Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

God jul!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Des 2020

God jul ønskes alle sammen fra Kvik Halden FK!

Kvik Halden FK ønsker alle god jul og takker samtidig for støtten og all frivillig arbeid mange mennesker legger ned rundt klubben. Uten dere i denne vanskelige tiden med mye restriksjoner, hadde vi ikke kunne tilby barna så mye fotball som vi har gjort i 2020.

Tusen takk!
0 Kommentar

Glomma Pall fortsetter som Bronsesponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Des 2020

Glomma Pall har i dag signert en ny samarbeidsavtale med klubben som gjør dem til Bronsesponsor i sesongen 2021. Vi er veldig fornøyde å ha med oss Glomma Pall videre som samarbeidspartner.

Arbeidet med å fornye gamle og se etter nye sponsorer går for fult. Dette er en meget viktig inntektskilde for klubben som bidrar til at vi kan levere enda bedre tilbud ut til våre medlemmer, spillere, foreldre osv. 

Klubben har hatt samtaler med flere og det er gledelig at Glomma Pall fornyer sin avtale og er med på laget i 2021.

"Glomma Pall AS har produksjon og lager sentralt beliggende på Øra industriområde i Fredrikstad. Fra vår fabrikk produserer og distribuerer vi store og små leveranser. Vi er kjent for å levere på kort varsel. Glomma Pall AS har 25 års erfaring i bransjen. Med sunn vekst gjennom mange år fremstår selskapet som en solid bedrift". 0 Kommentar

Årskavalkade - 2020

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Des 2020

Sett deg tilbake i godstolen, og les gjennom hvordan 2020 har vært i Kvik Halden FK

Ja, nå starter vi på nytt (januar)
Året startet på en god måte, med rekordpåmelding til Remmen Cup tidlig i januar. I tillegg var påmeldingen til Fredriksten Sparebank 1 Cup allerede godt i gang. I barne- og ungdomsfotballen var samtlige trenere på plass, a-laget skulle bygge videre på den fantastiske 2019-sesongen. 254-sesongkort var solgt i midten av januar, og mot slutten av måneden kom flere signeringer. Storscoreren Øystein Lundblad Næsheim skrev under en ny toårskontrakt. Lokale Niklas Fjellstad og Nikolai Kynningsrud ble fullverdige medlemmer av a-stallen, mens Filip Westgaard signerte en ny avtale på månedens siste dag.

Få det i gang (februar)
Årets første treningskamp for a-laget ble spilt mot Follo første helgen i februar, og hele spillerstallen fikk spille en omgang hver i storseieren. Uranik Seferi dro på U17-landslagssmaling på La Manga, mens resten av stallen ble værende i vinterværet på Strupe. Klubben har lykkes godt med å hente spillere fra nabobyen de siste årene, og Oscar Lopez Borgersen ble neste mann inn fra Fredrikstad. Årets andre treningskamp endte med et tap, i en kamp Moss FK var klart bedre. Albert Makiadi var en åpenbaring i 2019, og få trodde han skulle bli værende i klubben, men mot slutten av måneden signerte han en avtale ut 2021-sesongen.

En klubb på størrelse med Kvik Halden FK er bevisst på sitt samfunnsansvar, og i den forbindelse var det en sann glede å sende drakter til Malawi. A-lagsstallen begynner å sette seg, og i årets tredje treningskamp var det divisjonskollega Fram Larvik som stod på motsatt banehalvdel. En sen scoring av Peder Nomell sikret seier. Klubbens G14 lag reiste på cup i Kristinhamn, og hadde det morsomt samtidig som de leverte gode prestasjoner på banen. Mot slutten av måneden ble det klart at Jørgen la Cour tok neste steg i trenerkarrieren da han forlot klubben til fordel for Lillestrøm SK.

Måneden der alt snudde (mars)
Mars var måneden der hele verden ble snudd på hodet. Corona-viruset var så vidt kommet til Norge, og i forkant av Remmen Cup var vi i hyppig dialog med kommuneoverlegen. Ettersom det ikke var noen lokal smittefare på det tidspunktet ble tidenes Remmen Cup gjennomført. Klubbens ungdomsavdeling har de siste årene gradvis blitt mer profesjonalisert, og både Kristian Lorentzen og Maren Vik Pettersen ble tatt ut til talentleir. A-laget spilte treningskamp mot Bærum, en kamp som ble brukt til å gi god kamptrening til mange spillere. 11. mars satt klubben i gang corona-tiltak, men allerede dagen etterpå ble all bredde-aktivitet stanset ut april. 

Neste dag ble også Strupe Kunstgress-anlegg stengt, og under en uke etter at all aktivitet ble stanset hadde klubben utarbeidet et hjemmetreningsprogram som ble delt i hele Østfold. Som for alle andre var nedstengningen i samfunnet svært tøff for klubben, og permitteringer måtte til for å sikre videre drift. Årets- og kanskje tidenes vanskeligste kamp for klubben ble sparket i gang, og motstanderen het Covid-19. Flere permitteringer måtte til for å sikre klubben, og klubben satt i gang tiltak for å få inntekter. Støtten fra lokalbefolkningen var fantastisk. Sparbank 1 Østfold og Akerhus overleverte årets tidligste julegave.Avstand fra alt (april)
April var en måned der hele samfunnet var så nær lock-down som man kommer. Skolene hadde hjemmeundervisning, all aktivitet var stoppet, og mange var permitterte - både i klubben og ellers i landet. Eneste nyhetssak, og en gladsak var at Strupe Kunstgress åpnet opp igjen for egentrening i midten av april. I tillegg ble det åpnet for organisert trening fra 20. april, men med 1 meters avstand i alle aldre.

Maskotnavn og tidenes første livesending (mai)
Mai er som regel måneden der vårens vakreste eventyr, Fredriksten Sparebank 1 Cup arrangeres, men på grunn av situasjonen i samfunnet ble turneringen utsatt, for siden å bli avlyst. Etter den forsiktige gjenåpningen av samfunnet i etterkant av nedstengningen måtte klubben tenke annerledes for å skaffe inntekter. I den forbindelse ble sofabilletten lansert. Et hårete mål om å skape publikumsrekord på Halden Stadion startet 5. mai. I forbindelse med sofabilletten ble klubbens nye maskot lansert, og en navnekonkurranse ble satt i gang

I midten av mai ble det også klart av Tine Fotballskole ble utsatt til høstferien. Klubbens fotballfritidsordning er stadig i endringer, og det ble nå lansert ett nytt 1. dagers tilbud for 3. og 4. klasse. For klubben sin del ble det også montert en kommersiell flate på brakkebygget på Strupe. En glimrende mulighet for markedsføring, men også for klubben å nå ut med informasjon til de aktive medlemmene på Strupe.Jubles over snart seriespill (juni)
Klubbens flaggskip startet oppkjøringen sin andre uken i januar, men den 12. mars ble all aktivitet stengt ned. NFF planlegger oppstart helgen 4.-5. juli, men seriespillet kan bli annerledes fra normalen. Salget av sofabilletter startet 5. mai, og den 14. juni kulminerte det hele i en storslagen livesending fra Halden Stadion i samarbeid med Halden Arbeiderblad. For a-laget ble seriespillet utsatt en uke, og det ble besluttet å spille enkel serie med sluttspill. 20. juni ble den første av a-lagets 3 treningskamper spilt. Det endte med 0-1 tap på Fredrikstad Stadion. Neste test var divisjonskollega Notodden FK, en kamp som endte 1-1.

Ja, vi gleder oss til seriestart! (juli)
A-lagets generalprøve ble spilt på Halden Stadion, og Bærum ble beseiret 2-1 etter en sen scoring av Filip Westgaard. Serieåpningen ble spilt borte mot Eidsvold Turn, og nok en gang scoret Westgaard det avgjørende målet på overtid. Etter at Jørgen la Cour sluttet i klubben ble stillingen som toppspillerutvikler lyst ut. Etter en lang prosess, og corona som utsatte ansettelsen ble Heidar Geir Juliusson ansatt tidlig i juli. Corona-pausen fra treninger gjorde også at det ble noen endringer i spillerstallen midt i fellesferien. Årets første hjemmekamp endte med 2-1 seier over Florø, og med maksimalt 200 tilskuere på tribunen var det Kevin Krans som ble matchvinner. Uranik Seferi har valgt å bli i klubben, og stadig tatt nye steg. I årets første kamp fikk han assist på vinnermålet, og i bortekampen mot Skeid ble han matchvinner og sendte a-laget til tabelltopp.

Foto: Halden Arbeiderblad

Alle kommer i gang (august)
August var måneden der også resten av kubbens lag skulle få begynne å spille kamper. Med seriespill like rundt hjørne spilte G19-laget treningskamp mot Østsiden tidlig i august. A-laget reiste til Tromsø for å møte bunnlaget Fløya, og med 6 forskjellige målscorere og 6-0 seier ble flyturen hjem en fornøyelse. Maren Vik Pettersen var på talentsamling med landets beste 14 åringer, før det plutselig ble bråstopp i aktiviteten igjen.

A-laget hadde besøk av Fredrikstad FK, i det som var både toppkamp og lokaloppgjør. Dessverre ble det en dårlig prestasjon, og storseier til Fredrikstad FK, men uka etter var man tilbake på vinnersporet etter en sterk 2-1 seier over Hødd. 28. august var endelig G19-lagets serieåpning, som endte med 1-1 borte mot Sarpsborg FK. Neste kamp for a-laget var nok en toppkamp, denne gangen endte det med nok en svak prestasjon borte mot Alta.

Skadehøsten starter (september)
Klubbens fotballfritidsordning åpner alltid 1. august etter sommerferien, og i år var det en flott oppstartsmåned i strålende sommervær. A-laget reiste seg etter den svake prestasjonen mot Alta, og etter blant annet to flotte scoringer av Uranik Seferi ble Senja beseiret 5-1. For barn og unge har store deler av aktivitetene uteblitt i 2020, noe som også var en av hovedgrunnen til at klubben startet mini camper for to årsklasser i høstferien. 2015-årgangen skulle egentlig startet i mai, men først i slutten av september valgte klubben å starte opp.

2020 var året der klubben skulle ha damelag i seniorklassen for første gang på 10 år, men ettersom breddefotballen aldri startet opp for de over 20 år ble laget meldt på i en U20-klasse i regi av NFF Akershus. Årets første seier var borte mot Bjerke. A-laget hadde nok en hjemmekamp, denne gangen mot Moss FK. En ordentlig krigekamp endte med 1-0 seier etter at Kevin Krantz headet inn seiersmålet.

Damelaget ville ikke være noe dårligere, og vant 12-0 i årets første hjemmekamp. Et nytt samarbeid med Sport 1 Halden gjør at man endelig kan kjøpe klubbtøy i byen igjen. Samuel Lakhamy og Simon Collina ble hentet på grunn av mye skader, og Collina bidro med scoring i sin første kamp. G19 vant sin første kamp for sesongen, mens unge Emir Comor signerte for a-laget. A-laget fikk nok en skade, i tillegg til at det endte med tap i hjemmekampen mot Brattvåg. Uranik Seferi har levert flere gode prestasjoner i årets sesong, og 30. september ble det klart at han fra 2021 skal spille i Lillestrøm SK.


Offensive i ungdomsavdelingen (oktober)
Ungdomsavdelingen startet sesongen sin i august, og flere av lagene har gjennom høsten levert gode prestasjoner. Oktober var en svært hektisk måned for mange av lagene. G19 gikk på årets første tap mot Drøbak/Frogn, J14/15 vant over Hafslund, mens G16 åpnet sesongen med 6 strake seire. G19 kom tilbake på vinnersporet, og gav seg ikke før stillingen var 9-2 i kampen mot Ekholt. G15 beseiret Fredrikstad FK på Fredrikstad Stadion, mens G19 vant årets siste hjemmekamp, før de få dager etterpå slo Greåker på Moa Kunstgress. Damelaget leverte en svært god prestasjon, men tapte til slutt for LSK Kvinner i U20-serien. G16 laget beseiret Ekholt, mens G19 laget spilte uavgjort mot Kråkerøy i årets siste kamp.

For a-laget har høsten bydd på ekstremt mange skader, og selv med nye spillere inn endte det med nok et tap i bortekampen mot Tromsdalen. Dermed var første del av serien gjennomført, og oppsettet for sluttspillet ble annonsert. Tromsdalen var første motstander, og på Halden Stadion endte det med 1-0 seier til hjemmelaget. Bortekampen mot Alta endte med et sterkt bortepoeng, en scoring fire minutter på overtid fra Kevin Krantz sørget for fortsatt håp om 2. plassen. Deretter ble det for tøft mot Skeid i Valhall. Hovedtrener Kent Bergersen har levert gode resultater i sine fire år i klubben, og like før vi entret november ble det klart av Bergersen er hovedtrener også de neste 4 årene.

Nei, nå røk det (november)
Fredrikstad FK hadde allerede sikret opprykket, og gjestet Halden Stadion 2. november i det som var en kamp a-laget måtte vinne for å fortsatt ha håp om 2. plassen. Øystein Lundblad Næsheim sendte haldenserne i ledelsen, men Fredrikstad FK ble igjen for sterke. J14/15 laget kom til a-sluttspill, og i første sluttspillkamp vant jentene over Ekholt. Damelaget leverte nok en god prestasjon, og spilte 1-1 i årets siste kamp mot Fredrikstad FK. På grunn av nye smitteutbrudd ble a-lagets resterende kamper terminert, og a-laget endte dermed på 5. plass på tabellen.

Dermed startet planleggingen for 2021-sesongen, og både Marius Eriksen, Erikas Adukonis og Nikolai Kynningsrud signerte nye 2-års kontrakter. For damelagets del kom nytt trenerteam på plass. Klubbens J14/15 lag beseiret Ås i årets siste kamp, og ble dermed kretsmestere for andre år på rad. Björn Berglund har vært en scoringmaskin for klubbens a-lag de siste årene, men en skade har skapt utfordringer de to siste årene. I november ble det klart at svensken takker av, og prioriterer jobb og familie i større grad.


Det jobbes godt (desember)
I en fotballklubb er det ikke rolige tider i desember, og det jobbes på spreng på alle områder for å klargjøre 2021-sesongen. For a-lagets del ble flere spillere signert. Ådne Midtskogen, Thomas Skjødt Johansen, Deni Hasanagic og Filip Westgaard signerte nye to årskontrakter, før Markus Stokken Kaasa også signerte kontrakt med klubben. I går ble det også klart at Fabian Stensrud Ness er klar for spill i klubben fra 2021. Det har vært et annerledes år for alle, og G19 trener Kent Hansen oppsummerer sesongen. For klubbens del har 2020 vært året der man ser på alternative inntektskilder, og auksjon av a-lagets hjemmedrakter viste seg å være svært populært.

På trenersiden må ting også være klart, og Marius Olsen ble ansatt i 100% stilling. Kent Bergersen signerte nylig en ny 4 års kontrakt, men 10. desember ble det klart at han blir assistenttrener på Norges herrelandslag. Gjensidige Stiftelsen kom på overraskelsesbesøk og overrakte en fantastisk julegave, mens Jørgen la Cour ble ansatt som sportslig leder i u-avdelingen på 100%. Sabina Hansen er ny hovedtrener for klubbens J15 lag, som neste år skal spille i regionsserie i regi av NFF Østfold. På markedssiden øker Kynningsrud sitt engasjement, og blir dermed generalsponsor fra 2021 av.

Takk for i år
2020 ble året der ingenting ble som planlagt for noen. For en fotballklubb har det vært store usikkerhetsmomenter i løpet av året, men vi har også fått se hvor fantastisk samhold vi som klubb kan skape. Ikke minst har vi virkelig sett medlemmers, supporteres og haldensernes kjærlighet til klubben gjennom ulike tiltak vi har arrangert i annerledes året.

Vi er svært glade for å se all aktiviteten blant våre barn- og unge i høst. Fantastiske frivillige har bidratt til å gjennomføre treninger for barna, med strenge corona-restriksjoner. Mange spillere har utviklet seg godt, og vi har i løpet av året sendt Uranik Seferi videre til en eliteserieklubb, og Kent Bergersen til herrelandslaget til Norge. Det er ting vi slår oss på brystet av.

Da gjenstår det bare å takke for et annerledes 2020, og ønske alle et trygt og godt 2021. Godt nytt år0 Kommentar

Kynningsrud blir generalsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Des 2020

Kynningsrud har vært en svært viktig samarbeidspartner for klubben over lang tid, og nå blir de generalsponsor.

Viktig samarbeidspartner
Kynningsrud har over mange år vært samarbeidspartner for klubben, og for klubben er dette et svært hyggelig samarbeid. Kynningsrud er samarbeidspartner for mange av de lokale klubbene, og deres engasjement er fantastisk. Der genuint interessert i klubben, og er oppdatert med alt fra barne- og ungdomsfotballen og opp til a-lagene. Klubben er svært glade for at Kynningsrud nå forlenger sitt samarbeid med klubben, og i tillegg blir de generalsponsor fra 2021 av.

"Verdigrunnlag vi kan identifisere oss med"
Kyninngsrud egne Torkil Kynningsrud har følgende å si om forlengelsen av samarbeidet: "Med bredden mot toppen er Kvik Haldens verdigrunnlag, noe vi i Kynningsrud helt klart identifiserer oss med. Kvik Halden er viktig for byen vår. Gjennom langsiktig og sunn drift, aktivisering av flere hundre barn og et seriøst satsende A-lag som stadig tar nye steg, er det en glede for Kynningsrud å bli med videre - nå som generalsponsor. Vi er en stolt samarbeidspartner til Kvik Halden FK".

Klubben er svært glade, og gleder oss til fremtidig samarbeid med Kynningsrud.


0 Kommentar

Draktauksjon avsluttet - tusen takk for støtten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2020

For en drøy time siden var tidsfristen for draktauksjonen nådd, og dermed er auksjon av årets a-lagsdrakter ferdig

Enorm respons
Kun minutter etter at draktauksjonen ble satt i gang kom første bud inn. Siden den gang har budene kommet jevnt og trutt, og siste bud kom kun timer før auksjonen var over kom siste bud. Responsen har vært enorm, og budene har kommet både fra familie og venner til spillere, men ikke minst blant våre fantastiske supportere. Om du er riktig heldig, kanskje en av auksjonsvinnerne gir deg verdens flotteste drakt i julegave.

Vinnerne får beskjed
I løpet av helgen vil samtlige vinnere få beskjed via e-post om at de har gått seirende ut av draktauksjon. Deretter er det bare å avtale betaling og levering av drakt per e-post. Klubben setter svært stor pris på alle som har bydd, og totalt ble det solgt drakter for 24 400,-. Det kommer godt med på slutten av et svært spesielt og økonomisk krevende år.

Tusen takk til alle budgivere.


Vinnerbud

SpillerNr.Høyeste bud
David Paulmin1500,-
Thomas Skjødt Johansen452000,-
Jakob Madsen Lund21 500,-
Trygve Løberg3
Trim Shabi4500,-
Besfort Shala5500,-
Emir Comor5500,-
Deniz Kaili6500,-
Marcus Sjømo Eriksson7500,-
Simon Collina7700,-
Marcus Moberg8600,-
Øystein Lundblad Næsheim9700,-
Björn Berglund10600,-
Peder Nomell111 000,-
Eirik Horvath141 000,-
Filip Westgaard16600,-
Dardan Sæter-Mehmeti171 000,-
Nikolai Kynningsrud18500,-
Erikas Adukonis20500,-
Oscar Lopez Borgersen21600,-
Leo Getz22500,-
Mathias Engebretsen23600,-
Marius Aamodt Eriksen24500,-
Deni Hasanagic25700,-
Niklas Fjellstad27500,-
Uranik Seferi292 200,-
Kevin Kranz321 000,-
Albert Makiadi331000,-
Jørgen Pettersen34
Ådne Midtskogen35600,-
Markus Kaasa37500,-
Ole Strømsborg882 000,-

0 Kommentar

Markus Stokken Kaasa har signert på ny avtale

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Markus Stokken Kaasa (25) ble hentet til klubben i forkant av sluttspillet, nå blir han med videre og har signert på en ny avtale.

Kaasa ble hentet til klubben før den første sluttspillkampen, og spilte dermed 4 kamper for klubben. Han viste seg frem på en god måte i kampene han spilte, men samtidig er klubben klar på at fremtiden ser enda bedre ut. 

Hovedpersonen selv uttaler følgende: 

"Kvik tok meg veldig godt i mot når jeg var leiesoldat og har vist i ettertid at de ønsker meg og det er veldig viktig for meg som spiller. Kvik har ambisjoner og jeg tror og håper at vi kommer til å kjempe i toppen også neste sesong. Det er mange gode spillere i laget, og nå kommer det også spillere tilbake fra skade som jeg føler kan være med å bidra til en enda bedre plassering enn vi endte opp med i år. Synd med tapet av Kenta, men unner han sjansen på landslaget, også får vi fortsette å bygget laget videre.. Ser veldig frem til to år til i Kvik, og må takke ledelsen for tilliten de viser meg. Jeg gleder meg til å få en oppkjøring med gutta slik at vi kan bli mer samkjørte og jeg får vist enda mer av meg selv." 

Sportsjef Haris Juklo sier følgende om signeringen: "Markus var god de fire kampene han spilte for oss i høst, men når han og resten av spillergruppa blir enda bedre kjent på og utenfor banen tror vi dette vil bli enda bedre.

Kaasa blir dermed den den 18. spilleren i troppen med kontrakt. I tillegg har vi et par navn til fra egne rekker som vi skal avklare før vi tar juleferie.


0 Kommentar

Sabina Hansen ny trener

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2020

Sabina Hansen har lang fartstid både som trener og spiller, og blir fra 1. januar å se som trener i klubben

Solid bakgrunn
Sabina kommer fra Hannestad i Sarpsborg, og har vært trener i blant annet Greåker, Sarpsborg FK, Yven og på kretslaget. Hun har UEFA B-lisens og UEFA Spillerutvikler B, og skal neste år være trener for klubbens J15 lag. Laget har de to siste årene blitt kretsmester i Østfold, og skal neste år spille i en regional serie i regi av Østfold Fotballkrets. Ved siden av skal hun være ressurstrener på klubbens J13 lag, som dermed får en sparringspartner med stor fagkompetanse inn i et allerede godt trenerteam.

Vil satse på jenter
De siste årene har klubben bygget opp en stor og bred jenteandel i klubben, og at det satses på jenter er det ingen tvil om. Damelaget ble startet opp i 2020, og får forhåpentligvis spilt sine første seniorkamper i 2021-sesongen. J15 laget skal spille i regional serie, og fra J13 og nedover er det omtrent rene jenteårganger på alle årganger.

Sabina sier selv følgende:
"Kvik Halden FK ønsker å bygge et kompetent trenermiljø, og samtidig satse på jenter. Det er en reise jeg gjerne vil være en del av. Jeg har bevist over mange år at kvinner kan også være gode trenere, og ikke minst en nødvendig bidragsyter til å utvikle et jentemiljø i en klubb. Jeg tror at en kvinnelig trener forstår jentene på en annen måte, og det vil være en suksessfaktor med tanke på flest mulig, lengst mulig. Jeg er glad for å få denne muligheten, og ser frem til å starte min reise med jentene i januar"


0 Kommentar

Påmelding til Remmen Cup 2021 har åpnet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Des 2020

Påmeldingen til Remmen Cup 2021 (20. februar-21. februar) er i gang, men i år planlegges det for begrenset antall plasser ut i fra smittesituasjon

Tradisjonsrik turnering

Remmen Cup arrangeres i Remmenhallen, hjemmearenaen til blant annet Halden Topphåndball, byens eliteserieklubb i håndball. I 2020 endret vi turneringen til å bestå av 3'r, 5'r og 7'r fotball, og dette fortsetter vi med også i 2021. Cupen arrangeres helgen 20. - 21. februar 2021.

Smittevernstiltak
Det er alltid vanskelig å forutse hvordan fremtiden blir, men i planleggingen av Remmen Cup 2021 er det flere smittevernstiltak vi som arrangør gjør. For det første har vi redusert antall lag fra over 80 til 64. Dette gjør at vi er sikre på å kunne gjennomføre turneringen etter gjeldende smittevernstiltak. Skulle situasjonen endre seg vil vi strekke oss langt for å tilpasse oss smittevernstiltakene slik de vil være i februar. Om turneringen må avlyses vil selvfølgelig lagavgiften returneres i sin helhet. I skrivende stund er det usikkert om det lar seg gjøre med tilskuere eller ikke, men men informasjon av gjennomføringen blir sendt laglederne per e-post nærmere.

Banen:
- 3'r kamper spilles på småbaner med nett/vandt rundt
- 5'r kamper spilles på halv håndballbane med håndballmål
- 7'r kamper spilles på hel håndballbane med håndballmål.


http://remmencup.cups.nu Klasser:
G6 (2014) - 3'r fotball (lørdag) - minimum 3 kamper a 12 minutter
J6 (2014) - 3'r fotball (lørdag) - minimum 3 kamper a 12 minutter
G7 (2013) - 3'r fotball (lørdag) - miminium 3 kamper a 12 minutter
J7 (2013) - 3'r fotball (lørdag) - minimum 3 kamper a 12 minutter

G8 (2012) - 5'r fotball (søndag) - minimum 3 kamper a 17 minutter
J8 (2012) - 5'r fotball (søndag) - minimum 3 kamper a 17 minutter
G9 (2011) - 5'r fotball (søndag) - minimum 3 kamper a 17 minutter
J9 (2011) - 5'r fotball (søndag) - minimum 3 kamper a 17 minutter

G10 (2010) - 7'r fotball (lørdag) - minimum 3 kamper a 20 minutter
J10 (2010) - 7'r fotball (lørdag) - minimum 3 kamper a 20 minutter


Pris:
3'r fotball: 600,- for 1 lag, 1000,- for 2 lag eller mer
5'r fotball: 650,- for 1 lag, 1100,- for 2 lag eller mer
7'r fotball: 700,- for 1 lag, 1200,- for 2 lag eller mer


0 Kommentar

"Vil kjempe i toppen igjen"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Des 2020


Filip Johansen Westgaard kom til klubben i forkant av 2019-sesongen, og på fredag ble han enig om ny 2 årskontrakt.

Signalspiller
Westgaard ble hentet fra naboby og divisjonskollega Fredrikstad FK i forkant av 2019-sesongen. En spiller med masse erfaring fra OBOS-ligaen og PostNord, som har vist de siste to årene hvor viktig han er for laget. Westgaard er dønn seriøs i treningsarbeidet, og er på mange måter en signalspiller for spilletypene klubben leter etter. I tillegg har han så gode fotballforståelse og ferdigheter at han kan bekle nærmest de fleste posisjonene på banen. I løpet av de to årene i klubben har han primært spilt høyre vingbeck, men han har også blitt brukt som indreløper, som anker og som midtstopper ved flere anledninger.


NÅ KAN DU SIKRE DEG SESONGKORT TIL FØRJULSPRIS!


Spolert av skader
Westgaard leverte mange målpoeng i 2019-sesongen, men i oppkjøringen til årets sesong leverte han i tillegg flere scoringer. I første serierunde borte mot Eidsvold Turn ble han matchvinner med sin scoring på overtiden. Westgaard har følgende evaluering av årets sesong:
"Det startet veldig bra for meg i første del av sesongen. Jeg var veldig aktiv offensivt, og bidro også med scoringer. Den siste delen ble dessverre ødelagt av en skade for min del. Dermed endte sesongen på en kjip måte for min del, men jeg er ganske sikker på at vi hadde tatt 2. plassen om vi hadde unngått skade på 4-5 av de sentrale spillerne våre."

NÅ KAN DU SIKRE DEG SESONGKORT TIL FØRJULSPRIS!


"Vil kjempe i toppen igjen"
I forkant av neste sesong har Westgaard delt følgende tanker med oss i redaksjonen:
"Neste sesong satser jeg på å fortsette der årets sesong startet. Med det mener jeg å være aktiv og god offensivt, og fortsette å være stabilt god defensivt. Jeg vil bidra med å skape sjanser offensivt. For lagets del blir det å fortsette å kjempe i toppen, slik at det blir morsomme kamper også neste høst"


0 Kommentar

Stillingsutlysning: Hovedtrener for Kvik Halden FK sitt a-lag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2020

Fra 1. januar står klubbens a-lag uten hovedtrener, og i den forbindelse lyses hovedtrenerstillingen nå ut.

En klubb i utvikling
Fra 1. januar 2021 står klubbens flaggskip uten hovedtrener, og i den forbindelse lyses nå stillingen som hovedtrener for klubbens a-lag ut. Kvik Halden FK er en tradisjonsrik klubb som hadde sin storhetstid tidlig på 1900-tallet. Siden 2005 har klubben flesteparten av årene vært i 2. divisjon. Klubben rykket ned til 3. divisjon i 2016, men rykket opp igjen i 2018. 
De siste 10 årene har det skjedd mye i klubben, som har gått fra å være kun dugnadsdrevet til å bygge opp en administrasjon og utviklingsavdeling. Klubben er fortsatt i utvikling, og arbeidet med utvikling av egne spillere blir stadig viktigere.

Flaggskipet 

Klubbens a-lag er definert som flaggskipet, og barn i barne- og ungdomsavdelingen skal ha et ønske om spill på laget i fremtiden. At det følges en rød tråd fra a-laget og ned i utviklingsavdelingen er derfor viktig for klubben. A-laget sin kortsiktige målsettingen er å hele tiden utvikle seg videre. De siste årene har laget hevdet seg i toppen av PostNord-ligaen, og med god og riktig utvikling over tid er målsettingen at laget med tiden blir en reell opprykkskandidat. Likevel er det viktig å være innforstått med at laget trener på ettermiddager, da spillerne går på skole eller jobber ved siden av fotballen.

Oppsummering av hoved arbeidsoppgaver
Trenerens hovedoppgave er å lede a-laget i trening og kamp. Treneren følger rammer fra, og rapporterer til klubbens sportsjef. Treneren vil i tillegg bli brukt i markedsføring av klubben, og i møter med samarbeidspartnere. I tillegg vil treneren bidra med fagkompetanse i utviklingsavdelingen. Treneren vil ha hovedansvar for a-lagsspillernes utvikling. I tillegg vil treneren bidra til utviklingen hos de mest spennende spillerne i utviklingsavdelingen i samarbeid med sportsjefen, toppspillerutvikleren og sportsjefen i utviklingsavdelingen. Utenom treningsfeltet må treneren belage seg på noe fast kontortid, og bidra med sin fagkompetanse i fellesskapet.

Kompetanse og kvalifikasjoner
Det er et krav om at søkeren har UEFA A-lisens eller høyere. Dokumentasjon av relevant trenererfaring eller spillererfaring er påkrevd, samt eventuelle andre kompetansebevis som er relevante for å søke på denne stillingen. Søkeren må være utviklingsorientert, med pedagogiske virkemidler for å skape utvikling og resultater i en spillergruppe. Søkeren må ha troen på en spillende fotballfilosofi, og bør ha god kunnskap til spill med 3-beckslinje.

Personlige egenskaper
Søkeren må være ydmyk og selvdrevet, samt trygg på å jobbe som leder i et team. Søkeren bør ha gode norskspråklige ferdigheter. Vi oppfordrer kvinner til å søke. Søkeren må være arbeidsom, og ønske å bidra til utvikling i hele klubben. Søknadene vil bli vurdert forløpende, og tiltredelse er snarest. Alle søknader sendes elektronisk til post@kvikhalden.no 
0 Kommentar

Julegave fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2020

I går ble klubbens styreleder Ronny Stavem overrasket av Halden Arbeiderblad og Karianne Fuglerud Ingerø fra Gjensidigestiftelsen. Foto: Halden Arbeiderblad

Søkt midler fra "et sted å henge"
Gjensidigestiftelsen har et prosjekt som kalles "et sted å henge". I den forbindelse har klubben søkt om støtte til oppstart og drift av E-sport i regi av klubben. Siden søknaden ble sendt har ikke klubben hørt noe, før styreleder i går ble bedt om å møte Halden Arbeiderblad på utsiden av klubbhuset. Her møtte han også Karianne Fuglerud Ingerø fra Gjensidigestiftelsen. Til Halden Arbeiderblad sa Ingerø følgende om støtten: "Dere har søkt om midler fra prosjektet vi kaller "et sted å henge". Søknaden er innvilget, og her er sjekken som beviser at Kvik Halden får 360 000 kroner til oppstart og drift av E-sport i regi av klubben".

Oppstart nærmer seg
Styreleder Stavem var selvfølgelig svært takknemlig for den store gaven fra Gjensidigestiftelsen, og nå starter arbeidet med å klargjøre for E-sport i klubben. Først og fremst må dagens internettløsning oppgraderes til et fibernettverk som et godt nok til å drifte E-sport, og siden vil det også gjøres innkjøp av konsoller og skjermer. Dermed blir oppstart for E-sport i regi av klubben en gang ila 2021.

Mer informasjon om oppstart kommer på våre hjemmesider.


0 Kommentar

Kent Bergersen blir assistentrener for herrelandslaget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Des 2020

Kent Bergersen har vært hovedtrener for a-laget i 4 sesonger, men fra 1. januar blir han assitenttrener på det norske herrelandslaget

2 års kontrakt og opprykk
Kent Bergersen ble annonsert som hovedtrener for klubben 30. november 2016, og kom til klubben med målsetting om opprykk. Første sesongen ble en omstilling både for Kenta og klubben. Moss FK ble for sterke i opprykkskampen, men at Øystein Lundblad Næsheim og Björn Berglund scoret 25 mål hver viste hva som bodde i laget. Det ble en del endringer i spillestallen i etterkant av sesongen, og fra 2018-sesongen fikk han for alvor satt fart på laget. 2018-sesongen startet litt ujevn, men en fantastisk sommer- og høstsesong sørget for at opprykket ble sikret i Vestfossen i siste serierunde. 

2 nye år, og Kvik Halden ble satt tilbake på fotballkartet
Etter opprykket til PostNord-ligaen var de fleste overbevist om at laget kom til å kjempe for å unngå nedrykk. Gjennom vinteren var resultatene i treningskampene gode, men i generalprøven mot Kjelsås ble det stortap. Likevel skulle det vise seg at laget var bedre forbredt enn de fleste kunne ane. Målsettingen til Kent Bergersen og laget om 30 poeng og sikker plass ble innfridd tidlig i sesongen. Selv med et av avdelingens minste budjsetter ledet man serien foran Stjørdals/Blink med 2 serierunder igjen. Dessverre tapte man 0-2 borte mot Fredrikstad i nest siste runde, som gjorde at man kom på en meget overraskende og solid 2. plass. I forkant av årets sesong var de fleste fotballeksperter sikre på at årets sesong ville bli den tøffe andre-sesongen for Kentas mannskap, men selv med store skadeproblemer underveis i sesongen hang man lenge med i kampen om 2. plassen.

4 nye år, fortjent mulighet
28. oktober, for litt over en måned siden ble det klart av Bergersen skulle være klubbens a-lagstrener også de neste 4 årene. En 4 års kontrakt i fotball er som han selv uttalte lenge, og viser hvilken tillitt det er mellom klubben og Bergersen. Likevel, i fotballverden kan alt ting skje, og nå er det klart at Bergersen ikke blir å se i klubben fra 1. januar. Ståle Solbakken har blitt trener for det norske herrelandslaget, og han vil ha med seg Kenta som assistenttrener. En unik, og vell fortjent, mulighet til mannen som har ledet Kvik Halden FK de siste fire årene. En fotballmann med enorm kunnskap og interesse om faget.

Dermed blir det ikke 4 nye år som hovedtrener for Kenta, men som klubb er vi svært stolte over å sende han videre til hele landets flaggskip på herresiden.

På vegne av hele klubben ønsker vi å gratulerer Kenta med denne fantastiske muligheten.


0 Kommentar

Draktauksjon 2020

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Des 2020

For første gang i nyere tid var årets a-lagsdrakter med navn bakpå, og nå kan du sikre deg drakten til favorittspilleren din.

Annerledes året
Årets sesong var annerledes på mange måter. For a-lagets del var skadesituasjon og endringer i spillerstallen underveis en stor utfordring. I den forbindelse er det mange drakter til salgs på årets auksjon. Nederst i listen finner du oppdatert høyeste bud på de ulike draktene. Bilde av spillerdrakten ligger øverst i nyhetssaken, mens bilde av keeperdrakten ligger nederst under auksjonslisten.

Minstebud på draktene er kr 500,-

Bud sendes til larspetter@kvikhalden.no

Auksjonen varer frem til fredag 18.12 kl. 20.00


NÅ KAN DU SIKRE DEG SESONGKORT TIL FØRJULSPRISSpillerliste (oppdatert 18.12 kl. 15:30)

SpillerNr.Høyeste bud
David Paulmin1500,-
Thomas Skjødt Johansen452000,-
Jakob Madsen Lund21 500,-
Trygve Løberg3
Trim Shabi4500,-
Besfort Shala5500,-
Emir Comor5500,-
Deniz Kaili6500,-
Marcus Sjømo Eriksson7500,-
Simon Collina7700,-
Marcus Moberg8600,-
Øystein Lundblad Næsheim9700,-
Björn Berglund10600,-
Peder Nomell111 000,-
Eirik Horvath141 000,-
Filip Westgaard16600,-
Dardan Sæter-Mehmeti171 000,-
Nikolai Kynningsrud18500,-
Erikas Adukonis20500,-
Oscar Lopez Borgersen21600,-
Leo Getz22500,-
Mathias Engebretsen23600,-
Marius Aamodt Eriksen24500,-
Deni Hasanagic25700,-
Niklas Fjellstad27500,-
Uranik Seferi292 200,-
Kevin Kranz321 000,-
Albert Makiadi331000,-
Jørgen Pettersen34
Ådne Midtskogen35600,-
Markus Kaasa37500,-
Ole Strømsborg882 000,-0 Kommentar

Marius Olsen ansatt i 100% stilling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2020

Marius Olsen er fra 1.1.2021 ansatt i 100% stilling som hovedtrener på G13, G14 og som FFO-medarbeider 

Marius er 22 år gammel og kommer fra Sarpsborg, og var en av mange som søkte på stillingen som klubben utlyste tidligere i høst. Gjennom flere intervjuer har Marius vist seg som en trener som passer klubbens profil svært godt. Han er en ung og utviklingsfokusert trener, som i tillegg har gjennomført UEFA B-lisens.

Marius har inneværende år trent Greåker sitt G19 lag og fungert som trenerveileder i klubben. Han studerer til daglig på HIOF her i Halden og vil kombinere studier med jobben i Kvik Halden FK.

Klubben er fornøyd med å ha ung og utviklingsorientert trener i u-avdelingen vår og ønsker med denne ansettelsen å legge enda bedre til rette for oppfølgning av våre spillere.

Marius Olsen skriver følgende til redaksjonen:

-Jeg er glad for å kunne få denne muligheten og har fått et veldig godt inntrykk av Kvik Halden FK. Det blir spennende med nye utfordringer og en klubb i utvikling, som har hatt en fin reise. Jeg ser frem til å bidra å utvikle den kommende generasjon av spillere i Kvik Halden og være med på å gjøre en forskjell. Kvik Halden FK bygger et faglig sterkt miljø som jeg kan dra nytte av og lære en god del. Heia Kvik!

Vi ønsker Marius velkommen til oss!


0 Kommentar

G19: Trener Kent Hansen oppsummerer sesongen 2020

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Des 2020

Jon Manirakiza(t.v.) og Kent Hansen

Som alle andre lag i klubben hadde vårt G19 lag en noe annerledes sesong. Lenge var det usikkert om de i det hele tatt ville komme i gang med seriespill. Når de først gjorde det, presterte laget meget godt og tok til slutt en andre plass i KM serien. Trener Kent Hansen oppsummerer sesongen.

Sesongen ble, som alle vet, litt annerledes enn andre sesonger. Covid-19 førte til total nedstenging fra 12. mars til slutten av april. Det ble en lang ressursperiode med mye egentrening.

Juniorlaget fikk et nytt trenerteam i starten av februar bestående av Kent og Ronny, og med seg i støtteapparatet fikk de Fredrik Wille og Jon Manirakiza. Treningskampene var allerede lagt av den forrige treneren, og alle kampene var mot svenske seniorlag på 4. og 5. divisjonsnivå. 

Vi hadde en stor gruppe å jobbe med, en gruppe som måtte «slankes» til 24-25 mann. Vi brukte kampene i Sverige til å teste mange spillere, slik at hver og en kunne få vise seg frem for trenerteamet. Generelt sett var prestasjonen god i treningskampene, men individuelle feil førte til mange baklengsmål, og det skapte litt defensiv usikkerhet. Vi måtte ha fokus på det defensive treningsarbeidet, men dessverre kom covid-19, og jobben måtte utsettes.

I midten av mai plukket vi ut en junior-stall, og vi kunne starte opp med treningsarbeidet inn mot seriestarten i august. Målsettingen ble satt kort tid før seriestart. Topp 3 ble resultatmålet.

Vi gjennomførte en treningskamp før seriestarten. 3-3 borte mot Øssia var ikke overbevisende selv om vi styrte det spillemessige i 2 ganger 45. Igjen slapp vi inn billige mål. 

Med andre ord gikk vi litt spent og ventet på seriestarten mot SFK borte. Det defensive måtte bli bedre.

Vi har endret en del på formasjonene i kampene, men fant ganske fort ut at med vårt spillermateriale passet det best med 4-3-3. Målet vårt i hver kamp var å prege kampbildet med offensiv tankegang, høyt press og god balanse. Vi ønsket å skape overtall på motstanderens banehalvdel. Backene skulle bidra offensivt i samspill med kanter og indreløpere, stopperne balansere det defensive sammen med ankeret vårt på midten.

Vi presterte godt gjennom hele høsten og plukket mange poeng, borte og hjemme. Vi spilte ekstremt godt i enkelte kamper. Mot topplaget Drøbak var vi uheldige som ikke fikk med oss poeng, kanskje den beste prestasjonen for året.

Dessverre presterte vi å tape borte mot bunnlaget Begby, noe som kanskje ødela en topplassering for oss. Allikevel skal vi si oss meget godt fornøyd med årets 2. plass i serien. Vi viste mye bra offensivt spill, samtidig klarte vi å bli mer gjerrige bakover. Målsetting nådd.

Flesteparten av spillerne i årets tropp vil være med oss videre, men noen vil måtte finne seg nye klubber til året. 

Erikas Adukonis og Kjenar Alarcon er ferdige som juniorspillere. Erikas (trent med A i hele høst) har signert kontrakt med A, mens Kjenar sin situasjon er uklar.

Kristian Lund, Anders Back og Bauma Florentin har gjennom hele året bidratt positivt til gruppa, men er ikke sammen med oss neste år. Hvem vet, kanskje de er å se i Kvik igjen ved en annen anledning.

Vil med dette takke spillere, foreldre, klubben og støtteapparat for sesongen! En spesiell takk til alle «corona-vakter» som har hjulpet til med kampgjennomføringer. 

Nå tar vi en velfortjent juleferie og lader batteriene.

God jul og godt nytt år til alle fotballvenner.

Mvh

Støtteapparat Kvik junior 190 Kommentar

Trivsel, trygghet, mestring og en aktiv hverdag - bli med på FFO

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Des 2020

Kvik Halden FK Fotballfritidsordning gir et tilsvarende tilbud som kommunens SFO'r, men har trivsel, mestring, trygghet og aktivitet som kjerneverdier

Aktiviteten i sentrum
Siden oppstart i 2015 har klubbens fotballfritidsordning underveis gjort små endringer for å tilpasse seg elevenes ønsker og behov. Hvor fokuset de første årene var mye fotballtrening handler det i dag om å ha en aktiv hverdag - med fotball i fokus. Ved siden av aktiviteten er fotballfritidsordningens kjerneverdier trivsel, mestring og trygghet. Med god voksentetthet (ca. 10 barn per voksen) har vi en unik mulighet til å se og være sammen med barna.

Leksehjelp og varmmat
Fotballfritidsordningen tilbyr å hente på samtlige av byens skoler, og per dags dato har vi barn fra seks forskjellige barneskoler. Dette gir barna en ny sosial arena, og for mange er det deilig å få et "avbrekk" fra skolen etter endt skoledag. På fotballfritidsordningen tilbyr vi leksehjelp, og har samtidig en utdannet pedagog som leder for fotballfritidsordningen. Etter leksene er unnagjort, og barna har fått lekt inn serveres maten. Fire ganger i uken serveres varmmat, og alltid serveres det frukt etter maten.

Fotball, aktiviteter og aktivitetsdager
Hver måned sendes det ut månedsplan til foreldrene, og her finner man oversikt over matretter, aktiviteter, og innholdet på fotballfritidsordningen. En normal uke består gjerne av en alternativ idrett (eksempelvis stikkball) på mandager, mens det er tirsdagsturnering (fotball) på tirsdager. Onsdagen består av aktivitet med fotball som fokus - men barna styrer selv aktiviteten. Onsdag er også dagen da vi 2 ganger i måneden drar på aktivitetsdag. Torsdager deles gruppen i to, hvor 3. og 4. klasse har tilbud om FFO-Akademi, mens resterende har egenstyrt aktivitet med fokus på fotball. FFO-Akademi er et tilbud for de som ønsker en ekstra trening, og med to lisensierte trenerressurser er det også her veldig god voksentetthet. Fredagen brukes enten til en hyggelig aktivitet, eller egenstyrt aktivitet med fokus på fotball.

Løpende opptak - noen ledige plasser
At fotballfritidsordningen gir et tilsvarende tilbud som kommunale SFO'r betyr at vi har åpent før skoletid, og frem til 16.30 hver dag. I tillegg har vi åpent i skolens ferier (forutenom juli) og kommunale planleggingsdager. Fordelen med å være en privat fotballfritidsordning er at vi har løpende opptak gjennom hele året. Så lenge vi har ledige plasser er det alltid mulig å starte hos oss.

Er du og ditt barn opptatt av en aktiv hverdag? Synes du det er gøy å sparke fotball? Hos oss kan du kombinere en aktiv hverdag med å ha fotball som lidenskap. Har du spørsmål, kontakt larspetter@kvikhalden.no, eller les mer om vår fotballfritidsordning her

Bilde 1: Stikkball i Strupe Gymsal. Bilde 2: Kyllingsalat til mat. Bilde 3: Aktivitetsdag til gapahuken. Bilde 4: Leksehjelp
0 Kommentar

Statusrapport på a-stallen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Des 2020

Kalenderen nærmer seg et nytt år, og planleggingen av 2021-sesongen er allerede godt i gang.

Mange signeringer allerede klare
Tidligere i høst ble det klart at hovedtrener Kent Bergersen kom til enighet med klubben om en kontrakt for de neste 4 årene. Ettersom Heidar Geir Juliusson i sommer skrev under på en 1,5 års kontrakt som toppspillerutvikler og assistenttrener er dermed trenerteamet på plass i god tid før oppkjøringen starter i januar. 10 av spillerne som var med i 2020-sesongen hadde kontrakt også for 2021-sesongen, siden sesongslutt har Marius Aadmot Eriksen, Nikolai Kynningsrud, Erikas Adukounis og Ådne Midtskogen signert på 2 års kontrakter.

14 spillere på kontrakt
Dermed er allerede 14 spillere på kontrakt, og klubbens sportsjef Haris Juklo er svært fornøyd med spillerstallen så langt: "Det er enda 1 drøy måned til oppkjøringen starter, og allerede har vi 14 spillere på kontrakt. Vi er svært godt fornøyd med spillerne vi har med videre, og er nå i dialog med flere av spillerne som har vært med i årets sesong."

Usikker skadesituasjon på flere
Blant de 14 på kontrakt er det usikker skadesituasjon på flere. Ole Strømsborg skal trolig fjerne menisken og styrke opp korsbånd i sitt kne, og med operasjonsdato 16.12 blir han trolig uaktuell hele vårsesongen. Dardan Sæter-Mehmeti er henvist til ortoped for utredning og eventuelt inngrep, ettersom han fortsatt ikke klarer å trene uten smerter. Jakob Madsen Lund må til utredning for en skade i lysken/nedre del av magen. Albert Makiadi derimot er på vei tilbake fra sin skade, og forventes å være i full trening når oppkjøringen er i gang.

Flere avganger bekreftet
Av dagens spillerstall er allerede avgangen til 3 spillere bekreftet. Tidligere i høst ble det klart at Uranik Seferi er klar for Lillestrøm SK, mens det forrige uke ble klart at Björn Berglund takker av for å prioritere jobb og familie. I tillegg har Eirik Horvath valgt å trappe ned fotballsatingen, og har meldt overgang til Berg IL. Horvath blir likevel i klubben, da han i 2021-seongen skal være assistenttrener på klubbens damelag.

De 14 spillerne på kontrakt er:
Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Emir Comor, Ådne Midtskogen, Marius Aamodt Eriksen, Albert Makiadi, Marcus Moberg, Mathias Engebretsen, Kevin Krantz, Nikolai Kynningsrud, Erikas Adukonis, Peder Nomell og Øystein Lundblad Næsheim.


0 Kommentar

Førjulstilbud: Sesongkortsalget er i gang

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Des 2020

Det nærmer seg jul, og nå har endelig sesongkortsalget for a-lagets 2021-sesong åpnet.

Annerledes-sesongen er over
2020 var sesongen der a-laget skulle etablere seg i PostNord-ligaen, og forhåpentligvis bygge videre på de gode prestasjonene fra 2019. Med god publikumsvekst i 2018 og 2019 var håpet å trekke mange mennesker til Halden Stadion i årets sesong. Som vi alle vet ble dessverre ikke slik, grunnet smittevernsrestriksjoner. Nå er forhåpentligvis en vaksine på vei, og vi håper at vi i 2021-sesongen kan huse mange haldensere på Halden Stadion.

Rabatterte førjulspriser
Selv med store utfordringer på skadefronten ble årets sesong en god sesong for a-laget. Det er likevel ingen tvil om at savnet av flere tilskuere på Halden Stadion var tilstede. Om du sikrer deg sesongkort før julaften sikrer du deg sesongkortet til rabatterte priser. I tillegg er det en fantastisk julegave å gi til en fotballinteressert venn. Prisene frem til 24.12 er som følger:
- Voksen: 1000,- (200,- rabatt)
- Honnør: 700,- (100,- rabatt)
- Barn: 500,- (100,- rabatt)

Kjøpes i App eller på web
I forkant av årets sesong gikk klubben over til elektronisk billettsalg, og klubben er så fornøyd med løsningen at den videreføres. Salget av sesongkort gjennomføres derfor i Kvik Halden Appen eller på http://kvikhalden.woow.no.

Trenger du hjelp til appen, eller har andre spørsmål - kontakt post@kvikhalden.no.


0 Kommentar

Ådne Midtskogen blir i klubben i 2 nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Des 2020

Ådne Midtskogen kom til klubben i forkant av årets sluttspill i PostNord-ligaen, og nå er han klar for spill i den rød/hvite drakta de neste to sesongen

Kom som erstatning
Ådne kom til klubben rett før overgangsvinduet stengte, og ble kampklar i tide til å spille sluttspillkampene i PostNord-ligaen. Årets sesong har vært en sesong med mye skader på lagets midtstoppere, og etter at Patrik Sæbø pådro seg en alvorlig kneskade måtte en erstatter hentes. Ådne kom inn, og selv med kort tid i klubben spilte han resterende kamper av sesongen.

Ung gutt med erfaring
Ådne spilte sine ungdomsår i Tynset, og har siden vært innom Ham Kam, Nybergsund, Elverum og sist Florø, hvor han spilte årets sesong frem til overgangen i høst. 21 åringen har dermed erfaring fra mange ulike klubber på høyt nivå, og har følgende å si om kontraktssigneringen med klubben:

"Jeg har valgt å signere med klubben fordi jeg synes det som skjer her er veldig spennende. Tiden jeg har vært her gjør at dette er noe jeg har lyst til å være med på. Spillergruppen er fin, og jeg har blitt tatt veldig godt i mot. Sportslig har klubben de siste to sesongene vært i toppen av PostNord-ligaen, og jeg håper å bidra til at klubben kan ta neste steg og nærme seg opprykk til OBOS-ligaen. Jeg har hatt en fin høst i klubben, som både har vært lærerik og spennende. Jeg gleder meg nå til å komme i gang igjen med gjengen, og ser frem til å kunne utvikle meg videre både individuelt og sammen med laget."

14 på kontrakt
Spillerstallen for neste års sesong begynner å bli fylt opp, og allerede er 14 spillere på kontrakt. Hovedtrener Kent Bergersen er fornøyd med signeringen av Ådne, og har følgende å si om signeringen: "Ådne er en ung lovende stopper som klarte seg bra de 4 kampene han fikk for oss i høst. Som spiller er han duellsterk, har bra fart og dønn seriøs i treningsarbeidet. Vi håper samarbeidet blir bra, og at han kan utvikle seg til å bli en bra stopper for oss." 

De 14 spillerne på kontrakt er:
Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund, Ådne Midtskogen, Emir Comor, Marius Aamodt Eriksen, Albert Makiadi, Marcus Moberg, Mathias Engebretsen, Kevin Krans, Nikolai Kynningsrud, Erikas Adokounis, Peder Nomell og Øystein Lundblad Næsheim


0 Kommentar

Aktiviteten er i gang igjen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Nov 2020

På bakgrunn av gårsdagens pressekonferanse hvor Halden kommune anbefalte at aktiviteten for barn til og med 15 år oprettholdes, velger vi nå å åpne for trening for alle barn til og med 15 år.

Styret i Kvik Halden FK skriver følgende:

Status fra styrets vurdering.

Det tillates trening for barn under 16år som anbefalt av kommuneoverlege i dag. Det er krav til at smittevernsregler overholdes, og registrering av de som er på trening. Dette ansvar er noe trenere/lagledere må ta, og derfor har trenere/lagledere selvsagt mulighet til å beslutte selv om de vil gjennomføre treninger eller ei. Om noen ønsker å ikke trene er det også OK.  

Treningstider som tidligere inntil ny beskjed er gitt. Det vil sees på mulighet å få til tider slik at ikke lag deler bane. 

Styret


0 Kommentar

Björn Berglund takker av i Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Nov 2020


Foto: Halden Arbeiderblad og Morten Pedersen

Den sympatiske svensken har spilt sin siste kamp i Kvike trøyen. Mannen med 104 obligatoriske kamper på A-lag nivå samt 62 mål velger å trappe ned bruken av tid på fotball og blir dermed ikke en del av A-stallen i 2021.

Berglund kom til oss foran 2015 sesongen og markerte seg allerede da som hardtarbeidende spiss som la igjen en del meter i hver kamp. Sesongen 2015 ble en suksess sesong for klubben både i NM og serie noe Berglund bidro godt til med sine 18 mål i obligatoriske kamper.

Etter en god sesong hos oss i 2015 valgte han å signere for Östers IF i Sverige foran 2016 sesongen og reiste tilbake til Sverige. Berglund gjorde sakene sine bra i Östers IF, men oppholdet ble allikevel ikke slik Björn hadde sett for seg og det var smått utrolig at vi greide å hente han tilbake til oss foran 2017 sesongen. Vi hadde rykket ned til 3.div. og Berglund skulle hjelpe oss opp igjen.

Sesongen 2017 ble stort suksess for duoen Berglund/Næsheim hvor begge to bøttet inn mål for oss. Til tross for mange mål fra vårt spisspar, greide vi ikke målet om å rykke opp igjen fra 3. div. 

Berglund valgte å bli i Kvik Halden i ytterligere en sesong i 3.div. 

Sesongen 2018 greide vi å rykke opp til 2.div og Berglund var igjen toneangivende sammen med sin spisskollega. Dermed var vi tilbake der vi ønsket å være.

Dessverre for Berglund pådro han seg en alvorlig skade på slutten av året 2018. Denne skaden holdt han ute i 10 mnd. Rehabiliteringsperioden var lang og Berglund kom tilbake etter mange mnd. ute, men selv om han var tilbake så var smertene fortsatt der. Han fikk med seg noen kamper på slutten av sesongen 2019.

Årets sesong ble en opptur sammenlignet med 2019.. Til tross for smerter i oppkjøringen greide Berglund å riste det av seg og bidra til at vi igjen kjempet helt i toppen i 2.div.

Dette sier hovedpersonen selv nå når det er klart at han ikke blir med videre:

Største øyeblikk i Kvik Halden karrieren?

- Största ögonblicket i Kvik är såklart vinna mot Vestfossen borta i november 2018 för att vinna serien. Hela anledningen för att jag kom till Kvik var för att vinna serien och hjälpa dom personer som hjälpt mig efter en tung period. 

Den verste opplevelsen?

- Det värsta ögonblicket var mot Moss hemma första året jag kom(2017, tap 3-4), då visste jag att vårat lag hade en väg att vandra för att bli vinnare. Samtidigt så ledde det till en serievinst och kval ännu högre upp så med facit så behövde alla just den matchen. 

Skaden?

- Planen var såklart större än så för mig , men skadan jag fick precis efter vi vunnit var väldigt allvarlig och den gjorde det svårt för mig få tillbaka mitt självförtroende. 

Veien videre?

- Nu har mycket hänt i mitt liv. Jag har blivit pappa till en underbar son, jag blir äldre och jag vill ha något jag trivs med att göra längre fram i livet. Därför har jag valt att satsa på jobbet jag fått och även få mer tid hemma med Familjen. Jag kan inte ge all tid som krävs för att spela i Kvik just nu genom att jobbet mitt innebär skiftjobb. Men jag är tacksam över den tid ja fått. Önskar alla såklart lycka till. Om fotbollen är över för mig del? Tvivlar på det, men hur och vart i det fallet , Det får tiden visa. 

Vi takker Björn Berglund for innsatsen både som spiller over mange år, men også som ansatt på fotbalfritidsordningen(FFO) vår.! Lykke til videre!


0 Kommentar

All aktivitet stoppes!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Nov 2020

Kvik Halden FK har i kveld besluttet om å stoppe den organiserte aktiviteten med umiddelbart virkning og inntil videre.

Klubben har på bakgrunn av den såpass uoversiktlige koronasmitten som nå er i Halden, samt bekreftelse på koronasmitte i en av våre årganger, besluttet å stanse all aktivitet i regi av klubben inntil videre. 

Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, og velger heller å være føre var nå helt på tampen av sesongen og før jul. Beslutningen om stans i aktiviteter blir revurdert når vi har fått mer informasjon fra kommunen og situasjonen har blitt mer oversiktlig.  


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Nov 2020

Styret i Kvik Halden FK innkaller til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020. Saksliste og agenda for møte følger i innkallingen nedenfor

Til medlemmer i Kvik Halden Fotballklubb.
Halden, 20 november 2020

Styret i Kvik Halden fotballklubb kaller inn til ekstraordinært årsmøte den 7. desember 2020, kl. 20.00 digitalt. De som melder seg på vil få innkallingen til møte digitalt.

Sakliste for ekstraordinært årsmøte i Kvik Halden Fotballklubb:
Sak 1: Godkjenne de stemmeberettigede
Sak 2: Velge dirigent
Sak 3: Velge protokollfører
Sak 4: Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
Sak 5: Godkjenne innkallingen
Sak 6: Godkjenne saklisten
Sak 7: Presentasjon av tilbyder og tilbud
Sak 8: Vedta salg av Spretten Barnehage (salg av Halden Fotball AS)

 

Smittevernsrestriksjoner
Som følge av koronapandemien er det viktig at vi på forhånd vet hvem som ønsker å delta på det ekstraordinære årsmøtet, og alle som ønsker å delta bes derfor om å registrere ved å sende en e-mail til ronny@kvikhalden.no innen søndag 6.desember kl 20:00.

Av konkurransehensyn vil fullstendig sakliste med saksdokumenter bli gjort tilgjengelig returnert på e-mail etter påmelding fra mandag 23.november 2020.

Ved spørsmål som gjelder det ekstraordinære årsmøtet, kan Kvik Halden Fotballklubb ved styreleder Ronny Stavem kontaktes på ronny@kvikhalden.no eller på mobiltelefon 48 48 59 59.

Styret fremhever at det er viktig at Corona smittevernsregler følges. Det vil bli registrert fremmøte, avstandsregler må overholdes og antibac er tilgjengelig og ansiktsmasker deles ut.

Velkommen til ekstraordinært årsmøte!


Med vennlig hilsen Styret Kvik Halden FK,
ved Ronny Stavem,
styreleder
0 Kommentar

Kretsmestere for andre år på rad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Nov 2020

I går kveld var det duket for årets siste kamp for klubbens J14/15 lag, og med seier ble kretsmesterskapet sikret

Andre året på rad
Kvik J14/15 vant 2-1 over Ås onsdag kveld i et skikkelig drittvær på Strupe. Dermed er jentene kretsmestere for andre året på rad. Dette er en meget sterk prestasjon som det står respekt av, da de i år har spilt i J15 serien med kun 1 15-åring i troppen. Dermed har det blitt mange kamper mot eldre spillere.

Måtte vinne
Vi måtte vinne i dag for å bli kretsmestere og det måtte Ås også. Det ble en svært jevn kamp og kampen svinget begge veier. Ås starter best og presser oss, men vi kommer mer inn i kampen. I 1. omgang utnytter Sanna Strømsborg svakheter i Ås sitt forsvar to ganger og vi leder 2-0 til pause. Ås får sin redusering i begynnelsen av 2. omgang og herfra og inn blir det svært spennende med sjanser til begge lag. Dette ble en kollektiv arbeidsseier hvor vi jobber og sliter gjennom hele kampen og vi kroner det med seier.

Godt samhold, god utvikling
Trass i et spesielt år i år har vi holdt trykket oppe med treninger og tenkt alternativt under coronaen og hatt svært lite frafall. Treningsgruppen vår har bestått av årgangene 07, 06 og 05 og vi har hatt to lag i serie i år. I tillegg til KM har vi også hatt et breddelag i en 7`er-serie. Breddelaget har hatt en skikkelig progresjon i sin serie og samspillet har forbedret seg gjennom hele serien. Begge lag er avhengig av hverandre og vi har trent sammen og gjort hverandre bedre.

Rent sportslig har vi som gruppe og individer utviklet oss. Vi har hatt sju spillere på kretslag og en med uttak på landslagssamling og vi har hatt god treningsvilje.

Nå tar vi en velfortjent treningspause i 14 dager før vi starter opp igjen.

Svært stolte
På vegne av hele klubben er nettredaksjonen svært stolte av jentenes prestasjon i årets sesong. Det blir svært spennende å følge laget videre, og neste år skal de delta i Regionalserien for 15 åringer. Gratulerer så mye


0 Kommentar

Pressemelding fra NFF: A-lagets resterende kamper termineres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Norges fotballforbund har gjennom en pressemelding informert at gjenstående kamper for klubbens a-lag termineres. Foto: Norges Fotballforbund

Til involerte klubber

Vedr. sluttspill Post Nord avd. 1
Norges Fotballforbund (NFF) og Divisjonsforeningen (DF) følger Corona situasjonen i Norge tett og vet at det er lokale utbrudd enkelte steder.

I en situasjon der smittetrykket øker flere steder i landet, finner NFF det unødig å gjennomføre kamper som ikke har betydning. Flere klubber har også henvendt seg til NFF med sin bekymring om reiser og smitteutvikling.

Fredrikstad FK er allerede klare for opprykk til OBOS ligaen og Skeid skal spille play off mot nr 2 i avd. 2.

Med bakgrunn i dette vil NFF og DF derfor terminere gjenstående kamper for sluttspill PostNord avd 1. med unntak av:
Skeid - Fredrikstad og Brattvåg - Skeid

Disse spilles da Skeid spiller soner karantene i begge disse kamper.

Med hilsen
Norges Fotballforbund, v. Rune Pedersen (seksjonsleder kamp/arrangement)


0 Kommentar

Støtvig Hotell er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Støtvig Hotell har vært samarbeidspartner allerede i to år, nå oppgraderer de til sølvsponsor og forlenger avtalen med 2 år. Foto: Støtvig Hotell

Fantastisk hotell, fantastisk samarbeid
Støtvig Hotell ligger på Larkollen, og er et hotell bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærstepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg.

Klubbens samarbeid med Støtvig Hotell startet i 2019, og man har allerede rukket å samarbeide i 2 år. Støtvig Hotell er en samarbeidspartner som bryr seg om klubben, om a-lagets resultater, og om menneskene som jobber i Kvik Halden FK. I tillegg er de alltid positive, og finner løsninger for hvordan få samarbeidet best mulig.

Blir sølvsponsor
De siste to årene har Støtvig Hotell vært bronsesponsor, men i forkant av 2021 sesongen oppgraderer de samarbeidet og blir en sølvsponsor. I tillegg er de så godt fornøyd med samarbeidet at de er med ut 2022-sesongen. Støtvig Hotell vil fra 2021-sesongen være synlig på a-lag herrers treningstøy, og klubben er svært fornøyd med å fortsette det gode samarbeidet med Støtvig Hotell.

Fornøyd hotell
"Vi på Støtvig Hotel ønsker å fortsette det gode samarbeide vi har hatt med Kvik Halden og gleder oss til nye minnerike opplevelser i Halden og på Støtvig Hotel.

Vi ønsker Kvik Halden Lykke til i 2021," sier Team Støtvig


0 Kommentar

Nikolai Kynningsrud med to års kontrakt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Nikolai Redi Kynningsrud(20) signerte på ny avtale med klubben som strekker seg over to nye år. Dermed øker lokalforankringen i A-lags troppen ytterligere.

Kynningsrud fikk sin debut mot Fløya i sommer. Kampen mot Brattvåg ble hans første obligatoriske kamp fra start og Nikolai kan fort være involvert i de to siste kampene av sesongen.

Nikolai har gjort sine saker såpass bra at vi nå valgte å signere ny avtale som gjør at Kynningsrud er Kvik Halden spiller i to sesonger til. Klubben er fornøyd med å ha Nikolai på plass og ser frem til videre samarbeid.

Nikolai sier følgende til redaksjonen:

Jeg ble godt tatt imot når jeg kom opp på laget og synes jeg fikk ganske mye ut av en så spesiell sesong, med tanke på Coronasituasjonen.  Noen kamper har det blitt i årets sesong og til året er målet å klare å spille seg inn i startelleveren. 


0 Kommentar

Nytt trenerteam på kvinner senior

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Nov 2020


Kent Hansen og Eirik Horvath er nye trenere for kvinne senior kommende året. Dermed er viktige brikker på plass for vårt A-lag på kvinnesiden.

Kent Hansen har i en årrekke vært i klubben både som spiller og trener. Han har inneværende år hatt ansvar for G19 og G13 samt trener på akademi. Neste år vil Hansen fortsatt ha ansvar for G19 og kombinere det med kvinner senior. 

Hansen har lang trenererfaring på ungdom og senior nivå  både hos oss men også i klubbene lokalt og utenbys. Han har nå signert en to års avtale noe som gir oss mer ro og kontinuitet i jobben rundt vårt kvinne senior lag.

Eirik Horvath er tross sin unge alder allerede rukket å bli en erfaren trener. Horvath har i flere år hatt en trenerrolle ved siden av spillingen på A-lag herrer. Det er ingen uerfaren kar som tar fatt på assistent rollen nå. 

Horvath har inneværende år hatt hovedansvar for G14 laget vårt og vil kommende år ha kun fokus på kvinner senior oppgaven. Han har signert kontrakt ut 2021.

Klubben er veldig fornøyd med å ha fått på plass trenerduoen og vi ser frem til sesongen 2021.


0 Kommentar

Erikas signerte for to år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Erikas Adukonis(19) signerte i dag på en avtale som gjør han til Kvik Halden spiller i to år. Erikas ble flyttet opp til A-troppen før sommeren og gjorde sine saker såpass bra at han nå er klar for to nye år.

En noe beskjeden gutt ble tatt opp til å trene fast med A-laget rett før sommeren i år. Han gjorde sakene sine bra, noe som resulterte i A-lags debut i kampen mot Skeid på Nordre Åsen. 

Erikas er en spennende spiller som har fysikken, fart og som tør å utfordre 1vs1. Vi håper at utviklingen hans fortsetter ytterligere gjennom vinteren slik at vi får se enda mer av hva som bor i han, sesongen som kommer. 

Dermed har Kent Bergersen skaffet seg underskrift til enda en spennende unggutt etter at Marius Eriksen signerte avtale tidligere i dag.

Erikas uttaler følgende ifm signering av kontrakten:

Jeg har blitt godt tatt i mot av klubben etter overgangen min fra TTIF. Klubben har lagt et bra opplegg for meg hele veien og jeg er glad for å signere min første kontrakt med A-laget. Nå gjelder det å jobbe videre og ta ytterligere steg slik at jeg får utfordret de mer etablerte spillere.


0 Kommentar

Støtt klubben med kjøp av lodd

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Til søndag er det duket for årets siste hjemmekamp for a-laget, og i den forbindelse kjører vi i gang et nytt elektronisk loddsalg.

Viktig for klubbens drift
I en normal sesong selges det lodd på Halden Stadion hver hjemmekamp, men på grunn av årets spesielle sesong har dette ikke latt seg gjennomføre med hensyn til smittevern. Salg av lodd er en viktig inntektskilde for å sikre klubbens drift, og i den forbindelse kjører vi nå i gang et elektronisk loddsalg der vi håper mange blir med.

Fine premier i et annerledes år
Sesongen 2020 er snart over. Sesongen som ble helt annerledes fra hvordan vi trodde. Covid-19 satt en støkk i hele verden, og vi er svært takknemlige for at klubbens flaggskip har fått gjennomført fotballsesongen som tilnærmet normalt. Laget så lenge ut til å henge med i toppen, men på skadefronten har det vært store utfordringer siden sommeren. Nå håper vi på din støtte, for å bidra til å sikre klubbens drift inn mot 2021.

I forbindelse med årets siste hjemmekamp vil vi mandag 16.11 gjennomføre trekning av det elektroniske loddsalget. Hvert lodd koster 50 kroner, og kjøpes direkte i Vipps. Vipps til Kvik HFK Lotteri - 509810.  Loddsalget støtter hele klubben, som organiserer fotballaktivitet for over 600 aktive medlemmer. Vi håper du blir med å kjøpe lodd, og deler loddsalget til venner og familie.

Premier
1. premie: Overnatting for 2 på Støtvig Hotell
2. premie: Sesongkort for 2021 sesongen
3. premie: Verdigavekort på 1000,-
4. premie: 5 pakker med Isplasteret (verdi 795,-)
5. premie: Kvik Halden FK Skjerf


0 Kommentar

Eriksen signerte for 2 nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Marius Aamodt Eriksen(19) har signert ny avtale med klubben som strekker seg over to år. Dermed blir den unge vingbacken å se på Rødsjordet de to neste sesongene.

Marius kom til oss fra Sarpsborg 08 på sensommeren og har tatt godt for seg i høstens kamper noe som har resultert i mye spilletid i Postnord ligaen. Den fotrappe backen hadde en avtale med oss som varte ut året og vi er fornøyde å ha med oss Marius i ytterligere to sesonger.

Marius sier følgende til redaksjonen:

Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under her i Kvik Halden. Jeg trives veldig godt i klubben noe som gjør at denne høsten har gitt mersmak. Kvik er en spennende klubb som jeg har troa på at skal klare å ta ytterligere steg, samtidig som det er en klubb som jeg tror vil hjelpe meg å ta nye steg som spiller også. Jeg er hvert fall klar for å gi 100 prosent for drakta og gleder meg til å få flere gode minner på stadion de 2 neste årene.


0 Kommentar

Uavgjort i årets siste kamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Nov 2020

I går kveld ble årets siste kamp spilt for klubbens damelag, og sesongen endte nesten med 10 i stil

Tøff serie med svært god motstand
Klubben skulle i år for første gang på 10 år ha eget damelag i seriesystemet. Grunnet Covid 19, og restriksjoner på breddeidrett ble sesongen først satt på vent, deretter avlyst. I den forbindelse kom NFF Østfold og NFF Akershus på banen om å arrangere en felles U20 serie for jentene. Klubben og jentene var aldri i tvil, og 31 August ble serien sparket i gang. Med motstandere som LSK Kvinner, Fjellhamar, Gjelleråsen, Sarpsborg 08 m. flere var man innstilt på at kampene kom til å bli tøffe.

Lokaloppgjør i flomlyset
I går kveld var det duket for årets siste kamp, og med Fredrikstad FK som gjester på Strupe Kunstgress. Flomlyset var tent, og det var også en heltent spillergruppe som gikk ut til kampstart. Respekten for motstanderen var lagt igjen i garderoben, men selv om man åpnet kampen best var det gjestene som tok ledelsen etter pasningsfeil på egen banehalvdel. Likevel fortsatte haldenserne å holde seg til kampplan, og stadig ble selvtillitten større med ball. De helt store sjansene uteble i 1. omgang, men i banespillet fikk man til mye av det man ønsket.

Utligning og årsbeste
2. omgang startet like bra som 1. omgang avsluttet, og etter 10 minutter ble Klara Lif Andradottir spilt gjennom av Emma Bjørnby. Klara kom først på ball, og ble felt innenfor 16 meteren. Sarah Hofgaard Johansen var sikker fra straffemerke og dermed var lagene like langt. Etter scoringen kom gjestene fra Fredrikstad FK mer med i kampen, men de siste 20 minuttene av kampen styrte hjemmelaget helt. Jentene lykkes med å spille seg ut fra keeper gang på gang, og de forholdt seg til sine posisjoner. Selv om man styrte banespillet uteble de helt store sjansene, og kampen ebbet ut i 1-1. Likevel et langt steg i riktig retning, og årsbeste både offensivt og defensivt.

Kampfakta
Kvik Halden FK – LSK Kvinner 1-1 (0-1)
Mål: 
Sarah Hofgaard Johansen
Tropp:
Kaisa Nilsen, Ida Bjørneby, Ella Gylvik, Marie Odberg, Sofie Hauge-Johansen, Gresa Obertinca, Solveig Sætre, Emma Dahl Bjørneby, Klara Lif Andradottir,  Sarah Hofgaard Johansen (Sanna Strømsborg 60 min), Emma Huseby (Wilma Waleur Nordgaard 45 min)
0 Kommentar

Avklaringer rundt nye retningslinjer knyttet til Covid-19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Dagens pressekonferanse fra regjeringen ga oss noen nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense spredningen av Covid-19. Kvik Halden FK vil følge retningslinjene gitt av regjeringen, NFF Østfold, NFF sentralt samt de lokale retningslinjene gitt av kommuneoverlegen i Halden.

NFF Østfold sendte oss følgende mail og anbefalinger som vi forholder oss:

"Til alle klubber og ledere i NFF Østfold:

Regjeringen og helsemyndighetene har i dag presentert nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense korona-smitte. NFF Østfold får nå mange spørsmål om disse har umiddelbare konsekvenser for planlagt fotballaktivitet.

Vår generelle anbefaling i dag er at vi forholder oss til råd og regler gitt av nasjonale eller lokale helsemyndigheter. Det betyr at vi anser det som forsvarlig å gjennomføre planlagt aktivitet så fremt ikke lokale helsemyndigheter gir andre føringer.

Klubber kan som selvstendige organer gjøre egne vurderinger og beslutte på grunnlag av disse. Vi ber derfor alle aktører i vår aktivitet å vise respekt for vurderinger som måtte gjøres i den enkelte klubb.

Føringer og rammer gitt av helsemyndighetene kan ingen klubb overprøve.

Dersom klubber velger å gjennomføre planlagt aktivitet, hvilket vil være i tråd med vår anbefaling i dag, er det avgjørende viktig at det pålagte smittevernsregimet som hver enkelt klubb er ansvarlig for, fungerer. Det betyr blant annet at 1-metersregelen skal overholdes til enhver tid(utenom i trening og kamp), at maksbegrensningen på antall personer på anlegget samtidig overholdes, at kampverter er tilstede, at publikum/besøkende blir registrert og at antibac er tilgjengelig for alle.

Vi ber også klubbene sikre at trening på tvers av faste grupper begrenses.

Vi ber alle klubber være forberedt på at det kan komme endrede anbefalinger, både fra myndighetene og NFF, på kort varsel."


Det betyr at vi fortsetter med trening i klubb slik som nå. Det samme gjelder kamper. Vi har tett dialog med Halden Idrettsråd som har kontakten inn mot kommuneoverlegen.

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt med undertegnede på haris@kvikhalden.no

Vh

Haris Juklo


0 Kommentar

J14/15: Solid seier i første sluttspillkamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Klubbens J14/15 vant hele 5-1 mot Ekholt på Strupe onsdag kveld i det som var første av tre kamper i KM A-sluttspillet for jenter 14/15

Ekholt er klubb som er og har vært gode på jentefotball. De har hatt lag i regional serie på J15 og J17 de siste årene og det har de i år og. Onsdag kveld møtte J14/15 altså det laget som har spilt regional serie denne sesongen. I og med at vi spiller i klassen J14/15 møter vi lag som ofte består av 15-åringer, mens klubbens J14/15 lag  er hovedsakelig 14-åringer, så dette var en sterk prestasjon av våre jenter!

Fokuset i onsdagens kamp var avslutninger og dette har vært fokus på de siste treninger og selvfølgelig alltid press på ballfører. 

Kampen begynte med litt spill fram og tilbake og det var litt preget av stress fra vår side. Allikevel tok vi ledelsen tidlig i kampen. Det var spilt i bare 4 minutter når første ballen lå i nettet bak Ekholt keeperen. Sanna Strømsborg fikk et ben på ballen etter et innlegg fra Silje og dermed var det 1-0. Deretter satt Cajsa inn mål nummer to etter ca. 15 minutter på et skudd. Ekholt reduserte på en corner hvor vi regelrett sov i timen og skapte dermed mer spenning enn nødvendig.. 

Vi skapte mange sjanser i 1. omgang og vi var hele tiden oppofrende. Litt smårusk var det, og vi kan med fordel bli bedre på å holde ballen i laget.

2. omgang var bare 8 minutter lang når Cajsa  sendte oss i 3-1 ledelse etter et innlegg fra Silje..  Like etter Satt Ida inn mål nr. 4  etter en nydelig 45-grader pasning fra Silje. Vi punkterte kampen totalt i 68 minutt med et mål fra Silje og dro dermed i land en komfortabel 5-1 seier i første sluttspill kamp.

Positivt i dag er at vi setter våre avslutninger og at vi er solide i forsvar med en fenomenal keeper i Melissa. Som vanlig høy lagmoral og gode holdninger innad i Kvik.  Nå venter Askim neste kamp om en uke. 

KAMPFAKTA:

J14/15 KM A-sluttspill

Kvik Halden FK - Ekholt 2  5-1 (2-1)

Mål:

1-0 Sanna Strømsborg 5.min

2-0 Cajsa Eriksen 15.min

2-1 Ekholt 23.min

3-1 Cajsa Eriksen 50. min

4-1 Ida Johanne Buckholm-Hansen 59.min

5-1 Silje Grødahl-Andresen 70.min


Kvik Halden FK: Melissa Karabiyik, Sofie Sørensen Steiner, Amalie Kanestrøm Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Maren Vik Pettersen, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Ida-Johanne Buckholm-Hansen, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andresen, Saga Waleur-Nordgaard, Selma Lie Pettersen, Cajsa Eriksen, Sanna Johansen Strømsborg


0 Kommentar

Før Kvik Halden FK - Fredrikstad FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2020

Ny hjemmekamp og denne gangen mot avdelingsvinner og allerede opprykksklare FFK. En bra utfordring en høstdag på Rødsjordet.

FFK sikret opprykket helgen som var med å slå Brattvåg hele 6-0 på Fredrikstad stadion. Rødbuksene har vært meget solide i hele år og har i hele 2020 tapt kun en kamp. Tapet kom mot Hødd i første sluttspill kamp. 

Sist lagene møttes vant FFK hele 5-1 i en kamp som var mer eller mindre over etter 30.spilte minutter når FFK gikk opp i en 4-0 ledelse. Til lørdagens kamp ønsker vi å vise oss fra en bedre side enn sist og vise en bedre prestasjon mot en meget sterk motstander. Vi skal være glade for at vi har stor tropp for til morgendagens kamp er Filip, Dardan, Ole, Jakob, Albert, Emir og Patrick helt sikkert ute. Peder soner for gule kort mens Deniz er syk og Kevin må stå over dagens trening. Kenta får dermed en bra utfordring med å sette sammen en 11er med en god del rokkeringer.

Vi tok en prat med Kenta som hadde følgende å si:

Vi er godt inne i høsten, noe som betyr stort sett viktige fotballkamper. For oss er det vinn eller forsvinn ut av kampen om 2. plassen som gir oss kvalik til Obosligaen. På andre banehalvdel står den suverene avdelingsvinneren som sikret seg opprykk allerede forrige helg, vi gratulerer FFK med opprykket!

Det er med andre ord ingen lett oppgave vi står ovenfor. FFK har kun tapt EN kamp i hele 2020, og vi tapte selv 1-5 hjemme på stadion i sommer. Det gjør det heller ikke lettere at vi har slitt voldsomt med skader i høst, men det er sånn der er og skader er en del av fotballen. Vi skal nok få stilt 11 mann denne gangen også. Vi skal være klare til kamp noe også Halden stadion har blitt etter mye om og men. Det har regnet mye de siste dagene, og dreneringen på Rødsjordet er ikke topp, men kommunen har gjort det som trengs for at NFF godkjente arenaen for spill.

Det er tillatt med 600 tilskuere for første gang i Corona perioden Vi håper at vi kan fylle opp de plassene, sånn at vi får den støtten vi trenger.

Kampen mot FFK har avspark kl. 1300.

Det er fortsatt ledige billetter. De kan kjøpes i appen eller på kvikhalden.woow.no.

 0 Kommentar

Stadion godkjent for kamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Okt 2020

Halden stadion ble i morgentimene godkjent for kamp og dermed vil kommende kamp mot FFK går på Rødsjordet slik som først oppsatt.

Ikke godkjent

Det har lenge vært en usikkerhet hvor lørdagens kamp mot FFK skulle bli spilt. NFF har vært på tre befaringer i Halden de siste syv dagene. Forrige uke var det flere kritiske punkter på banen og det å utføre cornerspark på siden mot den gamle tribunen, har ikke vært mulig pga. gjørme.

Befaringen på tirsdag denne uken ble ikke noe mer oppløftende. Da var banen meget bløt i tillegg og ble dermed ikke godkjent.

Til dagens befaring ble de kritiske punktene ytterligere forbedret og banen er fortsatt meget bløt, men med det været som er spådd nå de neste 48 timene samt banens tilstand på befaringspunktet så er banen spillbar og dermed godkjent til lørdagens kamp.

Vi takker Irene og Tim fra Halden kommune med sitt team for den jobben de har gjort for å lappe sammen en gressmatte som skriker etter utbedring..

Billettsalg

Billettsalg til lørdagens kamp slippes i dag(torsdag) kl.1300. Det er tillatt med 600 tilskuere men de må deles opp i egne kohorter på 200 og avstanden mellom kohortene må være på minst to meter. Det fører til at tribunen med tak blir to kohorter der det går inn 200 pr kohort dvs. 400 tilskuere totalt. Inngangen for de blir i stadionbakken og i klokkesvingen. 

Den gamle tribunen blir en kohort og der går det inn 200 stk. Inngang der er klokkesvingen og stadionbakken. Det viktigste er at vi får spredt folk som skal inn og at det ikke oppstår køer. Har du billett på tribunen under tak så må du sitte der. Har du uten tak så må du sitte der.

Nye retningslinjer tillater nå at vi ikke trenger å ha en rad og to seter i mellom når vi sitter på stadion. På lørdag skal en sitte på annenhver sete og en kan sitte på hvert rad, men da ikke rett bak hverandre. Det er tillatt å sitte i "sjakk mønster".

Billettene kjøpes i Kvik Halden FK app eller kvikhalden.woow.no. Det selges ikke billetter i "luken".

Dørene åpner kl. 1200.

Bortesupportere

Når det gjelder bortesupportere så er det i følge kampprotokollen ikke tillat. Covid-19 kampprotokoll sier følgende:

4.1.2 Fordeling av tilskuerplasser og kontakt med supportere

Klubbene(hjemmelag) avgjør fordeling av tilskuerplasser mellom privat- og bedriftsmarkedet. Ingen bortesupportere har adgang.

Vi ber om at klubbene bidrar til at dette etterleves og at man ikke skaper flere utfordringer for kamparrangør ved at supportere reiser på bortekamper.

Klubbene er også ansvarlig for sine supportere, ref sikkerhetsbestemmelsene § 3.4.1

Vi ber om at dette etterleves og respekteres. Vi vil ikke foreta noe adressesjekk ved inngangene til stadion, men tydelige overtredelser vil nektes inngang og billetten refunderes ikke..
0 Kommentar

Ingen poeng i Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Okt 2020

A-lag herrer klarte ikke å gjenta bragden fra tidligere i sommer hvor Skeid ble slått på Nordre Åsen. Denne gangen tok "oksene" alle poengene og overtok dermed andre plassen på tabellen.

Skeid som for anledningen stilte i 352 formasjon kom noe bedre i gang innledningsvis inne i Valhall. En hall som har sett sine bedre dager... 

Vi greide å spise oss mer og mer inn i kampen etter noe nølende innledning og fikk etter hvert låne kula litt mer uten å komme til noen avslutninger. Skeid sin største mulighet kom, etter at Buduson ble spilt fri og fikk skutt fra dårlig vinkel. Et skudd Thomas hadde god kontroll på.

På sitt første hjørnespark i det 43.spilleminutt scoret hjemmelaget etter at vi "sov" ved to anledninger noe som gjorde at ballen til slutt havnet bak en sjanseløs Thomas i buret. Det ble pauseresultat i en omgang hvor vi til tider hadde god kontroll på et godt hjemmelag.

Andre omgang startet hjemmelaget klart best og vi hadde nok med å forsvare oss de første minuttene. Bare gode involveringer av bakre treer og Thomas i buret forhindret at Skeid økte ledelsen sin tidlig i omgangen. Hjemmelaget var det førende laget og hadde noen skudd som Thomas reddet greit. De økte sin ledelse på en overgang når inbytteren Ismaheel fikk avslutte fra ca16 m helt nede i hjørnet. Et godt plassert skudd som Thomas ikke hadde noen muligheter å ta. 

Vi fikk vår beste periode i kampen etter at hjemmelaget økte ledelsen. Markus Kaasa reduserte for oss etter fint forarbeid av Øystein. Samme Kaasa kunne sto med ryggen til åpent mål uten å kunne fyre av noe som kunne gitt oss utligning.

På overtid utnyttet hjemmelaget at vi flyttet opp mye folk. De fikk en overgang som innbytter Ismaheel lobbet i mål til 3-1 ledelse.

Helt på tampen av kampen skjøt Øystein i tverrligger for oss etter et fint forarbeid fra Sabri. Kampen endte 3-1 og poengene ble igjen i Oslo.

Samme ettermiddag tapte Hødd i Tromsø og for at vi skal få litt spenning igjen i kampen om andre plassen, bør Alta ta poeng mot Skeid i neste runde når de to lagene møtes i Finmarkshallen.

Neste kamp for oss er FFK på Halden stadion lørdag 31.10. kl. 1300.

Kampfakta:

Skeid – Kvik Halden 3–1 (1–0)

Vallhall Arena

Mål:

1–0 Hayder Altai

2–0 Taofeek Ismaheel

2–1 Markus Kaasa

3–1 Taofeek Ismaheel

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Jørgen Pettersen, Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marius Eriksen (Sullivan Lakhamy), Marcus Moberg (Trygve Løberg), Deni Hasanagic (Sabri Khattab), Kevin Krantz, Peder Nomell (Uranik Seferi), Simon Collina (Øystein Lundblad Næsheim) og Markus Kaasa.


0 Kommentar

Før Skeid-Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Okt 2020

foto: Morten Pedersen

A-lag herrer spiller den tredje kampen i sluttspillet når de i ettermiddag møter Skeid i Valhall. En kamp som fort kan være avgjørende om hvem av de to lag får et forsprang i kampen om den andre plassen før de siste tre rundene skal spilles.

Kampen tidligere i sommer mot Skeid var en meget utfordrende batalje på Nordre Åsen hvor vi tok med oss alle poengene hjem etter scoring av Uranik Seferi tidlig i andre omgang. Skeid var laget som hadde ballen mest i den kampen uten å skape mye basert på ballinnehav. 

Etter en noe nølende start på sesongen har laget som rykket ned fra Obos ligaen vært solide de seneste kampene, noe seieren mot Hødd i Ulsteinvik vitner om i forrige serierunde. Skeid har forsterket seg før sluttspillet med blant annet Øystein Vestvatn og Shadi Ali, begge fra Moss FK. 

Dagens kamp går i Valhall grunnet store utfordringer med kunstgresset på Skeid sin hjemmebane. Nordre Åsen ble ikke godkjent for kamp etter befaring for et par uker siden.

Vi reiser til Oslo med tjue mann i troppen. Mathias Engebretsen er ute grunnet to gule kort mens Filip Westgaard, Dardan Sæter-Mehmeti, Albert Makiadi, Ole Strømsborg, Oscar Lopez  og Emir Comor er fortsatt ute grunnet skader. Filip, Oscar og Emir håper vi å se tilbake i trening de neste ukene mens Albert, Dardan og Ole er et stykke unna. 

Det som er gledelig er at Berglund og Kynningsrud er tilbake fra sine skader og er med i dagens tropp. Det samme er Sabri Khattab som kan få sin comeback i Kvike trøyen. Det er ventet at trener Bergersen gjør noen få endringer i dagens 11er. Mathias må erstattes og det kan føre til noe rokkeringer blant de som skal starte dagens kamp.

Vi venter oss en vanskelig kamp mot en motstander som vi tidligere har ment er det beste laget bak FFK. For å ta med seg poeng tilbake til Halden igjen er vi nødt til å prestere opp mot vår absolutt beste, noe vi er innstilt på å gjøre.

Kampstart i Valhall er kl.1600 og kampen kan du se på HAtv.


0 Kommentar

G19: Poengdeling i årets siste bortekamp mot Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2020

Årets siste hjemmekamp ble spilt i mørket på Kråkerøy stadion – og heldigvis var spillet bedre enn vær og føre!  Både guttene og støtteapparatet trodde etter siste seier mot Greåker at andreplassen i avdelingen var sikret, men dessverre så tok vi feil.  Ikke vår skyld, men på grunn av en feilrapportering i en annen kamp så er det fortsatt teoretisk mulighet for SFK å ta oss igjen. Uansett; målsettingen for kampen var klar – fortsette å spille god fotball og minimere risiko -spesielt på egen banehalvdel.  Kent og Ronny var også opptatt av at guttene skulle vise et godt engasjement med tanke på at sesongens siste hjemmekamp også (nesten) kan ansees som neste sesongs første kamp!  

Guttene viste fra første spark på ballen at de ønsket å avslutte sesongen på en god måte.  De var nok også ekstra motivert at det såkalte andrelaget bestod mer eller mindre av kun førstelagsspillere – derav en del som spilte interkrets i fjor. Hjemmelaget var godt – og de spilte fysisk med mange gode kombinasjoner – og definitivt det beste laget etter Drøbak-Frogn som vi har møtt denne sesongen.  Kampen åpnet med høyt tempo og stor aggressivitet – og mye spill på midten.  Begge lag kom til noen halvsjanser, men ingen maktet å score!  Dessverre måtte vi foreta tre bytter allerede i løpet av omgangen; Gustav gikk ut på grunn av lårproblemer, Simen E. fikk muligens en finger ut av ledd og Filip fikk en Donald-kul i panna etter en hodeduell.  Gutta som kom inn tok tak og var med på å sette preg på kampen – og en bekreftelse på at det er viktig med gode og «sultne» gutter på benken!  Tavla på Kråkerøy viste 0-0 til pause – og som Kent kommenterte; «Kråkerøy bør være mest fornøyd med det …».

I pausen prøvde vi å løse de offensive og ikke minst oppspillene bakfra.  Hjemmelaget hadde gitt fra seg mye siderom som vi mente at våre indreløpere kunne utnytte for å skape overtall bredt i banen.  Alt i alt var trenerne godt fornøyd med omgangen – mye god fotball!

Guttene responderte bra og tok umiddelbart initiativet fra starten i andre omgang.  Allerede etter ett par minutter tok vi ledelsen – og det etter «ett-touch-spill».  Oppspill på en feilvendt Isa, ett-touch til en møtende Markus, videre på ett-touch ut i siderommet til kantspilleren Adrian.  Han fintet backen oppi pølseboden («ta med en dobbel wiener i brød med to striper ketchup ‘a …..») og dunket ballen hardt opp i nettaket fra 13-14 meter.  Rett og slett et mønsterangrep og god presentasjon av Adrian.  Vi fortsatte å ha ballen – og kun ett par minutter senere ble Erikas spilt fri bredt på venstresiden av Konrad.  Erikas dro med seg backen på tur i stor fart – skar innover og plasserte ballen sikkert i mål.  Fin prestasjon!  MEN, det å lede med to mål er alltid farlig!  Etter dette falt vi litt intensitet – og ble litt passive og hjemmelaget tok gradvis over spillet.  Naturlig nok; hjemmelaget måtte jo jage en redusering. Først scoret de på et frispark – og deretter et gjennomspill på deres høyreside og måltavla viste plutselig 2-2!  Igjen viste guttene god moral – og løftet spillet, begynte å vinne andreballer og skaffet mange brudd!  Det var ikke direkte ufortjent når Erikas hentet opp ett innlegg, slo inn til Adrian som headet godt, men keeper reddet.  Heldigvis så var Markus fremme på returen og scoret sikkert!  Mange tilreisende haldensere ante en god sesongavslutning med ytterligere en seier – men neida!  Hjemmelaget kom seg igjen fri på kanten og utliknet til 3-3 rett før slutt!  Bittert; ja for fa …..!!

Dette var en tøff og tett kamp; akkurat slik vi ønsker det. Slike kamper gir oss gode referanser.  Kråkerøy var gode, men det var også vi – og det var moro å se engasjementet og vinnermentaliteten ute på banen.  God prestasjon av alle – og det er faktisk viktig å presisere at vårt langt er ungt!  I går hadde vi med to siste-års-juniorer og det er lenge siden sist.  All ære og takk for innsatsen til Erikas og Kjenar!  

Må dessuten passe på å takke fansen som alltid er med på kamper; uansett være og føre – uten dere så hadde det ikke vært mulig å spille alle disse kampene!   Nå blir det noen dager fri – og vi får håpe at Drøbak-Frogn gjør jobben sin og tar minimum ett poeng mot SFK i den siste kampen.  Da vil definitivt andreplassen være vår.  I tillegg så nådde vi målsettingen om topp-3 og vi fikk mellom 18-21 poeng!  Well done lads!!!  


Kampfakta – serierunde 9 KM 19 Avd. 2:

Kråkerøy IL 2 - Kvik Halden FK 3-3 (0-0)

Hovedbanen på Kråkerøy ….

Tilskuere: vanskelig å se hvor mange det var da de fleste måtte stå hundrevis av meter fra banen ….. men de trofaste fra Halden fortjener «kred»!

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

48 min

Adrian

Markus

0-2

51 min

Erikas

Konrad

1-2

63 min

 

 

2-2

70 min

 

 

2-3

76 min

Markus

Adrian

3-3

83 min

 

 

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Markus Manirakiza, Erikas Adukonis, Gustav Hovde, Laurits Holden, Simen Ottestad Hansen, Trim Shabi, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Anders Back, Simen Eriksen, Andreas A. Erntzen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

G16: Seier mot Ekholt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Okt 2020

Vi hadde 7 seire på rad og med minimum uavgjort ville vi være sikret en seriefinale mot Ås hjemme på Strupe mandag 26.10. Ås har også vunnet alle sine kamper, men har en bedre målforskjell enn oss.

Banen på Ekholt er mindre enn hva vi er vant til og med et hjemmelag som gikk ut i 100 og ga absolutt alt i alle dueller ble starten på kampen tøff. De presset høy og sørget for at våre oppspill, både de korte og lange, ble litt for upresise. Det var en jevn kamp uten de helt store sjansen, men etter 20 min scoret Ekholt etter at vi var litt for forsiktige i et per dueller.

Vi tok sakte, men sikkert mer over kampen og Heidar forsøkte å få gutta til å variere oppspillene slik at Ekholt måtte legge seg noe lavere. Vi følte at de ville slite seg ut og at presset deres ikke ville holde helt inn. Heidar brukte pausepraten godt og fikk justert et par småting samt at vi fikk inn friske og raske føtter. Gutta var konsentrerte og responderte godt. Vi tok kjapt tak i kampen etter pause og var det førende laget. Vi skapte et par store sjanser uten å score og da fryktet de fleste at det skulle «være den dagen» hvor alt mislyktes. Når ett lag presser på åpner jo det alltid for kontringer i mot og uten en meget god Noah Strøm i målet hadde det fort stått 2-0.

Etter ca. 65 min løsnet det endelig, Lucas Fritzen jaget en ball de fleste trodde han ikke rakk, men han vant duellen med keeperen og fikk satt opp Bjørnar Pedersen som selvsagt var på rett plass foran mål. (Til info var dette Lucas F sin debut på G16 laget, han er egentlig G14 spiller og har spilt fast på årets G15 lag) Kvikke gutta fikk blod på tann og tok fullstendig over kampen, Ekholt virket slitne, men ikke ufarlige på kontringer og nok en super redning fra Noah hindret mål til hjemme laget. Vi var fortsatt det førende laget og det var absolutt ikke ufortjent når Markus Grimstad satte 1-2 etter pasning fra Lukas Lundberg. Klokka viste nå 71 spilte minutter og vi følte seieren var sikret, iallfall uavgjort som vi måte ha. Kun 5 minutter senere byttet Markus og Lukas L roller og Lukas satte kontrollert inn 1-3 til polkagrisene.

Det ble en fult fortjent seier til Kvik og alt ligger til rette for en skikkelig seriefinale mot Ås neste uke. Gutta jobbet hardt som et lag og stod opp for hverandre i denne kampen og den viset viktigheten av å ha en god tropp med seg på kamp. Vi må nok opp et par hakk til Ås kampen, men det er vi sikre på at de klarer.


KAMPFAKTA

Ekholt-Kvik Halden FK 1 - 3 (1-0)

Mål:

1-0

1-1 Bjørnar

1-2 Markus

1-3 Lukas L

Kvik Halden FK: Noah Strøm, Leonit Mjekiqi, Samuel Atayo, Adrian Urke, Mats Vik Pettersen, Kristoffer Mjølnerød, Aksel Lund, Jonas Danielsen, Olve Stensrud, Dennis Wetby, Jesper Bjørneby, Markus Grimstad, Oscar Gabrielsen, Bjørnar Hoseth Pedersen, Lukas Lundberg og Lucas Fritzen. 

 


0 Kommentar

G19: Enda en seier etter en tøff batalje på Moa

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Okt 2020

Et mer eller mindre flunkende nytt kunstgress og fantastisk vær gjorde at rammen for en kamp på Greåker ikke kunne ha vært bedre enn det var i går ettermiddag!  Moro for guttene å «suge til seg» atmosfæren på Moabanen – og det er faktisk ganske heftig at det nettopp er den banen som har fostret Norges mest følsomme venstreben noensinne!  Raymond Kvisvik var en «stor» fotballspiller – noe som Kvik Halden FK også hadde gleden av for en rekke sesonger siden! 

Med seier i gårsdagens kamp så var det noen som hadde regnet ut at andreplassen var sikret – og målsettingen var dermed ganske klar!  Helt konkret så ønsket Kent og Ronny at man skulle opprettholde samme intensitet og spilleglede som man gjorde for noen dager siden mot HSV.  Man skulle forsøke å gjenskape prestasjonen!

I kampens første del viste guttene lite tegn til gjenskaping – dessverre!  Det var dårlig balltempo, store avstander og liten vilje til å true disse berømte rommene!  Vi slet med å komme oppi motstanderen, gav bort mye rom og var upresise med ball.  Med andre ord; ikke spesielt bra.  Heldigvis så var ikke Greåker så veldig mye bedre  Det var et fysisk lag som forsøkte å presse oss, men ble fryktelig upresise når de nærmet seg vår forsvarsfirer.  Vi gjorde en omrokkering sentralt og fikk løst mye av det defensive problemet. Samtidig så løftet vi indreløperne høyere opp i mellomrommet – og viips så ble vi ganske mye farligere. Vi fikk ned antall touch på ballen og fikk mer overtall.  Det var ikke direkte ufortjent at vi gikk opp i ledelsen etter 14. minutter ved Gustav.  Servitør var Isa som gjorde ett godt stykke arbeid på sin side og la flott inn til Gustav.  Noen vil hevde at den var ferdigscora, men en må jo dytte den inn også!  Vi tok gradvis mer og mer over kampen, men skapte kun noen halvsjanser før vi faktisk fikk den «farlige» tomålsledelsen rett før pause!  Det var et mønsterangrep – og Markus som var sistemann er nødt til å dele den «gållen» med Isa som nok en gang gjorde som han ville på høyresiden.  Psykologisk viktig scoring rett før pause - var faktisk det siste som skjedde før dommeren blåste av.  Tavla på Moabanen viste 0-2!

I pausen var det fokus på ett par ting; bevegelsene foran ballfører måtte bedres, mer direkte utfordringer i lengderetning og generelt forsøke å skape et bedre og høyere balltempo!

Vi startet andre omgangen meget god og kom til mange sjanser.  Nok en gang stod vi høyt og presset Greåker til å gjøre enkle feil. Med god uttelling så kunne vi ha ledet med både fire og fem mål, men dessverre så klarte vi ikke å omsette disse store sjansene.  Hjemmelaget reduserte til 1-2; ut av ingenting  og plutselig ble det spenning i kampen igjen.  Nok en gang ble vi straffet i bakre ledd etter feilvalg, men det lærer vi av!  Resten av kampen ble vi presset lave - uten at hjemmelaget kom til veldig store sjanser. Tvert imot, vi hadde noen skumle overganger som fort kunne ha endt med scoring.  Guttene jobbet godt og lettelsen var stor når dommeren til slutt blåste av kampen.  Det ble unødvendig spennende i en kamp vi burde ha avgjort lenge før hjemmelaget fikk sin redusering.  Uansett; tre nye poeng – og på toppen av tabellen for første gang denne sesongen (selv om den lyver litt …)!

Kort oppsummert; vi vinner en tøff bortekamp og guttene jobber hardt.  Vi sikret andreplassen – og det var en av sesongens målsettinger.  Noen lag kan få like mye poeng som oss, men vår målforskjell vil uansett være for god!  Når det gjelder den siste kampen så ryktes det om at masse fans fra Halden vil ta turen til Kråkerøy – og selv om man kan være 600 på tribunen så bør man nok beregne god slik at man får både plass på tribunen og ikke minst rekker kampen før den starter!  


Kampfakta – serierunde 8 KM 19 Avd. 2:

Greåker IF - Kvik Halden FK 1-2 (0-2)

Greåker kunstgress; kanskje Østfolds beste.

Tilskuere: var den del – også fra Halden 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

14 min

Gustav

Isa

0-2

45 min

Markus

Isa

1-2

73 minKvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Markus Manirakiza, Bauma Batundi, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Trim Shabi, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Anders Back, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Sterkt bortepoeng i Alta

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2020

A-laget herrer tok med seg 1 poeng hjem fra nord i et oppgjør som inneholdt det meste og der utligningen flere minutter på overtid ved Kevin Krantz. Hele åtte mål i en kamp som til slutt endte med 4-4.

Finnmarkshallen er ingen god bortearena når det gjelder poengfangst for haldenserne. For bare noen uker siden ble vi sendt hjem med stortap og dagens oppgjør begynte på en verst tenkelig måte når hjemmelaget gikk opp i ledelsen etter bare 9 minutter. Denne gangen greide vi å svare ganske kjapt ved Jakob Lund etter en corner fra Mathias Engebretsen. Mathias er den som sendte oss i ledelse 2-1 etter at vi fikk straffe når Markus Kaasa ble felt etter et innlegg.

Deni Hasanagic ville ikke være noe dårligere og økte ledelsen til 3-1 før halvtimen var spilt etter et fint innlegg av Marcus Moberg.

I det vi trodde at vi skulle gå til pause med tomåls ledelse så snek Reginiussen seg på bakre stolpe og satt ballen i mål bak en sjanseløs Paulmin. Reginiussen scoret med det sitt andre for dagen og lagene gikk til pause med ledelse til bortelaget.

Andre omgangen starter som forventet. Et hjemmelag som jaget utligning og ny spenning i kampen. De lyktes ikke med det de første femten minuttene av omgangen. 

I det omgangen begynte "å sette seg" utlignet Alta ved Vegard Braaten og vi var like langt. Hjemmelaget styrte det meste etter utligningen og ti minutter senere tok de ledelse ved Magnus Nikolaisen. Snuoperasjonen var komplett og det var mye som talte for at samtlige poeng skulle bli igjen i nord. 

Kevin Krantz ble mannen som fikset utligningen for oss flere minutter på overtid og bidro dermed til at kampen om andre plassen fortsatt er vidt åpen når to runder av sluttspillet har blitt spilt.

Neste kamp for oss er borte mot Skeid i Valhall, lørdag 24.10. kl.1600.

KAMPFAKTA:

2. divisjon avdeling 1:

Finnmarkshallen:

Alta-Kvik Halden 4-4 (2-3)

1-0 Christian Reginiussen (9)

1-1 Jakob Madsen Lund (13)

1-2 Mathias Engebretsen (25, str)

1-3 Deni Hasanagic (29)

2-3 Christian Reginiussen (44)

3-3 Vegard Braaten (66)

4-3 Magnus Nikolaisen (76)

4-4 Kevin Krantz (90+4)

Dommer: Anders Bodding, Haga

Gule kort: Vidar Johnsen og Mathias Abelsen, Alta. Mathias Engebretsen, Marius Aamodt Eriksen, Kevin Krans og Jørgen Pettersen, Kvik

Kvik Halden: David Paulmin, Jørgen Pettersen (Peder Nomell 80), Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marcus Moberg (Trygve Løberg 61), Simon Collina (Sullivan Lakhamy 61), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi 84), Marius Aamodt Eriksen, Kevin Krantz, Markus Kaasa.


0 Kommentar

Før Alta - Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2020

A-laget herrer står foran en utfordrende oppgave når de søndag reiser til Alta for å møte hjemmelaget til andre runden i sluttspillet i Finnmarkshallen. Begge lag kommer fra seiere i forrige serierunden i en avdeling der fire lag fortsatt kjemper om andre plassen.

Alta i Finnmarkshallen er ingen lett nøtt å knekke. Det fikk vi smertelig erfare for noen uker siden når vi gjestet Alta til kamp i grunnspillet. Da ble vi sendt hjem med 4-1 tap i bagasjen i en kamp hvor vi slet med å produsere stort på et meget direktespillende hjemmelag. Til dagens kamp håper vi å se en mye bedre utgave av oss selv.

Vi reiser nordover med 17 friske spillere som er klare til innsats. Denne uken har laget trent på kunstgress hele uken og  trener Kent Bergersen har brukt uken godt. Noen omrokkeringer vil det alltid være og skader har vi ikke akkurat vært skånet for i år. Denne kampen kommer for tidlig for Dardan, Albert, Filip, Björn og Emir. I tillegg har ikke Nikolai og Erikas kunne trent denne uken pga. mindre skader, mens Ole og Oscar måtte kaste inn håndkle etter lørdagens trening. Gledelig er at Ådne Midtskogen er tilbake og ventes å gå rett inn på laget.

I denne runden er det flere spennende oppgjør. FFK møter Tromsdalen i Tromsø og kan med seier der mer eller mindre sikre opprykket til Obos hele fire runder før det hele avsluttes. Hødd møter Skeid i Ulsteinvik og med seier i den kampen kan Hødd virkelig feste grepet om andre plassen selv om kampen mellom oss og Alta skulle få en vinner. 

Sluttspillet byr mer eller mindre på "6 poeng" kamper hele veien. Det gjelder å være med og levere den beste utgaven av seg selv til enhver kamp. Med bare 6 kamper totalt, har en ikke så god til til å reparere feilskjær i form av tapte fotballkamper.

Vi gleder oss til dagens oppgjør på en vanskelig bortebane der vi har mye å revansjere.

Kampstart kl.1400 og den kan du se på HAtv.0 Kommentar

G19: Seier i årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Okt 2020

HSV hadde æren av å møte oss i årets siste hjemmekamp.  Alt lå til rette for en god kamp; mye publikum og fint vær!  Det har vært en rar sesong og vi har spilt veldig mange kamper på få dager de siste ukene.  Treningshverdagen har vært annerledes da vi kun har hatt tredagers mellomrom mellom hver kamp.  Kent og Ronny har bevisst justert ned treningsmengden så vel som intensiteten i treningene – dette for å ha nok energi og «trøkk» i kampene.  Gårsdagens motstander visste vi lite om bortsett fra at tabellsituasjonen var brukbar og at de kun lå ett poeng bak oss før gårsdagens kamp.  

Vi fikk noen forfall rett før gårsdagens kamp i form av skader, sykdom og karantene, men heldigvis er bredden i gruppa stor og god – og vi hadde faktisk ingen «sisteårsjunior» i troppen i det hele tatt.  Taktikken på hjemmebane er som alltid enkel; vi skal tidlig sette standard med høyt halvbanepress!  I tillegg så ønsket vi å trene på vurderingene våres; det vil si at man skal tenke enda mer risiko bakover og unngå å gi motstander enkle sjanser og mål.  I etablert spill skal vi true bakrom – både med og uten ball – og vi skal variere med spill gjennom midten og direkte i bakrom.

Det tok ikke lang tid før – jepp, nettopp – «bakromsballen» kom fra Trim!  Og vipps så var Gustav alene med keeper og dunket ballen knallhardt i nettet på «førstetouch’n».  Meget bra start!  Dessverre så hang vi ikke helt med i svingene ti minutter senere da HSV utliknet til 1-1.  Med offensiv tankegang og gode prestasjoner tok vi over spillet igjen og scoret tre fine mål.  Trim etter litt klabb og babb etter en dødball, Isa med et hardt frispark og en fin enkeltmannspresentasjon.  Tavla på Strupe viste 4-1 når guttene gikk til pause.  

Pausepraten var kort, kald og presis; og med kun et budskap!!!  «Ikke glem Lisleby-kampen» var det eneste Kent sa!  Og for dere som husker godt, men glemmer fort – i den kampen ledet vi 4-1 til pause og etter tredve minutter i andre omgang så stod det 4-4 … 

Guttene gikk ut og fortsatte finspillet!  Om ikke kampen var punktert etter første omgang så var den definitivt det etter femtifem minutter.  Da viste tavla på Strupe 7-1!  Markus sørget for 5-1, Konrad fyrte av en «kanon» som gav 6-1 og Filip scoret vårt syvende for dagen!  Alle målene kom etter godt spill der vi presset HSV til å gjøre feil.  HSV reduserte til 2-7 (og den er allerede glemt …).  Kronen på verket var vårt siste mål.  Max igangsatte et angrep på høyresiden og etter godt kombinasjonsspill mellom Konrad og Isa - der Isa til slutt slo et knallhardt innlegg bak midtstopperne der Markus dukket opp på et «sugende» løp og bredsiden ballen kontrollert i mål!  Fotball kan ikke gjøres vakrere – og det var egentlig et FIFA-mål! Klassescoring!  Og takket være kameramann Andreas så har vi denne scoringen på film!

Alt i alt så ble årets siste hjemmekamp en maktdemonstrasjon mot et godt HSV.  Mye fint kombinasjonsspill, mange mål – og godt engasjement fra alle.  Det gjenstår to kamper før det er ferie; og på søndag så går turen til «Raymond-Kvisvik-land» - og det vil garantert bli en tøff kamp mot Greåker på Moa!

Avslutningsvis så fortjener gårsdagens koronaverter en stor takk.  Kari og Heidi sørget for at alle ble registrert og all fikk en «dæsj» antibac!  Takk til Ellen, Agnethe og Totto som også har vært koronaverter denne sesongen.  Og ikke minst fortjener Xhevdet eller Torbjørn en takk som har holdt kiosken åpent når vi har spilt disse kveldskampene!


Kampfakta – serierunde 8 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK – HSV 8-2 (4-1)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ganske mange, men ikke over 600

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

2 min

Gustav

Trim

1-1

12 min

 

 

2-1

16 min

Trim

Altin

3-1

33 min

Isa

 

4-1

41 min

Isa

Gustav

5-1

51 min

Markus

Gustav

6-1

53 min

Konrad

 

7-1

55 min

Filip

Gustav

7-2

57 min

 

 

8-2

70 min

Markus

Isa

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Trim Shabi, Anders Back, Gustav Hovde, Kristian Lund, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen, Henrik Norderhaug, Jonas Danielsen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

G15: Sterk, men heldig seier for G15 mot FFK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Okt 2020

Selv om G15 sin målsetningen om kvalifisering til interkretsspill ikke ble nådd, skal KM-sesongen 2020 gjennomføres på en god og lærerik måte. Onsdag kveld stod et ungt, men meget godt FFK-lag på motsatt banehalvdel under flomlyset flotte Fredrikstad stadion.

Kampen starter friskt for vår del med et par stormløp fra Lukas Fritzen ute til venstre og en kjempesjanse for Benjamin Neziraj alene med keeper. Etter dette tar FFK-unggutta mer over og har mye ball på vår banehalvdel. FFK finner mye rom sentralt i banen, mellom våre midtbanespillere. Dette resulterer i svært mange skudd på mål, men de fleste er fra 20-30 meter og keeper Henrik Norderhaug har få problemer med å plukke det som kommer.

Allikevel er det vi som tar ledelsen. Ballen brytes på midtbane og Aurel Tmava tar med seg ballen og går og går, før avslutningen fra 20 meter sniker seg inn ved nærmeste stolpe. En fin scoring etter en god prestasjon av Aurel. Like før pause får vi 2-0, Lukas Fritzen spilles gjennom og har plutselig en hel banehalvdel å løpe på. Lukas lar ikke sjansen gå fra seg og er iskald når han bredsider kula i mål alene med keeper. 2-0 til pause. Den farligste ledelsen, har det blitt sagt før!

Vi går ut i 2. omgang og prøver å ta mer tak i ballen. Vi kommer greit i gang og har et par gode sjanser etter fine angrep. Utover i omgangen tar igjen FFK mer over og skaper flere store sjanser som bør omsettes i mål. FFK har mye ball på vår banehalvdel og spiller med ganske høy risiko. Til slutt får rødbuksene betalt i form av en scoring. På ingen måte ufortjent, og 2-1. FFK fortsetter å dominere og angriper med høy risiko. Dette resulterer i at vi får flere kontringer og bør avgjøre kampen med litt mer presisjon på den siste pasningen. Til slutt sitter kontringen etter et FFK-balltap på midtbanen og Benjamin Neziraj gjør en flott prestasjon når han drar av flere mann og setter inn 3-1 med 5 minutter igjen. Det sukkes lettet i Kvik-leieren, men like etterpå reduserer nok en gang FFK. 3-2 like før slutt. FFK fortsetter med et lite stormløp mot vårt mål, men vi holder unna og tar med oss 3 poeng hjem til Halden.

Etter kampen var det en glad, men fattet gjeng som satt seg ned i garderoben for å oppsummere kampen. Vi var alle enige om at dette var 3 sterke poeng, men like fullt 3 meget heldige poeng. Takk til FFK for kampen!

PS! Ekstra honnør til Per Akselsen, som debuterte fra start for KM-laget. Per spilte hele kampen og bidro sterkt til de 3 poengene. Simen Andersen og Didrik Faraasen, som også er ganske «ferske» i KM-sammenheng, fikk også rikelig med spilletid og gjorde sine saker bra!»


0 Kommentar

G19: Tilbake på vinnersporet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2020

Onsdagens «svarte-natta-opplevelse» på Begby var glemt – og målsettingen for dagens kamp var å vise en helt annen innstilling og «trøkk» i spillet!  Ekholt hadde null poeng før dagens kamp – med andre ord; det samme utgangspunktet som Begby hadde forrige onsdag.  Heldigvis så var det allerede en bedre innstilling på oppvarmingen – noe som ofte gir en god indikasjon på hvordan innsatsen blir!

De første femten minuttene så skjedde det lite. Vi hadde ballen mest uten å skape de store mulighetene. Heldigvis så fikk vi hull på byllen i det sekstende minuttet – og det ble starten på en liten «målorgie» denne kvelden på Ekholt.  Isa startet målshowet – og Filip ville ikke være noe dårligere så han puttet to gåller før dommeren syntes nok var nok; og blåste for pause.  Tavla viste 0-3 og det var akkurat passe; verken mer eller mindre.  Og det var ingen av de tilreisende fansen fra Halden som snakket om den såkalte farlige to-måls-ledelsen!

Kentog Ronny ville inn i pausen – for første gang denne sesongen.  Egentlig ikke så mye å si, men med forrige søndags 4-1 ledelse så var Kent ganske klar på at guttene ikke måtte gå i den samme fellen.  Kampen var ikke avgjort og målsettingen for andre omgangen var å drepe kampen så raskt som mulig ved å score minimum to mål.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før vi fikk vårt fjerde for dagen.  Vi gikk ut i et forrykende tempo og presset høyt; noe som medførte at Markus fikk skyte upresset fra cirka 18 meter. Isa fikk sitt andre for dagen etter en enkel «tap in» på en «kårner» fra Markus.  Tavla viste 0-5; i løpet av tre minutter så hadde hjemmelaget scoret to ganger – nok en gang etter dumme feil fra oss.  Det var nok kun Kent som fikk et snev av «flashback» fra forrige helg ….. Konrad sørget for 2-6 etter sytti minutter.  Det var et såkalt kremmerhus fra tjue meter – rett opp i vinkelen.  Endelig; der er det alltid ledig og det er rart at det ikke er flere som benytter sjansen til å «lime kula» opp der!  Konrad fikk sitt andre for dagen ti minutter senere – og Andreas fikk gleden av å score to de siste ti minuttene av kampen.  Det siste målet eller angrepet var FIFA-fotball!  Markus slår en 40-meters pasning (på tvers av hele banen) til Kristian som på elegant vis (les.; på volley) sentret til Andreas som var helt alene og gjorde en elegant «tap in»!  Vakkert!  For øvrig Kristians tredje målgivende i løpet av tjue minutter!  Tavla viste 2-9 når dommeren ville hjem – og vi var tilbake på vinnersporet.

Kort oppsummert; det hjelper med innsats!  Og det hjelper når inngangen til kampen er mer nøye – man kan ikke undervurdere noen lag!  Begby-tapet kan vise seg å bli en meget kostbar «lærdom», men det var godt å slå tilbake ettertrykkelig i dag.  Dagens kamp ble til slutt en «walk in the park» - hjemmelaget hadde ikke mye å stille opp med.  Ny kamp til torsdag; da kommer HSV på besøk!  Og for ordens skyld; det er ikke Hamburger Sport-Verein, men et samarbeidslag mellom Vestby, Son og Hølen som heter HSV.  En ung og ambisiøs klubb som har gjort sine saker bra så det vil garantert bli en tøff kamp!


Kampfakta – serierunde 7 KM 19 Avd. 2:

Ekholt BK - Kvik Halden FK 2-9 (0-3)

Ekholt kunstgress

Tilskuere: ikke mange – de fleste var fra Halden

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

16 min

Isa

Simen OH

0-2

18 min

Filip

 

0-3

42 min

Filip

Markus

0-4

49 min

Markus

 

0-5

60 min

Isa

Markus

1-5

63 min

 

 

2-5

66 min

 

 

2-6

70 min

Konrad

Markus

2-7

80 min

Konrad

Kristian

2-8

81 min

Andreas

Kristian

2-9

85 min

Andreas

Kristian

Kvik Halden FK: Henrik Norderhaug, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Bauma Batundi, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Filip Eidem, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

1-0 seier over Tromsdalen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Okt 2020

A-lag herrer begynte sluttspillet med seier i søndagens oppgjør mot Tromsdalen på Halden stadion. Scoring av Deni Hasanagic etter 11 minutter holdt til seier og tre poeng.

Tre viktige poeng i første kamp i sluttspillet ble igjen i Halden denne søndag ettermiddag. Et hjemmelag som startet kampen aggressivt kunne fort tatt ledelse allerede etter de to første spille minuttene. Da hadde en allerede skapt mer foran TUIL sitt mål enn hele forrige kamp i Tromsø.

Scoringen av Deni Hasanagic etter 11.minutter skulle vise seg å være matchavgjørende i en kamp som etter hvert utartet seg til en jevn batalje hvor begge lag hadde sine muligheter, men hvor hjemmelaget skapte de største sjansene og dermed vant fortjent på Rødsjordet som har sett sine bedre dager.

Med seier i første kampen i sluttspillet er det fortsatt uhyre jevnt bar FFK. Alta og Hødd vant sine kamper, mens Skeid hadde spillefri denne helgen. Til helgen skal vi til Alta for å møte de i Finmarkshallen mens Skeid skal til Ulsteinvik for å møte Hødd.

Spenningen rundt andre plassen i avdelingen fortsetter og det gjenstår fem spennende kamper før vi får svar på hvem som tar andre plassen bak FFK og dermed får muligheten til å spille kvalifiseringskamper mot andre plassen i den andre Postnord avdelingen.

Neste hjemmekamp er mot FFK, lørdag 31.10 kl.1300. Da er det tillatt med 600 tilskuere på utendørs arrangementer.


KAMPFAKTA

Kvik Halden - Tromsdalen 1-0 (1-0)

Halden Stadion

Tilskuere: 200

Mål:

1-0 Deni Hasanagic

Kvik Halden: David Paulmin, Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Marius Eriksen, Marcus Moberg (Sullivan Lakhamy), Mathias Engebretsen, Simon Colina (Oscar Lopez Borgersen), Deni Hasanagic (Peder Nomell), Uranik Seferi (Trygve Løberg), Markus Kaasa (Ådne Midtskogen) og Kevin Krans.


0 Kommentar

Før kampen Kvik Halden - TUIL

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Okt 2020

Litt over ei uke siden sist lagene møttes er det klart for et nytt oppgjør mot TUIL. Med 3-0 tap friskt i minne bør det være en revansjelysten hjemmelag som entrer Rødsjørdet i søndagens oppgjør.

Tromsdalen gjester for første gang Halden stadion. I følge personene rundt TUIL har de aldri før spilt på Rødsjordet. Vi har ikke tenkt å dele ut noen velkomstgaver, men ønsker TUIL velkommen til kamp og håper å sende de hjem på samme måte som vi ble sendt hjem forrige helg.

Søndagens oppgjør er den første av i alt seks sluttspillkamper der de beste sju lagene skal møte hverandre en gang. I skrivende stund leder Hødd borte mot FFK. Med seier der vil Hødd inneha andre plassen på tabellen etter at denne runden er spilt. Alle lag tar med seg poeng fra grunnspillet og mange tøffe oppgjør venter oss de neste ukene.

For vår del gjelder det å slå tilbake etter to kamper på rad nå hvor vi ikke har fått med oss poeng. Vi må gjøre det vi kan for å finne tilbake til den flyten vi hadde i starten av sesongen og eneste veien dit er knallhard jobb gjennom treningsuken. 

Trener Kent Bergersen uttaler følgende før oppgjøret: 

- Grunnspillet er over, vi nådde vår målsetting som var å bli blant de syv beste som får spille opprykkssluttspill. Vi ligger som nr. 4 på tabellen før sluttspillet, langt bak lederen FFK, men bare ett poeng bak Hødd som ligger på andre plass og gjennom det vil oppnå kvalik til Obos ligaen.

Vi startet sesongen meget bra med fem seiere på rad, etter det har det gått mer på det jevne og vi avsluttet grunnspillet med to tap. Den siste mnd. har vi hatt litt større utfordringer på skadefronten der vi på det meste har hatt åtte spillere ute fra en antatt første 11’er. Flere av disse er ute resten av sesongen..

Alle skadene har gjort at vi har vært mer aktive en forventet før overgangsvinduet stengte tidligere i uken. Vi har hentet inn noen erstattere for de skadde spillere i Jørgen Pettersen(FFK/college USA), Sabri Khattab(Tistedalen), Ådne Midtskogen(Florø), og Markus Kaasa(Bærum).

Vi nullstiller nå, og er klare til å gi det vi har i de seks gjenstående kampene i sluttspillet. Første utfordring er å revansjere forrige helgs tap mot Tromsdalen.

Vi gleder oss til kamp!


Kvik Halden FK - TUIL, søndag 11.okt. kl.1615

Billettene kjøper du i appen eller

kvikhalden.woow.no(fortsatt ledige billetter)


0 Kommentar

G16 med seks seiere av seks mulige

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2020

Dennis Westby G16 i aksjon mot VIF Dame Elite tidligere i år. Foto: Halden Arbeiderblad

Klubbens G16 lag hadde med seieren i gårsdagens kamp muligheten til "låne" tabelltoppen i KM serien og dermed stå med seks seiere av seks mulige. Laget gjorde ingen feil og dro i land en 2-1 seier.

Klubbens G16-lag har levert en meget sterk sesong, og har radet opp seire i KM-serien. Kråkerøy ble slått 5-0 i serieåpningen, og etter det har ikke 04-gutta sett seg tilbake. Trosvik (5-1), Hafslund (7-1) og Råde (3-1) har blitt beseiret og på mandag denne uka ble topplaget Tune slått 1-0 etter en råsterk bortekamp. Mars Vik Pettersen scoret Kviks seiersmål. Torsdag kveld ble det seier 2-1 mot Begby på Strupe etter scoringer av Adrian Urke og Markus Grimstad. Ingen stor kamp spillemessig, men solid laginnsats lå i bunnen for seieren. Lagets trenere Heidar Geir Juliusson og Ole Jacob Herft er fornøyd med utviklingen etter den spesielle vårsesongen, og nå gjenstår det kun tre kamper av sesongen. Siste seriekamp er mot sterke Ås, hovedutfordreren til KM-tittelen.

Kampfakta:

Kvik Halden FK - Begby IL 2 - 1

Mål:

1-0 Adrian J. Urke 25. min

2-0 Markus Grimstad 75.min

2-1 Sabah Barakat

Kvik Halden FK: Noah Strøm, Leonit Mjekiqi, Adrian J. Urke, Samuel Atayo, Kristoffer Mjølnerød, Bjørnar H. Pedersen, Oskar R. Gabrielsen, Jonas Danielsen, Simen Eriksen, Dennis F. Westby, Jesper S. Bjørneby, Markus Grimstad, Fredrik Adolfsen, Mersudin Kalajdzic, Aurel Tmava, Olve S. Stensrud, Aksel Lund.0 Kommentar

J14/15: Seier mot Hafslund

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2020


Foto: Morten Pedersen

J14/15 møtte Hafslund i sin siste kamp i grunnspillet 7. oktober. Jentene lå godt an på tabellen før kampen. Fokuset i kampen var alltid press på ballfører, bruke kantene aktivt og slå inn. Kampen endte med 3-1 seier og toppen av tabellen.

Vi klarte å holde presset på ballfører og det resulterte i at vi overtok spillet helt. Hele første omgangen var preget av en sterk moral og vilje. Jentene spilte med høy selvtillit og da gikk det av seg selv med klikk-klakk-fotball. Det var høyt tempo framover og vi produserte sjanse på sjanse og jentene eide spillet. Bakover var det også full kontroll og Hafslund var aldri ordentlig farlige. Det stod 3-0  til oss etter 1. omgang (Sanna Strømsborg x 2 og Silje Grødahl-Andresen).

2. omgang har vi også full kontroll, men vi klarer ikke å få uttelling på sjansene selv om vi vinner duellene og er nesten alltid først på ball. I 55 minutt får Hafslund inn et mål på en corner. Fasit blir seier med 3-1.

Oppsummert er dette en kamp hvor vi har full kontroll hele veien og jentene viser fram de kvalitetene som er i laget med gode touch, høyt tempo, gode bevegelser og et godt samspill. (Vi burde dog ha hatt noen flere mål).

Med seieren mot Hafslund vinner vi grunnspillet og dermed tar vi med oss en god dose selvtillit inn i KM-sluttspillet.


Kampfakta:

Hafslund - Kvik Halden FK 1 - 3 (0-3)

Mål:

0-1 Silje Grødahl-Andresen 11.min

0-2 Sanna Strømsborg 23.min

0-3 Sanna Strømsborg 24.min

1-3 Marie Arnesen 55min

Kvik Halden FK: Laetitia U. Nsengiyumva, Sofie Steiner, Amalie Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andersen, Selma Lie Pettersen, Saga Waleur-Nordgaard, Cajsa Eriksen, Sanna Strømsborg


0 Kommentar

G19: "Svarte natta på Begby"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Okt 2020

Juniorlagets prestasjoner de siste kampene har vært som en liten «berg-og-dalbane»; god innsats mot et meget sterkt Drøbak/Frogn og fra årsbeste til årsverste mot Lisleby forrige søndag. Trenerteamet var spent før gårsdagens bortekamp mot Begby IL; et lag som før serierunden stod uten ett eneste poeng.  Kent og Ronny var meget klare før kampen på at dersom man ikke «spiller på 100%» så taper man – så enkelt er det!  Dessverre fikk de rett!

Kampen var kun ett minutt gammel før hjemmelaget tok ledelsen!  Det at måltavla på Begby viser 1-0 før kampen har startet er rett og slett ganske kjipt!  Og mer kjipt ble det!  Hjemmelaget kunne raskt ha ledet med både ett og to mål mer før dommeren valgte å blåse av etter de første førtifem minuttene.  Vi var ikke i nærheten av det nivået vi vet vi kan spille på -og vi vi var nok nærmere 50% enn 100%!  Uvisst av hvilken grunn … Innsatsen var dårlig, pasninger uten mål og mening, ingen sjanser …. Hjemmelaget var først på alt og ville mer!  Hele tiden!

Budskapet i pausen var at alle måtte heve seg – og det enkleste burde være å heve innsats og intensitet. Det hjelper ofte å løpe når man vil vinne fotballkamper; og et skudd mot mål i ny og ne kan også være lurt. 

Andre omgang startet som det første sluttet.  Vi var upresise og fikk ikke til spesielt mye.  Personlige feil medførte to raske baklengs og tavle viste 3-0 etter at man hadde spilt i sekstiåtte minutter. Vi forsøkte med en liten sluttspurt og fikk en redusering på tampen av kampen; Andreas var frempå og satte ballen sikkert fordi keeper etter en assist av Kristian.  Dessverre så startet sluttspurten for sent …..

Kort oppsummert; man vinner ikke kamper på 80% (eller lavere).  Man får ikke gjort noe med denne kampen bortsett fra å ta lærdom av den!  Fattig trøst at det også har vært andre gode lag som har tapt masse denne uken!

Kampfakta – serierunde 6 KM 19 Avd. 2:

Begby IL - Kvik Halden FK 3-1 (1-0)

Begby kunstgress

Tilskuere: ikke mange, men imponerende stor andel fra Halden

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

1 min2-0

68 min3-0

75 min3-1

87 min

Andreas

Kristian

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Anders Back, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Kristian Lund, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Simen De Graaf.


0 Kommentar

Sluttspill kamper er berammet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2020

Vi har siden mandag jobbet med å beramme kampene til sluttspillet i Postnord ligaen. Nå er vi mer eller mindre i mål med samtlige kamper. 

Oppsettet til sluttspillet ble trukket mandag og siden trekningen har vi sammen med andre klubber i vår avdeling jobbet med å få til et oppsett som passer alle. Klubbene tar som regel hensyn til det reisende laget så lenge flyreiser er i bildet. I disse litt "rare" tidene er det ikke enkelt å få denne kabalen til å gå opp i opp.

Nå er kampene berammet, og det er kun Skeid kampen det kan bli endringer på. Her står kampen som oppsatt foreløpig. De andre kampene går slikt:

 

DatoHjemmelag
BortelagKl.slett
11.oktKvik Halden FK-TUIL1615
18.oktAlta-Kvik Halden FK1400
24.oktSkeid-Kvik Halden FK1600
31.oktKvik Halden FK-FFK1300
15.novKvik Halden FK-Brattvåg1300
21.novHødd IL-Kvik Halden FK1300

NB: Regjeringen har åpnet opp for opp til 600 mennesker på utendørsarrangementer som må deles inn i kohorter på 200. Det gjelder fra 12.oktober og vil da først tre i kraft for oss fra hjemmekampen mo FFK 31.10.2020. Kampen mot Tromsdalen vil fortsatt ha en begrensning på 200 tilskuere.


0 Kommentar

Tromsdalen hjemme i første kamp i playoff

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Okt 2020

Trekningen for playoff i Postnord ligaen ble foretatt i dag og for vår del så blir det oppgjør hjemme mot Tromsdalen i første serierunden hjemme på Halden Stadion førstkommende helg.

Datoene for kampene kan bli endret. Vi kommer med ytterligere info etter hvert. 

10.okt

Fredrikstad-Hødd
Brattvåg-Alta
Kvik Halden-Tromsdalen17.okt

Tromsdalen-Fredrikstad
Alta-Kvik Halden
Hødd-Skeid24.okt

Skeid-Kvik Halden
Tromsdalen-Hødd
Fredrikstad-Brattvåg31.okt

Brattvåg-Tromsdalen
Alta-Skeid
Kvik Halden-Fredrikstad07.nov

Skeid-Tromsdalen
Fredrikstad-Alta
Hødd-Brattvåg14.nov

Skeid-Fredrikstad
Alta-Hødd
Kvik Halden-Brattvåg21.nov

Tromsdalen-Alta
Brattvåg-Skeid
Hødd-Kvik Halden

0 Kommentar

G19: Fra årsbeste til årsverste – men det endte heldigvis godt!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Okt 2020

Gårsdagens hjemmekamp mot Lisleby FK skulle være kampen da guttene skulle «reise kjerringa» etter torsdagens kamp mot Drøbak/Frogn.  Bortelaget stod med 13 poeng og andre plass på tabellen før denne kampen – og kun ett tap.  Forutsetningene for en tøff kamp på et vått kunstgress var absolutt tilstede.  Målsettinger for kampen var – og dette ble diskutert i forbindelse med videoanalyse av Drøbak/Frogn-kampen – var å ha tettere avstander mellom leddene våre for å hindre gjennomspill, å finne mellomrom og bakrom, å få ned antall «touch» på ballen og ikke minst fortsette å skape hissige løp i farlige rom.  

Hjemmelaget startet kampen godt og tok umiddelbart kommandoen.  Ballen gikk fort, oppspillene var gode og det var få «touch» - akkurat i henhold til det man ønsket å se.  Det ble skapt mange sjanser, men fikk ikke hull på byllen før dagens debutant Emir steg høyest og stanget inn 1-0 på en god corner fra Markus.   Kan ikke si noe annet enn at det var veldig fortjent!  Guttene satte definitivt ikke på håndbrekket, men fortsatte å øse på med gode sjanser.  Markus avsluttet et fint angrep med å score fra spiss vinkel.  Måltavla viste 2-0.  Etter en halvtimes spill så scoret Benjamin vårt tredje for dagen – og det kom etter godt kombinasjonsspill i frontleddet.  Laurits skal ha kred for godt forarbeid og assist.  Rett før pause så ble det 4-0.  Laurits testet skuddfoten fra 20 meter – noe som spesielt er lurt når det er bløtt og vanskelige arbeidsforhold for keeper; og ballen snek seg under Lisleby-keeperen.  Dessverre så fikk bortelaget en redusering rett før pause!  Det var deres første sjanse og det at deres minste spiller kommer seg fri og scorer skal ikke skje.  Rett og slett dårlig markeringsspill.

I pausen var trenerteamet klare på at vår største fiende var oss selv. Seieren – selv om utgangspunktet var godt – var ikke «i boks».  Fokus og valgene vi ville gjøre med ballen vil bestemme utfallet av kampen.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel før man skjønte at responsen fra gruppa ikke var som ønsket!  Dårlig tempo, masse personlige feil og nonchalanse ødela flyten i spillet vårt!  Bortelaget ble invitert inn i kampen – og det var fordi vi var svake; ikke fordi de var gode.  En farlig (vel, er den det??) 4-1 ledelse ble til 4-4 på tretti minutter!  Fellesnevner var stort sett individuelle feil.  Heldigvis så dukket Gustav opp som «troll av eske» og fikset en 5-4 seier på overtid!  Selvfølgelig en meget fortjent seier, men ekstremt unødvendig å slippe motstanderen inn i kampen som guttene gjorde.

Kort oppsummert; nok en gang får man en bekreftelse på at mål preger kamper, men når man leder 4-1 så bør man spille med mer klokskap enn det som ble vist i andre omgang.  Når det er sagt; guttene viste en enorm styrke ved å komme tilbake og score den avgjørende «gållen» på overtid!  Heldigvis så lærer man mye av slike kamper; trenerteamet kan verken score eller hindre baklengs på banen, men det ble nok gjort litt for mange bytter på kort tid.  De som kom inn jobbet godt for laget og det var ikke deres skyld; men disse endringene medførte at vi mistet rytme i spillet som gjorde at Lisleby kom mer med i kampen.  Tre poeng smakte godt; årsbeste i første omgang skal vi ta med oss videre – og «luggingen» i andre omgang er (nesten) allerede glemt.  Nye muligheter allerede på onsdag da ferden går til Begby!

Kampfakta – serierunde 5 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK – Lisleby FK 5-4 (4-1)

Strupe kunstgres

Tilskuere: garantert ikke mer enn 200 på høstens hittil bløteste kveld!

 

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

13 min

Emir

Isa

2-0

15 min

Markus


3-0

31 min

Benjamin

Laurits

4-0

42 min

Laurits


4-1

44 min

 

 

4-2

52 min

 

 

4-3

72 min

 

 

4-4

78 min

 

 

5-4

90 min

Gustav


Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Emir Comor, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Bauma Batundi, Andreas Erntzen, Filip Eidem, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Isa Mirza, Simen Eriksen og Oscar Dybedal


0 Kommentar

3-0 tap i nord

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Okt 2020

A-laget herrer tapte den siste kampen i grunnspillet  mot TUIL etter en kamp hvor hjemmelaget var bedre enn oss i begge boksene og avgjorde kampen til sin fordel.

TUIL tok med seieren i lørdagens kamp den siste playoff plassen og blir en av våre motstandere når slaget om kvalik plassen skal utkjempes de neste ukene.

Selve kampen foregikk for det meste mellom de to 16-metere hvor vi var det førende laget i banespillet, men hvor TUIL hadde de største sjansene og vinner dermed fortjent etter tre scoringer i andre omgang der to av dem kommer helt på tampen og gjør at resultatet blir betydelig styggere.

Med tap i Tromsø avslutter vi grunnspillet på en 4.plass bare poenget bak Hødd på 2.plassen som gir mulighet til kvalifisering til Obos liga. Vi har spilt 13 kamper, vunnet 8, spilt 1 uavgjort og står med 4 tap. Vi er det laget i avdelingen som sammen med Skeid scorer nest flest mål bak FFK og sammenlignet med sesongen 2019 som på mange måter ble en sesong hvor vi overpresterte har vi kun 1 poeng mindre på første 13 kamper enn da. I 2019 sto vi med 26 poeng etter 13 kamper mens vi i år har samlet 25 poeng på samme antall kamper.

Når playoff oppsettet blir trukket mandag førstkommende, er vi et av 7 lag som skal få forlenge sesongen sin med noen uker til og spille kamper som vil gi oss en god referanse på hvor vi står og hva vi må bli bedre på både inneværende sesong, men også mtp. sesongen 2021. 

De siste kampene inkludert kampen mot TUIL viser at vi har noen mangler og at akkurat nå er det muligens lite som tyder på at vi skal være en reell kandidat om kvalifiseringsplassen, MEN i fotball kan alt skje og for vår del så går vi inn i et sluttspill nå hvor ingen av lagene foruten FFK har vært veldig stabile. Våre direktekonkurrenter har avgitt poeng i flere kamper og med bare "sekspoengs" kamper fremover, blir det spennende å se hvem som kaprer til seg 2.plassen i avdelingen.


Kampfakta

2. divisjon avd. 1:

TUIL Arena:

Tromsdalen-Kvik 3-0 (0-0)

1-0 Gabriel Andersen (66)

2-0 Vegard Lysvoll (90)

3-0 Vebjørn Grunnvoll (90+)

Gult kort: Mathias Engebretsen, Kvik

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Marius Aamodt Eriksen, Ole Strømsborg, Simon Colina Dominguez (Deni Hasanagic), Marcus Moberg (Deniz Kaili), Mathias Engebretsen, Uranik Seferi, Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nommell), Sullivan Zachary Lakhamy (Erikas Adukonis), Kevin Krantz


0 Kommentar

Før kampen: Tromsdalen-Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Okt 2020

A-lag herrer reiser til Tromsø i dag for å møte Tromsdalen i den siste serierunden før playoff skal spilles. Hjemmelaget spiller om den siste playoff plassen mens vi spiller om å ha best mulig utgangspunkt før sluttspillet, i kampen om andre plassen.

Tromsdalen rykket ned fra OBOS ligaen i fjor. En meget svak start på forrige sesong gjorde at nedrykket var mer eller mindre klart halvveis i sesongen uten at klubben gikk under av den grunn. Det var klubbens sjuende nedrykk fra 1.divisjon dette årtusenet. Tromsdalen har blitt et virkelig heislag, og ofte har de klart å slå tilbake på første forsøk, men denne sesongen virker veien å være lang inn mot et opprykk selv om ingenting er avgjort. Laget kommer fra en sterk prestasjon borte mot FFK hvor en jevn kamp endte med seier for laget fra Plankebyen.

Vi reiser nordover med noe bedring på skadelisten. Mathias Engebretssen, Ole Strømsborg og Deni Hasanagic er tilbake igjen og har gjennomført tilnærmet full treningsuke. Det gir oss litt flere muligheter og etter den stygge kneskaden til Patrick Sæbø(ute i 9-11 mnd.) forrige helg er det godt å ha Strømsborg tilbake. Engebretsen på sin side er kvitt ryggskaden sin og har trent hele uken. Hasanagic fikk seg en smell mot Kjelsås og måtte stå over kampen mot Brattvåg , men er klar til dagens kamp.

Trener Kent Bergersen venter en tøff og vanskelig kamp mot en motstander som har kommet mye bedre med utover i sesongen. Tromsdalen har etter en svak start prestert godt mot de antatt topplag noe ettmålstap mot FFK og Skeid vitner om. 

Bergersen er fornøyd med at flere spillere er tilbake fra skadeopphold og at konkurransen om startplassene blir større noe som gjør treningsuken bedre inn mot selve kampen.

Kampstart kl. 1500 på TUIL Arena.

0 Kommentar

G19: Årets første tap kom mot Drøbak/Frogn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Okt 2020

«Thursday Night Football» er alltid stas – og det var knyttet en del spenning og forventninger til gårsdagens kamp mellom Kvik Halden FK og Drøbak/Frogn.  Drøbak/Frogn kom til Strupe med kun seire og var nok på papiret favoritt.  Når det er sagt; det har vært mange tøffe bataljer mellom disse to klubbene – og hjemmelaget var godt forberedt.  Aggressivitet, kompakt, løps- og duellkraft og kynisme var nøkkelord som ble diskutert før kampen.  

Kampen var ikke mange minutter gammel før gjestene kom til ett par kjempesjanser.  Heldigvis så hadde Ludvig bestemt seg for å «lukke buret» - og vartet opp med et par meget gode redninger; og var sågar godt inne i kampen.  Drøbak/Frogn spilte godt – og direkte; og ikke minst viste det et meget godt samspill med få «touch» og masse bevegelser i lengderetning.  Vi ble løpende litt i mellom, men kom gradvis inn i kampen.  Og muligens litt mot spillets gang så tok vi ledelsen.  Markus kriget til seg ballen på midtbanen og viste for alle på Strupe at han har et meget godt overblikk samt en god fot.  Det å lobbe over keeper med et presist langskudd fra omtrent midtbanen er «klasse».  Måltavla viste 1-0!  Gjestene hadde nok et lite overtak, men produserte ikke de aller største sjansene.  Likevel skulle de få sin utligning; 1-1 kom etter at deres meget gode og kraftfulle spill ble spilt fri mellom våre midtstoppere og satte ballen sikkert forbi Ludvig.  

Kent og Ronny var godt fornøyd med en del av det som ble vist i første omgang, men ønsket at guttene skulle være enda mer involvert – og ikke minst at man skulle være mer presise i oppspillene.

Andre omgang startet som den første sluttet – spill frem og tilbake.  Dessverre så benyttet gjestene seg av en feil fra vår side og angrep med mange spillere.  Kantspiller kom ned til dødlinje – slo en pasning førtifem grader og deres angrepspiller satte ballen i mål; utagbart for vår keeper.  Kan vel ikke si noe annet enn at det var et godt angrep …. Kun noen minutter senere – i det 60. minutt så var det vi som utnyttet en feil hos motstanderen; og Erikas viste fart og styrke da han driblet seg forbi ett par spillere og satte ballen kontant forbi keeperen.  Tavla viste 2-2!  Etter vår utligning så tok vi gradvis over banespillet.  Guttene fikk litt selvtillit og gjestene ble presset lengre bak på sin egen halvdel.  Derfor var det rett og slett utrolig «kjipt» at Drøbak/Frogn tok ledelsen i 67. minutt.  Målet var nesten en blåkopi av det andre målet – og det gikk litt for fort for oss.  Vi gjorde noen bytter – og la om til «3-5-2» uten at vi klarte å produsere noen store målsjanser – og kampen ebbet til slutt ut og det var gjestene som kunne reise fra Strupe med tre poeng i lomma!

Kort oppsummert; dette var en meget gode juniorkamp som dessverre endte med tap for hjemmelaget. På dette nivået blir man fort straffet for litt slurv og unøyaktighet – og begge lag klarte å kapitalisere på det. Det er lov å tape for et godt lag; det må man akseptere.  Men, og heldigvis – vi fikk mange gode erfaringer og referanser fra denne kampen som vi skal bygge videre på.  Allerede på søndag er det nye muligheter; da kommer Lisleby på besøk.  «Fun fact»; Lisleby-treneren ble observert på Strupe i mørket og vi tolker det positivt at motstanderlag har begynt å «scoute» oss før kamper!

Kampfakta – serierunde 4 KM 19 Avd. 2:

Kvik Halden FK- Drøbak/Frogn 2-3 (1-1)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ikke mer enn 200 stk

Mål

Tid

Målscorer

Assist

1-0

18 min

Markus


1-1

22 min1-2

53 min2-2

60 min

Erikas


2-3

67 minKvik Halden FK: Ludvig Wille, Kjenar Ahmad, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Markus Manirakiza, Erikas Adukonis, Benjamin Kielland, Gustav Hovde, Laurits Holden, Isa Mirza og Simen Eriksen.

Ubenyttet reserve: Oscar Dybedal, Andreas Erntzen, Simen De Graaf og Filip Eidem.


0 Kommentar

Før kampen Kvik Halden - Brattvåg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Sep 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

 Den 12. serierunden står for dør. Denne gangen er det Brattvåg IL som skal prøve seg mot hjemmelaget. Hittil i sesongen har kun FFK greid å få med seg noe fra Rødsjordet.

Brattvåg IL kommer til Halden stadion med uavgjort resultat fra oppgjøret mot Florø og er dermed ubeseiret i de tre siste kampene. Laget fra Ålesund kommune ligger på en 6.plass foran søndagens oppgjør og kjemper dermed om å være med blant de syv beste lagene noe som vil gi dem muligheten til å spille playoff. Hva som skjer med lagene på de syv siste plassene i avdelingen vet vi ikke enda.

Sondre Beite og Sami Kamel er to av spillere hjemmelaget må se opp for i søndagens oppgjør. Duoen står bak 12 av Brattvåg sine 23 mål hittil i sesongen. I tillegg til Kamel og Beite har bortelaget en erfaren målscorer i Grytten som før årets sesong kom signerte for Brattvåg. Laget trenes av Rene Skovdahl og Thomas Pedersen. En duo som nylig forlenget sine avtaler med klubben ut 2022.

Fra fjorårets sesong husker vi to meget jevne kamper mot Brattvåg som begge endte med 2-1 seier til oss.

Vi har hatt et par trøblete uker. En god del rusk i maskineriet har ført til en del omrokkeringer på laget foran den forrige kampen mot Kjelsås og siden da har det ikke blitt noe bedring på skadefronten. 

Filip Westgaard som vikarierte som stopper i forrige kamp er ute med skade i 4-5 uker. Dardan Sæter-Mehmeti venter på operasjon og er ferdig for sesongen. Ole Strømsborg har mest sannsynlig en ødelagt menisk og må under kniven. Björn Berglund har brukket tåen og er uaktuell i et par uker. Deni Hasanagic har trøblete kne etter en smell sist kamp og har ikke fått trent stort denne uken. Mathias Engebretsen har en trøblete rygg og har ikke trent de to siste ukene. Albert Makiadi er på bedringens vei etter akillesoperasjonen, men for han er sesongen over. Emir Comor blir ikke spilleklar fordi overgangspapirer ikke er i orden enda.

Gledelig er at Nikolai Kynningsrud er tilbake fra sin skade og at vi har flere spillere i utfordrerposisjon som er "sultne" på å vise seg frem. Det er nå sjansen er der og det er nå de må benytte seg av sjansen til å ta en startplass selv når nøkkelspillere er på plass igjen. Vi har en såpass bra bredde i troppen at trener Kent Bergersen skal kunne sende et slagkraftig og sultent lag til kamp.

Søndagens oppgjør på Rødsjordet blir første muligheten til å stifte bekjentskap med vår nyervervelse Simon Colina. Spanjolen kom innpå i den forrige seriekampen og viste seg frem den tiden han fikk på banen. Det er mulig at vi får inn ytterligere en spiller på lån innen avspark. 

Oppgjøret mot Brattvåg blir den siste hjemmekampen før vi skal inn i playoff. En meget viktig kamp for å fortsatt kunne inneha den 2.plassen på tabellen og dermed ha best mulig utgangspunkt i kampen om kvalik.

Avspark kl. 1400 søndag 27.september.

Billetter kan kjøpes i Kvik Halden app`en eller på kvikhalden.woow.no.


 


0 Kommentar

Målkalas i Råde for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Sep 2020

Råde IL var vertskap for den tredje kampen i årets sesong – og målsettingen til juniorlaget var å gå inn mot kampen med en god innstilling som betydde rett og slett en korrekt omstilling fra søndagens seier og kamp mot Borgen IL.  Ett par skader fra søndagen medførte noen endringer i troppen, men det er greit – viktig at mange får spille og troppen er god.  

Kampen var åpen det første kvarteret uten at noen av lagene fikk satt sitt preg på banespillet. Råde presser oss aggressivt og høyt, men med dårlig kvalitet slik at vi ikke blir satt på de store prøvene. Lærdom av de første minuttene er at det kan være lurt å løfte litt lenger med en «bakromstrussel», slik at motstander blir tvunget til å senke presset.  Det tok 10 minutter før vi fikk hull på byllen – og Gustav fortsatte den fine trenden og var frempå og scoret etter et fint innlegg fra Trim.  Vi tok mer og mer over banespillet – og skaper noen gode sjanser, men er ikke dyktig nok i avslutningsøyeblikket.  Desto mer gledelig at Kastriot scoret rett før pause – noe som garantert ble «spikeren i kista» for Råde – og en «boost» for våre gutter.

Tomålsledelse er alltid farlig så i pausen ble man enige om å rette litt på presset for å unngå overtall mot våre backer – og i tillegg skulle vi tørre å stå hardt i soner!  Offensivt var det ønske om enda større bredde når vi kommer i angrep ….

Andre omgang starter som et fyrverkeri og vi sluttet ikke før måltavla viste 0-9!!  Mange fine scoringer etter gode kombinasjoner og villige løp foran ballfører!  Langskudd, returer og gode innlegg gav oss mange store sjanser og effektiviteten var god.  Gledelig å registrere at Benjamin åpnet målkontoen og scoret like godt tre mål i andre omgang.  Erikas, Simen OH og Laurits åpnet også årets målkonto med ett mål hver – og Gustav scoret sitt andre for dagen.  Liten «fun fact»; Gustav sparer til FIFA 21 og etter tre mål de siste kampene så ligger han visstnok godt an – «pappa Gustav» er ivrig på å vippse!! 

Kort oppsummert; mange mål er alltid positivt og tidvis viser vi god offensiv samhandling, effektivitet foran mål og kollektivt godt spill.  Og i tillegg får alle i troppen spille!  Målsetting før neste kamp er å vise litt mer råskap på offensive dødballer; det er lov å score da også!  I tillegg kan vi bli enda mer kyniske når motstander presser oss nær vårt eget mål.  Alt i alt en god kamp – som til slutt ble mye enklere enn det de først ti minuttene skulle tilsi.  Neste kamp er på Strupe torsdag 1. oktober og da er det de gamle kjenningene fra badebyen Drøbak som kommer på besøk.

Kampfakta – serierunde 3 KM 19 Avd. 2:

Råde IL – Kvik Halden FK 0-9 (0-2)

Råde idrettspark

Tilskuere: ca. 34 stk inkludert noen fra Halden

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

6 min

Gustav

Trim

0-2

45 min

Kastriot

Konrad

0-3

46 min

Erikas

Benjamin

0-4

51 min

Gustav

Kastriot

0-5

62 min

Benjamin

Erikas

0-6

65 min

Benjamin

Gustav

0-7

73 min

Simen OH

Isa

0-8

82 min

Benjamin

Isa

Kvik Halden FK:

Oscar Dybedal, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden, Erikas Adukonis, Isa Mirza, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Kastriot Murseli, Filip Eidem, Benjamin Kielland, Simen De Graaf og Gustav Hovde


0 Kommentar

Comor klar for Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Sep 2020

Emir Comor(17) kommer fra spill i Eintracht Frankfurt, og har skrevet under en 2,5 års kontrakt med klubben.

Kommer fra Tyskland
Emir Comor er 17 år, og startet sin karriere i Sparta Sarpsborg. I forkant av 2017 sesongen gikk han til Sarpsborg 08, der han spilte for klubbens G16 lag frem til sommeren 2019. Da signerte han en kontrakt med den tyske stortklubbens Eintracht Frankfurt, hvor han har spilt for klubbens U17 og U19 lag det siste året. Nå er han klar for spill i Kvik Halden FK, og han har i dag signert en avtale som binder han til klubben ut 2022-sesongen.

Har U-landskamper

I likhet med Uranik Seferi er Emir født i 2003, og han har også deltatt på flere landslagssamlinger sammen med Seferi. Emir er venstrebeint midtstopper, som også kan bekle venstrebecken. Med skader på Ole Strømsborg og Dardan Sæter-Mehmeti blir det spennende å se om Emir kan kjempe til seg en plass i 11’eren. 

Klubben er svært stolt og glade for Emir har valgt å bli en del av klubben. Det viser at arbeidet med unge spillere er godt i klubben når et slikt talent velger å spille i den rød/hvite drakten. Vi ønsker Emir velkommen til oss!

 


0 Kommentar

Comor klar for Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Sep 2020

Emir Comor(17) kommer fra spill i Eintracht Frankfurt, og har skrevet under en 2,5 års kontrakt med klubben.

Kommer fra Tyskland
Emir Comor er 17 år, og startet sin karriere i Sparta Sarpsborg. I forkant av 2017 sesongen gikk han til Sarpsborg 08, der han spilte for klubbens G16 lag frem til sommeren 2019. Da signerte han en kontrakt med den tyske stortklubbens Eintracht Frankfurt, hvor han har spilt for klubbens U17 og U19 lag det siste året. Nå er han klar for spill i Kvik Halden FK, og han har i dag signert en avtale som binder han til klubben ut 2022-sesongen.

Har U-landskamper

I likhet med Uranik Seferi er Emir født i 2003, og han har også deltatt på flere landslagssamlinger sammen med Seferi. Emir er venstrebeint midtstopper, som også kan bekle venstrebecken. Med skader på Ole Strømsborg og Dardan Sæter-Mehmeti blir det spennende å se om Emir kan kjempe til seg en plass i 11’eren. 

Klubben er svært stolt og glade for Emir har valgt å bli en del av klubben. Det viser at arbeidet med unge spillere er godt i klubben når et slikt talent velger å spille i den rød/hvite drakten. Vi ønsker Emir velkommen til oss!

 


0 Kommentar

Årets første trepoenger for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Sep 2020

Årets sesong vil garantert gå inn i historiebøkene som den rareste!! Ikke ofte årets første hjemmekamp har blitt spilt så sent som 20. september!!  Bruntrøyene fra Borgen IL var motstander - og for de som har vært med en stund vet at disse kampene alltid blir intense!!

Våre gutter tok kommandoen fra start og det var ikke ufortjent at vi tok ledelsen etter en fin scoring av Filip. Han var sikker som banken alene med keeper - pasningen fra Trim fortjener også «kred»!  Klokka på Strupe viste at vi hadde spilt i 10 minutter!  Vi produserte faktisk ett par store sjanser og det var nok Borgen som var mest fornøyd når resultatet var 1-0 til pause.  Spillet var ikke veldig bra - spesielt var det litt lite engasjement og bevegelse;  noe Kent og Ronny ha uttrykk for i pausen.

Vi forsøkte å ta kommandoen med en gang i andre omgang! Og vi lyktes nesten; etter de første syv minuttene hadde vi hatt to megasjanser, men ballen ville ikke inn i mål!! Etter 59. minutter så var kaptein Simen klok og slo et raskt frispark i bakrommet til Kastriot. Kastriot scoret enkelt og plutselig ledet vi 2-0!  Helt fortjent - burde ha vært mye mer!  Og som alle vet; i fotball er 2-0 en farlig ledelse.  Borgen skapte ikke mye og ut fra intet fikk en av deres spillere stå umarkert på tjue meter og «klina» til mot Ludvig .  Ballen fikk dem berømte buen og til trodd for at Ludvig fikk en hånd på ballen så viste plutselig måltavla på Stupe 2-1!! Bortelaget forsøkte å skape et lite press, men «The Shabi-Brothers» ryddet det som var!  Etter 80. minutter så fikk Gustav en fin pasning fra Erikas; og Gustav fintet ett par forsvarsspillere opp på tennisbanen og satte inn hjemmelagets tredje mål for dagen!! Bra! 

Kampen ebber ut og årets første hjemmeseier var «i boks»!  Guttene kan bedre - og allerede til onsdag kan de få lov til å bevise det! 200 tilskuere - de fleste fra Halden - forlot Strupe glade og fornøyde.

 

Kampfakta 

Kvik Halden FK - Borgen IL 3-1 (1-0)

Strupe kunstgress

Tilskuere: ikke flere enn 200

1-0   10 min – Filip (Ass.: Trim)

2-0   59 min - Kastriot (ass. Simen OH)

2-1   65 min

3-1   80 min – Gustav  (Ass: Erikas)

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Markus Manirakiza, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden, Simen Eriksen, Erikas Adukonis, Isa Mirza, Filip Eidem, Gustav Hovde, Kastriot Murseli

Ubenyttet reserver: Oscar Dybedal, Simen De Graaf og Andreas Erntzen


0 Kommentar

Før kampen: Kjelsås - Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Lørdagens kamp mot Kjelsås på Grefsen blir en bra utfordring for A-laget i kampen om de to øverste plassene i avdelingen. Grefsen har ikke vært noe lykkebane for haldenserne.


Kjelsås har muligens underprestert noe hittil i år. Etter en meget god sesong i fjor var det ventet at laget skulle spille en større rolle i opprykkskampen. Klubben fra Oslos tak har klart å beholde nesten alle som var viktige forrige sesong, med unntak av blant annet kreative og gode Magnus Aasarød. Har til gjengjeld supplert med flere gode spillere gjennom vinteren og bare dager før lørdagens kamp har de hentet inn to nye forsterkninger i Erik Rosland fra Ull/Kisa og Fredrik Stokke fra Oppsal.

Hjemme på Grefsen har Kjelsås alltid gått for å være gode og en hard nøtt å knekke. Slik blir det i lørdagens kamp, hvor det ventes en tett og jevnt oppgjør. Hjemmelaget kjemper om å komme med i sluttspillet mens bortelaget ønsker å skaffe seg best mulig utgangspunkt før sluttspillet med flest mulig poeng på konto.

Vi på vår side har hatt en utfordrende treningsuke med en del rusk i maskineriet. En del småskader og noe mer alvorlige skader har forstyrret forberedelsene noe til lørdagens kamp. Trener Kent Bergersen må regne med å "stokke" litt om på laget foran oppgjøret i Oslo hvor det er ventet at flere av nøkkelspillere må stå over. 

Når noen spillere er ute så gir det muligheter til andre å vise seg frem. Med en stor stall så skal vi greie å stable på plass et godt lag som skal gi Kjelsås kamp om poengene der bl.a. nykomlingen Simon Colina er med i troppen.

Avspark er kl. 1600 og kampen han du se på HAtv.


0 Kommentar

Seriefotball senior bredde utsettes til neste år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Sep 2020

Regjeringen har fortsatt ikke åpnet for normal trening for alle. På dette grunnlaget avlyses seriespill i senior breddefotball.

 - Dette er en trist dag for forbundsstyret, 18 fotballkretser og ikke minst alle klubber og spillere som er berørt og har hatt et håp om seriespill i 2020, sier fotballpresident Terje Svendsen. - Norsk fotball har tatt smittevern på alvor fra dag en og utviklet gode smittevernprotokoller for alle nivåer i norsk fotball. Vi har lykkes med mye og fått åpnet opp for seriekamper i både toppfotballen og barne- og ungdomsfotballen. Gjennom dette har klubbene fått god erfaring med smittevern, og det er få eller ingen smittetilfeller som kan spores tilbake til fotballaktivitet. For de gjenværende seriene i senior breddefotball satt vi opp avdelinger med få lag og korte reiseavstander. Når regjeringen til tross for dette likevel ikke har åpnet opp for normal kontakttrening igjen nå, så har vi ikke noe annet valg enn å avlyse sesongen. Det er rett og slett ikke lenger praktisk mulig å gjennomføre sesongen over hele landet, sier fotballpresidenten. Rent konkret betyr det at forbundsstyret kansellerer sesongen for 2. divisjon kvinner (tredje nivå) Norsk Tipping-ligaen (fjerde nivå). Det er Fotballforbundets 18 kretser som organiserer øvrig breddefotball for voksne, og med forbundsstyrets beslutning er det en naturlig konsekvens at også kretsene kansellerer sine kretsvise serier for voksne.

- NFF Østfold vil nå sette seg ned for å se på en lokal turneringstruktur gjennom vinteren for å skape motivasjon og fotballglede for senior breddefotball. En eventuell gjennomføring betinger at myndighetene gir klarsignal for kontakttrening og kamper. - Så fort vi får grønt lys for kontakttrening og kamper i senior bredde vil vi lansere aktivitetsturneringer for våre seniorlag. Dette vil være turneringsformater hvor deltakelse er frivillig og som selvfølgelig ikke vil ha noen konsekvens for oppstart av et forhåpentligvis ordinært seriespill i 2021, sier daglig leder i NFF Østfold Øyvind Strøm som legger til: - Vi vet at hungeren etter å trene og spille kamper er stor og vi tror det vil være avgjørende for å holde seniormiljøene intakt at vi straks myndighetene åpner opp tilbyr et kampformat for våre seniorlag.


0 Kommentar

Krigekamp endte med seier

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

I en jevn og tett oppgjør på Rødsjordet lørdag ettermiddag var det hjemmelaget som tilslutt fikk ballen i mål og sørget dermed for at alle poengene ble igjen i Halden.


Det hele startet og utartet seg som forventet. Et Mosse lag som presset høyt og som kom til kampen med mer energi og "trøkk" enn det vi har blitt vitne til hittil i sesongen. For hjemmelaget sin del handlet det om å komme seg gjennom på sidene og ha den nødvendige roen med ballen. Hjemmelaget skapte en halvsjanse allerede etter ett minutt etter corner som Patrick headet på utsiden. Derfra og frem til ca. 30 min skjedde det ingenting. Det ble en ren krigekamp hvor ingen av lag greide å skape noe som helst. Et gjennomspill av Moberg til Krantz kunne endt i noe mer enn et skudd som gikk et stykke over mål.

Moss fikk sin første sjanse i kampen etter 35. spilte minutter på et skudd like utenfor 16m som Paulmin måtte strekke seg lang etter for å redde. 

Andre omgang fortsatte i samme spor dog med en del bedre bortelag innledningsvis. De vant de fleste andreballer og fikk stresset hjemmelaget til enkle feil som kunne endt i større sjanser. Noe måtte gjøres og midtveis inn i omgangen foretok hjemmelaget to bytter og gikk over i en 343 formasjon noe som ga litt mer "ro" over spillet. 

I det vi passerte 80.spilte minutter kom debutanten Marius Eriksen seg fint forbi på sin venstreside. Hans innlegg fant pannebrasken til Kevin Krantz som stanget oss i 1-0 ledelse til stort jubel på stadion. Moss svarte umiddelbart når Øystein Vestvatn skjøt ballen i stolpen bak en utspilt Paulmin. 

Flere sjanser ble det ikke og dermed kunne hjemmelaget innkassere ny seier og tre nye poeng i kampen om en kvalikplass til Obosligaen. 


Kampfakta

2. divisjon avd. 1:

Halden stadion:

Kvik-Moss 1-0 (0-0)

1-0 Kevin Krantz (80)

Rødt kort: Momodou Sanneh, Moss

Gult kort: Jakob Madsen Lund, Björn Berglund, Filip Westgaard, Kvik

Tilskuere: 200

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Patrick Alfei Sæbø, Ole Strømsborg, Marcus Moberg (Mathias Engebretsen), Filip Westgaard, Oscar Lopez Borgersen, Deni Hasanagic (Marius Aamodt Eriksen), Kevins Krantz, Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nomell), Björn Berglund (Sullivan Zachary Lakhamy


0 Kommentar

Før Kvik Halden - Moss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Ny seriekamp venter på oss og denne gangen skal vi måle kreftene mot "kråkene" fra Moss. Lørdagens kamp blir et oppgjør mellom lag som har spilt noen jevne kamper de siste årene.

Moss er helt sikkert ikke fornøyde med sesongen hittil og har plukket lite poeng. Mange jevne kamper har endt med tap for de gule og svarte. På Halden stadion har de en tendens til å heve spillet sitt og det er ingen enkel kamp som venter oss lørdag. 

Begge lag har flere spillere ute med skade og det ventes at begge lags trenere må gjøre noen endringer i sine start 11er.

Vi har tatt en prat med Marcus Moberg som viser god form om dagen og er i en utfordrerposisjon med tanke på en startplass til lørdagens oppgjør:

Hvordan står det til med Marcus Moberg?

- Står bra til med meg om dagen. Kjenner at formen er bra og treningene flyter godt. Vi har en fin treningsgruppe som trives godt i lag, i tillegg til at vi jobber hardt sammen.

Hva kan vi vente oss av lørdagens kamp? 

- Jeg tror kampen mot Moss blir en tøff kamp, selv om vi må tåle å være favoritter. Vi spilte uavgjort mot de hjemme i fjor og tapte fortjent mot de en treningskamp i vinter, så det blir helt sikkert en tett og jevn kamp. Forhåpentligvis drar vi det lengste strået slik at alle 3 poengene blir værende i Halden. 

Marcus, den nye goalgetteren på laget. Funnet vei til nettmaskene nå?

- Ja, det er alltid gøy med mål. Og det bygger jo også selvtillit. Jeg har hatt litt stang ut tidligere, så det var ekstra deilig å se den forrige gå stang inn istedenfor. Jeg synes det var på tide å få meg noen mål og nå har jeg to mål på de siste to kampene, så vi får håpe det er en slags ketsjup-effekt. 

Ser vi Marcus fra start i morgen?

- Jeg håper selvfølgelig å få muligheten fra start i morgen, og kjenner meg klar til å bidra hvis jeg får sjansen. Så får vi håpe på stang inn også i morgen.

Vi takker Moberg for praten og ønsker lykke til med kampen som starter kl.1600 lørdag. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter. Last ned Kvik Halden FK appen og kjøp billetter til morgendagens kamp. 


0 Kommentar

Perspektiv; Korona, avlyste kamper og krigen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Sep 2020

Korona setter igjen en stopper for gjennomføring av kamper for ungdomsfotballen i kretsen vår. Dette er en beslutning som fotballkretsen har tatt i kampen mot den usynlige motstanderen Korona som har et større smitteutbrudd i Østfold. Dette  er helt klart trist og leit for alle som synes dette er verdens beste idrett, men beslutningen er fullt forståelig. Og vi i Kvik Halden FK stiller oss lojalt bak denne beslutningen.

Men det er ikke første gang i historien at vi har hatt unntakstilstand og fightet noen vanskelige kamper. «Kor e alle heltane» sang Jan Eggum. Selv er jeg ikke stor fan av nevnte artist, men jeg har også hatt mine helter. Som jeg faktisk vet hvor er. Halden Arbeiderblad har hatt en fantastisk serie med å hylle tidligere Kvik-helter i både senere tid og langt bak i tid. Lystig lesing. For min del var det slutten av 70 og 80 tallet som huset mine Kvik-helter. Uten at det på noen som helst måte må gå til hode på de som spilte den gangen. Jeg er ingen målestokk.

Hele landet har nå kjempet en 6 månederes kamp med usikkerhet og manglende spill på en fotballbane. I disse dager er jo selv 6 måneder et lite jubileum. Men vi har kjempet mot andre fiender tidligere, og disse var mer synlige. Kampen mot en statsokkupperende fremmed makt. Tyskerne i 2.verdenskrig. Mer eller mindre full stopp, ikke bare 6 måneder. Den gangens helter i klubben vår måtte vente i hele 5 år før kamper og serie kunne spilles. Det perspektivet er det verdt å reflektere litt over.

Når jeg nå leser igjennom boken Kvik Halden Fotballklubb- En bildervy gjennom 100 år, samt Alf Lars Solberg sin bok Fotballklubben Kvik gjennom 90 år, kommer det fram at det fra 1940 ikke ble spilt obligatoriske kamper på våren. Noen privatkamper ble spilt. Den situasjonen er sammenlignbar med den situasjonen og unntakstilstanden vi nå står oppe i i 2020. Noen får spille, andre ikke. 

Jeg kan godt forestille meg hvor fantastisk følelsen av krigens slutt i 1945 må ha vært. Den første kampen, i følge bøkene, var et lokalderby mot TTIF datert 3.juni 1945. Siste kampen for førstelaget var borte mot Moss 13.oktober. En kamp jeg leser det til at vi vant 0-3. Det er hele 75 år siden, og det er hva jeg kaller et jubileum. Det var i følge kilden stor oppslutning om junior og guttefotballen dette første fredsåret. I dag har vi enda flere lag og årganger, guttelag som jentelag som står og tripper.

Bildet øverst viser det som skulle være det første laget etter krigen i 1945. Bak fra venstre kan man se: Bjarne Andreassen, Arne Strøm, Asbjørn Jensen, Kjell Jensen, Arne Børresen og Ragnar Østby. Foran fra venstre: Egil Holm, Bjarne Svendsen, Torolf Bryntesen, Rolf Olsen og Ole Martinsen. Dette er hentet fra Kvik Halden Fotballklubb-En bilderevy gjennom 100 år. 

I dag står vi ovenfor en helt annen motstander enn tyskerne, men Korona fører med seg like fullt unntakstilstand. Jeg håper inderlig at denne pandemien er over før det går 5 år. Vi jobber hver eneste dag med å gi et tilbud til alle våre medlemmer, og tilpasser oss de retningslinjer og føringer som kommer. Vi er en klubb, og by, som gjennom tidene har hatt noen tøffe kamper her ved grensen, og vi skal atter reise oss igjen når ting blir seg selv igjen. Og om 100 nye år vil dette vi nå står midt oppe i gå inn i den tidens historiebøker, og våre etterfølgere kan få lese om de gode resultatene vi hadde. 

Jeg hyller alle våre medlemmer, trenere, lagledere og forelde for å støtte oss i de avgjørelsene vi tar som klubb i denne vanskelige tiden. Og så til slutt går min heder og ære til de heltene som ventet i 5 år på å få spille verdens beste idrett.

 

En fotballhilsen fra

Ronny Stavem

Styreleder


0 Kommentar

5-1 seier over Senja

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Sep 2020

Foto: Tom Minge Nilsen

 

A-laget herrer er tilbake på vinnersporet etter storseier mot Senja lørdag. Haldenserne stoppet ikke før hele 5 baller satt i målet til Senja.

I en kamp som inneholdt det meste var det hjemmelaget som kom best i gang og tok ledelsen allerede etter et par minutter ved Jakob Lund. Senja kom kjapt tilbake og utlignet noen minutter senere i en kamp som bølget frem og tilbake, preget av en del unøyaktighet i pasningsspillet.

Kvarteret ut i kampen tok Uranik Seferi saken i egne hender etter en hurtig igangsatt frispark fra Mathias Engebretsen. Unge Seferi skrudde ballen helt opp under tverrligger og scoret muligens årets mål på Halden stadion. Samme mann økte ledelsen til 3-1 etter 27 spilte minutter noe som også forble pauseresultatet.

Senja hadde på ingen måte gitt opp kampen og kom godt i gang i andre omgang. Bortelaget skapte et par store sjanser uten at ballen ville i mål. 

Trener Kent Bergersen gjorde tre bytter etter 65.minutter i kampen. Da kastet han innpå Kynningsrud, Nomell og Moberg. Kampen "satt" seg noe mer da og hjemmelaget fikk noe bedre kontroll på Senja.

Kvarteret før slutt ble det spenning igjen. Unge Seferi pådro seg sitt andre gule kort for dagen og dermed ble hjemmelaget redusert til 10 mann. Senja øynet et håp om redusering og la trykk på hjemmelaget som forsvarte seg godt i en 5-3-1 formasjon.

En for dagen meget pigg Marcus Moberg satt på mange måter spikeren i kisten når han på egenhånd kom på et raid langs venstre siden. Han passerte to motstandere før han iskaldt satt ballen forbi Senja sin keeper og ga oss 4-1 ledelse. Meget god prestasjon av Moberg som for andre kamp på rad kommer inn og scorer mål.

På overtid fikset Peder Nomell straffe for oss. Den tok han selv og fastsatte dermed sluttresultatet til 5-1 og tre nye poeng. 

Alta gikk på et tap mot Hødd og dermed er vi helt oppe i ryggen på laget i fra nord i kampen om kvalik plassen til Obos ligaen.


Kampfakta

PostNord-ligaen avd. 1:

Halden stadion:

Kvik Halden FK -Senja 5-1 (3-1 )

Gult kort: Sondre Tunstad, Sondre Laugsand, Senja

Rødt kort: Uranik Seferi, Kvik (to gule)

Dommer: Mathias Støfringshaug, Verdal IL

Tilskuere: 200

Mål:

1-0 Jakob Madsen Lund (2)

1-1 Sverre Skoglund (8)

2-1 Uranik Seferi (14)

3-1 Uranik Seferi (27)

4-1 Marcus Moberg (78)

5-1 Peder Nomell (90)


Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Patrick Alfei Sæbø, Ole Strømsborg (Erikas Adukonis), Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Marcus Moberg), Uranik Seferi, Kevin Krantz (Peder Nomell), Øystein Lundblad Næsheim (Nikolai Redi Kynningsrud) , Björn Berglund (Martin Søreide) 0 Kommentar

Før Kvik Halden - Senja

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2020


Foto: Daniel Austrheim

Etter en tung kamp forrige søndag i nord mot Alta, er det ny kamp som står for dør. Denne gangen er det Senja som gjester Halden stadion til den niende runden i PostNord ligaen.


Fire mål i sekken og knapt skapt en målsjans var fasiten etter kampen i Alta. En blek forestilling kan en forbedre kun ved å vise seg fra en bedre side i neste kamp. A-lag herrer møter Senja til seriekamp på stadion lørdag kl.1330. 

Vi har i forbindelse med kampen mot Senja stilt noen spørsmål til kapteinen Dardan Sæter-Mehmeti og trener Kent Bergersen om hvordan han ser på lørdagens motstander.

Dardan, hvordan har det vært etter tapet mot Alta?

- Det har vært tungt. Vi er en prestasjonsgruppe og lever av prestasjonene fra sist kamp. Det er mye enklere å gå inn i en ny uke med seier, såpass ærlig må jeg være. Men vi skal opp igjen og forbedre prestasjonen fra forrige helg! 

Hvordan har treningsuken vært?

- Vi har brukt denne uken godt. Vi starter alltid uken  med analyse av forrige kamp og «blir ferdig» med den. Videre denne uka har vi jobbet med situasjoner/deler vi trenger å forbedre i vårt spill. De siste dagene har vi forberedt oss litt på Senja. 

Hva kan vi forvente oss av Senja?

- Senja er et godt lag som spiller 4-3-3/4-5-1. De er aggressive og liker å presse høyt. Kenta har sett dem noen kamper i år, og sier de har fortjent mer enn de 6 poengene de har hittil. Vi forventer oss jevn og tøff kamp. Vi må ta tak, stå opp i duellspillet i begge bokser, spille vårt spill og kjempe til oss 3 nye poeng på hjemmebane.

Trener Kent Bergersen sier følgende foran lørdagens kamp:

Hvordan har det vært etter tapet mot Alta?

- Det ble en stygg smell forrige helg mot Alta, som kom av en miks av at Alta var gode, og vi svake, også kan man alltids stille seg spørsmålet om det var Alta som gjorde oss svake?? Det er alltid sånn i fotball at det er spill/motspill som er avgjørende for kampresultat.

Hvordan har uken blitt brukt inn mot kampen mot Senja og hva vet vi om de?

- Vi kvittet oss med tapet for Alta på mandag med en grundig videogjennomgang, og har etter det hatt fokus på neste oppgave, som er Senja hjemme. De har fått dårlig betalt i form av poeng så langt. Senja har tatt kun 6 poeng hvor de også har blitt trukket ett poeng for ikke og fulgt den økonomiske handlingsplanen til NFF. På banen er Senja veldig like Alta i måten de spiller på, så får vi se om vi fikser det bedre denne gangen.

Vi har brukt uka på å få orden på boksspillet vårt defensivt, og valg ift. hvor det er rom offensivt. 

Et par ord om sesongen hittil?

- Vi må opp på hesten igjen, og komme tilbake på vinnersporet igjen. Det gjenstår 5 kamper av grunnspillet, 3 av dem er hjemme, så mulighetene til fortsatt å henge med i toppsjiktet er der. Så langt har vi gjort en sesong over forventning, men vi gremmer oss litt over at vi ikke har klart å gi FFK og Alta bedre motstand. Ser du bort fra det, så har vi vært veldig solide.

Vi takker Dardan og Kenta for praten og ønsker lykke til i lørdagens kamp med avspark kl.1330 på stadion.

Har du ikke kjøpt billett enda, er det ikke for sent. Last ned Kvik Halden FK appen og kjøp billett til lørdagens oppgjør.

 
0 Kommentar

Flau forestilling i Alta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Aug 2020

Det ble helmørkt når Alta tok imot haldenserne til ny toppkamp. Igjen viste bortelaget at de ikke er tilstede når toppkampene spilles. En meget svak forestilling endte i stortap.

A-laget herrer spilte en meget svak kamp borte mot Alta og ble regelrett til tider overkjørt av et hjemmelag som "møtte opp" til kamp. Det samme kan ikke sies om bortelaget som slurvet mye i det meste de foretok seg. Altfor mange spillere blir avkledd i en ny toppkamp og prestasjonen som ble vist i Finnmarkshallen var meget svak hele veien!

Alta vinner fortjent og får dermed en liten luke opp på andre plassen. Vi må hjem og heve prestasjonen vår inn mot neste kamp mot Senja som igjen blir en viktig kamp for å slå tilbake etter nytt tap i en toppkamp.

Kampfakta:

Alta - Kvik Halden FK 4-0

Mål

1-0 Braaten

2-0 Reginiussen

3-0 Reginiussen

4-0 Antonsen

4-1 Moberg

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Søreide), Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Nomell), Engebretsen, Sæbø, Krantz, Berglund(Næsheim), Seferi(Moberg)0 Kommentar

Før Alta kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

A-lag herrer går en spennende kamp i møte når de søndag morgen setter seg på flyet til Alta for å møte et ubeseiret hjemmelag i Finnmarkshallen.

Hjemmelaget med profiler som Hans Nordby og Morten Gamst Pedersen har fått en god start på årets sesong og er sammen med FFK det laget som fortsatt har tilgode å tape en kamp i årets PostNord liga. Hjemme i Finnmarkshallen har de slått Senja og spilt uavgjort mot Brattvåg, mens i første hjemmekamp ble Tromsdalen beseiret med 1-0. Den kampen gikk utendørs.

Haldenserne reiser til nord etter en god prestasjon og tre poeng i forrige hjemmekamp mot Hødd. Til søndagens toppoppgjør har laget forberedt seg godt med gode treninger denne uken. Trener Kent Bergersen hadde følgende å si dagen før oppgjøret:

Ny toppkamp for vår del og denne gangen i nord mot Alta. Et godt lag som fortsatt er ubeseiret og en hard nøtt å knekke hjemme i Finnmarkshallen.

Dette blir så klart en meget vanskelig kamp, men vi kom tilbake på vinnersporet forrige helg og drar nordover med forhåpninger om å få med oss noe hjem.

Vi vet godt hva Alta kommer med. Uken har blitt brukt til å forberede oss godt på det. Vi har nesten helt skadefri tropp å sende inn i denne kampen. Noen små skavanker er det, men det hører med. Vi er klare for å gi Alta kamp om poengene og skal bite godt fra oss..

Kampstart kl. 1400. Kampen kan du se på HAtv.0 Kommentar

Uavgjort for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2020


Årets første seriekamp for juniorlaget ble spilt på Kurland – og mostander var Sarpsborg FK. Kampen endte med poengdeling etter at SFK utlignet på tampen av kampen.

Det var en tent og spent startellever som forsøkte å ta kommandoen for start, men kunne likevel ha ligget under med ett par mål før det var spilt fem minutter.  Gleden var stor da Konrad scoret åres første seriemål etter 7. minutter – og det etter en fin «stikker» fra midtbanekollega Simen Ottestad Hansen.  

Etter en litt rufsete start defensivt så tok polkagrisene over det meste av spillet; og var blant annet alene med keeper en gang.  Største sjansen som ble misbrukt var derimot et straffespark som hjemmelagets keeper reddet etter 31. minutters spill.  Burde ha vært 0-2 da!  Verdt å nevne er at hjemmelaget var  noe heldig da de unngikk rødt kort når Max ble felt på veie alene mot keeper!  Kalddusjen var stor da hjemmelaget utlignet til 1-1 rett før pause.  Et langt «bananfrispark» ble slått inn og gikk dessverre rett i mål!  Fattig trøst at sånn ser man også på tv’n når langt bedre lag spiller!

Andre omgang startet som den første sluttet.  Vi hadde initiativet, men det var hjemmelaget som tok ledelsen.  Unødvendig – og mot spillets gang.  Heldigvis så jobbet guttene hardt – og de fikk belønning. Utligningen til 2-2 kom etter 70. minutter og det var Adrian som elegant trillet ballen forbi keeper.  Markus skal ha «kred» for et flott gjennomspill.  Kun minutter senere tok vi ledelsen – og denne gang var det Markus som scoret.  Ludvig reddet et frispark fra hjemmelaget – og hadde et hurtig utspill som etter litt «klabb og babb» handlet hos Markus.  Dessverre så ble vi litt overmodige og det straffet seg – hjemmelaget utlignet til 3-3 ni minutter før slutt – og det kun tjue sekunder etter at vi burde ha tatt en 4-2 ledelse!  Vi skapte noen halvsjanser på slutten, men måltavla viste dessverre kun 3-3 når lyset ble slått av og dommer Freddy blåste av kampen.

Kort oppsummert; vi spilte mye bedre enn det vi gjorde i treningskampen for noen uker siden og vi vant sjansestatistikken 14-8!!  Da skal vi selvfølgelig vinne.  Vi kom tilbake etter å ha fått et «drittmål» mot oss både rett før pause og rett etter pause.  Tror og håper det kan bli mer moro fremover – og veldig greit å være i gang igjen!  

Gleden av å spille kamp over går nok muligens bitterheten av å kun få med seg ett poeng fra solbyen Sjarpsbårg, eller ….?


Kampfakta

Sarpsborg FK – Kvik Halden FK 3-3 (1-1)

Kurland kunstgress

Tilskuere: ikke flere enn 200

0-1  7 min – Konrad (Ass.: Simen OH) 

1-1  44 min

2-1  65 min

2-2  70 min – Adrian (Ass:-: Markus)

2-3  72 min – Markus (ass.; Ludvig)

3-3  81 min 

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Adrian Mjekiqi (Altin Shabi), Kjenar Ahmad, Trim Shabi, Max Olsson, Markus Manirakiza, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden (Simen Eriksen), Erikas Adukonis, Isa Mirza (Andreas Erntzen) 

Oscar Dybedal, Filip Eidem, Gustav Hovde og Kristian Lund. 


0 Kommentar

Søreide klar for Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Aug 2020

Martin Søreide(19) kommer til oss på lån fra Ull/Kisa. Den fotrappe midtbanespilleren går under den nasjonale utlånsordningen og vil i første omgang være hos oss ut september med mulighet for forlengelse.

Søreide spilte i Bjerke IL frem til han var 12 år før han meldte overgang til Ull/Kisa. Siden den gang har han gått gradene i Ull/Kisa og signerte proff kontakt med klubben i 2018. I løpet av 2019 var Søreide involvert i flere OBOS kamper for Kisa. Det resulterte i forlengelse av kontrakten.

Søreide var i Halden for et par uker siden og viste seg frem på noen treninger. Han gjorde sine saker såpass bra  at klubben nå velger å hente Martin på lån for å styrke konkurransen i midtbaneleddet innenfor en spennende høst.

Søreide ankommer Halden i dag og trener med A-laget i ettermiddag.

Vi takker Ull/Kisa for ryddig prosess og ønsker Martin velkommen til Halden!
0 Kommentar

2-1 seier mot Hødd!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Aug 2020

To mål av Øystein Lundblad Næsheim i 2.omgang var nok til at alle tre poeng ble igjen i Halden. Dermed er vi fortsatt med i opprykkskampen til Obos liga.

Mer om kampen kommer.

Kampfakta:

Halden stadion:

Tilskuere: 200

Kvik Halden – Hødd 2–1 (0–0)

0–1 Eirik Franke Saunes (50)

1–1 Øystein Lundblad Næsheim (56)

2–1 Lundblad Næsheim (79)

Kvik Halden FK:  David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard, Kevin Krans, Deni Hasanagic (Markus Moberg), Mathias Engebretsen, Uranik Seferi, Peder Nomell (Øystein Lundblad Næsheim), Björn Berglund.


0 Kommentar

Før kampen mot Hødd

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2020

Foto: Morten Pedersen

A-laget møter Hødd i Postnord ligaens 7. serierunde på Halden stadion søndag kl.1500. Hjemmelaget er revansjesugen etter stortapet i forrige serierunde og bør ta poeng for å få heng på FFK og Alta.

Hødd kommer til Halden med sterk seier hjemme mot Skeid i forrige runde. Laget fra Ulsteinvik går på sin fjerde strake sesong i 2.divisjon. Cupmesterne fra 2012, som alltid er å regne med, har gått gjennom år med store endringer i administrasjonen, konflikter opp på styrenivå som har fylt spaltemetere i lokalavisene, og med mannskap som ikke har vært slagkraftige nok. Sist sesong ble det 7.plass, langt unna toppen av tabellen.

Foran årets sesong har Kevin Knappen kommet inn som trener. Etter at den tidligere HamKam-treneren hadde takket ja til Løten kom laget fra Ulsteinvik på banen, og dermed ble det en tur til Sunnmøre i stedet. Der har han hentet inn en rekke spillere som gjør at Hødd nok er skuffet om ikke avstanden oppover er mindre i år. Sist Hødd gjestet Halden stadion fikk de bank med hele 7-1. Noe målrik batalje er ikke ventet i søndagens kamp. Hødd er det laget i avdelingen som scorer minst og slipper inn minst og.

Haldenserne har hatt en bra treningsuke der kampen mot FFK ble lagt lokk på ganske tidlig. All fokuset er rettet mot søndagens kamp. Trener Kent Bergersen har følgende å si i underkant av 24 timer før avspark:

Ny mulighet hjemme på Stadion mot Hødd. Denne kampen har vi ventet på hele uka. Vi ønsker å revansjere smellen vi gikk på forrige helg mot FFK! Vi kvittet oss med den skuffelsen på mandag, og har brukt uka godt på å forberede oss på Hødd.

Hødd har så langt vist seg å være involvert i veldig målsnåle matcher. De står med 8 poeng og 3-3 i målforskjell. De har foreløpig til gode å score mål på sine bortekamper, så får vi jobbe hardt i helgen for å unngå at den statistikken forandres.

Vi må forbedre vårt etablerte forsvarsspill fra forrige kamp, og vi er mer avhengige av tempo på ball og flere samtidige bevegelser for å bryte ned et godt defensivt organisert bortelag.

Vi skal tilbake på vinnersporet igjen, og er klare for gi det vi har i det forsøket.

Kampstart kl. 1500. De som ikke har fått tak i billett, kan se kampen på HAtv

 


0 Kommentar

Stortap mot Fredrikstad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2020

Toppkampen mange snakket om på forhånd mellom to lag som ikke hadde tapt i sesongen 2020 ble avgjort i løpet av 13 minutter. FFK kjørte over hjemmelaget i den perioden og vant til slutt 5-1.

Solen stekte, gressmatta var strøken og det var 22 tente spillere som entret Rødsjordet til toppoppgjør i Postnord ligaen. Starten i kampen foregikk sentralt i banen uten noen store hendelser annet enn skuddet til Filip som gikk over mål og innlegget til FFK som traff tverrligger.

Etter 15.min tar FFK ledelsen med et skudd fra 20 meter ved Zoulakis. Bare minutter senere setter de inn 2-0 ved Kjelsrud og som om ikke det er nok så setter sammen mann inn 3-0 kort etterpå. Vi henger ikke med, er på etterskudd hele veien og er preget av det som skjer rundt oss uten at vi greier å ta tak i det. Til det er motstanderen dødelig effektiv. Dagen blir helsvart når Nielsen sender FFK opp i 4-0 ledelse og punkterer kampen lenge før pause. 

Vi våkner noe til livs etter den fjerde scoringen. Seferi har kommet inn på venstre siden og gjør livet surt for høyrebacken til FFK med sine dragninger innover i banen. De resulterer i noen farligheter som blir avverget av FFK og lagene går til pause uten noen nye scoringer.

Andre omgang starter på best mulig måte for haldenserne som reduserer etter bare tre spilte minutter ved en for dagen god Seferi. Et lite håp ble tent, men den blir slukket meget kjapt. Kjelsrud fyrer av et skudd foran et passivt forsvar som ender nede i hjørnet bak Thomas og 5-1 er et faktum.

Derfra og ut blir kampen en ren transportetappe hvor FFK trygger ledelsen og dermed tar med seg 3 poeng fra stadion

Ny kamp og mulighet til å slå tilbake kommer allerede søndag om ei uke. Da kommer Hødd til stadion med avspark kl.1500

Kampfakta:

Kvik Halden-Fredrikstad 1-5 (0–4)

Halden stadion

Tilskuere: 200

0–1 Alexander Zoulakis

0–2 Henrik Kjeldsrud Johansen

0–3 Henrik Kjeldsrud Johansen

0–4 Mads Nielsen

1–4 Uranik Seferi

1–5 Henrik Kjeldsrud Johansen

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard, Patrick Sæbø, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg (Uranik Seferi), Oscar Lopez Borgersen (Peder Nomell), Deni Hasanagic (Marcus Moberg), Mathias Engebretsen, Kevin Krantz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim).

0 Kommentar

All organisert aktivitet stoppes!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

Kvik Halden FK har i kveld besluttet at all organisert aktivitet i regi av klubben stoppes ut uke 33. Dette ser vi på som nødvendig oppbremsing for å bidra til at Covid-19 smitten ikke sprer seg ytterligere.

Klubben ønsker å informere om at all organisert aktivitet stoppes fra onsdag 12.august og ut inneværende uke. Dette gjelder aktivitet(treninger/kamper) som er i regi av klubben. Vi skal ikke drive med noen trening på Strupe, men heller ikke løpe organisert på Venås etc.

A-lag herrer vil fortsatt gjennomføre sine treninger på Halden Stadion og forberede seg til lørdagens seriekamp.

Vi oppfordrer alle våre spillere og trenere til å bidra nå i denne dugnaden slik at dette blir så kortvarig som mulig.

Vi kommer tilbake med ytterligere info fortløpende.0 Kommentar

6-0 seier i Tromsø mot Fløya!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Aug 2020

A-laget herrer hadde få problemer med å slå Fløya i Tromsø og stoppet ikke før det sto 6-0 på måltavlen. Dermed blir det en skikkelig toppkamp neste helg mot FFK.

Haldensere fikk best mulig start når Kevin Krantz allerede etter tre spilte minutter sendte oss i ledelsen. Bortelaget hadde fullstendig kontroll på et lavtliggende Fløya og det ble til tider spill mot et mål i hele første omgang uten de helt store sjansene. Haldensere hadde flere god angrep der presisjonen på siste pasningen manglet.

I det 37. min fikk vi en corner som Dardan satt i mål til 2-0 ledelse. Bare minutter senere fikk Fløya en halvsjanse etter corner. På tampen av omgangen skjedde det mye. Først straffe til oss som Filip satt inn før Fløya ble redusert til 10 mann etter stygg takling på Mathias.

Andre omgang ble på mange måter en transport etappe hvor vi hadde fullstendig kontroll på det som skjedde. Björn økte ledelsen vår til 4-0 på straffespark før samme mann serverte Oscar som satt ballen kontant i mål bak en sjanseløs Fløya keeper til 5-0 ledelse.

Dagens siste og peneste mål sto trioen Jakob, Uranik og Ole for. Fine kombinasjoner endte med at Uranik serverte Ole som satt ballen i mål til 6-0. 

I andre omgang fikk "Kenta" brukt hele troppen og Nikolai Kynningsrud fikk sin debut i obligatorisk kamp for A-laget.

KAMPFAKTA:

Fløya - Kvik Halden FK 0 - 6 (0-3)

Mål
0-1 Kevin Krans (3)
0-2 Dardan Sæter-Mehmeti (37)
0-3 Filip Westgård (straffe, 45)
0-4 Björn Berglund (straffe, 57)
0-5 Oscar Lopez Borgersen (69)
0-6 Ole Strømsborg (88)

Kvik Halden:Thomas Johansen, Jakob Madsen Lund, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg, Filip Westgård, Leonard Getz (Marcus Moberg i 23 min), Oscar Lopez Borgersen (Nikolai Kynningsrud i 16 min), Mathias Engebretsen (Uranik Seferi 23 min), Deni Hasanagic, Peder Nomell (Patrick Sæbø i 23 min), Kevin Krans (Björn Berglund i 45 min).


0 Kommentar

Før Fløya kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2020


A-lag herrer reiser allerede fredag til Gardermoen hvor de skal overnatte før de i morgen tidlig setter seg på fly til Tromsø for å møte Fløya som har fått en tung start på årets PostNord liga


Nyopprykket

Fløya rykket som kjent opp foran årets sesong både med første og andre laget deres på senior nivå. En skulle tro at et opprykk dro med seg mye positivt, men i Fløya sitt tilfelle brøt det ut kaos der trenerteamet ikke fikk fortsette og måneder med krangling og uenigheter preget klubben som til slutt måtte trekke rek.laget sitt fra 3.div. Etter en del frem og tilbake fikk Fløya på plass en trener i Mikael R. Johnsen som hadde erfaring fra Tromsø. Han har gjennom oppkjøringen hentet inn unge spillere fra sin tidligere klubb. I tillegg til spillere fra Tromsø har de fått inn noen mer erfarne spillere som Christer Johansen med fortid i både Raufoss og Strindheim, Håvard Mannsverk som har erfaring fra 2.div med spill i Alta. 

Fløya har fått en tøff start hvor de står uten poeng på de fire første serierundene. Etter en jevn kamp resultatmessig i første serierunde mot VIF2 i Oslo(tap 1-0) har Fløya sluppet inn 17 mål totalt på de tre påfølgende kamper mot Skeid, Eidsvold og Florø.

Ingen enkel kamp

Vi på vår side kommer fra en trygg seier mot VIF2 på stadion der vi samtidig inntok tabelltoppen etter fire serierunder. Foran lørdagens kamp blir det viktig å nullstille og fokusere på arbeidsoppgaver fremfor å se på tabellen. 

Kent Bergersen har følgende å si foran lørdagens oppgjør på Fløya Arena:

Ny kamp, nye muligheter, denne helgen er det langtur til Tromsø for å møte nyopprykkede Fløya.

De har fått en tøff start på sin debutsesong i og står fortsatt uten poeng etter fire første serierunder. 

Allikevel tror ikke jeg på noen enkel kamp oppe i Tromsø, det er et lag med unge spillere som løper mye og har gode ballferdigheter, problemet deres så langt har vært at de ikke har klart å forsvare seg godt nok, og gjennom det har sluppet inn en del ‘tullete’ mål. Ofte har de målene kommet veldig tidlig i kampene, så det har vært tøft å komme tilbake.

Vi skal være godt forberedt på hva vi møter, og reiser oppover med en god selvtillit etter full pott så langt og en storseier mot VIF2 i forrige kamp. Det var godt for laget å få scoret en del mål igjen.

Humøret er på topp om dagen, og skadesituasjonen ser litt bedre ut enn på en stund.

I og med at vi spilte mandag og kamp allerede lørdag igjen, har vi hatt litt lettere treninger denne uken. Vi håper det gjør at batteriene er ladet opp igjen, og at sulten på 3 nye poeng er der!

Kampen kan sees på HAtv lørdag kl. 1400.0 Kommentar

Uavgjort for G19 mot Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2020

Juniorlaget spilte sin først treningskamp siden starten av mars når de onsdag ettermiddag møtte Østsiden til match i Fredrikstad i en kamp som endte 3-3.

Det var tydelig å se at det er lenge siden sist juniorlaget hadde spilt en kamp.  Derfor gledet både spillerne, trenerne og fansen seg til kveldens treningskamp borte mot Østsiden.  

Starten av kampen bar preg av at det var en stund siden sist – og man blir dessverre her også straffet når man gjør personlige feil.  Hjemmelaget tok tidlig ledelsen – ut fra intet. Sakte, men sikkert så tok vi over kampen og hadde god kontroll i resten av omgangen.  Det var ikke noe finspill, men vi skapte det som var av sjanser – og det var derfor ikke ufortjent at vi utlignet ved Laurits etter 37 minutter.  Målet kom etter en kontring og utførelsen var meget bra.  Dessverre så fikk vi nok en kalddusj noen sekunder før pause – og hjemmelaget gikk til pause med en 2-1 ledelse.  Ikke akkurat fortjent, men sånn er det når ballen fortsatt er rund!

Andre omgang var kun to minutter gammel før vi tok kommandoen – og et godt angrep fra vår side medførte at Konrad fikk gleden av å utligne til 2-2.  Derifra og ut kampen så hadde vi egentlig spillemessig full kontroll.  Hjemmelaget var knapt over på vår banehalvdel, men når de først var det så scoret de.  3-2 viste måltavla etter 67 minutter og ingen skjønte noe som helst.  Tre sjanser og tre mål er noe som del lokale helten Drillo helt sikkert hadde satt pris på.  Femten minutter før slutt så kunne ikke dommeren unngå å gi oss straffespark.  Andreas hadde et lite dribleshow på høyresiden og ble lagt i bakken.  Gustav var «sikker som banken» og igjen utlignet vi og tavla viste 3-3.  Til tross for at vi presset på og hadde det meste av spillet så fikk vi ingen flere mål og kampen endte 3-3.  Et resultat som definitivt Øssia bør være mest fornøyd med!

Kort oppsummert; personlige feil er «kjipt», godkjent offensivt med mange fine kombinasjoner og bevegelse og alle i troppen fikk spille minimum 30 minutter!  Det viktigste et at man er i gang igjen, og det er bare å krysse fingrene for at man får lov til å spille mer fotball fremover ….

Kampfakta:

Østsiden IL – Kvik Halden FK 3-3 (2-1)

Østsiden kunstgress

1-0 30 min

1-1 37 min - Laurits

2-1 45 min

2-2 46 min – Konrad

3-2 67 min

3-3 74 min – Gustav (str.)

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Oscar Dybedal, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Anders Back, Andreas Erntzen, Erikas Adukonis, Filip Eidem. Gustav Hovde, Isa Mirza, Kjenar Ahmad, Konrad Thorvaldsen, Kristian Lund, Laurits Holden Markus Manirakiza, Max Olsson, Simen De Graaf, Simen Ottestad Hasen, Benjamin Kielland og Simen Eriksen. 


0 Kommentar

Før kampen mot VIF2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Aug 2020

Det er over ei uke siden forrige kamp for A-lag herrer og den sterke borteseieren mot Skeid på Nordre Åsen. Mandagens motstander er Vålerenga 2 med avspark kl. 1900 på Halden stadion.

Gammel kjenning

Ny kamp i vente for haldensere når de unge og håpefulle talentene til Vålerenga gjester Halden stadion til den 4.serierunden i PostNord ligaen. Bortelaget har tapt to og vunnet en kamp på sine tre første matcher og står dermed med tre poeng på tre kamper foran mandagens kamp. Hvilket mannskap Vålerenga stiller med i mandagens kamp er vanskelig å forutse. Det vi muligens kan se frem til er gjensyn med Kjetil Haug i buret til Vålerenga 2. Kjetil som er tidligere Kvik Halden FK spiller, har gjort sine saker meget bra i flere Eliteseriekamper denne sesongen og har blant annet holdt nullen i de kampene han har spilt på toppnivå i sesongen 2020. Haug sto også en god kamp for Vålerenga 2 når de møtte FFK i forrige serierunde. 

Har troa

Trener Kent Bergersen uttaler følgende foran mandagens kamp:

Etter en sterk borteseier mot Skeid i forrige runde, er vi klare for en ny hjemmekamp, denne gang mot Vålerenga 2. Som vanlig er det mange unge spillere blandet med noe mer erfaring som møter oss i sånne kamper.

VIF 2 har startet med 1 seier og 2 tap, og henger stort sett godt med i banespillet, men har hatt litt trøbbel i begge ender i banen, hvor det bla ble et stygt tap 0-6 i forrige bortekamp mot Brattvåg, og har så langt også bare klart å score ett mål.

Vi har hatt en lang og god treningsuke, hvor vi har trent veldig godt, og skal være veldig godt forberedt når kick off på mandag. Vi har fortsatt en del skadeproblemer, så vi må ha en opptelling på kampdag ift hvem som vil være klare for kamp.

Viktig for oss i denne kampen er at vi tar styringa, og får den inn i vårt spor, sånn at vi ikke blir løpende etter de raske kvikke ungguttene deres. Vi har troa på at poengfangsten skal fortsette, og gleder oss til å spille på vår egen bane igjen, der vi spiller med en veldig god selvtillit.

 Kampstart kl. 1900 på stadion. Kampen er utsolgt. Har du ikke billett kan du se kampen på HAtv.


0 Kommentar

Seferi sendte oss til tabelltopp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2020


Foto: Daniel Austrheim

Unggutten Uranik Seferi sin scoring var nok til at samtlige poeng ble med hjem til Halden i en meget tøff bortekamp mot topplaget Skeid.


Som ventet ble kampen på Nordre Åsen en tøff batalje mellom to lag som ikke hadde avgitt poeng hittil i sesongen. Etter noe rolig åpning på kampen tok hjemmelaget over initiativet og hadde ballen klart mest uten å skape det store sjansene. Det ble noen "nestensjanser" for hjemmelaget som en fikk ryddet unna og etterhvert som kampen forløp kom vi oss mer inni kampen og greide å flytte laget høyere opp i banen uten å skape noe mer enn skuddet til Kevin og farlighet ved Mathias.

Andre omgang gjorde vi et bytte der Uranik kom inn for Deni. Seferi markerte seg meget fort fra sin venstrekant posisjon. Ball fra Leo fant Uranik som dro av et par mann inn i 16 meter og satt ball kontant i mål til 1-0 ledelse. Nydelig gjort av unggutten som fikset to store sjanser til med fantastiske prestasjoner der han sendte flere av Skeidspillere i "pølsebua". Dessverre for unggutten gikk begge avslutningene på utsiden av mål.

Skeid hadde sine sjanser i et frispark som treffer tverrligger og et par skudd som går rett på utsiden av målet til Thomas. Hjemmelaget presset på mot slutten noe som gjør at vi fikk en stor sjanse ved Krantz som snek seg på utsiden. Meget sterkt borteseier der Erikas Adukonis fikk sin debut helt på slutten av kampen og bidro til at vi holdt unna.

Kampfakta:

Skeid-Kvik Halden 0–1 (0–0)

Nordre Åsen idrettsanlegg

0–1 Uranik Seferi

Gule kort: Hasanagic, Engebretsen.

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi), Leonard Getz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim) og Kevin Krantz (Erikas Adukonis).0 Kommentar

Ny 2-1 seier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Jul 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget har fått en bra start på året sesong og står med full pott etter at to serierunder er spilt. Lørdag ble det 2-1 seier over Florø etter mål av Sæter-Mehmeti og Krantz.

En verst mulig start med baklengs allerede etter 1 min ble snudd til fult fortjent seier etter 90 minutter i en kamp der hjemmelaget skapte mye foran Florø sitt mål. De første ti minuttene tilhørte Florø og med scoring i bagasjen fikk en den starten de ønsket seg. Hjemmelaget var noe preget, men spiste seg inn i kampen og tok mer eller mindre fullstendig over halvveis i første omgang.

Mye bra spill ble ikke omsatt i de store sjanser de siste 25 minuttene av omgangen der det meste foregikk på Florø sitt banehalvdel. Mange "nestensjanser" ved Engebretsen, Nomell, Berglund endte dessverre ikke i mål noe som gjorde at Florø beholdt ledelsen inn til pause.

Andre omgang er det ett lag på banen. Hjemmelaget tar fullstendig over og skaper flere store sjanser uten å lykkes helt frem til kapteinen Sæter-Mehmeti header inn utligningen etter en corner i det 60.minutt.

Florø får svært lite til i denne omgangen. Hjemmelaget har ballen mye og kommer til noen store sjanser som bør omsettes i mål, men ender dessverre med enten redning av keeperen til Florø eller på "skolestadion".

I det 81.minutt kommer uttellingen. Et godt angrep satt i gang fra Johansen i Kvike buret finner Westgaard som på igjen finner Krantz som scorer sitt andre mål for sesongen og sender hjemmelaget og de 200(utsolgt) frammøte til himmels. Fult fortjent ledelse og et resultat som hjemmelaget kontrollerer helt inn. Dermed blir alle poengene i Halden og vi står med fult pott før en meget vanskelig bortekamp mot Skeid på Nordre Åsen om ei uke.

Vi takker de frammøtte og ønsker velkommen tilbake til neste hjemmekamp mot VIF 2, mandag 3.august kl.1900.

Kampfakta:

PostNord-ligaen, avdeling 1:

Halden stadion:

Tilskuere: 200

Kvik Halden – Florø  2–1 (0–1)

0–1 Johannes Braut Brunes (1)

1–1 Dardan Sæter-Mehmeti (61)

2–1 Kevin Krans (81)

Kvik Halden: Thomas Johansen, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Ole Strømsborg, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Øystein Lundblad Næsheim), Kevin Krantz, Leonard Getz (Uranik Seferi), Bjørn Berglund (Oskar Borgersen Lopez), Peder Nomell (Marcus Moberg).


0 Kommentar

Program for livesendingen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jun 2020

Til søndag ender sofabillett-salget opp i tidenes første livesending i regi av klubben, og programmet er både variert og spennenende.

Mye skal presenteres
Livesendingen vil starte søndag 14.6 kl. 18.00, og studio vil settes opp i a-lagets garderobe på Halden Stadion. I samarbeid med Halden Arbeiderblad vil det sendes live, og du kan følge sendingen både på vår facebook-side, men også på Halden Arbeiderblad sine nettsider. Programmet inneholder presentasjon av ny klubbsang, ny maskot, nye drakter og årets spillerstall for a-lag herrer. Sendingen vil vare ca. 1t og 30 minutter.

Gamle helter
I tillegg til presentasjonene av mye nytt vil det også bli prat med to av klubbens tidligere helter. Roar Bjærum og Robert Henning vil være gjester i studio, og dette blir tiden for mimring tilbake i tid. I tillegg vil det trekkes premier, og i skrivende stund har vi akkurat pasert delmål 5 og dermed utløst nok en gevinst. Hovedgevinsten vil være overnatting med inngang til spa for to personer på Støtvig Hotell.

Spillere og tøff kamp
I løpet av sendingen vil vi også bli bedre kjent med to spillere fra klubbens a-lag. Det vil bli to spillere fra herrene, og to fra damene som skal innom studio for en prat. I tillegg skal årets mål for 2019 sesongen kåres, og vi skal prate nærmere med Kent Bergersen. Avslutningsvis vil det bli spilt en boblefotballkamp, der det skal spilles 5'r fotball. Kampen vil spilles på Halden Stadion, og være mellom klubbens a-lag herrer og et sammenslått lag av Halden Topphåndball og Comet Elite.

Fortsett å kjøp billetter
Med 3 dager igjen til livesending er det fortsatt muligheter for å bli med å støtte klubben. Kjøp sofabillett ved å Vipps (50,- per billett) til 509807. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Over 1800 solgte billetter - kun 4 dager igjen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Jun 2020

Takket være store bidrag fra Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen passerte vi i går kveld 1800 solgte billetter.

Bedriftene er med
Tidligere har Sparebank 1 Østfold Akershus kjøpt 140 billetter, og i går fulgte Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen etter. Berg Sparebank og HABO kjøpte 200 billetter hver, mens GP Gruppen kjøpte 50 billetter. Dermed har fire av byens bedrifter blitt med i kampanjen med mål om å sette tilskuerrekord på Halden Stadion.

Kun 4 dager igjen
Sofabillettkampanjen varer frem til og med 14.6, og det hele ender med en spennende livesending i samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sendingen vil vises på Halden Arbeiderblad sin nettside, og klubbens egen facebookside. Med 4 dager igjen er vi langt fra målsettingen om ny tilskuerrekord, men knapt 100 billetter unna delmål 5 - 1906. 1906 er som kjent året klubben ble stiftet i, og dermed er det naturlig å nå sikte mot å nå delmål 5.

Oppfordrer hele byen til å bli med
Med få dager igjen sendes nok en gang utfordringen til hele byens befolkning og bedrifter. Det har vært, og er en svært tøff tid for idrettslagene, og vi håper enda flere blir med å kjøper sofabilletter. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget, og dermed har du muligheten til å støtte tre klubber samtidig.

Om din bedrift ønsker å være med ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Sparebank 1 Stiftelsen Halden støtter barne- og ungdomsidretten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jun 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus er opptatt av barne- og ungdomsidrett, og i år har Sparebank 1 Stiftelsen Halden støttet en viktig rolle for barne og ungdomsfotballen i klubben

Viktig rolle
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har i år valgt å støtte Kvik Halden FK med 200 000,- som går til rollen sportslig leder i barne- og ungdomsfotballen. Dette er en rolle som kun fokuserer på spillerne i barne- og ungdoms laga i klubben. Dette innebærer å holde grasrottrenerkurs, følge opp trenere i barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg er det administrative oppgaver som baneinndeling, bestille utstyr og booke møtetider.

Spillerutvikling
I ungdomsfotballen går oppgavene på lagpåmelding, oppfølging av trenere og ikke minst bistå spillerutviklingen til spillerne i klubben. Det vil si både ansvar for hospitering, oppflytting og andre tiltak for spillerne.

Enestående støtte
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har de siste årene bidratt og støttet flere viktige prosjekter i barne- og ungdomsavdelingen til klubben. At de i år støtter rollen som sportslig leder for barne- og ungdomsidretten med 200 000,- er en fantastisk støtte for klubben. Sparebank 1 Stiftelsen Halden sin støtte til barn og unge i klubben er enestående, og klubben er ekstremt takknemlige for stiftelsens støtte.

Tusen takk til Kjell Hagen, og Sparebank 1 Stiftelsen Halden for støtten.


0 Kommentar

Årets mål fra 2019 sesongen skal kåres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Jun 2020

I forbindelse med livesendingen skal vi i samarbeid med Halden Arbeiderblad kåre årets mål fra fjorårets a-lagssesong

3 semifinaler
For å kåre årets mål er 9 av fjorårets scoringer plukket ut. De 9 deles i 3 semifinaler, og ved å stemme på Halden Arbeiderblad sine nettsider er du med å avgjøre hvilke 3 scoringer som havner i finalen. Finalen vil gjennomføres direkte, i vår livesending den 14.6 kl. 18.00. I første semifinale er det Kevin Krans (borte mot moss), Deni Hasanagic (borte mot Byåsen) og Youssef Chaib (borte mot Stjørdals/Blink) som er kandidatene.

Stem på første semifinale her

Husk å kjøp sofabilletter
Den siste tiden har det gått smått med salg av sofabilletter, og vi nærmer oss fortsatt 4. delmål. Med under 100 billetter igjen til å nå 1300 billetter trenger vi nå deres hjelp for å få fart på billettsalget. Med i overkant av 1 uke igjen av salget trenger vi en skikkelig sluttspurt for å få den støtte klubben sårt trenger.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite får 10% hver av inntektene!


0 Kommentar

Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2020

Torsdag 6.8 starter FFO-Akademiet opp, og allerede nå kan du sikre deg plass.

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO-Akademi er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, før de gjør lekser og spiser mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Ekstra økt
For at treningsøkten skal gi best mulig utbytte ønsker vi at barna som deltar på FFO-Akademiet ikke hentes før treningen er ferdig. Det vil si at de ikke blir hentet før 16.00. FFO-Akademiet er lagt til torsdager, da dette er en dag det ikke spilles 5'r kamper. Det betyr i tillegg at når nye treningstider kommer vil klubben legge opp slik at barna ikke har trening samme dag som FFO-Akademi.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Pris: 900,-
Når: Hver torsdag fra 6.8

Påmelding gjør man via FFO sitt innmeldingsskjema (nederst på siden) - det finner du her


Husk også Camp FFO-Akademi i uke 27. Les mer her


0 Kommentar

Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jun 2020

Fredag ettermiddag kom endelig svaret fra Norges Fotballforbund på hvordan seriespillet blir for a-laget.

Tidenes lengste oppkjøring
A-laget startet sin oppjøring andre uken i januar, og frem til 12. mars foregikk alt som normalt. Da ble idretten, sammen med resten av landet stengt, og siden den tid har spillere og trenere på a-laget vært permittert 90%. Dette har ført til kun egenstyrt trening, frem til i går. Da var samtlige tilbake i 100% jobb, og dermed har treningene startet som normalt. 8. juni er planen at a-laget kan begynne å trene med fullkontakt, så ut uken blir det coronarestriksjoner på treningene.

Planlegger oppstart 4-5. juli
Postnord-ligaen skal etter planen starte helgen 4-5. juli, med andre ord begynner klubben med hjemmekamp mot Florø.De gjenstående kampene på terminlisten spilles som oppsatt, mens kamper som er utsatt vil bli satt inn i ledige helger og midtuker. Siste seriekamp vil bli søndag 15. november.

Ved senere oppstart
Dersom helsemyndighetene ikke godkjenner NFF sin plan for oppstarten av Postnord-ligaen til 4-5. juli, så vil en seriestart fra helgen 11-12. juli bety enkel serie med sluttspill. Dersom oppstart ikke skulle være mulig før august, så vil det bli spilt kun enkelt serie på 13 kamper. Opprykk, nedrykk og kvalifisering vil bli gjennomført som normalt uansett hvilket seriespill det blir.


0 Kommentar

Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mai 2020

Fantastisk støtte gjør at vi i dag ikke bare har passert delmål 3, men vi er også kun 100 billetter unna å nå delmål 4!

Knust tall fra 2019-sesongen
1000 var antall Haldensere på Fredrikstad Stadion i nest siste kamp i fjorårets sesong. I går var vi rett under 1000 solgte billetter, men i dag ble tallet knust, da vi nå har passert 1200 solgte billetter. I den forbindelse er vi også kun 100 billetter unna delmål 4, 1300 solgte billetter. 1300 var tilskuertallet i kampen mellom Kvik og SFK i 1907, og det er dermed et historisk delmål som skal slåes.

Utløser premier
For hvert nådde delmål blir en premie utløst, og alle premiene som utløses vil trekkes i livesendingen den 14/6. Alle som har kjøpt billett vil være med i trekningen, og har man kjøpt flere billetter vil man ha større sannsynlighet for å vinne. Programmet er nå nærmest spikret, og vi håper å lansere fullt program ila neste uke.

Frir til hele Halden
For å nå målsettingen om ny tilskuerrekord på Halden Stadion er vi helt avhengig av å nå utenfor Kvik Halden-familien. Nå frir vi derfor til hele byen - både fotballinteresserte og andre. Både privatpersoner og bedrifter som har lyst til å støtte en god sak, og samtidig bli med å skape byhistorie er velkomne til å bidra.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite vil få 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Camp HaldenAkademi

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp HaldenAkademi - en intensiv camp med profesjonelt innhold

Videreføring av HaldenAkademi
Siden oppstarten i februar 2019 har HaldenAkademiet blitt svært populært blant byens fotballspillere. Nå utvider vi tilbudet med en treningscamp, som varer fire dager på rad i uke 27. De som går på HaldenAkademiet fra høsten av har allerede fått mulighet til å melde sg på. Etterspørselen er stor, og allerede er over 20 plasser revet bort. Treningscampen vil foregå på Strupe Kunstgress. Les mer om Halden Akademiet her

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2010, 2009 og 2008
Når: 30. juni - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 10.00-12.30
Antall plasser: 50 - Ledige plasser: 23 utespillere og 3 keepere
Pris: 900,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp HaldenAkademi. Med kun 50 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Ny kommersiell flate på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2020

Kvik Halden FK ser alltid etter nye måter å utvikle seg på, og fredag forrige uke kom vår nye kommersielle flate på plass på Strupe

Fantastisk mulighet
Klubben har i lengre tid sett på muligheter for å få en kommersiell flate på både Halden Stadion og Strupe Kunstgress, og nå er endelig drømmen en realitet. En 8 kvadratmeter stor skjerm er nå på plass på FFO-bygget. Skjermen er synlig fra nesten hele Strupe, og spesielt ved ankomst/avreise fra feltet er den svært godt synlig.

Reklame og informasjon
Skjermen kommer til å ha en todelt funksjon - da den vil vise informasjon fra klubbens, i tillegg til å være en eksklusiv måte for gamle og nye samarbeidspartnere å promotere seg på.

Er du eller din bedrift interessert i å være synlig på vår nye kommersielle flate? Ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp FFO Akademi for første gang, samtidig lanseres FFO Akademiet fra august

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO Akademiet er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Fra august av vil barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, og gjøre lekser og spise mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Sparkes i gang med Camp
Camp FFO Akademi gjennomføres i uke 27, og består av tre dager med trening. I tillegg til trening vil det serveres enkel mat. Camp FFO Akademi blir dermed introduksjon til FFO Akademi som starter opp fra August av. Dette gir en unik mulighet til å prøve ut gjennom tre gode treningsøkter før man bestemmer seg.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Når: 1. juli - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 14.00-16.10
Antall plasser: 45 (40 utespillere og 5 keepere)
Pris: 650,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp FFO Akademi. Med kun 45 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Delmål 2 er nådd - nå sikter vi mot 1000 solgte billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av 17. mai-helgen har 791 billetter blitt solgt, og dermed har vi nå passert delmål 2. 

Fjorårets gjennomsnitt
Ved å selge 791 billetter har vi passert gjennomsnittlig tilskuertall på Halden Stadion fra fjorårets fantastiske sesong. Hvem husker ikke hjemmekampen mot Fredrikstad FK? Med over 2700 mennesker på tribunene, og en knallsterk 1-0 seier på en humpete gressbane. Eller Peder Nomells 1-1 scoring mot Stjørdals Blink som holdt liv i opprykkskampen. Eller samme Nomell's matchvinnerscoring mot Levanger på overtid?

Kort og langt
Neste delmål er 1000 solgte billetter, og dermed er vi godt på vei. Bare litt i overkant av 200 billetter trengs å selges før tredje delmål er nådd. 1000 er antall Haldensere som var på Fredrikstad Stadion i nest siste runde av fjorårets sesong. Totalt nærmer vi oss nå 1000 solgte billetter, men veien til ny tilskuerrekord er fortsatt veldig lang. Vi trenger derfor all støtte vi kan få, og håper hele byen blir med.


0 Kommentar

Tine Fotballskole utsettes til høstferien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2020

På grunn av dagens retningslinjer i forhold til ansamling av mennesker og minimum 1 meter mellom alle spillere utsettes Tine Fotballskole til høstferien

Årlang tradisjon
Tine Fotballskole har vært en årlang tradisjon i klubben, og det er derfor trist å måtte flytte fotballskolen til høstferien. Første uken i sommerferien har alltid vært Tine Fotballskole for fotballbarna i byen, men slik blir det dessverre ikke i år. "Vi har sett på alle muligheter i forhold til å få gjennomført fotballskolen som normalt, men med dagens retningslinjer vil det ikke være gjennomførbart," sier LarsPetter Brevig som er medansvarlig for fotballskolen.

Håper å gjennomføre som normalt
Forhåpentligvis fortsetter smitten og gå ned i landet, og at vi kan gjennomføre en normal fotballskole i høstferien. Vi krysser derfor fingrene, og håper at vi kan tilby 200 plasser som normalt. Mer informasjon om tider og antall plasser kommer etter sommeren.


0 Kommentar

Snart nådd delmål 2 - Sparebank 1 Østfold Akershus er med

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Mai 2020

Med stor hjelp fra Sparebank 1 Østfold Akershus er vi nå kun 100 billetter unna å passere fjorårets gjennomsnittlige tilskuertall på Halden Stadion.

Utløse gevinst
For hvert delmål som passeres utløses det en gevinst. De gevinstene som utløses vil bli trekt under livesendingen som foregår i samarbeid med Halden Arbeiderblad den 14.6 kl. 19.00. Alle som kjøper billett er med i treknigen av gevinstene, og desto flere billetter man kjøper - desto flere "lodd" har man med i trekkingen.

Kun 100 billetter unna
Fjorårets sesong var en stor suksess for a-lag herrer, som kronet en god sesong med kvalifiseringskamper om opprykk til OBOS-ligaen. Det førte til mange Haldensere på tribunene, og et gjennomsnittlig tilskuertall på hele 791. Det er dette tallet som er delmål 2, og nå er vi bare 100 solget billetter unna. Vi håper derfor du blir med, så vi kan nå dette målet i løpet av uken.

Sparebank 1 Østfold Akhershus er med
I går kom en stor gladnyhet om at Sparebank 1 Østfold Akershus ønsker å være med å skape tilskuerrekord. De valgte å kjøpe hele 140 billetter, og derfor utfordrer vi nå også andre bedrifter i byen til å være med. Ikke glem at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% av billettsalget hver - så her er det muligheter til å støtte flere av byens idrettslag samtidig!


0 Kommentar

Halden Akademiet starter opp igjen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2020

Siden all fotballaktivitet ble avlyst den 13. mars har Halden Akademiet hatt pause, men nå er vi snart i gang igjen!

3 dager igjen
Halden Akademiet har måtte vente lenger enn den organiserte treningsaktiviteten i klubben. Dette skyldes kravene om antall voksenpersoner per barn. Tidligere var dette 1 voksen per 4 barn, mens nå kan man trene i grupper på 20. Dette innebærer at Halden Akademiet lar seg gjennomføre, og nå er det kun 3 dager igjen til første trening.

Annerledes treninger
Vanligvis trener Halden Akademiet etter skoletid på fredager, men ettersom noen av skolene nå går lengre på skolen har treningene blitt flyttet til lørdager. I tillegg blir det uten mingling og matservering på klubbhuset. Istedenfor blir det oppmøte ute, og gjennomgang av treningsøkten før man starter selve økten. Øktene skal foregå med 1 metersavstand, og derfor blir det ingen trening med kontakt. Etter endt økt vil alle deltagerne få med seg en banan og en energibar for å starte restutisjonen raskest mulig.

Få ledige plasser
Siden oppstart i 2019 har Halden Akademiet blitt svært populært, og i skrivende stund er det kun 5 ledige plasser på Halden Akademiet. Fra høsten av forsvinner tilbudet til 2007-årgangen, mens 2010-årgangen kan starte. Allerede har flere spillere i 2010 søkt, og derfor er det også begrenset med plasser fra høsten av.

Ved spørsmål om Halden Akademiet kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no


Mer informasjon om Halden Akademiet finner du her


0 Kommentar

Klubbens nye maskott trenger navn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mai 2020

Klubbens nye maskott er en gave fra Sparebank 1 Østfold Akershus, og nå trenger den søte bamsen vår et navn.

Lanseres i live-sendingen
I forbindelse med Sofabillett-kampanjen vil det arrangeres en livesending den 14/6 kl. 18.00. Livesendingen vil sendes live på våre plattformer, og er et samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sparebank 1 Østfold Akershus er en annen av våre samarbeidspartnere, og nå har vi fått en fantastisk gave av de. De har gitt oss støtte til å gå til anskaffelse av en maskotten, og maskotten er allerede trygt på plass i klubbhuset.

Trenger navn
Bamsen vår er snill og søt, og veldig glad i fotball. I tiden frem til livesendingen kan du derfor komme med forslag til hva bamsen skal hete. Navnet vil trekkes direkte under vår livesending. Send ditt navneforslag til larspetter@kvikhalden.no

Snart solgt 500 sofabilletter
Samtidig som bilde av bamsen vår slippes nærmer vi oss også 500 solgte sofabilletter. Vi nærmer oss derfor 2. delmål, som er 791 solgte billetter. Bli med å skap tilskuerrekord på Halden Stadion. En billett koster 50,- og Vippses til 509807.


Tusen takk til vår fantastiske samarbeidspartner - Sparebank 1 Østfold Akershus - som har realisert vår drøm om en egen klubbmaskott.
0 Kommentar

Første delmål allerede nok - bli med du og!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2020

Sofabillettene ble lansert for kun to dager siden, og allerede er første delmål på veien til ny tilskuerrekord nådd.

Fantatisk støtte
Drøyt to døgn etter at billettsalget startet har allerede over 300 sofabilletter blitt revet bort. Det vitner om fantastisk støtte fra byens befolkning. Det betyr også at det allerede er sikret utdeling av minimum en gevinst under livesendingen den 14.6 kl. 18.00. Selv om starten har vært god er vi fortsatt avhengig av støtte fra byens befolkning. Alle som ønsker å bli med å skape fotballhistorie er velkomne til å kjøpe sofabillett.

Mulighet for mange gevinster
For hvert delmål som nås vil det utløse en ny gevinst. Dermed er det mange muligheter for å bidra til utdeling av flotte gevinster. De ulike delmålene er som følger:

- 300 (tilskuertall på opprykkskampen i Vestfossen, 2018)
- 791 (gjennomsnittlig tilskuertall Halden Stadion, 2019)
- 1000 (antall Haldensere på Fredrikstad Stadion, 2019)
- 1300 (tilskuertall fra Kvik - SFK, 1907)
- 1906 (klubben ble stiftet)
- 2679 (tilskuertall fra Kvik Halden - Eik Tønsberg, 2010)
- 3300 (tilskuertall fra Kvik Halden - Fredriktad FK, 2002)
- 5000 (tilskuertall fra Kvik - GAIS, åpning av Halden Stadion, 1927)
- 8000 (tilskuerrekord fra Ørn-Horten - Lyn, Cupfinale 1928)
- 8001 (Ny tilskuerrekord)

Digital livesending
Sofabiletten vil vare frem til 14. juni kl.18:00, da det hele vil ende i en livesending fra Halden Stadion - samarbeid med Halden Arbeiderblad. Livesendingen vil bli et slags Kick Off for 2020-sesongen. Store deler av programmet er allerede klart, men deler av det forblir hemmelig:
- Presentasjon av årets hjemmedrakt (a-lagene og barne- og ungdomsavdeling)
- Presetasjon av a-laget (herrer og damer)
- Prat med trenerteamet på a-laget
- Presentasjon og navnedåp av klubbens nye maskot
- Presentasjon av ny klubbsang
- Trekning av premier (en premie utløsese for hvert nådde delmål)

Desto flere biletter du kjøper, desto større sjanse har du til å vinne en av de flotte premiene. Alt du trenger å kjøre er å VIPPSE 50,- TIL 509807. Ønsker du å betale med kort eller kontanter ta kontakt via larspetter@kvikhalden.no eller via 905 21 846


Etter endt livesending vil både Comet Elite og Halden Topphåndball få 10% av inntektene.


0 Kommentar

Kvik Halden FK lanserer sofabilletten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Mai 2020

Kvik Halden FK lanserser sofabilletten og tidenes første digitale arrangement i samarbeid med Halden Arbeiderblad.

Tomme tribuner
Fotballkampene skulle vært i gang for flere uker siden, og ukentlig skulle tilskuere fylt norske fotballtribuner. Forsatt er alle klubbens kamper, både i barne- og ungdomsavdelingen og for a-lagene innstilt. Fotballtribunene forblir dermed tomme. Fotballtribunene som er mange menneskers fristed. Fotballtribunene som samler venner, familie, supportere - store deler av byen.

Bli med å skap tilskuerrekord
Selv uten kamper og uten tilskuere ønsker Kvik Halden FK nå å sette tilskuerrekord på Halden Stadion. Den nåværende rekorden ble satt i Cupfinalen mellom Ørn-Horten og Lyn i 1928. Da var hele 8000 tilskuere innenfor portene på Halden Stadion. På veien mot den historiske rekorden har vi ulike delmål som skal passeres, og for hvert delmål som passeres vil det utløse flotte gevinster.

- 300 (tilskuertall på opprykkskampen i Vestfossen, 2018)
- 791 (gjennomsnittlig tilskuertall Halden Stadion, 2019)
- 1000 (antall Haldensere på Fredrikstad Stadion, 2019)
- 1300 (tilskuertall fra Kvik - SFK, 1907)
- 1906 (klubben ble stiftet)
- 2679 (tilskuertall fra Kvik Halden - Eik Tønsberg, 2010)
- 3300 (tilskuertall fra Kvik Halden - Fredriktad FK, 2002)
- 5000 (tilskuertall fra Kvik - GAIS, åpning av Halden Stadion, 1927)
- 8000 (tilskuerrekord fra Ørn-Horten - Lyn, Cupfinale 1928)
- 8001 (Ny tilskuerrekord)

For kun 50,- blir du eier av en sofabillett, og til sammen håper vi å skape historie!

Fotball forener
Kjærligheten for spillet. Interessen for lokale talenter. Spenningen knyttet til kamputfallet. Det finnes mange ulike grunner til at Haldensere samles på Halden Stadion, og sannheten er at det forener klubben, tilskuerne og byen på en helt spesiell måte. Kommentarene fra bakerste rad, der tilskuerne aldri blir fornøyd med lagets prestasjoner. Ropingen hver gang dommerne gjør en tvilsom avgjørelse i mot gutta i de rød/hvite draktene.

Digital livesending
Sofabiletten vil vare frem til 14. juni kl.18:00, da det hele vil ende i en livesending fra Halden Stadion - samarbeid med Halden Arbeiderblad. Livesendingen vil bli et slags Kick Off for 2020-sesongen. Store deler av programmet er allerede klart, men deler av det forblir hemmelig:
- Presentasjon av årets hjemmedrakt (a-lagene og barne- og ungdomsavdeling)
- Presetasjon av a-laget (herrer og damer)
- Prat med trenerteamet på a-laget
- Presentasjon og navnedåp av klubbens nye maskot
- Presentasjon av ny klubbsang
- Trekning av premier (en premie utløsese for hvert nådde delmål)

Desto flere biletter du kjøper, desto større sjanse har du til å vinne en av de flotte premiene. Alt du trenger å kjøre er å VIPPSE 50,- TIL 509807. Ønsker du å betale med kort eller kontanter ta kontakt via larspetter@kvikhalden.no eller via 905 21 846


Etter endt livesending vil både Comet Elite og Halden Topphåndball få 10% av inntektene.


0 Kommentar

Kjøp Isplasteret via Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2020

I disse tider skulle spillere fra klubbens ungdomsavdeling hatt som dugnadsjobb å selge Isplasteret. Nå gjøres det digitalt!

Dugnader er viktige
Idretten skal være en arena for alle, og det er som kjent kostnadkrevende og tar mye tid. I Norge drives idretten av ildsjeler, foreldre og frivillige, noe som er ganske unikt, med tanke på resten av verden. Ordet dugnad har for mange blitt et negativt ladet ord. Forklaringen er nok at mange av oss føler den er en tidstyv i hverdagen.

I disse tider skulle spillere fra Kvik Halden FK's barne- og ungdomsavdeling solgt isplasteret, men grunnet den spesielle situasjonen vi befinner oss i må det selges digitalt. Det som er sikkert; det koster penger å drive en klubb. Dugnad er derfor viktig for oss, slik at ingen blir ekskludert fra klubben grunnet økonomi.

Ved å kjøpe Isplasteret kan du på en enkel måte bidra til å skaffe klubben økte dugnadsinntekter, slik at vi fortsatt kan driften klubben vi er så stolte av.

Isplasteret er et produkt som de aller fleste av oss dessverre trenger, og smertelindring uten bivirkninger er et behov hos de fleste.

Hvordan kjøpe Isplasteret?
Kvik Halden FK har gjennom samarbeidsavtalen med Isplasteret mulighet til å selge Isplasteret. Du kan enkelt få Isplasteret hjemkjørt til din leveringsadresse ved å kjøpe Isplasteret på følgende måte:

En pakke med 5 isplastere koster 159 kr.
Vipps nr: 510520.
Skriv adressen din i melding i vipps.


Klikk her, for å få mer informasjon om Isplasteret


0 Kommentar

Strupe åpner igjen for egentrening

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2020

Kommuneoverlegen i Halden har før påske vedtatt at idrettsanlegg skal åpnes igjen for uorganisert aktivitet. Det betyr at anlegget på Strupe fra i dag av åpnes for egentrening. Egentreningen kan utøves alle dager mellom kl. 1000-2200 frem til organisert trening starter opp igjen den 20.april.

Fra mandag 20.april vil organisert trening oppta tiden på hverdagene mellom kl. 1630 og 2200. I de tidspunktene er det ikke lov å drive med egentrening.

Myndighetene har klare retningslinjer for uorganisert trening og vi ber dere bli kjent med disse:

Personer som ikke får delta i eller fysisk tilrettelegge for aktiviteten

- Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.

- Personer som ikke følger de instruksjoner idrettslaget gir for utøvelse av aktiviteten.

De som kan delta i aktiviteten må forholde seg til følgende:

- Det bør være en voksenperson til stede per gruppe ved all fotballbaneaktivitet for barn og unge under 18år.

- Ikke flere enn fem personer per gruppe. Fire spillere + en trener/leder/voksen

- Alltid to meters avstand eller mer, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper. Det gjelder også ved oppmøte og inndeling av grupper.

- Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillerne kjemper om ballen eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre.

- Ikke ta på ballen med hendene(keeper egne regler, se under)

- Unngå heading

- Vi spytter ikke på banen

- Ta med og bruk eget utstyr

- Husk å gjøre alle tiltak for å bidra hindre spredning av smitte. Dugnaden er ikke over!

All uorganisert aktivitet skjer på eget ansvar.


Når det gjelder punktet «ikke ta ballen med hendene», er nå følgende spesifisert for keepere:

Kun en person pr femmer-gruppe kan ta på ballene gjennom hele økta. Dette betyr at det er rom for at en person kan være keeper, men da er det altså kun denne keeperen som skal håndtere ballen(e) med hendene før, underveis i og etter økta.

Eventuelle keepere må bruke egne keeperhansker – og keeperen kan verken spytte i hanskene eller ta seg i ansiktet før, under eller etter aktiviteten.


Kvik Halden FK forventer at foreldrene tar ansvar i disse tider og gjør både seg og barna kjent med retningslinjer knyttet til uorganisert bruk av anlegget. Vi må hjelpe og veilede hverandre og bidra til å hindre spredning av smitte.0 Kommentar

Stort takk til Sparebank 1 Østfold Akershus!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus gir pengegave til klubben. Vi er veldig takknemlige for støtten i den utfordrende tiden vi befinner oss i.

I disse Koronatider er det mye fokus på å holde hodet over vannet og mye av hverdagen handler om tall, regnestykket, tap av inntekt, permitteringer, innsparinger og lignende. Mye av jobben en gjør er knyttet opp mot økonomi og lite inn mot sport. 

I en ganske utfordrende hverdag der målet er å få "endene" til å møtes en eller annen gang, er det veldig gledelig med en tlf.samtale typ slik som dette her:

Sparebank 1 Østfold Akershus: -Hei Haris, P. I. Snarberg Sparebank 1 i tlf. Hvordan går det med dere i disse tidene?

Meg(Haris Juklo): -Hei, hei, joda det er vel likt som i alle andre fotballklubber rundt omkring. Det er en kamp om å overleve og nå står vi midt opp i det.

Sparebank 1 Østfold Akershus: - Ja, det er vel slikt de fleste klubbene har det rundt omkring. Du Haris, vi i Sparebank 1 Østfold Akershus har en sånn gavekonto her hos oss og vi har diskutert litt hvordan vi kan bidra med å hjelpe dere. I den forbindelsen har vi bestemt at vi skal gi dere en gave på 100 000 kr.

Meg: …...……(leter etter en måte å si takk på) jeg vet ikke hva jeg skal si

Sparebank 1 Østfold Akershus:  Takk holder i massevis!

Meg: Tusen hjertelig takk for gaven! Stort av dere!


Stort takk igjen for at dere tenker på oss nå i disse dager.0 Kommentar

Fantastisk støtte - nå håper vi på mer

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mar 2020

For et snaut døgn siden lanserte klubben Kvik Halden lotteriet som et inntektsbringende tiltak i denne vanskelige perioden

Fantastisk støtte
Med bredden mot toppen! Målbevisst, stolt og engasjert. Aldri før har klubbens visjon og verdigrunnlag betydd mer. I en tøff tid der klubben har blitt nødt til å permitere alt utenom daglig leder, viser nok en gang klubbens medlemmer, supportere og øvrige Haldensere seg fra sin beste side.

Vi er med Halden - for Halden, og i løpet av et døgn er det solgt nesten 400 lodd. Dette viser hvilken raushet som bor blant oss, og vi er stolte over å jobbe i klubben vår. Målbevisst skal vi jobbe knallhardt for å komme oss ut på andre siden, med engasjementet i behold - og et minst like godt tilbud til barn og unge som vi har hatt.

Håper på mer
Selv i denne tøffe tiden har så mange vist storhet og raushet, ved å dele av sitt for å bidra til å hjelpe klubben. Det er ingen tvil om at det blir en svært tøff tid fremover, og derfor håper vi på enda mer støtte. Vi håper dere kan være med å dele loddsalget til nær og fjern, og sikter nå på å få solgt 600 lodd i løpet av denne uken.

Vi håper du blir med, og kjemper denne kampen sammen med oss.


0 Kommentar

Ytterligere permitteringer i Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2020

I løpet av den siste tiden har en rekke fotballklubber måttet ty til permitteringer som følge av utviklingen av korona-viruset. Kvik Halden FK har lenge jobbet for å unngå flere permitteringer, men klubbledelsen måtte tilslutt bare innse at det ikke lot seg gjøre.

Klubbledelsen hadde tirsdag møte med hovedtrener A-lag herrer, spillerutvalget A-lag herrer og var i dialog med alle ansatte før permitteringsvarselet ble sendt skriftlig i dag. 

Styreleder Ronny Stavem uttaler følgende til redaksjonen:

"Med stans i all aktivitet, arrangementer og sviktende inntektsgrunnlag har styret sett seg nødt til å gå til det drastiske skritt og  permittere ansatte, spiller og trenere. Vi har brukt tiden fram til nå til unngå tiltak som ikke er godt nok vurdert, og tatt oss tid til å vurdere hvor det må bli kostnadskutt ved å gå nøye gjennom budsjett og likviditet. Vi velger å permittere a-lagets spillere 90% og hovedtrener 80% fordi vi ønsker at spillegruppen skal få individuell oppfølging på egentrening slik at de er kampklar nå vi er klare til seriespill når den tid måtte komme. Lars Petter Brevig som er leder for FFO og sportslig leder U-avdelingen permitteres 100%.

Daglig leder beholdes i sin stilling for å ta tak i inntektsbringende aktiviteter, oppfølging av økonomi samt å bistå alle ansatte i denne perioden. Dette er enstemmig vedtatt av styret i klubben. Vi følger situasjonen tett og vil iverksette ytterligere tiltak hvis det viser seg å bli nødvendig. Dette er en trist situasjon og skjærer dypt inn i klubbhjertet, men helt nødvendige tiltak for å sikre at klubben overlever denne krisa vi nå står oppi."


0 Kommentar

Hvordan kan du hjelpe klubben nå?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mar 2020

ASlik kan du bli med og hjelpe Kvik Halden FK i en periode der all klubbens aktivitet er stoppet

Viktig å stå sammen
Flere personer har henvendt seg til klubben med spørsmål om hvordan de kan hjelpe klubben i denne tøffe tiden. Klubben står nå i en situasjon der all aktivitet er avlyst, og dermed bortfaller flere inntekter. I løpet av 2019-sesongen så vi hvilket samhold som er i klubben, og dette samholdet kan nå bli med å hjelpe klubben. Hvem husker vel ikke da a-laget gjennomførte seiersropet utenfor garderoben på Kvik Halden FK-dagen? Eller med over 1000 tilreisende Haldensere på Fredrikstad Stadion?

Bli medlem
Den enkleste måten å hjelpe klubben på er ved å bli medlem av klubben. Dette koster 425,- i året, og i tillegg til å støtte klubben får du tilgang til gode medlemsfordeler. Blant annet får du rabatterte priser på vask hos YX 7/11 på Brødøs, Kvik Halden FK-rente ved tegning av boliglån i Berg Sparebank og dynamiske spesialpriser på overnatting og spa på Støtvig Hotell.

Les alle medlemsfordelene her

Bli grarotgiver
Kvik Halden FK har allerede 474 grasrotgivere, men dette er også en flott måte å bidra økonomisk til klubben. Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler, eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 971247207> til 60000

Andre tiltak
Klubben oppfordrer alle som har økonomi til det, og ønske om å bidra til å la fakturaer fra klubben bli betalt som vanlig. I tillegg vil det komme flere spennende tiltak fra klubben for å sikre økonomien i tiden fremover.


Bli medlem ved å fyll inn skjema nedenfor:

0 Kommentar

Avspark er blåst for den viktigste kampen i klubbens historie

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2020

Foto: Halden ArbeiderbladEn hensynsløs motstander har yppet til kamp. En motstander som ikke tar hensyn til hverken spilleregler, kjønn, alder, religion eller land. Motstanderen spiller på alle kontinenter og har så langt fått mange seire med rått spill. En motstander med et navn som høres ut som et spansk klubblag, eller som kan forveksles med en viss drikke eller en type jordbær. 

Korona er motstanderen som nå har krysset våre landegrenser og vår bygrense og som nå står på den andre banehalvdelen i en kamp som har blåst til avspark og er i gang. En kamp med ukjent lengde, ukjent skadeomfang på egne spillere, men med en kjent vinnerstrategi som gir håp om seier til slutt når kampen blåses av.

Det er vi som har ballen i laget og det er vi som velger hvordan vi vil spille, og om vi velger å holde ballen i laget. På vår banehalvdel står hele klubben, unge som gamle, trenere, foreldre, frivillige, supportere og hele byen. For å vinne denne kampen må alle være lojale mot strategien og spillestil, støtte medspillere og heie på hverandre og andre som også spiller mot Korona.

Vår hensynsløse motstander er et svært smittsomt virus setter oss ut av spill. Noen vil ikke bli så syke, mens for andre i risikogrupper i lokalsamfunnet kan det være skjebnesvangert. Utfordringen er at vi ikke vet hvem som tåler det og hvem som ikke gjør det. Men, vi vet at det er ekstremt smittsomt. I likhet med samfunnet ellers så har vi har ingen å miste.  

Underveis i denne kampen må vi på kort sikt ta noen vanskelige valg, valg vi mener vil gi positiv effekt på litt lengre sikt og som er til klubbens beste. Noen valg er pålegg og anbefalinger fra myndigheter, helsevesen og forbund. Dette har vi som klubb valgt å etterleve, og dette framkommer av våre beslutninger om stans av organisert aktivitet og trening, FFO, akademi og treningsanlegget på Strupe. Dette for å være føre var og hindre at vi som har spillere fra alle byens områder bidrar til å hindre smitte. Liv og helse trumfer alle andre hensyn! Klubben oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak beslutningene og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning.

Andre valg er beslutninger tatt av klubbens styre og daglig ledelse i fellesskap for å sikre egen eksistens som klubb. Kvik Halden FK er en 114 år gammel klubb med mange tradisjoner og gode verdier, og er i stor grad drevet av frivillig arbeid i alle ledd. Men vi er også en arbeidsgiver. Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon som alle andre idrettsklubber og foreninger i resten av landet. Med full aktivitetsstopp ute på banene og store økonomiske tap står klubben foran utfordrende tid preget av mye usikkerhet.

Vi er forberedt at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser eller avlysninger. Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene er høye og det råder stor usikkerhet for klubben i tiden som er foran oss. Det er med tungt hjerte vi har iverksatt ulike tiltak som har konsekvenser for mange. Usikkerheten om hva framtiden bringer tvinger oss til å tilpasse oss etter situasjonen og ta ytterligere vanskelige valg.

Kampen mot Korona og et sluttresultat vi kan leve med er avhengig av heiarop og full støtte. Vi oppfordrer alle til å vise solidaritet med klubben som nå står i en svært vanskelig situasjon. Vi møter umiddelbare økonomiske utfordringer som følge av avlyste kamper og arrangementer som er bærebjelken i vår klubbøkonomi. Vi jobber kontinuerlig med kostnadsreduserende tiltak og inntektsbringende oppgaver. La oss vise den dugnadsånden som bor i oss, som kjennetegner klubben og som hele samfunnet vårt er tuftet på. Vær raus mot hverandre, og mot klubben som nå opplever en svært vanskelig tid. Dersom det er en dugnad vi virkelig trenger å bli med på, så er det denne dugnaden. Vær så snill, ikke krev tilbake treningsavgifter, eller medlemskontingenter når vi nå har fått et pålegg om å stenge ned våre aktivitets- og arrangementstilbud. Vi skal etter denne perioden fortsatt ha en klubb å spille i, et lag å heie på, og vi skal kunne overholde våre forpliktelser over de ansatte.

Myndighetene oppfordrer oss til å være mye ute i friluft, men at vi holder litt avstand og ikke samles i større folkemengder. Full aktivitetsstopp i klubbens regi er en beslutnings som fortsatt er gjeldene. Vi har forståelse for at barn og unge spillere i klubben ønsker å være i aktivitet med å trene og spille fotballkamper. Barn og unge lengter tilbake til en normal skolehverdag og en fritid fylt av fotballaktivitet med kamerater og venninner på treningsanlegget og på løkka. Men den store kampen pågår, og vinnes ikke uten lojalitet til strategi klubben og øvrige myndigheter har valgt for seier. Et viktig bidrag her er å passe på at eventuelle egenorganiserte aktiviteter ikke strider mot helsemyndighetenes vedtak.

Vi ønsker å komme tilbake sterkere enn noen gang, men i mellomtiden må vi ta noen steg tilbake for i det hele tatt kunne ta noen steg fremover når dette er over og kampen er vunnet. Når vi kjemper sammen, er vi sterke. Og vi vil vinne. Når vi har vunnet, da skal vi møtes. Da skal vi igjen trene og vinne fotballkamper. Sammen.

 

Ronny Stavem, Styreleder

Haris Juklo, Daglig leder


0 Kommentar

Følger av korona...

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2020

Unntakstilstanden grunnet koronaviruset treffer fotballfamilien hardt, i likhet med samfunnet for øvrig. Det er intet unntak for oss i Kvik Halden FK.

All aktivitet i bredde- og toppfotballen har opphørt inntil videre. Breddefotballen er stoppet frem til 1. mai, mens toppfotballen som vårt a-lag for herrer er en del av foreløpig har stopp i all aktivitet ut mars. Dette gjelder altså alle treninger, kamper, arrangementer osv. Det betyr at Kvik Halden FK i denne perioden ikke lenger vil kunne sysselsette våre ansatte, samt at klubben forventer betydelige økonomiske tap. Dette gir konsekvenser i alle ledd. 

Daglig leder Haris Juklo sier følgende til redaksjonen:

Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon. Med full aktivitetsstopp ute på banene og forventede store økonomiske tap står klubben foran en utfordrende tid preget av mye usikkerhet. Vi håper på bedre tider snart, men vi er også forberedt på at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser/avlysninger. 

Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene vil bli høye og dette skaper stor usikkerhet for klubben vår i tiden vi har foran oss. Med bakgrunn i fullstendig aktivitetsstopp ser vi oss nødt til å permittere flere av våre trenere i u-avdelingen og ansatte på fotballfritidsordningen. Ytterligere permitteringer vurderes fortløpende.

I disse vanskelige tider er det liv og helse som trumfer alle andre hensyn! Jeg oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak myndighetenes beslutninger og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning. 

 


0 Kommentar

Frivillig hjemmetreningsprogram

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2020

Siden forbudet mot aktivitet ble kjent på torsdag, har klubbn jobbet med å ferdigsstille hjemmetreningsprogram for hele klubben

Uten fellestrening
All breddefotball er avlyst ut april, og i den forbindelse har klubben utarbeidet et treningsprogram for alle våre medlemmer. Treningsprogrammet er utarbeidet av Lars Petter brevig (sportslig leder barne- og ungdomsfotball) og Daniel Nordahl (fysioterapeut rundt a-laget). Treningsprogrammet er lagd som et forslag, og dette er ikke noe man må gjennomføre. Øvelsesutvalget er basert på øvelser alle skal kunne gjennomføre - uten tilgang på avansert treningsutstyr.

Gjennomføres alene
Spillere som allerede har egentreningsprogram i regi av skole, klubb eller privat bør fortsette med programmet de allerede er en del av. Alle øvelser som står i planverket er skissert som vedlegg nederst i .pdf-filen. Del gjerne øvelsene med andre, men det er viktig å presisere at vi ønsker at alle respekterer føringene fra myndighetene om å holde seg mest mulig hjemme.

Derfor forventer vi at alle gjennomfører mest mulig av trening hjemme i eget hus/hage og alene. Ved spørsmål om treningsprogrammet, ta kontakt på larspetter@kvikhalden.no

Aktivitetsprogram
Programmet tar utgangspunkt i å bidra til å øke aktivitetsnivået i en tid der man er anbefalt å være mest mulig hjemme i eget hus. Om din trener har andre øvelser og treningsprogram følger du selvfølgelig treningsprogrammet fra din trener.

Hjemmetreningsprogram Kvik Halden FK.pdf


0 Kommentar

NFF inviterer til eFotballturnering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2020

Når fotballbaner og breddefotballen er avlyst, hva passer vel da bedre enn å delta i NFF sin eFotball-turnering?

NFF invitererer
eFotball er i vinden, og nå som man skal være mest mulig hjemme passer det fint at Norges Fotballforbund inviterer til eFotball-turnering. NFF skriver følgende om sin turnering:

"Selv om alle felles fysisk fotballaktivitet i Norge for tiden er avlyst, er det fortsatt mulig å oppleve fotballglede. NFF eFotball har nemlig gleden av å invitere til en online turnering i eFotball. Turneringen er åpen for alle og vil bestå av et innledende gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder."

Viktig informasjon om deltakelse:
- Du må spille kampene hjemmefra på PS4.
- eFotball må IKKE komme foran skolearbeid.
- Du må være tilgjengelig i hele perioden.
- Du må utvise Fair play og normal folkeskikk overfor dine motstandere.
- Landslagsledelsen i eFotball følger med på hele turneringen, og alle spillere som deltar er aktuelle for fremtidige landslagssamlinger.

Klikk her for påmelding

Siste frist for å melde seg på er onsdag 18. mars klokken 10.00. Mer informasjon om gjennomføring av turneringen finner du inne på turneringssiden.

Kampene i gruppespillet må spilles før søndag 22.03 kl. 23:59. 

Klikk her for å se turneringssiden

Jenter oppfordres til å delta
"- Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på da eFotball åpner opp for at både gutter og jenter kan konkurrere mot hverandre med like forutsetninger. Det er altså en ambisjon for oss å inkludere jentene i dette også. Frem til nå har eFotballmiljøet vært dominert av gutter, men vi ønsker jentene hjertelig velkommen," sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for eFotball til fotball.no.

Hva er eFotball?
E-sport er en generell betegnelse på videospill hvor man konkurrerer på et profesjonelt nivå. eFotball er en underkategori av dette, og har som mål å fungere som et tilrettelagt tilbud for den digitale fotballspilleren. eFotball omfatter alle typer for fotballsimulerende videospill, men hovedfokuset er primært på EA Sports FIFA20 og eFootball PES 2020.


0 Kommentar

Strupe Kunstgress er stengt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mar 2020

På grunn av situasjonen vi nå befinner oss i har klubben valgt å stenge Strupe Kunstgress.

Ingen aktivitet
Som det ble kjent i går blir det ingen aktivitet i breddefotballen før i mai, og ettersom samfunnet nå er i en felles dugnad ønsker klubben å tydeliggjøre sitt standpunkt. Vi skal bidra på lik linje med alle andre, og derfor har vi nå stengt Strupe Kunstgress helt. Det innebærer at mål er låst fast, ballboder er plombert og ingen skal bedrive aktivitet på anlegget.

For å unngå samlingsplass
Klubben har full forståelse for at mange av klubbens medlemmer og øvrig befolkning har lyst til å være i aktivitet, men i frykt for at Strupe skal bli et felles samlingspunkt for medlemmer og andre er nå hele anlegget stengt. Det skal derfor ikke være noen form for aktivitet på Strupe Kunstgress frem til banen blir åpnet igjen.


0 Kommentar

All breddeaktivitet utsettes ut april

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2020

Norges fotballforbund har akkurat stoppet all aktivitet i breddefotballen ut april, dette innretter klubben seg selvfølgelig etter.

Oppfordrer til å holde seg hjemme
All aktivitet i breddefotballen (alle klubbens lag utenom a-laget herrer - som regnes som toppfotball) avlyses umiddelbart. Dette innebærer treninger, treningskamper, kamper, cuper og sosiale tilstelninger. Klubben oppfordrer samtidig foreldre og spillere til å ta sin del i samfunnsansvaret og respektere dette. Vi oppfordrer derfor alle klubbens medlemmer til å holde seg hjemme så mye som mulig - og ønsker ikke å se uorganisert aktivitet på Strupe.

Forståelse
Klubben har stor forståelse for at dette er svært kjedelig for mange barn og unge, men vi håper virkelig dette respekteres så vi kommer fort tilbake til en normal hverdag. Vi oppfordrer igjen derfor alle til å være mest mulig hjemme.


NFF sin uttalese:
"Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen."


0 Kommentar

Corona-tiltak i klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2020

I tråd med myndighetenes anbefalinger gjør klubben nå tiltak for å forebygge smitte av korona-viruset.  

Klubben har i dialog med lokale myndigheter, gjort følgende tiltak for å redusere og forebygge smitte av det mye omtalte korona-viruset. Klubben ønsker å bidra til å redusere smittekilder, og tar nødvendige forhåndsregler for i forhold til smitte internt og eksternt. Videre vurderer klubben situasjonen fortløpende, og følge tiltak er besluttet til og med onsdag 25.3 (14 dager)

- Klubbhuset og administrasjonen er stengt for alle som ikke er ansatt i klubben

- Ingen møtevirksomhet med personer utenom administrasjonen skal gjennomføres på klubbhuset (telefon/skype møter anbefales).
- All innendørs trening er avlyst.
- All bruk av garderobe (før / etter) trening er avlyst for alle lag (utenom a-lagene).
- A-lagene (spillere) og a-lagenes støtteapperat er de eneste som får lov å benytte seg av garderobene på Strupe KG (herrer i herregarderoben og damer i damegarderoben).
- A-lagenes kamper blir gjennomført uten tilskuere.
- Alle kamper skal vurderes om de gjennomføres eller ikke (spesielt kamper utenbys må vurderes).
- All bruk av klubbhuset til sosiale tilstelninger er avlyst.
- Halden Akademiet gjennomføres, men møter ferdig skiftet på banen kl. 14:30. Ferdig å trene 16:30.

- Disse reglene gjelder i første omgang for 14 dager (ut onsdag 25.3), og vil deretter bli vurdert på ny.


Klubben er som nevnt stengt for alle som ikke arbeider i klubben. Vil du ha tak i noen i klubben ta kontakt via e-post eller telefon. Generelle spørsmål rettes til post@kvikhalden.no
 


0 Kommentar

Vedr. koronavirus

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2020

I disse koronavirus tidene følger vi selvsagt anbefalinger som måtte komme fra myndigheten, kommunen, helsedirektoratet o.l

Vi kan gjøre en god del for å forebygge:

  • Vi hilser som alltid skikkelig på hverandre før og etter trening, men kontaktløst.
  • Som alltid: Ingen deler drikkeflaske. De som er syke/»tufse» holder seg hjemme.
  • Vi oppfordrer alle til å ha med seg en personlig hånddesinfeksjon
  • Tid med masse folk inne i en garderobe samtidig, bør begrenses til det aller nødvendigste. De som har kort reisevei hjem, oppfordres til å dusje hjemme. Vi oppfordrer til å ikke bruke garderobe ifm. treninger.
  • Om du tror det er en risiko for at du kan være smittet, f.eks etter en reise eller fordi du har vært i kontakt med noen som evt. er smittet, se kommunens info om bl.a. testing, karantene og isolasjon.
  • Ved risiko for smitte skal nærkontakter varsles. Meld fra til trener.
  • Er du i karantene/isolasjon, skal du selvfølgelig heller ikke møte på fotballen.
  • Er en i husstanden din i karantene/isolasjon, ønsker vi heller ikke at du møter på fotballen.
  • Kveldsmater og samlinger i større grupper unngår vi i en periode fremover.

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av covid-19 (koronaviruset), og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF.

Man skal ikke stille på trening eller arrangement som deltaker, tilskuer, frivillig el.l. dersom man føler seg syk med luftveissymptomer og/eller feber.  Personer i risikogruppen bør vurdere om de skal delta på trening/arrangement.

Vi oppdaterer artikkelen når det foreligger ny/endret informasjon.  I de tilfelle enkeltarrangementer blir avlyst vil det bli informert gjennom lagenes vanlige kanaler.

Følg ellers med på informasjon her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/
https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/


0 Kommentar

Maren Vik Pettersen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2020

Maren Vik Pettersen (ring rundt) f:2006 spiller til dagelig på klubbens J15 lag, er en av de utvalgte til Equinor Talentleir.

Samling i Sarpsborg
I dag kom uttakene til J15 landslag og skyggelandslag, i tillegg til Equinor Talentleir samling for J14. Da ble det klart at Maren Vik Pettersen er eneste representant fra Østfold. Talentleiren skal foregå i perioden 22.-25. mars i Sarpsborg. Maren følger dermed i fotsporene til Kristian Lorentzen tatt ut til Equinor Talentleir for gutter på fredag.

Første samling
"Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til," sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland. 

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Maren med uttaket, og ønsker henne lykke til med samlingen.


0 Kommentar

Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2020

Foto: Benedicte GrødemEn scoring helt i starten og en helt i slutten av første omgang var nok til at Bærum SK gikk seirende ut av lørdagens treningskamp på Strupe.

Den første av to av helgens kamper for A-troppen ble spilt lørdag. Trener Kent Bergersen ønsker fortsatt å matche hele troppen og dermed holde liv i kampen om plassene på laget. Lørdagens motstander Bærum kom best i gang på Strupe og tok en tidlig ledelse etter en dødball. Kampbildet i første omgang var at begge lagene gjorde en del feil og det ble vist lite finspill på Strupe kunstgress. Gjestene scoret sitt andre mål for dagen rett før pause og gikk i garderoben med 2-0 ledelse.

Andre omgang ble det foretatt en del bytter på begge lag. En omgang der Bærum skapte mest de første 30 min av omgangen og der de kunne ha økt ledelsen. Hjemmelaget på sin side kom sterkt tilbake på slutten og kunne ved noen anledninger pyntet på resultatet. Når det ikke skjedde så endte det hele med 2-0 sier til Bærum SK.

I dagens kamp fikk mange av spillere mye nyttig kamptrening mot en god motstander fra 2.div.  Spillere som så sent som i fjor høst spilte mer eller mindre kun 4.div., fikk i dag testet seg mot et motstanderlag som ikke ga noe gratis. Meget nyttig referanse og god gjennomkjøring for våre yngste spillere.

Ny kamp på søndag. Da skal vi til Uddevalla og møte Superettan laget Ljungskile SK. Avspark på Rimnersvallen kl. 1300.

Kampfakta:

Treningskamp:

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK-Bærum 0-2(0-2)

Mål:

0-1 Slemdal 2.min

0-2 Kaasa 43.min

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard (Trim Shabi), Marcus Sjømo-Eriksson, Jakob Madsen Lund (Niklas Fjellstad), Alexander Nadolski (Albert Makiadi), Nikolai Kynningsrud (Mathias Engebretsen), Deni Hasanagic (Besfort Shala), Marcus Moberg (Kevin Krantz), Eirik Horvath, Peder Nomell (Bradley Meledje), Uranik Seferi.


0 Kommentar

Kristian Lorentzen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Kristian Lorentzen(ring rundt) f:2006 som til daglig spiller på vårt G16 lag er en av de utvalgte til Equinor Talentleir som holdes i Sarpsborg i slutten av mars mnd.

NFF har tatt ut spillerne til G15-landslaget, G15 skyggelandslag og to G14-tropper til Equinor Talentleir i Sarpsborg. Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der det neste steget er å spille landskamper.

Håkon Grøtland som er fagansvarlig for Landslagsskolen sier følgende til fotball.no

- Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til.

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Kristian med uttaket og ønsker lykke til med samlingen i Sarpsborg.0 Kommentar

Ny helg, ny dobbeltkamp for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Forrige helg spilte a-laget kamp mot både Asker og Østsiden, denne helgen venter Bærum og Ljungskile

Tøff matching
Så langt i vinter har hele troppen fått rikelig med spilletid, og med nok en dobbelkamp er det duket for at alle får spille mye igjen. Forskjellen fra forrige helg er at denne helgen er kampene fordelt på lørdag og søndag. Lørdag kl. 13.00 er Bærum gjester på Strupe Kunstgress, men søndag reiser a-laget til Uddevalla for å spille mot Ljungskile kl. 13.00.

Viktighet av dobbeltkamp
Hovedtrener, Kent Bergersen, er fornøyd med nok en helg med dobbeltkamper, og sier følgende i forkant av kampene: "Tanken med dobbelkamp er at alle spillerne i troppen skal få god matching og mye spilletid. Flere spillere vil bli involvert i begge kampene, da vi ikke har nok spillere til å stille to forskjellige lag, som vi gjorde forrige helg.

Uaktuelle til helgens kamper er spissduoen Berglund og Lundblad Næsheim, og det er usikkerhet med stopperduoen Strømsborg og Fjellstad. To gode motstandere i Bærum på Strupe lørdag og Ljungskile i Uddevalla på søndag gjør at vi får en veldig utbyttelsesfull helg hvor vi får sett alle spillerne, og hvor vi får øvd på forskjellige ting som vi trener på i hverdagen."


Åpen kiosk
Til morgendagens kamp på Strupe vil kiosken være åpen, og dermed er det ingen grunn til å bli hjemme i sofaen. 


0 Kommentar

G19 landskamper på Halden Stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mar 2020

I september er det endelig klart for landskamper på Halden Stadion igjen - denne gangen G19 landslaget.

Endelig tilbake
Opp igjenom åra er det ved flere anledninger spilt aldersbestemte landskamper på Halden Stadion. Sist gang var i 2013, da Norge møtte Sverige med sine G- og J15 landslag. På banen den gangen var blant annet Ingrid Syrstad Engen, Martin Ødegård, Kristoffer Ajer og Sander Berge, som alle spiller på a-landslaget i dag.

4 kamper på 4 dager
I september er det duket for firenasjonersturnering, bestående av Danmark, Sverige, Wales og Norge. Det skal dermed spilles 4 kamper på kun 4 dager. Planleggingen er allerede godt i gang, og både Halden Kommune, NFF og klubben har tro på at dette skal bli et flott arrangement. Onsdag 3. september spilles Danmark - Sverige kl. 14.00, mens Norge møter Wales kl. 18.00. Lørdag 6. september møtes først taperlagene kl. 12.00, før vinnerne spiller kl. 16.00.

Alle kampene vil ha gratis inngang, og vi oppfordrer Haldensere til å besøke Halden Stadion for å se på det som kan bli Norges neste store stjerner.


0 Kommentar

Eagle er ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2020

Arbeidet med å fornye "gamle" og skaffe nye samarbeidspartnere for kommende sesong pågår for fult. Det er mange bedrifter som er positive til klubben vår. Hittil har mer eller mindre samtlige valgt å forlenge sine avtaler, noe vi er veldig fornøyde med.

Eagle er en helt ny samarbeidspartner som velger å støtte oss i år 2020. Roy Moberg skriver følgende om hvorfor de velger å støtte oss:

"Eagle er ny stolt samarbeidspartner til Kvik Halden. Eagle Gruppen er et industrikonsern med eierskap i 18 ulike selskaper rundt omkring i verden. I Halden er vi mest kjent som grunnleggeren av Teknotherm, et selskap vi nå har solgt. Vi har fortsatt økonomi- og regnskapsfunksjonen for mange av våre selskaper, samt konsernledelsen for våre industrielle selskaper lokalisert i byen. I tillegg er vi deleiere av Ernex AS i Tistedal.  

Selv om vi ikke har noe stort forretningsmessig fokus lokalt i byen, så synes vi det er riktig og viktig å ta et samfunnsansvar for å bidra til at byens beste fotballag har best mulig rammevilkår. Et godt fotballag er viktig for byens identitet og stolthet både i forhold til vi som bor her og for byens ansikt utad. Vi synes også det er et morsomt poeng at flere av våre selskaper og mange av våre kunder er lokalisert i kommuner hvor Kvik sine motstandere i årets serie er hjemmehørende. Vi ønsker Kvik sine spillere, trenere og støtteapparat lykke til med årets sesong og ser frem til stor aktivitet i ungdomsavdelingen og mange spennende oppgjør på stadion i 2020."

Vi takker for tilliten og ønsker Eagle velkommen med på laget!


0 Kommentar

Remmen cup 2020 - takk til alle!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2020

Remmen Cup ble i helgen gjennomført med 80 lag i aksjon. Hele 123 kamper ble spilt og vi hadde for første gang tre spillenormer i 3vs3, 7er med vant og 5er med vant.

Cupen ble ganske fort fulltegnet og de ansvarlige på Kvik Halden sin 2011 årgang kan melde om en meget bra gjennomført helg, der mange dugnadstimer ble lagt ned av årgangene 2011, 2012 og 2013.

På banen meldes det om mye fotballglede blant barna, fornøyde trenere/lagledere og generelt bra flyt i hele kamparrangementet.  

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige og takk til alle lag som deltok. Vi håper vi ser  dere igjen neste år! 


0 Kommentar

FFO - "Et kinderegg av økt folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020

Klubbens fotballfritidsordning setter fokus på folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling.

Viktig samfunnsansvar
Å drive en fotballfritidsordning er en del av klubbens samfunnsansvar, og hverdagene på FFO preges av fokus på bevegelsesglede og god folkehelse. På FFO får barna hjemmelaget varmmat fire dager i uken, samt servering av fersk frukt hver dag. Ved siden av dette er det fotballtrening/aktivitet 1,5t hver dag, hvor det er fokus på mestring og fotballglede.

Aktivisere barn
I en rapport fra folkehelseinstituttet som ble lagt frem il 2019 slås det fast at norske barn og unge ikke er aktive nok. "Vi ønsker å aktivisere barn gjennom vår fotballfritidsordning, og samtidig gi de utvikling og mestring gjennom fyskisk aktivitet," sier FFO-leder Lars Petter Brevig. Klubbens fotballfritidsordning følger kommunens skolerute gjennom året, og har i tillegg åpent alle planleggingsdager og i skoleferiene (med unntak av juli).

Sertifisert av NFF
Klubbens fotballfritidsordning er sertifisert gjennom NFF, og er dermed en del av Telenor Xtra-konseptet. Dette stiller krav til innhold, kosthold og leksehjelp. På FFO får barna hjelp til både regne og skrivelekser, i forkant av matserveringen.

Tilbudet gjelder for barn i 1.-4. klasse, og per dags dato er det flere ledige plasser. Mer informasjon om priser og søknad finner man på klubbens egne FFO-side:


Kvik Halden FFO - informasjon og søknadsskjema

Ved spørsmål kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no
905 21 846


0 Kommentar

Klubben søker ny trener

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020


Klubben er på jakt etter en arbeidsom og utviklingsorientert trener i et større engasjement.

Jobbeskrivelse
Klubben søker etter en trener som kan kombinere to arbeidsoppgaver – toppspillerutvikler/assistenttrener på klubbens a-lag, kombinert med hovedtrener på klubbens G16 lag. Arbeidshverdagen legges opp til at det fint går an å kombinere de to arbeidsoppgavene. Klubben ønsker en trener som en utviklingsorientert – både i forhold til spillerne, men også i forhold til egne trenerferdigheter.

Spillerutvikling er grunnleggende for klubbens visjon om «med bredden mot toppen», og konkrete målsetting om egenutviklede spillere på klubbens a-lag.

Utviklingsfokus
I Kvik Halden FK er spillerutvikling viktig, og vi er derfor svært opptatt av kompetente trenere i ungdomsavdelingen. Vi er også opptatt av trenerutvikling, og ønsker å bidra til dette både gjennom trenerutdanning og et godt faglig miljø. Du vil få kontorplass, og nødvendige fasiliteter på klubbens klubbhus. På a-laget vil man jobbe tett med klubbens hovedtrener, Kent Bergersen, som har god erfaringen fra toppfotballen gjennom sitt fotball-liv.

Kompetanse og kvalifikasjoner
Det er sterkt ønskelig at søkeren har UEFA B-lisens eller høyere, men søkere med god spillererfaring vil bli vurdert. Dokumentasjon om relevant trenererfaring eller spillererfaring er påkrevd, samt eventuelle andre kompetansebevis som er relevante for å søke på denne stillingen. Søkeren må være utviklingsorientert, med troen på en spillende fotballfilosofi. Søkeren må være ydmyk og selvdrevet, samt trygg på å jobbe som en del av et trenerteam. Søkeren må ha gode norskspråklige ferdigheter. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Du kan søke elektronisk, med CV til til haris@kvikhalden.no


 Ingen søknadsfrist, men søknader vurderes fortløpende. Ønsket tiltredelse snarest.


0 Kommentar

Jørgen la Cour til Lillestrøm SK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Feb 2020

Mangeårig Kvik Halden FK-spiller og trener, Jørgen la Cour, forlater klubben til fordel for Lillestrøm SK

Klubbmann
Jørgen la Cour kom til Kvik Halden som spiller i forkant av 2009 sesongen, og spilte for klubbens a-lag ut 2012-sesongen. Da valgte han å legge opp sin spillerkarriere, for å starte sin trenerutdanning. Sommeren 2014 returnerte han til klubben, denne gang som trener for klubbens G2003 lag.

Siden den gang har han hatt flere ulike roller i klubben, blant annet har han vært FFO-medarbeider, fast trener på klubbens akademi, hovedtrener for G2005, G19, og de siste halvannet året assistenttrener/toppspillerutvikler på a-laget. Med dette er han det man kan kalle en klubbmann, og det er ingen tvil om at han har satt sitt preg på det sportslige i klubbens barne- og ungdomsavdeling.

Nye oppgaver
For kort tid siden tok tradisjonsrike Lillestrøm SK kontakt med klubben angående Jørgen, og ønsket han som trener til sitt G19-lag i en 100% stillig. Dette er en mulighet Jørgen ikke kunne la gå fra seg, og i dag avsluttet han sitt arbeidsforhold i Kvik Halden FK for denne gangen. Likevel blir han å finne på klubbens G16 lag ut uken.

At Jørgen går til en tradisjonsrik klubb som Lillestrøm SK viser at klubben jobber godt også med trenerutvikling. Selv om det er et stort tap å miste Jørgen, er det samtidig en fjær i hatten til klubben å sende en trener videre til en så tradisjonsrik klubb.

Kvik Halden FK ønsker å takke Jørgen for en fantastisk innsats og uttallige timer på Strupe, samt stort bidrag til god utvikling for mange av klubbens yngre spillere. Klubben ønsker Jørgen lykke til med nye oppgaver, og håper vi ser Jørgen tilbake i klubben ved en senere anledning.


0 Kommentar

Sen scoring reddet seieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Feb 2020

Peder Nomell's overtidsscoring reddet seieren for Haldenserne - i en kamp de var klart best.

Kontrollert start
Kampen starten i et relativt lavt tempo, og haldenserne kontrollerte kampen fra start av. Et godt banespill, anført av en bevegelig midtbanetrio bidro til å kontrollere kampen. Mathias Engebretsen var nærme scoring på et skudd, mens Ole Strømsborg ble stoppet på streken etter en corner.

Målkåt Westgaard
Björn Berglund misset på en kjempemulighet, før Filip Westgaard scoret igjen. Albert Makiadi avanserte på venstresiden, og hans innlegg gikk gjennom hele feltet og traff Filip på bakerste stolpe. Filip skjøt via et bein, og mellom beina på keeperen. Forøvrig Filip sitt tredje mål på like mange treningskamper. De store sjansene uteble resten av omgangen, men Haldenserene var det førende laget.

Leken Makiadi
Albert Makiadi var en offensiv trussel hele kampen, og flere ganger ble det farlige situasjer ut av hans innlegg. I 2. omgang var han også nær scoring, men avslutningen gikk i tverrligeren. Både Oscar Lopez Borgersen og Marcus Moberg kunne og burde ha scoret, men på sin første sjanse scoret Fram Larvik etter 90 minutter.

Avgjorde på overtid
Dermed så det ut til bli uavgjort, men Albert Makiadi gikk rett i angrep fra avspark og leverte en godt innlegg. Peder Nomell ble stoppet i første omgang, men Deniz Kaili plukket opp ballen og slo inn på ny. Der dukket Moberg opp, men headingen gikk rett på keeper. Heldigivis reagerte Nomell raskest, og returen ble satt i mål.

Alt i alt en god gjennomkjøring for Haldenserne, i en kamp der mange spillere leverte gode prestasjoner.

Kampfakta:

Treningskamp:
Kvik Halden – Fram Larvik 2–1 (1–0)
Østfoldhallen
Kviks lag: Thomas Johansen, Ole Strømsborg (Deniz Kaili), Dardan Sæter-Mehmeti (Marcus Moberg), Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Trim Shabi), Deni Hasanagic, Mathias Engebretsen (Niklas Fjellstad), Oscar Lopez Borgersen (Nikolai Kynningsrud), Albert Makiadi, Kevin Krans (Uranik Seferi), Björn Berglund (Peder Nomell)
0 Kommentar

Kjente drakter i Malawi

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Feb 2020

Malawi ligger nærmere 12 000 km fra Strupe KG, men likevel er det kjente drakter å se i området

Studenter fra HIOF
Lærerutdanning ved Høyskolen i Østfold gir mulighet til praksis i Malawi, og for tiden er hele 12 studenter i Malawi. Før jul kom en forspørsel fra Marte Godberg (forøvrig datter av tidligere stopperlegende Ståle Godberg) om klubben hadde noen drakter til overs. Et flott initiativ fra Marte og de andre studentene, og klubben ønsket selvfølgelig å bidra.

Viktig samfunnsansvar
Kvik Halden FK har blitt en stor klubb, og med dette følger et samfunnsansvar. Å dele ut drakter til barn i Malawi er bare en av måtene klubben viser sitt samfunnsansvar på.

Vi ønsker studentene lykke til videre i sin praksis i Malawi, og håper barna får glede av de flotte draktene.


0 Kommentar

Flere samarbeidspartnere er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Feb 2020


Mekaniske Service, Loqic, Erling Grimsrud og YX 7-Eleven Brødløs er med videre som samarbeidspartnere.


Med videre
Loqix, Mekaniske Service, YX 7-Eleven Brødløs og Erling Grimsrud har alle vært med som samarbeidspartnere for klubben tidligere, og vi er svært glade for at de ønsker å fortsette samarbeidet. Det er fire bedrifter med helt ulike arbeidsområder som ønsker å fortsette samarbeidet med klubben.

Alle er viktige
Klubbens daglige leder, Haris Juklo, er svært godt fornøyd med å forlenge avtalene med de lokale samarbeidspartnere. "Hos oss er alle samarbeidspartnere veldig viktig for klubbens gode drift. I tillegg setter vi veldig stor pris på lokale aktører som ønsker å bidra til å skape idrettsøyeblikk både på Strupe og Halden Stadion. Barn og unge fra 6 år er alle viktige i Kvik Halden FK."


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline