Ny ungdomstrener på plass

Postet av Kvik Halden FK den 8. Nov 2018

Tysk-svenske Jan Schönfelder er engasjert på en to års kontrakt i 70% stilling i klubbens barne- og ungdomsavdeling. 

Spillerutvikling i fokus
Klubben står stødig i sin visjon som er "med bredden mot toppen", og er tydelig på at spillerutvikling er det viktigste for klubben. At a-laget rykket opp til 2. divisjon er et ekstremt viktig ledd i å kunne tilby egne spillere en god utviklingsarena, og ikke minst et godt utstillingsvindu. Stadig flere unge spillere tar steget fra 2. divisjon og videre til OBOS-ligaen eller Eliteserien. Det å ansette trenere med god kompetanse og et utviklingsorientert fokus i ungdomsavdelingen er derfor svært viktig for klubben.

Flere roller 
Jan flytter til Halden, og starter i klubben 1. desember. Allerede har Jan vært på flere besøk på klubbens anlegg på Strupe, og planleggingen av 2019-sesongen er allerede godt i gang. Jan skal være hovedtrener for klubbens G19 lag, samtidig som han skal ha hovedansvar for sportslig opplegg på G13. Ved siden av dette skal han i tillegg jobbe to dager i uken på klubbens fotballfritidsordning, og være instruktør på Kvik Halden FK Akademiet. Dermed blir Jan å se mye både blant klubbens barn og unge de neste to årene.

God bakgrunn 
Jan flyttet fra Tyskland til Sverige for 8 år siden, og har siden den tid rukket å gjennomføre både UEFA B- og UEFA A-lisens. I tillegg har han vært aktiv trener på ungdomssiden i storklubben IFK Göteborg, hvor referansene er fantastiske. Jan er engasjerende og brenner for fotball og utvikling. Dermed passer han godt inn i klubben, hvor utvikling av egne spillere står sentralt.


0 Kommentar

Kretsmestere i G13

Postet av Kvik Halden FK den 1. Nov 2018

Klubbens 13 åringe gutter har vist god utvikling gjennom hele sesongen, og tirsdag kveld vant de kretsmesterskapet.

Stor årgang
Gutter 2005 har i flere år vært en stor årgang bestående av over 40 spillere, som gjennom de siste årene har vist gode ferdigheter og god utvikling. For et drøyt år siden ble Jørgen la Cour ansatt som hovedtrener for årgangen, med hovedansvar for spillerne på km-laget. Mange spillere har vært en del av km-laget ila året, og samtlige har bidratt på å skape en god treningskultur.

Alles fortjeneste
Klubben er svært stolte over den gode utviklingen laget har vist, og skryter av hele årgangen og trenerteamet. Samtlige spillere har bidratt på treningsfeltet og sosialt for å holde årgangen sammensveiset. Mens trenerteamet bestående av ivrige og dyktige foreldre i felleskap med Jørgen og Kristian Strøm / Birger Sætre har lagt alt tilrette for god utvikling.

Hele Kvik Halden FK gratulerer G2005-årgangen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline