Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Program for livesendingen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jun 2020

Til søndag ender sofabillett-salget opp i tidenes første livesending i regi av klubben, og programmet er både variert og spennenende.

Mye skal presenteres
Livesendingen vil starte søndag 14.6 kl. 18.00, og studio vil settes opp i a-lagets garderobe på Halden Stadion. I samarbeid med Halden Arbeiderblad vil det sendes live, og du kan følge sendingen både på vår facebook-side, men også på Halden Arbeiderblad sine nettsider. Programmet inneholder presentasjon av ny klubbsang, ny maskot, nye drakter og årets spillerstall for a-lag herrer. Sendingen vil vare ca. 1t og 30 minutter.

Gamle helter
I tillegg til presentasjonene av mye nytt vil det også bli prat med to av klubbens tidligere helter. Roar Bjærum og Robert Henning vil være gjester i studio, og dette blir tiden for mimring tilbake i tid. I tillegg vil det trekkes premier, og i skrivende stund har vi akkurat pasert delmål 5 og dermed utløst nok en gevinst. Hovedgevinsten vil være overnatting med inngang til spa for to personer på Støtvig Hotell.

Spillere og tøff kamp
I løpet av sendingen vil vi også bli bedre kjent med to spillere fra klubbens a-lag. Det vil bli to spillere fra herrene, og to fra damene som skal innom studio for en prat. I tillegg skal årets mål for 2019 sesongen kåres, og vi skal prate nærmere med Kent Bergersen. Avslutningsvis vil det bli spilt en boblefotballkamp, der det skal spilles 5'r fotball. Kampen vil spilles på Halden Stadion, og være mellom klubbens a-lag herrer og et sammenslått lag av Halden Topphåndball og Comet Elite.

Fortsett å kjøp billetter
Med 3 dager igjen til livesending er det fortsatt muligheter for å bli med å støtte klubben. Kjøp sofabillett ved å Vipps (50,- per billett) til 509807. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Over 1800 solgte billetter - kun 4 dager igjen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Jun 2020

Takket være store bidrag fra Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen passerte vi i går kveld 1800 solgte billetter.

Bedriftene er med
Tidligere har Sparebank 1 Østfold Akershus kjøpt 140 billetter, og i går fulgte Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen etter. Berg Sparebank og HABO kjøpte 200 billetter hver, mens GP Gruppen kjøpte 50 billetter. Dermed har fire av byens bedrifter blitt med i kampanjen med mål om å sette tilskuerrekord på Halden Stadion.

Kun 4 dager igjen
Sofabillettkampanjen varer frem til og med 14.6, og det hele ender med en spennende livesending i samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sendingen vil vises på Halden Arbeiderblad sin nettside, og klubbens egen facebookside. Med 4 dager igjen er vi langt fra målsettingen om ny tilskuerrekord, men knapt 100 billetter unna delmål 5 - 1906. 1906 er som kjent året klubben ble stiftet i, og dermed er det naturlig å nå sikte mot å nå delmål 5.

Oppfordrer hele byen til å bli med
Med få dager igjen sendes nok en gang utfordringen til hele byens befolkning og bedrifter. Det har vært, og er en svært tøff tid for idrettslagene, og vi håper enda flere blir med å kjøper sofabilletter. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget, og dermed har du muligheten til å støtte tre klubber samtidig.

Om din bedrift ønsker å være med ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Sparebank 1 Stiftelsen Halden støtter barne- og ungdomsidretten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jun 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus er opptatt av barne- og ungdomsidrett, og i år har Sparebank 1 Stiftelsen Halden støttet en viktig rolle for barne og ungdomsfotballen i klubben

Viktig rolle
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har i år valgt å støtte Kvik Halden FK med 200 000,- som går til rollen sportslig leder i barne- og ungdomsfotballen. Dette er en rolle som kun fokuserer på spillerne i barne- og ungdoms laga i klubben. Dette innebærer å holde grasrottrenerkurs, følge opp trenere i barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg er det administrative oppgaver som baneinndeling, bestille utstyr og booke møtetider.

Spillerutvikling
I ungdomsfotballen går oppgavene på lagpåmelding, oppfølging av trenere og ikke minst bistå spillerutviklingen til spillerne i klubben. Det vil si både ansvar for hospitering, oppflytting og andre tiltak for spillerne.

Enestående støtte
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har de siste årene bidratt og støttet flere viktige prosjekter i barne- og ungdomsavdelingen til klubben. At de i år støtter rollen som sportslig leder for barne- og ungdomsidretten med 200 000,- er en fantastisk støtte for klubben. Sparebank 1 Stiftelsen Halden sin støtte til barn og unge i klubben er enestående, og klubben er ekstremt takknemlige for stiftelsens støtte.

Tusen takk til Kjell Hagen, og Sparebank 1 Stiftelsen Halden for støtten.


0 Kommentar

Årets mål fra 2019 sesongen skal kåres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Jun 2020

I forbindelse med livesendingen skal vi i samarbeid med Halden Arbeiderblad kåre årets mål fra fjorårets a-lagssesong

3 semifinaler
For å kåre årets mål er 9 av fjorårets scoringer plukket ut. De 9 deles i 3 semifinaler, og ved å stemme på Halden Arbeiderblad sine nettsider er du med å avgjøre hvilke 3 scoringer som havner i finalen. Finalen vil gjennomføres direkte, i vår livesending den 14.6 kl. 18.00. I første semifinale er det Kevin Krans (borte mot moss), Deni Hasanagic (borte mot Byåsen) og Youssef Chaib (borte mot Stjørdals/Blink) som er kandidatene.

Stem på første semifinale her

Husk å kjøp sofabilletter
Den siste tiden har det gått smått med salg av sofabilletter, og vi nærmer oss fortsatt 4. delmål. Med under 100 billetter igjen til å nå 1300 billetter trenger vi nå deres hjelp for å få fart på billettsalget. Med i overkant av 1 uke igjen av salget trenger vi en skikkelig sluttspurt for å få den støtte klubben sårt trenger.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite får 10% hver av inntektene!


0 Kommentar

Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2020

Torsdag 6.8 starter FFO-Akademiet opp, og allerede nå kan du sikre deg plass.

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO-Akademi er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, før de gjør lekser og spiser mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Ekstra økt
For at treningsøkten skal gi best mulig utbytte ønsker vi at barna som deltar på FFO-Akademiet ikke hentes før treningen er ferdig. Det vil si at de ikke blir hentet før 16.00. FFO-Akademiet er lagt til torsdager, da dette er en dag det ikke spilles 5'r kamper. Det betyr i tillegg at når nye treningstider kommer vil klubben legge opp slik at barna ikke har trening samme dag som FFO-Akademi.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Pris: 900,-
Når: Hver torsdag fra 6.8

Påmelding gjør man via FFO sitt innmeldingsskjema (nederst på siden) - det finner du her


Husk også Camp FFO-Akademi i uke 27. Les mer her


0 Kommentar

Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jun 2020

Fredag ettermiddag kom endelig svaret fra Norges Fotballforbund på hvordan seriespillet blir for a-laget.

Tidenes lengste oppkjøring
A-laget startet sin oppjøring andre uken i januar, og frem til 12. mars foregikk alt som normalt. Da ble idretten, sammen med resten av landet stengt, og siden den tid har spillere og trenere på a-laget vært permittert 90%. Dette har ført til kun egenstyrt trening, frem til i går. Da var samtlige tilbake i 100% jobb, og dermed har treningene startet som normalt. 8. juni er planen at a-laget kan begynne å trene med fullkontakt, så ut uken blir det coronarestriksjoner på treningene.

Planlegger oppstart 4-5. juli
Postnord-ligaen skal etter planen starte helgen 4-5. juli, med andre ord begynner klubben med hjemmekamp mot Florø.De gjenstående kampene på terminlisten spilles som oppsatt, mens kamper som er utsatt vil bli satt inn i ledige helger og midtuker. Siste seriekamp vil bli søndag 15. november.

Ved senere oppstart
Dersom helsemyndighetene ikke godkjenner NFF sin plan for oppstarten av Postnord-ligaen til 4-5. juli, så vil en seriestart fra helgen 11-12. juli bety enkel serie med sluttspill. Dersom oppstart ikke skulle være mulig før august, så vil det bli spilt kun enkelt serie på 13 kamper. Opprykk, nedrykk og kvalifisering vil bli gjennomført som normalt uansett hvilket seriespill det blir.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline