Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sommeroppdatering fra A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2019


Foto: Halden ArbeiderbladEtter en overbevisende første del av sesongene hvor vi står med 26 poeng på 13 kamper på A-laget og hvor rekruttlaget også ligger helt i toppen i 4.divisjon står vi nå foran en meget tøff og spennende sportslig høstsesong for våre seniorlag. 

Mandag 29,juli samles spillerne til første trening etter en pause på vel to uker. En velfortjent pause etter en lang oppkjøring(les:november) og en tøff kampprogram etter at sesongen kom i gang i april. 

En spennende høstsesong står for tur med mange tøffe bortekamper. Allerede i august mnd. får vi testet oss skikkelig. Det hele sparkes i gang mot Arendal den 11.august i Arendal, før Moss kommer til stadion den 18.august til ren Østfoldoppgjør. Bare noen dager senere skal vi til Levanger for å spille den utsatte kampen mot et hjemmelag som har forbedret prestasjonene sine etter en noe trøblete start. Samme uken skal vi til Brattvåg for å måle krefter med et hjemmelag som hittil har prestert langt unna forventningene poengmessig. Den 1. september kommer Stjørdals/Blink til oss. 

Mange spennende kamper som vil gi oss en del svar om hvordan resten av sesongen kommer til å bli.

For rekruttlaget sin del kommer storoppgjøret allerede den 5.august hvor FFK 2 kommer til Strupe. Dette blir en toppkamp hvor vi kommer til å se et meget sterkt bortelag med muligens nysignering Kjelsrud Johansen på topp. Vi på vår side kommer til å stille det sterkeste vi kan for å være med i toppen så lenge som mulig utover i høstsesongen.

På spillerfronten er det noen forandringer siden før sommeren. Tar vi skadehistorikken først så ser ikke den skremmende ut p.d.d. Det er kun Sjømo Eriksson som ikke er 100%. Han er i opptreningsfasen etter meniskoperasjon og vil nok trenge noen uker til før han kan matches i kamp igjen.

Berglund har brukt førsommeren godt og fått nyttig kamptrening i 4.div rett før sommeren og vi regner med at Björn er tilbake for fult når vi starter opp igjen.

Jakob Lund som ikke spilte den siste kampen mot Hødd pga. skadet tå forventes å være i trening fra vi starter opp igjen.

I et sommervindu vil det som regel alltid være noen endringer. Som tidligere skrevet vil vi ikke se Samuel Narh i de røde og hvite stripene denne høsten. Teodor Thorvaldsen reiser til USA rett over sommeren og vil muligens få med seg en 4.div kamp før han setter kursen mot nye utfordringer. Suka Suka har allerede funnet seg ny klubb og vil denne høsten forsvare fargene til Råde IL.

Hva så med evt. forsterkninger? Klubben er i en situasjon hvor det må gjøres en del investeringer som ikke har med sport å gjøre men som er nødvendig for at vi skal få en permanent godkjenning på bl.a. FFO bygget. Her må det en type "heis" inn som vi må installere for å tilfredsstille krav. Dette koster penger og det er noe som vi må prioritere å få gjort. 

Når pengene må brukes på en heis som ganske sikkert aldri kommer til å bli brukt så begrenser eller stopper det våre muligheter til å forsterke oss sportslig foran høstsesongen. Med Suka Suka og Thorvaldsen borte fra midtbanen er det fort denne lagdelen vi ønsker å forsterke. Skal vi kunne forsterke og dermed forhåpentligvis stå enda bedre skodd før høstsesongen så må vi få eksternt hjelp. Vi på sport skal gjøre det vi kan for å kunne stille enda bedre til høstsesong hvor vi er med og kjemper om en topplassering.

Første A-treningen etter sommerpausen kommer til å finne sted på Tistedal stadion førstkommende mandag kl. 1630. 

Lørdag 3. august spiller vi treningskamp mot Eidsvold på Myhrer kunstgress med avspark kl. 1400.


0 Kommentar

Samuel Narh forlater Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jul 2019


Den kraftfulle spissen blir ikke å se i Kvik Halden drakten i høstsesongen.

Samuel kom til oss i mars mnd. Han var først på en ukes prøvespill opphold og spilte blant annet treningskampen mot FFK der han også gjorde mål. Ei uke senere signerte på en korttids kontrakt frem til sommeren.

Etter nøye vurderinger der både økonomi og sport har spilt en viktig rolle, har vi nå kommet frem til at vi ikke forlenger kontrakten med Samuel. Ingen lett avgjørelse å ta og ingen lett beskjed å gi til en spiller som har vært hos oss i fire mnd.

Samuel rakk å spille 14 obligatoriske kamper for oss. Han var involvert i samtlige PostNord liga kamper i vårsesongen og rakk å få med seg en Amedialiga kamp. Han har bidratt med 4 mål i de kampene for oss.

Vi takker Samuel Narh for hans bidrag hos oss både på og utenfor banen og ønsker han lykke til videre!


0 Kommentar

Før Hødd kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jul 2019


A-laget spiller siste kampen for vårsesongen når Hødd gjester Halden stadion lørdag med avspark kl. 1600. Hjemmelaget håper å fortsette den sterke hjemmestatistikken hvor lag som FFK, Arendal, Bryne, Egersund og Brattvåg har blitt sendt hjem med null poeng i bagasjen.


A-laget kan med seieren i lørdagens kamp befeste tredjeplassen på tabellen, med en kamp mindre når PostNord liga avdeling 1 tar en liten ferie. Høstsesongen vil by på mange spennende oppgjør i en avdeling som må sies er meget jevn.

Lørdagens motstander har lange tradisjoner der bl.a. cupmesterskapet i 2012 er noe mange vil huske. De har hittil i sesongen prestert noe varierende og kommer til denne kampen fra et 0-2 tap for Levanger i forrige serierunde.

Trener Kent Bergersen skriver følgende før lørdagens oppgjør:

"Vi er klare for den "siste" kampen før vi tar en liten men velfortjent ferie. Oppgjøret mot Hødd sparker på mange måter i gang en høstsesong da vi for første gang møter et lag som vi har møtt tidligere i år. Oppgjøret i Ulsteinvik endte som kjent 1-1. En god kamp av oss da og vi håper at vi kan gjenskape prestasjonen på lørdag.

Hødd ligger fire poeng bak oss og er nok sugne på å prøve å tette igjen den luka. Hødd har i år vært en del bedre på hjemmearena enn det de har vært borte. Det å komme til oss på Halden stadion skal ikke være noen enkle oppgave for laget fra Ulsteinvik.

Vi på vår side greide dessverre ikke å få med oss noen poeng fra toppkampen mot Stjørdals Blink forrige helg. Vi gjorde for mange avgjørende feil foran vårt eget mål og ble knallhardt straffet for det. Foran lørdagens kamp er vi revansjesugne og har lyst å avslutte en god vårsesong med nok en sier! For å lykkes med det må vi ha høy intensitet i det vi gjør. Den defensive tryggheten må være i bunn samtidig som effektiviteten foran motstanderens mål må fortsette.

Når det gjelder skader i troppen så er det noen småting, men jeg føler meg ganske trygg på at vi har samtlige spillere tilgjengelig når vi går til kamp på lørdag.

Støtten vi har hatt fra dere på tribunen hittil i årets sesong har slått meget positivt ut! Vi håper dette fortsetter og det kan være en viktig faktor i kampen om tre viktige poeng. Vi håper å se dere på stadion til vårens siste kamp!"

Kent


Avspark kl. 16000 Kommentar

Niklas Fjellstad signerte på ny avtale!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jul 2019


Den anvendelige spilleren som i utgangspunktet er spiss, men som har blitt flyttet ned til stopperplassen har signert på en avtale som strekker seg ut 2020 sesongen.


Trener Kent Bergersen sier følgende:


Vi har begynt å se på spillerlogistikken for neste sesong og håper nå etter hvert å kunne signere nye avtaler med spillere som vi ønsker å ha med oss i 2020 sesongen. Det er en prosess som vil ta noe tid og som vi kommer til å bruke en del tid på. Vi har de midlene vi har og ønsker å bruke de så fornuftig vi kan for å kunne bygge et slagkraftig lag også i sesongen 2020.:

En som allerede er klar for 2020 og som har signert på ny avtale er vår "egen" Niklas Fjellstad.


Niklas er i år første års senior og han har vært en del av A-stallen siden vi startet opp før sesongen 2019. Niklas har hatt en veldig fin utvikling det siste halvåret og vi ser at han kan bli en spiller som kan ta steget til å bli en viktig spiller for A-laget etter hvert.

Han har prestert stabilt godt for rekrutt laget vårt i 4.divisjon i år og han er en spiller som kan spille i flere posisjoner.

Vi gratulerer Niklas med ny kontrakt.

0 Kommentar

Nitral CDS bidrar med 8 nye småmål

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2019

Nitral CDS har sponset oss med 8 nye BAZOOKA mål som kommer godt til bruk i barne fotballen. Småmål er forbruksvare i en så stor barneavdeling som vi har. Derfor var det ekstra gledelig at Nitral ønsket å bidra slik at barna fikk nye mål som vil bli godt brukt i tiden fremover.

For de av dere som ikke vet hva Nitral CDS er så kan dere lese litt her: 

"Nitral CDS AS arbeider primært i telekombransjen med alle typer tjenester bortsett fra luftkabelanlegg. Vårt hovedmarkedsområde er østlandet, men tar oppdrag i hele landet.
 Vi har blant annet blåst fiberkabel på Svalbard.
 Vi samarbeider med underentreprenører på graving, leverer rørsystemer, kummer, fiberkabel og tilbehør.
 Bedriften er spesialist på framføring av fiberkabel og brukes mye i forbindelse med blåsing av mikrorør i kabelrør, i tillegg til blåsing av ekstra kabler i okkuperte rør.
 Et spesialprodukt er PreCab, mikrokabel ferdig installert i mikrorør, for direktelegging ved utbygging av FTTH anlegg. PreCab er frostsikker ned til -10 oC. Brukt på riktig måte vil systemet medføre store kostnadskutt for netteier.
 Den andre delen av virksomheten er salg av materiell og utstyr for utbyggere og entreprenører.
 Her bruker vi vår egen erfaring med hva som fungerer i felt.
 Blant annet, leverer vi blåsemaskiner og utstyr i tillegg til mikrorør, kabelrør, deler og spesialløsninger, samt fiberkabel."


Vi takker Nitral CDS AS for bidraget!


0 Kommentar

Ferie på kontoret

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2019Kontoret vil være noe bemannet denne uken her. I perioden 15. til og med 1. august vil kontoret være stengt grunnet ferieavvikling.0 Kommentar

Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jul 2019Foto: Kristian BjørnebyA-laget dro i går til Trondheim og nærmere bestemt Stjørdal hvor det var duket for toppkamp på Nye Blinkbanen. Bussen forlot Strupe 07:10 i retning Gardermoen. Ved ankomst på Værnes Lufthavn bar det rett til Scandic hotell for match-mat og litt avslapping før bussen dro videre til kampen.

Gutta virket klare, og gledet seg mye til å spille en slik kamp. Kampen startet bra men fikk en brå vending da Blink ble tildelt straffespark etter at kaptein Dardan felte Blink-spilleren. Dermed stod det 1-0 til hjemmelaget. Et vanskelig utgangspunkt mot et godt hjemmelag. Ikke nok med det, Blink ble også tildelt straffe nummer to etter at Deni hadde en for høy fot innenfor 16-meteren, men David Paulmin var sikker fra streken og tok Blink-spillerens forsøk på «Panenka». Dette var også et resultat som stod seg til pause. En førsteomgang som bestod av mange merkelige og avgjørende dommeravgjørelser.

Andreomgang startet også ganske godt, hvor vi hadde initiativet. Flere gode muligheter ble skapt, men i vår gode periode scorer selvsagt Blink på en corner. Dermed forsvar en del av initiativet.
Siste målet kom etter et indirekte frispark, der man kan stille spørsmålstegn ved muren i forkant.


Som plaster på det berømte såret satt innbytter Youssef Chaib inn et kremmerhus da han dro seg inn fra siden og dundret ball i motsatt kryss. Kampen ender dermed 3-1 til Blink.

Neste kamp for oss er førstkommende lørdag mot Hødd på stadion. Med seier i den kampen har vi "heng" på førsteplassen når vi går i ferie. Kampstart 1600.

KAMPFAKTA

Stjørdals-Blink – Kvik Halden 3-1 (1-0)

1–0 Mats Lillebo (11)

2–0 Bjørnar Hove (72)

3–0 Mats Lillebo (78)

3–1 Youseff Chaib (84)


Gule kort: Sondre Stokke, Stjørdals-Blink. Mathias Engebretsen, Ole Strømsborg, Kvik.

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Markus Moberg 81), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, FilipWestgaard, Deni Hasanagic (Peder Nomell 75), Mathias Engebretsen, Kevin Krans, Albert Makiadi, Samuel Narh (Youseff Chaib 70) og Øystein Lundblad Næsheim.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline