Avdelingsoppsettet for 2018-sesongen er klart!

Postet av Kvik Halden FK den 2. Des 2017


Neste sesongs avdelingsoppsett er klart, og klubbens a-lag havnet i Norsk Tipping Ligaen Avdeling 2.


Tre lokaloppgjør

I årets sesong var halvparten av lagene fra Østfold, men siden både Sarpsborg 08 2 og Sprint/Jeløy rykket ned, og Moss rykket opp var det tidlig klart at det ble færre lokaloppgjør i 2018-sesongen. Klubben er svært fornøyd med å likevel få tre Østfold-oppgjør i neste sesong, og gleder seg til å gjeste både Selbak, Kråkerøy og Østsiden. I tillegg havnet klubben nok en gang i samme avdeling som Strømsgodset 2, som man har kjempet mot de siste to sesongene. Det siste laget fra årets sesong som man møter igjen neste sesong er Vestfossen, og det er ingen tvil om at klubben håper å reise til Vestfossen når gresset har satt seg noe bedre enn i årets sesong.


Nye bekjentskaper

I neste års avdeling er det også duket for lag klubben aldri tidligere har møtt. Blant annet skal man til Finnmark og møte Bjørnevatn. I tillegg til Bjørnevatn skal a-laget flere turer til Akershus og møte blant annet Skedsmo, Gjelleråsen og Lillestrøm 2. Nederst i artikkelen kan du se alle lagene a-laget skal møte i 2018-sesongen.


God treningsperiode

A-laget har siden serieslutt holdt det gående med fire treninger i uken. Mange spillere har vært på gjestetreninger og prøvespill, og tidvis har nivået vært svært bra på treningene. Likevel er stallen langt i fra klar, men som kjent er flere viktige signeringer allerede på plass. Klubben håper å kunne ha flere spillere på kontrakt når oppkjøringen for alvor starter i januar, og muligens kommer det noen signeringer allerede i løpet av de neste ukene. 


Norsk Tipping Ligaen Avdeling 2:

Eidsvold Turn
Skjetten
Lørenskog
Skedsmo
Gjelleråsen
Lillestrøm 2
Østsiden
Kvik Halden
Selbak
Kråkerøy
Valdres
Vestfossen
Strømsgodset 2
Bjørnevatn


0 Kommentar

Leste du om Stjernelaget i Halden Arbeiderblad?

Postet av Kvik Halden FK den 7. Feb 2017

Kvik Halden starter i 2017 "Stjernelaget", et helt nytt lag i Kvik Halden som gir et tilbud til barn og ungdom med spesielle behov.


Halden Arbeiderblad lagde en strålende artikkel om tiltaket, les den her:

https://www.ha-halden.no/sport/fotball/kvik-halden...


0 Kommentar

Spenst trente juniorlaget ned i kjelleren!

Postet av Kvik Halden FK den 5. Jan 2017

I går kveld stilte Spenst opp på kort varsel og ordnet en fantastisk økt for klubbens juniorlag. På grunn av gårsdagens snøfall ble vi desverre nødt til å stenge banene for alle lag, ettersom snøen la seg igjen etter at vårt fantastiske banemanskap måket banen på formidagen. Trenerteamet på junior-laget var ikke lystne på å avlyse treningen, ettersom man startet oppkjøringen til 2017-sesongen på mandag.

Vi tok derfor kontakt med Spenst, for å høre om de hadde muligheten til å sette sammen en tung fysisk økt for våre spillere. Som vanlig er Spenst alltid lette å kommunisere med, og kort tid etter vår forespørsel var avtalen klar. Instruktør Anders Fladeby fikk frie tøyler, noe som resulterte i en meget hard treningsøkt med fokus på styrke i hele kroppen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline