Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

2-0 seier i Plankebyen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Feb 2019A-laget spilte i kveld en ny treningskamp foran kommende sesong. Denne gangen var det selveste FFK som var motstander på Fredrikstad stadion.

FFK kom til kampen med sterke resultater mot bl.a. Eliteserielaget Mjøndalen(2-2) og seier mot Obos laget Nest Sotra(3-1), mens haldensere kom til kampen med seier fra forrige treningskamp mot Moss FK(4-1).

De fleste i Plankebyen inkludert trener Bjørn Johansen trodde på en lett match mot haldensere..(les. Kvik er et lag vi skal slå med 3-4 mål). De første tjue minutter av kampen hadde haldensere mer enn nok med å holde unna. Fredrikstad styrte det meste og bare en for dagen god David Paulmin i buret reddet haldensere fra å ikke ligge under. 

Etter hvert kom haldensere mer og mer inn i kampen. Noen antydninger til halvsjanser ble skapt fra bortelaget sin side før hvilen, uten at det ble noe mer ut av det.

Andre omgang var mye bedre fra haldensere sin side. Vi var vitne til flere fine kombinasjoner og det var tydelig at Kent Bergersen hadde brukt pausen godt. Haldensere spilte seg inni matchen og våget å styre tempo og kampbilde gjennom store deler av andre omgangen.

Etter 60 min gav Samuel Nahr(prøvespiller) haldensere 1-0 ledelse. Haldensere evnet det FFK ikke gjorde, å score mål. 

Resultatet sto seg helt til overtid. Da satte Deniz Kaili inn2-0 etter fint forarbeid av Uranik Seferi.

Alt i alt en bra gjennomført kamp fra haldensere. En god keeper er lov å ha og vi vet hva som bor i David. Han fikk vist seg fra sin beste side. Laget i seg selv trenger slike kamper for å vende seg til tempoet som venter i 2.div. Nyttig erfaring for oss som vi tar med videre i de neste ukene.

Skår i gleden er skaden til Kevin Kranz. Etter første undersøkelser tyder alt på at det er leddbånd skade i kneet. Vi vet mer etter MR bilder om et par dager.


Kampfakta:

FFK-Kvik Halden FK 0 - 2 (0-0)

Tilskuere: 266

Mål:

0-1 Nahr 60.min

0-2 Kaili 90.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund. Moberg, Kranz, Hasanagic, Engebretsen, Makaidi, Nahr, Næsheim.

Spilte også: Agu, Sjømo, Seferi, Suka Suka, Kaili, Fjellstad.


0 Kommentar

Flere samarbeidsparnere med nye avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2019


Vi har den siste tiden forlenget vårt samarbeid med flere av våre samarbeidspartnere. Vi er veldig taknemlige for de tilliten bedriftene i Halden viser oss. Tusen takk!


Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat.

Fagmøbler Halden finner du i Walkers gate 12.

Riis Elektro AS er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige. Erfaring og solid faglig kompetanse sammen med en god serviceinnstilling er viktige bærebjelker i firmaet. Vi setter kunden i fokus og sammen prøver vi å finne løsninger som tilfredsstiller dine ønsker.

Riis Elektro holder til i Walkers gate 14.
Hellberg & Bjerkeli utfører alt innen taktekking med plater, takstein, asfalt, foliebelegg, blikkenslager- og ventilasjonsarbeider. I dag består vi av 12 ansatte. Firmaet innehar sentral godkjenning.

Hellberg & Bjerkeli finner du i Rødsveien 74.Møbelringen Ivar Sæter tilbyr kvalitetsmøbler fra kjente norske og utenlandske merkevarer. Stort utvalg av møbler der du garantert finner møblene som passer din personlige stil her. Ferdig montert & levert

Møbelringen Ivar Sæter finner du i Walkers gata 12.

0 Kommentar

God gjennomkjøring mot Moss FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Feb 2019


A-laget tok imot divisjonskollega Moss FK på Strupe KG lørdag. Etter tre treningskamper mot lag som befinner seg på et lavere nivå, var det endelig duket for kamp mot et bra 2. divisjonslag. 

Kampen startet intensivt med høyt tempo, og man fikk tidlig merke forskjellen mellom 3. divisjon og 2. divisjon. Forflytninger, intensitet og tiden man har med ball var på et helt annet nivå enn hva man opplevde under fjorårets sesong i 3. divisjon. Slike treningskamper er gull verdt for å tilvenne seg nivået, samt å utvikle de ferdighetene som kreves i Postnord ligaen. 

Mossingene tok tidlig tak i ballen uten å skape noen særlige målsjanser mot et velorganisert hjemmelag. Haldensere lå godt organisert og Moss FK slet med å bryte gjennom en vegg av rød/hvite striper. 

Den første scoringen kom etter en dødball, der Chinonso Agu, vår nigerianske midtbanekriger, scorer kampens første mål. 2-0 scoringen kom etter flott forarbeid, der vår nykommer Kevin Krans, viser ferdigheter som vi kommer til å få stor glede av. Kevin kom på et fint driv, passerte par spillere og alene med keeper satte han inn vårt andre mål etter en nydelig lobb over Moss’ sisteskanse. 

En 2-0 ledelse til pause hadde vært gull verdt å ta med seg inn i  garderoben, men et nydelig frispark fra gjestene het på tampen av omgangen gjorde at stillingen ble 2-1 til pause.

Andreomgang startet litt som den første, med høy intensitet og mange tøffe dueller. Med Moss’ sin 2-1 scoring var det liten tvil om at de kom ut med «blod på tann». Moss hadde et par farlige muligheter i starten av andre omgang, men hjemmelaget stod godt imot og fikk ryddet unna i stor stil. 

Utover i kampen falt tempoet, og rommene åpnet seg mer. Haldensere kom derfor til flere fine muligheter etter fine angrep. På tampen av omgangen var haldensere frempå foran bortelagets mål og scoret ytterligere to mål ved Mathias Engebretsen, og til slutt Øystein Lundblad Næsheim. Dermed endte det 4-1.

Førstkommende fredag er det ny treningskamp, hvor haldensere skal til plankebyen for å måle krefter mot et av de beste lagene i avdelingen. 

KAMPFAKTA:

Strupe KG

Kvik Halden FK - Moss FK  4-1 (2-1)

Tilskuere:  ca.150

Mål:

1-0 Agu

2-0 Kranz

2-1 Ali

3-1 Engebretsen

4-1 Næsheim


Kvik Halden FK: David Paulmin, Marcus Moberg(Deniz Kaili), Ole Strømsborg(Uranik Seferi), Dardan Sæther-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Deni Hasanagic(Marcus Sjømo), Mathias Engebretsen, Chinonso Agu(Jiress Suka Suka), Peder Nomell,(Øystein Næsheim) Kevin Krans

 


0 Kommentar

Årsmøte 6.mars kl. 1900

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Feb 2019

Kvik Halden FKs årsmøte avholdes på klubbhuset på Strupe onsdag 6. mars kl. 19:00. 

Forslag som skal behandles må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. 

Saksliste.docx

Årsregnskap Kvik Halden FK 2018.pdf

Styrets beretning.pdf


 

Styret.


0 Kommentar

A-laget møter Frigg i Østfoldhallen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Feb 2019


A-laget spiller sin tredje treningskamp når Frigg står på motsatt halvdel i Østfoldhallen lørdag, 02.02.19 kl. 1600.

Kenta med noen tanker om treningsuken og kampen på lørdag:

En ny uke har gått av oppkjøringen der værforholdene har vært utfordrende både for banemannskapet på Strupe men også for oss på A-laget. Allikevel har vi fått jobbet bra på det fysiske plan, og det er det viktigste akkurat nå.

Vi valgte tidligere i uken å flytte lørdagens kamp til Østfoldhallen, noe som har vist seg å være et smart trekk.

I Frigg møter vi et lag som mistet opprykket til 2 div i siste serierunde ifjor, så dette blir et steg opp ift hva vi har møtt tidligere i vinter.

Vi kommer til å la alle spillerne i troppen få bra med spilletid i denne kampen.

Det har skjedd ting ift nysigneringer denne uka. Vi har skrevet kontrakt med den franske venstre vingbacken Albert Makiadi, og franskfødte Kevin Krans, som er en offensiv midtbanespiller.

Dette er to spillere som vi er sikre på vil være med å løfte laget vårt opp noen hakk. Spesielt offensivt med sine offensive kvaliteter vil disse gutta bidra godt, men også defensivt har disse to gode ferdigheter.

Vi ønsker Albert og Kevin velkommen til oss!

Kent

Husk avspark kl. 1600, vi sees!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline