Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Flau forestilling i Alta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Aug 2020

Det ble helmørkt når Alta tok imot haldenserne til ny toppkamp. Igjen viste bortelaget at de ikke er tilstede når toppkampene spilles. En meget svak forestilling endte i stortap.

A-laget herrer spilte en meget svak kamp borte mot Alta og ble regelrett til tider overkjørt av et hjemmelag som "møtte opp" til kamp. Det samme kan ikke sies om bortelaget som slurvet mye i det meste de foretok seg. Altfor mange spillere blir avkledd i en ny toppkamp og prestasjonen som ble vist i Finnmarkshallen var meget svak hele veien!

Alta vinner fortjent og får dermed en liten luke opp på andre plassen. Vi må hjem og heve prestasjonen vår inn mot neste kamp mot Senja som igjen blir en viktig kamp for å slå tilbake etter nytt tap i en toppkamp.

Kampfakta:

Alta - Kvik Halden FK 4-0

Mål

1-0 Braaten

2-0 Reginiussen

3-0 Reginiussen

4-0 Antonsen

4-1 Moberg

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Søreide), Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Nomell), Engebretsen, Sæbø, Krantz, Berglund(Næsheim), Seferi(Moberg)0 Kommentar

Før Alta kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

A-lag herrer går en spennende kamp i møte når de søndag morgen setter seg på flyet til Alta for å møte et ubeseiret hjemmelag i Finnmarkshallen.

Hjemmelaget med profiler som Hans Nordby og Morten Gamst Pedersen har fått en god start på årets sesong og er sammen med FFK det laget som fortsatt har tilgode å tape en kamp i årets PostNord liga. Hjemme i Finnmarkshallen har de slått Senja og spilt uavgjort mot Brattvåg, mens i første hjemmekamp ble Tromsdalen beseiret med 1-0. Den kampen gikk utendørs.

Haldenserne reiser til nord etter en god prestasjon og tre poeng i forrige hjemmekamp mot Hødd. Til søndagens toppoppgjør har laget forberedt seg godt med gode treninger denne uken. Trener Kent Bergersen hadde følgende å si dagen før oppgjøret:

Ny toppkamp for vår del og denne gangen i nord mot Alta. Et godt lag som fortsatt er ubeseiret og en hard nøtt å knekke hjemme i Finnmarkshallen.

Dette blir så klart en meget vanskelig kamp, men vi kom tilbake på vinnersporet forrige helg og drar nordover med forhåpninger om å få med oss noe hjem.

Vi vet godt hva Alta kommer med. Uken har blitt brukt til å forberede oss godt på det. Vi har nesten helt skadefri tropp å sende inn i denne kampen. Noen små skavanker er det, men det hører med. Vi er klare for å gi Alta kamp om poengene og skal bite godt fra oss..

Kampstart kl. 1400. Kampen kan du se på HAtv.0 Kommentar

Uavgjort for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2020


Årets første seriekamp for juniorlaget ble spilt på Kurland – og mostander var Sarpsborg FK. Kampen endte med poengdeling etter at SFK utlignet på tampen av kampen.

Det var en tent og spent startellever som forsøkte å ta kommandoen for start, men kunne likevel ha ligget under med ett par mål før det var spilt fem minutter.  Gleden var stor da Konrad scoret åres første seriemål etter 7. minutter – og det etter en fin «stikker» fra midtbanekollega Simen Ottestad Hansen.  

Etter en litt rufsete start defensivt så tok polkagrisene over det meste av spillet; og var blant annet alene med keeper en gang.  Største sjansen som ble misbrukt var derimot et straffespark som hjemmelagets keeper reddet etter 31. minutters spill.  Burde ha vært 0-2 da!  Verdt å nevne er at hjemmelaget var  noe heldig da de unngikk rødt kort når Max ble felt på veie alene mot keeper!  Kalddusjen var stor da hjemmelaget utlignet til 1-1 rett før pause.  Et langt «bananfrispark» ble slått inn og gikk dessverre rett i mål!  Fattig trøst at sånn ser man også på tv’n når langt bedre lag spiller!

Andre omgang startet som den første sluttet.  Vi hadde initiativet, men det var hjemmelaget som tok ledelsen.  Unødvendig – og mot spillets gang.  Heldigvis så jobbet guttene hardt – og de fikk belønning. Utligningen til 2-2 kom etter 70. minutter og det var Adrian som elegant trillet ballen forbi keeper.  Markus skal ha «kred» for et flott gjennomspill.  Kun minutter senere tok vi ledelsen – og denne gang var det Markus som scoret.  Ludvig reddet et frispark fra hjemmelaget – og hadde et hurtig utspill som etter litt «klabb og babb» handlet hos Markus.  Dessverre så ble vi litt overmodige og det straffet seg – hjemmelaget utlignet til 3-3 ni minutter før slutt – og det kun tjue sekunder etter at vi burde ha tatt en 4-2 ledelse!  Vi skapte noen halvsjanser på slutten, men måltavla viste dessverre kun 3-3 når lyset ble slått av og dommer Freddy blåste av kampen.

Kort oppsummert; vi spilte mye bedre enn det vi gjorde i treningskampen for noen uker siden og vi vant sjansestatistikken 14-8!!  Da skal vi selvfølgelig vinne.  Vi kom tilbake etter å ha fått et «drittmål» mot oss både rett før pause og rett etter pause.  Tror og håper det kan bli mer moro fremover – og veldig greit å være i gang igjen!  

Gleden av å spille kamp over går nok muligens bitterheten av å kun få med seg ett poeng fra solbyen Sjarpsbårg, eller ….?


Kampfakta

Sarpsborg FK – Kvik Halden FK 3-3 (1-1)

Kurland kunstgress

Tilskuere: ikke flere enn 200

0-1  7 min – Konrad (Ass.: Simen OH) 

1-1  44 min

2-1  65 min

2-2  70 min – Adrian (Ass:-: Markus)

2-3  72 min – Markus (ass.; Ludvig)

3-3  81 min 

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Adrian Mjekiqi (Altin Shabi), Kjenar Ahmad, Trim Shabi, Max Olsson, Markus Manirakiza, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden (Simen Eriksen), Erikas Adukonis, Isa Mirza (Andreas Erntzen) 

Oscar Dybedal, Filip Eidem, Gustav Hovde og Kristian Lund. 


0 Kommentar

Søreide klar for Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Aug 2020

Martin Søreide(19) kommer til oss på lån fra Ull/Kisa. Den fotrappe midtbanespilleren går under den nasjonale utlånsordningen og vil i første omgang være hos oss ut september med mulighet for forlengelse.

Søreide spilte i Bjerke IL frem til han var 12 år før han meldte overgang til Ull/Kisa. Siden den gang har han gått gradene i Ull/Kisa og signerte proff kontakt med klubben i 2018. I løpet av 2019 var Søreide involvert i flere OBOS kamper for Kisa. Det resulterte i forlengelse av kontrakten.

Søreide var i Halden for et par uker siden og viste seg frem på noen treninger. Han gjorde sine saker såpass bra  at klubben nå velger å hente Martin på lån for å styrke konkurransen i midtbaneleddet innenfor en spennende høst.

Søreide ankommer Halden i dag og trener med A-laget i ettermiddag.

Vi takker Ull/Kisa for ryddig prosess og ønsker Martin velkommen til Halden!
0 Kommentar

2-1 seier mot Hødd!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Aug 2020

To mål av Øystein Lundblad Næsheim i 2.omgang var nok til at alle tre poeng ble igjen i Halden. Dermed er vi fortsatt med i opprykkskampen til Obos liga.

Mer om kampen kommer.

Kampfakta:

Halden stadion:

Tilskuere: 200

Kvik Halden – Hødd 2–1 (0–0)

0–1 Eirik Franke Saunes (50)

1–1 Øystein Lundblad Næsheim (56)

2–1 Lundblad Næsheim (79)

Kvik Halden FK:  David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard, Kevin Krans, Deni Hasanagic (Markus Moberg), Mathias Engebretsen, Uranik Seferi, Peder Nomell (Øystein Lundblad Næsheim), Björn Berglund.


0 Kommentar

Før kampen mot Hødd

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2020

Foto: Morten Pedersen

A-laget møter Hødd i Postnord ligaens 7. serierunde på Halden stadion søndag kl.1500. Hjemmelaget er revansjesugen etter stortapet i forrige serierunde og bør ta poeng for å få heng på FFK og Alta.

Hødd kommer til Halden med sterk seier hjemme mot Skeid i forrige runde. Laget fra Ulsteinvik går på sin fjerde strake sesong i 2.divisjon. Cupmesterne fra 2012, som alltid er å regne med, har gått gjennom år med store endringer i administrasjonen, konflikter opp på styrenivå som har fylt spaltemetere i lokalavisene, og med mannskap som ikke har vært slagkraftige nok. Sist sesong ble det 7.plass, langt unna toppen av tabellen.

Foran årets sesong har Kevin Knappen kommet inn som trener. Etter at den tidligere HamKam-treneren hadde takket ja til Løten kom laget fra Ulsteinvik på banen, og dermed ble det en tur til Sunnmøre i stedet. Der har han hentet inn en rekke spillere som gjør at Hødd nok er skuffet om ikke avstanden oppover er mindre i år. Sist Hødd gjestet Halden stadion fikk de bank med hele 7-1. Noe målrik batalje er ikke ventet i søndagens kamp. Hødd er det laget i avdelingen som scorer minst og slipper inn minst og.

Haldenserne har hatt en bra treningsuke der kampen mot FFK ble lagt lokk på ganske tidlig. All fokuset er rettet mot søndagens kamp. Trener Kent Bergersen har følgende å si i underkant av 24 timer før avspark:

Ny mulighet hjemme på Stadion mot Hødd. Denne kampen har vi ventet på hele uka. Vi ønsker å revansjere smellen vi gikk på forrige helg mot FFK! Vi kvittet oss med den skuffelsen på mandag, og har brukt uka godt på å forberede oss på Hødd.

Hødd har så langt vist seg å være involvert i veldig målsnåle matcher. De står med 8 poeng og 3-3 i målforskjell. De har foreløpig til gode å score mål på sine bortekamper, så får vi jobbe hardt i helgen for å unngå at den statistikken forandres.

Vi må forbedre vårt etablerte forsvarsspill fra forrige kamp, og vi er mer avhengige av tempo på ball og flere samtidige bevegelser for å bryte ned et godt defensivt organisert bortelag.

Vi skal tilbake på vinnersporet igjen, og er klare for gi det vi har i det forsøket.

Kampstart kl. 1500. De som ikke har fått tak i billett, kan se kampen på HAtv

 


0 Kommentar

Stortap mot Fredrikstad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2020

Toppkampen mange snakket om på forhånd mellom to lag som ikke hadde tapt i sesongen 2020 ble avgjort i løpet av 13 minutter. FFK kjørte over hjemmelaget i den perioden og vant til slutt 5-1.

Solen stekte, gressmatta var strøken og det var 22 tente spillere som entret Rødsjordet til toppoppgjør i Postnord ligaen. Starten i kampen foregikk sentralt i banen uten noen store hendelser annet enn skuddet til Filip som gikk over mål og innlegget til FFK som traff tverrligger.

Etter 15.min tar FFK ledelsen med et skudd fra 20 meter ved Zoulakis. Bare minutter senere setter de inn 2-0 ved Kjelsrud og som om ikke det er nok så setter sammen mann inn 3-0 kort etterpå. Vi henger ikke med, er på etterskudd hele veien og er preget av det som skjer rundt oss uten at vi greier å ta tak i det. Til det er motstanderen dødelig effektiv. Dagen blir helsvart når Nielsen sender FFK opp i 4-0 ledelse og punkterer kampen lenge før pause. 

Vi våkner noe til livs etter den fjerde scoringen. Seferi har kommet inn på venstre siden og gjør livet surt for høyrebacken til FFK med sine dragninger innover i banen. De resulterer i noen farligheter som blir avverget av FFK og lagene går til pause uten noen nye scoringer.

Andre omgang starter på best mulig måte for haldenserne som reduserer etter bare tre spilte minutter ved en for dagen god Seferi. Et lite håp ble tent, men den blir slukket meget kjapt. Kjelsrud fyrer av et skudd foran et passivt forsvar som ender nede i hjørnet bak Thomas og 5-1 er et faktum.

Derfra og ut blir kampen en ren transportetappe hvor FFK trygger ledelsen og dermed tar med seg 3 poeng fra stadion

Ny kamp og mulighet til å slå tilbake kommer allerede søndag om ei uke. Da kommer Hødd til stadion med avspark kl.1500

Kampfakta:

Kvik Halden-Fredrikstad 1-5 (0–4)

Halden stadion

Tilskuere: 200

0–1 Alexander Zoulakis

0–2 Henrik Kjeldsrud Johansen

0–3 Henrik Kjeldsrud Johansen

0–4 Mads Nielsen

1–4 Uranik Seferi

1–5 Henrik Kjeldsrud Johansen

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard, Patrick Sæbø, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg (Uranik Seferi), Oscar Lopez Borgersen (Peder Nomell), Deni Hasanagic (Marcus Moberg), Mathias Engebretsen, Kevin Krantz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim).

0 Kommentar

All organisert aktivitet stoppes!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

Kvik Halden FK har i kveld besluttet at all organisert aktivitet i regi av klubben stoppes ut uke 33. Dette ser vi på som nødvendig oppbremsing for å bidra til at Covid-19 smitten ikke sprer seg ytterligere.

Klubben ønsker å informere om at all organisert aktivitet stoppes fra onsdag 12.august og ut inneværende uke. Dette gjelder aktivitet(treninger/kamper) som er i regi av klubben. Vi skal ikke drive med noen trening på Strupe, men heller ikke løpe organisert på Venås etc.

A-lag herrer vil fortsatt gjennomføre sine treninger på Halden Stadion og forberede seg til lørdagens seriekamp.

Vi oppfordrer alle våre spillere og trenere til å bidra nå i denne dugnaden slik at dette blir så kortvarig som mulig.

Vi kommer tilbake med ytterligere info fortløpende.0 Kommentar

6-0 seier i Tromsø mot Fløya!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Aug 2020

A-laget herrer hadde få problemer med å slå Fløya i Tromsø og stoppet ikke før det sto 6-0 på måltavlen. Dermed blir det en skikkelig toppkamp neste helg mot FFK.

Haldensere fikk best mulig start når Kevin Krantz allerede etter tre spilte minutter sendte oss i ledelsen. Bortelaget hadde fullstendig kontroll på et lavtliggende Fløya og det ble til tider spill mot et mål i hele første omgang uten de helt store sjansene. Haldensere hadde flere god angrep der presisjonen på siste pasningen manglet.

I det 37. min fikk vi en corner som Dardan satt i mål til 2-0 ledelse. Bare minutter senere fikk Fløya en halvsjanse etter corner. På tampen av omgangen skjedde det mye. Først straffe til oss som Filip satt inn før Fløya ble redusert til 10 mann etter stygg takling på Mathias.

Andre omgang ble på mange måter en transport etappe hvor vi hadde fullstendig kontroll på det som skjedde. Björn økte ledelsen vår til 4-0 på straffespark før samme mann serverte Oscar som satt ballen kontant i mål bak en sjanseløs Fløya keeper til 5-0 ledelse.

Dagens siste og peneste mål sto trioen Jakob, Uranik og Ole for. Fine kombinasjoner endte med at Uranik serverte Ole som satt ballen i mål til 6-0. 

I andre omgang fikk "Kenta" brukt hele troppen og Nikolai Kynningsrud fikk sin debut i obligatorisk kamp for A-laget.

KAMPFAKTA:

Fløya - Kvik Halden FK 0 - 6 (0-3)

Mål
0-1 Kevin Krans (3)
0-2 Dardan Sæter-Mehmeti (37)
0-3 Filip Westgård (straffe, 45)
0-4 Björn Berglund (straffe, 57)
0-5 Oscar Lopez Borgersen (69)
0-6 Ole Strømsborg (88)

Kvik Halden:Thomas Johansen, Jakob Madsen Lund, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg, Filip Westgård, Leonard Getz (Marcus Moberg i 23 min), Oscar Lopez Borgersen (Nikolai Kynningsrud i 16 min), Mathias Engebretsen (Uranik Seferi 23 min), Deni Hasanagic, Peder Nomell (Patrick Sæbø i 23 min), Kevin Krans (Björn Berglund i 45 min).


0 Kommentar

Før Fløya kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2020


A-lag herrer reiser allerede fredag til Gardermoen hvor de skal overnatte før de i morgen tidlig setter seg på fly til Tromsø for å møte Fløya som har fått en tung start på årets PostNord liga


Nyopprykket

Fløya rykket som kjent opp foran årets sesong både med første og andre laget deres på senior nivå. En skulle tro at et opprykk dro med seg mye positivt, men i Fløya sitt tilfelle brøt det ut kaos der trenerteamet ikke fikk fortsette og måneder med krangling og uenigheter preget klubben som til slutt måtte trekke rek.laget sitt fra 3.div. Etter en del frem og tilbake fikk Fløya på plass en trener i Mikael R. Johnsen som hadde erfaring fra Tromsø. Han har gjennom oppkjøringen hentet inn unge spillere fra sin tidligere klubb. I tillegg til spillere fra Tromsø har de fått inn noen mer erfarne spillere som Christer Johansen med fortid i både Raufoss og Strindheim, Håvard Mannsverk som har erfaring fra 2.div med spill i Alta. 

Fløya har fått en tøff start hvor de står uten poeng på de fire første serierundene. Etter en jevn kamp resultatmessig i første serierunde mot VIF2 i Oslo(tap 1-0) har Fløya sluppet inn 17 mål totalt på de tre påfølgende kamper mot Skeid, Eidsvold og Florø.

Ingen enkel kamp

Vi på vår side kommer fra en trygg seier mot VIF2 på stadion der vi samtidig inntok tabelltoppen etter fire serierunder. Foran lørdagens kamp blir det viktig å nullstille og fokusere på arbeidsoppgaver fremfor å se på tabellen. 

Kent Bergersen har følgende å si foran lørdagens oppgjør på Fløya Arena:

Ny kamp, nye muligheter, denne helgen er det langtur til Tromsø for å møte nyopprykkede Fløya.

De har fått en tøff start på sin debutsesong i og står fortsatt uten poeng etter fire første serierunder. 

Allikevel tror ikke jeg på noen enkel kamp oppe i Tromsø, det er et lag med unge spillere som løper mye og har gode ballferdigheter, problemet deres så langt har vært at de ikke har klart å forsvare seg godt nok, og gjennom det har sluppet inn en del ‘tullete’ mål. Ofte har de målene kommet veldig tidlig i kampene, så det har vært tøft å komme tilbake.

Vi skal være godt forberedt på hva vi møter, og reiser oppover med en god selvtillit etter full pott så langt og en storseier mot VIF2 i forrige kamp. Det var godt for laget å få scoret en del mål igjen.

Humøret er på topp om dagen, og skadesituasjonen ser litt bedre ut enn på en stund.

I og med at vi spilte mandag og kamp allerede lørdag igjen, har vi hatt litt lettere treninger denne uken. Vi håper det gjør at batteriene er ladet opp igjen, og at sulten på 3 nye poeng er der!

Kampen kan sees på HAtv lørdag kl. 1400.0 Kommentar

Uavgjort for G19 mot Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2020

Juniorlaget spilte sin først treningskamp siden starten av mars når de onsdag ettermiddag møtte Østsiden til match i Fredrikstad i en kamp som endte 3-3.

Det var tydelig å se at det er lenge siden sist juniorlaget hadde spilt en kamp.  Derfor gledet både spillerne, trenerne og fansen seg til kveldens treningskamp borte mot Østsiden.  

Starten av kampen bar preg av at det var en stund siden sist – og man blir dessverre her også straffet når man gjør personlige feil.  Hjemmelaget tok tidlig ledelsen – ut fra intet. Sakte, men sikkert så tok vi over kampen og hadde god kontroll i resten av omgangen.  Det var ikke noe finspill, men vi skapte det som var av sjanser – og det var derfor ikke ufortjent at vi utlignet ved Laurits etter 37 minutter.  Målet kom etter en kontring og utførelsen var meget bra.  Dessverre så fikk vi nok en kalddusj noen sekunder før pause – og hjemmelaget gikk til pause med en 2-1 ledelse.  Ikke akkurat fortjent, men sånn er det når ballen fortsatt er rund!

Andre omgang var kun to minutter gammel før vi tok kommandoen – og et godt angrep fra vår side medførte at Konrad fikk gleden av å utligne til 2-2.  Derifra og ut kampen så hadde vi egentlig spillemessig full kontroll.  Hjemmelaget var knapt over på vår banehalvdel, men når de først var det så scoret de.  3-2 viste måltavla etter 67 minutter og ingen skjønte noe som helst.  Tre sjanser og tre mål er noe som del lokale helten Drillo helt sikkert hadde satt pris på.  Femten minutter før slutt så kunne ikke dommeren unngå å gi oss straffespark.  Andreas hadde et lite dribleshow på høyresiden og ble lagt i bakken.  Gustav var «sikker som banken» og igjen utlignet vi og tavla viste 3-3.  Til tross for at vi presset på og hadde det meste av spillet så fikk vi ingen flere mål og kampen endte 3-3.  Et resultat som definitivt Øssia bør være mest fornøyd med!

Kort oppsummert; personlige feil er «kjipt», godkjent offensivt med mange fine kombinasjoner og bevegelse og alle i troppen fikk spille minimum 30 minutter!  Det viktigste et at man er i gang igjen, og det er bare å krysse fingrene for at man får lov til å spille mer fotball fremover ….

Kampfakta:

Østsiden IL – Kvik Halden FK 3-3 (2-1)

Østsiden kunstgress

1-0 30 min

1-1 37 min - Laurits

2-1 45 min

2-2 46 min – Konrad

3-2 67 min

3-3 74 min – Gustav (str.)

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Oscar Dybedal, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Anders Back, Andreas Erntzen, Erikas Adukonis, Filip Eidem. Gustav Hovde, Isa Mirza, Kjenar Ahmad, Konrad Thorvaldsen, Kristian Lund, Laurits Holden Markus Manirakiza, Max Olsson, Simen De Graaf, Simen Ottestad Hasen, Benjamin Kielland og Simen Eriksen. 


0 Kommentar

Før kampen mot VIF2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Aug 2020

Det er over ei uke siden forrige kamp for A-lag herrer og den sterke borteseieren mot Skeid på Nordre Åsen. Mandagens motstander er Vålerenga 2 med avspark kl. 1900 på Halden stadion.

Gammel kjenning

Ny kamp i vente for haldensere når de unge og håpefulle talentene til Vålerenga gjester Halden stadion til den 4.serierunden i PostNord ligaen. Bortelaget har tapt to og vunnet en kamp på sine tre første matcher og står dermed med tre poeng på tre kamper foran mandagens kamp. Hvilket mannskap Vålerenga stiller med i mandagens kamp er vanskelig å forutse. Det vi muligens kan se frem til er gjensyn med Kjetil Haug i buret til Vålerenga 2. Kjetil som er tidligere Kvik Halden FK spiller, har gjort sine saker meget bra i flere Eliteseriekamper denne sesongen og har blant annet holdt nullen i de kampene han har spilt på toppnivå i sesongen 2020. Haug sto også en god kamp for Vålerenga 2 når de møtte FFK i forrige serierunde. 

Har troa

Trener Kent Bergersen uttaler følgende foran mandagens kamp:

Etter en sterk borteseier mot Skeid i forrige runde, er vi klare for en ny hjemmekamp, denne gang mot Vålerenga 2. Som vanlig er det mange unge spillere blandet med noe mer erfaring som møter oss i sånne kamper.

VIF 2 har startet med 1 seier og 2 tap, og henger stort sett godt med i banespillet, men har hatt litt trøbbel i begge ender i banen, hvor det bla ble et stygt tap 0-6 i forrige bortekamp mot Brattvåg, og har så langt også bare klart å score ett mål.

Vi har hatt en lang og god treningsuke, hvor vi har trent veldig godt, og skal være veldig godt forberedt når kick off på mandag. Vi har fortsatt en del skadeproblemer, så vi må ha en opptelling på kampdag ift hvem som vil være klare for kamp.

Viktig for oss i denne kampen er at vi tar styringa, og får den inn i vårt spor, sånn at vi ikke blir løpende etter de raske kvikke ungguttene deres. Vi har troa på at poengfangsten skal fortsette, og gleder oss til å spille på vår egen bane igjen, der vi spiller med en veldig god selvtillit.

 Kampstart kl. 1900 på stadion. Kampen er utsolgt. Har du ikke billett kan du se kampen på HAtv.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline