Norway cup 2019

Postet av Gutter 2005 den 5. Aug 2019

Denne uken ble rett og slett en formidabel suksess, både sportslig og sosialt. Vi reiste innover med 21 spillere og det var en fin miks med både KM og bredde spillere. Vi var enige om på forhånd at det sosiale var viktigst denne uken og alle spillerne måtte stå over en kamp hver i gruppespill og første cup runde etter oppsatt plan. Alle spillerne fikk starte min 1 kamp hver og ellers fikk alle godt med spilletid. 

Det tok selvsagt litt tid før vi fikk spilt oss inn på gress og litt ujevne baner, men etter en liten smell mot Pors i gruppe spillets siste kamp ble det ketchup effekt og mye fint spill.

Torsdag kveld stod Bankok Christian School på andre siden i 1/8 dels finalen på Ekeberg sletta. Det  var masse tilskuere og en flott kveld for fotball. Det viste seg å være et meget godt lag med en sinnsyk god fysikk. De kom i press med 5-6 mann i et vanvittig tempo. Etter "sjokket" i starten prøvde vi faktisk å spille vårt spill noe vi også lyktes med til tider. Det var 1-0 til dem til pause og selv om de hadde noen fete sjanser hadde vi trua. Christian nikket inn en corner etter 5-6 min i andre omg og da ble de virkelig stresset. Vi følte nå at vi hadde muligheter, men en litt billig straffe halvveis ut i omgangen ødela for oss og da kom 3-1 raskt etterpå. Noen ganger kan man med hånden på hjertet si at vi tapte for et bedre lag og det skjedde denne gangen. 

Etter kampen ble det felles bildetakning med thaiene i midtsirkelen og noen norske lagledere som følger dette laget uttalte at ingen andre norske lag har spilt så godt mot dette laget og presset dem såpass som vi gjorde. Ingen hadde scoret mot dem heller. Vi får ta det som en positiv tilbakemelding. Thaiene tapte semifinalen mot et brasiliansk lag så vi kan vel si at vi fikk maks ut av uken rent sportslig.

Resultatene ble:

Nordre Fjell fra Bergen: Seier 3-1

Heming Fra Oslo: 1-1

Pors Grenland: tap 0-2

Lørenskog 2: Seier 7-0

HSV 2 fra Østfold: Seier 7-0

Djerv 1919 fra Haugesund: Seier 4-0

BCC fra Thailand: Tap 1-3

Det sosiale var som sagt viktigst og vi storkoste oss hele uken, gutta fikk kontakt med andre jenter, snapper ble utvekslet, vi bada på Sørenga og på Frognerbadet, spiste pizza på Aker brygge og hadde det rett og slett helt maks på Ekebergsletta. Gutta fikk et unikt samhold og dette vil vare livet ut. Tusen takk for en flott uke.


0 Kommentar

Status før sommerferien

Postet av Gutter 2005 den 17. Jul 2019

Beklager litt sen oppdatering. 

KM laget slo også Øvrevoll Hosle i 1/8 dels finalen i Adidas cup. Resultatet ble 3-0 og nå venter Sprint Jeløy i 1/4 finalen som blir spilt mandag 26.8. Vi har altså slått 2 av 3 avdelingsledere fra Oslo så vi må si oss fornøyde.

I serien fortsetter seiersrekken og Moss var det siste laget før sommeren som måtte reise hjem fra Strupe med 0-4 i sekken. 

Bredde avsluttet meget godt og ligger på en fin fin 3 plass i serien.

Etter 2 ukers treningsopphold venter treninger i uke 30 før vi reiser til Norway cup med en tropp på 21 stk. Det blir et blandet lag bestående av spillere fra både KM og Bredde. Vi skal bite godt i fra oss.


0 Kommentar

Sluttspill Adidas cup.

Postet av Gutter 2005 den 5. Jun 2019

Etter puljespillet ble vi satt opp mot Oppsal i 16.dels finalen. Oppsal er kretsmester fra Oslo i fjor på 9 er spill så vi antok at de var gode. Det viste seg å stemme. Oppsal var gode og satt oss under press og de fikk et par gode sjanser. Vi holdt stand og tok gradvis over kampen. Er psykologisk viktig mål rett før pause samt et kjapt 2-0 mål rett etter pause gjorde at vi kontrollerte resten av kampen. Det endte 3-0 og en solid seier å ta med seg. Nå venter Øvrevoll Hosle i 8.dels finalen neste uke.


0 Kommentar

Seriestarten 2019

Postet av Gutter 2005 den 5. Jun 2019

KM har spilt ferdig sitt kvalspill og det ble 6 seire med totalt 52-1 i målforskjell og soleklar puljeseier. Vi er nå i A sluttspillet og møter 6 andre lag til trippel serie. Det er Moss, Sprint Jeløy, Ås, Gressvik og Trosvik. Første kamp er unnagjort mot en annen puljevinner, Sprint Jeløy. Vi vant 5-0 og er godt i gang.


Bredde er også godt i gang og har hatt en fin start på sesongen. De har spilt 7 kamper med 4 seire, 1 uavgjort og 2 tap som fasit. Det er kun 3 poeng opp til 2 plass så vi er absolutt med. Det er virkelig morsomt å se på breddelaget spille kamper, de prøver virkelig å spille fin fotball.


0 Kommentar

Adidas Cup

Postet av Gutter 2005 den 12. Mai 2019

KM laget er ferdig med gruppespillet i Adidas cup og det endte med tre seire og 19-1 i målforskjell.

Kvik - Askim:        9-0

Kolbotn - Kvik:      1-2

Kvik - Rælingen:   8-0


Trekningen av 32 dels finalen skjer etter 24 mai.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline