Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Kvik Halden FK - Fredrikstad FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2020

Ny hjemmekamp og denne gangen mot avdelingsvinner og allerede opprykksklare FFK. En bra utfordring en høstdag på Rødsjordet.

FFK sikret opprykket helgen som var med å slå Brattvåg hele 6-0 på Fredrikstad stadion. Rødbuksene har vært meget solide i hele år og har i hele 2020 tapt kun en kamp. Tapet kom mot Hødd i første sluttspill kamp. 

Sist lagene møttes vant FFK hele 5-1 i en kamp som var mer eller mindre over etter 30.spilte minutter når FFK gikk opp i en 4-0 ledelse. Til lørdagens kamp ønsker vi å vise oss fra en bedre side enn sist og vise en bedre prestasjon mot en meget sterk motstander. Vi skal være glade for at vi har stor tropp for til morgendagens kamp er Filip, Dardan, Ole, Jakob, Albert, Emir og Patrick helt sikkert ute. Peder soner for gule kort mens Deniz er syk og Kevin må stå over dagens trening. Kenta får dermed en bra utfordring med å sette sammen en 11er med en god del rokkeringer.

Vi tok en prat med Kenta som hadde følgende å si:

Vi er godt inne i høsten, noe som betyr stort sett viktige fotballkamper. For oss er det vinn eller forsvinn ut av kampen om 2. plassen som gir oss kvalik til Obosligaen. På andre banehalvdel står den suverene avdelingsvinneren som sikret seg opprykk allerede forrige helg, vi gratulerer FFK med opprykket!

Det er med andre ord ingen lett oppgave vi står ovenfor. FFK har kun tapt EN kamp i hele 2020, og vi tapte selv 1-5 hjemme på stadion i sommer. Det gjør det heller ikke lettere at vi har slitt voldsomt med skader i høst, men det er sånn der er og skader er en del av fotballen. Vi skal nok få stilt 11 mann denne gangen også. Vi skal være klare til kamp noe også Halden stadion har blitt etter mye om og men. Det har regnet mye de siste dagene, og dreneringen på Rødsjordet er ikke topp, men kommunen har gjort det som trengs for at NFF godkjente arenaen for spill.

Det er tillatt med 600 tilskuere for første gang i Corona perioden Vi håper at vi kan fylle opp de plassene, sånn at vi får den støtten vi trenger.

Kampen mot FFK har avspark kl. 1300.

Det er fortsatt ledige billetter. De kan kjøpes i appen eller på kvikhalden.woow.no.

 0 Kommentar

Stadion godkjent for kamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Okt 2020

Halden stadion ble i morgentimene godkjent for kamp og dermed vil kommende kamp mot FFK går på Rødsjordet slik som først oppsatt.

Ikke godkjent

Det har lenge vært en usikkerhet hvor lørdagens kamp mot FFK skulle bli spilt. NFF har vært på tre befaringer i Halden de siste syv dagene. Forrige uke var det flere kritiske punkter på banen og det å utføre cornerspark på siden mot den gamle tribunen, har ikke vært mulig pga. gjørme.

Befaringen på tirsdag denne uken ble ikke noe mer oppløftende. Da var banen meget bløt i tillegg og ble dermed ikke godkjent.

Til dagens befaring ble de kritiske punktene ytterligere forbedret og banen er fortsatt meget bløt, men med det været som er spådd nå de neste 48 timene samt banens tilstand på befaringspunktet så er banen spillbar og dermed godkjent til lørdagens kamp.

Vi takker Irene og Tim fra Halden kommune med sitt team for den jobben de har gjort for å lappe sammen en gressmatte som skriker etter utbedring..

Billettsalg

Billettsalg til lørdagens kamp slippes i dag(torsdag) kl.1300. Det er tillatt med 600 tilskuere men de må deles opp i egne kohorter på 200 og avstanden mellom kohortene må være på minst to meter. Det fører til at tribunen med tak blir to kohorter der det går inn 200 pr kohort dvs. 400 tilskuere totalt. Inngangen for de blir i stadionbakken og i klokkesvingen. 

Den gamle tribunen blir en kohort og der går det inn 200 stk. Inngang der er klokkesvingen og stadionbakken. Det viktigste er at vi får spredt folk som skal inn og at det ikke oppstår køer. Har du billett på tribunen under tak så må du sitte der. Har du uten tak så må du sitte der.

Nye retningslinjer tillater nå at vi ikke trenger å ha en rad og to seter i mellom når vi sitter på stadion. På lørdag skal en sitte på annenhver sete og en kan sitte på hvert rad, men da ikke rett bak hverandre. Det er tillatt å sitte i "sjakk mønster".

Billettene kjøpes i Kvik Halden FK app eller kvikhalden.woow.no. Det selges ikke billetter i "luken".

Dørene åpner kl. 1200.

Bortesupportere

Når det gjelder bortesupportere så er det i følge kampprotokollen ikke tillat. Covid-19 kampprotokoll sier følgende:

4.1.2 Fordeling av tilskuerplasser og kontakt med supportere

Klubbene(hjemmelag) avgjør fordeling av tilskuerplasser mellom privat- og bedriftsmarkedet. Ingen bortesupportere har adgang.

Vi ber om at klubbene bidrar til at dette etterleves og at man ikke skaper flere utfordringer for kamparrangør ved at supportere reiser på bortekamper.

Klubbene er også ansvarlig for sine supportere, ref sikkerhetsbestemmelsene § 3.4.1

Vi ber om at dette etterleves og respekteres. Vi vil ikke foreta noe adressesjekk ved inngangene til stadion, men tydelige overtredelser vil nektes inngang og billetten refunderes ikke..
0 Kommentar

Ingen poeng i Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Okt 2020

A-lag herrer klarte ikke å gjenta bragden fra tidligere i sommer hvor Skeid ble slått på Nordre Åsen. Denne gangen tok "oksene" alle poengene og overtok dermed andre plassen på tabellen.

Skeid som for anledningen stilte i 352 formasjon kom noe bedre i gang innledningsvis inne i Valhall. En hall som har sett sine bedre dager... 

Vi greide å spise oss mer og mer inn i kampen etter noe nølende innledning og fikk etter hvert låne kula litt mer uten å komme til noen avslutninger. Skeid sin største mulighet kom, etter at Buduson ble spilt fri og fikk skutt fra dårlig vinkel. Et skudd Thomas hadde god kontroll på.

På sitt første hjørnespark i det 43.spilleminutt scoret hjemmelaget etter at vi "sov" ved to anledninger noe som gjorde at ballen til slutt havnet bak en sjanseløs Thomas i buret. Det ble pauseresultat i en omgang hvor vi til tider hadde god kontroll på et godt hjemmelag.

Andre omgang startet hjemmelaget klart best og vi hadde nok med å forsvare oss de første minuttene. Bare gode involveringer av bakre treer og Thomas i buret forhindret at Skeid økte ledelsen sin tidlig i omgangen. Hjemmelaget var det førende laget og hadde noen skudd som Thomas reddet greit. De økte sin ledelse på en overgang når inbytteren Ismaheel fikk avslutte fra ca16 m helt nede i hjørnet. Et godt plassert skudd som Thomas ikke hadde noen muligheter å ta. 

Vi fikk vår beste periode i kampen etter at hjemmelaget økte ledelsen. Markus Kaasa reduserte for oss etter fint forarbeid av Øystein. Samme Kaasa kunne sto med ryggen til åpent mål uten å kunne fyre av noe som kunne gitt oss utligning.

På overtid utnyttet hjemmelaget at vi flyttet opp mye folk. De fikk en overgang som innbytter Ismaheel lobbet i mål til 3-1 ledelse.

Helt på tampen av kampen skjøt Øystein i tverrligger for oss etter et fint forarbeid fra Sabri. Kampen endte 3-1 og poengene ble igjen i Oslo.

Samme ettermiddag tapte Hødd i Tromsø og for at vi skal få litt spenning igjen i kampen om andre plassen, bør Alta ta poeng mot Skeid i neste runde når de to lagene møtes i Finmarkshallen.

Neste kamp for oss er FFK på Halden stadion lørdag 31.10. kl. 1300.

Kampfakta:

Skeid – Kvik Halden 3–1 (1–0)

Vallhall Arena

Mål:

1–0 Hayder Altai

2–0 Taofeek Ismaheel

2–1 Markus Kaasa

3–1 Taofeek Ismaheel

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Jørgen Pettersen, Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marius Eriksen (Sullivan Lakhamy), Marcus Moberg (Trygve Løberg), Deni Hasanagic (Sabri Khattab), Kevin Krantz, Peder Nomell (Uranik Seferi), Simon Collina (Øystein Lundblad Næsheim) og Markus Kaasa.


0 Kommentar

Før Skeid-Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Okt 2020

foto: Morten Pedersen

A-lag herrer spiller den tredje kampen i sluttspillet når de i ettermiddag møter Skeid i Valhall. En kamp som fort kan være avgjørende om hvem av de to lag får et forsprang i kampen om den andre plassen før de siste tre rundene skal spilles.

Kampen tidligere i sommer mot Skeid var en meget utfordrende batalje på Nordre Åsen hvor vi tok med oss alle poengene hjem etter scoring av Uranik Seferi tidlig i andre omgang. Skeid var laget som hadde ballen mest i den kampen uten å skape mye basert på ballinnehav. 

Etter en noe nølende start på sesongen har laget som rykket ned fra Obos ligaen vært solide de seneste kampene, noe seieren mot Hødd i Ulsteinvik vitner om i forrige serierunde. Skeid har forsterket seg før sluttspillet med blant annet Øystein Vestvatn og Shadi Ali, begge fra Moss FK. 

Dagens kamp går i Valhall grunnet store utfordringer med kunstgresset på Skeid sin hjemmebane. Nordre Åsen ble ikke godkjent for kamp etter befaring for et par uker siden.

Vi reiser til Oslo med tjue mann i troppen. Mathias Engebretsen er ute grunnet to gule kort mens Filip Westgaard, Dardan Sæter-Mehmeti, Albert Makiadi, Ole Strømsborg, Oscar Lopez  og Emir Comor er fortsatt ute grunnet skader. Filip, Oscar og Emir håper vi å se tilbake i trening de neste ukene mens Albert, Dardan og Ole er et stykke unna. 

Det som er gledelig er at Berglund og Kynningsrud er tilbake fra sine skader og er med i dagens tropp. Det samme er Sabri Khattab som kan få sin comeback i Kvike trøyen. Det er ventet at trener Bergersen gjør noen få endringer i dagens 11er. Mathias må erstattes og det kan føre til noe rokkeringer blant de som skal starte dagens kamp.

Vi venter oss en vanskelig kamp mot en motstander som vi tidligere har ment er det beste laget bak FFK. For å ta med seg poeng tilbake til Halden igjen er vi nødt til å prestere opp mot vår absolutt beste, noe vi er innstilt på å gjøre.

Kampstart i Valhall er kl.1600 og kampen kan du se på HAtv.


0 Kommentar

G19: Poengdeling i årets siste bortekamp mot Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2020

Årets siste hjemmekamp ble spilt i mørket på Kråkerøy stadion – og heldigvis var spillet bedre enn vær og føre!  Både guttene og støtteapparatet trodde etter siste seier mot Greåker at andreplassen i avdelingen var sikret, men dessverre så tok vi feil.  Ikke vår skyld, men på grunn av en feilrapportering i en annen kamp så er det fortsatt teoretisk mulighet for SFK å ta oss igjen. Uansett; målsettingen for kampen var klar – fortsette å spille god fotball og minimere risiko -spesielt på egen banehalvdel.  Kent og Ronny var også opptatt av at guttene skulle vise et godt engasjement med tanke på at sesongens siste hjemmekamp også (nesten) kan ansees som neste sesongs første kamp!  

Guttene viste fra første spark på ballen at de ønsket å avslutte sesongen på en god måte.  De var nok også ekstra motivert at det såkalte andrelaget bestod mer eller mindre av kun førstelagsspillere – derav en del som spilte interkrets i fjor. Hjemmelaget var godt – og de spilte fysisk med mange gode kombinasjoner – og definitivt det beste laget etter Drøbak-Frogn som vi har møtt denne sesongen.  Kampen åpnet med høyt tempo og stor aggressivitet – og mye spill på midten.  Begge lag kom til noen halvsjanser, men ingen maktet å score!  Dessverre måtte vi foreta tre bytter allerede i løpet av omgangen; Gustav gikk ut på grunn av lårproblemer, Simen E. fikk muligens en finger ut av ledd og Filip fikk en Donald-kul i panna etter en hodeduell.  Gutta som kom inn tok tak og var med på å sette preg på kampen – og en bekreftelse på at det er viktig med gode og «sultne» gutter på benken!  Tavla på Kråkerøy viste 0-0 til pause – og som Kent kommenterte; «Kråkerøy bør være mest fornøyd med det …».

I pausen prøvde vi å løse de offensive og ikke minst oppspillene bakfra.  Hjemmelaget hadde gitt fra seg mye siderom som vi mente at våre indreløpere kunne utnytte for å skape overtall bredt i banen.  Alt i alt var trenerne godt fornøyd med omgangen – mye god fotball!

Guttene responderte bra og tok umiddelbart initiativet fra starten i andre omgang.  Allerede etter ett par minutter tok vi ledelsen – og det etter «ett-touch-spill».  Oppspill på en feilvendt Isa, ett-touch til en møtende Markus, videre på ett-touch ut i siderommet til kantspilleren Adrian.  Han fintet backen oppi pølseboden («ta med en dobbel wiener i brød med to striper ketchup ‘a …..») og dunket ballen hardt opp i nettaket fra 13-14 meter.  Rett og slett et mønsterangrep og god presentasjon av Adrian.  Vi fortsatte å ha ballen – og kun ett par minutter senere ble Erikas spilt fri bredt på venstresiden av Konrad.  Erikas dro med seg backen på tur i stor fart – skar innover og plasserte ballen sikkert i mål.  Fin prestasjon!  MEN, det å lede med to mål er alltid farlig!  Etter dette falt vi litt intensitet – og ble litt passive og hjemmelaget tok gradvis over spillet.  Naturlig nok; hjemmelaget måtte jo jage en redusering. Først scoret de på et frispark – og deretter et gjennomspill på deres høyreside og måltavla viste plutselig 2-2!  Igjen viste guttene god moral – og løftet spillet, begynte å vinne andreballer og skaffet mange brudd!  Det var ikke direkte ufortjent når Erikas hentet opp ett innlegg, slo inn til Adrian som headet godt, men keeper reddet.  Heldigvis så var Markus fremme på returen og scoret sikkert!  Mange tilreisende haldensere ante en god sesongavslutning med ytterligere en seier – men neida!  Hjemmelaget kom seg igjen fri på kanten og utliknet til 3-3 rett før slutt!  Bittert; ja for fa …..!!

Dette var en tøff og tett kamp; akkurat slik vi ønsker det. Slike kamper gir oss gode referanser.  Kråkerøy var gode, men det var også vi – og det var moro å se engasjementet og vinnermentaliteten ute på banen.  God prestasjon av alle – og det er faktisk viktig å presisere at vårt langt er ungt!  I går hadde vi med to siste-års-juniorer og det er lenge siden sist.  All ære og takk for innsatsen til Erikas og Kjenar!  

Må dessuten passe på å takke fansen som alltid er med på kamper; uansett være og føre – uten dere så hadde det ikke vært mulig å spille alle disse kampene!   Nå blir det noen dager fri – og vi får håpe at Drøbak-Frogn gjør jobben sin og tar minimum ett poeng mot SFK i den siste kampen.  Da vil definitivt andreplassen være vår.  I tillegg så nådde vi målsettingen om topp-3 og vi fikk mellom 18-21 poeng!  Well done lads!!!  


Kampfakta – serierunde 9 KM 19 Avd. 2:

Kråkerøy IL 2 - Kvik Halden FK 3-3 (0-0)

Hovedbanen på Kråkerøy ….

Tilskuere: vanskelig å se hvor mange det var da de fleste måtte stå hundrevis av meter fra banen ….. men de trofaste fra Halden fortjener «kred»!

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

48 min

Adrian

Markus

0-2

51 min

Erikas

Konrad

1-2

63 min

 

 

2-2

70 min

 

 

2-3

76 min

Markus

Adrian

3-3

83 min

 

 

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Markus Manirakiza, Erikas Adukonis, Gustav Hovde, Laurits Holden, Simen Ottestad Hansen, Trim Shabi, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Anders Back, Simen Eriksen, Andreas A. Erntzen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

G16: Seier mot Ekholt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Okt 2020

Vi hadde 7 seire på rad og med minimum uavgjort ville vi være sikret en seriefinale mot Ås hjemme på Strupe mandag 26.10. Ås har også vunnet alle sine kamper, men har en bedre målforskjell enn oss.

Banen på Ekholt er mindre enn hva vi er vant til og med et hjemmelag som gikk ut i 100 og ga absolutt alt i alle dueller ble starten på kampen tøff. De presset høy og sørget for at våre oppspill, både de korte og lange, ble litt for upresise. Det var en jevn kamp uten de helt store sjansen, men etter 20 min scoret Ekholt etter at vi var litt for forsiktige i et per dueller.

Vi tok sakte, men sikkert mer over kampen og Heidar forsøkte å få gutta til å variere oppspillene slik at Ekholt måtte legge seg noe lavere. Vi følte at de ville slite seg ut og at presset deres ikke ville holde helt inn. Heidar brukte pausepraten godt og fikk justert et par småting samt at vi fikk inn friske og raske føtter. Gutta var konsentrerte og responderte godt. Vi tok kjapt tak i kampen etter pause og var det førende laget. Vi skapte et par store sjanser uten å score og da fryktet de fleste at det skulle «være den dagen» hvor alt mislyktes. Når ett lag presser på åpner jo det alltid for kontringer i mot og uten en meget god Noah Strøm i målet hadde det fort stått 2-0.

Etter ca. 65 min løsnet det endelig, Lucas Fritzen jaget en ball de fleste trodde han ikke rakk, men han vant duellen med keeperen og fikk satt opp Bjørnar Pedersen som selvsagt var på rett plass foran mål. (Til info var dette Lucas F sin debut på G16 laget, han er egentlig G14 spiller og har spilt fast på årets G15 lag) Kvikke gutta fikk blod på tann og tok fullstendig over kampen, Ekholt virket slitne, men ikke ufarlige på kontringer og nok en super redning fra Noah hindret mål til hjemme laget. Vi var fortsatt det førende laget og det var absolutt ikke ufortjent når Markus Grimstad satte 1-2 etter pasning fra Lukas Lundberg. Klokka viste nå 71 spilte minutter og vi følte seieren var sikret, iallfall uavgjort som vi måte ha. Kun 5 minutter senere byttet Markus og Lukas L roller og Lukas satte kontrollert inn 1-3 til polkagrisene.

Det ble en fult fortjent seier til Kvik og alt ligger til rette for en skikkelig seriefinale mot Ås neste uke. Gutta jobbet hardt som et lag og stod opp for hverandre i denne kampen og den viset viktigheten av å ha en god tropp med seg på kamp. Vi må nok opp et par hakk til Ås kampen, men det er vi sikre på at de klarer.


KAMPFAKTA

Ekholt-Kvik Halden FK 1 - 3 (1-0)

Mål:

1-0

1-1 Bjørnar

1-2 Markus

1-3 Lukas L

Kvik Halden FK: Noah Strøm, Leonit Mjekiqi, Samuel Atayo, Adrian Urke, Mats Vik Pettersen, Kristoffer Mjølnerød, Aksel Lund, Jonas Danielsen, Olve Stensrud, Dennis Wetby, Jesper Bjørneby, Markus Grimstad, Oscar Gabrielsen, Bjørnar Hoseth Pedersen, Lukas Lundberg og Lucas Fritzen. 

 


0 Kommentar

G19: Enda en seier etter en tøff batalje på Moa

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Okt 2020

Et mer eller mindre flunkende nytt kunstgress og fantastisk vær gjorde at rammen for en kamp på Greåker ikke kunne ha vært bedre enn det var i går ettermiddag!  Moro for guttene å «suge til seg» atmosfæren på Moabanen – og det er faktisk ganske heftig at det nettopp er den banen som har fostret Norges mest følsomme venstreben noensinne!  Raymond Kvisvik var en «stor» fotballspiller – noe som Kvik Halden FK også hadde gleden av for en rekke sesonger siden! 

Med seier i gårsdagens kamp så var det noen som hadde regnet ut at andreplassen var sikret – og målsettingen var dermed ganske klar!  Helt konkret så ønsket Kent og Ronny at man skulle opprettholde samme intensitet og spilleglede som man gjorde for noen dager siden mot HSV.  Man skulle forsøke å gjenskape prestasjonen!

I kampens første del viste guttene lite tegn til gjenskaping – dessverre!  Det var dårlig balltempo, store avstander og liten vilje til å true disse berømte rommene!  Vi slet med å komme oppi motstanderen, gav bort mye rom og var upresise med ball.  Med andre ord; ikke spesielt bra.  Heldigvis så var ikke Greåker så veldig mye bedre  Det var et fysisk lag som forsøkte å presse oss, men ble fryktelig upresise når de nærmet seg vår forsvarsfirer.  Vi gjorde en omrokkering sentralt og fikk løst mye av det defensive problemet. Samtidig så løftet vi indreløperne høyere opp i mellomrommet – og viips så ble vi ganske mye farligere. Vi fikk ned antall touch på ballen og fikk mer overtall.  Det var ikke direkte ufortjent at vi gikk opp i ledelsen etter 14. minutter ved Gustav.  Servitør var Isa som gjorde ett godt stykke arbeid på sin side og la flott inn til Gustav.  Noen vil hevde at den var ferdigscora, men en må jo dytte den inn også!  Vi tok gradvis mer og mer over kampen, men skapte kun noen halvsjanser før vi faktisk fikk den «farlige» tomålsledelsen rett før pause!  Det var et mønsterangrep – og Markus som var sistemann er nødt til å dele den «gållen» med Isa som nok en gang gjorde som han ville på høyresiden.  Psykologisk viktig scoring rett før pause - var faktisk det siste som skjedde før dommeren blåste av.  Tavla på Moabanen viste 0-2!

I pausen var det fokus på ett par ting; bevegelsene foran ballfører måtte bedres, mer direkte utfordringer i lengderetning og generelt forsøke å skape et bedre og høyere balltempo!

Vi startet andre omgangen meget god og kom til mange sjanser.  Nok en gang stod vi høyt og presset Greåker til å gjøre enkle feil. Med god uttelling så kunne vi ha ledet med både fire og fem mål, men dessverre så klarte vi ikke å omsette disse store sjansene.  Hjemmelaget reduserte til 1-2; ut av ingenting  og plutselig ble det spenning i kampen igjen.  Nok en gang ble vi straffet i bakre ledd etter feilvalg, men det lærer vi av!  Resten av kampen ble vi presset lave - uten at hjemmelaget kom til veldig store sjanser. Tvert imot, vi hadde noen skumle overganger som fort kunne ha endt med scoring.  Guttene jobbet godt og lettelsen var stor når dommeren til slutt blåste av kampen.  Det ble unødvendig spennende i en kamp vi burde ha avgjort lenge før hjemmelaget fikk sin redusering.  Uansett; tre nye poeng – og på toppen av tabellen for første gang denne sesongen (selv om den lyver litt …)!

Kort oppsummert; vi vinner en tøff bortekamp og guttene jobber hardt.  Vi sikret andreplassen – og det var en av sesongens målsettinger.  Noen lag kan få like mye poeng som oss, men vår målforskjell vil uansett være for god!  Når det gjelder den siste kampen så ryktes det om at masse fans fra Halden vil ta turen til Kråkerøy – og selv om man kan være 600 på tribunen så bør man nok beregne god slik at man får både plass på tribunen og ikke minst rekker kampen før den starter!  


Kampfakta – serierunde 8 KM 19 Avd. 2:

Greåker IF - Kvik Halden FK 1-2 (0-2)

Greåker kunstgress; kanskje Østfolds beste.

Tilskuere: var den del – også fra Halden 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

14 min

Gustav

Isa

0-2

45 min

Markus

Isa

1-2

73 minKvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Markus Manirakiza, Bauma Batundi, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Trim Shabi, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Anders Back, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Sterkt bortepoeng i Alta

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2020

A-laget herrer tok med seg 1 poeng hjem fra nord i et oppgjør som inneholdt det meste og der utligningen flere minutter på overtid ved Kevin Krantz. Hele åtte mål i en kamp som til slutt endte med 4-4.

Finnmarkshallen er ingen god bortearena når det gjelder poengfangst for haldenserne. For bare noen uker siden ble vi sendt hjem med stortap og dagens oppgjør begynte på en verst tenkelig måte når hjemmelaget gikk opp i ledelsen etter bare 9 minutter. Denne gangen greide vi å svare ganske kjapt ved Jakob Lund etter en corner fra Mathias Engebretsen. Mathias er den som sendte oss i ledelse 2-1 etter at vi fikk straffe når Markus Kaasa ble felt etter et innlegg.

Deni Hasanagic ville ikke være noe dårligere og økte ledelsen til 3-1 før halvtimen var spilt etter et fint innlegg av Marcus Moberg.

I det vi trodde at vi skulle gå til pause med tomåls ledelse så snek Reginiussen seg på bakre stolpe og satt ballen i mål bak en sjanseløs Paulmin. Reginiussen scoret med det sitt andre for dagen og lagene gikk til pause med ledelse til bortelaget.

Andre omgangen starter som forventet. Et hjemmelag som jaget utligning og ny spenning i kampen. De lyktes ikke med det de første femten minuttene av omgangen. 

I det omgangen begynte "å sette seg" utlignet Alta ved Vegard Braaten og vi var like langt. Hjemmelaget styrte det meste etter utligningen og ti minutter senere tok de ledelse ved Magnus Nikolaisen. Snuoperasjonen var komplett og det var mye som talte for at samtlige poeng skulle bli igjen i nord. 

Kevin Krantz ble mannen som fikset utligningen for oss flere minutter på overtid og bidro dermed til at kampen om andre plassen fortsatt er vidt åpen når to runder av sluttspillet har blitt spilt.

Neste kamp for oss er borte mot Skeid i Valhall, lørdag 24.10. kl.1600.

KAMPFAKTA:

2. divisjon avdeling 1:

Finnmarkshallen:

Alta-Kvik Halden 4-4 (2-3)

1-0 Christian Reginiussen (9)

1-1 Jakob Madsen Lund (13)

1-2 Mathias Engebretsen (25, str)

1-3 Deni Hasanagic (29)

2-3 Christian Reginiussen (44)

3-3 Vegard Braaten (66)

4-3 Magnus Nikolaisen (76)

4-4 Kevin Krantz (90+4)

Dommer: Anders Bodding, Haga

Gule kort: Vidar Johnsen og Mathias Abelsen, Alta. Mathias Engebretsen, Marius Aamodt Eriksen, Kevin Krans og Jørgen Pettersen, Kvik

Kvik Halden: David Paulmin, Jørgen Pettersen (Peder Nomell 80), Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marcus Moberg (Trygve Løberg 61), Simon Collina (Sullivan Lakhamy 61), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi 84), Marius Aamodt Eriksen, Kevin Krantz, Markus Kaasa.


0 Kommentar

Før Alta - Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2020

A-laget herrer står foran en utfordrende oppgave når de søndag reiser til Alta for å møte hjemmelaget til andre runden i sluttspillet i Finnmarkshallen. Begge lag kommer fra seiere i forrige serierunden i en avdeling der fire lag fortsatt kjemper om andre plassen.

Alta i Finnmarkshallen er ingen lett nøtt å knekke. Det fikk vi smertelig erfare for noen uker siden når vi gjestet Alta til kamp i grunnspillet. Da ble vi sendt hjem med 4-1 tap i bagasjen i en kamp hvor vi slet med å produsere stort på et meget direktespillende hjemmelag. Til dagens kamp håper vi å se en mye bedre utgave av oss selv.

Vi reiser nordover med 17 friske spillere som er klare til innsats. Denne uken har laget trent på kunstgress hele uken og  trener Kent Bergersen har brukt uken godt. Noen omrokkeringer vil det alltid være og skader har vi ikke akkurat vært skånet for i år. Denne kampen kommer for tidlig for Dardan, Albert, Filip, Björn og Emir. I tillegg har ikke Nikolai og Erikas kunne trent denne uken pga. mindre skader, mens Ole og Oscar måtte kaste inn håndkle etter lørdagens trening. Gledelig er at Ådne Midtskogen er tilbake og ventes å gå rett inn på laget.

I denne runden er det flere spennende oppgjør. FFK møter Tromsdalen i Tromsø og kan med seier der mer eller mindre sikre opprykket til Obos hele fire runder før det hele avsluttes. Hødd møter Skeid i Ulsteinvik og med seier i den kampen kan Hødd virkelig feste grepet om andre plassen selv om kampen mellom oss og Alta skulle få en vinner. 

Sluttspillet byr mer eller mindre på "6 poeng" kamper hele veien. Det gjelder å være med og levere den beste utgaven av seg selv til enhver kamp. Med bare 6 kamper totalt, har en ikke så god til til å reparere feilskjær i form av tapte fotballkamper.

Vi gleder oss til dagens oppgjør på en vanskelig bortebane der vi har mye å revansjere.

Kampstart kl.1400 og den kan du se på HAtv.0 Kommentar

G19: Seier i årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Okt 2020

HSV hadde æren av å møte oss i årets siste hjemmekamp.  Alt lå til rette for en god kamp; mye publikum og fint vær!  Det har vært en rar sesong og vi har spilt veldig mange kamper på få dager de siste ukene.  Treningshverdagen har vært annerledes da vi kun har hatt tredagers mellomrom mellom hver kamp.  Kent og Ronny har bevisst justert ned treningsmengden så vel som intensiteten i treningene – dette for å ha nok energi og «trøkk» i kampene.  Gårsdagens motstander visste vi lite om bortsett fra at tabellsituasjonen var brukbar og at de kun lå ett poeng bak oss før gårsdagens kamp.  

Vi fikk noen forfall rett før gårsdagens kamp i form av skader, sykdom og karantene, men heldigvis er bredden i gruppa stor og god – og vi hadde faktisk ingen «sisteårsjunior» i troppen i det hele tatt.  Taktikken på hjemmebane er som alltid enkel; vi skal tidlig sette standard med høyt halvbanepress!  I tillegg så ønsket vi å trene på vurderingene våres; det vil si at man skal tenke enda mer risiko bakover og unngå å gi motstander enkle sjanser og mål.  I etablert spill skal vi true bakrom – både med og uten ball – og vi skal variere med spill gjennom midten og direkte i bakrom.

Det tok ikke lang tid før – jepp, nettopp – «bakromsballen» kom fra Trim!  Og vipps så var Gustav alene med keeper og dunket ballen knallhardt i nettet på «førstetouch’n».  Meget bra start!  Dessverre så hang vi ikke helt med i svingene ti minutter senere da HSV utliknet til 1-1.  Med offensiv tankegang og gode prestasjoner tok vi over spillet igjen og scoret tre fine mål.  Trim etter litt klabb og babb etter en dødball, Isa med et hardt frispark og en fin enkeltmannspresentasjon.  Tavla på Strupe viste 4-1 når guttene gikk til pause.  

Pausepraten var kort, kald og presis; og med kun et budskap!!!  «Ikke glem Lisleby-kampen» var det eneste Kent sa!  Og for dere som husker godt, men glemmer fort – i den kampen ledet vi 4-1 til pause og etter tredve minutter i andre omgang så stod det 4-4 … 

Guttene gikk ut og fortsatte finspillet!  Om ikke kampen var punktert etter første omgang så var den definitivt det etter femtifem minutter.  Da viste tavla på Strupe 7-1!  Markus sørget for 5-1, Konrad fyrte av en «kanon» som gav 6-1 og Filip scoret vårt syvende for dagen!  Alle målene kom etter godt spill der vi presset HSV til å gjøre feil.  HSV reduserte til 2-7 (og den er allerede glemt …).  Kronen på verket var vårt siste mål.  Max igangsatte et angrep på høyresiden og etter godt kombinasjonsspill mellom Konrad og Isa - der Isa til slutt slo et knallhardt innlegg bak midtstopperne der Markus dukket opp på et «sugende» løp og bredsiden ballen kontrollert i mål!  Fotball kan ikke gjøres vakrere – og det var egentlig et FIFA-mål! Klassescoring!  Og takket være kameramann Andreas så har vi denne scoringen på film!

Alt i alt så ble årets siste hjemmekamp en maktdemonstrasjon mot et godt HSV.  Mye fint kombinasjonsspill, mange mål – og godt engasjement fra alle.  Det gjenstår to kamper før det er ferie; og på søndag så går turen til «Raymond-Kvisvik-land» - og det vil garantert bli en tøff kamp mot Greåker på Moa!

Avslutningsvis så fortjener gårsdagens koronaverter en stor takk.  Kari og Heidi sørget for at alle ble registrert og all fikk en «dæsj» antibac!  Takk til Ellen, Agnethe og Totto som også har vært koronaverter denne sesongen.  Og ikke minst fortjener Xhevdet eller Torbjørn en takk som har holdt kiosken åpent når vi har spilt disse kveldskampene!


Kampfakta – serierunde 8 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK – HSV 8-2 (4-1)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ganske mange, men ikke over 600

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

2 min

Gustav

Trim

1-1

12 min

 

 

2-1

16 min

Trim

Altin

3-1

33 min

Isa

 

4-1

41 min

Isa

Gustav

5-1

51 min

Markus

Gustav

6-1

53 min

Konrad

 

7-1

55 min

Filip

Gustav

7-2

57 min

 

 

8-2

70 min

Markus

Isa

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Trim Shabi, Anders Back, Gustav Hovde, Kristian Lund, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen, Henrik Norderhaug, Jonas Danielsen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

G15: Sterk, men heldig seier for G15 mot FFK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Okt 2020

Selv om G15 sin målsetningen om kvalifisering til interkretsspill ikke ble nådd, skal KM-sesongen 2020 gjennomføres på en god og lærerik måte. Onsdag kveld stod et ungt, men meget godt FFK-lag på motsatt banehalvdel under flomlyset flotte Fredrikstad stadion.

Kampen starter friskt for vår del med et par stormløp fra Lukas Fritzen ute til venstre og en kjempesjanse for Benjamin Neziraj alene med keeper. Etter dette tar FFK-unggutta mer over og har mye ball på vår banehalvdel. FFK finner mye rom sentralt i banen, mellom våre midtbanespillere. Dette resulterer i svært mange skudd på mål, men de fleste er fra 20-30 meter og keeper Henrik Norderhaug har få problemer med å plukke det som kommer.

Allikevel er det vi som tar ledelsen. Ballen brytes på midtbane og Aurel Tmava tar med seg ballen og går og går, før avslutningen fra 20 meter sniker seg inn ved nærmeste stolpe. En fin scoring etter en god prestasjon av Aurel. Like før pause får vi 2-0, Lukas Fritzen spilles gjennom og har plutselig en hel banehalvdel å løpe på. Lukas lar ikke sjansen gå fra seg og er iskald når han bredsider kula i mål alene med keeper. 2-0 til pause. Den farligste ledelsen, har det blitt sagt før!

Vi går ut i 2. omgang og prøver å ta mer tak i ballen. Vi kommer greit i gang og har et par gode sjanser etter fine angrep. Utover i omgangen tar igjen FFK mer over og skaper flere store sjanser som bør omsettes i mål. FFK har mye ball på vår banehalvdel og spiller med ganske høy risiko. Til slutt får rødbuksene betalt i form av en scoring. På ingen måte ufortjent, og 2-1. FFK fortsetter å dominere og angriper med høy risiko. Dette resulterer i at vi får flere kontringer og bør avgjøre kampen med litt mer presisjon på den siste pasningen. Til slutt sitter kontringen etter et FFK-balltap på midtbanen og Benjamin Neziraj gjør en flott prestasjon når han drar av flere mann og setter inn 3-1 med 5 minutter igjen. Det sukkes lettet i Kvik-leieren, men like etterpå reduserer nok en gang FFK. 3-2 like før slutt. FFK fortsetter med et lite stormløp mot vårt mål, men vi holder unna og tar med oss 3 poeng hjem til Halden.

Etter kampen var det en glad, men fattet gjeng som satt seg ned i garderoben for å oppsummere kampen. Vi var alle enige om at dette var 3 sterke poeng, men like fullt 3 meget heldige poeng. Takk til FFK for kampen!

PS! Ekstra honnør til Per Akselsen, som debuterte fra start for KM-laget. Per spilte hele kampen og bidro sterkt til de 3 poengene. Simen Andersen og Didrik Faraasen, som også er ganske «ferske» i KM-sammenheng, fikk også rikelig med spilletid og gjorde sine saker bra!»


0 Kommentar

G19: Tilbake på vinnersporet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2020

Onsdagens «svarte-natta-opplevelse» på Begby var glemt – og målsettingen for dagens kamp var å vise en helt annen innstilling og «trøkk» i spillet!  Ekholt hadde null poeng før dagens kamp – med andre ord; det samme utgangspunktet som Begby hadde forrige onsdag.  Heldigvis så var det allerede en bedre innstilling på oppvarmingen – noe som ofte gir en god indikasjon på hvordan innsatsen blir!

De første femten minuttene så skjedde det lite. Vi hadde ballen mest uten å skape de store mulighetene. Heldigvis så fikk vi hull på byllen i det sekstende minuttet – og det ble starten på en liten «målorgie» denne kvelden på Ekholt.  Isa startet målshowet – og Filip ville ikke være noe dårligere så han puttet to gåller før dommeren syntes nok var nok; og blåste for pause.  Tavla viste 0-3 og det var akkurat passe; verken mer eller mindre.  Og det var ingen av de tilreisende fansen fra Halden som snakket om den såkalte farlige to-måls-ledelsen!

Kentog Ronny ville inn i pausen – for første gang denne sesongen.  Egentlig ikke så mye å si, men med forrige søndags 4-1 ledelse så var Kent ganske klar på at guttene ikke måtte gå i den samme fellen.  Kampen var ikke avgjort og målsettingen for andre omgangen var å drepe kampen så raskt som mulig ved å score minimum to mål.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før vi fikk vårt fjerde for dagen.  Vi gikk ut i et forrykende tempo og presset høyt; noe som medførte at Markus fikk skyte upresset fra cirka 18 meter. Isa fikk sitt andre for dagen etter en enkel «tap in» på en «kårner» fra Markus.  Tavla viste 0-5; i løpet av tre minutter så hadde hjemmelaget scoret to ganger – nok en gang etter dumme feil fra oss.  Det var nok kun Kent som fikk et snev av «flashback» fra forrige helg ….. Konrad sørget for 2-6 etter sytti minutter.  Det var et såkalt kremmerhus fra tjue meter – rett opp i vinkelen.  Endelig; der er det alltid ledig og det er rart at det ikke er flere som benytter sjansen til å «lime kula» opp der!  Konrad fikk sitt andre for dagen ti minutter senere – og Andreas fikk gleden av å score to de siste ti minuttene av kampen.  Det siste målet eller angrepet var FIFA-fotball!  Markus slår en 40-meters pasning (på tvers av hele banen) til Kristian som på elegant vis (les.; på volley) sentret til Andreas som var helt alene og gjorde en elegant «tap in»!  Vakkert!  For øvrig Kristians tredje målgivende i løpet av tjue minutter!  Tavla viste 2-9 når dommeren ville hjem – og vi var tilbake på vinnersporet.

Kort oppsummert; det hjelper med innsats!  Og det hjelper når inngangen til kampen er mer nøye – man kan ikke undervurdere noen lag!  Begby-tapet kan vise seg å bli en meget kostbar «lærdom», men det var godt å slå tilbake ettertrykkelig i dag.  Dagens kamp ble til slutt en «walk in the park» - hjemmelaget hadde ikke mye å stille opp med.  Ny kamp til torsdag; da kommer HSV på besøk!  Og for ordens skyld; det er ikke Hamburger Sport-Verein, men et samarbeidslag mellom Vestby, Son og Hølen som heter HSV.  En ung og ambisiøs klubb som har gjort sine saker bra så det vil garantert bli en tøff kamp!


Kampfakta – serierunde 7 KM 19 Avd. 2:

Ekholt BK - Kvik Halden FK 2-9 (0-3)

Ekholt kunstgress

Tilskuere: ikke mange – de fleste var fra Halden

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

16 min

Isa

Simen OH

0-2

18 min

Filip

 

0-3

42 min

Filip

Markus

0-4

49 min

Markus

 

0-5

60 min

Isa

Markus

1-5

63 min

 

 

2-5

66 min

 

 

2-6

70 min

Konrad

Markus

2-7

80 min

Konrad

Kristian

2-8

81 min

Andreas

Kristian

2-9

85 min

Andreas

Kristian

Kvik Halden FK: Henrik Norderhaug, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Bauma Batundi, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

1-0 seier over Tromsdalen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Okt 2020

A-lag herrer begynte sluttspillet med seier i søndagens oppgjør mot Tromsdalen på Halden stadion. Scoring av Deni Hasanagic etter 11 minutter holdt til seier og tre poeng.

Tre viktige poeng i første kamp i sluttspillet ble igjen i Halden denne søndag ettermiddag. Et hjemmelag som startet kampen aggressivt kunne fort tatt ledelse allerede etter de to første spille minuttene. Da hadde en allerede skapt mer foran TUIL sitt mål enn hele forrige kamp i Tromsø.

Scoringen av Deni Hasanagic etter 11.minutter skulle vise seg å være matchavgjørende i en kamp som etter hvert utartet seg til en jevn batalje hvor begge lag hadde sine muligheter, men hvor hjemmelaget skapte de største sjansene og dermed vant fortjent på Rødsjordet som har sett sine bedre dager.

Med seier i første kampen i sluttspillet er det fortsatt uhyre jevnt bar FFK. Alta og Hødd vant sine kamper, mens Skeid hadde spillefri denne helgen. Til helgen skal vi til Alta for å møte de i Finmarkshallen mens Skeid skal til Ulsteinvik for å møte Hødd.

Spenningen rundt andre plassen i avdelingen fortsetter og det gjenstår fem spennende kamper før vi får svar på hvem som tar andre plassen bak FFK og dermed får muligheten til å spille kvalifiseringskamper mot andre plassen i den andre Postnord avdelingen.

Neste hjemmekamp er mot FFK, lørdag 31.10 kl.1300. Da er det tillatt med 600 tilskuere på utendørs arrangementer.


KAMPFAKTA

Kvik Halden - Tromsdalen 1-0 (1-0)

Halden Stadion

Tilskuere: 200

Mål:

1-0 Deni Hasanagic

Kvik Halden: David Paulmin, Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Marius Eriksen, Marcus Moberg (Sullivan Lakhamy), Mathias Engebretsen, Simon Colina (Oscar Lopez Borgersen), Deni Hasanagic (Peder Nomell), Uranik Seferi (Trygve Løberg), Markus Kaasa (Ådne Midtskogen) og Kevin Krans.


0 Kommentar

Før kampen Kvik Halden - TUIL

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Okt 2020

Litt over ei uke siden sist lagene møttes er det klart for et nytt oppgjør mot TUIL. Med 3-0 tap friskt i minne bør det være en revansjelysten hjemmelag som entrer Rødsjørdet i søndagens oppgjør.

Tromsdalen gjester for første gang Halden stadion. I følge personene rundt TUIL har de aldri før spilt på Rødsjordet. Vi har ikke tenkt å dele ut noen velkomstgaver, men ønsker TUIL velkommen til kamp og håper å sende de hjem på samme måte som vi ble sendt hjem forrige helg.

Søndagens oppgjør er den første av i alt seks sluttspillkamper der de beste sju lagene skal møte hverandre en gang. I skrivende stund leder Hødd borte mot FFK. Med seier der vil Hødd inneha andre plassen på tabellen etter at denne runden er spilt. Alle lag tar med seg poeng fra grunnspillet og mange tøffe oppgjør venter oss de neste ukene.

For vår del gjelder det å slå tilbake etter to kamper på rad nå hvor vi ikke har fått med oss poeng. Vi må gjøre det vi kan for å finne tilbake til den flyten vi hadde i starten av sesongen og eneste veien dit er knallhard jobb gjennom treningsuken. 

Trener Kent Bergersen uttaler følgende før oppgjøret: 

- Grunnspillet er over, vi nådde vår målsetting som var å bli blant de syv beste som får spille opprykkssluttspill. Vi ligger som nr. 4 på tabellen før sluttspillet, langt bak lederen FFK, men bare ett poeng bak Hødd som ligger på andre plass og gjennom det vil oppnå kvalik til Obos ligaen.

Vi startet sesongen meget bra med fem seiere på rad, etter det har det gått mer på det jevne og vi avsluttet grunnspillet med to tap. Den siste mnd. har vi hatt litt større utfordringer på skadefronten der vi på det meste har hatt åtte spillere ute fra en antatt første 11’er. Flere av disse er ute resten av sesongen..

Alle skadene har gjort at vi har vært mer aktive en forventet før overgangsvinduet stengte tidligere i uken. Vi har hentet inn noen erstattere for de skadde spillere i Jørgen Pettersen(FFK/college USA), Sabri Khattab(Tistedalen), Ådne Midtskogen(Florø), og Markus Kaasa(Bærum).

Vi nullstiller nå, og er klare til å gi det vi har i de seks gjenstående kampene i sluttspillet. Første utfordring er å revansjere forrige helgs tap mot Tromsdalen.

Vi gleder oss til kamp!


Kvik Halden FK - TUIL, søndag 11.okt. kl.1615

Billettene kjøper du i appen eller

kvikhalden.woow.no(fortsatt ledige billetter)


0 Kommentar

G16 med seks seiere av seks mulige

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2020

Dennis Westby G16 i aksjon mot VIF Dame Elite tidligere i år. Foto: Halden Arbeiderblad

Klubbens G16 lag hadde med seieren i gårsdagens kamp muligheten til "låne" tabelltoppen i KM serien og dermed stå med seks seiere av seks mulige. Laget gjorde ingen feil og dro i land en 2-1 seier.

Klubbens G16-lag har levert en meget sterk sesong, og har radet opp seire i KM-serien. Kråkerøy ble slått 5-0 i serieåpningen, og etter det har ikke 04-gutta sett seg tilbake. Trosvik (5-1), Hafslund (7-1) og Råde (3-1) har blitt beseiret og på mandag denne uka ble topplaget Tune slått 1-0 etter en råsterk bortekamp. Mars Vik Pettersen scoret Kviks seiersmål. Torsdag kveld ble det seier 2-1 mot Begby på Strupe etter scoringer av Adrian Urke og Markus Grimstad. Ingen stor kamp spillemessig, men solid laginnsats lå i bunnen for seieren. Lagets trenere Heidar Geir Juliusson og Ole Jacob Herft er fornøyd med utviklingen etter den spesielle vårsesongen, og nå gjenstår det kun tre kamper av sesongen. Siste seriekamp er mot sterke Ås, hovedutfordreren til KM-tittelen.

Kampfakta:

Kvik Halden FK - Begby IL 2 - 1

Mål:

1-0 Adrian J. Urke 25. min

2-0 Markus Grimstad 75.min

2-1 Sabah Barakat

Kvik Halden FK: Noah Strøm, Leonit Mjekiqi, Adrian J. Urke, Samuel Atayo, Kristoffer Mjølnerød, Bjørnar H. Pedersen, Oskar R. Gabrielsen, Jonas Danielsen, Simen Eriksen, Dennis F. Westby, Jesper S. Bjørneby, Markus Grimstad, Fredrik Adolfsen, Mersudin Kalajdzic, Aurel Tmava, Olve S. Stensrud, Aksel Lund.0 Kommentar

J14/15: Seier mot Hafslund

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2020


Foto: Morten Pedersen

J14/15 møtte Hafslund i sin siste kamp i grunnspillet 7. oktober. Jentene lå godt an på tabellen før kampen. Fokuset i kampen var alltid press på ballfører, bruke kantene aktivt og slå inn. Kampen endte med 3-1 seier og toppen av tabellen.

Vi klarte å holde presset på ballfører og det resulterte i at vi overtok spillet helt. Hele første omgangen var preget av en sterk moral og vilje. Jentene spilte med høy selvtillit og da gikk det av seg selv med klikk-klakk-fotball. Det var høyt tempo framover og vi produserte sjanse på sjanse og jentene eide spillet. Bakover var det også full kontroll og Hafslund var aldri ordentlig farlige. Det stod 3-0  til oss etter 1. omgang (Sanna Strømsborg x 2 og Silje Grødahl-Andresen).

2. omgang har vi også full kontroll, men vi klarer ikke å få uttelling på sjansene selv om vi vinner duellene og er nesten alltid først på ball. I 55 minutt får Hafslund inn et mål på en corner. Fasit blir seier med 3-1.

Oppsummert er dette en kamp hvor vi har full kontroll hele veien og jentene viser fram de kvalitetene som er i laget med gode touch, høyt tempo, gode bevegelser og et godt samspill. (Vi burde dog ha hatt noen flere mål).

Med seieren mot Hafslund vinner vi grunnspillet og dermed tar vi med oss en god dose selvtillit inn i KM-sluttspillet.


Kampfakta:

Hafslund - Kvik Halden FK 1 - 3 (0-3)

Mål:

0-1 Silje Grødahl-Andresen 11.min

0-2 Sanna Strømsborg 23.min

0-3 Sanna Strømsborg 24.min

1-3 Marie Arnesen 55min

Kvik Halden FK: Laetitia U. Nsengiyumva, Sofie Steiner, Amalie Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andersen, Selma Lie Pettersen, Saga Waleur-Nordgaard, Cajsa Eriksen, Sanna Strømsborg


0 Kommentar

G19: "Svarte natta på Begby"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Okt 2020

Juniorlagets prestasjoner de siste kampene har vært som en liten «berg-og-dalbane»; god innsats mot et meget sterkt Drøbak/Frogn og fra årsbeste til årsverste mot Lisleby forrige søndag. Trenerteamet var spent før gårsdagens bortekamp mot Begby IL; et lag som før serierunden stod uten ett eneste poeng.  Kent og Ronny var meget klare før kampen på at dersom man ikke «spiller på 100%» så taper man – så enkelt er det!  Dessverre fikk de rett!

Kampen var kun ett minutt gammel før hjemmelaget tok ledelsen!  Det at måltavla på Begby viser 1-0 før kampen har startet er rett og slett ganske kjipt!  Og mer kjipt ble det!  Hjemmelaget kunne raskt ha ledet med både ett og to mål mer før dommeren valgte å blåse av etter de første førtifem minuttene.  Vi var ikke i nærheten av det nivået vi vet vi kan spille på -og vi vi var nok nærmere 50% enn 100%!  Uvisst av hvilken grunn … Innsatsen var dårlig, pasninger uten mål og mening, ingen sjanser …. Hjemmelaget var først på alt og ville mer!  Hele tiden!

Budskapet i pausen var at alle måtte heve seg – og det enkleste burde være å heve innsats og intensitet. Det hjelper ofte å løpe når man vil vinne fotballkamper; og et skudd mot mål i ny og ne kan også være lurt. 

Andre omgang startet som det første sluttet.  Vi var upresise og fikk ikke til spesielt mye.  Personlige feil medførte to raske baklengs og tavle viste 3-0 etter at man hadde spilt i sekstiåtte minutter. Vi forsøkte med en liten sluttspurt og fikk en redusering på tampen av kampen; Andreas var frempå og satte ballen sikkert fordi keeper etter en assist av Kristian.  Dessverre så startet sluttspurten for sent …..

Kort oppsummert; man vinner ikke kamper på 80% (eller lavere).  Man får ikke gjort noe med denne kampen bortsett fra å ta lærdom av den!  Fattig trøst at det også har vært andre gode lag som har tapt masse denne uken!

Kampfakta – serierunde 6 KM 19 Avd. 2:

Begby IL - Kvik Halden FK 3-1 (1-0)

Begby kunstgress

Tilskuere: ikke mange, men imponerende stor andel fra Halden

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

1 min2-0

68 min3-0

75 min3-1

87 min

Andreas

Kristian

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Anders Back, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Sluttspill kamper er berammet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2020

Vi har siden mandag jobbet med å beramme kampene til sluttspillet i Postnord ligaen. Nå er vi mer eller mindre i mål med samtlige kamper. 

Oppsettet til sluttspillet ble trukket mandag og siden trekningen har vi sammen med andre klubber i vår avdeling jobbet med å få til et oppsett som passer alle. Klubbene tar som regel hensyn til det reisende laget så lenge flyreiser er i bildet. I disse litt "rare" tidene er det ikke enkelt å få denne kabalen til å gå opp i opp.

Nå er kampene berammet, og det er kun Skeid kampen det kan bli endringer på. Her står kampen som oppsatt foreløpig. De andre kampene går slikt:

 

DatoHjemmelag
BortelagKl.slett
11.oktKvik Halden FK-TUIL1615
18.oktAlta-Kvik Halden FK1400
24.oktSkeid-Kvik Halden FK1600
31.oktKvik Halden FK-FFK1300
15.novKvik Halden FK-Brattvåg1300
21.novHødd IL-Kvik Halden FK1300

NB: Regjeringen har åpnet opp for opp til 600 mennesker på utendørsarrangementer som må deles inn i kohorter på 200. Det gjelder fra 12.oktober og vil da først tre i kraft for oss fra hjemmekampen mo FFK 31.10.2020. Kampen mot Tromsdalen vil fortsatt ha en begrensning på 200 tilskuere.


0 Kommentar

Tromsdalen hjemme i første kamp i playoff

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Okt 2020

Trekningen for playoff i Postnord ligaen ble foretatt i dag og for vår del så blir det oppgjør hjemme mot Tromsdalen i første serierunden hjemme på Halden Stadion førstkommende helg.

Datoene for kampene kan bli endret. Vi kommer med ytterligere info etter hvert. 

10.okt

Fredrikstad-Hødd
Brattvåg-Alta
Kvik Halden-Tromsdalen17.okt

Tromsdalen-Fredrikstad
Alta-Kvik Halden
Hødd-Skeid24.okt

Skeid-Kvik Halden
Tromsdalen-Hødd
Fredrikstad-Brattvåg31.okt

Brattvåg-Tromsdalen
Alta-Skeid
Kvik Halden-Fredrikstad07.nov

Skeid-Tromsdalen
Fredrikstad-Alta
Hødd-Brattvåg14.nov

Skeid-Fredrikstad
Alta-Hødd
Kvik Halden-Brattvåg21.nov

Tromsdalen-Alta
Brattvåg-Skeid
Hødd-Kvik Halden

0 Kommentar

G19: Fra årsbeste til årsverste – men det endte heldigvis godt!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Okt 2020

Gårsdagens hjemmekamp mot Lisleby FK skulle være kampen da guttene skulle «reise kjerringa» etter torsdagens kamp mot Drøbak/Frogn.  Bortelaget stod med 13 poeng og andre plass på tabellen før denne kampen – og kun ett tap.  Forutsetningene for en tøff kamp på et vått kunstgress var absolutt tilstede.  Målsettinger for kampen var – og dette ble diskutert i forbindelse med videoanalyse av Drøbak/Frogn-kampen – var å ha tettere avstander mellom leddene våre for å hindre gjennomspill, å finne mellomrom og bakrom, å få ned antall «touch» på ballen og ikke minst fortsette å skape hissige løp i farlige rom.  

Hjemmelaget startet kampen godt og tok umiddelbart kommandoen.  Ballen gikk fort, oppspillene var gode og det var få «touch» - akkurat i henhold til det man ønsket å se.  Det ble skapt mange sjanser, men fikk ikke hull på byllen før dagens debutant Emir steg høyest og stanget inn 1-0 på en god corner fra Markus.   Kan ikke si noe annet enn at det var veldig fortjent!  Guttene satte definitivt ikke på håndbrekket, men fortsatte å øse på med gode sjanser.  Markus avsluttet et fint angrep med å score fra spiss vinkel.  Måltavla viste 2-0.  Etter en halvtimes spill så scoret Benjamin vårt tredje for dagen – og det kom etter godt kombinasjonsspill i frontleddet.  Laurits skal ha kred for godt forarbeid og assist.  Rett før pause så ble det 4-0.  Laurits testet skuddfoten fra 20 meter – noe som spesielt er lurt når det er bløtt og vanskelige arbeidsforhold for keeper; og ballen snek seg under Lisleby-keeperen.  Dessverre så fikk bortelaget en redusering rett før pause!  Det var deres første sjanse og det at deres minste spiller kommer seg fri og scorer skal ikke skje.  Rett og slett dårlig markeringsspill.

I pausen var trenerteamet klare på at vår største fiende var oss selv. Seieren – selv om utgangspunktet var godt – var ikke «i boks».  Fokus og valgene vi ville gjøre med ballen vil bestemme utfallet av kampen.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før man skjønte at responsen fra gruppa ikke var som ønsket!  Dårlig tempo, masse personlige feil og nonchalanse ødela flyten i spillet vårt!  Bortelaget ble invitert inn i kampen – og det var fordi vi var svake; ikke fordi de var gode.  En farlig (vel, er den det??) 4-1 ledelse ble til 4-4 på tretti minutter!  Fellesnevner var stort sett individuelle feil.  Heldigvis så dukket Gustav opp som «troll av eske» og fikset en 5-4 seier på overtid!  Selvfølgelig en meget fortjent seier, men ekstremt unødvendig å slippe motstanderen inn i kampen som guttene gjorde.

Kort oppsummert; nok en gang får man en bekreftelse på at mål preger kamper, men når man leder 4-1 så bør man spille med mer klokskap enn det som ble vist i andre omgang.  Når det er sagt; guttene viste en enorm styrke ved å komme tilbake og score den avgjørende «gållen» på overtid!  Heldigvis så lærer man mye av slike kamper; trenerteamet kan verken score eller hindre baklengs på banen, men det ble nok gjort litt for mange bytter på kort tid.  De som kom inn jobbet godt for laget og det var ikke deres skyld; men disse endringene medførte at vi mistet rytme i spillet som gjorde at Lisleby kom mer med i kampen.  Tre poeng smakte godt; årsbeste i første omgang skal vi ta med oss videre – og «luggingen» i andre omgang er (nesten) allerede glemt.  Nye muligheter allerede på onsdag da ferden går til Begby!

Kampfakta – serierunde 5 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK – Lisleby FK 5-4 (4-1)

Strupe kunstgres

Tilskuere: garantert ikke mer enn 200 på høstens hittil bløteste kveld!

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

13 min

Emir

Isa

2-0

15 min

Markus


3-0

31 min

Benjamin

Laurits

4-0

42 min

Laurits


4-1

44 min

 

 

4-2

52 min

 

 

4-3

72 min

 

 

4-4

78 min

 

 

5-4

90 min

Gustav


Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Emir Comor, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Bauma Batundi, Andreas Erntzen, Filip Eidem, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Oscar Dybedal


0 Kommentar

3-0 tap i nord

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Okt 2020

A-laget herrer tapte den siste kampen i grunnspillet  mot TUIL etter en kamp hvor hjemmelaget var bedre enn oss i begge boksene og avgjorde kampen til sin fordel.

TUIL tok med seieren i lørdagens kamp den siste playoff plassen og blir en av våre motstandere når slaget om kvalik plassen skal utkjempes de neste ukene.

Selve kampen foregikk for det meste mellom de to 16-metere hvor vi var det førende laget i banespillet, men hvor TUIL hadde de største sjansene og vinner dermed fortjent etter tre scoringer i andre omgang der to av dem kommer helt på tampen og gjør at resultatet blir betydelig styggere.

Med tap i Tromsø avslutter vi grunnspillet på en 4.plass bare poenget bak Hødd på 2.plassen som gir mulighet til kvalifisering til Obos liga. Vi har spilt 13 kamper, vunnet 8, spilt 1 uavgjort og står med 4 tap. Vi er det laget i avdelingen som sammen med Skeid scorer nest flest mål bak FFK og sammenlignet med sesongen 2019 som på mange måter ble en sesong hvor vi overpresterte har vi kun 1 poeng mindre på første 13 kamper enn da. I 2019 sto vi med 26 poeng etter 13 kamper mens vi i år har samlet 25 poeng på samme antall kamper.

Når playoff oppsettet blir trukket mandag førstkommende, er vi et av 7 lag som skal få forlenge sesongen sin med noen uker til og spille kamper som vil gi oss en god referanse på hvor vi står og hva vi må bli bedre på både inneværende sesong, men også mtp. sesongen 2021. 

De siste kampene inkludert kampen mot TUIL viser at vi har noen mangler og at akkurat nå er det muligens lite som tyder på at vi skal være en reell kandidat om kvalifiseringsplassen, MEN i fotball kan alt skje og for vår del så går vi inn i et sluttspill nå hvor ingen av lagene foruten FFK har vært veldig stabile. Våre direktekonkurrenter har avgitt poeng i flere kamper og med bare "sekspoengs" kamper fremover, blir det spennende å se hvem som kaprer til seg 2.plassen i avdelingen.


Kampfakta

2. divisjon avd. 1:

TUIL Arena:

Tromsdalen-Kvik 3-0 (0-0)

1-0 Gabriel Andersen (66)

2-0 Vegard Lysvoll (90)

3-0 Vebjørn Grunnvoll (90+)

Gult kort: Mathias Engebretsen, Kvik

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Marius Aamodt Eriksen, Ole Strømsborg, Simon Colina Dominguez (Deni Hasanagic), Marcus Moberg (Deniz Kaili), Mathias Engebretsen, Uranik Seferi, Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nommell), Sullivan Zachary Lakhamy (Erikas Adukonis), Kevin Krantz


0 Kommentar

Før kampen: Tromsdalen-Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Okt 2020

A-lag herrer reiser til Tromsø i dag for å møte Tromsdalen i den siste serierunden før playoff skal spilles. Hjemmelaget spiller om den siste playoff plassen mens vi spiller om å ha best mulig utgangspunkt før sluttspillet, i kampen om andre plassen.

Tromsdalen rykket ned fra OBOS ligaen i fjor. En meget svak start på forrige sesong gjorde at nedrykket var mer eller mindre klart halvveis i sesongen uten at klubben gikk under av den grunn. Det var klubbens sjuende nedrykk fra 1.divisjon dette årtusenet. Tromsdalen har blitt et virkelig heislag, og ofte har de klart å slå tilbake på første forsøk, men denne sesongen virker veien å være lang inn mot et opprykk selv om ingenting er avgjort. Laget kommer fra en sterk prestasjon borte mot FFK hvor en jevn kamp endte med seier for laget fra Plankebyen.

Vi reiser nordover med noe bedring på skadelisten. Mathias Engebretssen, Ole Strømsborg og Deni Hasanagic er tilbake igjen og har gjennomført tilnærmet full treningsuke. Det gir oss litt flere muligheter og etter den stygge kneskaden til Patrick Sæbø(ute i 9-11 mnd.) forrige helg er det godt å ha Strømsborg tilbake. Engebretsen på sin side er kvitt ryggskaden sin og har trent hele uken. Hasanagic fikk seg en smell mot Kjelsås og måtte stå over kampen mot Brattvåg , men er klar til dagens kamp.

Trener Kent Bergersen venter en tøff og vanskelig kamp mot en motstander som har kommet mye bedre med utover i sesongen. Tromsdalen har etter en svak start prestert godt mot de antatt topplag noe ettmålstap mot FFK og Skeid vitner om. 

Bergersen er fornøyd med at flere spillere er tilbake fra skadeopphold og at konkurransen om startplassene blir større noe som gjør treningsuken bedre inn mot selve kampen.

Kampstart kl. 1500 på TUIL Arena.

0 Kommentar

G19: Årets første tap kom mot Drøbak/Frogn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Okt 2020

«Thursday Night Football» er alltid stas – og det var knyttet en del spenning og forventninger til gårsdagens kamp mellom Kvik Halden FK og Drøbak/Frogn.  Drøbak/Frogn kom til Strupe med kun seire og var nok på papiret favoritt.  Når det er sagt; det har vært mange tøffe bataljer mellom disse to klubbene – og hjemmelaget var godt forberedt.  Aggressivitet, kompakt, løps- og duellkraft og kynisme var nøkkelord som ble diskutert før kampen.  

Kampen var ikke mange minutter gammel før gjestene kom til ett par kjempesjanser.  Heldigvis så hadde Ludvig bestemt seg for å «lukke buret» - og vartet opp med et par meget gode redninger; og var sågar godt inne i kampen.  Drøbak/Frogn spilte godt – og direkte; og ikke minst viste det et meget godt samspill med få «touch» og masse bevegelser i lengderetning.  Vi ble løpende litt i mellom, men kom gradvis inn i kampen.  Og muligens litt mot spillets gang så tok vi ledelsen.  Markus kriget til seg ballen på midtbanen og viste for alle på Strupe at han har et meget godt overblikk samt en god fot.  Det å lobbe over keeper med et presist langskudd fra omtrent midtbanen er «klasse».  Måltavla viste 1-0!  Gjestene hadde nok et lite overtak, men produserte ikke de aller største sjansene.  Likevel skulle de få sin utligning; 1-1 kom etter at deres meget gode og kraftfulle spill ble spilt fri mellom våre midtstoppere og satte ballen sikkert forbi Ludvig.  

Kent og Ronny var godt fornøyd med en del av det som ble vist i første omgang, men ønsket at guttene skulle være enda mer involvert – og ikke minst at man skulle være mer presise i oppspillene.

Andre omgang startet som den første sluttet – spill frem og tilbake.  Dessverre så benyttet gjestene seg av en feil fra vår side og angrep med mange spillere.  Kantspiller kom ned til dødlinje – slo en pasning førtifem grader og deres angrepspiller satte ballen i mål; utagbart for vår keeper.  Kan vel ikke si noe annet enn at det var et godt angrep …. Kun noen minutter senere – i det 60. minutt så var det vi som utnyttet en feil hos motstanderen; og Erikas viste fart og styrke da han driblet seg forbi ett par spillere og satte ballen kontant forbi keeperen.  Tavla viste 2-2!  Etter vår utligning så tok vi gradvis over banespillet.  Guttene fikk litt selvtillit og gjestene ble presset lengre bak på sin egen halvdel.  Derfor var det rett og slett utrolig «kjipt» at Drøbak/Frogn tok ledelsen i 67. minutt.  Målet var nesten en blåkopi av det andre målet – og det gikk litt for fort for oss.  Vi gjorde noen bytter – og la om til «3-5-2» uten at vi klarte å produsere noen store målsjanser – og kampen ebbet til slutt ut og det var gjestene som kunne reise fra Strupe med tre poeng i lomma!

Kort oppsummert; dette var en meget gode juniorkamp som dessverre endte med tap for hjemmelaget. På dette nivået blir man fort straffet for litt slurv og unøyaktighet – og begge lag klarte å kapitalisere på det. Det er lov å tape for et godt lag; det må man akseptere.  Men, og heldigvis – vi fikk mange gode erfaringer og referanser fra denne kampen som vi skal bygge videre på.  Allerede på søndag er det nye muligheter; da kommer Lisleby på besøk.  «Fun fact»; Lisleby-treneren ble observert på Strupe i mørket og vi tolker det positivt at motstanderlag har begynt å «scoute» oss før kamper!

Kampfakta – serierunde 4 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK- Drøbak/Frogn 2-3 (1-1)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ikke mer enn 200 stk

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

18 min

Markus


1-1

22 min1-2

53 min2-2

60 min

Erikas


2-3

67 minKvik Halden FK: Ludvig Wille, Kjenar Ahmad, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Erikas Adukonis, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Isa Mirza og Simen Eriksen.

Ubenyttet reserve: Oscar Dybedal, Andreas Erntzen, Simen De Graaf og Filip Eidem.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline