Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

All aktivitet stoppes!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Nov 2020

Kvik Halden FK har i kveld besluttet om å stoppe den organiserte aktiviteten med umiddelbart virkning og inntil videre.

Klubben har på bakgrunn av den såpass uoversiktlige koronasmitten som nå er i Halden, samt bekreftelse på koronasmitte i en av våre årganger, besluttet å stanse all aktivitet i regi av klubben inntil videre. 

Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, og velger heller å være føre var nå helt på tampen av sesongen og før jul. Beslutningen om stans i aktiviteter blir revurdert når vi har fått mer informasjon fra kommunen og situasjonen har blitt mer oversiktlig.  


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Nov 2020

Styret i Kvik Halden FK innkaller til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020. Saksliste og agenda for møte følger i innkallingen nedenfor

Til medlemmer i Kvik Halden Fotballklubb.
Halden, 20 november 2020

Styret i Kvik Halden fotballklubb kaller inn til ekstraordinært årsmøte den 7. desember 2020, kl. 20.00 på Klubbhuset.

Sakliste for ekstraordinært årsmøte i Kvik Halden Fotballklubb:
Sak 1: Godkjenne de stemmeberettigede
Sak 2: Velge dirigent
Sak 3: Velge protokollfører
Sak 4: Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
Sak 5: Godkjenne innkallingen
Sak 6: Godkjenne saklisten
Sak 7: Presentasjon av tilbyder og tilbud
Sak 8: Vedta salg av Spretten Barnehage (salg av Halden Fotball AS)

 

Smittevernsrestriksjoner
Som følge av koronapandemien er det viktig at vi på forhånd vet hvem som ønsker å delta på det ekstraordinære årsmøtet, og alle som ønsker å delta bes derfor om å registrere ved å sende en e-mail til ronny@kvikhalden.no innen søndag 6.desember kl 20:00.

Av konkurransehensyn vil fullstendig sakliste med saksdokumenter bli gjort tilgjengelig returnert på e-mail etter påmelding fra mandag 23.november 2020.

Ved spørsmål som gjelder det ekstraordinære årsmøtet, kan Kvik Halden Fotballklubb ved styreleder Ronny Stavem kontaktes på ronny@kvikhalden.no eller på mobiltelefon 48 48 59 59.

Styret fremhever at det er viktig at Corona smittevernsregler følges. Det vil bli registrert fremmøte, avstandsregler må overholdes og antibac er tilgjengelig og ansiktsmasker deles ut.

Velkommen til ekstraordinært årsmøte!


Med vennlig hilsen Styret Kvik Halden FK,
ved Ronny Stavem,
styreleder


0 Kommentar

Kretsmestere for andre år på rad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Nov 2020

I går kveld var det duket for årets siste kamp for klubbens J14/15 lag, og med seier ble kretsmesterskapet sikret

Andre året på rad
Kvik J14/15 vant 2-1 over Ås onsdag kveld i et skikkelig drittvær på Strupe. Dermed er jentene kretsmestere for andre året på rad. Dette er en meget sterk prestasjon som det står respekt av, da de i år har spilt i J15 serien med kun 1 15-åring i troppen. Dermed har det blitt mange kamper mot eldre spillere.

Måtte vinne
Vi måtte vinne i dag for å bli kretsmestere og det måtte Ås også. Det ble en svært jevn kamp og kampen svinget begge veier. Ås starter best og presser oss, men vi kommer mer inn i kampen. I 1. omgang utnytter Sanna Strømsborg svakheter i Ås sitt forsvar to ganger og vi leder 2-0 til pause. Ås får sin redusering i begynnelsen av 2. omgang og herfra og inn blir det svært spennende med sjanser til begge lag. Dette ble en kollektiv arbeidsseier hvor vi jobber og sliter gjennom hele kampen og vi kroner det med seier.

Godt samhold, god utvikling
Trass i et spesielt år i år har vi holdt trykket oppe med treninger og tenkt alternativt under coronaen og hatt svært lite frafall. Treningsgruppen vår har bestått av årgangene 07, 06 og 05 og vi har hatt to lag i serie i år. I tillegg til KM har vi også hatt et breddelag i en 7`er-serie. Breddelaget har hatt en skikkelig progresjon i sin serie og samspillet har forbedret seg gjennom hele serien. Begge lag er avhengig av hverandre og vi har trent sammen og gjort hverandre bedre.

Rent sportslig har vi som gruppe og individer utviklet oss. Vi har hatt sju spillere på kretslag og en med uttak på landslagssamling og vi har hatt god treningsvilje.

Nå tar vi en velfortjent treningspause i 14 dager før vi starter opp igjen.

Svært stolte
På vegne av hele klubben er nettredaksjonen svært stolte av jentenes prestasjon i årets sesong. Det blir svært spennende å følge laget videre, og neste år skal de delta i Regionalserien for 15 åringer. Gratulerer så mye


0 Kommentar

Pressemelding fra NFF: A-lagets resterende kamper termineres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Norges fotballforbund har gjennom en pressemelding informert at gjenstående kamper for klubbens a-lag termineres. Foto: Norges Fotballforbund

Til involerte klubber

Vedr. sluttspill Post Nord avd. 1
Norges Fotballforbund (NFF) og Divisjonsforeningen (DF) følger Corona situasjonen i Norge tett og vet at det er lokale utbrudd enkelte steder.

I en situasjon der smittetrykket øker flere steder i landet, finner NFF det unødig å gjennomføre kamper som ikke har betydning. Flere klubber har også henvendt seg til NFF med sin bekymring om reiser og smitteutvikling.

Fredrikstad FK er allerede klare for opprykk til OBOS ligaen og Skeid skal spille play off mot nr 2 i avd. 2.

Med bakgrunn i dette vil NFF og DF derfor terminere gjenstående kamper for sluttspill PostNord avd 1. med unntak av:
Skeid - Fredrikstad og Brattvåg - Skeid

Disse spilles da Skeid spiller soner karantene i begge disse kamper.

Med hilsen
Norges Fotballforbund, v. Rune Pedersen (seksjonsleder kamp/arrangement)


0 Kommentar

Støtvig Hotell er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Støtvig Hotell har vært samarbeidspartner allerede i to år, nå oppgraderer de til sølvsponsor og forlenger avtalen med 2 år. Foto: Støtvig Hotell

Fantastisk hotell, fantastisk samarbeid
Støtvig Hotell ligger på Larkollen, og er et hotell bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærstepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg.

Klubbens samarbeid med Støtvig Hotell startet i 2019, og man har allerede rukket å samarbeide i 2 år. Støtvig Hotell er en samarbeidspartner som bryr seg om klubben, om a-lagets resultater, og om menneskene som jobber i Kvik Halden FK. I tillegg er de alltid positive, og finner løsninger for hvordan få samarbeidet best mulig.

Blir sølvsponsor
De siste to årene har Støtvig Hotell vært bronsesponsor, men i forkant av 2021 sesongen oppgraderer de samarbeidet og blir en sølvsponsor. I tillegg er de så godt fornøyd med samarbeidet at de er med ut 2022-sesongen. Støtvig Hotell vil fra 2021-sesongen være synlig på a-lag herrers treningstøy, og klubben er svært fornøyd med å fortsette det gode samarbeidet med Støtvig Hotell.

Fornøyd hotell
"Vi på Støtvig Hotel ønsker å fortsette det gode samarbeide vi har hatt med Kvik Halden og gleder oss til nye minnerike opplevelser i Halden og på Støtvig Hotel.

Vi ønsker Kvik Halden Lykke til i 2021," sier Team Støtvig


0 Kommentar

Nikolai Kynningsrud med to års kontrakt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Nikolai Redi Kynningsrud(20) signerte på ny avtale med klubben som strekker seg over to nye år. Dermed øker lokalforankringen i A-lags troppen ytterligere.

Kynningsrud fikk sin debut mot Fløya i sommer. Kampen mot Brattvåg ble hans første obligatoriske kamp fra start og Nikolai kan fort være involvert i de to siste kampene av sesongen.

Nikolai har gjort sine saker såpass bra at vi nå valgte å signere ny avtale som gjør at Kynningsrud er Kvik Halden spiller i to sesonger til. Klubben er fornøyd med å ha Nikolai på plass og ser frem til videre samarbeid.

Nikolai sier følgende til redaksjonen:

Jeg ble godt tatt imot når jeg kom opp på laget og synes jeg fikk ganske mye ut av en så spesiell sesong, med tanke på Coronasituasjonen.  Noen kamper har det blitt i årets sesong og til året er målet å klare å spille seg inn i startelleveren. 


0 Kommentar

Nytt trenerteam på kvinner senior

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Nov 2020


Kent Hansen og Eirik Horvath er nye trenere for kvinne senior kommende året. Dermed er viktige brikker på plass for vårt A-lag på kvinnesiden.

Kent Hansen har i en årrekke vært i klubben både som spiller og trener. Han har inneværende år hatt ansvar for G19 og G13 samt trener på akademi. Neste år vil Hansen fortsatt ha ansvar for G19 og kombinere det med kvinner senior. 

Hansen har lang trenererfaring på ungdom og senior nivå  både hos oss men også i klubbene lokalt og utenbys. Han har nå signert en to års avtale noe som gir oss mer ro og kontinuitet i jobben rundt vårt kvinne senior lag.

Eirik Horvath er tross sin unge alder allerede rukket å bli en erfaren trener. Horvath har i flere år hatt en trenerrolle ved siden av spillingen på A-lag herrer. Det er ingen uerfaren kar som tar fatt på assistent rollen nå. 

Horvath har inneværende år hatt hovedansvar for G14 laget vårt og vil kommende år ha kun fokus på kvinner senior oppgaven. Han har signert kontrakt ut 2021.

Klubben er veldig fornøyd med å ha fått på plass trenerduoen og vi ser frem til sesongen 2021.


0 Kommentar

Erikas signerte for to år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Erikas Adukonis(19) signerte i dag på en avtale som gjør han til Kvik Halden spiller i to år. Erikas ble flyttet opp til A-troppen før sommeren og gjorde sine saker såpass bra at han nå er klar for to nye år.

En noe beskjeden gutt ble tatt opp til å trene fast med A-laget rett før sommeren i år. Han gjorde sakene sine bra, noe som resulterte i A-lags debut i kampen mot Skeid på Nordre Åsen. 

Erikas er en spennende spiller som har fysikken, fart og som tør å utfordre 1vs1. Vi håper at utviklingen hans fortsetter ytterligere gjennom vinteren slik at vi får se enda mer av hva som bor i han, sesongen som kommer. 

Dermed har Kent Bergersen skaffet seg underskrift til enda en spennende unggutt etter at Marius Eriksen signerte avtale tidligere i dag.

Erikas uttaler følgende ifm signering av kontrakten:

Jeg har blitt godt tatt i mot av klubben etter overgangen min fra TTIF. Klubben har lagt et bra opplegg for meg hele veien og jeg er glad for å signere min første kontrakt med A-laget. Nå gjelder det å jobbe videre og ta ytterligere steg slik at jeg får utfordret de mer etablerte spillere.


0 Kommentar

Støtt klubben med kjøp av lodd

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Til søndag er det duket for årets siste hjemmekamp for a-laget, og i den forbindelse kjører vi i gang et nytt elektronisk loddsalg.

Viktig for klubbens drift
I en normal sesong selges det lodd på Halden Stadion hver hjemmekamp, men på grunn av årets spesielle sesong har dette ikke latt seg gjennomføre med hensyn til smittevern. Salg av lodd er en viktig inntektskilde for å sikre klubbens drift, og i den forbindelse kjører vi nå i gang et elektronisk loddsalg der vi håper mange blir med.

Fine premier i et annerledes år
Sesongen 2020 er snart over. Sesongen som ble helt annerledes fra hvordan vi trodde. Covid-19 satt en støkk i hele verden, og vi er svært takknemlige for at klubbens flaggskip har fått gjennomført fotballsesongen som tilnærmet normalt. Laget så lenge ut til å henge med i toppen, men på skadefronten har det vært store utfordringer siden sommeren. Nå håper vi på din støtte, for å bidra til å sikre klubbens drift inn mot 2021.

I forbindelse med årets siste hjemmekamp vil vi mandag 16.11 gjennomføre trekning av det elektroniske loddsalget. Hvert lodd koster 50 kroner, og kjøpes direkte i Vipps. Vipps til Kvik HFK Lotteri - 509810.  Loddsalget støtter hele klubben, som organiserer fotballaktivitet for over 600 aktive medlemmer. Vi håper du blir med å kjøpe lodd, og deler loddsalget til venner og familie.

Premier
1. premie: Overnatting for 2 på Støtvig Hotell
2. premie: Sesongkort for 2021 sesongen
3. premie: Verdigavekort på 1000,-
4. premie: 5 pakker med Isplasteret (verdi 795,-)
5. premie: Kvik Halden FK Skjerf


0 Kommentar

Eriksen signerte for 2 nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Marius Aamodt Eriksen(19) har signert ny avtale med klubben som strekker seg over to år. Dermed blir den unge vingbacken å se på Rødsjordet de to neste sesongene.

Marius kom til oss fra Sarpsborg 08 på sensommeren og har tatt godt for seg i høstens kamper noe som har resultert i mye spilletid i Postnord ligaen. Den fotrappe backen hadde en avtale med oss som varte ut året og vi er fornøyde å ha med oss Marius i ytterligere to sesonger.

Marius sier følgende til redaksjonen:

Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under her i Kvik Halden. Jeg trives veldig godt i klubben noe som gjør at denne høsten har gitt mersmak. Kvik er en spennende klubb som jeg har troa på at skal klare å ta ytterligere steg, samtidig som det er en klubb som jeg tror vil hjelpe meg å ta nye steg som spiller også. Jeg er hvert fall klar for å gi 100 prosent for drakta og gleder meg til å få flere gode minner på stadion de 2 neste årene.


0 Kommentar

Uavgjort i årets siste kamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Nov 2020

I går kveld ble årets siste kamp spilt for klubbens damelag, og sesongen endte nesten med 10 i stil

Tøff serie med svært god motstand
Klubben skulle i år for første gang på 10 år ha eget damelag i seriesystemet. Grunnet Covid 19, og restriksjoner på breddeidrett ble sesongen først satt på vent, deretter avlyst. I den forbindelse kom NFF Østfold og NFF Akershus på banen om å arrangere en felles U20 serie for jentene. Klubben og jentene var aldri i tvil, og 31 August ble serien sparket i gang. Med motstandere som LSK Kvinner, Fjellhamar, Gjelleråsen, Sarpsborg 08 m. flere var man innstilt på at kampene kom til å bli tøffe.

Lokaloppgjør i flomlyset
I går kveld var det duket for årets siste kamp, og med Fredrikstad FK som gjester på Strupe Kunstgress. Flomlyset var tent, og det var også en heltent spillergruppe som gikk ut til kampstart. Respekten for motstanderen var lagt igjen i garderoben, men selv om man åpnet kampen best var det gjestene som tok ledelsen etter pasningsfeil på egen banehalvdel. Likevel fortsatte haldenserne å holde seg til kampplan, og stadig ble selvtillitten større med ball. De helt store sjansene uteble i 1. omgang, men i banespillet fikk man til mye av det man ønsket.

Utligning og årsbeste
2. omgang startet like bra som 1. omgang avsluttet, og etter 10 minutter ble Klara Lif Andradottir spilt gjennom av Emma Bjørnby. Klara kom først på ball, og ble felt innenfor 16 meteren. Sarah Hofgaard Johansen var sikker fra straffemerke og dermed var lagene like langt. Etter scoringen kom gjestene fra Fredrikstad FK mer med i kampen, men de siste 20 minuttene av kampen styrte hjemmelaget helt. Jentene lykkes med å spille seg ut fra keeper gang på gang, og de forholdt seg til sine posisjoner. Selv om man styrte banespillet uteble de helt store sjansene, og kampen ebbet ut i 1-1. Likevel et langt steg i riktig retning, og årsbeste både offensivt og defensivt.

Kampfakta
Kvik Halden FK – LSK Kvinner 1-1 (0-1)
Mål: 
Sarah Hofgaard Johansen
Tropp:
Kaisa Nilsen, Ida Bjørneby, Ella Gylvik, Marie Odberg, Sofie Hauge-Johansen, Gresa Obertinca, Solveig Sætre, Emma Dahl Bjørneby, Klara Lif Andradottir,  Sarah Hofgaard Johansen (Sanna Strømsborg 60 min), Emma Huseby (Wilma Waleur Nordgaard 45 min)
0 Kommentar

Avklaringer rundt nye retningslinjer knyttet til Covid-19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Dagens pressekonferanse fra regjeringen ga oss noen nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense spredningen av Covid-19. Kvik Halden FK vil følge retningslinjene gitt av regjeringen, NFF Østfold, NFF sentralt samt de lokale retningslinjene gitt av kommuneoverlegen i Halden.

NFF Østfold sendte oss følgende mail og anbefalinger som vi forholder oss:

"Til alle klubber og ledere i NFF Østfold:

Regjeringen og helsemyndighetene har i dag presentert nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense korona-smitte. NFF Østfold får nå mange spørsmål om disse har umiddelbare konsekvenser for planlagt fotballaktivitet.

Vår generelle anbefaling i dag er at vi forholder oss til råd og regler gitt av nasjonale eller lokale helsemyndigheter. Det betyr at vi anser det som forsvarlig å gjennomføre planlagt aktivitet så fremt ikke lokale helsemyndigheter gir andre føringer.

Klubber kan som selvstendige organer gjøre egne vurderinger og beslutte på grunnlag av disse. Vi ber derfor alle aktører i vår aktivitet å vise respekt for vurderinger som måtte gjøres i den enkelte klubb.

Føringer og rammer gitt av helsemyndighetene kan ingen klubb overprøve.

Dersom klubber velger å gjennomføre planlagt aktivitet, hvilket vil være i tråd med vår anbefaling i dag, er det avgjørende viktig at det pålagte smittevernsregimet som hver enkelt klubb er ansvarlig for, fungerer. Det betyr blant annet at 1-metersregelen skal overholdes til enhver tid(utenom i trening og kamp), at maksbegrensningen på antall personer på anlegget samtidig overholdes, at kampverter er tilstede, at publikum/besøkende blir registrert og at antibac er tilgjengelig for alle.

Vi ber også klubbene sikre at trening på tvers av faste grupper begrenses.

Vi ber alle klubber være forberedt på at det kan komme endrede anbefalinger, både fra myndighetene og NFF, på kort varsel."


Det betyr at vi fortsetter med trening i klubb slik som nå. Det samme gjelder kamper. Vi har tett dialog med Halden Idrettsråd som har kontakten inn mot kommuneoverlegen.

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt med undertegnede på haris@kvikhalden.no

Vh

Haris Juklo


0 Kommentar

J14/15: Solid seier i første sluttspillkamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Klubbens J14/15 vant hele 5-1 mot Ekholt på Strupe onsdag kveld i det som var første av tre kamper i KM A-sluttspillet for jenter 14/15

Ekholt er klubb som er og har vært gode på jentefotball. De har hatt lag i regional serie på J15 og J17 de siste årene og det har de i år og. Onsdag kveld møtte J14/15 altså det laget som har spilt regional serie denne sesongen. I og med at vi spiller i klassen J14/15 møter vi lag som ofte består av 15-åringer, mens klubbens J14/15 lag  er hovedsakelig 14-åringer, så dette var en sterk prestasjon av våre jenter!

Fokuset i onsdagens kamp var avslutninger og dette har vært fokus på de siste treninger og selvfølgelig alltid press på ballfører. 

Kampen begynte med litt spill fram og tilbake og det var litt preget av stress fra vår side. Allikevel tok vi ledelsen tidlig i kampen. Det var spilt i bare 4 minutter når første ballen lå i nettet bak Ekholt keeperen. Sanna Strømsborg fikk et ben på ballen etter et innlegg fra Silje og dermed var det 1-0. Deretter satt Cajsa inn mål nummer to etter ca. 15 minutter på et skudd. Ekholt reduserte på en corner hvor vi regelrett sov i timen og skapte dermed mer spenning enn nødvendig.. 

Vi skapte mange sjanser i 1. omgang og vi var hele tiden oppofrende. Litt smårusk var det, og vi kan med fordel bli bedre på å holde ballen i laget.

2. omgang var bare 8 minutter lang når Cajsa  sendte oss i 3-1 ledelse etter et innlegg fra Silje..  Like etter Satt Ida inn mål nr. 4  etter en nydelig 45-grader pasning fra Silje. Vi punkterte kampen totalt i 68 minutt med et mål fra Silje og dro dermed i land en komfortabel 5-1 seier i første sluttspill kamp.

Positivt i dag er at vi setter våre avslutninger og at vi er solide i forsvar med en fenomenal keeper i Melissa. Som vanlig høy lagmoral og gode holdninger innad i Kvik.  Nå venter Askim neste kamp om en uke. 

KAMPFAKTA:

J14/15 KM A-sluttspill

Kvik Halden FK - Ekholt 2  5-1 (2-1)

Mål:

1-0 Sanna Strømsborg 5.min

2-0 Cajsa Eriksen 15.min

2-1 Ekholt 23.min

3-1 Cajsa Eriksen 50. min

4-1 Ida Johanne Buckholm-Hansen 59.min

5-1 Silje Grødahl-Andresen 70.min


Kvik Halden FK: Melissa Karabiyik, Sofie Sørensen Steiner, Amalie Kanestrøm Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Maren Vik Pettersen, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Ida-Johanne Buckholm-Hansen, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andresen, Saga Waleur-Nordgaard, Selma Lie Pettersen, Cajsa Eriksen, Sanna Johansen Strømsborg


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline