Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Storseier mot Byåsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jun 2019


Klubbens a-lag dro grytidlig avgårde fra Strupe for dagens bortemøte mot Byåsen. Haldensere tok med seg alle poeng hjem igjen etter 6-1 seier!

Kampen startet jevnt, hvor ingen av lagene klarte å ta tak i kampen. En stillingskrig hvor begge lagene la all fokuset på forsvarsarbeid og hvor finspillet og de store sjansene uteble. Hjemmelaget hadde par småfarlig eskudd fra distanse mens bortelaget kom nærmest med en heading i tverrligger i det siste spilleminutt i først omgang. Lagene gikk derfor til pause med 0-0 hvor vi var skuffet over prestasjonen i førsteomgang.

Vi ble enige om å endre på deler av det som vi ikke var fornøyd med. Andreomgang startet delvis likt, der hjemmelaget igjen hadde en farlig avslutning like utenfor vårt mål. Som så mange ganger før så preger mål kamper. 1-0 scoringen kom etter et flott angrep hvor Samuel Nahr setter ballen i nota. Dette frigjorde masse energi hos bortelaget som tok fullstendig over kampen og produserte flere store sjanser som også resulterte i mål. 

Øystein Næsheim ga haldensere 2-0 ledelse etter noe klønete involvering av hjemmelagets keeper og forsvarspiller. 3-0 kom ved Deni Hasanagic etter fint forarbeid av Albert Makiadi. På 4-0 var det igjen Øystein som scoret. Sam skaffet straffe som Øystein satte sikkert i mål til 4-0 ledelse. Samme mann var frempå igjen og ordnet 5-0 etter nydelig gjennomspill av Mathias Engebretsen. 

Deni Hasanagic fikk sitt andre for dagen da han økte ledelsen til 6-0. Hjemmelaget fikk sitt trøstemål slik at det til slutt endte med komfortable 6-1 på en tøff bortebane.

A-laget ligger dermed på 3. plass på tabellen bare 1 poeng bak Stjørdal som leder etter at alle har spilt 10 kamper. Dette er ikke annet enn meget sterkt prestasjon hittil. Ny kamp lørdag 29.juni på Halden stadion. Da kommer Brattvåg på besøk! Avspark kl. 1300. Vi håper at flest mulig tar seg en tur til stadion og støtter oss til ny seier i PostNord ligaen.

KAMPFAKTA:

Byåsen Arena

Byåsen TF - Kvik Halden 1-6 (0-0)

0-1 Samuel Nahr (54)

0-2 Øystein Lundblad Næsheim (56)

0-3 Deni Hasanagic (76)

0-4 Øystein Lundblad Næsheim (78)

0-5 Øystein Lundblad Næsheim (80)

0-6 Deni Hasanagic (84)

1-6 Jonas Nilsen (87)

Kvik Halden: David Paulmin - Ole Strømsborg, Chinonso Agu, Jakob Madsen Lund - Marcus Moberg (Deni Hasanagic 55) , Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Kevin Krans (Teodor Thovaldsen 84), Alberg Makiadi - Samuel Nahr (Peder Nomell 78) og Øystein Lundblad Næsheim.0 Kommentar

Ny seier for A-laget på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget slo tilbake med seier etter to tap på rad i søndagens oppgjør mot opprykksjagede Arendal på Halden stadion. Scoringene av Chinonso Agu og Fillip J. Westgaard var nok til at poengene ble i Halden.

I en jevn batalje hadde begge lag sine sjanser til å både ta ledelsen og ikke minst avgjøre kampen mot slutten. Hjemmelaget gikk til pause etter scoring av Agu i det 39. minutt.

Bortelaget kom ut i hundre etter pause. Litt nølende hjemmelag og et velplasert skudd fra ca. tjue meter var nok til at det plutselig sto 1-1 på resultattavla etter 50 min.

Kampen bølget frem og tilbake helt frem til det 84. min da Westgaard satte inn retur etter at Albert Makiadi sendte avgårde et godt skudd som keeperen måtte gi retur på. Sluttminuttene ble like spennende som alltid i slike jevne kamper. Hvor vi blant annet fikk se både gult og rødt kort.

Tre meget viktige poeng for hjemmelaget i kampen om å overleve sitt første år i PostNord etter opprykket i fjor høst.

Vi takker alle de fremmøte som støtter oss kamp etter kamp og håper å se dere igjen i nest hjemmekamp som er mot Brattvåg 29.juni kl. 1300.


Kampfakta:

Halden stadion

10. runde

Kvik Halden FK - Arendal FK 2-1 (1-0)

Mål:

1-0 Agu 39.min

1-1 Kvaalen 50.min

2-1 Westgaard 84.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Agu, Lund, Moberg, Engebretsen, Westgaard, Krans(Hasanagic), Makiadi, Narh(Nomell), Næsheim(Kaili)..


0 Kommentar

Før kampen mot Arendal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget møter "formlaget" Arendal til søndagens batalje på Rødsjordet. Kampstart er kl. 1800 og før den tid er det mulig å ta seg en tur til Herregårdskafeen som igjen åpner for oss fra kl. 1600.


Arendal har etter en svak start fått opp dampen og på de siste fem kampene har de fire seiere og en uavgjort. Laget fra Sørlandet har en sterk stall og bør kjempe i toppen av tabellen denne sesongen.

For vår del gjelder det å komme tilbake på "rett spor" og begynne å plukke poeng igjen.


Kent Bergersen skriver følgende før søndagens oppgjør:


Ny kamp på stadion, nye muligheter! Vi ønsker å slå tilbake etter 2 tap på rad nå, men det blir heller ikke enkelt da vi skal ut mot et opprykksjagende Arendal.De er i tillegg i kjempeform etter noe svakt start på sesongen. Arendal har nå 5 kamper på rad uten tap, 4 seiere og 1 uavgjort.

Vi har kommet til den 10-ende runden i PostNord ligaen og vi kan nå se at vi er i en meget jevn avdeling der ingen lag er så gode at vi ikke kan ta poeng mot dem når vi kommer opp mot vårt topp potensial.


Det er små marginer som avgjør kampene i denne divisjonen og som sagt tusen ganger før, kampene 

avgjøres innenfor begge 16 meterne! Der har vi ikke vært gode nok de 2 siste kampene. Det må vi gjøre noe med nå, skal vi klare å vippe kampene til vår fordel.


Vi har et par forfall til denne kampen. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti er ute med en kneskade (ikke så alvorlig som først antatt, så om et par uker er han forhåpentligvis tilbake). Den andre er Youssef Chaib, som fikk 1 kamps karantene etter sitt røde kort sist.

Dette gir andre spillere muligheten til å vise hva de duger til, så det bør ikke by på store bekymringer.


Vi gleder oss til ny kamp på stadion, og vi har god tro på 3 poeng på søndag med god støtte fra dere supportere!

Gøy med mye folk på ‘før kampen’ arrangementet sist, håper dere fortsetter med den tradisjonen!


God kamp, heia Kvik!0 Kommentar

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jun 2019


A-laget tar imot Stavanger laget Vidar til mandagens oppgjør i den niende serierunden i PostNord ligaen på Halden stadion med avspark kl. 1400. Med årets første serietap i forrige serierunde er det en revansjelysten gjeng som kommer til å entre Rødsjordet i kampen om tre nye poeng.

Kent Bergersen skriver følgende før mandagens kamp:

"Klart for ny kamp, nye muligheter! Vi skal revansjere tapet for Nardo forrige helg når vi får besøk av Vidar hjemme på stadion på mandag.

Vidar var senest i aksjon på Fredrikstad stadion på torsdag og klarte sterke 2-2, etter at de sjokket FFK med å lede 2-0 tidlig i kampen.

Bortelaget har en etablert gjeng og er et ganske komplett lag som har mye å spille på. De er fysiske og det går fort fremover når de angriper i tillegg til at de er sterke på offensive dødballer.

De spiller også med en 3-backslinje som vi gjør.


Vi har kommet oss etter det noe skuffende tapet mot Nardo i Trondheim, en kamp vi dominerte i banespillet men tapte på en tapt duell på corner og en kontring.

Vi var ikke skarpe nok i det offensive spillet, og klarte ikke å skape mange og store nok sjanser til å score mot et godt Nardoforsvar.


Vi har nå hatt en lang og god uke med trening hvor vi har forberedt oss godt til å slå tilbake etter forrige kamp, og hjemme på stadion føler vi oss trygge og sterke til å gjøre en ny god kamp!

En av grunnene til at vi føler oss veldig sterke hjemme er den gode støtten vi har fått av dere supportere som møter opp og heier på oss på stadion, og vi merker godt at det har blitt flere av dere. Det setter vi veldig stor pris på.


Nytt for denne gangen er at dere kan møte opp på Herregårdskafeen før kampen og snakke litt fotball og få i dere noe godt å spise og drikke.

Det er den perfekte oppladning til kamp og vi håper selvsagt flere av dere benytter dere av tilbudet og møter opp, skaper litt stemning og kommer så ned på stadion for å støtte oss i kampen om poeng. Værutsiktene ser meget bra ut så her håper vi at haldensere støtter oppom tiltaket. 

Undertegnende kommer også innom for en kjapp liten siste info før kampen. Vi sees der!"


NB:Herregårdskafeen åpner kl. 1200 mandag. Kent Bergersen vil komme rundt kl 1245 for å informere litt om hvordan en angriper mandagens kamp.  Kom igjen folkens, bli med og lag litt stemning rundt kampen. 

Halden Drum Corps vil spille både før og etter kampen i tillegg til at G2012 spiller pausekamp. 0 Kommentar

Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget møtte grytidlig på strupe lørdag morgen for sesongen første trondheimstur. 0615 kjørte bussen mot Gardermoen, og neste stopp var Nardo på Nissekollen KG.

Nardo er et fysisk robust lag med en veldig direkte tilnærming til spillet, og gutta visste på forhånd at dette kom til og bli en stor utfordring.
Nardo la seg lavt i 451 innledningsvis, og vi tok dermed kontroll over kampen. Vi har mye ball, og dominerer banespillet, men kommer kun til noen halvsjanser. Den største muligheten får Kevin Krans men dessverre endte ikke ballen i mål.

Andreomgang begynner på samme måte - Nardo legger seg lavt og vi styrer banespillet. Men de få gangene hjemmelaget var på visitt på vår banehalvdel endte det selvsagt med en corner - et av Nardos største styrker.
En utoverskrudd corner ender rett på pannebrasken til en Nardospiller og dermed står det 1-0.

Vi fortsetter å presse på for utligning, men i stedet for å få 1-1, kontrer Nardo inn 2-0 målet, et resultat som står seg til slutt. Kampen ender dermed med 2-0 seier til Nardo

KAMPFAKTA:

2. divisjon:

Nardo-Kvik 2-0 (0-0)

Mål                                                

1-0 Vebjørn Vinje (52)

2-0 Ole Kristian Sæter (81)

Dommer: Mathias Kringstad

Gule kort: Ingen

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Chinonso Agu, Ole Strømsborg (Youssef Chaib 59), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Samuel Narh 71), Albert Makiadi, Kevin Krans, Filip Westgaard (Peder Nomell 82), Øystein Lundblad Næsheim.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline