Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Finaleseier for G15!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2019


Klubbens gutter 2004 kvalifiserte seg til finalen i OBOS seire mot Råde (12-0), Tune (4-0), Trosvik (5-1) og Borgen (9-1). I finalen ventet Ås, et lag som imponerte stort i sin pulje og som er ventet å kjempe helt i toppen av årets KM-serie.

Et fysisk sterkt Ås-lag gikk ut veldig aggressivt, og skapte litt trøbbel for de unge polkagrisene i åpningsminuttene. Men de klarte ikke å skape de store sjansene, og en jevn førsteomgang så ut til å ebbe ut i 0-0. Men haldensere fikk corner fra høyre, og foran mål kriget Mats Vik Pettersen inn 1-0.

I pausen ga trener Kent Hansen klar beskjed om å unngå balltap sentralt for å hindre farlige Ås-overganger. Det lyktes laget med, og etter pause var de rødhvite klart best. Vinterens løpetreninger har tydeligvis gitt uttelling, for de var haldensere som orket klart mest på den store banen i Østfoldhallen. Kaptein Johannes Waaler Lindquist raget høyest på en corner og skallet inn 2-0. Så var det Edmond Peci sin tur, han scoret sitt første mål for klubbe etter overgangen fra TTIF i vinter, med et fint langskudd fra 20 meter. Mot slutten av kampen kom Muharrem Merovci inn, og til tross for  noen ukers skadefravær, brukte han ikke mer enn noen minutter på å sette inn 4-0 etter en flott enkeltmannsprestasjon.

En solid gjennomført kamp av haldensere, og 17 spillere fikk bra med spilletid. Nå venter tre uker med finsliping av formen fram til seriestart i KM 23. april.


0 Kommentar

2-1 seier over Grebbestad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2019

foto: Kristian Bjørneby A-laget tok imot Grebbestad til dyst på Strupe KG i dag klokka 14:00. Det svenske laget rykket ned fra divisjon 1 i fjor, og burde vært en tøff men overkommelig motstander.

Kampen bar preg av en del slurv, spesielt førsteomgang, hvor tørt gress og vind gjorde forholdene vanskelige. Allikevel hadde gutta god kontroll og kom til flere muligheter, og defensivt slapp vi Grebbestad til lite. Det var likevel gjestene som skulle få det første målet. En sjelden visit på vår banehalvdel endte med straffespark og mål imot - noe ufortjent. Lagene gikk dermed til pause med 0-1.

Andreomgang startet noe bedre med litt høyere tempo og litt mindre slurv. For hvert minutt som gikk tok vi mer og mer over, og det var kun et tidsspørsmål for det første målet kom. 

Etter en del bytter var det Peder Nomell som fikk hull på den velkjente byllen, og satte inn 1-1 med sin første berøring på ballen. Vi fortsatte med å skape flere muligheter kunne gutta endelig juble for ledelse da Youssef Chaib satte inn sitt første mål for klubben. Kampen ender dermed 2-1. 

Kampfakta:

Kvik Halden FK Grebbestad 2-1(0-1)

Mål:

0-1 Grebbestad

1-1 Nomell

2-1 Chaib

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Albert Makiadi, Jakob Lund, Dardan Mehmeti, Ole Strømsborg (Suka Suka 45.), Filip Westgaard, Deni Hasanagic (Kaili 75.), Mathias Engebretsen (Agu 70.), Øystein Lundblad Nesheim (Moberg 70.), Kevin Krans, Samuel Nahr (Peder Nomell 70.)


0 Kommentar

Jenter13 vinnere av OBOS cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2019

Kvik Halden J13 med overbevisende seier i dagens OBOS finale i Østfoldhallen.

Trener Lars Erik Pettersen skriver følgende:

Kvik Jenter 13 hadde fire seire av fire mulige i sitt puljespill og var klar for finale mot Skjeberg i Østfoldhallen. Skjeberg er et lag vi har møtt flere ganger tidligere og da har vi slått de ganske greit.

Siden i sommer har Skjeberg fått ny trener, flere nye spillere og satser hardere. Det merket vi også i dag. Skjeberg har løftet seg mange hakk og de var «på» fra første stund. De hadde spillet de første 5 til 10 minuttene og spillet forgikk på vår banehalvdel. Etter ca 10 minutter fikk vi en corner som går via keeper og vi leder 1-0.  Herfra og ut kampen var Kvik det beste laget og vi overtok spillet mer og mer. I 23 minutt blir det 2-0 og det er stillingen til pause.

Vi starter 2. omgang med et nytt mål og vi leder 3-0. Andre omgang er bedre enn 1. omgang for Kvik sin del og vi er mer «på». (Tror Skjeberg hadde en sjanse på mål i løpet av hele 2. omgang og det var et stolpeskudd. )Vi har mange sjanser i andre omgang og mange gode løp på kantene og skaper mange situasjoner foran mål. I 27. minutt får vi inn enda et mål og vi vinner komfortabelt 4-0. Målscorere i dag var Cajsa (3) og Maren (1). Assister Melissa og Eline.

Hele laget i dag gjør en bra innsats i dag. Forsvaret vårt er gode på å pakke inn spissen til Skjeberg, men vi merker nå at vi blir utfordret mer på fart og det fysiske i forhold til tidligere. Skal vi holde tritt framover må vi fortsette det gode arbeidet vi gjør på trening med høyt tempo, raske omstillinger og tøffe dueller.

Vi gratulerer!!


0 Kommentar

Grebbestads IF står for tur

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Mar 2019


Foto: UkjentA-laget spiller sin siste treningskamp på hjemmebanen før det hele braker løs om to uker borte mot Sola. Haldensere møter det svenske laget Grebbestad til lørdagens oppgjør med avspark kl. 1400.

Svenskene spilte så sent som i fjor i division 1 i Sverige men måtte etter utrolig spennende siste serierunde ta den tunge veien ned til division 2(3.div Norge). Etter en del utskiftninger i vinter både på trener og spillersiden, har laget fra Grebbestad gjort det brukbart i treningskampene hittil. 

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

"Ny svensk motstand står for tur på Strupe KG i Grebbestads IF.

Etter nedrykket i fjor satser de på å komme seg opp igjen til nivå tre. Den siste uken har de signert en franskmann og en portugiser, så det blir spennende å møte de.

Av treningskamper kan jeg opplyse om at de i vinter har spilt 0-0 mot Oddevold, som vi slo 3-0 for et par uker siden.

Vi gleder oss til ny kamp, og stiller en bortimot skadefri tropp.

Vi fikk en veldig bra test mot Ljungskile på mandag, og håper å fortsette å utvikle oss videre fra den kampen.

Det nærmer seg seriestart og mange spillere er ivrige på å vise at de ønsker en startplass når serien begynner, så jeg har tro på en intens og fartsfylt kamp hvor vi presterer minst på det nivået vi har vært på tidligere i vinter.

Møt opp og støtt laget i siste treningskamp på Strupe, før vi tar turen til Oslo og møter Kjelsås den 6.april.

Kent"


0 Kommentar

Vil du bidra på Halden Stadion?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mar 2019

A-lagets opprykk til 2. divisjon gjør at arrangementet med hjemmekamper på Halden Stadion må forbedres. Vil du være med å bidra?

Frivillig arbeid
Klubben har allerede mange frivillige i sving under arrangementet på a-lagets hjemmekamper, men søker i forkant av årets sesong enda flere til å hjelpe til med de mange oppgavene. Blant oppgavene det trengs hjelp til er banevakt, loddselger, billettør, kioskvakt m.m., og vi håper du vil hjelpe til med å skape gode arrangement for våre tilskuere og gjester.

Åpent informasjonsmøte
4. april kl. 18:00 vil det holdes et informasjonsmøte på klubbhuset for interesserte. De som bidrar kommer selvfølgelig gratis inn på den aktuelle kampen, og om man ønsker å bidra 5 ganger eller mer får man sesongkort slik at man kommer gratis inn på resterende kamper.

Ved spørsmål, kontakt daglig leder Haris Juklo på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

2-2 mot Ljungskile

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Mar 2019Foto: HA
Haldensere rystet bortelaget med en tidlig 2-0 ledelse. Svenskene kom tilbake med en scoring i hver av omgangene og dermed endte mandagens kamp 2-2. En kamp som vil bli husket for høy intensitet og mange harde dueller.

Bortelaget kom best i gang denne mandags kvelden. De presset høyt i starten og haldensere hadde noen utfordringer innledningsvis til å finne ut av hvordan en skulle spille motstanderen lavere i banen. 

Med mye vilje og trøkk håpet bortelaget å sjokkåpne på Strupe kunstgress, noe de delvis lyktes med i starten av kampen, dog uten å komme til mer enn en sjanse.

Hadensere har som kjent vært meget effektive i treningskampene i vinter og trengte ikke mer enn en sjanse til å gå opp i ledelsen etter 10.min ved Dardan Sæter-Mehmeti. Bare noen minutter senere ble Samuel Narh felt innenfor 16 meter noe som resulterte i straffe til hjemmelaget.

Som så mange gange før var Øystein Næsheim sikker fra straffemerket og sendte haldensere i en 2-0 ledelse. En skikkelig pang åpning fra hjemmelaget.

Ljungskile var noe rystet, men laget fra andre siden av grensen hadde noen hurtige angrepspillere som var farlige frempå uten å komme til noen nevneverdig avslutning. Kampforløpet midtveis i omgangen var i stor grad sentralt i banen med mange harde dueller og en noen gule kort til hvert av laga.

I det vi gikk inn i omgangens siste ti minutter greide Ljungskile å utnytte et uoppmerksom hjemmelag og reduserte til 2-1 noe som også sto seg ut omgangen.

Andre omgang startet noe roligere. Begge lag brukte noe tid til å få satt sitt preg på kampen uten at noen av lag fikk noen overtak. Spillet fortsatt å bølge frem og tilbake og det fortsatte å smelle i duellene begge veier.

Et kvarter ut i omgangen fikk bortelaget utligningsmålet sitt etter en flott avslutning på et innlegg fra venstre side hvor hjemmelagets spillere muligens var noe passive i forkant av innlegget.

Kampen levde hele veien ut. Begge lag ville mye uten at noen av lagene kom til noen klare sjanser. For hjemmelaget var nykommeren Youssef Chaib nærmest med et langskudd som strøk like over tverrligger.

Et uavgjort resultat mot et godt svensk lag bare noen uker før det hele sparkes i gang må vi si oss fornøyd med. Vi har hittil møtt gode 2.div motstandere i FFK, Moss, Oddevold og senest Ljungskile ,der vi viser at vi absolutt har noe på dette nivået å gjøre.

Nå gjelder det å finpusse formen inn mot seriestart og første seriekamp mot Sola. Før det skal det spilles to treningskamper til mot Grebbestad førstkommende lørdag på Strupe med avspark kl 1400 og generalprøven mot Kjelsås i Oslo lørdag 6.april.

Takk til alle dere som kom for å se på!

Kampfakta:

Kvik Halden FK - Ljungskile 2-2 (2-1)

Tilskuere ca: 200

Mål

1-0 Sæter Mehmeti (10.min)

2-0 Næsheim (17.min)

2-1 Westemark (37.min)

2-2 Øy (57.min)

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Krans, Narh, Næshei,m.

Spilte også: Moberg, Nomell, Suka Suka


0 Kommentar

Ljungskile gjester Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2019


Foto: Halden ArbeiderbladMandag kveld kommer Ljungskile til Strupe for å møte vårt A-lag som hittil har hatt sterke resultater i oppkjøringen. Det svenske laget har som mål å kjempe helt i toppen av Divisjon 1 i Sverige og det er dermed et sterkt lag som gjester Strupe. Kampen vil gi oss en god referanse noen uker før sesongstart.

Trener Kent Bergersen skriver følgende til redaksjonen:

"Etter en solid 3-0 seier mot svenske Oddevold forrige helg, tar vi imot divisjonskollegaen deres Ljungskile SK til kamp på Strupe mandag kveld kl. 19.30.

Det blir nok en tøffere oppgave en vi fikk forrige helg, de har sterke resultater i vinter, og har som mål å rykke opp til Superettan dette året.

De kommer solbrune og fine til Halden etter en ukes treningsleir i Tyrkia.

Vi har hatt nok en god treningsuke, og de aller fleste er på beina og klare til å jobbe med å utvikle oss enda litt til før seriestart.

For første gang siden overgangen til oss fra FFK blir Youssef Chaib involvert i en A kamp, det ser vi frem til.

Vi har 6 seire og ett tap så langt i vinter, 17-5 i målforskjell.. Det er solid! Vi ønsker å gjøre en ny solid kamp og få testet ut det vi jobber med mot et godt lag.

Møt opp og støtt guttene!

God kamp!"

Kent


Kampstart kl. 1930, vi håper å se deg der!


0 Kommentar

Første cup for 2013-årgangen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019

Klubbens G/J 2013 lag har i dag spilt sin første turnering noen sinne.

Helt siden september i fjor så har ca. 25 gutter og jenter født i 2013 trent regelmessig på Strupe.  Kombinasjonen «cowboy og indianer», krabbesisten», «hermegåsa», «spill 2 mot 2» og ikke minst masse avslutninger mot mål har gitt resultater!  I helgen deltok Kvik Halden FK med hele fem lag i Lervik IF Big Cup – og dette var den første turneringen for disse barna.  

Dette var en såkalt «3v3» cup – og det innebærer at alle barna får masse «touch» på ballen.  Glede og moro på banen resulterer alltid i masse scoringer – og det gjaldt også for denne herlige gjengen ikledd de legendariske røde og hvite stripete draktene for første gang!  Når man spiller kamp i Fredrikstad-området så er det en ære å bli kalt en «polkagris» - man vet jo at de er misunnelige på våre drakter!  

Dagens innsats vil garantert inspirere til ytterligere treninger og kamper; og «Fredriksten Cup» på Strupe er neste cup hvor den lokale fansen kan se disse unge håpefulle barna fra Kvik Halden FK.


0 Kommentar

Vellykket "minileir" for G2009

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019


Denne helgen (23.-24.mars) arrangerte Kvik gutter 2009 sin egen lille treningsleir. Denne ble gjennomført på Strupe med overnatting i FFO-bygget. 

Treningsleiren startet lørdag kl 14 med innlosjering, etterfulgt av spillermøte med fruktservering hvor lagregler, samhold, holdninger på feltet og taktikk med spilleforståelse ble diskutert og nedskrevet. 

Etter ca. 2 timer terping på feltet, ble en god varm dusj og pizza en en god overgang. Deretter fikk vi besøk av A-lagets egen Mathias Engebretsen, som fortalte om sin karriere og opplevelser som spiller. Forøvrig hans beste minne var cupseieren over Godset med Kvik for et par år siden. 

Kvelden ble avsluttet med film på lerret, EM-kvalik Spania-Norge, AirHockey, biljard, fusball, kort og sjakk. 

Gutta våkna tidlig søndag morgen klare til nye utfordringer. Etter frokost og nedrigging, var våre tre 7er lag klare til tre treningskamper. Her var Borgen og Berg 08 og 09 hyggelige sparringspartnere nå en måned før seriestart. Kvikgutta viste virkelig utbytte av lørdagsøkta og spilte tildels fantastisk fin fotball. 8 av 9 mulige seiere er mer en godkjent også resultatmessig. 

Hyggelig var det også at klubben stilte med åpen kiosk, som bidro med å skape en fin sosial ramme på hele arrangementet.  


0 Kommentar

G16 til 2.runde i NM!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019


Klubbens G16 lag tok i mot Bækkelaget til første runde i NM søndag ettermiddag på Strupe. I ufyselig vær var det spillet G16 gutta viste som varmet.

De første 5 minuttene var ganske jevnspilt, med et par sjanser begge veier. Så tar hjemmelaget mer og mer over og styrer kampen den første halvdelen av omgangen, men sjansene uteblir. Bækkelaget jobber seg inn i kampen og har et par farlige kontringer før haldensere tar tilbake kontrollen mot slutten av omgangen i en omgang som ender uten mål.

Etter pause fortsetter hjemmelaget det gode spillet, til tider er det nå klasseforskjell. Et kvarter ut i omgangen scorer Isa et vakkert mål etter en fin flikk fra Andreas. Kvik fortsetter å ha kontroll og skaper flere sjanser dog uten uttelling.
Ut av mer eller mindre intet og mot spillets gang får Bækkelaget en scoring. De utnytter et svakt tilbakespill og utligner nådeløst. Slutten av omgangen bærer preg av stress fra begge lag, der begge lag vil mye, men sjansene settes ikke og det er klart for ekstraomganger.

Den første omgangen er veldig lik avslutningen på andre omgang og ebber ut uten scoring.
Den andre ekstraomgangen går mot slutten når Isa scorer sitt andre for dagen etter godt gjennomspill av Gustav, 2-1 til haldensere og avansementet er sikret!

All honnør til samtlige gutter som bidro på og utenfor banen. Dette var en lagseier!

Vi gratulerer G16 med avansementet.


0 Kommentar

Ny medlemsfordel

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019

Siden medlemskampanjen ble satt i gang på fredag ser klubben allerede en positiv effekt

Ny fordel
Støtvig Hotell ble en samarbeidspartner av klubben tidligere i vinter, og nå ønsker også de å være med å tilby klubbens medlemmer en fordel. Denne medlemsfordelen vil være dynamisk i pris, da Støtvig Hotell hele tiden jobber med å være best på pris. Medlemmene kan derfor ta direkte kontakt med Nicolai Olsen (nicolai.olsen@stotvighotel.com) for medlemspris/medlemstilbud..

Les mer her


Hvorfor bli medlem?
Kvik Halden FK har gjennom de senere årene vært blant Østfolds største i antall aktive medlemmer. Likevel er det flere andre klubber i regionen som har større medlemsmasse. Nå ønsker vi å bli størst i Østfold på antall medlemmer! Per 21/2 2019 har vi 708 medlemmer, og vi har satt oss som mål å passere den magiske grensen på 1000,- medlemmer. Vi håper derfor du vil være med å eie Østfolds største klubb.

Les mer her


Medlemsfordeler
Gjennom å være medlem i Kvik Halden FK ønsker vi i samarbeid med våre samarbeidspartnere å tilby deg tilbudene nedenfor. Tilbudene gjelder ved fremvisning av klubbens medlemdskort. 

Les mer her


YX 7 ELEVEN ROKKEVEIEN
BERG SPAREBANK
G-MAX DIKEVEIEN 
Pizzabakeren
Jensen & Scheele
Støtvig Hotell

Flere fordeler kommer i løpet av kort tid. Om din bedrift ønsker å være en samarbeidspartner av klubben, send epost til haris@kvikhalden.no

Les mer her


0 Kommentar

Halvorsen tildelt NFF honorære lederstipend

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Per Gunnar Halvorsen ble hedret på dagens kretsting.

På dagens kretsting til NFF Østfold ble Per Gunnar Halvorsen tildelt NFFs honorære lederstipend. Diplom ble utdelt av Silje Vaadal som sitter i NFFs forbundsstyre. Stipendet tildeles personer som har utmerket seg med lang og tro tjeneste for klubb som leder, lagleder, trener eller i annet frivillig verv. Klubben gratulerer Per Gunnar med den ærefulle prisen fra Norges Fotballforbund!

Vi gratulerer med prisen.


0 Kommentar

3-0 seier mot Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019


En av dagens målscorere, Filip WestgaardA-laget reiste lørdag formiddag til Uddevalla for årets syvende treningskamp mot Oddevoll. Dagens motstander spiller på tilsvarende nivå som oss, så dette skulle bli en fin test for haldensere.

Haldensere tok kommandoen fra start, og var det førende laget. Det var derfor ikke ufortjent da Albert fikk straffe tidlig i førsteomgang, som ble satt sikkert i mål av Øystein. Scoring nummer to ble signert Filip Westgaard som ble satt inn på bakre stolpe. Lagene gikk dermed til pause med en komfortabel 2-0 ledelse til haldensere

Andreomgang startet ganske likt, men tempoet i kampen falt gradvis utover i matchen. Gledelig var det allikevel at unggutta kom inn og leverte varene.

Deniz Kaili serverte nyervervelsen Samuel Narh et nydelig innlegg på bakre stolpe som ble satt kontant i mål med hodet. Det var også dagens siste scoring og det endte derfor med en solid 3-0 seier.

Kampfakta:

IK Oddevold - Kvik Halden FK 0-3(0-2)

Mål:

0-1 Næsheim

0-2 Westgaard

0-3 Narh

Kvik Halden FK: David Paulmin, Albert Makiadi, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg (Suka Suka) Filip Westgaard (Narh), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Thorvaldsen), Moberg (Fjellstad) Peder Nomell (Krans) Øystein (Kaili)


0 Kommentar

NM kamp på Strupe i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Klubbens G16-lag har gjennom godt spill i OBOS-Cup kvalifisert seg til NM, og i morgen kl. 16.00 spilles 1. runde av NM på Strupe KG.

God vinter
G16 har hatt en meget god start på årets sesong, og har fortsatt til gode å tape en kamp. Vi vant gruppen vår i OBOS cup uten å avgi et eneste poeng. Den største prestasjonen kom i 6-4 seieren mot Trosvik, da det offensiv spillet var strålende. Utover har også det defensive begynt å sitte bedre, og vi har holdt nullen to kamper på rad.

Ukjent motstander
Hovedtrener Eirik Horvath sier følgende om morgendagens kamp: "Vi vant nylig semifinalen i OBOS cup, så vi har også en finale som venter der utover i mars motstanderen i NM er Bækkelaget. Det er et lag vi ikke vet altfor mye om, annet enn at det er et godt fotballag. Vi har stor tro på egne ferdigheter og skal angripe kampen ved å spille vårt eget spill, jeg er sikker på at det blir en underholdende fotballkamp!"

Det vil bli åpen kiosk fra 12.00, da det spilles kamper for klubbens G14 lag både 12.00 og 14.00. Dermed har du muligheten til å tilbringe søndagen med masse ungdomsfotball på Strupe KG i morgen (pga værmeldingene vil det bli satt opp partytelt i forbindelse med kiosken). 


0 Kommentar

Før oppgjøret mot IK Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget tar turen til Uddevalla for å møte Oddevold til lørdagens treningskamp på Rimnersvallen i Uddevalla med avspark kl. 1400. Trener Kent Bergersen har tilnærmet skadefri tropp til disposisjon foran lørdagens oppgjør.

Etter tre seiere på rad mot Moss, FFK og Tønsberg går A-laget inn i siste forberedelsesfase foran årets sesong. Med nysigneringen Samuer Narh, fikk en på plass en komplett A-stall. Samtidig som Samuel kom inn i troppen ble det klart at fjorårets toppscorer på jr.laget Niklas Fjellstad blir en del av årets A-stall. Gode prestasjoner gjennom hele vinteren har gjort at unggutten blir en del av årets A-tropp. Vi gratulerer!

Oddevold fotboll kommer til kampen med tre seiere på rad og med null inslupne mål på de tre treningskampene. Historisk sett har oppgjørene mot Oddevold alltid vært meget spennende med to jevngode lag. 

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

Etter fri forrige helg går vi nå inn i siste periode med treningskamper. Denne helgen tar vi turen over grensa til Uddevalla og spiller mot Oddevold, et lag som vil gi oss gode referanser. Oddevold spiller på samme nivå som oss

Vi har nå fire treningskamper igjen, og de må brukes godt. Med signeringen av angrepsspiller Samuel Narh, som sist spilte på nivå to på Kypros, er stallen komplett. Nå blir det viktige treninger og kamper fremover for å få på plass hvilke spillere som vil utgjøre laget fremover, og strukturen vi vil opptre i.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Vi har en langtidsskadet Bjørn Berglund som er ute. Eirik Horvath(lår) og Thomas Johansen(hofte)er også uaktuelle til kamp i helgen. For Youssef Chaib kommer kampen noe tidlig. Han vil muligens spille sine første minutter kommende uke. Chinonso Agu spilte kamp tidligere denne uken og vil stå over morgendagens kamp. 

Vi ser frem til en tøff test mot Oddevold, og skal gjøre det vi kan for å prestere godt å vinne kampen!

 Kent


0 Kommentar

På vei mot Østfolds største klubb!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019

Vil du være med å bli en del av Østfolds største fotballklubb? Da kan du melde deg inn i Kvik Halden FK.

På vei mot 1000 medlemmer
Kvik Halden FK er den klubben i Østfold med flest aktive spillere, men vi er ikke størst i antall medlemmer. Nå ønsker vi å ta opp kampen med de andre klubbene, om å bli den klubben med flest medlemmer. Å være medlem av klubben gjør at du er med å eier klubben, samtidig som du har stemmerett på klubbens årsmøte. I tillegg bidrar du med en meget god økonomisk støtte til klubben. Gjennom å være medlem får du mange fordeler av våre samarbeidspartnere.

Les mer her


Hvorfor bli medlem?
Kvik Halden FK har gjennom de senere årene vært blant Østfolds største i antall aktive medlemmer. Likevel er det flere andre klubber i regionen som har større medlemsmasse. Nå ønsker vi å bli størst i Østfold på antall medlemmer! Per 21/2 2019 har vi 708 medlemmer, og vi har satt oss som mål å passere den magiske grensen på 1000,- medlemmer. Vi håper derfor du vil være med å eie Østfolds største klubb.

Les mer her


Medlemsfordeler
Gjennom å være medlem i Kvik Halden FK ønsker vi i samarbeid med våre samarbeidspartnere å tilby deg tilbudene nedenfor. Tilbudene gjelder ved fremvisning av klubbens medlemdskort. 

Les mer her


YX 7 ELEVEN ROKKEVEIEN
BERG SPAREBANK
G-MAX DIKEVEIEN 
Pizzabakeren
Jensen & Scheele

Flere fordeler kommer i løpet av kort tid. Om din bedrift ønsker å være en samarbeidspartner av klubben, send epost til haris@kvikhalden.no

Les mer her


0 Kommentar

Gjennomført grasrottrenerkurs del 1

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019

Klubben har som mål å bidra til å rekruttere og utvikle lokale trenere, og i går ble siste del av grasrottrenerkurs del 1 avsluttet på Strupe.

God oppslutning
Grasrottrenerkurs del 1 startet på søndag, og hele 13 deltagere var tilstede på kurset. Klubbens trenerveileder, Lars Petter Brevig, arrangerte kurset, som var gratis for trenere fra alle byens klubber. Svært gledelig var det å se at alle byens klubber var representert ved kurset, som bestod av én fra Idd SK, tre fra TTIF, 3 fra Berg IL og 6 fra Kvik Halden.

Fornøyd veileder
At det ble innført e-læringskurs i regi av NFF i fjor har bidratt til å senke terskelen for trenere til å melde seg på grasrottrenerkurs. "Det har vært to lærerike og givende samlinger med trenerne fra alle byens klubber. De har forberedt seg godt gjennom e-læringskurset før og mellom samlingene, som har bidratt til gode faglige diskusjoner på samlingene. I tillegg har de vist læringsvilje og gjennomført gode praksisøkter."


0 Kommentar

Nesten 100 lag påmeldt - utvidet påmeldingsfrist til Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mar 2019

To uker igjen til Fredriksten Sparebank 1 Cup, og nesten 100 lag er påmeldt. Vi utvider påmeldingsfristen til fredag 26.4 og håper flere lag kommer til.

Hele barnefotballen
Fredriksten Sparebank 1 Cup er en turnering for alle årgangene i barnefotballen, og det er både gutte- og jenterklasser fra 2013-2007 årgangen. Dermed skal det spilles både, 3'r, 5'r, 7'r og 9'r fotball på Strupe Kunstgress ila turneringen. Fredriksten SpareBank 1 Cup arrangeres den første helga i mai hvert år, og i år skjer det for 31. gang. Med godt over 100 påmeldte lag hvert eneste år er det yrende liv og stor idrettsglede på Strupes 15 000 kvadratmeter med kunstgress gjennom hele helga.

Egen nettside
Turneringen er vokst seg til å være et så stort arrangement at det har fått egen nettside. Den kan du besøke her:
https://fredrikstensparebank1cup.cups.nu/2019/


Praktisk informasjon
Sted: Strupe kunstgress i Halden
Dato: 4. - 5. mai 2019
Årsklasser: Jenter og gutter født 2007 (12 år) - 2013 (6 år).

3v3 (født 2013 og 2012):
- 15x22meter stor bane med nett rundt hele - Ballen er alltid i spill!
- Påmeldingsavgift: 500,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 5 kamper på 1x8 minutter
- Alle kampene spilles trolig søndag 5. mai
- NB: Mixlag er lov.

5er (født 2011-2010):
- Påmeldingsavgift: 1000,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 1x20 minutter
- Alle kampene spilles trolig søndag 5. mai

7er (født 2009 og 2008):
- Påmeldingsavgift: 1200,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter
- Alle kampene spilles trolig lørdag 4. mai

7er (født 2007):
- Påmeldingsavgift: 1200,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter
- Alle kampene spilles trolig lørdag 4. mai

9er (født 2007):
- Påmeldingsavgift: 1200,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter
- Alle kampene spilles trolig lørdag 4. mai


0 Kommentar

Komplett a-stall

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2019

Med Samuel Narh sin signatur i går, er årets a-stall komplett. (Foto: Halden Arbeiderblad)

Mange lokale
Årets stall ble komplett med gårsdagens signering, og av 25 spillere er hele 12 spillere haldensere. I tillegg er spillere som Dardan, Björn, Suka og Øystein nærmest å regne som haldensere, da de har bodd her over flere år. Dermed er det mange lokale spillere å se i årets a-stall. Ved siden av disse er 5 spillere fra nærområder i Østfold, noe som er svært gledelig mtp på klubbens målsetting om å utvikle unge lokale spillere.

Fornøyd sportssjef
Med komplett a-stall en drøy måned før seriestart er sportssjef Haris Juklo fornøyd. "Vi er fornøyd med sammensetningen av stallen, da det gir oss flere strenger å spille på. Vi har bevisst brukt tid, for å finne riktige spillertyper som passer inn i spillegruppa. Samtidig har det vært en utfordring å finne spillere som passer inn i klubbens rammer. Viktig å samtidig ivareta våre egne unge spillere, og vi føler med årets tropp vi har mulighet til å utvikle videre. Totalt 21 spillere er fra Østfold eller har bodd i Halden over tid, dette er vi svært fornøyd med."


0 Kommentar

Samuel Narh klar for klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2019


Samuel Narh (t.v) har nettopp signert en kontrakt som binder han til klubben frem til sommeren.

Kommer fra Kypros
Samuel (24) har de to siste sesongene spilt Meap Nisou i kypriotisk 2. divisjon. Før det spilte han i Vidar, og han er opprinlig fra Egersund. Samuel er angrepsspiller og er dermed den siste brikken hovedtrener Kent Bergersen har ønsket å få på plass i a-stallen. Björn Berglund er som kjent ute med skade frem til høstsesongen, og at Samuel kommer inn er dermed for å øke konkurransen på spissplassene.

Fysisk spiller 
Samuel er en fysisk spiller, som både er hurtig og sterk i kroppen. Han viste seg frem på prøvespill tidligere i vinter, og scoret som mange vet det første målet i 2-0 seieren over Fredrikstad FK.

Fornøyd Bergersen
Hovedtrener Kent Bergersen er godt fornøyd med å a-stallen komplett en drøy måned før seriestart. "Vi har fått på plass riktige typer i rett posisjoner. Det er stor konkurranse på mange plasser, og vi har ulike spillertyper som gir oss ulike valgmuligheter ift hvordan motstanderlagene spiller."


0 Kommentar

Flere samabeidspartnere forlenger sine avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mar 2019


Flere av våre trofaste samarbeidspartnere forlenger sine avtaler med klubben. Vi er veldig takknemlig for den positive trenden blant de bedriftene som velger å støtte oss videre. Det gir oss muligheten til å bli enda bedre på sette vår visjon "Med bredde mot toppen" ut i livet.

Her følger presentasjon av samarbeidspartner som har den siste tiden forlenget sine avtaler:


Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere. Vi tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og spesialområdene: sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.


Familien Larseng er en skikkelig Kvikefamilie! Både Petter og kona Cecilie er store bidragsytere som trenere og lagledere, og begge barna deres spiller i klubben og går på Halden Akademiet. I tillegg til å bidra på feltet er Tannlege Petter Larseng sponsor i klubben, som skiltsponsor på Strupe.Selskapet ble etablert i 1999. I 2004 fusjonerte selskapet med NetBusiness Systems. I 2006 kjøpte Logiq selskapet EE-nett AS, for deretter innfusjonere selskapet to år senere. I 2009 kjøpte selskapet Finfo Information AB og endret så navn til Logiq Sweden AB. Selskapet i dag leverer i dag varekatalogtjenesten Finfo. 2017 kjøpte selskapet Relenda og ga det navnet LogiqPay, her leveres  tjenester for fakturafinansiering.

Siden 2009 har selskapet hatt en solid organisk vekst og skal innen 2019 omsette for over 100 millioner.GP Dataservice AS (tidligere Dataservice AS) ble etablert i 1989 og er i dag en av de største i sin bransje i Østfold. Vi er lokalisert i Halden, men har hele fylket som markedsområde.

Vår visjon er å «bidra til at du lykkes». Tanken er enkel: lykkes du, så lykkes vi. Våre tre viktigste verdier er: Profesjonell, engasjert og dyktig. Måten vi handler på både i møtet med våre kunder og våre kolleger, skal kunne prøves mot disse verdiene.


Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Alle medlemmer i Kvik Halden FK får medlemspris ved å handle pizza hos Pizzabakeren Halden0 Kommentar

Årsmøtet unna i full fart!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2019


Årsmøtet onsdag kveld bar preg av positivitet i en klubb som er i medfart. De sportslige resultater både i ungdoms og senioravdelingen i tillegg til en velfungerende barneavdeling sammen med positivt økonomisk resultat gjorde at stemningen ble meget god gjennom møte.

Styrelederen Bjørn Brevig åpnet det hele med et minutt stillhet for de medlemmene som hadde gått bort i 2018. Så ble valg av dirigent og referent foretatt. Som så mange ganger før falt valget på Bent Skogli som dirigent og Jan Erik Markgren som referent.

Bent ledet oss gjennom hele sakslisten der blant annet Jan Wiig fikk Gullmerke, Jan Erik Markgren ble Årets medlem mens Uranik Seferi fikk Ole Karlsens prisen for andre år på rad.

Klubben presentere et godt økonomisk resultat som viste rundt 160 000 kr i overskudd for 2018.

Noen utskiftninger i styret ble det også. Det nye styret består av: Bjørn Brevig(Styreleder), Knut W. Eriksen(Nestleder), Anne Guttormsen(ny styremedlem), Tone Ulekleiv(ny styremedlem), Josef M. Bouchleh(ny styremedlem), Per G. Halvorsen, Per Herman Puck og Emil Ryland

 


0 Kommentar

Vel gjennomført Remmen cup 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mar 2019


Remmen cup 2019 foregikk helgen som var i Remmen hallen. Med 56 påmeldte lag ble det spilt 89 kamper og hele 380 barn fikk sine premier for deltagelse i cupen.

Remmen Cup ble i helgen gjennomført på best mulig vis, en strålende helg hvor nærmere 56 lag og nesten 400 spillere i alderen 5-10 år utfoldet seg på parketten i Remmenhallen!

De cupansvarlige fra Kvik Halden sin 2010-årgang med hjelp fra 2011 og 2012 årgangene melder om en flott gjennomført helg hvor alt fra kioskvakter til dommere gjorde dugnaden sin på best mulig måte. På banen gikk cupen også sin gang, og man kan trygt si at Remmen Cupen sine stolte tradisjoner er ført videre nok et år.

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige og takk til alle lag som deltok, vi håper vi ser de fleste av dere igjen  neste år! 0 Kommentar

FK Tønsberg kommer på besøk

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2019


Foto: HA

A-laget møter Tønsberg FK til ny treningskamp på Strupe kunstgress lørdag kl.1400. Trener Kent Bergersen har hatt en utfordrende uke på treningsfeltet med en del skader og sykdom i spillergruppen.

Kenta før lørdagens kamp:

"Ny treningskamp står for tur, denne gangen er det mot 3 div laget FK Tønsberg, lørdag på Strupe KG kl 14.00.

Etter 2 gode kamper mot våre lokale 2 div motstandere Moss FK og FFK hvor vi virkelig har fått kjenne på nivået vi skal spille på til året, med gode resultater, skal vi nå møte en 3 div motstander som har mål av seg til å kjempe i toppen i sin avdeling.

Det betyr at det er vi som skal sette standarden, jobbe hardt med å holde det tempoet vi nå har tilegnet oss.

Vi skal ha høy intensitet i presset uavhengig av presshøyde, og vi skal ha høyt tempo når det kreves det i angrepsspillet.

Dette er en kamp hvor vi nå vil få et svar på om vi ser den forskjellen det skal være på et 2 div lag og et 3 div lag.

Vi har litt smårusk i troppen..vi har enda ikke fått svar på hvor alvorlig kneskaden til vår nye spiller Kevin Krans er, Eirik Horvath trener fortsatt alternativt for å bli kvitt lårskaden sin, i tillegg sliter Mathias Engebretsen med en fotskade.  Suka Suka sliter med en forkjølelse mens kjenningen i lysken til Agu ser ut tilå være bra igjen. Thomas Johansen står over pga. skade, det samme gjør Besfort som har influensa.

Kampen kommer enda litt for tidlig for vår nykommer Youssef Chaib, som trener seg opp etter en lyskeskade, men har har så smått begynt å trene fotball med laget, så han er på rett vei.

Vi vil derimot stifte bekjentskap med vår nykommer Filip Westgaard i denne kampen, det gleder vi oss til!

Vi ser frem til kampen, møt opp og støtt oss til en ny god prestasjon!"

Kent


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline