Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Støtvig Hotel er med videre som Bronsesponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Okt 2019

Støtvig Hotel fornyer avtalen sin og blir med videre i 2020. Hotellet som ligger ydyllisk til i Larkollen, signerte en ny avtale med klubben og blir i 2020 profilert som Bronsesponsor.

"Støtvig Hotel er bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærestepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg."

Støtvig har en lang historie bak seg. Hotellet tok allerede i år 1900 imot sine første gjester og var i lang tid et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller.

Det gamle hotellet ble revet i 2011 og dagens eiere har brukt flere år på å bygge et nytt og moderne hotell på den samme tomten der det gamle lå. Hotellet fremstår i dag som moderne og med noe preg av atmosfæren fra Hamptons og New England er hotellet ganske ulikt alle hotellkjedene ellers i landet.    

Hotellet har en SPA avdeling og byr på en rekke aktiviteter og har blant annet bowlingbane, kino, vinkjeller og kokketeater. For barna er det et eget lekerom. Noen av tingene må imidlertid bookes og er bare åpne for grupper.     

Støtvig Hotel har fått tildelt prisen «Årets inspirasjon 2018» av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Les mer om hotellet på deres hjemmeside: https://www.stotvighotel.com/

Vi er meget glade for at Støtvig Hotel velger å være med oss videre!

0 Kommentar

Sjette strake seier og 3 nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2019

A-laget tok sin sjette strake seier når de lørdag beseiret Byåsen IL på Halden stadion. Haldenserne overtok dermed tabelltoppen og sendte med lørdagens seier, bortelaget ned fra PostNord ligaen.

Før kampen startet hadde vi en markering av vår kaptein Dardan Sæter-Mehmeti som spilte sin kamp nr. 300 i oppgjøret mot Byåsen. Styreleder Bjørn Brevig overrakte blomst og A-lags trøye med tallet 300 bak på drakten. Gratulerer Dardan!

Kampen startet som forventet med jagende bortelag som kom til Halden for å vinne og dermed fortsatt ha mulighet til å holde plassen i Postnord ligaen. Hjemmelaget begynte å produsere sjanser fra start av og allerede etter åtte minutter var Chaib farlig frempå der innlegget hans burde fått en bedre skjebne. Bare ti minutter senere sendte samme mann hjemmelaget i ledelse med 1-0 scoring. Byåsen svarte nesten umiddelbart med en scoring i det 23.min av Oblech som headet ballen i mål bak en sjanseløs Paulmin.

Resten av omgangen var spill på bortelagets banehalvdel hvor hjemmelaget hadde mye ball, men hvor vi slet litt med kombinasjonspillet i etterkant av målet. Dette bedret seg noe og hjemmelaget kunne og burde tatt ledelsen på nytt ved Chaib etter en perfekt kontring der han ble satt opp av Krans. Avslutningen til Chaib var for svak.

Skår i gleden i første omgang var skaden til Westgaard, som fikk seg et kraftig trykk i ankelen i en situasjon der bortelaget var meget heldige med å kunne fortsette med 11 mann på banen.

Andre omgang ble en filstendig dominans fra hjemmelaget sin side. Et bortelag som hadde mer enn nok med å forsvare seg var meget heldige at Agu sin heading "bare" smalt i tvarligger bare minutter ut i omgangen. 

I det 63. min tok hjemmelaget på nytt ledelsen etter en dødball som Hasanagic headet i mål og jubelen sto i taket på Halden stadion. Noen minutter senere var Chaib frempå igjen der han med en Zlatan-finte sendte en Byåsen spiller ut på løpebanen, avslutningen hans smalt i stolpen.

Hjemmelaget fortsatte med å ha ballen mye uten de helt store sjanser helt frem til det 84. minutt når Agu på nytt fikk en sjanse på corner. Denne gangen headet han ballen i stolpen. Bare minutter senere kunne Makiadi punktert kampen når hans soloprestasjon endte med et skudd like utenfor.

Det måtte to "unggutter" til for å sette spikeren i kisten. Peder Nomell dro med seg ballen fint forbi to av Byåsen spillere og satte Dagur i en god posisjon. Avslutningen til Dagur trillet forbi keeperen til Byåsen og kampen var punktert.

Tre nye poeng til hjemmelaget og tabelltopp før Blink møter FFK på søndag.

Med lørdagens seier har hjemmelaget kvalik. billetten langt ned i lommen. En Blink seier eller uavgjort i søndagens kamp mot FFK vil sikre minst kvalik plass for haldenserne.

Takk til Comet Elite og HTH for at de ville dele denne dagen med oss. Vi håper at dere likte opplegget både før kampen og i pausen.

KAMPFAKTA:

Halden stadion:

Kvik Halden-Byåsen 3-1 (1-1)

1-0 Youssef Chaib (18) 

1-1 Agwa Oblech (23)

2-1 Deni Hasanagic (63)

3-1 Dagur Dan Thorhallsson (90)

Gult kort: Peder Nomell, Kvik. 

Tilskuere: 734

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Chinonso Agu), Deni Hasanagic, Dagur Dan Thorhallsson, Kevin Krans, Albert Makiadi, Youssef Chaib (Mathias Engebretsen), Björn Berglund (Peder Nomell).


0 Kommentar

Sterk seier i Egersund!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2019

A-laget dro for første gang denne sesongen dagen før kamp. Laget trente tidlig lørdag morgen, og deretter satt gutta seg i bussen på vei til Egersund. Dette var en meget fin og sosial tur, der spillerne hadde det hyggelig sammen.

Laget bodde på Moi hotell, cirka 1 time fra Egersund. Årsaken til dette var at det ble arrangert Oktober-fest i byen og dermed var det dårlig med hotellmuligheter i byen. Det var stor spenning før kampen. Vi visste at Egersunds var et godt hjemmelag som scoret mye mål og slapp inn svært lite i kampene hittil.

Når kampen var i gang fikk vi se en svak førsteomgang. En rotete omgang hvor balltapene florerte fra begge lag men, med to fantastiske prestasjoner av vår eminente franskmann Albert Makiadi, og Fredrikstads store sønn, Youssef Chaib, stod det allikevel  pause. 

Andreomgangen ble helt annerledes, og vi er det førende laget og skaper flere store sjanser. Vi kan øke både til 3 og 4-0 før Egersunds får sin største sjanse når deres storscorer Naglestad smeller ballen knallhardt i tverrligger. 

Denne omgangen er muligens noe av det bedre vi har prestert i år tatt i betraktning at motstanderen er Egersunds og vi spiller på bortebane. Det hele toppes med fantastisk scoring av Youssef Chaib et kvarter før slutt. Youssef setter på en meget vakkert vis et frispark nærmest helt opp i krysset bak en sjanseløs keeper i Egersunds målet. Dermed ender det hele med komfortabel seier i årets siste langtur.

Kampfakta

Egersunds IK–Kvik Halden 0–3 (0–2)

0–1 Albert Makiadi (28)

0–2 Youssef Chaib (34)

0–3 Chaib (76)

Tilskuere: 443

Gult kort: Dagur Dan Thorhallsson, Kevin Krans, Kvik Halden FK

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Peder Nomell 87.), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Kevin Krans 20.), Deni Hasanagic, Björn Berglund Chinonso Agu 73.), Youssef Chaib.
0 Kommentar

Før Egersund kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Okt 2019

Den 23.serierunden skal spilles søndag når vi tar turen til Egersund for å kjempe om tre nye poeng mot en motstander som ikke er fornøyd med at de allerede nå er ute av opprykkskampen.

Egersunds har vært gode i høst og står med seks seiere på åtte kamper i høstsesongen. Hjemme i Egersund har laget vært ganske solide. Med sju seiere, to uavgjorte og to tap er det et sterkt hjemmelag vi møter i søndagens kamp. Egersund vil avslutte sesongen på best mulig måte og vi kommer til å måtte kjempe en knallhard kamp om poeng.

Vi på vår side kommer til kampen med en god treningsuke der vi har fått jobbet godt inn mot de siste kampene. Med topp forhold i Tistedal har laget kunne forberede seg godt inn mot de siste serierundene når det hele skal avgjøres. Vi har mer eller mindre en skadefri tropp og med 18 "sultne" spillere i bussen på vei til Egersund lørdag morgen er vi klare til å kjempe om nye poeng i PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen sier følgende før søndagens kamp:

Vi venter oss en tøff bortekamp mot en veldig god motstander som har gjort det meget bra på sin hjemmebane. Med ligaens muligens beste spisspar må vi være meget skjerpet gjennom hele kampen for i Egersund får vi ikke noe gratis.  Troppen har gjennømført en god treningsuke og vi er klare til å kjempe om nye poeng i søndagens kamp.

0 Kommentar

Seier borte mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Sep 2019

Foto: Gunnar PaulsenA-laget dro lørdag morgen til Stavanger for å møte Vidar på Lassa gress. Vidar er i poengnød og på Lassa gress har de tapt en del jevne kamper og slik ble det også denne gangen. Vi dro hjem igjen med en meget sterk seier og tre nye poeng.

Vi tok kommandoen fra start og skapte flere muligheter uten å få hull på byllen. Det var derfor ikke ufortjent når vår eminente Islending Dagur Dan Thorhalsson satt inn 1-0 målet etter flott forarbeid av Youssef Chaib. Dette var Dagur sitt 4. mål i høst. Meget sterkt av en midtbanespiller.

Etter dette får vi flere muligheter der vi skal og bør punktere kampen, men det ville seg ikke og det ble bare med det ene målet før pause.

Andreomgang ble en tøff batalje der Vidar er mer med i kampen. Vi slurver en del noe som gjør at hjemmelaget øynet håp om utligning. Til tross for noen farligheter foran David Paulmin så greide vi igjen å ro i land en seier etter en jevnere andre omgang.

Vi reiser hjem med tre poeng fra Lassa gress mot et hjemmelag som måtte ha poeng for å komme seg nærmere trygt plass.

Kampfakta

Lassa Gress:

Vidar – Kvik Halden 0–1 (0–1)

0–1 Dagur Dan Thorhallsson (18)

Tilskuere: ca. 150

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Chinonso Agu 71.), Deni Hasanagic, Björn Berglund (Peder Nomell 89.), Youssef Chaib (Kevin Krans 78.).


0 Kommentar

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen

A-laget reiser lørdag morgen til Stavanger for å møter Vidar på Lassa gress. Haldensere har enda til gode å tape en fotballkamp i høstsesongen og reiser til Vestlandet fulle av selvtillit.

Trener Kent Bergersen hadde følgende å si foran siste treningen fredag ettermiddag:

Vi står foran en spennende høstinnspurt nå, 6 kamper igjen, 3 hjemme, 3 borte, og vi er for alvor med i opprykkskampen! Første utfordring er Vidar borte i Stavanger på Lassa Gress. Dette er vår siste bortekamp med flyreise i år.

Vidar kjemper en tøff kamp for å overleve i divisjonen, og blir helt sikkert en vanskelig motstander for oss nå i innspurten. Laget fra Stavanger er en uforutsigbar motstander, som kan både tape å vinne mot alle lag. De er også det eneste laget som har dratt hjem fra Halden Stadion med full pott i år!

Vi ønsker revansje og ikke minst vi ønsker å vise oss fra en bedre side enn i kampen på Halden stadion tidlig i juni mnd. Vi må være gode på mye skal vi ha muligheten til det. Noe av det viktigste blir at vi er kompakte defensive uansett presshøyde, og at vi ikke gir de muligheten til å kontre på oss. Offensivt må vi ha presisjon og mange samtidige bevegelser skal vi klare å skape store nok målsjanser til å vinne kampen.

Vi er full tropp, og gleder oss til å ta fatt på en ny kamp som forhåpentligvis for vår del ender med 3 nye poeng!

 Kent


0 Kommentar

Fotballfest og tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen1330 Haldensere møtte opp på tribunene, da Dagur Dan Thoraldsson og de andre polkagrisene bydde opp til fest. Foto: Morten Pedersen

Fantastisk ramme
Rammen rundt kant var fantastisk takket være 1330 fremmøtte tilskuere. Allerede to timer før kampstart åpnet fanzone, og flere hundre barn og unge var innom å testet aktivitetene. På banen startet det hele noe nervøst, og de første 20 minuttene var jevnspilte.

Hjemmelaget tok over
Deretter tok hjemmelaget over, og sjansene ble produsert på løpende bånd. Både Björn Berglund og Filip Westgaard var nære, men det var nok en gang Thorhallsson som gledet hjemmepublikummet. Først satt han inn en retur fra kort hold, før han doblet ledelsen med et presist skudd fra 16 meter.

Pausetog og game-set-match
I pausen gikk samtlige årganger rundt banen, og det er svært gledelig å se så mange barn og unge i Kvik Halden FK-drakter/gensere. Spillerne var inne til pauseprat, men Albert Makiadi ønsket å bidra på festen. Kun minuttet av andre omgang var unnagjort da Makiadi økte ledelsen til 3-0 med et godt skudd.

Björn Berglund var et par cm for kort i nakken, Youssef Chaib skjøt i tverrligeren, Deni Hasanagic ble nektet scoring av en god keeper, mens Øystein Lundblad Næsheim fikk satt spikeren i kista med sin 4-0 scoring.

Tusen takk
Klubben ønsker å takke alle bedrifter og privatpersoner som bidro til å skape folkefest med sine bidrag i forkant av kampen, og ikke minst tusen takk til de 1330 fremmøtte Haldenserne.


0 Kommentar

Kvik Eldres 70 år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Sep 2019


Kvik Halden FK Eldres avdeling fyller 70 år den 16.09.19! I den forbindelsen ønsker klubben å gratulerer og ikke minst takke for alt dere gjør og har gjort. Uten dere så hadde ikke forholdene her på Strupe og stadion vært så optimale som de er. 


Kvik HFK eldres, stiftet 16.09.1949, har som formål å samle medlemmer og ikke-medlemmer som er gått ut av de aktives rekker, og å bidra til å stimulere interessen for klubben.

Eldres møtes én gang i uken til kaffe og vafler her på klubbhuset. I tillegg til dette så møtes de en kveld i mnd. til litt mer hygge og kos. På agendaen står alt fra temakvelder, quiz og møter med spillere og trenere i klubben til generell fotballprat og mimring til gamle fotballbilder.

Styret består av 5 medlemmer. Leder, nestleder, kasserer og styremedlem pluss to varamedlemmer.

Alle som har fylt 32 år kan bli medlem av KVIK HFK eldres avd. Det er bare og ta kontakt med en i styret dersom du ønsker og bli medlem. Ta kontakt med Leder Trond Kristiansen på 908 46 456.

Eldres ble kåret til årets medlem i KVIK HFK i år 2009 og  2016
.


Eldres feirer seg selv på klubbhuset fredag 06.09.19!


Vi gratulerer nok en gang!


 

0 Kommentar

Merovci avgjorde for Kosovo G16

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2019


Muharrem Merovci kom godt ut av sin debut for Kosovo G16 landslag i Luxembourg tirsdag kveld. Den unge spissen som til daglig spiller på klubbens G04 lag kom inn 20 min før slutt og avgjorde kampen for Kosovo.

Muharrem er på sin første landslagssamling. Den målfarlige spissen har i en årrekke bøttet inn mål for klubbens G04 lag. Derfor var det ekstra gledelig at Merovci lykkes også når han fikk sjansen blant Kosovo`s beste 16-åringer.

Muharrem hospiterte nylig for Sarpsborg 08 i Nasjonal serien for G16. Der markerte han seg med å score to mål i seieren over Mjøndalen.

Torsdag kveld får Muharrem sin andre sjanse i landslagsdrakten når Luxembourg og Kosovo møtes til ny kamp i Luxembourg. Vi ønsker lykke til!0 Kommentar

G2005 til semifinalen i Adidas cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2019


Kvik Halden FK talentfulle 05 årgang har i år valgt å delta i Adidas cup. Cupen er et uoffisielt NM for gutter 13-16 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill fra mars til september. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik 21.-22 september.


Det var 60 lag påmeldt fra hele landet og vi kom i gruppespill med Rælingen, Kolbotn og Askim. Det resulterte i 3 seire og 19 - 1 i målforskjell.

Vi var dermed klare for 1/16 dels finale og Oppsal G05 elite stor for tur, de leder sin avdeling i Oslo og skulle vise seg å bli en tøff motstander på Strupe. Etter et lite overtak til gjestene i første del av kampen tok polkagrisene mere og mere over kampen. Resultatet ble tilslutt 3-0 og en sikker hjemme seier. 


Trekningen videre gjorde at gutta fra Strupe igjen skulle møte et lag fra Oslo. Denne gangen Øvrevoll Hosle i 1/8 dels finalen. I Oslo er alle lagene i 1 divisjon fordelt på 3 avdelinger og vi skulle altså møte nok en avdelingsleder. Dette laget hadde egentlig ikke en sjanse og ble sendt hjem fra Strupe med 3-0 tap.

Siste hinder før et evt. sluttspill på Gjøvik var Sprint Jeløy fra Moss. Kampen ble spilt denne mandagen og Sprint er et godt lag som vi ikke har tapt for tidligere. Heldigvis var 14 åringene fra Halden skikkelig påskrudd og tente for oppgaven. Etter et lite overtak til Sprint de første 10 minuttene gjorde trener Jørgen La Cour Strand et taktisk grep, i forhold til press og formasjon, og vi tok over kampen fullstendig. Det stod 2-0 til oss ved pause etter 2 scoringer av Benjamin Kielland. Den ene sjansen Sprint hadde rett før pause reddet keeper Henrik Norderhaug mesterlig.


Som vanlig gikk hjemmelaget hardt ut etter pause, men forsvaret vårt var bunnsolid og Sprint slapp ikke til, vi var mye nærmere 5-0 enn Sprint var en redusering. Dette laget er meget giftig på overganger og kontringer og vi løp rett og slett motstanderen i senk, noe de har gjort mot alle de har møtt. Rett før slutt snøt også dommeren innbytter Lukas Lundberg for årets mål, han dro enkelt av stopperen til Sprint og curlet ballen  i en perfekt bue over keeper, ballen traff klokkerent i krysset og spratt ned en halv meter innenfor streken, 22 spillere inkl. begge lags innbytterbenker applauderte for et flott mål, men dommeren vinket spillet videre.


Kampen endte 2-0 til oss og laget kunne slippe jubelen løs med bølgen foran alle tilreisende foreldre og tilskuere. Nå venter semifinale og sluttspill på Gjøvik. Vi skal møte Vidar fra Rogaland og i den andre semifinalen er KFUM Oslo allerede klar mens Ham Kam og Grane IL fra Arendal sloss om den siste plassen. Målet om sluttspill er altså nådd og nå blir alt bare bonus.


14 åringene våre gjør det også meget godt i KM sluttspillet hvor de leder sin avdeling ganske klart samtidig kjemper breddelaget i toppen av breddeserien med en foreløpig 3 plass. Det blir spennende å følge årgangen videre.


 


 


0 Kommentar

Ny sterk borteseier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2019En glad Chaib etter kampenNok en bortekamp stod for tur når a-laget reiste klokka 08 fra Strupe søndag morgen. Denne gangen var det Brattvåg som skulle stå på motsatt banehalvdel.

Med onsdagens Levanger-kamp i beina utnyttet vi vår store bredde i stallen og gjorde et par bytter for å få inn friske bein. Kampen startet greit, hvor vi var det laget som tok kommandoen. 

Vi var flinke til å finne de riktige rommene på utsiden, hvor spesielt Youssef Chaib var svært livlig. Det var derfor ikke ufortjent når 1-0 scoringen kom etter påfølgende situasjoner etter en dødball. Ballen ble slått inn i feltet hvor Øystein headet tilbake mot mål, og ingen ringere enn ringreven selv; Jacob Madsen Lund stanget ballen i mål fra kort hold. Minuttet senere var vi frempå igjen. Denne gangen var det lynvingen Chaib som vakkert skrudde ballen i lengste hjørnet, og dermed 2-0. Dette sto seg til pause.

Andreomgang blir en ganske annerledes fotballkamp. Kampen bærer preg av litt slitne hoder og bein, samt et mer aggressivt hjemmelag. Midtveis i omgangen kom reduseringen til Brattvåg, og dermed ble det liv i kampen. Selv om Brattvåg forsøkte å skape situasjoner i vår boks så ryddet vi fantastisk unna gang etter gang. Resultatet sto seg og nok en gang dro vi hjem med 3 poeng i bagasjen!

Nå venter toppkamp på Halden Stadion søndag 1.september kl. 1530!0 Kommentar

En markant idrettsleder har gått bort

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2019I helgen mottok vi i Kvik Halden den triste beskjeden at Karl Edvard Syvertsen hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Det var derfor naturlig for oss at hjemmekampen mot Moss FK på Halden Stadion sist søndag ble innledet med et minutts stillhet i ærbødighet for den enorme innsatsen Karl Edvard har lagt ned for klubben i sitt hjerte.


Karl Edvard debuterte på FK Kvik sitt A-lag i 1959, men det var ikke som spiller han kom til å få størst betydning for klubben. Allerede i 1964, 24 år gammel, ble han valgt inn i styret i FK Kvik i tillegg til at han var oppmann for klubbens A-lag samt medlem av sportsutvalget. I en periode på 30 år hadde han viktige tillitsverv i klubben, både som formann, styremedlem samt leder av ungdomsavdelingen i en årrekke. I 1975 mottok han klubbens gullmerke for sin fortjenestefulle innsats for klubben.


Karl Edvard bidro ikke bare i FK Kvik, han engasjerte seg også sterkt for hele Halden idretten. Han satt i en årrekke i styret i Halden Idrettsråd, og her var han en sterk talsmann for barn og unge. Det var Karl Edvard som lå bak tanken om etablering av ulike idrettsskoler og han reiste også mye rundt til klubber og lag i byen vår og deltok på årsmøter.


Etter å ha gått ut av styre og stell var han fortsatt engasjert i klubbens og idrettens utvikling og han var ofte å se både på Halden Stadion og på klubbens årsmøter. Den siste innsatsen gjorde Karl Edvard i klubbens gullmerkekomité i mars i år, en komité han var medlem av i en årrekke.


Vi lyser fred over Karl Edvard Syvertsens minne og bøyer våre hoder i ærbødighet for den betydningen han har hatt for Kvik Halden FK og for idretten i byen vår.


Bjørn Brevig


Styreleder, Kvik Halden FK0 Kommentar

3-0 seier i Levanger for A-laget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2019


A-laget tok med seg alle tre poeng hjem til Halden fra en meget vanskelig bortebane i hengekampen mot Levanger på TOBB arena onsdag ettermiddag. Dermed er vi fortsatt med i toppen av Postnord ligaen avdeling 1.

Kampen startet bra hvor vi hadde god kontroll på banespillet. Nesten litt overraskende hvor mye tid man fikk med ballen mot en så sterk motstander på bortebane. 1-0 scoringen kom etter et vakkert angrep der Øystein avslutter sikkert i mål fra relativt kort hold. Dette stod seg til pause.

Andreomgang startet langt tøffere hvor Levanger tok kommandoen. De hadde flere muligheter, selvom flere av de kom fra langt hold.
I en god Levangerperiode kom Kvik plutselig alene gjennom, og Peder Nomell ble lagt i bakken - straffe! Den setter Chaib sikkert i mål og dermed stod det 2-0.

3-0 scoringen kommer etter et nydelig spill der vår eminente venstreback Albert setter ballen i nota! En vakker scoring. Dette blir også sluttresultatet.

Sterk borteseier mot et meget godt lag som hadde seks seiere på rad før kampen mot oss. Nå gleder vi oss til en ny tur til Brattvåg førstkommende søndag.


KAMPFAKTA

Levanger-Kvik Halden 0-3 (0-1)

Dommer: Robert Eggen, Trønder-Lyn

Gule kort: Håvard Lorentzen, Levanger

Tilskuere: 597

Mål:

0-1 Øystein Lundblad Næsheim (21)

0-2 Youssef Chaib (str, 78)

0-3 Albert Makiadi (90)

Kviks Halden: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgård, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Peder Nomell (Kevin Krans 79), Øystein Lundblad Næsheim (Youssef Chaib 68).

                                                 
0 Kommentar

Bergersen håper på støtte fra tribunen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2019

Slik så det ut i årets første hjemmekamp mot FFK. Hele 2725 tilskuere fant veien til stadion. Greier vi 1000 mennesker mot Moss FK???            Foto: Halden Arbeiderblad

Etter den meget sterke seieren i Arendal sist helg er det nå klart for Østfoldoppgjør mot Moss FK på Halden Stadion søndag kl. 1800.  Trener Kent Bergersen håper at publikum finner veien til Halden Stadion for å støtte laget som har prestert sterkt hittil i sesongen.

Dagen før Østfoldoppgjøret fikk vi noen tanker fra "Kenta" :

"Etter en meget sterk seier borte mot Arendal i første kampen etter ferien, gleder vi oss nå til å ta imot Østfoldnaboen Moss FK på stadion på søndag.

Moss kommer  til denne kampen med forsterket selvtillit etter en meget sterk hjemmeseier 6-2 mot Egersunds i forrige kamp. Begge leire stiller med skadefrie tropper, og Moss er nok ivrige på å få revansje for det stygge tapet de hadde hjemme mot oss 16. mai. Dette er vi forberedt på og jeg håper det vil få det beste ut av oss, noe som trengs skal vi sitte igjen med alle poengene etter denne "fighten".

Kampen mot Moss FK bør bli en publikumstreffer, og jeg håper det blir mye supportere fra begge leire, som vil være med å lage en fin ramme rundt kampen. Det går rykter om at Mossingene og Kråkevingen har mobilisert kraftig for å støtte sine gutter..

Jeg håper virkelig haldenserne kjenner sin besøkelsestid nå og møter opp og matcher mossingene og støtter guttene, noe de virkelig har fortjent etter den fabelaktige sesongen de har hatt så langt!!Guttene elsker å spille for mye folk, og støtten fra publikum kan være helt avgjørende for at vi strekker det lengste strået i en sånn kamp.

Dette blir den første av flere meget interessante hjemmekamper denne høsten, så jeg håper vi sees på stadion! Vi skal gjøre alt vi kan for at dere går fornøyde hjem ved 20-tiden søndag kveld.

Vi gleder oss og er godt forberedt, "let the game begin!"

Kampstart kl. 1800


0 Kommentar

Sterk seier i Arendal!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2019


Scoring av Youssef Chaib etter 87.minutter var nok til at vi tok en sterk borteseier høstens første kamp i Postnord ligaen.

Kampen startet som forventet, hvor Arendal tok kommandoen uten å komme til all verdens muligheter. Gutta jobbet knallhardt, og var godt strukturert slik at
 Arendal ikke fant rommene de trengte.

Utover i kampen kom gutta mer og mer med, og spesielt etter pause viste vi hvilken kvalitet laget har. Vi flytter ballen godt, og klarer å styre kampen i større grad.

Etterhvert som kampen går, og Arendal må frem for å henge med i toppkampen. Rommene blir dermed større og større, og etter et lengre angrep med mange pasninger åpnet siderommet seg til Chaib som fosset inn i 16-meteren og ble helt. Dommeren gir oss straffe, og mannen som ble felt tar den selv. Youssef er sikker fra krittmerket og dermed står det 0-1 på resultattavla. Dette står seg til kampslutt og bortelaget kan dermed slippe jubelen løs. Viktig og solid seier på Sørlandet!

Nå venter hjemmekamp på Halden Stadion mot Moss FK søndag om ei uke. Dette blir litt av en kamp på Rødsjordet hvor vi håper å se mange haldensere på tribunen!!


KAMPFAKTA:

15.runde

NORAC stadion

Arendal - Kvik Halden FK 0-1 (0-0)

Mål:

0-1 Chaib 87.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Agu, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Krans(Thorhallsson), Næsheim(Nomell), Chaib0 Kommentar

Før kampen mot Arendal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2019


Foto: Arendal fotballA-laget reiser i dag til Arendal for å møte Arendal i det som fort kan bli en av de vanskeligste bortekamper denne høsten. Som de fleste lag i denne avdelingen så går Arendal for å være en hard nøtt å knekke på NORAC stadion, sin hjemmearena.

Etter to gode treningsuker begynner alvoret i dag med bortekamp for de rød og hvite. Vårkampen på Halden Stadion endte med 2-1 seier til etter en meget spennende kamp. Arendal har etter noe svakt start klatret godt på tabellen og ligger på en 5.plass foran dagens oppgjør.

Trener Kent Bergersen har følgende å si før kampen:

"Ferien er over, vi er klare til å ta fatt på andre del av sesongen. Det kunne knapt begynt med en tøffere bortekamp enn Arendal.  

De fleste av oss husker oppgjøret i Halden som ble meget jevnt, men hvor vi dro i land seieren.  Arendal er langt sterkere hjemme på sitt flotte kunstgress, så her forventer vi en tøffere oppgave mot et velspillende lag som kun har tapt mot Levanger og oss på de siste 7-8 kampene.

Vi har fått trent bra i 2 uker nå, og føler oss godt forberedt til denne kampen.

Troppen er så å si skadefri. Vi har noen smårusk og spillere som enda ikke er klare. Vi har foran høstsesongen supplert troppen med Dagur Dan Thorhallsson på lån fra Mjøndalen, han har vist gode takter siden han kom og er med i troppen til denne kampen.

Stemningen i troppen er på topp og vi gleder oss til å spille om poeng igjen.

Vi fikk en fin start på høstsesongen når vi mandag slo FFK 2 i 4. div, og topper den divisjonen der, etter en

strålende prestasjon.

Så får vi se om vi klarer å følge opp mandagens prestasjon i dag."Kampstart kl. 1800.0 Kommentar

Dagur Dan Thorhallsson til Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2019


Foto: Halden ArbeiderbladDen 19 år gamle islendingen kommer på lån til oss fra Mjøndalen ut 2019 sesongen. Dagur signerte utlånspapirer på tirsdag og vil være spilleklar for oss før høstens første seriekamp i 2.div. mot Arendal førstkommende søndag.

Dagur har tross sin unge alder allerede opplevd mye som fotballspiller. Som 15 åring ble han tatt opp i A-stallen til fotballklubben Haukar på Island. Bare året senere dro han til Belgiske Gent hvor han spilte på klubbens U19 og U21 lag. I 2018 kom han tilbake til Islandsk fotball hvor han spilte i toppserien for Keflavik.

Dagur ble hentet til Mjøndalen foran årets sesong på lån fra Keflavik. Mjøndalen hadde opsjon på kjøp av Dagur som de benyttet seg av og signerte han på en langtidskontrakt.

I Mjøndalen har Dagur vært involvert i samtlige treningskamper før årets sesong og han fikk med seg 4 cup kamper og debut i Eliteserien. Foran høstsesongen ønsket både Mjøndalen og Dagur mer spilletid på høyere nivå enn Mjøndalens 2.lag som spiller i 3.div. 

Vi kom fort til enighet med spilleren og klubben noe som førte til at Dagur signerte for oss tirsdag.
Dagur har spilt på samtlige U-landslag for Island og opplevde å spille U21 landskamp så sent som i mars 2019. Vi er meget trygge på at Dagur vil passe godt i profilen til klubben hvor vi ønsker å ha unge og sultne fotballspillere kombinert med noe mer rutine.

Vi ønsker Dagur velkommen til oss!
0 Kommentar

Stjernelaget med 3.plass i Norway cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Aug 2019


Klubbens "Stjernelag" har som en liten tradisjon å delta i Norway Cup. I påvente av et bedre tilbud fra kretsen sin side, er på mange måter Norway cup årets høydepunkt for gjengen.

TIl årrets turnering hadde laget med seg 11 spente spillere som både gledet og gruet seg litt til cupen. 

Laget møtte Parasport stjernene fra Danmark i sitt første kamp. Denne kampen endte uavgjort, 4-4. I sitt andre kamp i cupen var Røa motstandere. Denne kampen ble en liten "plankekjøring" der det ble seier med hele 15-3.

Som gruppevinner gikk Stjernelaget direkte til semifinale hvor Strømsgodset IF var motstandere. Kampen var jevnere enn resultatet tilsier(2-5), men det var Godset som stakk av med seieren og finaleplassen.

Dermed ble det med bronseplass og ny meget godt gjennomført Norway cup! 

Klubben gratulerer og håper at tilbudet til Stjernelaget i vår egen krets blir bedre med årene som kommer slik at de får spilt flere kamper i løpet av året.

Klubbens G2005 kull har også deltatt i årets Norway cup. Laget gikk hele veien til 1/8-dels finalen hvor de møtte et meget godt lag fra Bangkok. Laget fra Thailand stakk av med seieren etter at kampen lenge sto og vippet. Vi gratulerer G05 med prestasjonene og ønsker lykke til i høstsesongen som kommer.


0 Kommentar

En spennende høstsesong i vente

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2019


Foto: Atle Wester LarsenVårsesongen er historie, kampene har blitt spilt og poengene har blitt delt ut. For vår del har poengplukkingen vært meget bra. A-laget har plukket hele 26 poeng på 13 seriekamper mens Rek.laget har tatt 28 poeng på samme antall kamper. Begge lag kjemper i toppen av sine divisjoner.


Redaksjonene har før høstsesongen tatt en liten prat med hovedtrener Kent Bergersen om hvordan oppstarten har vært og hvordan han ser for seg høstsesongen.


Kenta, hvordan har sommerpausen vært for din del?

-  Jeg har fått koblet av litt med variert innhold, en liten Spaniatur, hyttetur og noen dager avslapping hjemme med soling og bading.


Gutta er i gang med treninger innenfor høstsesongen, hvordan har oppstarten vært?

- Oppstarten etter ferien har vært fin, vi har fått testet formen til spillerne, og vi har fått spilt litt fotball for å komme i gang igjen. Jeg synes gutta ser bra ut og vi gleder oss til en spennende høstsesong.

 

Hvordan ser troppen ut før høstsesongen? Hva er ståa på skadefronten?

- Når d gjelder troppen så blir det ikke store forandringer fra vårsesongen, ut går Samuel Narh, Teodor Thorvaldsen og Suka Suka(som sluttet tidligere i sommer), og inn får vi tilbake Bjørn Berglund 

Marcus Sjømo fra skade. 

Vi ser på mulighetene til å få inn en sentral midtbanespiller for å tette hullene etter Teo og Suka.

På skadefronten så ser det veldig lyst ut, som skrevet tidligere så er Bjørn og Marcus tilbake for fullt. Thomas Johansen har hatt et lite brudd i en finger, men skal være fin igjen nå. Tåskaden til Jakob Madsen Lund skaper litt usikkerhet, ellers er alle mann sterke og klare for høstsesongen-akkurat nå.

 

Hvordan ser du for deg at høstsesongen blir? Hvordan «angriper» vi den?

- Høstsesongen blir spennende, det er nå det skal avgjøres. Opprykk, kvalik, eller nedrykk. Vi har unnagjort en fantastisk god vårsesong og akkurat nå så har vi heng på opprykk/kvalik. Kan vi henge med der oppe?? Ja, hvorfor ikke! Sånn jeg ser det i denne avdelingen, så er det mulig å hamle opp med alle, men det er så tøft og jevnt at man kan også tape for alle. Det gjelder å ta ut 110% i hver kamp, være SÅ god at man får marginene på sin side-da er ALT mulig!!


Jeg tror vi skal tenke som vi har gjort, trene godt, forberede oss veldig godt inn mot kampene, jobbe knallhardt sammen, så ser vi hva utbyttet blir..

Jeg tror høstsesongen det skal bli såpass bra at vi skal i hvert fall skal holde oss godt unna nedrykks kampen.

Vi har en stall i god utvikling og vi skal være med å kjempe i toppen i 4. div også.

Vi gleder oss til en tøff, men også morsom siste del av sesongen der vi håper vi kan være med i toppen hele veien inn. Kanskje får vi får spilt en toppkamp på Fredrikstad Stadion i nest siste serieomgang foran 10.000 tilskuere, det hadde vært MORO!


Fredag spiller vi treningskamp mot Kråkerøy, hva håper du å få ut av den kampen?

- Det er en kamp vi vil bruke til å komme i kampmodus igjen, kjenne på konkurransesituasjonen, det trenger vi nå 3 uker siden siste kamp.

Jeg regner med å få i gang flest mulig spillere, rek. laget vårt skal jo allerede på mandag ut i toppkamp i 4. div mot FFK 2.


Kampstart på Strupe 1645 i dag.0 Kommentar

Sommeroppdatering fra A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2019


Foto: Halden ArbeiderbladEtter en overbevisende første del av sesongene hvor vi står med 26 poeng på 13 kamper på A-laget og hvor rekruttlaget også ligger helt i toppen i 4.divisjon står vi nå foran en meget tøff og spennende sportslig høstsesong for våre seniorlag. 

Mandag 29,juli samles spillerne til første trening etter en pause på vel to uker. En velfortjent pause etter en lang oppkjøring(les:november) og en tøff kampprogram etter at sesongen kom i gang i april. 

En spennende høstsesong står for tur med mange tøffe bortekamper. Allerede i august mnd. får vi testet oss skikkelig. Det hele sparkes i gang mot Arendal den 11.august i Arendal, før Moss kommer til stadion den 18.august til ren Østfoldoppgjør. Bare noen dager senere skal vi til Levanger for å spille den utsatte kampen mot et hjemmelag som har forbedret prestasjonene sine etter en noe trøblete start. Samme uken skal vi til Brattvåg for å måle krefter med et hjemmelag som hittil har prestert langt unna forventningene poengmessig. Den 1. september kommer Stjørdals/Blink til oss. 

Mange spennende kamper som vil gi oss en del svar om hvordan resten av sesongen kommer til å bli.

For rekruttlaget sin del kommer storoppgjøret allerede den 5.august hvor FFK 2 kommer til Strupe. Dette blir en toppkamp hvor vi kommer til å se et meget sterkt bortelag med muligens nysignering Kjelsrud Johansen på topp. Vi på vår side kommer til å stille det sterkeste vi kan for å være med i toppen så lenge som mulig utover i høstsesongen.

På spillerfronten er det noen forandringer siden før sommeren. Tar vi skadehistorikken først så ser ikke den skremmende ut p.d.d. Det er kun Sjømo Eriksson som ikke er 100%. Han er i opptreningsfasen etter meniskoperasjon og vil nok trenge noen uker til før han kan matches i kamp igjen.

Berglund har brukt førsommeren godt og fått nyttig kamptrening i 4.div rett før sommeren og vi regner med at Björn er tilbake for fult når vi starter opp igjen.

Jakob Lund som ikke spilte den siste kampen mot Hødd pga. skadet tå forventes å være i trening fra vi starter opp igjen.

I et sommervindu vil det som regel alltid være noen endringer. Som tidligere skrevet vil vi ikke se Samuel Narh i de røde og hvite stripene denne høsten. Teodor Thorvaldsen reiser til USA rett over sommeren og vil muligens få med seg en 4.div kamp før han setter kursen mot nye utfordringer. Suka Suka har allerede funnet seg ny klubb og vil denne høsten forsvare fargene til Råde IL.

Hva så med evt. forsterkninger? Klubben er i en situasjon hvor det må gjøres en del investeringer som ikke har med sport å gjøre men som er nødvendig for at vi skal få en permanent godkjenning på bl.a. FFO bygget. Her må det en type "heis" inn som vi må installere for å tilfredsstille krav. Dette koster penger og det er noe som vi må prioritere å få gjort. 

Når pengene må brukes på en heis som ganske sikkert aldri kommer til å bli brukt så begrenser eller stopper det våre muligheter til å forsterke oss sportslig foran høstsesongen. Med Suka Suka og Thorvaldsen borte fra midtbanen er det fort denne lagdelen vi ønsker å forsterke. Skal vi kunne forsterke og dermed forhåpentligvis stå enda bedre skodd før høstsesongen så må vi få eksternt hjelp. Vi på sport skal gjøre det vi kan for å kunne stille enda bedre til høstsesong hvor vi er med og kjemper om en topplassering.

Første A-treningen etter sommerpausen kommer til å finne sted på Tistedal stadion førstkommende mandag kl. 1630. 

Lørdag 3. august spiller vi treningskamp mot Eidsvold på Myhrer kunstgress med avspark kl. 1400.


0 Kommentar

Samuel Narh forlater Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jul 2019


Den kraftfulle spissen blir ikke å se i Kvik Halden drakten i høstsesongen.

Samuel kom til oss i mars mnd. Han var først på en ukes prøvespill opphold og spilte blant annet treningskampen mot FFK der han også gjorde mål. Ei uke senere signerte på en korttids kontrakt frem til sommeren.

Etter nøye vurderinger der både økonomi og sport har spilt en viktig rolle, har vi nå kommet frem til at vi ikke forlenger kontrakten med Samuel. Ingen lett avgjørelse å ta og ingen lett beskjed å gi til en spiller som har vært hos oss i fire mnd.

Samuel rakk å spille 14 obligatoriske kamper for oss. Han var involvert i samtlige PostNord liga kamper i vårsesongen og rakk å få med seg en Amedialiga kamp. Han har bidratt med 4 mål i de kampene for oss.

Vi takker Samuel Narh for hans bidrag hos oss både på og utenfor banen og ønsker han lykke til videre!


0 Kommentar

Før Hødd kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jul 2019


A-laget spiller siste kampen for vårsesongen når Hødd gjester Halden stadion lørdag med avspark kl. 1600. Hjemmelaget håper å fortsette den sterke hjemmestatistikken hvor lag som FFK, Arendal, Bryne, Egersund og Brattvåg har blitt sendt hjem med null poeng i bagasjen.


A-laget kan med seieren i lørdagens kamp befeste tredjeplassen på tabellen, med en kamp mindre når PostNord liga avdeling 1 tar en liten ferie. Høstsesongen vil by på mange spennende oppgjør i en avdeling som må sies er meget jevn.

Lørdagens motstander har lange tradisjoner der bl.a. cupmesterskapet i 2012 er noe mange vil huske. De har hittil i sesongen prestert noe varierende og kommer til denne kampen fra et 0-2 tap for Levanger i forrige serierunde.

Trener Kent Bergersen skriver følgende før lørdagens oppgjør:

"Vi er klare for den "siste" kampen før vi tar en liten men velfortjent ferie. Oppgjøret mot Hødd sparker på mange måter i gang en høstsesong da vi for første gang møter et lag som vi har møtt tidligere i år. Oppgjøret i Ulsteinvik endte som kjent 1-1. En god kamp av oss da og vi håper at vi kan gjenskape prestasjonen på lørdag.

Hødd ligger fire poeng bak oss og er nok sugne på å prøve å tette igjen den luka. Hødd har i år vært en del bedre på hjemmearena enn det de har vært borte. Det å komme til oss på Halden stadion skal ikke være noen enkle oppgave for laget fra Ulsteinvik.

Vi på vår side greide dessverre ikke å få med oss noen poeng fra toppkampen mot Stjørdals Blink forrige helg. Vi gjorde for mange avgjørende feil foran vårt eget mål og ble knallhardt straffet for det. Foran lørdagens kamp er vi revansjesugne og har lyst å avslutte en god vårsesong med nok en sier! For å lykkes med det må vi ha høy intensitet i det vi gjør. Den defensive tryggheten må være i bunn samtidig som effektiviteten foran motstanderens mål må fortsette.

Når det gjelder skader i troppen så er det noen småting, men jeg føler meg ganske trygg på at vi har samtlige spillere tilgjengelig når vi går til kamp på lørdag.

Støtten vi har hatt fra dere på tribunen hittil i årets sesong har slått meget positivt ut! Vi håper dette fortsetter og det kan være en viktig faktor i kampen om tre viktige poeng. Vi håper å se dere på stadion til vårens siste kamp!"

Kent


Avspark kl. 16000 Kommentar

Niklas Fjellstad signerte på ny avtale!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jul 2019


Den anvendelige spilleren som i utgangspunktet er spiss, men som har blitt flyttet ned til stopperplassen har signert på en avtale som strekker seg ut 2020 sesongen.


Trener Kent Bergersen sier følgende:


Vi har begynt å se på spillerlogistikken for neste sesong og håper nå etter hvert å kunne signere nye avtaler med spillere som vi ønsker å ha med oss i 2020 sesongen. Det er en prosess som vil ta noe tid og som vi kommer til å bruke en del tid på. Vi har de midlene vi har og ønsker å bruke de så fornuftig vi kan for å kunne bygge et slagkraftig lag også i sesongen 2020.:

En som allerede er klar for 2020 og som har signert på ny avtale er vår "egen" Niklas Fjellstad.


Niklas er i år første års senior og han har vært en del av A-stallen siden vi startet opp før sesongen 2019. Niklas har hatt en veldig fin utvikling det siste halvåret og vi ser at han kan bli en spiller som kan ta steget til å bli en viktig spiller for A-laget etter hvert.

Han har prestert stabilt godt for rekrutt laget vårt i 4.divisjon i år og han er en spiller som kan spille i flere posisjoner.

Vi gratulerer Niklas med ny kontrakt.

0 Kommentar

Nitral CDS bidrar med 8 nye småmål

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2019

Nitral CDS har sponset oss med 8 nye BAZOOKA mål som kommer godt til bruk i barne fotballen. Småmål er forbruksvare i en så stor barneavdeling som vi har. Derfor var det ekstra gledelig at Nitral ønsket å bidra slik at barna fikk nye mål som vil bli godt brukt i tiden fremover.

For de av dere som ikke vet hva Nitral CDS er så kan dere lese litt her: 

"Nitral CDS AS arbeider primært i telekombransjen med alle typer tjenester bortsett fra luftkabelanlegg. Vårt hovedmarkedsområde er østlandet, men tar oppdrag i hele landet.
 Vi har blant annet blåst fiberkabel på Svalbard.
 Vi samarbeider med underentreprenører på graving, leverer rørsystemer, kummer, fiberkabel og tilbehør.
 Bedriften er spesialist på framføring av fiberkabel og brukes mye i forbindelse med blåsing av mikrorør i kabelrør, i tillegg til blåsing av ekstra kabler i okkuperte rør.
 Et spesialprodukt er PreCab, mikrokabel ferdig installert i mikrorør, for direktelegging ved utbygging av FTTH anlegg. PreCab er frostsikker ned til -10 oC. Brukt på riktig måte vil systemet medføre store kostnadskutt for netteier.
 Den andre delen av virksomheten er salg av materiell og utstyr for utbyggere og entreprenører.
 Her bruker vi vår egen erfaring med hva som fungerer i felt.
 Blant annet, leverer vi blåsemaskiner og utstyr i tillegg til mikrorør, kabelrør, deler og spesialløsninger, samt fiberkabel."


Vi takker Nitral CDS AS for bidraget!


0 Kommentar

Ferie på kontoret

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2019Kontoret vil være noe bemannet denne uken her. I perioden 15. til og med 1. august vil kontoret være stengt grunnet ferieavvikling.0 Kommentar

Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jul 2019Foto: Kristian BjørnebyA-laget dro i går til Trondheim og nærmere bestemt Stjørdal hvor det var duket for toppkamp på Nye Blinkbanen. Bussen forlot Strupe 07:10 i retning Gardermoen. Ved ankomst på Værnes Lufthavn bar det rett til Scandic hotell for match-mat og litt avslapping før bussen dro videre til kampen.

Gutta virket klare, og gledet seg mye til å spille en slik kamp. Kampen startet bra men fikk en brå vending da Blink ble tildelt straffespark etter at kaptein Dardan felte Blink-spilleren. Dermed stod det 1-0 til hjemmelaget. Et vanskelig utgangspunkt mot et godt hjemmelag. Ikke nok med det, Blink ble også tildelt straffe nummer to etter at Deni hadde en for høy fot innenfor 16-meteren, men David Paulmin var sikker fra streken og tok Blink-spillerens forsøk på «Panenka». Dette var også et resultat som stod seg til pause. En førsteomgang som bestod av mange merkelige og avgjørende dommeravgjørelser.

Andreomgang startet også ganske godt, hvor vi hadde initiativet. Flere gode muligheter ble skapt, men i vår gode periode scorer selvsagt Blink på en corner. Dermed forsvar en del av initiativet.
Siste målet kom etter et indirekte frispark, der man kan stille spørsmålstegn ved muren i forkant.


Som plaster på det berømte såret satt innbytter Youssef Chaib inn et kremmerhus da han dro seg inn fra siden og dundret ball i motsatt kryss. Kampen ender dermed 3-1 til Blink.

Neste kamp for oss er førstkommende lørdag mot Hødd på stadion. Med seier i den kampen har vi "heng" på førsteplassen når vi går i ferie. Kampstart 1600.

KAMPFAKTA

Stjørdals-Blink – Kvik Halden 3-1 (1-0)

1–0 Mats Lillebo (11)

2–0 Bjørnar Hove (72)

3–0 Mats Lillebo (78)

3–1 Youseff Chaib (84)


Gule kort: Sondre Stokke, Stjørdals-Blink. Mathias Engebretsen, Ole Strømsborg, Kvik.

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Markus Moberg 81), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, FilipWestgaard, Deni Hasanagic (Peder Nomell 75), Mathias Engebretsen, Kevin Krans, Albert Makiadi, Samuel Narh (Youseff Chaib 70) og Øystein Lundblad Næsheim.0 Kommentar

Storseier mot Byåsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jun 2019


Klubbens a-lag dro grytidlig avgårde fra Strupe for dagens bortemøte mot Byåsen. Haldensere tok med seg alle poeng hjem igjen etter 6-1 seier!

Kampen startet jevnt, hvor ingen av lagene klarte å ta tak i kampen. En stillingskrig hvor begge lagene la all fokuset på forsvarsarbeid og hvor finspillet og de store sjansene uteble. Hjemmelaget hadde par småfarlig eskudd fra distanse mens bortelaget kom nærmest med en heading i tverrligger i det siste spilleminutt i først omgang. Lagene gikk derfor til pause med 0-0 hvor vi var skuffet over prestasjonen i førsteomgang.

Vi ble enige om å endre på deler av det som vi ikke var fornøyd med. Andreomgang startet delvis likt, der hjemmelaget igjen hadde en farlig avslutning like utenfor vårt mål. Som så mange ganger før så preger mål kamper. 1-0 scoringen kom etter et flott angrep hvor Samuel Nahr setter ballen i nota. Dette frigjorde masse energi hos bortelaget som tok fullstendig over kampen og produserte flere store sjanser som også resulterte i mål. 

Øystein Næsheim ga haldensere 2-0 ledelse etter noe klønete involvering av hjemmelagets keeper og forsvarspiller. 3-0 kom ved Deni Hasanagic etter fint forarbeid av Albert Makiadi. På 4-0 var det igjen Øystein som scoret. Sam skaffet straffe som Øystein satte sikkert i mål til 4-0 ledelse. Samme mann var frempå igjen og ordnet 5-0 etter nydelig gjennomspill av Mathias Engebretsen. 

Deni Hasanagic fikk sitt andre for dagen da han økte ledelsen til 6-0. Hjemmelaget fikk sitt trøstemål slik at det til slutt endte med komfortable 6-1 på en tøff bortebane.

A-laget ligger dermed på 3. plass på tabellen bare 1 poeng bak Stjørdal som leder etter at alle har spilt 10 kamper. Dette er ikke annet enn meget sterkt prestasjon hittil. Ny kamp lørdag 29.juni på Halden stadion. Da kommer Brattvåg på besøk! Avspark kl. 1300. Vi håper at flest mulig tar seg en tur til stadion og støtter oss til ny seier i PostNord ligaen.

KAMPFAKTA:

Byåsen Arena

Byåsen TF - Kvik Halden 1-6 (0-0)

0-1 Samuel Nahr (54)

0-2 Øystein Lundblad Næsheim (56)

0-3 Deni Hasanagic (76)

0-4 Øystein Lundblad Næsheim (78)

0-5 Øystein Lundblad Næsheim (80)

0-6 Deni Hasanagic (84)

1-6 Jonas Nilsen (87)

Kvik Halden: David Paulmin - Ole Strømsborg, Chinonso Agu, Jakob Madsen Lund - Marcus Moberg (Deni Hasanagic 55) , Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Kevin Krans (Teodor Thovaldsen 84), Alberg Makiadi - Samuel Nahr (Peder Nomell 78) og Øystein Lundblad Næsheim.0 Kommentar

Ny seier for A-laget på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget slo tilbake med seier etter to tap på rad i søndagens oppgjør mot opprykksjagede Arendal på Halden stadion. Scoringene av Chinonso Agu og Fillip J. Westgaard var nok til at poengene ble i Halden.

I en jevn batalje hadde begge lag sine sjanser til å både ta ledelsen og ikke minst avgjøre kampen mot slutten. Hjemmelaget gikk til pause etter scoring av Agu i det 39. minutt.

Bortelaget kom ut i hundre etter pause. Litt nølende hjemmelag og et velplasert skudd fra ca. tjue meter var nok til at det plutselig sto 1-1 på resultattavla etter 50 min.

Kampen bølget frem og tilbake helt frem til det 84. min da Westgaard satte inn retur etter at Albert Makiadi sendte avgårde et godt skudd som keeperen måtte gi retur på. Sluttminuttene ble like spennende som alltid i slike jevne kamper. Hvor vi blant annet fikk se både gult og rødt kort.

Tre meget viktige poeng for hjemmelaget i kampen om å overleve sitt første år i PostNord etter opprykket i fjor høst.

Vi takker alle de fremmøte som støtter oss kamp etter kamp og håper å se dere igjen i nest hjemmekamp som er mot Brattvåg 29.juni kl. 1300.


Kampfakta:

Halden stadion

10. runde

Kvik Halden FK - Arendal FK 2-1 (1-0)

Mål:

1-0 Agu 39.min

1-1 Kvaalen 50.min

2-1 Westgaard 84.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Agu, Lund, Moberg, Engebretsen, Westgaard, Krans(Hasanagic), Makiadi, Narh(Nomell), Næsheim(Kaili)..


0 Kommentar

Før kampen mot Arendal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget møter "formlaget" Arendal til søndagens batalje på Rødsjordet. Kampstart er kl. 1800 og før den tid er det mulig å ta seg en tur til Herregårdskafeen som igjen åpner for oss fra kl. 1600.


Arendal har etter en svak start fått opp dampen og på de siste fem kampene har de fire seiere og en uavgjort. Laget fra Sørlandet har en sterk stall og bør kjempe i toppen av tabellen denne sesongen.

For vår del gjelder det å komme tilbake på "rett spor" og begynne å plukke poeng igjen.


Kent Bergersen skriver følgende før søndagens oppgjør:


Ny kamp på stadion, nye muligheter! Vi ønsker å slå tilbake etter 2 tap på rad nå, men det blir heller ikke enkelt da vi skal ut mot et opprykksjagende Arendal.De er i tillegg i kjempeform etter noe svakt start på sesongen. Arendal har nå 5 kamper på rad uten tap, 4 seiere og 1 uavgjort.

Vi har kommet til den 10-ende runden i PostNord ligaen og vi kan nå se at vi er i en meget jevn avdeling der ingen lag er så gode at vi ikke kan ta poeng mot dem når vi kommer opp mot vårt topp potensial.


Det er små marginer som avgjør kampene i denne divisjonen og som sagt tusen ganger før, kampene 

avgjøres innenfor begge 16 meterne! Der har vi ikke vært gode nok de 2 siste kampene. Det må vi gjøre noe med nå, skal vi klare å vippe kampene til vår fordel.


Vi har et par forfall til denne kampen. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti er ute med en kneskade (ikke så alvorlig som først antatt, så om et par uker er han forhåpentligvis tilbake). Den andre er Youssef Chaib, som fikk 1 kamps karantene etter sitt røde kort sist.

Dette gir andre spillere muligheten til å vise hva de duger til, så det bør ikke by på store bekymringer.


Vi gleder oss til ny kamp på stadion, og vi har god tro på 3 poeng på søndag med god støtte fra dere supportere!

Gøy med mye folk på ‘før kampen’ arrangementet sist, håper dere fortsetter med den tradisjonen!


God kamp, heia Kvik!0 Kommentar

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jun 2019


A-laget tar imot Stavanger laget Vidar til mandagens oppgjør i den niende serierunden i PostNord ligaen på Halden stadion med avspark kl. 1400. Med årets første serietap i forrige serierunde er det en revansjelysten gjeng som kommer til å entre Rødsjordet i kampen om tre nye poeng.

Kent Bergersen skriver følgende før mandagens kamp:

"Klart for ny kamp, nye muligheter! Vi skal revansjere tapet for Nardo forrige helg når vi får besøk av Vidar hjemme på stadion på mandag.

Vidar var senest i aksjon på Fredrikstad stadion på torsdag og klarte sterke 2-2, etter at de sjokket FFK med å lede 2-0 tidlig i kampen.

Bortelaget har en etablert gjeng og er et ganske komplett lag som har mye å spille på. De er fysiske og det går fort fremover når de angriper i tillegg til at de er sterke på offensive dødballer.

De spiller også med en 3-backslinje som vi gjør.


Vi har kommet oss etter det noe skuffende tapet mot Nardo i Trondheim, en kamp vi dominerte i banespillet men tapte på en tapt duell på corner og en kontring.

Vi var ikke skarpe nok i det offensive spillet, og klarte ikke å skape mange og store nok sjanser til å score mot et godt Nardoforsvar.


Vi har nå hatt en lang og god uke med trening hvor vi har forberedt oss godt til å slå tilbake etter forrige kamp, og hjemme på stadion føler vi oss trygge og sterke til å gjøre en ny god kamp!

En av grunnene til at vi føler oss veldig sterke hjemme er den gode støtten vi har fått av dere supportere som møter opp og heier på oss på stadion, og vi merker godt at det har blitt flere av dere. Det setter vi veldig stor pris på.


Nytt for denne gangen er at dere kan møte opp på Herregårdskafeen før kampen og snakke litt fotball og få i dere noe godt å spise og drikke.

Det er den perfekte oppladning til kamp og vi håper selvsagt flere av dere benytter dere av tilbudet og møter opp, skaper litt stemning og kommer så ned på stadion for å støtte oss i kampen om poeng. Værutsiktene ser meget bra ut så her håper vi at haldensere støtter oppom tiltaket. 

Undertegnende kommer også innom for en kjapp liten siste info før kampen. Vi sees der!"


NB:Herregårdskafeen åpner kl. 1200 mandag. Kent Bergersen vil komme rundt kl 1245 for å informere litt om hvordan en angriper mandagens kamp.  Kom igjen folkens, bli med og lag litt stemning rundt kampen. 

Halden Drum Corps vil spille både før og etter kampen i tillegg til at G2012 spiller pausekamp. 0 Kommentar

Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget møtte grytidlig på strupe lørdag morgen for sesongen første trondheimstur. 0615 kjørte bussen mot Gardermoen, og neste stopp var Nardo på Nissekollen KG.

Nardo er et fysisk robust lag med en veldig direkte tilnærming til spillet, og gutta visste på forhånd at dette kom til og bli en stor utfordring.
Nardo la seg lavt i 451 innledningsvis, og vi tok dermed kontroll over kampen. Vi har mye ball, og dominerer banespillet, men kommer kun til noen halvsjanser. Den største muligheten får Kevin Krans men dessverre endte ikke ballen i mål.

Andreomgang begynner på samme måte - Nardo legger seg lavt og vi styrer banespillet. Men de få gangene hjemmelaget var på visitt på vår banehalvdel endte det selvsagt med en corner - et av Nardos største styrker.
En utoverskrudd corner ender rett på pannebrasken til en Nardospiller og dermed står det 1-0.

Vi fortsetter å presse på for utligning, men i stedet for å få 1-1, kontrer Nardo inn 2-0 målet, et resultat som står seg til slutt. Kampen ender dermed med 2-0 seier til Nardo

KAMPFAKTA:

2. divisjon:

Nardo-Kvik 2-0 (0-0)

Mål                                                

1-0 Vebjørn Vinje (52)

2-0 Ole Kristian Sæter (81)

Dommer: Mathias Kringstad

Gule kort: Ingen

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Chinonso Agu, Ole Strømsborg (Youssef Chaib 59), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Samuel Narh 71), Albert Makiadi, Kevin Krans, Filip Westgaard (Peder Nomell 82), Øystein Lundblad Næsheim.


0 Kommentar

Nardo neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mai 2019

Foto: Halden Arbeiderblad A-laget reiser tidlig lørdag morgen til Trondheim for å møte Nardo. Laget fra Trøndelag har vært en vanskelig nøtt å knekke for flere av lagene i avdelingen vår hittil.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Da er det ny helg, og ny kamp, denne gangen skal vi til Trondheim og møte Nardo på Nissekollen kunstgress.

Nardo er et vanskelig lag å spille mot på sin hjemmebane. De er fysiske i spillet og godt organisert. Det er veldig sjelden det er målrike kamper der oppe.

Nardo har spilt uavgjort 1-1 i begge sine hjemmekamper så langt, og har kun tapt 1 kamp så langt totalt i sesongen.

Vi kommer fra en solid hjemmeseier mot Egersund, hvor jeg synes spesielt den første halvtimen av andre omgang var meget god. Da var vi godt organisert bakover, og hadde god ro og mye bra spill fremover.

Etter en uke uten midtukekamp og litt fri og trening har vi fått ladet opp batteriene igjen. Vi har fått tilbake spillere som har vært litt halveis friske, og er klare til å ta fighten som kommer oppe i Trondheim.

Vi vet hva som venter oss der oppe, men gleder oss til ny kamp. Vi reiser til Trondheim med gode forhåpninger om å ta med oss noe hjem.

Heia Kvik!

Kent0 Kommentar

Fantastisk lagseier over Egersund!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mai 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget har fått en fantastisk start på sesongen, og er fortsatt ubeseiret i en knalltøff PostNord-avdeling. Etter flere overbevisende kamper var det duket for nok en kamp på Halden stadion. 

Den hardtsatsende Rogalands-klubben Egersund hadde tatt turen til vakre Halden. Egersund er et lag med ambisjoner om opprykk, og kom derfor til Rødsjordet med mål om å ta med seg 3 poeng i jakten på opprykk. Men, som mange ganger tidligere, Kvik Halden på eget gress er en meget tøff oppgave for de aller fleste.

Kampens første scoring kom etter et nydelig forarbeid av Ole Strømsborg. Ole dro seg inn i 16-meteren på et raid som kan minne om "Kaká" i glansdagene, og ble felt og fikk straffe. Straffen settes sikkert i nota av Øystein og de publikum fikk dermed anledning til å se Øysteins velkjente tunge.
Like etter utligner Egersund på et innlegg som stupheades rett i mål, et pent mål forøvrig, og dermed stod det plutselig 1-1. Men, ingen knekker dette hjemmelaget, og vår franske venn Kevin Krans setter inn 2-1 etter forarbeid av Øystein. Dette stod seg til pause. Selv om man gikk til pause med en 2-1-ledelse mot et av opprykksfavorittene, så var det tydelig at hjemmelagets trenerteam med Kenta og Jørgen ikke var fornøyd med hvordan laget spilte. Den 15 minutter lange pausepraten kom derfor til nytte.

Rapportene sier at pausepraten handlet om å få på plass lagets defensive struktur, korte ned avstandene innad og mellom leddene, samt bli enda mer bevisst på å pumpe/falle.

Andreomgang viste tydelig at Kenta’s pauseprat hjalp. Den defensive strukturen var satt, og resultatet var at Egersund ikke skapte noe som helst i andreomgang. I stedet dro hjemmelaget i land nok en seier på eget gress, og vinner dermed 2-1. 

Tro det eller ei, vi er et topplag å regne.

Takk til alle som kom for å støtte oss!


0 Kommentar

Toppoppgjør på stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mai 2019

Etter cupexiten mot LSK på onsdag er nå all fokuset rettet mot seriespill og søndagens toppoppgjør på stadion.

Trener Kent Bergersen skriver følgende:

Kampene kommer tett om dagen, søndag kl 14.00 møter vi Egersunds til toppkamp på Stadion.
Egersunds, eller EIK som de kaller seg feirer 100 år i år, og har en klar målsetting om å rykke opp i jubileumsåret!

Her møter vi et godt erfarent lag som er veldig spillende, og har mange gode etablerte spillere som har spilt på et høyere nivå.

Vi gleder oss til å måle krefter mot det som skal være et av de beste lagene i avdelingen.

Vi fikk oss en liten trøkk mot LSK i cupkampen på onsdag, men vi følte vi hang brukbart med i mange av spillets faser. Vi mistet nok ikke noe troa og selvtillit ift sånn vi ønsker å spille fotball av det nederlaget der..heller det motsatte.

Vi skal være sterke å klare til å gi EIK en en god kamp på søndag, og vi håper fortsatt å være ubeseiret i Postnordligaen når vår 6. kamp for året er ferdigspilt.
Vi har noe belastningsbekymringer på noen av spillerne før kampen, men vi har en sterk stall, så det skal vi håndtere.

Vi håper å se mange av dere som var med på å lage en veldig god stemning rundt kampen mot LSK tilbake for å støtte oss frem til en ny seier på hjemmebane!

God kamp, heia Kvik!

Kent

NB: Kampstart kl. 1400.


0 Kommentar

Cupexit i 2.runde

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mai 2019


Foto: Kristian BjørnebyEndelig var det duket for cupfest på Halden stadion i går kveld. Eliteserielaget Lillestrøm kom på besøk, og de drøyt tusen tilskuerne hadde et håp om å ryste bortelaget.

Hjemmelaget kom godt i gang,men som vi har opplevd før så blir man hardt straffet for feil mot de beste lagene. Det ble også gjennomgangsmelodien i gårsdagens oppgjør. Vi hang bra med i banespillet og nivåforskjellen var ikke like stor mellom 16-meterne. Vi presterte bra, men Lillestrøm er effektive når sjansene først kom. 

En tidlig scoring fra gjestene gjorde at standarden fra LSK var satt - feil som gjøres blir knallhardt straffet. Bortelaget scoret sitt andre mål for dagen rett før første omgang var ferdig. Det var også pauseresultatet.

Hjemmelaget kom ut til andreomgang med ny giv, og viste mye bra spill innledningsvis uten at det ga noe uttelling. Lillestrøm på sin side var meget gode i begge boksene. De utnyttet enhver feil fra hjemmelaget og gikk opp til både 3 og 4-0 ledelse underveis i omgangen noe som drepte kampen.. Helt på tampen fikk vi med oss et trøstemål av Deni Hasanagic noe som ga oss en liten plaster på såret.

Dermed ble det tap og cupexit i 2.runde for vår del. Takk til dere alle som møtte for å støtte oss.

Nå snur vi fokuset mot førstkommende søndag og toppkamp mot Egersund på stadion. Vi skal slå tilbake og fortsette den gode starten vi har fått i PostNord ligaen. Avspark på søndag er kl.1400.

Kampfakta:

2.runde NM

Halden stadion

Kvik Halden FK - Lillestrøm 1-4 (0-2)

Tilskuere: 1014

Gule kort: Agu(Kvik Halden), Dyer(Lillestrøm)

Mål:

0-1 Lehne Olsen 9.min

0-2 Pedersen 38.min

0-3 Gustafsson 66.min

0-4 Gustafsson 73.min

1-4 Hasanagic 86.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Agu, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Engebretsen, Suka Suka(Krans), Makiadi, Moberg, Narh(Hasanagic), Nomell(Næsheim)0 Kommentar

"Ingen er bare hva du ser"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Mai 2019Kviks gutter 2005 hadde søndag kveld besøk av Trond Henriksen fra Kirkens Bymisjon. 

Han holdt et foredrag «ingen er bare hva du ser», som tok for seg fengelsliv, rusmiddelbruk, ungdomslivet samt viktigheten av venner og familie. Tøffe historier fra et tøft liv. Gutta satt stor pris på foredraget og fulgte godt med underveis. 

Som takk for innsatsen bidrar foreldregruppa og sponsorer (PipeEksperten AS og Tema Regnskap Øst AS) med tilsammen kr 4650 til Kirkens Bymisjon og deres BY-park-prosjekt.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat for årgangen.0 Kommentar

Sterk seier på Melløs!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mai 2019


Foto: Atle Wester LarsenA-laget tok turen til Melløs i ettermiddag på fotballens festdag. Hjemmelaget var revansjesugne etter tap mot Arendal i forrige uke, men gjestene hadde ingen planer om å gi de en hjelpende hånd.

Etter en sjokkstart på kampen hvor hjemmelaget tok ledelsen etter 5 minutter, klarte gutta igjen å reise seg mesterlig. Det tok kun to minutter før Kevin Krans smalt ballen i krysset fra 18 meter. Og kun to minutter etter var det tidligere MFK-spiller som kjørte "karusell" med forsvarene til Moss. Ny scoring av Chaib og 1-2 ledelse etter 11 minutter. 

Kevin Krans var ikke ferdig for kvelden. En corner mot slutten av omgangen resulterer i en hodeduell som Ole Strømsborg vant. Kevin fikk tak i andre ballen og satt sin andre scoring for dagen og 1-3 ledelse til pause.

Andreomgang startet i forrykende tempo med et hjemmelag som var på jakt etter en utligning. Gjestene holdt godt unna og forsvarte seg heroisk. Hjemmelaget kom til noen farligheter innledningsvis men utover i kampen ble det mer og mer klart at haldenserne kommer til å ta med seg alle poengene hjem igjen. Til slutt var det Samuel Nahr som la på til 4-1 og ydmykelsen var komplett.

Vi gjør på nytt en god kamp på en vanskelig bortebane. Det er en del bra spill og vi er klart bedre enn motstanderen i dagens kamp. Nå gjelder det å nullstille foran NM kampen mot LSK.

Vi håper at gode resultater og prestasjoner gjør at folk kommer til Halden stadion. Gutta fortjener det med den sportslige starten vi har hatt på sesongen. Vi trenger all støtten vi kan få for å kunne gi LSK ordentlig kamp på stadion.

Husk å kjøpe billettene på forhånd: https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Kampfakta:

Moss-Kvik Halden FK 1-4 (1-3)

Tilskuere: 618

Mål:

1-0 Selvmål 7.min

1-1 Krans 9.min

1-2 Chaib 11.min

1-3 Krans 40.min

1-4 Narh 76.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Chaib(Agu), Krans(Suka Suka), Næsheim(Narh)


0 Kommentar

Billetter Kvik Halden FK - Lillestrøm i salg!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019


Det er nå mulig å kjøp billetter til vår kamp mot LSK i den 2 runden i NM som spilles onsdag 22. mai klokken 18:00 på stadion.

LSK kommer på besøk seks år etter at de sist var på Halden stadion i NM sammenheng. Da trengte de noe "billig" straffespark til å ta ledelsen mot haldensere ved Petter Vaagan Moen. Samme mann satte også sluttresultatet til 2-0 i en jevn batalje foran over 1000 tilskuere på en dag der regnet høljet ned.

Siden sist Lillestrøm var på besøk i Halden, har flere Eliteserielag blitt send på hode ut av cupen. Fredrikstad, Sarpsborg 08 og Strømsgodset har alle endt sine NM deltagelser på Halden stadion.

Billettene kan du kjøpe på: https://kvikhalden.woow.no/#!/match/detail/288 eller i Kvik Halden FK APPEN.

Til denne kampen gjelder ingen sesongkort eller fribilletter internt i klubben. 

Prisen er satt til 100 kr for både voksne, honnør og barn.

Barn under 7 år går gratis inn. 

Vi anbefaler haldensere som skal på kamp om å enten gå eller bruke sykkel da det er dårlig med parkering muligheter rundt stadion fordi alle butikkene i nærområdet er åpne.

Hjemmelaget og nøytrale supportere bruker hovedinngangen i "bakken" og i klokkesvingen, mens bortesupportere bruker kun klokkesvingen. 

Vi sees på stadion!
0 Kommentar

6. Serierunde: Moss FK - Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019

På fotballens nasjonaladag reiser Haldenserne oppover i Østfold for et herlig lokaloppgjør. Foto: Halden Arbeiderblad

Ny tøff oppgave
Morgendagens motstander har stått på motsatt banehalvdel mange ganger de siste årene, senest i vinter da lagene møttes i treningskamp på Strupe KG. Den kampen vant de rød/hvite 4-1, men i morgen er det helt andre oppgaver som venter. Moss FK har hatt en svært god seriestart, og etter 5 kamper ligger mossingene på 2. plass med 9 poeng. Plassen bak ligger overraskende haldensere på, med 8 poeng på 4 kamper. Det er dermed duket for et voldsomt slag mellom to lag i god form.

Jevne kamper
Lagene var i samme divisjon og avdeling i 2014-2017, og kampen mellom lagene var ofte jevne og tette.  På de siste 7 obligatoriske kampene mellom lagene har man vunnet 2 hver, mens tre har endt uavgjort. Foran årets sesong har Moss gjort store endringer i spillerstallen, og med ny trener virker de å ha funnet serieformen etter en varierende vinter.

Nomell tilbake
Peder Nomell er tilbake fra skaden som holdt han utenfor kampen mot Bryne FK, så med kun langtidsskadde Björn Berglund og Marcus Sjømo Eriksson utilgjengelige er det stor kamp om plassene.

Vi håper mange haldensere tar turen til Melløs, og heier oss frem i kampen om nye poeng i morgen kl. 19:00.


0 Kommentar

Ny seier på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2019


Foto: Hans Petter Wille

A-laget tok imot Bryne søndag ettermiddag til en tøff batalje på Halden stadion. Den tradisjonsrike klubben fra Jæren har ambisjoner om å spille høyere i divisjonssystemet. Hjemmelaget hadde selvsagt ingen intensjon om å hjelpe Bryne med dette, og var klare for å gi de en knallhard kamp om poengene.

Kampen startet som Kent Bergersen så for seg, med et lavtliggende bortelag i en tydelig 4-5-1-formasjon. Gutta tok kommandoen fra start, og var det førende laget i hele førsteomgang. Selv om hjemmelaget førte det meste av banespillet, var tilskuerne på Halden stadion vitne til en sjansefattig omgang. Lagene gikk dermed til pause med stillingen 0-0.

Andreomgang fortsatte stort sett i samme spor, der bortelaget hadde noe mer ball enn de første 45.min. Allikevel evnet ikke Bryne å bryte ned et godt organisert hjemmelag. 

Det var derfor ikke ufortjent når innbytter Øystein Lundblad Næsheim satte inn 1-0 med pannebrasken. Det videre kampbildet bølget litt frem og tilbake til Youssef Chaib bestemte seg for å teste kruttet i støvlene. Chaib fyrer av fra distanse, og ballen suser inn i lengste kryss - mest sannsynlig årets mål på stadion. 2-0 ledelsen er også resultatet som står seg helt inn.

Ny god kamp fra hjemmelaget på Halden stadion. Vi håper dette fortsetter og gleder oss til kamp mot LSK onsdag 22.mai kl. 1800 på stadion.


KAMPFAKTA:

Kvik Halden FK - Bryne FK 2-0 (0-0)

Halden stadion

Tilskuere: 307

Gule kort: Sæter-Mehmeti, Næsheim (begge Kvik Halden), Wemberg (Bryne)

Mål:

1-0 Næsheim 78.min

2-0 Chaib 81.min

Kvik Halden FK Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Suka Suka), Engebretsen, Makiadi, Chaib, Narh(Næsheim), Krans(Agu)


0 Kommentar

5. serierunde: Kvik Halden FK - Bryne FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Til søndag er det endelig ny hjemmekamp igjen, og det gamle storlaget Bryne FK gjester Halden Stadion kl. 17.00. Foto: Halden Arbeiderblad
 
Ny tøff motstander
A-laget har hatt en svært god start på sesongen, med høydepunktet i forrige hjemmekamp. Med 2752 tilskuere på tribunen ble Fredrikstad FK beseiret 1-0 på Halden Stadion. Med poengdeling i bortekampene mot Sola og Hødd er laget fortsatt ubeseiret. I søndagens kamp på Halden Stadion er det Jærens stolthet, Bryne FK, som kommer på besøk. Bryne er et tradisjonsrikt lag, som før nedrykket fra OBOS-ligaen i 2016 hadde spilt 45 sesonger sammenhengende i Norges to øverste divisjoner. De har sølv i cupen fra 2001, og vant cupen så sent som i 1987.
 
Trenger publikumsstøtte
Seieren mot Fredrikstad FK er et godt bevis på hvor mye god publikumsstøtte betyr for spillerne, og alle som heiet frem laget bidro til å sende FFK hjem uten poeng. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti og resten av gutta håper du finner veien tilbake til Halden Stadion på søndag. «Støtten vi fikk i kampen mot FFK var enorm. Spillerne har snakka mye om dette i etterkant av kampen, og vi oppfordrer hele byen til å heie oss frem i søndagens kamp» forteller kapteinen.


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no


Samhold
Som vanlig kommer alle klubbens spillere inn gratis, og vi håper å fortsette å bygge videre på det gode samholdet vi har i klubben. G/J 2013 årgangen er maskotter og vil i pausen spille internkamp på banen, mens J 06/07 er ballhentere. Vi håper å se mange barn i Kvik Halden FK’s farger på Halden Stadion.
 
Tilnærmet fulltallig tropp
Ole Strømsborg var ute med skade i forrige kamp mot Hødd, mens både Peder Nomell og Marcus Moberg fikk smeller i mandagens rekruttkamp mot Idd. Likevell håper Kent Bergersen å ha samtlige spillere klare til søndagens kamp mot Bryne FK


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no

.
 
 
 
 


0 Kommentar

Kynningsrud er med videre i 2 nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Kynningsrud har vært en viktig samarbeidspartner for klubben i lang tid, og nå er det klart de er med videre i 2 nye år.

Øker engasjementet
Kynningsrud har de siste årene vært gullsponsor, og i den nye avtalen er det klart at de er med i to nye år. Kynningsrud er engasjerte både rundt a-lagssatsningen, men også rundt barn og unge. Blant annet heter 7'r banen på Sturpe nå Kynningsrudbanen.

Lokalt firma
Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Prefab, Eiendom og Fundamentering. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Klubben er svært takknemlige for at det gode samarbeidet med Kynningsrud fortsetter i minimum 2 år til. 


0 Kommentar

Vellykket Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mai 2019

Årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup ble nok en suksess, og alle de 120 lagene fikk spilt sine kamper ila helgen.

7'r og 9'r lørdag, 3'r og 5'r søndag
På grunn av endringen i lag- og banestørrelse ble i år Fredriksten Sparebank 1 Cup gjennomført med 7'r og 9'r kamper på lørdagen, mens de minste spilte sine 3'r og 5'r kamper på søndagen. På grunn av mange 9'r og 7'r lag gikk det kamper fra 09.00-19.00 på lørdagen, og selv med varierende vær var fotballgleden stor. På søndagen var været noe bedre, og de minste fikk spilt sine kamper fra 09.00-16.00.

Vellykket arrangement
Fredriksten Sparebank 1 Cup har de siste årene fungert veldig godt, og også årets utgave ble gjnnomført etter planen. En enorm dugnadsaktivitet, og en cupkomité som hadde alt under kontroll. I tillegg stilte Sparebank 1 med sine to maskotter Bruke og Spare. Disse gikk rundt på feltet store deler av dagen, noe som var svært populært.

Underholdning
Ved siden av fotballkampene var verdensmester i triksing, Adrian Krogh der både lørdagen og søndagen. Han holdt trikseshow, å lærte bort triksa til unge ivrige fotballspillere. På søndagen var sykkeltrikseren Eirik Ulltang også på plass, noe som gjorde at spillerne og tilskuerne hadde mer enn bare fotball å se på.

Klubben ønsker å takke alle lagene som deltok, og ikke minst alle frivillige som stilte opp som parkerings- og kioskvakter. I tillegg rettes en stor takk til a-lagsspillerne, J17, G19 og ungdomsavdelingen som stilte opp som dommere og loddansvarlige.

Vi takker for i år, og ønsker alle velkommen tilbake neste år.


0 Kommentar

Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2019

Mandag 24.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Selv med 250 plasser er det erfaringsmessig smart å melde seg på fort.

Utivdet fotballskole
2018-utgaven av Tine Fotballskole ble kåret til Østfolds beste Tine Fotballskole av NFF Østfold. Med dette friskt i minne ønsker vi å gi et enda bedre tilbud til barna. Derfor har vi bestemt oss for å utvide fotballenskolen med 1 dag. Dermed varer årets fotballskole fra mandag 24. til og med fredag 28. juni.

Påmeldingskjema finner her.


Tilsyn:
Tirsdag-fredag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-torsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-fredag .Fredag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 12:00. Fra 12:00 til 12:30 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:55.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2013 til og med 2007

Priser
Fotballskole: 1200,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1800, 3 barn: 2400)
Tilsyn: 250,- 

Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.


Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Fortsatt ubeseiret

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Mai 2019


A-laget la på vei mot Sunnmøre i dag tidlig for kamp borte mot Hødd. Hjemmelaget er et hardtsatsende lag som har ambisjoner om å spille høyere. Det er mindre enn syv år siden laget fra Ulsteinvik tok NM gull med overraskende seier over Tromsø IL.

Etter en sjokkstart på kampen hvor hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 2 minutter, klarte gutta å reise seg mesterlig. Vi tok tak i kampen og styrte det meste av banespillet men scoringen uteble. Lagene gikk dermed til pause med stillingen 1-0.

Tilskuerne hadde knapt fått tid til å sette seg til andreomgang da haldenserne fikk "hull på byllen". Et nydelig corner blir slått av Albert som treffer pannebrasken til Agu, og dermed er utligningen et faktum!
Vi gjør en god bortematch og kampen ender dermed 1-1.

Neste kamp for oss er søndag om ei uke hjemme mot Bryne FK med avspark kl.1700.

Kampfakta:

4.runde PostNord ligaen

Høddvoll

Tilskuere: 913

Mål:

1-0 Hasund 3.min

1-1 Agu 49.min

Kvik Halden FK:
David Paulmin, Filip Westgaard, Jakob Lund Dardan Sæter-Mehmeti, Chionso Agu, Albert Makiadi, Deni Hasanagic, Mathias Engebretsen, Kevin Krans (Marcus Moberg 70), Yousseff Chaib (Peder Nomell 85), Samuel Nahr (Øystein Næsheim 60)


0 Kommentar

I morgen starter Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Mai 2019

121 lag, over 200 kamper, masse smil, masse mål, i morgen starter endelig Fredriksten Sparebank 1 Cup

God planlegging
Fredriksten Sparebank 1 Cup sin arrangementkomité startet planleggingen allerede høsten 2018, og siden påmeldingen åpnet i november har man jobbet jevnt og trutt med arrangementet. Det har resultert i hele 121 lag, over 200 kamper, og klasser i alle aldersgruppene både på gutte- og jentesiden.

Kampprogram
Lørdagen vil bestå av de eldste barne i barnefotballen, og det vil være 2 9'r baner og 3 7'r baner med aktivetet på fra 09:00-19:00. Med andre ord blir første dagen en lang dag, hvor de eldste får spilt sine kamper. På søndagen kommer de minste barna til Strupe KG for å spille sine 3'r og 5'r kamper.  Mer informasjon og fullt kampoppsett finner du på www.fredrikstensparebank1cup.cups.nu 

Om du ønsker å se ekte fotballglede, ta turen innom Strupe KG ila helgen. Vell møtt!


0 Kommentar

Seier mot Lokomotiv Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mai 2019


Foto: Halden ArbeiderbladFørste runde av årets NM gikk av stabelen i går da Lokomotiv Oslo gjestet Halden stadion. Dette var et nytt bekjentskap for haldenserne. Lokomotiv Oslo spiller til daglig i Norsk Tipping-ligaen, og det var dermed duket for et oppgjør hvor hjemmelaget var klare favoritter.


Hjemmelaget tok kommandoen fra start og var det førende laget fra start til slutt på den grønne, men humpete, gressbanen. Gjestene la seg lavt i 5-4-1 og forsøkte å nekte oss rom fremover i banen. Det var allikevel tydelig å se forskjellen i tempo med og uten ball, og bortelaget slet med å komme opp i ballfører, stenge rom og hindre hjemmelaget mulighetene til å finne spillere fremover i banen.

Det tok derfor ikke lang tid før Øystein Lundblad Nesheim endelig fikk hull på byllen og satt raskt inn to mål noe som også var pauseresultatet.
Andreomgang bar preg av tilsvarende kampbilde. Dardan setter inn 3-0, før unggutten Peder Nomell avslutter kampen med to scoringer. Kampen ender derfor 5-0 og avansement til cupens andre runde.

Hvem som blir motstander i 2.runden får vi vite førstkommende mandag.

Kampfakta:

1.runde NM

Kvik Halden FK - Lokomotiv Oslo 5-0(2-0)

Tilskuere: 301

Mål:

1-0 Næsheim

2-0 Næsheim

3-0 Sæter-Mehmeti

4-0 Nomell

5-0 Nomell

Kvik Halden FK
David Paulmin, Filip Westgaard (Niklas Fjellstad 70’), suka suka, Dardan mehmeti, Jakob Lund, Deniz Kaili, Mathias Engebretsen, kevin krans (Nomell 46’), youssef chaib (Uranik Seferi 65’ , marcus Moberg, Øystein Lundblad Nesheim.


0 Kommentar

Alaget møter Lokomotiv Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Apr 2019


Foto: Halden ArbeiderbladNy kamp for A-laget. Denne gangen er det første runde i NM som skal spilles. Vi får besøk fra Lokomotiv Oslo som til daglig spiller i Norsk Tipping ligaen. Avspark kl. 1800.

Onsdag sparkes NM i gang og for vår del blir det å stifte bekjentskap med et nytt lag. Lokomotiv Oslo tar turen til Halden stadion. 

Trener Kent Bergersen foran onsdagens oppgjør:

Etter at vår seriekamp mot Levanger i helgen ble utsatt pga flystreiken i SAS, er vi nå klare til å ta imot Lokomotiv  Oslo, som blir kalt ‘Loket’ i 1. runde av cupen.

Dette er en ganske ung klubb, som for 20 år siden ble stiftet av innflyttere til Oslo på en pub i Pilestredet. De spiller nå i 3 div. eller Norsk Tipping ligaen. Spillerne kommer fra hele Norge, og kun 3 av dem er fra Oslo.

Vi på vår side er lystne på et lite cupeventyr og er motiverte til å gjøre det vi kan for å komme oss videre til neste runde. Til denne kampen disponerer vi så godt som skadefri tropp, og kommer til å stille et sterkt lag.

Vi vet at ‘Loket’ er et vanskelig lag å bryte ned, så her må vi ha tempo og presisjon i vårt angrepsspill skal vi klare å skape sjanser å score mål.

Vi ser frem til ny kamp på stadion, og håper mange av dere som var her mot FFK tar turen tilbake for å støtte guttene frem til avansement i cupen.

God kamp, Heia Kvik!

Kent


Billetter tl kampen får du kjøpt enten i Kvik Halden FK appen eller https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Barn under 16 år gratis!

Voksne kr 100


0 Kommentar

Tusen takk, Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Apr 2019

Foto: Halden ArbeiderbladHele 2725 tilskuere møtte opp på stadion andre påskedag for å overvære lokaloppgjøret mellom hjemmelaget og FFK.

Begge lagene stod med 1 poeng etter første serierunde, og det var dermed duket for et fantastisk oppgjør i vårsola på Rødsjordet. 

Åpningsminuttene viste tidlig hvordan dette kampbildet skulle bli. Kampen bar nemlig preg av, som forventet, en dårlig gressbane, noe begge lagene tok hensyn til i måten man fremstod på. Selv om FFK hadde mye ball, så slet de i store deler av kampen å bryte ned et kompakt og hardtarbeidende Kvike-lag som forsvarte seg heroisk i 90 minutter. 

Haldensere var farlig frempå ved et par anledninger, men det var midtbanekriger Jiress Suka Suka som satte inn kampens første, og eneste mål halvveis i første omgang. Albert Makiadi slår et nydelig innlegg fra venstre der Suka Suka dukker opp på bakre stolpe og styrer headingen i mål. 

Haldensere fikk dermed kampen inn i sitt spor der de lå lavt og kompakt og kontret når de vant ball. Hjemmelagets heroiske innsats ga dermed  årets første trepoenger mot naboene fra Fredrikstad. 

Fantastisk å se så mange på tribunen i dag. Dere skapte nydelig ramme og ekstra gledelig var det å se mange haldensere til stede som en ikke har sett på stadion på en stund, tusen takk til dere alle!!

Kampfakta:

2.serierunde PostNord

Kvik Halden FK - Fredrikstad FK 1- 0 (1-0)

Mål:

1-0 Suka Suka (19min)

Kvik Halden FK: David Paulmin, Albert Makiadi, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg, Filip Westgaard, Kevin Krans (Agu), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic, Jiress Suka Suka, Samuel Nahr (Youssef Chaib).


0 Kommentar

FFK gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2019


Alt ligger til rette for et oppgjør med mye folk og spenning når Frdrikstad gjester Halden stadion andre påskedag til den andre serierunden i PostNord ligaen med avspark kl. 1800.

Vi står foran årets høydepunkt på Halden stadion. Selveste FFK kommer på besøk for å kjempe om tre poeng. Interessen er stor foran mandagens kamp. For hjemmelaget er det den første kampen på hjemmebanen etter opprykket i fjor høst til PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen foran mandagens match:

"Etter 2-2 og uavgjort i 1. serieomgang borte mot Sola, er det duket for første hjemmekamp for sesongen, og det er ingen hvem som helst som møter oss på stadion denne 2. Påskedag, det er nemlig seriefavoritten FFK.

Dette er en kamp vi blinket ut tidlig som et av årets store høydepunkt.

Noe av grunnen til det er jo at det er et lokaloppgjør, og at det trekker en del ekstra tilskuere til vår stadion.

Alt ligger til rette for en spennende aften på vår hjemmebane. Jeg tror vi skal klare å gi FFK en skikkelig tøff kamp om poengene. Vi gleder oss voldsomt til å måle krefter mot  FFK’s gutter.

Vi har 24 friske spillere å velge mellom, bare 18 får være med i troppen, og derfra skal det velges en første 11’er som skal gjøre jobben fra start. Ingen enkel jobb med den jevne gode troppen vi har nå.

Vi håper haldenserne virkelig fristes av en sånn ‘gobit’,  og møter opp i hopetall for å støtte oss og gir Fredrikstadsupporterne kamp på tribunene.

Vi lover å gi ALT for at poengene skal bli igjen i Halden!"

God kamp!

Kent


NB: Dørene åpner 1700. Vi oppfordrer folk til å være ute i god tid for å unngå kø. Vi sees på stadion!


0 Kommentar

Klare for Future Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2019Kvik Halden G14 og Haldenalliansen reiser til Gøteborg og FutureCup i påskehelgen. 

G2005  har 17 spillerene med på alliansen og dette laget stiller i eliteklassen. Breddelaget stiller i nettopp bredde klassen og de skal prøve seg mot dansk og svensk motstand. 

Spillerne gleder seg til en flott helg i Gøteborg med strålende sol og mye godt spill. Foreldre og søsken til spillerne valfarter også til storbyen og etter at stort og smått er telt opp er det bestilt bord til ca 60 stk tilskuere for bespisning i morgen kveld på påskeaften. 

Vi ønsker alle lykke til. Oppdatering på resultater vil komme underveis i turneringen.


0 Kommentar

Kvik Halden FK App - med billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Apr 2019

Klubben utvikler seg i voldsom fart, og det er med stor glede vi kan presentere Kvik Halden FK-appen

For a-laget
Appen er primært i forbindelse med klubbens a-lag, og foreløpig er det mulig å kjøpe billetter til alle lagets hjemmekamper. I tillegg har man oversikt over alle lagets kamper, og man kan bli bedre kjent med samtlige spillere.

Forhåndssalg av billetter
Appen gir deg som bruker en unik mulighet til å sikre deg kampbillett på forhånd. Biletten bestilles og bestales (via VIPPS) i appen, og det eneste du trenger er ta med deg telefon og vise billetten i appen til en billetør. Dette effektiviserer tiden du bruker i kø, samtidig som det gjør det enklere for våre billettører. Det vil foreløpig fortsatt være mulig å kjøpe billetter "i døra" på Halden Stadion som tidligere.

Under utvikling
Appen er helt fersk, og vil fortsatt i tiden fremover utvikle seg videre. Billetsalget er oppe å går, så du kan sikre deg din billett til mandagens kamp mot FFK allerede nå! I tillegg forsøker vi å få klart "beste spiller", slik at du som tilskuer kan stemme på hvem du mener er a-lagets beste spiller i kampen.

Vi håper på at mange benytter seg av appen. Ved tilbakemeldinger eller spørsmål, send epost til post@kvikhalden.no0 Kommentar

Leif Grimsrud blir Sølvsponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2019


Magnar Kristiansen(bildet), Daglig leder i Leif Grimsrud har i dag undertegnet avtale som gjør Leif Grimsrud til Sølvsponsor for Kvik Halden FK i sesongen 2019. Vi er veldig glade for støtten og tilliten Leif Grimsrud viser oss.

Partene har samarbeidet i lang tid. Dagens underskrift gjør at samarbeidet fortsetter videre også i den spennende 2019 sesongen hvor klubben ønsker å ta ytterligere steg på det økonomiske, administrative og sportslige plan.

"Leif Grimsrud AS er ledende maskin entreprenør i Østfold. I 2015 fikk bedriften en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud AS har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Bane og Anlegg. Bedriften satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Leif Grimsrud omsetter for ca. 605 millioner (2018) og har 210 gode kollegaer. Godt humør, arbeidsmiljø og stort fokus på involvering i alle ledd er noen av kjennetegn til bedriften. 

Leif Grimsrud har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i flotte lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus."

Vi takker ydmykt for støtten og gleder oss til å videre samarbeid.


0 Kommentar

Uavgjort i seriepremieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Apr 2019


Foto: Gunnar Paulsen, Halden ArbeiderbladA-laget serieåpnet borte mot nyopprykkede Sola i Stavanger. Kampen ble, som fryktet på forhånd, en tøff batalje mot et meget direkte og fysisk robust lag.

Haldensere møtte et lavtliggende hjemmelag som lå stramt og godt defensivt i sin vante 4-4-2. Bortelaget styrte det meste av banespillet og skapte også de største sjansene. Det var allikevel hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter et langt innkast, noe hjemmelaget var gode på. Kampbildet fortsatte som tidligere hvor haldensere styrte det meste. av banespillet og var det laget som "ønsket" å spille fotball. Det var derfor relativt ufortjent når Sola gikk opp i 2-0 etter sin andre sjanse, også det etter et innkast. Begge målene er noe Kent Bergersen har advart mot i forkant av kampen.

Etter 2-0 scoringen tok haldensere fullstendig kommandoen og var farlig frempå flere ganger. Det var derfor meget fortjent at bortelaget reduserte til 2-1 etter et skudd fra innbytter Youssef Chaib. Mot slutten av kampen satt Jakob Madsen Lund inn 2-2 etter en nydelig corner fra Albert Makiadi.

Kampen endte dermed 2-2 og poengdeling. 

Nå venter FFK mandag 22.april kl. 1800 på Halden stadion. 


KAMPFAKTA:

1. serierunde

Sola - Kvik Halden FK 2-2 (1-0)

Tilskuere: 282

Gule kort: Novak, Lilleås (begge Sola), Westgaard, Hasanagic (begge Kvik Halden FK)

Røde kort: ingen

Mål:

1-0 Idland 30.min

2-0 Svela 56.min

2-1 Chaib 59.min

2-2 Lund 74.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti(c), Lund, Westgaard, Hasanagic(Næsheim 73.min)Suka Suka(Chaib 56.min), Engebretsen, Makiadi, Krans, Narh(Nomell 56.min)


0 Kommentar

Seriestart borte mot Sola i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2019

Siste treningsøkt i forkant av morgendagens seriestart borte mot Sola er gjennomført på et solrikt Halden Stadion

Endelig!
Etter fjorårets opprykk er det endelig duket for seriestart, og a-laget skal allerede ut i fly i serieåpningen. Sola er motstanderlaget, og i morgen tidlig setter bussen kurs mot Gardermoen. Kampstart er 15:00, og hovedtrener Kent Bergersen har følgende tanker å dele med oss før kampen:

"Da er vi endelig klare for å spille om poeng igjen etter over 4 måneders oppkjøring.
 
Vi føler oss veldig klare, vi har fått trent godt, vi har hatt veldig lite sykdom og skader i oppkjøringen, og resultatene i treningskampene har vært gode, helt til vi fikk oss en skikkelig på trynet av Kjelsås forrige helg. Det gjør oss bare enda mer skjerpet inn mot seriestart!
 
Vår første kamp er mot et annet nyopprykket lag, Sola, på bortebane som er naturgress. Vi forventer en tøff kamp med mye dueller og et lag som er veldig direkte i spillet sitt. I tilegg er de gode på faste situasjoner, samt godt organisert defensivt. Dette må vi håndtere, samt sette vårt preg på kampen gjennom å få den inn i vårt spor.
 
Vi reiser til Sola med en solid tropp, kun langtidsskadde Bjørn Berglund og en kneskadet Marcus Sjømo er uaktuelle til kamp.

Lets the season start, we are ready!!"
 
Kent
 
 


0 Kommentar

Vellykket Kick Off for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Apr 2019

Det nærmer seg seriestart med stormskritt, og i går gjennomførte klubben Kick Off for a-laget i forbindelse med lørdagens sereistart mot Sola.

Fullspekket program
Kvelden startet ved at styreleder Bjørn Brevig ønsket velkommen, før dagens konferansier-team bestående av Ole Jacob Herft og Dj Øyvind Strøm tok over. Deretter ble klubbens G19- og J17 lag presentert før a-lagsspillerne ble applaudert inn på rekke og rad. Til slutt kom David og Deni som viste frem årets hjemmedrakt. Etter en kaffepause var det duket for prat med Kent Bergersen, Jørgen la Cour og kaptein Dardan. Videre var det foredrag fra isplasteret, før en signert utgave av årets hjemmedrakt med auksjonert bort til slutt.

Fullt lokale
Arrangementet ble holdt i lokalene til samarbeidspartner Fredriksten Hotell, og vi er svært takknemlige for at så mange ønsket å tjuvstarte årets a-lagssesong sammen med oss. Både samarbeidspartnere, supportere, frivillige trenere og lagledere samt familie var blant de over 100 skuelystne. Allerede om 2 dager sparkes årets sesong i gang, da Sola skal besøkes i Stavanger.

Bilder
J17 med hovedtrener Mathias Engebretsen

G19 med hovedtrener Jan Schönfelder

Thomas Fjellstad og Nordsjö Idé og design har sponset nye drakter til a-laget. Her avbildet med Deni og Dardan.

Anette Henning fra Berg Sparebank viser fornøyd frem drakten hun vant på draktauksjon.

Tusen takk til alle som samarbeidspartnere, friviligge, eldres, trenere og familie som bidro til å skape en fantastisk stemning, nå er det opp til gutta å prestere mot Sola i serieåpningen til lørdag.0 Kommentar

Invitasjon til klubbdommere i Sone Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Apr 2019


NFF Østfold inviterer til oppdatering av eksisterende klubbdommere vedr. offside som innføres nå i 12års klassen. Torsdag 11. april på klubbhuset. Dette er for alle klubbdommere i  Sone Halden.

Dømte du for klubben din i fjor både 5er og 7er kamper?? Da er du den rette til å møte denne kvelden. Her vil instruktøren gå gjennom hva som er viktig å huske på for deg som ønsker å dømme i år også.

Vi håper flest mulig som dømte i fjor ønsker å fortsette med det i år og. Vi trenger dere klubbdommere for å kunne gjennomføre barnefotballkamper her i Halden.

Kurset er for alle i Sone Halden.

Dato: 11.04.19

Kl.slett: 1800

Sted: Klubbhuset til Kvik Halden FK (2.etasje)

Instruktør: Djenan Saldo

For hvem: For alle klubbdommere i Sone Halden

0 Kommentar

Stygt tap i generalprøven

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Apr 2019


I en noe merkelig kamp på Grefsen stadion, ble haldensere sendt hjem med hele 6 baklengsmål. Dermed ble det ingen god opplevelse i den siste kampen før en reiser til Stavanger i neste uke.

Haldensere åpnet kampen klart best. Med stort ballinnehav og mange innlegg kom en til flere "nesten" muligheter innledningsvis. Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg. 

Den første store sjansen kom etter 17 min. Øystein headet etter et fint innlegg av Albert. Keeperen reddet til corner. Bare minutter senere var det Kevin sin tur. Mer eller mindre upresset fra 7-8 meter får han ikke headet ballen i mål etter nytt innlegg fra venstre side.

Ut av intet går Kjelsås opp i ledelse 1-0. En feilberegning av David der han ikke rekker å komme på en ball som blir slått i bakrom. Målet ser ikke ut til å prege haldensere. En fortsatte i samme spor og trykket Kjelsås mer og mer tilbake på sitt banehalvdel. Haldensere kom til mange innlegg og noen gode skuddmuligheter uten at det ble mål ut av det.

Kjelsås på sin side trengte ikke så mange muligheter i kampen. I det 40. min. var de på et sjeldent visitt på haldenseres banehalvdel. Når de først kom der, så visste de hvor målet sto. Et skudd fra 16 meter gikk ned i hjørnet utagbart for David og det sto 2-0.

Kjelsås kom noe mer inn i kampen nå og noen minutter senere blir et tilsynelatende ufarlig innlegg mot bakre stolpe blåst straffe på, når vi i noen sekunder var uoppmerksomme og misser på markeringen. Straffen scoret de på og 3-0 til hjemmelaget ble også pauseresultat. Haldensere gjør en bra omgang og er det førende laget i store deler av omgangen, men i fotball er det mål som teller. Der var Kjelsås ekstremt effektive.

Andre omgang var noen minutter gammel i det vi på nytt får erfare hvor fort en blir "straffet" på dette nivå. En Kjelsås spiller får dratt seg altfor lett forbi par av våre menn på vår venstre side. Et hardt innlegg blir satt kontant inn i mål bak David. 4-0 etter 49 minutter.

Denne omgangen var mer jevnspilt enn den første. Haldensere ga på ingen måter opp og brukte kampen til alt den var verdt. Vi fikk se noen fine kombinasjoner som ofte endte i innlegg. Inne i boksen kom vi dessverre ikke til de store sjansene. Nærmest var vi da vi traff tverrligger og da Samuel ropte på straffe etter en felling inne i boksen til Kjelsås.

Kjelsås på sin side scoret to ganger til. Et vakkert langskudd etter 60 min som en Kjelsåsspiller "limte" opp i krysset og et svakt involvering fra oss etter 79 spilte minutter gjorde at hjemmelaget vant kampen med meget stygge sifre. 

Haldensere fikk i denne kampen oppleve et meget effektivt hjemmelag som straffet oss knallhardt de få gangene vi gjorde feil eler var uoppmerksomme. Kjelsås har ambisjoner om å kjempe i toppen av sin avdeling og viste i lørdagens kamp hvordan det skal gjøres.

Kampfakta:

Kjelsås - Kvik Halden 6-0 (3-0)

Mål:

1-0 21. min.

2-0 40. min.

3-0 42. min.

4-0 49. min.

5-0 60. min.

6-0 79. min.

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Krans, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Næsheim, Narh.

Spilte også: Suka Suka, Agu, Thorvaldsen, Nomell, Moberg, Chaib.
0 Kommentar

Generalprøven mot Kjelsås

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Apr 2019


Foto: HAA-laget med kun en kamp igjen i oppkjøringen før det hele sparkes i gang. Kjelsås er lørdagens motstander på Grefsen stadion med avspark kl. 1200.

19. november startet oppkjøringen foran årets Postnord sesong. A-laget har gjennomført en god oppkjøring med lite skader og gode treningsforhold. Nå gjenstår lørdagens treningskamp mot Kjelsås. Et stabilt godt 2.div lag som vil gi oss en god pekepinn ei uke før seriestart.

Trener Kent Bergersen i forkant av kampen:

Da har vi kommet frem til generalprøven før vi starter seriealvoret, motstander er Kjelsås, kampen spilles på Grefsen Stadion.

Dette er en glimrende kamp for oss nå, her får vi testet oss mot et godt robust 2 div lag som har spilt på dette nivået så lenge jeg kan huske.

Her vil vi få alle svarene vi trenger nå før alvoret drar igang.

Vi ser virkelig frem til å komme igang nå, troppen ser veldig bra ut om dagen, og vi er alle(minus Bjørn) i fotballtrening nå, så vi kunne ikke ønsket oss mer.

Det er tøff kamp om flere plasser på laget, noe som gir god intensitet på treningene, og humøret er på topp!

Vi reiser til Oslo for forhåpentligvis å få de svarene vi ønsker oss før seriestart.

Kent


0 Kommentar

Finaleseier for G15!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2019


Klubbens gutter 2004 kvalifiserte seg til finalen i OBOS seire mot Råde (12-0), Tune (4-0), Trosvik (5-1) og Borgen (9-1). I finalen ventet Ås, et lag som imponerte stort i sin pulje og som er ventet å kjempe helt i toppen av årets KM-serie.

Et fysisk sterkt Ås-lag gikk ut veldig aggressivt, og skapte litt trøbbel for de unge polkagrisene i åpningsminuttene. Men de klarte ikke å skape de store sjansene, og en jevn førsteomgang så ut til å ebbe ut i 0-0. Men haldensere fikk corner fra høyre, og foran mål kriget Mats Vik Pettersen inn 1-0.

I pausen ga trener Kent Hansen klar beskjed om å unngå balltap sentralt for å hindre farlige Ås-overganger. Det lyktes laget med, og etter pause var de rødhvite klart best. Vinterens løpetreninger har tydeligvis gitt uttelling, for de var haldensere som orket klart mest på den store banen i Østfoldhallen. Kaptein Johannes Waaler Lindquist raget høyest på en corner og skallet inn 2-0. Så var det Edmond Peci sin tur, han scoret sitt første mål for klubbe etter overgangen fra TTIF i vinter, med et fint langskudd fra 20 meter. Mot slutten av kampen kom Muharrem Merovci inn, og til tross for  noen ukers skadefravær, brukte han ikke mer enn noen minutter på å sette inn 4-0 etter en flott enkeltmannsprestasjon.

En solid gjennomført kamp av haldensere, og 17 spillere fikk bra med spilletid. Nå venter tre uker med finsliping av formen fram til seriestart i KM 23. april.


0 Kommentar

2-1 seier over Grebbestad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2019

foto: Kristian Bjørneby A-laget tok imot Grebbestad til dyst på Strupe KG i dag klokka 14:00. Det svenske laget rykket ned fra divisjon 1 i fjor, og burde vært en tøff men overkommelig motstander.

Kampen bar preg av en del slurv, spesielt førsteomgang, hvor tørt gress og vind gjorde forholdene vanskelige. Allikevel hadde gutta god kontroll og kom til flere muligheter, og defensivt slapp vi Grebbestad til lite. Det var likevel gjestene som skulle få det første målet. En sjelden visit på vår banehalvdel endte med straffespark og mål imot - noe ufortjent. Lagene gikk dermed til pause med 0-1.

Andreomgang startet noe bedre med litt høyere tempo og litt mindre slurv. For hvert minutt som gikk tok vi mer og mer over, og det var kun et tidsspørsmål for det første målet kom. 

Etter en del bytter var det Peder Nomell som fikk hull på den velkjente byllen, og satte inn 1-1 med sin første berøring på ballen. Vi fortsatte med å skape flere muligheter kunne gutta endelig juble for ledelse da Youssef Chaib satte inn sitt første mål for klubben. Kampen ender dermed 2-1. 

Kampfakta:

Kvik Halden FK Grebbestad 2-1(0-1)

Mål:

0-1 Grebbestad

1-1 Nomell

2-1 Chaib

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Albert Makiadi, Jakob Lund, Dardan Mehmeti, Ole Strømsborg (Suka Suka 45.), Filip Westgaard, Deni Hasanagic (Kaili 75.), Mathias Engebretsen (Agu 70.), Øystein Lundblad Nesheim (Moberg 70.), Kevin Krans, Samuel Nahr (Peder Nomell 70.)


0 Kommentar

Jenter13 vinnere av OBOS cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2019

Kvik Halden J13 med overbevisende seier i dagens OBOS finale i Østfoldhallen.

Trener Lars Erik Pettersen skriver følgende:

Kvik Jenter 13 hadde fire seire av fire mulige i sitt puljespill og var klar for finale mot Skjeberg i Østfoldhallen. Skjeberg er et lag vi har møtt flere ganger tidligere og da har vi slått de ganske greit.

Siden i sommer har Skjeberg fått ny trener, flere nye spillere og satser hardere. Det merket vi også i dag. Skjeberg har løftet seg mange hakk og de var «på» fra første stund. De hadde spillet de første 5 til 10 minuttene og spillet forgikk på vår banehalvdel. Etter ca 10 minutter fikk vi en corner som går via keeper og vi leder 1-0.  Herfra og ut kampen var Kvik det beste laget og vi overtok spillet mer og mer. I 23 minutt blir det 2-0 og det er stillingen til pause.

Vi starter 2. omgang med et nytt mål og vi leder 3-0. Andre omgang er bedre enn 1. omgang for Kvik sin del og vi er mer «på». (Tror Skjeberg hadde en sjanse på mål i løpet av hele 2. omgang og det var et stolpeskudd. )Vi har mange sjanser i andre omgang og mange gode løp på kantene og skaper mange situasjoner foran mål. I 27. minutt får vi inn enda et mål og vi vinner komfortabelt 4-0. Målscorere i dag var Cajsa (3) og Maren (1). Assister Melissa og Eline.

Hele laget i dag gjør en bra innsats i dag. Forsvaret vårt er gode på å pakke inn spissen til Skjeberg, men vi merker nå at vi blir utfordret mer på fart og det fysiske i forhold til tidligere. Skal vi holde tritt framover må vi fortsette det gode arbeidet vi gjør på trening med høyt tempo, raske omstillinger og tøffe dueller.

Vi gratulerer!!


0 Kommentar

Grebbestads IF står for tur

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Mar 2019


Foto: UkjentA-laget spiller sin siste treningskamp på hjemmebanen før det hele braker løs om to uker borte mot Sola. Haldensere møter det svenske laget Grebbestad til lørdagens oppgjør med avspark kl. 1400.

Svenskene spilte så sent som i fjor i division 1 i Sverige men måtte etter utrolig spennende siste serierunde ta den tunge veien ned til division 2(3.div Norge). Etter en del utskiftninger i vinter både på trener og spillersiden, har laget fra Grebbestad gjort det brukbart i treningskampene hittil. 

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

"Ny svensk motstand står for tur på Strupe KG i Grebbestads IF.

Etter nedrykket i fjor satser de på å komme seg opp igjen til nivå tre. Den siste uken har de signert en franskmann og en portugiser, så det blir spennende å møte de.

Av treningskamper kan jeg opplyse om at de i vinter har spilt 0-0 mot Oddevold, som vi slo 3-0 for et par uker siden.

Vi gleder oss til ny kamp, og stiller en bortimot skadefri tropp.

Vi fikk en veldig bra test mot Ljungskile på mandag, og håper å fortsette å utvikle oss videre fra den kampen.

Det nærmer seg seriestart og mange spillere er ivrige på å vise at de ønsker en startplass når serien begynner, så jeg har tro på en intens og fartsfylt kamp hvor vi presterer minst på det nivået vi har vært på tidligere i vinter.

Møt opp og støtt laget i siste treningskamp på Strupe, før vi tar turen til Oslo og møter Kjelsås den 6.april.

Kent"


0 Kommentar

Vil du bidra på Halden Stadion?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mar 2019

A-lagets opprykk til 2. divisjon gjør at arrangementet med hjemmekamper på Halden Stadion må forbedres. Vil du være med å bidra?

Frivillig arbeid
Klubben har allerede mange frivillige i sving under arrangementet på a-lagets hjemmekamper, men søker i forkant av årets sesong enda flere til å hjelpe til med de mange oppgavene. Blant oppgavene det trengs hjelp til er banevakt, loddselger, billettør, kioskvakt m.m., og vi håper du vil hjelpe til med å skape gode arrangement for våre tilskuere og gjester.

Åpent informasjonsmøte
4. april kl. 18:00 vil det holdes et informasjonsmøte på klubbhuset for interesserte. De som bidrar kommer selvfølgelig gratis inn på den aktuelle kampen, og om man ønsker å bidra 5 ganger eller mer får man sesongkort slik at man kommer gratis inn på resterende kamper.

Ved spørsmål, kontakt daglig leder Haris Juklo på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

2-2 mot Ljungskile

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Mar 2019Foto: HA
Haldensere rystet bortelaget med en tidlig 2-0 ledelse. Svenskene kom tilbake med en scoring i hver av omgangene og dermed endte mandagens kamp 2-2. En kamp som vil bli husket for høy intensitet og mange harde dueller.

Bortelaget kom best i gang denne mandags kvelden. De presset høyt i starten og haldensere hadde noen utfordringer innledningsvis til å finne ut av hvordan en skulle spille motstanderen lavere i banen. 

Med mye vilje og trøkk håpet bortelaget å sjokkåpne på Strupe kunstgress, noe de delvis lyktes med i starten av kampen, dog uten å komme til mer enn en sjanse.

Hadensere har som kjent vært meget effektive i treningskampene i vinter og trengte ikke mer enn en sjanse til å gå opp i ledelsen etter 10.min ved Dardan Sæter-Mehmeti. Bare noen minutter senere ble Samuel Narh felt innenfor 16 meter noe som resulterte i straffe til hjemmelaget.

Som så mange gange før var Øystein Næsheim sikker fra straffemerket og sendte haldensere i en 2-0 ledelse. En skikkelig pang åpning fra hjemmelaget.

Ljungskile var noe rystet, men laget fra andre siden av grensen hadde noen hurtige angrepspillere som var farlige frempå uten å komme til noen nevneverdig avslutning. Kampforløpet midtveis i omgangen var i stor grad sentralt i banen med mange harde dueller og en noen gule kort til hvert av laga.

I det vi gikk inn i omgangens siste ti minutter greide Ljungskile å utnytte et uoppmerksom hjemmelag og reduserte til 2-1 noe som også sto seg ut omgangen.

Andre omgang startet noe roligere. Begge lag brukte noe tid til å få satt sitt preg på kampen uten at noen av lag fikk noen overtak. Spillet fortsatt å bølge frem og tilbake og det fortsatte å smelle i duellene begge veier.

Et kvarter ut i omgangen fikk bortelaget utligningsmålet sitt etter en flott avslutning på et innlegg fra venstre side hvor hjemmelagets spillere muligens var noe passive i forkant av innlegget.

Kampen levde hele veien ut. Begge lag ville mye uten at noen av lagene kom til noen klare sjanser. For hjemmelaget var nykommeren Youssef Chaib nærmest med et langskudd som strøk like over tverrligger.

Et uavgjort resultat mot et godt svensk lag bare noen uker før det hele sparkes i gang må vi si oss fornøyd med. Vi har hittil møtt gode 2.div motstandere i FFK, Moss, Oddevold og senest Ljungskile ,der vi viser at vi absolutt har noe på dette nivået å gjøre.

Nå gjelder det å finpusse formen inn mot seriestart og første seriekamp mot Sola. Før det skal det spilles to treningskamper til mot Grebbestad førstkommende lørdag på Strupe med avspark kl 1400 og generalprøven mot Kjelsås i Oslo lørdag 6.april.

Takk til alle dere som kom for å se på!

Kampfakta:

Kvik Halden FK - Ljungskile 2-2 (2-1)

Tilskuere ca: 200

Mål

1-0 Sæter Mehmeti (10.min)

2-0 Næsheim (17.min)

2-1 Westemark (37.min)

2-2 Øy (57.min)

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Krans, Narh, Næshei,m.

Spilte også: Moberg, Nomell, Suka Suka


0 Kommentar

Ljungskile gjester Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2019


Foto: Halden ArbeiderbladMandag kveld kommer Ljungskile til Strupe for å møte vårt A-lag som hittil har hatt sterke resultater i oppkjøringen. Det svenske laget har som mål å kjempe helt i toppen av Divisjon 1 i Sverige og det er dermed et sterkt lag som gjester Strupe. Kampen vil gi oss en god referanse noen uker før sesongstart.

Trener Kent Bergersen skriver følgende til redaksjonen:

"Etter en solid 3-0 seier mot svenske Oddevold forrige helg, tar vi imot divisjonskollegaen deres Ljungskile SK til kamp på Strupe mandag kveld kl. 19.30.

Det blir nok en tøffere oppgave en vi fikk forrige helg, de har sterke resultater i vinter, og har som mål å rykke opp til Superettan dette året.

De kommer solbrune og fine til Halden etter en ukes treningsleir i Tyrkia.

Vi har hatt nok en god treningsuke, og de aller fleste er på beina og klare til å jobbe med å utvikle oss enda litt til før seriestart.

For første gang siden overgangen til oss fra FFK blir Youssef Chaib involvert i en A kamp, det ser vi frem til.

Vi har 6 seire og ett tap så langt i vinter, 17-5 i målforskjell.. Det er solid! Vi ønsker å gjøre en ny solid kamp og få testet ut det vi jobber med mot et godt lag.

Møt opp og støtt guttene!

God kamp!"

Kent


Kampstart kl. 1930, vi håper å se deg der!


0 Kommentar

Første cup for 2013-årgangen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019

Klubbens G/J 2013 lag har i dag spilt sin første turnering noen sinne.

Helt siden september i fjor så har ca. 25 gutter og jenter født i 2013 trent regelmessig på Strupe.  Kombinasjonen «cowboy og indianer», krabbesisten», «hermegåsa», «spill 2 mot 2» og ikke minst masse avslutninger mot mål har gitt resultater!  I helgen deltok Kvik Halden FK med hele fem lag i Lervik IF Big Cup – og dette var den første turneringen for disse barna.  

Dette var en såkalt «3v3» cup – og det innebærer at alle barna får masse «touch» på ballen.  Glede og moro på banen resulterer alltid i masse scoringer – og det gjaldt også for denne herlige gjengen ikledd de legendariske røde og hvite stripete draktene for første gang!  Når man spiller kamp i Fredrikstad-området så er det en ære å bli kalt en «polkagris» - man vet jo at de er misunnelige på våre drakter!  

Dagens innsats vil garantert inspirere til ytterligere treninger og kamper; og «Fredriksten Cup» på Strupe er neste cup hvor den lokale fansen kan se disse unge håpefulle barna fra Kvik Halden FK.


0 Kommentar

Vellykket "minileir" for G2009

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019


Denne helgen (23.-24.mars) arrangerte Kvik gutter 2009 sin egen lille treningsleir. Denne ble gjennomført på Strupe med overnatting i FFO-bygget. 

Treningsleiren startet lørdag kl 14 med innlosjering, etterfulgt av spillermøte med fruktservering hvor lagregler, samhold, holdninger på feltet og taktikk med spilleforståelse ble diskutert og nedskrevet. 

Etter ca. 2 timer terping på feltet, ble en god varm dusj og pizza en en god overgang. Deretter fikk vi besøk av A-lagets egen Mathias Engebretsen, som fortalte om sin karriere og opplevelser som spiller. Forøvrig hans beste minne var cupseieren over Godset med Kvik for et par år siden. 

Kvelden ble avsluttet med film på lerret, EM-kvalik Spania-Norge, AirHockey, biljard, fusball, kort og sjakk. 

Gutta våkna tidlig søndag morgen klare til nye utfordringer. Etter frokost og nedrigging, var våre tre 7er lag klare til tre treningskamper. Her var Borgen og Berg 08 og 09 hyggelige sparringspartnere nå en måned før seriestart. Kvikgutta viste virkelig utbytte av lørdagsøkta og spilte tildels fantastisk fin fotball. 8 av 9 mulige seiere er mer en godkjent også resultatmessig. 

Hyggelig var det også at klubben stilte med åpen kiosk, som bidro med å skape en fin sosial ramme på hele arrangementet.  


0 Kommentar

G16 til 2.runde i NM!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019


Klubbens G16 lag tok i mot Bækkelaget til første runde i NM søndag ettermiddag på Strupe. I ufyselig vær var det spillet G16 gutta viste som varmet.

De første 5 minuttene var ganske jevnspilt, med et par sjanser begge veier. Så tar hjemmelaget mer og mer over og styrer kampen den første halvdelen av omgangen, men sjansene uteblir. Bækkelaget jobber seg inn i kampen og har et par farlige kontringer før haldensere tar tilbake kontrollen mot slutten av omgangen i en omgang som ender uten mål.

Etter pause fortsetter hjemmelaget det gode spillet, til tider er det nå klasseforskjell. Et kvarter ut i omgangen scorer Isa et vakkert mål etter en fin flikk fra Andreas. Kvik fortsetter å ha kontroll og skaper flere sjanser dog uten uttelling.
Ut av mer eller mindre intet og mot spillets gang får Bækkelaget en scoring. De utnytter et svakt tilbakespill og utligner nådeløst. Slutten av omgangen bærer preg av stress fra begge lag, der begge lag vil mye, men sjansene settes ikke og det er klart for ekstraomganger.

Den første omgangen er veldig lik avslutningen på andre omgang og ebber ut uten scoring.
Den andre ekstraomgangen går mot slutten når Isa scorer sitt andre for dagen etter godt gjennomspill av Gustav, 2-1 til haldensere og avansementet er sikret!

All honnør til samtlige gutter som bidro på og utenfor banen. Dette var en lagseier!

Vi gratulerer G16 med avansementet.


0 Kommentar

Ny medlemsfordel

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019

Siden medlemskampanjen ble satt i gang på fredag ser klubben allerede en positiv effekt

Ny fordel
Støtvig Hotell ble en samarbeidspartner av klubben tidligere i vinter, og nå ønsker også de å være med å tilby klubbens medlemmer en fordel. Denne medlemsfordelen vil være dynamisk i pris, da Støtvig Hotell hele tiden jobber med å være best på pris. Medlemmene kan derfor ta direkte kontakt med Nicolai Olsen (nicolai.olsen@stotvighotel.com) for medlemspris/medlemstilbud..

Les mer her


Hvorfor bli medlem?
Kvik Halden FK har gjennom de senere årene vært blant Østfolds største i antall aktive medlemmer. Likevel er det flere andre klubber i regionen som har større medlemsmasse. Nå ønsker vi å bli størst i Østfold på antall medlemmer! Per 21/2 2019 har vi 708 medlemmer, og vi har satt oss som mål å passere den magiske grensen på 1000,- medlemmer. Vi håper derfor du vil være med å eie Østfolds største klubb.

Les mer her


Medlemsfordeler
Gjennom å være medlem i Kvik Halden FK ønsker vi i samarbeid med våre samarbeidspartnere å tilby deg tilbudene nedenfor. Tilbudene gjelder ved fremvisning av klubbens medlemdskort. 

Les mer her


YX 7 ELEVEN ROKKEVEIEN
BERG SPAREBANK
G-MAX DIKEVEIEN 
Pizzabakeren
Jensen & Scheele
Støtvig Hotell

Flere fordeler kommer i løpet av kort tid. Om din bedrift ønsker å være en samarbeidspartner av klubben, send epost til haris@kvikhalden.no

Les mer her


0 Kommentar

Halvorsen tildelt NFF honorære lederstipend

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Per Gunnar Halvorsen ble hedret på dagens kretsting.

På dagens kretsting til NFF Østfold ble Per Gunnar Halvorsen tildelt NFFs honorære lederstipend. Diplom ble utdelt av Silje Vaadal som sitter i NFFs forbundsstyre. Stipendet tildeles personer som har utmerket seg med lang og tro tjeneste for klubb som leder, lagleder, trener eller i annet frivillig verv. Klubben gratulerer Per Gunnar med den ærefulle prisen fra Norges Fotballforbund!

Vi gratulerer med prisen.


0 Kommentar

3-0 seier mot Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019


En av dagens målscorere, Filip WestgaardA-laget reiste lørdag formiddag til Uddevalla for årets syvende treningskamp mot Oddevoll. Dagens motstander spiller på tilsvarende nivå som oss, så dette skulle bli en fin test for haldensere.

Haldensere tok kommandoen fra start, og var det førende laget. Det var derfor ikke ufortjent da Albert fikk straffe tidlig i førsteomgang, som ble satt sikkert i mål av Øystein. Scoring nummer to ble signert Filip Westgaard som ble satt inn på bakre stolpe. Lagene gikk dermed til pause med en komfortabel 2-0 ledelse til haldensere

Andreomgang startet ganske likt, men tempoet i kampen falt gradvis utover i matchen. Gledelig var det allikevel at unggutta kom inn og leverte varene.

Deniz Kaili serverte nyervervelsen Samuel Narh et nydelig innlegg på bakre stolpe som ble satt kontant i mål med hodet. Det var også dagens siste scoring og det endte derfor med en solid 3-0 seier.

Kampfakta:

IK Oddevold - Kvik Halden FK 0-3(0-2)

Mål:

0-1 Næsheim

0-2 Westgaard

0-3 Narh

Kvik Halden FK: David Paulmin, Albert Makiadi, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg (Suka Suka) Filip Westgaard (Narh), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Thorvaldsen), Moberg (Fjellstad) Peder Nomell (Krans) Øystein (Kaili)


0 Kommentar

NM kamp på Strupe i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Klubbens G16-lag har gjennom godt spill i OBOS-Cup kvalifisert seg til NM, og i morgen kl. 16.00 spilles 1. runde av NM på Strupe KG.

God vinter
G16 har hatt en meget god start på årets sesong, og har fortsatt til gode å tape en kamp. Vi vant gruppen vår i OBOS cup uten å avgi et eneste poeng. Den største prestasjonen kom i 6-4 seieren mot Trosvik, da det offensiv spillet var strålende. Utover har også det defensive begynt å sitte bedre, og vi har holdt nullen to kamper på rad.

Ukjent motstander
Hovedtrener Eirik Horvath sier følgende om morgendagens kamp: "Vi vant nylig semifinalen i OBOS cup, så vi har også en finale som venter der utover i mars motstanderen i NM er Bækkelaget. Det er et lag vi ikke vet altfor mye om, annet enn at det er et godt fotballag. Vi har stor tro på egne ferdigheter og skal angripe kampen ved å spille vårt eget spill, jeg er sikker på at det blir en underholdende fotballkamp!"

Det vil bli åpen kiosk fra 12.00, da det spilles kamper for klubbens G14 lag både 12.00 og 14.00. Dermed har du muligheten til å tilbringe søndagen med masse ungdomsfotball på Strupe KG i morgen (pga værmeldingene vil det bli satt opp partytelt i forbindelse med kiosken). 


0 Kommentar

Før oppgjøret mot IK Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget tar turen til Uddevalla for å møte Oddevold til lørdagens treningskamp på Rimnersvallen i Uddevalla med avspark kl. 1400. Trener Kent Bergersen har tilnærmet skadefri tropp til disposisjon foran lørdagens oppgjør.

Etter tre seiere på rad mot Moss, FFK og Tønsberg går A-laget inn i siste forberedelsesfase foran årets sesong. Med nysigneringen Samuer Narh, fikk en på plass en komplett A-stall. Samtidig som Samuel kom inn i troppen ble det klart at fjorårets toppscorer på jr.laget Niklas Fjellstad blir en del av årets A-stall. Gode prestasjoner gjennom hele vinteren har gjort at unggutten blir en del av årets A-tropp. Vi gratulerer!

Oddevold fotboll kommer til kampen med tre seiere på rad og med null inslupne mål på de tre treningskampene. Historisk sett har oppgjørene mot Oddevold alltid vært meget spennende med to jevngode lag. 

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

Etter fri forrige helg går vi nå inn i siste periode med treningskamper. Denne helgen tar vi turen over grensa til Uddevalla og spiller mot Oddevold, et lag som vil gi oss gode referanser. Oddevold spiller på samme nivå som oss

Vi har nå fire treningskamper igjen, og de må brukes godt. Med signeringen av angrepsspiller Samuel Narh, som sist spilte på nivå to på Kypros, er stallen komplett. Nå blir det viktige treninger og kamper fremover for å få på plass hvilke spillere som vil utgjøre laget fremover, og strukturen vi vil opptre i.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Vi har en langtidsskadet Bjørn Berglund som er ute. Eirik Horvath(lår) og Thomas Johansen(hofte)er også uaktuelle til kamp i helgen. For Youssef Chaib kommer kampen noe tidlig. Han vil muligens spille sine første minutter kommende uke. Chinonso Agu spilte kamp tidligere denne uken og vil stå over morgendagens kamp. 

Vi ser frem til en tøff test mot Oddevold, og skal gjøre det vi kan for å prestere godt å vinne kampen!

 Kent


0 Kommentar

På vei mot Østfolds største klubb!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019

Vil du være med å bli en del av Østfolds største fotballklubb? Da kan du melde deg inn i Kvik Halden FK.

På vei mot 1000 medlemmer
Kvik Halden FK er den klubben i Østfold med flest aktive spillere, men vi er ikke størst i antall medlemmer. Nå ønsker vi å ta opp kampen med de andre klubbene, om å bli den klubben med flest medlemmer. Å være medlem av klubben gjør at du er med å eier klubben, samtidig som du har stemmerett på klubbens årsmøte. I tillegg bidrar du med en meget god økonomisk støtte til klubben. Gjennom å være medlem får du mange fordeler av våre samarbeidspartnere.

Les mer her


Hvorfor bli medlem?
Kvik Halden FK har gjennom de senere årene vært blant Østfolds største i antall aktive medlemmer. Likevel er det flere andre klubber i regionen som har større medlemsmasse. Nå ønsker vi å bli størst i Østfold på antall medlemmer! Per 21/2 2019 har vi 708 medlemmer, og vi har satt oss som mål å passere den magiske grensen på 1000,- medlemmer. Vi håper derfor du vil være med å eie Østfolds største klubb.

Les mer her


Medlemsfordeler
Gjennom å være medlem i Kvik Halden FK ønsker vi i samarbeid med våre samarbeidspartnere å tilby deg tilbudene nedenfor. Tilbudene gjelder ved fremvisning av klubbens medlemdskort. 

Les mer her


YX 7 ELEVEN ROKKEVEIEN
BERG SPAREBANK
G-MAX DIKEVEIEN 
Pizzabakeren
Jensen & Scheele

Flere fordeler kommer i løpet av kort tid. Om din bedrift ønsker å være en samarbeidspartner av klubben, send epost til haris@kvikhalden.no

Les mer her


0 Kommentar

Gjennomført grasrottrenerkurs del 1

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019

Klubben har som mål å bidra til å rekruttere og utvikle lokale trenere, og i går ble siste del av grasrottrenerkurs del 1 avsluttet på Strupe.

God oppslutning
Grasrottrenerkurs del 1 startet på søndag, og hele 13 deltagere var tilstede på kurset. Klubbens trenerveileder, Lars Petter Brevig, arrangerte kurset, som var gratis for trenere fra alle byens klubber. Svært gledelig var det å se at alle byens klubber var representert ved kurset, som bestod av én fra Idd SK, tre fra TTIF, 3 fra Berg IL og 6 fra Kvik Halden.

Fornøyd veileder
At det ble innført e-læringskurs i regi av NFF i fjor har bidratt til å senke terskelen for trenere til å melde seg på grasrottrenerkurs. "Det har vært to lærerike og givende samlinger med trenerne fra alle byens klubber. De har forberedt seg godt gjennom e-læringskurset før og mellom samlingene, som har bidratt til gode faglige diskusjoner på samlingene. I tillegg har de vist læringsvilje og gjennomført gode praksisøkter."


0 Kommentar

Nesten 100 lag påmeldt - utvidet påmeldingsfrist til Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mar 2019

To uker igjen til Fredriksten Sparebank 1 Cup, og nesten 100 lag er påmeldt. Vi utvider påmeldingsfristen til fredag 26.4 og håper flere lag kommer til.

Hele barnefotballen
Fredriksten Sparebank 1 Cup er en turnering for alle årgangene i barnefotballen, og det er både gutte- og jenterklasser fra 2013-2007 årgangen. Dermed skal det spilles både, 3'r, 5'r, 7'r og 9'r fotball på Strupe Kunstgress ila turneringen. Fredriksten SpareBank 1 Cup arrangeres den første helga i mai hvert år, og i år skjer det for 31. gang. Med godt over 100 påmeldte lag hvert eneste år er det yrende liv og stor idrettsglede på Strupes 15 000 kvadratmeter med kunstgress gjennom hele helga.

Egen nettside
Turneringen er vokst seg til å være et så stort arrangement at det har fått egen nettside. Den kan du besøke her:
https://fredrikstensparebank1cup.cups.nu/2019/


Praktisk informasjon
Sted: Strupe kunstgress i Halden
Dato: 4. - 5. mai 2019
Årsklasser: Jenter og gutter født 2007 (12 år) - 2013 (6 år).

3v3 (født 2013 og 2012):
- 15x22meter stor bane med nett rundt hele - Ballen er alltid i spill!
- Påmeldingsavgift: 500,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 5 kamper på 1x8 minutter
- Alle kampene spilles trolig søndag 5. mai
- NB: Mixlag er lov.

5er (født 2011-2010):
- Påmeldingsavgift: 1000,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 1x20 minutter
- Alle kampene spilles trolig søndag 5. mai

7er (født 2009 og 2008):
- Påmeldingsavgift: 1200,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter
- Alle kampene spilles trolig lørdag 4. mai

7er (født 2007):
- Påmeldingsavgift: 1200,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter
- Alle kampene spilles trolig lørdag 4. mai

9er (født 2007):
- Påmeldingsavgift: 1200,- + gebyr per lag
- Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter
- Alle kampene spilles trolig lørdag 4. mai


0 Kommentar

Komplett a-stall

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2019

Med Samuel Narh sin signatur i går, er årets a-stall komplett. (Foto: Halden Arbeiderblad)

Mange lokale
Årets stall ble komplett med gårsdagens signering, og av 25 spillere er hele 12 spillere haldensere. I tillegg er spillere som Dardan, Björn, Suka og Øystein nærmest å regne som haldensere, da de har bodd her over flere år. Dermed er det mange lokale spillere å se i årets a-stall. Ved siden av disse er 5 spillere fra nærområder i Østfold, noe som er svært gledelig mtp på klubbens målsetting om å utvikle unge lokale spillere.

Fornøyd sportssjef
Med komplett a-stall en drøy måned før seriestart er sportssjef Haris Juklo fornøyd. "Vi er fornøyd med sammensetningen av stallen, da det gir oss flere strenger å spille på. Vi har bevisst brukt tid, for å finne riktige spillertyper som passer inn i spillegruppa. Samtidig har det vært en utfordring å finne spillere som passer inn i klubbens rammer. Viktig å samtidig ivareta våre egne unge spillere, og vi føler med årets tropp vi har mulighet til å utvikle videre. Totalt 21 spillere er fra Østfold eller har bodd i Halden over tid, dette er vi svært fornøyd med."


0 Kommentar

Samuel Narh klar for klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2019


Samuel Narh (t.v) har nettopp signert en kontrakt som binder han til klubben frem til sommeren.

Kommer fra Kypros
Samuel (24) har de to siste sesongene spilt Meap Nisou i kypriotisk 2. divisjon. Før det spilte han i Vidar, og han er opprinlig fra Egersund. Samuel er angrepsspiller og er dermed den siste brikken hovedtrener Kent Bergersen har ønsket å få på plass i a-stallen. Björn Berglund er som kjent ute med skade frem til høstsesongen, og at Samuel kommer inn er dermed for å øke konkurransen på spissplassene.

Fysisk spiller 
Samuel er en fysisk spiller, som både er hurtig og sterk i kroppen. Han viste seg frem på prøvespill tidligere i vinter, og scoret som mange vet det første målet i 2-0 seieren over Fredrikstad FK.

Fornøyd Bergersen
Hovedtrener Kent Bergersen er godt fornøyd med å a-stallen komplett en drøy måned før seriestart. "Vi har fått på plass riktige typer i rett posisjoner. Det er stor konkurranse på mange plasser, og vi har ulike spillertyper som gir oss ulike valgmuligheter ift hvordan motstanderlagene spiller."


0 Kommentar

Flere samabeidspartnere forlenger sine avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mar 2019


Flere av våre trofaste samarbeidspartnere forlenger sine avtaler med klubben. Vi er veldig takknemlig for den positive trenden blant de bedriftene som velger å støtte oss videre. Det gir oss muligheten til å bli enda bedre på sette vår visjon "Med bredde mot toppen" ut i livet.

Her følger presentasjon av samarbeidspartner som har den siste tiden forlenget sine avtaler:


Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere. Vi tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og spesialområdene: sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.


Familien Larseng er en skikkelig Kvikefamilie! Både Petter og kona Cecilie er store bidragsytere som trenere og lagledere, og begge barna deres spiller i klubben og går på Halden Akademiet. I tillegg til å bidra på feltet er Tannlege Petter Larseng sponsor i klubben, som skiltsponsor på Strupe.Selskapet ble etablert i 1999. I 2004 fusjonerte selskapet med NetBusiness Systems. I 2006 kjøpte Logiq selskapet EE-nett AS, for deretter innfusjonere selskapet to år senere. I 2009 kjøpte selskapet Finfo Information AB og endret så navn til Logiq Sweden AB. Selskapet i dag leverer i dag varekatalogtjenesten Finfo. 2017 kjøpte selskapet Relenda og ga det navnet LogiqPay, her leveres  tjenester for fakturafinansiering.

Siden 2009 har selskapet hatt en solid organisk vekst og skal innen 2019 omsette for over 100 millioner.GP Dataservice AS (tidligere Dataservice AS) ble etablert i 1989 og er i dag en av de største i sin bransje i Østfold. Vi er lokalisert i Halden, men har hele fylket som markedsområde.

Vår visjon er å «bidra til at du lykkes». Tanken er enkel: lykkes du, så lykkes vi. Våre tre viktigste verdier er: Profesjonell, engasjert og dyktig. Måten vi handler på både i møtet med våre kunder og våre kolleger, skal kunne prøves mot disse verdiene.


Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Alle medlemmer i Kvik Halden FK får medlemspris ved å handle pizza hos Pizzabakeren Halden0 Kommentar

Årsmøtet unna i full fart!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2019


Årsmøtet onsdag kveld bar preg av positivitet i en klubb som er i medfart. De sportslige resultater både i ungdoms og senioravdelingen i tillegg til en velfungerende barneavdeling sammen med positivt økonomisk resultat gjorde at stemningen ble meget god gjennom møte.

Styrelederen Bjørn Brevig åpnet det hele med et minutt stillhet for de medlemmene som hadde gått bort i 2018. Så ble valg av dirigent og referent foretatt. Som så mange ganger før falt valget på Bent Skogli som dirigent og Jan Erik Markgren som referent.

Bent ledet oss gjennom hele sakslisten der blant annet Jan Wiig fikk Gullmerke, Jan Erik Markgren ble Årets medlem mens Uranik Seferi fikk Ole Karlsens prisen for andre år på rad.

Klubben presentere et godt økonomisk resultat som viste rundt 160 000 kr i overskudd for 2018.

Noen utskiftninger i styret ble det også. Det nye styret består av: Bjørn Brevig(Styreleder), Knut W. Eriksen(Nestleder), Anne Guttormsen(ny styremedlem), Tone Ulekleiv(ny styremedlem), Josef M. Bouchleh(ny styremedlem), Per G. Halvorsen, Per Herman Puck og Emil Ryland

 


0 Kommentar

Vel gjennomført Remmen cup 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mar 2019


Remmen cup 2019 foregikk helgen som var i Remmen hallen. Med 56 påmeldte lag ble det spilt 89 kamper og hele 380 barn fikk sine premier for deltagelse i cupen.

Remmen Cup ble i helgen gjennomført på best mulig vis, en strålende helg hvor nærmere 56 lag og nesten 400 spillere i alderen 5-10 år utfoldet seg på parketten i Remmenhallen!

De cupansvarlige fra Kvik Halden sin 2010-årgang med hjelp fra 2011 og 2012 årgangene melder om en flott gjennomført helg hvor alt fra kioskvakter til dommere gjorde dugnaden sin på best mulig måte. På banen gikk cupen også sin gang, og man kan trygt si at Remmen Cupen sine stolte tradisjoner er ført videre nok et år.

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige og takk til alle lag som deltok, vi håper vi ser de fleste av dere igjen  neste år! 0 Kommentar

FK Tønsberg kommer på besøk

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2019


Foto: HA

A-laget møter Tønsberg FK til ny treningskamp på Strupe kunstgress lørdag kl.1400. Trener Kent Bergersen har hatt en utfordrende uke på treningsfeltet med en del skader og sykdom i spillergruppen.

Kenta før lørdagens kamp:

"Ny treningskamp står for tur, denne gangen er det mot 3 div laget FK Tønsberg, lørdag på Strupe KG kl 14.00.

Etter 2 gode kamper mot våre lokale 2 div motstandere Moss FK og FFK hvor vi virkelig har fått kjenne på nivået vi skal spille på til året, med gode resultater, skal vi nå møte en 3 div motstander som har mål av seg til å kjempe i toppen i sin avdeling.

Det betyr at det er vi som skal sette standarden, jobbe hardt med å holde det tempoet vi nå har tilegnet oss.

Vi skal ha høy intensitet i presset uavhengig av presshøyde, og vi skal ha høyt tempo når det kreves det i angrepsspillet.

Dette er en kamp hvor vi nå vil få et svar på om vi ser den forskjellen det skal være på et 2 div lag og et 3 div lag.

Vi har litt smårusk i troppen..vi har enda ikke fått svar på hvor alvorlig kneskaden til vår nye spiller Kevin Krans er, Eirik Horvath trener fortsatt alternativt for å bli kvitt lårskaden sin, i tillegg sliter Mathias Engebretsen med en fotskade.  Suka Suka sliter med en forkjølelse mens kjenningen i lysken til Agu ser ut tilå være bra igjen. Thomas Johansen står over pga. skade, det samme gjør Besfort som har influensa.

Kampen kommer enda litt for tidlig for vår nykommer Youssef Chaib, som trener seg opp etter en lyskeskade, men har har så smått begynt å trene fotball med laget, så han er på rett vei.

Vi vil derimot stifte bekjentskap med vår nykommer Filip Westgaard i denne kampen, det gleder vi oss til!

Vi ser frem til kampen, møt opp og støtt oss til en ny god prestasjon!"

Kent


0 Kommentar

2-0 seier i Plankebyen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Feb 2019A-laget spilte i kveld en ny treningskamp foran kommende sesong. Denne gangen var det selveste FFK som var motstander på Fredrikstad stadion.

FFK kom til kampen med sterke resultater mot bl.a. Eliteserielaget Mjøndalen(2-2) og seier mot Obos laget Nest Sotra(3-1), mens haldensere kom til kampen med seier fra forrige treningskamp mot Moss FK(4-1).

De fleste i Plankebyen inkludert trener Bjørn Johansen trodde på en lett match mot haldensere..(les. Kvik er et lag vi skal slå med 3-4 mål). De første tjue minutter av kampen hadde haldensere mer enn nok med å holde unna. Fredrikstad styrte det meste og bare en for dagen god David Paulmin i buret reddet haldensere fra å ikke ligge under. 

Etter hvert kom haldensere mer og mer inn i kampen. Noen antydninger til halvsjanser ble skapt fra bortelaget sin side før hvilen, uten at det ble noe mer ut av det.

Andre omgang var mye bedre fra haldensere sin side. Vi var vitne til flere fine kombinasjoner og det var tydelig at Kent Bergersen hadde brukt pausen godt. Haldensere spilte seg inni matchen og våget å styre tempo og kampbilde gjennom store deler av andre omgangen.

Etter 60 min gav Samuel Nahr(prøvespiller) haldensere 1-0 ledelse. Haldensere evnet det FFK ikke gjorde, å score mål. 

Resultatet sto seg helt til overtid. Da satte Deniz Kaili inn2-0 etter fint forarbeid av Uranik Seferi.

Alt i alt en bra gjennomført kamp fra haldensere. En god keeper er lov å ha og vi vet hva som bor i David. Han fikk vist seg fra sin beste side. Laget i seg selv trenger slike kamper for å vende seg til tempoet som venter i 2.div. Nyttig erfaring for oss som vi tar med videre i de neste ukene.

Skår i gleden er skaden til Kevin Kranz. Etter første undersøkelser tyder alt på at det er leddbånd skade i kneet. Vi vet mer etter MR bilder om et par dager.


Kampfakta:

FFK-Kvik Halden FK 0 - 2 (0-0)

Tilskuere: 266

Mål:

0-1 Nahr 60.min

0-2 Kaili 90.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund. Moberg, Kranz, Hasanagic, Engebretsen, Makaidi, Nahr, Næsheim.

Spilte også: Agu, Sjømo, Seferi, Suka Suka, Kaili, Fjellstad.


0 Kommentar

Flere samarbeidsparnere med nye avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2019


Vi har den siste tiden forlenget vårt samarbeid med flere av våre samarbeidspartnere. Vi er veldig taknemlige for de tilliten bedriftene i Halden viser oss. Tusen takk!


Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat.

Fagmøbler Halden finner du i Walkers gate 12.

Riis Elektro AS er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige. Erfaring og solid faglig kompetanse sammen med en god serviceinnstilling er viktige bærebjelker i firmaet. Vi setter kunden i fokus og sammen prøver vi å finne løsninger som tilfredsstiller dine ønsker.

Riis Elektro holder til i Walkers gate 14.
Hellberg & Bjerkeli utfører alt innen taktekking med plater, takstein, asfalt, foliebelegg, blikkenslager- og ventilasjonsarbeider. I dag består vi av 12 ansatte. Firmaet innehar sentral godkjenning.

Hellberg & Bjerkeli finner du i Rødsveien 74.Møbelringen Ivar Sæter tilbyr kvalitetsmøbler fra kjente norske og utenlandske merkevarer. Stort utvalg av møbler der du garantert finner møblene som passer din personlige stil her. Ferdig montert & levert

Møbelringen Ivar Sæter finner du i Walkers gata 12.

0 Kommentar

God gjennomkjøring mot Moss FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Feb 2019


A-laget tok imot divisjonskollega Moss FK på Strupe KG lørdag. Etter tre treningskamper mot lag som befinner seg på et lavere nivå, var det endelig duket for kamp mot et bra 2. divisjonslag. 

Kampen startet intensivt med høyt tempo, og man fikk tidlig merke forskjellen mellom 3. divisjon og 2. divisjon. Forflytninger, intensitet og tiden man har med ball var på et helt annet nivå enn hva man opplevde under fjorårets sesong i 3. divisjon. Slike treningskamper er gull verdt for å tilvenne seg nivået, samt å utvikle de ferdighetene som kreves i Postnord ligaen. 

Mossingene tok tidlig tak i ballen uten å skape noen særlige målsjanser mot et velorganisert hjemmelag. Haldensere lå godt organisert og Moss FK slet med å bryte gjennom en vegg av rød/hvite striper. 

Den første scoringen kom etter en dødball, der Chinonso Agu, vår nigerianske midtbanekriger, scorer kampens første mål. 2-0 scoringen kom etter flott forarbeid, der vår nykommer Kevin Krans, viser ferdigheter som vi kommer til å få stor glede av. Kevin kom på et fint driv, passerte par spillere og alene med keeper satte han inn vårt andre mål etter en nydelig lobb over Moss’ sisteskanse. 

En 2-0 ledelse til pause hadde vært gull verdt å ta med seg inn i  garderoben, men et nydelig frispark fra gjestene het på tampen av omgangen gjorde at stillingen ble 2-1 til pause.

Andreomgang startet litt som den første, med høy intensitet og mange tøffe dueller. Med Moss’ sin 2-1 scoring var det liten tvil om at de kom ut med «blod på tann». Moss hadde et par farlige muligheter i starten av andre omgang, men hjemmelaget stod godt imot og fikk ryddet unna i stor stil. 

Utover i kampen falt tempoet, og rommene åpnet seg mer. Haldensere kom derfor til flere fine muligheter etter fine angrep. På tampen av omgangen var haldensere frempå foran bortelagets mål og scoret ytterligere to mål ved Mathias Engebretsen, og til slutt Øystein Lundblad Næsheim. Dermed endte det 4-1.

Førstkommende fredag er det ny treningskamp, hvor haldensere skal til plankebyen for å måle krefter mot et av de beste lagene i avdelingen. 

KAMPFAKTA:

Strupe KG

Kvik Halden FK - Moss FK  4-1 (2-1)

Tilskuere:  ca.150

Mål:

1-0 Agu

2-0 Kranz

2-1 Ali

3-1 Engebretsen

4-1 Næsheim


Kvik Halden FK: David Paulmin, Marcus Moberg(Deniz Kaili), Ole Strømsborg(Uranik Seferi), Dardan Sæther-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Deni Hasanagic(Marcus Sjømo), Mathias Engebretsen, Chinonso Agu(Jiress Suka Suka), Peder Nomell,(Øystein Næsheim) Kevin Krans

 


0 Kommentar

Årsmøte 6.mars kl. 1900

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Feb 2019

Kvik Halden FKs årsmøte avholdes på klubbhuset på Strupe onsdag 6. mars kl. 19:00. 

Forslag som skal behandles må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. 

Saksliste.docx

Årsregnskap Kvik Halden FK 2018.pdf

Styrets beretning.pdf


 

Styret.


0 Kommentar

A-laget møter Frigg i Østfoldhallen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Feb 2019


A-laget spiller sin tredje treningskamp når Frigg står på motsatt halvdel i Østfoldhallen lørdag, 02.02.19 kl. 1600.

Kenta med noen tanker om treningsuken og kampen på lørdag:

En ny uke har gått av oppkjøringen der værforholdene har vært utfordrende både for banemannskapet på Strupe men også for oss på A-laget. Allikevel har vi fått jobbet bra på det fysiske plan, og det er det viktigste akkurat nå.

Vi valgte tidligere i uken å flytte lørdagens kamp til Østfoldhallen, noe som har vist seg å være et smart trekk.

I Frigg møter vi et lag som mistet opprykket til 2 div i siste serierunde ifjor, så dette blir et steg opp ift hva vi har møtt tidligere i vinter.

Vi kommer til å la alle spillerne i troppen få bra med spilletid i denne kampen.

Det har skjedd ting ift nysigneringer denne uka. Vi har skrevet kontrakt med den franske venstre vingbacken Albert Makiadi, og franskfødte Kevin Krans, som er en offensiv midtbanespiller.

Dette er to spillere som vi er sikre på vil være med å løfte laget vårt opp noen hakk. Spesielt offensivt med sine offensive kvaliteter vil disse gutta bidra godt, men også defensivt har disse to gode ferdigheter.

Vi ønsker Albert og Kevin velkommen til oss!

Kent

Husk avspark kl. 1600, vi sees!


0 Kommentar

Norgeshus Ø-Bygg ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2019Vi er glade for å kunne presentere Norgeshus Ø-Bygg som ny samarbeidspartner for klubben. Norgeshus Ø-Bygg har tegnet en avtale som gjør dem til "Bronsesponsor".

Norgeshus Ø-Bygg AS er en tradisjonell byggmesterbedrift, med Halden og omegn som det største arbeidsområdet.

Ø-Bygg AS ble etablert våren 2010. Daglig leder er byggmester Øyvind Nicolaisen. Driften baserte seg de første årene på arbeid for privatkunder, men i takt med en økende kundemasse har oppgavene blitt stadig større og mer utfordrende.

I 2016 ble Ø-Bygg medlem av huskjeden Norgeshus. 

Bedriften sitter i dag på den kunnskapen som kreves for at kunden skal bli ivaretatt på en god måte. Bedriftens motto har siden starten vært at yrkesstolthet gir kvalitet Dette er vårt stempel på det vi leverer og grunnen til at Norgeshus Ø-Bygg har fått en sentral rolle i markedet. 

Christer Kraft sier følgende om hvorfor de velger å støtte Kvik Halden FK:

«Norgeshus Ø-bygg ser frem i mot et spennende samarbeid, og er glade for muligheten til å få være med å støtte det allerede fantastiske arbeidet som legges ned for å skape god arenaer for barn og unge å møtes i. Videre ønsker vi A-laget lykke til i en ny og spennende sesong»

https://www.norgeshus.no


0 Kommentar

Suka Suka og Agu med nye kontrakter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jan 2019


To viktige brikker har forlenget sine kontrakter med klubben. 

Suka Suka har i årevis vært en viktig brikke for klubben både på og utenfor banen. Midtbanespilleren som nærmer seg 150 obligatoriske kamper for Kvik Halden FK har en evne til å heve seg og sine prestasjoner i det viktige kampene. Jiress er an anvendelig spiller som har vært stabilt god siden han kom til oss fra Stabæk tilbake i 2013.

Chinonso Agu kom til oss i fjor høst fra den polske klubben Radomiek. Agu med erfaring fra høyere nivå i Polen, vil være en viktig brikke i sesongen 2019.

Vi er veldig fornøyd med at Suka Suka og Agu har valgt å forlenge sine kontrakter med oss.

Det kan komme nye signeringer ila uken. Følg med!


0 Kommentar

Støtvig Hotel ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jan 2019


Vi har tegnet en samarbeidsavtaler med Støtvig Hotel som  ligger i tettstedet Larkollen i Rygge kommune i Østfold. Hotellet ligger i en lun bukt med storslagen utsikt mot ytre Oslofjord.


Nicolai Olsen v/Støtvig Hotel sier følgende om avtalen:

"Støtvig Hotel ser frem til et aktivt og spennende samarbeide med Kvik Halden. Vi er en aktør midt i Østfold som gleder seg til å få være med på reisen av nye opplevelser for klubben. 

VI håper og tror at vi  sammen skal skape en felles aktivitets arena med mange nye positive opplevelser som gir vekst for begge parter.   

Hilsen Team ved Støtvig Hotel"

Vi gleder oss til å samarbeide med vår nye samarbeidspartner.

Sjekk ut hjemmesiden til hotellet: https://www.stotvighotel.com/


0 Kommentar

Follo gjester Strupe KG

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jan 2019


Foto: HALørdag kl. 1400 spiller A-laget sin første treningskamp på hjemmebanen mot Follo FK. Etter seier i første treningskamp mot Råde skal haldensere teste seg mot et ungt og spennende Follo lag som bet godt fra seg i fjorårets 3.div.

Haldensere kommer til kampen med mer eller mindre full tropp og flere prøvespillere. 

Trener Kent Bergersen sier følgende før morgendagens kamp:

"Andre treningskamp står for tur på Strupe KG for oss.

Vi ser frem til å spille en ny kamp, og dette blir også en kamp hvor vi kommer til å benytte mange spillere, inkludert fire prøvespillere. Fokuset vårt i denne kampen er å ha høy intensitet i det vi gjør, spesielt defensivt gjennom høyt press og gjenvinning. Offensivt ønsker vi å styre spillet gjennom godt pasningsspill og gode samtidige bevegelser.

Vi ønsker Follo FK velkommen til kamp, og håper samtidig at det finnes noen nysgjerrige haldensere som har lyst til å ta turen til Strupe".

Kent

Kampstart kl. 1400 lørdag 26.01.19. Kiosken er åpen og det er meldt om fint vær.


0 Kommentar

Påmelding til Fredriksten Sparebank 1 cup er åpen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Jan 2019


4. - 5. mai 2019 har Kvik Halden Fotballklubb gleden av å invitere jenter og gutter til Fredriksten SpareBank 1 Cup, på Strupe i Halden.

Fredriksten SpareBank 1 Cup arrangeres den første helga i mai hvert år, og i år skjer det for 31. gang. Med godt over 100 påmeldte lag hvert eneste år er det yrende liv og stor idrettsglede på Strupes 15 000 kvadratmeter med kunstgress gjennom hele helga.

Fredriksten Sparebank 1 cup er for årganger 2007 til og med 2013 årgangen og har i år egen hjemmeside hvor en melder seg på: https://fredrikstensparebank1cup.cups.nu/

Velkommen til oss første helgen i mai!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline