Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kjøp Isplasteret via Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2020

I disse tider skulle spillere fra klubbens ungdomsavdeling hatt som dugnadsjobb å selge Isplasteret. Nå gjøres det digitalt!

Dugnader er viktige
Idretten skal være en arena for alle, og det er som kjent kostnadkrevende og tar mye tid. I Norge drives idretten av ildsjeler, foreldre og frivillige, noe som er ganske unikt, med tanke på resten av verden. Ordet dugnad har for mange blitt et negativt ladet ord. Forklaringen er nok at mange av oss føler den er en tidstyv i hverdagen.

I disse tider skulle spillere fra Kvik Halden FK's barne- og ungdomsavdeling solgt isplasteret, men grunnet den spesielle situasjonen vi befinner oss i må det selges digitalt. Det som er sikkert; det koster penger å drive en klubb. Dugnad er derfor viktig for oss, slik at ingen blir ekskludert fra klubben grunnet økonomi.

Ved å kjøpe Isplasteret kan du på en enkel måte bidra til å skaffe klubben økte dugnadsinntekter, slik at vi fortsatt kan driften klubben vi er så stolte av.

Isplasteret er et produkt som de aller fleste av oss dessverre trenger, og smertelindring uten bivirkninger er et behov hos de fleste.

Hvordan kjøpe Isplasteret?
Kvik Halden FK har gjennom samarbeidsavtalen med Isplasteret mulighet til å selge Isplasteret. Du kan enkelt få Isplasteret hjemkjørt til din leveringsadresse ved å kjøpe Isplasteret på følgende måte:

En pakke med 5 isplastere koster 159 kr.
Vipps nr: 510520.
Skriv adressen din i melding i vipps.


Klikk her, for å få mer informasjon om Isplasteret


0 Kommentar

Strupe åpner igjen for egentrening

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2020

Kommuneoverlegen i Halden har før påske vedtatt at idrettsanlegg skal åpnes igjen for uorganisert aktivitet. Det betyr at anlegget på Strupe fra i dag av åpnes for egentrening. Egentreningen kan utøves alle dager mellom kl. 1000-2200 frem til organisert trening starter opp igjen den 20.april.

Fra mandag 20.april vil organisert trening oppta tiden på hverdagene mellom kl. 1630 og 2200. I de tidspunktene er det ikke lov å drive med egentrening.

Myndighetene har klare retningslinjer for uorganisert trening og vi ber dere bli kjent med disse:

Personer som ikke får delta i eller fysisk tilrettelegge for aktiviteten

- Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.

- Personer som ikke følger de instruksjoner idrettslaget gir for utøvelse av aktiviteten.

De som kan delta i aktiviteten må forholde seg til følgende:

- Det bør være en voksenperson til stede per gruppe ved all fotballbaneaktivitet for barn og unge under 18år.

- Ikke flere enn fem personer per gruppe. Fire spillere + en trener/leder/voksen

- Alltid to meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.

- Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre.

- Ikke ta på ballen med hendene(keeper egne regler, se under)

- Unngå heading

- Vi spytter ikke på banen

- Ta med og bruk eget utstyr

- Husk å gjøre alle tiltak for å bidra hindre spredning av smitte. Dugnaden er ikke over!

All uorganisert aktivitet skjer på eget ansvar.


Når det gjelder punktet «ikke ta ballen med hendene», er nå følgende spesifisert for keepere:

Kun en person pr femmer-gruppe kan ta på ballene gjennom hele økta. Dette betyr at det er rom for at en person kan være keeper, men da er det altså kun denne keeperen som skal håndtere ballen(e) med hendene før, underveis i og etter økta.

Eventuelle keepere må bruke egne keeperhansker – og keeperen kan verken spytte i hanskene eller ta seg i ansiktet før, under eller etter aktiviteten.


Kvik Halden FK forventer at foreldrene tar ansvar i disse tider og gjør både seg og barna kjent med retningslinjer knyttet til uorganisert bruk av anlegget. Vi må hjelpe og veilede hverandre og bidra til å hindre spredning av smitte.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline