Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Øystein Lundblad Næsheim forlenger med 2 år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2021

Øystein Lundblad Næsheim, som kom til klubben i forkant av 2016-sesongen, har i dag signert en ny to-års avtale med klubben

Solid målsnitt
Lundblad Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016-sesongen, etter å ha levert svært imponerende scoringstall i Oslo-fotballen. Hans første sesong i klubben endte med mye spill ute av favorittposisjonen hans, i tillegg til nedrykk for laget. Siden 2017-sesongen har han derimot levert solide tall hvert år. Totalt står han nå med 73 mål på 120 kamper for klubben. Imponerende tall, spesielt med tanke på at det de siste to årene også har vært flere kamper som innbytter.

Fornøyd sportssjef
Sportssjef Jørgen la Cour sier følgende om Lundblad Næsheim's nye kontrakt: "Øystein er en spiller som har noen ferdigheter de andre spissene våre ikke har. Han er en konstant trussel i bakrommet, med sin gode fart og timing på løpene. Samtidig er han god på å lage rom for andre medspillere som ligger i mellomrommet. Ved siden av ferdighetene på banen er Øystein er ekstremt viktig bidragsyter i gruppen. Jeg er derfor svært glad for at Øystein blir med ut 2023-sesongen"

Haldens Jamie Vardy
Lundblad Næsheim sier selv følgende om signeringen av kontrakten:
"Da klubben tok kontakt angående forlengelse av kontrakten som går ut etter årets sesong var det aldri noen tvil for meg hva jeg ville gjøre. Prosjektet vi nå har startet på med Tor er noe som virker spennende og noe jeg ønsker å være med på videre i årene som kommer. I tillegg har mange av nøkkelspillerne våre allerede kontrakt neste sesong, noe som vil gi kontinuitet i arbeidet vårt fremover. Halden's Jamie Vardy gleder seg til fortsettelsen og håper å få luftet scoringstunga litt i årene som kommer også"


0 Kommentar

Felleskjøpet bidrar til granulatoppsamling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mar 2021


Tidligere i uken kom Felleskjøpet til Strupe for å demonstrere og låne ut en fantastisk maskinpark


Lånt ut maskinparken
Å samle opp gummigranulat som er måket av banen har de siste årene hvert en tung og tidkrevende jobb for klubbens banemannskap. Tidligere har de blåst gummien i hauger med løvblåsere, før de har samlet de opp i en trommel som har silt ut kun gummikulene. I forbindelse med årets oppsamling tok banemannskapet kontakt med Felleskjøpet for å høre om det fantes andre løsninger. Felleskjøpet stilte velvillig opp med å låne ut hele sin maskinpark. I tillegg hadde de opplæring med banemannskapet, ved Nils Henning Flaaseth fra park og anlegg i Felleskjøpet.

Fantastisk mulighet
Maskinparken for oppsamling av gummigranulat består av en K-vagnen som suger opp granulaten som en støvstuger. Herifra føres det opp i Turf Cleaneren som både renser granulatet og siler ut andre gjenstander, før de samler det i en haug. Produktet er ekstremt miljøvennlig, og tar vare på ca 95% av granulaten den samler opp. Så lenge man har vinteråpne baner uten undervarme vil det dessverre alltid bli granulat som måkes av banene. Dette er granulat som må tilbake på banene, både av miljømessig hensyn og for å ikke ødelegge banene.

Banemannskapet hadde i utgangspunktet tenkt å invitere andre klubber fra Østfold for å vise frem maskinparken og effektiviteten, men grunnet dagens smittesituasjon var dette noe som ikke lot seg gjøre. 


Klubben ønsker å rette en stor takk til Felleskjøpet som gratis låner ut hele maskinparken i tre uker, samt har innført opplæring for banemannskapet. 

Takk også til Elisenberg Elektro for utlån av nødvendig strømkabler.


0 Kommentar

Comfort Jørgensen stiller alltid opp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2021


Comfort Jørgensen har vært og er en viktig samarbeidspartner for klubben, og ofte stiller de opp på kort varsel

Lekkasje i kiosken
I helgen fant en av klubbens frivillige ut at det var blitt vannlekkasje i kioskbygget på Strupe Kunstgress. En kjapp henvendelse til Comfort Jørgensen, og allerede i går var de på plass for å utbedre feilen. Ikke nok med at de utbedret feilen, men dette gjorde de også som en ren gave til klubben. Fungerende daglig leder, Veronika Lund sier følgende om samarbeidet: "Det å ha en slik samarbeidspartner som alltid finner tid til på kort varsel er fantastisk. I tillegg til at de stadig strekker seg utenfor samarbeidsavtalen og gir oss både gaver og arbeidstimer er fantastisk."

Kaffen blir klar
Denne uken har terminlistene i barne- og ungdomsfotballen kommet, og selv om det ikke ser slik ut akkurat nå håper både forbundet og klubben at seriespillet for barn- og ungdomsfotballen kommer i gang i løpet av våren. I den forbindelse er det svært kjærkomment med en fungerende kiosk. I tillegg benytter banemannskapene og de frivillige som hjelper til i blant kiosken til å koke seg velfortjent kaffe.

Tusen takk til Comfort Jørgensen


0 Kommentar

Fresenius Kabi fortsetter samarbeidet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2021

Fresenius Kabi har vært samarbeidspartner med klubben i flere år, og nå fortsetter samarbeidet

Globalt selskap
Fresenius Kabi er "et globalt selskap som har spesialisert seg på legemidler og teknologi for infusjon, transfusjon og klinisk ernæring. Våre produkter og tjenester brukes i behandlingen av kronisk syke og kritisk syke pasienter." Fabrikken ligger som alle Haldensere vet ved innkjøringen til byen, mens markedsavdelingen har kontor i hovedstaden-

Veldig takknemlig
Fresenius Kabi har i flere år vært samarbeidspartner med klubben, og de siste årene har klubbens 9'r bane hatt navnet "Fresenius Kabi-banen". Ettersom samarbeidet nå fortsetter vil banen fortsette med dette navnet. Fungerende daglig leder, Veronika Lund, sier følgende om samarbeidet: "Det er en spesiell og krevende tid både for oss og mange av byens bedrifter. At Fresenius Kabi fortsetter samarbeidet er noe vi som klubb er veldig takknemlige for."


0 Kommentar

Ivan Sesar er klar for klubbens a-lag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2021

31 år gamle Ivan Sesar har i ettermiddag skrevet under på en kontrakt som binder han til klubben ut 2021-sesongen

Lang og bred erfaring
Ivan Sesar har lang og bred erfaring fra godt nivå, og har blant annet spilt på øverste eller nest øverste nivå i Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Romania, Tyrkia og Finland. I tillegg har han to landskamper og seks U21-landskamper for Bosnia-Hercegovina. Sesar er hovedsakelig midtbanespiller, og har oftest spilt som et anker på midten. I tillegg er han godt kjent med midtstopperrollen, og dermed styrker han konkurransen i to lagleder. 

Fornøyd sportssjef
Sportsjef, Jørgen la Cour sier følgende om signeringen av Ivan Sesar: "Vi er veldige glade for å signere Ivan. Det er en spiller med enorm erfaring, blant annet landskamper for Bosnia. Det vitner om en spiller med god kvalitet. I tillegg til å tilføre mye på trening og i kamp, så er han gull verdt ovenfor våre unge spillere. I tillegg er han svært profesjonell både på og utenfor banen. Slike verdier ser vi etter hos spillerne våre.


0 Kommentar

Orhan Simsek har signert på 1 års kontrakt med klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2021

Orhan Simsek har tidligere rykket opp fra PostNord-ligaen med KFUM, nå er han klar for spill i Kvik Halden FK

Trengte keeper
Siden det ble klart at David Paulmin forlot klubben i vinter har det vært klart at klubben har vært på jakt etter en keeper. Flere har vært på prøvespill, og en av de er Orhan Simsek. Han har imponert trenerteamet og sportsjefen såppass at han nå er klar for spill i keeperdrakta ut 2021-sesongen. Orhan får draktnummer 1, og vil danne et svært godt keeperteam med Thomas Johannesen.

Tatt godt i mot
Simsek selv sier følgende om signeringen: "Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av spillergruppa og trenerne. Kvik Halden er et godt lag som de siste årene har kjempet i toppen av divisjonen. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få til ett opprykk med klubben. Tidligere har jeg god erfaring fra 2. divisjon, og jeg håper jeg kan bidra med min erfaring inn i spillergruppa.


0 Kommentar

Årets medlem 2020 - Rune Grimstad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2021

I går kveld gikk klubbens årsmøte av stabelen, og i den forbindelse ble Rune Grimstad kåret til årets medlem i 2020

Lang og trofast frivillig
Rune Grimstad har bidratt i klubben i en årrekke, spesielt rundt 2005-årgangen. De senere årene har han gradvis tatt på seg flere ansvarsområder i klubben, og nedenfor ser du flere av punktene som gjorde at Grimstad ble årets medlem i 2020.

- Tok i 2020 ekstra ansvar som corona-veileder for trenere og lagledere med kursing
- Engasjerte seg med å seksjonere anlegget på Strupe slik at det var mulig å trene flere årganger samtidig innenfor corona-restriksjonene.
- Engasjert seg i barne- og ungdomsutvalg som frivillig, med et brennende engasjement for utvikling av egne talenter.
- Bidratt med å utarbeide dokument til styret på hvordan klubben kan klare å etablere seg i Interkrets-serien på guttesiden, og Regional-serien på jentesiden. Dette er med å gi et godt grunnlag for at egne spillere kan gå hele veien opp på seniorlagene.
- Tatt en rekke initiativ til dugnad på Strupe, både i ballbu, oppsetting av nye mål osv.
- Alltid til å stole på, og sier aldri nei til en forespørsel om frivillig arbeid.
- Ved nesten hver hjemmekamp for a-laget stilt opp som vakt.

Hele årsmøtet applauderte Grimstad i den digitale gjennomføringen, før blomstene og vasen ble levert på døra. Klubben gratulerer Rune.


0 Kommentar

Utsatt seriestart for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2021

Seriestart i PostNord-ligaen er utsatt til 1.mai-helgen

Utsatt
Norges Fotballforbund (NFF) har i samråd med Norsk Toppfotball (NTF), Toppfotball Kvinner (TFK) og Divisjonsforeningen (DF) bestemt at seriestarten for samtlige turneringer i toppfotballen utsettes til helgen 1.-2. mai. Konkurranseansvarlig i NFFs konkurranseavdelinge Nils Fisketjønn sier følgende til fotball.no:

"Vi har stor forståelse for at i en krevende situasjon med økende smitte i deler av landet at fotballen må være med å redusere reiseaktivitet. Vi utsetter derfor all seriespill til mai. Dialogen med myndighetene er god, men signalene vi har mottatt går tydelig i en retning om at det er for tidlig å åpne opp. For å skape forutsigbarhet tar derfor fotballen dette nå til etteretning og utsetter oppstarten. Under rådende omstendigheter kommer opprinnelig oppstart for tidlig."

Den kommende uken vil det bli vurdert nærmere detaljer om seriespillet, herunder hvordan sluttspill, kvalifiseringsspill og NM skal kunne gjennomføres.


0 Kommentar

Marouane Mounji klar for klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mar 2021


Marouane Mounji har tidligere spilt i 2. og 3. divisjon - nå er han klar for Kvik Halden FK

Tok selv kontakt
Mounji tok tidligere i vinter kontakt med sportsjef, Jørgen la Cour, da han skal jobbe i byen. Over flere uker har han trent med a-laget, og hovedtrener Tor Thodesen og la Cour har likt det de har sett. La cour sier følgende om signeringen: "Marouane tok selv kontakt, og har vist seg frem på en positiv måte på trening. En teknisk god spiller, som har kapasitet til å gå av motstanderen i 1 mot 1 situasjoner. En spiller som forsterker treningsgruppa, og som kan ta steg og kjempe om en plass i start 11'eren.

Beste versjon av meg selv
Mounji selv har følgende å si: "Jeg er veldig glad for å ha signert for Kvik Halden. Måket mitt er å få spille så mye som mulig, og alltid være den beste versjonen av meg selv. Jeg kommer fra Follo FK hvor jeg har spilt i 3 år. Jeg har tidligere erfaring fra 2. divisjon, og er godt kjent med nivået. Trives best i en kantrolle, men kan bekle de fleste posisjoner fremover på banen." 


0 Kommentar

Husk å bruk Fritidskortet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Mar 2021

I disse dager sender klubben ut treningskontigenter, og i den forbindelse minner vi alle på å bruke Fritidskortet

Halden kommune har fått forlenget prosjektperioden for Fritidskortet, og er foreløpig med på prosjektet ut våren 2022. Det innebærer at barn og unge mellom 6 og 18 år (født i 2015 til og med 2003) får tilgang på 1000 kroner til faste og organiserte fritidsaktiviteter i hver av de følgende periodene: 

  • Våren 2021 (1. januar 2021 - 31. juni 2021)
  • Høsten 2021 (1. juli 2021 til 31. desember 2021)
  • Våren 2022 (1. januar 2022 til 31. juni 2022

Vi minner om at pengene ikke blir overført fra en periode til en annen, så du må selv sørge for å bruke opp saldoen på ditt Fritidskort før periodens utløp.

Miljøkontakt 
Har du spørsmål kan du kontakte klubbens miljøkontakt - Benedikte Aasgaard. Send e-post på miljokontakt@kvikhalden.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline