Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mai 2020

Fantastisk støtte gjør at vi i dag ikke bare har passert delmål 3, men vi er også kun 100 billetter unna å nå delmål 4!

Knust tall fra 2019-sesongen
1000 var antall Haldensere på Fredrikstad Stadion i nest siste kamp i fjorårets sesong. I går var vi rett under 1000 solgte billetter, men i dag ble tallet knust, da vi nå har passert 1200 solgte billetter. I den forbindelse er vi også kun 100 billetter unna delmål 4, 1300 solgte billetter. 1300 var tilskuertallet i kampen mellom Kvik og SFK i 1907, og det er dermed et historisk delmål som skal slåes.

Utløser premier
For hvert nådde delmål blir en premie utløst, og alle premiene som utløses vil trekkes i livesendingen den 14/6. Alle som har kjøpt billett vil være med i trekningen, og har man kjøpt flere billetter vil man ha større sannsynlighet for å vinne. Programmet er nå nærmest spikret, og vi håper å lansere fullt program ila neste uke.

Frir til hele Halden
For å nå målsettingen om ny tilskuerrekord på Halden Stadion er vi helt avhengig av å nå utenfor Kvik Halden-familien. Nå frir vi derfor til hele byen - både fotballinteresserte og andre. Både privatpersoner og bedrifter som har lyst til å støtte en god sak, og samtidig bli med å skape byhistorie er velkomne til å bidra.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite vil få 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Camp HaldenAkademi

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp HaldenAkademi - en intensiv camp med profesjonelt innhold

Videreføring av HaldenAkademi
Siden oppstarten i februar 2019 har HaldenAkademiet blitt svært populært blant byens fotballspillere. Nå utvider vi tilbudet med en treningscamp, som varer fire dager på rad i uke 27. De som går på HaldenAkademiet fra høsten av har allerede fått mulighet til å melde sg på. Etterspørselen er stor, og allerede er over 20 plasser revet bort. Treningscampen vil foregå på Strupe Kunstgress. Les mer om Halden Akademiet her

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2010, 2009 og 2008
Når: 30. juni - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 10.00-12.30
Antall plasser: 50 - Ledige plasser: 23 utespillere og 3 keepere
Pris: 900,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp HaldenAkademi. Med kun 50 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Ny kommersiell flate på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2020

Kvik Halden FK ser alltid etter nye måter å utvikle seg på, og fredag forrige uke kom vår nye kommersielle flate på plass på Strupe

Fantastisk mulighet
Klubben har i lengre tid sett på muligheter for å få en kommersiell flate på både Halden Stadion og Strupe Kunstgress, og nå er endelig drømmen en realitet. En 8 kvadratmeter stor skjerm er nå på plass på FFO-bygget. Skjermen er synlig fra nesten hele Strupe, og spesielt ved ankomst/avreise fra feltet er den svært godt synlig.

Reklame og informasjon
Skjermen kommer til å ha en todelt funksjon - da den vil vise informasjon fra klubbens, i tillegg til å være en eksklusiv måte for gamle og nye samarbeidspartnere å promotere seg på.

Er du eller din bedrift interessert i å være synlig på vår nye kommersielle flate? Ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp FFO Akademi for første gang, samtidig lanseres FFO Akademiet fra august

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO Akademiet er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Fra august av vil barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, og gjøre lekser og spise mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Sparkes i gang med Camp
Camp FFO Akademi gjennomføres i uke 27, og består av tre dager med trening. I tillegg til trening vil det serveres enkel mat. Camp FFO Akademi blir dermed introduksjon til FFO Akademi som starter opp fra August av. Dette gir en unik mulighet til å prøve ut gjennom tre gode treningsøkter før man bestemmer seg.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Når: 1. juli - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 14.00-16.10
Antall plasser: 45 (40 utespillere og 5 keepere)
Pris: 650,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp FFO Akademi. Med kun 45 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Delmål 2 er nådd - nå sikter vi mot 1000 solgte billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av 17. mai-helgen har 791 billetter blitt solgt, og dermed har vi nå passert delmål 2. 

Fjorårets gjennomsnitt
Ved å selge 791 billetter har vi passert gjennomsnittlig tilskuertall på Halden Stadion fra fjorårets fantastiske sesong. Hvem husker ikke hjemmekampen mot Fredrikstad FK? Med over 2700 mennesker på tribunene, og en knallsterk 1-0 seier på en humpete gressbane. Eller Peder Nomells 1-1 scoring mot Stjørdals Blink som holdt liv i opprykkskampen. Eller samme Nomell's matchvinnerscoring mot Levanger på overtid?

Kort og langt
Neste delmål er 1000 solgte billetter, og dermed er vi godt på vei. Bare litt i overkant av 200 billetter trengs å selges før tredje delmål er nådd. 1000 er antall Haldensere som var på Fredrikstad Stadion i nest siste runde av fjorårets sesong. Totalt nærmer vi oss nå 1000 solgte billetter, men veien til ny tilskuerrekord er fortsatt veldig lang. Vi trenger derfor all støtte vi kan få, og håper hele byen blir med.


0 Kommentar

Tine Fotballskole utsettes til høstferien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2020

På grunn av dagens retningslinjer i forhold til ansamling av mennesker og minimum 1 meter mellom alle spillere utsettes Tine Fotballskole til høstferien

Årlang tradisjon
Tine Fotballskole har vært en årlang tradisjon i klubben, og det er derfor trist å måtte flytte fotballskolen til høstferien. Første uken i sommerferien har alltid vært Tine Fotballskole for fotballbarna i byen, men slik blir det dessverre ikke i år. "Vi har sett på alle muligheter i forhold til å få gjennomført fotballskolen som normalt, men med dagens retningslinjer vil det ikke være gjennomførbart," sier LarsPetter Brevig som er medansvarlig for fotballskolen.

Håper å gjennomføre som normalt
Forhåpentligvis fortsetter smitten og gå ned i landet, og at vi kan gjennomføre en normal fotballskole i høstferien. Vi krysser derfor fingrene, og håper at vi kan tilby 200 plasser som normalt. Mer informasjon om tider og antall plasser kommer etter sommeren.


0 Kommentar

Snart nådd delmål 2 - Sparebank 1 Østfold Akershus er med

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Mai 2020

Med stor hjelp fra Sparebank 1 Østfold Akershus er vi nå kun 100 billetter unna å passere fjorårets gjennomsnittlige tilskuertall på Halden Stadion.

Utløse gevinst
For hvert delmål som passeres utløses det en gevinst. De gevinstene som utløses vil bli trekt under livesendingen som foregår i samarbeid med Halden Arbeiderblad den 14.6 kl. 19.00. Alle som kjøper billett er med i treknigen av gevinstene, og desto flere billetter man kjøper - desto flere "lodd" har man med i trekkingen.

Kun 100 billetter unna
Fjorårets sesong var en stor suksess for a-lag herrer, som kronet en god sesong med kvalifiseringskamper om opprykk til OBOS-ligaen. Det førte til mange Haldensere på tribunene, og et gjennomsnittlig tilskuertall på hele 791. Det er dette tallet som er delmål 2, og nå er vi bare 100 solget billetter unna. Vi håper derfor du blir med, så vi kan nå dette målet i løpet av uken.

Sparebank 1 Østfold Akhershus er med
I går kom en stor gladnyhet om at Sparebank 1 Østfold Akershus ønsker å være med å skape tilskuerrekord. De valgte å kjøpe hele 140 billetter, og derfor utfordrer vi nå også andre bedrifter i byen til å være med. Ikke glem at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% av billettsalget hver - så her er det muligheter til å støtte flere av byens idrettslag samtidig!


0 Kommentar

Halden Akademiet starter opp igjen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2020

Siden all fotballaktivitet ble avlyst den 13. mars har Halden Akademiet hatt pause, men nå er vi snart i gang igjen!

3 dager igjen
Halden Akademiet har måtte vente lenger enn den organiserte treningsaktiviteten i klubben. Dette skyldes kravene om antall voksenpersoner per barn. Tidligere var dette 1 voksen per 4 barn, mens nå kan man trene i grupper på 20. Dette innebærer at Halden Akademiet lar seg gjennomføre, og nå er det kun 3 dager igjen til første trening.

Annerledes treninger
Vanligvis trener Halden Akademiet etter skoletid på fredager, men ettersom noen av skolene nå går lengre på skolen har treningene blitt flyttet til lørdager. I tillegg blir det uten mingling og matservering på klubbhuset. Istedenfor blir det oppmøte ute, og gjennomgang av treningsøkten før man starter selve økten. Øktene skal foregå med 1 metersavstand, og derfor blir det ingen trening med kontakt. Etter endt økt vil alle deltagerne få med seg en banan og en energibar for å starte restutisjonen raskest mulig.

Få ledige plasser
Siden oppstart i 2019 har Halden Akademiet blitt svært populært, og i skrivende stund er det kun 5 ledige plasser på Halden Akademiet. Fra høsten av forsvinner tilbudet til 2007-årgangen, mens 2010-årgangen kan starte. Allerede har flere spillere i 2010 søkt, og derfor er det også begrenset med plasser fra høsten av.

Ved spørsmål om Halden Akademiet kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no


Mer informasjon om Halden Akademiet finner du her


0 Kommentar

Klubbens nye maskott trenger navn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mai 2020

Klubbens nye maskott er en gave fra Sparebank 1 Østfold Akershus, og nå trenger den søte bamsen vår et navn.

Lanseres i live-sendingen
I forbindelse med Sofabillett-kampanjen vil det arrangeres en livesending den 14/6 kl. 18.00. Livesendingen vil sendes live på våre plattformer, og er et samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sparebank 1 Østfold Akershus er en annen av våre samarbeidspartnere, og nå har vi fått en fantastisk gave av de. De har gitt oss støtte til å gå til anskaffelse av en maskotten, og maskotten er allerede trygt på plass i klubbhuset.

Trenger navn
Bamsen vår er snill og søt, og veldig glad i fotball. I tiden frem til livesendingen kan du derfor komme med forslag til hva bamsen skal hete. Navnet vil trekkes direkte under vår livesending. Send ditt navneforslag til larspetter@kvikhalden.no

Snart solgt 500 sofabilletter
Samtidig som bilde av bamsen vår slippes nærmer vi oss også 500 solgte sofabilletter. Vi nærmer oss derfor 2. delmål, som er 791 solgte billetter. Bli med å skap tilskuerrekord på Halden Stadion. En billett koster 50,- og Vippses til 509807.


Tusen takk til vår fantastiske samarbeidspartner - Sparebank 1 Østfold Akershus - som har realisert vår drøm om en egen klubbmaskott.




0 Kommentar

Første delmål allerede nok - bli med du og!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2020

Sofabillettene ble lansert for kun to dager siden, og allerede er første delmål på veien til ny tilskuerrekord nådd.

Fantatisk støtte
Drøyt to døgn etter at billettsalget startet har allerede over 300 sofabilletter blitt revet bort. Det vitner om fantastisk støtte fra byens befolkning. Det betyr også at det allerede er sikret utdeling av minimum en gevinst under livesendingen den 14.6 kl. 18.00. Selv om starten har vært god er vi fortsatt avhengig av støtte fra byens befolkning. Alle som ønsker å bli med å skape fotballhistorie er velkomne til å kjøpe sofabillett.

Mulighet for mange gevinster
For hvert delmål som nås vil det utløse en ny gevinst. Dermed er det mange muligheter for å bidra til utdeling av flotte gevinster. De ulike delmålene er som følger:

- 300 (tilskuertall på opprykkskampen i Vestfossen, 2018)
- 791 (gjennomsnittlig tilskuertall Halden Stadion, 2019)
- 1000 (antall Haldensere på Fredrikstad Stadion, 2019)
- 1300 (tilskuertall fra Kvik - SFK, 1907)
- 1906 (klubben ble stiftet)
- 2679 (tilskuertall fra Kvik Halden - Eik Tønsberg, 2010)
- 3300 (tilskuertall fra Kvik Halden - Fredriktad FK, 2002)
- 5000 (tilskuertall fra Kvik - GAIS, åpning av Halden Stadion, 1927)
- 8000 (tilskuerrekord fra Ørn-Horten - Lyn, Cupfinale 1928)
- 8001 (Ny tilskuerrekord)

Digital livesending
Sofabiletten vil vare frem til 14. juni kl.18:00, da det hele vil ende i en livesending fra Halden Stadion - samarbeid med Halden Arbeiderblad. Livesendingen vil bli et slags Kick Off for 2020-sesongen. Store deler av programmet er allerede klart, men deler av det forblir hemmelig:
- Presentasjon av årets hjemmedrakt (a-lagene og barne- og ungdomsavdeling)
- Presetasjon av a-laget (herrer og damer)
- Prat med trenerteamet på a-laget
- Presentasjon og navnedåp av klubbens nye maskot
- Presentasjon av ny klubbsang
- Trekning av premier (en premie utløsese for hvert nådde delmål)

Desto flere biletter du kjøper, desto større sjanse har du til å vinne en av de flotte premiene. Alt du trenger å kjøre er å VIPPSE 50,- TIL 509807. Ønsker du å betale med kort eller kontanter ta kontakt via larspetter@kvikhalden.no eller via 905 21 846


Etter endt livesending vil både Comet Elite og Halden Topphåndball få 10% av inntektene.


0 Kommentar

Kvik Halden FK lanserer sofabilletten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Mai 2020

Kvik Halden FK lanserser sofabilletten og tidenes første digitale arrangement i samarbeid med Halden Arbeiderblad.

Tomme tribuner
Fotballkampene skulle vært i gang for flere uker siden, og ukentlig skulle tilskuere fylt norske fotballtribuner. Forsatt er alle klubbens kamper, både i barne- og ungdomsavdelingen og for a-lagene innstilt. Fotballtribunene forblir dermed tomme. Fotballtribunene som er mange menneskers fristed. Fotballtribunene som samler venner, familie, supportere - store deler av byen.

Bli med å skap tilskuerrekord
Selv uten kamper og uten tilskuere ønsker Kvik Halden FK nå å sette tilskuerrekord på Halden Stadion. Den nåværende rekorden ble satt i Cupfinalen mellom Ørn-Horten og Lyn i 1928. Da var hele 8000 tilskuere innenfor portene på Halden Stadion. På veien mot den historiske rekorden har vi ulike delmål som skal passeres, og for hvert delmål som passeres vil det utløse flotte gevinster.

- 300 (tilskuertall på opprykkskampen i Vestfossen, 2018)
- 791 (gjennomsnittlig tilskuertall Halden Stadion, 2019)
- 1000 (antall Haldensere på Fredrikstad Stadion, 2019)
- 1300 (tilskuertall fra Kvik - SFK, 1907)
- 1906 (klubben ble stiftet)
- 2679 (tilskuertall fra Kvik Halden - Eik Tønsberg, 2010)
- 3300 (tilskuertall fra Kvik Halden - Fredriktad FK, 2002)
- 5000 (tilskuertall fra Kvik - GAIS, åpning av Halden Stadion, 1927)
- 8000 (tilskuerrekord fra Ørn-Horten - Lyn, Cupfinale 1928)
- 8001 (Ny tilskuerrekord)

For kun 50,- blir du eier av en sofabillett, og til sammen håper vi å skape historie!

Fotball forener
Kjærligheten for spillet. Interessen for lokale talenter. Spenningen knyttet til kamputfallet. Det finnes mange ulike grunner til at Haldensere samles på Halden Stadion, og sannheten er at det forener klubben, tilskuerne og byen på en helt spesiell måte. Kommentarene fra bakerste rad, der tilskuerne aldri blir fornøyd med lagets prestasjoner. Ropingen hver gang dommerne gjør en tvilsom avgjørelse i mot gutta i de rød/hvite draktene.

Digital livesending
Sofabiletten vil vare frem til 14. juni kl.18:00, da det hele vil ende i en livesending fra Halden Stadion - samarbeid med Halden Arbeiderblad. Livesendingen vil bli et slags Kick Off for 2020-sesongen. Store deler av programmet er allerede klart, men deler av det forblir hemmelig:
- Presentasjon av årets hjemmedrakt (a-lagene og barne- og ungdomsavdeling)
- Presetasjon av a-laget (herrer og damer)
- Prat med trenerteamet på a-laget
- Presentasjon og navnedåp av klubbens nye maskot
- Presentasjon av ny klubbsang
- Trekning av premier (en premie utløsese for hvert nådde delmål)

Desto flere biletter du kjøper, desto større sjanse har du til å vinne en av de flotte premiene. Alt du trenger å kjøre er å VIPPSE 50,- TIL 509807. Ønsker du å betale med kort eller kontanter ta kontakt via larspetter@kvikhalden.no eller via 905 21 846


Etter endt livesending vil både Comet Elite og Halden Topphåndball få 10% av inntektene.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline