Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Stort takk til Sparebank 1 Østfold Akershus!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus gir pengegave til klubben. Vi er veldig takknemlige for støtten i den utfordrende tiden vi befinner oss i.

I disse Koronatider er det mye fokus på å holde hodet over vannet og mye av hverdagen handler om tall, regnestykket, tap av inntekt, permitteringer, innsparinger og lignende. Mye av jobben en gjør er knyttet opp mot økonomi og lite inn mot sport. 

I en ganske utfordrende hverdag der målet er å få "endene" til å møtes en eller annen gang, er det veldig gledelig med en tlf.samtale typ slik som dette her:

Sparebank 1 Østfold Akershus: -Hei Haris, P. I. Snarberg Sparebank 1 i tlf. Hvordan går det med dere i disse tidene?

Meg(Haris Juklo): -Hei, hei, joda det er vel likt som i alle andre fotballklubber rundt omkring. Det er en kamp om å overleve og nå står vi midt opp i det.

Sparebank 1 Østfold Akershus: - Ja, det er vel slikt de fleste klubbene har det rundt omkring. Du Haris, vi i Sparebank 1 Østfold Akershus har en sånn gavekonto her hos oss og vi har diskutert litt hvordan vi kan bidra med å hjelpe dere. I den forbindelsen har vi bestemt at vi skal gi dere en gave på 100 000 kr.

Meg: …...……(leter etter en måte å si takk på) jeg vet ikke hva jeg skal si

Sparebank 1 Østfold Akershus:  Takk holder i massevis!

Meg: Tusen hjertelig takk for gaven! Stort av dere!


Stort takk igjen for at dere tenker på oss nå i disse dager.0 Kommentar

Fantastisk støtte - nå håper vi på mer

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mar 2020

For et snaut døgn siden lanserte klubben Kvik Halden lotteriet som et inntektsbringende tiltak i denne vanskelige perioden

Fantastisk støtte
Med bredden mot toppen! Målbevisst, stolt og engasjert. Aldri før har klubbens visjon og verdigrunnlag betydd mer. I en tøff tid der klubben har blitt nødt til å permitere alt utenom daglig leder, viser nok en gang klubbens medlemmer, supportere og øvrige Haldensere seg fra sin beste side.

Vi er med Halden - for Halden, og i løpet av et døgn er det solgt nesten 400 lodd. Dette viser hvilken raushet som bor blant oss, og vi er stolte over å jobbe i klubben vår. Målbevisst skal vi jobbe knallhardt for å komme oss ut på andre siden, med engasjementet i behold - og et minst like godt tilbud til barn og unge som vi har hatt.

Håper på mer
Selv i denne tøffe tiden har så mange vist storhet og raushet, ved å dele av sitt for å bidra til å hjelpe klubben. Det er ingen tvil om at det blir en svært tøff tid fremover, og derfor håper vi på enda mer støtte. Vi håper dere kan være med å dele loddsalget til nær og fjern, og sikter nå på å få solgt 600 lodd i løpet av denne uken.

Vi håper du blir med, og kjemper denne kampen sammen med oss.


0 Kommentar

Ytterligere permitteringer i Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2020

I løpet av den siste tiden har en rekke fotballklubber måttet ty til permitteringer som følge av utviklingen av korona-viruset. Kvik Halden FK har lenge jobbet for å unngå flere permitteringer, men klubbledelsen måtte tilslutt bare innse at det ikke lot seg gjøre.

Klubbledelsen hadde tirsdag møte med hovedtrener A-lag herrer, spillerutvalget A-lag herrer og var i dialog med alle ansatte før permitteringsvarselet ble sendt skriftlig i dag. 

Styreleder Ronny Stavem uttaler følgende til redaksjonen:

"Med stans i all aktivitet, arrangementer og sviktende inntektsgrunnlag har styret sett seg nødt til å gå til det drastiske skritt og  permittere ansatte, spiller og trenere. Vi har brukt tiden fram til nå til unngå tiltak som ikke er godt nok vurdert, og tatt oss tid til å vurdere hvor det må bli kostnadskutt ved å gå nøye gjennom budsjett og likviditet. Vi velger å permittere a-lagets spillere 90% og hovedtrener 80% fordi vi ønsker at spillegruppen skal få individuell oppfølging på egentrening slik at de er kampklar nå vi er klare til seriespill når den tid måtte komme. Lars Petter Brevig som er leder for FFO og sportslig leder U-avdelingen permitteres 100%.

Daglig leder beholdes i sin stilling for å ta tak i inntektsbringende aktiviteter, oppfølging av økonomi samt å bistå alle ansatte i denne perioden. Dette er enstemmig vedtatt av styret i klubben. Vi følger situasjonen tett og vil iverksette ytterligere tiltak hvis det viser seg å bli nødvendig. Dette er en trist situasjon og skjærer dypt inn i klubbhjertet, men helt nødvendige tiltak for å sikre at klubben overlever denne krisa vi nå står oppi."


0 Kommentar

Hvordan kan du hjelpe klubben nå?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mar 2020

ASlik kan du bli med og hjelpe Kvik Halden FK i en periode der all klubbens aktivitet er stoppet

Viktig å stå sammen
Flere personer har henvendt seg til klubben med spørsmål om hvordan de kan hjelpe klubben i denne tøffe tiden. Klubben står nå i en situasjon der all aktivitet er avlyst, og dermed bortfaller flere inntekter. I løpet av 2019-sesongen så vi hvilket samhold som er i klubben, og dette samholdet kan nå bli med å hjelpe klubben. Hvem husker vel ikke da a-laget gjennomførte seiersropet utenfor garderoben på Kvik Halden FK-dagen? Eller med over 1000 tilreisende Haldensere på Fredrikstad Stadion?

Bli medlem
Den enkleste måten å hjelpe klubben på er ved å bli medlem av klubben. Dette koster 425,- i året, og i tillegg til å støtte klubben får du tilgang til gode medlemsfordeler. Blant annet får du rabatterte priser på vask hos YX 7/11 på Brødøs, Kvik Halden FK-rente ved tegning av boliglån i Berg Sparebank og dynamiske spesialpriser på overnatting og spa på Støtvig Hotell.

Les alle medlemsfordelene her

Bli grarotgiver
Kvik Halden FK har allerede 474 grasrotgivere, men dette er også en flott måte å bidra økonomisk til klubben. Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler, eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 971247207> til 60000

Andre tiltak
Klubben oppfordrer alle som har økonomi til det, og ønske om å bidra til å la fakturaer fra klubben bli betalt som vanlig. I tillegg vil det komme flere spennende tiltak fra klubben for å sikre økonomien i tiden fremover.


Bli medlem ved å fyll inn skjema nedenfor:

0 Kommentar

Avspark er blåst for den viktigste kampen i klubbens historie

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2020

Foto: Halden ArbeiderbladEn hensynsløs motstander har yppet til kamp. En motstander som ikke tar hensyn til hverken spilleregler, kjønn, alder, religion eller land. Motstanderen spiller på alle kontinenter og har så langt fått mange seire med rått spill. En motstander med et navn som høres ut som et spansk klubblag, eller som kan forveksles med en viss drikke eller en type jordbær. 

Korona er motstanderen som nå har krysset våre landegrenser og vår bygrense og som nå står på den andre banehalvdelen i en kamp som har blåst til avspark og er i gang. En kamp med ukjent lengde, ukjent skadeomfang på egne spillere, men med en kjent vinnerstrategi som gir håp om seier til slutt når kampen blåses av.

Det er vi som har ballen i laget og det er vi som velger hvordan vi vil spille, og om vi velger å holde ballen i laget. På vår banehalvdel står hele klubben, unge som gamle, trenere, foreldre, frivillige, supportere og hele byen. For å vinne denne kampen må alle være lojale mot strategien og spillestil, støtte medspillere og heie på hverandre og andre som også spiller mot Korona.

Vår hensynsløse motstander er et svært smittsomt virus setter oss ut av spill. Noen vil ikke bli så syke, mens for andre i risikogrupper i lokalsamfunnet kan det være skjebnesvangert. Utfordringen er at vi ikke vet hvem som tåler det og hvem som ikke gjør det. Men, vi vet at det er ekstremt smittsomt. I likhet med samfunnet ellers så har vi har ingen å miste.  

Underveis i denne kampen må vi på kort sikt ta noen vanskelige valg, valg vi mener vil gi positiv effekt på litt lengre sikt og som er til klubbens beste. Noen valg er pålegg og anbefalinger fra myndigheter, helsevesen og forbund. Dette har vi som klubb valgt å etterleve, og dette framkommer av våre beslutninger om stans av organisert aktivitet og trening, FFO, akademi og treningsanlegget på Strupe. Dette for å være føre var og hindre at vi som har spillere fra alle byens områder bidrar til å hindre smitte. Liv og helse trumfer alle andre hensyn! Klubben oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak beslutningene og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning.

Andre valg er beslutninger tatt av klubbens styre og daglig ledelse i fellesskap for å sikre egen eksistens som klubb. Kvik Halden FK er en 114 år gammel klubb med mange tradisjoner og gode verdier, og er i stor grad drevet av frivillig arbeid i alle ledd. Men vi er også en arbeidsgiver. Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon som alle andre idrettsklubber og foreninger i resten av landet. Med full aktivitetsstopp ute på banene og store økonomiske tap står klubben foran utfordrende tid preget av mye usikkerhet.

Vi er forberedt at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser eller avlysninger. Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene er høye og det råder stor usikkerhet for klubben i tiden som er foran oss. Det er med tungt hjerte vi har iverksatt ulike tiltak som har konsekvenser for mange. Usikkerheten om hva framtiden bringer tvinger oss til å tilpasse oss etter situasjonen og ta ytterligere vanskelige valg.

Kampen mot Korona og et sluttresultat vi kan leve med er avhengig av heiarop og full støtte. Vi oppfordrer alle til å vise solidaritet med klubben som nå står i en svært vanskelig situasjon. Vi møter umiddelbare økonomiske utfordringer som følge av avlyste kamper og arrangementer som er bærebjelken i vår klubbøkonomi. Vi jobber kontinuerlig med kostnadsreduserende tiltak og inntektsbringende oppgaver. La oss vise den dugnadsånden som bor i oss, som kjennetegner klubben og som hele samfunnet vårt er tuftet på. Vær raus mot hverandre, og mot klubben som nå opplever en svært vanskelig tid. Dersom det er en dugnad vi virkelig trenger å bli med på, så er det denne dugnaden. Vær så snill, ikke krev tilbake treningsavgifter, eller medlemskontingenter når vi nå har fått et pålegg om å stenge ned våre aktivitets- og arrangementstilbud. Vi skal etter denne perioden fortsatt ha en klubb å spille i, et lag å heie på, og vi skal kunne overholde våre forpliktelser over de ansatte.

Myndighetene oppfordrer oss til å være mye ute i friluft, men at vi holder litt avstand og ikke samles i større folkemengder. Full aktivitetsstopp i klubbens regi er en beslutnings som fortsatt er gjeldene. Vi har forståelse for at barn og unge spillere i klubben ønsker å være i aktivitet med å trene og spille fotballkamper. Barn og unge lengter tilbake til en normal skolehverdag og en fritid fylt av fotballaktivitet med kamerater og venninner på treningsanlegget og på løkka. Men den store kampen pågår, og vinnes ikke uten lojalitet til strategi klubben og øvrige myndigheter har valgt for seier. Et viktig bidrag her er å passe på at eventuelle egenorganiserte aktiviteter ikke strider mot helsemyndighetenes vedtak.

Vi ønsker å komme tilbake sterkere enn noen gang, men i mellomtiden må vi ta noen steg tilbake for i det hele tatt kunne ta noen steg fremover når dette er over og kampen er vunnet. Når vi kjemper sammen, er vi sterke. Og vi vil vinne. Når vi har vunnet, da skal vi møtes. Da skal vi igjen trene og vinne fotballkamper. Sammen.

 

Ronny Stavem, Styreleder

Haris Juklo, Daglig leder


0 Kommentar

Følger av korona...

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2020

Unntakstilstanden grunnet koronaviruset treffer fotballfamilien hardt, i likhet med samfunnet for øvrig. Det er intet unntak for oss i Kvik Halden FK.

All aktivitet i bredde- og toppfotballen har opphørt inntil videre. Breddefotballen er stoppet frem til 1. mai, mens toppfotballen som vårt a-lag for herrer er en del av foreløpig har stopp i all aktivitet ut mars. Dette gjelder altså alle treninger, kamper, arrangementer osv. Det betyr at Kvik Halden FK i denne perioden ikke lenger vil kunne sysselsette våre ansatte, samt at klubben forventer betydelige økonomiske tap. Dette gir konsekvenser i alle ledd. 

Daglig leder Haris Juklo sier følgende til redaksjonen:

Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon. Med full aktivitetsstopp ute på banene og forventede store økonomiske tap står klubben foran en utfordrende tid preget av mye usikkerhet. Vi håper på bedre tider snart, men vi er også forberedt på at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser/avlysninger. 

Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene vil bli høye og dette skaper stor usikkerhet for klubben vår i tiden vi har foran oss. Med bakgrunn i fullstendig aktivitetsstopp ser vi oss nødt til å permittere flere av våre trenere i u-avdelingen og ansatte på fotballfritidsordningen. Ytterligere permitteringer vurderes fortløpende.

I disse vanskelige tider er det liv og helse som trumfer alle andre hensyn! Jeg oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak myndighetenes beslutninger og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning. 

 


0 Kommentar

Frivillig hjemmetreningsprogram

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2020

Siden forbudet mot aktivitet ble kjent på torsdag, har klubbn jobbet med å ferdigsstille hjemmetreningsprogram for hele klubben

Uten fellestrening
All breddefotball er avlyst ut april, og i den forbindelse har klubben utarbeidet et treningsprogram for alle våre medlemmer. Treningsprogrammet er utarbeidet av Lars Petter brevig (sportslig leder barne- og ungdomsfotball) og Daniel Nordahl (fysioterapeut rundt a-laget). Treningsprogrammet er lagd som et forslag, og dette er ikke noe man må gjennomføre. Øvelsesutvalget er basert på øvelser alle skal kunne gjennomføre - uten tilgang på avansert treningsutstyr.

Gjennomføres alene
Spillere som allerede har egentreningsprogram i regi av skole, klubb eller privat bør fortsette med programmet de allerede er en del av. Alle øvelser som står i planverket er skissert som vedlegg nederst i .pdf-filen. Del gjerne øvelsene med andre, men det er viktig å presisere at vi ønsker at alle respekterer føringene fra myndighetene om å holde seg mest mulig hjemme.

Derfor forventer vi at alle gjennomfører mest mulig av trening hjemme i eget hus/hage og alene. Ved spørsmål om treningsprogrammet, ta kontakt på larspetter@kvikhalden.no

Aktivitetsprogram
Programmet tar utgangspunkt i å bidra til å øke aktivitetsnivået i en tid der man er anbefalt å være mest mulig hjemme i eget hus. Om din trener har andre øvelser og treningsprogram følger du selvfølgelig treningsprogrammet fra din trener.

Hjemmetreningsprogram Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

NFF inviterer til eFotballturnering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2020

Når fotballbaner og breddefotballen er avlyst, hva passer vel da bedre enn å delta i NFF sin eFotball-turnering?

NFF invitererer
eFotball er i vinden, og nå som man skal være mest mulig hjemme passer det fint at Norges Fotballforbund inviterer til eFotball-turnering. NFF skriver følgende om sin turnering:

"Selv om alle felles fysisk fotballaktivitet i Norge for tiden er avlyst, er det fortsatt mulig å oppleve fotballglede. NFF eFotball har nemlig gleden av å invitere til en online turnering i eFotball. Turneringen er åpen for alle og vil bestå av et innledende gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder."

Viktig informasjon om deltakelse:
- Du må spille kampene hjemmefra på PS4.
- eFotball må IKKE komme foran skolearbeid.
- Du må være tilgjengelig i hele perioden.
- Du må utvise Fair play og normal folkeskikk overfor dine motstandere.
- Landslagsledelsen i eFotball følger med på hele turneringen, og alle spillere som deltar er aktuelle for fremtidige landslagssamlinger.

Klikk her for påmelding

Siste frist for å melde seg på er onsdag 18. mars klokken 10.00. Mer informasjon om gjennomføring av turneringen finner du inne på turneringssiden.

Kampene i gruppespillet må spilles før søndag 22.03 kl. 23:59. 

Klikk her for å se turneringssiden

Jenter oppfordres til å delta
"- Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på da eFotball åpner opp for at både gutter og jenter kan konkurrere mot hverandre med like forutsetninger. Det er altså en ambisjon for oss å inkludere jentene i dette også. Frem til nå har eFotballmiljøet vært dominert av gutter, men vi ønsker jentene hjertelig velkommen," sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for eFotball til fotball.no.

Hva er eFotball?
E-sport er en generell betegnelse på videospill hvor man konkurrerer på et profesjonelt nivå. eFotball er en underkategori av dette, og har som mål å fungere som et tilrettelagt tilbud for den digitale fotballspilleren. eFotball omfatter alle typer for fotballsimulerende videospill, men hovedfokuset er primært på EA Sports FIFA20 og eFootball PES 2020.


0 Kommentar

Strupe Kunstgress er stengt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mar 2020

På grunn av situasjonen vi nå befinner oss i har klubben valgt å stenge Strupe Kunstgress.

Ingen aktivitet
Som det ble kjent i går blir det ingen aktivitet i breddefotballen før i mai, og ettersom samfunnet nå er i en felles dugnad ønsker klubben å tydeliggjøre sitt standpunkt. Vi skal bidra på lik linje med alle andre, og derfor har vi nå stengt Strupe Kunstgress helt. Det innebærer at mål er låst fast, ballboder er plombert og ingen skal bedrive aktivitet på anlegget.

For å unngå samlingsplass
Klubben har full forståelse for at mange av klubbens medlemmer og øvrig befolkning har lyst til å være i aktivitet, men i frykt for at Strupe skal bli et felles samlingspunkt for medlemmer og andre er nå hele anlegget stengt. Det skal derfor ikke være noen form for aktivitet på Strupe Kunstgress frem til banen blir åpnet igjen.


0 Kommentar

All breddeaktivitet utsettes ut april

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2020

Norges fotballforbund har akkurat stoppet all aktivitet i breddefotballen ut april, dette innretter klubben seg selvfølgelig etter.

Oppfordrer til å holde seg hjemme
All aktivitet i breddefotballen (alle klubbens lag utenom a-laget herrer - som regnes som toppfotball) avlyses umiddelbart. Dette innebærer treninger, treningskamper, kamper, cuper og sosiale tilstelninger. Klubben oppfordrer samtidig foreldre og spillere til å ta sin del i samfunnsansvaret og respektere dette. Vi oppfordrer derfor alle klubbens medlemmer til å holde seg hjemme så mye som mulig - og ønsker ikke å se uorganisert aktivitet på Strupe.

Forståelse
Klubben har stor forståelse for at dette er svært kjedelig for mange barn og unge, men vi håper virkelig dette respekteres så vi kommer fort tilbake til en normal hverdag. Vi oppfordrer igjen derfor alle til å være mest mulig hjemme.


NFF sin uttalese:
"Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen."


0 Kommentar

Corona-tiltak i klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2020

I tråd med myndighetenes anbefalinger gjør klubben nå tiltak for å forebygge smitte av korona-viruset.  

Klubben har i dialog med lokale myndigheter, gjort følgende tiltak for å redusere og forebygge smitte av det mye omtalte korona-viruset. Klubben ønsker å bidra til å redusere smittekilder, og tar nødvendige forhåndsregler for i forhold til smitte internt og eksternt. Videre vurderer klubben situasjonen fortløpende, og følge tiltak er besluttet til og med onsdag 25.3 (14 dager)

- Klubbhuset og administrasjonen er stengt for alle som ikke er ansatt i klubben

- Ingen møtevirksomhet med personer utenom administrasjonen skal gjennomføres på klubbhuset (telefon/skype møter anbefales).
- All innendørs trening er avlyst.
- All bruk av garderobe (før / etter) trening er avlyst for alle lag (utenom a-lagene).
- A-lagene (spillere) og a-lagenes støtteapperat er de eneste som får lov å benytte seg av garderobene på Strupe KG (herrer i herregarderoben og damer i damegarderoben).
- A-lagenes kamper blir gjennomført uten tilskuere.
- Alle kamper skal vurderes om de gjennomføres eller ikke (spesielt kamper utenbys må vurderes).
- All bruk av klubbhuset til sosiale tilstelninger er avlyst.
- Halden Akademiet gjennomføres, men møter ferdig skiftet på banen kl. 14:30. Ferdig å trene 16:30.

- Disse reglene gjelder i første omgang for 14 dager (ut onsdag 25.3), og vil deretter bli vurdert på ny.


Klubben er som nevnt stengt for alle som ikke arbeider i klubben. Vil du ha tak i noen i klubben ta kontakt via e-post eller telefon. Generelle spørsmål rettes til post@kvikhalden.no
 


0 Kommentar

Vedr. koronavirus

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2020

I disse koronavirus tidene følger vi selvsagt anbefalinger som måtte komme fra myndigheten, kommunen, helsedirektoratet o.l

Vi kan gjøre en god del for å forebygge:

  • Vi hilser som alltid skikkelig på hverandre før og etter trening, men kontaktløst.
  • Som alltid: Ingen deler drikkeflaske. De som er syke/»tufse» holder seg hjemme.
  • Vi oppfordrer alle til å ha med seg en personlig hånddesinfeksjon
  • Tid med masse folk inne i en garderobe samtidig, bør begrenses til det aller nødvendigste. De som har kort reisevei hjem, oppfordres til å dusje hjemme. Vi oppfordrer til å ikke bruke garderobe ifm. treninger.
  • Om du tror det er en risiko for at du kan være smittet, f.eks etter en reise eller fordi du har vært i kontakt med noen som evt. er smittet, se kommunens info om bl.a. testing, karantene og isolasjon.
  • Ved risiko for smitte skal nærkontakter varsles. Meld fra til trener.
  • Er du i karantene/isolasjon, skal du selvfølgelig heller ikke møte på fotballen.
  • Er en i husstanden din i karantene/isolasjon, ønsker vi heller ikke at du møter på fotballen.
  • Kveldsmater og samlinger i større grupper unngår vi i en periode fremover.

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av covid-19 (koronaviruset), og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF.

Man skal ikke stille på trening eller arrangement som deltaker, tilskuer, frivillig el.l. dersom man føler seg syk med luftveissymptomer og/eller feber.  Personer i risikogruppen bør vurdere om de skal delta på trening/arrangement.

Vi oppdaterer artikkelen når det foreligger ny/endret informasjon.  I de tilfelle enkeltarrangementer blir avlyst vil det bli informert gjennom lagenes vanlige kanaler.

Følg ellers med på informasjon her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/
https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/


0 Kommentar

Maren Vik Pettersen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2020

Maren Vik Pettersen (ring rundt) f:2006 spiller til dagelig på klubbens J15 lag, er en av de utvalgte til Equinor Talentleir.

Samling i Sarpsborg
I dag kom uttakene til J15 landslag og skyggelandslag, i tillegg til Equinor Talentleir samling for J14. Da ble det klart at Maren Vik Pettersen er eneste representant fra Østfold. Talentleiren skal foregå i perioden 22.-25. mars i Sarpsborg. Maren følger dermed i fotsporene til Kristian Lorentzen tatt ut til Equinor Talentleir for gutter på fredag.

Første samling
"Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til," sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland. 

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Maren med uttaket, og ønsker henne lykke til med samlingen.


0 Kommentar

Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2020

Foto: Benedicte GrødemEn scoring helt i starten og en helt i slutten av første omgang var nok til at Bærum SK gikk seirende ut av lørdagens treningskamp på Strupe.

Den første av to av helgens kamper for A-troppen ble spilt lørdag. Trener Kent Bergersen ønsker fortsatt å matche hele troppen og dermed holde liv i kampen om plassene på laget. Lørdagens motstander Bærum kom best i gang på Strupe og tok en tidlig ledelse etter en dødball. Kampbildet i første omgang var at begge lagene gjorde en del feil og det ble vist lite finspill på Strupe kunstgress. Gjestene scoret sitt andre mål for dagen rett før pause og gikk i garderoben med 2-0 ledelse.

Andre omgang ble det foretatt en del bytter på begge lag. En omgang der Bærum skapte mest de første 30 min av omgangen og der de kunne ha økt ledelsen. Hjemmelaget på sin side kom sterkt tilbake på slutten og kunne ved noen anledninger pyntet på resultatet. Når det ikke skjedde så endte det hele med 2-0 sier til Bærum SK.

I dagens kamp fikk mange av spillere mye nyttig kamptrening mot en god motstander fra 2.div.  Spillere som så sent som i fjor høst spilte mer eller mindre kun 4.div., fikk i dag testet seg mot et motstanderlag som ikke ga noe gratis. Meget nyttig referanse og god gjennomkjøring for våre yngste spillere.

Ny kamp på søndag. Da skal vi til Uddevalla og møte Superettan laget Ljungskile SK. Avspark på Rimnersvallen kl. 1300.

Kampfakta:

Treningskamp:

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK-Bærum 0-2(0-2)

Mål:

0-1 Slemdal 2.min

0-2 Kaasa 43.min

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard (Trim Shabi), Marcus Sjømo-Eriksson, Jakob Madsen Lund (Niklas Fjellstad), Alexander Nadolski (Albert Makiadi), Nikolai Kynningsrud (Mathias Engebretsen), Deni Hasanagic (Besfort Shala), Marcus Moberg (Kevin Krantz), Eirik Horvath, Peder Nomell (Bradley Meledje), Uranik Seferi.


0 Kommentar

Kristian Lorentzen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Kristian Lorentzen(ring rundt) f:2006 som til daglig spiller på vårt G16 lag er en av de utvalgte til Equinor Talentleir som holdes i Sarpsborg i slutten av mars mnd.

NFF har tatt ut spillerne til G15-landslaget, G15 skyggelandslag og to G14-tropper til Equinor Talentleir i Sarpsborg. Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der det neste steget er å spille landskamper.

Håkon Grøtland som er fagansvarlig for Landslagsskolen sier følgende til fotball.no

- Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til.

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Kristian med uttaket og ønsker lykke til med samlingen i Sarpsborg.0 Kommentar

Ny helg, ny dobbeltkamp for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Forrige helg spilte a-laget kamp mot både Asker og Østsiden, denne helgen venter Bærum og Ljungskile

Tøff matching
Så langt i vinter har hele troppen fått rikelig med spilletid, og med nok en dobbelkamp er det duket for at alle får spille mye igjen. Forskjellen fra forrige helg er at denne helgen er kampene fordelt på lørdag og søndag. Lørdag kl. 13.00 er Bærum gjester på Strupe Kunstgress, men søndag reiser a-laget til Uddevalla for å spille mot Ljungskile kl. 13.00.

Viktighet av dobbeltkamp
Hovedtrener, Kent Bergersen, er fornøyd med nok en helg med dobbeltkamper, og sier følgende i forkant av kampene: "Tanken med dobbelkamp er at alle spillerne i troppen skal få god matching og mye spilletid. Flere spillere vil bli involvert i begge kampene, da vi ikke har nok spillere til å stille to forskjellige lag, som vi gjorde forrige helg.

Uaktuelle til helgens kamper er spissduoen Berglund og Lundblad Næsheim, og det er usikkerhet med stopperduoen Strømsborg og Fjellstad. To gode motstandere i Bærum på Strupe lørdag og Ljungskile i Uddevalla på søndag gjør at vi får en veldig utbyttelsesfull helg hvor vi får sett alle spillerne, og hvor vi får øvd på forskjellige ting som vi trener på i hverdagen."


Åpen kiosk
Til morgendagens kamp på Strupe vil kiosken være åpen, og dermed er det ingen grunn til å bli hjemme i sofaen. 


0 Kommentar

G19 landskamper på Halden Stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mar 2020

I september er det endelig klart for landskamper på Halden Stadion igjen - denne gangen G19 landslaget.

Endelig tilbake
Opp igjenom åra er det ved flere anledninger spilt aldersbestemte landskamper på Halden Stadion. Sist gang var i 2013, da Norge møtte Sverige med sine G- og J15 landslag. På banen den gangen var blant annet Ingrid Syrstad Engen, Martin Ødegård, Kristoffer Ajer og Sander Berge, som alle spiller på a-landslaget i dag.

4 kamper på 4 dager
I september er det duket for firenasjonersturnering, bestående av Danmark, Sverige, Wales og Norge. Det skal dermed spilles 4 kamper på kun 4 dager. Planleggingen er allerede godt i gang, og både Halden Kommune, NFF og klubben har tro på at dette skal bli et flott arrangement. Onsdag 3. september spilles Danmark - Sverige kl. 14.00, mens Norge møter Wales kl. 18.00. Lørdag 6. september møtes først taperlagene kl. 12.00, før vinnerne spiller kl. 16.00.

Alle kampene vil ha gratis inngang, og vi oppfordrer Haldensere til å besøke Halden Stadion for å se på det som kan bli Norges neste store stjerner.


0 Kommentar

Eagle er ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2020

Arbeidet med å fornye "gamle" og skaffe nye samarbeidspartnere for kommende sesong pågår for fult. Det er mange bedrifter som er positive til klubben vår. Hittil har mer eller mindre samtlige valgt å forlenge sine avtaler, noe vi er veldig fornøyde med.

Eagle er en helt ny samarbeidspartner som velger å støtte oss i år 2020. Roy Moberg skriver følgende om hvorfor de velger å støtte oss:

"Eagle er ny stolt samarbeidspartner til Kvik Halden. Eagle Gruppen er et industrikonsern med eierskap i 18 ulike selskaper rundt omkring i verden. I Halden er vi mest kjent som grunnleggeren av Teknotherm, et selskap vi nå har solgt. Vi har fortsatt økonomi- og regnskapsfunksjonen for mange av våre selskaper, samt konsernledelsen for våre industrielle selskaper lokalisert i byen. I tillegg er vi deleiere av Ernex AS i Tistedal.  

Selv om vi ikke har noe stort forretningsmessig fokus lokalt i byen, så synes vi det er riktig og viktig å ta et samfunnsansvar for å bidra til at byens beste fotballag har best mulig rammevilkår. Et godt fotballag er viktig for byens identitet og stolthet både i forhold til vi som bor her og for byens ansikt utad. Vi synes også det er et morsomt poeng at flere av våre selskaper og mange av våre kunder er lokalisert i kommuner hvor Kvik sine motstandere i årets serie er hjemmehørende. Vi ønsker Kvik sine spillere, trenere og støtteapparat lykke til med årets sesong og ser frem til stor aktivitet i ungdomsavdelingen og mange spennende oppgjør på stadion i 2020."

Vi takker for tilliten og ønsker Eagle velkommen med på laget!


0 Kommentar

Remmen cup 2020 - takk til alle!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2020

Remmen Cup ble i helgen gjennomført med 80 lag i aksjon. Hele 123 kamper ble spilt og vi hadde for første gang tre spillenormer i 3vs3, 7er med vant og 5er med vant.

Cupen ble ganske fort fulltegnet og de ansvarlige på Kvik Halden sin 2011 årgang kan melde om en meget bra gjennomført helg, der mange dugnadstimer ble lagt ned av årgangene 2011, 2012 og 2013.

På banen meldes det om mye fotballglede blant barna, fornøyde trenere/lagledere og generelt bra flyt i hele kamparrangementet.  

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige og takk til alle lag som deltok. Vi håper vi ser  dere igjen neste år! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline