Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Deniz, Teodor og Peder er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Des 2018


Deniz Kaili, Teodor Thorvaldsen og Peder Nomell signerte i dag nye avtaler som gjør at det blir å se i Kvik`e drakten i 2019 sesongen. 

Deniz Kaili(19) har mer eller mindre i hele sitt liv spilt i Kvik Halden FK, men med et lite gjesteopptreden på 1 år i FFK og 6 mnd. på utlån til et fotballakademi i Italia. Den lille fotrappe spilleren har fått med seg 30 kamper på A-lags nivå både i 2. og 3. divisjon. Vi håper at Deniz holder seg skadefri og dermed blir en utfordrer for de mer etablerte gutta. Deniz går på sitt fjerde år på A-lags nivå.

Teodor Thorvaldsen(18)kom tilbake til oss fra Sarpsborg 08 foran året sesong. Midtbanespilleren har vokst i sin utfordrerrolle. I løpet av sesongen har "Teo" vært involvert i 19 av 27 obligatoriske kamper. Vi håper og tror at Teo vil ta ytterligere steg kommende sesong når hele spillet vil foregå i enda større tempo. Ved siden av fotballen vil Teo fungerer som medtrener på J06/07

Peder Nomell (18) ble tatt opp til A-troppen i fjor høst etter gode prestasjoner på junior og rekruttlaget. Inneværende år har Peder til tross for sin skade etter båtulykke i sommer, vært involvert i 20 obligatoriske kamper. Med en god vinter bak seg og en oppkjøring uten skader, håper vi at Peder utvikler seg ytterligere og tar opp kampen om startplass mot mer etablerte spillere. Ved siden av fotballen vil Peder fortsette å jobbe på klubbens Fotballfritidsordning.

Vi er veldig glade for at unge gutter er med videre kommende året. Nå handler det å benytte seg av muligheten, trene godt og konkurrere hele veien om en plass i start 11er.


0 Kommentar

God Jul

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Des 2018Kvik Halden Fotballklubb vil ønske en riktig God Jul til sine medlemmer.

En spesiell hilsen til alle trenere, lagledere og frivillige som har gjort en fantastisk innsats for klubben.

Vi vil også rette en takk til alle samarbeidspartnere som  har gitt sitt bidrag i 2018.

 Til slutt en hilsen til alle spillere som har representert Kvik Halden FK på en utmerket måte i alle sammenhenger. Nyt julen sammen.

GOD JUL!0 Kommentar

YX 7-eleven Brødløs er med som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Des 2018


YX 7-eleven hadde nyåpning den 12. desember med helt ny kjøpmann. Christian Hafsengen ønsket å bidra og samarbeidsavtalen ble undertegnet denne uken.

YX 7-eleven Brødløs og kjøpmann Christian Hafsengen tilbyr kundene en fantastisk god bilvaskemaskin, selvvaskeanlegg, varebilutleie, tilhengerutleie, fersk og nylaget mat, drikke, kioskvarer og et utvalg dagligvarer. Kundene skal oppleve serviceinnstilte ansatte som skall sørge for at alle kunder får en positiv opplevelse av å besøke YX 7-eleven Brødløs. Beliggenheten til stasjonen sørger for at de er et perfekt valg for veldig mange i lokalmiljøet. Velkommen til YX 7-eleven Brødløs!!

 YX 7-Eleven Brødløs Rokkeveien, alltid litt bedre! ︊

Dette sier Christian Hafsengen om samarbeidsavtalen: 

"Vi på YX 7-Eleven Brødløs ønsker og samarbeide med Kvik Halden FK på grunn av det flotte arbeidet som gjøres fra klubben med barn og ungdom i lokalmiljøet. Dette setter vi utrolig stor pris på. Vi håper på et godt og langt samarbeide som begge parter kan ha godt av i tiden fremover."

Vi er veldig glade for samarbeidsavtalen som også gir noe for våre medlemmer. Alle medlemmer i Kvik Halden FK får 40% rabatt på samtlige maskinvask året rundt hos YX . Her er det bare å vise medlemskort ved kjøp av bilvask. 


0 Kommentar

Møter FFK i første hjemmekamp i 2.div 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Des 2018


Serieoppsettet kom ut i dag. A-laget starter borte mot nyopprykkede Sola i første serierunde som spilles helgen 13.-14. april. Sesongens storoppgjør mot FFK kommer allerede i den andre serierunden mandag 22.april som også er 2.påskedag. 

Kampoppsettet for Eliteserien og OBOS-ligaen kom onsdag. Oppsettet for  PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, mens de to øverste nivåene på kvinnesiden slippes fredag.

Men oppsettene er IKKE endelige på det som ble presentert i dag. 10. og 11. januar samles klubbene i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen for å diskutere seg frem til optimale kamptidspunkt – der det er mulig å endre. I det ligger blant annet justering mot flytider, optimalisering mot hjemmeklubbers arrangement og noen tilpasninger rundt Norsk Tippings oppsett.

Det som er endelig at kampene kommer til å spilles de helgene de har blitt satt opp til. Det blir enten lørdag eller søndag den helgen kampene er satt opp i.

Verdt å nevne er at vi møter Moss på Melløs i det som kan bli en 16.mai kamp og at vi møter de fleste forhåndsfavorittene til å vinne ligaen i de første serierundene..

 Hele oppsettet kommer etter hvert.


0 Kommentar

Engebretsen klar for tre nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Des 2018


Foto: Kristian Bjørneby, HAMathias Engebretsen har i flere sesonger vært blant Kvik Haldens nøkkelspillere. I dag skrev han under for tre nye år for oss, noe vi er veldig godt fornøyde med.

Årets opprykk med A-laget var etterlengtet både fra klubben sitt sted, men også fra Mathias. Engebretsen kom til oss helt tilbake i 2014 fra Sarpsborg 08 og har vært i klubben siden med unntak av ett år i Vennesla og Vindbjart.

Mathias skal ved siden av å spille, trene Jenter 17 laget til klubben. 

Midtbaneeleganten gleder seg stort til kommende sesong og hadde følgende å si til oss i redaksjonen:

"Jeg signerer for tre nye år fordi jeg trives veldig godt i klubben og ønsker å være med og bidra til den sportslige utviklingen.. 

Det kommende året blir veldig spennende!  Jeg ser frem til å møte mange gode lag og høydepunktet blir uten tvil kampene mot FFK. Jeg håper og tror at vi kan bite godt fra oss!

Å trene Jenter 17 blir en ny og spennende utfordring for meg. Jeg har fungert som trener tidligere både på Kvik Halden FFO og som vikar på Halden Akademiet. Så helt ukjent er det ikke. Jeg føler at en slik utfordring er lærerikt på mange områder og det er nok mange ting jeg kan ta med meg videre inn i min egen hverdag som spiller. Jeg ser frem til det."

Vi gleder oss til å se Mathias på Rødsjordet i mange år fremover og ønsker lykke til!


0 Kommentar

Sesongavslutning for ungdomsfotball

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2018


Prisvinnere 2018 med Jørgen Strand LarsenMandag ettermiddag arrangerte klubben sin årlige avslutning for ungdomslag i Strupehallen. Dette er en avslutning hvor det deles ut priser på årgangene og hvor årgangene i ungdomsavdelingen sammen avslutter årets sesong og ser frem mot neste års fotballsesong.

Ungdomsavslutning i Strupehallen begynner å bli en tradisjon. For tredje året på rad samler klubben alle årgangene i ungdomsfotballen(13-19 år)til sosial hygge med litt prat, premieutdeling og noe mat og drikke helt til slutt.

Årets avslutning startet ved at Styreleder og Daglig leder ønsket velkommen og fortalte litt om årets sesong både sportslig, men også litt mer generelt om klubben. Verdt å nevne er opprykk for begge seniorlag, KM-mesterskap for G13 og at mer eller mindre samtlige årganger kunne tilby kamper i både bredde og KM serie gjennom hele sesongen. I tillegg var Styrelederen veldig glad for å se at så mange ungdommer satt av kvelden til å bli med på avslutningen.

Det hele fortsatte med en samtale/intervju mellom Daglig leder og kvelden gjest, Jørgen Strand Larsen. Tema var fra "Strupe til Milano". 

Jørgen Strand Larsen(18) er som kjent tidligere Kvik Halden spiller som tross sin unge alder allerede har rukket å bli proff, spille en hel sesong i AC Milan, debutere i Eliteserien og Europa League for Sarpsborg 08 i tillegg er han fast inventar på U-landslag 

Jørgen tok oss med på en reise fra Strupe og oppstarten i Kvik Halden FK til en tilværelse i storklubben AC Milan. Jørgen var innom alt fra egentrening før og etter skolen, til en mer profesjonell og tilrettelagt hverdag i hans nåværende klubb, Sarpsborg 08. 

Meget nyttig prat med Jørgen for alle som var tilstede i hallen og hørte på denne kvelden. Jørgen Strand Larsen er forbilde for veldig mange barn og ungdommer i klubben vår. Han er en flott ambassadør for Kvik Halden FK.

Etter seansen med Jørgen, var det tur for premieutdeling. Klubben står for premier mens årgangene selv kårer følgende: "Årets spiller KM", "Årets spiller Bredde" og "Årets forbilde". Her var trenere på årgangene meget dyktige og kom med gode beskrivelser av vinnere for hver pris.

Etter prisutdelingen ble det tid til bildetaging og mat og drikke for samtlige deltagere.

Kubben takker samtlige for innsatsen i 2018 og håper å se dere igjen i 2019!


0 Kommentar

Tista Senter fortsetter samarbeidet med oss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Des 2018


Enda en samarbeidspartner forlenger sin avtale. Tista Senter fortsetter som klubbens samarbeidspartner i ytterligere to år. Klubben vil også i 2019 ha samarbeid med senteret ifm. arrangementer som Kvik Halden Dagen.

Tista senter ligger i Halden sentrum, langs elven Tista. Tista senter har 44 butikker med en bred butikkmix.
Senteret har meget gode parkeringsforhold med 420 GRATIS PARKERINGSPLASSER, 1 TIME / 3 TIMER.

Hos Tista senter er det lett framkommelig og kundevennlig. Alt er på én flate og fem innganger,
noe som gjør det fint for deg med barnevogn eller rullestol.

Tista senter ble reåpnet april 2013 og framstår som et nytt og moderne senter med en hyggelig atmosfære.
Senteret har flere spisesteder med frokost, lunch eller middagsretter. Spisestedene har også uteservering i den milde årstiden.

Tista senter er kjent for alle sine aktiviteter. Butikkene er aktive med nyheter, kampanjer og tilbud gjennom hele året.
"Det skjer alltid noe", på Tista Senter.


0 Kommentar

En liten statusoppdatering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2018Opprykk til Posnord liga for lokomotivet i klubben er som kjent nådd. Avdelingsoppsettet som kom forrige lørdag ga oss en klar pekepinn at vi er tilbake i et selskap vi ikke har vært i på en stund. Klubber som Levanger, FFK, Moss, Bryne, Hødd kommer til å entre Rødsjordet i 2019 sesongen. Men hva skjer ellers? Undertegnede ønsker å gi et kort innblikk i hva vi har det har jobbet med på kontoret den siste tiden.

De økonomiske rammebetingelsene er noe vi jobber med gjennom hele året. Etter opprykket i oktober har en del av arbeidshverdagen til undertegnede gått med på å skape økonomisk forutsigbarhet foran kommende året. En del møtevirksomhet med våre samarbeidspartner har blitt gjennomført. Dette både med tanke på å forlenge inneværende avtaler, men også for knytte til oss nye samarbeidspartnere.

Avdelingsoppsettet som vi fikk forrige lørdag, der vi i utgangspunktet må ut på hele ti flyreiser gjorde det ikke akkurat noe enklere hvis en ser på det isolertsett bare økonomisk, men vi velger å se på det som en litt større utfordring. En utfordring vi skal ta! Vi har ønsket oss tilbake til dette nivået og da hører det med at det blir en del mer reising. Vi skal konkurrere på et helt annet nivå enn i 2018. 

Arbeidet rundt A-stallen er noe som har pågått i flere mnd. allerede. Kent Bergersen, Jørgen la Cour og undertegnede kartlegger og setter sammen stallen for kommende året. Kontinuitet er viktig og de fleste av spillere fra årets stall vil få tilbud om å være med videre. Det som er helt sikkert er at Thomas Kolseth, Jesper Kragh og Alex Nadolski forlater klubben. Det vil komme mer avklaringer i nærmest fremtid. Her er det selvfølgelig økonomiske vurderinger hele veien. Vi er nødt til å treffe med de spillere vi evt. henter.

Utviklingsavdelingen er mer eller mindre satt. Der mangler vi et par trenere til for at den kabalen går opp. Vi har hatt gode samtaler med årgangene og er veldig fornøyd med de trenere vi har fått dit. Utrolig dedikerte og faglig sterke personer som kommende året vil jobbe med ungdommen i klubben vår.  Østfold fotballkrets har lagt merke til dette og derfra har det kommet skryt for at vi "satser" midler i utviklingsavdelingen. Dette er starten på noe vi ønsker skal gi flere haldensere på A-laget og i toppfotballen ellers.

I barneavdelingen kommer det til å skje en del forandringer kommende året når det gjelder spillenormer. Her skal årgangene spille to og to år av gangen i 3er, 5er, 7er og 9er fotball. Dette er noe som kommer fra NFF og noe vår krets skal følge. Dette vil gi oss noen utfordringer det første året i forhold til plass til både kamper og trening, men dette fikser vi!

Trenerveilederen har gjennomført evalueringsmøter med årgangene i barnefotballen. Dette er viktige møter for at klubben skal ta steg og for at vi skal kunne levere et bedre produkt ut mot våre trenere, spillere og foreldre. 

Vi har hatt en "klubbkveld" her på klubbhuset der G-Max Dikeveien var tilstede og solgte treningstøy til den store gullmedaljen. Dette er noe vi kommer til å gjenta flere ganger kommende året.

Nå om dagen er det arbeid med sponsoravtaler og rammebetingelser økonomisk som tar mye av tiden. Dette er viktig arbeid for hele klubben og her skal endene møtes for at vi skal være fornøyd.

Til slutt vil jeg takke alle frivillige som dag inn og dag ut bidrar til at Kvik Halden FK leverer. Den jobben dere gjør er enorm og uten dere hadde vi ikke vært det vi er i dag. TAKK!


Sportslig hilsen

Haris Juklo

0 Kommentar

Salg av sesongkortet er i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Des 2018

Årets sesong endte som kjent med opprykk, og allerede nå er det mulig å sikre seg sesongkort til alle seriekampene på Halden Stadion neste sesong.

Tøff motstand
Det er lenge siden a-laget har vært på ett så høyt nivå, og etter at avdelingen ble trukket i helgen ble det klart at mange tidligere storlag gjester Halden Stadion i 2019-sesongen. Det blir lokaloppgjør mot både Fredrikstad FK og Moss FK, i tillegg kommer storlag som Hødd IL, Bryne FK og Arendal på besøk.

Fin julegave

Trenger du julegavetips til en fotballinteressert Haldenser har du nå muligheten til å kjøpe sesongkort for 2019-sesongen. Vi håper å se mange mennesker på Halden Stadion i 2019-sesongen.

Pris:
- Voksen: 1000,-
- Honnør/Student: 500,-  

Ved kjøp av sesongkort sparer man 300,- for voksne, og 150,- for honnør/student om man drar på alle kampene.

Kontakt Haris Juklo på haris@kvikhalden.no for bestilling av sesongkort. Sesongkortene vil bli ferdig trykt og kan hentes/leveres før jul.


0 Kommentar

Postnord avdelingen klare

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Des 2018

Avdelingsoppsettet for Postnord ligaen 2019 kom i helgen, og hvilke lag som gjester Halden Stadion er dermed klare.

Lokaloppgjør
Avdelingsoppsettet byr på mange spennende utfordringer, hvor lokaloppgjørene mot Fredrikstad FK og Moss FK blir de mest intense. Fredrikstad FK er kjent i hele Norge, men det tidligere storlaget klart ikke å rykke opp i årets sesong. Dermed blir det første gang siden 2002 at lagene møtes i seriesammenheng. Siden den gang har laget fra plankebyen Cup-gull og en 2. plass som sine meritter.

Tradisjonsrike lag og lange reiser
Ved siden av Fredrikstad FK møter man også tradisjonsrike lag som Bryne FK og Hødd IL. I tillegg er hardtsatsende Arendal, Egersund og Brattvåg også motstanderlag neste sesong. Det blir dermed mange lange reiser for Haldenserne som i tillegg møter Sola, Vidar, Byåsen, Nardo og Stjørdals-Blink. Vi gleder oss til en svært tøff og spennende sesong.

Postnord ligean avd. 1
Levanger
Stjørdals-Blink
Nardo
Byåsen TF
Brattvåg
Hødd
Sola
Egersund
Bryne
Vidar
Arendal
Fredrikstad
Moss
Kvik Halden


0 Kommentar

Coca Cola ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Des 2018


Coca Cola har signert en tre års avtale med klubben og blir vår samarbeidspartner de neste årene.

"Coca-Cola er verdens ledende produsent, markedsfører og distributør av alkoholfrie drikkevarer. Globalt har vi ansvaret for over 500 varemerker.

Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene. De er rundt ti ansatte som har ansvaret for å markedsføre og utvikle merkevarene og produktene til norske forbrukere. 

Coca-Cola European Partners Norge (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Coca-Cola European Partners Norge distribuerer også produktene til Monster Beverages. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola life, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Minute Maid, Kuli, CHAQWA, Burn og Monster. Coca-Cola European Partners Norge har totalt over 700 ansatte, på ulike lokasjoner i Norge"

Vi takker for tilliten!


0 Kommentar

Påmelding til Remmen Cup (2.-3. mars)

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Des 2018

Påmeldingen til neste års Remmen Cup er i gang. Totalt har vi plass til 66 lag, og vi anbefaler å være tidlig ute.


Tradisjonsrik turnering
Remmen Cup har blitt en tradisjonsrik turnering som har vokst i takt med klubbens størrelse de siste årene. For to år siden ble cupen utvidet, men selv om det er plass til hele 66 lag har turneringen vært fulltegnet de siste årene. Vi anbefaler derfor alle som har lyst til å delta på cupen om å være ute i god tid.

Egen nettside
Nytt av året er at turneringen har fått en egen hjemmeside, hvor det er enklere å registrere sitt lag. Besøk https://remmencup.cups.nu/ for å se mer informasjon om cupen, samt registrere ditt lag.

5 v 5
Cupen er for årsklassene 2012-2009, og vi har både gutte- og jenteklasser i alle årganger. Alle lagene vil spille 5 v 5, og turneringen foregår inne i Remmenhallen.


0 Kommentar

Vellykket sponsortreff på Cupfinalen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Des 2018100 år etter at klubben vant NM inviterte vi til en liten fellessamling med sponsorene på Kvik Halden Losjen på Ullevål. 

For de av dere som ikke vet det så heter en av losjene på Ullevål Stadion, Kvik Halden losjen. Der henger det bildet av vinnerlaget fra 1918. Vi har vært så heldig at vi har fått leid losjen i forbindelse med årets Cupfinale mellom Rosenborg-Strømsgodset. Med oss denne dagen hadde vi sponsorer fra Berg Sparebank, Sparebank 1, Halden Taxi, Cato Ringstad og Kjell Puck som var invitert fra klubben.

Dagen startet med avreise Halden kl 0930 i samarbeidd med Halden Taxi som kjører oss til alle bortekampene for A-laget vårt.. Vel fremme på Ullevål var det tid for mat, prat og hygge før vi overvær en veldig åpen kamp mellom Rosenborg og Strømsgodset, der Rosenborg stakk av med seieren.

En meget hyggelig dag og meget hyggelig opplevelse for samtlige involverte. 


0 Kommentar

David, Deni og Ole med nye kontrakter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Nov 2018


David Paulmin, Deni Hasanagic og Ole Strømsborg er alle tre klare for spill i rødt og hvitt kommende sesong. Trioen har skrevet under kontrakter som gjør at de blir å se på Rødsjordet i 2019.

David Paulmin kom til oss rett før sesongstart i 2018 og gjorde sine saker meget bra etter at Sondre Sødergren ble satt ut av spill på grunn av skade. Canadieren med fransk pass har skrevet under for 2 år. David vil ved siden av å spille fotball, trene keepere på akademi og ukentlige keepertreninger.

Deni Hasanagic kom til oss i sommervinduet. Etter noe forsiktig start i den røde og hvite drakten, har Deni vært et fast inventar på midtbanen i høstsesongen. Spilleren med fortid i  FFK, Oppsal og Skeid har signert på kontrakt ut kommende sesong.

Ole Strømsborg er kjent navn for alle fotballglade haldensere. Ole har flere sesonger bak seg i klubben og etter et lite opphold i TTIF var han tilbake i Kvik foran årets sesong. Etter noen "motor problemer" i starten av sesongen pga. overtrent kropp, har Ole greid å spisse inn formen mot de avgjørende kampene i sesongen. Ole blir å se på Rødsjordet i minst en sesong til.

Vi er svært glade for å ha på plass trioen videre. Kontinuitet er viktig og noe vi setter høyt når vi skal bygge lag for kommende sesonger. Flere signeringer kan komme i nær fremtid. Følg med!


0 Kommentar

Pipe Eksperten er med videre som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Nov 2018Pipeeksperten er med videre som samarbeidspartner for Kvik Halden FK.

Pipe Eksperten er som navnet tilsier, eksperter innen faget skorsteinsproblematikk, og er totalleverandør av godkjente løsninger for reparasjon av alle typer skorsteiner. I tillegg leverer Pipe Eksperten også nye stålpiper og elementpiper til proff og selvbyggere. Bedriften ble stiftet i 1991, og har hele tiden hatt fokus på god kvalitet til riktig pris. Nå etter over 20 års drift, er Pipe Eksperten as et av landets største og ledende firma innen rehabilitering av piper. Pipe Eksperten utfører mye arbeide selv på Østlandet, men har også et landsdekkende nett av autoriserte montører, som alle står til disposisjon med sine kunnskaper.

Hovedsakelig jobber Pipe Eksperten med større oppdrag for borettslag og sameier, men bedriften tar selvfølgelig også mindre oppdrag som rehabilitering av piper i eneboliger, videokontroller av piper, feilsøking av fyringsanlegg og montering av ildsted m.m.

VI er veldig glade for å ha Pipe Eksperten med på laget videre!


0 Kommentar

Dahles Auto Halden er med videre som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Nov 2018


Dahles Auto Halden er med videre som samarbeidspartner for Kvik Halden FK for to nye år.

Hos Dahles Auto Halden tilbys det salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Dahles Auto Halden hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.

Dahles Auto har solide eiere og er et selskap med lang og stolt historie med verdens største bilprodusent, Volkswagen, i ryggen. I tillegg har de et bredt produktspekter som oppfyller enhver kundes ønsker og behov. Dahles Auto Halden yter en høy grad av service for at du som kunde skal bli fornøyd, og alle ansatte hos Dahles Auto er genuint opptatte av å sette deg som kunde i fokus.

Dahles Auto er Østfolds største bilforhandler med forhandlere i nedre Glommaregion. Alle Dahles Auto forhandlere har også bilverksted og spesialisering innen bilskade. Dahles Auto sin ambisjon er å være Østfolds ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos Dahles Auto skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Kvik Halden FK er svært glade for å ha med Dahles Auto Halden som samarbeidspartner.0 Kommentar

Berglund klar for to nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Nov 2018

Björn Berglund har skrevet under på en to års kontrakt med klubben, og med tre sesonger i klubben fra før er han blitt en viktig del av klubben og laget.

Med videre
Björn kom til Halden første gang i 2015, men etter en sesong gikk han videre til Öster. Allerede i 2017 var han tilbake i Halden, og siden den gang har han blitt værende. Både klubben og Björn var ivrige etter å fortsette samarbeidet, og ble enige om en kontrakt som binder han til klubben ut 2020-sesongen. Etter 25 scoringer i 2017 sesongen svensken en viktig bidragsyter i forbindelse med årets opprykk, der han scoret det avgjørende 2-1 målet borte mot Vestfossen i siste seriekamp.

Populær blant barna
Siden 2017 har Björn jobbet på klubbens fotballfritidsordning, hvor han hver dag leker med mange av klubbens barnespillere. Dette, kombinert med vakre scoringer på Halden Stadion har gjort Björn til en yndling blant klubbens yngre spillere. Björn skal fortsette å jobbe på FFO hver dag, og blir derfor å finne på klubbens lokaler på Strupe hver dag.

Klubben er svært glade for å ha med Björn videre på laget.0 Kommentar

Se hvem A-laget møter i oppkjøringen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Nov 2018


Foto: Halden Arbeiderblad

Det blir mange spennende oppgjør i oppkjøringen til sesongen 2019. Det hele sparkes i gang 18.januar og fortsetter frem til 6.april som blir generalprøven før seriestart den 13.april.

Minst fem av kampene er lagt til Strupe kunstgress deriblant oppgjør mot Moss og Ljungskile bl.a.

Oppgjøret mot FFK den 22. februar på Fredrikstad stadion blir fort oppkjøringens høydepunkt for alle haldensere som er glad i fotball.

Her er listen:0 Kommentar

Pressemelding fra styret

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Nov 2018


Klubben har i dag styrket det sportslige og administrative apparatet og har valgt å bygge videre på suksessen fra i år.

Haris Juklo har vært konstituert i stillingen som daglig leder siden 1. august, og klubben er svært godt fornøyd med arbeidet han har utført i denne tiden. Styret har derfor valgt å gå til fast ansettelse av Haris Juklo som Daglig Leder og Sportssjef.

Styret er også svært godt fornøyd med resultatene som Kent Bergersen har oppnådd under sine 2 år som hovedtrener for klubbens A-lag, og styret har i dag inngått en ny 2-års kontrakt med Kenta. I tillegg har klubben ansatt Jørgen la Cour som ny Toppspillerutvikler og assistenttrener knyttet til klubbens A-lag. Jørgen vil ha et spesielt ansvar for oppfølging av de yngre spillerne, i tillegg til at han vil være ansvarlig for klubbens rekruttlag i 4. divisjon.

Klubben er svært godt fornøyd med å få på plass så gode krefter, og at vi har en god kontinuitet som vi kan bygge videre på de neste årene

På vegne av styret:

Bjørn Brevig

Styreleder

Kvik Halden FK0 Kommentar

Dugnad på Nordby Supermarked

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Nov 2018


Nordby Supermarked har tidligere i høst skrevet under på en samarbeidsavtale med klubben der de bl.a. gir økonomisk støtte i tillegg til mange dugnadstimer der både klubben og enkelte årganger kan tjene gode penger via dugnadsarbeid.

Dugnad sparer klubben for utgifter som ellers måtte vært dekket av medlemmene. Dugnadsarbeid er eksempelvis vedlikehold og oppussing av anlegg/klubbhus, banevedlikehold, kioskvakter, vakthold ved arrangementer(Remmen cup, Fredriksten Sparebank 1 cup, arrangement stadion) etc. Loddsalg og annen type salg (eks, julekalender, pakke varer etc.) er også dugnadsarbeid.

Frivillig arbeid gjennom dugnad er en avgjørende ressurs for klubben og er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt aktivitetstilbud. 

I Kvik Halden FK har vi hver uke  "Eldres- gjengen" som tar seg av det meste av vaktmestertjenester på Strupe. Vi har Jan og Jan som gjør at banene på Strupe er i tipp topp stand. Vi har folk i administrasjon som bidrar med dugnad uke inn og uke ut for at vi skal gi best mulig tilbud til våre spillere, foreldre, trenere osv. Vi har "Thorbjørn" som sorger for at kiosken er åpen nærmest hele tiden ifm. kamper/trening og vi har utrolig mange trenere, lagledere, foreldrekontakter som bidrar i veldig stor grad for at klubben vår skal fungere på best mulig måte. Kvik Halden FK er avhengig av at dugnadsånden lever videre.

Denne helgen var det Kvik 3 som stilte til dugnad på lørdag, mens juniorlaget og blanding av andre årganger stilte til dugnad på søndag. Kvik 3 tok oppgaven på strak arm og stilte med hele 13 personer til pakking av varer i kassene på Nordby Supermarked. Vidar Berg som er "alt mulig mann" rundt laget har gjort en knalljobb med å få med så mange. Klubben er veldig takknemlig for innsatsen og dugnadsviljen Kvik 3 viste denne lørdagen. 


0 Kommentar

Trenerteam på G14 på plass

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Nov 2018

Klubbens G13 lag vant i år kretsmesterskapet, og neste år beholder de Jørgen la Cour som hovedtrener. Med seg i trenerteamet får han Ole Jacob Herft.

Spennende årgang
G2005 er en svært spennende årgang i klubben, og er godt representert på fylkets kretslag. I tillegg har de i år vist veldig god utvikling, og hovedtrener Jørgen la Cour har gjort en god jobb med spillergruppen. For å styrke utviklingstilbudet ytterligere har klubben i dag kommet til enighet med videre engasjement for Jørgen, samtidig som Ole Jacob Herft blir med i trenerteamet.

Godt samarbeid
Jørgen og Ole Jacob har i 2018-sesongen hatt ansvar for klubbens juniorlag, der de har samarbeidet svært godt i treningshverdagen. Dette håper vi nå klubbens G14 lag vil dra nytte av i 2019-sesongen. Begge trenerne er utviklingsorienterte, og legger vekt på at spillerne skal utvikle seg mest mulig.

Nok en styrking av ungdomsavdelingen
Tidligere i høst ble det klart at Jan Schönfelder tar over klubbens juniorlag, og at nå Jørgen og Ole Jacob blir trenerteamet på G14 års-laget er nok et tegn på klubbens satsning i ungdomsavdelingen. Egenutvikling av spillerene er svært viktig for klubben, og det blir svært spennende å se utfallet av denne satsningen om et par år.


0 Kommentar

Øystein klar for 2019!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Nov 2018


Øystein Lundblad Næsheim har kommet til enighet med klubben om å forlenge sin kontrakt ut sesongen 2019. Dermed er enda en brikke på plass foran det svært spennende kommende året.

Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016 sesongen, og etter en litt nølende start har Næsheim vært målgarantist i sesongene 2017 og 2018 med 50 mål på 54 obligatoriske kamper i serie og cup.
Næsheim har i lengre tid vært i fast jobb ved siden av spill for klubben, og ettersom han allerede har bodd i byen i 3 år begynner han å bli godt etablert  her i Halden.

Redaksjonen stilte et par spørsmål til Øystein ifm. signeringen:

1. Gratulerer med ny kontrakt, noen tanker rundt det??

Takk! Veldig godt fornøyd med å kunne dra på meg Kvik trøya også i 2019 sesongen. Det var egentlig aldri et vanskelig valg å ta,da klubben nå skal prøve seg i PostNord ligaen. Det er noe jeg har lyst til å være med på.

2. PostNord liga neste år, hvordan ser du på det? Hva blir viktig?

Gleder meg veldig! Det blir en helt ny hverdag når det kommer til nivået på motstanderne. Vi må bygge videre på det vi gjorde bra i 2018, og bruke vinteren godt på å utvikle laget og enkeltspillerne. I tillegg må vi nok få inn noen nye for å kunne være konkurransedyktige neste år. Nå er vi en del av Norsk Toppfotball og det føles veldig bra!

Sportssjef Haris Juklo forteller om veldig mye aktivitet ukene etter at sesongen var over. 

"En jobber kontinuerlig med rammebetingelser foran kommende sesong for både A-laget men også klubben generelt. Det meste av tiden etter opprykket har blitt brukt til å få på plass trenerteam rundt senior foran kommende året og der nærmer vi oss mål. Videre vil vi gjennomføre samtaler med spillere i A-troppen og en skal ikke se bort ifra at det kommer flere signeringer de nærmeste dagene".


0 Kommentar

Klubbkveld-treningstøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Nov 2018Hold av tirsdag 20.november mellom kl. 1700 og 1930. G-Max Dikeveien er på plass på klubbhuset med en del klubbtøy som du kan prøve og bestille.  G-Max gir hele 30% på alle plagg fra Umbro dersom du bestiller den kvelden.

Lasse fra G-Max skriver følgende:

"Tirsdag 20. november kl. 1700 til 1930 er det muligheter for å se, prøve og evt. bestille plagg fra vår nye klubbkolleksjon. G-Max kommer med alle størrelser i de forskjellige plaggene, både i den nye kolleksjonen og i de plaggene som fortsetter fra nåværende kolleksjonen. Det blir også mulig å prøve noen forskjellige modeller av ytterjakker.

For de som bestiller denne dagen, så gis det 30% rabatt på alle plagg fra Umbro. Det er muligheter for å betale med Vipps, og man får da levert plaggene til klubbhuset. Hvis man ønsker å vente med betalingen til plaggene er klare, kan man hente de og betale på G-Max i Fredrikstad.

Møt opp på klubbhuset denne kvelden om så bare for en titt og hyggelig prat. Man må ikke komme når det starter, vi er der de timene for at flest mulig skal få sjansen til å komme."


0 Kommentar

Ringstad Eiendom er med videre som Gullsponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2018Ringstad Eiendom har forlenget samarbeidsavtalen sin med klubben i ytterligere 1 år. Ringstad Eiendom har i mange år vært trofast samarbeidspartner og sponsor for klubben. Vi er svært glade for at bedriften velger å samarbeide med oss videre.


Ringstad Eiendom har i mer enn 25 år drevet med utvikling, forvaltning, og utleie av næringseiendommer.

Selskapet eier i dag ca 22.000 kvm næringsareal for utleie fordelt på 13 eiendommer.

Alle med beliggenhet i Halden og omegn.

Vi forvalter og drifter alle våre eiendommer selv, og legger stor vekt på god oppfølging og personlig service.

Vi etterstreber best mulig tilpasning av lokalene etter den enkelte leietakers behov.

Utleie av lokaler til formål som

  • Kontor
  • Lager
  • Butikk
  • Industri

Selskapet har kontoradresse i Tønne Huitfeldts Plass 2, sentralt i det hyggelige miljøet på Sørhalden.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon og dersom du ønsker å leie lokaler.

For mer info gå til www.ringstad-eiendom.


Tusen takk til deres bidrag!0 Kommentar

Åpne treninger for treningsgruppe 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2018

Invitasjon til trening med Kvik Halden Treningsgruppe 2

Kvik Halden FK har som mål med Kvik Halden Treningsgruppe 2 å gi det beste trenings- og kamptilbudet til unge spillere (15-20år) med potensial for å bli toppspillere.

Treningsgruppe 2 skal i sesongen 2019 bestå av spillere som skal spille på juniorlaget i 1. divisjon Østfold og rekruttlaget som spiller i 4.divisjon.

Vi ønsker derfor å gi alle ambisiøse spillere i Halden mulighet til å kvalifisere seg til spill på Kvik Halden 2 for sesongen 2019. Vi kan tilby et godt trenings- og utviklingsmiljø basert på sunne verdier som samarbeid, åpenhet og involvering.

Kvik Halden FK ønsker å invitere spillere født i 2000, 2001, 2002 og 2003 til trening med Kvik Halden 2. Treningene vil være åpne for alle i fra uke 46 til og med uke 48. Deretter vil troppen trene frem t.o.m 21/12, før det blir en lengre ferie.

Første trening er Tirsdag 13.11.18 kl 20.00 på Strupe kunstgress. Spillerne møter minimum 15 min før treningstart, i garderobebygget.

Evaluering og uttak til spillerstallen for 2019 vil bli gjort fortløpende. Ved en eventuell overgang fra annen klubb til Kvik Halden FK, vil berørte klubber bli orientert per brev eller e-post i forkant av kontraktinngåelse.

Alle spillere skal ha skriftlig godkjennelse fra moderklubben til første trening.

Alle spillere må ha med seg både joggesko og fotballsko til samtlige treninger
Oversikt over åpne treninger:

Uke 46-48

Hva

Sted

Klokkeslett

Tirsdag

Trening

Strupe KG

20:00

Onsdag

Trening

Strupe KG

20:00

Torsdag

Trening

Strupe KG

20:00
Spørsmål rettes til hovedtrener Jørgen La Cour:

Tlf.: 922 77 976

E-post: jorgen_strand@hotmail.com


0 Kommentar

Jensen & Scheele med videre som Gullsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Okt 2018


Vi er veldig glade og stolte over å kunne fortsette samarbeide med Jensen & Scheele i ytterligere to år!

Avtalen ble tidligere i høst signert av begge parter etter et godt møte hvor bagge partene var fornøyd med samarbeidet i 2018. Jensen & Scheele har valgt å øke sin støtte til Kvik Halden FK ved at de gir klubben bonus på 1000 kr pr. bilkjøp enten ny eller bruktbil når klubbens medlemmer eller supportere kjøper bil hos dem. Eneste en trenger å gjøre, er å oppgi at en vil støtte Kvik Halden FK ifm. bilkjøpet. Veldig enkelt!

Kvik Halden FK har i flere år brukt Jensen & Scheele som samarbeidspartner der flere spillere på vårt A-lag har leiet biler via Jensen & Scheele. I tillegg leverer Jensen & Scheele 9-seter som Spretten Barnehage og FFO bruker og kassebil som materialforvaltere rundt senior benytter seg av.

Litt om bedriften:

"Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og omegn. Roger Jensen og Arne-Henning Scheele står som eiere og er aktivt med i den daglige driften av selskapet.

Jensen & Scheele Auto AS ble etablert i 2005 som forhandler av Mitsubishi i Halden og omegn, og overtok Renaultagenturet i 2012.

Jensen & Scheele har verksteder som er delt opp i serviceverksted og skadeverksted samt et Bilxtra-verksted for å serve kunder som har kjøpt bruktbil av fremmed merke.

I dag teller vi 70 ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og skadeverksted. Vi tilbyr lærlingplasser og har i dag fem lærlinger utplassert innen fem yrkesgrupper på vårt serviceverksted, delelager, skadeverksted og salgsavdeling.

Jensen & Scheele-konsernet består av Jensen & Scheele Bil AS, Jensen & Scheele Auto AS, Jensen & Scheele Bilutleie AS, Jensen & Scheele Invest AS og Jensen & Scheele Eiendom AS. Jensen & Scheele gruppen representerer Volvo gjennom Jensen & Scheele Bil AS og Renault og Mitsubishi gjennom Jensen & Scheele Auto AS."


Vi takker Jensen & Scheele for tilliten og gleder oss til å samarbeide videre.


0 Kommentar

OPPRYKK!!!!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Okt 2018


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget tok alle tre poeng på Strandajordet gress og sikret dermed opprykk til PostNord liga i 2019!!

Forutsetningene før kampen var klare, med seier på Vestfossen vil haldensere uansett utfall i Kirkenes mellom Bjørnevatn og Eidsvold, være klare for 2.div i 2019.

Det hele startet på en verst tenkelig måte hvor Vestfossen tok ledelse etter bare 8.minutter. De mange tilreisende haldensere måte bite negler lenge i spenning. Selv med dominans i banespillet og antall sjanser så ville ikke ballen i mål for haldensere. 

Nærmest i 1.omgang var Mathias Engebretssen med et skudd som traff aluminium.

Andre omgang startet med at Peder Nomell kom inn for Jeser Kragh. Det var Nomell som skjøt hull på motstanderens keeper. Etter 65.minutter klinket han ballen i mål fra 6-7 meter bak en sjanseløs Vestfossen målvakt til stor jubel for tilreisende supportere.

Enda mer jubel skulle det bli. I det 72. minutt scoret Björn Berglund seiersmålet og sendte haldensere til himmels!! Velfortjent ledelse som holdt seg helt til dommeren blåste av og dermed OPPRYKK TIL POSTNORD!!

En fantastisk sportslig sesong for jr. og seniorstallen hvor både rekruttlaget(blanding av jr. og senior spillere) og A-laget rykket opp! To opprykk på en sesong er imponerende og skal nytes i allefall ut søndagen. 

Mandag starter jobben med å stable på beina et så godt opplegg slik at en i 2019 også stiller godt forberedt til det som venter oss.

Neste år kan motstandere på Rødsjordet være Elverum, Hødd, Bryne, Asker, Egersund, Alta, Moss osv. Det blir knalltøft, men vi gleder oss!!

Takk til dere alle som støttet oss på Strandajordet gress!!

Kampfakta:

26.serierunden

Vestfossen - Kvik Halden FK 1-2(1-0)

Tilskuere: 300

Mål:

1-0 Berntzen 8.min

1-1 Nomell 65.min

1-2 Berglund 72.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Durhuus), Hasanagic, Suka Suka, Engebretsen, Kragh(Nomell), Nærheim(Agu), Berglund(Kolseth).0 Kommentar

"Kenta" før seriefinalen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Okt 2018


Foto: Halden Arbeiderblad

Seriefinalen er rett rundt hjørnet. A-laget skal spille årets siste seriekamp mot Vestfossen. Forutsetningene er enkle. Med seier blir det opprykk! Det er kun oss selv det kommer an på.

Kent Bergersen har ordet :

Da har vi kommet frem til den siste serierunden i sesongen 2018 i Norsk Tipping-ligaen avd 2. Etter en lang sesong som startet 14. april skal ALT avgjøres på 90 minutter pluss tillegg på Strandajordet Gress i Vestfossen med kick off kl 12.00.

Forutsetningene er greie, skal vi oppnå vår målsetning før sesongen om opprykk, så er opprykket i boks med seier uansett om Eidsvold Turn vinner sin kamp mot Bjørnevatn borte. Spiller vi uavgjort rykker vi opp hvis Eidsvold Turn spiller uavgjort eller taper. Taper vi, er vi avhengig av at også Eidsvold Turn taper fordi de vil ende opp med bedre målforskjell enn oss hvis de tar poeng.

Vi har hatt en fantastisk sesong så langt. Vi har vært veldig solide bakover og sluppet inn kun 15 mål på 25 kamper der vi har holdt nullen i 14 av dem. Vi har vært veldig effektive fremover og hatt en veldig god uttellingsprosent på våre sjanser. La oss håpe det fortsetter sånn i den siste kampen.

Vestfossen er et sterkt hjemmelag og tar sine fleste poeng der. Vi vet hva som venter oss og vi er veldig godt forberedt på hva som møter oss. Vestfossen har berget plassen og har i utgangspunktet ikke så mye mer enn æren å spille for, men vi forventer en meget tøff kamp.

Vi har hatt en uke med fantastisk godt humør, gode treninger og gleder oss til å spille en direkte opprykkskamp, vi kan nesten ikke vente med å komme i gang!

Vi vet at det vil komme mange Haldensere til Vestfossen for å støtte oss i denne avgjørende kampen, jeg skal love dere at alle VI som er involvert i denne kampen vil gi ALT vi kan for at dette går veien!

Jeg benytter denne anledningen for å takke alle som har støttet oss gjennom sesongen, det har betydd mye for oss.

Heia Kvik!!!!

Kent


0 Kommentar

Buss til Vestfossen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2018


Eldres gjengen i Kvik Halden FK har i samarbeid med Bent Skogli satt opp en buss til årets viktigste kamp mot Vestfossen, lørdag 27.10.18 med avreise kl. 0900 fra Strupe.

Vi oppfordrer alle som har lyst å se en nervepirrende kamp til å melde seg på. Det koster bare 150,- kr for turen til Vestfossen.

Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Det er pr. nå 30 plasser ledig.

Påmelding er bindende og gjøres via SMS til Hartvig på tlf: 975 95 822 eller mail: erhardts@online.no


0 Kommentar

12-0 seier for rek.laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2018


Rekruttlaget i 5.div har for lengst rykket opp til 4.div neste år. Laget har vært stabilt gode gjennom hele sesongen i årets 5.div. Gårsdagens kamp mot Navestad endte med storseier, 12-0.

Målet før sesongen var soleklart, opprykk! Gjennom god og stabil prestasjon oppnådde en det målet allerede i den 23.serierunden. 

Rekruttlaget har i årets sesong vist at de ikke hører hjemme på dette nivået noe resultatene har vist.

Gårsdagens kamp mot Navestad var ingen unntak. 12-0 seier sier det meste. En motstander som slet med å stable på plass folk, på en bane som var like jevn som en gjennomsnitt gressplen i hvilken som  helst hage..

Gutta gjennomførte med måte og 12-0 var ikke et mål for lite...


Kampfakta:

25.serierunde

5.div

Navestad - Kvik Halden FK 0-12 (0-6)

Mål:

0-1 Fjellstad

0-2 Fjellstad

0-3 Fjellstad

0-4 Kolseth

0-5 Kaili

0-6 Fjellstad

0-7 Fjellstad

0-8 Kaili

0-9 Kaili

0-10 Fjellstad

0-11 Sandtrø

0-12 Shala


Kvik Halden FK: Johansen, Nadolski(Sætre), Ryland, Ekeli, Horvath(Hansen), Durhuus(Kynningsrud), Shala, Thorvaldsen(Sandtrø), Kaili, Kolseth, Fjellstadlst h


0 Kommentar

Storseier i årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Okt 2018


KvikFoto: Kristian Bjørneby, HA

A-laget tok imot Østsiden til årets siste kamp på stadion. Laget fra Fredrikstad rykket ned til fjerde divisjon i forrige runde. Haldensere på sin side har fortsatt mye å kjempe om. Tabelledelsen skulle forsvares inn mot siste serierunde. 

Øystein Næsheim ga haldensere ledelse før to minutter var spilt. Spissmakker Berglund økte ledelsen til 2-0 i det 29. minutt etter fint forarbeid av Engebretsen. Bare tre minutter senere var det Engebretsen sin tur. Med en lekker avslutning fra langt hold økte han ledelsen til 3-0, noe som stod seg til pause.

Andre omgang var ikke gammel før Næsheim var frempå igjen. 4-0 etter 50 spilte minutter. Samme mann sendte haldensere i 5-0 ledelse etter 70 min. Det var for øvrig Næsheim sitt tredje mål for dagen og det 24. målet i serien.

Holgar Durhuus og Peder Nomell avsluttet kampen som spisspar. De ville ikke være noe dårligere enn Berglund/Næsheim. Durhuus økte ledelsen til 6-0, mens Nomell fastsatte sluttresultatet med 7-0 bare minuttet etter.

En god kamp fra hjemmelaget, noe som lover godt foran siste kampen mot Vestfossen. Med seier der vil haldensere rykke opp til Postnord ligaen. Det vil i så fall være det høyeste sportslige nivået klubben kvalifiserer seg til siden 80-tallet. Sist klubben var i 2.divisjon i 2016, var det fire 2.div. avdelinger. Det har nå blitt krympet til bare to avdelinger. Med andre ord, mye tøffere sportslig utfordring. Vi gleder oss til Vestfossen!

Vi vil til slutt rette stor TAKK til alle dere som de siste kampene både på stadion og på bortebane er med og støtter oss! Det setter vi enormt pris på. Vi håper å se mange haldensere på Vestfossen om ei uke. Bli med og støtt oss på vår vei til Postnord.

Kampfakta:

25. serierunde

Kvik Halden FK - Østsiden IL  7-0(3-0)

Tilskuere: 553

Gule kort: Lund(Kvik Halden FK)

Mål:

1-0 Næsheim  2.min

2-0 Berglund  29.min

3-0 Engebretsen  32.min

4-0 Næsheim  50.min

5-0 Næsheim  70.min

6-0 Durhuus  86.min

7-0 Nomell  87.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Agu), Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Suka Suka(Thorvaldsen), Hasanagic, Engebretsen, Kragh(Horvath), Berglund(Nomell), Næsheim(Durhuus)


0 Kommentar

Forhåndssalg billetter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Okt 2018

Det blir forhåndssalg av billetter førstkommende fredag på klubbhuset mellom kl 0900 og 1630.

Dersom du kjøper voksenbilett på forhåndssalg på fredag så får du billetten for 50 kr.

Spar 50% av prisen ved å kjøpe billetten på forhåndssalg på fredag!

Prisen for billetten i luka på stadion på kampdagen er 100kr.


0 Kommentar

2-0 seier og fortsatt tabelltopp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Okt 2018

Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget vant lørdagens vanskelige borteoppgjør mot Gjelleråsen. Jakob Lund og Jiress Suka Suka scoret for haldensere.

Som forventer ble dette en vanskelig bortekamp mot et hjemmelag som enda ikke hadde tapt på hjemmebanen. Krigekamp i 90 minutter hvor finspillet uteble og hvor bortelaget atter en gang viste styrke på døballer.

Jakob Lund stanget inn til 1-0 ledelse tidlig i første omgang mens Jiress Suka Suka fastsatte resultatet ti minutter før slutt etter et langt innkast fra Holgar Durhuus og sorget dermed at alle tre poeng ble med hjem til Halden.

Med seier i Oslo er A-laget fortsatt på tabelltopp når neste runden skal spilles om ei uke. Da kommer Østsiden til Halden stadion i det som kan være en opprykkskamp.

Kampfakta:

24.serierunde

Gjelleråsen-Kvik Halden FK  0-2(0-1)

Tilskuere: ca.100

Mål:

0-1 Lund 15.min

0-2 Suka Suka 80.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Engebretsen, Hasanagic, Kragh(Durhuus), Næsheim(Agu), Berglund(Kolseth)


0 Kommentar

A-laget reiser til Gjelleråsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2018

Den 24.serierunden i Norsk Tipping ligaen sender A-laget til Gjelleråsen for å måle krefter med et hittil ubeseiret hjemmelag.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Den spennende opprykksstriden fortsetter. Denne helgen har vi en vanskelig bortekamp mot Gjelleråsen, som enda ikke har tapt hjemme.

Vi hadde bra kontroll på de hjemme da vi vant 2-0, men vi forventer en tøffere kamp på Li KG bane, der de bla spilte 3-3 mot Eidsvold Turn.

De er godt organisert i 4-3-3 formasjon og er et spillende lag som også er farlige på dødball.

Vi har trent godt denne uken, og vi er godt forberedt på det vi møter. Vi føler også at vi håndterer presset med å lede serien godt. Vi skal bare fortsette i samme sporet som vi har gjort over en lang periode nå, være gjerrige bakover, løpe mye og med høy intensitet, og spille vårt spill når vi har ballen.

Troppen er bortimot skade og sykdomsfri, så vi reiser med en solid tropp til Gjelleråsen. Vi er klare!!

Kent


0 Kommentar

Opprykk for rekruttlaget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2018


Foto: Halden Arbeiderblad

Med 12-2 seier i mandagens kamp mot Torp IL rykket rekruttene opp fra 5.div. Etter 23 spilte kamper er fasitten 60 poeng og opprykk.

Laget har i hele år gjennomført gode prestasjoner og vist fra første spark på ballen at de holder et høyere toppnivå enn de fleste lagene i denne divisjonen.

Gårsdagens seier satte prikken over i-en da Torp IL ble sendt hjem med hele 12 mål i bagasjen og det kunne og burde vært noen mål til.

Alt i alt en bra prestasjon for rekruttene som allerede nå er kretsmestere, siden verken Drøbak 2 eller Moss 2 kan ta de igjen på tabellen. Det gjenstår 3 runder igjen av årets 5.div.

Kampfakta:

5.div

Kvik Halden FK2 - Torp IL 12-2(5-2)

Mål:

1-0 Kolseth

2-0 Durhuus

3-0 Seferi

4-0 Fjellstad

4-1 Torp IL

4-2 Torp IL

5-2 Fjellstad

6-2 Kolseth

7-2 Durhuus

8-2 Kolseth

9-2 Sandtrø

10-2 Sandtrø

11-2 Fjellstad

12-2 Kolseth

Kvik Halden FK 2: Johansen, Kaili, Agu, Ekeli, Horvath, Durhuus. Thorvaldsen, Shala, Seferi, Fjellstad, Kolseth- Kynningsrud, Sætre, Sandtrø,, Nadolski, Ottestad Hansen.
0 Kommentar

Støtt oss med din Grasrotandel

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Okt 2018


Å være grasrotgiver koster ingenting, men det kan bety svært mye om du velger Kvik Halden FK som din grasrotmottaker!

Hittil i 2018 har tusenvis av norske lag og foreninger fått til sammen 420 millioner kroner gjennom Grasrotandelen. I fjor endte tallet på totalt 455 millioner kroner.

Muligheten for å gi enda mer tilbake til samfunnet er dog stor. Rundt 900.000 av Norsk Tippings kunder har nemlig ikke bestemt seg for hvem de vil støtte ennå.  Er du en av dem?? Støtt oss i Kvik Halden FK.

Slik fungerer Grasrotandelen

Hvis du er grasrotgiver og spiller Lotto for 100 kroner, gir du automatisk syv kroner til din grasrotmottaker - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Enkelt å bli grasrotgiver

Gjør en forskjell og bli grasrotgiver, du også

Søk opp  Kvik Halden FK som din grasrotmottaker og velg "tilknytt". Se linken under.

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Du kan også sende SMS med "Grasrotandelen971247208" til 2020

Takk for at du bidrar hver gang du spiller!


0 Kommentar

Tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Okt 2018


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget tok tre nye poeng lørdag ettermiddag etter en vanskelig batalje mot Skedsmo på Halden stadion. Bortelaget var akkurat slik vi ventet oss. De var mye bedre i banespillet enn det tabellposisjonen viser. 

Kampen hadde en veldig fin ramme hvor nesten 500 tilskuere lagde fantastisk liv noe som kan være avgjørende på dager som lørdag ettermiddag hvor hjemmelaget hadde sine utfordringer med å bryte gjennom et godt Skedsmo lag.

En god David Paulmin i målet ved flere anledninger. En kaptein i Sæter-Mehmeti som virkelig viser hvem som er sjefen i tillegg til at Berglund for alvor har begynt å score igjen, var nok til at det til slutt ble en komfortabel seier på Rødsjordet.

Haldensere leder fortsatt tabellen etter denne runden og har Eidsvold pustende i nakken.

Kampfakta:

23.serierunde

Kvik Halden FK - Skedsmo 3-0(0-0)

Tilskuere: 483

Mål:

1-0 Sæter-Mehmeti  65.min

2-0 Berglund  76.min

3-0 Berglund  86.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Agu), Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Hasanagic, Suka Suka, Engebretsen(Thorvaldsen), Kragh(Durhuus), Nomell(Kaili), Berglund(Kolseth)


Gutter 2009 spilte pausekamp på stadion denne lørdagen! Her sammen med A-spillere.0 Kommentar

Forhåndssalg av billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Okt 2018


Vi opplever bra interesse inn mot lørdagens kamp mot Skedsmo på Halden stadion. A-laget leder tabellen i Norsk Tipping ligaen avdeling 2 for første gang i år. Der har vi tenkt å bli resten av året.

Klubben velger å gå ut med forhåndssalg av billetter på klubbhuset. Salget vil foregå følgende dager:

Torsdag 04.10.18 mellom kl. 0900 - 1600

Fredag 05.10.18 mellom kl. 0900-1630


Alle som kjøper billetter på forhånd får Kvik`e lue med på kjøpet.

Billettprisene er: 

Voksne 100,-

Barn (7-16 år) 50,-

Pensjonister, studenter(Gyldig bevis) 50,-


Vi tar imot kort, kontant og vipps. Billettene må kjøpes og hentes på klubbhuset.


0 Kommentar

Tabelltopp!!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Sep 2018

foto: Gunnar PaulsenA-laget vant i dag 3-2 i en vanskelig bortekamp mot Valdres på Gjensidigebanen etter scoringer av Teo, Björn og Mathias.

Eidsvold tapte sin kamp mot Vestfossen og dermed har vi tatt over tabelltopp!!!

Kampen begynte på en verst tenkelig måte når Nelson sendte Valdres i føring allerede etter 3 spilte minutter. Teodor Thorvaldsen utlignet for haldensere i det 24.minutt etter en "krempasning" fra Engebretsen.

Mot tampen av omgangen var Engebretsen igjen i det lekne slaget og assisterte Berglund til 2-1 ledelse. Minutter senere utlignet Valdres til 2-2 ved Høglien noe som sto seg til pause.

Andre omgang var bare seks minutter gammel når Engebretsen satte prikken over i-en med scoring og 3-2 ledelse noe som holdt seg til slutt.

En uhyre viktig seier på en vanskelig bortebane og årets lengste busstur.

Vi oppfordrer alle som er glad i fotball til å møte opp på Halden stadion førstkommende lørdag kl 1400 når A-laget tar imot Skedsmo til en uhyre viktig kamp i spennende avslutning.


KAMPFAKTA:

22.serierunde

Valdres - Kvik Halden FK 2-3 (2-2)

Tilskuere: 100

Gule kort: Engebretsen(Kvik Halden FK)

Mål:

1-0 Nelson  3.min

1-1 Thorvaldsen  24.min

1-2 Berglund  39.min

2-2 Høglien 41.min

2-3 Engebretsen 51.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Suka Suka, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Durhuus), Thorvaldsen(Agu), Engebretsen, Hasanagic, Kragh, Næsheim(Nomell), Berglund


0 Kommentar

A-laget ut på ny langtur

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Sep 2018Foto: Halden ArbeiderbladNy bortekamp for vårt A-lag denne helgen. Den 22. serierunden sender oss avgårde til Fagernes for å møte Valdres. Vårens oppgjør endte med hjemmeseier 2-1 i en spennende kamp på Halden stadion. 

Hovedtrener Kent Bergersen før kampen:

"Den spennende høstsesongen fortsetter, denne lørdagen møter vi Valdres noe som blir vår lengste bortetur med buss. 

Forrige helg var vår lengste bortetur noensinne. Med flytur helt opp til Kirkenes og kamp mot Bjørnevatn. En kamp som ble vunnet 4-0 etter 2 flotte langskudd i krysset av Deni og Mathias, en lobb fra Øystein og avslutningsvis et korridorfrispark som gikk rett i mål fra Deni. Dette var vårt 6 kamp på rad uten baklengs mål, noe som er imponerende.

Valdres har falt litt av utover i sesongen etter en fin start og ligger for øyeblikket på en 8. plass på tabellen med 29 poeng. Hjemmelaget har ikke altfor mye å spille om de siste kampene. De har slitt litt med skader på viktige spillere og vært ustabile den siste tiden. Sist gikk de bl.a. på en kjempesmell med tap 0-7 mot Godset 2.. De er fortsatt en blanding av mange utenlandsimporter og lokale spillere.

Vi har dog respekt for dette Valdreslaget og forventer en tøff kamp hvor vi må levere opp mot vårt beste dersom vi skal få med oss de 3 poengene vi trenger i opprykkskampen. Vi har vist god stabilitet i vårt defensive spill den siste tiden, men har mye å gå på i vårt offensive spill. Vi har på en annen side vært effektive og scoret mål og vunnet kamper. Jeg håper vi klarer å ha lengre perioder hvor vi klarer å styre kampene med godt pasningsspill og gode bevegelser. 

Som stort sett alltid så er det litt smårusk i troppen, litt sykdom og småskader, men vi reiser til Valdres med en tropp vi har tro på skal bite godt fra seg."

Kent


0 Kommentar

Nordby Supermarket jentefotballdag i herlig høstvær!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Sep 2018Søndag arrangerte vi jentefotballdag der alle jentene i klubben vår hadde anledning til å delta. Jentefotballdagen har de seneste årene blitt en tradisjon som vi håper skal fortsette i fremtiden.

I dag var det i underkant av 50 jenter som deltok. Dagen startet med ved at Vibeke Strand ønsket velkommen før ulike årgangene hadde en liten oppvarming. Etter oppvarmingen var det felles stafett hvor utfordringene sto i kø. Rett etter stafetten gikk jenten over i stasjonstrening som flere A og jr.spilere hadde ansvar for. 

De eldste jentene gjennomførte en mer spesifikt trening mens resten deltok på stasjonstrening hvor de ble utfordret i individuelle ferdigheter av flinke instruktører.

Dagen ble avsluttet med grillmat og drikke. 

Vi vil benytte anledningen til å takke alle jentene som deltok, alle foreldrene som hjalp til med grilling, alle instruktørene og ikke minst Nordby Supermarket som velger å sponse jentefotballen i Kvik Halden FK.


0 Kommentar

Seier over Godset 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Sep 2018


Foto: Atle Wester Larsen

A-laget fortsetter å vinne fotballkamper. For femte gang på rad går haldensere av banen uten å slippe inn mål. Det blir det poeng av.

Et ungt Godset 2 gjestet Halden stadion denne mandag kvelden. Bortelaget bet godt fra seg gjennom hele kampen. De var kompakte, spilte ball og gjorde det de kunne for å stå imot.

Første omgang var jevnspilt med et par muligheter til hjemmelaget og en del ballbesittelse for bortelaget uten at det ble skapt noe som helst.

Andre omgang startet på best mulig måte når Dardan stanget inn 1-0 ledelse etter en flott slått corner fra Jesper. Rett etter hadde Mathias en stor mulighet til å sende hjemmelaget i 2-0 ledelse, men skuddet gikk like utenfor.

Utover omgangenvar det Godset som trillet ball, men det var hjemmelaget som skapte farligheter. Godset sin eneste målsjanse kom på overtid etter en retur på corner.

Alt i alt en fortjent seier for hjemmelaget som fremstår som bunnsolide om dagen.

Neste kamp er på bortebanen mot Bjørnevatn rett på utsiden av Kirkenes.


Kampfakta:

20.serierunde

Kvik Halden FK - Strømsgodset 2 1-0(0-0)

Tilskuere: 174

Mål:

1-0 Sæter-Mehmeti 49.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Shabani(Horvath), Engebretsen(Thorvaldsen), Hasanagic, Suka Suka, Kragh(Durhuus), Næsheim(Nomell), Berglund


0 Kommentar

Juniorlaget med seier mot Råde

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2018


f.v Oliver, Thomas og Niklas

Juniorlaget med sterk seier borte mot Råde i onsdagens serierunde for junior. Niklas Fjellstad(bilde) scoret 3 mål og Oliver Sandtrø(bilde) 1 mål da Råde ble besieret med 4-0 på bortebane.

For første gang i år slapp utespiller Alek Nadolski å stå i mål. Endelig kunne han "få lov" til å spille ute for juniorlaget. Med keeperdebutant Thomas Joahansen(bilde) mellom stengene fikk juniorlaget for første gang i år en som er keeper, i mål.

Thomas kom til oss fra Sarpsborg 08 helt på tampen av amatørvinduet. Han er en spennende keeper som til tross for sin unge alder(født i 2000) allerede har rukket å stå en god del kamper i 3.divisjon for 08. Thomas blir den siste tilveksten i høstens A-tropp.

Juniorlaget hadde fullstendig kontroll på gårsdagens match og vant fult fortjent 4-0 i en kamp som i realiteten aldri ble så spennende som en kunne forvente på forhånd. Bunnsolid deffensivt og med en Fjellstad på topp som scorer i hver eneste kamp om dagen, var det liten til om at poengene skulle bli med hjem til Halden.


Kampfakta:

11. serierunde Junior Elite Østfold

Råde IL - Kvik Halden FK

Mål:

0-1 Sandtrø

0-2 Fjellstad

0-3 Fjellstad

0-4 Fjellstad


Kvik Halden FK: Johansen, Kaili, Nadolski, Khan, Shabi, Bråtekas, Ottestad Hansen, Fjellstad, Seferi, Andersen, Ryland, Ekeli, Stenrød, Sandtrø, Sætre0 Kommentar

Nordby Supermarket ny sponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Sep 2018


Kvik Halden FK har i dag inngått en avtale med Nordby Supermarket som strekker seg ut 2021. Vi er veldig glade for å ha med Nordby Supermarket på laget.

Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingsenter. Det er en dagligvare butikk som legger sin energi i å skape en trivelig, ren og ryddig butikk, med kvalitetsvarer.                    

Fra å være en mindre butikk har Nordby Supermarket gjennom de siste årene gradvis utvidet virksomheten til det som i dag er en av Sveriges største og fineste dagligvareforretninger. 15. november 2012 flyttet Nordby Supermarketi inn i de nåværende lokalene. Totalt areal i butikken er ca. 10 000 kvm, herav ca. 6 500 kvm butikkareal.

Nordby Supermarket jobber for at kundene skal oppleve butikken som lett tilgjengelig, effektiv og oversiktlig. Over butikken er det parkeringshus. Det gjør at kundene kan ta rullebåndet rett fra p-hus ned til butikkene på en rask og behagelig måte. Det finnes også mange p-plasser foran butikken på bakkeplan.

Butikken fokuserer på barnefamilier, som skal finne gode tilbud og et bredt utvalg av aktuelle produkter. Nordby Supermarket preges av et levende og spennende innhold, med store eksponeringer der de beste kampanjene kommer tydelig fram.0 Kommentar

Nye spillformer fra 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Sep 2018I flere kretser har det de to siste sesongene vært forsøk med nye spillformer i barnefotballen. Fra 2019 innfører Østfold fotballkrets nye spillformer.

NFF Østfold vil fra sesongen 2019 innføre de nye spillformene, og følger Breddekomiteens innstilling.

Hva blir nytt?

Dagens modell sesongen 2018Ny modell sesongen 2019
6år: 3er-fotball6-7 år: 3er-fotball
7-10 år: 5er-fotball8-9år: 5er-fotball
11-12 år: 7er-fotball10-11år: 7er-fotball
13 år: 9er-fotball12-13 år: 9er-fotball
14 år og eldre: 11er-fotball14 år og eldre: 11er-fotball

Som vi ser av tabellen vil det vært likt for noen årstrinn, mens noen årstrinn får ny spillform.

7 år vil nå spille 3er og ikke 5er

10 år vil nå spille 7er og ikke 5er

12 år vil spille 9er og ikke 7er.


0 Kommentar

Storseier mot Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Sep 2018


David holdt nullen i fjerde kamp på rad               (Foto: HA)

A-laget tok lørdag den korte turen til Fredrikstad stadion for å møte Kråkerøy IL. Haldensere forventet en meget tøff batalje mot laget fra øya, som i våres tok alle poengene med hjem fra Halden stadion.

Kampen var i realiteten aldri spennende. Til det var haldensere flere hakk bedre enn motstander i lørdagens oppgjør. Haldensere tok tak i kampen fra første spark på ballen og en for tiden god Øystein Næsheim, sendte oss i ledelsen 1-0  etter 50 sekunder.

Trykket fra bortelaget fortsatte i hele omgangen, der Kråkerøy hadde mer enn nok med å forsvare seg. Suka Suka 2-0 og Næsheim 3-0 sorget for at haldensere gikk til pause med en komfortabel 3-0 ledelse.

I andre omgang var kampen noe jevnere. Kråkerøy var mer med i kampen og skapte noen farligheter på skudd fra distanse som David reddet. 

Øystein Næsheim var ikke ferdig for dagen. I det 67. spilleminutt scoret han sitt tredje mål for dagen og hans 20. mål for sesongen til 4-0 ledelse. 

Helt på tampen av kampen fastsatte Jakob Lund sluttresultatet til 5-0 og meget sterk borteseier mot et Kråkerøy lag som før lørdagens kamp ikke hadde sluppet inn mål på 270 minutter og var ubeseiret i høstsesongen.

Neste kamp er hjemme mot Strømsgodset 2 på Halden stadion, mandag 17.09.18 med kampstart kl. 1715. 


Kampfakta:

19.serierunde

Kråkerøy IL - Kvik Halden FK 0-5(0-3)

Tilskuere: 150

Gule kort: Berglund, Moberg (Kvik Halden)

Rødt: Nygaard 90.min (Kråkerøy)

Mål:

0-1 Næsheim 1.min

0-2 Suka Suka 18.min

0-3 Næsheim 37.min

0-4 Næsheim 67.min

0-5 Lund 90.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Shabani), Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Hasanagic(Thorvaldssen), Suka Suka, Engebretsen(Agu), Kragh, Berglund(Kolseth), Næsheim(Nomell)


0 Kommentar

Klar for revansje

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Sep 2018


                                                  Ole i kjent stil                                                             foto: HAA-laget tar den korte turen til Fredrikstad stadion for å møte Kråkerøy til lørdagens kamp i Norsk Tipping-ligaen. Kråkerøy vant oppgjøret i Halden med 2-0. Det er en revansjelysten gjeng som er klar til å gi Kråkerøy kamp om poeng.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Nytt lokaloppgjør står for tur, denne gangen bortekamp mot Kråkerøy på Fredrikstad Stadion.

Dette er en kamp vi har noe å revansjere etter at vi tapte 2-0 i vår hjemmekamp mot Kråkerøy i vår. Dette vet vi blir en tøff nøtt å knekke. Kråkerøy er alltid vanskelig å spille mot. De er godt organisert defensivt, slipper motstanderne til veldig lite og er farlige på kontringer og dødball. 

De kommer fra et sterkt bortepoeng mot Godset 2, hvor de fremsto akkurat som jeg beskrev ovenfor.

Vi gjorde jobben vår mot Selbak i forrige kamp. Vi fikk scoret noen mål noe som kan være greit å ha med seg inn til denne kampen. Skal vi klare å bryte ned Kråkerøy sin gode defensive organisering må vi klare å ha stort tempo i ball, samtidig som vi har flere gode bevegelser samtidig. Defensivt må vi ha god balanse og være sterke på dødball.

Litt småskader og sykdom er det i troppen, men vi skal stille med en sterk tropp som har god tro på å få med seg alle 3 poengene den korte veien hjem til Halden.

Håper også noen Haldensere tar turen for å støtte oss i denne kampen. Det er noe som gir guttene den ekstra energien som trengs for å vippe jevne kamper til vår fordel.

Kent

Kampstart på lørdag er kl. 1600. Vi sees!


0 Kommentar

Kvik Halden søker trenere

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Sep 2018


Kvik Halden er utviklingsklubb og er nå på utkikk etter gode kandidater til å trene våre ungdomslag på jente og guttesiden.


Kvik Halden har en rekke lag, og mange av de er i kategorien ungdomslag, som vil si lag fra 13-16 år. Klubben legger i disse dager neste års trenerkabal, og er ute etter gode kandidater til å lede et av våre lovende ungdomslag. på både jente og guttesiden.

Hvis du er ambisiøs og dedikert med stor lidenskap for fotball så kan dette være en oppgave for deg.
Du bør ha tatt UEFAs B-lisens, eller minimum ha klare planer om å ta det innen kort tid, og ha et drivende ønske om å utvikle fotballspillere.

Vi vektlegger følgende:

Personlige egenskaper:
- God evne til å samarbeid, ledelse, innovasjon og lojalitet.
- Evne til tydelig, inspirerende og god kommunikasjon.
- Evne til å skape engasjement og god flyt
- Være en god støttespiller og veileder for andre.
- Være god på planlegging og gjennomføring av aktiviteter.

Andre faktorer som vektlegges:
- Må være bosatt eller være åpen for å bosette seg i området.
- Må ha stor arbeidskapasitet. Mulighet til å arbeide de fleste kvelder i uka og helger.

Vi som klubb kan tilby økonomisk godtgjørelse, gode utviklingsmuligheter og mange fotballspillere som er opptatte av utvikling og samhold.

Hvis dette høres ut som noe du vil være med på, så er muligheten nå. 

Ta kontakt med oss og meld din interesse.

Har du som leser dette ikke selv har et ønske om å trene et lag, men derimot kjenner noen som du tror kan være en god kandidat, så nøl ikke med å tipse oss om personen.


Kontakt info:

Haris Juklo

haris@kvihalden.no


0 Kommentar

Næsheim senket Selbak

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Sep 2018


(Foto: Halden Arbeiderblad)

Øystein Lundblad Næsheim var dagens mann med hele 4 mål når A-laget utklasset Selbak med 6-0 på Halden stadion denne lørdags ettermiddagen.

I overkant av 300 tilskuere hadde tatt turen til stadion for å støtte A-laget i kampen om opprykk. Spenst Halden var på plass med både maskot og "Airtrack" matte, mens G2012 sto for pauseunderholdningen ved å spille internkamp seg i mellom med A-spillere som ballgutter for anledningen. 

Det var med andre ord god stemning på stadion der mange barn og voksne fra egen barne og ungdomsavdeling var tilstede. 

A-laget gjorde jobben og vant komfortabelt over Selbak som hadde en stor sjanse i løpet av kampen når de traff tverrligger i andre omgang. En god Viktor Kristiansen i Selbak målet forhindret at nederlaget ble enda større.

Dagens målscorere for haldensere var Næsheim med hele fire mål! Jakob Lund fant endelig nettmaskene på en heading og Peder Nomell gjorde det meste selv da han satt inn sitt mål.

Eidsvold vant sin kamp borte mot Valdres slik at avstanden opp til dem er fortsatt fire poeng. 

Neste kamp for A-laget er førstkommende lørdag borte mot Kråkerøy.


Kampfakta:

18.serierunde

Kvik Halden - Selbak 6-0(2-0)

Tilskuere: 301

Mål:

1-0 Næsheim (24.min)

2-0 Næsheim (44.min)

3-0 Næsheim (50.min)

4-0 Næsheim(79.min)

5-0 Lund (85.min)

6-0 Nomell (89.min)


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Nomell), Sæter-Mehmeti, Lund, Shabani(Kolseth), Thorvaldsen(Engebretsen), Hasanagic(Sjømo), Kragh(Horvath), Moberg, Næsheim, Berglund
0 Kommentar

Spennende opplevelse for Benjamin

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2018


Benjamin med nr. 14

Benjamin Kielland (13) fra klubben sin gode 2005 årgang fikk i sommer en forespørsel om han ville komme og prøvespille for U-14 akademilaget til de regjerende ligamestre i Danmark, FC Midtjylland. 

Laget har tidligere sett den målfarlige angrepsspilleren i flere kamper, og Benjamin har nå returnert tilbake til sin årgang, etter å ha vært med FC Midtjylland på treninger og en internasjonal elitecup i København i helgen. 

FC Midtjylland er moderklubb for Danmarks største klubbsamarbeid, hvor 137 klubber i regionen jobber sammen for å utvikle seg videre på og utenfor banen, og også for å utvikle de mest talentfulle spillerne i Danmark. Av disse 137 klubbene, er 17 spillere tatt ut til å spille på U-14 akademilaget til FCM i ligaer, nasjonale- og internasjonale cuper. Laget er et av Danmarks aller sterkeste akademilag. 

Intensiteten på trening, var ikke alt for ulik den han er vant med fra Kvik Halden, men Benjamin forteller om et meget høyt teknisk nivå på medspillerne, og det er ikke rart når vi snakker om noen av Danmarks aller beste 13-åringer! 

Crowne Plaza elitecup i København hadde påmeldinger fra kjente klubber som blant annet Atletico Madrid, Manchester United, Borussia Dortmund og Yokohama Marinos (en del av Manchester Citys eierskap), samt gode skandinaviske ungdomslag som IFK Gøteborg, Brøndby, AGF og Sønderjyske. Dessverre endte det med en kanskje litt skuffende 4. plass for FC Midtjylland, men en god erfaring for spilleren fra Kvik Halden. FC Midtjyllands U-13 og U-15 lag, vant begge sine årganger. Benjamin scoret to mål, og fikk godt med spilletid mot høy internasjonal motstand, og dette vil gjøre godt for videre utvikling. Han vet nå mer om hva som kreves på toppnivå, hva som må fokuseres på av trening fremover, og ikke minst har opplevelsen gitt mer motivasjon for å legge ned enda mer tid til trening. 

Tilbakemeldingene fra FC Midtjylland er at de er veldig fornøyd med hans innsats og det han har vist frem, samt de vil komme med en lengre rapport snarlig. Laget vil nok også følge han i årene fremover, frem til han er ferdig med ungdomsskolen i Halden. Da vil FC Midtjylland ta inn internasjonale spillere til sitt U-17 akademilag, og det var med tanke på dette at han fikk vist seg frem nå i første omgang.


0 Kommentar

Frivillig ekstratrening for årgangene 2010/2011

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Aug 2018


Lørdag 25.august startet Kviks årganger 2010 og 2011 med et nytt samarbeid.Hver lørdag framover inviteres alle spillerne til en frivillig ekstratrening på lørdag formiddag.

Trenerne fra de to årgangene deler på å ta ansvar på økta og selv om de to gutte-årgangene til sammen er store, så blir ikke treningsgruppa for stor siden tilbudet er i helga og er kommunisert som et ekstratilbud i tillegg til den faste treningen og seriekamper. 

Dette er åpent for alle spillere på de to årgangene og er ikke noe de må være med hver gang, men de lørdagene det passer.

Denne lørdagen var det 13 spillere som møtte. Klart flest fra 2011, men så har også 2010 cup på søndag og seriekamp mandag.

Vi regner med at vi vil være rundt 20 stykk på disse treningene framover.

På bildet over er de i full sving med den populære fotballeken cowboy og indianer.

Hilsen trenerne på 2010 og 2011


0 Kommentar

Målløst i toppoppgjør

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2018


(Foto: Halden Arbeiderblad)

Begge lag hadde sine muligheter å til å score i lørdagens oppgjør på Myhrer stadion, men ingen evnet det og dermed endte oppgjøret målløst.

Både hjemmelaget og haldensere gikk noe nervøst til verks i en kamp der stundens alvor var veldig synelig hos begge lag. 

Kampens store mulighet kom allerede etter 10 minutter når Deni Hasanagic ble spilt gjennom. Alene med keeper satt Deni ballen høyt mot målet noe som gjorde at keeperen fikk reddet ballen til corner. Bortelaget hadde en ny stor sjanse ved Øystein Næsheim etter klabb og babb inne i feltet bare noen minutter senere. Igjen var hjemmelagets keeper i veien.

Eidsvold hadde ballen mest i første omgang og fikk sin mulighet til å ta ledelse når David Paulmin ga retur på en frispark. David var med på notene igjen og fikk reddet returen. 

Hjemmelaget kom til en del innlegg i første omgang, men gang etter gang stod midtforsvaret til haldensere imot og fikk ryddet unna slik at det ikke ble noe ut av det.

I andre omgang falt tempoet i kampen betraktelig. Hjemmelaget fikk ikke det spillet de ønsket, mens bortelaget slurvet unødvendig mye i det de foretok seg. Omgangens to store sjanser var det bortelaget som hadde ved Øystein Næsheim og Bjørn Berglund.

Kampen endret karakter når Agu fikk sitt andre gule kort i det 65.minutt og måtte forlate banen. De siste 25 minuttene av kampen bæret preg av et hjemmelag som selv med stort ballinnehav ikke evnet å skape noe annet enn et par nestensjanser som bortelaget hadde god kontroll på. 

Kampen "levde" hele veien ut, men endte målløst og dermed poengdeling på Myhrer stadion denne lørdag ettermiddagen. 

Stor takk til mange haldensere som overvær denne kampen fra tribuneplassen på Myhrer stadion!


Kampfakta:

Myhrer stadion

Eidsvold Turn - Kvik Halden FK 0-0

Gule kort: Berglund, Suka Suka, Agu x2 (Kvik Halden), Mork (Eidsvold Turn)

Tilskuere: 296

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Strømsborg), Kragh, Hasanagic(Engebretsen), Thorvaldsen(Agu), Suka Suka, Berglund, Næsheim(Kolseth)0 Kommentar

A-laget møter Eidsvold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Aug 2018(Foto: Halden Arbeiderblad)

Høstens "storkamp" står for døren når A-laget tar turen til Eidsvoll for å møte Eidsvold Turn til ny toppkamp i Norsk Tipping-ligaen. Hjemmelaget er ubeseiret på hjemmebanen i år. De har vært solide frem til sommerferien, men etter ferien har det ikke vært allverden å skryte av med bare 1 poeng i de to siste kampene.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Vi er klare for et nytt toppoppgjør, denne gangen mot serieleder Eidsvold Turn borte lørdag kl. 16.00.

Med seier for oss forrige helg mot Lørenskog med overbevisende 3-0, og årets første tap for Eidsvold Turn 1-2 borte mot Godset 2, lever virkelig denne toppkampen. Med seier her er vi virkelig med og kjemper om topplassen utover høsten.

Vi kommer fra et godt gjennomført kamp mot et godt Lørenskoglag forrige helg. Intensiteten i spillet vårt var tilbake der det var i vårsesongen, og effektiviteten foran motstanderens mål var meget bra.

Skal vi ha en sjanse borte mot Eidsvold Turn må begge disse tingene være på plass. Turn har imponerende 7 seire og 1 uavgjort, og 30-6 i målforskjell på hjemmebane i år. Da sier det seg selv at vi må treffe på det meste for å få med oss 3 poeng i denne kampen.

Vi fikk selvfølgelig en boost etter seieren sist, og med Turn tap i tillegg ser vi virkelig frem til denne kampen. Det er sånne kamper man trener for hele året. Nå gjelder det å være godt forberedt og få ut vårt potensiale.

Vi stiller med bortimot en skade og sykdomsfri tropp, noe småtteri er det, men det tåler vi med den troppen vi har fått på plass nå.

Vi signerte en ny spiller denne uken, Chinonso Chidiebere Agu, eller om du vil…bare Agu, Han er fra Nigeria men med polsk pass. Vi håper å få han spilleklar før helgens kamp.

Vi takker "Eldres-gjengen"i klubben for bidraget for å kunne få til den signeringen, uten dem hadde det ikke vært mulig!

Jeg håper noen ivrige Kvikkesupportere tar turen til Eidsvold for å støtte gutta fra tribunen, det kan være avgjørende i en slik kamp!


0 Kommentar

Agu (29) har signert!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Aug 2018

Chinonso Chidiebere Agu er siste tilskuddet til troppen vår. 

Han er en hardtarbeidende, fysisk sterk midtbanespiller med solid erfaring fra høyere nivå i Polen.
Agu har trent med oss i over ei uke og vi føler oss trygge på at han kommer til å styrke toppen i troppen vår.

De siste sesongene har Agu spilt for Radomiek Radom som holder til på det tredje beste nivået i Polen.

Vi vil samtidig rette stort takk til Eldres-gjengen i klubben vår. Uten «Eldres» hadde vi ikke hatt muligheten til å signere Agu.
Eldres dekker alt av utgifter vi har i forbindelse med signeringen. Tusen takk!

       Hartvig og Trond fra "Eldres" ønsker Agu velkommen.


0 Kommentar

Oppstart 2013 årgang

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Aug 2018


Klubben ønsker å starte opp 2013 årgang for gutter og jenter i starten av september.

I den forbindelsen trenger vi frivillige foreldre/foresatte, tante/onkler, søsken til å bidra både som trenere, lagledere, foreldrekontakter osv.

Opplæring vil bli gitt og dere vil ikke bli overlatt til dere selv før dere er klare for det. 

Utstyr i form av baller, kjegler, overtrekk osv finnes allerede.

Er det noen der ute som har barn som er født i 2013 og som ønsker å bidra??? 


Ta kontakt med:

Haris Juklo

haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Bunnsolid prestasjon mot Lørenskog

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Aug 2018(Foto: Atle Wester Larsen)

A-laget leverte en bunnsolid prestasjon i lørdagens oppgjør på Halden stadion. Haldensere var flere hakk bedre enn bortelaget og vant fult fortjent 3-0.

Haldensere tok tak i kampen fra start av og stresset motstandere til feil. Allerede etter seks minutter sendte Deni Hasanagic hjemmelaget i ledelse. Hjemmelaget fortsatte å trykke på, men bortelaget greide å ri av stormen og spiste seg mer og mer inni kampen. 

Etter 35.minutter økte hjemmelaget sin ledelse ved Øystein Næsheim etter en dødball. Seks minutter senere var det Berglund sin tur til å øke ledelsen til 3-0 noe som også var pauseresultat.

Andre omgang forventet en større trykk fra bortelaget i deres jakt etter redusering. Det trykket kom aldri. Med unntak av to farlige dødballer, skapte bortelaget svært lite i denne omgangen. Hjemmelaget hadde flere farligheter som gikk både i tverrligger og rett på utsiden.

Mot slutten av kampen ble bortelaget redusert til 10 mann etter rødt kort pga. felling som bakerste mann.

Kampen endte med 3-0 seier som må sies å være den beste prestasjonen som ble vist fra hjemmelaget i året sesong på Rødsjordet.

Nå venter en god treningsuke før haldensere reiser til Eidsvold neste lørdag for å gjenskape dagens prestasjon og kjempe om tre nye poeng.


Kampfakta:

Halden Stadion

Kvik Halden FK - Lørenskog IF 3-0(3-0)

Mål:

1-0 Hasanagic 6.min

2-0 Næsheim 35.min

3-0 Berglund 41.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Hasanagic, Thorvaldsen(Nomell), Suka Suka(Bouchleh), Kragh(Sjømo), Berglund, Næsheim(Kolseth)

 


0 Kommentar

Toppkamp på stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2018


(foto: Halden Arbeiderblad)

Lørenskog gjester Halden stadion førstkommende lørdag til toppoppgjør i Norsk Tipping ligaen. Bortelaget ligger plassen bak haldensere og er dermed fortsatt med i opprykkskampen.

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

Vi ser frem til første kamp for høstsesongen på Halden stadion. Det er ingen hvilken som helst kamp, men en toppkamp mot tabellnabo Lørenskog, som ligger 2 poeng bak oss på tabellen.

Begge lagene går inn i denne kampen med tap i forrige kamp og er helt sikkert revansjesugne,  Begge lag trenger de 3 poengene for å kunne henge med Eidsvold Turn i toppen, som også avga poeng i forrige runde.

Lørenskog er en tøff motstander, med et ungt lag som har utviklet seg bra gjennom sesongen. De er godt organisert og har en trio på topp som vi skal se opp for.

Vi var langt unna vårt beste i forrige kamp der spesielt 1. omg var veldig svak. Vi flyttet beina for tregt og ballbehandlingen og pasningsspillet var langt under vanlig standard. Dette må vi rette på til kampen på lørdag.

Nå ble det riktignok en god del bedre i 2. omg. der vi hadde store sjanser på slutten som kunne ha gitt oss ett poeng.

Vi har jobbet en stund for å forsterke troppen og erstatte spillere som ikke er hos oss lenger. Det har vi lykkes med denne uken. Nye spillere inn er den offensive Thomas Kolseth fra Selbak, og danske Jesper Kiilerich Kragh som kan dekke hele vår venstre side.

Begge er sannsynligvis i troppen til helgens kamp.

Vi gleder oss til å spille kamp på en fin gressmatte på stadion igjen, og håper virkelig Haldenfolket kjenner sin besøkelsestid. Vi håper på støtte i vår kamp mot tabelltoppen.

Avspark 1600.


0 Kommentar

Nysigneringer på plass

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2018

Jesper Kiilerich Kragh(25) og Thomas Kolseth(20) er klare for Kvik Halden
FK.

Begge har skrevet kontrakt ut sesongen og er spilleklare til helgens kamp.

Kragh kommer fra Danmark og har vært i Halden tidligere i vinter på noen
treninger. Han er smart spiller med en god venstrefot. Han er en
spiller som kan spille på flere posisjoner.

Kolseth kommer fra Selbak hvor han tross sin unge alder allerede har rukket
å spille 90 seniorkamper. Det er en treningsvillig gutt som vi håper å dra
nytte av i flere år fremover.

Vi ønsker begge to velkommen til klubben vår!


0 Kommentar

Jr. laget på cup i Nederland

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2018


Juniorlaget var forrige helg i den nederlandske byen Heemskerk og deltok i Heemskerk cup 2018.

Trener Ole Jacob Herft skriver følgende om cupen:

Heemskerk cup er en elitecup med lag som til daglig spiller i topp nasjonale serier i land som Polen, Nederland og Belgia. Gutta leverte stort gjennom hele helgen og endte til slutt på 4. plass.

Vi startet med kamp i gruppespillet lørdag formiddag. Arrangørlaget Odin 59 var motstander. Dette var en kamp hvor vi hadde ballen 75% av tiden, men evnet ikke å avverge Odin 59 sine livsfarlige kontringer. Vi var ikke godt nok strukturert med ball og tok ikke ut motstanderen sine kontringspunkter tidlig nok. Det ender med tap 3-2 i åpningskampen, men både vi og gutta var skuffet, ettersom vi alle kjente på at denne kampen burde vi vunnet. Skal for øvrig nevnes at Birger Sætre (!) scorer begge våre mål i denne kampen.

Kamp 2 ble spilt mot tyske Iserlohn. Her tok vi tak i kampen fra start, og vi dominerte fullstendig fra start til slutt. Det var en helt annet konsentrasjon i den offensive posisjoneringen. Det var helt tydelig at gutta skjønte hva som gikk galt i den første kampen. Det ender med seier 4-1, etter scoringer av Oliver, Aleksander, Usman og Adrian M.

Siste kamp i gruppespillet på lørdag ble en knalltøff batalje mot polske Zaglebie Lubin, en klubb som til daglig spiller i polske Ekstraklasa (øverste divisjon). Polakkene skulle senere ta seg helt til finalen. Kampen ble en helt annen test enn de to foregående kampene og vi måtte forsvare oss dypt i 4-5-1. Gutta løste dog oppgaven med bravur og gjennomførte en taktisk sett meget god kamp som ender uavgjort 0-0. Godt for oss trenere å se at vi klarer å forsvare oss og kontre når vi møter såpass gode lag. Med 4 poeng og +2 i målforskjell kvalifiserte gutta seg for en knallsterk semifinale på søndagen.

Ettersom vi endte på 2. plass i gruppa skulle semifinalen spilles mot Right To Dream (vinner av den andre pulja), et veldig anerkjent ghanesisk akademi. Laget har vunnet Gothia Cup de to siste årene og flere av spillerne har representert Ghana på aldersbestemte landslag. Kampen ble en leksjon i spillet fotball. Right To Dream var et ekstremt ferdighetsrikt og temposterkt lag og det er ingenting å si på at vi til slutt taper 3-0. Stor honnør til gutta for gjennomføringen. Hadde vi sluppet oss ned 5% kunne resultatet blitt fryktelig stygt, men hele kampen ut kjemper gutta og vi kommer fra det med æren i god behold.

Tap i semifinalen betydde bronsefinale mot Volendam fra Nederland. Laget kjemper i toppen i den nasjonale juniorserien med konkurrenter som FC Twente, Heerenveen og Vitesse. Her tok vi ledelsen 1-0 ved Oliver, men nederlenderne snudde kampen i sin favør med den avgjørende 2-1 scoringen 5 minutter før slutt. En jevnspilt kamp som fort kunne vippet begge veier, uten store sjanser til noen av lagene. Vi ender med det på 4. plass - en sterk prestasjon tross alt!

Cupen ble glimrende læring for både spillere og trenere, og vi fikk trent på mer eller mindre alle scenarioer, med kamper der vi dominerte i alle spillets faser til kamper hvor vi ble liggende godt inne på egen banehalvdel å forsvare oss.

Jørgen og Ole Jacob ønsker å takke alle gutta for en kjempefin helg, både sportslig og ikke minst sosialt. Rett og slett en gjeng det går an å reise på tur med! Takk også til Marcel og gjengen som arrangerte Heemskerk Cup. Flott opplegg gjennom hele helgen.

Disse representerte Kvik i Heemskerk Cup 2018: Bryan Zandbergen (lånt keeper fra Odin 59, ekstra takk til deg!), Adrian Mjekiqi, Vebjørn Ekeli, Jardar Megaard, Birger Sætre, Mads Jørgen Stenrød, Elias Agersborg, Trim Shabi, Emil Ryland, Laurits Holden, Mads Torp, Simen Ottestad Hansen, Nikolai Kynningsrud, Uranik Sefer, Adrian Gjerlaugsen, Tobias Andersen, Aleksander Nadolski, Ludvig Bråtekas, Usman Khan og Oliver Sandtrø.


0 Kommentar

G2005 med rent bord i Porsgrunn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Aug 2018

G2005 var forrige helg i Porsgrunn med to av sine lag. Der gjorde de rent bord og gikk til finalen med begge lagene.

Lagleder Rune Grimstad skriver:

"For tredje året på rad reiste Kvik Haldens gutter 2005 helgen 10-12/8 til Porsgrunn og Fjordline cup. Cupen arrangeres på Urædd IF `s flotte anlegg hvor bla Statoil talentleir blir arrangert hvert år. Skolene som blir benyttes til overnatting ligger tett innpå banene så alt er tilrettelagt for en flott opplevelse både sosialt og sportslig. Dette er også grunnen til at årgangen har reist til denne cupen 3 år på rad. Det ble arrangert et stort discotek lørdag kveld slik at danse og «flørte genene» til en 13 åring fikk prøvd seg, utfallet her er litt mindre kjent. Lagene som var påmeldt kom fra Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus og Oslo i tillegg til Kvik.

Kviks gutter 13 er en stor årgang med 3 lag som spiller 9 er fotball og teller 40 spillere, de er vanligvis delt inn på 3 nivåer og spiller i hver sin serie. Alle tre lagene ligger i toppen på sitt nivå. På Fjordline cup ble de som var med

(27 stk) delt inn 2 jevne lag med spillere fra alle 3 lagene. På cupen var det 16 lag påmeldt som igjen var delt inn i 4 grupper, Kviks 2 lag viste seg frem fra sin beste side på lørdagen og feide unna gruppespillet med 6 seire av 6 mulige og totalt 29-2 i målforskjell. Søndag var det klart for kvartfinaler og begge lagene møtte litt bedre motstand, men igjen gikk de seirende ut med henholdvis 4-0 og 1-0 serie mot Fet 1 og 2 fra Akershus. Oppsettet var heldigvis på vår side slik at Kviks lag ikke kunne møtes før i en evt finale.

Det ventet sterkere motstand i semifinalene og Kviks lag 1 møtte hjemmefavoritt Urædd 1 på hovedarenaen som faktisk ble fylt opp med en god del tilskuere, bla fra TTIF `s jenter 13 som heiet ivrig. Polkagrisene gikk ut i 100 og feide over hjemmelaget som ikke helt skjønte hva som traff dem før det stod 4-0 til pause. Gutta hadde god kontroll og ga seg ikke før det stod 6-0 på tavla.

På andre siden av tribunen og på banen ved siden av spilte Kviks lag 2 en jevn kamp mot Frigg 1 fra Oslo. Kvik var det førende laget, men det det drøyde helt til 2 minutter før slutt at måltyven Benjamin Kielland satte inn 1-0. Jubelen steg til uante høyder og alle inne på stadion skjønte at det skjedde noe. Hvem scora??? Jubelen ble like stor her da vi fikk melding om at polkagrisene på bane 2 også gjorde jobben. Vi hadde nå 2 lag i finalen.

Laglederne tok dermed et kjapt lite møte og bestemte seg raskt for å ikke spille selve finalen. Pokalen skulle uansett hjem til Strupe og de ønsket at alle spillerne skulle få reise hjem som vinnere. Spillerne har stått sammen side om side hele helgen, både sosialt og sportslig, så da ble det en flott avslutning for alle sammen.

Pokalen ble utdelt til en samlet Kvike tropp og de to kapteinene, Markus Grimstad og Frederik Adolfsen, fikk gleden av å motta beviset til et skikkelig jubelbrøl fra alle spillerne og tilskuerne fra Halden.

Dermed ble en flott helg i Porsgrunn avsluttet på absolutt beste måte, ingen nevnt ingen glemt, alle spillerne la ned en fantastisk innsats og lagmoral.

Laglederne var Bredo Gylvik, Frode Lundberg og Rune Grimstad.

Neste år satser årgangen på Norway cup…………"0 Kommentar

Feilskjær i LSK hallen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Aug 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Bortetap for A laget i høstsesongen først kamp. 

A-laget startet høssesongen med bortetap mot LSK 2. Haldensere maktet ikke å få kampen inni sitt spor i første omgang og lå under til pause med 2-0.

Andre omgang var noe bedre der reduseringen etter 75 min. skapte ny spenning. Til tross for noen store muligheter på tampen av kampen så ble det bare med forsøket. 

Kampfakta:

LSK Hallen 

LSK2 - Kvik Halden FK 2-1(2-0)

Mål:

1-0

2-0

2-1 Næsheim


Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Sjømo(Kaili), Suka Suka(Hasanagic), Engebretsen(Thorvaldsen), Horvath(Nomell), Berglund, Næsheim.


0 Kommentar

Før kampen mot LSK 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Aug 2018

A-laget sparker i gang høstsesongen i mandagens oppgjør mot LSK 2 på bortebane. Haldensere er klare til å ta opp kampen om opprykk mot Eidsvold Turn som på sin side startet høstsesongen med uavgjort hjemme mot Kråkerøy.

Trener Kent Bergersen foran mandagens oppgjør:

"Da er vi klare for første kamp etter en 4 ukers pause fra seriespillet, og det blir en tøff første kamp mot LSK 2 borte som vi tapte mot i vår hjemmekamp på Strupe KG i april.

Alltid tøft å møte 2. lagene til Eliteserielag, vi møter unge lovende spillere som satser på å bli toppspillere og trener med eliteserielaget flere dager i uken, samt flere etablerte spillere fra A laget som da ikke starter førstelagets kamp i Eliteserien dagen før.

Dette betyr at vi må prestere opp mot vårt aller beste skal vi få noe ut av kampen. Det blir spennende å se om vi kan fortsette det gode spillet,  å få revansje for tapet i vår, vi er selvsagt interessert i å fortsette vår seiersrekke.

Vi startet treningen igjen torsdag 2. august. Vi har testet løpskapasiteten or resultatene var bra. Vi har fått spilt en treningskamp mot Moss, som vi tapte, men som var en viktig gjennomkjøring for oss for å være klare til mandag.

Når det gjelder spillertroppen, så er det ingen store forskjeller fra hva vi avsluttet vårsesongen med Våre langtidsskadede spillere er det bare Peder Nomell som er klar for kamp, men både Josef Myhren Bouchleh og Holgar Durhuus er med og trener fotball nå, så det er ikke lenge til vi vil se dem i kamp heller.

Ut har Kristian Strøm og Adam Chedi gått, som har flyttet pga studier. Vi jobber med å erstatte disse spillerne, og håper å ha et par spillere klare ganske raskt. Videre så har keeper David Paulmin forlenget sin kontrakt ut sesongen.

Vi føler oss klare til å ta opp kampen om opprykk med Eidsvold Turn og Lørenskog, mye blir avgjort i løpet av de neste 3 kampene mot LSK 2, Lørenskog og Eidsvold Turn".

 

Kent


0 Kommentar

Kontoret stengt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Aug 2018


I forbindelse med Arild Lie Hansen sin begravelse førstkommende tirsdag kl. 1100 i Asak kirke, holder kontoret stengt denne dagen. 

Ingen mailer blir besvart før dagen etter.
0 Kommentar

En ildsjel har gått bort

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2018

I går ettermiddag fikk vi den triste beskjeden om at klubbens sølvmerkemann Arild Lie Hansen ikke lenger er blant oss. Arild døde i går på Ullevål Sykehus bare 56 år gammel, etter en kraftig hjerneblødning.

Arild var født i Halden og han startet sin fotballkarriere i FK Kvik allerede i 1970 sammen med sin tvillingbror Jørn. Han kom fra en meget engasjert og glødende Kvik`e familie der både faren Egil og moren Reidun var engasjerte som trenere og oppmenn/lagledere i en årrekke.

Arild spilte aktivt i Kvik frem til han var 16 år gammel, da han hadde en ulykke på moped som gjorde at han brakk beinet. Det holdt han borte fra fotballen en stund, men han var med igjen og spilte siste året i FK Kvik Jr.

Hele 1980-tallet var Arild en ivrig Kvik supporter som var på nærmest samtlige kamper på Stadion.

Arild engasjerte seg som trener i FK Kvik på laget der eldstedatteren Malin spilte på midten av 1990-tallet, og han blir videre trener rundt J16, J19 og damelaget. Han var en periode også sportslig leder damer på begynnelsen av 2000-tallet. I 2004 ble Arild oppmann på A-laget til Kvik Halden Fotballklubb, en stilling som han hadde frem til sin bortgang.

Som mangeårig oppmann på klubbens A-lag beskrives Arild som en enestående person som bidro på alle plan rundt spillergruppen. I mange år var han også meget viktig i lagbyggingsprosessen, og hans sterke menneskelige egenskaper kombinert med hvor dedikert han var til sine ansvarsoppgaver, gjorde at jobben på feltet for trenerne ble mye enklere. Han beskrives i tillegg som veldig oppegående fotballfaglig, og derfor en meget god diskusjonspartner, støttespiller og således viktig medtrener i mange år.

Arild var en ekte ildsjel, som la ned en enorm innsats for klubben i sitt hjerte, og i 2018 fikk han klubbens hedersmerke i sølv for sin utrettelige innsats for klubben.

Vi takker i ydmykhet og respekt for den tiden vi fikk være sammen med Arild, og han vil bli dypt savnet både som person og som oppmann for A-laget. En plass vil stå tom på innbytterbenken på Halden Stadion.

 

I disse tunge dager går vår medfølelse til familien og de nærmeste.

Vi lyser fred over Arild Lie Hansens minne.


På vegne av Kvik Halden Fotballklubb

Bjørn Brevig

Styreleder


0 Kommentar

Treningskampen mot Moss er avlyst

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Aug 2018


Søndagens treningskamp mot Moss FK som skulle vært spilt på Bellevue er avlyst.

Vi vil komme tilbake til årsaken for avlysningen og samtidig takke Moss FK for forståelse.0 Kommentar

Gutter 2004 i gang med Skara cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Aug 2018


Enda et av klubbens lag er på turnering denne helgen. For Gutter f.2004 er det Skara som er destinasjonen for sommer cup i nabolandet.

Trener Kent Hansen skriver følgende før cupen:

Kvik 2004 reiser denne helga til Skara sommarlandcup for å forsvare fjorårets finaleseier. 

I år er det 11’er fotball som gjelder for guttene fra Halden.

Målet med cupen er  samhold og fellesskap, men samtidig er det alltid artig å vinne kamper. 

Alle fikk tilbud om å delta på cupen, og totalt meldte 18 spillere seg på. Det betyr at vi stiller med ett lag i cupen. 

Fredag spilles det 4 gruppespillkamper, hvor de 2 beste i gruppa går til A-sluttspill. De tre dårligste går videre til B-sluttspill. Lørdag er det kampfri, men aktiviteten blir nok like stor i Skara sommarland. 

Søndag spilles sluttspill. 

Foreldre, spillere og trenere gleder seg veldig til 3-dagersoppholdet i Skara. 


Sportslig hilsen 

Ole, Sverre, Kristian, George, Bjørn T, Øyvind og Kent


0 Kommentar

"Stjernelaget" til Norway Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2018


Klubbens "Stjernelag"(Storstjernene) deltar i år igjen på Norway Cup. Dette er lagets andre deltagelse på turneringen i Oslo.

Verdens største

Norway cup er som kjent verdens største fotballturnering for barn og unge 10 – 19 år, med 3v3 fotball for spillere 6-10 år siste helgen av turneringen.

Totalt gjennom årene har deltakere, spillere og dommere fra 127 nasjoner deltatt på Norway Cup.

Startet opp

Kvik Halden FK sitt "Stjernelag" ble startet opp i februar 2017. Stjernelaget tilbyr trening og fotballmoro til barn og ungdom med spesielle behov eller funksjonsnedsettelse. 

Laget trener mandager på Strupe kunstgress og her er alle barn og unge med spesielle behov velkomne. Det kreves ikke at man er fotballfrelst eller har noen forkunnskaper. Stjernelaget tilbyr aktivitet for alle.

Mandag denne uken ble siste økten gjennomført før en skal i gang med cupspillet på torsdag. Ann Elisabeth Førde og Bent Viktil som er ledere på Stjernelaget(Storstjernene), kan fortelle om en gjeng som gleder seg til cupspill.


Storstjernene sitt kampoppsett ser slikt ut:

Torsdag 02.08.18 på Ekebergsletta.

09.30: Storstjernene Kvik Halden - Vear IF (bane 13EK7)

11.15: Røa IL Unified - Storstjernene Kvik Halden (bane 12 EK7)


Klubben ønsker lykke til!0 Kommentar

A-laget foran en spennende høst

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Jul 2018


(foto: HA)

Klubbens A-lag har gjennomført en godkjent vårsesong i årets Norsk Tipping ligaen. Haldensere ligger med sine 32 poeng på en andre plass bak hittil suverene Eidsvold.

Redaksjonen har tatt en prat med hovedtrener Kent Bergersen for å høre hva han tenker om sesongen hittil og hvordan han ser for seg at høstsesongen kommer til å bli.

Hvordan har vårsesongen vært opp mot det du har forventet deg?

- Vi hadde en meget god vintersesong, og hadde store forhåpninger å kunne fortsette der når seriespillet startet, men i år som i fjor så ble totalen på de 6 første kampene for dårlig både spillemessig og poengmessig. Etter dette har alt gått som smurt og vi har vunnet 8 kamper på rad!!

Vi fikk ganske tidlig problemer med skader på sentrale spillere, noe som ga oss noen utfordringer. Vi byttet blant annet spillesystem, noe som har fungert veldig bra. De spillerne som har kommet inn og spilt for de skada spillerne har virkelig stått frem og bidratt på en veldig positiv måte.

Totalt sett er jeg bra fornøyd med vårsesongen, vi er i en spennende posisjon før høstsesongen starter.

Hva har du vært mest fornøyd hittil? Hvorfor?

- Mye jeg har vært fornøyd med, men det mest gledelige er det defensive spillet. Vi slipper motstanderne veldig lite til, og grunnen til det er god struktur og at vi jobber og løper sammen med høy intensitet.

Hvor ser du forbedringspotensialet foran høstsesongen?

 - Vi har mye å gå på når det gjelder etablert angrepsspill når motstanderne ligger lavt. Vi må ha flere samtidige bevegelser, større fart på ballen, og bedre presisjon, I tillegg har vi behov for at enkeltspillere kan gjøre ting på egenhånd.

 

Det er noen spillere som har forlatt klubben både rett før sommerferien og i sommerferien. I tillegg har troppen noen skader på Josef, Peder og Holgar. Hva er ståa med de og jobbes det med forsterkninger foran høstsesongen?

- Vi har hatt tre langtidsskader i vårsesongen. Holgar sin skade er vanskelig å si så mye om. Han kan være ute for resten av sesongen, men han kan også være tilbake til en del kamper i høst. Holgar har jobbet godt hele veien i opptreningsperioden. Josef ble operert i midten av juni og skal på kontroll i forkant av torsdagens trening. V håper at han kan trene med ball når vi starter opp kommende torsdag. Peder har vi fått gode nyheter på. Han tok røntgen av armen denne uken og han kan trene med ball fra torsdag av. Både Josef og Peder vil trenge noe tid før de er kampklare igjen.

I tillegg til dette har vi mistet en viktig spiller i Samy Slama. Kristian Strøm, Adam Chedi og Momo Darboe spiller for andre klubber i høst. 

Vi har hentet en spiller utenfra og tatt opp 2 junior spillere for å komplementere spillerstallen. Dette skal betyr at vi i utgangspunktet er betydelig svekket. Slik jeg ser det så bør stallen forsterkes med 2-3 spillere for å ha en sjans til å henge med Eidsvold Turn. Vi bør erstatte de som har dratt. 

Vi ser etter spillere, men det er ikke lett å finne spillere som er gode nok og som skal heve start 11er med det vi har igjen på budsjettet. Vi ser etter backer/kanter og en offensiv spiller.


Hvilke lag har vært tøffest å møte hittil i år? 

- LSK 2 og Godset 2 har vært vriene kamper, får si LSK 2 da, i og med at vi tapte for dem. De var fysisk tøffe, kvikke i beina og spilte med stort tempo.


Rekruttlaget leder 5 divisjon avdeling til sommeren. Du har sett samtlige kamper. Noen tanker rundt det og hvordan tror du høsten blir for rekruttene?

- Rekruttlaget i 5 div har gjort sine saker bra. Vi har fått betalt for å ha en stor og god spillerstall. Guttene har tatt kampene veldig profesjonelt og stort sett levert veldig gode kamper. De fleste kampene mot de lagene som ikke er 2. lag vinner vi pga at vi er bedre trent og har bedre ballferdigheter.

Utfordringene her kommer når vi er færre spillere totalt og må stille veldig ungt mannskap. Dette er dog en fin erfaring å ta med seg for de unge spillerne. 

Denne serien vinner vi hvis vi får det påfyllet vi trenger i A lagstroppen.


Hvordan ser du for deg at høstsesongen kommer til å bli?

- Hvordan høstsesongen kommer til å bli er helt avhengig av hvordan vi gjør det de 3 første kampene etter ferien mot LSK 2, Lørenskog og Eidsvold Turn. Kommer vi bra ut av de 3 kampene der, kommer vi til å være med å kjempe om opprykk hele veien inn. Dersom vi ikke gjør det, blir det for langt opp til Eidsvold Turn og høstsesongen kommer til å bli en kamp for å holde motivasjonen oppe for å ta så mange poeng som overhode mulig. 


Vi takker Kent Bergersen for praten og ønsker han lykke til foran en spennende høstsesong.

 

 

 

 

             


0 Kommentar

Påmelding til Kvik Halden Akademiet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jul 2018

Kvik Halden Akademiet starter siste fredagen i August, og påmelding for neste halvårs deltagelse har nå åpnet.

Kvik Halden Akademiet har siden oppstarten høsten 2015 vært et svært populært ekstratilbud til alle byens fotballspillere i 5., 6. og 7. klasse.

Akademiet har stort fokus på utviklingen av individuelle ferdigheter, og treningene skiller seg dermed en del fra lagtreninger. Treningene er for de som er ekstra ivrige og som har et stort ønske om å bli bedre fotballspillere. Vi har hatt deltagere fra alle klubbene i Halden og håper det er tilfellet også det kommende halvåret!

Les for øvrig Halden Arbeiderblad sin flotte artikkel om akademiet her:
http://www.ha-halden.no/sport/pipeeksperten-fotbal...


Akademiet har følgende trenere i 2. halvår 2018:

Jørgen la Cour Strand – UEFA B-lisensiert trener som til daglig har hovedansvaret for Kvik Halden Junior Elite.

Kent Hansen – UEFA B-lisensiert trener som til daglig er hovedtrener på klubbens G2004 lag.

Kent Bergersen – UEFA Pro-lisensiert trener som til daglig er A-lagstrener i Kvik Halden med lang fartstid både som spiller og trener på øverste nivå i Norge!

Sondre Sødergren – Keepertrener for akademiet, tidligere keeper i Aalesund FK og keepertrener for Fortuna Aalesund.

Pipe Eksperten Fotballakademi har hatt stor pågang av påmeldinger hvert halvår, og som vanlig vil de som har vært med på akademiet siste periode ha førsterett til å sette seg opp på neste halvår.

For nye deltagere kan det være lurt å sende inn påmeldingsskjema så fort som mulig slik at dere øker sjansene for å være med.

2. halvår 2018:
- Treninger fredager 14:30-16:00
- Første trening er 31. august
- Siste trening er 14. desember
- Ingen trening i høstferien eller andre røde dager.
- Pris er 2500,- per halvår.

Ved behov for henting er det "førstemann til mølla-prinsippet" som gjelder, da vi har begrenset hente-kapasitet. Pris for henting er 500,- per halvår.


Påmeldingsskjema finner dere her:
http://www.kvikhalden.no/p/12003/pameldingsskjema

Spørsmål sendes til hovedansvarlig for akademiet, Jørgen la Cour:
jorgen_strand@hotmail.com


0 Kommentar

To mål av Øystein var nok!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Øystein Næsheim sine to scoringer i andre omgang var nok til at hjemmelaget gikk seirende ut av gårsdagens kamp mot Skjetten på stadion.

Bortelaget som var i poengnød, kom til Halden i håp om å ta med seg et godt resultat hjem. For hjemmelaget sin del var det kun tre poeng som var godt nok ettersom en regnet med at Eidsvold ville vinne sin kamp borte mot Selbak.

Første omgang bar preg av lite finspill og mange stopp i spillet pga skader. Begge lag slet med rytmen i spillet noe som favoriserte bortelaget som ville vært fornøyd med å ta med seg ett poeng fra Halden stadion. 

Helt på tampen av omgangen kriget bortelaget inn en scoring etter en corner og gikk noe overraskende til pause med 1-0 ledelse.

Hjemmelaget kom bedre ut av startblokkene i andre omgang. En formasjonsendring ti minutter ut i omgangen var toneangivende for det som skjedde siste halvtimen av kampen. 

I det 63. spilleminutt ble Øystein spilt gjennom og alene med keeper gjorde han ingen feil og ga hjemmelaget et nytt håp om tre poeng. Hjemmelaget var ikke ferdig for dagen.

Ti minutter senere var samme mann på farta igjen og fastsatte sluttresultat til 2-1 og en meget viktig seier for haldensere. 

Kampfakta:

14.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Skjetten 2-1(0-1)

Mål:

0-1 Rosenkilde 43.min

1-1 Næsheim 63.min

2-1 Næsheim 73.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Sjømo), Suka Suka(Hasanagic), Engebretsen, Horvath(Thorvaldsen), Berglund, Næsheim, Hasurdzic(Strømsborg)


0 Kommentar

Den neste kampen er den viktigste

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Skjetten kommer på besøk til søndagens kamp på Halden stadion. Bortelaget skapte nok utfordringer for haldensere i sesongens første seriekamp i Oslo.

Kan haldensere gå til en velfortjent ferie med 8 seiere på rad?

Trener Kent Bergersen før søndagen kamp:

Da har vi kommet frem til siste kampen før en fotballferie, men den første kampen etter at vi har spilt ferdig vårsesongen. Skjetten er motstander hjemme på Halden Stadion på søndag kl 14.00.

Skjetten var vår første motstander i serien i år. En kamp vi måtte kjempe hardt for poengene, men der vi vant 1-0 tilslutt. Det er faktisk den eneste kampen i år hvor vi har vært underlegne i målsjanser(2-5). 

Skjetten hadde ambisjoner om å være med i toppen av tabellen, men har slitt denne vårsesongen og ligger nå under nedrykksstreken med 13 poeng. De er helt klart et bedre hjemmelag enn bortelag og står bare med en borteseier på 7 forsøk.

Vi står med 7 strake seiere der vi har holdt nullen bakover i de 4 siste kampene. Det er sterkt og jeg er imponert over hvordan spillerne klarer å nullstille seg foran hver kamp. De jobber hardt på hver eneste trening for å bli enda bedre utgaven av seg selv. De klarer uke etter uke å ha fokus på neste trening og kamp. Det blir det gode prestasjoner av noe som gir gode resultater.

Den neste kampen er alltid den viktigste og sånn blir det mot Skjetten nå også. Klarer vi å gjøre jobben på søndag, så har vi satt oss i en god angrepsposisjon foran høstsesongen. Da kan vi ta oss noen velfortjente dager ferie med egentrening før vi møtes igjen 2. august for en liten oppkjøring foran høstsesongen. Første seriekamp på høsten blir mandag 13. august mot LSK 2. Etter det kommer Lørenskog og Eidsvold Turn i de 2 neste kampene, som vil bli helt avgjørende for hvor spennende høstsesongen vil bli.

Vi stiller med en sulten gjeng på søndag som har lyst til å få en fin inngang på ferien  Vi gleder oss til kamp!

Møt opp og støtt guttene frem til ny seier!

Kent


0 Kommentar

Kontrollert seier mot Vestfossen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok sin syvende strake trepoenger i kveldens oppgjør på Halden stadion. Bortelaget Vestfossen hadde svært lite å stille opp med og haldensere dro i land en komfortabel 3-0 seier.

Det var ingen festfotball som ble presentert på Halden stadion i kveld. Til det var styrkeforskjellen mellom lagene for stor. Hjemmelaget tok tak i kampen fra start av uten å skape de veldig store sjansene. Allikevel var dominansen såpass stor at det til slutt måtte løsne.

Spissparet Berglund/Næsheim viste seg frem etter 26 minutter. Næsheim spilte Berglund gjennom og vår svenske venn er kald alene med keeperen og sender hjemmelaget i en fortjent 1-0 ledelse. 

Resten av omgangen er lik som før scoringen. Hjemmelaget er det førende laget uten de store sjansene.

I andre omgang får haldensere en pangstart når Jakob Madsen Lund for en gang skyld treffer mål etter en heading på en fantastisk slått dødball av Næsheim. 2-0 er et faktum og luften går mer eller mindre ut av bortelaget. 

Dere leste riktig. Jakob er målscorer....

Før omgangen er ferdig rekker Næsheim å komme på scoringslista selv. Han blir fantastisk spilt gjennom av Sjømo etter 84. spilte minutter. Næsheim runder keeperen og fastsetter resultatet til 3-0 og tre nye poeng til haldensere.

Verdt å nevne er at selv om en bytter en del på laget  i andre omgang så er seieren aldri truet. De som kommer inn gjør en bra jobb og viser viktigheten av å ha en stor og god tropp, noe Kent Bergersen påpekte før kampstart.

Uranik Seferi og Alex Nadolski debuterte for hjemmelaget i seriesammenheng.

KAMPFAKTA

13.serierunde

Kvik Halden FK - Vestfossen 3-0(1-0)

Tilskuere: ca 200

Mål:

1-0 Berglund 

2-0 Lund

3-0 Næsheim

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Sjømo), Engebretsen(Hasanagic), Suka Suka, Horvath(Nadolski), Hasurdzic(Thorvaldsen), Berglund, Næsheim(Seferi)0 Kommentar

Vestfossen gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Björn Berglund og A-lags gutta møter Vestfossen i søndagens oppgjør i Norsk Tipping ligaen på Halden stadion, med avspark kl.1800.

Med seier i søndagens oppgjør håper haldensere å øke seiersrekken sin til syv strake kamper. I skrivende stund leder Eidsvold Turn 3-0 til pause hjemme mot Bjørnevatn. Det betyr at gutta våre må prestere opp mot sitt beste for å la poengene bli igjen i Halden slik at avstanden opp til Eidsvold ikke øker.

Trener Kent Bergersen før kampen:

Det nærmer seg halvspilt serie, og snart en liten fotballferie. Før vi går i ferie har vi to viktige hjemmekamper mot Vestfossen og Skjetten.

Vestfossen er en ekkel motstander som vi også spilte mot i fjor, hvor vi tapte borte og kriget oss til en seier hjemme. Det er litt sånn det er med Vestfossen, de plukker stort sett poengene sine hjemme på Strandajordet gress. De står med 16 poeng så langt, men kun 3 av de har kommet på bortebane.

Vi er bra i dytten om dagen og står nå med 6 strake seiere. De 3 siste uten å slippe inn mål, noe som er veldig gledelig, og et godt utgangspunkt for å vinne kamper. Vi må fortsette å holde riktig fokus, vite hvorfor vi har oppnådd de resultatene vi har gjort i det siste, og fortsette å gjenskape det. Jeg mener at hovedgrunnen for det vi har prestert over en lengre periode nå, er samholdet i LAGET, og at alle jobber knallhardt for hverandre for å oppnå gode resultater.

Skal vi få en spennende høstsesong å henge med Eidsvold Turn, trenger vi 3 poeng på søndag også. Vi gleder oss til ny kamp, og jeg synes gutta fortjener at langt flere haldensere tar turen til Stadion i disse VM tider for å støtte opp!!

 

Kent0 Kommentar

2-0 over Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok sin sjette strake seier når de lørdag ettermiddag beseiret Østsiden i Fredrikstad.

Seieren var i bunn og grunn aldri truet. Etter en åpning der Østsiden hadde sin største og eneste sjanse i kampen, tok bortelaget over mer og mer av banespillet. 

Øystein Næsheim sendte haldensere i føringen etter 41. minutter på en retur. Samme mann økte til 2-0 ledelse i andre omgang etter nydelig framspill av spissmakker Berglund. 

Haldensere var nærmere 3-0 enn Østsiden var redusering. Nærmest kom Berglund med en heading i stolpen mot slutten av kampen.

A laget tok sin sjette seier på rad. Eidsvold avga poeng i Oslo mot Lørenskog noe som gjorde at forspranget opp til første plass har krympet noe.

Kampfakta:

12.serierunde

Østsiden - Kvik Halden FK 0-2(0-1)

Gule kort: Lund(Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Næsheim (41.min)

0-2 Næsheim (58.min)

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Thorvaldsen), Sæter-Mehmeti, Lund, Shabani(Hasurdzic), Suka Suka, Engebretsen, Horvath(Sjømo),Moberg, Berglund, Næsheim(Kaili)


0 Kommentar

A-laget reiser til Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jun 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Dardan Sæter-Mehmeti og resten av laget tar den korte turen til Fredrikstad i dag for å kjempe om poeng. Østsiden står på motsatt banehalvdel når oppgjøret sparkes i gang kl. 1600 i ettermiddag.

Kent Bergersen før kampen:

Ny kontrollert seier mot Gjelleråsen forrige helg gjorde at vi nå har fem seiere på rad, det gir selvfølgelig selvtillit. Det var vår andre kamp på rad med null baklengs, noe som gir en trygghet i hele laget.

Dette tar vi nå med oss når vi skal opp mot Østsiden borte i et tøft nabooppgjør med mye prestisje. De har spilt jevnt med alle lagene så langt i serien bortsett fra forrige kamp mot Godset 2, hvor de tapte 1-5. De har kun tapt 3 kamper i år, men heller ikke vunnet mer enn to. Med andre ord har de spilt mange uavgjorte kamper noe som viser at de blir en hard nøtt å knekke.

Vi forbereder oss som vanlig inn mot denne kampen. For vår del gjelder det å gjenskape prestasjonene vi har hatt de siste kampene. Vi må være mentalt klar til å legge ned den jobben det kreves for å vinne kamper i denne divisjonen.

Vi har litt sykdom og en spiller er bortreist fra forrige kamp, men troppen skal være god nok til å håndtere det. Vi gleder oss og er klare for kamp!

Håper den korte bilturen til Fredrikstad gjør at vi får god støtte fra tribuneplass.

Kent


0 Kommentar

Takk for i år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jun 2018

TINE fotballskole er over for denne gang. Mange barn og instruktører tar en velfortjent ferie etter fire dager med sol, varme, glade barn, lek og ikke minst masse touch på ball.

Rett opp under 200 barn og 34 instruktører har i fire dager skapt minner for livet. Finter, skudd, latter, vannkrig osv. har preget treningsanlegget på Strupe denne uken.  

Mandag, tirsdag og onsdag hadde instruktørene lagt opp til ulike tekniske øvelser og lek før lunsj, mens de fleste hadde spill etter lunsj. Torsdag ble fotballskolen avsluttet med turneringspill for nesten samtlige årganger og grilling av hamburgere.

På vegne av klubben og oss instruktørene vil vi rette en stort takk til alle barna som ville tilbringe uken sammen med oss! Vi håper at dere har hatt det minst like moro som vi.

Ønsker dere alle sammen en riktig god sommer!0 Kommentar

TINE fotballskole er i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jun 2018

Mandag startet årets TINE fotballskole på Strupe. Tett opp under 200 barn og over 30 instruktører hadde en varm dag her i strålende sommervær på anlegget til klubben. 

Med gradestokken tett opp under 30 grader var det stort behov for pauser, vannkrig, drikke osv. Værutsiktene for resten av uken tyder på at dette blir en varm uke der det blir ekstremt viktig å passe på å få i seg nok drikke i løpet av dagen.

Årets TINE fotballskole foregår mandag til torsdag mellom kl 1000 og 1400 for aldersgruppene 2006 til og med 2012. Instruktørene for året er spillere fra A-laget, jente jr, gutte jr, og G16, G14. Som alle andre år tilbyr vi tilsyn både før og etter skolen for det som trenger det.

Hele skolen avsluttes torsdag med turneringspill, grilling og kanskje en eller annen overraskelse. Hvem vet..0 Kommentar

Gjelleråsen gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jun 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget møter nyopprykket Gjelleråsen til lørdagens batalje på Halden stadion. Haldensere har vunnet sine fire siste kamper og håper at en god prestasjon skal øke seiersrekken.

Kent Bergersen før kampen:

"Ukene går fort og brått er helgen her igjen, og denne lørdagen er det ny hjemmekamp på stadion mot nyopprykkede Gjelleråsen kl 15.00.

Gjelleråsen, som trenes av tidligere storspiller Bent Inge Johnsen, har hatt en god sesong så langt. De ligger faktisk helt oppe på 4. plass på tabellen etter 10 serieomganger. Gjelleråsen er det tredje mest scorende laget hittil, så her må vi være på tærne og prestere minst på det nivået vi har vært på i det siste. Gjelleråsen slo for eksempel Kråkerøy 4-0 i sin siste bortekamp, og vant 4-2 hjemme mot Godset 2 i forrige kamp, sterke resultater.

Vi har raidet opp 4 seire på rad nå, og er i god stim, det har ført oss opp på andre plass på tabellen, men Eidsvold Turn bare vinner og vinner, så vi har ikke noe annet valg enn å fortsette med å vinne kamper selv. 

Mye av grunnen til at vi har fått opp en seiersrekke nå er at vi har fått opp intensiteten i spillet vårt. Vi jobber for hverandre og den defensive strukturen er god. Vi er nå nede på akkurat ett mål i snitt bakover, det er bra, og det er en herlig `go` i laget!

Det er fire kamper igjen før ferien, alle på gress. Tre av kampene er hjemme mot Gjelleråsen, Vestfossen og Skjetten.  Vi har en bortekamp mot Østsiden.

Vi står foran noen tøffe kamper før ferien, men samtidig helt klart mulig å vinne alle av hvis vi klarer å være stabile, å levere stabilt gode prestasjoner.

En annen viktig del av dette er også at vi klarer å holde troppen sykdoms og skadefrie. Vi har som kjent langtidsskader på Josef, Holgar og Peder. Sondre har vært en del syk og skadet. Vi tåler ikke stort mer av skader, derfor var det også viktig at vi fikk inn en ny spiller i Deni Hasanagic i forrige uke.

Vi gleder oss til ny kamp på stadion, og håper at vi ser enda flere komme å støtte oss til maks innsats!"

Kent


 


0 Kommentar

Seier mot Skedsmo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jun 2018

(Foto: Tom Minge Nilsen)

A-laget spilte sin tiende kamp for sesongen mot Skedsmo på bortebane. Haldensere økte sin seiersrekke til fire kamper etter 1-0 seier.

Skedsmo lå på nest siste plass før gårsdagens kamp med fattige fem poeng på ni første kamper. Hjemmelaget viste gjennom hele kampen at de var et mye bedre lag enn tabellsituasjonen viste. De løp og kjempet i hver eneste situasjon.

Haldensere fikk aldri i gang noe spill og kampen utviklet seg til en ren duellbatalje hvor spillet bølget frem og tilbake.

Argtim Shabani avgjorde det hele med en flott enketmanns prestasjon midtveis i første omgang. 

Det viste seg å være det eneste målet i en ellers sjansefattig kamp hvor hjemmelaget vær svært nær en utligning midtveis i andre omgang med en dobbelsjanse de aller fleste så i mål..

Kampen endte med 1-0 seier og nye tre poeng til Halden.

KAMPFAKTA

10.serierunde

Skedsmo-Kvik Halden 0-1(0-1)

Gule kort: Hasurdzic

Mål:

0-1 Shabani

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Suka Suka, Engebretsen(Hasanagic), Horvath(Thorvaldsen), Hasurdzic(Sjømo), Berglund, Næsheim(Kaili)
0 Kommentar

Status Peder Nomell

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Jun 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Peder Nomell og Kasper Forsstrøm(TTIF) har som kjent vært involvert i båtulykke mandag formiddag. Begge ligger fortsatt på Kalnes.

Status rundt de to gutta er at Kasper trolig reiser hjem fra sykehuset i dag. Han er mørbanket og har pådratt seg noen kuttskader. Kasper han har vært heldig som slapp unna med mindre skader etter ulykken.

For Peder sin del ble utfallet litt verre. Peder ligger fortsatt på Kalnes med brukket overarm og mulig brudd i skulderen.

Hevelsen rund bruddet er såpass stor at legene venter ytterligere et døgn før de går inn og opererer.

Går alt etter planen kan Peder spille kamper igjen i september og begynne med opptreningen så fort han føler seg klar til det.

Begge gutta har vært utrolig heldige. Utfallet av ulykken kunne ha vært mye verre!

Kvik Halden FK ønsker Kasper og Peder god bedring!


0 Kommentar

Uranik Seferi til talentleir i Porsgrunn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2018


Norges Fotballforbund har tatt ut troppene til Equinor Talentleir, som er i Porsgrunn i perioden 25. - 29. juni. Det er også tatt ut et skyggelandslag og tropper for spillere født første og andre halvår.

Uranik Seferi (f:2003) som til daglig trener og spiller med vårt A og jr. lag er på nytt tatt ut til talent samling i Porsgrunn. Uranik var på tilsvarende samling i fjor sommer og klubben er stolt over at Uranik fortsatt viser at han er blant de bedre spillere fra 2003 årgangen i landet.

Fagansvarlig i NFF Håkon Grøttland sier følgende til fotball.no om uttaket

- Uttaket har foregått ved våre 18 Landslagsskoleansvarlige har nominert spillere inn på bakgrunn av observasjoner over tid i landslagsskolen. Nomineringene har så blitt sammenstilt opp mot de ulike rapportene vi har av spillerne fra ulike tiltak vi har hatt i landslagsskolen. Landslagstrenerne og fagansvarlig har tatt den endelige avgjørelsen, men vi har aldri opplevd et uttak så vanskelig som i år. Det er veldig mange gode spillere som er utelatt, og som vel så gjerne kunne vært inne. Forhåpentligvis bruker disse skuffelsen konstruktivt og jobber enda hardere for å bevise at vi tok feil.

Vi ønsker Uranik lykke til!0 Kommentar

Storseier mot Bjørnevatn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jun 2018


(foto: Kristian Bjørneby)

A-laget spilte sin åttende seriekamp lørdag kveld mot Bjørnevatn på Halden stadion. Haldensere kjørte over motstanderen og stoppet ikke før det stod 6-1 på måltavla.

Hjemmelaget gikk ut i hundre og presset Bjørnevatn fra start av. Meg aggresivt tilnærming og engasjement tok det ikke mer enn tre minutter før Jakob M. Lund headet ballen i mål etter et hjørnespark og sendte hjemmelaget i 1-0 ledelse. Haldensere fortsatte med sitt aggresive spill og burde ha økt ledelsen bare minutter etter første scoring.

2-0 kom i det 21.minutt ved Suka Suka.  Rett etter økte Øystein Næsheim til 3-0 og i det 35.minutt puttet Berglund på til 4-0 etter fint forarbeid av Nomell. Resultatet stod seg til pause.

Andre omgang var en ren transportetappe hvor bortelaget virket kjørt og der hjemmelaget var klart best i alt av det som foregikk ut på matta. 5-0 målet var av det fine slaget fra Suka Suka.

Bjørnevatn reduserte på tampen på et straffespark av det meget billige slaget, men hjemmelaget var ikke ferdige for dagen. Bjørn Berglund fastsatte sluttresultat til 6-1 to minutter på overtid.

Dette var den andre seieren for hjemmelaget denne uken. Etter en god prestasjon tidlig i uken mot Godset 2 var det godt å se at en evnet å gjenskape god prestasjon mot Bjørnevatn som ga resultat i tre nye poeng.

Neste kamp er førstkommende lørdag mot Valdres med avspark kl. 1600. Portene på stadion åpnes kl. 1400 den dagen. Det er Kvik Halden dagen og gratis inngang. Det vil være en del aktiviteter for barn og unge på stadion i forbindelsen med at klubben feiere seg selv! 

KAMPFAKTA:

8.serierunde

Halden Stadion

Kvik Halden FK - Bjørnevatn 6-1 (4-0)

Tilskuere: ca.150

Mål:

1-0 Lund (3.min)

2-0 Suka Suka (21.min)

3-0 Næsheim (32. min)

4-0 Berglund (36.min)

5-0 Suka Suka (53.min)

5-1 Darmanovic (84. min)

6-1 Berglund (90.min)


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund(Shabani), Moberg(Strøm), Engebretsen, Suka Suka(Thorvaldsen), Slama(Horvath), Nomell(Hasurdzic), Berglund, Næsheim.


0 Kommentar

A-laget med kveldskamp mot Bjørnevatn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Jun 2018


(foto: Atle Wester Larsen)

A-laget møter Bjørnevatn fra Kirkenes til den 8. serierunden i Norsk Tipping ligaen. Kampen spilles på Halden stadion med avspark kl.1900. Sen avspark skyldes bortelagets flyavganger.

Kenta før kampen:

Det er klart for ny hjemmekamp på stadion, denne gangen mot et helt nytt bekjentskap i Bjørnevatn fra Finnmark. De er nyopprykkede, og har kommet greit i gang med sesongen med 2 seire, 2 uavgjorte og 3 tap. Det er ingen tvil om at de har noen tøffe bortekamper med reiser gjennom hele Norge på langs hver gang de skal bort å spille!

For vår del gjelder det nå å følge opp en god bortekamp nå sist mot Strømsgodset 2, med å prestere å vinne en hjemmekamp. Hittil har vi 1 uavgjort og 2 tap på hjemmebanen noe som er altfor svakt om vi skal henge med i toppen.

I år som i fjor har vi ikke taklet overgangen fra kunstgress til naturgress slik vi ønsker, men nå er banen såpass bra, og vi har fått trent en del på banen, så nå må seirene begynne å komme også på Stadion!

 Vi hadde en liten prat internt før Strømsgodset kampen, og ble enige om at vi må opp med engasjement og intensitet i det vi driver med både i trening og i kamper, og responsen kom umiddelbart. Nå har vi lagt lista for hvilken arbeidsinnsats som må til for å vinne kamper, så nå er det bare å følge opp.

 Når det gjelder skadefronten, så fikk vi svar på alvorlighetsgraden av skadene på Josef og Holgar denne uken.  Josef har en Gilmores groin(lyske) skade som må opereres, og er nok først tilbake tidligst etter sommerferien(august).

Når det gjelder Holgar så har han en skade både på korsbånd, leddbånd og menisk, og han har en lang opptreningsperiode foran seg, og ventes først tilbake igjen mellom 3-6 måneder. Dette avhenger av hvordan opptreningen går. Sondre som fikk seg en smell i hodet mot Eidsvold Turn sliter fortsatt med svimmelhet og det er uklart når han er tilbake.

Vi gleder oss til kamp på Halden Stadion lørdag kl. 19.00(merk tidspunktet), og ønsker langveisfarende Bjørnevatn velkommen.

Kent


0 Kommentar

Endelig seier i Drammen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Mai 2018


(foto: Atle Wester Larsen)

A-laget spilt sin syvende kamp for sesongen på Marienlyst mot Godset 2 mandag kveld. Haldensere reiste hjem med alle poengene i bagasjen etter en overbevisende 2-1 seier.

Godset 2 for anledningen med spillere som Hamoud, Pellegrino, Gjerstrøm og Mos for å nevne noe, stilte som vanlig sterkere enn de vanligvis pleier å gjøre når de møter til kamp i 3.div.

Et heltent bortelag var revansjelystne etter svakt opptreden i forrige kamp mot Kråkerøy.

Scoringer av Næsheim og Strømsborg gjorde at bortelaget gikk til pause med 2-0 ledelse, en ledelse som fort kunne og burde vært større.

I andre omgang var det en noe mer offensivt hjemmelag som kom på banen. Selv med noe mer ballinnehav greide de aldri å skape det helt store trykket.

Det ble med en redusering til 1-2. Noe som også ble sluttresultatet i en kamp hvor bortelaget viste hva som bor i dem.

Kampfakta:

7.serierunde

Marienlyst

Godset2 - Kvik Halden FK (0-2) 1-2

Gule kort: Shabani og Paulmin

Mål:

0-1 Næsheim

0-2 Strømsborg

1-2 Mos

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani(Suka Suka), Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Horvath, Slama, Engebretsen, Moberg, Næsheim(Nomell), Berglund


0 Kommentar

Rekruttlaget med seier i toppkamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Mai 2018


Rekruttlaget fortsatte den gode trenden når de mandag kveld beseiret Lisleby med 6-1 på Strupe kunstgress.

Gjestene kom til kampen med fire seiere på rad og det var ventet at de kunne by på noen utfordringer for haldensere som for tiden har få skader i A-troppen sin noe som gjør at en kan stille ganske solid lag.

Kampen var aldri spennende. Til det var forskjellen på lagene for stor. Hjemmelaget kontrollerte en 3-0 ledelse til pause. I andre omgang hadde Lisleby et lite trykk mot hjemmelagets mål i noen minutter , men det var i realiteten bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle til slutt bli.

KAMPFAKTA

6.serierunde

Kvik Halden FK2 - Lisleby 6-1(3-0)

Gule kort: Engebretsen

Mål:

1-0 Engebretsen

2-0 Thorvaldsen

3-0 Hasurdzic

4-0 Thorvaldsen

5-0 Strømsborg

6-0 Sandtrø

6-1 Lisleby

Kvik Halden FK2: Faraasen(Brevig), Nadolski, Chedi(Torp), Ekeli, Horvath, Strøm, Darboe(Kynningsrud), Engebretsen, Thorvaldsen, Hasurdzic(Seferi), Strømsborg(Sandtrø)


0 Kommentar

Meget svak forestilling mot Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Mai 2018


(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget leverte en meget svak kamp mot Kråkerøy lørdag ettermiddag på Halden stadion. Haldensere maktet ikke å score og slapp i tillegg to mål i mot. Laget fra "øya" tok med seg alle poeng hjem.

I en lite underholdende oppgjør på Rødsjordet, var det gjestene som trakk det lengste strået og dermed påførte hjemmelaget det andre hjemmetapet hittil i sesongen. 

En svak start på sesongen for hjemmelaget der toget er i ferd med å forlate perrongen... Skal en ha mulighet til å henge på Eidsvold i toppen så må det en helt annen opptreden til enn det vi var vitne til mot Kråkerøy....


Kampfakta:

6.serierunde

Kvik Halden FK - Kråkerøy IL 0-2(0-1)

Halden Stadion

Tilskuere: 221

Mål:

0-1 Blystad

0-2 Blystad

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Slama, Moberg(Thorvaldsen), Suka Suka, Sjømo(Strømsborg), Nomell, Berglund(Hasurdzic), Næsheim


0 Kommentar

Kråkerøy entrer stadionmatta

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2018


Kråkerøy IL er neste motstander for A-laget i ettermiddagens oppgjør på en solfylt og strøken stadionmatte. Gjestene har vunnet to og tapt tre kamper hittil i sesongen.

Trener Kent Bergersen før dagens oppgjør:

17. mai feiringen har lagt seg, vi går inn i pinsehelgen hvor vi skal spille en ny viktig kamp på Halden Stadion mot Kråkerøy på lørdag kl 16.00.

Vi spilte en godt gjennomført kamp mot Selbak sist, og selv med 10 mann i rundt 80 minutter vant vi en velfortjent seier 5-1. Det var godt for oss å få scoret en del mål igjen, og selvsagt bra for oss at spissene våre ser ut til å være på gang igjen med 3(Bjørn) og 1(Øystein) mål hver.

Vi er helt avhengig av å vinne kamper fremover skal vi henge med i toppen. Eidsvold Turn og Lørenskog fosser videre og hadde sterke seirer forrige helg. Dette blir vår tredje hjemmekamp for sesongen, den andre på stadion. Vi har fortsatt til gode å vinne, og skal vi være med i toppen må vi snart begynne å sanke 3-poengere hjemme, det skal Kråkerøy få merke på lørdag.

Det blir helt sikkert ikke lett, det er et nytt lokalderby, og kampene mot Kråkerøy pleier alltid å være tette og jevne. Vi må passe på at fjorårets Kvikkespiller Herman Blystad ikke får for mye plass å boltre seg på. Kråkerøy er nok også klare for å revansjere forrige rundes stortap (2-5) mot Strømsgodset 2.

Vi bør ha fått en dose selvtillit etter forrige kamp, og selv om vi sliter med litt skader i troppen om dagen, så synes jeg vi ser skarpe ut.

Vi gleder oss til ny kamp på en god gressmatte på stadion, og som alltid så håper vi på litt støtte av Haldenserne på tribunen, det betyr mye for oss!

God kamp.


0 Kommentar

Rek.laget med ny seier

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2018


(foto: Halden Arbeiderblad)

Rekruttlaget tok sin femte seier av fem mulige i gårsdagens oppgjør mot Tronvik på Bellevue kg.

Laget har fått en bra start i årets 5.divisjon og står med kun seiere etter fem første serierunder.

I gårsdagens kamp var det Ole Strømsborg(3 mål) og Peder Nomell(1 mål) som sto for rekruttenes scoringer.

Kampfakta:

5.div

Bellevue KG

Tronvik - Kvik Halden FK 1-4 (1-3)

Mål:

0-1 Strømsborg

1-1 Tømt

1-2 Nomell

1-3 Strømsborg

1-4 Stømsborg

Kvik Halden FK2: Faraasen, Nadolski, Chedi, Ekeli, Horvath, Durhuus, Darboe(Torp), Sjømo(Hansen), Strøm(Kynningsrud), Nomell, Strømsborg(Sandtrø)


0 Kommentar

Tine Fotballskole fylles opp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Mai 2018

Påmeldingene til Tine Fotballskole strømmer inn, og allerede er over 50 plasser revet bort. Foto: Halden Arbeiderblad

Populær fotballskole
Påmeldingen til årets utgave av Tine Fotballskole ble lagt ut for under en uke side, og allerede er over 50 plasser til den populære fotballskolen revet bort. Derfor er det smart å være tidlig ute for å sikre seg plass på sommerens fotballskole. Fotballskolen arrangeres fra 25.-28. juni, og det er totalt plass til 210 barn. Dermed er 1/4 av plassene allerede tatt.


Praktisk informasjon
Oppmøte mandag-torsdag kl. 10:00 i gresskråningen mellom klubbhuset og gymsalen.

Tilsyn:
Tirsdag-torsdag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-onsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-torsdag.Torsdag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 11:30. Fra 11:30 til 12:00 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:50.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2012 til og med 2006

Priser
Fotballskole: 1000,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1500, 3 barn: 1800)
Tilsyn: 200,- 

Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.

Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Storseier mot Selbak

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Med 10 mann i nesten 80 minutter greide A-laget å dra i land en storseier på Selbak stadion lørdag ettermiddag.

Jiress Suka Suka sendte haldensere i føringen før ett minutt var spilt. Øystein Næsheim kunne doblet ledelsen like etter. Mathias Engebretsen pådro seg to gule kort på kort tid noe som gjorde utgangspunktet på Selbak noe mer utfordrende enn ønskelig..

Øystein Næsheim la på til 2-0 før spissmakker Berglund åpnet målkontoen og la på til 3-0 ledelse som også ble pauseresultat i en omgang der hjemmelaget ikke hadde ett eneste skudd på mål.

Andre omgang ble en kjedelig affære helt frem til de siste ti minuttene. Hjemmelaget reduserte, før Berglund tok sakene i egne hender. 

Først skaffet han straffe som han selv ekspederte i mål, før han fastsatte sluttresultatet der han headet ballen i mål bak en sjanseløs Selbak keeper.

Velfortjent seier og tre poeng hjem til Halden.


KAMPFAKTA

5.serierunde 

Selbak stadion

Selbak - Kvik Halden FK 1-5(0-3)

Tilskuere: ca. 130

Gule kort: Shabani, Engebretsen

Rødt kort: Engebretsen(to gule)

Mål:

0-1 Suka Suka

0-2 Næsheim

0-3 Berglund

1-3 Hamadamin

1-4 Berglund

1-5 Berglund

Kvik Halden FK: Paulmin, Shabani(Darboe), Sæter-Mehmeti, Lund, Slama(Horvath); Moberg, Suka Suka(Durhuus), Engebretsen, Hasurdzic(Sjømo), Berglund, Næsheim(Nomell)0 Kommentar

Jakten på 3 poeng fortsetter mot Selbak

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mai 2018


Ny kamp for A-laget i Norsk tipping ligaen. Denne gangen er det nyopprykket Selbak som står på motsatt banehalvdel. Selbak har fått et tøft møte med 3.divisjon. På lagets første fire kamper har de ikke maktet å ta ett eneste poeng.

Les hva Kent Bergersen tenker før lørdagens kamp på Selbak:

-Ny helg ny kamp. Denne gangen er det lokaloppgjør mot Selbak borte som står for tur på lørdag kl 16.00.

Selbak står uten poeng så langt i serien. De har tapt klart i sine to bortekamper, men hjemme har de tapt med knappest mulig margin. Vi forventer en tett og jevn kamp på naturgresset til Selbak, det finspillet garantert uteblir..., Dette blir en kamp hvor det laget som vinner flest dueller og er mest effektive foran motstanderens mål kommer til å vinne. 

Vi har spilt 4 kamper så langt og står med 1 seier, 2 uavgjorte og ett tap. Seieren mot Skjetten borte i første serierunde var sterk. De uavgjorte kampene har kommet mot motstandere som garantert kommer til å være med i toppen av avdelingen. Tapet kom mot et LSK2 lag som var forsterket med en del eliteseriespillere for dagen, men det er uansett en kamp vi skal vinne på hjemmebane.

Kort oppsummert en helt ordinær start på sesongen. Vi hadde håpet på litt bedre, men visste vi hadde en tøffe kamper helt i starten. Når man ser tilbake på disse kampene, så har alle kampene vært forholdsvis like. Vi har vært strået hvassere spillemessig og i sjansestatistikken, men noen småfeil av oss, og effektive motstandere, pluss at vi ikke har klart å score mer enn 3 mål, har gjort at vi kun står med en seier så langt. Fotball spillet er meget rart, vi har vunnet en kamp, og det er den eneste kampen vi IKKE har vunnet sjansestatistikken. De andre kampene vi har spilt, har vi hatt flest sjanser, men ikke vunnet kampene. Altså., det fotball handler om, er å være effektive foran motstanderens mål!

Siden jeg kom til klubben så har vi alltid scoret masse mål. Vi håper det løsner snart. Vi jobber i hvert fall mye med det offensive spillet på trening, og det scores mål, så jeg er helt sikker på at målene kommer!

Vi skal jobbe hardt på trening fremover, og håper at det vil slå ut i flere 3-poengere når kampene er ferdigspilt i tiden som kommer.

Jeg har tro på at den andre seieren i år kommer allerede på lørdag!

Håper å se noen Kvikkesupportere på tribunen på lørdag! Det inspirerer gutta til ekstra innsats som kan være avgjørende for å bikke kampen i vår favør!

God kamp!


0 Kommentar

Påmelding til Tine Fotballskole

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2018

Mandag 25.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Vi har plass til 210 barn på selve skolen, og nå er påmeldingen åpen.

Oppmøte mandag-torsdag kl. 10:00 i gresskråningen mellom klubbhuset og gymsalen.

Tilsyn:
Tirsdag-torsdag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-onsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-torsdag.Torsdag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 11:30. Fra 11:30 til 12:00 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:50.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2012 til og med 2006

Priser
Fotballskole: 1000,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1500, 3 barn: 1800)
Tilsyn: 200,- 


Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.

Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

1-1 mot Eidsvold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2018

(Foto: Halden arbeiderblad)

A-laget spilte uavgjort i lørdagens oppgjør mot Eidsvold på Halden stadion etter scoring av Enal Hasurdzic.

Haldensere var det førende laget i nærmest hele første omgang. Gjestene noterte seg ikke for ett skudd på mål i første 45 minuttene. Helt på tampen av første omgangen scoret Enal på retur etter et skudd i tverrligger fra Marcus Moberg.

Andre omgang ble mer eller mindre krig på en krevende gressbane. Gjestene utligner i  det 48. minutt etter en døball hvor haldensere hadde total "black out" og ikke fulgte med på det som skjedde. Derfra og ut foregikk mye av spillet mellom begge 16 metere med et par sjanser til begge lag.

Kampfakta:

4.serierunde

Kvik Halden FK-Eidsvold  1-1(1-0)

Tilskuere: 209

Gule kort: Suka Suka og Hasurdzic

Mål:

1-0 Hasurdzic 45.min

1-1 Gawecki 48.min

Kvik Halden: Sødergren(Paulmin), Shabani, Sæter-Mehmeti, Lund, Slama, Moberg(Sjømo), Engebretsen, Suka Suka, Hasurdzic(Strømsborg), Næsheim(Nomell), Berglund


0 Kommentar

Før Eidsvold kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mai 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget spiller årets første kamp på stadion førstkommende lørdag mot Eidsvold. Motstanderen kommer til Halden stadion med tre seiere av tre mulige, mens hjemmelaget står med firepoeng etter tre første kamper.

Med andre ord en viktig kamp for haldensere med tanke på å henge med i toppen.

Hovedtreneren Kent Bergersen før kampen:

"Etter 1-1 borte mot Lørenskog er det klart for ny kamp, og det hjemme på Halden Stadion denne gang, kl. 16.00 på lørdag mot Eidsvold Turn.

Lørenskogkampen ble en merkelig kamp, vi kontrollerte den fullstendig den første timen, og burde allerede da ha avgjort kampen, men når vi ikke klarte det, og Lørenskog utnyttet at vi mistet ballen på egen halvdel og straffet oss hardt, så kunne vi faktisk også ha tapt kampen. Selv på dette nivået må man ha konsentrasjon og kvalitet på alt man gjør i 90 minutter pluss tillegg for å få med seg 3 poeng. Det er så mange gode lag, og enkeltspillere i hvert lag som straffer oss når vi ikke presterer godt nok.

Eidsvold Turn har startet sesongen feilfritt når det gjelder poeng, og står med full pott etter 3 kamper, det betyr at vi allerede nå har kniven på strupen ift å henge med der fremme i toppen. De har klart det vi ikke har klart, å avgjøre jevne kamper til sin favør, og det er en tendens som er viktig hvis man skal stå på toppen til slutt.

Jeg har sett Eidsvold sine kamper, og jeg er helt sikker på at vi kan slå dem hvis vi kommer opp på vårt topp nivå, men da må vi forbedre oss fra hva vi har vist så langt i sesongen. Vi må opp med aggressiviteten defensivt, vi må ha et mer kompakt lag når vi forsvarer oss, vi må være konsentrerte i 90 pluss minutter, offensivt må vi ha større tempo i ballen, det må gå fortere fremover og vi må ikke minst være mer effektive når vi får sjansene. Dette ser ut til å være en meget sterk 3 div avdeling, og det blir mange jevne kamper, da får man ikke så mange sjanser, og da må man være mer effektiv for å vinne kamper.

Til nå har vi vært med i meget målfattige kamper, vi har faktisk sluppet inn færrest mål så langt..sammen med 3 andre lag, med 3 baklengs hittil har vi ett i snitt, mens vi fremover har scoret minst, sammen med Skedsmo…med 2 mål, noe som er under en i snitt, noe som er for svakt til å vinne fotballkamper.

Vi gleder oss til å komme ned på Stadion, der hvor vi bøttet inn med mål i fjor, og håper det vil være forløsende for at vi begynner å score mål igjen!

Jeg vil også gi en stor takk til kommunen som har jobbet bra med banen i det siste, og som har gjort den mye bedre på denne tiden i år enn i fjor.

Også håper jeg at så mange Haldensere som mulig kommer på stadion på lørdag for å støtte oss, vi trenger dere!!

God kamp!"

Kent


0 Kommentar

En oppdatering fra G2005

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mai 2018

Kvik Halden FK er en stor fotballklubb med mange fotballspillere i alle aldre. Det spilles treningskamper, seriekamper og cuper. G2005 har vært på noen turneringer den siste tiden og her kommer en utfyllende referat om hvordan det har gått.

Tilpasset utviklingsnivå

Kvik Halden sin 2005 årgang er en stor årgang som etter overgangen til ungdomsfotball i år fortsatt teller 40 spillere. I ungdomsfotballen er det litt mere alvor enn man har vært vant til i de yngre klassene. I ungdomsfotballen spiller man på større bane, man teller poeng i serien og man kan delta på cuper hvor man kan kåre vinnere og tapere.

G2005 årgangen har hele veien hatt fokus på at alle skal få utvikle seg på det nivået man selv innehar og det sosiale samholdet mellom alle spillerne og i gruppa har vært en meget viktig faktor. Har man det moro på trening og i kamp, ja da får man resultater også.

Årgangen har vært heldig med å ha mange engasjerte og dyktige trenere samt et godt støtteapparat og hjelpere rundt laget fra start av, videre har klubben prioritert å ansette 2 trenere ved overgangen til ungdomsfotballen som nå skal trene og utvikle spillerne videre.

G2005 stiller i år 3 lag i serien. Det er 1 KM lag og 2 bredde lag og de spiller på forskjellige nivåer. Det er selvsagt tidlig i sesongen, men ingen av lagene har tapt sine kamper, fasiten er 4 seire og 1 uavgjort.

 

Norsk Maskinservice cup

Lørdag 21.april deltok bredde 1 og 2 på Norsk Maskinservice cup i Ås. Kvik 2 startet mot Kråkerøy i en jevn og fin kamp, hvor innsatts og spill var fult på høyde med motstanderen Kråkerøy, men dessverre var vi ikke gode nok i de avgjørende situasjonene og tapte 3-0. I kamp 2 fortsatte vi det gode spillet og satt også sjansene våre og vant 4-0 mot HSV. Siste kamp i sluttspillet endte med tap, da innsatsen ikke var på samme nivå som tidligere på dagen. Vi var dermed klare for semifinale i b-sluttspillet mot hjemmelaget Ås.

Semifinalen ble spilt på en liten innendørs nier-bane og ble en «skikkelig rysare» av en kamp, full innsatts hele veien, mange tette dueller og store sjanser. Men ingen av lagene greide å score og det hele skulle avgjøres med straffer. Gleden til laglederen var stor da alle spillerne ønsket å ta straffe, men det var kun 3 stk som fikk muligheten. Resten av laget viste god lagånd og støttet opp de som fikk muligheten. Til slutt var det Ås som kunne juble etter å satt inn den avgjørende straffen. En fin dag var over, som viste at så lenge vi har innsatsen og er fokuserte er vi gode som et lag på banen.

Målscorere Kvik 2: Henrik Norderhaug, Valdrin Muzaqi, Edvard Gylvik, Tikua Paulos.

Kvik 1 startet litt senere på dagen, og skulle møte Spydeberg, Ås og HSV. Lagene vi møtte spiller vanligvis på et høyere nivå enn Kvik, så det skulle vise seg å bli noen tøffe, men jevne  kamper.

Første kamp var mot Spydeberg, og ble en jevn og spennende kamp, som vi tapte 1-0.

Neste kamp var mot hjemmelaget Ås, og endte med 3-1 tap.

I siste kamp mot HSV ledet vi 1-0 til det gjensto 1 minutt, men da scoret HSV og det endte 1-1.

I semifinalen mot DFI, kom vi under tidlig og måtte jage utligning.  Det ble en jevn kamp som vi til slutt tapte 3-2

Målscorere Kvik 1: Didrik Seteklev, Sondre Vågen og Troy Staveli.

Macron cup

Helgen 27-29 april reiste årgangens KM lag til Notodden og Macron elitecup. Denne cupen teller kun 16 lag og det kom lag fra sør, vest og østlandet. Cupen har blitt arrangert i mange år og har et rykte på seg for å være en flott cup både på og utenfor banen. Dette skulle vise seg å stemme. Laget ble installert på en flott skole og selv om Notodden er en liten by har den to flotte fotballbaner med korte avstander mellom seg.

Lagene ble delt inn i 4 grupper a 4 lag og de 2 beste lagene i hver pulje gikk til A sluttspill.

Kvik kom i Pulje med Lørenskog, Skeid og Stord. Kvik visste lite om motstanderne, men de hadde hørt at Lørenskog var et av de bedre lagene i Oslo regionen. De har er stort akademi man må prøvespille på for å komme med, Skeid har historisk sett alltid hatt mange gode lag i ungdomsfotballen og Stord var et satsningslag fra Vestlandet.

På fredag var det klart for første kamp mot Lørenskog. Det var åpenbart et meget godt lag og man skjønte tidlig at dette ville bli en tøff kamp. Mål preger ofte kamper og etter at Lørenskog hadde satt ett skudd i tverrliggeren og ett i stanga scoret Kvik på sin første halvsjanse. Dette ga en skikkelig boost til kvike spillerne som bare kjørte på. De ga seg ikke før det stod 6-0 på tavla.

Lørdag morgen stod Skeid for tur, etter en god natts søvn var det åpenbart at spillerne fortsatt ville mere. Skeid ble feid av banen og det var aldri noen tvil om hvem som var best. Sluttresultatet ble 6-1

Siste kampen i gruppespillet gikk mot Stord. Kvik var i praksis allerede klare for A sluttspill, de måtte tape med 13 mål for å ryke ut. Uansett hvor mye spillerne ble jobbet med i forhold til det mentale i slike kamper så snek det seg nok inn en liten greie med at de var klare allerede. Dette ble den svakeste kampen i puljespillet, men alikevel var Kvik bunnsolide og vant 3-1. Det ble puljeseier med full pott, 9 poeng og 15-2 i målforskjell. Kvik hadde opparbeidet seg et godt rykte og det var åpenbart at de nå var blant favorittene.

Søndag morgen stod Flint Tønsberg for tur i kvartfinalen. Det var et robust og jevnt lag som åpenbart gikk på banen for å gi Kvik kamp. Problemet til Flint var at Kvik har en storscorer i Benjamin Kielland, han scoret etter 2 minutter og det var tydelig at alt håp til Flint forsvant der. Laget bare rullet på videre og ga seg ikke før det stod 6-0. Semifinaleplassen var klar.

Her skulle Kvik møte Ham Kam, dette er et lag bestående av de beste spillerne fra hele Hamar regionen. Kvik spillerne var absolutt klare for kamp og de var virkelig konsentrerte i forhold til oppgavene. Kampen startet og Ham Kam spillerne kom ut i et vanvittig tempo, de ga ikke Kvik spillerne noe tid og stresset polkagrisene over hele banen. Kvik var tålmodige og spilte sitt spill, men Jørgen og Rune på trenerbenken så tidlig at Kvik spillerne lå ett hakk lavere enn normalt i duellspillet.

Som i kampen mot Lørenskog preger mål kamper. Ham Kam fikk et tidlig mål og det preget Kvike laget. Fra å lede alle tidligere kamper måtte laget nå jage utligning, det resulterte selvsagt i 0-2 til pause.

Kvik gikk ut i 2 omg med en god innstilling og vilje til å snu kampen. Det ble produsert mange og store sjanser, men ballen ville dessverre ikke inn i mål. Det endte med et noe bittert 3-0 tap og finale mot Lørenskog ble bare med drømmen. Det var mange skuffede spillere rett etter kampslutt, men ser man bak resultatet var dette en meget god kamp hvor marginene slo feil vei og spillerne erfarte at hvis man slipper seg litt ned i forhold til fokus og konsentrasjon, ja da blir man straffet på dette nivået.

Hovedtrener Jørgen La Cour Strand var absolutt ikke skuffet etter kampen. Laget prøvde å spille fotball slik han ønsker og de viste i de andre kampene at spillerne følger taktikken og spiller fin og effektiv fotball. Jørgen ønsker at laget skal være spillende. Det er noe som blir terpet og trent på hver eneste uke. Jørgen har vært trener for årgangen siden november 2017 og det er åpenbart at det er noe spennende på gang i denne årgangen.

Spillerne ristet raskt av seg den store skuffelsen og i bussen på vei hjem var stemningen og latteren tilbake. Det var riktignok litt ergelig å se resultatet fra finalen, Lørenskog som vi slo 6-0, vant finalen over Ham Kam 5-1. Kvik skal være stolte av delt 3 plass i denne turneringen, den viste at årgangen har gjort mye riktig fra starten av og gjennom flere år.

Turneringens toppscorer ble Benjamin Kielland med 10 mål, øvrige målscorere for Kvik: Markus Grimstad 3, Oscar Nielsen 2, Ole Jesper Tofte Sørensen 2, Kasper Myhre Sperre, Frederik Adolfsen, Christian Dahl Bjørneby og Elias Fjellstad.

På vegne av G2005

Rune Grimstad


0 Kommentar

Rekruttlaget med tredje seier av tre mulige

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mai 2018

(Foto: Vestby avis)

Rekruttlaget tok sin tredje strake seier i gårsdagens toppoppgjør mot HSV på Son Arena. Haldensere ledet 2-0 til pause noe som også ble sluttresultat. 

Etter nedrykket fra fjerde divisjon i fjor,  har rekruttlaget gjort det sterkt hittil i årets 5.div. Med seiere mot Lervik, Råde 2 og HSV i de tre første serierundene har rekruttene erobret tabelltoppen. 

Til gårsdagens oppgjør hadde rekruttene en del forfall pga skader og sykdom.  Det åpnet for en mer junior preget start 11er enn tilfelle har vært i de to foregående kampene. 

Juniorene viste seg fra sin beste side og bidro sterkt til at alle poengene ble med hjem til Halden. 

KAMPFAKTA 

5.div

HSV-Kvik Halden2. 0-2(0-2)

Tilskuere:30

Målscorere

0-1 Selvmål

0-2 Nomell

Kvik Halden 2: Paulmin, Nadolski, Sæter-Mehmeti, Chedi, Ekeli, Kynningsrud(Sætre), Hansen(Shabi), Strøm, Torp(Bråtekas), Seferi, Nomell


0 Kommentar

Kampoppsett Fredriksten SpareBank 1 Cup 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Apr 2018


Kampoppsettet for Fredriksten SpareBank 1 Cup er klart. 153 lag skal spille til sammen 322 kamper i løpet av to dager på Strupe! Velkommen til fotballfest og til Fredriksten SpareBank 1 Cups 30-årsjubileum 5. - 6. mai!


Klikk her for å se kampoppsettet

Klikk her for å se kampoppsettet for Minifestivalen (2012-årgangen)

Kampoppsettet kan også lastes ned ved å bruke appen til Profixio. (Gjelder ikke Minifestivalen)

Som alltid i turneringer, må man påregne endringer i oppsett.
Ta derfor en ekstra titt på kampoppsett når det nærmer seg turneringsstart.

Sjekk også Fredriksten SpareBank 1 Cups A-Å. Der får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om om turneringen.


0 Kommentar

Uavgjort mot Lørenskog

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Apr 2018


(foto: Atle Wester Larsen)

A-laget tok med seg ett poeng tilbake til Halden etter dagens bortekamp mot Lørenskog. Haldensere ledet til pause, men greide ikke å holde på ledelsen og måtte nøye seg med poengdeling.

Første omgang bar preg av et Lørenskog lag som la seg lavt i banen og satset på kontringer. Haldensere hadde flere store muligheter denne omgangen uten at det ga noe uttelling før Øystein Næsheim ga bortelaget ledelsen etter 40. spilte minutter.

I andre omgang greide hjemmelaget å komme noe mer med i kampen og hadde i tillegg til scoringen i det 67. minutt ved Riki Alba, et par store muligheter som Sondre Sødergren reddet. Bortelaget hadde sine farligheter de og, men uten å greie å sette ballen i mål.

Dermed endte kampen med 1-1 og poengdeling.

KAMPFAKTA:

3. runde 

Lørenskog IF - Kvik Halden FK 1-1(0-1)

Tilskuere: 103

Gule kort: Engebretsen, Suka Suka, Berglund (Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Næsheim 40.min

1-1 Alba 67-min

Kvik Halden FK: Sødergren, Moberg, Suka Suka, Lund, Slama; Durhuus(Nomell), Eriksson, Engebretsen, Hasurdzic; Berglund, Næsheim


0 Kommentar

Lørenskog neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Etter to strake tap  `hjemme` på Strupe kunstgress mot FFK i cupen og LSK2 i serien, uten å score mål, er A-laget nå revansjesugne på å komme tilbake på vinnersporet mot Lørenskog på Rolvsrud kunstgress lørdag kl 1600.

Kenta oppsummerer kampen mot LSK 2 og ser frem mot lørdagens kamp

"Vi møtte som forventet et ungt, men godt Lillestrøm2 lag på mandag. Vi sleit litt med tempo i starten av kampen og hadde for store avstander i laget defensivt, noe som førte til et lite LSK overtak i starten av kampen uten at det ble produsert noen store sjanser.  

Etter 19 minutter kom den første sjansen, og målet til LSK ut av ingenting. En lang klarering ble til at LSK spiss Gary Martin kom alene med Sondre Sødergren og scorte sikkert. Derfra og ut første omgang synes jeg vi var det beste laget, der aggressiviteten og kvaliteten i det vi gjorde var på et mye bedre nivå enn innledningsvis. 

Vi skapte en del gode muligheter i 2. omgang der den største hadde Øystein Lundblad Næsheim når han lobbet over keeper. Avslutningen traff dessverre tverrligger og ned på streken.

Vi forble målløse utover i kampen, og på slutten måtte vi satse alt fremover, noe som førte til at LSK fikk noen store kontringsmuligheter, hvor en av dem endte med straffe imot og 2-0 -game over.

Helt på tampen fikk kapteinen vår Dardan Sæter-Mehmeti rødt kort der han feltr en LSK spiller som bakerste mann.

Alt i alt en litt for svak prestasjon av oss mot et ungt og sprekt LSK2 lag. Jeg følte at dette var en kamp vi hadde vunnet med normal uttelling på våre sjanser.

Nå må vi brette opp ermene og være klare til en ny vanskelig kamp borte mot Lørenskog. De står med full pott så langt med sterke ettmålsseire mot Kråkerøy og Strømsgodset 2. Lørenskog har et lag med blanding av unge fremadstormende unggutter, og litt mer etablerte karer fremover i banen. 

I sin forrige match snudde de 1-3 til 4-3 seier, så her møter vi et lag som aldri gir seg, og garantert har stor selvtillitt om dagen.

Dette vil kreve det beste ut av oss. Vi er nødt til å få fart på beina defensivt, samtidig som vi klarer å skape store nok målsjanser til at vi finner veien til nettmaskene..Først da har vi mulighet til å få med oss 3 poeng fra Rolvsrud.

Vi skal gi alt for å komme på seierstien igjen, og håper det er noen Haldensere som tar turen til Lørenskog for å støtte oss!

Heia Kvik!!"

Kent

 


0 Kommentar

Møter LSK 2 på Strupe i kveld

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Apr 2018


(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tar imot et ungt LSK 2 lag til kveldens oppgjør i Norsk Tipping ligaen på Strupe kunstgress.

Kent Bergersen har skrevet noen ord før kveldens kamp:

"Da er vi klare til andre runde i Norsk Tipping ligaen hjemme på Strupe kl.18.00  mot LSK2.

Begge lagene har åpnet med ettmål seire i første kamp. Man vet på en måte ikke helt hva man møter når man spiller mot disse 2`er lagene, men det er nok et ungt Lillestrømlag som vil entre kunstgresset i kveld ispedd noen få innslag fra A-laget.

Vi har fått ristet av oss tapet mot FFK i cupen, og har nå bare fokus på serien. Vi tar med oss en det positive fra cup kampen, og første seriekampen mot Skjetten. Målet er å gjenskape de gode prestasjonene i kveldens kamp mot LSK2. Vi er god forberedt på hva vi møter der.

I forkant av cup kampen hadde vi noen utfordringer med skader og sykdom i troppen. Det er noe bedring ift. den situasjonen, så vi er optimister mtp. kveldens kamp.

Dette er sannsynligvis siste hjemmekampen vi spiller på Strupe denne sesongen, før vi flytter ned til Stadion.

Møt opp og støtt oss frem til en ny seier i kveld.

Heia Kvik!"

Kent

P.S. Det er meldt at været skal lette utover ettermiddagen/kvelden. Vi håper at flest mulig barn og ungdom tar den korte veien til Strupe i kveld og støtter oppom A-laget.

 


0 Kommentar

A-laget tapte, men barna storkoste seg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2018


Fredrikstad FK scoret allerede etter to minutter, og selv om det var gjevnt spillemessig vant FFK til slutt fortjent 4-0. Foto: Halden Arbeiderblad

Pyntet til fest

Ettersom Halden Stadion er stengt av kommunen ble gårsdagens cup-kamp mot Fredrikstad FK spilte på Strupe Kunstgress. Etter flere dager med nøye planlegging og iherdig jobbing av klubbens ansatte, Kvik Halden Eldres og andre frivillige var Strupe pyntet til fest. To nye kiosker var satt opp, og grillen var funnet frem i det fine vårværet. 

Nærmere 50 frivillige foreldre og spillere fra klubbens barne- og ungdomsfotball bidro til vakthold og å betjene kioskene. Dette bidro til et svært vellykket arrangement, der publikum så ut til å storkose seg. Svært gledelig var det å se at så mange fra klubbens barneavdeling hadde funnet veien for å heie på a-laget.

Fredrikstad FK ble for sterke
Etter kun to minutter tok gjestene fra Fredrikstad ledelsen etter en corner, og selv om a-laget der etter styrte det meste av spillet var det lite sjanser på Strupe Kunstgress. Like før pause doblet FFK ledelsen på en kontring, og like etter misbrukte Øystein Lundblad Næsheim sjansen alene med keeper. 

Andre omgang ble relativt lik den første, der FFK forsvarte seg lavt i banen og kontrollerte kampen. En scoring midtveis i omgang etter balltap på egen banehalvdel, og en scoring på overtid førte til at det til slutt ble et klart tap mot Fredrikstad FK.

Ny mulighet til mandag
Klubben er svært takknemlige for alle som bidro til å skape cupfest på Strupe, og håper mange tar turen tilbake førstkommende mandag da Lillestrøm 2 kommer på besøk. Også den kampen spilles på Strupe.


0 Kommentar

Alt klart for cupeventyr på Strupe Kunstgress

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Apr 2018


Strupe Kunstgress er klargjort til cupfest, og trener Kent Bergersen og hans tropp er klare til kamp. Foto: Halden Arbeiderblad

Shinet til fest

De siste dagene har Kvik Halden Eldres, ansatte i klubben og flere av a-lagsspillerne har bidratt til å klargjøre Strupe til å ta i mot Fredrikstad FK i morgendagens cup-kamp. Området rundt banen er ryddet for gummikuler, tribune er satt opp på 9'r-banen, og fasilitetene på Strupe er klargjort til morgendagens kamp.

Bergersens tanker
Begge lagene er tippet i toppen av tabellen i hver sin divisjon, og begge lagene startet sesongen med 1-0 seire. Dette fører til stor optimisme i begge leire, og det er to spente lag som møtes til kamp i kveld.

Vi vet at Fredrikstad-folket er gode til å støtte sitt eget lag, og derfor håper jeg Haldenfolket våkner opp, og matcher FFK-supporterne på tribunen. Vi gleder oss til kampen, det blir en tøff motstander å bryne seg på for å ta steget inn til neste runde, men cup er cup, og vi skal gi alt for å få til en god kamp. Det er ikke mer enn drøye 2 uker siden vi møtte FFK i treningskamp på Fredrikstad Stadion og tapte 1-0, i en positiv kamp for vår del.

Det viser at det er fullt mulig å slå dem! Og husker jeg rett…så har vel Kvik Halden gjort det før!

God kamp, Kent Bergersen


 


0 Kommentar

Velkommen til cupkamp på Strupe onsdag 18.april!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Apr 2018

Onsdag 18.april kl 18.00 tar Kvik Halden FK i mot FFK til første runde i NM på Strupe kunstgress. I den forbindelse kan det bli noe økt press på trafikk i området, da vi håper mange tar turen for å se kampen!

Områder til parkering
På bildet er det markert av hvor det er parkering i forbindelse med cupkampen. Det vil være parkeringsvakter på alle steder for å påse at dette går greit. Folk bosatt i området oppfordres til å la bilen stå og gå ned til Strupe.

Annen praktisk info
Det vil være tre innganger for publikum, som skal se kampen. Billettene koster 100kr, og vi tar både Vipps og kort, i tillegg til kontanter. På området vil det være kiosk og mulighet da får både å få seg noe å spise og drikke.


Vi ønsker alle velkommen til kamp! Heia Kvik!


0 Kommentar

Hjem med 3 poeng i bagasjen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Apr 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget startet årets Norsk tipping lov å med å slå Skjetten på bortebane.

I en kamp preget av dueller mot et godt Skjetten lag var det haldensere som tilslutt trakk det lengste strået etter et nydelig langskudd av Sjømo Eriksson i det 76. spilleminutt.

Mer om kampen kommer...

KAMPFAKTA

1.serierunde

Skjetten-Kvik Halden FK  0-1 (0-0)

Tilskuere: 

ca. 50

Målscorer:

0-1 Marcus Sjømo Eriksson 76.min

Kvik Halden FK: Sødergren, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Slama; Durhuus(Suka Suka), Engebretsen, Sjømo Eriksson, Hasurdzic(Moberg), Berglund, Næsheim(Strømsborg)
0 Kommentar

SERIESTART!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Apr 2018

(foto: Halden arbeiderblad)

A-laget sparker i gang serien mot Skjetten på Skjetten kunstgress lørdag kl 1400. 

Hovedtrener Kent Bergersen gleder seg til seriestarten og kamp om poeng. 

Kenta dagen før dagen:

-Da er vi endelig klare for første seriekamp borte mot Skjetten

Det blir en tøff åpningskamp mot et lag som ble nr 4 i sin 3. div avdeling i fjor, og som har mål om å være med i toppen i år også.

Åpningskamper er alltid litt spesielle, det vil alltid ligge litt nerve der, og det blir ofte tette og jevne kamper uten det helt store spillet. Vi håper at vi skal klare å få kampen inn på våre premisser etter hvert, sånn at vi kan kontrollere den.

Vi føler oss veldig klare nå, som sagt tidligere har vi hatt en god forsesong med gode treninger og treningskamper. Vi har en sterk tropp som vi håper skal stå sterkt sammen å gjøre jobben sammen. Vi er 23 spillere nå i A-troppen, og ALLE er like viktige.

Kampene kommer tett nå i starten her, så det gjelder å henge med fra første spark på ballen. Skal vi være med i toppen av divisjonen, samt være med videre i cupen må vi levere opp mot vårt beste allerede nå de første ukene, mot tøffe motstandere.Det har vi god tro på at vi skal klare.

Vi gleder oss, sett i gang showet!!

Kent


0 Kommentar

Vellykket Kick-off i barnefotballen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Apr 2018

Mandag ettermiddag var det stor aktivitet her på Strupe, da det ble arrangert Kick-off i barnefotballen. Rundt 300 barn i alderen 5-6 år til 12 år var i aksjon, med A-lagsspillerne som populære trenere.

Stort engasjement
Selv om været og temperaturen ikke helt var på vår side, hadde det lite å si for engasjementet som var å se på Strupe i går. Det myldret av barn og unge, trenere/lagledere og foreldre. Klubben ønsket velkommen, for deretter at årgangene gikk til tildelte plasser sammen med sine faddere fra A-laget. Opplegget videre ble ledet av spillere fra A-laget, med hjelp fra årgangenes lagledere/trenere. Det ble både øvd på skudd, og det ble spilt småkamper.


Hyggelig avslutning
Ettermiddagen ble avsluttet med boller og saft til alle som deltok, noe som var veldig populært. Gutter og jenter født 2006 og 2007 hadde på forhånd blitt forberedt på at opplegget skulle avsluttes med kamp mot A-laget, på henholdsvis 9er og 11er banen. Her var det lite å si på engasjementet, og rundt var det en flott heiagjeng av barn fra de yngre årgangene.

Tusen takk til alle som deltok, og som gjorde at dette ble et vellykket arrangement! Tusen takk til A-laget som virkelig engasjerte seg i dette. Og lykke til med oppstart av sesongen 2018. Heia Kvik!
0 Kommentar

Vell gjennomført oppkjøring

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Apr 2018

A-lagets sesongoppkjøring ble rundet av med lørdagens seier over Follo FK, og nå rettes alt fokus inn mot lørdagens seriestart mot Skjetten FK. (Trykk på bilde på å se video)

Bred stall
Allerede tidlig i januar var majoriteten av spillerstallen på plass, noe som har bidratt positivt til bedre samhold i troppen. Samtidig er det større konkurranse om flere plasser enn på flere år, noe som bidrar til økt kvalitet på treningsfeltet. Om man regner med Sondre Sødergren og Adam Chendi som trente med klubben i fjor høst er det hele 11 nye spillere i årets a-stall. I tillegg til de to er følgende med i årets a-stall: David Paulmin, Argtim Shabani, Aleksander Nadolski, Samy Slama, Enal Hasurdzic, Holgar Durhuus, Mathias Engebretsen, Marcus Moberg, Ole Strømsborg.

Gode resultater
I løpet av vinteren har a-laget spilt 9 treningskamper, hvor resultatene har vært svært gode. Med 6 seire, 2 uavgjort og kun 1 tap er det ingen tvil om at laget allerede har opparbeidet en god vinnerkultur. Tapet kom mot Fredrikstad FK, mens det er spilt uavgjort mot Grebbestad og KFUM. Med andre ord er kampene som ikke har endt med seier spilt mot lag på høyere nivå. Sprint/Jeløy, Frigg, Kråkerøy,  FK Tønsberg, Drøbak/Frogn og Follo FK har alle blitt beseiret.

Serieåpning neste
Allerede i morgen serieåpner klubbens rekruttlag borte mot Lervik IF, mens a-laget starter sesongen borte mot Skjetten FK til lødag. Denne uken brukes til siste finpuss inn mot a-lagets serieåpning, hvor de siste taktiske planene gås gjennom på treningsfeltet. 


0 Kommentar

Seier i generalprøven

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Apr 2018

Årets siste treningskamp ble gjennomført på lørdag, da Follo ble beseiret 3-2 på Strupe Kunstgress. Foto: Halden Arbeiderblad

God oppkjøring
Klubbens a-lag har siden oppstarten i januar hatt en god oppkjøring, hvor spillergruppen tidlig ble satt. Dette har bidratt til at det hele veien har vært stor konkurranse om plassene på laget, noe som også har gjort at mange har fått mye spilletid i treningskampene. Kent Bergersen har følgende tanker om helgens seier over Follo;

"Det var en veldig fortjent seier, selv om den satt langt inne, seiersmålet kom først 4 minutter før slutt, men det var en matchvinnerscoring av høy klasse, Øystein Lundblad Næsheim demper en flott langspasning fra Argtim Shabani på høyre lår og klinker den i motsatt kryss med venstre fot, vakker scoring.

Vi starter kampen bra med et aggressivt høyt press, og skaper en veldig stor sjanse allerede før minuttet har gått, situasjonen etter blir Enal Hasurdzic felt uregelmessig inne i feltet og vi får straffe, den ekspederer Björn Berglund sikkert i mål. De neste 10 minuttene skaper vi 3 gode muligheter til uten at det forandrer målprotokollen. Etter en meget bra start får vi en kalddusj etter et unødvendig balltap og litt klønete forsvarsspill etter 12 minutter, og Haldengutten Seteklev kunne sette ballen i mål etter at han rundet av Sondre Sødergren og satte ballen i tomt bur.

Flere mål blir det ikke i 1. omgang. 2 omgang blir en omgang hvor vi har ballen hele tiden og skaper mange store sjanser, i det 65 minutt får vi betalt for høyt press, hvor Mathias Engebretsen vinner ballen og får spilt ballen til Björn Berglund som server Øystein Lundblad Næsheim for blank goal. Men det går ikke mer enn 5 minutter før vi slipper til Follo for lett til inne i vår egen boks, pang sa det og 2-2 var et faktum. Derfra og ut produserte vi flere store muligheter, og som skrevet tidligere var det veldig fortjent når seiersgoalen kom.

Det var en godkjent generalprøve, men vi har enda mer inne, vi slipper inn for enkle baklengsmål, og effektiviteten må bli bedre. Vi vinner sjansestatistikken 13-3, da bør seieren være mer komfortabel enn med ett mål. Vi skal også lette litt på treningene nå siste uka før seriepremieren, så vi får litt mer sprut i beina og overskudd.

Vi har hatt en god vinter med mange spillere på trening hele tiden, det gjør at vi bør være meget godt forberedt nå når sesongen starter. Fasiten etter 9 treningskamper er 6 seiere, 2 uavgjorte og ett tap, seirene har kommet mot 3-4 div lag, uavgjorte og tap mot lag fra nivået over oss.

Øvinga er slutt, nå starter alvoret, vi gleder oss, vi skal være med å kjempe om et opprykk!

Neste oppgave for gjengen vår nå er seriestart i 5 div mot Lervik på onsdag, før seriestart i 3 div mot Skjetten på lørsdag."0 Kommentar

Generalprøve mot Follo for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Apr 2018


(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget spiller sin siste treningskamp før alvoret tar til kommende uke. Motstander i lørdagens kamp på Strupe med avspark kl. 1300 er Follo.  Haldensere spiller sin niende kamp i oppkjøringen. Fasitten er  fem seiere, to uavgjorte kamper og bare ett tap mot FFK.

Kenta før kampen:

Da går en lang og tøff vinter med mye trening og treningskamper mot slutten, på lørdag er det generalprøven mot Follo..

Follo rykket ned fra 2. divisjon i fjor, og det var lenge spørsmål om klubben også ville eksistere i 2018. Heldigvis gikk det bra, og vi ønsker Follo velkommen til siste treningskamp før alvoret tar til.

Etter to tøffe bortekamper nå mot topp 2. divisjonsmotstand med mye jobbing med å forsvare oss, møter vi nå en motstand på vårt nivå igjen. Det betyr at vi må finne den rette balansen mellom det å angripe og forsvare oss. Vi ønsker å styre kampene selv, gjennom å ha ballen mye. Samtidig  ønsker vi raske gjenvinninger og høyt press når vi ikke har ballen. Jeg ønsker å se et lag som ivrer etter å angripe, men samtidig har bra balanse bakover.

Vi har en jevn og bra stall i år, og den kommer vi til å få brukt for. Vi har nå helt skade og sykdomsfri tropp, noe som er bra da det blir en travel periode fremover med mange kamper i serie både for 3. og 5. divisjonslaget i tillegg til cupkamp(er). Fra i morgen den 7. april til den 1. mai skal vi spille 9 kamper med de 2 lagene, det er vanvittig mye, men vi gleder oss!

For de som er glad i fotball og Kvik Halden så er det mye å glede seg til fremover.

Håper å se mange Kvikkesupportere på kampene fremover, det gir oss en ekstra piff som kan være avgjørende for å vinne kamper!!

Kent


0 Kommentar

Travel påske for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Apr 2018

(Foto: Halden arbeiderblad)

A-laget spilte i påsken to treningskamper mot to topplag fra 2.divisjon. Oppgjør mot FFK og KFUM endte med tap og uavgjort.

Kent oppsummerer kort:

Da er påsken unnagjort, Vi har virkelig fått de gjennomkjøringene vi ønsket oss med kamper mot to opprykkskandidater i 2 divisjon i FFK og KFUM.

Mot FFK skjærtorsdag tapte vi 1-0, og andre påskedag spilte vi 3-3 mot KFUM. To gode resultater mot meget gode 2. divisjonslag gjør at vi føler oss sterke nå når det kun gjenstår en treningskamp mot Follo førstkommende lørdag på Strupe kl 13.00. Serien starter lørdagen etter borte mot Skjetten.

Vi har hengt bra med i begge disse kampene. Litt underlegne har vi vært både i spillet og i sjanseprotokollen, men vi har fått testet oss skikkelig på hva vi står for defensivt. Struktur og arbeidsmoral har vært meget bra, og vi har også til tider vist god angrepsfotball.

Vi får meget gode referanser på hva som kreves dersom vi skal ta noen nye steg i riktig retning.

Nesten hele troppen har fått bra med spilletid gjennom disse to kampene og det er gledelig å se at vi har mer enn kun en første 11`er å spille på denne sesongen.

Ingen nye skader av alvorlig grad har kommet ila disse to kampene. Josef sliter litt med en overbelastet lyske i tillegg til noe småsykdom, men ikke verre enn at vi håper alt dette skal være i orden til seriestart.

Samy Slama er i fremgang når det gjelder sin hamstringskade, og har nå så vidt begynt å trene med ball igjen.

(foto: Halden Arbeiderblad)

Vi har i løpet av påsken fått signert oss en ny keeper i David Paulmin fra Canada. David kommer til oss fra Ottawa Fury i USL(nest øverste nivå). Han er 22 år gammel og besitter fransk pass noe som gjør det mulig for han å spille for oss på det nivået vi er på. Der gjenstår det kun å få overgangen godkjent av fotballforbundet. Med David på plass så er troppen satt.

Vi gleder oss til generalprøven mot Follo på lørdag, håper så mange som mulig tar turen opp til Strupe for å heie på gutta!

Kent

 


0 Kommentar

A-laget med tøff test mot FFK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mar 2018


Etter 1-1 mot Grebbestad i forrige treningskamp, er det FFK som er neste motstander for a-laget i treningskamp på Fredrikstad stadion, skjærtorsdag kl.1200.

Laget fra plankebyen må sies å være klar favoritt foran årets sesong til å ta steget tilbake til nest øverste nivå. De tre siste treningskampene for FFK har endt med seier mot Raufoss(4-0), uavgjort mot OBOS lag Mjøndalen(1-1) og nå sist sterk seier mot OBOS laget Ull/Kisa(2-0) vitner om at FFK er godt i rute foran årets sesong på nivå tre.

Kenta før kampen:

Skjærtorsdag kl 12.00 møter vi FFK på Fredrikstad Stadion.

Dette er en kamp vi gleder oss skikkelig til. Her møter vi et FFK lag som har levert gode resultater mot OBOS liga lag de seneste kampene, og vi kommer til å få brynt oss skikkelig!

Nå vil vi få et meget godt svar på hvor vi står akkurat for øyeblikket, drøye to uker før seriestart. Det er nesten to uker siden forrige kamp, og vi har brukt perioden til å trene bra og tøft. Det er en del tunge bein nå, men vi har bevisst kjørt på litt i det siste. Vi går inn i en lettere treningsperiode nå mot seriestart med flere kamper på kort tid. Allerede 2. påskedag har vi kamp i Oslo mot KFUM Oslo, og lørdagen etter, generalprøven på Strupe mot Follo. Vi starter som kjent serien med bortekamp mot Skjetten lørdag 14.april.

 Jeg håper de kampene nå neste drøye uken viser at vi står godt rustet, og at vi ser at vi har tatt steg ift der vi ønsker å være nå når kampene begynner å telle. Jeg forventer at vi skal klare å forsvare oss godt i de to neste kampene, og at vi også i deler av kampene skal klare å sette vår preg på det som foregår på banen mot så god motstand. 

Vi har nesten en skade og sykdomsfri tropp, bare vår nye franske venn Samy Slama som fortsatt er uaktuell med en hamstringstrekk. Vi håper han er klar igjen til seriestart.

For de av dere som ikke er på påskefjellet, så er det fine påsketurer til Fredrikstad på torsdag og en Oslotur andre påskedag. Vi håper at mange Kvike-venner støtter oss i to tøffe matcher mot topp PostNord motstander.

 

Kent


0 Kommentar

God påske

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mar 2018Kvik Halden FK ønsker alle en riktig god påske!

Det opplyses også om at kontoret på klubbhuset vil være stengt kommende uke, og vi er tilbake tirsdag 3.april. Eventuelle henvendelser kan gjøres på telefon eller via mail.0 Kommentar

Vi fortsetter samarbeidet med Halden Arbeiderblad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Mar 2018


I flere år har klubben hatt et meget godt samarbeid med Halden Arbeiderblad. Dette er vi glade for å kunne videreføre også i 2018!

Nytt for sesongen 2018 er at A-media, som Halden Arbeiderblad er en del av, har tegnet en avtale hvor de blant annet får rettigheter til å streame kampene i Norsk Tipping liga (3.divisjon). HA satser stort på streaming av Kvik Halden FK sine A-lags kamper denne sesongen, både hjemmekamper og bortekamper. I tillegg kommer de til å dekke mye mer av den lokale fotballen, noe som er svært gledelig for alle klubbene i byen. Mye spennende vil skje i løpet av sesongen 2018, og det gleder vi oss til.

Vi ønsker Halden Arbeiderblad lykke til med blant annet den økte satsingen på streaming denne sesongen, og ser fram i mot å fortsette det gode samarbeidet med byens lokalavis!


0 Kommentar

God oppslutning om klubbdommerkurs

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Mar 2018

I går ble det gjennomført klubbdommerkurs for spillere fra de eldste årgangene i ungdomsfotballen, som skal dømme kamper i barnefotballen denne sesongen.

God oppslutning
De som skal dømme kamper i barnefotballen må ha gjennomført klubbdommerkurs. Fra kretsen kom dommer Jan Frode Hanssen, og han holdt kurset for de spillerne som deltok. Kurset tok to timer, og var en innføring i retningslinjer og reglement for kamper i barnefotballen. Fra klubben deltok det spiller fra de eldste årgangene i ungdomsfotballen. Jenter 15/17 var representert med ca 10 stk, og fra Gutter 2002/2003 stilte det nærmere 30 stk. I tillegg var det 3 stk fra G2004. I første omgang skal klubbdommerne dekke kamper i 7er-fotballen. Dersom det er kapasitet for det vil disse dommerne også kunne brukes til å dømme 5er-kamper.


0 Kommentar

Rema 1000 Høvleriet - ny samarbeidspartner for 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2018

Vi er meget fornøyde med å ha tegnet samarbeidsavtale med Rema 1000 på Høvleriet! Klubben ønsker å knytte til seg gode samarbeidspartnere, og ny partner for neste år er altså  Rema1000-butikken på Høvleriet

Tusen takk for støtten, og vi håper på et godt samarbeid- noe alt ligger til rette for!


0 Kommentar

Invitasjon til del 3 av grasrottrenerkurset

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2018

Klubben har tidligere i år gjennomført del 1 og 2 av grasrottrenerkurset, og i april gjennomføres del 3.

Populært tiltak
At klubben gjennomfører grastis grasrottrenerkurs for alle trenerne i Halden har blitt tatt svært godt i mot. Tidligere i år har 16 personer deltatt på både del 1 og del 2 av kurset. Klubbens ambisjon er å gjennomføre alle de fire delene av kurset i løpet av 2018, og derfor står nå del 3 for tur i april.

Praktisk informasjon:
Kurset blir gjennomført på den «gamle» måten, da e-læringskurs ikke er ferdig utarbeidet fra NFF sin side. Kurset går over to søndager, og består av 12 timer. Det blir både teori og praksis begge dager. Derfor må huske å ta med seg klær til å være ute begge dager.

Informasjon
Dato: 8. og 15. april 2018.
Søndag 8.4: 10:00 – 16:00
Søndag 15.4: 10:00 – 16:00

Sted: Kvik Halden FK sitt klubbhus på Strupe
Thorsheimveien 10, 1782 Halden

Pris: GRATIS for trenere i Halden.
Mat: Det vil bli servert mat begge dagene.
Kaffe og vann vil være tilgjengelig alle dager

Kursleder: Haris Juklo – UEFA B-lisens; sportssjef og Lars Petter Brevig – UEFA B-lisens; barnefotballkoordinator og spillerutvikler 13-16 år

Påmelding: Påmelding gjøres til larspetter@kvikhalden.no

Frist for påmelding er 1. april 2018.

 

Minner igjen om at det er førstemann til mølla, hvor det maksimale antallet vi tar inn er 18!


0 Kommentar

1-1 mot Grebbestad for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2018


(Foto: Halden Arbeiderblad)

Lørdagens treningskamp for A-laget endte med uavgjort resultat mot det svenske divisjon 1 laget Grebbestad IF.

Laget fra andre siden av grensen er nyopprykket foran årets sesong til nivå tre i Sverige. En fartsfylt og til tider underholdende treningskamp hvor hjemmelaget hadde ballen klart mest, endte til slutt med 1-1. 

Kenta sin oppsummering:

For første gang i år måtte vi gå av banen uten seier. Det endte uavgjort 1-1 mot det svenske divisjon ett laget Grebbestad IF. Vi fikk den kampen vi ønsket oss i dag. Det ble en jevn og fin kamp hvor vi fikk utfordret oss på en del ting vi ikke har fått gjort i de seneste kampene.

Jeg tror nivået i denne kampen ligger på det man må opp på for å være i toppen i vår avdeling. Muligens må vi opp enda et hakk for å være sikre på å være med å kjempe om et opprykk.

Vi tar tak i kampen fra start av og får en fin innledning med et klart spilleovertak. Det fører til at vi kommer til en del nesten muligheter, som ender opp i en del cornere. Kampens første store sjanse har vi etter en corner der ballen blir klarert på streken.

Vi får oss en liten kalddusj når bortelaget scorer på sin første sjanse etter dårlig klareringsspill i egen boks. Dette var eneste muligheten Grebbestad hadde i første omgang bortsett fra et langskudd som Sondre Sødergren hadde god kontroll på.

Vi fortsetter å styre kampen ut omgangen og får en fortjent utligning rett før pause med et flott skudd fra Josef Myhren Bouchleh etter ettertrykk fra en dødball.

Andre omgang starter med at vi får en kjempesjanse ved Øystein Lundblad Næsheim etter fint spill på vår høyre side. Resten av omgangen blir en forholdsvis jevnspilt affære med et par muligheter til begge lagene.

Alt i alt var kanskje vi det førende laget, men uavgjort i dag gir en fair bilde av kampforløpet.

Jeg er bra fornøyd med gjennomføringen mot det beste laget vi har møtt så langt i oppkjøringen. Vi har bra spillstyrke i laget og har mange fine angrep, samtidig er vi gode i forsvarsarbeidet vårt, både i etablert og når vi blir kontret på. Vi slipper til motstanderen veldig lite foran vårt eget mål.

Vi gjorde 5 bytter utover i andre omgang uten at vi ble svekket av den grunn, noe som lover bra for fortsettelsen.

Neste oppgave er  på Skjærtorsdag mot FFK på Fredrikstad Stadion kl 12.00. Det er en kamp vi gleder oss veldig til.

Kent0 Kommentar

A-laget møter Grebbestad IF

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2018


A-laget møter Grebbestad IF til årets sjette treningskamp på Strupe kunstgress lørdag kl. 1300.

Kenta før kampen:

Dagene går, og helgene kommer raskt. Det nærmer seg seriestart den 14. april. Vi har fire kampen igjen før alvoret tar til mot Skjetten på bortebane. Lørdagens motstander er det svenske laget Grebbestad IF, som spiller på nivået høyere enn oss etter opprykk til svensk divisjon ett i fjor.

Jeg skal innrømme at jeg ikke vet så mye om dette laget, men føler meg ganske sikker på at vi møter et lag som er sterkere enn det vi har møtt i det siste.

Vi trenger å møte en motstander nå som utfordrer oss litt på en annen måte enn de seneste motstanderne. De par-tre siste treningskampene har vært veldig like. Vi har hatt mye ball og spilt mye mot etablert forsvar. Det har ført til at vi ikke har blitt satt ordentlig på prøve defensivt.. Jeg håper at morgendagens motstander vil sette oss litt mer under press slik at vi får testet oss ordentlig der.

Vi har hatt en ny god uke der vi har fått trent bra under gode forhold. Vi har også fått spilt en kamp mot TTIF med de spillerne som ikke startet forrige helgs A kamp. Den endte med en sterk 5-1 seier, noe som viser at vi har en sterk tropp for øyeblikket. Troppen er også skadefri.  Argtim Shabani er tilbake etter sitt skadeopphold og spilte en time mot TTIF på tirsdag.

Eneste uaktuelle til denne kampen er Ole Strømsborg som er borte på reise.

Vi ønsker Grebbestad velkommen til Strupe., kampstart 1300. 

Kent

Få med dere NM kvalik for Jenter 17 rett etter A-kampen på lørdag, i tillegg møter juniorlaget vårt, Kråkerøy sitt jr. lag på søndag kl 1500.


0 Kommentar

Uranik Seferi i gang med landelssamling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2018

Uranik Seferi ble nok en gang tatt ut til landelssamling i regi av NFF, og i går ettermiddag startet samlingen i Østfoldhallen.

Tøff konkurranse
Uranik er en av 25 spillere som er tatt ut fra den sørlige landsdelen. Den sørlige landsdelen består av Buskerud, Agder, Telemark, Vestfold, Oslo, Akershus, Indre Østland og Østfold. I tillegg er det samme antall spillere fra den nordlige landsdelen. Det er dermed svært tøff konkurranse om plassene for å komme med på samlingen.

Profesjonelt opplegg
Landsdelsamlingen har base på Quality Hotel i Sarpsborg, hvor spillerne blant annet gjennomfører videoanalysemøter. Spillerne reiser felles med buss til Østfoldhallen, der samtlige treninger og kamper gjennomføres. Samlingen består for Uranik sin del av 2 treninger og 2 kamper. 

Siste samling før landslag 
Landsdelsamlingen er den siste samlingen i regi av NFF, før G15 landslaget startes opp i april-måned. I den forbindelse er det siste sjanse til å vise seg frem for landslagstrenere i forhold til et uttak. 

Klubben er stolt og glad på Uranik sine vegne, og ønsker han lykke til videre på samlingen.


0 Kommentar

Vellykket frokostmøte for klubbens samarbeidspartnere

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2018


Kvik Halden FK arrangerte i dag frokostmøte for våre samarbeidspartnere, hvor det ble servert frokost kl 08.00 på klubbhuset her på Strupe. Videre ble det informert om arbeidet i klubbens barne- og ungdomsavdeling, samt litt om sesongen 2018 for A-laget.

Mye spennende skjer i klubben
Daglig leder ønsket alle velkommen før hun ga ordet videre til barnefotballutvikler og spillerutvikler Lars Petter Brevig. Han ga en god gjennomgang av det arbeidet som gjøres i barne- og ungsdomsavdelingen, blant annet gjennom grasrottrenerutdanning, innføring av skoleringsplan og arbeid med å redigere klubbens sportsplan.  Deretter tok A-lagstrener Kent Bergersen over ordet. Årets spillerstall på A-laget ble gått igjennom, og han fortalte litt om hvordan spillergruppen fungerer, treningshverdagen og den sportslige oppkjøringen fram mot ny sesong. Årets målsetning er klar, vi vil rykke opp i 2018. Kent Bergersen svarte på gode spørsmål underveis, og kunne fortelle om en spillergruppe som er mer sammensveiset og har en bedre treningskultur enn slik det var i fjor. Dette er et godt utgangspunkt for å lykkes med årets målsetting.

Vi vil opp
Avslutningsvis tok daglig leder ordet og informerte om kampanjen klubben har startet, "Vi vil opp". Her fris det til medlemmer av klubben, Haldens befolkning og næringsliv om å engasjere seg. Forhåpentlig vis kan denne kampanjen være med på å sterke A-laget ytterligere, slik at det blir en spennende sesong med mål om opprykk. På denne måten håper vi at flere også vil ta turen til Halden stadion og følge a-lagets hjemmekamper der.

Tusen takk til de som deltok på frokostmøtet!0 Kommentar

Remmen Cup 2018 over for i år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2018

Årets Remmen Cup ble gjennomført 10.-11.mars. Lag fra både lokale og eksterne klubber var i aksjon denne helgen. I alt 101 kamper ble gjennomført, og innsatsen på banene var det lite å si på.

Innholdsrik fotballhelg på Remmen
Inne i Remmenhallen startet helgen med kamper fra kl 9 på lørdags morgen. Før den tid hadde dugnadsgjengen allerede vært på plass en stund for å klargjøre og legge til rette for at cupopplevelsen skulle være så god som mulig for alle deltakere og tilreisende publikummere. Foreldre på årganger i klubben stilte opp som blant annet kioskvakter og brannvakter. Det var stor aktivitet inne i hallen og i gangen på utsiden. Spesielt populært blant ungene var lykkehjulet og fotballspill. I alt var det påmeldt 56 lag til cupen, og 101 kamper ble gjennomført i løpet av helgen.

Stor dugnadsinnsats
For å få gjennomført dette arrangementet, er det behov for å dekke opp et stort antall dugnadstimer. Mange poster skal fylles som for eksempel brannvakter, kioskvakter, sekretariat og dommere. I forkant og under cupen har en arrangementsgruppe vært i full sving med forberedelser og oppgaver av ulik art, noe som var med på å gjøre at cupen "gikk på skinner". Tusen takk til alle som stilte opp denne helgen, både av foreldre og spillere i klubben(dommere). En ekstra takk til arrangementsgruppe, for en innsats!

Her er et lite utklipp fra helgen:0 Kommentar

4-0 seier for A-laget mot Drøbak

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mar 2018


A-laget med ny seier i femte treningskamp på rad. Gjestene fra "Badebyen" hadde lite å stille opp med.

Haldensere slet med uttellingen noe som bidro til at det "bare" ble en 4-0 seier.

Kenta oppsummerer kampen:

Vi gjennomfører en god kamp i dag mot Drøbak/Frogn og vinner  4-0 etter 2-0 til pause. 

Målscorere er Mathias Engebretsen, Bjørn Berglund, Øystein Lundblad Næsheim og superinnbytter Ole Strømsborg som med sitt harde skudd stang-stang inn, lagde bulker i begge stolpene!

Undertegnede teller 14-15 store målsjanser totalt, mot ingen for DFI. Det sier litt om kampbildet i denne kampen. Skal man være kritisk til noe i dag , så er det ineffektiviteten foran mål! 

Det skal sies at DFI spilte den siste timen med en mann mindre etter en utvisning som bakerste mann.

Vi fortsetter der vi har vært i det siste med å kontrollere kamper med et godt grunnspill og et aggressivt og høyt press. Gledelig denne gangen er at vi holder nullen for første gang i år!

Vi bygger selvtillit for hver uke som går, men vi må holde beina godt plantet på jorda. Vi kommer til å møte tøffere motstand i de neste treningskampene og ikke minst når serien tar til.

Neste helg er det det svenske laget Grebbestad som står på den andre banehalvdelen, vi ser frem imot ny kamp til helga.

 

Kent
0 Kommentar

A-laget tar imot Drøbak Frogn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2018

Haldensere spiller årets femte treningskamp mot divisjonskollega fra "Badebyen" med avspark kl. 1200, lørdag 10.mars på Strupe kunstgress.

Kenta før kampen:

Det er klart for den femte treningskamp for året, denne gangen mot Drøbak/Frogn.

Våren lar vente på seg. Været har vært en utfordring også denne uken, men banemannskapene har stått på hele uka og gjort en god jobb sånn at vi har fått gjennomført alle øktene vi skulle.

Vi har jobbet videre med det samme vi har gjort tidligere i vinter. Aggressivt forsvarsspill og offensiv samhandling med tempo. 

Denne uken fikk vi også spilt en kamp mot Berg IL for de som ikke startet forrige A kamp. Der ble det seier 8-3 etter en bra første omgang, og mindre bra andre omgang. Dette er viktige kamper for de som ikke får like mye spilletid på A laget. Det å få kjenne på å spille 90 minutter er viktig!

Troppen ser frisk og rask ut, og det er kun Argtim Shabani og Ole Strømsborg som er uaktuelle for kamp i helgen, henholdsvis pga av trøblete rygg og jobb.

Vi gleder oss til kamp, og møtene med Drøbak er alltid tøffe og fartsfylte.

Vi ønsker DFI velkommen til Strupe.

Kent0 Kommentar

Full fart hele helgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2018

En helg full av fotball står for døren. Klubben arrangerer Remmen Cup lørdag og søndag. I tillegg er det full aktivitet på Strupe og lag som har kamper på bortebane.

Remmen Cup
Lørdag og søndag arrangeres den tradisjonsrike Remmen Cup. I år er det i underkant av 60 lag påmeldt, mange av disse er lag fra Kvik gutter og jenter født 2008-2011. Mange dugnadstimer skal dekkes opp av foreldre og andre frivillige. Spillere fra klubbens eldste årganger og A-laget stiller som dommere. Alt ligger til rette for en flott turnering i helgen. Tusen takk til alle som legger ned mange timer her, både som forberedelse til arrangementet og under selve cupen!

Strupe
Fotballørdagen innledes med at A-laget tar i mot Drøbak Frogn til treningskamp kl 12. Da er det duket for nok et godt oppgjør mellom disse to lagene, som møttes til seriekamper i fjorårssesongen. Junior tar imot Oppsal til treningskamp kl 15. På 9er banen blir det et lokaloppgjør når G05 bredde tar imot TTIf 2 til kamp kl 14.
Søndag arrangerer G04 fotballdag på Strupe. Her blir det avholdt kamper fra kl kl 10 til kl 16, både på 9er og 11er banen. Lag fra Drøbak, Kråkerøy og Begby vil være med og sørge for at Kvik møter god motstand.

Kiosken er oppe begge dager, og vi håper mange vil ta turen til Strupe denne helgen!

Bortekamper
Det er ikke bare her på Strupe at lag fra klubben skal i aksjon. J16 skal spille bortekamp i NM på lørdag mot SFK kl 12. G05 tar turen inn til Fredrikstad for å spille to kamper mot bylaget/sonaleget til FFK på søndag. Bredde 1 laget spiller kl 12.00, og KM laget spiller kl 13.30.   I tillegg er det fikset slik at også G06 laget vårt får spille mot FFK kl 16.00. Alle kampene går på Fredrikstad stadion, noe som helt sikkert blir moro for alle spillerne våre.  

Vi ønsker alle spillere, trenere og lagledere lykke til i helgen! Heia Kvik!


0 Kommentar

Vel gjennomført årsmøte i klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2018


Torsdag 8.mars ble årsmøtet avholdt på klubbhuset. Både den formelle delen av møtet og utdeling av hedersutmerkelser ble godt gjennomført.

Dagsorden
Til sammen 25 stk hadde tok turen til klubbhuset i går kveld. Bent Skogli ble valgt som dirigent, og loset forsamlingen gjennom dagsorden. Før selve årsmøtet satte i gang, ble det i tradisjon tro delt ut Ole Karlsens Pokal. Sportssjef Haris Juklo stod for utdelingen, og i år gikk den til Uranik Seferi.


Nytt styre
Siste punkt på den formelle agendaen var valg til styret. Petter Hermstad og Jan-Erik Markgren gikk ut, sistnevnte etter utallige år i styret. Meget gledelig er det at det ble valgt inn en ungdomsrepresentant i Emil Ryland.

Styret for 2018:

Bjørn Brevig, styreleder
Knut Waldahl Eriksen, nestleder (Nyvalgt)
Per Gunnar Halvorsen, styremedlem
Vibeke Strand, styremedlem
Karin Oraug, styremedlem
John Erik Eriksen, styremedlem
Emil Ryland, styremedlem (Nyvalgt)
Per-Herman Puck, styremedlem (Nyvalgt)

Utmerkelser
Etter at den formelle delen av årsmøtet var ferdig, ble det delt ut velfortjente utmerkelser. "Årets medlem" ble tildelt Hartvig Stavem. Han gjør en fremdragende jobb for klubben, både gjennom dugnadsarbeid på klubbhuset, brakkebygget og ellers på anlegget her på Strupe. I tillegg stiller han alltid opp som vakt og hjelpemannskap på stadion under hjemmekamper.


Andre utmerkelser som ble delt ut var:
Fortjenestemerke: Hartvig Stavem, Yngvar Seteklev, Arild Hansen
Gullmerke: Bjørn Brevig

Gratulerer til alle som fikk velfortjente utmerkelser!0 Kommentar

GG Gruppen AS er med og sponser Remmen Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2018


Den tradisjonsrike Remmen Cup går av stabelen i Remmenhallen 10.-11.mars, og i år er GG Gruppen AS også med og sponser cupen. 
Vi gleder oss til helgen, hvor nærmere 60 lag bestående av jenter og gutter i alderen 7 til 10 år skal skal delta! Tusen takk for bidraget!


0 Kommentar

Rema 1000 Brødløs er med som ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2018Vi er meget fornøyde med å ha tegnet samarbeidsavtale med Rema 1000 på Brødløs! Klubben ønsker å knytte til seg gode samarbeidspartnere, og ny partner for neste år er altså den lokale Rema1000-butikken på Brødløs.

Vi håper på et godt samarbeid, noe alt ligger til rette for!


0 Kommentar

Årsmøtedokumenter er gjort tilgjengelige

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2018

Årsmøtedokumenter er gjort tilgjengelige, og det er nå mulig for medlemmer å se disse dokumentene på klubbhuset.


0 Kommentar

3-1 sier for A-laget over Tønsberg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mar 2018


(Foto: Atle W. Larsen, HA)

A-laget tok sin fjerde seier av fire mulige i lørdagens treningskamp mot FK Tønsberg på Strupe kunstgress.

Kenta om kampen:

"Seiersrekken fortsetter etter at FK Tønsberg ble slått 3-1 lørdag formiddag etter at det sto 2-0 til pause.

Hittil i vinter har det vært andre omgangene våre som har vært de beste, men denne gangen ble det motsatt. Første omgang var stort sett bra, vi styrer kampen mot en lavtliggende motstander som gjør det vanskelig for oss å skape så mye sjanser. Vi maler på og spiller et ganske bra varierende angrepsspill, men hvor vi sliter litt på siste 1/3 av banen. Vi får allikevel to 2 kjappe scoringer av Bjørn Berglund etter litt over halvtimen. Tønsberg kom på noen småfarlige kontringer, men vi fikk ryddet opp i det, før det førte til noen målsjanser.

Spillet i andre omgang fortsetter med at vi har mye ball og vi scorer mål tidlig i omgangen når Øystein Lundblad Næsheim stjeler ballen fra en forsvarer og scorer sikkert.

Etter dette faller intensiteten og kvaliteten på det vi gjør resten av kampen.. Vi kontrollerer fortsatt kampen og Tønsberg skaper ingenting, men vi mister veldig tempo og presisjon i det vi foretar oss med ball. Det fører til at rytmen i angrepsspillet er fraværerende.

Vi lar hele troppen få spilletid i denne kampen. Det fører til at det blir en del bytter utover i andre omgang, som gjør at det blir litt uryddig. Tønsberg får sine to sjanser i kampen, hvorav den første går i mål etter at vi har "sikk sakk" linje i forsvar. Bortelaget scorer alene med Sondre Sødergren i vårt mål.

For å oppsummere så er vi selvsagt fornøyd med at vi vinner vår fjerde kamp på rad. Vi er ok fornøyd med første omgang, men vi hadde forventet å holde kvaliteten oppe også i andre omgang, noe vi ikke klarte. Årsaken vet jeg ikke nå.

Vi scorer fortsatt bra med mål, og våre to toppscorere fra fjoråret vet fortsatt hvor målet står. Vi hadde som målsetting i denne kampen å holde nullen bakover, men det røyk på slutten. For å se det positive så er det bra at vi ikke slipper Tønsberg til mange store  sjanser.

Vi tar på ei ny uke med mål om forbedre oss enda mer i mange faser av spillet, og skal være klare når Drøbak/Frogn kommer til Strupe på lørdag med kick off 12.00".

 

Kent


0 Kommentar

Tønsberg FK neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2018


A-laget møter Tønsberg FK lørdag kl 1300 på Strupe kunstgress.

Kenta`s tanker før kampen:

Klart for ny treningskamp på Strupe kl 13.00 mot Tønsberg på lørdag. Tønsberg ble nr 4 i sin avdeling i 3 div i fjor, og satser på å forbedre den tabellposisjonen i år, så vi vil få en ny god test på hvor vi står pr i dag.

Vi skal fortsette å jobbe med det vi har brukt tiden på frem til nå, vi ønsker å se en defensiv trygghet, unngå enkle balltap i farlige posisjoner som ofte skaper målsjanser til motstanderen, det er sånn sjansene og målene til motstanderen som oftest kommer. Vi har til gode å holde nullen bakover hittil i vinter, og det blir en målsetning nå! Videre skal vi videreutvikle vårt eget offensive spill, vi har enda ikke kommet opp i den kvaliteten vi ønsker på det etablerte angrepsspillet, og kontringsspillet kan også bli bedre.  

Vi har hatt en kald uke bak oss,  men fått gjennomført gode fotballøkter mandag, torsdag og fredag, tirsdag var såpass kald at vi valgte å kjøre en fysisk økt inne med crossfit. Vi har nesten helt sykdoms og skadefri tropp, når dette skrives er det bare Argtim Shabani som er uaktuell til kamp på lørdag med en trøblete rygg.

Vi ser frem til kampen, og håper å fortsette utviklingen og de gode resultatene vi har hatt denne vinteren. Gledelig var det også å se at det var folk rundt banen sist helg, vi håper også noen tar turen denne helga for å følge oss.

Vi ønsker Tønsberg velkommen til kamp!

Kent0 Kommentar

GRASROTANDELEN ØKER FRA 5 TIL 7%!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2018

Grasrotandelen fra Norsk Tipping øker, og det er en fantastisk måte å støtte Kvik Halden FK på. Best av alt er at den ikke påvirker verken innsatsen, premien eller vinnersjansen din! 

Fra 5 til 7%
Grasrotandelen vokser år for år etter hvert som stadig flere, både foreninger og spillere, oppdager de mulighetene ordningen gir. Økningen fra 2016 er på 7 millioner kroner, og over 30.000 lag og foreninger kan nå motta støtte gjennom Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7% av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, uten at det påvirker hverken innsats, premie eller at vinnersjanse reduseres.

Takk for støtten!
I 2017 mottok Kvik Halden FK ca 180.000 kr fordelt på 415 spillere gjennom grasrotandelen. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tipping sine spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Vi vil takke alle de som har bidratt og håper på at enda flere vil være med videre og støtte klubben!


Er du ikke grasrotgiver?
Da kan du bli en viktig støttespiller til Kvik Halden FK på en av følgende måter:   

- Hos kommisjonæren

- Mobilspill

- Norsk Tipping sine nettsider

- SMS, send Grasrotandelen 837623502 til 2020


0 Kommentar

Innkalling til møte for vakter og hjelpemannskap til stadion sesongen 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2018

Klubben innkaller alle som ønsker å stille som vakter og hjelpemannskap på stadion sesongen 2018 til møte på klubbhuset onsdag 14.mars kl 18.00. Velkommen!


0 Kommentar

Kampoppsett Remmen Cup 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2018Kampoppsettet for Remmen Cup 10. - 11. mars 2018 er nå klart!

Dette er linken til kampoppsett:
https://www.profixio.com/matches/remmen-cup-2018

Kampoppsettet finner du også i appen til Profixio. Søk etter Profixio i Google Play eller AppStore.


0 Kommentar

Skryt fra kretsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2018


Østfold Fotballkrets har den siste tiden skrytt av klubbens arbeid rettet mot barne- og ungdomsavdelingen.

Gjennomfører grasrottrenerkurs

Senest på tirsdag startet klubben opp gjennomføringen av del 2 av grasrottrenerkurset. Tidligere i år ble del 1 gjennomført, og del 3 og 4 gjennomføres senere i år. Østfold Fotballkrets var representert på oppstartssamlingen av del 2, og var uttrykte stor glede over arbeidet klubben legger i kursing av barnefotball trenere i byen. 

"Det at Kvik Halden kjører kurs og inviterer med fra andre klubber, gjør at flere kan delta på kurs. Det er ikke alle som kan være med på felles kurs i Østfoldhallen, og det at man får kurs i nærområdet som i tillegg er gratis er til stor hjelp for trenerutviklingen i byen, sier Knut Hov Malkenes, som er svært fornøyd med jobben Kvik Halden gjør i Halden," til fotball.no.

Foredrag på kretsens fagsamling i sportslig ledelse
I tillegg til kursing av barnefotball-trenere er kretsen svært fornøyd med at klubben i stor grad fokuserer på barne- og ungdomsavdelingen. I forbindelse med kretsens gjennomføring av fagsamling i sportslig ledelse den 17. mars er klubben spurt om å holde et foredrag om hvordan klubben jobber spesifikt i barne- og ungdomsavdelingen. 

I den forbindelse vil Lars Petter Brevig (barnefotball- og spillerutvikler) og Haris Juklo (sportssjef) reise til Quality Hotell primært for å snakke om klubbens skoleringsplan. Som tidligere skrevet er skoleringsplan introdusert for barnefotballen tidligere i år, og flere årganger har allerede tatt i bruk deler av innholdet. I tillegg jobbes det på for å få ferdigstilt en ny versjon av klubben sportsplan til den aktuelle samlingen.


0 Kommentar

2-1 seier over Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Feb 2018


(foto: Tom Minge Nilsen, HA)

A-laget vant fortjent 2-1 over avdelingskollega Kråkerøy på Strupe kunstgress lørdag ettermiddag.


Jevnt

Haldensere kom best i gang i en jevnspilt førsteomgang. Marcus Moberg kunne og burde sendt hjemmelaget i ledelse allerede etter seks spilte minutter når han ble spilt alene gjennom. Moberg var lite egoistisk og spilte frem Næsheim som var offsideplassert i følge linjemannen.

En jevn omgang hvor begge lag hadde få sjanser, der hjemmelaget hadde veldig mange cornere som ikke førte til noe som helst.

Kråkerøy sin største sjanse hadde Blystad når han ble spilt skrått gjennom, men avslutningen hadde Sødergren i hjemmelagets mål bra kontroll på.

Hjemmelaget styrte

Andre omgang begynte på best mulig måte for haldensere. En fin kombinasjon mellom Berglund og Næsheim endte med at Næsheim sendte hjemmelaget i 1-0 ledelse.

Bare minutter senere var vi like langt. Et balltap på eget banehalvdel endte med at Bystad ble spilt gjennom. Alene med Sødergren var Blystad sikker som banken og satt utligningen for bortelaget. Kråkerøy hadde en sjanse til i forkant av målet hvor Blystad prøvde å chippe ballen over Sødergren, men hjemmelagets keeper var med på notene.

Derfra og ut var det mer eller mindre et lag på banen. Kråkerøy hadde nok med å forsvare seg og det var sjeldent at bortelaget hadde mer enn et par trekk i laget før ballen havnet tilbake hos haldensere.

Vi noterte noen sjanser for hjemmelaget, men det var ikke før helt mot slutten at haldensere fikk uttelling. Berglund spilte fint frem Strømsborg som på meget avslappet måte satt ballen i mål til. 2-1 som også ble sluttresultat. 


Kenta sine oppsummering av kampen:

"3 kamper i vinter, 3 seire! Vi er opptatt av å bygge vinnerkultur, da må man vinne kamper på mange forskjellige måter .Det har vi gjort så langt i vinter.

Det som har kjennetegnet oss hittil  i vinter er at vi har sett sterke ut i 2 omgangene, Jeg mener at det vitner om to ting, at vi er i god rute fysisk, pluss at vi har en mye jevnere tropp enn vi hadde i fjor.

I alle de 3 kampene vi har spilt til nå, har de som har kommet inn i kampene vært med på å avgjøre kampene til vår fordel..dette lover godt!

Kampen mot Kråkerøy idag var en fin gjennomkjøring.
Kråkerøy var godt organisert defensivt, og var tidvis farlig på kontringer med fjorårets Kvik spiller Herman Blystad, som også scoret deres mål.

Vi kontrollerer kampen godt i 1 omg uten å skape veldig mange sjanser.

2 omg velger vi å  endre litt på planen med å presse høyere. Det gjør at vi ofte vinner ballen i gunstige posisjoner, og skaper med det flere sjanser. Vi vinner kampen veldig fortjent tilslutt etter at Ole Strømsborg setter inn seiersgoalen 6 min før slutt.

Veldig fornøyd m gjennomføringen av kampen og innsatsen til alle mann!

Neste motstander er Tønsberg på Strupe neste lørdag. kl 1300.

Vi gleder oss allerede."


0 Kommentar

"Vi vil opp!"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Feb 2018

I år er det 100 år siden klubbens vant Cupen, og vi ønsker at dette blir året hvor VI tar steget tilbake til toppfotballen.

For å styrke våre muligheter til et opprykk håper vi at DU kan være med å bidra ved å kjøpe andeler! Ditt bidrag er viktig for å styrke vår a-lagssatsning.

Vi blir veldig glade om dere bidrar både med andeler og deling av dette bilde i sosiale medier.

Oppdatering over totalsummen som har kommet inn vil komme fortløpende på klubbens hjemmeside.


0 Kommentar

A-laget møter Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Feb 2018


(foto: Demokraten)

A-laget tar i mot avdelingskollega Kråkerøy til lørdagens treningskamp på Strupe kunstgress med avspark kl. 1300.

Utfordrende

Haldensere har hatt noen spolerte treningsuker siden den forrige kampen mot Frigg(4-2 seier, ref: http://www.kvikhalden.no/blog/...) En del småskavanker og sykdom i tillegg til at kong vinter for alvor har kommet til Halden,har ført til litt varierende treningsuker.. Banemannskapet har jobbet hardt for å optimalisere treningsforholdene og banen er strøken foran lørdagens oppgjør mot avdelingskollega fra "øya"

Varrierende Kråkerøy

Kråkerøy på sin side har allerede rukket å spille fem treningskamper. De har vunnet mot Follo, spilt uavgjort mot Lyn og Sprint, mens FFK og Skedsmo kom seirende ut av bataljene mot laget fra øya.

Laget blir i år ledet av Jan Tore Ophaug sammen med kjent ringrev Joacim Jonsson og har blant annet fått inn solide forsterkninger i Ole Heieren Hansen og Herman Blystad foran årets sesong.

Selv om Kråkerøy holder noenlunde lav profil foran årets sesong, vil det være overraskende om ikke laget fra "øya"  blander seg inn i tetstriden i avdeling 2 i Norsk Tipping-ligaen. Det er med andre ord et sterkt lag som entrer Strupe kunstgress til årets tredje treningskamp for haldensere.

Kenta sine tanker før kampen:

-Da er d klart for første treningskampen på Strupe denne vinteren.

Det er 2 uker siden forrige kamp, og vi har brukt tiden til å fortsette å jobbe med det fysiske, og det relasjonelle både defensivt og offensivt.

Perioden har dog bydd på litt utfordringer både når det gjelder vær og baneforhold, og skader og sykdom, men banen er i tipp topp stand til dagens kamp..og vi har en bredere stall denne sesongen enn vi hadde ifjor, så vi kommer også til å stille med et sterkt lag/tropp til dagens kamp, selvom vi mangler Eirik, Enal, Peder, Samy og Suka av forskjellige årsaker.

Vi håper vi ser en utvikling i det vi jobber med, og satser på å vinne vår tredje kamp for året!

Dette er også en anledning for haldensere til å komme å se om laget er i rute frem mot seriestart!

God kamp!


Vi håper å se deg på Strupe kunstgress i morgen kl. 1300!

Kiosken er åpen.


0 Kommentar

Kvikedrakter til Malawi

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Feb 2018

I høst fikk Kvik Halden FK en forespørsel fra noen studenter på lærerutdanningen på Høgskolen i Østfold om vi hadde noen gamle drakter som ikke var i bruk lengre. Draktene skulle være med til barn og unge i Malawi, og selvfølgelig ville vi bidra med det!

En god sak
Det var ikke vanskelig å si ja til forespørselen som kom fra studentene ved Høgskolen i Østfold i høst. Vi fikk sendt med flere drakter til dette gode formålet. Veldig moro var det i dag å få mail med bilder fra Malawi. Lengre ned i saken kan dere lese litt om turen skrevet av Julie Mysen, en av studentene som deltok på turen. Takk for at vi fikk muligheten til være med dette! Og gratulerer til studentene ved Høgskolen i Østfold med fantastisk innsats for barn og unge i Malawi!


Praksis i Lilongwe, Malawi
"13 lærerstudenter som går 2. året på Høgskolen i Østfold, avd. Halden, dro i januar til Malawi i Afrika. Hvert år sender skolen studenter som gjennomfører 5 praksisuker i hovedstaden til Malawi, Lilongwe. Her undervises det i de fleste fagene de har, med unntak av chichewa, som er språket deres. All undervisning foregår på engelsk fra 5. klasse av, og studentene var på 7. trinn på to ulike skoler. Malawi har ca 18 millioner innbyggere og er et av verdens fattigste land. Det var ca 4000 elever på skolene, og det var 120-160 elever i hvert klasserom.
Forut for reisen ble det gjennomført en innsamlingsaksjon for utstyr og penger. Dette gikk til å gi bort klær, skoleutstyr og ikke minst bygging av to nye shelter, som er tilbygg brukt som klasserom. Barna har ikke mye, men svært mange har heldigvis muligheten til å gå på skolen, noe som de virkelig setter pris på. I tillegg til å undervise på skolene bruker studentene årlig å arrangere en fotballturnering med flere skoler. Dette er for de heldige utvalgte det store høydepunktet med besøket av de norske studentene. Mange fotballkamper ble spilt, man heiet på hverandre, og ikke minst var gledesfaktoren stor da alle lagene fikk beholde draktene de spilte i! Det er gledelig å se at norske fotball- og håndballdrakter som ikke brukes hjemme lengre, kan komme til nytte og glede for andre. Det hadde vært supert om enda flere drakter kunne blitt gjenbrukt på denne måten. Tusen takk til klubbene som har støttet oss.  Takk til Kvik Halden, for idrettsglede!"

For å lese mer om dette, se bloggen fra reisen her: http ://malawi2018.blogg.no/ 


0 Kommentar

Vel gjennomført curlingturnering for sponsorer

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2018

Lørdag var det igjen klart for årets curlingsturnering for sponsorer. I alt 14 lag deltok, og det var Halden Arbeiderblad som gikk seirende ut av turneringen.

God oppslutning
Klubbens sponsorer var invitert til å stille med lag til turneringen. Samtidig som sponsorene stilte med lag var de pliktige til å ha en av klubbens a-lagsspillere eller a-lagstrenere på sitt lag, slik at de fikk muligheten til å bli bedre kjent med klubbens a-lag. Totalt inneholdt turneringen 14 lag, hvorav 12 av lagene var fra ulike sponsorer og et lag fra klubbens FFO. Det siste laget ble fylt opp av a-lagsspillere. Halden Curlingklubb bistod med glimrende instruktører som var tilstede under hele turneringen, noe som var med på å gjøre dette til en positiv opplevelse for de som deltok. Det ble gjennomført i alt 35 kamper av 2 omganger. Tidvis ble det vist imponerende curling-spill, og engasjementet var det lite å si på. Uansett var det hovedsakelig det sosiale som stod i fokus fra klubben sin side.Spennende finalespill
Etter innledende gruppespill, ble det gjennomført sluttspill før vi til slutt stod igjen med finalene. I bronsefinalen ble det en jevn kamp mellom Pipeeksperten og Pizzabakeren, hvor Pipeeksperten gikk seirende ut. Stor spenning og prestisje var det også knyttet til finalen, hvor Møbelringen møtte Halden Arbeiderblad. Etter to omganger ble det til slutt klart at HA gikk seirende ut av hele turneringen. Dagen ble avsluttet med bankett på klubbhuset, med pizza, premier og god stemning.

Vi ønsker å takke samtlige sponsorer som bidro til å gjøre dette til en flott dag. Samtidig ønsker vi å rette en stor takk til Halden Curlingklubb i forbindelse med utleie av hallen og tilrettelegging for en morsom opplevelse.0 Kommentar

Årsmøte i Kvik Halden FK torsdag 8.mars

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Feb 2018

Kvik Halden FKs årsmøte avholdes i klubbhuset på Strupe torsdag 8. mars kl. 19.00

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet.

Fullstendig saksliste finner du her: DAGSORDEN.pdf 

Styret.


0 Kommentar

SpareBank 1 Østfold Akershus er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Jan 2018


SpareBank 1 Østfold Akershus har i mange år vært en av de viktigste sponsorene til Kvik Halden. De siste årene har bankens støtte vært rettet mot barn og unge i klubben, og dette er en støtte vi setter stor pris på.

Fredriksten SpareBank 1 Cup
Sparebank 1 Østfold Akershus har vært hovedsponsor for Fredriksten Cup flere år, det er de også i 2018. Dette arrangementet har blitt en populær cup, med rundt 120 lag i aksjon. Første helgen i mai samarbeider vi nok en gang om å lage fotballfest på Strupe under Fredriksten Sparebank 1 Cup!

Viktig støttespiller
SpareBank 1 Stiftelsen Halden er også en meget viktig støttespiller for Kvik Halden. Ved flere anledninger har bidrag fra stiftelsen vært avgjørende for gjennomføringen av store prosjekter, som blant annet oppussing av garderobeanlegget på Halden stadion. Det siste prosjektet stiftelsen støttet var nytt kunstgress på 11er-banen her på Strupe. Med dette bidraget ble det mulig å få byttet en utslitt gressmatte med en helt ny.

Nå har SpareBank 1 Østfold Akershus forlenget avtalen sin med et nytt år, noe vi selvfølgelig er svært glade for! I tillegg går banken inn og sponser klubben med ny digital innbyttertavle til hjemmekampene på stadion. Tusen takk!

Banksjef i Halden, Tom Willy Prangerød, har følgende å si om avtalen:

«Vi har en tradisjon for å være med, og vi har hatt en samarbeidsavtale med Kvik Halden FK i mange år. Aktivitet for barn og ungdom er vi veldig glad i, og vi ønsker å være med på å støtte opp under tilbud som er rettet mot dette. Det er også en viktig del av samfunnsengasjementet til banken. Vi ønsker å kunne være med på å skape et godt tilbud til barn og unge. Som en av de største breddeklubbene i Østfold, er vi glade for å kunne være med og støtte Kvik Halden FK.»


0 Kommentar

Vel gjennomført dommersamling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2018


Tirsdag kveld var rundt 30 spillere fra Kvik Halden sine G04-, G02/03- og J02/03- lag tilstede under dommersamling på klubbhuset.

Besøk av Thomas Lilleby
I tillegg til å være en engasjert pappa på G02/03, har Thomas Lilleby vært dommer i flere år på toppnivå i Norge. Tirsdag kveld delte han av sine erfaringer fra det å være dommer med lydhøre spillere fra lag i ungdomsavdelingen. "Hvorfor bli dommer?" var gjennomgangstemaet for samlingen, og hvor Thomas Lilleby poengtert hvor spennende og lærerikt det er å være dommer.

Rekruttering av dommere
Klubben ønsker å kunne rekruttere flere dommere. For de fleste av spillerne som deltok tirsdag kveld, er første oppgave å være klubbdommer. Her skal de dømme kamper i aldersbestemte klasser i barnefotballen, både 5er- og 7er- fotball. Flere nyttige tips og erfaringer ble delt, og nærmere seriestart vil de få tilbud om å delta på klubbdommerkurs. De som fyller 15 år og oppover kan også melde seg på rekruttdommerkurs i regi av kretsen. Høsten 2017 var det to fra klubben som tok dette kurset, Leonard Mjekiqi og Adrian Mjekiqi. Begge stilte opp på samlingen og fortalte litt om hva det vil si å ta kurset og hva som er veien videre. Forhåpentligvis vil dette også resultere i at det er flere fra klubben som vil gå i denne retningen. Det er store muligheter for å kunne utvikle seg til å bli en god dommer i Norge. Det er et veldig godt samhold blant dommere, og både krets og forbund er flinke til å støtte opp om dommergjerningen. Dette ble også kommentert av Thomas Lilleby avslutningsvis.


Tusen takk til alle som deltok på samlingen! En ekstra takk til Thomas Lilleby, Adrian Mjekiqi og Leonard Mjekiqi som stilte opp og bidro til et godt faglig innhold.


0 Kommentar

Treningsavgifter Kvik Halden FK 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jan 2018

Kvik Halden FK er en stor klubb, og treningsavgiften er en viktig inntektskilde for klubben.

Kvik Halden FK er en stor klubb, og treningsavgiften er en viktig inntektskilde for klubben som bidrar til å dekke felleskostnader som administrasjonen, trenere, vedlikehold av baner, drift av klubbhuset og brakke, lagutstyr, seriepåmelding, kampkostnader, turneringsdeltagelse, kursing etc. Alle aktive spillere i klubben betaler treningsavgift som er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor på årstrinn.

Treningsavgiftene er vedtatt av styret, og satsene for 2018 finner man her:
http://www.kvikhalden.no/p/31568/treningsavgifter 

I februar vil treningsavgiften bli utfakturert fra klubben.

Grunnlag for økning av treningsavgift 
Klubben vokser og er i stadig utvikling, noe som er meget gledelig. Det fører til at det stilles økte krav til drift av hele klubben, både på barne-, ungdoms- og seniornivå. Vi ønsker å være en klubb hvor det er tilbud til alle, samt legge til rette og skape et godt  faglig miljø for å kunne utvikle seg til å bli en god fotballspiller. I de siste årene har klubben hat ten vesentlig økning av utgifter knyttet til barne-og ungdomsavdelingen, uten at treningsavgiften har endret seg i tråd med dette. Vi må derfor nå innføre nye satser som samsvarer med kostnadene klubben har.

Treningsavgiften skal dekke kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr(baller, kjegler, vester, keeperhansker, drakter, seriespill), påmeldinger, forsikringer, dommerutgifter, turneringsdeltagelse, kveldsmat, banedrift sommer og vinter, avskrivning av bygningsmasse (klubbhus og brakke), vedlikehold og avgifter knyttet til drift av bygninger, ulike arrangementer, administrasjon (daglig leder, trenerutvikler, barnefotballutvikler, spillerutvikler, keepertrener) og for ungdomslagene også trenere.

Med tanke på lønnsutbetalinger har det fra 2016 og til 2018 vært et enormt løft i ungdomsavdelingen. Vi har på plass daglig leder, hvorav en vesentlig del av stillingsbrøken er knyttet til barne- og ungdomsavdelingen, spillerutvikler, barnefotballutvikler, keepertrener, trenerkoordiator, og trenere og assistenttrenere på alle årganger fra G13/J13 og opp til og med junior. I tillegg har utgiftene på utstyr både i barne- og ungdomsavdelingen økt fra 2016 til 2018.

Medlemsavgiften
Medlemskap i klubben er en forutsetning for å spille i Kvik Halden. Medlemsavgiften må ikke sammenblandes med treningsavgiften, men er en avgift samtlige medlemmer i klubben betaler uavhengig om de er aktive eller ei. 

Treningsfasiliteter 
2018 vil klubben kunne benytte oss av 3 kunstgressbaner på Strupe. I tillegg vil Halden stadion bli benyttet for A-lagets hjemmekamper. Dette er noe som hele klubben niter godt av – store som små! I forhold til garderober, benyttes garderobene tilhørende gymsalen til Strupe ungdomsskole. Halden stadion har egne garderober.

Dugnader 
I dag er ulike kull i barnefotballen involvert i turneringsdugnad/obligatorisk dugnad, hvor man da betjener kiosk, rydding, vakter, sekreteriat, speaker eller parkering. Alt dette er med på å legge til rette for noen minnelesverdige helger for barn og unge fra hele Østlandsområdet. Dette er dugnader som setter hele klubben i sving; administrasjonen, trenere, foreldre i barne- og ungdomsfotballen og spillere I ungdomsfotballen/seniorlag som dømmer.

I tillegg til dette er kull i barne-og ungdomsavdelignene satt opp med dugnad på a-lagets hjemmekamper for å være ballhentere. Videre stiller junior opp med to vakter til hver hjemmekamp. Det å ha a-lag er viktig, og derfor må man kunne spille på hverandre der det er behov. Utover dette har klubben også kalendersalg og loddsalg, som engasjerer både barne- og ungdomsavdelingen i klubben, samt klubbdugnad hvor man deltar på en ekstern dugnad.

Senioravdelingen slipper heller ikke unna. I tillegg til å være gode forbilder og rollemodeller for de yngre i klubben, ønsker vi at spillerne der skal være synlige og engasjerte i det som skjer utenfor eget lag. De skal delta på ulike sponsorarrangementer, være dommere under klubbens egne turneringer og delta på arrangementer knyttet opp mot barne-og ungdomsavdelingen som er i klubbens regi.

Utstyr 
Når det gjelder utstyr så skal alle lag ha drakter, baller, kjegler og vester. Utfordringen for klubben er at utstyret ikke blir tatt godt nok vare på og i verste fall forsvinner. Her ønsker vi at alle tar et ansvar for å begrense kostnadene og holder orden i ballbua, idet utstyr er en betydelig kostnad for klubben. Trenger laget utstyr som drakter, baller, kjegler og vester så ber vi laglederne ta kontakt med klubben. Når det gjelder drakter så ønsker vi alle skal ha drakter som passer og ser bra ut. Dette er viktig for både klubben og samarbeidspartnere som profilerer draktene.

For mer informasjon om treningsavgifter, se denne linken: http://www.kvikhalden.no/p/315...  


0 Kommentar

Halden Taxi fortsetter samarbeidet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jan 2018

Halden Taxi har vært en viktig samarbeidspartner i flere år, og det er med stor glede at en ny avtale er underskrevet.

Halden Taxi as er ingen gammel bedrift. Den ble stiftet i 1996, men er en direkte etterfølger av Halden Taxiforening, som har en mye lengre historie, og det har vært drosjer i Halden fra ca 1900. Halden Taxi jobber for å oppnå god Kundetilfredshet, de har pålitelige og punktlige sjåfører.

Halden Taxi er viktige for Kvik Halden både som sponsor, men også med tanke på leie av idrettsbussen. klubben er heldige og får benytte den fine bussen til reiser med blant annet A-laget til meget gode priser. Servicen er alltid strålende og de løser de fleste utfordringer på strak arm, innen kort tid.

Nå har Halden taxi fornyet avtalen med klubben, noe klubben er strålende fornøyd med!

Daglig leder i Halden Taxi, Bent Skogli, har følgende å si om avtalen:
«Halden Taxi ønsker å være Haldensernes eget taxiselskap, og vi ønsker å støtte opp om idretten i Halden. Det er derfor helt naturlig for oss å inngå samarbeidsavtale med Kvik Halden fotballklubb. Sesongen 2018 er også helt spesiell. Det er 100 år siden Kvik var Norgesmestre. Vi ønsker å være med på at sesongen 2018 blir en jubelsesong med opprykk!»


0 Kommentar

Berg Sparebank blir klubbens generalsponsor ut 2020!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jan 2018

Berg Sparebank har vært en av klubbens aller viktigste samarbeidspartnere nå i flere år, og det er med stor glede at en ny avtale fram til og med 2020 er underskrevet.

Viktig støttespiller 
Helt fra starten i 1916 har Berg Sparebank bidratt med midler til gode formål i lokalsamfunnet, og aktiviteter rettet mot barn og ungdom er høyt prioritert fra banken sin side. Og Berg Sparebank ser på det som en viktig oppgave å være en viktig medspiller for frivillige aktiviteter av blant annet idrettslig art i Halden som en viktig oppgave. I en stadig voksende klubb er bidraget svært kjærkomment, og vi setter stor pris på samarbeidet med Berg Sparebank.

Berg sparebank er også en særdeles viktig støttespiller for Kvik Halden med tanke på andre formål, og har vært avgjørende for gjennomføringen av store prosjekter. Det siste prosjektet Berg Sparebank støttet var nytt kunstgress til 11er-banen nå i sommer, noe som var med på å gjøre det mulig å få til dette så raskt.

Berg Sparebanks Klubbpakke
I tillegg tilbys Berg Sparebanks Klubbpakke til alle medlemmer i Kvik Halden FK. Denne klubbpakken inneholder:
- Kvike-rente på boliglån
- Inntil 25% rabatt på skadeforsikring
- Kr 0,- i etableringsgebyr
- Aktiv Eiendom tilbyr fotopakke verdi kr 3000,- ved salgsoppdrag fra Kvik Halden sine medlemmer
- For hvert medlem som benytter seg av klubbpakken og etablerer nytt kundeforhold (helkunde med boliglån) med BSB, mottar Kvik Halden FK kr 2000,

Tre nye år
Nå har Berg Sparebank forlenget avtalen sin med tre nye år, noe vi selvfølgelig er svært glade for. Markedssjef, Anette Fosse Henning, har følgende å si om avtalen:

«Kvik Halden FK har med sin store breddeavdeling et tilbud som engasjerer veldig mange barn og unge. Anlegget på Stupe er under stadig utvikling og krever stor innsats av alle involverte i klubben. Med a-laget har Kvik Halden sitt eget flaggskip. Vi mener det er viktig for de yngre i klubben å ha noen å se opp til, og som kan være en motivasjonsfaktor i det daglige treningsarbeidet. Som sponsor forstår vi at økonomisk forutsigbarhet bidrar til en trygghet rundt arbeidet i klubben, og det er med glede vi nå inngår en ny 3-årsavtale med Kvik Halden FK.»


0 Kommentar

Årsmøte i Kvik Halden Eldres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jan 2018Det innkalles til årsmøte i Kvik Halden Eldres fredag 2.februar 2018 kl 19.00 på klubbhuset.

Saksliste ifølge vedtektene.

Mulige forslag sendes styret i hende fredag 26.januar 2018 på mail til takr@hotmail.no

Hilsen

Trond Kristiansen

Landstadsvei 25

1781 Halden


0 Kommentar

Logiq er med som ny samarbeidspartner!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Jan 2018Vi er meget fornøyde med å ha tegnet samarbeidsavtale med Logiq! Klubben ønsker å knytte til seg gode samarbeidspartnere, og ny partner for neste år er Logiq.


Logiq leverer sky-baserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data.  De utveksler i dag elektroniske faktura, ordre, bekreftelser, kataloginformasjon og beslektede handelsdokumenter i et globalt nettverk av mellom mer enn 100 000 selskaper og er en betrodd leverandør til et stort antall kunder. Logiq ble etablert i august 1999, og fokus på kunden, med en målsetting om å være best på kundeservice


Vi håper på et godt samarbeid, noe alt ligger til rette for!


0 Kommentar

Jensen og Scheele er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jan 2018


Jensen & Scheele har vært en viktig samarbeidspartner for Kvik Halden i mange år, og det er de også i 2018!

Jensen & Scheele er viktige for Kvik Halden både som sponsor, men ikke minst som leverandør av biler. Kvik Halden leaser en rekke biler hos Jensen & Scheele til hyggelige priser. Servicen er alltid strålende og de løser de fleste utfordringer på strak arm og innen kort tid.

Vi er strålende fornøyd med å ha med Jensen & Scheele i nok et år!


0 Kommentar

Suka Suka med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Jan 2018

Klubben fikk en meget god nyhet på årets første dag, da Jiress Suka Suka skrev under på en ny 1-års kontrakt. Kontrakten gjør at Jiress dermed tar fatt på sin sjette sesong i klubben etter at han kom fra Stabæk i 2013. Foto: Halden Arbeiderblad

Etablert i Halden
Jiress kom til Halden på utlån fra Stabæk sommeren 2013, og har siden den gang etablert seg både på laget og i byen. Totalt har han rukket å spille 117 kamper for klubbens a-lag, og han trives også godt i byen. På banen er Jiress en hardtarbeidende midtbanespiller, som ikke alltid er den som synes mest i forhold til målpoeng og eleganse. Men med alltid oppofrende stil, og hissig ballvinninger har Jiress de siste sesongene vært en viktig spiller på laget.

En klubbspiller med stor K
Siden sin ankomst i 2013 har Jiress rukket å bli svært populær innad i klubben, ikke bare på grunn av sin oppofrende spillestil. Han møter alltid alle med et smil, og er gjennomgående profesjonell i sin væremåte. I tillegg stiller han alltid opp for klubben, enten det er som trener på Pipe Ekspertenakademiet eller fotballskolen, eller om det er som en bidragsyter på klubbens rekruttlag.

I 2017-sesongen var han også en del av trenerteamet på klubbens G2003-lag, der han var hjelpetrener en gang i uken. Klubben er svært glade for å ha med Jiress også i 2018-sesongen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline