Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nardo neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mai 2019

Foto: Halden Arbeiderblad A-laget reiser tidlig lørdag morgen til Trondheim for å møte Nardo. Laget fra Trøndelag har vært en vanskelig nøtt å knekke for flere av lagene i avdelingen vår hittil.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Da er det ny helg, og ny kamp, denne gangen skal vi til Trondheim og møte Nardo på Nissekollen kunstgress.

Nardo er et vanskelig lag å spille mot på sin hjemmebane. De er fysiske i spillet og godt organisert. Det er veldig sjelden det er målrike kamper der oppe.

Nardo har spilt uavgjort 1-1 i begge sine hjemmekamper så langt, og har kun tapt 1 kamp så langt totalt i sesongen.

Vi kommer fra en solid hjemmeseier mot Egersund, hvor jeg synes spesielt den første halvtimen av andre omgang var meget god. Da var vi godt organisert bakover, og hadde god ro og mye bra spill fremover.

Etter en uke uten midtukekamp og litt fri og trening har vi fått ladet opp batteriene igjen. Vi har fått tilbake spillere som har vært litt halveis friske, og er klare til å ta fighten som kommer oppe i Trondheim.

Vi vet hva som venter oss der oppe, men gleder oss til ny kamp. Vi reiser til Trondheim med gode forhåpninger om å ta med oss noe hjem.

Heia Kvik!

Kent0 Kommentar

Fantastisk lagseier over Egersund!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mai 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget har fått en fantastisk start på sesongen, og er fortsatt ubeseiret i en knalltøff PostNord-avdeling. Etter flere overbevisende kamper var det duket for nok en kamp på Halden stadion. 

Den hardtsatsende Rogalands-klubben Egersund hadde tatt turen til vakre Halden. Egersund er et lag med ambisjoner om opprykk, og kom derfor til Rødsjordet med mål om å ta med seg 3 poeng i jakten på opprykk. Men, som mange ganger tidligere, Kvik Halden på eget gress er en meget tøff oppgave for de aller fleste.

Kampens første scoring kom etter et nydelig forarbeid av Ole Strømsborg. Ole dro seg inn i 16-meteren på et raid som kan minne om "Kaká" i glansdagene, og ble felt og fikk straffe. Straffen settes sikkert i nota av Øystein og de publikum fikk dermed anledning til å se Øysteins velkjente tunge.
Like etter utligner Egersund på et innlegg som stupheades rett i mål, et pent mål forøvrig, og dermed stod det plutselig 1-1. Men, ingen knekker dette hjemmelaget, og vår franske venn Kevin Krans setter inn 2-1 etter forarbeid av Øystein. Dette stod seg til pause. Selv om man gikk til pause med en 2-1-ledelse mot et av opprykksfavorittene, så var det tydelig at hjemmelagets trenerteam med Kenta og Jørgen ikke var fornøyd med hvordan laget spilte. Den 15 minutter lange pausepraten kom derfor til nytte.

Rapportene sier at pausepraten handlet om å få på plass lagets defensive struktur, korte ned avstandene innad og mellom leddene, samt bli enda mer bevisst på å pumpe/falle.

Andreomgang viste tydelig at Kenta’s pauseprat hjalp. Den defensive strukturen var satt, og resultatet var at Egersund ikke skapte noe som helst i andreomgang. I stedet dro hjemmelaget i land nok en seier på eget gress, og vinner dermed 2-1. 

Tro det eller ei, vi er et topplag å regne.

Takk til alle som kom for å støtte oss!


0 Kommentar

Toppoppgjør på stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mai 2019

Etter cupexiten mot LSK på onsdag er nå all fokuset rettet mot seriespill og søndagens toppoppgjør på stadion.

Trener Kent Bergersen skriver følgende:

Kampene kommer tett om dagen, søndag kl 14.00 møter vi Egersunds til toppkamp på Stadion.
Egersunds, eller EIK som de kaller seg feirer 100 år i år, og har en klar målsetting om å rykke opp i jubileumsåret!

Her møter vi et godt erfarent lag som er veldig spillende, og har mange gode etablerte spillere som har spilt på et høyere nivå.

Vi gleder oss til å måle krefter mot det som skal være et av de beste lagene i avdelingen.

Vi fikk oss en liten trøkk mot LSK i cupkampen på onsdag, men vi følte vi hang brukbart med i mange av spillets faser. Vi mistet nok ikke noe troa og selvtillit ift sånn vi ønsker å spille fotball av det nederlaget der..heller det motsatte.

Vi skal være sterke å klare til å gi EIK en en god kamp på søndag, og vi håper fortsatt å være ubeseiret i Postnordligaen når vår 6. kamp for året er ferdigspilt.
Vi har noe belastningsbekymringer på noen av spillerne før kampen, men vi har en sterk stall, så det skal vi håndtere.

Vi håper å se mange av dere som var med på å lage en veldig god stemning rundt kampen mot LSK tilbake for å støtte oss frem til en ny seier på hjemmebane!

God kamp, heia Kvik!

Kent

NB: Kampstart kl. 1400.


0 Kommentar

Cupexit i 2.runde

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mai 2019


Foto: Kristian BjørnebyEndelig var det duket for cupfest på Halden stadion i går kveld. Eliteserielaget Lillestrøm kom på besøk, og de drøyt tusen tilskuerne hadde et håp om å ryste bortelaget.

Hjemmelaget kom godt i gang,men som vi har opplevd før så blir man hardt straffet for feil mot de beste lagene. Det ble også gjennomgangsmelodien i gårsdagens oppgjør. Vi hang bra med i banespillet og nivåforskjellen var ikke like stor mellom 16-meterne. Vi presterte bra, men Lillestrøm er effektive når sjansene først kom. 

En tidlig scoring fra gjestene gjorde at standarden fra LSK var satt - feil som gjøres blir knallhardt straffet. Bortelaget scoret sitt andre mål for dagen rett før første omgang var ferdig. Det var også pauseresultatet.

Hjemmelaget kom ut til andreomgang med ny giv, og viste mye bra spill innledningsvis uten at det ga noe uttelling. Lillestrøm på sin side var meget gode i begge boksene. De utnyttet enhver feil fra hjemmelaget og gikk opp til både 3 og 4-0 ledelse underveis i omgangen noe som drepte kampen.. Helt på tampen fikk vi med oss et trøstemål av Deni Hasanagic noe som ga oss en liten plaster på såret.

Dermed ble det tap og cupexit i 2.runde for vår del. Takk til dere alle som møtte for å støtte oss.

Nå snur vi fokuset mot førstkommende søndag og toppkamp mot Egersund på stadion. Vi skal slå tilbake og fortsette den gode starten vi har fått i PostNord ligaen. Avspark på søndag er kl.1400.

Kampfakta:

2.runde NM

Halden stadion

Kvik Halden FK - Lillestrøm 1-4 (0-2)

Tilskuere: 1014

Gule kort: Agu(Kvik Halden), Dyer(Lillestrøm)

Mål:

0-1 Lehne Olsen 9.min

0-2 Pedersen 38.min

0-3 Gustafsson 66.min

0-4 Gustafsson 73.min

1-4 Hasanagic 86.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Agu, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Engebretsen, Suka Suka(Krans), Makiadi, Moberg, Narh(Hasanagic), Nomell(Næsheim)0 Kommentar

"Ingen er bare hva du ser"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Mai 2019Kviks gutter 2005 hadde søndag kveld besøk av Trond Henriksen fra Kirkens Bymisjon. 

Han holdt et foredrag «ingen er bare hva du ser», som tok for seg fengelsliv, rusmiddelbruk, ungdomslivet samt viktigheten av venner og familie. Tøffe historier fra et tøft liv. Gutta satt stor pris på foredraget og fulgte godt med underveis. 

Som takk for innsatsen bidrar foreldregruppa og sponsorer (PipeEksperten AS og Tema Regnskap Øst AS) med tilsammen kr 4650 til Kirkens Bymisjon og deres BY-park-prosjekt.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat for årgangen.0 Kommentar

Sterk seier på Melløs!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mai 2019


Foto: Atle Wester LarsenA-laget tok turen til Melløs i ettermiddag på fotballens festdag. Hjemmelaget var revansjesugne etter tap mot Arendal i forrige uke, men gjestene hadde ingen planer om å gi de en hjelpende hånd.

Etter en sjokkstart på kampen hvor hjemmelaget tok ledelsen etter 5 minutter, klarte gutta igjen å reise seg mesterlig. Det tok kun to minutter før Kevin Krans smalt ballen i krysset fra 18 meter. Og kun to minutter etter var det tidligere MFK-spiller som kjørte "karusell" med forsvarene til Moss. Ny scoring av Chaib og 1-2 ledelse etter 11 minutter. 

Kevin Krans var ikke ferdig for kvelden. En corner mot slutten av omgangen resulterer i en hodeduell som Ole Strømsborg vant. Kevin fikk tak i andre ballen og satt sin andre scoring for dagen og 1-3 ledelse til pause.

Andreomgang startet i forrykende tempo med et hjemmelag som var på jakt etter en utligning. Gjestene holdt godt unna og forsvarte seg heroisk. Hjemmelaget kom til noen farligheter innledningsvis men utover i kampen ble det mer og mer klart at haldenserne kommer til å ta med seg alle poengene hjem igjen. Til slutt var det Samuel Nahr som la på til 4-1 og ydmykelsen var komplett.

Vi gjør på nytt en god kamp på en vanskelig bortebane. Det er en del bra spill og vi er klart bedre enn motstanderen i dagens kamp. Nå gjelder det å nullstille foran NM kampen mot LSK.

Vi håper at gode resultater og prestasjoner gjør at folk kommer til Halden stadion. Gutta fortjener det med den sportslige starten vi har hatt på sesongen. Vi trenger all støtten vi kan få for å kunne gi LSK ordentlig kamp på stadion.

Husk å kjøpe billettene på forhånd: https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Kampfakta:

Moss-Kvik Halden FK 1-4 (1-3)

Tilskuere: 618

Mål:

1-0 Selvmål 7.min

1-1 Krans 9.min

1-2 Chaib 11.min

1-3 Krans 40.min

1-4 Narh 76.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Chaib(Agu), Krans(Suka Suka), Næsheim(Narh)


0 Kommentar

Billetter Kvik Halden FK - Lillestrøm i salg!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019


Det er nå mulig å kjøp billetter til vår kamp mot LSK i den 2 runden i NM som spilles onsdag 22. mai klokken 18:00 på stadion.

LSK kommer på besøk seks år etter at de sist var på Halden stadion i NM sammenheng. Da trengte de noe "billig" straffespark til å ta ledelsen mot haldensere ved Petter Vaagan Moen. Samme mann satte også sluttresultatet til 2-0 i en jevn batalje foran over 1000 tilskuere på en dag der regnet høljet ned.

Siden sist Lillestrøm var på besøk i Halden, har flere Eliteserielag blitt send på hode ut av cupen. Fredrikstad, Sarpsborg 08 og Strømsgodset har alle endt sine NM deltagelser på Halden stadion.

Billettene kan du kjøpe på: https://kvikhalden.woow.no/#!/match/detail/288 eller i Kvik Halden FK APPEN.

Til denne kampen gjelder ingen sesongkort eller fribilletter internt i klubben. 

Prisen er satt til 100 kr for både voksne, honnør og barn.

Barn under 7 år går gratis inn. 

Vi anbefaler haldensere som skal på kamp om å enten gå eller bruke sykkel da det er dårlig med parkering muligheter rundt stadion fordi alle butikkene i nærområdet er åpne.

Hjemmelaget og nøytrale supportere bruker hovedinngangen i "bakken" og i klokkesvingen, mens bortesupportere bruker kun klokkesvingen. 

Vi sees på stadion!
0 Kommentar

6. Serierunde: Moss FK - Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019

På fotballens nasjonaladag reiser Haldenserne oppover i Østfold for et herlig lokaloppgjør. Foto: Halden Arbeiderblad

Ny tøff oppgave
Morgendagens motstander har stått på motsatt banehalvdel mange ganger de siste årene, senest i vinter da lagene møttes i treningskamp på Strupe KG. Den kampen vant de rød/hvite 4-1, men i morgen er det helt andre oppgaver som venter. Moss FK har hatt en svært god seriestart, og etter 5 kamper ligger mossingene på 2. plass med 9 poeng. Plassen bak ligger overraskende haldensere på, med 8 poeng på 4 kamper. Det er dermed duket for et voldsomt slag mellom to lag i god form.

Jevne kamper
Lagene var i samme divisjon og avdeling i 2014-2017, og kampen mellom lagene var ofte jevne og tette.  På de siste 7 obligatoriske kampene mellom lagene har man vunnet 2 hver, mens tre har endt uavgjort. Foran årets sesong har Moss gjort store endringer i spillerstallen, og med ny trener virker de å ha funnet serieformen etter en varierende vinter.

Nomell tilbake
Peder Nomell er tilbake fra skaden som holdt han utenfor kampen mot Bryne FK, så med kun langtidsskadde Björn Berglund og Marcus Sjømo Eriksson utilgjengelige er det stor kamp om plassene.

Vi håper mange haldensere tar turen til Melløs, og heier oss frem i kampen om nye poeng i morgen kl. 19:00.


0 Kommentar

Ny seier på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2019


Foto: Hans Petter Wille

A-laget tok imot Bryne søndag ettermiddag til en tøff batalje på Halden stadion. Den tradisjonsrike klubben fra Jæren har ambisjoner om å spille høyere i divisjonssystemet. Hjemmelaget hadde selvsagt ingen intensjon om å hjelpe Bryne med dette, og var klare for å gi de en knallhard kamp om poengene.

Kampen startet som Kent Bergersen så for seg, med et lavtliggende bortelag i en tydelig 4-5-1-formasjon. Gutta tok kommandoen fra start, og var det førende laget i hele førsteomgang. Selv om hjemmelaget førte det meste av banespillet, var tilskuerne på Halden stadion vitne til en sjansefattig omgang. Lagene gikk dermed til pause med stillingen 0-0.

Andreomgang fortsatte stort sett i samme spor, der bortelaget hadde noe mer ball enn de første 45.min. Allikevel evnet ikke Bryne å bryte ned et godt organisert hjemmelag. 

Det var derfor ikke ufortjent når innbytter Øystein Lundblad Næsheim satte inn 1-0 med pannebrasken. Det videre kampbildet bølget litt frem og tilbake til Youssef Chaib bestemte seg for å teste kruttet i støvlene. Chaib fyrer av fra distanse, og ballen suser inn i lengste kryss - mest sannsynlig årets mål på stadion. 2-0 ledelsen er også resultatet som står seg helt inn.

Ny god kamp fra hjemmelaget på Halden stadion. Vi håper dette fortsetter og gleder oss til kamp mot LSK onsdag 22.mai kl. 1800 på stadion.


KAMPFAKTA:

Kvik Halden FK - Bryne FK 2-0 (0-0)

Halden stadion

Tilskuere: 307

Gule kort: Sæter-Mehmeti, Næsheim (begge Kvik Halden), Wemberg (Bryne)

Mål:

1-0 Næsheim 78.min

2-0 Chaib 81.min

Kvik Halden FK Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Suka Suka), Engebretsen, Makiadi, Chaib, Narh(Næsheim), Krans(Agu)


0 Kommentar

5. serierunde: Kvik Halden FK - Bryne FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Til søndag er det endelig ny hjemmekamp igjen, og det gamle storlaget Bryne FK gjester Halden Stadion kl. 17.00. Foto: Halden Arbeiderblad
 
Ny tøff motstander
A-laget har hatt en svært god start på sesongen, med høydepunktet i forrige hjemmekamp. Med 2752 tilskuere på tribunen ble Fredrikstad FK beseiret 1-0 på Halden Stadion. Med poengdeling i bortekampene mot Sola og Hødd er laget fortsatt ubeseiret. I søndagens kamp på Halden Stadion er det Jærens stolthet, Bryne FK, som kommer på besøk. Bryne er et tradisjonsrikt lag, som før nedrykket fra OBOS-ligaen i 2016 hadde spilt 45 sesonger sammenhengende i Norges to øverste divisjoner. De har sølv i cupen fra 2001, og vant cupen så sent som i 1987.
 
Trenger publikumsstøtte
Seieren mot Fredrikstad FK er et godt bevis på hvor mye god publikumsstøtte betyr for spillerne, og alle som heiet frem laget bidro til å sende FFK hjem uten poeng. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti og resten av gutta håper du finner veien tilbake til Halden Stadion på søndag. «Støtten vi fikk i kampen mot FFK var enorm. Spillerne har snakka mye om dette i etterkant av kampen, og vi oppfordrer hele byen til å heie oss frem i søndagens kamp» forteller kapteinen.


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no


Samhold
Som vanlig kommer alle klubbens spillere inn gratis, og vi håper å fortsette å bygge videre på det gode samholdet vi har i klubben. G/J 2013 årgangen er maskotter og vil i pausen spille internkamp på banen, mens J 06/07 er ballhentere. Vi håper å se mange barn i Kvik Halden FK’s farger på Halden Stadion.
 
Tilnærmet fulltallig tropp
Ole Strømsborg var ute med skade i forrige kamp mot Hødd, mens både Peder Nomell og Marcus Moberg fikk smeller i mandagens rekruttkamp mot Idd. Likevell håper Kent Bergersen å ha samtlige spillere klare til søndagens kamp mot Bryne FK


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no

.
 
 
 
 


0 Kommentar

Kynningsrud er med videre i 2 nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Kynningsrud har vært en viktig samarbeidspartner for klubben i lang tid, og nå er det klart de er med videre i 2 nye år.

Øker engasjementet
Kynningsrud har de siste årene vært gullsponsor, og i den nye avtalen er det klart at de er med i to nye år. Kynningsrud er engasjerte både rundt a-lagssatsningen, men også rundt barn og unge. Blant annet heter 7'r banen på Sturpe nå Kynningsrudbanen.

Lokalt firma
Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Prefab, Eiendom og Fundamentering. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Klubben er svært takknemlige for at det gode samarbeidet med Kynningsrud fortsetter i minimum 2 år til. 


0 Kommentar

Vellykket Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mai 2019

Årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup ble nok en suksess, og alle de 120 lagene fikk spilt sine kamper ila helgen.

7'r og 9'r lørdag, 3'r og 5'r søndag
På grunn av endringen i lag- og banestørrelse ble i år Fredriksten Sparebank 1 Cup gjennomført med 7'r og 9'r kamper på lørdagen, mens de minste spilte sine 3'r og 5'r kamper på søndagen. På grunn av mange 9'r og 7'r lag gikk det kamper fra 09.00-19.00 på lørdagen, og selv med varierende vær var fotballgleden stor. På søndagen var været noe bedre, og de minste fikk spilt sine kamper fra 09.00-16.00.

Vellykket arrangement
Fredriksten Sparebank 1 Cup har de siste årene fungert veldig godt, og også årets utgave ble gjnnomført etter planen. En enorm dugnadsaktivitet, og en cupkomité som hadde alt under kontroll. I tillegg stilte Sparebank 1 med sine to maskotter Bruke og Spare. Disse gikk rundt på feltet store deler av dagen, noe som var svært populært.

Underholdning
Ved siden av fotballkampene var verdensmester i triksing, Adrian Krogh der både lørdagen og søndagen. Han holdt trikseshow, å lærte bort triksa til unge ivrige fotballspillere. På søndagen var sykkeltrikseren Eirik Ulltang også på plass, noe som gjorde at spillerne og tilskuerne hadde mer enn bare fotball å se på.

Klubben ønsker å takke alle lagene som deltok, og ikke minst alle frivillige som stilte opp som parkerings- og kioskvakter. I tillegg rettes en stor takk til a-lagsspillerne, J17, G19 og ungdomsavdelingen som stilte opp som dommere og loddansvarlige.

Vi takker for i år, og ønsker alle velkommen tilbake neste år.


0 Kommentar

Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2019

Mandag 24.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Selv med 250 plasser er det erfaringsmessig smart å melde seg på fort.

Utivdet fotballskole
2018-utgaven av Tine Fotballskole ble kåret til Østfolds beste Tine Fotballskole av NFF Østfold. Med dette friskt i minne ønsker vi å gi et enda bedre tilbud til barna. Derfor har vi bestemt oss for å utvide fotballenskolen med 1 dag. Dermed varer årets fotballskole fra mandag 24. til og med fredag 28. juni.

Påmeldingskjema finner her.


Tilsyn:
Tirsdag-fredag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-torsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-fredag .Fredag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 12:00. Fra 12:00 til 12:30 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:55.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2013 til og med 2007

Priser
Fotballskole: 1200,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1800, 3 barn: 2400)
Tilsyn: 250,- 

Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.


Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Fortsatt ubeseiret

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Mai 2019


A-laget la på vei mot Sunnmøre i dag tidlig for kamp borte mot Hødd. Hjemmelaget er et hardtsatsende lag som har ambisjoner om å spille høyere. Det er mindre enn syv år siden laget fra Ulsteinvik tok NM gull med overraskende seier over Tromsø IL.

Etter en sjokkstart på kampen hvor hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 2 minutter, klarte gutta å reise seg mesterlig. Vi tok tak i kampen og styrte det meste av banespillet men scoringen uteble. Lagene gikk dermed til pause med stillingen 1-0.

Tilskuerne hadde knapt fått tid til å sette seg til andreomgang da haldenserne fikk "hull på byllen". Et nydelig corner blir slått av Albert som treffer pannebrasken til Agu, og dermed er utligningen et faktum!
Vi gjør en god bortematch og kampen ender dermed 1-1.

Neste kamp for oss er søndag om ei uke hjemme mot Bryne FK med avspark kl.1700.

Kampfakta:

4.runde PostNord ligaen

Høddvoll

Tilskuere: 913

Mål:

1-0 Hasund 3.min

1-1 Agu 49.min

Kvik Halden FK:
David Paulmin, Filip Westgaard, Jakob Lund Dardan Sæter-Mehmeti, Chionso Agu, Albert Makiadi, Deni Hasanagic, Mathias Engebretsen, Kevin Krans (Marcus Moberg 70), Yousseff Chaib (Peder Nomell 85), Samuel Nahr (Øystein Næsheim 60)


0 Kommentar

I morgen starter Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Mai 2019

121 lag, over 200 kamper, masse smil, masse mål, i morgen starter endelig Fredriksten Sparebank 1 Cup

God planlegging
Fredriksten Sparebank 1 Cup sin arrangementkomité startet planleggingen allerede høsten 2018, og siden påmeldingen åpnet i november har man jobbet jevnt og trutt med arrangementet. Det har resultert i hele 121 lag, over 200 kamper, og klasser i alle aldersgruppene både på gutte- og jentesiden.

Kampprogram
Lørdagen vil bestå av de eldste barne i barnefotballen, og det vil være 2 9'r baner og 3 7'r baner med aktivetet på fra 09:00-19:00. Med andre ord blir første dagen en lang dag, hvor de eldste får spilt sine kamper. På søndagen kommer de minste barna til Strupe KG for å spille sine 3'r og 5'r kamper.  Mer informasjon og fullt kampoppsett finner du påwww.fredrikstensparebank1cup.cups.nu 

Om du ønsker å se ekte fotballglede, ta turen innom Strupe KG ila helgen. Vell møtt!


0 Kommentar

Seier mot Lokomotiv Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mai 2019


Foto: Halden ArbeiderbladFørste runde av årets NM gikk av stabelen i går da Lokomotiv Oslo gjestet Halden stadion. Dette var et nytt bekjentskap for haldenserne. Lokomotiv Oslo spiller til daglig i Norsk Tipping-ligaen, og det var dermed duket for et oppgjør hvor hjemmelaget var klare favoritter.


Hjemmelaget tok kommandoen fra start og var det førende laget fra start til slutt på den grønne, men humpete, gressbanen. Gjestene la seg lavt i 5-4-1 og forsøkte å nekte oss rom fremover i banen. Det var allikevel tydelig å se forskjellen i tempo med og uten ball, og bortelaget slet med å komme opp i ballfører, stenge rom og hindre hjemmelaget mulighetene til å finne spillere fremover i banen.

Det tok derfor ikke lang tid før Øystein Lundblad Nesheim endelig fikk hull på byllen og satt raskt inn to mål noe som også var pauseresultatet.
Andreomgang bar preg av tilsvarende kampbilde. Dardan setter inn 3-0, før unggutten Peder Nomell avslutter kampen med to scoringer. Kampen ender derfor 5-0 og avansement til cupens andre runde.

Hvem som blir motstander i 2.runden får vi vite førstkommende mandag.

Kampfakta:

1.runde NM

Kvik Halden FK - Lokomotiv Oslo 5-0(2-0)

Tilskuere: 301

Mål:

1-0 Næsheim

2-0 Næsheim

3-0 Sæter-Mehmeti

4-0 Nomell

5-0 Nomell

Kvik Halden FK
David Paulmin, Filip Westgaard (Niklas Fjellstad 70’), suka suka, Dardan mehmeti, Jakob Lund, Deniz Kaili, Mathias Engebretsen, kevin krans (Nomell 46’), youssef chaib (Uranik Seferi 65’ , marcus Moberg, Øystein Lundblad Nesheim.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline