Kveldsmat og sesongavslutning på klubbhuset mandag 30 november

Postet av Gutter 2005 den 24. Nov 2015

Det nærmer seg slutten på sesongen, og i den anledning så planlegger vi kveldsmat og litt hygge for spillerne på klubbhuset mandag 30 November, rett etter trening. Vi er ferdige rundt kl 1915.

Det blir servert pølser og brus, vi kjøper også inn kyllingpølser (dersom det er noen som ikke spiser hverken svin eller kylling så må dere gi beskjed denne uka!)

Kanskje blir det også noen overraskelser?

Siste trening før juleferien blir torsdag 3. desember, før vi tar en velfortjent juleferie.
Første trening etter ferien blir mandag 11. januar.

Vi i støtteapparatet ønsker å takke samtlige foreldre for samarbeidet i sesongen som har vært, og vi gleder oss til vår første sesong med 7'-er fotball neste år.

Et lite PS til slutten: fint om dere husker å betale regningen som fulgte med julekalendrene :-)


0 Kommentar

Frivilling trening lørdag 21.11 kl 11.15

Postet av Gutter 2005 den 19. Nov 2015

Førstkommende lørdag 21.11 arrangerer vi en frivillig trening for de som har lyst. Det blir ikke ført noe oppmøte. Vi skal ha fokus på 7 er fotball så det blir så og si bare spill på 7 er bane. Vi har tatt treningstiden til 04 som er bortreist på kamp.

Treningen vil foregå på 9 ern og varer fra 11.15 - 12.45.


0 Kommentar

Julekalenderne er her!

Postet av Gutter 2005 den 27. Okt 2015

Endelig er årets julekalendre her :-)
De blir utlevert til spillerne på denne ukas treninger (onsdag og torsdag).
Minner om at det følger med faktura på kr 600 som skal betales innen 18.12.
Fint om dere følger opp dette, så slipper jeg å purre dere opp ;-)
Løp ut og selg!

0 Kommentar

Kveldsmat mandag 26 oktober

Postet av Gutter 2005 den 22. Okt 2015

Mandag 26. oktober blir det servert kveldsmat på Klubbhuset for alle gutta, rett etter trening.
Vi holder på ca en halv times tid, det blir servert brødmat og pålegg.
Dersom noen har allergier ol., så er det fint om dere kan gi beskjed om dette til Monica på monica_myhre@hotmail.com

0 Kommentar

Laginndeling, kampoppsett og oppmøtetider Bendit Cup lørdag 10 okt / Kråkerøy Cup 11 okt

Postet av Gutter 2005 den 5. Okt 2015

Her følger laginndeling, oppmøtetider og kampoppsett for Bendit Cup LØRDAG 10. oktober, samt Kråkerøy Cup SØNDAG 11. oktober:

Bendit cup lørdag 10. oktober: Kvik RØD, lagleder Frode L. Oppmøte Coop Prix (Rimi BRA-veien), kl 09.00.
Spillere: Julius, Valdrin, Omar, Donart, Jonis, Adrian Samir, Mateusz, Lukas L.
10.00 Kvik Rød-Trosvik Sharks, bane 3
11.00 Kvik Rød-Begby Blå, bane 3
12.00 Sprint Hvit-Kvik Rød, bane 3

Bendit cup lørdag 10. oktober: Kvik BLÅ, lagleder Yngvar. Oppmøte Coop Prix (Rimi BRA-veien), kl 09.00.
Spillere: Didrik, Ervin, Elvis, Albin, Andreas, Oliver, Dan Samuel, Mersudin.
10.00 Kvik Blå-Trosvik Hurricanes Hvit, bane 1
11.00 Kvik Blå-Trolldalen, bane 1
12.00 Strømstad Hvit-Kvik Blå, bane 1

Bendit cup Lørdag 10 oktober: Kvik HVIT, lagleder Rune. Oppmøte Coop Prix (Rimi BRA-veien), kl 09.30

Spillere: Sondre, Naif, Fredrik S, Philip, Fredrik Y-H, Lukas N, Tristan, Berat.
Kl. 10.30 Kvik Hvit-Trosvik Panthers, bane 1
Kl. 11.30 Kvik Hvit-Torsnes Trosvik, bane 1
Kl. 12.30 Strømstad Blå-Kvik Hvit, bane 1

Etter siste kamp er det felles innmarsj og premieutdeling.


Kråkerøy cup Søndag 11 oktober. : Kvik Halden 1: Lagledere Yngvar, Rune og Frode K. Oppmøte Coop Prix (Rimi BRA-veien), kl 0730.
Spillere: Leotrim, Markus, Kasper, Benjamin K, Aurel, Christian, Ole Jesper, Henrik, Frederik A, Edvard.
09:00, Kvik/Halden 1 - Borgen 1, bane 2
10:40, Kråkerøy Rødsmyra - Kvik/Halden 1, bane 1
12:20, Sprint/Jeløy Framnes - Kvik/Halden 1, bane 1

Kråkerøy cup Søndag 11 oktober. : Kvik Halden 2: Lagledere Yngvar, Rune og Svein Roger. Oppmøte Coop Prix (Rimi BRA-veien), kl 08.15.
Spillere: Jonas, Simen, Siem, Per, Nuftalem, Teodor, Samuel, Oscar, Boye, Benjamin N.
09:50, Kvik/Halden 2 – Sarpsborg, bane 1
11:30, Sprint/Jeløy Reier - Kvik/Halden 2, bane 3
13:10, Kvik/Halden 2 - Kråkerøy Rød, bane 3

Husk matpakke, leggskinner, drikkeflaske og spillertrøye. Minner også om at det er høst, så det kan være lurt med ulltrøye under drakta, samt noe å ha på hode og hender.

NB! Etter siste kamp skal spillertrøyene leveres inn til lagleder!

Vi ønsker alle lagene lykke til!

Dersom det er noen som vet at de ikke kan møte til helgens cup, er det fint om dere gir Rune beskjed om dette så raskt som mulig.

0 Kommentar

Referat fra foreldremøte

Postet av Gutter 2005 den 5. Okt 2015

Her kommer et sammendrag fra kveldens foreldremøte:

Generelt om neste år:Neste år vil vi stille med 4 lag i seriespillet for 7’er-fotball. Laginndelingen vil trolig være tilnærmet lik slik den har vært på de to 7’er cupene som vi har spilt i høst, dvs jevne lag. Vi har vurdert å melde på ett lag som skal spille i 04 serien hvor spillerne rullerer, men har landet på at dette blir for mye jobb uten å få noe resultater ut av det. Det er viktigere å trene og få god matching på treningene, og så får vi heller prøve å få til å spille treningskamper og melde på forskjellige lag etter nivå på cuper.

Treningstider:Vi går nå over til tre treninger i uka, fram til ca midten av desember.
Mandag 17.00-18.30 på 9’er banen, trening med mye fokus på spill 5 mot 5 etc.
Onsdag 18.30-20.00 på ½ 11’ banen, trening med mye fokus på småspill 1 mot 1, 2 mot 2 etc.
Torsdag 18.30 – 20.00 på 9’er banen, differensiering ift nivå.

Treningsoppmøte:Det vil bli ført treningsoppmøte for samtlige treninger også i tiden framover. Gi gjerne beskjed til Rune pr sms dersom spilleren er syk eller skadet og ikke kommer på trening. Det ble fra foreldregruppen tatt opp enkelte forhold rundt registrering av treningsoppmøte: hvorvidt det skal ligge åpent på nettet, samt om det skal føres oppmøte for samtlige treninger. Vi har positive erfaringer med registrering av oppmøte: det har ført til en roligere spillergruppe ved oppstart av treninger, det har ført til en innskjerping blant spillerne ift presist oppmøte, samt at oppmøte generelt har økt. Her er det dog viktig at foreldregruppen tenker gjennom hva som kommuniseres til spillerne hjemme, samt at trenergruppen kommuniserer på en forsvarlig måte mot spillergruppen. På generell basis oppfordres det til allsidighet (utøve flere idretter), prioritere bursdager, samt at det er viktigere med innsats og fokus på treningene framfør høyt treningsoppmøte i %. Fotball skal fortsatt være gøy!

Nivådeling:Vi vil fortsette med differensiering og nivådeling på trening. Målet er å ha med flest mulig lengst mulig, og alle skal kunne mestre sitt nivå. Sist høst var det ca 12-14 spillere med godt nivå, nå har dette økt til ca 25. I tillegg må vi kunne få gi de beste en større utfordring innimellom. Videre har det på treningsfeltet blitt kjørt en ganske streng linje med tydelige grenser på treningene, dette arbeidet kommer vi til å forsette med.

Det planlegges for øvrig et spillermøte, allerede førstkommende torsdag, i treningstiden (dersom klubbhuset er ledig). Her vil vi fokusere på blant annet kriteriene som ligger til grunn for nivåinndelingen: innsats og treningsframmøte, holdninger og ferdigheter, samt litt om hvordan vi tenker ift treninger framover.

Tilleggstrening: I vår / sommer har vi hatt et lite prosjekt sammen med G04 ang tilleggstrening på lørdager. Her har det vært inntil 4 spillere pr gang, ca en mnd. Etter møte med klubb og G04 blir det nå to spillere pr gang, ca to ganger pr spiller. De aktuelle spillerne vil få beskjed. Her er det viktig å presisere at dette er snakk om et ekstratilbud, fast hospitering ikke noe tema, dette er har klubben bestemt.

Sosialt:Av sosiale tiltak så skal vi prøve å gjennomføre et par kvelder med kveldsmat i løpet av høsten, dette vil primært bli på utvalgte mandager, spesifikk info kommer om datoer.

Årgangen har idag 8 021 på konto. Dersom vi skal delta på f.eks overnattingscuper framover (neste sommer?), så er det et behov for å styrke lagkassen. Så dersom noen kommer over noen dugnader vi kan gjennomføre, eller har forslag til andre ting årgangen kan gjøre for å skaffe penger til lagkassen, så er det bare å ta kontakt med Rune eller Siri.

Av turneringer så har vi ikke enda bestemt oss for hvilke vi har lyst til å reise på, men det blir i hvert fall trolig en cup i Mossehallen i mars. Når det gjelder overnattingscuper, så skal trenergruppen her komme opp med forslag til hvilke som er aktuelle, og så vil det evt bli innkalt til et foreldremøte hvor dette vil være tema. De fleste overnattingscuper finner sted rundt sommerferietid, og vil kreve noe planlegging av både trenergruppe samt foreldegruppen. En forutsetning som gjelder dersom vi skal reise på overnattingscup; alle spillerne skal ha med en ansvarlig forelder. Dersom dette blir aktuelt så kommer det mer informasjon etter hvert.

Og når det gjelder treningstøy, så kommer vi ikke til å ha flere fellesbestillinger av dette, da det bare har vært rot fra G-sport sin side de gangene vi har bestilt tøy felles. Alt treningstøyet finnes tilgjengelig i butikken, og det gis 25 % rabatt ved fremvisning av klubbkort, så vi legger opp til at samtlige er ansvarlige for innkjøp av eget treningstøy heretter.
Og som alltid, dersom det er noe dere ønsker å diskutere eller lurer på, så er det bare å ta kontakt med Rune eller Siri.

0 Kommentar

Foreldremøte mandag 5 oktober kl 1930 på klubbhuset

Postet av Gutter 2005 den 4. Okt 2015

Minner om foreldremøte på klubbhuset mandag 5 oktober kl 1930-2100.

Agendaen er i hovedsak overgangen til 7'er-fotball samt praktisk informasjon vedrørende laginndeling for Bendit / Kråkerøy Cup neste helg.

Dersom det er noe spesielt dere ønsker at vi tar opp er det fint om dere kan gi oss et lite hint om dette i god tid før møtet starter

0 Kommentar

Høstferie, nye treningstider og foreldremøte

Postet av Gutter 2005 den 23. Sep 2015

Det har de siste helgene vært fullt kjør med cuper og siste innspurt på seriekamper (det gjenstår også en cup førstkommende helg, kampoppsett og oppmøtetider er sendt ut tidligere). Vi har derfor bestemt at vi tar en velfortjent høstferie - dvs at det ikke er treninger neste uke.

Etter høstferien begynner vi med nye treningstider:
Onsdager kl 1830-2000 på 11-banen, som idag. Første trening 7. oktober
Torsdager kl 1830-2000 på 9-banen. Første trening 8. oktober

Det kan også være at vi får treningstider mandager kl 1700-1830, men dette er under avklaring med klubben og dersom dette blir aktuelt vil første mandagstrening være 12. oktober. Mer info kommer.

Når det gjelder helgen 10-11 oktober så har vi holdt av denne til Bendit cup.
Den samme helgen har vi også blitt invitert til å stille på 7'er cup hos Kråkerøy Vi har således gjort følgende vurdering:
*3 lag meldt på til Bendit cup for 5'er-kamper lørdag 10. oktober
*2 lag meldt på til Kråkerøy cup for 7'er- kamper søndag 11. oktober.
Dersom det er noen som allerede nå vet at de ikke kan delta på cup 10-11 oktober, fint om dere kan gi meg eller Rune beskjed om dette.

Praktisk informasjon vedrørende laginndeling for Bendit / Kråkerøy og overgang til 7'er fotball er det som står på agendaen for FORELDREMØTE MANDAG 5 OKTOBER KL 1930-2100 på klubbhuset. Håper at dere alle har muligheten til å stille på dette møtet.

Som vanlig - dersom dere har noen spørsmål eller kommentarer, så er det fint om dere tar kontakt med Rune eller Siri.

0 Kommentar

Champions Cup - 7'er cup lørdag 26 september Råde Idrettspark

Postet av Gutter 2005 den 20. Sep 2015

Håper alle hadde en fin dag på Sandbakken, det var for øvrig siste gang vi deltok i avslutningscupen.

Neste lørdag - 26 september - skal gutta igjen spille 7'er-turnering.
Det skal spilles på gressbane. Det kan hende at det er bløtt og gjørmete, så det kan være lurt å ha med ekstra skift til gutta. Kampene skal spilles på Råde Idrettspark, følg veien gjennom Råde sentrum, og ta til høyre inn Idrettsveien rett etter Råde Bakeri.

Vi stiller med 4 lag, og laginndeling, kampoppsett og oppmøtetider er som følger (samme laginndeling som på forrige 7'er cup):

KVIK HVIT: Oppmøte RIMI kl 07.45
Lagleder: Lars Ole:
Spillere: Ole Jesper, Mersudin, Oscar, Edvard, Teodor, Christian D.B, Andreas, Omar, Adrian Samir, Dan-Samuel.

Kamper spilles kl 0900, kl 1020 og kl 1140

KVIK RØD:
Oppmøte RIMI kl 07.45.
Lagledere: Frode L og Thor Erik
Spillere: Lukas L, Simen, Julius, Leotrim, Elvis, Fredrik A, Fredrik S, Oliver, Jonis, Berat.

Kamper spilles kl 0900, kl 1020 og kl 1140

KVIK BLÅ; Oppmøte RIMI kl 08.15
Lagledere: Frode K og Svein-Roger.
Spillere: Benjamin K, Jonas, Benjamin N, Kasper, Boye Nicolai, Naif, Ervin, Sondre, Valdrin, Mateusz, Nuftalem.

Kamper spilles kl 0940, kl 1100 og kl 1220.

KVIK GRØNN; Oppmøte RIMI kl 08.15.
Lagleder: Petter
Spillere: Henrik, Aurel, Donart, Lukas N, Samuel, Siem, Albin, Fredrik Y-H, Philip Nicolai.

Kamper spilles kl 0940, kl 1100 og kl 1220

Dersom det er noen som IKKE kan være med, gi beskjed til Rune eller meg.
Foreløpig har jeg mottatt forfall fra Tristan, Lukas L, Per, Didrik og Markus.

Detaljert kampoppsett følger vedlagt, og blir også lagt ut på nettet.
Husk drikkeflaske, leggskinner og matboks.
Kampoppsett lørdag 26 september.pdf

0 Kommentar

Avslutningscup Sandbakken søndag 20 september

Postet av Gutter 2005 den 13. Sep 2015

Det skal spilles avslutningscup på Sandbakken søndag 20 September.
Her spiller vi med de samme lagene som vi har i serien.

Kvik Hvit: lagleder Lars Ole.Oppmøte Rimi kl 0940.
Kamper spilles kl 1040 (bane 1), 1140 (bane 1) og 1300 (bane 2)

Kvik Rød, lagleder Frode L. Oppmøte Rimi kl 0920.
Kamper spilles kl 1020 (bane 3), 1140 (bane 3) og 1240 (bane 4)

Kvik Blå, lagleder Frode K og Svein Roger; Oppmøte Rimi kl 0900.
Kamper spilles kl 1000 (bane 1) , 1100 (bane 2), 1220 (bane 2) og 1320 (bane 1)

Kvik Grønn: Lagleder Rune Oppmøte Rimi kl 0920.
Kamper spilles kl 1020 (bane 1), 1120 (bane 1) og 1240 (bane 2)

Kvik Sort: Lagleder Yngvar og Rune Oppmøte Rimi kl 1000..
Kamper spilles kl 1100 (bane 3), 1200 (bane 3) og 1320 (bane 3)

Vi minner igjen om at det er viktig å kle seg etter været, samt å tenke på hva man putter i matpakka. Husk også leggskinner og drikkeflaske.
Dersom det er noen som IKKE kan være med, så er det fint om dere gir beskjed så fort som mulig, så slipper vi å stå på Rimi og vente på noen ikke skal være med.

Vi ønsker alle lagene lykke til!
PS: Minner også om at det er en ny 7-turnering i Råde helgen 26-27 September, vi har ikke fått kampoppsett enda så vet ikke hvilken dag dette blir, men dette er første helgen i høstferien så dersom noen allerede nå vet at de er bortreist så er det fint om dere kan gi beskjed om det.

0 Kommentar

Test cup Selbak LØRDAG 12 SEPTEMBER - 7'er!

Postet av Gutter 2005 den 2. Sep 2015

Nå er det kun en uke igjen til gutta skal spille sin første 7'er turnering, og vi gleder oss til å se gutta i aksjon på større bane :-)
Det skal spilles både på kunstgress og på gressbane. Det kan hende at det er bløtt og gjørmete på gressbanene, så det kan være lurt å ha med ekstra skift til gutta.
For noen av lagene ser det ut til å bli en litt lang dag, det kan være greit å tenke på hva man putter i matboksen. Det skal spilles på større baner enn hva de er vant med fra tidligere, det blir en lang dag, og da er det viktig å ha nok og riktig næring i kroppen.
Vi stiller med 4 lag, og laginndeling, kampoppsett og oppmøtetider er som følger:

KVIK HVIT: Oppmøte RIMI kl 0930.
Lagleder: Lars Ole (m/ hjelp av Stian):
Spillere: Ole Jesper, Mersudin, Oscar, Tristan, Edvard, Teodor, Christian D.B, Andreas, Omar, Abdallah og Adrian Samir.

Kamper spilles kl 1045, kl 1430 og kl 1645.

KVIK RØD:
Oppmøte RIMI kl 0930.
Lagledere: Yngvar og Frode L.
Spillere: Didrik, Simen, Julius, Lukas L, Leotrim, Elvis, Fredrik A, Fredrik S, Oliver, Jonis, Berat.
Kamper spilles kl 1045, kl 1345 og kl 1515.

KVIK BLÅ; Oppmøte RIMI kl 0745
Lagledere: Frode K og Svein-Roger.
Spillere: Benjamin K, Jonas, Benjamin N, Kasper, Per, Boye Nicolai, Naif, Ervin, Sondre, Valdfin, Mateusz, Nuftalem.

Kamper spilles kl 0900, kl 1300 og kl 1430.

KVIK GRØNN; Oppmøte RIMI kl 0745.
Lagleder: Rune
Spillere: Markus, Henrik, Aurel, Donart, Lukas N, Samuel, Siem, Albin, Fredrik Y-H, Philip Nicolai, Kristian L.

Kamper spilles kl 0900, kl 1215 og kl 1600.

Dersom det er noen som IKKE kan være med, gi beskjed til Rune eller meg.
Husk drikkeflaske, leggskinner og matboks.
Nå er vi klare for 7'er fotball!

Test cup Selbak lag og kampoppsett.xlsx

0 Kommentar

Høsten og aktiviteter framover

Postet av Gutter 2005 den 29. Aug 2015

Høstsesongen er allerede godt i gang og vi hadde tenkt til å ha et foreldremøte i løpet av august, men kalenderen for oss er allerede i ferd med å fylles opp så vi tar det viktigste her:

Treningstider:
Vi fortsetter som i dag frem til uke 40 ( høstferien ), dvs onsdager 18.30 - 20.00 og fredager 17.00 - 18.30.
Seriekampene fortsetter frem til uke 40. Da kampene er ferdigspilt vil vi gjøre noen forandringer på treningsdagene. Det er pr i dag 11 spillere fra 05 som er med på det nye akademiet i regi av Kvik, de trener på fredager 14.30 - 16.00. Vi har alllerede etter to treninger merket at disse 11 spillerne er slitne på vår egen trening kl 17.00. Vi synes det er viktig at flest spillere kan trene sammen så etter høstferien satser vi tre treninger i uken. Det blir da mandager, onsdager og torsdager. Nøyaktige klokkeslett kommer vi tilbake til.

Laginndeling: Neste år blir det 7`er fotball og dermed går vi fra dagen 5 lag ned til 4. Vi skal ha to 7`er turneringer i høst og har laget 4 lag vi vil prøve ut der. Disse lagene er ikke "låst" og endelige, men et utgangspunkt. Vi har beholdt dagens Os og Gimle lag ( hvit ) , Låby ( grønn ) er blandet inn i hovedsak dagens sorte og røde lag fra Hjortsberg.

Turneringer: Vi skal delta på 4 cuper i høst.
Lørdag 12 september er det 7'er test turnering på Selbak Kampoppsett og laginndeling kommer trolig I løpet av uka..
Søndag 20 september er det avslutningscup for 5'er på Sandbakken. Her spiller vi med serielagene, kampoppsett kommer ca 1 uke før cupen.
26 - 27 september er det 7'er cup på Råde. Kampoppsett og laginndeling kommer etterhvert.
10-11. oktober er det Bendit Cup på Torp. Kampoppsett og laginndeling kommer etterhvert.

I tillegg har vi begynt å få diverse invitasjoner fra andre lag om treningskamper, vi vil også muligens teste oss litt ut i forhold til hvilket nivå vi skal melde på våre fire lag i serien neste år. Det kan derfor hende at vi skal spille noen treningskamper hvor vi deler inn lag etter nivå. Det ligger ikke noe dramatisk i dette og absolutt ikke noe forsøk på å innføre topping. Vi forbeholder oss retten til å gi spillerne treningskamper på det nivået de har. Det er også en fin anledning for oss trenerne å se hvordan vi ligger an i forhold til andre lag.

Dette var kort om programmet utover høsten. Hvis dere har spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt.

0 Kommentar

Vår første 7-turnering!

Postet av Gutter 2005 den 17. Aug 2015

Nå er det ikke lenge til vi skal spille vår første 7-turnering!
Kampene skal spilles lørdag 12. september, på Selbak.

Kampoppsett og laginndeling kommer i løpet av ca 14 dager.
Informasjon kommer på nettsidene og på mail.

0 Kommentar

Gratis inngang på Halden stadion torsdag 13. august, Kvik - Strømsgodset 2!

Postet av Gutter 2005 den 11. Aug 2015

Hei alle sammen i Kvikefamilien!

Takket være svært generøse og gode støttespillere til Kvik Halden FK har kampen mot Strømsgodset 2 blitt gratis for alle som har lyst til å komme på stadion.

Dermed håper vi så mange som mulig legger turen til Halden stadion, torsdag klokka 1900!

Her er sponsorene som har gjort gratiskampen mulig:
Skilt og Fasade Hjelpen
Skogli Eiendom
Rema 1000 Brødløs
Kiwi Brødløs
Fagmøbler Halden
Motz Konditori
Meny Halden
F. Jørgensen
Pipe Eksperten
Rema 1000 Høvleriet
Glenne Bil/Berg Bil
Halden Auto
Halden Bilsenter
Statoil (Kirkebakken Autosenter)
Glomma Pall
Spretten Idrettsbarnehage
Butts Bistro
Spenst
Campino
Andersen & Mørck
Stenerød Barnehage
Tannlege Petter Larseng
Kvik HFK Eldres
Økonominett
Norfloor
Halden Manuellterapi
Fyr og Flamme

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM ER MED!!


0 Kommentar

Norge - Kroatia på Ullevål søndag 6 september!

Postet av Gutter 2005 den 6. Aug 2015

Hei alle sammen!

I forbindelse med at Kvik Halden ble utnevnt til Kvalitetsklubb av Østfold Fotballkrets fikk vi tilgang til NFF sitt nye prosjekt «Vi heier på Norge», et prosjektet som går ut på å fylle Ullevaal stadion på landskamper.

I den forbindelse ønsker Kvik Halden å arrangere en samlet reise for klubben vår til Ullevaal og landskampen
Norge – Kroatia søndag 6. september kl. 1800.

Pris: 200,- per pers.
Prisen inkluderer buss (Strupe-Ullevaal-Strupe)og billett til Norge – Kroatia.

Gjennomføringen av turen avhenger av antall påmeldte, og vi (altså hele klubben til sammen) må minimum fylle 1 buss.

Påmelding er bindende og gjøres til siri.norderhaug@gmail.com innen tirsdag 11 august!

Dersom det er noen barn som skal være med uten foresatt, er det en forutsetning at det er avtalt med noen andre foresatte at de skal ha ansvaret for barnet under hele reisen. Det er fullt mulig å melde på hele familien dersom man ønsker det.

Det vil trolig være med noen fra støtteapparatet til G05, men vi kan ikke påta oss ansvaret for barna, kun dersom det er avtalt spesifikt. Ta gjerne kontakt med oss (Rune eller Siri), dersom dere lurer på noe.

Når det gjelder selve betalingen, samt mer praktisk info, antar jeg at dette kommer fra klubben straks det er endelig avklart om det blir kamp eller ikke.

Håper at dette er interessant for dere, det er kort påmeldingsfrist så her er det bare å melde seg på med en gang!

0 Kommentar

Treningene starter igjen!

Postet av Gutter 2005 den 3. Aug 2015

Håper at dere alle har hatt en fin sommer, og at dere nå er klare for å ta fatt på siste innspurt av femmer-kampene, før vi starter på forberedelser mot neste års sesong som vil være sjuer-fotball :-)

Vi starter opp med treninger som normalt denne uka, det vil si at første ordinære trening blir onsdag 5. august kl 1830. Det er også trening fredag 7 august kl 1700.

Vi har for øvrig fått nye hjemmesider. Disse sidene er inntil videre ikke oppdatert, men de vil bli oppdatert i løpet av de neste ukene. Her ligger det også en del nye ting vi kan bruke, som for eksempel påmeldingsfunksjon, kalendre, medlemsoversikt mv. Men info om bruken av dette kommer når jeg har funnet ut hvordan det fungerer :-)

Ellers vil vi rett etter skolestart innkalle både til foreldremøte og til spillermøte, oppdatert agenda vil komme i selve innkallingen.

Minner også om at seriekampene starter opp igjen samme uka som skolen starter.

Som vanlig, dersom dere har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med Rune eller meg.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline