Ny ungdomstrener på plass

Postet av Kvik Halden FK den 8. Nov 2018

Tysk-svenske Jan Schönfelder er engasjert på en to års kontrakt i 70% stilling i klubbens barne- og ungdomsavdeling. 

Spillerutvikling i fokus
Klubben står stødig i sin visjon som er "med bredden mot toppen", og er tydelig på at spillerutvikling er det viktigste for klubben. At a-laget rykket opp til 2. divisjon er et ekstremt viktig ledd i å kunne tilby egne spillere en god utviklingsarena, og ikke minst et godt utstillingsvindu. Stadig flere unge spillere tar steget fra 2. divisjon og videre til OBOS-ligaen eller Eliteserien. Det å ansette trenere med god kompetanse og et utviklingsorientert fokus i ungdomsavdelingen er derfor svært viktig for klubben.

Flere roller 
Jan flytter til Halden, og starter i klubben 1. desember. Allerede har Jan vært på flere besøk på klubbens anlegg på Strupe, og planleggingen av 2019-sesongen er allerede godt i gang. Jan skal være hovedtrener for klubbens G19 lag, samtidig som han skal ha hovedansvar for sportslig opplegg på G13. Ved siden av dette skal han i tillegg jobbe to dager i uken på klubbens fotballfritidsordning, og være instruktør på Kvik Halden FK Akademiet. Dermed blir Jan å se mye både blant klubbens barn og unge de neste to årene.

God bakgrunn 
Jan flyttet fra Tyskland til Sverige for 8 år siden, og har siden den tid rukket å gjennomføre både UEFA B- og UEFA A-lisens. I tillegg har han vært aktiv trener på ungdomssiden i storklubben IFK Göteborg, hvor referansene er fantastiske. Jan er engasjerende og brenner for fotball og utvikling. Dermed passer han godt inn i klubben, hvor utvikling av egne spillere står sentralt.


0 Kommentar

Kretsmestere i G13

Postet av Kvik Halden FK den 1. Nov 2018

Klubbens 13 åringe gutter har vist god utvikling gjennom hele sesongen, og tirsdag kveld vant de kretsmesterskapet.

Stor årgang
Gutter 2005 har i flere år vært en stor årgang bestående av over 40 spillere, som gjennom de siste årene har vist gode ferdigheter og god utvikling. For et drøyt år siden ble Jørgen la Cour ansatt som hovedtrener for årgangen, med hovedansvar for spillerne på km-laget. Mange spillere har vært en del av km-laget ila året, og samtlige har bidratt på å skape en god treningskultur.

Alles fortjeneste
Klubben er svært stolte over den gode utviklingen laget har vist, og skryter av hele årgangen og trenerteamet. Samtlige spillere har bidratt på treningsfeltet og sosialt for å holde årgangen sammensveiset. Mens trenerteamet bestående av ivrige og dyktige foreldre i felleskap med Jørgen og Kristian Strøm / Birger Sætre har lagt alt tilrette for god utvikling.

Hele Kvik Halden FK gratulerer G2005-årgangen.


0 Kommentar

Godt representert på G05 kretslaget

Postet av Kvik Halden FK den 26. Sep 2018

I går var første trening med Østfold sitt kretslag for gutter født i år 2005, og klubben var svært godt representert.

Tidlig oppstart
Allere før sommerferien startet Østfold Fotballkrets opp med uttakstreninger for G05 kretslaget, hvor hele seks spillere fra klubben var nominert via spill for Haldenalliansen. Guttene gjorde sakene sine bra på uttakstreningene, for i går var første vanlige trening og fortsatt var alle seks med. Kretslagstroppen skal spisses ytterligere, men vi blir ikke overrasket om de samme gutta blir å finne i kretslagstroppen også da.

God treningshverdag
G2005 er en årgang som består av i overkant av 40 spillere, hvor svært mange av de er veldig dedikerte i sitt treningsarbeid. I tillegg har de i alle år hatt mange foreldre som har bidratt både som trenere, sosialansvarlige og i fellesskap sørget for trivsel blant den store gruppa. Før årets sesong gikk Jørgen la Cour inn som hovedtrener. Med seg som assistenttrener var Kristian Strøm (frem til sommeren) og Birger Sætre (etter sommeren).

Klubben gratulerer alle guttene, laget, trenerne og foreldregruppen.


0 Kommentar

2013-årgangen er i gang

Postet av Kvik Halden FK den 18. Sep 2018

Forrige fredag hadde 2013-årgangen sin første trening i klubben, og allerede til fredag er det ny trening. Foto: Fredrik Wille

Tidlig start
Klubben har de seneste årene valgt å starte opp på høsten det året barna fyller 5 år. Treningsgruppen er felles for både gutter og jenter, og man kan prøve ut fotball frem til jul uten å måtte betale noe. I forkant av oppstarten har det vært kontakt mellom klubben og foreldre som vil bidra, men det er fortsatt ønskelig med flere foreldre som bidrar på treningsfeltet. Desto flere som bidra, desto bedre blir tilbudet til barna.

Vellykket oppstart
Hele 21 barn møtte på Strupe Kunstgress for å delta på trening forrige fredag, og det var mye fotballglede å se på treningsfeltet. Smilene satt løst, og barna var innom både krabbesista, hermegåsa, scoringstrening og småspill. Avslutningsvis samlet barna seg i ring og gjennomførte klubbens velkjente kamprop.

Det er fortsatt plass til flere, og alle som ønsker å prøve er velkomne til Strupe Kunstgress for trening førstkommende fredag kl. 17:00. Vi ønsker at alle møter minimum 5 minutter før treningsstart.


0 Kommentar

Viktig hjemmekamp i morgen

Postet av Kvik Halden FK den 16. Sep 2018

I våres vant a-laget 2-1 over Strømsgodset 2 på Marienlyst, og i morgen er det duket for returoppgjøret på Halden Stadion (foto: Halden Arbeiderblad)

Viktig tidlig-kamp
I morgen klokken 17:15 sparkes kampen i gang på Halden Stadion, og etter at Eidsvold Turn avgå poeng på lørdag er det nå muligheter for å krympe forspranget til serielederen. Vi håper du kommer å heier oss frem til seier!

«Tøff motstand i 2. Lagene til eliteserielagene»
Trener Kent Bergersen sier følgende i forkant av morgendagens kamp: Som vanlig når vi møter 2. lagene til Eliteserielagene så er det vanskelig å si akkurat hva vi møter, men at det igjen blir en blanding av unge lovende talenter og noen mer erfarne eliteseriespillere er vel ganske sikkert, stammen i laget har vært noenlunde lik gjennom sesongen.

Videre forteller Bergersen om arbeidet de gjør i Strømsgodset: De har vært en gjeng som har jobbet med kontinuitet og spillestil gjennom sesongen, og har spilt en possession orientert fotball med hurtig pasningsspill og mye bevegelse. De er faktisk det mestscorende laget i vår avdeling, imponerende av disse unge gutta.

Avslutningsvis forteller Bergersen følgende om forrige ukes kamp mot Kråkerøy, samt uken inn mot morgendagens kamp: Forrige kamp mot Kråkerøy var vi veldig gode i 1 omg, men mindre gode i 2 omg, mot Godset 2 må vi ha 2 gode omganger for å få 3 nødvendige poeng for å ta innpå 2 poeng på Eidsvold Turn som spilte uavgjort 3-3 mot Gjelleråsen i i helga.

Dette bør gi motivasjon til å få det beste ut av oss. Vi har hatt en lang og god treningsuke, og ser frem til kampen. Noe smårusk er det som vanlig inn mot kampen, men vi kommer til å stille med en meget sterk tropp.

Vi håper Haldensfolket kjenner sin besøkelsestid, og møter opp og støtter oss nå i den spennende høstinnspurten.


0 Kommentar

Oppstart av 2013 årgangen

Postet av Kvik Halden FK den 3. Sep 2018

Fredag 14. september starter klubben opp treninger for alle barn som er født i 2013.

For alle
Treningene vil være på fredager fra kl. 17:00-18:00, vi anbefaler alle å møte 10 minutter før treningsstart. Treningene foregår på Strupe Kunstgress på Dette gjør det lettere for barna, og det er praktisk for trenerne å få hjelp med eventuelt ustyrt. Treningene er for både gutter og jenter. Flere foreldre har allerede sagt seg villige til å bidra rundt laget, men desto flere voksenpersoner som bidrar på treningsfeltet desto bedre blir det.

Praktisk informasjon
- Det er viktig at ingen barn kommer alene på trening (foreldre skal være tilstede hele treningen)
- Husk vannflaske og leggskinner (og helst fotballsko)
- Treningstøy

Alle kan komme å prøve.

Ved spørsmål ta kontakt med oppstartsansvarlig: haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

"Vi har hatt en god treningsuke med høy intensitet"

Postet av Kvik Halden FK den 31. Aug 2018

I morgen kl. 16.00 sparkes årets Spenst-kamp i gang på Halden Stadion, når Selbak står på motsatt banehalvdel. Hovedtrener Kent Bergersen har følgende å si før morgendagens kamp. (Foto: Halden Arbeiderblad)

Vi er klare for ny kamp på Stadion, etter 2 kamper nå mot topplagene møter vi denne gangen tabelljumbo Selbak på lørdag kl 16.00.

Vi fikk med oss ett poeng fra toppkampen mot Eidsvold Turn forrige helg, det betyr at vi fortsatt er 4 poeng bak dem i kampen om opprykk, noe som betyr at opprykkskampen lever enda en stund sånn jeg ser det.

Det var en jevn og tøff kamp i Eidsvold, 4-3 i sjanser til oss, våre sjanser mye større enn Eidsvolds, men altså ingen av lagene klarte å omsette sjansene sine i mål.

Denne helgen blir det en helt annen type kamp, alle forventer seier mot bunnlaget som kun står med ett poeng så langt i serien. Vi må passe oss så vi ikke går i undervurderingsfella, vi må ut å ta tak i kampen, få den inn i vårt tempo, å gjøre jobben vår 100 %.

Vi har hatt ei god treningsuke med høy intensitet, noe som er naturlig nå når vi har fått inn noen nye spillere, og tidligere skadet spillere er på vei tilbake, og kampen om plassene på laget er tøffere. Til helga må vi klare oss uten Suka Suka og Agu som er ute med henholdsvis 4 gule, og rødt kort. Agu fikk en kamps karantene etter det røde kortet forrige helg.

Vi gleder oss som alltid til å spille på stadion, og håper på en god og underholdende kamp med mange mål..og god stemning på tribunen.

Kent


0 Kommentar

Sommerferie på kontoret

Postet av Kvik Halden FK den 2. Jul 2018

Sommeren er her, og i den forbindelse blir det nå sommerferie for de som jobber i administrasjonen.

Svarer sporadisk
Selv om det er sommerferie vil det være mulig å ta kontakt med de ansatte i klubben via e-post. E-postene vil bli lest og svart sporadisk, så man må ha litt mer tålmodighet enn vanlig.

Kontaktinformasjon:
Haris Juklo (daglig leder): haris@kvikhalden.no
Lars Petter Brevig (FFO-leder): larspetter@kvikhalden.no


Kvik Halden FK ønsker alle sine medlemmer og haldensere en riktig god sommer.


0 Kommentar

Pressemelding fra styret

Postet av Kvik Halden FK den 19. Jun 2018


Halden, 19. juni 2018

Pressemelding – Konstituert Daglig leder i Kvik Halden FK fra 19. juni. 

 
I forbindelse med at nåværende daglig leder i Kvik Halden FK har sagt opp sin stilling og er sykemeldt, har styret i Kvik Halden FK, med umiddelbar virkning, konstituert Haris Juklo som daglig leder.

Kvik Halden FK er en klubb med en stor barne- og ungdomsavdeling, og styret ser det som helt nødvendig å ha en daglig leder til å drifte klubben. Haris har lang erfaring fra ulike stillinger i klubben, og kjenner derfor klubben svært godt fra innsiden. Han er i dag ansatt som Sportsjef og leder for klubbens Fotballfritidsordning.

I tillegg er han for tiden engasjert som assistenttrener på Kvik Halden sitt A-lag. Tidligere har Haris erfaring som daglig leder for Spretten idrettsbarnehage og han har også vært engasjert som trener og spillerutvikler i ungdomsavdelingen i en årrekke.

Styret er opptatt av at den daglige driften av klubben må ivaretas på en best mulig måte, for å følge opp det ansvaret det innebærer å drifte en stor fotballklubb, både overfor medlemmer, spillere, trenere, foresatte, media og samarbeidsparter. I tillegg ser styret behovet for å samordne noen av rollene klubben har i dag, for blant annet å møte et krevende budsjett i 2018. På bakgrunn av dette vil Haris, som konstituert daglig leder, fortsatt ha ansvaret som Sportsjef ut 2018. Når det gjelder rollen som assistenttrener så vil klubben på sikt søke å finne andre løsninger, da denne rollen ikke er forenlig med en daglig leder rolle.

FFO-leder vil fra 20. juni bli Lars Petter Brevig, som vil rapportere til daglig leder. I tillegg vil administrasjonen styrkes ytterligere, for å kunne håndtere løpende oppgaver og aktiviteter.

Styret vil, i samarbeid med konstituert daglig leder og klubbens øvrige ansatte, bruke resten av året til å evaluere dagens organisasjonsmodell, med sikte på å finne en best mulig organisering av klubben i forhold til de oppgavene som skal løses i tiden fremover.

Kvik Halden FK sin visjon «Med bredden mot toppen» vil fortsatt være klubbens hovedfokus, og klubbutviklingsprosessen og kvalitetsklubbkonseptet vil være bærebjelker i klubbens videre utvikling.

Kvik Halden FK ønsker Haris lykke til med rollen som konstituert daglig leder, og ser frem til et godt samarbeid knyttet til videreutvikling av klubben vår. 
 
 
Bjørn Brevig Styreleder Kvik Halden FK. 

Les styremeldingen som .pdf fil


0 Kommentar

Utvidet påmeldingsfrist til Tine Fotballskole

Postet av Kvik Halden FK den 19. Jun 2018

Tine Fotballskole nærmer seg fulltegnet, men det er fortsatt i underkant av 50 ledige plasser igjen.

Ny påmeldingsfrist
Ettersom det fortsatt er noen ledige plasser igjen velger vi å utvide påmeldingsfristen til lørdag 23/6 kl. 22:00

Praktisk informasjon
Oppmøte mandag-torsdag kl. 10:00 i gresskråningen mellom klubbhuset og gymsalen.


Tilsyn:
Tirsdag-torsdag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-onsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-torsdag.Torsdag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 11:30. Fra 11:30 til 12:00 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:50.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2012 til og med 2006

Priser
Fotballskole: 1000,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1500, 3 barn: 1800)
Tilsyn: 200,- 

Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.

Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Uranik Seferi har signert kontrakt

Postet av Kvik Halden FK den 18. Jun 2018


Uranik Seferi har hatt svært god utvikling de siste årene, og nå har han skrevet under en kontrakt som binder han til klubben ut 2019.

Tatt store steg

Uranik Seferi fylte femten år tidligere i år, og har de siste årene hatt svært god utvikling. For under 1 år siden ble han flyttet opp på klubbens juniorlag, og etter kun en halv sesong der begynte han å hospitere fast med klubbens a-lag. I løpet av årets sesong har han debutert på klubbens rekruttlag, samtidig som han har vært i en kamptropp for klubbens a-lag.

Gode prestasjoner i egen aldersgruppe
Uranik har i tillegg til å vise gode prestasjoner for eget lag har han også prestert godt for Østfold sitt kretslag, i tillegg til å vært representert på samtlige landsdelssamlinger og talentleirer som har vært arrangert for 2003-kullet. Allerede neste uke reiser han på ny til Porsgrunn for å delta på G15 skyggelandslaget under Statoil Talentleir.

Har skrevet proffkontrakt
Klubben og Uranik har blitt enige om en proffkontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen. Grunnlaget for å tilby en så ung spiller proffkontrakt er for å kunne hjelpe han så mye som mulig på utviklingsveien, i tillegg til at klubben skal hjelpe han å prøve seg på ulike arenaer. Tidligere i våres var han på cup med IFK Göteborg sitt G15 lag, og det er allerede også planlagt flere referanser fra andre lag.


0 Kommentar

Deni Hasanagic klar for Kvik Halden

Postet av Kvik Halden FK den 11. Jun 2018

Deni Hasanagic har i dag signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2018-sesongen.

Østfolding flytter hjem
Deni er fra Fredrikstad, og startet sin fotballkarriere i Begby før han meldte overgang til Fredrikstad FK. I Fredrikstad FK ble det spill for klubbens junior- og rekruttlag, men han klarte aldri å etablere seg på klubbens a-lag. Dermed er det ingen tvil om at Deni har fått god skolering i ungdomsåra. De siste årene har han bodd og spilt fotball i Oslo, men ettersom han nå flytter hjem til Fredrikstad ønsket han overgang til en klubb i Østfold.

Solid erfaring med senior-fotball
Forutenom spill for Fredrikstad FK sitt rekruttlag har Deni spilt seniorfotball i både Oppsal og senest Skeid. I årets sesong har han spilt to cup-kamper for Skeid, mens han i fjorårets sesong var delaktig i 10 kamper for laget som kjemper i toppen av 2. divisjon. Det er dermed ingen tvil om at klubben får en spiller som er vane med seniorfotball.

Gode holdninger
Deni er født i 1997 og har av sine tidligere trenere fått gode skussmål for sine gode holdninger. Hans trener i Skeid, Tom Nordli, beskrev han på følgende måte: "Han har et høyt teknisk nivå på ferdighetene samt god forståelse av spillet. Han er god i lufta, og er en kjempetype med svært gode holdninger."
0 Kommentar

En festdag i rødt og hvitt

Postet av Kvik Halden FK den 11. Jun 2018

Lørdag gikk den tredje utgaven av Kvik Halden dagen av stabelen, og det ble en rødt/hvit festdag.

Tidlig start
Allerede 09.00 startet Kvik Halden Dagen, med a-lagsspillere som stod utenfor Tista Senteret med en 3 v 3 bane. Mange barn og unge utfordret både hverandre og a-lagsspillerne til kamp. Banen ble stående til like før portene åpnet på Halden Stadion, og over 2 timer før kampstart i kampen mellom a-laget og Valdres kom de første inn portene.

Aktivitet for alle
På Halden Stadion var det flere aktivitetsmuliger, og barna storkoste seg i sommerværet. Flesteparten av barna hadde på seg Kvik Halden-drakter, og valgte også å male seg i klubbens farger både i ansiktet og på armer. I tillegg var det mulighet til å teste trikseferdighetene sine mot tidligere Kvik Halden spiller Jørgen Strand Larsen.

Det var også muligheter til å spille mot a-lags- og juniorspillerne i 3 v 3 banen, og teste skuddfoten på et lite mål. I pausen gikk et langt og flott tog av alle spillerne i klubbens barne- og ungdomsavdeling rundt banen.

Seier
Under kampen var det veldig god stemning på tribunen, og mange av klubbens barne- og ungdomsspillere heiet a-laget frem til 2-1 seier mot Valdres. Øystein Lundblad Næsheim og Dardan Sæter-Mehmeti scoret målene for hjemmelaget som vant sin tredje kamp på rad.

Klubben ønsker å takke alle som var med å bidro til å skape en rød/hvit fotballfest, både spillere, foreldre og andre som bidro.

Grastis inngang for alle
På grunn av mange vellvillige bedrifter var det gratis inngang for alle på lørdagens kampen. Klubben ønsker å takke følgende bedrifter som var med å støttet klubben med 5,- per tilskuer:
- Øst AS
- Glomma Pall
- Østfold byggprosjektering
- Spenst
- Halden Taxi
- Skilt og Fasadehjelpen
- Nordsjö Idé og Design
- Rema 1000 Risum
- Møbelringen
- Eindomsmegler 1
- Stangeskovene
- Fagmøbler
- Montér
- Halden Dekk
- Byggeriet
- Rema 1000 Brødløs
- Økonominett
- Havna Restaurent
- Veng
- Campino
- Spretten Idrettsbarnehage
- Sparebank 1 Østfold og Akershus
- Kvik Halden Eldres
- Ringstad Eindom
- Pizzabakern
- Pipe Eksperten
- Kynningsrud
- Flamenco
- GP-Gruppen
- Halden Auto
- Porsnes Trafikkskole
- Siffer
- Nordby Digital
- Dahles Auto
- GG-gruppen
- Habo
- Granada
- F. Jørgensen


0 Kommentar

Vellykket skoleturnering for jentene

Postet av Kvik Halden FK den 11. Jun 2018


På fredag ble det arrangert skoleturnering hvor om lag 100 jenter fra 4. klasse deltok.

Vellykket arrangement
I solsteken på Strupe Kunstgress kom 4. klassejenter fra Låby, Hjortsberg, Os og Gimle med tilsammen 11 5'r lag. Som lagledere stilte 4 jenter fra klubbens J15/17 lag opp, mens a-lagsspillere sørget for dømming. Alle jentene spilte minimum 3 kamper hver, og det var ingen tvil om at det var stor aktivitetsglede blant jentene.

Kommet for å bli
Det er tredje året på rad at skoleturneringen for 4. klassejentene arrangeres, og det er ingen tvil om at arrangementet har kommet for å bli. I tillegg til kampene fikk jentene utdelt hver sin t-skjorte, og som avslutning på dagen fikk de hver sin is.

Stor aktivitet
I mellom kampene var Strupe fyllt med smil, latter og aktivitet. I varmen ble det stadig mer vannkrig mellom jentene, i tillegg til at a-lagsspillerne ble brukt som klatrestativ og levende hester. 
0 Kommentar

I morgen blir det fest

Postet av Kvik Halden FK den 8. Jun 2018

I morgen er det endelig klart for Kvik Halden Dagen, og programmet er fylt med morsomme aktiviteter for barna. Foto: Knut Malkenes

Tidlig start
Allerede kl. 09:00 tjuvstarter markeringen av årets Kvik Halden Dag, da a-lagsspillerne står på utsiden av Burger King ved Tista Senteret med en 3 v 3-bane. Her er det muligheter til å teste seg mot a-lagsspillerne eller andre barn- og unge. Spillerne blir stående med banen frem til 13:00.

Besøk av Strand Larsen, og gratis inngang for alle
På Halden Stadion åpner portene kl. 14:00, hele to timer før kampstart. I timene før kampstart er det muligheter for å trikse mot Jørgen Strand Larsen (som for tiden er hjemme etter endt sesong med AC Milan). I tillegg vil a-lagsspillerne arrangere en skuddkonkurranse med premier. For å feire klubben med stil vil det også være muligheter for ansiktsmaling i klubbfargene.

Fortsette i den gode stimen
A-lagstrener Kent Bergersen er glad for at det endelig løsnet i målprotokollen mot Bjørnevatn sist (6 scoringer), men tror det blir langt tøffere mot Valdres. Valdres ligger poenget bak oss på tabellen, og har vist seg å være et målfarlig lag. Laget består av lokale spillere sammen med utlendinger fra både Portugal, Spania og England. 

"Vi håper å fortsette det gode spillet fra forrige kamp, og gleder oss til å spille for mange tilskuere og god stemning på stadion på lørdag, da det er Kvik Halden Dagen. Vi håper å se mye barn og ungdom i klubbfargene på stadion, som lager liv og røre. Jeg ønsker samtidig å takke alle bedriftene som har bidratt til at vi kan ha gratis inngang i anledning Kvik Halden Dagen," avslutter Kent Bergersen.

Fullt program:
09:00-13:00: 3 v 3 bane uten Burger King med a-lagsspillere
14:00-18:00: Byttebod på Halden Stadion
14:00-18:00: Åpen kiosk m/Pizza fra Pizzabakeren på Halden Stadion
14:00-16:00: Triksekonkurranse mot Jørgen Strand Larsen og a-lagsspillere
14:00-16:00: Skuddkonkurranse mot a-lagsspillere
16:46: Klubbtog bestående av alle årgangene i barne- og ungdomsfotballen i klubben.


0 Kommentar

Kvik Halden Dagen 2018

Postet av Kvik Halden FK den 4. Jun 2018

Førstkommende lørdag gjennomføres årets Kvik Halden Dagen, når Valdres kommer til Halden for å møte klubbens a-lag

Utvidet program
Kvik Halden Dagen har de siste årene blitt et større og større arrangement for hvert år. I år utvides det ytterligere med aktiviteter både på Tista Senteret og på Halden Stadion i timene før kampstart.

På Tista Senteret står klubbens a-lagsspillere på utsiden av Burger King inngangen med en 3 v 3 bane, hvor barn og unge kan komme å spille fotball med eller mot noen av spillerne. 3 v 3 banen står oppe fra kl. 09.00 til 13.00.

Portene på Halden Stadion åpner kl 14.00, og innenfor portene vil det skje følgende før kampstart:
- Klubben organiserer byttebod, hvor gamle klær, sko, leggskinner kan byttes/selges/gis bort. Vi oppfordrer foreldre til å finne frem gammelt utstyr som ikke brukes lengre.
- Triksekonkurranse med klubbens a-lags og juniorlagsspillere
- Skuddkonkurranse med klubbens a-lags og juniorlagsspillere
- Ansiktsmaling i Kvik Halden-farger

Kiosken åpner kl. 14.00, og i tillegg tenner vi opp grillen ved fint vær. Disse vil være åpne gjennom hele kampen.

De tre lagene med best prosentvis oppmøte på Kvik Halden Dagen premieres av klubben på følgende måte:
1) Internkamp mot klubbens a-lag
2) Pizzakveld på klubbhuset
3) Pizzakveld på klubbhuset


Vi minner til slutt om at alle kommer gratis inn på kampen, da mange av byens bedrifter er med å bidrar til at billettinntekter dekkes. 

Vi håper å se DEG på Halden Stadion til lørdag!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline