Futurecup 2019

Postet av Gutter 2005 den 27. Apr 2019

Gutta fikk erfare at når man ikke er skrudd på og klare både fysisk og mentalt, ja da blir det tøft å møte skikkelig god motstand som vi gjorde i Gøteborg med begge lagene.

Begge lag tapte sine første kamper og da blir seier i gruppa og A sluttspill vanskelig. Når det er sagt så hevet alle spillerene seg betraktelig og fortsettelsen ble meget bra for alle.

Vi tar ikke alle kampene og resultatene her, men på generell basis fikk vi meget god matching og referanser på hva vi bør jobbe med, fysisk og mentalt. Selve spillet og det vi prøver på å oppnå i kampene satt godt, det  var selve utførelsen og marginer i forhold til å få ballen i mål det stoppet opp på. Vi møter selvsagt motstand som er meget godt, og da blir vi også hardere straffet for feil enn til vanlig.

Bredde endte på 12 plass av 30 lag og KM / Alliansen fikk en hederlig 15 plass.

Turen ble meget sosial for begge lagene og at vi sitter igjen med gode opplevelser er det ingen tvil om. Foreldre og søsken møtte også opp i hopetall og heiet så godt de kunne.

Vi hadde en flott tur til Gøteborg og er veldig fornøyde.


0 Kommentar

Da starter alvoret.

Postet av Gutter 2005 den 16. Apr 2019

Da er vi ferdige med treningskampene og serien er rett rundt hjørnet, dvs breddelaget vårt har allerede vært i aksjon og åpnet med en sterk 2-3 seier borte mot Moss 2. Bredde spilte sin siste treningskamp noen dager før og slo da Skogstrand 2-9 borte.

KM har hatt en del skader på noen spillere samt at belastningen på de 4 som er på kretslaget har vært stor så vi stilte et noe "redusert" lag i første Adidas cup kamp hjemme mot Askim. Motstanderen var som en del hakk under vårt nivå, men det var utrolig moro å se at de spilleren som ble hentet opp fra Bredde virkelig gjorde jobben og viste at de absolutt vil kjempe seg inn i KM troppen. Det endte med en enkel 9-0 seier som egentlig burde vært 17-0 etter spill og sjanser.

Påskehelgen drar hele gjengen til Gøteborg og Futurecup. KM gjengen utgjør stammen i Haldenalliansen sammen med 2 spillere fra Aremark og de deltar i eliteklassen. Bredde er også med og de skal bite godt ifra seg i bredde klassen. Dette blir en meget sosial og fin turnering i storbyen for alle spillerene. Det er mange voksne og søsken som også skal nedover for å tilbringe påsken i den svenske byen. Alle bor på hotell rett over gaten i forhold til skolen spillerne bor på og på lørdagskvelden er det bestilt bord for ca 60 stk på Pizza Hut. Så at tilskuerne også skal ha det sosialt er det ingen tvil om.

Vi ønsker alle lykke til i Gøteborg og vi håper på oppdateringer derfra underveis.


0 Kommentar

Kamp mot Lørenskog søndag 31 mars

Postet av Gutter 2005 den 2. Apr 2019

Vi slo Lørenskog 6-0 på Notodden Elite cup i fjor, det resultatet var nok litt i overkant hva gjelder spill og sjanser. Lørenskog besøkte oss i våres og da ble det seier 4-0 til dem, da valgte vi å hvile våre beste spillere. Det var derfor duket for et revansjeoppgjør med fullt lag på begge sider. Riktignok manglet vi Aurel, Elias og Kristian i troppen, men det hadde nok ikke hatt så mye å si for resultatet denne dagen. 

Lørenskog var rett og slett et meget godt og jevnt lag. Jeg tør påstå at de er topp 3 i Norge i 14 års klassen. Det stod 3-1 til pause og sluttresultatet ble 6-3 til dem. Uten en god Henrik i mål kunne det fort blitt mere. Det er mange årsaker til at man taper kamper og at motstanderen sørger for at vi selv ser dårlige ut er selvsagt en av dem. Når det er sagt så gjør vi masse feil og vi er ikke klare for kamp tidlig på dagen, det har vi sett mange ganger før. Videre blir det vanskelig når spillere ikke er svette i pannen til pause. Vi viste oss bedre frem i pausen og fikk skryt for at vi var det laget som hadde gitt Lørenskog best "matching" i løpet av vinteren.

Det var morro å møte et så godt og organisert lag og jeg er sikker på at vi skal kunne yte bedre motstand mot dem i forhåpentligvis en eit finale i Rubic cup på Hamar til høsten. Vi fikk en god realitets sjekk på  hvor lista må ligge mot gode motstandere.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline