Norway cup 2019

Postet av Gutter 2005 den 5. Aug 2019

Denne uken ble rett og slett en formidabel suksess, både sportslig og sosialt. Vi reiste innover med 21 spillere og det var en fin miks med både KM og bredde spillere. Vi var enige om på forhånd at det sosiale var viktigst denne uken og alle spillerne måtte stå over en kamp hver i gruppespill og første cup runde etter oppsatt plan. Alle spillerne fikk starte min 1 kamp hver og ellers fikk alle godt med spilletid. 

Det tok selvsagt litt tid før vi fikk spilt oss inn på gress og litt ujevne baner, men etter en liten smell mot Pors i gruppe spillets siste kamp ble det ketchup effekt og mye fint spill.

Torsdag kveld stod Bankok Christian School på andre siden i 1/8 dels finalen på Ekeberg sletta. Det  var masse tilskuere og en flott kveld for fotball. Det viste seg å være et meget godt lag med en sinnsyk god fysikk. De kom i press med 5-6 mann i et vanvittig tempo. Etter "sjokket" i starten prøvde vi faktisk å spille vårt spill noe vi også lyktes med til tider. Det var 1-0 til dem til pause og selv om de hadde noen fete sjanser hadde vi trua. Christian nikket inn en corner etter 5-6 min i andre omg og da ble de virkelig stresset. Vi følte nå at vi hadde muligheter, men en litt billig straffe halvveis ut i omgangen ødela for oss og da kom 3-1 raskt etterpå. Noen ganger kan man med hånden på hjertet si at vi tapte for et bedre lag og det skjedde denne gangen. 

Etter kampen ble det felles bildetakning med thaiene i midtsirkelen og noen norske lagledere som følger dette laget uttalte at ingen andre norske lag har spilt så godt mot dette laget og presset dem såpass som vi gjorde. Ingen hadde scoret mot dem heller. Vi får ta det som en positiv tilbakemelding. Thaiene tapte semifinalen mot et brasiliansk lag så vi kan vel si at vi fikk maks ut av uken rent sportslig.

Resultatene ble:

Nordre Fjell fra Bergen: Seier 3-1

Heming Fra Oslo: 1-1

Pors Grenland: tap 0-2

Lørenskog 2: Seier 7-0

HSV 2 fra Østfold: Seier 7-0

Djerv 1919 fra Haugesund: Seier 4-0

BCC fra Thailand: Tap 1-3

Det sosiale var som sagt viktigst og vi storkoste oss hele uken, gutta fikk kontakt med andre jenter, snapper ble utvekslet, vi bada på Sørenga og på Frognerbadet, spiste pizza på Aker brygge og hadde det rett og slett helt maks på Ekebergsletta. Gutta fikk et unikt samhold og dette vil vare livet ut. Tusen takk for en flott uke.


0 Kommentar

Status før sommerferien

Postet av Gutter 2005 den 17. Jul 2019

Beklager litt sen oppdatering. 

KM laget slo også Øvrevoll Hosle i 1/8 dels finalen i Adidas cup. Resultatet ble 3-0 og nå venter Sprint Jeløy i 1/4 finalen som blir spilt mandag 26.8. Vi har altså slått 2 av 3 avdelingsledere fra Oslo så vi må si oss fornøyde.

I serien fortsetter seiersrekken og Moss var det siste laget før sommeren som måtte reise hjem fra Strupe med 0-4 i sekken. 

Bredde avsluttet meget godt og ligger på en fin fin 3 plass i serien.

Etter 2 ukers treningsopphold venter treninger i uke 30 før vi reiser til Norway cup med en tropp på 21 stk. Det blir et blandet lag bestående av spillere fra både KM og Bredde. Vi skal bite godt i fra oss.


0 Kommentar

Sluttspill Adidas cup.

Postet av Gutter 2005 den 5. Jun 2019

Etter puljespillet ble vi satt opp mot Oppsal i 16.dels finalen. Oppsal er kretsmester fra Oslo i fjor på 9 er spill så vi antok at de var gode. Det viste seg å stemme. Oppsal var gode og satt oss under press og de fikk et par gode sjanser. Vi holdt stand og tok gradvis over kampen. Er psykologisk viktig mål rett før pause samt et kjapt 2-0 mål rett etter pause gjorde at vi kontrollerte resten av kampen. Det endte 3-0 og en solid seier å ta med seg. Nå venter Øvrevoll Hosle i 8.dels finalen neste uke.


0 Kommentar

Seriestarten 2019

Postet av Gutter 2005 den 5. Jun 2019

KM har spilt ferdig sitt kvalspill og det ble 6 seire med totalt 52-1 i målforskjell og soleklar puljeseier. Vi er nå i A sluttspillet og møter 6 andre lag til trippel serie. Det er Moss, Sprint Jeløy, Ås, Gressvik og Trosvik. Første kamp er unnagjort mot en annen puljevinner, Sprint Jeløy. Vi vant 5-0 og er godt i gang.


Bredde er også godt i gang og har hatt en fin start på sesongen. De har spilt 7 kamper med 4 seire, 1 uavgjort og 2 tap som fasit. Det er kun 3 poeng opp til 2 plass så vi er absolutt med. Det er virkelig morsomt å se på breddelaget spille kamper, de prøver virkelig å spille fin fotball.


0 Kommentar

Adidas Cup

Postet av Gutter 2005 den 12. Mai 2019

KM laget er ferdig med gruppespillet i Adidas cup og det endte med tre seire og 19-1 i målforskjell.

Kvik - Askim:        9-0

Kolbotn - Kvik:      1-2

Kvik - Rælingen:   8-0


Trekningen av 32 dels finalen skjer etter 24 mai.


0 Kommentar

Futurecup 2019

Postet av Gutter 2005 den 27. Apr 2019

Gutta fikk erfare at når man ikke er skrudd på og klare både fysisk og mentalt, ja da blir det tøft å møte skikkelig god motstand som vi gjorde i Gøteborg med begge lagene.

Begge lag tapte sine første kamper og da blir seier i gruppa og A sluttspill vanskelig. Når det er sagt så hevet alle spillerene seg betraktelig og fortsettelsen ble meget bra for alle.

Vi tar ikke alle kampene og resultatene her, men på generell basis fikk vi meget god matching og referanser på hva vi bør jobbe med, fysisk og mentalt. Selve spillet og det vi prøver på å oppnå i kampene satt godt, det  var selve utførelsen og marginer i forhold til å få ballen i mål det stoppet opp på. Vi møter selvsagt motstand som er meget godt, og da blir vi også hardere straffet for feil enn til vanlig.

Bredde endte på 12 plass av 30 lag og KM / Alliansen fikk en hederlig 15 plass.

Turen ble meget sosial for begge lagene og at vi sitter igjen med gode opplevelser er det ingen tvil om. Foreldre og søsken møtte også opp i hopetall og heiet så godt de kunne.

Vi hadde en flott tur til Gøteborg og er veldig fornøyde.


0 Kommentar

Da starter alvoret.

Postet av Gutter 2005 den 16. Apr 2019

Da er vi ferdige med treningskampene og serien er rett rundt hjørnet, dvs breddelaget vårt har allerede vært i aksjon og åpnet med en sterk 2-3 seier borte mot Moss 2. Bredde spilte sin siste treningskamp noen dager før og slo da Skogstrand 2-9 borte.

KM har hatt en del skader på noen spillere samt at belastningen på de 4 som er på kretslaget har vært stor så vi stilte et noe "redusert" lag i første Adidas cup kamp hjemme mot Askim. Motstanderen var som en del hakk under vårt nivå, men det var utrolig moro å se at de spilleren som ble hentet opp fra Bredde virkelig gjorde jobben og viste at de absolutt vil kjempe seg inn i KM troppen. Det endte med en enkel 9-0 seier som egentlig burde vært 17-0 etter spill og sjanser.

Påskehelgen drar hele gjengen til Gøteborg og Futurecup. KM gjengen utgjør stammen i Haldenalliansen sammen med 2 spillere fra Aremark og de deltar i eliteklassen. Bredde er også med og de skal bite godt ifra seg i bredde klassen. Dette blir en meget sosial og fin turnering i storbyen for alle spillerene. Det er mange voksne og søsken som også skal nedover for å tilbringe påsken i den svenske byen. Alle bor på hotell rett over gaten i forhold til skolen spillerne bor på og på lørdagskvelden er det bestilt bord for ca 60 stk på Pizza Hut. Så at tilskuerne også skal ha det sosialt er det ingen tvil om.

Vi ønsker alle lykke til i Gøteborg og vi håper på oppdateringer derfra underveis.


0 Kommentar

Kamp mot Lørenskog søndag 31 mars

Postet av Gutter 2005 den 2. Apr 2019

Vi slo Lørenskog 6-0 på Notodden Elite cup i fjor, det resultatet var nok litt i overkant hva gjelder spill og sjanser. Lørenskog besøkte oss i våres og da ble det seier 4-0 til dem, da valgte vi å hvile våre beste spillere. Det var derfor duket for et revansjeoppgjør med fullt lag på begge sider. Riktignok manglet vi Aurel, Elias og Kristian i troppen, men det hadde nok ikke hatt så mye å si for resultatet denne dagen. 

Lørenskog var rett og slett et meget godt og jevnt lag. Jeg tør påstå at de er topp 3 i Norge i 14 års klassen. Det stod 3-1 til pause og sluttresultatet ble 6-3 til dem. Uten en god Henrik i mål kunne det fort blitt mere. Det er mange årsaker til at man taper kamper og at motstanderen sørger for at vi selv ser dårlige ut er selvsagt en av dem. Når det er sagt så gjør vi masse feil og vi er ikke klare for kamp tidlig på dagen, det har vi sett mange ganger før. Videre blir det vanskelig når spillere ikke er svette i pannen til pause. Vi viste oss bedre frem i pausen og fikk skryt for at vi var det laget som hadde gitt Lørenskog best "matching" i løpet av vinteren.

Det var morro å møte et så godt og organisert lag og jeg er sikker på at vi skal kunne yte bedre motstand mot dem i forhåpentligvis en eit finale i Rubic cup på Hamar til høsten. Vi fikk en god realitets sjekk på  hvor lista må ligge mot gode motstandere.


0 Kommentar

Kampene i Adidas cup er klare

Postet av Gutter 2005 den 25. Mar 2019

Vi kom i gruppe med Askim, Rælingen og Kolbotn. De 2 beste fra gruppen går videre og kampene spilles slik:

- Tirsdag 9 april kl 18.45: Askim hjemme på Strupe

- Lørdag 4 mai kl 15.00: Kolbotn borte på Sofiemyr stadion

- Fredag 10 mai kl 19.30: Rælingen hjemme på Strupe


0 Kommentar

Treningskamper søndag 24 mars

Postet av Gutter 2005 den 25. Mar 2019

Bredde tok i mot et godt Begby lag som KM laget vårt spilte kvallik mot i fjor. Det ble en målrik kamp som endte 4-4 og det  var mye positivt å ta med seg videre. Vi ser tydelig at man prøver på de tingene som det trenes på. Ole Jacob her flink med guttene som hele tiden tar nye steg.

KM fikk besøk av Ørn Horten som ble nr 2 i Vestfold KM i fjor. Et godt og robust lag som vi gikk rett i Strupen på. Jørgen har jobbet hardt med guttene de 2 siste ukene i forhold til hva som skal skje den siste 1/3 av banen for å kunne score mål. Dette var tydeligvis noe guttene husket da vi skapte mange målsjanser og ledelsen burde vært mye større enn 3-0 til pause.

Kampen endte til slutt 5-0  og skuddstatistikken på mål med 12-3, Ørn brant en straffe som var det eneste de hadde av sjanse. Det er fortsatt mye å jobbe med, men etter et par dårlige kamper mot Skeid og Flint var dette meget bra. Vi gleder oss nå til en skikkelig test neste søndag borte mot Lørenskog.


0 Kommentar

Treningskamper søndag 17 mars

Postet av Gutter 2005 den 25. Mar 2019

Kampene mot Lambertseter ble avlyst da de ikke kunne stille 2 lag. Vi fikk derimot 2 gode kamper mot henholdsvis et forsterket bredde lag til 04 for KM og Rakkestad for bredde. KM spilte 1.1 mot 04 og bredde klarte uavgjort 2-2 mot Rakkestad. 


0 Kommentar

Kamp mot Flint Tønsberg

Postet av Gutter 2005 den 10. Mar 2019

Pga snøfall ble kampen flytt inn til Østfold hallen og der er banen litt større, men vi fikk selvsagt perfekte forhold. Vi møtte et Flint lag som vi slo 6-1 på Notodden elite cup i fjor. Vi hadde stort ballinnehav og overtak hele første omgang, men det ble for stillestående og puslete den siste tredjedelen. Pause resultatet var 2-2 etter at begge lagene hadde kun 2 skudd  på mål. Bra uttelling da.

I 2 omg ble vi litt dårligere og vi klarer ikke å heve oss opp på et vanlig nivå. Det blir stillestående og tap i enkle dueller. Flint vinner fortjent 2-5 og guttene fikk seg en skikkelig lærepenge. Hvis vi ikke står opp og tar ansvar med å flytte bein taper vi slike kamper fremover også.


0 Kommentar

Tap mot Skeid

Postet av Gutter 2005 den 3. Mar 2019

Søndag 3 mars spilte KM laget kamp mot Skeid fra Oslo. Det var tydelig at flere ikke var våkne eller klare for kamp når fløyta gikk kl 12.00. Det ble altfor mange enkle balltap og pasningsfeil. Vi hevet oss utover i kampen og til pause stod det 2-2. Første del av 2 omg var ganske bra og vi hevet oss noen hakk før vi dalte igjen mot slutten. Det ble tap 3-5, men ser vi bak resultatene var det mye bra struktur og plassering i spillet. Vi har ennå ikke jobbet mye med det defensive spillet, men det begynner nå. Det var en fin treningskamp og alle fikk spille, det er slike kamper vi lærer av.....


0 Kommentar

Kampaktiviteteter frem til påske.

Postet av Gutter 2005 den 20. Feb 2019

Søndag 24/2 kl 14.00: kretslaget spiller første kamp i G14 nasjonal serien i Sarpsborg. Aurel, Henrik, Benjamin Kielland og Christian er med. Hele neste uke trener de samme 4 med kretslaget i Østfoldhallen. 

Søndag 3/3 kl 12.00: KM hjemme mot Skeid 

Lørdag 9/3 kl 16.30: KM hjemme mot Flint Tønsberg. 

Søndag 17/3 kl 12.00: KM hjemme mot Lambertseter

Søndag 17/3 kl 14.00: Bredde hjemme mot Lambertseter. 

Søndag 24/3 kl 12.00: Bredde hjemme mot Begby Il.

Søndag 24/3 kl 16.30: KM/Alliansen hjemme mot Ørn Horten

Søndag 31/3 kl 12.00: KM borte mot Lørenskog. 

Søndag 7/4 kl 12.00: KM borte mot Eik Tønsberg

Søndag 7/4 kl 13.40: Bredde borte mot Eik Tønsberg


Rune


0 Kommentar

OBOS cup søndag 17.02

Postet av Gutter 2005 den 17. Feb 2019

Snipp snapp snute....... Så var breddelaget ute av OBOS cup. Vi tapte 0-2 borte mot Sarpsborg FK, men vi burde faktisk ha vunnet kampen ut i fra sjanser og spill. SFK var en god motstander og de stilte med nesten hele KM laget sitt. Selv om de 3 kampene har gitt 3 tap har vi fått god matching og referanser. Det er mange bredde spillere som absolutt er på gang og vi gleder oss til fortsettelsen.


Rune


0 Kommentar

Resultater kamper helgen uke 6

Postet av Gutter 2005 den 11. Feb 2019

Bredde laget vårt gjorde en flott innsats mot KM A laget fra Ås på lørdag. Riktignok ble det tap 0-2, men innsatsen og måten man forsøker å spille fotball står det respekt av. Ås var en antatt beder motstander og da her vi fornøyde med resultatet.


KM laget møtte Ullern som ble nr 2 i KM serien i Oslo i fjor. Ullern ledet 1-0 og 2-1, men etter at den nye forsvarsfireren vår fikk samkjørt seg litt så vi oss aldri tilbake. Det ble seier 6-3 og mye godt spill. Vi manglet tross alt 3 kretslags spillere samt at flere hanglet seg gjennom kampen med småskader og sykdom i kroppen så da må vi får lov til å si at vi har mye å gå på......


Rune


0 Kommentar

Kemper i uke 6:

Postet av Gutter 2005 den 7. Feb 2019

Lørdag 09.02 møter Breddelaget vårt Ås hjemme kl 15.00 på Strupe. Dette er andre kamp i OBOS cupen.

Samme dag skal Henrik, Aurel, Benjamin K, Christian og Markus trene med kretslaget i Sarpsborg.

Søndag 10.02 møter KM laget Ullern 1 hjemme på Strupe kl 11.00


Vi ønsker alle lykke til.


Rune


0 Kommentar

Kamp mot Fredrikstad FK søndag 03.02

Postet av Gutter 2005 den 3. Feb 2019

FFK var et meget godt lag som spilte fin fotball. De presset høyt og lyktes i å stresse oss i oppspills fasen. FFK var best i 1 omg og burde ledet, men det er lov å ha god keeper i Henrik. Vi hadde også et par muligheter uten å få uttelling.

2 omg ble jevnere og med et lite overtak til oss i sjanser. Vi var nok nærmest seieren på slutten, men at kampen endte 0-0 var nok et greit resultat. Det positive var at vi hevet oss etter pause og hadde mye krefter igjen på slutten. En fin gjennomkjøring mot en god motstander.


0 Kommentar

Kampene mot Eik Tønsberg Lørdag 19.01.19

Postet av Gutter 2005 den 20. Jan 2019

Eik Tønsberg var en motstander det var meget hyggelig å bli kjent med. Trivelige og blide trenere, lagledere og spillere. KM laget deres ble kretsmestere i Vestfold i fjor så vi møtte et godt og robust lag som var godt organisert. Det var mye som skulle øves og trenes på på for våre del, men det ble en fin kamp.

Vi vant 3 - 1 etter scoringer av Benjamin Neziraj x 2 og Benjamin Kielland. Vi fremstod som meget solide bakover og Eik hadde vel 2 sjanser totalt hvorav den ene var et langskudd som som de setter returen i mål på. Vi er tåmodige og triller mye ball, akkurat som vi skal. Det var mye positivt i kampen, men selvsagt er det mye å jobbe med, vi snakker jo tross alt bare 19 januar.......

Bredde laget vårt møtte Eik 2 og også dette ble en meget god kamp. Eik trakk det lengste strået og vant 2 - 4, men det var en fin kamp hvor alle fikk spille og det å spille på en stor 11 er bane var nok uvant for flere av våre spillere.  Målene våre ble scoret av Didrik Faraasen og Didrik Seteklev. Innsatsen var meget god og gutta viste glimtvis at det bor mye også i dette laget.

Oppsummert var det en meget fin dag på Strupe med mye fin fotball, det er bare å fortsette fremover.


Rune


0 Kommentar

Kamper fremover i Januar og Februar 2019

Postet av Gutter 2005 den 15. Jan 2019

Lørdag 19.01
Kl 14.00 KM hjemmekamp mot Eik Tønsberg 1
Kl 16.00 Bredde hjemmekamp mot Eik Tønsberg 2

Lørdag 26.01
Kl 11.15 - 16.00
Vi får besøk av kretslagstrener Almir som skal  kjøre en alternativ treningsdag med løpeteknikk (meget lett økt) frem til lunch ca kl 12-12.30. Deretter sosialt opplegg med quiz på klubbhuset før vi trener en god økt på Spenst i byen kl 14. Egen påmelding og info kommer.

Onsdag 30.01 kl 19.00
Bredde OBOS cup borte mot Råde

Søndag 03.02 kl 12.00
KM bortekamp mot FFK

Lørdag 09.02 kl 15.00
Bredde OBOS cup hjemme mot ÅS

Lørdag 09.02. Kretskamp mot Akershus for noen

Søndag 10.02. KM kamp mot Ullern på Strupe kl 11.00

Mandag 11.02 kl 18.45
Bredde OBOS hjemme mot Trø/Båstad. 

KM kjører teori økt samtidig

Søndag 17.02 kl 15.00
Bredde OBOS cup borte mot SFK

Dette er det vi har frem til vinterferien pr i dag. Det kan bli forandringer på tid og sted for enkelte kamper.


0 Kommentar

Futurecup 2019. Gøteborg

Postet av Gutter 2005 den 15. Jan 2019

Future Cup i Gøteborg 20-22 april. Dette er i påsken og gutta må reise ned på langfredag. Kampene går lørdag - mandag. Halden alliansen er påmeldt i elite klassen og bredde laget i en egen bredde klasse. Lagene kommer til å bo ved siden av hverandre på samme skole. 

Det vil koste Ca 1500kr pluss lommepenger pr spiller. 

Lars Petter plukker ut 16-18 spillere som han skal ha med på alliansen. Våre spillere som ikke kommer med der er selvsagt aktuelle for bredde laget som også vil bestå av 16-18 spillere. 

Vi satser på at dette skal bli en flott opplevelse, sosialt og sportslig, for alle. Foreldrene som var med nedover i fjor hadde også en meget fin påske i Gøteborg. Foreldrene skal bo på Scandic hotell Opalen som ligger rett ved skolen og nya Ullevi. 

Det kommer selvsagt mere detaljert info og påmelding etterhvert, dette er ment som info slik at dere kan holde av datoene og påsken. Vi håper mange foreldre og søsken blir med nedover og tar påskeferien i Gøteborg. 

Dere som allerede nå vet at spilleren ikke kan være med kan gjerne gi beskjed om det. Endelige tropper kommer i månedsskiftet januar / februar med innbetaling før 1 mars.


0 Kommentar

Treningskamper lørdag 19 januar

Postet av Gutter 2005 den 13. Jan 2019

Kl 14.00 spiller KM laget mot Eik Tønsberg 1. Kl 16.00 spiller bredde laget mot Eik Tønsberg 2. Begge kampene går på Strupe og troppene blir lagt ut på tirsdag.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline