Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Oppdatert informasjon angående smittesituasjon i Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Jan 2021

Halden Kommune har i kveld vedtatt lokale forskrifter som får følger for aktiviteten frem tom 10.2

Følger lokale vedtak
Smittesituasjonen er svært uoversiktlig i Halden, og i den forbindelse stenger klubben ned alle organiserte aktivitet frem til og med 10.2. Det betyr at treninger både for breddelagene og a-laget som går under en del av toppfotballen utgår den neste uken. Vi oppfordrer våre trenere om å anbefale egentrening for klubbens spillere, men understreker at dette skal gjøres i samsvar med gjeldene smittevernregler.

Strupe Kunstgressanlegg stenges
Nytt i dagens lokale vedtak er følgende tekst:
"Offentlige steder og virksomheter der det foregår organiserte kultur-, idretts-, og fritidsaktiviteter skal holde stengt." 

Dette punktet tolker klubben til at Strupe Kunstgressanlegg stenges av Halden Kommune. Derfor minner vi om at egentrening må gjennomføres andre steder. I tillegg oppfordrer vi våre aktive medlemmer til å unngå forsamlinger på Strupe Kunstgressanlegg eller andre steder. Punktet og resten av den lokale forskriften kan du lese på
Halden Kommune sine nettsider.

Smittekontakt og drift
Vi informerer også om at klubbhuset vil være stengt for alle besøkende i denne perioden.

I forhold til den daglige driften av klubben er daglig leder Haris Juklo fortsatt sykemeldt, og i den forbindelse kan henvendelser angående den daglige driften sendes til Lars Petter Brevig. Han vil samtidig fortsette å lede fotballfritidsordningen, så han er ikke like tilgjengelig per telefon. I den forbindelse oppfordres man til å sende e-post til larspetter@kvikhalden.no, eller sende sms til 905 21 846.

Dersom det skulle bli smitte i noen av våre egne årganger og oppfølging så kan alle henvendelser rettes til vår smitteverns- og smittesporingsansvarlig Tone Ulekleiv.

Også her oppfordres man til å sende e-post til toneulekleiv@gmail.com eller sende sms til 95902024.


0 Kommentar

Berg Sparebank forlenger - Loxy er ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jan 2021


Berg Sparebank forlenger sitt samarbeid som generalsponsor, mens Loxy er ny samarbeidspartner.

Uvurderlig støtte
Berg Sparebank har vært samarbeidspartner for klubben i en årrekke, og deres avtale som generalsponsor gikk ut ved årsskifte. Dialogen med Berg Sparebank startet i høst, og det var aldri noen tvil om de skulle være med videre. I tillegg til å øke sitt beløp som generalsponsor har de også sørget for at klubben er kvitt sin negative egenkapital. Den negative egenkapitalen har hengt igjen siden klubben nesten gikk konkurs tidlig på 2000-tallet, og med økonomikrav fra forbundet er egenkapitalen en ting som vurderes.

Loxy blir viktig
Samtidig som det blir offentliggjort at Berg Sparebank fortsetter som generalsponsor blir det også offentlig at et samarbeid med Loxy er i boks. Loxy har tatt på seg ansvar for å trykke alt trenings- og reisetøy til klubbens a-lag og damelag. Ikke bare gjør dette at administrasjonen slipper å bruke utallige timer på å trykke, men i tillegg blir kvaliteten av ypperste klasse. Allerede er en god del av a-lagets treningstøy ferdig trykket og kvaliteten er fantastisk.

Svært takknemlig
Klubbens daglige leder, Haris Juklo har følgende å si om avtalene: "Avtalene med Berg Sparebank og Loxy er fantastiske for oss som klubb. Det sikrer at vi kan fortsette å videreutvikle oss, både på banen, i klubben og i administrasjon. At Berg Sparebank hjelper oss med den negative egenkapitalen ved et ansvarslån er noe vi er svært takknemlige for. I tillegg fortsetter de som generalsponsor, og øker også sin støtte. Samarbeidet med Loxy gjør at vi ser bedre, og mer profesjonelle, ut i treningstøyet vårt, samtidig som vi får vist frem flere av samarbeidspartnere våre. I tillegg gjør det at administrasjon ikke trenger å bruke mange timer på å trykke. Alt i alt er dette to avtaler som er fantastiske for oss.


0 Kommentar

Det gode skole-klubb samarbeidet med Idrettsfag Halden fortsetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jan 2021

Klubben har de siste årene hatt et godt samarbeid med Idrettsfag Halden, og nå styrkes det ytterligere

Godt fungerende samarbeid
Samarbeidet mellom Idrettsfag Halden og klubben startet tilbake i 2018, og siden den gang har samarbeidet stadig blitt utviklet til det bedre. Fra klubbens sin side er de tilstede på alle fotballøktene, og i høst var de på plass med 2 trenere til hver økt. Dette gir glimrende mulighet til å gi gode og detaljerte tilbakemeldinger til hver enkelt spiller. I tillegg er klubben delaktig i planleggingen av toppidrett-fagets årsplan. Klubben er opptatt av den fysiske treningen, og var i vinter tilstede på Porsnes og fulgte opp det fysiske programmet som ble gjennomført.

Fornøyd skole
Josef Myhren Bouchleh er toppidrettsansvarlig på Halden VGS idrettsfag, og sier følgende om samarbeidet: Kvik Halden prioriterer utviklingsarbeidet og ønsker å gi unge ambisiøse haldensere gode forutsetninger for å lykkes i idretten sin. Et godt samarbeid med skolen er essensielt for å ha kontroll på spillernes totalbelastning. Vi har derfor utviklet et godt samarbeid mellom Idrettsfag og klubben. Samarbeidet omhandler kompetansedeling på tvers, blant annet ved at klubben stiller med trenere på fotballtreningene. Idrettsfag Halden stiller i tillegg med kompetanse og teknologisk utstyr til å gjennomføre fysiske tester på lagene i klubben. I tillegg er det en tett dialog mellom trenerne i klubben og lærerne på skolen slik at både skole- og treningshverdagen til hver enkelt spiller optimaliseres med hovedmålsetting om å prestere både på skolen og på fotballenbanen.

For å se mer om hverdagen på Idrettsfag Halden videregående skole inkludert hverdagen på toppidrett fotball - følg linken nedenfor:

Idrettsfag - Halden videregående skole - YouTube


0 Kommentar

Remmen Cup 2021 avlyses

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Jan 2021

Etter planen skulle Remmen Cup 2021 vært gjennomført om fire uker, men nå er det bestemt at turneringen avlyses.

Tung avgjørelse
Remmen Cup 2021 var godt i gang med planleggingen, og allerede var nesten 40 lag påmeldt. Dette er halvparten av lagene som deltok i fjor, men i år har man valgt å ikke markedsføre turneringen på samme måte. Man har kun sendt en invitasjon til lokale klubber. Det har vært en svært tung avgjørelse å ta, men det var kanskje utopi å planlegge for turneringen i det hele tatt. Slik smittesituasjon ser ut i dag, og med dagens retningslinjer er det ingenting som tilsier at Remmen Cup kunne bli gjennomført, selv med færre deltagende lag, smittevern og pauser mellom ulike grupper i hallen.

Håper på Fredriksten Sparebank 1 Cup
Turneringsansvarlig, Lars Petter Brevig, sier følgende om avlysningen av Remmen Cup: "Det er svært trist å avlyse turneringen som for mange barn er den første turneringen de er med på. Likevel har vi selvfølgelig respekt og forståelse for smittevernsituasjonen. Da vi begynte planleggingen av Remmen Cup så det litt lysere ut, men nå er det viktigste at barn har et idrettstilbud i form av trening å gå til. Vi har hatt dialog både på NFF Østfold og kommuneoverlegen (gjennom Halden Idrettsråd), og avgjørelsen om å avlyse har vi drøyd i det lengste med å ta. Nå er planleggingen av Fredriksten Sparebank 1 Cup
 godt i gang, og vi håper virkelig turneringen lar seg gjennomføre i starten av mai.

NB: Til lag som allerede har betalt påmeldingsavgiften så refunderes selvfølgelig pengene.


0 Kommentar

Tor Thodesen blir ny hovedtrener for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jan 2021

Tor Thodesen har i dag skrevet under på en kontrakt som gjør han til a-lagstrener de 2 neste årene.

Lang og ulik erfaring
Thodesen startet sin trenerkarriere i Lyn, tilbake i 1990, som keepertrener. Deretter var han hovedtrener for Asker sitt damelag, før han ble keepertrener i Vålerenga. Deretter var han assistent trener både i Flora, Esland sitt landslag og i SK Brann. I 2003 startet hovedtrenerkarrieren for alvor, da han ledet Norheimsund til opprykk. Deretter fulgte fire år i Sandefjord, hvor spesielt de tre første årene var svært suksessrike. Opprykk til eliteserien, og ikke minst ledet han laget til Cupfinalen i 2006. Etter Sandefjord har han vært hovedtrener både i Moss FK og Tønsberg, i tillegg til assistenttrener i Baniyas i de forente arabiske emirater. Han har også vært hovedtrener i Hønefoss, og nå sist i Helsinki IFK. I tillegg har han mastergrad fra Norges Idrettshøyskole og fullført UEFA Pro lisens.

Fornøyd styre
Styreleder Ronny Stavem har følgende å si om trenervalget: "Etter en grundig prosess er vi nå glade for å ha kommet til enighet med en ny hovedtrener for gutta på a-laget. Vi har hatt gode sportslige resultater og kjempet i toppen av Postnord i to år nå, og vi mener at Tor har riktig erfaring, tyngde og kompetanse til å videreføre det gode arbeidet som Kenta startet på. Med Tor på laget så får vi en dyktig trener som har erfaring fra toppnivå i både Norge og utlandet, og vi har tro på at han også kan bidra på flere områder for å utvikle klubben videre til å ta neste steg. Vi har så å si en fulltallig tropp med rutinerte spillere som har vært med lenge, og flere nye spennende unge som er sultne på å vise seg fram i år. Så hvis vi slipper det skademarerittet vi fikk i fjor, så har jeg stor tro på at med Tor på laget nå så vi kjempe i toppen av Postnord også i år."

Positivt inntrykk
Thodesen selv har følgende å si om sin nye trenerjobb: "Jeg har et positivt inntrykk av klubben siden langt tilbake. Lenge før det ble aktuelt å komme hit. Jeg er glad for at det er flere ansatte, for ellers er det fort gjort at man blir litt alene som trener på dette nivået. Min ambisjon er at vi skaper entusiasme og et engasjement i laget. Det vil bringe oss både interesse og resultater. Som lag ønsker jeg at vi spiller med høy intensitet. I bunnen ligger ønsket om å dominere motstanderne gjennom å ha ballen. Når vi mister den ønsker jeg å vinne den tilbake fort og angripe fort dersom det er mulig.


0 Kommentar

Jørgen la Cour tar over sportsjefrollen for seniorlagene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jan 2021

Jørgen la Cour kom tilbake til klubben fra 1. januar, og allerede 1. februar får han større ansvar

Sportsjef barne- og ungdomsfotballen
Jørgen la Cour er som kjent tilbake fra et snaut år som trener i Lillestrøm. Da han startet på jobb 1. januar var det som sportsjef for barne- og ungdomsfotballen. En stilling som tidligere har ligget under andre arbeidsoppgaver, men som nå ble en egen stilling. la Cour er godt i gang med arbeidet, og har i første omgang jobbet med å skape en felles forståelse av hvordan treningene bygges opp. Dette er første leddet i å skape en rød tråd i spillerutviklingen i klubben.

Endringer i klubben
Haris Juklo har de siste årene fungert både som daglig leder og sportsjef for seniorlagene. Spesielt på herresiden har dette skapt interessekonflikter da han ofte blir sittende i diskusjoner med seg selv. Fra 1. februar vil derfor la Cour ta over rollen som sportssjef også for a-laget og damelaget. Dermed får han nå sportslig ansvar for hele klubben, hele veien fra barnefotballen og opp til seniorlagene.

Gleder meg
la Cour selv sier følgende om de nye arbeidsoppgavene: Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som sportsjef for hele klubben, og har klare planer og ideer om hva som bør gjøres. Først og fremst har jeg startet jobben med å lage en rød tråd, altså en felles spillemodell, treningsstruktur og ukesstruktur for lagene i ungdomsavdelingen. Vi må jobbe med de samme prinsippene og konseptene gjennom hele klubben for å skape en identitet. For a-laget sin del så har det handlet om å bygge et sterkt team og støtteapperat, samt å bygge opp en slagkraftig stall med riktig profil. For damelaget sin del handler det om å skape et seniorlag med gode rammer. Dette slik at alle de aktive jentene vi har i klubben får forbilder og noen å se opp til. Deretter blir det på sikt å jobbe så godt med utviklingen at laget rykker opp til 2. divisjon.


0 Kommentar

Eirik Vestby klar for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Jan 2021

Eirik Vestby har i dag signert en 2-års kontrakt med klubben, som gjør han til a-lagsspiller de neste 2 årene.

Kommer fra Fredrikstad FK
Vestby er født i 2000, og kjennetegnes som en god bakromsspiss. Han kommer fra spill i Fredrikstad FK, hvor han i fjorårs sesongen fikk sin debut for a-laget. Det ble med 2 innhopp for a-laget, men etter klubbens opprykk fikk han ikke tilbud om ny kontrakt. I tillegg til 2 kamper for a-laget har unggutten spilt hele 34 rekruttkamper for aristokratene. På de 34 kampene har det blitt 15 scoringer for unggutten.

Vil ta ytterligere steg
Vestby har signert på en 2-års kontrakt og har følgende tanker om sin nye hverdag: "Kvik Halden er en spennende klubb som har kjempet i toppen av PostNord-ligaen de siste to sesongene. Jeg ønsker å kunne være med å bidra til at vi kan ta ytterligere steg. Det er et veldig godt miljø i spillergruppa, og jeg er blitt tatt godt i mot av hele klubben.

Riktig profil for oss
Sportssjef, Jørgen la Cour sier følgende om signeringen av Vestby: "Eirik er en spennende og ung spiller med riktig profil for oss. Han er ambisiøs, hardtarbeidende og har en x-faktor i spillet sitt. Vi håper å bidra til å fortsette hans utvikling videre, og gleder oss til å se han i den rød/hvite drakta fremover."


0 Kommentar

A-lagets treningskamp mot Strømmen utgår

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Jan 2021

A-lagets første treningskamp skulle etter planen vært spilt neste helg mot Strømmen. Nå er kampen avlyst.

Tar ansvar
Klubben har i samråd med Strømmen valgt å avlyse den planlagte treningskampen som skulle vært spilt 30.1 i Østfoldhallen. Dette gjøres ettersom smittesituasjon i Norge tilsier at unødvendige kamper ikke bør spilles. Man kunne ha søkt NFF om gjennomføring av kampen, men ettersom regjeringen har bedt NFF om å redusere aktiviteten de neste 14 dagene har klubbene valgt å la kampen bli avlyst. Å møte Strømmen ville gitt en god pekepinn for a-laget, et lag som har vært i OBOS-ligaen over lang tid.

Jobber med ny motstander
Ettersom både Strømmen og a-laget hadde fullbooket treningskampkalender var det ikke mulig å finne en alternativ dato til gjennomføring av treningskampen. Dog har man gjort en endring. 20. februar var planlagt frihelg for a-laget, men spillerne ville heller ha kamp i og med at denne kampen ble avlyst. Ny motstander er enda ikke helt i boks, men forhåpentligvis lander man en god mostander i løpet av kort tid.


0 Kommentar

Trim Shabi med ny 2-års kontrakt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jan 2021

Unggutten Trim Shabi som har gått gradene i klubben har i dag skrevet under på en ny 2-års kontrakt med klubben.

Gått gradene i egen klubb
Shabi har spilt i klubben hele sitt liv, og dermed gått gradene fra barne- og ungdomsfotballen og inn på klubbens a-lag. I 2018 debuterte han for klubbens rekruttlag, mens han i 2019-sesongen spilte hele 25 rekruttkamper. 2020-sesongen ble en spesiell sesong uten rekruttkamper, men unggutten fikk en god treningshverdag ettersom han var en del av a-stallen. I forkant av årets sesong stod Shabi uten kontrakt, men da a-laget startet opp treningene igjen forrige uke var han selvfølgelig en av spillerne på feltet.

Fornøyd sportssjef
Shabi er født i 2002, og dermed er han fortsatt kun 18 år. At han har spilt så mange rekruttkamper i 4. divisjon selv uten å spille noen kamper i 2020-sesongen viser at han har vært tidlig i utviklingsløpet. Midlertidig sportsjef, Jørgen la Cour, sier følgende om signeringen: "Trim er en ekte Kvik Halden-gutt, og det var ikke vanskelig å bli enige om en 2-års kontrakt med unggutten. Som spiller er Trim en moderne og spennende midtstopper som vi håper skal ta ytterligere steg de neste årene.

"Et naturlig valg"
Shabi selv beskriver 2-års kontrakten på følgende måte: "Jeg har spilt i klubben siden jeg var liten, så for meg er det naturlig å ville fortsette i klubben. Jeg trives veldig godt i spillergruppen, og ser frem til å lære enda mer av de etablerte spillerne. Jeg vil jobbe hardt for å få en god utvikling videre, som forhåpentligvis resulterer i spilletid i fremtiden."


0 Kommentar

Serieåpner borte mot Florø

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jan 2021


 

Peder Nomell og resten av a-laget serieåpner borte mot Florø 10.4. Første hjemmekamp spilles i 2. serierunde mot Brattvåg. Foto: Halden Arbeiderblad


Terminlisten klar

A-lagets avdelingsoppsett kom forrige uke, og nå er terminlisten også klar. Selv om terminlisten er klar vil det komme noen små justeringer på spilledag og klokkeslett. Likevel gir terminlisten en oversiktlig fremstilling av a-lagets seriekamper og rekkefølgen av disse. A-laget har fått en tøff trekning, med hele 4 bortekamper de første 6 kampene. Man serieåpner borte mot Florø, før Brattvåg er gjester på Halden Stadion. Deretter følger to bortekamper, mot henholdsvis Fløya og Bærum. Nedenfor ser du hele terminlisten:


SerierundeDatoHjemmelagBortelag
1.10.4FlorøKvik Halden FK
2.17.4Kvik Halden FKBrattvåg
3.30.4FløyaKvik Halden FK
4.8.5KongsvingerKvik Halden FK
5.15.5Kvik Halden FKMoss
6.24.5HøddKvik Halden FK
7.29.5Kvik Halden FKBærum
8.5.6TromsdalenKvik Halden FK
9.12.6Kvik Halden FKVålerenga 2
10.19.6Eidsvold TurnKvik Halden FK
11.26.6Kvik Halden FKSenja
12.3.7Alta Kvik Halden FK
13.10.7Kvik Halden FKAsker
14.17.7Vålerenga 2Kvik Halden FK
15.14.8Kvik Halden FKEidsvold Turn
16.21.8Kvik Halden FKHødd
17.28.8BærumKvik Halden FK
18.4.9Kvik Halden FKFløya
19.11.9Moss FKKvik Halden FK
20.18.9Kvik Halden FKKongsvinger
21.25.9BrattvågKvik Halden FK
22.2.10Kvik Halden FKTromsdalen
23.9.10AskerKvik Halden FK
24.16.10Kvik Halden FKAlta
25.23.10SenjaKvik Halden FK
26.30.10Kvik Halden FKFlorø

0 Kommentar

Eagle fortsetter samarbeidet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jan 2021

Eagle ble i 2020 ny samarbeidspartner for klubben, og nå fortsetter de samarbeidet med klubben.

Svært takknemlig
I fjor startet et samarbeid med Eagle, og klubben er svært takknemlig for å ha fått et samarbeid med en lokal bedrift som Eagle. At Eagle nå velger å fortsette samarbeidet med klubben er svært hyggelig. Dette viser at samarbeidet i 2020-sesongen var godt, og nå ønsker vi å bygge videre på dette. Eagle Gruppen er et industrikonsern med eierskap i 18 ulike selskaper rundt omkring i verden. I Halden er de mest kjent som grunnleggeren av Teknotherm, et selskap de solgte i 2017. De har fortsatt økonomi- og regnskapsfunksjonen for mange av deres selskaper, samt konsernledelsen for deres industrielle selskaper lokalisert i byen. I tillegg er de deleiere av Ernex AS i Tistedal.


Stolt samarbeidspartner
Eagle ønsker å være en stolt samarbeidspartner til Kvik Halden FK også i 2021. Om samarbeidet sier de følgende: "Selv om vi ikke har noe stort forretningsmessig fokus lokalt i byen, så synes vi det er riktig og viktig å ta et samfunnsansvar for å bidra til at byens beste fotballag har best mulig rammevilkår. Et godt fotballag er viktig for byens identitet og stolthet både i forhold til vi som bor her og for byens ansikt utad. Vi synes også det er et morsomt poeng at flere av våre selskaper og mange av våre kunder er lokalisert i kommuner hvor Kvik Halden FK sine motstandere i årets serie er hjemmehørende. Vi ønsker Kvik Halden FK sine spillere, trenere og støtteapperat lykke til med årets sesong, og ser frem til stor aktivitet i ungdomsavdelingen og mange spennende oppgjør på stadion i 2021.


0 Kommentar

A-lagets avdelingsoppsett er klart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jan 2021

A-laget sitt avdelingsoppsett har kommet, og nok en gang havner klubbens flaggskip i avdeling 1

Nesten som i fjor
Ettersom det i 2020-sesongen ikke var noen lag som rykket ned fra PostNord-ligaen er det selvfølgelig færre nye lag enn tidligere sesonger. Det innebærer at a-laget møter mange av de samme lagene som i fjor, men tre nye motstandere står på motsatt banehalvdel i 2021-sesongen. Først og fremt møter man Kongsvinger som rykket ned fra OBOS-ligaen. En klubb som de siste årene har hevdet seg godt i toppfotballen, men som i 2020-seongen rykket ned. I tillegg møter man Bærum og Asker, to lag man også har treningskamper mot.

Tre lag ut, og 7 flyreiser
I 2020-sesongen rykket som de fleste sikkert vet Fredrikstad FK opp, og dermed blir det et lokaloppgjør mindre. I tillegg har Kjelsås og Skeid havnet i avdeling 2. Foruten de nevnte lagene ovenfor møter man de samme lagene som i fjor. I år blir det dermed 7 flyreiser, mot henholdsvis Alta, Tromsdalen, Senja, Fløya, Hødd, Brattvåg og Florø. I tillegg får man bussreiser til Moss, Eidsvold Turn, Vålerenga 2, Asker, Bærum og Kongsvinger.

Selve terminlisten er forventet å komme på plass 20. januar. Deretter vil det bli små justeringer internt mellom klubbene.

Hele avdelingen:

Kongsvinger
Kvik Halden
Moss
Eidsvold Turn
Vålerenga 2
Asker
Bærum
Tromsdalen
Senja
Fløya
Hødd
Brattvåg
Florø


0 Kommentar

A-lagets treningskamper

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jan 2021

A-laget startet oppkjøringen til årets sesong for to dager siden, og nå er endelig årets treningskamper fastsatt

Variert motstand
Allerede 30. januar sparkes første treningskamp i gang, og de seks første kampene går etter planen i Østfoldhallen. Motstandere de seks første kampene er OBOS-laget Strømmen IF, i tillegg til divisjonskollegaene Asker, Skeid, Bærum og Eidsvold Turn. I tillegg møter man Fredrikstad 2 med rekruttlaget samme dag som kampen mot Eidsvold Turn. Deretter reiser a-laget til sørlandet for å møte Jerv. 27.3 møter a-laget og rekruttlaget Moss FK til dobbeltkamp, før generalprøven spilles borte mot Notodden.

Avdelingsoppsettet rundt hjørnet
Vanligvis holdes det terminlistemøter i PostNord-ligaen på Ullevål Stadion tidlig i januar. På grunn av covid-19-situasjonen utgår denne samlingen i år, og etter hva vi har forstått vil avdelingsoppsettet med foreløpig terminliste komme i løpet av uken. Vi vet derfor ikke om vi kommer i samme avdelingen som lagene vi skal spille treningskamper mot. Nedenfor ser du treningskampene satt opp i tabellformat.

DatoDagKl.HjemmelagBortelagResSted
30.01.2021Lørdag1630Kvik Halden FKStrømmen IF
Østfoldhallen
06.02.2021Lørdag1630Kvik Halden FKAsker
Østfoldhallen
13.02.2021Lørdag1330Kvik Halden FKSkeid
Østfoldhallen
26.02.2021Fredag1900Kvik Halden FKBærum
Østfoldhallen
06.03.2021Lørdag1300Kvik Halden FKEidsvold
Østfoldhallen
06.03.2021Lørdag1530Kvik Halden FK 2Fredrikstad FK 2
Østfoldhallen
21.03.2021Søndag1500JervKvik Halden FK
Borte
27.03.2021Lørdag1300Kvik Halden FKMoss FK
Strupe KG
27.03.2021Lørdag1530Kvik Halden FK 2Moss FK 2
Strupe KG
02.04.2021Fredag1300NotoddenKvik Halden FK
Notodden

0 Kommentar

Leif Grimsrud fortsetter samarbeidet som sølvsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jan 2021

Leif Grimsrud fortsetter sitt samarbeid med klubben, og er nå enige om en avtale som gjør selskapet til sølvsponsor.

Fornøyd klubb
Leif Grimsrud har vist stort engasjement i driften av klubben, i tillegg til at de er opptatt av klubbens flaggskip. A-lagets prestasjoner har de siste årene vært gode. Det har også samarbeidet med Leif Grimsrud, og nå fortsetter samarbeidet ettersom Leif Grimsrud blir sølvsponsor for klubben.

Stor maskinentreprenør
Leif Grimsrud er maskinentreprenør og holder til på Sørlifeltet. De har spesialisert seg innenfor fire store avdelinger. De fire er utemiljø, anlegg, bane og kystmiljø. Blant annet har de vært med i utbyggingen av Svinesundsbroen. Leif Grimsrud gir trygghet og forutsigbarhet gjennom sitt arbeidet, og har i skrivende stund 183 pågående prosjekter.

Klubben er svært glade for samarbeidet med Leif Grimsrud


0 Kommentar

Scott Sedgwick ny keepertrener i klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jan 2021

A-laget startet i kveld oppkjøringen til 2021-sesongen, og Scott Sedgwick ble i dag ansatt som ny keepertrener i klubben.

Viktig rolle
I etterkant av fjorårets sesong har Frode Faraasen formidlet at han ikke lenger har tid til å være keepertrener på a-laget. I tillegg har David Paulmin flyttet til Egersund. Ved siden av å være spiller på a-laget har David vært keepertrener i ungdomsavdelingen og på HaldenAkademi. Dermed var nå klubben på leting etter ny keepertrener, og i dag har Scott Sedgwick undertegnet kontrakten som gjør han til ny keepertrener i hele klubben. Han får dermed en svært viktig rolle i klubben, både med å få a-lagskeeperne til å prestere, men også til å bidra til utviklingen til keeperne i ungdomsavdelingen og på damesiden.

Solid bakgrunn
Sedgwick er født og oppvokst i Manchester, og begynte som keeper som 5 åring. Som spiller har han bakgrunn fra klubber som Manchester City (fra 10-16 år), og har vært semiprofesjonell spiller i Salford City og Trafford. Han kom til Norge som trener i Løvenstad, og har siden vært keepertrener i blant annet Drøbak/Frogn og for damelaget til Sarpsborg 08. I fjor ble han også engasjert i NFF Østfold, som keepertrener og keeperansvarlig.

Gleder seg til å begynne
Sedgwick er ferdig med første trening med a-laget, og har følgende å si om sin nye jobb: "Det er en veldig spennende jobb, og er veldig ivrig etter å komme i gang. Jeg gleder meg til å møte spillere og keeperne i klubben. Det å komme inn rundt et a-lag på herresiden igjen er også noe jeg gleder meg til. Klubben virker som en fin familieklubb, og jeg føler jeg allerede er blitt godt tatt i mot."

0 Kommentar

5 lokale haldensere takket av i annerledes-sesongen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jan 2021

2020 ble en sesong utenom det vanlige, og uten kamper for klubbens rekruttlag valgte 5 lokale a-lagsspillere å slutte.

Fantastisk treningsinnsats - nesten 400 seniorkamper
På tur og orden har Eirik Horvath, Deniz Kaili, Marcus Sjømo Eriksson, Besfort Shala og Niklas Theo Fjellstad de siste årene blitt flyttet opp i a-stallen fra klubbens G19-lag. Fellestrekk for de alle er kvaliteten i treningsarbeidet. Forutenom Fjellstad som kom til klubben fra Tistedalen TIF da han var 16 år har de alle spilt fotball i klubben fra de var små. Det er dermed virkelig snakk om lokale, og egenutviklede, spillere i denne sammenhengen.

Til sammen har spillerne spilt 376 tellende kamper for klubbens seniorlag. Av disse er 283 rekruttlagskamper, mens 93 av kampene er spilt for klubbens a-lag. Kaili står oppført med 35 a-lagskamper. Videre på listen følger Horvath med 27 a-lagskamper, Sjømo Eriksson med 25 a-lagskamper, mens Shala og Fjellstad har 3 a-lagskamper hver. 

Ekstremt viktige i treningsarbeidet
I en prestasjonsgruppe som klubbens a-lag er man avhengig av en god treningsgruppe. Hele gruppen må holde et godt nivå, og det må presteres på trening for å bidra til at laget og enkeltspillere utvikler seg. Disse 5 har siden første a-lagstrening alltid gjort sitt ypperste, og selv med perioder med svært begrenset spilletid har de alltid stått på. Dermed har de vært en viktig del av treningshverdagen, selv når de ikke har spilt kamper fra start. 

Annerledes året
2020 ble sesongen der klubbens rekruttlag ikke fikk spille kamper. Dette var nok med på å påvirke slutten for flere av de fem spillerne. Samtidig må det sies at arbeids- og skadesituasjon til flere av spillerne også hadde sin påvirkning. Eirik Horvath har valgt å trappe ned fotballen, og skal neste sesong spille for Berg IL. Ved siden av dette skal han være trener for vårt damelag. Besfort Shala ser ut til å havne i Fredrikshald, men også han skal fortsette i klubben som trener for vårt G2007 lag. Marcus Sjømo Eriksson har slitt med flere skader de siste årene, og har foreløpig ikke noen ny klubb. Han også blir fortsatt værende på Strupe, som trener for klubbens G16 lag. Alle disse tre har også vært trenere i klubben 1 eller flere år, og det viser at spillerutvikling også kan bli trenerutvikling. Vi er svært glade for å fortsatte få glede av deres ferdigheter.

Deniz Kaili og Niklas Theo Fjellstad står foreløpig uten noen ny klubb, men vi blir ikke overrasket om fotballmotivasjonen kommer tilbake og de blir å finne i en av byens andre klubber. Spillere som disse 5 blir ofte "glemt" av mange, da de ikke er i start 11'eren hver uke. Likevel er de ekstremt viktige i treningsarbeidet, og klubben ønsker derfor å takke de av på en fin måte. 

Tusen takk for innsatsen gjennom mange år gutter!


0 Kommentar

Spillerpresentasjon - Øystein Lundblad Næsheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jan 2021

Øystein Lundblad Næsheim kom til klubben i forkant av 2016 sesongen, og har siden den gang rukket å spille 120 kamper for sesongen. Foto: Halden Arbeiderblad

Goalgetteren med tunga
Øystein Lundblad Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016-sesongen. En sesong som ikke ble som forventet verken for klubben, eller Lundblad Næsheim selv. I 2016 sesongen var spissen litt ut og inn av start 11'eren, og scoret 6 mål. I tillegg rykket laget som kjent ned fra 2. divisjon. I 2017 ble året da man virkelig fikk se hva som bodde i målscoreren. Han stoppet ikke før han hadde scoret 25 scoringer i seriespillet - imponerende tall med tanke på at det ble spilt 26 kamper. I 2017 var også da da vi ble kjent med tunge-feiringen til Lundblad Næsheim.

Fortsatt å lever scoringer
Etter 25 scoringer i 2017 har Lundblad Næsheim fortsatt å levere gode scoringstall. I opprykksesongen i 2018 scoret han 24 seriemål, mens han i 2019-sesongen scoret 10 mål, på begrenset spilletid. I oppkjøringen til 2020-sesongen slet Øystein med en ankelskade, men grunnet utsatt seriestart var han likevel tilbake i kamptroppen til første seriekamp. Et seriespill med kun 17 kamper, og med varierende spilletid scoret målsniken 5 mål også i fjorårssesongen.

Navn: Øystein Lundblad Næsheim
Alder: 31 år
Posisjon: Spiss
Tidligere klubber: Lommedalen, Bærum, Korsvoll, Lørenskog, Ready
Vært i klubben siden: 2016 (går inn i 6. sesongen nå)
Personlige mål for sesongen: Hadde i fjor 1 målpoeng (mål eller assist) per 75 min, så da får målet være per 74 min i år.
Kampritualer: Alltid ta på sko og leggskinn på høyrefoten først. Som lagets DJ på kampdag må alltid siste sang før vi går ut til kamp være Freed from Desire - Gala


0 Kommentar

Takk for støtten - bli med på verdens enkleste dugnad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jan 2021

Norsk Tipping gir hvert år tilbake til idretten, og spesielt gjennom grasrotandelen kan man være med å støtte klubben

Verdens enkleste dugnad
Å bli grasrotgiver kan defineres som verdens enkleste dugnad. Kun gjennom å registrere Kvik Halden FK som mottaker av din grasrotandel er dugnaden gjort. 7% av din spillinnsats i spill hos Norsk Tipping vil tilfalle Kvik Halden FK. For å bli grasrotgiver for Kvik Halden FK send SMS <Grasrotandelen 971247207> til 60000, eller velg Kvik Halden FK som grasrotklubb under "min profil" på Norsk Tipping sine nettsider.


I 2020 har klubbens grasrotgivere bidratt til å gi klubben 239 748,16 kr.


Økende antall grasrotgivere
Norsk Tipping sin grasrotandel startet i 2009, og siden den gang har klubben fått inn i underkant av 2 000 000 kr. Dette er ekstremt kjærkomne midler for klubben. I samme tidsperiode har vi gradvis hatt en jevn økning med antall grasrotgivere, og rett før nyttår passerte vi 500 grasrotgivere for første gang. Vi er svært takknemlige for alle 500, men her er det samtidig plass til enda flere grasrotgivere.


Tusen takk for at du velger å være grasrotgiver til Kvik Halden FK


0 Kommentar

Spillerpresentasjon - Dardan Sæter-Mehmeti

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jan 2021

A-lagets oppkjøring til 2021-sesongen starter førstkommende mandag, og i den forbindelse kommer nå en spillerpresentasjon av både gamle og nye spillere.

Kaptein og hærfører
Første mann ut i presentasjonsrunden er lagets eldstemann, og beskrives av andre spillere som lagets pappa. Han har vært kaptein i klubben siden 2009, og rundet 300 spilte kamper for a-laget mot slutten av 2019-sesongen. 2020-sesongen startet bra for Sæter-Mehmeti, men årets sesong ble ikke som planlagt for stopperkjempen. Fra starten av sesongen slet han med smerter i lysken, og etter de 8 første kampene av sesongen måtte han gi seg. Siden den gang ble det bare et kort innhopp i bortekampen mot Kjelsås, mens resten av sesongen ble et mareritt.

Navn: Dardan Sæter-Mehmeti
Alder: 31 år
Posisjon: Midtstopper
Tidligere klubber: Trosvik og Fredrikstad FK
Vært i Kvik Halden siden: 2009
Personlig mål for sesongen: Bli skadefri
Noen kampritualer?: Nei


0 Kommentar

Flere samarbeidspartnere har signert nye avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jan 2021


Flere av våre samarbeidspartner har valgt å forlenge sine avtaler med oss noe vi er meget fornøyde med. Klubben jobber i disse dager intenst med å få samarbeidspartnere med på laget videre noe som er avgjørende for å kunne fortsette klubbutviklingen både administrativt men også sport. Derfor er det gledelig et flere samarbeidspartnere forlenger sine avtaler.

"KGH optimaliserer kundenes handel og tollhåndtering ved hjelp av innovativ strategi og overholdelse, drift og digitale tjenester."  KGH har signert en ett års avtale med klubben.

"Riis Elektro er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige."  Riis Elektro Halden har signert en ett års avtale med klubben.

"Hos Dahles Auto Halden tilbyr vi salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering."  Dahles Auto Halden har signert på en to års avtale med klubben.


Dersom din bedrift har lyst å være med på laget, er det bare å ta kontakt på post@kvikhalden.no. Vi har mange ulike samarbeidspakker for både større og mindre bedrifter.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline