Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Alaget møter Lokomotiv Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Apr 2019


Foto: Halden ArbeiderbladNy kamp for A-laget. Denne gangen er det første runde i NM som skal spilles. Vi får besøk fra Lokomotiv Oslo som til daglig spiller i Norsk Tipping ligaen. Avspark kl. 1800.

Onsdag sparkes NM i gang og for vår del blir det å stifte bekjentskap med et nytt lag. Lokomotiv Oslo tar turen til Halden stadion. 

Trener Kent Bergersen foran onsdagens oppgjør:

Etter at vår seriekamp mot Levanger i helgen ble utsatt pga flystreiken i SAS, er vi nå klare til å ta imot Lokomotiv  Oslo, som blir kalt ‘Loket’ i 1. runde av cupen.

Dette er en ganske ung klubb, som for 20 år siden ble stiftet av innflyttere til Oslo på en pub i Pilestredet. De spiller nå i 3 div. eller Norsk Tipping ligaen. Spillerne kommer fra hele Norge, og kun 3 av dem er fra Oslo.

Vi på vår side er lystne på et lite cupeventyr og er motiverte til å gjøre det vi kan for å komme oss videre til neste runde. Til denne kampen disponerer vi så godt som skadefri tropp, og kommer til å stille et sterkt lag.

Vi vet at ‘Loket’ er et vanskelig lag å bryte ned, så her må vi ha tempo og presisjon i vårt angrepsspill skal vi klare å skape sjanser å score mål.

Vi ser frem til ny kamp på stadion, og håper mange av dere som var her mot FFK tar turen tilbake for å støtte guttene frem til avansement i cupen.

God kamp, Heia Kvik!

Kent


Billetter tl kampen får du kjøpt enten i Kvik Halden FK appen eller https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Barn under 16 år gratis!

Voksne kr 100


0 Kommentar

Tusen takk, Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Apr 2019

Foto: Halden ArbeiderbladHele 2725 tilskuere møtte opp på stadion andre påskedag for å overvære lokaloppgjøret mellom hjemmelaget og FFK.

Begge lagene stod med 1 poeng etter første serierunde, og det var dermed duket for et fantastisk oppgjør i vårsola på Rødsjordet. 

Åpningsminuttene viste tidlig hvordan dette kampbildet skulle bli. Kampen bar nemlig preg av, som forventet, en dårlig gressbane, noe begge lagene tok hensyn til i måten man fremstod på. Selv om FFK hadde mye ball, så slet de i store deler av kampen å bryte ned et kompakt og hardtarbeidende Kvike-lag som forsvarte seg heroisk i 90 minutter. 

Haldensere var farlig frempå ved et par anledninger, men det var midtbanekriger Jiress Suka Suka som satte inn kampens første, og eneste mål halvveis i første omgang. Albert Makiadi slår et nydelig innlegg fra venstre der Suka Suka dukker opp på bakre stolpe og styrer headingen i mål. 

Haldensere fikk dermed kampen inn i sitt spor der de lå lavt og kompakt og kontret når de vant ball. Hjemmelagets heroiske innsats ga dermed  årets første trepoenger mot naboene fra Fredrikstad. 

Fantastisk å se så mange på tribunen i dag. Dere skapte nydelig ramme og ekstra gledelig var det å se mange haldensere til stede som en ikke har sett på stadion på en stund, tusen takk til dere alle!!

Kampfakta:

2.serierunde PostNord

Kvik Halden FK - Fredrikstad FK 1- 0 (1-0)

Mål:

1-0 Suka Suka (19min)

Kvik Halden FK: David Paulmin, Albert Makiadi, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg, Filip Westgaard, Kevin Krans (Agu), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic, Jiress Suka Suka, Samuel Nahr (Youssef Chaib).


0 Kommentar

FFK gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2019


Alt ligger til rette for et oppgjør med mye folk og spenning når Frdrikstad gjester Halden stadion andre påskedag til den andre serierunden i PostNord ligaen med avspark kl. 1800.

Vi står foran årets høydepunkt på Halden stadion. Selveste FFK kommer på besøk for å kjempe om tre poeng. Interessen er stor foran mandagens kamp. For hjemmelaget er det den første kampen på hjemmebanen etter opprykket i fjor høst til PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen foran mandagens match:

"Etter 2-2 og uavgjort i 1. serieomgang borte mot Sola, er det duket for første hjemmekamp for sesongen, og det er ingen hvem som helst som møter oss på stadion denne 2. Påskedag, det er nemlig seriefavoritten FFK.

Dette er en kamp vi blinket ut tidlig som et av årets store høydepunkt.

Noe av grunnen til det er jo at det er et lokaloppgjør, og at det trekker en del ekstra tilskuere til vår stadion.

Alt ligger til rette for en spennende aften på vår hjemmebane. Jeg tror vi skal klare å gi FFK en skikkelig tøff kamp om poengene. Vi gleder oss voldsomt til å måle krefter mot  FFK’s gutter.

Vi har 24 friske spillere å velge mellom, bare 18 får være med i troppen, og derfra skal det velges en første 11’er som skal gjøre jobben fra start. Ingen enkel jobb med den jevne gode troppen vi har nå.

Vi håper haldenserne virkelig fristes av en sånn ‘gobit’,  og møter opp i hopetall for å støtte oss og gir Fredrikstadsupporterne kamp på tribunene.

Vi lover å gi ALT for at poengene skal bli igjen i Halden!"

God kamp!

Kent


NB: Dørene åpner 1700. Vi oppfordrer folk til å være ute i god tid for å unngå kø. Vi sees på stadion!


0 Kommentar

Klare for Future Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2019Kvik Halden G14 og Haldenalliansen reiser til Gøteborg og FutureCup i påskehelgen. 

G2005  har 17 spillerene med på alliansen og dette laget stiller i eliteklassen. Breddelaget stiller i nettopp bredde klassen og de skal prøve seg mot dansk og svensk motstand. 

Spillerne gleder seg til en flott helg i Gøteborg med strålende sol og mye godt spill. Foreldre og søsken til spillerne valfarter også til storbyen og etter at stort og smått er telt opp er det bestilt bord til ca 60 stk tilskuere for bespisning i morgen kveld på påskeaften. 

Vi ønsker alle lykke til. Oppdatering på resultater vil komme underveis i turneringen.


0 Kommentar

Kvik Halden FK App - med billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Apr 2019

Klubben utvikler seg i voldsom fart, og det er med stor glede vi kan presentere Kvik Halden FK-appen

For a-laget
Appen er primært i forbindelse med klubbens a-lag, og foreløpig er det mulig å kjøpe billetter til alle lagets hjemmekamper. I tillegg har man oversikt over alle lagets kamper, og man kan bli bedre kjent med samtlige spillere.

Forhåndssalg av billetter
Appen gir deg som bruker en unik mulighet til å sikre deg kampbillett på forhånd. Biletten bestilles og bestales (via VIPPS) i appen, og det eneste du trenger er ta med deg telefon og vise billetten i appen til en billetør. Dette effektiviserer tiden du bruker i kø, samtidig som det gjør det enklere for våre billettører. Det vil foreløpig fortsatt være mulig å kjøpe billetter "i døra" på Halden Stadion som tidligere.

Under utvikling
Appen er helt fersk, og vil fortsatt i tiden fremover utvikle seg videre. Billetsalget er oppe å går, så du kan sikre deg din billett til mandagens kamp mot FFK allerede nå! I tillegg forsøker vi å få klart "beste spiller", slik at du som tilskuer kan stemme på hvem du mener er a-lagets beste spiller i kampen.

Vi håper på at mange benytter seg av appen. Ved tilbakemeldinger eller spørsmål, send epost til post@kvikhalden.no0 Kommentar

Leif Grimsrud blir Sølvsponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2019


Magnar Kristiansen(bildet), Daglig leder i Leif Grimsrud har i dag undertegnet avtale som gjør Leif Grimsrud til Sølvsponsor for Kvik Halden FK i sesongen 2019. Vi er veldig glade for støtten og tilliten Leif Grimsrud viser oss.

Partene har samarbeidet i lang tid. Dagens underskrift gjør at samarbeidet fortsetter videre også i den spennende 2019 sesongen hvor klubben ønsker å ta ytterligere steg på det økonomiske, administrative og sportslige plan.

"Leif Grimsrud AS er ledende maskin entreprenør i Østfold. I 2015 fikk bedriften en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud AS har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Bane og Anlegg. Bedriften satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Leif Grimsrud omsetter for ca. 605 millioner (2018) og har 210 gode kollegaer. Godt humør, arbeidsmiljø og stort fokus på involvering i alle ledd er noen av kjennetegn til bedriften. 

Leif Grimsrud har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i flotte lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus."

Vi takker ydmykt for støtten og gleder oss til å videre samarbeid.


0 Kommentar

Uavgjort i seriepremieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Apr 2019


Foto: Gunnar Paulsen, Halden ArbeiderbladA-laget serieåpnet borte mot nyopprykkede Sola i Stavanger. Kampen ble, som fryktet på forhånd, en tøff batalje mot et meget direkte og fysisk robust lag.

Haldensere møtte et lavtliggende hjemmelag som lå stramt og godt defensivt i sin vante 4-4-2. Bortelaget styrte det meste av banespillet og skapte også de største sjansene. Det var allikevel hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter et langt innkast, noe hjemmelaget var gode på. Kampbildet fortsatte som tidligere hvor haldensere styrte det meste. av banespillet og var det laget som "ønsket" å spille fotball. Det var derfor relativt ufortjent når Sola gikk opp i 2-0 etter sin andre sjanse, også det etter et innkast. Begge målene er noe Kent Bergersen har advart mot i forkant av kampen.

Etter 2-0 scoringen tok haldensere fullstendig kommandoen og var farlig frempå flere ganger. Det var derfor meget fortjent at bortelaget reduserte til 2-1 etter et skudd fra innbytter Youssef Chaib. Mot slutten av kampen satt Jakob Madsen Lund inn 2-2 etter en nydelig corner fra Albert Makiadi.

Kampen endte dermed 2-2 og poengdeling. 

Nå venter FFK mandag 22.april kl. 1800 på Halden stadion. 


KAMPFAKTA:

1. serierunde

Sola - Kvik Halden FK 2-2 (1-0)

Tilskuere: 282

Gule kort: Novak, Lilleås (begge Sola), Westgaard, Hasanagic (begge Kvik Halden FK)

Røde kort: ingen

Mål:

1-0 Idland 30.min

2-0 Svela 56.min

2-1 Chaib 59.min

2-2 Lund 74.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti(c), Lund, Westgaard, Hasanagic(Næsheim 73.min)Suka Suka(Chaib 56.min), Engebretsen, Makiadi, Krans, Narh(Nomell 56.min)


0 Kommentar

Seriestart borte mot Sola i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2019

Siste treningsøkt i forkant av morgendagens seriestart borte mot Sola er gjennomført på et solrikt Halden Stadion

Endelig!
Etter fjorårets opprykk er det endelig duket for seriestart, og a-laget skal allerede ut i fly i serieåpningen. Sola er motstanderlaget, og i morgen tidlig setter bussen kurs mot Gardermoen. Kampstart er 15:00, og hovedtrener Kent Bergersen har følgende tanker å dele med oss før kampen:

"Da er vi endelig klare for å spille om poeng igjen etter over 4 måneders oppkjøring.
 
Vi føler oss veldig klare, vi har fått trent godt, vi har hatt veldig lite sykdom og skader i oppkjøringen, og resultatene i treningskampene har vært gode, helt til vi fikk oss en skikkelig på trynet av Kjelsås forrige helg. Det gjør oss bare enda mer skjerpet inn mot seriestart!
 
Vår første kamp er mot et annet nyopprykket lag, Sola, på bortebane som er naturgress. Vi forventer en tøff kamp med mye dueller og et lag som er veldig direkte i spillet sitt. I tilegg er de gode på faste situasjoner, samt godt organisert defensivt. Dette må vi håndtere, samt sette vårt preg på kampen gjennom å få den inn i vårt spor.
 
Vi reiser til Sola med en solid tropp, kun langtidsskadde Bjørn Berglund og en kneskadet Marcus Sjømo er uaktuelle til kamp.

Lets the season start, we are ready!!"
 
Kent
 
 


0 Kommentar

Vellykket Kick Off for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Apr 2019

Det nærmer seg seriestart med stormskritt, og i går gjennomførte klubben Kick Off for a-laget i forbindelse med lørdagens sereistart mot Sola.

Fullspekket program
Kvelden startet ved at styreleder Bjørn Brevig ønsket velkommen, før dagens konferansier-team bestående av Ole Jacob Herft og Dj Øyvind Strøm tok over. Deretter ble klubbens G19- og J17 lag presentert før a-lagsspillerne ble applaudert inn på rekke og rad. Til slutt kom David og Deni som viste frem årets hjemmedrakt. Etter en kaffepause var det duket for prat med Kent Bergersen, Jørgen la Cour og kaptein Dardan. Videre var det foredrag fra isplasteret, før en signert utgave av årets hjemmedrakt med auksjonert bort til slutt.

Fullt lokale
Arrangementet ble holdt i lokalene til samarbeidspartner Fredriksten Hotell, og vi er svært takknemlige for at så mange ønsket å tjuvstarte årets a-lagssesong sammen med oss. Både samarbeidspartnere, supportere, frivillige trenere og lagledere samt familie var blant de over 100 skuelystne. Allerede om 2 dager sparkes årets sesong i gang, da Sola skal besøkes i Stavanger.

Bilder
J17 med hovedtrener Mathias Engebretsen

G19 med hovedtrener Jan Schönfelder

Thomas Fjellstad og Nordsjö Idé og design har sponset nye drakter til a-laget. Her avbildet med Deni og Dardan.

Anette Henning fra Berg Sparebank viser fornøyd frem drakten hun vant på draktauksjon.

Tusen takk til alle som samarbeidspartnere, friviligge, eldres, trenere og familie som bidro til å skape en fantastisk stemning, nå er det opp til gutta å prestere mot Sola i serieåpningen til lørdag.0 Kommentar

Invitasjon til klubbdommere i Sone Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Apr 2019


NFF Østfold inviterer til oppdatering av eksisterende klubbdommere vedr. offside som innføres nå i 12års klassen. Torsdag 11. april på klubbhuset. Dette er for alle klubbdommere i  Sone Halden.

Dømte du for klubben din i fjor både 5er og 7er kamper?? Da er du den rette til å møte denne kvelden. Her vil instruktøren gå gjennom hva som er viktig å huske på for deg som ønsker å dømme i år også.

Vi håper flest mulig som dømte i fjor ønsker å fortsette med det i år og. Vi trenger dere klubbdommere for å kunne gjennomføre barnefotballkamper her i Halden.

Kurset er for alle i Sone Halden.

Dato: 11.04.19

Kl.slett: 1800

Sted: Klubbhuset til Kvik Halden FK (2.etasje)

Instruktør: Djenan Saldo

For hvem: For alle klubbdommere i Sone Halden

0 Kommentar

Stygt tap i generalprøven

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Apr 2019


I en noe merkelig kamp på Grefsen stadion, ble haldensere sendt hjem med hele 6 baklengsmål. Dermed ble det ingen god opplevelse i den siste kampen før en reiser til Stavanger i neste uke.

Haldensere åpnet kampen klart best. Med stort ballinnehav og mange innlegg kom en til flere "nesten" muligheter innledningsvis. Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg. 

Den første store sjansen kom etter 17 min. Øystein headet etter et fint innlegg av Albert. Keeperen reddet til corner. Bare minutter senere var det Kevin sin tur. Mer eller mindre upresset fra 7-8 meter får han ikke headet ballen i mål etter nytt innlegg fra venstre side.

Ut av intet går Kjelsås opp i ledelse 1-0. En feilberegning av David der han ikke rekker å komme på en ball som blir slått i bakrom. Målet ser ikke ut til å prege haldensere. En fortsatte i samme spor og trykket Kjelsås mer og mer tilbake på sitt banehalvdel. Haldensere kom til mange innlegg og noen gode skuddmuligheter uten at det ble mål ut av det.

Kjelsås på sin side trengte ikke så mange muligheter i kampen. I det 40. min. var de på et sjeldent visitt på haldenseres banehalvdel. Når de først kom der, så visste de hvor målet sto. Et skudd fra 16 meter gikk ned i hjørnet utagbart for David og det sto 2-0.

Kjelsås kom noe mer inn i kampen nå og noen minutter senere blir et tilsynelatende ufarlig innlegg mot bakre stolpe blåst straffe på, når vi i noen sekunder var uoppmerksomme og misser på markeringen. Straffen scoret de på og 3-0 til hjemmelaget ble også pauseresultat. Haldensere gjør en bra omgang og er det førende laget i store deler av omgangen, men i fotball er det mål som teller. Der var Kjelsås ekstremt effektive.

Andre omgang var noen minutter gammel i det vi på nytt får erfare hvor fort en blir "straffet" på dette nivå. En Kjelsås spiller får dratt seg altfor lett forbi par av våre menn på vår venstre side. Et hardt innlegg blir satt kontant inn i mål bak David. 4-0 etter 49 minutter.

Denne omgangen var mer jevnspilt enn den første. Haldensere ga på ingen måter opp og brukte kampen til alt den var verdt. Vi fikk se noen fine kombinasjoner som ofte endte i innlegg. Inne i boksen kom vi dessverre ikke til de store sjansene. Nærmest var vi da vi traff tverrligger og da Samuel ropte på straffe etter en felling inne i boksen til Kjelsås.

Kjelsås på sin side scoret to ganger til. Et vakkert langskudd etter 60 min som en Kjelsåsspiller "limte" opp i krysset og et svakt involvering fra oss etter 79 spilte minutter gjorde at hjemmelaget vant kampen med meget stygge sifre. 

Haldensere fikk i denne kampen oppleve et meget effektivt hjemmelag som straffet oss knallhardt de få gangene vi gjorde feil eler var uoppmerksomme. Kjelsås har ambisjoner om å kjempe i toppen av sin avdeling og viste i lørdagens kamp hvordan det skal gjøres.

Kampfakta:

Kjelsås - Kvik Halden 6-0 (3-0)

Mål:

1-0 21. min.

2-0 40. min.

3-0 42. min.

4-0 49. min.

5-0 60. min.

6-0 79. min.

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Krans, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Næsheim, Narh.

Spilte også: Suka Suka, Agu, Thorvaldsen, Nomell, Moberg, Chaib.
0 Kommentar

Generalprøven mot Kjelsås

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Apr 2019


Foto: HAA-laget med kun en kamp igjen i oppkjøringen før det hele sparkes i gang. Kjelsås er lørdagens motstander på Grefsen stadion med avspark kl. 1200.

19. november startet oppkjøringen foran årets Postnord sesong. A-laget har gjennomført en god oppkjøring med lite skader og gode treningsforhold. Nå gjenstår lørdagens treningskamp mot Kjelsås. Et stabilt godt 2.div lag som vil gi oss en god pekepinn ei uke før seriestart.

Trener Kent Bergersen i forkant av kampen:

Da har vi kommet frem til generalprøven før vi starter seriealvoret, motstander er Kjelsås, kampen spilles på Grefsen Stadion.

Dette er en glimrende kamp for oss nå, her får vi testet oss mot et godt robust 2 div lag som har spilt på dette nivået så lenge jeg kan huske.

Her vil vi få alle svarene vi trenger nå før alvoret drar igang.

Vi ser virkelig frem til å komme igang nå, troppen ser veldig bra ut om dagen, og vi er alle(minus Bjørn) i fotballtrening nå, så vi kunne ikke ønsket oss mer.

Det er tøff kamp om flere plasser på laget, noe som gir god intensitet på treningene, og humøret er på topp!

Vi reiser til Oslo for forhåpentligvis å få de svarene vi ønsker oss før seriestart.

Kent


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline