Kampene i Adidas cup er klare

Postet av Gutter 2005 den 25. Mar 2019

Vi kom i gruppe med Askim, Rælingen og Kolbotn. De 2 beste fra gruppen går videre og kampene spilles slik:

- Tirsdag 9 april kl 18.45: Askim hjemme på Strupe

- Lørdag 4 mai kl 15.00: Kolbotn borte på Sofiemyr stadion

- Fredag 10 mai kl 19.30: Rælingen hjemme på Strupe


0 Kommentar

Treningskamper søndag 24 mars

Postet av Gutter 2005 den 25. Mar 2019

Bredde tok i mot et godt Begby lag som KM laget vårt spilte kvallik mot i fjor. Det ble en målrik kamp som endte 4-4 og det  var mye positivt å ta med seg videre. Vi ser tydelig at man prøver på de tingene som det trenes på. Ole Jacob her flink med guttene som hele tiden tar nye steg.

KM fikk besøk av Ørn Horten som ble nr 2 i Vestfold KM i fjor. Et godt og robust lag som vi gikk rett i Strupen på. Jørgen har jobbet hardt med guttene de 2 siste ukene i forhold til hva som skal skje den siste 1/3 av banen for å kunne score mål. Dette var tydeligvis noe guttene husket da vi skapte mange målsjanser og ledelsen burde vært mye større enn 3-0 til pause.

Kampen endte til slutt 5-0  og skuddstatistikken på mål med 12-3, Ørn brant en straffe som var det eneste de hadde av sjanse. Det er fortsatt mye å jobbe med, men etter et par dårlige kamper mot Skeid og Flint var dette meget bra. Vi gleder oss nå til en skikkelig test neste søndag borte mot Lørenskog.


0 Kommentar

Treningskamper søndag 17 mars

Postet av Gutter 2005 den 25. Mar 2019

Kampene mot Lambertseter ble avlyst da de ikke kunne stille 2 lag. Vi fikk derimot 2 gode kamper mot henholdsvis et forsterket bredde lag til 04 for KM og Rakkestad for bredde. KM spilte 1.1 mot 04 og bredde klarte uavgjort 2-2 mot Rakkestad. 


0 Kommentar

Kamp mot Flint Tønsberg

Postet av Gutter 2005 den 10. Mar 2019

Pga snøfall ble kampen flytt inn til Østfold hallen og der er banen litt større, men vi fikk selvsagt perfekte forhold. Vi møtte et Flint lag som vi slo 6-1 på Notodden elite cup i fjor. Vi hadde stort ballinnehav og overtak hele første omgang, men det ble for stillestående og puslete den siste tredjedelen. Pause resultatet var 2-2 etter at begge lagene hadde kun 2 skudd  på mål. Bra uttelling da.

I 2 omg ble vi litt dårligere og vi klarer ikke å heve oss opp på et vanlig nivå. Det blir stillestående og tap i enkle dueller. Flint vinner fortjent 2-5 og guttene fikk seg en skikkelig lærepenge. Hvis vi ikke står opp og tar ansvar med å flytte bein taper vi slike kamper fremover også.


0 Kommentar

Tap mot Skeid

Postet av Gutter 2005 den 3. Mar 2019

Søndag 3 mars spilte KM laget kamp mot Skeid fra Oslo. Det var tydelig at flere ikke var våkne eller klare for kamp når fløyta gikk kl 12.00. Det ble altfor mange enkle balltap og pasningsfeil. Vi hevet oss utover i kampen og til pause stod det 2-2. Første del av 2 omg var ganske bra og vi hevet oss noen hakk før vi dalte igjen mot slutten. Det ble tap 3-5, men ser vi bak resultatene var det mye bra struktur og plassering i spillet. Vi har ennå ikke jobbet mye med det defensive spillet, men det begynner nå. Det var en fin treningskamp og alle fikk spille, det er slike kamper vi lærer av.....


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline