Sluttspill Adidas cup.

Postet av Gutter 2005 den 5. Jun 2019

Etter puljespillet ble vi satt opp mot Oppsal i 16.dels finalen. Oppsal er kretsmester fra Oslo i fjor på 9 er spill så vi antok at de var gode. Det viste seg å stemme. Oppsal var gode og satt oss under press og de fikk et par gode sjanser. Vi holdt stand og tok gradvis over kampen. Er psykologisk viktig mål rett før pause samt et kjapt 2-0 mål rett etter pause gjorde at vi kontrollerte resten av kampen. Det endte 3-0 og en solid seier å ta med seg. Nå venter Øvrevoll Hosle i 8.dels finalen neste uke.


0 Kommentar

Seriestarten 2019

Postet av Gutter 2005 den 5. Jun 2019

KM har spilt ferdig sitt kvalspill og det ble 6 seire med totalt 52-1 i målforskjell og soleklar puljeseier. Vi er nå i A sluttspillet og møter 6 andre lag til trippel serie. Det er Moss, Sprint Jeløy, Ås, Gressvik og Trosvik. Første kamp er unnagjort mot en annen puljevinner, Sprint Jeløy. Vi vant 5-0 og er godt i gang.


Bredde er også godt i gang og har hatt en fin start på sesongen. De har spilt 7 kamper med 4 seire, 1 uavgjort og 2 tap som fasit. Det er kun 3 poeng opp til 2 plass så vi er absolutt med. Det er virkelig morsomt å se på breddelaget spille kamper, de prøver virkelig å spille fin fotball.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline