Ny ungdomstrener på plass

Postet av Kvik Halden FK den 8. Nov 2018

Tysk-svenske Jan Schönfelder er engasjert på en to års kontrakt i 70% stilling i klubbens barne- og ungdomsavdeling. 

Spillerutvikling i fokus
Klubben står stødig i sin visjon som er "med bredden mot toppen", og er tydelig på at spillerutvikling er det viktigste for klubben. At a-laget rykket opp til 2. divisjon er et ekstremt viktig ledd i å kunne tilby egne spillere en god utviklingsarena, og ikke minst et godt utstillingsvindu. Stadig flere unge spillere tar steget fra 2. divisjon og videre til OBOS-ligaen eller Eliteserien. Det å ansette trenere med god kompetanse og et utviklingsorientert fokus i ungdomsavdelingen er derfor svært viktig for klubben.

Flere roller 
Jan flytter til Halden, og starter i klubben 1. desember. Allerede har Jan vært på flere besøk på klubbens anlegg på Strupe, og planleggingen av 2019-sesongen er allerede godt i gang. Jan skal være hovedtrener for klubbens G19 lag, samtidig som han skal ha hovedansvar for sportslig opplegg på G13. Ved siden av dette skal han i tillegg jobbe to dager i uken på klubbens fotballfritidsordning, og være instruktør på Kvik Halden FK Akademiet. Dermed blir Jan å se mye både blant klubbens barn og unge de neste to årene.

God bakgrunn 
Jan flyttet fra Tyskland til Sverige for 8 år siden, og har siden den tid rukket å gjennomføre både UEFA B- og UEFA A-lisens. I tillegg har han vært aktiv trener på ungdomssiden i storklubben IFK Göteborg, hvor referansene er fantastiske. Jan er engasjerende og brenner for fotball og utvikling. Dermed passer han godt inn i klubben, hvor utvikling av egne spillere står sentralt.


0 Kommentar

Kretsmestere i G13

Postet av Kvik Halden FK den 1. Nov 2018

Klubbens 13 åringe gutter har vist god utvikling gjennom hele sesongen, og tirsdag kveld vant de kretsmesterskapet.

Stor årgang
Gutter 2005 har i flere år vært en stor årgang bestående av over 40 spillere, som gjennom de siste årene har vist gode ferdigheter og god utvikling. For et drøyt år siden ble Jørgen la Cour ansatt som hovedtrener for årgangen, med hovedansvar for spillerne på km-laget. Mange spillere har vært en del av km-laget ila året, og samtlige har bidratt på å skape en god treningskultur.

Alles fortjeneste
Klubben er svært stolte over den gode utviklingen laget har vist, og skryter av hele årgangen og trenerteamet. Samtlige spillere har bidratt på treningsfeltet og sosialt for å holde årgangen sammensveiset. Mens trenerteamet bestående av ivrige og dyktige foreldre i felleskap med Jørgen og Kristian Strøm / Birger Sætre har lagt alt tilrette for god utvikling.

Hele Kvik Halden FK gratulerer G2005-årgangen.


0 Kommentar

Godt representert på G05 kretslaget

Postet av Kvik Halden FK den 26. Sep 2018

I går var første trening med Østfold sitt kretslag for gutter født i år 2005, og klubben var svært godt representert.

Tidlig oppstart
Allere før sommerferien startet Østfold Fotballkrets opp med uttakstreninger for G05 kretslaget, hvor hele seks spillere fra klubben var nominert via spill for Haldenalliansen. Guttene gjorde sakene sine bra på uttakstreningene, for i går var første vanlige trening og fortsatt var alle seks med. Kretslagstroppen skal spisses ytterligere, men vi blir ikke overrasket om de samme gutta blir å finne i kretslagstroppen også da.

God treningshverdag
G2005 er en årgang som består av i overkant av 40 spillere, hvor svært mange av de er veldig dedikerte i sitt treningsarbeid. I tillegg har de i alle år hatt mange foreldre som har bidratt både som trenere, sosialansvarlige og i fellesskap sørget for trivsel blant den store gruppa. Før årets sesong gikk Jørgen la Cour inn som hovedtrener. Med seg som assistenttrener var Kristian Strøm (frem til sommeren) og Birger Sætre (etter sommeren).

Klubben gratulerer alle guttene, laget, trenerne og foreldregruppen.


0 Kommentar

2013-årgangen er i gang

Postet av Kvik Halden FK den 18. Sep 2018

Forrige fredag hadde 2013-årgangen sin første trening i klubben, og allerede til fredag er det ny trening. Foto: Fredrik Wille

Tidlig start
Klubben har de seneste årene valgt å starte opp på høsten det året barna fyller 5 år. Treningsgruppen er felles for både gutter og jenter, og man kan prøve ut fotball frem til jul uten å måtte betale noe. I forkant av oppstarten har det vært kontakt mellom klubben og foreldre som vil bidra, men det er fortsatt ønskelig med flere foreldre som bidrar på treningsfeltet. Desto flere som bidra, desto bedre blir tilbudet til barna.

Vellykket oppstart
Hele 21 barn møtte på Strupe Kunstgress for å delta på trening forrige fredag, og det var mye fotballglede å se på treningsfeltet. Smilene satt løst, og barna var innom både krabbesista, hermegåsa, scoringstrening og småspill. Avslutningsvis samlet barna seg i ring og gjennomførte klubbens velkjente kamprop.

Det er fortsatt plass til flere, og alle som ønsker å prøve er velkomne til Strupe Kunstgress for trening førstkommende fredag kl. 17:00. Vi ønsker at alle møter minimum 5 minutter før treningsstart.


0 Kommentar

Viktig hjemmekamp i morgen

Postet av Kvik Halden FK den 16. Sep 2018

I våres vant a-laget 2-1 over Strømsgodset 2 på Marienlyst, og i morgen er det duket for returoppgjøret på Halden Stadion (foto: Halden Arbeiderblad)

Viktig tidlig-kamp
I morgen klokken 17:15 sparkes kampen i gang på Halden Stadion, og etter at Eidsvold Turn avgå poeng på lørdag er det nå muligheter for å krympe forspranget til serielederen. Vi håper du kommer å heier oss frem til seier!

«Tøff motstand i 2. Lagene til eliteserielagene»
Trener Kent Bergersen sier følgende i forkant av morgendagens kamp: Som vanlig når vi møter 2. lagene til Eliteserielagene så er det vanskelig å si akkurat hva vi møter, men at det igjen blir en blanding av unge lovende talenter og noen mer erfarne eliteseriespillere er vel ganske sikkert, stammen i laget har vært noenlunde lik gjennom sesongen.

Videre forteller Bergersen om arbeidet de gjør i Strømsgodset: De har vært en gjeng som har jobbet med kontinuitet og spillestil gjennom sesongen, og har spilt en possession orientert fotball med hurtig pasningsspill og mye bevegelse. De er faktisk det mestscorende laget i vår avdeling, imponerende av disse unge gutta.

Avslutningsvis forteller Bergersen følgende om forrige ukes kamp mot Kråkerøy, samt uken inn mot morgendagens kamp: Forrige kamp mot Kråkerøy var vi veldig gode i 1 omg, men mindre gode i 2 omg, mot Godset 2 må vi ha 2 gode omganger for å få 3 nødvendige poeng for å ta innpå 2 poeng på Eidsvold Turn som spilte uavgjort 3-3 mot Gjelleråsen i i helga.

Dette bør gi motivasjon til å få det beste ut av oss. Vi har hatt en lang og god treningsuke, og ser frem til kampen. Noe smårusk er det som vanlig inn mot kampen, men vi kommer til å stille med en meget sterk tropp.

Vi håper Haldensfolket kjenner sin besøkelsestid, og møter opp og støtter oss nå i den spennende høstinnspurten.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline