Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Norgeshus Ø-Bygg ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2019Vi er glade for å kunne presentere Norgeshus Ø-Bygg som ny samarbeidspartner for klubben. Norgeshus Ø-Bygg har tegnet en avtale som gjør dem til "Bronsesponsor".

Norgeshus Ø-Bygg AS er en tradisjonell byggmesterbedrift, med Halden og omegn som det største arbeidsområdet.

Ø-Bygg AS ble etablert våren 2010. Daglig leder er byggmester Øyvind Nicolaisen. Driften baserte seg de første årene på arbeid for privatkunder, men i takt med en økende kundemasse har oppgavene blitt stadig større og mer utfordrende.

I 2016 ble Ø-Bygg medlem av huskjeden Norgeshus. 

Bedriften sitter i dag på den kunnskapen som kreves for at kunden skal bli ivaretatt på en god måte. Bedriftens motto har siden starten vært at yrkesstolthet gir kvalitet Dette er vårt stempel på det vi leverer og grunnen til at Norgeshus Ø-Bygg har fått en sentral rolle i markedet. 

Christer Kraft sier følgende om hvorfor de velger å støtte Kvik Halden FK:

«Norgeshus Ø-bygg ser frem i mot et spennende samarbeid, og er glade for muligheten til å få være med å støtte det allerede fantastiske arbeidet som legges ned for å skape god arenaer for barn og unge å møtes i. Videre ønsker vi A-laget lykke til i en ny og spennende sesong»

https://www.norgeshus.no


0 Kommentar

Suka Suka og Agu med nye kontrakter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jan 2019


To viktige brikker har forlenget sine kontrakter med klubben. 

Suka Suka har i årevis vært en viktig brikke for klubben både på og utenfor banen. Midtbanespilleren som nærmer seg 150 obligatoriske kamper for Kvik Halden FK har en evne til å heve seg og sine prestasjoner i det viktige kampene. Jiress er an anvendelig spiller som har vært stabilt god siden han kom til oss fra Stabæk tilbake i 2013.

Chinonso Agu kom til oss i fjor høst fra den polske klubben Radomiek. Agu med erfaring fra høyere nivå i Polen, vil være en viktig brikke i sesongen 2019.

Vi er veldig fornøyd med at Suka Suka og Agu har valgt å forlenge sine kontrakter med oss.

Det kan komme nye signeringer ila uken. Følg med!


0 Kommentar

Støtvig Hotel ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jan 2019


Vi har tegnet en samarbeidsavtaler med Støtvig Hotel som  ligger i tettstedet Larkollen i Rygge kommune i Østfold. Hotellet ligger i en lun bukt med storslagen utsikt mot ytre Oslofjord.


Nicolai Olsen v/Støtvig Hotel sier følgende om avtalen:

"Støtvig Hotel ser frem til et aktivt og spennende samarbeide med Kvik Halden. Vi er en aktør midt i Østfold som gleder seg til å få være med på reisen av nye opplevelser for klubben. 

VI håper og tror at vi  sammen skal skape en felles aktivitets arena med mange nye positive opplevelser som gir vekst for begge parter.   

Hilsen Team ved Støtvig Hotel"

Vi gleder oss til å samarbeide med vår nye samarbeidspartner.

Sjekk ut hjemmesiden til hotellet: https://www.stotvighotel.com/


0 Kommentar

Follo gjester Strupe KG

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jan 2019


Foto: HALørdag kl. 1400 spiller A-laget sin første treningskamp på hjemmebanen mot Follo FK. Etter seier i første treningskamp mot Råde skal haldensere teste seg mot et ungt og spennende Follo lag som bet godt fra seg i fjorårets 3.div.

Haldensere kommer til kampen med mer eller mindre full tropp og flere prøvespillere. 

Trener Kent Bergersen sier følgende før morgendagens kamp:

"Andre treningskamp står for tur på Strupe KG for oss.

Vi ser frem til å spille en ny kamp, og dette blir også en kamp hvor vi kommer til å benytte mange spillere, inkludert fire prøvespillere. Fokuset vårt i denne kampen er å ha høy intensitet i det vi gjør, spesielt defensivt gjennom høyt press og gjenvinning. Offensivt ønsker vi å styre spillet gjennom godt pasningsspill og gode samtidige bevegelser.

Vi ønsker Follo FK velkommen til kamp, og håper samtidig at det finnes noen nysgjerrige haldensere som har lyst til å ta turen til Strupe".

Kent

Kampstart kl. 1400 lørdag 26.01.19. Kiosken er åpen og det er meldt om fint vær.


0 Kommentar

Påmelding til Fredriksten Sparebank 1 cup er åpen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Jan 2019


4. - 5. mai 2019 har Kvik Halden Fotballklubb gleden av å invitere jenter og gutter til Fredriksten SpareBank 1 Cup, på Strupe i Halden.

Fredriksten SpareBank 1 Cup arrangeres den første helga i mai hvert år, og i år skjer det for 31. gang. Med godt over 100 påmeldte lag hvert eneste år er det yrende liv og stor idrettsglede på Strupes 15 000 kvadratmeter med kunstgress gjennom hele helga.

Fredriksten Sparebank 1 cup er for årganger 2007 til og med 2013 årgangen og har i år egen hjemmeside hvor en melder seg på: https://fredrikstensparebank1cup.cups.nu/

Velkommen til oss første helgen i mai!
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline