Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seier borte mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Sep 2019

Foto: Gunnar PaulsenA-laget dro lørdag morgen til Stavanger for å møte Vidar på Lassa gress. Vidar er i poengnød og på Lassa gress har de tapt en del jevne kamper og slik ble det også denne gangen. Vi dro hjem igjen med en meget sterk seier og tre nye poeng.

Vi tok kommandoen fra start og skapte flere muligheter uten å få hull på byllen. Det var derfor ikke ufortjent når vår eminente Islending Dagur Dan Thorhalsson satt inn 1-0 målet etter flott forarbeid av Youssef Chaib. Dette var Dagur sitt 4. mål i høst. Meget sterkt av en midtbanespiller.

Etter dette får vi flere muligheter der vi skal og bør punktere kampen, men det ville seg ikke og det ble bare med det ene målet før pause.

Andreomgang ble en tøff batalje der Vidar er mer med i kampen. Vi slurver en del noe som gjør at hjemmelaget øynet håp om utligning. Til tross for noen farligheter foran David Paulmin så greide vi igjen å ro i land en seier etter en jevnere andre omgang.

Vi reiser hjem med tre poeng fra Lassa gress mot et hjemmelag som måtte ha poeng for å komme seg nærmere trygt plass.

Kampfakta

Lassa Gress:

Vidar – Kvik Halden 0–1 (0–1)

0–1 Dagur Dan Thorhallsson (18)

Tilskuere: ca. 150

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Chinonso Agu 71.), Deni Hasanagic, Björn Berglund (Peder Nomell 89.), Youssef Chaib (Kevin Krans 78.).


0 Kommentar

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen

A-laget reiser lørdag morgen til Stavanger for å møter Vidar på Lassa gress. Haldensere har enda til gode å tape en fotballkamp i høstsesongen og reiser til Vestlandet fulle av selvtillit.

Trener Kent Bergersen hadde følgende å si foran siste treningen fredag ettermiddag:

Vi står foran en spennende høstinnspurt nå, 6 kamper igjen, 3 hjemme, 3 borte, og vi er for alvor med i opprykkskampen! Første utfordring er Vidar borte i Stavanger på Lassa Gress. Dette er vår siste bortekamp med flyreise i år.

Vidar kjemper en tøff kamp for å overleve i divisjonen, og blir helt sikkert en vanskelig motstander for oss nå i innspurten. Laget fra Stavanger er en uforutsigbar motstander, som kan både tape å vinne mot alle lag. De er også det eneste laget som har dratt hjem fra Halden Stadion med full pott i år!

Vi ønsker revansje og ikke minst vi ønsker å vise oss fra en bedre side enn i kampen på Halden stadion tidlig i juni mnd. Vi må være gode på mye skal vi ha muligheten til det. Noe av det viktigste blir at vi er kompakte defensive uansett presshøyde, og at vi ikke gir de muligheten til å kontre på oss. Offensivt må vi ha presisjon og mange samtidige bevegelser skal vi klare å skape store nok målsjanser til å vinne kampen.

Vi er full tropp, og gleder oss til å ta fatt på en ny kamp som forhåpentligvis for vår del ender med 3 nye poeng!

 Kent


0 Kommentar

Fotballfest og tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen1330 Haldensere møtte opp på tribunene, da Dagur Dan Thoraldsson og de andre polkagrisene bydde opp til fest. Foto: Morten Pedersen

Fantastisk ramme
Rammen rundt kant var fantastisk takket være 1330 fremmøtte tilskuere. Allerede to timer før kampstart åpnet fanzone, og flere hundre barn og unge var innom å testet aktivitetene. På banen startet det hele noe nervøst, og de første 20 minuttene var jevnspilte.

Hjemmelaget tok over
Deretter tok hjemmelaget over, og sjansene ble produsert på løpende bånd. Både Björn Berglund og Filip Westgaard var nære, men det var nok en gang Thorhallsson som gledet hjemmepublikummet. Først satt han inn en retur fra kort hold, før han doblet ledelsen med et presist skudd fra 16 meter.

Pausetog og game-set-match
I pausen gikk samtlige årganger rundt banen, og det er svært gledelig å se så mange barn og unge i Kvik Halden FK-drakter/gensere. Spillerne var inne til pauseprat, men Albert Makiadi ønsket å bidra på festen. Kun minuttet av andre omgang var unnagjort da Makiadi økte ledelsen til 3-0 med et godt skudd.

Björn Berglund var et par cm for kort i nakken, Youssef Chaib skjøt i tverrligeren, Deni Hasanagic ble nektet scoring av en god keeper, mens Øystein Lundblad Næsheim fikk satt spikeren i kista med sin 4-0 scoring.

Tusen takk
Klubben ønsker å takke alle bedrifter og privatpersoner som bidro til å skape folkefest med sine bidrag i forkant av kampen, og ikke minst tusen takk til de 1330 fremmøtte Haldenserne.


0 Kommentar

Kvik Eldres 70 år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Sep 2019


Kvik Halden FK Eldres avdeling fyller 70 år den 16.09.19! I den forbindelsen ønsker klubben å gratulerer og ikke minst takke for alt dere gjør og har gjort. Uten dere så hadde ikke forholdene her på Strupe og stadion vært så optimale som de er. 


Kvik HFK eldres, stiftet 16.09.1949, har som formål å samle medlemmer og ikke-medlemmer som er gått ut av de aktives rekker, og å bidra til å stimulere interessen for klubben.

Eldres møtes én gang i uken til kaffe og vafler her på klubbhuset. I tillegg til dette så møtes de en kveld i mnd. til litt mer hygge og kos. På agendaen står alt fra temakvelder, quiz og møter med spillere og trenere i klubben til generell fotballprat og mimring til gamle fotballbilder.

Styret består av 5 medlemmer. Leder, nestleder, kasserer og styremedlem pluss to varamedlemmer.

Alle som har fylt 32 år kan bli medlem av KVIK HFK eldres avd. Det er bare og ta kontakt med en i styret dersom du ønsker og bli medlem. Ta kontakt med Leder Trond Kristiansen på 908 46 456.

Eldres ble kåret til årets medlem i KVIK HFK i år 2009 og  2016
.


Eldres feirer seg selv på klubbhuset fredag 06.09.19!


Vi gratulerer nok en gang!


 

0 Kommentar

Merovci avgjorde for Kosovo G16

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2019


Muharrem Merovci kom godt ut av sin debut for Kosovo G16 landslag i Luxembourg tirsdag kveld. Den unge spissen som til daglig spiller på klubbens G04 lag kom inn 20 min før slutt og avgjorde kampen for Kosovo.

Muharrem er på sin første landslagssamling. Den målfarlige spissen har i en årrekke bøttet inn mål for klubbens G04 lag. Derfor var det ekstra gledelig at Merovci lykkes også når han fikk sjansen blant Kosovo`s beste 16-åringer.

Muharrem hospiterte nylig for Sarpsborg 08 i Nasjonal serien for G16. Der markerte han seg med å score to mål i seieren over Mjøndalen.

Torsdag kveld får Muharrem sin andre sjanse i landslagsdrakten når Luxembourg og Kosovo møtes til ny kamp i Luxembourg. Vi ønsker lykke til!0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline