Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Samuel Narh forlater Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jul 2019


Den kraftfulle spissen blir ikke å se i Kvik Halden drakten i høstsesongen.

Samuel kom til oss i mars mnd. Han var først på en ukes prøvespill opphold og spilte blant annet treningskampen mot FFK der han også gjorde mål. Ei uke senere signerte på en korttids kontrakt frem til sommeren.

Etter nøye vurderinger der både økonomi og sport har spilt en viktig rolle, har vi nå kommet frem til at vi ikke forlenger kontrakten med Samuel. Ingen lett avgjørelse å ta og ingen lett beskjed å gi til en spiller som har vært hos oss i fire mnd.

Samuel rakk å spille 14 obligatoriske kamper for oss. Han var involvert i samtlige PostNord liga kamper i vårsesongen og rakk å få med seg en Amedialiga kamp. Han har bidratt med 4 mål i de kampene for oss.

Vi takker Samuel Narh for hans bidrag hos oss både på og utenfor banen og ønsker han lykke til videre!Før Hødd kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jul 2019


A-laget spiller siste kampen for vårsesongen når Hødd gjester Halden stadion lørdag med avspark kl. 1600. Hjemmelaget håper å fortsette den sterke hjemmestatistikken hvor lag som FFK, Arendal, Bryne, Egersund og Brattvåg har blitt sendt hjem med null poeng i bagasjen.


A-laget kan med seieren i lørdagens kamp befeste tredjeplassen på tabellen, med en kamp mindre når PostNord liga avdeling 1 tar en liten ferie. Høstsesongen vil by på mange spennende oppgjør i en avdeling som må sies er meget jevn.

Lørdagens motstander har lange tradisjoner der bl.a. cupmesterskapet i 2012 er noe mange vil huske. De har hittil i sesongen prestert noe varierende og kommer til denne kampen fra et 0-2 tap for Levanger i forrige serierunde.

Trener Kent Bergersen skriver følgende før lørdagens oppgjør:

"Vi er klare for den "siste" kampen før vi tar en liten men velfortjent ferie. Oppgjøret mot Hødd sparker på mange måter i gang en høstsesong da vi for første gang møter et lag som vi har møtt tidligere i år. Oppgjøret i Ulsteinvik endte som kjent 1-1. En god kamp av oss da og vi håper at vi kan gjenskape prestasjonen på lørdag.

Hødd ligger fire poeng bak oss og er nok sugne på å prøve å tette igjen den luka. Hødd har i år vært en del bedre på hjemmearena enn det de har vært borte. Det å komme til oss på Halden stadion skal ikke være noen enkle oppgave for laget fra Ulsteinvik.

Vi på vår side greide dessverre ikke å få med oss noen poeng fra toppkampen mot Stjørdals Blink forrige helg. Vi gjorde for mange avgjørende feil foran vårt eget mål og ble knallhardt straffet for det. Foran lørdagens kamp er vi revansjesugne og har lyst å avslutte en god vårsesong med nok en sier! For å lykkes med det må vi ha høy intensitet i det vi gjør. Den defensive tryggheten må være i bunn samtidig som effektiviteten foran motstanderens mål må fortsette.

Når det gjelder skader i troppen så er det noen småting, men jeg føler meg ganske trygg på at vi har samtlige spillere tilgjengelig når vi går til kamp på lørdag.

Støtten vi har hatt fra dere på tribunen hittil i årets sesong har slått meget positivt ut! Vi håper dette fortsetter og det kan være en viktig faktor i kampen om tre viktige poeng. Vi håper å se dere på stadion til vårens siste kamp!"

Kent


Avspark kl. 1600
Niklas Fjellstad signerte på ny avtale!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jul 2019


Den anvendelige spilleren som i utgangspunktet er spiss, men som har blitt flyttet ned til stopperplassen har signert på en avtale som strekker seg ut 2020 sesongen.


Trener Kent Bergersen sier følgende:


Vi har begynt å se på spillerlogistikken for neste sesong og håper nå etter hvert å kunne signere nye avtaler med spillere som vi ønsker å ha med oss i 2020 sesongen. Det er en prosess som vil ta noe tid og som vi kommer til å bruke en del tid på. Vi har de midlene vi har og ønsker å bruke de så fornuftig vi kan for å kunne bygge et slagkraftig lag også i sesongen 2020.:

En som allerede er klar for 2020 og som har signert på ny avtale er vår "egen" Niklas Fjellstad.


Niklas er i år første års senior og han har vært en del av A-stallen siden vi startet opp før sesongen 2019. Niklas har hatt en veldig fin utvikling det siste halvåret og vi ser at han kan bli en spiller som kan ta steget til å bli en viktig spiller for A-laget etter hvert.

Han har prestert stabilt godt for rekrutt laget vårt i 4.divisjon i år og han er en spiller som kan spille i flere posisjoner.

Vi gratulerer Niklas med ny kontrakt.


Nitral CDS bidrar med 8 nye småmål

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2019

Nitral CDS har sponset oss med 8 nye BAZOOKA mål som kommer godt til bruk i barne fotballen. Småmål er forbruksvare i en så stor barneavdeling som vi har. Derfor var det ekstra gledelig at Nitral ønsket å bidra slik at barna fikk nye mål som vil bli godt brukt i tiden fremover.

For de av dere som ikke vet hva Nitral CDS er så kan dere lese litt her: 

"Nitral CDS AS arbeider primært i telekombransjen med alle typer tjenester bortsett fra luftkabelanlegg. Vårt hovedmarkedsområde er østlandet, men tar oppdrag i hele landet.
 Vi har blant annet blåst fiberkabel på Svalbard.
 Vi samarbeider med underentreprenører på graving, leverer rørsystemer, kummer, fiberkabel og tilbehør.
 Bedriften er spesialist på framføring av fiberkabel og brukes mye i forbindelse med blåsing av mikrorør i kabelrør, i tillegg til blåsing av ekstra kabler i okkuperte rør.
 Et spesialprodukt er PreCab, mikrokabel ferdig installert i mikrorør, for direktelegging ved utbygging av FTTH anlegg. PreCab er frostsikker ned til -10 oC. Brukt på riktig måte vil systemet medføre store kostnadskutt for netteier.
 Den andre delen av virksomheten er salg av materiell og utstyr for utbyggere og entreprenører.
 Her bruker vi vår egen erfaring med hva som fungerer i felt.
 Blant annet, leverer vi blåsemaskiner og utstyr i tillegg til mikrorør, kabelrør, deler og spesialløsninger, samt fiberkabel."


Vi takker Nitral CDS AS for bidraget!Ferie på kontoret

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2019Kontoret vil være noe bemannet denne uken her. I perioden 15. til og med 1. august vil kontoret være stengt grunnet ferieavvikling.
Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jul 2019Foto: Kristian BjørnebyA-laget dro i går til Trondheim og nærmere bestemt Stjørdal hvor det var duket for toppkamp på Nye Blinkbanen. Bussen forlot Strupe 07:10 i retning Gardermoen. Ved ankomst på Værnes Lufthavn bar det rett til Scandic hotell for match-mat og litt avslapping før bussen dro videre til kampen.

Gutta virket klare, og gledet seg mye til å spille en slik kamp. Kampen startet bra men fikk en brå vending da Blink ble tildelt straffespark etter at kaptein Dardan felte Blink-spilleren. Dermed stod det 1-0 til hjemmelaget. Et vanskelig utgangspunkt mot et godt hjemmelag. Ikke nok med det, Blink ble også tildelt straffe nummer to etter at Deni hadde en for høy fot innenfor 16-meteren, men David Paulmin var sikker fra streken og tok Blink-spillerens forsøk på «Panenka». Dette var også et resultat som stod seg til pause. En førsteomgang som bestod av mange merkelige og avgjørende dommeravgjørelser.

Andreomgang startet også ganske godt, hvor vi hadde initiativet. Flere gode muligheter ble skapt, men i vår gode periode scorer selvsagt Blink på en corner. Dermed forsvar en del av initiativet.
Siste målet kom etter et indirekte frispark, der man kan stille spørsmålstegn ved muren i forkant.


Som plaster på det berømte såret satt innbytter Youssef Chaib inn et kremmerhus da han dro seg inn fra siden og dundret ball i motsatt kryss. Kampen ender dermed 3-1 til Blink.

Neste kamp for oss er førstkommende lørdag mot Hødd på stadion. Med seier i den kampen har vi "heng" på førsteplassen når vi går i ferie. Kampstart 1600.

KAMPFAKTA

Stjørdals-Blink – Kvik Halden 3-1 (1-0)

1–0 Mats Lillebo (11)

2–0 Bjørnar Hove (72)

3–0 Mats Lillebo (78)

3–1 Youseff Chaib (84)


Gule kort: Sondre Stokke, Stjørdals-Blink. Mathias Engebretsen, Ole Strømsborg, Kvik.

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Markus Moberg 81), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, FilipWestgaard, Deni Hasanagic (Peder Nomell 75), Mathias Engebretsen, Kevin Krans, Albert Makiadi, Samuel Narh (Youseff Chaib 70) og Øystein Lundblad Næsheim.
Levert av IdrettenOnline