Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Planlegger for Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Feb 2021

Om 73 dager sparkes forhåpentligvis årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup i gang

Planlegger for ordinær turnering
Remmen Cup skulle gått av stabelen forrige helg, men grunnet daværende smittesituasjon og retningslinjer lot det seg dessverre ikke gjøre. Planleggingen av Fredriksten Sparebank 1 Cup startet tidlig i januar, men grunnet usikkerhet har planleggingen vært vanskelig. Nå har det åpnet for kamper innad i egen kommune, og med godt i overkant av 2 måneder til turneringsstart planlegges det derfor for normal turnering. Påmeldingen har til tross for dagens situasjon vært god, og allerede er 32 lag påmeldt til turneringen.


Besøk turneringens hjemmeside og meld på ditt lag her


Ta forhåndsregler
I forhold til at situasjon kan snu fortere enn man rekker å planlegge gjør man nå en rekke tilrettelegginger i forbindelse med turneringen. For det første trenger man ikke betale påmeldingsavgift før nærmere turneringen, slik at man slipper styret med refusjon om det skulle bli avlyst. I tillegg vil selvfølgelig betalt påmeldingsavgift bli refundert dersom turneringen ikke lar seg gjennomføre. Man har også allerede utarbeidet en "plan b", som går ut på at kun lag fra Halden kommune kan delta på turneringen.


Besøk turneringens hjemmeside og meld på ditt lag her0 Kommentar

Nok en treningskamp avlyst

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2021

Oppkjøringen til a-laget har ikke gått som planlagt så langt, og heller ikke i dag blir den første treningskampen spilt

Krevende oppkjøring
Da oppkjøringen startet 11. januar var det uten hovedtrener på plass. I tillegg var assistent og toppspillerutvikler Heidar Juliusson i innreisekarantene, etter å ha feiret jul og nyttår på Island. Dermed måtte Jørgen la Cour lede de første treningene. Mandag 25.1 ledet Tor Thodesen sin første økt, men allerede etter en uke på feltet ble det treningsforbud i Halden etter mutantutbruddet i byen. Dermed ble det treningsstopp frem tom. 10.2. Treningskampene mot henholdsvis Asker, Strømmen og Skeid er blitt avlyst, og i går ettermiddag ble også dagens kamp mot Fram Larvik avlyst

21 spillere på kontrakt
Siden 2020-sesongen har Fabian Stensrud Ness og Eirik Vestby kommet inn, mens de 19 andre var i klubben også i fjor. En del spillere har vært innom på prøvespill, men foreløpig er ingen flere signerte. Sportssjef Jørgen la Cour sier følgende om status: "Vi har allerede det aller meste på plass, men med kun 1 keeper på kontrakt sier det seg selv at vi skal ha inn en keeper til. I tillegg har vi langtidsskader på den rutinerte stoppertrioen Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund og Ole Strømsborg. Det er mulig vi derfor også skal ha inn en midtstopper til. 

Usikkerhet rundt treningskamper
På pressekonferansen til regjeringen i går kom det frem at treningskamper i toppfotballen ikke er lov, og i den forbindelse er det mye usikkerhet om når første treningskamp spiller. Det som er sikkert er at Norges Fotballforbund begynner å frykte at seriestarten må forskyves. Ut i fra medisinsk perspektiv må alle toppfotballklubbene komme i gang med treningskamper senest 4 uker før seriestart. Dermed begynner det å haste om man skal forholde seg til planlagte terminlister.


0 Kommentar

Vil du bidra til å bedre hjemmekamper på Halden Stadion?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Feb 2021

I går var det nøyaktig 2 måneder til a-lagets første hjemmekamp i 2021-sesongen, og nå starter planleggingen. Foto: Halden Arbeiderblad

Voksende arrangement
Siden a-laget rykket opp til PostNord-ligaen har arrangementet av a-lagets hjemmekamper vokst i omfang. I 2019 var det i gjennomsnitt over 700 tilskuere på lagets hjemmekamper, med 2 724 tilskuere mot Fredrikstad FK som tilskuerrekord. 2020-sesongen gikk dessverre med få tilskuere på Halden Stadion grunnet smittervernsregler, men nå planlegger vi for at årets sesong går som tilnærmet normalt. Vi ønsker å gi en enda bedre opplevelse til tilskuerne, i tillegg til kravene som stilles fra forbundet ift til spill i PostNord-ligaen.


Bli med på Folkeveggen!


Informasjons- og kartlegginsmøte
Klubben har allerede mange frivillige i sving på kampene, men søker nå flere til å bidra med å løfte arrangementet til et nytt nivå. Blant oppgavene det trengs hjelp til er banevakt, loddselger, billettør, kioskvakt m.m.. Om du sitter med en arrangementsspire i deg, og vil hjelpe til med å skape gode arrangement for våre tilskuere og gjester er du velkommen til å ta kontakt via larspetter@kvikhalden.no

Vi planlegger for et informasjonsmøte i uke 10, men avventer litt med å spikre dato ift til smittevern. Vi ønsker svært gjerne å gjennomføre et fysisk møte, og derfor avventer vi noe. Er du interessert i å bidra kan du derfor i første omgang ta kontakt via larspetter@kvikhalden.no eller via 905 21 846


Bli med på Folkeveggen!


Frivillig arbeid
De som bidrar kommer selvfølgelig gratis inn på den aktuelle kampen, og om man ønsker å bidra 5 ganger eller mer får man sesongkort slik at man kommer gratis inn på resterende kamper. 


0 Kommentar

Bli med på Folkeveggen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Feb 2021

2020 ble et svært annerledes år, og 2021 er fortsatt svært usikkert ift til klubbdrift. Derfor lanserer klubben nå Folkeveggen

Ulike tiltak
Siden covid-19 satt en stopper for all aktivitet i mars 2020 har det ikke vært lett å drive en fotballklubb. Siden den gang har klubben satt i gang flere ulike tiltak, blant annet live-sending og salg av sofabilletter, elektroniske loddsalg og draktauksjon. Nå er det et nytt tiltak satt i gang, og det har blitt reist en folkevegg ved inngangen til Strupe Kunstgress.

Samlende tiltak
"Med bredden mot toppen", et mangfold av gutter og jenter fra 5 år og helt opp til a-laget som en del av toppfotballen. Klubben består av over 550 aktive spillere, og ansatte er i sving hver eneste dag. Folkeveggen er et tiltak for alle, og de som bidrar vil få sitt navn opp på veggen. Supportere, samarbeidspartnere, spillere, trenere, tidligere spillere, tidligere trenere, haldensere - alle med hjerte for klubben kan bli med på Folkeveggen. Frem til 1.8 vil det være mulig å kjøpe seg permanent plass på veggen.

Slik blir du en del av Folkeveggen
- For å få ditt navn på veggen koster det 500,-. Benytt deg av Vipps til 509807, og skriv navnet du vil ha trykket på veggen i kommentar på Vipps (Eks. Ola Nordmann)

- Ønsker du å samle familien og ha familienavnet koster det 1000,-. Husk å skriv i kommentar på Vipps hvilket navn som skal brukes (Eks. Familien Johansen)

- Ønsker din bedrift å få sitt navn på veggen koster det 5000,-, og du tar kontakt via larspetter@kvikhalden.no.


0 Kommentar

Jensen & Scheele Auto og Bil AS blir sølvsponsor de 2 neste årene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Feb 2021

Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bil AS forlenger sitt samarbeid med klubben, og blir sølvsponsor de 2 neste årene.

Viktig samarbeid
Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bil AS har begge vært samarbeidspartnere av klubben over lang tid. Dette er et godt samarbeid som gir klubben gode avtaler på biler både til trenere og spillere. Ved siden av dette er det gode og trygge biler, og klubben disponerer i dag både en varebil og en 9-seter som brukes daglig.

Takknemlige
Klubben er svært takknemlige for at Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bil AS fortsetter samarbeidet med klubben.


0 Kommentar

Endringer i a-lagets treningskamper

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Feb 2021

Tor Thodesen sine gutter startet opp treningene igjen forrige torsdag, og er nå godt i gang. Foto: Halden Arbeiderblad

Mange på feltet
I starten av oppkjøringen var det kun 14-15 spillere å plass på trening, mens denne uken har det vært over 22 spillere på hver trening. Flere prøvespillere er på plass, samtidig som Markus Manirakiza og Ludvig Wille fra klubbens G19 lag følger a-lagets treninger. Flere av prøvespillerne har vist seg frem på en positiv måte, men klubbens sportsjef, Jørgen la Cour, har følgende å si om prøvespillerne: "Det er absolutt klubbers marked om dagen, og det er veldig mange ledige spillere. De som har vært, og er, hos oss har gjort det bra, men vi stresser ikke av den grunnen."

Usikker hverdag
A-lag fikk som kjent en 10 dagers treningsstopp når Halden var ring 1 kommune, og etter lørdagens økt ble de satt i karantene på nytt. Denne gangen var det kun avklaringskarantene, og allerede søndag kveld var de ute av karantenen. Denne uken er derimot både Thomas Skjødt-Johansen og Ludvig Wille i karantene, mens Ådne Midtskogen og Markus Kaasa er i avklaringskarantene.

Endringer i treningskampene
Alle kamper i alle idretter ble satt på vent ut 16. februar, og i etterkant av dette ble det kjent at hvert lag kun får spille 5 treningskamper i forkant av serien. I tillegg skal man tilrettelegge for kortreiste kamper, og dermed går den planlagte treningskampen mot Jerv ut. Dermed skal a-laget spille følgende treningskamper før sesongstart:

DatoDagKl.HjemmelagBortelagResSted
30.01.2021Lørdag1630Kvik Halden FKStrømmen IFAvlystØstfoldhallen
06.02.2021Lørdag1630Kvik Halden FKAskerAvlystØstfoldhallen
13.02.2021Lørdag1330Kvik Halden FKSkeidAvlystØstfoldhallen
20.02.2021Lørdag1400Fram LarvikKvik Halden FK
Larvik
26.02.2021Fredag1900Kvik Halden FKBærum
Østfoldhallen
06.03.2021Lørdag1300Kvik Halden FKEidsvold
Østfoldhallen
06.03.2021Lørdag1530Kvik Halden FK 2Fredrikstad FK 2AvlystØstfoldhallen
21.03.2021Søndag1500JervKvik Halden FKAvlystGrimstad
27.03.2021Lørdag1300Kvik Halden FKMoss FK
Strupe KG
27.03.2021Lørdag1530Kvik Halden FK 2Moss FK 2AvlystStrupe KG
02.04.2021Fredag1300NotoddenKvik Halden FK
Notodden10.04.2021Lørdag1600FlorøKvik Halden FK
SERIESTART

0 Kommentar

PEAB er med videre som bronsesponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Feb 2021

PEAB ble samarbeidspartner med klubben i 2020, nå fortsetter de som bronsesponsor i 2021

Ledende i norden
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med ca. 15 000 ansatte, og en omsetning på 57 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne. I Norge har Peab ca 1 800 medarbeider, og en årlig omsetning på ca. 8 milliarder kroner.

Klubben er svært takknemlige for at PEAB ønsker å være en samarbeidspartner med klubben også i 2021.0 Kommentar

Halden Arbeiderblad fortsetter som gullsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Feb 2021

Halden Arbeiderblad fortsetter sitt samarbeid med klubben, og fortsetter som gullsponsor

Viktig samarbeidspartner
Halden Arbeiderblad har i en årrekke vært samarbeidspartner med klubben, og det gode samarbeidet fortsetter. Samarbeidet gjør at klubben har mulighet til å markedsføre a-lagskamper samt andre arrangementer på en svært god måte. I tillegg til samarbeidet er Halden Arbeiderblad opptatt av å god sportsdekning i byen, noe som bidrar til å skape en flott ramme rundt klubben.

En del av Amedia
Halden Arbeiderblad er en del av Amedia-konsernet, og har de siste årene gjennomført en enorm digital satsning. Dette kommer også klubben tilgode, da det er krav fra Postnord om at alle hjemmekamper streames. Dette produserer Halden Arbeiderblad på en glimrende måte.


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Feb 2021

Kvik Halden FK's årsmøte avholdes 11. mars kl. 19.00

Usikker situasjon
På grunn av dagens corona-situasjon er det foreløpig usikkerhet knyttet til om møtet på gjennomføres digitalt eller med fysisk oppmøte. I den forbindelse er klubben avhengig av oversikt over hvilke av klubbens medlemmer som kommer. Om du skal delta på årsmøte må du derfor sende påmelding til veronika@kvikhalden.no med navn og telefonnummer. Nærmere årsmøte vil det komme informasjon om hvordan selve møtet gjennomføres.

Forslag og saksliste
Forslag som skal behandles på årsmøte må sendes til veronika@kvikhalden.no senest 2 uker før årsmøte. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.


0 Kommentar

Flere samarbeidspartnere med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Feb 2021

Selv i en vanskelig og usikker tid er seks av klubbens samarbeidspartnere med videre.

Svært takknemlig
Stadig endret smittesituasjon og et fjorår som på mange måter ikke ble som forventet. Allikevel er seks av klubbens samarbeidspartnere med på videre samarbeid. Pipe Eksperten, Bee2bee, Andersen & Mørck, Møbelringen Ivar Sæter AS, Riis Elektro AS og Logiq er alle med på samarbeid også i tiden fremover. Klubben setter enorm pris på at bedriftene nå forlenger sitt samarbeid, i tillegg i en svært vanskelig og usikker tid. 
Støtten fra samarbeidspartnere er uvurderlig for klubben, og all støtte fra samarbeidspartnere bidrar til at klubben kan fortsette sin drift.

Klubben takker for støtten, og gleder seg til videre samarbeid.


0 Kommentar

Ny treningskamp avlyst for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Feb 2021

A-lagets hadde planlagt treningskamp mot Asker lørdag 6.2, men grunnet smittesituasjon er denne nå avlyst

Følger anbefalinger
Klubbens a-lag regnes som en del av toppfotballen, og har med det andre retningslinjer og smittevern enn det som defineres som breddefotballen. Det innebærer at a-laget i utgangspunktet kunne ha trent som vanlig fra 1.2, men grunnet misforståelser et sted mellom NIF, NFF, kretser og kommuner ble aktiviteten satt på pause i går og i dag. Etter planen kan a-laget trene fra i morgen av, men her venter klubben på endelig bekreftelse. Selv om a-laget er en prestasjonsgruppe som er en del av fotballen er klubben opptatt av å følge retningslinjer og krav. Derfor vil a-laget ikke starte opp treningen før man er 100% sikker på at dette er innenfor retningslinjene.

Ny kamp avlyst
A-laget skulle allerede ha spilt en treningskamp, men etter smitteutbruddet i Nordre Follo ble det tidlig klart at kampen mot Skeid ble avlyst. Til lørdag skulle Asker i utgangspunktet stått på motsatt banehalvdel. Som en del av toppfotballen må alle treningskamper søkes NFF om å få gjennomført, og på søndag var treningskampen godkjent. Likevel skjer det stadig endringer, og etter smittesituasjon i Halden og Østfold i helgen har NFF og FHI kommet med kontrabeskjed. Derfor er også helgens kamp mot Asker avlyst.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline