyramiden – og han smilte hele veien. Jeg var på Strupe når han scoret sitt første mål. Og jeg var på plass da han vant «Players Player Award» og «Rookie of The Year» på avslutningen. Well done mate!
 • Ron var alene med Askim-keeperen, men valgte å spille frem Matias som scoret enkelt på «åpen kasse». Nøyaktig hva fotball handler om – det er et lagspill og da blir alt så enkelt.

Man kan vel allerede nå – kun ett par timer før 2016 offisielt er i gang – si at 2016 «garantert» vil bli annerledes enn 2015. Men når det er sagt; vi skal jobbe med de samme tingene – og resultatene vil sikkert bli bra i 2016 også. Det skal fortsatt være fokus på engasjement, holdninger og samspill. I tillegg vil det helt sikkert bli nye fokuspunkter som man skal jobbe med – jo eldre man blir; desto mer vil trenerne kreve fra spillerne. Dersom jeg kan bestemme så håper jeg at guttene kan bli flinkere til å unne medspillere suksess! Dersom alle blir flinkere til det så er jeg sikker på at alle vil heve seg – og vi vet jo alle hva resultatet vil bli da. Og 2015 bød på mange eksempler på at vi er desidert best når vi spiller som et lag!

Førstkommende mandag starter Robert & co opp med treningene igjen – jeg er ganske sikker på våren vil bli utfordrende med mye tøff trening, men vi skal også ha det moro – og ikke minst (og kanskje det viktigste); vi skal være veldig klar når seriespillet starter i april. Og la meg avslutte meg en oppfordring til alle spillere (og foreldre); dersom vi alle skal bli flinkere så må alle ta ansvar for seg selv og ikke minst hverandre – jeg tenker da på følgende:

 • Møt opp i tide til treningene med riktig utstyr (varme klær når det er kaldt, leggskinn, vannflaske etc.) …..
 • Si ifra til Robert så raskt som mulig dersom man ikke kan komme på trening ….. Det gjelder ALLE – inkludert trenere …..
 • Vær seriøs når man er på trening – man er ikke åtte år lengre og det forventes at man oppfører seg ordentlig. Ikke ødelegg for de andre …. Husk at «det man gjør på trening gjør man også på kamp» ….
 • Vær positiv og engasjert når man er på trening ……

Med ønske om et godt nytt år til alle som på en eller annen måte er engasjert i den herlige G02-gjengen og alle andre Liverpool-fans …

Og ikke minst: takk til alle foreldre som har bidratt med vasking av treningsklær, kjøring til kamper og trening etc.. Dette hadde ikke gått uten dere!

Og ja, basert på alt ovenfor så vil jeg hevde at G02 skrev fotballhistorie ….

Hilsen

Fredrik0 Kommentar

Treningsoppstart for sesongen 2016

Postet av Gutter 2002 den 18. Nov 2015

Vi starter opp treningen igjen tirsdag 8 desember på Strupe KG.
Vi trener tirsdag og onsdag frem til jul.

Tirsdag 8/12 kl.19.00-21.00 m/pyramide
Onsdag 9/12 kl.20.00-21.30
Tirsdag 15/12 kl.19.00-21.00 m/pyramide
Onsdag 16/12 kl. 20.00-21.30
Tirsdag 22/12 kl.19.00-21.00 m/pyramide
Møt ferdig skifter 10 min før treningsstart.

Første trening etter nyttår blir mandag 4 januar
Treningstider vinteren 2016
Mandag kl.15.30-17.00
Tirsdag kl.19.00-21.00
Onsdag kl.20.00-21.30
Torsdag kl.15.30-17.00


Robert.


0 Kommentar

G02 har med tre spillere på kretslag

Postet av Gutter 2002 den 10. Nov 2015

Skrevet av Fredrik Wille

Det er gammelt nytt at Marieluise er med på Østfolds kretslag for jenter, men i dag ble også Ron og Simen tatt ut på kretslaget for gutter.

Gratulerer til alle tre for utmerket innsats så langt, men man må heller ikke glemme å gratulere alle andre i årgangen. Hverken Marieluise, Ron eller Simen hadde greidd dette uten deres bidrag både på og utenfor banen - og det gjelder både spillere og trenere med Robert i spissen!

Lykke til!

Bilder: Simen og Ron er tatt ut til kamp mot Oslo på søndag.
(Marieluise må vente til torsdag for å få vite om hun er med i kamptroppen. Oppdatering: Hun er med i kamptroppen.)

P.S.: Søndag 15.11. spilles kretslagskamper mot Oslo for J-2002 og G-2002 i Østfoldhallen. Kampstart for jentene er kl. 13:00, for guttene 14:30. Det er god plass for tilskuere!


0 Kommentar

Vellykket avslutning

Postet av Gutter 2002 den 9. Nov 2015

Skrevet av Frauke Schmitt Gran

Fredag til lørdag forrige uke var det årsavslutning for G 2002.

Første delen sammen med foreldre/foresatte og familie besto av masse mat (takk til alle som hadde med noe - heller ikke i år greide vi å spise opp alt sammen!). Så fremførte gutta en sang - eller var det dikt?

(Her kommer det en video - når jeg får vite hvordan man legger ut slikt...)

Fredrik leste opp en kavalkade: Alle spillere ble ropt frem og fikk rosende ord og noen ganger velmente formaninger. Deretter delte Robert ut årets premier: Toppscorer, flest assist og bestemann for alle tre serielag, samt "årets rookie", spilleren med mest fremgang. Og treningspremien til den med best treningsoppmøte. I tillegg hadde alle spillere avgitt sin stemme og dermed kåret "årets spiller".

Etterpå ble det fotballturnering i gymsalen (trenerne vant ikke, men Fredrik scoret det første målet og Henrik scoret flest), så bare fotball, og så litt soving. Kanskje. Og frokost dagen etterpå.

Bilde: Hele gjengen samlet i gymsalen på Strupe.

Tusen takk til alle som bidro til denne vellykkede årsavslutningen: Først og fremst spillerne, deretter alle foreldre/foresatte, og så spesielt Robert og Fredrik for premieutdelingen, Marthe for tilgang til Strupe U.skole og Morten G., Kjell Ove og Fredrik for overnattingen.

(Kan hende artikkelen utvides. Noen som har flere bilder?)


0 Kommentar

Info om avslutningen på fredag, 6.11.

Postet av Gutter 2002 den 2. Nov 2015

Avslutning med mat og familie blir i kantina på Strupe Ungdomsskole, oppmøte kl. 18:30.

Overnatting for spillere skal være mobilfri (og nettbrett-fri osv.), så legg igjen mobilen o.l. hjemme!

All annen informasjon finner du i tidligere artikkel. (Link til tidligere artikkel.)


0 Kommentar

Gratulerer med dagen, Fredrik!

Postet av Gutter 2002 den 2. Nov 2015

Vi gratulerer årgangens "motor" med dagen i dag, mandag: Lenge igjen til Roberts 50 år, men litt eldre enn i går. Tusen takk for all tid og innsats som du legger ned for hele årgangen!


0 Kommentar

Tredjeplass i Nesodden Elitecup

Postet av Gutter 2002 den 2. Nov 2015

I helgens cup på Nesodden greide vårt lag andreplassen i sin pulje. Da ble det semifinale mot Drøbak-Frogn, og så bronsefinale mot Oppsal. Bronsefinalen måtte avgjøres med straffekonkurranse, og der vant vi.

Bilde: Premieutdeling. Bak: Johannes 04, Trim, Ludvig, Johannes, Jacob med pokalen, Max, Laurits, Elias, Erik, Oskar. Foran: Simen, Uranik, Ola, Adrian, Marieluise, Ron, Håvard.

Tusen takk til laglederne Haris, Fredrik og Kjartan, samt alle spillere og foreldre for en lang og god helg på Nesodden!


0 Kommentar

Sesongavslutning fredag 6.11.

Postet av Gutter 2002 den 2. Nov 2015

Velkommen til sesongavslutning for spillerne på Kvik G02 m/ familier - samt overnatting for spillere!

Tid:
For familien: Fredag 6. november kl. 18:30 - ca. kl. 21
For spillerne: Fredag 6. november kl. 18:30 - lørdag 7. november etter frokost (ca. kl. 9-10?)

Sted: Strupe, gymsal og skolekjøkken
Tema: Mat, prat og hygge. For spillerne: Fotballnatt og overnatting i gymsalen.

Som dere ser av tidsplanen, så planlegger vi et todelt opplegg: Først en del sammen med foreldre/foresatte og familie på fredags kveld, så overnatting for spillerne frem til lørdags morgen.

Vi håper på like mange familiemedlemmer på fredagskveld som på juleavslutning de to siste årene. Vi var mange spillere, foreldre/foresatte og søsken da, og det er plass til enda flere i år!

På fredagskveld lager vi igjen et "spleiselag", dvs. hver familie tar med seg en matrett. Vi setter frem alt på felles bord, og alle kan spise det de ønsker.

De som ønsker å delta melder seg på via hjemmesiden, og tar med følgende:

 • En matrett til felles matbord
 • Gevinst til loddsalget (til ca. 50 kroner) og eventuelt penger til å kjøpe lodd
Spillerne må i tillegg ha med seg:
 • Sovepose og liggeunderlag
 • Innesko og leggskinner, treningstøy for innefotball
 • Gjerne også håndkle, dusjsåpe og tannbørste :-)
Vi ønsker påmelding, slik at vi vet for hvor mange vi skal dekke på ved bordene.


Påmeldingsfrist: Har gått ut.

Oversikt over påmeldinger: Klikk her!


0 Kommentar

Tidvis «Tika – taka» og 80/20 på Strupe …

Postet av Gutter 2002 den 30. Okt 2015

Arets aller siste seriekamp ble spilt av KM-laget uke 44, torsdag 29.10.:

0 Kommentar

Nesodden Elite Cup 2015

Postet av Gutter 2002 den 27. Okt 2015

KM-laget har som tidligere nevnt blitt invitert til å delta i Nesodden Elite Cup 2015 førstkommende helg. Det er ikke ofte klubben mottar slike invitasjoner og vi velger å tolke denne invitasjonen som en annerkjennelse på at vi i hvert fall har gjort noe riktig denne sesongen. Når det er sagt; denne annerkjennelsen gjelder alle 02-guttene - ikke bare de som har deltatt på KM-laget!

Deltakere - i tillegg til oss - til helgen er følgende klubber; Drøbak-Frogn, Strømsgodset, Korsvoll, Bærum, Nesodden, Hønefoss, Kongsberg, Oppsal og Ørn-Horten. Med andre ord; mange klubber med «historie» og det vil utvilsomt bli en «tøff» helg med mange kamper. Men, det vil også bli mye moro - det er ikke ofte vi får muligheten til å møte slike lag så vi skal benytte denne sjansen til å yte vårt beste og representere klubben på en god måte. Vi er heldige som får avslutte sesongen med denne cup'n.

Kampoppsettet er som følger:

 • fredag 30. oktober kl.19:00 mot Oppsal
 • lørdag 31. oktober kl.14:00 mot Hønefoss
 • lørdag 31. oktober kl.19:00 mot Kongsberg
 • søndag 1. november kl.10:15 mot Ørn-Horten

Tiden vil vise om det blir sluttspill søndag ettermiddag!

0 Kommentar

Hospitering til Kvik G2002

Postet av Gutter 2002 den 22. Okt 2015

Vi har hatt hospitanter som har trent sammen med oss i løpet av sommeren og høsten.
Vi kommer til å fortsette med dette utover vinteren.
Dette er et ønske fra klubbens side at årgangene i ungdomsfotballen skal ta imot hospitanter.
Formålet med dette er spillerutvikling, og du kan finne mer om dette i Kviks sportsplan, kapittel 6.

Vi har i dag tre forskjellige "typer" hospitanter:
 • Tre Berg spillere som skal trene sammen med oss en gang i uka gjennom vinteren: Ola, Håvard og Erik.
 • To jenter fra Kvik jenter 2002: Solveig og Ella.
 • To spillere fra yngre årganger i Kvik: Uranik (fra G 2003) og Johannes (fra G 2004)
Felles for alle hospitantene er at de også skal trene med sine opprinnelige lag/aldersgrupper.

Våre spillere har vært flinke til å ta imot hospitantene.
Vi ønsker at spillerne fortsetter med dette, og at foreldre og foresatte støtter opp om dette.

For øvrig har G 2002 også spillere som hospiterer på eldre årganger.
Dette er Ron, som trener med G 2001 en gang i uken.

Robert.

0 Kommentar

KM-laget har blitt invitert til Nesodden EliteCup 2015

Postet av Gutter 2002 den 29. Sep 2015

KM-laget har blitt invitert til å delta i Nesodden EliteCup 2015. Dette er en 11'r turnering og «invitasjonslisten» er basert på de beste 02-lagene fra kretsene Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud og Østfold. Aksepterte lag til årets turnering er Bærum, Drøbak Frogn, Hønefoss, Korsvoll, Nesodden, Oppsal, Strømsgodset og Kvik Halden.

Dette vil garantert bli en meget «tøff» turnering for guttene, men vil forhåpentligvis også en artig turnering å delta i - man skal ha det morsomt. Man vil dessuten få en pekepinn på «hvor vi står hen sammenliknet med andre gode lag»!

Vennligst hold av datoene fredag 30/10 til og med søndag 1/11. Vi satser på å kjøre frem og tilbake hver dag ....
Robert vil ta ut laget i uke 43 og vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon senere.

- Fredrik

0 Kommentar

Kamprapporter uke 37

Postet av Gutter 2002 den 9. Sep 2015

Begge breddelag har to kamper, KM-laget spiller en match.


0 Kommentar

Robert 50 år

Postet av Gutter 2002 den 8. Sep 2015

Vår hovedtrener Robert fylte 50 år i går, mandag 7.9. Og det ble behørig markert, både under og etter trening: 50-års-T-sjorter, boller, kake, bursdagssang og gave!

Gratulerer med dagen, Robert!

Og tusen takk for at akkurat du trener disse guttene (og jenta): Du gjør en kjempebra jobb, ser alle spillere og motiverer de til å ville spille mer fotball. Da er det givende å stille opp som foreldre også. Både spillere og foreldre håper at du fortsetter på G 2002 i mange år til!0 Kommentar

Kamprapporter uke 36 - årets dårligste uke?

Postet av Gutter 2002 den 2. Sep 2015

Denne uka spiller begge breddelagene to kamper hver, mens KM-laget har en kamp. Mange kamrapporteer å skrive, dette kan ta litt tid.

Kamprapporter:

0 Kommentar

Kamprapporter uke 35: En perfekt uke for alle 02-lagene

Postet av Gutter 2002 den 26. Aug 2015

Sitat fra Fredrik, fra KM-lagets kamprapport:

Dette har vært en perfekt uke for alle 02-lagene. Begge breddelagene vant sine kamper tidligere denne uken [og KM-laget vant sin kamp i dag, torsdag - red.anm.]; med andre ord - 9 poeng og til sammen 16-3 i målforskjell! Meget bra! Spillet utvikles hele tiden, guttene blir flinkere og jeg tror (med hånden på hjerte) at alle har det veldig gøy sammen - både under trening og kamp. Dette blir en artig høst!

Her er alle tre kamprapportene fra ukens seriekamper:

Kvik 2: En jobbeseier.

Kvik 3: En lagseier - og gode marginer.

KM-laget: Solid første omgang «drepte» kampen mot Greåker IF

0 Kommentar

Padledag 30. august - avlyst!

Postet av Gutter 2002 den 24. Aug 2015

Padledagen avlyses: Det er bare 5 påmeldte i dag, mandag, og det er alt for få!!!

Vi har vært så heldige å få Halden padleklubb til å stille med kajakker på torpet til Anja og Espen (foreldrene til Isak) i Nössemark 30. august. Dette blir en dag for hele familien siden vi ikke fikk til noen skikkelig sommeravslutning før ferien.

For info og veibeskrivelse:
Padledag.pdf.

For å se hvem som skulle komme:
Klikk her.

0 Kommentar

G02 fortsetter cup-suksessen!

Postet av Gutter 2002 den 23. Aug 2015

Vi hadde med to lag i Femsjøen Cup i Dær´n og også denne gangen viste begge lagene at de kunne spille god fotball. Til tross for at dette var første gang vi spilte 11´r så satt kombinasjonene godt.

KM-laget vant sin pulje etter seiere mot arrangørklubben TTIF og Lørenskog Rekrutt. Siste kampen i gruppespillet endte 0-0 mot Sagene fra Oslo. I semifinalen ventet Berg IL på andre siden av banen - og det var en spent gjeng som entret "hovedmatta" (eller Statoil Arena som det heter i Dær´n) . Det tok ikke mange minutter før vi hadde full kontroll og ledet hele 5-0 til pause etter meget godt spill. Sluttresultatet ble 6-0. I finalen var Askim FK motstander - dette er et lag vi har møtt ett par ganger i Ö-Bollen. Denne gangen trakk vi det "lengste strået" og vant 2-1. Finalen var ikke spesielt velspilt, men sommerens andre triumf var et faktum! Veldig bra!


Bilde: Premieutdeling etter finalen


Lagbilde KM-laget

Breddelaget var i den største gruppen og spilte mye god fotball, men hadde ikke alltid marginene på sin side. De tapte 1-6 mot Berg, 1-5 mot finalemotstander Askim FK og 0-2 mot BMIL. Mange jevne kamper - guttene viste gode "fighter-egenskaper" i den viktige kampen mot Slemmestad IF og vant 3-2. Dette medførte at guttene var i aksjon søndags morgen mot Lørenskog Blå i B-sluttspillet. Dette var en meget jevn kamp som dessverre endte i et knepent tap etter en tøff straffesparkkonkurranse.

Skår i gleden var at Oskar dessverre var så uheldig å få et brudd i håndleddet. Vi ønsker god bedring - og håper han er raskt tilbake!


Lagbilde Breddelaget

Alt i alt; en meget god innsats av alle i Dær´n. Dette var guttenes først erfaring med fotball på stor bane - og skribenten ser heller ikke bort i fra at det også var den første erfaringen for noen av guttene å spille på ekte gress!!! Nå rettes all fokus mot høstens seriekamper. Hovedtrener Robert samt trenerne som møter opp på Strupe tre ganger i uken fortjener skryt; guttene har blitt flinke og skribenten føler dessuten at det for tiden er meget god samhold i gruppa! Det er det viktigste!

0 Kommentar

Ballhentere

Postet av Gutter 2002 den 23. Aug 2015

Gutter 2002 skal være ballhentere på A-lags-kamp to ganger denne høsten. Vi har delt spillerne i to grupper, og hver spiller skal stille opp en gang.

Her kan du laste ned en fil med gruppeinndelingen.

Kan du ikke den dagen du er satt opp, må du selv finne noen å bytte med.

"Våre" kamper:
 • Lørdag 29. august mot Raufoss, oppmøte kl. 15:30 på Halden stadion
 • Søndag 13. september mot Alta, oppmøte kl. 12:30 på Halden stadion

0 Kommentar

Serie bredde: Kvik 2 starter med god lagseier

Postet av Gutter 2002 den 21. Aug 2015

Skrevet av Kjell Ove Vegstein

Etter vårsesongens 5-1 tap mot Skjeberg var det denne gangen en flott gjeng gutter som ønsker revansje.

Kvik begynner kampen med å presse Skjeberg høyt på banen og det var litt surt at vi fikk et mål mot oss etter 7 minutter på deres første sjanse. Kampen fortsetter meg mye bra spill som til slutt git uttelling når Isak etter 12 minutter utlingner til 1-1 på en assist fra Sigvard. 3 minutter senere setter Isak ballen i mål en gang til og Kvik leder 2-1 og holder denne stillingen helt til pause.

Kvik fortsetter å presse Skjeberg i 2. omgang og Adrian setter ballen mål på en assist fra Sigvard 3 minutter inn i omgangen. Mye bevegelse og bra passningsspill fortsetter å gi resultater når Oscar snapper ballen fra en motstander og setter den i mål 8 minutter inn i omgangen. 13 minutter inn i omgangen er det på nytt Oscar som setter inn 5-1 målet på en Assist fra Petter. Skjeberg får sitt siste mål for dagen 5 minutter senere. Med 8 minutter igjen av omgangen setter Matias sluttresultatet til 6-2 etter en veldig bra spillt kamp.

Det er herlig å observere at alle spillerene fortsetter der de sluttet før sommerferien. Alle sammen gjorde en god innsats som resulterte i en spennende kamp med mye bra spill.

Som en hyggelig avsluttnig på dagen feiret Zaki bursdagen sin på sidelinjen etter kampen med Pizza, kaker og brus.

Laget bestod av Isak, Matias, Rasmus, Henrik, Adrian Aa, Zaki, Petter, Oskar, Richart, Sigvart, Kristian (03), Markus (03) og Peter.

7 min. 0-1
12 min. 1-1 Isak (Sigvard)
15 min. 2-1 Isak
38 min. 3-1 Adrian Aa (Sigvard)
43 min. 4-1 Oscar
48 min. 5-1 Oscar (Petter)
53 min. 5-2
62 min. 6-2 Matias (Zaki)

I denne kampen føles det litt feil å peke ut bestemann på banen siden dette var en god lagseier. Gratulere med en fin start på høstsesongen Kvik Halden 2.

0 Kommentar

Historisk seier - første poengene i KM A-sluttspill noensinne for G02

Postet av Gutter 2002 den 20. Aug 2015

Skrevet av Fredrik Wille

Med tanke på den gode «generalprøven» mot Kolbotn sist helg så var forhåpningene store foran høstsesongens første kamp i A-sluttspillet. Det var mange som hadde tatt turen til Rolvsøy Arena - som fremstod som en fin arena denne fantastiske sommerkvelden. For øvrig så var dagens motstander vårsesongens første motsander - og vi husker alle hvordan den kampen endte; vi vant 3-1 etter meget nervøst og til dels svakt spill - og det var kun poengene som varmet.

Les mer her: Kamprapport.

0 Kommentar

Serie bredde: Kvik 3 startet høstsesongen

Postet av Gutter 2002 den 20. Aug 2015

Onsdag 19.8. spilte Kvik Halden 3 borte mot Tune 2.

Tune 2 er et lag som består av bare 2001-gutter. (2002-modellene til Tune spiller på Tune 3, som møter Kvik 2 i høstens siste kamp.) I våres tapte vi 3-6 på Strupe.

Dagens mål var å kjempe hele veien og selge seg så dyrt som mulig. Dette greide vi!
Full kamprapport her.

0 Kommentar

Bilder fra treningskamp Bredde

Postet av Gutter 2002 den 16. Aug 2015

Vi har ikke mottat noen kamprapport fra breddelagets treningskamp mot Kolbotns 2. lag. Men noen bilder har vi.


Zaki slår frispark


Rasmus er dagens målscorer


Petter i posisjon

Kampen endte 7-1 (5-1) i Kolbotns favør. Rasmus scoret Kviks mål.

Disse spilte kampen:
Peter (K), Herman, Rasmus, Adrian Aa, Petter, Einar, Henrik, Kristian, Matias, Zaki, Isak, Kacper, Richard.


0 Kommentar

Ventetiden er over - høstsesongen er i gang ........

Postet av Gutter 2002 den 16. Aug 2015

Skrevet av Fredrik Wille

Sist gang våre gutter spilte kamp var i finalen i Skadevi Cup i slutten av juni (og vi vet alle hvordan det endte) - så trenerteamet var spent på hvordan guttene hadde "passet på" formen i løpet av den laaaange sommeren! Dagens motstander var et ukjent bekjentskap for oss - Kolbotn hadde takket ja til å besøke Halden denne søndagskvelden". Kolbotn er et meget godt lag med mange gode spillere - og de gjorde det blant annet meget godt i årets Norway Cup der det ene KM-laget gikk helt til semifinalen der de spilte en jevn og tett kamp mot vinnerlaget fra Mexico. Med andre ord; dagens gjester hadde en bra "CV" og det ville garantert ikke bli en "walk-in-the-park"!

Kampen var ikke mange minutter gammel før vi skjønte at dette var to gode lag som var interessert i å benytte denne treningskampen godt. Det tok heller ikke mange minutter før vi skjønte at de fleste av guttene hadde holdt formen ved like i sommer - det et bra gutter! Etter fire minutter vartet vi opp med godt kombinasjonsspill der Ron fikk gleden av å slå en presis pasning til Uranik som sikkert som banken (og ja, da snakker vi DNB) ga oss ledelsen 1-0. Kun seks minutter senere så byttet disse to roller - Uranik serverte Ron som ikke lot sjansen gå fra seg - og vi ledet 2-0. Mål gleder alltid oss som står på sidelinjen, men i dag så var det faktisk viljen, løpsstyrken og agressitiviteten som gledet oss mest. Spillet fra Skøvde var å kjenne igjen - og det resulterte i to raske "gåller". Og som alltid; det er når vi spiller som et lag vi er gode. Det er ikke bare Ron og Uranik som utmerket seg - alle som startet og spilte i første omgang gjorde en god jobb. Skår i gleden var at Johannes måtte ut med en lei akkilesskade, men forhåpentligvis så er han klar for bortekampen mot Rolvsøy til torsdag.


Trim i aksjon


Ron scoret og hadde assist.


Målsjans i første omgang - men her ble det ikke mål.

I pausen gjorde vi noen "forhåndsavtalte" bytter (ja, det er viktig at alle får spilletid i treningskamper). Oskar, Criss og Marieluise kom inn og fikk straks merke at våre motstandere fra "kølabånn" ville score mål. De startet omgangen i et høyt tempo og vi var ikke helt med fra starten av - derfor var deg ikke direkte ufortjent at de reduserte etter ni minutter. To minutter senere utliknet de til 2-2 - og det var nok litt fordi vi ble litt for ubesluttsomme. Men sånn skjer - og det er sånn vi lærer av. Resten av kampen bar preg av tidvis mye "OK" spill fra bevegelse - der begge hadde muligheter til å avgjøre. Blant annet hadde både Ron, Uranik og Trim noe gode sjanser - og Ludvig hadde en "feberredning" der han fikk slått ballen uti stolpen ..... Når det er sagt så var forsvaret vårt godt i dag. Helt tydelig at mange "røde pølser" i Danmark har vært positiv for Jakob - i dag var han god og hadde god kontroll mot en god spiss fra Kolbotn. Laurits, Criss, Marieluise og Elias gjorde også sine saker bra. Max, Oskar og Simen la ned mange meter på banen - og det var artig å se at de var såpass tøffe i presset!


Max og Marieluise er på hugget


Innlegg fra corner kommer...


... og Trim hopper høyest. Men ballen gikk litt for langt.

Alt i alt så var dette en god gjennomført kamp mot en meget god motstander som hevder seg godt i Oslo-serien. Når vi i tillegg ble fortalt at "man nesten ikke hørte trenerne skrike" så tolkes det positivt - det betyr at guttene skjønner at de må jobbe hardt - de skjønner at de må være aggressive - og ikke minst; (og ja, jeg veg ag jeg gjentar meg selv) vi er desidert best når vi spiller sammen som et lag. Dette var starten på en laaaaang høstsesong - forhåpentligvis så kan guttene fortsette der de sluttet vårsesongen; det vil si - masse god fotball, mye glede og humor og selvfølgelig masse frustrasjon overfor oss trenere! Uansett, vi gleder oss til neste kamp - den er allerede borte mot Rolvsøy til torsdag. Og neste helg er det Femsjøen Cup i "Dær'n"!

Vi er i gang ........ (og deg er det også i England! Det er nok mange lag som vil slite borte mot Stoke, men det gikk greit for Liverpool)!!!!!

Spillere og trenere takker forøvrig Kari og hennes hjelpere for serveringen etter kampen. Det er hyggelig - og også en positivt gest som våre motstandere satte pris på. Cato fortjener også honnør for en bra gjennomført kamp (som alltid).

Kampfakta - treningskamp

Kvik Halden FK (KM) - Kolbotn IL 2-2 (2-0)
Sted: Strupe
Tilskuere: fullt på Strupe - også tilreisende fra Kolbotn

Mål:
1-0 Uranik, 4 min (Assist: Ron)
2-0 Ron, 10 min (Assist: Uranik)
2-1 44 min
2–2 46 min

Kvik stilte med følgende lag:
Ludvig (K), Criss, Simen, Laurits, Ron, Trim, Max, Jacob, Uranik, Johannes, Elias, Oskar og Marieluise.

Her kan du lese et kort kampreferat på Kolbotn sin webside:
Kort om kampen Kvik/Halden - Kolbotn (Treningskamp)

0 Kommentar

Påmelding til Femsjøcup i Tistedal fredag 21. - søndag 23. august

Postet av Gutter 2002 den 13. Aug 2015

Som dere vet har vi meldt på to lag til Femsjøcup i Tistedal. Cupen spilles fra fredag 21. - søndag 23. august. Alle spiller 11er-fotball!

Gruppespillet gjennomføres fredag og lørdag, på søndag er det A- og B-sluttspill.

Vi trenger påmelding til denne cupen: Fristen har gått ut.
Frist: Tirsdag 18.8. kl. 23:59


Laguttak kommer onsdag 19.8. på denne hjemmesiden.
(Her kan du se hvem som er påmeldt.)

Våre lag skal spille som følger i gruppespillet:

Kvik Halden FK 1:

Pulje B.
1. kamp: Fredag 21.8. kl. 19:50 - Kvik Halden 1 - TTIF
2. kamp: Lørdag 22.8. kl. 09:08 - Lørenskog Rekrutt 1 Blå - Kvik Halden FK 1
3. kamp: Lørdag 22.8. kl. 10:58 - Sagene IF - Kvik Halden FK 1

Søndag: A- eller B-sluttspill. Kampene spilles fra ca. kl. 11 til ca. kl. 18.

Direkte link til oppsett for Kvik Halden FK 1

Kvik Halden FK 2:
Pulje A.
1. kamp: Fredag 21.8. kl. 19:15 - Kvik Halden 2 - Berg IL
2. kamp: Lørdag 22.8. kl. 09:08 - Kvik Halden 2 - Askim FK
3. kamp: Lørdag 22.8. kl. 12:06 - Kvik Halden 2 - Slemmestad IF 2
4. kamp: Lørdag 22.8. kl. 15:04 - BMIL G2002 - Kvik Halden 2

Søndag: A- eller B-sluttspill, eller ingenting (ved siste plass i pulja). Kampene spilles fra ca. kl. 11 til ca. kl. 18.

Direkte link til oppsett for Kvik Halden FK 2

0 Kommentar

Bli med Kvik Halden og se Norge - Kroatia på Ullevaal!

Postet av Gutter 2002 den 7. Aug 2015

Kvik inviterer alle i og rundt klubben til landskamp på Ullevaal søndag 6.9.!

Vi i støtteapparat til G 2002 synes dette er helt supert, og ønsker at så mange spillere og foreldre/foresatte er med!

Alle 3 serielagene spiller kamp samme dagen. Vi har flyttet kampene til søndag midt på dagen, skil at vi rekker bussavgangen og kan være med til Ullevaal.

Vi er bedt om å samle påmelding årgangsvis, derfor denne påmeldingen her.
Trenger en påmelding per person. Dvs. både fra spillere og foreldre/foresatte.

Link til påmelding: Klikk her!

HUSK:
Påmelding er BINDENDE! (Se info fra Joacim)
FRIST er tirsdag 11. august kl. 23:59 (slik at jeg få gitt beskjed til Joacim på onsdag).

Info mottatt fra Joacim Heier, daglig leder i Kvik:

Hei alle sammen!

I forbindelse med at Kvik Halden ble utnevnt til Kvalitetsklubb av Østfold Fotballkrets fikk vi tilgang til NFF sitt nye prosjekt «Vi heier på Norge», et prosjektet som går ut på å fylle Ullevaal stadion på landskamper.

I den forbindelse ønsker Kvik Halden å arrangere en samlet reise for klubben vår til Ullevaal og landskampen Norge – Kroatia søndag 6. september kl. 1800.

Pris: 200,- per pers.

Prisen inkluderer buss (Strupe-Ullevaal-Strupe)og billett til Norge – Kroatia.

Vi håper at mange av årgangene ser på muligheten for å gjennomføre en sosial tur hvor både spillere, trenere, lagledere, familie osv. er hjertelig velkomne!

Vi har en frist for bestilling hos NFF og trenger derfor en rask tilbakemelding på hvor mange som er interessert fra deres årgang.

Jeg ønsker aller helst en samlet liste med personer som ønsker å delta tilsendt fra hver årgang, men det er selvfølgelig også helt greit å melde seg på enkeltvis.

Frist for påmelding er onsdag 12. august.
(...)
Gjennomføringen av turen avhenger av antall påmeldte, og vi må minimum fylle 1 buss.

Påmelding er bindende (...)

Med vennlig hilsen

Joacim Heier
Daglig leder
48 13 09 100 Kommentar

Treningskamper mot Kolbotn søndag 16.8.

Postet av Gutter 2002 den 4. Aug 2015

Vi spiller treningskamper mot Kolbotn IL!

Kolbotn kommer og besøker oss med to lag: Et førstelag, som vi prøver å matche med vårt KM-lag, og et andrelag, som vårt breddelag skal spille mot.

Når: Søndag 16. august
Hvor: På Strupe!
Tid: Første kamp starter kl. 15. Oppmøte vil bli ca. kl. 14.
Hva: To kamper etter hverandre: Breddelaget spiller kl. 15, KM-laget kl. 16:30
Hvem: Alle spillere. Robert ta ut lagene onsdag 12.8. Uttak publiseres her på hjemmesiden på torsdag morgen.

Foreldre/foresatte/søsken/besteforeldre/venner: Vi ønsker dere som heiagjeng!
Sett av dagen til fotball!

Vi ønsker å servere kaffe og kake, evtl. frukt, til alle spillere og tilskuere. De som har lyst til å bake eller bidra tar kontakt med Kari på 469 67 527 eller karott@ostfoldfk.no.

0 Kommentar

Ny hjemmeside - etterhvert...

Postet av Gutter 2002 den 24. Jul 2015

Her vil det komme innhold etterhvert, for Kvik Gutter 2002.
Inntil jeg (Frauke) har lært meg å bruke disse nye sidenen godt nok, gjelder informasjonen som står på de gamle sidene:
http://ungdom.kvikhalden.no/g02

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline