Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seferi sendte oss til tabelltopp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2020


Foto: Daniel Austrheim

Unggutten Uranik Seferi sin scoring var nok til at samtlige poeng ble med hjem til Halden i en meget tøff bortekamp mot topplaget Skeid.


Som ventet ble kampen på Nordre Åsen en tøff batalje mellom to lag som ikke hadde avgitt poeng hittil i sesongen. Etter noe rolig åpning på kampen tok hjemmelaget over initiativet og hadde ballen klart mest uten å skape det store sjansene. Det ble noen "nestensjanser" for hjemmelaget som en fikk ryddet unna og etterhvert som kampen forløp kom vi oss mer inni kampen og greide å flytte laget høyere opp i banen uten å skape noe mer enn skuddet til Kevin og farlighet ved Mathias.

Andre omgang gjorde vi et bytte der Uranik kom inn for Deni. Seferi markerte seg meget fort fra sin venstrekant posisjon. Ball fra Leo fant Uranik som dro av et par mann inn i 16 meter og satt ball kontant i mål til 1-0 ledelse. Nydelig gjort av unggutten som fikset to store sjanser til med fantastiske prestasjoner der han sendte flere av Skeidspillere i "pølsebua". Dessverre for unggutten gikk begge avslutningene på utsiden av mål.

Skeid hadde sine sjanser i et frispark som treffer tverrligger og et par skudd som går rett på utsiden av målet til Thomas. Hjemmelaget presset på mot slutten noe som gjør at vi fikk en stor sjanse ved Krantz som snek seg på utsiden. Meget sterkt borteseier der Erikas Adukonis fikk sin debut helt på slutten av kampen og bidro til at vi holdt unna.

Kampfakta:

Skeid-Kvik Halden 0–1 (0–0)

Nordre Åsen idrettsanlegg

0–1 Uranik Seferi

Gule kort: Hasanagic, Engebretsen.

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi), Leonard Getz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim) og Kevin Krantz (Erikas Adukonis).0 Kommentar

Ny 2-1 seier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Jul 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget har fått en bra start på året sesong og står med full pott etter at to serierunder er spilt. Lørdag ble det 2-1 seier over Florø etter mål av Sæter-Mehmeti og Krantz.

En verst mulig start med baklengs allerede etter 1 min ble snudd til fult fortjent seier etter 90 minutter i en kamp der hjemmelaget skapte mye foran Florø sitt mål. De første ti minuttene tilhørte Florø og med scoring i bagasjen fikk en den starten de ønsket seg. Hjemmelaget var noe preget, men spiste seg inn i kampen og tok mer eller mindre fullstendig over halvveis i første omgang.

Mye bra spill ble ikke omsatt i de store sjanser de siste 25 minuttene av omgangen der det meste foregikk på Florø sitt banehalvdel. Mange "nestensjanser" ved Engebretsen, Nomell, Berglund endte dessverre ikke i mål noe som gjorde at Florø beholdt ledelsen inn til pause.

Andre omgang er det ett lag på banen. Hjemmelaget tar fullstendig over og skaper flere store sjanser uten å lykkes helt frem til kapteinen Sæter-Mehmeti header inn utligningen etter en corner i det 60.minutt.

Florø får svært lite til i denne omgangen. Hjemmelaget har ballen mye og kommer til noen store sjanser som bør omsettes i mål, men ender dessverre med enten redning av keeperen til Florø eller på "skolestadion".

I det 81.minutt kommer uttellingen. Et godt angrep satt i gang fra Johansen i Kvike buret finner Westgaard som på igjen finner Krantz som scorer sitt andre mål for sesongen og sender hjemmelaget og de 200(utsolgt) frammøte til himmels. Fult fortjent ledelse og et resultat som hjemmelaget kontrollerer helt inn. Dermed blir alle poengene i Halden og vi står med fult pott før en meget vanskelig bortekamp mot Skeid på Nordre Åsen om ei uke.

Vi takker de frammøtte og ønsker velkommen tilbake til neste hjemmekamp mot VIF 2, mandag 3.august kl.1900.

Kampfakta:

PostNord-ligaen, avdeling 1:

Halden stadion:

Tilskuere: 200

Kvik Halden – Florø  2–1 (0–1)

0–1 Johannes Braut Brunes (1)

1–1 Dardan Sæter-Mehmeti (61)

2–1 Kevin Krans (81)

Kvik Halden: Thomas Johansen, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Ole Strømsborg, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Øystein Lundblad Næsheim), Kevin Krantz, Leonard Getz (Uranik Seferi), Bjørn Berglund (Oskar Borgersen Lopez), Peder Nomell (Marcus Moberg).


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline