Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

FFO - "Et kinderegg av økt folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020

Klubbens fotballfritidsordning setter fokus på folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling.

Viktig samfunnsansvar
Å drive en fotballfritidsordning er en del av klubbens samfunnsansvar, og hverdagene på FFO preges av fokus på bevegelsesglede og god folkehelse. På FFO får barna hjemmelaget varmmat fire dager i uken, samt servering av fersk frukt hver dag. Ved siden av dette er det fotballtrening/aktivitet 1,5t hver dag, hvor det er fokus på mestring og fotballglede.

Aktivisere barn
I en rapport fra folkehelseinstituttet som ble lagt frem il 2019 slås det fast at norske barn og unge ikke er aktive nok. "Vi ønsker å aktivisere barn gjennom vår fotballfritidsordning, og samtidig gi de utvikling og mestring gjennom fyskisk aktivitet," sier FFO-leder Lars Petter Brevig. Klubbens fotballfritidsordning følger kommunens skolerute gjennom året, og har i tillegg åpent alle planleggingsdager og i skoleferiene (med unntak av juli).

Sertifisert av NFF
Klubbens fotballfritidsordning er sertifisert gjennom NFF, og er dermed en del av Telenor Xtra-konseptet. Dette stiller krav til innhold, kosthold og leksehjelp. På FFO får barna hjelp til både regne og skrivelekser, i forkant av matserveringen.

Tilbudet gjelder for barn i 1.-4. klasse, og per dags dato er det flere ledige plasser. Mer informasjon om priser og søknad finner man på klubbens egne FFO-side:


Kvik Halden FFO - informasjon og søknadsskjema

Ved spørsmål kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no
905 21 846


0 Kommentar

Klubben søker ny trener

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020


Klubben er på jakt etter en arbeidsom og utviklingsorientert trener i et større engasjement.

Jobbeskrivelse
Klubben søker etter en trener som kan kombinere to arbeidsoppgaver – toppspillerutvikler/assistenttrener på klubbens a-lag, kombinert med hovedtrener på klubbens G16 lag. Arbeidshverdagen legges opp til at det fint går an å kombinere de to arbeidsoppgavene. Klubben ønsker en trener som en utviklingsorientert – både i forhold til spillerne, men også i forhold til egne trenerferdigheter.

Spillerutvikling er grunnleggende for klubbens visjon om «med bredden mot toppen», og konkrete målsetting om egenutviklede spillere på klubbens a-lag.

Utviklingsfokus
I Kvik Halden FK er spillerutvikling viktig, og vi er derfor svært opptatt av kompetente trenere i ungdomsavdelingen. Vi er også opptatt av trenerutvikling, og ønsker å bidra til dette både gjennom trenerutdanning og et godt faglig miljø. Du vil få kontorplass, og nødvendige fasiliteter på klubbens klubbhus. På a-laget vil man jobbe tett med klubbens hovedtrener, Kent Bergersen, som har god erfaringen fra toppfotballen gjennom sitt fotball-liv.

Kompetanse og kvalifikasjoner
Det er sterkt ønskelig at søkeren har UEFA B-lisens eller høyere, men søkere med god spillererfaring vil bli vurdert. Dokumentasjon om relevant trenererfaring eller spillererfaring er påkrevd, samt eventuelle andre kompetansebevis som er relevante for å søke på denne stillingen. Søkeren må være utviklingsorientert, med troen på en spillende fotballfilosofi. Søkeren må være ydmyk og selvdrevet, samt trygg på å jobbe som en del av et trenerteam. Søkeren må ha gode norskspråklige ferdigheter. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Du kan søke elektronisk, med CV til til haris@kvikhalden.no


 Ingen søknadsfrist, men søknader vurderes fortløpende. Ønsket tiltredelse snarest.


0 Kommentar

Jørgen la Cour til Lillestrøm SK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Feb 2020

Mangeårig Kvik Halden FK-spiller og trener, Jørgen la Cour, forlater klubben til fordel for Lillestrøm SK

Klubbmann
Jørgen la Cour kom til Kvik Halden som spiller i forkant av 2009 sesongen, og spilte for klubbens a-lag ut 2012-sesongen. Da valgte han å legge opp sin spillerkarriere, for å starte sin trenerutdanning. Sommeren 2014 returnerte han til klubben, denne gang som trener for klubbens G2003 lag.

Siden den gang har han hatt flere ulike roller i klubben, blant annet har han vært FFO-medarbeider, fast trener på klubbens akademi, hovedtrener for G2005, G19, og de siste halvannet året assistenttrener/toppspillerutvikler på a-laget. Med dette er han det man kan kalle en klubbmann, og det er ingen tvil om at han har satt sitt preg på det sportslige i klubbens barne- og ungdomsavdeling.

Nye oppgaver
For kort tid siden tok tradisjonsrike Lillestrøm SK kontakt med klubben angående Jørgen, og ønsket han som trener til sitt G19-lag i en 100% stillig. Dette er en mulighet Jørgen ikke kunne la gå fra seg, og i dag avsluttet han sitt arbeidsforhold i Kvik Halden FK for denne gangen. Likevel blir han å finne på klubbens G16 lag ut uken.

At Jørgen går til en tradisjonsrik klubb som Lillestrøm SK viser at klubben jobber godt også med trenerutvikling. Selv om det er et stort tap å miste Jørgen, er det samtidig en fjær i hatten til klubben å sende en trener videre til en så tradisjonsrik klubb.

Kvik Halden FK ønsker å takke Jørgen for en fantastisk innsats og uttallige timer på Strupe, samt stort bidrag til god utvikling for mange av klubbens yngre spillere. Klubben ønsker Jørgen lykke til med nye oppgaver, og håper vi ser Jørgen tilbake i klubben ved en senere anledning.


0 Kommentar

Sen scoring reddet seieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Feb 2020

Peder Nomell's overtidsscoring reddet seieren for Haldenserne - i en kamp de var klart best.

Kontrollert start
Kampen starten i et relativt lavt tempo, og haldenserne kontrollerte kampen fra start av. Et godt banespill, anført av en bevegelig midtbanetrio bidro til å kontrollere kampen. Mathias Engebretsen var nærme scoring på et skudd, mens Ole Strømsborg ble stoppet på streken etter en corner.

Målkåt Westgaard
Björn Berglund misset på en kjempemulighet, før Filip Westgaard scoret igjen. Albert Makiadi avanserte på venstresiden, og hans innlegg gikk gjennom hele feltet og traff Filip på bakerste stolpe. Filip skjøt via et bein, og mellom beina på keeperen. Forøvrig Filip sitt tredje mål på like mange treningskamper. De store sjansene uteble resten av omgangen, men Haldenserene var det førende laget.

Leken Makiadi
Albert Makiadi var en offensiv trussel hele kampen, og flere ganger ble det farlige situasjer ut av hans innlegg. I 2. omgang var han også nær scoring, men avslutningen gikk i tverrligeren. Både Oscar Lopez Borgersen og Marcus Moberg kunne og burde ha scoret, men på sin første sjanse scoret Fram Larvik etter 90 minutter.

Avgjorde på overtid
Dermed så det ut til bli uavgjort, men Albert Makiadi gikk rett i angrep fra avspark og leverte en godt innlegg. Peder Nomell ble stoppet i første omgang, men Deniz Kaili plukket opp ballen og slo inn på ny. Der dukket Moberg opp, men headingen gikk rett på keeper. Heldigivis reagerte Nomell raskest, og returen ble satt i mål.

Alt i alt en god gjennomkjøring for Haldenserne, i en kamp der mange spillere leverte gode prestasjoner.

Kampfakta:

Treningskamp:
Kvik Halden – Fram Larvik 2–1 (1–0)
Østfoldhallen
Kviks lag: Thomas Johansen, Ole Strømsborg (Deniz Kaili), Dardan Sæter-Mehmeti (Marcus Moberg), Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Trim Shabi), Deni Hasanagic, Mathias Engebretsen (Niklas Fjellstad), Oscar Lopez Borgersen (Nikolai Kynningsrud), Albert Makiadi, Kevin Krans (Uranik Seferi), Björn Berglund (Peder Nomell)
0 Kommentar

Kjente drakter i Malawi

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Feb 2020

Malawi ligger nærmere 12 000 km fra Strupe KG, men likevel er det kjente drakter å se i området

Studenter fra HIOF
Lærerutdanning ved Høyskolen i Østfold gir mulighet til praksis i Malawi, og for tiden er hele 12 studenter i Malawi. Før jul kom en forspørsel fra Marte Godberg (forøvrig datter av tidligere stopperlegende Ståle Godberg) om klubben hadde noen drakter til overs. Et flott initiativ fra Marte og de andre studentene, og klubben ønsket selvfølgelig å bidra.

Viktig samfunnsansvar
Kvik Halden FK har blitt en stor klubb, og med dette følger et samfunnsansvar. Å dele ut drakter til barn i Malawi er bare en av måtene klubben viser sitt samfunnsansvar på.

Vi ønsker studentene lykke til videre i sin praksis i Malawi, og håper barna får glede av de flotte draktene.


0 Kommentar

Flere samarbeidspartnere er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Feb 2020


Mekaniske Service, Loqic, Erling Grimsrud og YX 7-Eleven Brødløs er med videre som samarbeidspartnere.


Med videre
Loqix, Mekaniske Service, YX 7-Eleven Brødløs og Erling Grimsrud har alle vært med som samarbeidspartnere for klubben tidligere, og vi er svært glade for at de ønsker å fortsette samarbeidet. Det er fire bedrifter med helt ulike arbeidsområder som ønsker å fortsette samarbeidet med klubben.

Alle er viktige
Klubbens daglige leder, Haris Juklo, er svært godt fornøyd med å forlenge avtalene med de lokale samarbeidspartnere. "Hos oss er alle samarbeidspartnere veldig viktig for klubbens gode drift. I tillegg setter vi veldig stor pris på lokale aktører som ønsker å bidra til å skape idrettsøyeblikk både på Strupe og Halden Stadion. Barn og unge fra 6 år er alle viktige i Kvik Halden FK."


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline