Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kampoppsettet er klart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Des 2017Kampoppsettet for Norsk Tipping-ligaen avdeling 2 ble publisert i dag, og det er klart at a-laget serieåpner borte mot Skjetten 14. april. Etter serieåpningen mot Skjetten venter hjemmekamp mot Lillestrøm 2, før to tøffe kamper i tredje og fjerde runde. Foto: Halden Arbeiderblad

Tøff start
Etter serieåpningen mot Skjetten venter hjemmekamp mot Lillestrøm 2, før to tøffe kamper i tredje og fjerde runde. I tredje runde reiser man til Lørenskog, før Eidsvold Turn gjester Halden Stadion i fjerde runde den 5. Mai. Med andre ord blir det en tøff serieåpning der man møter både Lørenskog og Eidsvold Turn i løpet av sesongens første fire runder. Derfor er det avgjørende å være i toppform fra seriestart av, slik at man unngår en reprise av årets sesong der man tapte flere poeng innledningsvis.

Sen sommerferie
På grunn av Verdensmeterskapet i fotball og sommerpause i Tippeligaen er årets sommerpause i Norsk Tipping-ligaen noe annerledes. Vårsesongen varer helt til 14. juli, og høstsesongen starter ikke før 11. august. Med andre ord er sommerpausen senere i 2018-sesongen enn tidligere år. I tillegg er det verdt å nevne at det ikke er satt opp noen kamper på fotballens nasjonaldag 16. mai, men Kråkerøy gjester Halden Stadion 19. mai. Verdt å merke seg er at dette er et foreløpig oppsett, og at klubbene nå kan endre kampdatoer. Dog vil det trolig ikke skje store forandringer, og rekkefølgen på motstandere er satt. Les hele oppsettet nedenfor.

1. Sketten - Kvik Halden (14. april)
2. Kvik Halden - Lillestrøm 2 (21. april)
3. Lørenskog - Kvik Halden (28. april)
4. Kvik Halden - Eidsvold Turn (5. mai)
5. Selbak - Kvik Halden (12. mai)
6. Kvik Halden - Kråkerøy (19. mai)
7. Strømsgodset 2 - Kvik Halden (26. mai)
8. Kvik Halden - Bjørnevatn (2. juni)
9. Kvik Halden - Valdres (9. juni)
10. Skedsmo - Kvik Halden (16. juni)
11. Kvik Halden - Gjelleråsen (23. juni)
12. Østsiden - Kvik Halden (30. juni)
13. Kvik Halden - Vestfossen (7. juli)
14. Kvik Halden - Skjetten (14. juli)
15. Lillestrøm 2 - Kvik Halden (11. august)
16. Kvik Halden - Lørenskog (18. august)
17. Eidsvold Turn - Kvik Halden (25. august)
18. Kvik Halden - Selbak (1. september)
19. Kråkerøy - Kvik Halden (8. september)
20. Kvik Halden - Strømsgodset 2 (15. september)
21. Bjørnevatn - Kvik Halden (22. september)
22. Valdres - Kvik Halden (29. sepember)
23. Kvik Halden - Skedsmo (6. oktober)
24. Gjelleråsen - Kvik Halden (13. oktober)
25. Kvik Halden - Østsiden (20. oktober)
26. Vestfossen - Kvik Halden (27. oktober)


0 Kommentar

Mange spillere representerte klubben under bylags-turnering i helgen.

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2017

I helgen var det duket for det årlige spillerutviklingstiltaket i regi av Østfold Fotballkrets, der byens beste 12 og 13 åringer har spilt bylagsturnering.

Guttene lørdag, jentene søndag
Turneringen arrangeres i Østfoldhallen, og varer over to dager. På lørdagen var det byens beste gutter født i 2005 og 2004 som spilte, mens det i går var byens beste jenter født i 2005 og 2004 sin tur. Turneringen rangeres av Østfold Fotballkrets som et spillerutviklingstiltak, og derfor er det ekstra stor stas å delta. Turneringsformatet er 5r fotball, og dermed er det kun én keeper og fire utespillere på hvert lag. På guttesiden var man pliktig å stille med 3 lag, hvor det skulle være nivådifferensiert. I tillegg skulle det være aldersdifferensiert, slik at lag 1 inneholdt like mange spillere født første-, som siste halvår av kalenderåret.

G2005 først ut
Haldenallinasens gutter født i 2005 var de første ut på kunstgresset i Østfoldhallen. Jevnt over gjorde 12 åringene det meget skarpt i turneringen. Lag 1 var uheldig i sine to gruppespillkamper og rotet bort en komfortabel ledelse i begge kampene. Dermed gikk de fra å lede gruppen sin 5 minutter før slutt i siste gruppespillkamp til å havne sist i gruppen. Plasseringskampen vant de, og havnet dermed på 5. plass. Lag 2 gjorde det meget skarpt og vant alle side kamper og gikk dermed seirende ut av 2. lagene. Lag 3 vant også sin gruppe, men klarte dessverre ikke å prestere like bra i finalen blant 3'r lagene. Her endte de med et tap. Totalsett for G05 ble det dermed en 5. plass, en 1.- og en 2. plass, noe som er meget bra. 

G2004 ville ikke være noe dårligere
Guttene født i 2004 var klare i Østfoldhallen mens 05-guttenes finaler ble spilt, og de var tydelig bestemt på at de ikke ville gjøre det noe dårligere. Lag 1 hadde noe startvansker, og kom aldri opp på sitt beste nivå i den første kampen mot Fredrikstad. Dermed ble det tap 2-0, og kampen mot Moss måtte vinnes om man ikke ville havne sist i gruppen. Etter en jevn kamp trakk Halden-gutta tilslutt det lengstre strået og vant 2-1. Dermed var det duket for bronsefinale mot Sarpsborg, hvor man tidlig hentet opp Sarpsborgs 1-0 ledelse. Dog holdt ikke kreftene helt inn, og lag 1 havnet dermed på 4. plass. Lag 2 hadde samme kurve som Lag 1, hvor de åpnet med tap. Deretter vant de sin siste gruppespillskamp, slik at også de havnet i bronsefinale. Der ble det tap, slik at de også havnet på 4. plass. Gledelig var det da at lag 3 gikk ubeseiret gjennom hele turneringen, og vant finalen blant 3'r lagene hele 4-1 over Follo.

Jenter 04 og 05
På jentesiden er turneringen noe annerledes, da det spilles med et lag per årsklasse. Jenter 05 var først ut, og selv om laget kun består av spillere fra TTIF må det utdeles en solid dose skryt. Laget spilte seg hele veien til finalen, der Moss til slutt ble for sterke. Dermed endte Haldenalliansens jenter 12 på en meget sterk andreplass i turneringen. På jenter 04 laget var det jenter fra både TTIF, Aremark, Berg og Kvik Halden, og disse fikk det noe tyngre. Til slutt ble det en godkjent 5. plass etter å ha vunnet sin sluttspillskamp.

Klubben godt representert på guttesiden, vil bli bedre på jentesiden
På guttesiden var klubben representert med over 30 spillere, noe som er en svært stor andel av spillerne som deltok. På jentesiden derimot var klubben kun representert på 04-laget, noe som skyldes at det for tiden ikke er noe jentelag i klubben i 05-klassen. Dog ser det svært mye lysere ut fremover, da både jenter 06 og jenter 07 driftes veldig godt i klubben. Klubben har som kjent hatt en enorm vekst i aktive jenter de siste tre årene, og forhåpentligvis ser vi resultater av dette de neste årene.0 Kommentar

Lokal unggutt vender hjem!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Des 2017


Marcus Moberg (19) er født og oppvokst i Halden, men valgte å prøve lykken i Sarpsborg 08 i 2014. Etter litt over 3 år i nabobyen, og et halvår i Fana er unggutten nå klar for klubbens a-lag.

Ville hjem
Siden serieavslutningen i Fana har Moberg og klubben holdt kontakt, og i dag morges endte det med at den lokale unggutten skrev under på en kontrakt som binder han til klubbens a-lag i 2 år. Moberg forlot klubben da han var 15 år, og har siden den tid rukket å spille hele 55 kamper for Sarpsborg 08 sitt rekruttlag. I sommer flyttet han til Bergen, og begynte å spille for andredivisjonsklubben Fana. Her endte det med totalt 5 innhopp. For kort tid siden ble det klart at unggutten ønsket å flytte hjem til Halden, og i dag er han altså klar for spill på Halden Stadion de neste 2 sesongene.

Spilte seniorfotball som ung
Før Moberg forlot klubben som 15 åring hadde han allerede rukket å debutere for klubbens rekruttlag. Totalt spilte han 2 kamper for rekruttlag, i tillegg til 13 kamper for klubbens juniorlag. Moberg er med det en rutinert spiller i antall seniorkamper, selv om han enda ikke har fyllt 20 år. På banen er han best som kant, men kan også bekle flere posisjoner.

Kommer fra klubbens gode 98-årgang
Selv om Moberg nå har vært utenbys siden 2014 er det ingen tvil om at han er en del av klubbens gode 98-årgang. Kjetil Haug gikk tidlig til Sarpsborg 08 og raskt videre til Manchester City, mens Kristian Seteklev også gikk til nabobyen før han i sommer endte i Moss FK. I tillegg har Marcus Sjømo Eriksson etablert seg på klubbens a-lag, etter å ha gått gradene i egen klubb. Samtidig har både Besfort Shala og Tobias Back (nå TTIF) debutert for klubbens a-lag. Dermed er det hele 6 spillere fra klubbes 98-årgang som har debutert i 3. divisjon eller høyere.

Klubben er svært glad for å få Moberg tilbake, som nå blir gjenforent med både Sjømo Eriksson og Shala i klubbens a-stall.


0 Kommentar

To nye spillere klare for klubbens a-lag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Des 2017

Holgar Durhuus (t.v) og Sondre Sødergren (t.h) har i formiddag skrevet under avtaler som binder de til Kvik Halden ut 2018-sesongen. Med det fylles stadig a-stallen opp med spillere, og det stallen blir stadig sterkere i kampen om oppprykk. Foto: Halden Arbeiderblad

Imponerte i høst
Sondre Sødergren kom på lån til klubben mot slutten av høstsesongen, ettersom det var klart at Simen F. Andersen var skadet ut sesongen. Keeperen som rakk å spille 5 kamper for klubbens a-lag i høst kommer fra den tidligere tippeliga-klubben Aalesund FK. Der har han spilt totalt 35 kamper for klubbens b-lag, og uttalt i høst at han trengte et miljøskiftet. Å komme til klubben viste seg å være smart, for i løpet av sitt korte opphold i høst rakk Sondre å imponere flere keepertrenere i fylket. Klubben og Sondre har holdt kontakt siden han reiste tilbake til Vestlandet, og i formiddag ble kontrakten skrevet under.

Skal trene unge keepere
Klubben er glad for å ha kommet til enighet med Sondre, og ser frem i mot et år der Sondre også skal bidra som keepertrener i klubbens ungdomsavdeling. Sondre har vært keepertrener i Aalesund siden han var tenåring, og det er ingen tvil om at han har mye å lære bort til klubbens unge keepere. 

Fra færøysk eliteserie
Holgar Durhuus kommer fra spill i eliteserien på Færøyene, hvor han det siste året har spilt for 07 Vestur som rykket ned fra eliteserien. Her var han kaptein på laget, og forhåpentligvis blir han også en viktig brikke i 2018-sesongen. Ettersom forrige sesong endte med nedrykk var han nå lysten på nye utfordringer, noe han får i Kvik Halden. Holgar er en offensiv spiller som både kan spille kant og offensiv midtbanespiller. At han er anvendelig i forhold til å kunne bekle flere poisjonser er noe a-lagets trenerteam ser på som en stor styrke. Det gjør at det blir konkurranse om flere plasser, som igjen bidrar til å heve nivået både på treninger og i kamper. I tillegg må det nevnes at Durhuus har landslagserfaring gjennom spill på U17 og U19 nivå for Færøyene sitt landslag. 

Flere førjulsgaver?
Signeringene av Sødergren og Durhuus er å regne som en solid førjulsgave for fotballinteresserte haldensere, og forhåpentligvis kommer det en eller flere førjulsgaver til før julaften om en drøy uke. Klubben er i samtale med flere spillere, og håper å ha flere av disse på plass til oppkjøringen starter i Januar. 0 Kommentar

Innføring av virksomhetsplan fra 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Des 2017På siste styremøte før jul ble forslag til virksomhetsplan drøftet, og planen ble vedtatt av styret. Denne planen gjelder fra 2018 til og med 2020, og vi er veldig fornøyd med å ha den på plass. Nå gjenstår arbeidet med å gjennomføre det som står der, et arbeid vi gleder oss til å sette i gang med.

 

God forankring

I høst har det blitt jobbet meget godt med virksomhetsplanen, i tillegg til å få på plass en skoleringsplan. Virksomhetsplanen har vært drøftet og gjennomgått i ulike utvalg i klubben, for å kunne kvalitetssikre den så godt som mulig, før den da ble vedtatt på styremøtet 4.desember. Videre skal den nå gjøres kjent for lagledere og trenere i klubben, slik at den får en god forankring. Dette er en forutsetning for at vi skal lykkes med arbeidet. Vi ønsker å jobbe sammen mot felles mål og utvikling av klubben videre.

 

Et godt verktøy og en levende plan

I virksomhetsplanen presenteres områder ved klubbdriften og ulike tiltak og arrangementer som er en del av vår virksomhet. I tillegg har vi satt oss noen mål for de neste tre årene, som vil være styrende for det arbeidet vi gjør. Underveis skal planen og måloppnåelse evalueres, vurderes og drøftes. Slik håper vi at planen skal være et levende dokument og et godt verktøy for utvikling. Ovenfor våre samarbeidspartnere og sponsorer gir planen en god oversikt over all den aktiviteten vi har i klubben, og gir et innblikk med tanke på klubbdriften og de målsetninger vi har satt oss. Vårt håp og ønske er at virksomhetsplanen skal være et godt supplement til de eksisterende dokumentene som vi styrer klubben etter, som blant annet klubbhåndbok og sportsplanen.

 

Virksomhetsplanen ligger ute på hjemmesiden. Følg denne linken for å finne hele dokumentet:

http://www.kvikhalden.no/p/307...

 


0 Kommentar

Cato Ringstad AS er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Des 2017


Cato Ringstad AS har vært en meget god samarbeidspartner og bidragsyter til Kvik Halden FK i flere år. Og det er med stor glede at vi kan presentere Cato Ringstad AS som gullsponsor også neste år.

Kvik Halden FK takker så mye for støtten og ser frem mot et godt samarbeid  i 2018.


0 Kommentar

God jul!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017


Kvik Halden FK ønsker alle sine medlemmer, aktive og ikke så aktive, trenere, foreldre, Eldres, samarbeidspartnere, sponsorer, supportere og i grunn alle andre haldensere en riktig god jul!

Kontoret holder stengt i romjulen, vi er på plass igjen 2.januar. Vi kan nås på telefon eller mail, dersom det skulle være noe.


0 Kommentar

En hyllest til de som holder Kvik Halden i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017


Kvik Halden FK har mange helter. Hverdagshelter og ildsjeler, som stiller opp i det daglige og bruker tid og krefter på å legge til rette for at barn, unge og voksne kan ha et så godt trenings-og aktivitetstilbud som mulig.

 

Hver dag, hver uke og hvert år

Kvik Halden er blant de største fotballklubbene i Østfold. Hver uke er ca 650 aktive fotballspillere i aksjon på Strupe. Hver uke bruker lagledere og trener timer av sin egen fritid her på Strupe og rundt omkring i Østfold. For at mange hundre barn og unge skal få trent og spilt fotball, trengs det de personene som planlegger, tilrettelegger, pumper baller, deler ut vester, gjennomfører treninger og kamper, ordner kveldsmat på klubbhuset, delta på kurs og møter, trøster og viser omsorg.  Hvert år spiller a-laget 14-15 kamper på Halden stadion. Når a-laget spiller kamp må noen stå vakt, noen må være billettører, registrere informasjon for Norsk Tipping og NFF, stå i kioskene, klargjøre banen og garderobene, ta imot dommerne. Hver uke jobbes det på anlegget her på Strupe. For at a-laget og alle andre lag i klubben skal ha et sted å trene og spille kamper, må banene vedlikeholdes. Børsting, fylling av granulat, måking av snø etc. Strupe må ryddes for søppel, klubbhus må pusses og males. Klubben har et stort anlegg som krever regelmessig vedlikehold og restaurering. Så må vi heller ikke glemme alle familiene som bidrar på Fredriksten Cup, Remmen Cup, Tons of Rock og andre dugnader. Dette gjør de nettopp for å skape flotte opplevelser for barna og bidra til viktige inntektskroner for klubben.

 

Tusen takk!

Dette er bare for å nevne noe av alt som gjøres av fantastisk, godhjertede mennesker som befinner seg på Strupe hver uke. Omkring 120 frivillige personer har vært involvert rundt Kvik Haldens 51 lag i seriespillet i 2017. Kvik Halden Eldres har gjort og gjør en enorm jobb med både Strupe Idrettsanlegg og det nye Saugbrugs-bygget. I tillegg er det mange andre som gjennom året bidrar masse for å drive Kvik Halden videre. Uten alle disse er vi sjanseløse på å tilby noe i nærheten av det aktivitetstilbudet vi gjør i dag – aktivitetstilbud nesten hver dag hele året igjennom. Det er dette vi ønsker oss, og som vi er heldige og ser hver dag. Et varmt og raust samhold, hvor vi ser hverandre og stiller opp for hverandre, både når ting går som de skal – og ikke minst når det butter litt imot.

TUSEN TAKK til alle sammen som bidrar – Det er dere som gjør Kvik Halden til det det er! Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nyttår! Vi sees i 2018!

 

Det er MANGE som bidrar i Kvik Halden, langt over 100 personer og i tillegg alle foreldrene som stiller opp! Her er noen eksempler på glade frivillige som stiller opp for klubben vår!

 


0 Kommentar

Julegavetips: Kjøp sesongkort og se Kvik Halden sine hjemmekamper på Halden stadion i 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017


Det nærmer seg nytt år og ny sesong. Vi håper 2018 vil være året hvor folk i Halden møter opp på stadion, og at vi igjen tar steget opp til 2.divisjon. Salg av sesongkort starter opp nå før nyttår, med gode tilbud med kjøp før 23.12.17.

Tilbud på sesongkort ved kjøp før 12.12.17:

Voksen 800 kr

Barn/pensjonist 400 kr.

Sesongkortene vil være i salg fra 15.desember, og kan kjøpes ved fremmøte på klubbhuset mellom kl 09-15. Vi tar kort😊.

Etter 23.12.17 koster sesongkortene 1000 kr for voksen og 500 kr for barn/pensjonist.


0 Kommentar

Uranik Seferi tatt ut på landsdelssamling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017

Uranik Seferi har i løpet av kalenderåret 2017 deltatt på landsdelssamling, Statoil talentleir i Porsgrunn og debutert for klubbens a-lag. Nå er han på ny tatt ut til landelssamling.

Utviklende år
Uranik startet 2017 året med fast spill for klubbens KM 15 lag, der han som eneste spiller var et år yngre enn resten av spillergruppen. I løpet av 2017 har Uranik fortsatt sin gode utvikling, og på sensommeren ble han flyttet opp på klubbens juniorlag. Her rakk han å spille flere gode kamper, og i vinter har han trent med klubbens a-lag. Han fikk i tillegg sin debut for klubbens a-lag i treningskampen mot Sarpsborg 08 2 i starten av november.

Imponert på kretslag og i G14 Nasjonal serie.
Gjennom kalenderåret 2017 har Uranik også spilt flere kamper for Østfold sitt G2003 kretslag, i tillegg til at han har vært en del Østfold sitt G14 Nasjonallag. Her har han fortsatt å imponere, som i sommer resulterte at han ble tatt ut til Statoil Talentleir i Porsgrunn. I starten av januar er det på ny duket for landelssamling, og i formiddag kom uttaket som bekreftet at Uranik fortsatt er en del av spillertroppen på landsdelssamlingen.

Sterk konkurranse
Landelssamlingen finner sted i Østfoldhallen fra 7. - 10. Januar, og Uranik er en av 28 spillere som representerer den sørlige landsdelen, som består av spillere fra Buskerud, Vestfold, Agder, Telemark, Oslo, Akershus, Østfold og Indre Østland. Med andre ord er konkurransen svært stor, og det er en stor prestasjon å bli tatt ut til tiltaket i regi av NFF.

Klubben er stolte over Uranik sin utvikling, og ønsker han lykke til på samlingen på nyåret.


0 Kommentar

Invitasjon til del 1 av grasrottrenerkurset

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017

Kvik Halden ønsker å bidra til økt utvikling blant trenerne i barnefotballen i Halden. I den forbindelse inviteres det nå til del 1 av grasrottrenerkurset.

Hele grasrottrenerkurset i løpet av 2018
Vi har gleden av å informere om at vi i løpet av 2018 skal gjennomføre alle fire delene i grasrottrenerkurset. Vi starter med del 1 i januar, og fortsetter med del 2 og del 3 før sommeren og 4 på høsten. Dette kun er informasjon og påmelding til del 1 av grasrottrenerkurset. Informasjon om de andre delene kommer nærmere kursstart. 


Grasrottrener del 1
Vi har gleden av å på nytt invitere til grasrottrenerkurs for alle trenere i Halden. Et slikt kurs er veldig utviklende og vil gi dere mengder med påfyll inn mot treningene til lagene deres. I fjor gjennomførte vi kurset med 16 deltagere, noe som fungerte fint. Vi har derfor valgt å sette 16 deltagere som et tak for antall i år. Vi opererer med førstemann til mølla-prinsippet, så de første 16 som melder seg på får plass.

Praktisk informasjon
Dato: 16., 19. og 21. Januar 2018.
Tirsdag 16.1: 18:00 – 20:00
Fredag 19.1: 17:00 – 20:00
Søndag 21.1: 10:00 – 15:30

Sted:
Kvik Halden FK sitt klubbhus på Strupe
Thorsheimveien 10, 1782 Halden

Pris: 
GRATIS for trenere i Halden.

Mat:
Det vil bli servert lunsj på søndagen.

Kursleder:
Haris Juklo – UEFA B-lisens; sportssjef 
Lars Petter Brevig – UEFA B-lisens; barnefotballkoordinator og spillerutvikler 13-16 år

Påmelding:
Påmelding gjøres til larspetter@kvikhalden.no
Frist for påmelding er 1. januar 2017.


0 Kommentar

Vi fortsetter samarbeidet med Motz bakeri!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017


Motz bakeri har vært en viktig samarbeidspartner med oss i flere år, og det er de også i 2018!

Motz bakeri er en viktig samarbeidspartner med Kvik Halden. Denne avtalen er det mange som nyter godt av. Hver uke får Spretten idrettsbarnehage og FFO levert ferske brød på døra. I tillegg bidrar bakeriet med pølsebrød, hamburgerbrød, boller og andre bakeverk til klubbens ulike arrangementer i løpet av året. Vi er stålende fornøyd med å ha kommet fram til en ny avtale, hvor vi fortsetter det gode samarbeidet med Motz bakeri også neste år.


0 Kommentar

Pizzabakeren er med!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Des 2017


Vi er fornøyde med å ha tegnet samarbeidsavtale med Pizzabakeren Halden!

Klubben ønsker å knytte til seg gode samarbeidspartnere, og ny partner for neste år er Pizzabakeren. Vi håper på et godt samarbeid, noe alt ligger til rette for. Pizzabakeren har også dette året stilt opp med pizza til veldig hyggelige priser, noe som fortsetter også til neste år!


0 Kommentar

Vi ønsker Siffer AS velkommen som vår samarbeidspartner for sesongen 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2017Siffer AS er vår regnskapfører og yter meget god service til klubben! Vi er glade for at de er med oss også i denne sesongen! Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!


0 Kommentar

Ny skiltavtale med Dahles Auto Halden AS!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2017
Kvik Halden FK og Dahles Auto Halden AS har inngått en skilt- og kampsponsoravtale for sesongen 2018. Vi er fornøyde med å ha Dahles Auto Halden AS med på laget, og håper på et godt samarbeid med en tradisjonsrik bedrift i Halden!

Tusen takk for støtten!


0 Kommentar

To nye spillere har signert!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Des 2017

Enal Hasurdžić (t.v.) og Argtim Shabani (t.h.) har i kveld signert kontrakter med klubbens a-lag, og blir med det å finne på rødsjordet i 2018-sesongen.

Kommer fra Østsiden
Både Enal og Argtim kommer fra spill i Østsiden, der de har spilt henholdsvis 73 og 77 kamper for klubbens a-lag. I fjorårets sesong spilte de begge mot Kvik Halden, og viste seg positivt frem. Dette medførte at de begge ble tilbudt kontrakt, og i kveld ble kontraktene skrevet under. Dermed er begge klare for spill på rødsjordet i 2018-sesongen, noe klubben er svært glade for.

Utviklet i Østsiden
Enal har spilt i Østsiden gjennom hele sin karriere, og har totalt spilt over 100 kamper for klubbens a- og rekruttlag, noe som er imponerende med tanke på at han bare er 22 år gammel. Unggutten trives best som venstre kant, men kan også spille på motsatt side av banen. Totalt står han registrert med 9 scoringer for Østsidens a-lag, og som spiller er han en teknisk god spiller som er god i 1 mot 1 situasjoner. 

Lillebror av tidligere Kvik Halden-spiller
Argtim er lillebror av den tidligere Kvik Halden-spilleren Agim, og har som sin bror spilt sine ungdomsår i Trosvik og Fredrikstad FK. I Fredrikstad FK har han spilt en kamp for a-laget, men også spilt 5 b-kamper for den tidligere OBOS-liga klubben. Videre har 24 åringen spilt seniorfotball i både Trosvik og Østsiden, hvor han totalt har spilt over 150 seniorkamper. Med andre ord en rutinert spiller i forhold til alderen. Akkurat som sin bror er Argtim best som midtstopper, men han kan også bekle beckposisjonen, noe som er svært gledelig. 0 Kommentar

Klart for påmelding til nytt halvår på Pipe Eksperten Fotballakademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Des 2017Pipe Eksperten Fotballakademi er Kvik Haldens fotballakademi for jenter og gutter i Halden i 5-7. klasse.

¨Nå etter nyttår tar vi fatt på det 6. halvåret vårt etter oppstarten i august 2015.

Akademiet har stort fokus på utviklingen av individuelle ferdigheter, og treningene skiller seg dermed en del fra lagtreninger. Treningene er for de som er ekstra ivrige og som har et stort ønske om å bli bedre fotballspillere. Vi har deltagere fra alle klubbene i Halden og håper det er tilfellet også det kommende halvåret!

Les for øvrig Halden Arbeiderblad sin flotte artikkel om akademiet her:

http://www.ha-halden.no/sport/pipeeksperten-fotbal...

 

Akademiet har følgende trenere i 1. halvår 2018:

Jørgen la Cour Strand – B-lisensiert trener som til daglig har hovedansvaret for Kvik Halden Junior Elite og Kvik Halden G2005.

Kent Hansen – B-lisensiert trener som til daglig er hovedtrener for G2004 og trener på Haldenalliansen.

Kent Bergersen – A-lagstrener i Kvik Halden med lang fartstid både som spiller og trener på øverste nivå i Norge!

SondreSødergren – keepertrener, keeper på A-laget sesongen 2018, tidligere keepertrener for Fortuna Ålesund.

Marcus Moberg- A-lagsspiller sesongen 2018

Pipe Eksperten Fotballakademi har hatt stor pågang av påmeldinger hvert halvår, og som vanlig vil de som har vært med på akademiet siste periode ha førsterett til å sette seg opp på neste halvår.

For nye deltagere kan det være lurt å sende inn påmeldingsskjema så fort som mulig slik at dere øker sjansene for å være med.

 

1. halvår 2018:

Treninger fredager 14:30-16:00

Første trening er 26. januar

Siste trening er 15. juni

Ingen trening i vinterferien og påskeferien, samt 11.og 18.mai

Pris er 2500,- per halvår.

 

Påmeldingsskjema finner dere her:

http://www.kvikhalden.no/p/12003/pameldingsskjema

Skjema sendes til marthe@kvikhalden.no

0 Kommentar

Påmelding Fredriksten SpareBank 1 Cup 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Des 2017


5. - 6. mai 2018 har Kvik Halden Fotballklubb gleden av å invitere jenter og gutter til den 30. utgaven av Fredriksten SpareBank 1 Cup på Strupe i Halden.

Fredriksten SpareBank 1 Cup arrangeres den første helga i mai hvert år, og i år skjer det for 30. gang. Med godt over 100 påmeldte lag hvert eneste år er det yrende liv og stor idrettsglede på Strupes 15 000 kvadratmeter med kunstgress gjennom hele helga. Bli med på jubilumsfesten og meld på ditt lag allerede i dag!

NYHET! Splitter nytt kunstgress på 11er-banen!

Klikk her for påmelding!

Sted: Strupe kunstgress i Halden

Dato: 5. - 6. mai 2018

Årsklasser: Jenter og gutter født 2006 (12 år) - 2012 (6 år).

7er (født 2006 og 2007):

Påmeldingsavgift: 1200,- per lag

Spilletid: minimum 3 kamper på 2x15 minutter

Alle kampene spilles lørdag 5. mai

5er (født 2008-2011):

Påmeldingsavgift: 1000,- per lag

Spilletid: minimum 3 kamper på 1x20 minutter

Alle kampene spilles søndag 6. mai

3v3 (født 2012):

15x22meter stor bane med nett rundt hele - Ballen er alltid i spill!

Påmeldingsavgift: 1000,- per lag

Spilletid: minimum 5 kamper på 1x8 minutter

Alle kampene spilles lørdag 5. mai

Klikk her for påmelding!

Påmeldingsfrist: 21. april 20180 Kommentar

Sesongavslutning for ungdomsavdelingen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Nov 2017

I går gjennomførte klubben en felles avslutning for hele ungdomsavdelingen, og det ble en fin kveld i Strupe gymsal.

Foredrag fra våre egne
Temaet for årets foredrag var hvordan man kan bli god fotballspiller i egen klubb. A-lagsspiller Josef M Bouchleh var på forhånd spurt om han kunne si litt om sine år i Kvik Halden, fra barnefotballen og opp til spill på A-laget. De som var tilstede fikk høre om hva han hadde gjort, og fikk gode tips og råd på veien videre mot å bli en bedre fotballspiller. Deretter overtok A-lagstrener Kent Bergersen, hvor han også fortalte om sine erfaringer fra barne- og ungdomsårene og profflivet, fram til der han er i dag. I kjent stil ga Kent et levende bilde av sine opplevelser og puttet på en egenerfart historie på slutten, til latter fra salen.

Årets spiller og Årets forbilde
Etter foredragene var det duket for kveldens høydepunkt, utdeling av årets premier. Utdeling av "Årets spiller" og "Årets forbilde" ble innført som en felles utdeling i fjor for hele ungdomsfotballen, tidligere har dette blitt håndtert av lagene internt,

Hver årgang delte ut hver sin "Årets spiller" og "Årets forbilde" på KM-lag og på breddelag, og vinnerne var enten stemt frem internt på laget av sine lagkamerater eller plukket ut av en kompetent jury. "Årets spiller" gikk til den gruppa anså som den beste spilleren for året, mens "Årets forbilde" gikk til den personen i eller rundt laget gruppa mente hadde den beste innflytelsen på laget.

Kvelden ble avsluttet med pølser, brus og boller. Tusen takk til alle spillere, lagledere og trenere som var med på å gjøre dette til en fin kveld. Tusen takk til a-laget som stilte opp, både som foredragsholdere, publikum og premieutdelere. Og tusen takk til lagledere og trenere som legger ned utallige timer i klubben. Dere er uvurderlige!

Her er årets vinnere:

G2004

Johannes Lindquist
Årets forbilde KM 13
Muharrem Merovci
Årets spiller KM 13
Adrian Urke
Årets forbilde Bredde 13
Oscar Gabrielsen
Årets spiller Bredde 13


G2003

Konrad Thorvaldsen
Årets forbilde KM 14
Isa Mirza
Årets spiller KM 14
Kristian Lund
Årets forbilde Bredde 14
Marcus Larsen
Årets spiller Bredde 14

Jenter 2004-2002Ida C. Bjørneby Andersson
Årets forbilde Bredde 13-14
Gresa Obertina
Årets spiller Bredde 13-14
Sanna Bjerrum-Meusburger
Årets forbilde KM 15
Sofie Hauge-Johansen
Årets spiller KM 15

Gutter 2002

Rasmus Elnæs
Årets forbilde KM 15
Ludvig Wille
Årets spiller KM 15
Kristian Sellevoll
Årets forbilde Bredde 15
Mathias Johannessen
Årets spiller Bredde 15

Junior

Vebjørn Ekeli
Årets forbilde Junior A
Marcus Sjømo Eriksson
Årets spiller Junior A
Emil André Ryland
Årets forbilde Junior B
Kristian Engen
Årets spiller Junior B0 Kommentar

Vel gjennomført cup på Strupe 11.-12.november

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Nov 2017


Helgen 11 og 12 november arrangerte G05- årgangen til Kvik en egen turnering på Strupe. Dette var første gangen spillerne møtte god motstand på 9er- bane, siden de akkurat er ferdig med 7er- spill.

Foto: Privat


Mye god fotball...

Det var 7 lag med i denne turneringen og de var delt inn i 2 grupper og gruppespillet ble gjennomført på lørdag i strålende sol på Strupe. Kvik vant sin pulje etter å ha spilt uavgjort 2-2 mot Fornebu og slått Sarpsborg FK 6-1. På søndag var det duket for semifinale mot Moss FK og spillerne kjente nok litt på nervene, men da kampen startet tok Kvik raskt kommandoen og ledet 2-1 til pause etter to scoringer av Benjamin Kielland. Etter pause løftet Moss spillet sitt og Kvik ble litt baktunge, dette utnyttet Moss og satte inn 2-2. Kvik hadde nok de største sjansene, men kampen endte 2-2, og det var klart for straffer. Kvik holdt hodet kaldest og etter blant annet en flott redning av keeper Henrik Norderhaug, vant Kvik straffekonkurransen 4-2. Det var nå klart for finale mot Kråkerøy, et lag Kvik har møtt flere ganger gjennom sesongen. Det var mange slitne bein og hoder på begge lag som spilte denne kampen søndag ettermiddag. Kampen var jevnspilt, men med et lite overtak til Kvik. Det var derfor ikke ufortjent at Ole Jesper Sørensen satte inn 1-0 tidlig i 2 omgang, til vill jubel fra alle som heiet på Kvik. Kråkerøy hadde en gedigen sjanse til å utligne litt senere da spissen kom alene igjennom, men keeper Jonas Lund reddet mesterlig til corner. Resten av kampen ble nervepirrende og spennende, akkurat som en finale skal være. Her fikk guttene virkelig lære å spille jevne kamper, og de måtte holde hodet på plass selv om beina var slitne. Da dommeren blåste av kampen var det stor jubel på feltet, og guttene kunne virkelig være stolt av prestasjonen sin. Kvik vant 1-0 og kunne dermed beholde pokalen som et bevis på seieren.


...og gode tilbakemeldinger

Foreldrene på årgangen bidro med dugnad slik at det ble en prikkfri cup på Strupe. Det ble servert varm mat fra skolekjøkkenet til alle spillerne og laglederne begge dagene, noe som årgangen fikk meget gode tilbakemeldinger på. Alle lagene som deltok var fornøyde med opplegget og ville gjerne komme tilbake en annen gang. Det var høyt nivå på lagene som deltok. Borgen, Moss, Kråkerøy, Ski, Sarpsborg FK, Fornebu og 05- årgangen til Kvik har noe spennende på gang. Selv om det var 15 spillere som fikk være med denne gangen, består hele årgangen av totalt 49 spillere, og det er mange spennende spillere i gruppa. Hele årgangen er meget treningsvillig og samholdet mellom spillerne meget bra. Dette vil garantert føre til mange gode spillere Kvik kan få glede av i årene som kommer.

De som deltok for Kvik var: Benjamin Neziraj, Aurel Tmawa, Markus Grimstad, Benjamin Kielland, Henrik Norderhaug, Jonas Lund, Ole Jesper Sørensen, Oscar Nilsen, Kasper Myhre Sperre, Elias Fjelstad, Julius Weim Hjelmungen, Boye Gjørven, Edvard Gylvik, Fredrik Adolfsen og Christian Dahl Bjørneby.

Trenere: Jørgen La Cour Strand og Rune Grimstad.

Klubben gratulerer med vel gjennomført cup, både sportslig og organisatorisk!0 Kommentar

Oppstart av nytt seniorlag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Nov 2017

De siste to sesongen har klubben hatt breddelag i juniorklassen for menn for første gang på lenge. Nå blir flere av disse guttene seniorspillere, og i den forbindelse lager klubben et nytt seniorlag. Foto: Halden Arbeiderblad

Kvik Halden FK 3
Neste sesong stiller klubben med et nytt lag i seniorlag i 7. divisjon, og spillertroppen bygger i all hovedsak på spillerne som har vært en del av treningsgruppen junior bredde de siste to årene. Guttene har siden de var små hatt sterke ressurs personer i form av Bosse Killingrød, Carl Øyvind Ryland og Vidar Berg, og det er ingen tvil om at disse er intiativtagere til det nå nyoppstartede laget. De tre har alltid lagt til rette for at spillerne skal ha et godt tilbud i klubben, og dette er også noe av grunnen til at det fortsatt er så mange gutter i aldersgruppen 98-00 som fortsatt ønsker å ha et fotballtilbud uten den store satsningen.

Ny trener, og ønske om større spillergruppe
I forkant av at laget gjennomførte sin første trening i går kveld har en ny trener fått jobben med å lede laget. Vegard Utne er mannen som har fått ansvar for å trene laget. Utne er snart ferdig med sin idrettsfagslærer utdanning, og er meget glad for å kunne få prøvd seg i treneryrke. På gårsdagens trening var det totalt 16 spillere, men det er ingen tvil om at nye spillere er velkomne til å bli med. Trenerteamet håper på en sterk stamme bestående av rundt 20 spillere, slik at man har nok spillere til å gjennomføre en hel sesong på seniornivå.

Les intervjuer og mer om det nyoppstartede laget i Halden Arbeiderblad her.


0 Kommentar

Flott avslutning på sesongen, og nok en pokal til G2002

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Nov 2017

På lørdag ble finalene i OBOS-Cupen arrangert i alle aldersklasser, og klubben var representert med hele tre lag på guttesiden. Totalt endte det med to tap og en seier, men alle lagene kan nå markere sesongslutt med en vell overstått finale-dag.

Kretsmester Drøbak-Frogn ble for sterke
Lørdag morgen åpnet G2004 ballet i Østfoldhallen, da de skulle møte Drøbak-Frogn til finale i klassen G13. Drøbak-Frogn vant årets kretsserie, og er med det kretsmestere i Østfold for G13. Riktignok må det nevnes at de unge guttene fra Halden er de eneste som har klart å vinne over Drøbak-Frogn i årets seriespill. Dermed var det duket for et durabelig oppgjør, hvor kampen åpnet noe rotete med to lag som var forsiktige innledningsvis. Etter drøye ti minutter tok Drøbak-Frogn ledelsen, på det som må sies å være kampens første store sjanse. Scoringen virket som en vekker for Kvik'e-laget, som i etterkant av scoringen tok mer kontroll over kampen. Man ble mer tålmodig med ball, og evnet å vende spillet for å deretter angripe i rommene motstanderlaget hadde tømt. Mot slutten av omgangen utlignet Kvik Halden ved Muharrem Merovci, som alene med keeper scoret sikkert. Like etterpå fikk guttene fra Kvik Halden en corner, som etter noe klabb og babb havnet på bakerste stolpe. Målet var åpent, men vinkelen noe spiss, og avslutningen gikk dessverre i stolpen. Dermed stod det 1-1 på resultattavlen til pause. 

Trener, Kent Hansen, oppfordret spillerne i pausen til å fortsette å trille ball, slik at de i i tillegg til å spille ut motstanderlaget også fikk "hvilt" litt med ballen i laget. Andre omgang åpnet med nok en stor sjanse til Kvik Halden, før Drøbak-Frogn på ny tok ledelsen. Scoringen kom litt ut av ingenting, der det i utgangspunktet så ut som haldenserne hadde kontroll. I etterkant av scoringen prøvde guttene på ny å kjempe seg inn i kampen, men etter hvert begynte kreftene å ta slutt. Mot slutten av omgangen kontrollerte Drøbak-Frogn kampen, og scoret to ganger til. Bare en svært god Noah Strøm i målet hindret et større tap. Alt i alt skal guttene ha kjemperos for innsats og tidvis svært bra spill.

Bare nesten
Nesten lag fra klubben ut i ilden var G2003, som i sin finale møtte Gresvik IF. I seriespillet endte Gresvik på en 5. plass i a-sluttspillet, mens klubbens 14-års lag endte på 4. plass i b-sluttspillet. Dermed var i utgangspunktet Gresvik forholdsvis store favoritter i forkant av kampen. Likevel var guttene fra Halden fast bestemt på å benytte muligheten til en finale-seier, spesielt ettersom fremgangen har vært stor de siste kampene. Gresvik åpnet kampen best, og allerede etter 10 minutter fikk de en korrekt straffe., og muligheten til å gå opp i ledelsen. En for dagen svært god Petter Bønøgård i Kvik Halden-målet ville det annerledes, og leverte en strålende redning. Strafferedningen virket som en energiboost for haldenserne, og resten av omgangen var kampen forholdsvis javn. Kvik Halden slet med å flytte laget sitt opp på motstanderens halvdel, men spilte seg tidvis glimrende ut bakifra og inn på motstanderens banehalvdel.

I pausen var trener Ronny Thorvaldsen opptatt av å få flyttet lagdelene sammen høyere i banen. Forsvaret og midtbanen ble for lave i forhold til angrepsspillerne når man etablerte spillet på motstanderens banehalvdel. Dette bidro også til at det var svært vanskelig å skape store sjanser, samtidig som sjansen for gjenvinning høyt i banen var minimal. Ellers var det en svært positiv første omgang, der man klarte å demme opp for forsøkene fra Gresvik. Andre omgang startet som første omgang avsluttet, med en jevn og sjansefattig kamp. Det så lenge ut til å gå mot ekstraomganger, ettersom Petter Bønøgård mesterlig stoppet de sjansene Gresvik fikk, men fem minutter før slutt scoret Gresvik. Mot tampen av omgangen pådro Bjørn Øyvins Solberg seg direkte rødt kort, etter å ha holdt igjen en Gresvik-angriper på vei gjennom. Dermed ble det også for tap i G14 klassen.

Enveiskjøring fra start til slutt
Klubbens G15 lag vant turneringen i fjor, og hadde som mål å gjenta suksessen i år. Motstanderlaget Spydeberg var en ukjent motstander, men det viste seg tidlig at haldenserne var et par hakk vassere. Allerede etter få minutter kom den første store sjansen, da Uranik Seferi ble spilt alene med keeper. Et forsøk på å lobbe over Spydeberg-keeperen ble enkelt reddet, men det stod seg ikke lenge. Like etter fikk samme mann sjansen på ny, og denne gangen ble det scoring. Kort tid etter scoringen doblet Kvik Halden, etter at Rasmus Langebråthen scoret sikkert alene med keeper. Det var nå spilt i 10 minutter, og det var tydelig at dette ble seier så lenge man holdt konsentrasjon på topp. Mot slutten av omgangen ble det tre scoringer til, ved henholdsvis Elias Agersborg, Petter Bugge-Backstrøm og Uranik Seferi. Dermed stod det 5-0 til pause, og kampen var i realiteten over.

I pausen fikk spillerne tydelig beskjed av trenerteamet, bestående av Kent Hansen og Eirik Horvath, om å forsette å spille ballen, og opprettholde det høye balltempoet. Samtidig foretokk trenerne flere bytter, slik at alle fikk rikelig med spilletid. Om Spydeberg i det hele tatt hadde noe håp om å snu kampen, fjernet Johannes Guldahl Letting all tvil i løpet av andre omgangs fire første minutter med sine to scoringer. I løpet av kampens siste 20 minutter scoret både Isak Johan Dahl Olsen og Zaki Mohammed Nori hvert sitt mål, før en forsvarsspiller fra Spydeberg var uheldig og scoret selvmål like før slutt. Dermed endte det til slutt 10-0, og med 5 scorede mål i hver omgang er det ingen tvil om at guttene fortsatte å angripe med hurtig pasningsspill slik de fikk beskjed om i pausen.

Klubben ønsker å gratulere alle lagene med innsatsen, og spesielt G15 som for andre år på rad vant OBOS-Cupen. Samtidig ønsker vi å takke Østfold Fotballkrets og OBOS for en flott turnering, der finalene ble gjennomført med høytidlig innmarsj i forkant av kampen, og felles premieutdeling i etterkant av kampen. Alt i alt en flott lørdag i Østfoldhallen, der tre lag fra klubben markerte seg på en svært positiv måte.


0 Kommentar

Ny barnefotballutvikler i Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Nov 2017

Lars Petter Brevig tar over rollen som barnefotballutvikler i klubben, i tillegg til at han fortsetter som spillerutvikler. Klubben har mål om å opprettholde satsningen på barn og ungdom, og er meget fornøyd med å ha fått Lars Petter inn i denne rollen.

Barnefotballutvikler
Barnefotballutvikler skal rette arbeidet mot de årgangene i klubben som spiller 5er og 7er fotball, både på gutte- og jentesiden. Erfaringer gjort det første året med denne rollen, har resultert i at stillingsinstruksen er noe endret. Blant annet vil barnefotballutvikler i større grad enn tidligere, legge til rette for og gjennomføre trenerforum også for årgangene i barnefotballen. Utover dette skal barnefotballutvikler fortsatt ha en veilederrolle og kunne fungere som en sparringspartner for trenere og lagledere i barnefotballen. Det daglige arbeidet som barnefotballutvikler blir å introdusere skoleringsplan ut til trenere på feltet, både gjennom ukentlige møter og tidvis oppfølging på feltet. Samtidig vil Lars Petter følge opp den siste årgangen i barnefotballen noe tettere, for å sørge for en myk overgang til ungdomsavdelingen.

Variert erfaring
Lars Petter har siden han begynte som trener i klubben i 2014 hatt svært mange ulike oppgaver, og han har vært involvert rundt de fleste årgangene. Per dags dato jobber han fast på klubbens Telenor Xtra Fotballfritidsordning hver dag, samtidig som han de siste tre årene har vært involvert som trener på Pipeeksperten fotballakademi. I tillegg har han det siste året hatt ansvaret for Haldenalliansen G12 og G13, i tillegg til trenererfaring fra G15, G16 og Juniorlaget. Dermed har han vært rundt veldig mange årganger, noe klubben ser på som positivt i forhold til at han nå både skal være barnefotball- og spillerutvikler. "Det blir meget spennende å ha ansvar for hele barne- og ungdomsfotballen innenfor det sportslige tilbudet. Det er ingen tvil om at det er svært mye å gjøre, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å nå ut til flest mulig. Samtidig blir det spesielt å ikke følge en spesifikk årgang i år, da jeg går bort fra det rene treneransvaret, men jeg kommer likevel til å være mye rundt og på feltet," sier Lars Petter.

Skoleringsplan
Lars Petter Brevig har inneværende år jobbet mye med en skoleringsplan for klubben. Denne planen skal være et supplement til sportsplanen i forhold til hva som konkret skal foregå på feltet, og skal bidra til å styrke klubben og øke kompetanse internt. Skoleringsplanen er et verktøy som i all hovedsak handler om å få en rød tråd i hele klubben, altså gjennom barne- og ungdomsfotballen og opp til klubbens seniorlag.

"Det å få skoleringsplan ut i klubben er en omfattende prosess jeg kommer til å starte på allerede før jul. Blant annet har jeg invitert alle barnefotballtrenerne til et møte neste uke der jeg ønsker deres innspill på gode øvelser i ulike årganger. Samtidig har jeg selv utarbeidet en øvelsesbank, der tanken er å ha konkrete øvelser til hver enkelt årgang. Disse øvelsene er utviklet med tanke på en felles identitet for hele klubben, og dermed videreutvikles mange øvelser fra en årgang til neste årgang. Det å praktisere og følge opp skoleringsplanen er en svært omfattende jobb, og jeg er ydmyk i forhold til at det tar tid å få dette ut på feltet både i barne- og ungdomsfotballen,"
sier Lars Petter avslutningsvis.

Bli god i Halden
Gjennom å styrke barne- og ungdomsfotballen i egen klubb, ønsker klubben å legge best mulig til rette for god utvikling i egen by. Det tar mange år før man ser potensielle resultater av økt kompetanse i barne- og ungdomsfotballen, men med fokus på tiltak som  FFO, Pipeeksperten Fotballakademi, Kvik Xtra, barnefotballutvikler, spillerutvikler, en rekke kompetente trenere i ungdomsavdelingen og jevnlig kursing av trenere i barnefotballen er klubben trygg på at det vil gi resultater.0 Kommentar

Vi støtter Operasjon Dagsverk 2017

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Nov 2017


Operasjon dagsverk er verdens største solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. Hvert år velger rundt 80.000 norske elever å gi en dag av sin utdanning for å gi utdanning til ungdom i andre deler av verden. Dette ønsker vi i Kvik Halden FK å være med å støtte, og i dag har Ludvig Wille og Uranik Seferi fra Strupe ungdomsskole hatt en dag med å hjelpe til på FFO.


Operasjon Dagsverk
Årets OD-aksjon heter "VI ER ALLE OLJEBARN, sammen mot verdens største oljekatastrofe". Skoleelever som deltar på OD lærer om globale utviklingstemaer for å kunne ta et opplyst valg om å jobbe med OD-dagen. I år går støtten til blant annet Nigeria, som står ovenfor en stor oljekatastrofe, ved å gi ungdom der kunnskap om rettigheter og utdanne oljevoktere.


Populære gutter på FFO
Ludvig og Uranik var tidlig ute med å forhøre seg med klubben og FFO om det var muligheter for de å være her, noe vi selvfølgelig sa ja til. Dagen har blitt brukt til å være på FFO, hvor guttene har vært med på en helt vanlig dag med hjelp til lekser, matservering og fotball ute med ungene. Populært hos FFO-barna er det alltid når de eldre kvikeguttene er med. Tusen takk for flott innsats i dag, gutter!


0 Kommentar

3 lag spiller OBOS-finale!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Nov 2017


(G02 vinner av OBOS cup 2016)

Gitt at man er glad i ungdomsfotball så bør man tilbringe førstkommende lørdag i Østfoldhallen. Årets sesong skal avsluttes med finaler i OBOS Cup - også omtalt som Østfoldmesterskap i fotball.  Kvik Halden FK har tre lag som har kvalifisert seg til finalen - og det er selvfølgelig lov til å drømme om en ekte «hattrick»!

 

G13: Kvik Halden FK - Drøbak-Frogn kl. 10:00

G13 med Kent Hansen som hovedtrener er første lag som skal i ilden. Guttene har hatt en meget god sesong og har igjennom hele høsten spilt god fotball som nesten resulterte i et kretsmesterskap. Finalen spilles mot topplaget Drøbak-Frogn som nettopp vant kretsmesterskapet. Kent & Co er garantert klare for å hindre at laget fra badebyen vinner «The Double».

G14: Kvik Halden FK - Gresvik IF kl.13:30

G14 er et lag som har tatt store steg i løpet av årets sesong. Hovedtrener Ronny Thorvaldsen har gjort en god jobb med guttene - noe som har resultert i masse god fotball denne høsten. Dermed var det velfortjent at guttene tok seg til finalen etter en spennende semifinale mot Kråkerøy. På lørdag er det Gresvik som er motstander - og deg passer nok bra for Ronny & Co at de er «underdogs».  

G15: Kvik Halden FK - Spydeberg IF kl. 15:15

G15 er regjerende mestre i OBOS Cup - og kan faktisk bli  det første laget noensinne som vinner OBOS Cup to år på rad. Laget ledes av Kent Hansen, men «kred»for en seier må nok deles med Robert Horvath som har vært hovedtrener de siste årene. Spydeberg er et ukjent bekjentskap, men vil nok garantert forsøke å sette «kjepper i hjulene» til Kent & Co.  Mon tro om «teambuildingen» med John Arne Riise kan være utslagsgivende for guttene i finalen?


Kom og se unge lovende spillere fra Halden i samtlige tre finaler førstkommende lørdag i Østfoldhallen!!


0 Kommentar

Sjømo Eriksson og Horvath er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Okt 2017

Marcus Sjømo Eriksson og Eirik Horvath ble begge en del av a-stallen i løpet av sommeren, og nå er begge enige med klubben om å forlenge. Både Sjømo Eriksson og Horvath skrev i ettermidag under på en to-årskontrakt.

Lokale unggutter
Både Sjømo Eriksson og Horvath begynte begge å spille fotball i klubben som små barn, og Sjømo Eriksson har siden spilt i i den rød/hvite hjemmedrakta. Horvath har studert et år i Oslo, og med unntak av dette året har også han spilt for klubben siden barns alder. Det at klubben har lykkes med å utvikle to spillere som i løpet av høstsesongen viste at de var gode nok til å spille for klubbens a-lag. Horvath fikk sin debut for a-laget i vårsesongens siste seriekamp, da han kom inn som innbytter i bortekampen mot Østsiden, mens Sjømo Eriksson debuterte så sent som i slutten av August da han kom inn som innbytter i hjemmekampen mot Vestfossen.

Vist seg gode nok
Siden de debuterte i henholdsvis slutten av vårsesongen og starten av høstsesongen har de begge vist seg gode nok til å spille for klubbens a-lag. Horvath har siden debuten vært involvert i 9 kamper for klubbens a-lag, hvorav 4 er fra start. Totalt har han spilt 363 minutter, noe som er ekstra imponerende når man tar med at han var ute med skade nesten hele året han tilbrakte i Oslo. Sjømo Eriksson har siden innhoppet mot Vestfossen nærmest spilt seg til fast plass på laget. Han har vært involvert i hele 10 kamper, hvorav han startet 6 av de. Totalt rakk han å spille 626 minutter, noe som er svært imponerende ettersom han ble en del av a-stallen i august. Klubben håper de fortsetter sin positive utvikling, og med en full oppkjøring sammen med resten av a-stallen håper vi de kan bidra i enda større grad i 2018-sesongen.


Veien i egen klubb
Aldersmessig skiller det bare et år mellom ungguttene. Horvath har rukket å fylle 20 år i løpet av årets sesong, mens Sjømo Eriksson fortsatt bare er 19 år. De to har de siste årene spilt juniorfotball sammen i klubben, og det er ingen tvil om at de har vært med å sette en god standard i forhold til treningskvalitet og seriøsitet i juniorgruppen. Dette bidro til at Horvath allerede i forkant av fjorårets sesong hospiterte med a-laget, mens Sjømo Eriksson startet å hospitere med a-laget tidvis i forkant av årets sesong. Begge har valgt å utvikle seg i egen klubb, og har gjennom spill for klubbens rekruttlag tatt steget fra juniorlaget til klubbens a-stall. Det viser at det er fullt mulig å utvikle seg i Kvik Halden, så lenge man har gode holdninger kombinert med god kvalitet i treningsarbeidet.

Fornøyd sportssjef
Sportssjefen, Haris Juklo, er svært fornøyd med at de to lokale ungguttene er med videre, og skryter av ungguttenes treningsvilje: "Begge to har vært sentrale for juniorlaget fra de ble en del av juniorlagets treningsgruppe. Samtidig har de vært viktig for de andre spillerne på klubbens juniorlag, ettersom de alltid har hatt gode holdninger og vist god treningskultur. Det er derfor med stor glede at begge to har utviklet seg så mye at de i høstsesongen har vist at de er gode nok til å spille for klubbens a-lag. Samtidig er det er tydelig signal for resten av ungdomsavdelingen om at med hardt arbeid over tid vil man utvikle seg også i Kvik Halden".


0 Kommentar

Påmelding til Remmen Cup 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Okt 2017


Er du født mellom 2008 og 2011 har Kvik Halden Fotballklubb gleden av å ønske deg velkommen til Remmen Cup, innendørs fotballturnering i Remmenhallen i Halden, 10. - 11. mars 2018.

Remmen Cup arrangeres i Remmenhallen, hjemmearenaen til blant annet Halden Topphåndball, byens eliteserieklubb i håndball. Alle kampene spilles på halv håndballbane, noe som gir mange ballberøringer per spiller, mindre løping og morsomme kamper!

Årsklasser: Jenter og gutter født 2008 - 2011.
Spilletid: Minimum 3 kamper på 1 x 17 minutter per lag.
Spillere: 4 utespillere + keeper i alle klasser. Maks 12 spillere per lag.
Påmeldingsavgift: 1000,- per lag.

Klikk her for påmelding!

Påmeldingsfrist: 24. februar 2018

Slik så det ut på Remmen Cup i 2013:0 Kommentar

Øystein Lundblad Næsheim er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Okt 2017

Øystein Lundblad Næsheim har kommet til enighet med klubben om å forlenge sin kontrakt med klubben. Dermed er det store muligheter for å se Næsheims velkjente feiring også neste sesong. Foto: Halden Arbeiderblad

Berg-og-dalbane opphold
Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016 sesongen, en sesong der det hverken gikk på skinner for laget eller spissen. For lagets del endte det med nedrykk fra 2. divisjon, da man akkurat ikke plasserte seg blant de 6 beste lagene som holdt plassen. For Næsheim sin del fikk han lite tillit som spiss, og spilte majoriteten av kampene som ving-beck i en 3-5-2 formasjon. I årets sesong har det derimot aldri vært noen tvil om hva som bor i spissen. Allerede i serieåpningen borte mot Ørn Horten scoret han sesongens først mål, i det som skulle vise seg å bli en eventyr-sesong for Næsheim og hans spissmakker Berglund. Næsheim endte som kjent sesongen med 25 scoringer, like mange som Berglund. I tillegg må det nevnes at Næsheim scoret 2 mål i samme kamp hele fire ganger, mens han ved to anledninger scoret hattrick.

Etablert i laget og i byen
Næsheim har i lengre tid vært i fast jobb ved siden av spill for klubben, og ettersom han allerede har bodd i byen i 2 år begynner han å bli godt etablert i byen. Totalt har han allerede rukket å spille 55 kamper for klubben, og over to sesonger har han scoret totalt 32 mål. Det er ingen tvil om at han i årets sesong har vært blant lagets viktigste spillere, både med sitt partnerskap med Berglund på topp, men også på grunn av sin giftige dødballfot. Både cornere og korridor-frispark slåes med fantastisk kraft og presisjon, noe som i år også har ført til svært mange målgivende. 

Stammen i laget nærmer seg
I løpet av de siste to ukene har Björn Berglund, Josef Myhren Bouchleh og Jakob Madsen Lund alle forlenget sine kontrakter, og at Lundblad Næsheim følger etter viser nok en gang at klubben evner å holde på sine beste spillere. Signeringen av Næsheim er et tydelig signal på at a-laget også neste sesong ønsker å kjempe i toppen av 3. divisjon, og forhåpentligvis klare å komme enda høyere på tabellen enn i år. Klubben håper med det at det ikke er tvil om at det satses også neste år, med tanke på at også Næsheim er med videre. At de ovennevnte spillerne allerede er klare for videre spill for klubben betyr at fem av årets mest sentrale spillere er med videre. Dette er svært positivt da man kan bygge videre på det positive fra årets sesong uten å måtte gjøre for store forandringer.

Jobbes iherdig
Sportssjef Haris Juklo har den siste uken intensivert jakten på spillersignaturer, og mange av dagens spillere har fått, eller vil den nærmeste tiden få kontraktsforslag. "I første omgang er vi oppttatt av å lande de spillerne vi allerede har i laget som er ønsket med videre. Samtidige er det ingen tvil om at vi i tillegg til å beholde de fleste fra årets lag også ønsker nye spillere utenfra. Foreløpig er det ingen konkrete navn, men nå som sesongene er ferdigspilt vil det være lettere å sondere markedet i forhold til hvilke spillere som står uten kontrakt og har lyst på nye utfordringer."


0 Kommentar

Takk for samarbeidet sesongen 2017

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Okt 2017

Rundt 30 personer fra ulike lokale bedrifter var samlet på møterommet på Thon Hotell i går, hvor daglig leder ønsket velkommen før det ble servering av mat og drikke. I tillegg var det representanter fra klubbens styre og ansatte. A-lags trener Kent Bergersen var også der, i tillegg til kaptein Dardan Sæther-Mehmeti. Agendaen for samlingen var, utover å være et sosialt treff, informasjon om klubben fra styreleder Bjørn Brevig. I tillegg oppsummerte Kent Bergersen sesongen 2017 med tanke på a-laget, og samtidig så litt framover mot 2018. Daglig leder fortalte litt om barne-og ungdomsavdelingen og den veksten vi ser her både på jente- og guttesiden. Kvelden ble avrundet med kaffe og prat rundt bordet.

Klubben ønsker å si tusen takk til alle som tok turen i går, og bidro til at det ble en hyggelig kveld. Tusen takk til Thon Hotell som stilte med lokalet og mat.


0 Kommentar

Statistikk og oppsummering av årets sesong

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Okt 2017

Sesongen ble ferdigspilt for klubbens a- og b-lag på lørdagen, og sesongen 2017 har med det gått inn i historiebøkene. Nedenfor finner du all statistikk for sesongen som endte med 3. plass for a-laget og nedrykk for b-laget.

Varierende vårsesong
Vårsesongen startet på best mulig måte med borteseier over Ørn Horten, som til slutt havnet på 2. plass på tabellen, men deretter fulgte en rekke kamper hvor poengfangsten ble lav. Man ledet kampene mot Kråkerøy, Drøbak-Frogn og Vestfossen, men endte til slutt opp med bare 2 poeng på de tre kampene. Dermed gjorde innledningen av vårsesongen det til en nærmest umulig oppgave å henge på i toppen av avdelingen. Spillet og prestasjonen ble bedre og bedre mot slutten av vårsesongen, og selv om man ikke fikk uttelling borte mot Oppsal og mistet en 3-0 ledelse hjemme mot Moss lå man på 4. plass til sommerpausen.

Forsøkte å skape spenning
Høstsesongen startet med en svak prestasjon hjemme på Halden Stadion, hvor Ørn Horten reiste hjem til Lystlunden med 3 poeng etter å ha vunnet 2-0. Deretter vant a-laget tre kamper på rad, før Ullern ble for sterke på CC Vest Arena. I etterkant av kampen mot Ullern så det ut til at opprykkstoget var over for resten av sesongen, men i løpet av de tre neste kampene ble plutselig avstanden kraftig krympet. Først ble Oppsal sendt hjem fra Halden Stadion som slakt, før man reiste til Melløs og knuste Moss hele 4-1. Mosse-trener Ole Martin Nesselquist uttalte i forkant av kampen at han ikke var bekymret for Berglund og Lundblad, noe spissparet straffet med å score henholdsvis 1 og 2 mål. Deretter ble Holmen nedsablet med 5-1 på Halden Stadion, og ettersom Moss FK igjen avga poeng var det nå bare 8 poeng opp til serielederen. Og i runden etter spilte serielederen uavgjort mot Vestfossen, og dermed ville man med seier over Strømsgodset 2 bare vært 6 poeng bak med fire runder igjen. Dog tapte man mot et sterkt Godset 2, og opprykkshåpet forsvant med det helt, noe også de fire siste kampene bar preg av. Svake prestasjoner og uavgjort og tap mot henholdsvis Østsiden og Sprint-Jeløy i sesongen to kamper rundet av en sesong hvor man aldri helt ble med i toppen grunnet en rotete start på sesongen.

Endringer i spillerstallen
I løpet av sesongen har det skjedd flere forandringer i spillerstallen. Hovedtrener, Kent Bergersen, var ikke fornøyd med treningsarbeidet til samtlige spillere, noe som resulterte i at John Filip Koko ble hentet fra Fredrikstad FK på lån ut sesongen. Samtidig ble Marcus Sjømo Eriksson og Peder Nomell flyttet opp fra klubbens juniorlag etter gode prestasjoner på klubbens junior- og rekruttlag. Ut forsvant Granit Merovci som gikk til Sparta Sarpsborg, mens Rinor Topallaj gikk til hardtsatsende Råde. I tillegg ble Sondre Sødergren  hentet inn på lån fra Aalesund FK etter at Simen Fredheim Andersen ødela kneet og ble skadet for resten av sesongen.

Lagstatistikk
Totalt har man scoret 77 mål (2,96per kamp), noe som er nest flest i avdelingen. Kun serieleder Moss har scoret flere mål med sine 88 mål. Bakover på banen har man sesesongen sett under ett sluppet inn for mange mål til å henge med hele veien inn. Totalt har man sluppet inn 36 mål (1,38per kamp), kun Kråkerøy, Ørn Horten og Moss har færre med henholdsvis 35, 29 og 22 innslupne mål. Når man i tillegg vet at vi scoret 7 mål mot Moss betyr det at Mossingene kun slapp inn 15 mål de resterende 24 kampene. Det viser hvor solide laget fra kråkebyen har vært defensivt, og samtidig hvor mye det bor i dette Kvik halden-laget. Laget har benyttet seg av hele 29 spillere i året sesongen, hvorav kaptein Dardan Sæter-Mehmeti og har spilt flest med sinde 2 338 minutter. 5 ganger har man gått av banen uten å slippe inn mål, mens spillerne i fellesskap har samlet inn 32 gule (1,23 per kamp) og ett rødt kort. I forhold til karantenestatistikken er dette en klar forbedring fra fjorårets sesong, der man både på a- og rekruttlaget til stadighet fikk røde kort.

På Halden Stadion har man spilt 13 kamper, som har resultert i åtte seire, tre uavgjort og to tap. I snitt har man dermed tatt 2,08 poeng per hjemmekamp, etter å ha scoret 44 mål og sluppet inn 18. På bortebane har man også spilt 13 kamper, som har endt med syv seire, en uavgjort og fem tap. Dette resulterer i at man i snitt plukker 1,69 poeng på bortebane, etter å ha scoret 33 mål og sluppet inn 18. Det er dermed ingen tvil om at man plukker for lite poeng på bortebane, i tillegg har man avgitt flere poeng på Halden Stadion enn de siste sesongene.

Delt toppscorerpris
Gjennom hele sesongen har klubbens spissduo i Björn Berglund og Øystein Lundblad Næsheim vært målfarlige, og til slutt stoppet spissduoen på hele 25 mål hver. Av lagets 77 mål har dermed spissduoen stått for utrolig 50 mål. I tillegg har de haugevis med assist både til hverandre og andre. Videre på toppscorerlisten følger Herman Blystad med sine 13 scoringer, noe som også er svært bra for unggutten som har spilt mye høyre kant i 4-4-2.

Spillerstatistikk
Toppscorer: Björn Berglund og Øystein Lundblad Næsheim (25)
Flest minutter: Dardan Sæter-Mehmeti (2 338 minutter)
Best seiersprosent: John Filip Koko (72,73%)
Flest gule kort: Jakob Madsen Lund (6)
Flest røde kort: Christian Halvorsen (1)

Avslutning med spillernes kåringer
Lørdag kveld markerte seniorlagene at årets sesong var ferdig, med avslutning på Fredriksten Kro. Der ble det som vanlig utdelt flere priser, som spillerne selv har bestemt:
- Årets rekruttspiller: Ole-Jacob Herft
- Årets spiller: Øystein Lundblad Næsheim
- Årets coming-man: Marcus Sjømo Eriksson


0 Kommentar

Jakob og josef er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Okt 2017

Signeringen av spillere for neste års a-stall fortsetter, og i kveld har de lokale bærebjelkene Josef Myhren Bouchleh og Jakob Madsen Lund signert nye kontrakter med klubben, henholdvis på 2 og 1 år.

Lokal tilhørighet Josef Myhren Bouchleh er debuterte for klubbens a-lag allerede i 2010, og har siden den gang spilt seg til fast posisjon på høyresiden i forsvar. Ved flere anledninger har han vist seg blant divisjonens beste høyre becker, samtidig som han også har vist at han kan bekle flere posisjoner. De seneste sesongene har han spilt både vingbeck, sentral midtbane og midtstopper. Totalt har han rukket å spille 154 a-kamper for klubben, noe som er imponerende med tanke på at han fortsatt bare er  24 år. Madsen Lund både debuterte og etablerte seg på klubbens a-lag i 2013-sesongen, og har frem til i dag rukket å spille hele 120 kamper for klubbens a-lag. Ettersom begge guttene er født og oppvokst i klubben er det ingen tvil om at de er en viktig del av den lokale profilen klubben ønsker å ha rundt sitt a-lag. Mange spillere i klubbens barne- og ungdomsavdeling kan absolutt assosiere seg med de to haldenserne.

Viktige forsvarssbrikker Om man ser hvor mange kamper de to har spilt for klubbens a-lag siden 2010 er det ingen tvil om at de to har vært en sentral del av a-lagets forsvarsspill. Begge er motiverte for å bidra til å skape et topplag også i 2018-sesongen, og det er ingen tvil om at de begge blir viktige brikker i forsvarsleddet. I tillegg er Dardan Sæter-Mehmeti allerede på kontrakt ut 2018-sesongen, og dermed er allerede tre rutinerte forsvarsspillere på plass.

Mulig å utvikle seg i Halden Begge spillerne viser med sin alder og antall kamper spilt for klubbens a-lag at det er fullt mulig å utvikle seg til gode fotballspillere ved å bli i Halden og spille for Kvik Halden. Felles for de begge var at de i ung alder ble løftet opp i klubbens a-stall, samtidig som de tidlig begynte å spille seniorfotball. Det er ingen tvil om at dette vil være en filosofi klubben også i fremtiden ønsker å følge, ved å la unge spillere flyttes opp i a-stallen når de er gode nok. Klubben ser på alder som et tall, og er man gode nok ferdighetsmessig, og har de riktige holdningene og er mentalt klare er man ikke redd for å slippe de til i seniorfotballen.

Fornøyd sportssjef Sportssjef for seniorlaget, Haris Juko, sier seg svært godt fornøyd med at de to lokale spillerne blir med videre:"Det er ingen tvil om at vi ønsket å ha med både Josef og Jakob videre i neste års a-stall. Josef er ferdig med sin mastergrad ved Norges Idrettshøyskole, og hans totalbelastning blir mindre mtp på pendlingen til og fra Oslo. Jakob derimot skal fortsette å pendle til Norges Idrettshøyskole, men gir selv uttrykk for at han er meget motivert for å kjempe i toppen neste sesong. Det er ingen tvil om at denne uken har vært en god uke for oss mtp på spillersigneringer i forbindelse. Det å beholde både Josef, Jakob og Björn er et tydelig signal på at vi ønsker å kjempe i toppen også neste sesong."


0 Kommentar

Invitasjon til trening med Kvik Halden Treningsgruppe 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Okt 2017

Kvik Halden FK har som mål med Kvik Halden Treningsgruppe 2 å gi det beste trenings- og kamptilbudet i Halden, for unge spillere (15-20år). Tilbudet gjelder spillere som er utviklingsorientert, med potensial for å bli toppspillere. Første trening er tirsdag 7.11.2017 kl. 20.00 på Strupe Kunstgress.

Treningsgruppe 2 skal i sesongen 2018 bestå av spillere som skal spille på klubbens juniorlag, som neste år spiller i den nye KM-A-serien, og klubbens rekruttlag. Det vil også være gode muligheter til å gjennomføre fast- eller rullerende hospitering med klubbens a-lag i løpet av sesongen om man viser gode holdninger, god utvikling og gode ferdigheter.

Vi ønsker derfor å gi alle ambisiøse spillere i Halden og omegn mulighet til å vise seg frem på treningsgruppens åpne treninger i november og desember. Vi kan tilby et godt trenings- og utviklingsmiljø basert på sunne verdier som samarbeid, åpenhet og involvering. Med det ønsker Kvik Halden FK å invitere spillere født i 1999, 2000, 2001, og 2002 til trening med Kvik Halden Treningsgruppe 2. Treningene vil være åpne for alle fra tirsdag i uke 45 til og med uke 48. Deretter vil troppen trene frem t.o.m 7/12.2017 før det blir en lengre pause frem til nyåret.

Første trening er Tirsdag 7.11.2017 kl 20.00 på Strupe kunstgress. Spillerne møter minimum 15 min før treningstart, i garderobebygget. Alle spillere må ha med seg både joggesko og fotballsko til samtlige treninger.

Evaluering og uttak til spillerstallen for 2018 vil bli gjort fortløpende. Ved en eventuell overgang fra annen klubb til Kvik Halden FK, vil berørte klubber bli orientert per brev eller e-post i forkant av kontraktinngåelse.

Alle spillere skal ha skriftlig godkjennelse fra moderklubben til første trening.

Etter oppstart av treningene vil det bli arrangert et informasjonsmøte. Møte er for alle interesserte spillere, ledere, trenere og foresatte. Møtet er satt opp til Torsdag 9.11.2017 kl 19:00 på Klubbhuset til Kvik Halden FK, hvor man i etterkant av møtet gjennomfører trening kl. 20.00. 

Oversikt over trenigstider:

Uke 45-49Hva:Sted:Kl.:
TirsdagTreningStrupe KG20:00
OnsdagTreningStrupe KG20:00
TorsdagTreningStrupe KG20:00
LørdagTreningStrupe KG11:30

Siste trening før ferien blir Torsdag 07.12.17 

Spørsmål rettes til hovedtrener Jørgen La Cour:
Tlf.: 922 77 976

E-post: jorgen_strand@hotmail.com


0 Kommentar

Björn Berglund spiller i Kvik Halden FK også i 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Okt 2017

Björn Berglund (t.h.) har kommet til enighet med klubben om å forlenge sin kontrakt med et år. Dermed blir svensken værende i Halden minimum ut 2018-sesongen. Foto: Halden Arbeiderblad

Hentet for å score mål
Berglund ble i forkant av årets sesong hentet tilbake til spill i Kvik Halden for å bidra med å score mål, noe man kan si han har infridd. Så langt i årets sesong har han scoret 25 mål på 24 seriekamper. Dermed er det ingen tvil om at spissen har prestert i sitt comeback i Kvik Halden-drakta. I tillegg har han vist enormt partnerskap sammen med Øystein Lundblad Næsheim, noe som har ført til at årets spissmakker også har scoret 25 mål. Det er ingen tvil om at spissene har opparbeidet seg en god kjemi på banen, noe også antall assist viser. Berglund har i skrivende stund 18 målgivende pasninger, hvorav majoriteten er til spissmakkeren.

Jobber i klubben
I tillegg til å fortsette å spille for klubbens a-lag, er man også enige om at Berglund skal fortsette å jobbe på klubbens populære fotballfritidsordning. Svensken har siden slutten av januar vært en populær voksen blant barne på FFO, og klubben er svært glade for at han fortsetter å jobbe her.

Solid signal
At årets toppscorer, delt med nevnte Lundblad Næsheim, er den første spilleren som har signert i høst viser at klubben har ambisjoner om å kjempe i toppen også neste år. Det å beholde Berglund er et signal både for egne, og eventuelt nye spillere i forhold til klubbens ambisjonsnivå. Berglund blir med dette klubbens tredje spiller på kontrakt i 2018, da det fra før av kun er Dardan Sæter-Mehmeti og Deniz Kaili som har kontrakt.


0 Kommentar

3.div. Årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Okt 2017


A-laget møter Østsiden til årets siste hjemmekamp på Halden stadion i morgen(lørdag) kl 1500. Haldensere kommer fra en sterk borteseier mot 08 rekruttene i forrige serierunden og ønsker å avslutte med seier i morgendagens kamp.

Trener Kent Bergersen sine tanker før den siste kampen i 2017 på Rødsjordet:

"Da har vi kommet frem til sesongens siste hjemmekamp, det blir naboduell mot Østsiden.

Vi kommer fra en sterk seier på mandag mot S08 2. Vi spiller ingen god første halvtime på Sarpsborg stadion, men leder likevel 1-0, før vi hever spillet vårt inn mot pause og scorer en gang til og går inn til pause med 2-0.

2. omg. synes jeg vi får mer orden på ting, og kontrollerer kampen inn til en fortjent 4-1 seier.
Moro var det at Marcus Sjømo scoret sitt første mål for A-laget til Kvik Halden, vakkert var det også!!

Med denne seieren og med Ørn tap mot nettopp Østsiden, så er vi ett poeng bak Ørn på 2 plass på tabellen. Vi har veldig lyst til å avslutte sesongen på en bra måte, og 2 plassen er det vi sikter oss inn på nå. Skal vi lykkes med der må Østsiden slås på lørdag, da jeg er ganske sikker på at Ørn vinner sin kamp hjemme mot allerede nedrykksklare Sprint Jeløy. Sprint er forøvrig motstanderen vr i sesongens siste kamp på Bellevue

Vi kan ikke forvente oss noen enkel kamp mot Østsiden, de kjemper med nebb og klør for å berge plassen i divisjonen og kommer garantert til å selge seg dyrt i denne kampen! En ekstra motivasjonsfaktor for oss er at Østsiden er det eneste laget vi ikke har vunnet mot i seriespillet denne sesongen. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Treningsuka igjen har vært litt spesiell, da vi spilte A- kamp mandag og rekruttkamp på tirsdag(tap 5-2 mot ÅS) med flere A-spillere involvert, med fri onsdag har vi bare hatt 2 treninger til å forberede oss til denne kampen.
 
I tillegg til de langtidsskadene vi har fra tidligere, har Viktor og Ardi havnet på den listen i løpet av uka.
Vi er likevel klare til en real fight mot Øssia på lørdag, dette blir en krig, en fartsfylt kamp med mange tøffe dueller, og sikkert som ALLTID når vi spiller…mange mål, flest til oss selvfølgelig!! 

Møt opp og støtt gutta i sin siste hjemmekamp for året, det har de fortjent etter en lang og god sesong!! "


God kamp!  

Kent


0 Kommentar

3.div. Seier mot 08 rekruttene!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Okt 2017


A-laget tok den korte veien til nabobyen Sarpsborg mandag kveld for å møte Sarpsborg 08 sitt andre lag. Etter en nølende start hvor 08 sine rekrutter var klart best, fikk haldensere kampen i det sporet de ønsket og kunne ta med seg tre poeng hjem med 4-1 seier.

I en ikke så velspilt kamp fra haldensere sin side var det Berbatovci, Eriksson, Berglund og Næsheim som scoret målene. Sondre Sødergren i målet gjorde en trygg og god kamp, der nullen desverre sprakk på tampen av kampen. Den unge målvakten hadde flere gode redninger og sorget for at seieren i realiteten aldri ble truet.

Kampfakta:

23.serierunde

Sarpsborg stadion

Gule kort: Heieren Hansen(Sarpsborg 08 2)

Mål:

0-1 Berbatovci

0-2 Berglund

0-3 Eriksson

1-3

1-4 Næsheim


Kvik Halden FK: Sødergren, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Halvorsen, Blystad, Koko, Eriksson, Berbatovci(Suka Suka), Næsheim(Horvath), Berglund


0 Kommentar

3.div. Sarpsborg 08 2 neste.

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2017


Kenta før dagens kamp:

Det går mot slutten av sesongen, for vår del er det fortsatt mye å spille om. A-laget har 3 kamper igjen og kjemper en kamp om å bli nr 2 i serien, etter Moss som rykket opp til 2.div nå i helgen som var. Vi benytter anledningen til å gratulere Moss med opprykk!

Rekruttlaget i 4.div har også 3 kamper igjen. Kampen om å holde seg i divisjonen blir hard men ikke umulig. Vi som klubb og lag skal stå på de siste to ukene av sesongen for å oppnå best mulige resultater.

Belastingen den siste tiden har vært hard på flere av spillere. Skadesituasjon i øyeblikket er at Jakob, Drilon, Kristian, Simen og Magnus er ute for oss. De gutta som er igjen, er friske og motiverte foran innspurten av sesongen og humøret på treningene er veldig bra!

I forrige kamp mot Odd 3 gjorde vi ikke mer enn det vi akkurat trengte for å vinne kampen. Sluttresultatet ble 3-1 etter at vi misbrukte en hel haug med sjanser. I dag møter vi Sarpsborg 08 2 i en vanskelig bortekamp. Sarpsborg 08 2  har fortsatt ikke sikret plassen og en vet ikke hva de kommer med i dag. Vi har mest fokus på oss selv og stiller et sterkt og seiersugent lag som er klare for å kjempe om alle poengene på Sarpsborg stadion.

Med seier i dag er vi kun ett poeng bak Ørn Horten som ligger på 2.plass. Avslutningen på sesonen blir spennende for våre begge lag.

Vi håper at noen Haldensere tar den korte turen til Sarpsborg for å støtte oss!


Kenta


Avspark kl 18.30.


0 Kommentar

3.div. 3-1 seier i årets nest siste hjemmekamp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Okt 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok i mot et ungt Odd 3 lag i gårsdagens kamp på Halden stadion. Haldensere vant kampen 3-1 etter scoringer av Blystad, Næsheim og Berglund.

Hjemmelaget kom best i gang og skapte en stor sjanse allerede etter 5 spilte minutter som Birk H. Stokke i Odd 3 målet reddet. Haldensere hadde spillemessig overtak i starten av kampen, men bortelaget var ikke ufarlige på kontinger og skapte sin eneste sjanse i første omgang på en overgang etter 13 spilte minutter.

Trioen Berglund, Næsheim og Blystad burde gitt hjemmelaget  ledelse før 20 minutter var spilt. Bjørn hadde en heading som gikk rett på utsiden mens Øystein og Herman hadde en dobbel sjanse rett etter som Birk Stokke reddet mesterlig.

Etter 21 minutter viste trioen hvorfor de står bak 60 av lagets 72 mål denne sesongen. Øystein spilte frem Bjørn som i blinde spilte frem Herman som alene med keeper gjorde alt riktig og ga hjemmelaget en 1-0 ledelse.

Hjemmelaget hadde bra kontroll  resten av omgangen der sjansen til Bjørn i omgangens siste spilleminutt var verdt å nevne. Igjen var Birk Stokke i veien.

Andre omgang startet på verst tenkelig vis. Odd 3 utlignet før det var gått 2 min. av andre omgang.

Hjemmelaget ble ikke preget av utligningen og skapte sjanser på løpende bånd etter utligningen uten å overliste unggutten i målet til laget fra Skien.

I det 64.minutt scoret Øystein sitt 24.mål i seriesammenheng for sesongen, etter en god pasning av Marcus Sjømo Eriksson. Bare minuttet senere hadde samme mann enorm sjanse til å øke ledelsen til 3-1.

Herman og Bjørn kunne punktert kampen med sine sjanser etter scoringen til Øystein, men det var ikke før på overtid at 3-1 målet kom.

Peder Nomell vant ballen mellom to Odd spillere som ikke hadde fant noen annen utvei på å stoppe Nomell enn å felle han rett på utsiden av bortelagets 16 m. Frisparket satt Bjørn knallhardt i mål til 3-1 ledelse og seier på en dag hvor hjemmelaget misbrukte mange store sjanser....

Kampfakta:

23.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Odd 3: 3-1(1-0)

Gule kort: Shkodrani(Kvik Halden FK), Dalene, Sjøstrøm, Jahnsen og Romsdalen (Odd 3)

Mål:

1-0 Blystad 21.min

1-1 47.min

2-1 Næsheim 64.min

3-1 Berglund 90.min


Kvik Halden FK: Sødergren, Darboe(Berbatovci), Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Bouchleh, Koko, Eriksson(Suka Suka), Halvorsen, Blystad, Strøm(Næsheim)(Nomell), Turkaj(Berglund)


0 Kommentar

3.div. Kenta før oppgjøret mot unggutta fra Skien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Sep 2017


Kenta før dagens kamp på Halden stadion med avspark kl 1600:

Da er vi klare for vår nest siste hjemmekamp denne sesongen, mot Odd 3, et meget ungt lag som har hatt en veldig tøff sesong og står kun med 7 poeng så langt. Odd 3 er foreløpig det eneste laget fra avdelingen vår som er klare for nedrykk , selv om det ser mørkt ut både for Holmen og Sprint Jeløy.  Laget fra Skien har tapt samtlige kamper på bortebane i årets sesong. 

Vi satser selvfølgelig på å komme på vinnersporet igjen etter tapet mot Strømsgodset 2 i forrige kamp. De stilte med et sterkt lag denne gangen, og vi kom ikke helt opp på vårt beste, da ble det dessverre et ettmålstap igjen.

Vi har 6 tap denne sesongen, og 5 av dem er med ett mål. Det sier meg at vi har vanskelig for å avgjøre jevne kamper til vår fordel noe vi må bli bedre på om vi skal komme oss høyere på tabellen.  

Treningsuken vår har vært kortere enn vanlig siden vi spilte kamp mandag denne uken og hadde rekruttkamp på tirsdag, men vi har fått spilt mye fotball på treningene de siste dagene, så jeg håper vi klarer å holde trykket oppe, og avslutte sesongen med 4 seiere, da må det unge Odd laget slås på lørdag!  

Noe smårusk er det i troppen, men vi er klare for kamp!  

God kamp!

Kenta


0 Kommentar

3.div. Tap i Drammen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Sep 2017


A-laget tapte mandagens seriekamp mot Godset 2 i Drammen. Haldensere kom aldri opp på det nivået de har vært i de siste kampene mot et godt Godset lag.

Godset 2 i Drammen på høsten har vært en hard nøtt å knekke for haldensere. Slik var det også denne mandagskvelden i en kamp hvor hjemmelaget hadde mest ball, men hvor bortelaget hadde de størrste sjansene.

En scoring av Björn Berglund og Abdul Agouda gjorde at lagene gikk til pause med 1-1.

Etter pause kom Godset bedre i gang og økte ledelsen til både 2-1 og 3-1 før bortelaget våknet og hadde sin beste periode i kampen som endte i redusering til 2-3 ved Björn.

Selv med et lite  overtak siste minuttene kom en aldri nærmere og tapet var et faktum.

Kampfakta:

22.serierunde

Marienlyst stadion

Godset 2 - Kvik Halden FK 3-2(1-1)

Gule kort: Rubio(Godset2) Lund(Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Berglund 7.min

1-1 36.min

2-1 54.min

3-1 66.min

3-2 Berglund 80.min

Kvik Halden FK: Sødergren, Bouchleh, Turkaj(Sæter-Mehmeti), Lund, Halvorsen, Blystad, Strøm(Suka Suka), Eriksson(Koko), Berbatovci, Berglund, Næsheim(Shkodrani)


0 Kommentar

3.div. A-laget reiser til Drammen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Sep 2017


Vårt A-lag reiser i dag(mandag) til Drammen for å møte Godset 2 til den 22.runden i Norsk Tipping ligaen.

Haldensere har lagt bak seg en god treningsuke hvor en spesiell takk rettes til nabo klubbene Berg IL og Idd SK som har stilt sine kunstgress baner til disposisjon slik at treningsuken kunne gjennomføres på best mulig underlag underlag.

Haldensere kommer til dagens kampen med tre strake seiere mot Oppsal, Moss og Holmen. Treningsuken har som sagt vært god og det er ingenting som tilsier at ikke en skal kunne ta med seg tre poeng hjem fra Drammen om innsatsen er på topp.

Det er ventet at Godset 2 stiller noe sterkere til dagens kamp siden de spiller på hjemmebanen. Tendensen har væt slik at troppen til Dramensere har vært betydelig bedre i hjemmekampene enn de kampene de har spilt på bortebane. Hvilke spillere fra A-lags troppen de har med i dag gjenstår å se.

Hvilke spillere starter kampen? Blir det den kjente og vanlige 4-4-2 formasjonen, eller kanskje 3-5-2? Svaret får du i Drammen i kveld kl 1930.


0 Kommentar

Seier til A-laget på Kvik Halden dagen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Sep 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok sin 13. seier for sesongen med 5-1 over Holmen i gårsdagens oppgjør på Halden stadion. Mange barn og unge sorget for fin stemning og ramme rundt kampen på Kvik Halden dagen!

Trener Kent Bergersen måtte gjøre flere endringer på laget som slo Moss FK i forrige serierunden. Berglund og Lund var ute pga. gule kort, mens Turkaj måtte kaste inn håndkle på oppvarmingen. Dermed var det tre forandringer i start 11er foran gårsdagens kamp.

Kampen startet med overtak fra haldensere. Holmen sto ukritisk høyt med sin bakre firer noe som gjorde arbeidsoppgavene for spissparet Næsheim/Blystad en god del lettere.

Et kvarter ut i kampen ga Næsheim haldensere noe å juble for med sin første scoring for dagen. Bare minutter senere var sammen mann frempå og økte ledelsen til 2-0.

Blystad ville ikke være noe dårligere og la på til 3-0 før halvtimen var spilt. Holmen hadde svært lite å komme med.

Verre ble det da Næsheim satt inn sin tredje scoring for dagen og økte ledelsen til 4-0 etter 33.min. noe som holdt seg til pause.

I pausen ble hele barne og ungdomsavdeling i klubben vist frem på stadion. Tusen takk til dere alle spillere, foreldre, lagledere, oppmenn, tante, onkler osv. for at dere tok dere en tur på stadion denne vakre høstdagen.

Andre omgang var et laaaaaangt gjesp... Kampen var i utgangspunktet punktert etter første 45.min og det haldensere presterte i andre omgang var langt unna pari.

Haldensere var ukonsentrerte i avgjørende øyeblikk. Innsatsen sank med mange hakk og viljen til å få noe ut av andre omgang var ikke til stede hos samtlige spillere. Det førte til at Holmen yppet seg ved par anledninger.

Herman Blystad scoret sitt andre for dagen etter 81 spilte minutter til 5-0 ledelse. Holmen reduserte på overtid til 5-1 som også ble sluttresultat.

Alt i alt en kontrollert seier der Kenta brukte alle fem bytter og dermed ga sjansen til flere yngre spillere til å spille foran hele 773 tilskuere på Halden stadion. TUSEN TAKK for støtten!!!

Kampfakta:

21.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Holmen IL 5-1(4-0)

Gule kort: ingen

Mål:

1-0 Næsheim 16.min

2-0 Næsheim 19.min

3-0 Blystad 26.min

4-0 Næsheim 32.min

5-0 Blystad 81.min

5-1 90.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Bouchleh(Darboe), Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Halvorsen(Strøm), Eriksson(Kaili), Koko, Suka Suka, Berbatovci(Nomell), Blystad, Næsheim(Herft)
0 Kommentar

Velkommen til Kvik Halden dagen 16.september

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Sep 2017

Årlig tradisjon

Kvik Halden Dagen er en tradisjon vi startet i 2015, dette blir altså den tredje gangen det gjennomføres, men vi har stor tro på at det skal leve lenge! Prinsippene for dagen er enkle; Gratis inngang for alle og hele klubben kommer på kamp!

Kvik Halden består i 2017 av over 600 aktive fotballspillere, og medlemsmassen øker uke for uke. En gang i året ønsker vi derfor å vise frem hele klubben vår og anledningen blir en 3. divisjonskamp på Halden stadion. Her får alle lag i klubben presentere seg selv på indre bane i pausen med tilskuere og sine nære og kjære på tribunen. I år har vi også med en helt nyoppstartet årgang, nemlig gutter og jenter født 2012. I tillegg er barn fra Spretten idrettsbarnehage med i det flotte toget av spillere og lagledere som vil marsjere rundt inne på stadion.

I 2016 var dagen lagt til 12.juni, hvor klubben også feiret sitt 110-års jubileum. A-laget vartet opp med seier 2-1 mot FK Tønsberg. Omkring 600 mennesker hadde tatt turen til Halden stadion søndag ettermiddag for å se hele Kvik Halden i aksjon, i flott vær og med god stemning ble alle Kvik Halden lag fra 2010 og opp til juniorlag presentert. Kvik Halden Eldres kom også med en generøs bursdagsgave til klubben. Eldres gjør en fantastisk innsats for klubben året gjennom og er en veldig viktig del av klubben, uten de hadde nesten alt stoppet opp!

 

Gratis inngang - Håper på støtte!

Kvik Halden Dagen 2016 var en suksess for klubben på alle måter. Mange tilskuere, årganger godt representert i pausen og en rekke bedrifter som generøst betalte slik at det ble gratis inngang for alle som ønsket å ta turen.

Vi gjentar formelen i år og har invitert bedrifter til å støtte klubben med en tilskuer-kronerulling. Dermed kan vi også i år tilby gratis inngang for alle skuelystne, og da bør det heller ikke være noen hindring for ung og gammel til å se sine kjære bli presentert i pausen. A-laget presterer veldig godt om dagen, og storseieren borte mot Moss forrige lørdag bekrefter nettopp dette. Det blir spennende å se laget i aksjon hjemme mot Holmen!

36 lokalbedrifter er i år med på å støtte gratis inngang på Kvik Halden Dagen. Dette setter vi umåtelig stor pris på, og vi kan ikke få takket nok for bidraget!

 

Følgende bedrifter deltar:

Eiendomsmelger 1

Fagmøbler

Økonominett AS

Halden Taxi

Glomma Pall

Skogli eiendom

Nordsjø Ide og design

Sparebanken 1 Østfold og Akershus

Infotjenester

Dahles Auto

Halden Auto

Pizzabakeren

Risum mat/Kiwi Risum

HABY

Ringstad eiendom

Glenne bil

F.Jørgensen

Petter Larseng

Hansen og Dahl

Møbelringen

Spretten BHG

Rema 1000 Brødløs, Marit Henriksen

Halden bilglass og glass

Skilt og fasadehjelpen

Havna restaurant

GG Gruppen AS

Montèr Halden

Rema 1000 Risum

Halden Dekk

Campino

Jensen & Scheele

OK Trykk

LA Bygg AS

Odin Media

Fredriksten Hotell

Flamenco


0 Kommentar

Tusen takk til PipeEksperten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2017

Per i dag er det spillere som er representert fra både TTIF, Kvik Halden og Berg, der klubben også har tilbud om transport til treningene. Samtidig er det spesielt gledelig at interessen fra jenter på akademiet har økt betraktelig.

  Kvik Halden ønsker derfor å rette en voldsomt stor takk til Frode Kielland, daglig leder i PipeEksperten, for hans hjelp til akademiet. Frode Kiellands iver og engasjement til breddefotballen i Halden-området har bidratt til at mange ivrige gutter og jenter kan få ekstratrening av dyktige trenere hver uke gjennom hele skoleåret. Med hans hjelp kan vi trygt slå fast at fotballinteressen har vokst seg større, spesielt på jentesiden. Tusen takk Frode!  


0 Kommentar

Ny keeper på plass!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2017

(foto: Halden Arbeiderblad)

Sondre Sødergren fra Ålesund er klar for Kvik Halden FK. Sondre kommer til oss fra Aalesund FK hvor han de siste årene har vært tredje keeper i A-stallen.

Keeper situasjonen ble utfordrende med SImen F. Andersen ute resten av sesongen og Sebastian Lilleby med en lei tommelskade. Vi sto igjen med Viktor Kristiansen og Mats Nordahl i senioravdelingen. Det blir for få keepere til å dekke tre kamprenaer resten av høsten.

Etter intens jakt på keepere her i Halden og Østfold, fikk vi til slutt napp i Aalesund.

Sondre har en avtale med oss som strekker seg i første omgang ut kampsesongen.


Vi benytter samtidig anledningen til å takke vår samarbeidspatner Park Hotel Halden for hjelpen med å skaffe Sondre et sted å bo mens han er i Halden.


Litt fakta om Sondre:

Sondre Sødergren

Sondre Sødergren

Født: 30.06.1997 (20 år)

Fødested: Ålesund

Land: Norge

Høyde: 194 cm

Vekt: 80 kg

Klubb: Kvik Halden FK

Posisjon: Keeper0 Kommentar

4.div. Knepent tap mot Fredrikstad rekruttene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2017


Rekruttlaget spilte mandag kveld kamp på Fredrikstad stadion mot FFK 2. En kamp der FFK2 hadde de største sjansene, men der bortelaget absolutt bet godt fra seg endte med 1-0 seier til FFK 2 etter mål i sluttminuttene av Joel Armstrong.

Haldensere leverte en god prestasjon mot et sterkt FFK 2 med spillere som Karoliussen, Furebotn, Buduson, Rekdal, Farah Ali og Armstrong i start 11er.

KAMPFAKTA  

Fredrikstad stadion  

FFK 2 -  Kvik Halden 2   1 – 0  (0 – 0)

Gule Kort: Koko(Kvik Halden FK) Farah Ali(FFK2)

Mål 

84 . min  1 – 0  

Kvik Halden2; Faraasen, Halvorsen ( Bråtekas), Jigarp ( Ekeli),Shkodrani, Agersborg, Kaili, Strøm (Fjellstad), Shala (Lamin Darboe), Koko (Sætre), Herft, Nomell(Nadolski)

 

 0 Kommentar

3.div. Overbevisende seier på Melløs!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Sep 2017


A-laget vant lørdagens kamp mot den suverene serielederen Moss FK, på Melløs stadion. Etter noe forsiktig start tok haldensere over banespillet og stoppet ikke før det stod 4-1 på scoringstavla.

Spissduoen Berglund/Næshem sto for tre av målene, mens kaptein Sæter-Mehmeti viste solide avslutningsferdigheter da han scoret sitt andre mål for sesongen.

Dett var først og fremst en lagseier der alle bidro til at prestasjonen som ble vist på lørdag var meget god. En fikk vist hvilke toppnivå laget besitter.

Ekstra gledelig var det at jr.spilleren Marcus S. Eriksson fikk tilliten fra start fra trener Kent Bergersen. Marcus takket for tilliten med å gjennomføre en god kamp sentralt på midtbanen sammen med Suka Suka.

Kampfakta:

20.serierunde

Melløs

Moss FK - Kvik Halden FK 1-4(0-3)

Gule kort: Lund, Berglund(Kvik Halden FK), Elshaug, Klaussen(Moss FK)

Mål:

0-1 Berglund 17.min

0-2 Sæter-Mehmeti 23.min

0-3 Næsheim 37.min

0-4 Næsheim 77.min

1-4 86.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Berbatovci, Sæter-Mehmeti, Lund, Bouchleh, Suka Suka, Eriksson(Halvorsen), Turkaj, Næsheim(Shkodrani), Blystad, Berglund0 Kommentar

Kent Bergersen dagen før møte med Moss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Sep 2017


Kvik Halden sitt A-lag møter Moss FK på Melløs stadion i morgen kl 1600. Haldensere kommer fra en sterk seier i toppoppgjøret mot Oppsal forrige helg. 
Her kommer litt av hovedtreneren Kent Bergersen sine tanker før morgendagens batalje.


"Etter en sterk hjemmeseier mot Oppsal hvor vi gjennomfører en solid kamp tvers igjennom, er vi klare til årets tøffeste kamp mot den suverene serielederen Moss på bortebane.  Moss har vunnet 8, spilt 1 uavgjort, og 0 tap hjemme, de har 27-2 i målforskjell, det sier litt om utfordringen vi står ovenfor! Et meget solid hjemmelag. 

Vi har hatt en god treningsuke og er godt forberedt på hva som møter oss på Melløs på lørdag. Vi gleder oss til å få testet oss skikkelig og å få målt oss opp mot det nivået man må komme til for å kunne bli et opprykkslag på dette nivået.  

Når det gjelder ståa i troppen så er Simen og Eirik uaktuelle til kampen pga skader, mens Koko er ute med karantene, ellers mønstrer vi en solid tropp som vi håper kan matche Moss i denne kampen. 

Vi håper folk fra Halden tar turen til Moss, og støtter oss frem til en god prestasjon!"


Fotballhilsen

Kent Bergersen


Kampstart kl 1600, lørdag 09.09.17 på Melløs stadion.


0 Kommentar

Velkommen til Kvik Halden dagen 16.september!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Sep 2017
Programmet for dagen blir som tidligere. A-laget spiller mot Holmen, og alle kommer gratis inn på stadion. I pausen blir det presentasjon av alle lag i barne- og ungdomsavdelingen, hvor det marsjeres rundt banen. Det blir premie til de tre lagene som har best prosentvis oppmøte denne dagen:).

Velkommen alle sammen:).


0 Kommentar

Bytt til Østfold Sikkerhet og støtt Kvik Halden FK med 600 kr i året

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Sep 2017


- Om du allerede har alarm i huset, eller på din bedrift, tar vi oss av alt det praktiske. Du betaler ikke noe før gjenstående bindingstid er ferdig. Østfold Sikkerhet tar ned gammelt utstyr og monterer nytt der det trengs, sier salgsansvarlig Paul Pedersen i Østfolds sikkerhetsservice.

600 kroner til KvikHalden

Som en del av det nye partnerskapet med KvikHalden, ønsker Østfold Sikkerhet nå å tilby alle supportere en flott alarmpakke med prisgaranti som i tillegg sikrer klubben 600 kroner årlig.

Sikkerhetsselskapets nye alarmpakker for privatbolig inneholder markedets nyeste SMARTHUS-løsninger der man kan koble til lysbryter, kaffetrakter, varmeovn og lignende med en app. Brannvarsling følger også med.

Vi gir og samme avtale til bedrifter!

Østfold Sikkerhet ble etablert i 1993 og har over 25 år levert produkter og tjenester innen sikkerhet i hele Østfold. Lokale vektere blir brukt.

Jeg støtter KvikHalden-skilt

Om du går på en avtale med Østfold Sikkerhet, får du i tillegg til en god pris med prisgarantien, ikke dyrere enn det du betaler i dag, få fri montering og hjelp med oppsigelse fra eventuell tidligere avtale. Østfold Sikkerhet vil og tilby et eget lite skilt som settes under deres hovedskilt med alarm.

Disse henges opp utenfor huset eller bedriften. "Jeg støtter KvikHalden" vil det stå under skiltene. En fin, liten greie!


Interessert i gratis befaring eller å gå på avtale? 

Kontakt:

Lars Tore Wollum tlf: 40054235 eller 

Ole Johnny Jensen tlf. 46535747 eller send en e-post: lars.tore@ostsik.no og olej@ostsik.no.

 

 


0 Kommentar

Jentenes fotballørdag på Tistedal stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Sep 2017Vi oppfordrer jenter til å bli med på dette flotte tiltaket og arrangementet. Link til påmelding er her: http://ttif.no/blog/post/11352...


0 Kommentar

4.div. 2x Herft og 3 nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Sep 2017


Rekruttlaget tok tre viktige poeng i gårdagens kamp mot Trosvik på Strupe kunstgress.

Hjemmelaget kom best i gang og burde tatt en tidlig ledelse etter stor sjanse ved Ole Jacob Herft. Trosvikkeeperen fikk en fot på ballen og reddet avslutningen til Herft ut til hjørnespark.

Bortelaget kom mer med i kampen og skapte flere farligheter foran hjemmelagets mål. Det var ikke ufortjent at de tok ledelsen etter 18.spilte minutter. Den ledelsen kunne vært større før en halvtime var spilt. En god Fredheim Andersen i hjemmelagets mål holdt haldensere inn i kampen.

Luften gikk etterhvert ut av Trosvikspillere og utligningen etter 32.spilte minutter ved Kristian Strøm var starten på snuoperasjon. Suka Suka sendte oss i ledelse 2-1 bare minuttet før dommeren blåste til pause.

Hjemmelaget kom best i gang i andre omgang. Herft satte inn sitt første for dagen og økte ledelsen til 3-1. Trosvik fikk straffe etter 63.spilte minutter som de scoret på. Bare minutter senere ble det idømt et nytt straffespark. Denne gangen for hjemmelaget. Ardi Berbatovic skjøt den sikkert i mål til 4-2 ledelse.

Herft var ikke ferdig for dagen. Et godt slått hjørnespark fra Strøm, headet Herft i mål og fastsatte sluttresultatet 5-2.

Kampfakta:

18.serierunde

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK2 - Trosvik 5-2(2-1)

Gule kort: Trosvik 2

Rødt kort: ingen

Mål:

0-1 18.min

1-1 Strøm 32.min

2-1 Suka Suka 44.min

3-1 Herft 57.min

3-2 64.min

4-2 Berbatovci 67.min

5-2 Herft 70.min

Kvik Halden FK2: Fredheim Andersen, Jigarp(Kynningsrud), Brevig(Amundsen), Eriksson, Agersborg(Sætre), Shala, Suka Suka, Berbatovci, Kaili, Strøm(Bråtekas), Herft
0 Kommentar

3.div. Seier mot Oppsal!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Sep 2017


A- laget tok i mot Oppsal til lørdagens kamp på Halden stadion. Et heltent hjemmelag viste veien fra start av og tok velfortjente tre poeng i kampen om andre plassen i avdelingen.

Oppsal kom sent til Halden grunnet trafikale problemer i Oslo. Selve kampstart måtte utsettes i et kvarter. Det ble ikke noe bedre for bortelaget når Björn Berglund sendte haldensere i ledelsen etter 12 spilte minutter med en vakker scoring.

Bare minutter senere utlignet bortelaget etter noe nølende hjemmelag rundt egen seksten meter.  Øystein Næsheim ville ikke være dårligere enn sin spissmakker, han headet hjemmelaget i 2-1 ledelse etter et fint innleg fra Blystad, bare sekunder etter bortelagets utligning. Resultatet sto seg til pause.

Andre omgang åpnet friskt fra begge sider med en stillingskrig sentralt i banen. Begge lag hadde halvsjanser som det ikke ble noe ut av.

Oppsal ble mer og mer grinete noe som resulterte i dagens første røde kort etter 61 spilte minutter. Etter dette tok hjemmelaget mer og mer over. Herman Blystad øket ledelsen til 3-1 etter 69 spilte minutter.

Ti minutter senere ble Björn felt innenfor 16 meter og dommeren pekte på straffemerket. Straffen reddet keeperen til Oppsal, men returen satt Björn i mål og fastsatt dermed resultatet til 4-1.

En kamp hjemmelaget hadde bra kontroll på og hvor en med normal uttelling kunne ha scoret enda flere mål.

Kampfakta:

19.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Oppsal IL 4-1(2-1)

Gule kort: Blystad, Koko(Kvik Halden FK), Berg, Winsnes, Adra, Gulbrandsen, Bjørseth, Jørgensen (Oppsal)

Rødt kort: Adra(to gule), Johansen (Oppsal)

Mål:

1-0 Berglund 11.min

1-1 15.min

2-1 Næsheim 16.min

3-1 Blystad 69.min

4-1 Berglund 77.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Horvath(Suka Suka), Blystad(Kaili), Koko(Eriksson), Shkodrani, Turkaj(Nomell), Næsheim(Herft), Berglund0 Kommentar

3.div. Tap i Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tapte lørdagens kamp i Norsk Tipping-ligaen mot Ullern på CC-Vest Arena. En svak første omgang der prestasjonene var langt unna pari, la grunnlag for totalt sett svak prestasjon i Oslo lørdag ettermiddag.

Hjemmelaget ledet med 1-0 til pause, og økte ledelsen til 2-0 etter 15.minutter av andre omgang. Haldensere våknet litt mer i perioden etter andre baklengsmålet. Massiv press mot slutten resulterte i redusering ved Øystein Næsheim etter 75 spilte minutter. Resultatet sto seg ut kampen og sesongens femte nederlag var et faktum.

Kampfakta:

18.serierunde

CC-Vest Arena

Ullern - Kvik Halden FK 2-1(1-0)

Gule kort: Blystad, Næsheim, Berbatovci (Kvik Halden FK), Bergstrøm, Ahmadi (Ullern)

Rødt kort: ingen

Mål:

1-0 Løvseth

2-0 Ahmadi

2-1 Næsheim


Kvk Halden FK: Kristiansen, Bouchleh(Kaili), Sæter-Mehmeti, Lund, Horvath(Suka Suka), Blystad(Herft), Koko(Eriksson), Berbatovci, Næsheim, Berglund

0 Kommentar

En dag med jenter og fotball i sentrum

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2017Søndag kl 13 yret det med jenter på banene på Strupe. Her var det spillere fra klubbens årganger, helt fra 6 år og opp til 16 år. For de eldste jentene var vi så heldige å ha Mike Speigth på besøk, treneren til Sarpsborg 08 sitt damelag. I tillegg stilte det fire jenter fra samme lag opp som instruktører, A-lagsspillerne våre var også med, og sammen ble det lagt til rette og gjennomført varierende og morsomme fotballøvelser for jentene. Det var lite å si på innsatsen, og engasjementet var på topp! Dagen ble avsluttet med grilling av hamburgere til alle, og servering av saft og frukt.

Tusen takk til alle som stilte opp denne dagen, både av instruktører, lagledere og foreldre. Sammen bidro alle til at det ble en super gjennomført jentenes fotballdag på Strupe. Vi gleder oss til neste år!


0 Kommentar

Medlemsdager på G-sport Svinesundparken

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2017


Førstkommende fredag og lørdag har G-sport Svinesundparken medlemsdager hvor det er 25% på alt av treningstekstiler og sko. Ta gjerne turen innom!


0 Kommentar

4.div. Seier mot Sparta Sarpsborg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Aug 2017

Ny god kamp av rekruttlaget resulterte i  en fullt fortjent seier mot Sparta i den 16.serierunden på nye Strupe kunstgress.. En kamp haldensere hadde bra kontroll på fra start til slutt.

1 - 0 kom i det 22. min etter at Ole Jacob gikk til dødlinja og slo  45  tilbake til Drilon som satt ballen i mål. 2 - 0 kom etter at Spartas keeper fomlet et frispark fra Marcus i mål og 3 - 0 kom etter et mønsterangrep. Kristian mottok ballen på ca. 35 meter og avanserte noen meter før han la ballen ut mot høyre til Deniz som passerte en spiller og slo ballen til Ole Jacob som bare kunne bredside ballen opp i netttaket. Fortsetter guttene å spille som mot Rakkestad sist og mot Sparta i dag vil det bli mange poeng utover høsten.

Neste kamp er borte mot Moss søndag kl. 16.00. 


Kampfakta

16.serierunde

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK2 - Sparta Sarpsborg 3-0(2-0)

Gule kort: Lilleby(Kvik Halden FK2)

Mål:

1-0 Turkaj

2-0 Eriksson

3-0 Herft


Kvik Halden FK2: Andersen(Lilleby); Ekeli(Sætre), Brevig(Fjellstad), Eriksson, Nadolski; Strøm(Bråtekas), Shkodrani, Turkaj, Kaili(Kynningsrud), Herft, Nomell(Shala)       


0 Kommentar

3.div. Sliteseier mot Vestfossen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Aug 2017


A-laget møtte Vestforssen til 17.serierunde i Norsk Tipping-ligaen på Halden stadion. Etter å ha tatt ledelsen både 1 og 2-0, slapp haldensere Vestfossen inn i kampen og stillingen 2-2 sto seg helt til det var ti minutter igjen av kampen.

Da fant spissparet Berglund/Næsheim ut at nok for være nok og scoret en gang hver slik at poengene ble i Halden denne regnfulle lørdagen.

Verdt å nevne er at A-laget til gårsdagens kamp hadde hele 8 spillere i kamptroppen som var 20 år eller yngre. Seks av dem slapp til i løpet av kampen. Marcus Sjømo Eriksson fikk sin A-lag debut når han kom inn for Ardi Berbatovci etter 26.spilte minutter


Kampfakta:

17.serierunde

Halden Stadion

Kvik Halden FK - Vestfossen 4-2(2-1)

Gule kort: Selvi(Vestfossen)

Røde kort: ingen

Mål:

1-0 Berbatovci 2.min

2-0 Blystad 23.min

2-1

2-2

3-2 Berglund 80.min

4-2 Næsheim 90.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Horvath(Shkodrani), Blystad, Berbatovci(Eriksson)(Kaili), Suka Suka, Koko, Næsheim, Berglund


0 Kommentar

4.div. Poengdeling i Rakkestad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Aug 2017


Rekruttlaget møtte Rakkestad IF mandag kveld på Rakkestad kunstgress. Etter å ha ligget under med 2-1 til pause, greide haldensere å legge press på hjemmelaget og utligne på overtid.

Det gjelder å stå på til siste sekund,  det beviste  rekruttlaget i  4. div. kampen borte mot Rakkestad i går kveld da et frispark fra Ole Jacob Hergt i kampen siste sekunder, lurte seg inn ved bakerste stolpe.

Marcus Sjømo Eriksson sørget for at Kvik tok ledelsen etter 10 min da han kaldt og rolig plasserte ballen bak Rakkestad meget gode keeper.  Rakkestad utlignet kun fire minutter senere og gikk opp til 2 -1  etter 34 minutter. Dette ble også pauseresultatet.

Kvik gjennomførte en meget god første omgang og presset på etter pause for å få en helt fortjent utligning og kun Rakkestads keeper hindret dette da han vartet opp med noen fantastiske redninger, men han måtte tilslutt bite i gresset  langt ut i overtiden.

Dette var som nevnt en meget god kamp av rekruttlaget og det ble påstått av Rakkestadledere at Kvik var det beste laget som hadde besøkt dem i år – morsomt å høre.

Jeg har nevnt det mange ganger tidligere men gjør det igjen – Jiress med sin innsats og vinnervilje ser ut til å inspirere unggutta til ekstra innsats.

Alle var gode i dag men, en kan ikke la være i tillegg til Jiress Suka Suka, å nevne Marcus Sjømo Eriksson – en strålende kamp av ham.

Neste kamp er mot Sparta 20/8 kl. 20.00 på Strupe.

 

KAMPFAKTA 

  Rakkestad Kunstgress

  Rakkestad IF – Kvik Halden FK 2    2 – 2  ( 2 – 1)

Gule kort: Lars Petter Brevig (Kvik Halden FK)


10.min 0-1 Sjømo Eriksson

14.min 1-1

35.min 2-1

90.min 2-2 Herft

 

Kvik Halden 2:   Victor Kristiansen,  Anton Agersborg ( Niklas Fjellstad fra 76.min), Arber Shkodrani, Lars Petter Brevig (Besfort Shala fra 61. min), Eirik Horvath (Birger Sætre fra 58. min), Deniz Kaili, Jiress Zuka Zuka, Marcus Sjømo Ericsson, Kristian Strøm, Peder Nomell, Ole Jacob Herft.

 

                               0 Kommentar

G2002 med seier i Fjordline Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Aug 2017


 

KM-laget slo blant annet den gamle "storheten" Frigg i gruppespillet.  I finalen var det arrangørklubben Urædd som fikk "juling" av "polkagrisene" - og tavla viste til slutt 0-2!  Med tanke på at Urædd «ranet seg til en seier» mot Haldenguttene i gruppespillet så var den en revansjesugen gjeng som spilte finalen. – og de viste ingen nåde.    Det var en fortjent seier og guttene beviste at de var turneringens desidert beste 02-lag.

 

Breddelaget vant en kamp i gruppespillet og gikk dermed til B-sluttspill.  Semifinalen der var jevn helt til de siste 10 minuttene der man raknet litt og tapte til slutt 1-4.  Uansett en god bragd.

 

Dette var en begivenhetsrik helg for tretti 02-gutte.  Og som alltid når man er på slike turer så er jo regelen; "what happens in Porsgrunn stays in Porsgrunn"!!  Stor suksess - både sosialt og sportslig!!

Klubben gratulerer med meget god innsats!0 Kommentar

Oppstart 2012-årgang gutter og jenter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2017Treningene vil foregå på onsdager mellom kl 17 og 18 på deler av 11`er-banen på Strupe, og er åpen for både gutter og jenter. De vil ledes av trenere, som har ansvar for opplegg og gjennomføring. Vi anbefaler foresatte om å være tilstede på treningene, fram til annen beskjed evt gis. Det kommer til å bli gjennomført 2-3 treninger før klubben kaller inn til et foreldremøte, hvor det vil bli gitt mer informasjon om blant annet innmelding i klubben, rutiner og andre retningslinjer. Dette vil det kommer mer informasjon om.

Dersom noen skulle ha spørsmål, er det bare å ta kontakt med daglig leder Marthe Forsth-Svensson.

Mail; marthe@kvikhalden.no

Tlf: 90948922

Velkommen til Kvik Halden FK!


0 Kommentar

Seier til Kvik G04 i Skara

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2017
Kvik 1, bestående av Hjortsberg- og Låby-elever, vant alle sine tre kamper uten å slippe inn mål. Dermed var A-sluttspillet sikret. Kvik 2, bestående av Gimle- og Berg/Os-gutter, spilte fire kamper. Til tross for ledelse 3-0, ble det tap 3-4 i første kamp, og en tøff start. Men med tre solide kamper på rad kom også Kvik 2 seg til A-sluttspill. Mellom slagene rakk gutta mye sosial moro og ikke minst flørting med spennende norske 04-jenter på naborommet. Søndag var det klart for sluttspill, og Kvik 2 tapte 1-2 mot Rävlanda i kvarten, en kamp der polkagrisene hadde flust av sjanser mot slutten. Men stolpene og en god svensk keeper var i veien.


Kvik 1 slo ut Ämterviks etter 0-0 og straffekonk. Keeper Noah Strøm reddet like godt alle de svenske forsøkene. I semien mot Rävlanda ble det jevnt og spennende. 1-1 til full tid og ny straffekonk. Nok en gang sikre straffer og en god keeper-Strøm gjorde at det var klart for finale. Der ventet Norlia/Lagunda og Kvik var klart best. Aksel Lund, Thomas Løwengreen og Benjamin Kielland scoret for Kvik, som kunne løfte trofeet til stor jubel fra de tilreisende haldenserne. En flott helg med stor innsats av hele Kvik-gjengen, og de sju 05-erne som deltok gjorde en kanoninnsats.

Vi gratulerer!


0 Kommentar

3.div Tilbake på vinnersporet!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Aug 2017


Scoringer av Øystein Næsheim og Björn Berglund var nok til at a-laget tok sin 8.seier for sesongen borte mot Kråkerøy IL på Fredrikstad stadion lørdag ettermiddag.

Spissene avgjorde

Haldensere startet friskt i oppgjøret på Fredrikstad stadion. Øystein Næsheim sendte avgårde et skudd allerede etter 3.min av første omgang som keeperen til Kråkerøy hadde kontroll på.
Spissmakker Berglund satte ballen i mål etter åtte spilte minutter, men den scoringer ble annulert.

Bare fire minutter senere var spissparet Berglund/Næsheim frempå igjen. Denne gangen var det Berglund som spilte frem Næsheim. Kald som han pleier å være, satt han ballen bak motstanderens keeper og sendte bortelaget i 1-0 ledelse.

Bortelaget fikk etter dette kampen i sitt spor og skapte noen farligheter. Den største sjansen kom etter et hjørnespark hvor Jakob Lund presterer å bomme på mål upresset fra syv meter. Dessverre for Jakob var ikke skuddfoten riktig innstilt og skuddet gikk på utsiden av målet.

Kråkerøy sin eneste halvsjanse i første omgang kom etter 30.spilte minutter på en overgang, der bortelaget slurvet noe veldig sentralt i banen.

Bortelaget fikk idømt straffespark ut av intet etter 36 spilte minutter, der Björn Berglund ble dyttet overende innenfor 16 meter mens ballen var klarert et helt annet sted.

Björn satt straffen sikkert i mål og sendte bortelaget i 2-0 ledelse noe som også ble pauseresultatet.

Mer spenning

Hjemmelaget kom mye bedre med i andre omgang. Deres første sjanse kom etter 48 spilte minutter. Det var tydelig at Kråkerøy ønsket en rask redusering. Laget fra Blomsterøya ville mer enn haldensere i starten av andre omgang og greide å krige bortelaget ut av stilen.  Deres andre sjanse for dagen kom etter 53 spilte minutter når en av Kråkerøy spillere sendte ballen over mål fra 16 meter.

Hjemmelaget fortsatte med å kjøre kampen. 56 minutter var spilt når Kråkerøy hadde en farlig heading som Simen reddet.

Bortelaget hadde deres første skudd mot mål i 2.omg. etter 59 minutter når Jiress Suka Suka avsluttet noe upresset. Bare minutter senere holdt Simen Fredheim haldensere inne i kampen med en bra redning.

Tempoet i kampen roet seg i større grad etter Kråkerøy sin siste mulighet. Haldensere gjorde noen bytter og la om til 3-5-2 formasjon for å få mer kontroll sentralt i banen. Det trekket lyktes de med. Kråkerøy skapte nærmest ikke noe siste tjue minutter av omgangen. Haldensere på sin side hadde noen overganger som de slurvet veldig med.

Kampen endte med 2-0 seier og tre poeng hjem til Halden!

Kampfakta

15.serierunde

Kråkerøy IL - Kvik Halden FK

Mål:

0-1 Næsheim 12.min

0-2 Berglund 36.min

Gule kort: Koko(Kvik Halden FK)

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Halvorsen, Horvath(Shkodrani), Koko, Suka Suka, Blystad(Awihangi), Berglund, Næsheim(Herft).
0 Kommentar

3.div. A-laget møter Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2017


Etter 0-2 tap hjemme mot Ørn Horten i forrige seriekamp, er det denne helgen Kråkerøy IL a-laget skal bryne seg på. Haldensere reiser i dag inn til Fredrikstad stadion for å møte laget fra Blomsterøya

Revansjelystne

Haldensere er revansjelystne og ønsker å komme tilbake på vinnersporet så fort som mulig. Prestasjonene fra kampen mot Ørn Horten skal tas med i dagens kam og forbedres noe ytterligere. Effektiviteten foran mål som har kjennetegnet haldensere i årets sesong, skal en finne tilbake til igjen.

Vårens oppgjør mot Kåkerøy IL endte med 2-2 og poengdeling på Halden stadion. En kamp haldensere hadde god kontroll på og ledet 2-0 til pause, men hvor svikt på døballer i andre omgang ble avgjørend for poengtapet.

Noen ute

Til dagens kamp disponerer trener Kent Bergersen tilnærmet hele troppen. Unntak er Ardijon Berbatovci som må sone for gule kort og Drilon Turkaj som ikke er tilgjengelig. Magnus Hart er som kjent langtidsskadet. I fraværet av Ardi og Drilon er det muligheter for at andre spillere kommer inn og viser at de er å regne med.

Hvem Kent Bergersen velger ut til å starte dagens kamp og vil poengene bli med tilbake til Halden?

Svaret får du på Fredrikstad stadion lørdag kl 16.00. Vi sees!


0 Kommentar

4.div. Seier mot Kråkerøy 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Aug 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

Etter å ha avsluttet vårsesongen med flere dårlige kamper startet høstsesongen med  en fullt fortjent 2 - 1 seier over Kråkerøy 2 på Rødsjordet i  mandag kveld.

Bortelaget tok ledelsen midtveis i første omgang litt mot spillets gang. Kvik maktet ikke å få ballen i mål til tross for godt spill, en straffebom og flere sjanser så omgangen ebbet ut med Kråkerøy ledelse 1 - 0.

Etter pause dominerte Kvik mer og mer og det var veldig fortjent da Peder satt ballen forbi keeper til 1 - 1.  Det var tydelig at hjemmelaget  ikke var fornøyd med ett poeng for presset mot Kråkerøymålet bare økte.

Haldensere fikk til slutt seiersmålet da Ole Jacob svevde høyt over alle og headet Christians innlegg i mål til 2 - 1 ledelse og seier.

En god kamp av Kviks rekrutter. Fortsetter laget å prestere som i dag vil det bli mange poeng utover høsten.  

 

Kampfakta  

Halden Stadion

Kvik Halden 2 - Kråkerøy 2: 2-1(0-1)

Gule kort: Halvorsen og Koko(Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Kråkerøy 24.min

1-1 Nomell 68.min

2-1 Herft 89.min

Kvik Halden FK2: Kristiansen(Lilleby), Ekeli(Sætre), Brevig(Agersborg), Sjømo(Nadolski), Horvath, Kaili, Topallaj(Shala), Awihangi(Nomell), Koko, Herft.


0 Kommentar

Stemningsrapport fra Norway Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2017

Klubbens jentelag født i 2002 og 2003 er denne uken på Ekebergsletta og deltar i Norway Cup. Jentene stiller med to lag, og har allerede rukket å spille kamper både søndag og i går. Nedenfor følger et reisebrev fra jentene selv:

Lite kan måle seg med tusenvis av fotballspillende gutter og jenter på Ekebergsletta i verdens største fotballturnering for barn og unge. Vi snakker selvfølgelig om Norway Cup. Med over 2000 deltakende lag og ca. 6000 kamper er det et yrende fotball-liv i Oslo om dagen.

Selv om været har vært ustabilt de to første kampdagene har stemningen, både blant spillerne og foreldresupporterne vært upåklagelig. Norway Cup er så mye mer enn bare fotballen og kampene. Det merker man tydelig når man rusler rundt på Ekebergsletta eller noen av de 6 andre arenaene. Turneringen er et fargerikt fellesskap med deltagere fra hele verden.

Kvik Halden Fotballklubb er på plass med to jentelag. Jenter 14 år spiller 7’er fotball og Jenter 15/16 år deltar med et 11’er lag. Begge lagene bor sammen på Gamlebyen Skole i enden av Grønlandsleiret midt i Oslo Sentrum. Skolen huser både jenter og gutter fra flere forskjellige land og vennskap knyttes på tvers av nasjoner og religioner.Begge lagene har fått vist seg frem de 2 første dagene. Jenter 15/16 har møtt Sogndal og Ørsta, to svært gode jentelag med gode resultater i hjemlig serie. Kampene endte med to tap og gode indikasjoner på hva vi bør trene mer på når vi kommer hjem til Halden.

Jenter 14 har så langt spilt tre kamper. Nore Neset IL og Dombås ble for sterke, mens Holmen IF ble slått 2-0 i dag. I morgen venter et svært godt lag fra Palestina – Paces Girls og jentene er naturlig nok svært spente før denne kampen

Etter at innledende runder er ferdigspilt (tirsdag) ser det ut til at våre lag går videre til B-sluttspill. Sluttspillet tar til onsdag. Da er det vinn eller forsvinn. Vi krysser fingrene for gode opplevelser og prestasjoner.  Begge lagene har representert Kvik Halden Fotballklubb på en veldig positiv måte, og det er gledelig å registrere mange foreldrene heiende på sidelinjen.0 Kommentar

3.div. 0-2 tap for Ørn Horten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tapte høstens første hjemmekamp mot Ørn Horten. En velspilt kamp mellom to jevne lag endte med at gjestene fra Horten tok med seg alle poeng hjem og dermed meldte seg på alvor i kampen om direkte opprykk til 2.div.

mer om kampen kommer..


Kampfakta

14.serierunde

Kvik Halden FK - Ørn Horten 0-2(0-2)

Mål:

0-1 Johansen 18.min

0-2 Selvmål 33.min

Gule kort: Lund, Koko, Berbatovci (Kvik Halden)

Rødt kort: Gashi (Ørn Horten)

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh(Herft), Sæter-Mehmeti, Lund, Shkodrani(Horvath), Turkaj, Berbatovci, Suka Suka(Koko), Blystad(Topallaj), Berglund, Næsheim.


0 Kommentar

3.div. Høstens første og tøffeste kamp på Halden stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jul 2017

(foto: Wester Larsen, Halden Arbeidreblad)

A- laget tar imot Ørn Horten til morgendagens kamp på Halden stadion. Laget fra Horten har heng på Moss i kampen om opprykk og det er garantert et offensivt bortelag som entrer gressmatten på Rødsjordet.

God rekke

For hjemmelaget sin del handler det om å fortsette den gode trenden laget er inn i. På de siste seks seriekamper har haldensere tatt 16 av 18 mulige poeng og har en målforskjellen på 24-2.
Det meldes om en bra treningsuke der laget har fortsatt å terpe på smådetaljer som gjør at en forbedrer seg fra dag til dag. Den offensive samhandlinger har sittet bra og når en i tillegg har greid å tette igjen bak så har haldensere blitt vanskelig å knekke.

Tøff bortekamp

Bortekampen i Horten endte med 2-1 seier til haldensere. En kamp som hadde to totalt forskjellige omganger. En forholdsvs komfortabel 0-2 ledelse til pause, ble til en nervepirrende avslutning der haldensere greide å dra i land 1-2 seier.
Morgendagens kamp vil brått være høstens tøffeste oppgjør på Halden stadion for a-laget. Skal hjemmelaget henge på Moss som i skrivende stund leder 5-0 til pause i sin kamp mot Godset 2, så er det kun tre poeng som gjelder.

Lite skader

På skadefronten er det ikke mye å melde. Magnus Hart er langtidsskadet og ikke tilbake på fotballbanene før tidligst seriestart neste år. Kristian Strøm er syk og utilgjengelig for morgendagens kamp, mens Christian Halvorsen soner sin siste kamp etter det røde kortet mot Østsiden i siste seriekamp før ferien. Resten av troppen er skadefri og klar til morgendagens kamp.

Hvem vinner kampen om keeperplassen? Velger Kent Bergersen 4-4-2 eller blir det 3-5-2 formasjon haldensere starter i? Vil spissduoen Berglund/Næsheim fortsette med å bøtte inn mål for hjemmelaget??

Svaret får du søndag kl. 1800 på Halden stadion. Vi sees!!


0 Kommentar

Oppsummering av vårsesongen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jul 2017


Vårsesongen er ferdigspilt, og etter varierende spill tar Björn Berglund og resten av spillerne ferie på 4. plass i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. Foto: Halden Arbeiderblad

Humpete innledning
Selv med 1-2 seier borte mot Ørn Horten i første serierunde kan man si at innledningen av vårsesongen var svært varierende resultatmessig. I andre, tredje og fjerde runde gav man bort totalt 7 poeng mot slutten av kampene. Hjemme på Halden Stadion var man spillemessig klart best både mot Kråkerøy og Drøbak-Frogn, men mot slutten av begge kampene rotet man bort en komfortabel 2-0 ledelse. Begge kampene endte 2-2, mens det i fjerde runde mot Vestfossen gikk enda værre, da man rotet bort en 1-2 ledelse til 3-2 tap etter to scoringer av Vestfossen de siste 12 minuttene. I femte runde rundspilte man Ullern, som ble sendt hjem fra Halden Stadion med 6-1 tap. Mange trodde dette var starten på en positiv resultatrekke for laget, men de to neste kampen endte med tap mot henholdsvis Oppsal og Moss. Vi husker alle Mosse-kampen, der man tidlig ledet 3-0, men tapte 3-4.

God avslutning
Etter å ha kapret 8 poeng på sesongens første syv kamper var det tydelig et revansjelystent Kvik Halden-lag som reiste til Holmen i starten av Juni. Holmen ble beseiret 0-4, og for første gang i år maktet laget å ikke slippe inn mål. Neste motstander var Strømsgodset 2, som ble nedsablet og sendt hjem fra Halden Stadion med 6-1 tap. De to neste kampene var mot Odd 3 og Sarpsborg 08 2, og også disse ble knust med henholdsvis 0-5 og 4-0. Dermed stod man med 12 poeng, og meget solide 19-1 i målforskjell på de siste fire kampene. Siste hinder før sommerpausen var Østsiden, som vi alle husker endte med 1-1 etter både alvorlige skader, et rødt kort og redninger på streken i sluttminuttene.

Lagstatistikk
Totalt har man scoret 37 mål (3,08 per kamp), noe som er nest flest i avdelingen. Kun serieleder Moss har scoret flere mål med sine 40 mål. Bakover på banen har det også bedret seg stort etter en serieinnledning der man slapp inn flere mål bakover. Totalt har man sluppet inn 16 mål (1,33 per kamp), kun Kråkerøy, Ørn Horten og Moss har færre med henholdsvis 14, 13 og 12 innslupne mål. Laget har benyttet seg av hele 22 spillere i vårsesongen, hvorav kun Dardan Sæter-Mehmeti og Josef Myhren Bouchleh har spilt samtlige 1080 minutter. 3 ganger har man gått av banen uten å slippe inn mål, mens spillerne i fellesskap har samlet inn 14 gule (1,17 per kamp) og ett rødt kort. I forhold til karantenestatistikken er dette en klar forbedring fra fjorårets sesong, der man både på a- og rekruttlaget til stadighet fikk røde kort.

På Halden Stadion har man spilt seks kamper, som har resultert i tre seire, to uavgjort og ett tap. I snitt har man dermed tatt 1,83 poeng per hjemmekamp, etter å ha scoret 23 mål og sluppet inn 10. På bortebane har man også spilt seks kamper, som har endt med tre seire, en uavgjort og to tap. Dette resulterer i at man i snitt plukker 1,67 poeng på bortebane, etter å ha scoret 14 mål og sluppet inn 6. Det er dermed relativt lik prestasjon både på hjemme- og bortebane, men det ser ut til at man både scorer og slipper inn færre mål på bortebane.

Brennhet spissduo
Lagets spissduo i Björn Berglund og Øystein Lundblad Næsheim kan trolig sies å være landets heteste duo i de 4 øverste divisjonene. Av lagets 37 scoringer har duoen stått for utrolige 24 scoringer. I tillegg har de produsert 19 målgivende pasninger, noe som viser at de også er involvert i forkant av scoringene. I landets fire øverste divisjoner er Berglund den spilleren som har scoret flest av alle med sine 14 scoringer, mens Lundbland Næsheim følger på en delt 13. plass med sine 10 scoringer.

Spillerstatistikk
Toppscorer: Björn Berglund (14)
Flest assist: Øystein Lundblad Næsheim (10)
Flest minutter: Josef Myhren Bouchleh og Dardan Sæter-Mehmeti (1080 minutter)
Best seiersprosent: Simen Fredheim Andersen (71,43%)
Flest gule kort: Jakob Madsen Lund (3)
Flest røde kort: Christian Halvorsen (1)

0 Kommentar

Kunstgresset fjernes fra 11'r banen på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jul 2017


I dag morges kl. 09:00 startet arbeidet med å fjerne kunstgresset fra 11'r banen. En fantastisk dugnadsgjeng har bidratt til at arbeidet allerede er godt på vei.

Fantastisk innsats
Klubben har siden det forrige uke ble bestemt at kunstgresset skulle fjernes allerede i dag invitert spillere og foreldre til dugnad. Klubben er takknemlige for å se at over ti personer stod klare kl. 09:00 i morges. På forkant var vi advart av kommunen om at det er fysisk krevende å rulle av en kunstgressbane, men det har ikke stoppet dagens dugnadsgjeng fra å gjøre en fantastisk innsats. Allerede kl. 14:00 var tilnærmet halve banen rullet av. Videre kommer det en ny dugnadsgjeng kl. 18:00 i kveld, noe som lot seg gjøre da kommunen vellvillig skaffet sjåfør og graver til transporten på meget kort varsel.

Godt arbeid
Allerede fra start av har samarbeidet med kommunens ansatte på Strupe vært fantastisk. De har bidratt med sin erfaring, i tillegg til at de har holdt tritt med dugnadsgjengens fantastiske tempo. 12:00 var det duket for Pizza fra Pizzabakeren, og det er ingen tvil om at både kommunens menn og dugnadsgjengen satt pris på dette. Vell fortjent etter meget god innsats.

Samtidig er det gått å vite at kunstgresset som skal legges på allerede er i produksjon, noe som skyldes enorm innsats av kommunen. I utgangspuntket var det satt av frem til og med onsdag til fjerning av kunstgresset, men allerede nå ligger man langt foran skjema.

Klubben ønsker nok en gang å takke alle som stilte på dugnad, i tillegg er klubben takknemlige i forhold til kommunen som har jobbet iherdig for å få det nye gresset klart til produksjon.

Flere bilder fra dagens dugnadsgjeng kan du se i vårt galleri på facebook her


0 Kommentar

Poengdeling i Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jul 2017

Fredagens kamp borte mot Østsiden endte med poengdeling, etter en kamp som inneholdt det meste. Foto: Halden Arbeiderblad

Jevn åpning
Ardijon Berbatovci har slitt med sykdom hele uken, og rakk dessverre ikke å bli kampklar i tide. I den forbindelse var det duket for at Artin Awihangi fikk starte sin første a-kamp for sesongen.Kampen startet jevnt, hvor haldenserne var småfarlige innledningsvis. Dog ville ikke Østsiden være noe svakere, og deres mange løp i bakrommet begynte etterhvert å frustrere gjestene. Østsiden var også svært nære å ta ledelsen etter drøye 20 minutter, da de lobbet over målet til en utrusende Fredheim Andersen. Fremover i banen skapte haldenserne lite de første 30 minuttene, og man hadde tydelig nok med å forsvare seg mot aggresive motspillere.

Formasjonsbytte gav resultater
Etter drøye halvtimen endret Kent Bergersen og Haris Juklo fra den vanlige 4-4-2 formasjonen til 3-5-2 som ble brukt i starten av sesongen. Dette medførte at Suka Suka ble flyttet ned fra sentral midtbane til stopper, mens Hart ble flyttet inn sentralt sammen med Awihangi. I tillegg flyttet Blystad inn fra sin venstre kant, og ble liggende mellom midtbanen og spissduoen. Dette gav umiddelbart effekt, og offensive vingbecker presset Østsidens kanter langt dypere i banen. Kort tid etter ble Halvorsen spilt gjennom på venstre siden, i det som endte med en løpsduell der Christian fikk med seg ballen. Christian serverte Berglund i feltet, som fra 10 meter skjøt i en forsvarer. Ballen datt ned til Lundblad Næsheim, som banket inn returen med sin venstre fot.

Kaotiske minutter
I etterkant av scoringen fulgte ti kaotiske minutter som sterkt satte sitt preg på resten av kampen. Først er Hart maksimalt uheldig, og pådrar seg det som ser ut som en alvorlig kneskade. Magnus har vært i stigende form de siste kampene, og tok tydelig ansvar da han ble flyttet inn som sentral midtbanespiller. Rinor Topallaj kom inn som erstatter for Hart, og etter 45 minutter ble Christian sendt i dusjen etter en takling på tidligere Kvik Halden-spiller Harold Mufoncol. TV-bildene viser at utvisningen var av det strenge slaget, og flere betegner taklingen som en "professional foul" og et klart gult kort.

Annet kampbilde
I pausen ble Herman Blystad ofret til fordel for Sander Heieren, for å få inn en ny venstre beck. I tillegg ble Berglund flyttet ned som indreløper, og man ønsket å forsvare seg lavt i en 5-3-1 formasjon. Dermed var kampbildet for kampens andre omgang satt, der Østsiden fikk ha mye ball, spesielt på kantene. Det så ut til å frustrere hjemmelaget, og de slet med å skape de store sjasene frem til Harold Mufoncol scoret i det 62. minutt. Et skudd fra 16 meter ble ikke blokkert, og selv om Simen slo skuddet i stanga var Munfoncol helt alene på returen. Østsiden fortsatte å ha mye ball, men skapte ikke stort. Det lille de skapte avverget Simen, med flere godkjente redninger.

Hektisk avslutning
I kampens siste 10 minutter viste begge lag at de ønsket tre poeng, og det var Haldenserne som var nærmest. Sander sine lange innkast førte til stadighet til problemer for hjemmelaget, og Sæter-Mehmethi var svært nærme ved to anledninger. Først header han like utenfor hjemmelagets stolpe, før han nok en gang vinner duellen og header over keeper. Denne gangen står en Østsidenspiller på streken og hindrer Dardan fra å bli matchvinner. Dermed endte kampen 1-1, og lagene delte poengene i vårsesongens siste kamp.

Tross poengdeling var det gledelig å se Awihangi starte for første gang i år, samtidig som Eirik Horvath fikk sin a-lagsdebut for klubben. Eirik har tidligere spilt for klubbens juniorlag, og har det siste året studert i Oslo. På tross av dette har han bidratt for klubbens rekruttlag i løpet av vårsesongen, og etter at han flyttet tilbake til Halden for kort tid siden har han trent med a-stallen.

Desverre er kneskaden til Magnus som antatt alvorlig, og det er usikkert om han er skadefri før sesongen er ferdigspilt. Vi krysser fingrene, og håper at Magnus raskt blir skadefri igjen.

Kampfakta:
12.runde
Østsiden - Kvik Halden FK 1-1(0-1)
Østsiden Idrettspark
Mål:
0-1 Næsheim 31. min
1-1 Mufoncol 62. min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Skhodrani, Halvorsen, Halvorsen; Hart (Topallaj), Awihangi (Herft), Suka Suka, Blystad (Heieren), Næsheim (Kaili), Berglund (Horvath)

0 Kommentar

A-laget møter Østsiden i siste kamp før sommerpausen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jun 2017

Øystein Lundblad Næsheim og resten av a-laget reiser i kveld til Østsiden for å spille siste seriekamp før sommerpausen. Foto: Halden Arbeiderblad

God form
Laget reiser til Fredrikstad og Østsiden med en meget oppadgående formkurve etter en trå start på sesongen. De siste fire kampene har endt med fire seire og solide 19-1 i målforskjell, etter å ha slått Holmen (4-0), Strømsgodset 2 (6-1), Odd 3 (5-0) og Sarpsborg 08 2 (4-0). Offensivt har laget produsert scoringer gjennom hele vårsesongen, mens defensivt er det ingen tvil om at det er blitt mye bedre de siste kampene. Dog må det nevnes at, med unntak av Sarpsborg 08 2, er alle de tre andre lagene plassert på nedre halvdel av tabellen. Dog er det en sterk prestasjon av et Kvik Halden-lag som stadig spiller bedre som et lag.

God statistikk
Siden 2010 har kveldens motstandere møtt hverandre hele syv ganger, både i gamle 3. divisjon, i 2. divisjon og i årets 1. runde av Norgesmesterskapet. I løpet av disse syv kampene har Østsiden aldri maktet å stå igjen som vinnende lag. Fire kamper har endt med seier til Haldenserne (4-1, 4-1, 1-0 og 1-0), mens tre kamper har endt uavgjort (1-1, 1-1 og 4-4). Friskest i minne sitter trolig årets kamp i 1. runde av Norgesmesterskapet, der Østsiden ble sendt hjem fra Halden Stadion med 4-1 tap i sekken. Björn Berglund, Øystein Lundblad Næsheim, Rinor Topallaj og Herman Blystad stod for scoringene i våres, og samtlige av disse er også med i kveldens tropp.

Østsiden ligger i skrivende stund på en 9. plass i 3. divisjon avdeling 1, men på hjemmebane har de vunnet 3 og tapt 2 kamper så langt i sesongen. De to tapene kom mot henholdsvis Vestfossen og Oppsal, mens de har vunnet over Holmen, Odd 3 og Sprint-Jeløy. Lagets gode hjemmestatistikk gjør dermed at det forventes en langt tøffere kamp i kveld enn de siste rundene.

Lite skader
A-lagsstallen har gjennom hele sesongen vært skånet for mange skader, og i forkant av kveldens kamp er det kun Jakob Madsen Lund som er uaktuell. Jakob falt forkjært i mandagens kamp mot Sarpsborg 08 2, og fikk skulderen delvis ut av stilling. Heldigvis gikk det ikke værre, men Jakob er likevel uaktuell i forbindelse med kveldens kamp. Ellers har noen av spillerne slitt med sykdom den siste tiden, men både Ardijon Berbatovci og Victor Kristiansen er med i troppen tross tidligere sykdomsperioder.

Annerledes treningsuke
Treningsuken i forkant av kampen har vært svært ulik de tidligere ukene i forkant av kamper. For det første spilte laget forrige seriekamp på mandag, mens tirsdagen ble brukt til en sosial sammenkomst på Ysthede. Det betyr at laget kun har to treninger siden forrige kamp, og ettersom Halden Stadion er stengt i forbindelse med vedlikehold har man vært så heldige å få trene på gresset i Tistedal på onsdag, mens man i går gjennomførte en kampforberedende økt på Risum Kunstgress.

Østsiden spiller sine hjemmekamper på gress, og gressbanen i Idrettsparken rapporteres å være meget god. Likevel er trenerteamet med Kent Bergersen i spissen overbevist om at det blir en tøff fysisk batalje. Han og resten av laget håper å se mange Haldensere i Østsiden kl. 19:00 i kveld.

0 Kommentar

Uranik Seferi storkoser seg på Statoil Talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jun 2017

Uranik Seferi er denne uken i Porsgrunn på talentleir i regi av NFF og Statoil.

Blant de beste i sitt kull
Det å bli tatt ut til Statoil Talentleir i Porsgrunn er et stort kompliment i forhold til spillernes ferdigheter og potensial. Uranik er en av i overkant av 40 spillere som er født i 2003 som er tatt ut til samlingen. Uranik har over lang tid prestert godt for klubbens G2002 lag, noe som har ført til deltagelse både på Halden Alliansen, Østfold sitt kretslag, og landsdelssamling i regi av NFF. Totalt består G14 gruppen av to grupper, en med spillere som er født i første halvår og en med spillere som er født i siste halvår. Dette var et tiltak NFF begynte med i fjor, da forskning viser at det er en solid overvekt av spillere som er født første kvartal på alle yngre landslag både i Norge og internasjonalt. Ettersom Uranik er født i første halvår er han i gruppen med spillere som er født første halvår.

Mange fra Østfold
Det er ingen tvil om at 2003 årgangen i Østfold er en sterk årgang, noe kretslaget har vist ved å være ubeseiret i sin kretsserie. I tillegg har det nyoppstartede prosjektet G14-nasjonal serie vist at spillerne fra Østfold hevder seg godt. I tillegg er det i skrivende stund hele 8 spillere fra Østfold på talentleiren i Porsgrunn. I starten av uken var det noe lavere tall, men grunnet skader og sykdom er ytterligere 3 spillere fra Østfold kalt inn til samlingen.

Ekstremt lærerikt
Uranik beskriver sitt opphold på talentleirer som ekstremt lærerikt og veldig morsomt: "For det første er det artig å bli kjent med nye spillere som deler den samme interessen for fotball som meg. Det er meget høyt nivå på alle treninger, og det er ingen tvil om at aller spillerne som er her er meget gode. Trenerne er meget dyktige, og jeg føler allerede jeg har lært ting jeg ikke kunne fra før. I tillegg lærer jeg mye av å observere spillerne jeg spiller med. Treningsøktene vi har hatt de første to dagene har vært veldig gode, og alle øvelsene vi har er veldig kamplike. De flste dagene har vi jobbet med score mål og å hindre scoring, med andre ord alt som skjer på siste tredjedel av banen. Dette er noe jeg synes passer meg fint, da jeg blir mye involvert offensivt som kantspiller.


Kvik Halden FK er svært stolte over Uranik sine prestasjoner, og ønsker han lykke til videre på samlingen i Porsgrunn.0 Kommentar

A-laget koste seg på Ysthede

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jun 2017


A-lagsspillerne og trenerteamet byttet i går ut fotballtreningen med en sosial sammenkomst på Ysthede - i skinnende sol.

Sosial sammenkomst
I går ettermiddag byttet klubbens a-lag ut sin ordinære fotballtrening med en sosial sammenkomst på Ysthede. Trenerteamet har i fellesskap med spillergruppens sosialansvarlige blitt enige om en felles sammenkomst i forbindelse med sommerpausen. I og med at spillerne går rett i ferie i etterkant av fredagens kamp mot Østsiden. Trenerteamet ble enige om møtes på Ysthede, der det nylig er lagd ny sandvolleyballbane og basketballbane.

Konkurransepreget
Selv om det var en sosial sammenkomst er det ingen tvil om at det var stort konkurransepreg over kvelden. I forkant hadde trenerteamet delt spillergruppen i fire lag, hvor alle lagene skulle møte hverandre i både sandvolleyball og basketball. Underveis i opplegget ble det tydelig klart at hele spillergruppen besitter stort konkurranseinstinkt, da det fort harde dueller og mye "meldinger" mellom de ulike lagene. Likevel tok alle det med et smil, og det var tydelig at mange av spillerkroppene ikke hadde fått mye solstråler på seg tidligere i år.

Grilling halvveis
Halvveis i konkurransen var grillen allerede varm, og spillerne ble serverte hamburgere og pølser, i beste grillånd. Det var tydelig at noen av spillerne i noen få minutter glemte konkurransen, for det var trolig noen som hadde for mye grillmat i magen i andre halvdel av konkurransen. Avslutningsvis ble vinnerlaget kåret, bestående av Rinor, Viktor, Ole Jacob, Dardan og Øystein. Dette til tross for at Bese besitter meget gode basketferdigheter, men det holdt dessverre ikke helt inn.

Se bilder av dagen og vinnerlaget på vår facebook-side, eller klikk her.
0 Kommentar

Overbevisende seier for A-laget mot Sarpsborg rekruttene!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jun 2017

A-laget tok i kveld sin 4. strake seier i Norsk Tipping-ligaen etter en overbevisende forestilling mot et ungt rekruttlag fra Sarpsborg 08.

Rolig åpning
Kampen startet i et relativt rolig tempo, der det var tydelig at lagene ble kjent med hverandre. I løpet av det første kvarteret skjedde det dermed svært lite, og ingen av lagene var nærme motstanderlagets mål. Dog var det tydelig at det var hjemmelaget som tok mer og mer over banespillet, noe som begynte å resultere i farligheter foran Cupic i Sarpsborg 08-målet. Dagens første sjanse tilfaller midtstopper Madsen Lund, etter et langt innkast, hvor Jakob til slutt får avsluttet rett på keeper.

God avslutning på første omgang
Mot slutten av omgangen styrer hjemmelaget det meste av spillet, og til tider blir sarpingene stresset av hjemmelagets høye press. Det høye presset belønnes med scoring i det 37. minutt da Lundblad Næsheim stresser Erlend Kiani til å spille en svak støttepasning til Anders Østli. Rutinerte Østli kløner det til i mottaket, og Øystein stjeler ballen. Alene med keeper er spissen frekk nok til å plassere ballen mellom beina til en utrusende Cupic. Like etter spilles Blystad frem til en god avslutningsposisjon, men dessverre går avslutningen i nettveggen. Dette viser seg å være et signal fra Herman om hva som venter i 2. omgang.

Punkterer kampen
Hjemmelaget benytter pausepraten godt, og i løpet av andre omgangs 10 første minutter har ledelsen økt med to mål. Kun to minutter er spilt da en Sarpsborg 08-corner klareres til Lundblad Næsheim. Spissen er smart og dyktig med en forsvarsspiller i ryggen, og får satt i gang Hart på en løpetur fra egen banehalvdel. Magnus drar av en forsvarsspiller på gjestense banehalvdel, før han iskaldt triller ballen tilside for Cupic i Sarpsborg 08-målet. Like etter blir Haldengutten Jørgen Strand Larsen spilt alene med Fredheim Andersen, men fra litt skrått hold redder Simen mesterlig. I det neste angrepet leker Berbatovci med gjestenes midtbanespillere, før han trer Blystad igjennom alene med Cupic. Herman er iskald, og setter ballen kontrollert over en utspilt Cupic.

Trygg avslutning og brødreduell
Hjemmelaget fortsetter å styre kampen, og målgarantisen Berglund er nær nettkjenning etter en avslutning med høyrefoten. Like etter spiller hjemmelaget rundt med Sarpingene, og Halvorsen blir helt alene på venstrekanten. Christian skjærer inn i straffefeltet, og legger ut til Blystad som enkelt bredsider inn sin andre scoring for dagen. Mot slutten av kampen blir flere Haldensere byttet inn for begge lag, og både Herft og Blystad er nær ved å øke ledelsen ytterligere for hjemmelaget. Det må også tas med at Fredheim Andersen i Kvike-målet stopper Strand Larsen med nok en god redning i kampens avslutningsminutter.

I kampens siste minutter fikk vi også en artig brødeduell da Kristian Strøm ble byttet inn for hjemmelaget. Kristian kom inn for en god Blystad på høyre midtbane, og ble med angripende mot lillebror Marius som spilte siste halvtimen som venstre beck for Sarpsborg 08. Brødreparet startet begge sin fotballkarriere i Tistedalen TTIF, men har siden ungdomsårene gått ulike veier. Kristian gikk til Kvik Halden som 2. års juniorspiller, mens Marius gikk til Sarpsborg 08 som siste års guttespiller. Både i løpet av den korte tiden brødrene duellerte, og kampen under ett, er det ingen tvil om hvem som vant brødeduellen denne kvelden. I tillegg til Marius er det verdt å nevne at Haldenguttene Jørgen Strand Larsen og Marcus Moberg startet kampen for Sarpsborg 08 2, mens Teodor Thorvaldsen var ubenyttet reserve for gjestene. Med andre ord var det mange Haldensere i de to lags tropper i gårsdagens kamp.Kampfakta:
11.runde
Kvik Halden FK - Sarpsborg 08 2: 4-0(1-0)
Halden Stadion
Tilskuere: 305
Mål:
1-0 Næsheim 37.min
2-0 Hart 47.min
3-0 Blystad 53.min
4-0 Blystad 70.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Madsen Lund (Halvorsen) Shkodrani; Hart, Berbatovci (Heieren), Suka Suka, Blystad (Strøm), Næsheim (Herft), Berglund


0 Kommentar

TIne Fotballskole er i gang

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jun 2017
Årets TINE Fotballskole er i gang, i strålende vær. Rundt 220 barn skal utfolde seg på banene på Strupe under dyktig veiledning av våre flotte instruktører. Tusen takk til Spenst Halden som stilte opp med felles oppvarming
0 Kommentar

Kent Bergersen før Sarpsborg 08 kampen i kveld

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jun 2017

Da er det klart for en ny hjemmekamp, den siste før sommerferien. Sarpsborg 08 sitt andrelag står på motsatt side av banen i kveld kl 1900 på Halden stadion.

Her kommer Kenta`s tanker før kveldens kamp:

"Den siste tiden har vi vært inne i en svært god periode rent resultatmessig. Vi har tre seiere på rad med solide 15-1 i målforskjell. Selv om resultatene har vært bra, har prestasjonene fortsatt delvis vært av den varierende sorten. Forrige kamp mot et meget ungt Odd 3 lag avgjorde vi med 3 mål på like mange minutter rett før pause. Dette førte til at vi gikk til pause med en solid 4-0 ledelse. Dog var det tidvis jevnspilt underveis i førsteomgangen.

Vi scoret også et mål ganske tidlig i 2 omgang, og siste halvtimen ble en transportetappe hvor vi gjorde mange bytter for å gi de som vanligvis ikke spiller så mye nyttig kamptrening på dette nivået. Stort pluss i margen for at vi klarte å holde nullen bakover igjen. Kun ett baklengs på de 3 siste kampene er bra, og det målet var det i tillegg vi som scoret!

Det er 11 dager siden sist kamp, så vi har hatt god tid til å forberede oss til dagens kamp mot S08 2. På tross av den lange tiden mellom kampene har ikke forberedelsesarbeidet gått helt som planlagt. Blant annet har det vært litt sykdom i troppen, samtidig som mange av spillerne i a-stallen har vært involvert i to rekruttkamper med bare to dagers mellomrom.

Likevel er vi veldig klare til å ta i mot Sarpsborg 08 sitt andrelag i kveldens kamp. De ligger foran oss på tabellen med 3 poeng, og er ett av to lag som har klart å slå Moss i år. Med andre ord har de levert meget solid så langt i år, men med seier i kveldens kamp er vi forbi de på tabellen med bedre målforskjell. Sarpsborg 08 2 er en blanding av unge lovende spillere som vil opp og frem, og mer erfarne rutinerte karer med Eliteserieerfaring. I tillegg har hele 5 haldensere vært involvert for laget så langt i år.

I kveld blir en meget god test, men kommer vi opp på normalt nivå skal vi ha gode muligheter for seier og 3 poeng!"


Vi ønsker lykke til!


0 Kommentar

TINE Fotballskole 2018: Praktisk info

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jun 2017

Mandag 25.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Vi har plass til 210 barn på selve skolen.

Oppmøte mandag-torsdag kl. 10:00 i gresskråningen mellom klubbhuset og gymsalen.

Tilsyn:
Tirsdag-torsdag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-onsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple mandag-torsdag.
Hver deltaker får drikke, levert av Tine, mandag-torsdag.
Torsdag er det grilling av hamburgere.

Kiosken vil være åpen fra kl. 10:00-14:00 hver dag!

Program:

Dag 1 - mandag 25. juni:
10:00-10:05: Felles samling i gressskråninga
10:05-10:15: Fordeling i grupper og utdeling av utstyr
10:15-11:30: Trening
11:30-12:00: Lunsj (medbrakt matpakke/drikke fra Tine)
12:00-13:45: Trening
13:50-14:00: Felles avslutning i gresskråninga

Dag 2 - tirsdag 26. juni:
10:00-10:05: Felles samling i gressskråninga
10:05-11:30: Trening
11:30-12:00: Lunsj (medbrakt matpakke/drikke fra Tine)
12:00-13:50: Trening
13:50-14:00: Felles avslutning i gresskråninga

Dag 3 - onsdag 27. juni:
10:00-10:05: Felles samling i gressskråninga
10:05-11:30: Trening
11:30-12:00: Lunsj (medbrakt matpakke/drikke fra Tine)
12:00-13:50: Trening
13:50-14:00: Felles avslutning i gresskråninga

Dag 4 - torsdag 28. juni:
10:00-10:05: Felles samling i gressskråninga
10:05-13:45: Turnering
11:00-13:00: Grilling av hamburgere
13:45-14:00: Felles avslutning i gresskråning

Her kan du lese mer om produktene deltakerne på TINE Fotballskole får i år.

Følg Kvik Halden FKs Tine Fotballskole på Facebook!


0 Kommentar

TINE Fotballskole: 205 påmeldte!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jun 2017

Påmeldingsfristen har gått ut, og vi er veldig glade for at hele 205 barn skal delta på Kvik Halden FKs Tine Fotballskole. Tusen takk til alle som har meldt seg på!

Mandag 26. juni kl. 1000 går startskuddet for fire innholdsrike dager på Strupe. Barna blir delt inn i grupper og kledd opp i T-skjorter fra TINE.

Her kan du lese mer om produktene deltakerne på TINE Fotballskole får i år.

Følg Kvik Halden FKs Tine Fotballskole på Facebook!


0 Kommentar

11èr-banen stengt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jun 2017
Etter befaring med kommunen nå i ettermiddag, har kommunen besluttet å stenge av en korridor midt på banen også for trening, fram til utbedringer er gjort. Denne korridoren stenges av med gjerder og sperrebånd, og skal da ikke brukes i forbindelse med trening. Trening kan gjennomføres på begge utsidene av korridoren. For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder.


0 Kommentar

TINE Fotballskole: Siste sjanse!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Jun 2017

Nå er det aller siste sjanse for å melde seg på Kvik Halden FKs TINE Fotballskole 26. - 29. juni. Mandag kl. 23:59 går fristen ut og etter dette vil det ikke bli mulig å melde seg på.


Påmeldingsskjema (Husk at du kun trenger å fylle ut ett skjema per familie dersom du ikke skal melde på mer enn tre barn.)


Klikk her for mer info.


0 Kommentar

5-0 seier i Skien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Jun 2017

A-laget hadde ingen problemer med å slå et purungt Odd 3 lag på Skagerak arena fredags kveld. Haldensere dominerte totalt i banespillet og stoppet ikke før det sto 5-0 på tavla.

Nølende start

Haldensere kom til Skien vel vitende om at kun tre poeng var godt nok mot et Odd lag som lå på bunnen av tabellen før fredagens kamp.

Etter noe nølende start hvor hjemmelaget var mest opptatt av å forsvare seg fikk bortelaget idømt et straffespark etter 17 min som Bjørn sikkert satt i mål til 1-0 ledelse.

Scoringen gjorde at haldensere skrudde av den berømte "bryteren". For store avstander i laget, nølende angrepspill og mye en og en prestasjoner gjorde at hjemmelaget kom småfarlig frempå ved noen anledninger uten å få uttelling.

De siste ti minutter før pause hadde bortelaget sin beste periode i kampen der en produserte sjanser på løpende bånd og lagde tre scoringer som punkterer kampen allerede før pause.

41.min. var gått når Øystein fant Bjørn innenfor 16 meter. Bjørn var som vanlig sikker som banken og satt ballen knallhardt i mål bak en sjanseløs keeper til 2-0.

Bare et par minutter senere var det Herman sin tur til å markere seg. Et fint fremspill fra Bjørn sendte Herman igjennom som ga bortelaget en 3-0 ledelse.

I omgangens siste spilleminutt fikk bortelaget et frispark. Øystein skrudde frisparket inn på hodet til Ardi som enkelt satt ballen inn i mål til 4-0 ledelse.

Parademarsj

Andre omgang var mer eller mindre et transportetappe der bortelaget hadde bra kontroll. Allerede de første fem minutter av omgangen kunne det stått 5-0. Bjørn var svært nære på å øke ledelsen, men hans skudd traff bare stolpen.

Både Josef og Herman hadde flere farlige innlegg i innledningen der haldensere var nære på å øke ledelsen.

58. min var gått når Granit Merovci fant nettmaskene og sendte bortelaget i en 5-0 ledelse etter fint forarbeid fra både Rinor og Josef.

Lufta hadde for lengst gått ut av det unge Odd mannskapet som så ut til å gå mot sitt andre stygge tap på bare fire dager(les. 0-7 i Horten)

Bortelaget produserte færre sjanser etter scoringen til Granit. Verdt å merke seg var frisparket til Øystein som hjemmelagets keeper reddet med en god refleksredning. Øystein hadde en stor sjanse til når hans skudd ble reddet på streken etter flott forarbeid fra Granit.

Haldensere tok seg godt av hjemmelagets overganger mot slutten av kampen og greide å rydde unna de få gangene Odd var frempå, noe som resulterte i enda en kamp uten baklengs mål og tre nye poenger i baggasjen på vei til Halden.


Kampfakta:

10.serierunde

Odd 3 - Kvik Halden FK 0-5(0-4)

Gule kort: Shkodrani (Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Berglund 17.min

0-2 Berglund 41.min

0-3 Blystad 43.min

0-4 Berbatovci 45.min

0-5 Merovci 58.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Halvorsen(Heieren), Hart(Topallaj), Berbatovci(Awihangi), Suka Suka, Blystad(Merovci), Næsheim(Strøm), Berglund0 Kommentar

3.div. Før kampen mot Odd 3

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Jun 2017

A-laget tar turen til Skien i dag for å spille den 10. runden i Norsk Tipping ligaen. Motstander er Odd 3 på Skagerak arena kl 20.00 i kveld.

Etter to storseiere på rad står Odd sitt unge mannskap på motsatt banehalvdel i dagens oppgjør. A-laget har gjennomført en ok treningsuke hvor en del sykdom har gjort at en ikke har fått gjennomført treningene slik en hadde planlagt. Mye av fokuset har vært på den offensive samhandlinga og trener Kent Bergersen har rulert på ulike spillsystemer foran kveldens oppgjør.

Til dagens kamp er Jakob Lund ute med karantene(3gule) og Viktor Kristiansen er ute med sykdom. Ardi Berbatovci, Rinor Topallaj, Magnus Hart og Herman blystad har alle hatt en amputert treningsuke pga. sykdom og småskader, men er med i kveldens tropp.

Vi gleder oss til kveldens kamp og håper at 3 poeng blir med bussen hjem til Halden.

Lykke til!


0 Kommentar

4.div. Seier mot Borgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jun 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

Kvik Halden FK sitt rekruttlag møtte Borgen på Halden stadion mandags kveld. Etter en målløs første omgang hvor bortelaget hadde de størrste sjansene, åpnet kampen seg opp etter pause.


Borgen tok ledelse i det 63.min Kun to minutter etter Borgens mål fikk Kvik corner. Sander slo ballen hardt på mål, Borgens keeper var på ballen men klarte ikke å hindre att den havnet i eget nett.

Kampen fortsatte som den hadde hadde vært i hele 1. omgang med raske angrep fra begge lag og to forsvar som klarte å rydde opp.

I det 74. min gikk haldensere opp i 2 - 1 - Peder fant Granit som satt ballen utagbart i mål bak Borgens sisteskanse. Seks minutter senere var Granit frempå igjen da han headet et perfekt innlegg fra Sander i mål. Kort etter klarte Granit å få sitt andre gule for dagen og kampen var ferdig for hans del.

Resten av kampen gikk uten at det ble flere mål og det var en lettet gjeng rekruttspillere som endelig var på vinnersporet igjen.

Nå er det viktig å ta dette med seg til neste kamp som er hjemme mot Ås mandag 19/6

Kampfakta:

10.serierunde

Kvik Halden FK 2 - Borgen 3-1(0-0)

Gule kort: Merovci og Shala(Kvik Halden), Borgen IL 2 stk

Rødt kort: Merovci(to gule)

Mål:

0-1 Borgen IL 63.min

1-1 Heieren 65.min

2-1 Merovci 74.min

3-1 Merovci 80.min

Kvik Halden FK2: Kristiansen; Kaili(Jigarp), Shkodrani, Agersborg, Heieren; Shala, Eriksson(Nadolski), Topallaj(Nomell), Merovci; Herft(Brevig), Strøm(Horvath)


0 Kommentar

TINE Fotballskole: Utsatt påmeldingsfrist

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jun 2017

Kvik Halden FKs TINE Fotballskole begynner å fylle seg opp, men vi har fortsatt noen ledige plasser. Derfor har vi utsatt påmeldingsfristen til 19. juni. Gi barna dine en kickstart på skoleferien og meld de på Kvik Halden FKs TINE Fotballskole på Strupe 26. - 29. juni nå!

Påmeldingsskjema (Husk at du kun trenger å fylle ut ett skjema per familie dersom du ikke skal melde på mer enn tre barn.)

Klikk her for mer info.


0 Kommentar

6-1 mot Godset 2 og tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jun 2017


A-laget møtte Strømsgodset 2 til den 9.runde i Norsk Tipping liga. På en solfylt Halden stadion var det aldri tvil hvor poengene ville havne hen.

Pangstart

Øystein Næsheim ga a-laget en pangåpning på kampen da han allerede i 1.spilleminutt satt ballen bak Godset keeperen og sendte dermed hjemmelaget opp i 1-0 ledelse . Samme mann økte ledelsen til 2-0 etter 9 spilte minutter.

En meget god start på kampen for hjemmelaget som ikke stoppet med det første. Øystein sin spissmakker ville være med på moroa han og. I det 21.min var det Bjørn Berglund sin tur til å åpne målkontoen for dagen. Et frispark mål endte under bortelaget keeper og 3-0 var et faktum.

Etter scoringen var det en mer jevnspilt kamp hvor hjemmelaget virket å være fornøyd med ledelsen, mens det unge laget fra Drammen yppet seg litt mer ved noen anledninger. Bortelaget reduserte til 3-1 i det 44.spilleminutt etter at Christian Halvorsen var noe uheldig og satt ballen i eget nett.

Ga opp

De første 20 min av andre omgang var det ikke stort å melde om. Hjemmelaget kontrollerte ledelsen og var farlig frempå ved par anledninger mot et bortelag som ikke greide å skape farligheter foran målet til Simen.

69.minutter var gått når Bjørn satt sitt andre mål for dagen etter en kompispasning fra spissmakkeren Øystein. Bare minutter senere var det Øystein sin tur. Hans 3. mål for dagen etter en fin stikker fra Rinor. Etter dette målet ga Godset mer eller mindre helt opp. Hjemmelaget skapte sjanser på løpende bånd.

Bjørn fastsatt sluttresultatet til 6-1 etter 78 spilte minutter i en kamp hjemmelaget kunne vunnet med flere mål dersom effektiviteten foran motstanderens mål hadde vært bedre.

Alt i alt en velfortjent seier mot et ungt lag fra Drammen. Neste kamp for haldensere er allerede førstkommende fredag. Da mot nok et ungt mannskap. Turen går til Skien og Skagerak Arena for å møte Odd 3.

Kampfakta:

9.serierunde

Kvik Halden FK - Strømsgodset 2 6-1(3-1)

Gule kort: Bouchleh og Lund (Kvik Halden FK)

Mål:

1-0 Næsheim 1.min

2-0 Næsheim 9.min

3-0 Berglund 21.min

3-1 Selvmål 44.min

4-1 Berglund 69.min

5-1 Næsheim 71.min

6-1 Berglund 78.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Halvorsen(Shkodrani), Hart(Heieren), Berbatovci(Merovci), Suka Suka, Blystad(Topallaj), Næsheim, Berglund(Herft)


0 Kommentar

TINE Fotballskole: 120 påmeldt - 6 dager til fristen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Jun 2017

Med bare seks dager igjen til påmeldingsfristen går ut har vi passert 120 påmeldte barn til årets TINE Fotballskole på Strupe. Gi barna dine en kickstart på skoleferien! Bli med på Kvik Halden FKs TINE Fotballskole 26. - 29. juni. Påmeldingsfrist 12. juni.


Påmeldingsskjema (Husk at du kun trenger å fylle ut ett skjema per familie dersom du ikke skal melde på mer enn tre barn.)


Klikk her for mer info.


0 Kommentar

4-0 seier mot Holmen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2017

A-laget vant komfortabelt 4-0 mot Holmen IF i gårsdagens oppgjør på Holmen Arena i den 8. serierunden i Norsk Tipping liga.

Etter noen svake åpningsminutter, var det Bjørn Berglund som sendte haldensere i ledelsen 1-0 etter 7.spilte minutter. Bare minutter senere misbrukte spissmakker Øystein Næsheim en stor mulighet til å øke ledelsen.

Holmen sin beste sjanse kom etter 14.min hvor slurv fra vår side førte til at Holmen traff tverrligger med et skudd fra 10 meter.

Herman Blystad sendte bortelaget i en 2-0 ledelse etter 17.min med et godt skudd fra ca 20 meter. Kampen jevnet seg noe ut etter scoringene og ingen av lagene hadde noen nevneverdige sjanser. Haldensere økte ledelsen til 3-0 etter 44.spilte minutter. Øystein Næsheim skjøt ballen plassert i mål etter fint forarbeid av Ardi og Bjørn.

Lagene gikk til pause med 3-0 ledelse til haldensere.

I andre omgang skapte bortelaget flere store sjanser mens hjemmelaget på sin side hadde et farlig skudd på mål fra distanse, som Simen reddet kontrollert.

Øystein, Arber og flere, hadde sjanser som burde ha resultert i scoring. Dagens siste scoring kom i det 88.spilleminutt. Bjørn scoret sitt andre for dagen og fastsatte sluttresultatet til 4-0 og tre poeng til haldensere.

Kampfakta:

8.serierunde

Holmen-Kvik Halden 0-4(0-3)

Gule kort: Ardijon Berbatovci, (Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Berglund 7.min

0-2 Blystad 17.min

0-3 Næsheim 44.min

0-4 Berglund 88.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Halvorsen(Strøm), Hart(Shkodrani), Berbatovci(Awihangi), Suka Suka, Blystad(Heieren), Næsheim(Herft), Berglund


0 Kommentar

A-laget møter Holmen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jun 2017

Om noen timer setter A-laget seg på bussen for å ta turen inn til hovedstaden og møte Holmen IF til 8.serierunde i Norsk tipping liga. Et oppgjør som er meget viktig for begge lag og der kun seier er godt nok.

Holmen har i likhet med A-laget vunnet sin seriepremiere, på bortebane mot Kråkerøy. Etter tre poeng i seriepremieren har det gått litt tungt for laget fra Oslo som i likhet med haldensere har til de grader underprestert i poengfangsten etter de første syv serieundene.

Haldensere på sin side reiser inn til hovedstaden med tilnærmet skadefritt mannskap. Rinor og Deniz er i trening, men er ikke kampklare enda etter deres skader. Granit soner fortsatt karantene, mens Viktor har vært syk mot slutten av uken, men er kampklar til dagens oppgjør på Holmen Arena.

Det meldes om god stemning i gruppen til tross for svak sesonginnledning. Det er ingen tvil om at en god prestasjon og tre poeng i bagasjen etter dagens kamp vil heve stemningen ytterligere, men først skal kampen spilles og det skal presteres i 90min + så får vi telle opp etter det.

Kampstart kl.1600 på Holmen arena.

Vi ønsker lykke til!0 Kommentar

Uranik Seferi til Statoil Talentleir i Porsgrunn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jun 2017

I ettermiddag kom NFF sitt uttak til Statoil Talentleir i Porsgrunn. Nytt av året er at det er tatt ut to G14-tropper, i tillegg til de vanlige G15 og G16 landslagene. Uranik Seferi, som til daglig spiller på klubbens G2002 lag, er tatt ut i G14-troppen som er født i første kalenderhalvår. Vi gratulerer!
Foto: Halden Arbeiderblad


Nok et ekstra tiltak
Uranik er født i 2003, men har de to siste årene vært en del av klubbens G2002 lag. Ved siden av dette har Uranik det siste året vært innom en rekke ekstra tiltak i regi av NFF. Han har gjennomført en full sesong med Østfold Fotballkrets sitt kretslag for gutter født i 2003, og i Mars ble han tatt ut til landsdelssamling (regionssamling). I etterkant av dette har Norsk Toppfotball sitt siste satningsområde, G14 Nasjonal Serie, startet opp, og også her deltar Uranik på Østfold Fotballkrets / Sarpsborg 08 sitt lag. G14 Nasjonal Serie er i all hovedsak en forlengelse av kretslagssamlingene, bare at det nå er et samarbeid mellom kretsene og elitelagene i de aktuelle kretsene.

Tøff konkurranse
Det er ingen tvil om at konkurransen er enorm i forbindelse med å komme med på de ulike tiltakene. For første gang skal de to G14-lagene på samme samling som G15 og G16-landslagene. Totalt er det tatt ut 45 spillere til de to G14-lagene, hvorav Uranik er tatt ut i troppen med spillere som er født i første kalenderhalvår.

Muligheter også i Halden
At Uranik er tatt ut til nok et tiltak i regi av NFF viser at det også er mulig å bli god i Halden-fotballen. Klubben økte satsningen på ungdoms- og barnefotballen i forkant av årets sesong, men fortsatt er det mye som kan bli bedre. Daglig jobbes det med å utarbeide en skoleringsplan innad i klubben, hvor tanken er at spillerutviklingen skal være systematisert gjennom hele klubben. Likevel viser det seg at det er fullt mulig å bli god ved å spille i egen by.

Klubben er naturlig nok stolte og ydmyke på Uranik sine vegne, og ønsker unggutten lykke til når samlingen finner sted.Nedenfor kan du lese begge G14-troppene.

G14 - født første halvår:

Adrian Fosse Årthun - Viking
Audun Engen Vik - Trygg/Lade
Benjamin Eskilsson - Lillestrøm
Bo Andre Larsen - Farsund
Daniel Kubrom Hamde - Strømsgodset
Eliot Llullaku - Bærum
Emir Comor - Sarpsborg 08
Endre Handegard Bergsaker - Sarpsborg FK
Eskil Rønning Imøy - Bodø/Glimt
Henrik Ødemark - Brann
Håvard Hetle Sandane – Tromsø
Isak Solberg - Bryne
Johannes Fylling - Aalesund
Kristian Bernt Torgersen - Stabæk
Ludvik Elsebutangen - Lørenskog
Martin Fjeld - Nøtterøy
Martin Rolando Engdahl - Flint
Odin Holm - Kattem
Oscar Sundell - KFUM
Sander Lorentz - Vard Haugesund
Sevald Andreassen - Brønnøysund
Sondre Auklend - Viking
Tobias Fjeld Gulliksen - Strømsgodset
Uranik Seferi - Kvik Halden


G14 - født andre halvår

August Frobenius - Stabæk
Dawit Andom - Harding
Deni Magomadov - Elverum
Dino Okanovic - Molde
Eiliv Hoel Solheim - Lillestrøm
Eirik Hermansen - KFUM
Fabian Curcio - HSV
Fredrik Fosse Iversen - Fana
Fredrik Sjøvold - Trygg/Lade
Herman Tveit-Reffsgård - Skogstrand
Håkon Alvestad - Randesund
Joakim H. Mathiassen - Hana
Jørgen Sveinhaug – Raumnes & Årnes
Kristian Malt Arnstad - Stabæk
Leander Nikolai Jakobsen Høyvik - Florø
Linus Sveum Johansen - Lørenskog
Magnus Ofstad - Strømmen
Max Normann Williamsen - Clausenengen
Mikal Berg Kvinge - Brann
Ole Langbråten - Råde
Oscar Bobb - Lyn0 Kommentar

4.div. 3 x Strøm holdt ikke..

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mai 2017

Det ble tap for rekruttlaget i kveldens 4. div. kamp på Strupe kunstgress. SFK tok ledelsen etter 9 minutter men haldensere snudde kampen etter 2 mål flotte mål av Kristian Strøm - det første etter å ha blitt spilt fri av Sander, det andre etter at han snappet ballen fra en motstander. Dessverre klarte SFK å reduserte så lagene gikk til pause med 2 - 2.

Starten på 2, omgang var katastrofal med 2 mål i sekken i løpet av de første 6 minuttene. Så fikk Kvik straffe da Ole Jacob ble lagt i bakken. Straffa satt Kristian i mål og dermed Hattrick. Nå bølget spillet fram og tilbake men stygge feilpassninger fra upressede Kvik spillere førte til kontringer og 3 SFK-mål i det 62.(straffe), 71. og 88. min. før Ole Jacob fastsatte sluttresultatet til 4 - 7 på ett flott skudd.

Kort oppsummert: offensivt meget meget bra! Defensivt katastrofalt i 2.omg!

Kampfakta:

Strupe KG

Kvik Halden 2 - Sarpsborg FK 4 - 7 (2 - 2)

0-1 9.min

1-1 13.min Kristian Strøm (ass. Sander Heieren)

2-1 21.min Kristian Strøm

2-2 41.min

2-3 47.min

2-4 51.min

3-4 54.min Kristian Strøm (straffe)

3-5 62.min

3-6 71.min

3-7 88.min

4-7 89.min Ole Jacob Herft

Kvik Halden 2: Kristiansen, Agersborg(Amundsen), Fjellstad, Shkodrani, Jigarp, Heieren, Sjømo Ericsson, Awihangi(Kynningsrud),Shala, Herft, Strøm


0 Kommentar

Salg av 3-dagers festivalpass til Tons of Rock

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Mai 2017

Festivalpasset koster 1500 kr (2500 kr opprinnelig). De kan kjøpes kontant på klubbhuset på Strupe. Ta kontakt med daglig leder dersom det er spørsmål.0 Kommentar

Det er skummelt å lede fotballkamper....

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Mai 2017

A-laget møtte Moss til 7.serierunde i Norsk Tipping liga på Halden stadion søndag ettermiddag. I en kamp hvor haldensere ledet 3-0 etter 30.spilte minutter, satt en igjen uten poeng og med enda flere spørsmålstegn enn før kampen.....

Moss mest ball

Kampen startet med overtak Moss. Bortelaget hadde ballen mest, men uten å skape noe farligheter foran Simen i hjemmelagets mål.

Magnus Hart sendte hjemmelaget i 1-0 ledelse med en skudd utenfor 16 meter. som bortelagets keeper mest sannsynlig ikke så utgangen på.

Moss fortsatte med å ha ballen mest, uten å skape de store sjansene. Bortelaget hadde flere hjørnespark som endte i ingenting. Deres første skudd på mål kom etter 20.min der Simen F. Andersen hadde bra kontroll. Minuttet etter var hjemmelaget svært nære ved å øke ledelsen etter at Bjørn var farlig frempå. Bare en god involvering av Sukke i Mosse målet var i veien.

2-0 kom i det 24. minutt. Bjørn var målscorer denne gangen. Seks minutter senere var det samme mann som øket ledelsen til 3-0 og kampen burde i utgangspunkt mer eller mindre vært punktert.....

MEN som i kampene mot Kråkerøy, Drøbak og Vestfossen greide ikke A-laget å holde på en ledelse. Moss reduserte til 3-1 på straffe etter 34 minutter noe som holdt seg inn til pause.

Elendig....

Andre omgang startet verst tenkelig for hjemmelaget. Moss reduserte til 3-2 før det var gått 5 minutter. Hjemmelaget hadde en stor sjanse etter 53 spilte minutter hvor ballen ble reddet på streken. '

Bortelagets største sjanse kom i det 58.spilleminutt der Simen var kjapt nede og reddet skuddet fra Reinback. Det var Moss som ville mest denne søndags ettermiddagen i mai,det var de som var mest aggresive og det var de som løp mest. Dette fikk de betalt for ved at de utlignet i det 77.min og scoret seiersmålet fem minutt før slutt.

For hjemmelaget var dette enda en tøff kamp der en igjen viste at en ikke evner å ri på en ledelse i en kamp som burde ha vært punktert etter 3-0 målet. Det er ingen snarvei ut av denne onde sirkelen.... Det første steget ut av gjørma er å vinne neste kamp som er mot Holmen førstkommende lørdag i Oslo....


Kampfakta:

7.runde

Kvik Halden FK - Moss FK 3-4(3-1)

Tilskuere: 323

Gult kort: Berbatovci og Berglund(Kvik Halden FK)

Mål:

1-0 Hart 11.min

2-0 Berglund 24.min

3-0 Berglund 30.min

3-1 Klaussen 34.min

3-2 Klaussen 49.min

3-3 Klaussen 77.min

3-4 Elshaug 86.min

Kvik Halden FK:Andersen;Bouchleh,Sæter-Mehmeti,Lund,Halvorsen;Hart(Heieren), Suka Suka,Berbatovci(Shkodrani),Blystad;Næsheim, Berglund0 Kommentar

Moss neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mai 2017

"" class="redactor-linkify-object" />

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget møter Moss FK i morgendagens kamp på Halden stadion. Kampen er mellom to av forhåndsfavorittene i årets 3.div der hjemmelaget er mer eller mindre avhengig av poeng for å holde følge med bortelaget fra Moss, som på sin side har startet sesongen bra og leder 3.div avdeling 1 foran morgendagens oppgjør.

Moss kommer til kampen med en god prestasjon i bagasjen etter midtuke kampen i NM mot Sarpsborg 08. "Kællane" holdt godt følge med laget fra Eliteserien, men måtte tilslutt gi tapt 1-3. Poengfagsten i årets 3.div har vært mer enn godkjent for laget fra Moss. Med erfarne spillere som Berge, Thømt Jensen, Giæver, Elshaug, Klaussen, har laget vunnet 5 av 6 kamper i årets 3.div.

Haldensere på sin side har hatt en bra treningsuke hvor fokuset har vært rettet mot cupkampen mot Mjøndalen og morgendagens motstander fra Moss. Mot Mjøndalen presterete a-laget veldig bra i lange perioder, men dessverre greide de ikke å overliste motstanderens målvakt i avgjørende situasjoner og dermed måtte reise hjem uten avansement til 3.runde i NM.

Nå gjelder det å gjenskape samme prestasjon mot Moss FK og dermed sørge for årets andre 3 poenger på hjemmebanen.

Troppen er mer eller mindre skadefri og Halden stadion innbyr definitivt til finspill foran morgendagens oppgjør.

Vil Kvik gå ut i sin vante 3-5-2 formasjon? Greier hjemmelaget å gjenskape prestasjonen fra kampen mot Mjøndalen??

Svaret får du på Halden stadion i morgen kl. 1800! Vi sees!!

0 Kommentar

Moss neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mai 2017

A-laget møter Moss FK i morgendagens kamp på Halden stadion. Kampen er mellom to av forhåndsfavorittene i årets 3.div der hjemmelaget er mer eller mindre avhengig av poeng for å holde følge med bortelaget fra Moss, som på sin side har startet sesongen bra og leder 3.div avdeling 1 foran morgendagens oppgjør.

Moss kommer til kampen med en god prestasjon i bagasjen etter midtuke kampen i NM mot Sarpsborg 08. "Kællane" holdt godt følge med laget fra Eliteserien, men måtte tilslutt gi tapt 1-3. Poengfagsten i årets 3.div har vært mer enn godkjent for laget fra Moss. Med erfarne spillere som Berge, Thømt Jensen, Giæver, Elshaug, Klaussen, har laget vunnet 5 av 6 kamper i årets 3.div.

Haldensere på sin side har hatt en bra treningsuke hvor fokuset har vært rettet mot cupkampen mot Mjøndalen og morgendagens motstander fra Moss. Mot Mjøndalen presterete a-laget veldig bra i lange perioder, men dessverre greide de ikke å overliste motstanderens målvakt i avgjørende situasjoner og dermed måtte reise hjem uten avansement til 3.runde i NM.

Nå gjelder det å gjenskape samme prestasjon mot Moss FK og dermed sørge for årets første 3 poenger på hjemmebanen.

Troppen er mer eller mindre skadefri og Halden stadion innbyr definitivt til finspill foran morgendagens oppgjør.

Vil Kvik gå ut i sin vante 3-5-2 formasjon? Greier hjemmelaget å gjenskape prestasjonen fra kampen mot Mjøndalen??

Svaret får du på Halden stadion i morgen kl. 1800! Vi sees!!


0 Kommentar

Mange vil på fotballskole!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mai 2017

Påmeldingene strømmer på til Kvik Halden FKs Tine Fotballskole 26.-29. juni! Nå er over 60 barn påmeldt, men vi har plass til mange flere. Bli med på fotballfesten og meld på dine barn til Kvik Halden FKs Tine Fotballskole. Påmeldingsfrist er 12. juni.

Påmeldingsskjema (Husk at du kun trenger å fylle ut ett skjema per familie dersom du ikke skal melde på mer enn tre barn.)

Klikk her for mer info.


0 Kommentar

Endelig duket for 2. runde i cupen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mai 2017

I morgen er det endelig duket for 2. runde i cupen, og nok en gang får a-laget gjeste en av arenaene i norsk toppfotball. I morgen formiddag reiser gutta med buss til Mjøndalen, og Isachsen Stadion.

Revansjelysten spillergruppe
A-laget har i årets Norsk Tipping Liga variert både i prestasjonene og poengfangsten, og det er ingen tvil om at spillergruppen er revansjelystne etter lørdagens tap i seriekampen mot Oppsal. Mange trodde at den noe humpete serieåpningen var et tilbakelagt kapittel etter storseieren mot Ullern, men på Trasop Arena opplevde man nok en gang et lag som varierte veldig i prestasjonene. En svak første halvtime av kampen var nok til at Oppsal til slutt vant med minst mulig margin. Av den grunn er det naturligvis en revansjelysten spillergruppe som i morgen setter seg på bussen med Mjøndalen, og Isachsen Stadion.

Sterk Cup-historie
Kvik Halden FK har en meget stolt cup-historie å se tilbake på, både tidlig på 1900-tallet, da man var i tre cupfinaler hvorav man endte opp med en seier. I moderne tid har man stått for en haug av "cup-bomber", da både Fredrikstad (x2), Sarpsborg 08 og Strømsgodset har måtte reise fra Halden Stadion med tap. Dette har ført til at klubben har fått spille både på Lerkandal og Aker Stadion de siste årene. Med andre ord har klubben det siste tiåret stått for svært mange gode prestasjoner i cupen, så selv om poengfangsten så langt i årets sesong har vært middels er det ingen grunn til å ikke være optimistiske i forkant av morgendagens kamp.

Tøff trekning
De siste årene har klubben vært heldige å fått hjemmekamper i 2. runde av cupen, og muligens var det fordi NFF ikke ønsket en ny "cup-bombe" på Halden Stadion at man sendte klubbens beste menn til Isachsen Stadion for å møte Mjøndalen IF. Mjøndalen har de siste årene etablert seg i toppen av OBOS-ligaen, og var også i Eliteserien i 2015. Årets sesong har brun-trøyene startet meget godt, og etter 9 spilte kamper ligger de på en meget respektabel 6. plass. Det er med andre ord ingen tvil om at Vegard Hansen's menn i Mjøndalen er storfavoritt i morgendagens kamp.

Tilnærmet fulltallig tropp
Trenerteamet med Kent Bergersen og Haris Juklo står foran flere valg i forkanta av morgendagens kamp. Simen Fredheim Andersen er på vei tilbake fra sin skade, og har stått solid i mål i klubbens to siste rekrutt-kamper i 4. divisjon. Samtidig har Sander Heieren blitt spilleklar, og er dermed en ny utfordrer på venstresiden. På skadefronten er kun Rinor Topallaj uaktuell, mens Granit Merovci soner karantene for sitt røde kort i rekruttkampen mot Fredrikstad 2 forrige uke. I tillegg til å velge mellom mange spillelystne spillere blir trenerteamet også nødt til å avgjøre hvilken formasjon man skal spille. Så langt i årets sesong har man variert mellom 3-5-2 og 4-4-2, og hva som foretrekkes i morgen vet foreløpig kun Kent og Haris.
0 Kommentar

Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Mai 2017
For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.1 Kommentar

Ingen poeng mot Oppsal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Mai 2017

(Foto: Atle Wester Larsen HA)

Etter sterk hjemmeseier mot Ullern i forrige serierunde, reiste A-laget på lørdag inn til Oslo for å kjempe om poeng mot Oppsal.

Oppsal best i gang

Hjemmelaget kom best i gang på Trasop kunstgress. De var aggressive og vant de fleste duellene i starten av kampen.

Kampens første sjanse hadde Oppsal etter 7.minutter på et skudd etter en corner som Viktor hadde bra kontroll på. Hjemmelaget fortsatte og deres neste sjanse kom i det 15.spilleminutt, denne gangen gikk skuddet over mål. Haldensere slet med å få pasningspillet i gang og Oppsal fortsatte å trykke i medvind. 18.mintter var gått når en Oppsal spiller skyter et par meter på utsiden fra ca.16meter.

Etter 24.minutter kom dagens første scoring. En "tellefeil" ute på kanten gjør at en Oppsal spiller kom seg til innlegg/skudd, Viktor måtte gi retur og returen satt en Oppsal spiller til 1-0 ledelse. Sjansemessig fult fortjent.

Kampen skiftet karakter etter scoringen. Haldensere kom mer med i kampen og mesteparten av spillet frem mot pause foregikk på midten hvor ingen av lagene skapte noe som helst frem til dommeren blåste til pause.

Ballen vil ikke i mål....

Andre omgang i Oslo var mer eller mindre enveiskjøring fra haldensere sin side med sjanser og farligheter på løpende bånd. Spillet foregikk nærmest hele tiden på hjemmelagets banehalvdel. Jakob Lund hadde omgangens desidert største sjanse når han headet ballen mot mål fra 7-8 meter etter en corner. En Oppsal spiller reddet på streken, ballen trillet tilbake til Jakob som fyrte av et skudd som igjen traff en Oppsal spiller.

Spissparet Berglund/Næsheim hadde sine sjanser uten at det ga uttelling.

Det skal sies at haldensere scoret hele tre ganger i denne omgangen uten at ett av målene blie godkjent. To av scoringene ble vinket av for offside, mens det siste målet blie avvinket for angrep på keeperen.

Hele åtte hjørnespark, uttallige korridor frispark og fem store sjanser var ikke nok til å sette ballen i mål bak Oppsal keeper og dermed måtte haldensere reise hjem uten poeng.

En skuffende start på sesongen som må rettes noe opp når Moss gjester Halden stadion førstkommende søndag kl 1800. Før det skal haldensere spille 2.runde i NM mot Mjøndalen førstkommende onsdag. Denne kampen går i Mjøndalen.

Kampfakta:

6.runde

Oppsal - Kvik Halden 1-0(1-0)

Tilskuere: 100

Gult kort: Næsheim(Kvik Halden), 2 stk Oppsal.

Mål:

1-0 Oppsal 24.min

Kvik Halden FK:Kristiansen;

Bouchleh,Sæter-Mehmeti,Lund,Halvorsen(Shkodrani);Hart, Suka Suka(Heieren),Berbatovci,Blystad;Næsheim, Berglund0 Kommentar

4.div. Rekruttene uten poeng mot FFK 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mai 2017

Det ble ingen poeng for rekruttene i gårsdagens 4.div. kamp mot Fredrikstad FK 2 på Halden stadion. Til tross for en jevnspilt start på kampen ledet FFK 2- 0 etter 30 min med scoringer i det 18, og 29. min.

Når så Granit fikk direkte rødt etter 37 minutter så det mørkt ut.

Dommeren hadde så vidt blåst igang 2, omgang før FFK 2 gikk opp til 3 - 0, Ole Jacob reduserte til 3 - 1 etter en drøy time men dessverre gikk FFK rett i angrep og økte til 4 - 1.

10 minutter før slutt banket Arber et frispark i mål og fastsatte sluttresultatet til 2 - 4.

Tl tross for tap var det i allefall godt å se at det ikke raknet helt etter utvisningen og at en resultatmessig greide å holde følge med FFK 2.


Kampfakta:

4.div. Halden stadion

Gule kort: Awihangi(Kvik Halden FK)

Røde Kort: Merovci(Kvik Halden FK)

Kvik Halden 2 - FFK 2 2 - 4 (0 - 2)

0 - 1 18, min.

0 - 2 29. min.

0 - 3 47. min

1 - 3 61. min Ole Jacob Herft (ass. Kristian Strøm)

1 - 4 63. min

2 - 4 81. min Arber Shkodrani

Kvik Halden FK 2: Fredheim Andersen, Jigarp, Shkodrani, Nadolski, Fjellstad; Strøm, Awihangi(Back), Shala; Merovci, Herft, Olaussen(Nomell)


0 Kommentar

6-1 seier mot Ullern

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2017

A-laget møtte Ullern til 5.serierunde på Halden stadion søndag ettermiddag. En kamp som starter meget forsiktig, endte opp som målorgie til slutt der hjemmelaget sorget for at poengene ble i Halden.

Jevnt

De første 20.min var det lite å skrive om. Lagene byttet på å ha føringen i kampen uten at noen skapte noe som lignet en målsjanse. Nærmest for hjemmelaget var Magnus Hart som hadde et skudd fra utsiden av 16-meter som keeperen til Ullern hadde god kontroll på.

Hele 23.min skulle det ta før vi fikk en sjanse på Halden stadion. Et innlegg fra Josef på bakre stolpe stanget Jiress Suka Suka i mål og sendte haldensere opp i ledelse 1-0

Ledelsen holdt seg i hele seks minutter. En tilsynelatende ufarlig innlegg ble headet i en bue over Viktor i mål og vi var like langt, 1-1.

Haldensere tok tilbake ledelsen rett fra avspark. En lang ball fra Jakob headet Bjørn i bakrom der Øystein var først på ballen, han rundet keeperen og satte ballen kontrollert til 2-1 ledelse.

Haldensere hadde flere farligheter frem mot pause der Øystein hadde den største sjansen når han ble fint spilt gjennom av Bjørn. Dessverre gjorde keeperen en god redning og sorget for at haldensere gikk til pause med 2-1 ledelse.

Et lag på banen

Andre omgange dominerte hjemmelaget fulstendig. Allerede i 48. spilleminutt øket Ardi Berbatovci hjemmelagets ledelse til 3-1 etter et godt plassert skudd som gikk via stolpen og i mål. Fem minutter senere økte Bjørn Berglund ledelsen til 4-1 etter fint fremspill av Herman Blystad.

Haldensere hadde flere store sjanser før de på nytt økte ledelsen i det 65.minutt. Et godt slått hjørnespark fra Øystein Næsheim headet Bjørn knallhardt i mål til 5-1 ledelse. Kampen var mer eller mindre avgjort etter denne scoringen.

Øystein Næsheim fastsatte sluttresultatet i det 80.spilleminutt når han blie spilt gjennom av Suka Suka. Øystein var kald alene med keeper og satt ballen i mål til 6-1 ledelse og bekreftet at poengene ble i Halden denne søndags kvelden.


Kampfakta:

5.runde

Kvik Halden-Ullern 6-1(2-1)

Tilskuere: 104

Mål:

1-0 Suka Suka 23.min

1-1 Ullern 29.min

2-1 Næsheim 30.min

3-1 Berbatovci 48. min

4-1 Berglund 53.min

5-1 Berglund 65.min

6-1 Næsheim 80.min

Kvik Halden FK:Kristiansen; Bouchleh,Sæter-Mehmeti,Lund,Halvorsen(Herft);Hart(Shala), Suka Suka,Berbatovci(Shkodrani),Blystad(Awihangi);Næsheim, Berglund(Merovci)

0 Kommentar

4.div. Surt tap i Fredrikstad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mai 2017

Det ble et surt 3 - 2 tap i surt vær i kveldens bortekamp mot Trosvik for rekruttene.

1. omgang startet dårlig fra vår side med lite vilje og trykk til tross for at det var dette trenerene advarte mot før kampen startet - at vi ikke måtte gå fella fordi vi møtte et lag som var plassert lavere på tabellen enn det vi var og at vi ikke må sleppe oss ned par hakk og tro at vi vinner allikevel..

Trosvik ledet 2 - 0 etter en halvtime. Rekruttene hadde hatt sjanser også blant annet hadde Herman et skudd i metallet over keeper som hadde fortjent en bedre skjebne. Herman skulle få sjansen igjen da rekruttene fikk frispark i farlig posisjon og fra ca 20-22 meter klistret han ballen i krysset - nydelig mål og vi var kun ett mål bak.

Omgangen ebbet ut uten flere mål til noen av lagene.

2. omgang begynte litt friskere fra vår side men uten at det resulterte i mål, I steden var det Trosvik som satt inn sitt tredje mål for dagen på en kontring, Til tross for store sjanser som skudd i stanga fra Herman og skudd over og utenfor ble det ikke mål før 2 minutter på overtid. Målscorer var innbytter Peder Nomell. Det skal også nevnes at Trosvik hadde sine sjanser og kun en svak avslutning og god redning av Mats hindret scoring.

Surt tap men nå er det bare å se fremover mot neste kamp som er mot FFK 2 på Halden stadion mandag kl. 19.00.

Kampfakta:

Trosvik-Kvik Halden 3-2(2-1)

Gule kort: Blystad, Topallaj, Olaussen(alle Kvik)

1-0 27.min

2-0 30.min

2-1 Bystad 34.min

3-1 68.min

3-2 Nomell 90.min

Kvik Halden FK 2: Nordahl; Olaussen, Nadolski, Fjellstad, Ekeli(Megaard); Strøm(Topallaj), Shala, Awihangi, Merovci(Nomell), Herft, Blystad


0 Kommentar

Tap 3-2 mot Vestfossen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2017

A-laget spilte sin fjerde kamp for sesongen borte mot Vestfossen i ettermiddag. Haldensere reiste til Strandajordet gress i håp om å hente årets andre seier på bortebanen.

Kampen åpnet jevnt der ingen av lagene hadde noe overtak på en meget spesiell gressbane som definitivt var mer gul enn grønn.

Omgangens første store sjanse kom ved Dardan Sæter-Mehmeti etter tolv spilte minutter. Første omgang var av det jevne slaget hvor spillet foregikk for det meste på Vestfossen sin banehalvdel. Jakob M- Lund er svært nære ved å gi haldensere ledelse 1-0 etter 40.spite minutter, men ballen går rett på utsiden av stolpen.

Etter pausen åpner kampen seg mer. Vestfossen har sin første sjanse etter etter 50.min og den er av det store slaget der Viktor redder bra. Bare to minutter senere gir Øystein L. Næsheim haldensere 0-1 ledelse etter fint gjennomspill av Jiress Suka Suka. Haldensere er farlig frempå fem minuttere senere ved Suka Suka.

I det 62. spilleminutt kommer Vestfossen til sin andre sjanse for dagen og den setter de i mål til 1-1 etter et innlegg på bakre stolpe. Minutter senere tvinger Øystein frem et selvmål slik at haldensere tar tilbake ledelsen til 1-2.

For tredje gang på like mange seriekamper greier ikke haldensere å holde på ledelsen helt inn. Vestfossen utligner i 77.min og ikke nok med det scorer de vinnermålet i det 89.min. og vinner dermed kampen 3-2...

Meget skuffende tap og lang busstur hjem...


Kampfakta:

4.runde

Vestfossen-Kvik Halden FK 3-2(0-0)

Tilskuere: 60

Mål:

0-1 Næsheim 52.min

1-1 Vestfossen 62.min

1-2 Selvmål 63.min

2-2 Vestfossen 77.min

3-2 Vestfossen 89.min

Kvik Halden FK:Kristiansen;Shkodrani,Sæter-Mehmeti,Lund,Halvorsen(Blystad);Hart, Suka Suka,

Berbatovci(Herft),Bouchleh;Næsheim(Merovci), Berglund0 Kommentar

3.div Vestfossen neste

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2017

Etter det meget skuffende 2-2 resultatet i den siste seriekampen mot Drøbak Frogn skal A-laget til Vestfossen og Strandajordet gress for å møte Vestfossen i 4.serierunde i Norsk Tipping liga.

Vestfossen er "nyopprykket" lag fra fjørårets 3.div. De har hatt en middels start på sesongen hvor de slo Østsiden i første seriekamp i Fredrikstad for så å gå på tre tap på de tre siste kampene(inkl. cup kamp). Hjemmelaget er dog en vanskelig nøtt å knekke på eget gress noe Mjøndalen fikk erfare i cupens 1.runde. Mjøndalen kom seg videre med en 3-2 seier.

Haldensere reiser til Vestfossen med tilnærmet skadefri mannskap. Rinor er ute med sin tåskade, Deniz har smerter i lysken og Simen er tilbake i trening kommende uke. Kent Bergersen og spillere har brukt treninguken godt inn mot årets andre seriekamp på bortebane og en av få bortekamper som spilles på naturgress.


Lykke til!

Kampstart:: 15000 Kommentar

Lykke til, Jørgen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mai 2017


Norge er for første gang med i et mesterskap for den aldersgruppen. Andre landslag Norge skal møte i gruppespillet er stornasjoner som Nederland og Ukrainia.

Som kjent for de fleste haldensere var Jørgen en aktiv spiller i Kvik Halden FK i barne og ungdomsårene, og spilte her fram til han meldte overgang til Sarpsborg 08 før 2015-sesongen.

Jørgen har vært en god ambasadør for klubben vår med sine gode holdninger og stor seriøsitet i treningshverdagen. Han er et meget godt forbilde for mange unge fotballspillere i byen vår.Vi ønsker Jørgen et skadefritt og godt mesterskap!!


0 Kommentar

Kampoppsett Fredriksten SpareBank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Mai 2017

I helga skal det spilles over 300 fotballkamper på Strupe! Sjekk kampoppsettet for Fredriksten SpareBank 1 Cup nå.

Få enda enklere tilgang til kampoppsettet ved å laste ned appen Profixio TX fra App Store eller Google Play.

Kampoppsett:

Kampoppsett årgangene 2005-2010

Minifestivalen (2011-årgangen)

0 Kommentar

4.div. Uavgjort i Sarpsborg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mai 2017

Det endte uavgjort 0 - 0 i kveldens 4. div. kamp mellom Sparta og Kvik 2 på Spartabanen. Begge lag hadde sjanser nok til å score, blant annet med avslutninger i metallet bak begge keepere.

Kampen ble intensiv med mange dueller og lite finspill på en bane som er veldig kort mellom 16-meterene.

Kvik trener Haris Juklo sier etter kampen at vi må være fornøyde med 1 poeng - det var på bortebane og med alle endringer pga forfall i forkant av kampen, var det godt å se at vi på en middels dag greier å ta med oss 1 poeng hjem til Halden.

Lars Petter Brevig tok på seg keeperhandskene da en syk Mats Nordahl måtte melde fortfall.

Kviks unge mannskap viste igjen at de ikke har noen problem med nivået i årets 4. div.


Kampfakta

Sparta KG

Sparta - Kvik 2 0 - 0

Mål: ingen

Gule Kort: Markus Olaussen (Kvik Halden)

Kvik Halden FK 2: Lars Petter Brevig;Andreas Jigarp,Alexander Nadolski (fra 84.min Vebjørn Ekeli),Niklas Fjellstad,Eirik Horvath,Kristian Strøm,Besfort Shala (fra 46. Markus Olaussen),Marcus Sjømo Eriksson (fra 74.min Artin Awihangi),Deniz Kaili (fra 31.min Peder Nomell),Artin Awihangi (fra 69.min Tobias Back),Ole Jacob Herft0 Kommentar

1.div jr: Seier mot Lervik

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Apr 2017

Juniorlaget tok imot Lervik til årets første hjemmekamp mandag kveld. Kviks unggutter tok kommandoen fra start, og førte kampen fullstendig noe som resulterte i en komfortabel 4-1 seier for haldensere.

God start

Kvik spilte Lervik veldig lavt i banen fra start av, der Lervik-spillerne tidvis forsvarte seg med 11 mann langt inne på egen banehalvdel. Det var derfor lite rom å angripe i for våres gutter, men med periodevis veldig godt balltempo, og flere bevegelser, fikk man dratt Lervik-spillerne ut av posisjon, hvor vi etterhvert fant åpningene.

Vi skapte flere store muligheter i åpent spill i løpet av de første 20 minuttene, men det var på en dødball den første scoringen skulle komme.

Hjørnesparket ble tatt av midtbanedirigenten Marcus Sjømo, som slo hardt og lavt inn på nærmeste stolpe, hvor ballen på forunderlig vis snek seg inn i mål, og dermed stod det 1-0 til hjemmelaget.

Kampen fortsatte i samme spor, og vi dominerte banespillet også etter scoringen. Lervik-spillerne løp konstant i mellom, og hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Vi kom til flere store sjanser, og etter cirka en halvtime får vi nok en fin mulighet. Besfort Shala stod plutselig på 10-12 meter med ballen i beina, og fyrte av et hardt skudd på en sjanseløs keeper, og dermed stod det helt fortjent 2-0!

Vi fortsatte å presse på, og ønsket å ”drepe” kampen så fort som mulig. Etter cirka 40 minutter fikk vi muligheten til det, da Peder Nomell på fint vis setter inn 3-0, og dermed sitt tredje mål på 4 dager for junior og rekrutt. Dette resultatet stod seg til pause.

Kontrollert

Andreomgangen fortsatte i samme spor, men litt mangel på fokus og konsentrasjon skapte utfordringer for oss selv. Lervik ”spiste” seg litt inn i kampen, og etter 55 minutter fikk Lervik scoringen sin, på den aller første sjansen. Vi mistet ballen helt unødvendig i eget forsvarsledd, og Lervik kom alene med keeper og satt inn 3-1. Dette medførte at Lervik fikk ”blod på tann”, uten at de kom til noen nevneverdige muligheter, men denne perioden bar allikevel litt preg av kaos og enkle feil som vi ikke gjorde i førsteomgang.

Allikevel, fra 65. minutt og utover tok vi over banespillet helt, og fant tilbake til ”oss selv”. Kvarteret før slutt satt spikeren i den berømte kista, da Nikolai Kynningsrud satte inn 4-1, og kampen var i realiteten over.En solid og god gjennomført kamp av våre unge og lovende spillere.

Det er også gledelig at de 3 guttespillerne Ludvig Bråtekas, Mads Stenrød og Usman Kahn fikk spilletid og gjorde et godt innhopp!

Lars Petter Brevig om gårsdagens kamp:

”Vi har tatt et langt steg i riktig retning fra fjoråret i forhold til å spille mot lag som ligger lavt. Men vi har fortsatt en del å gå på i motstanderens boks, der må vi bli tøffere”

Jørgen la Cour Laursen Strand om gårsdagens kamp:

Jeg er fornøyd med mye. De prinsippene vi har jobbet med siden oppstarten i Januar begynner å sitte. Det er en kontinuerlig prosess, men vi ser mer og mer automasjon i handlingene våres. I dag er vi rett og slett mer fullstendige i måten vi fremstår på, enn tidligere. Samtidig er det viktig at vi klarer å ligge på et høyt nivå i 90 minutter, og ikke får perioder med rot og kaos. Det fikk vi også i dag, og det kan vi ikke tillate oss.”

Kampfakta:

1.div jr. 2.runde

Strupe kunstgress

Gule kort:

Mål:

1-0 Marcus Sjømo Ericsson - 20. minutt

2-0 Besfort Shala - 30. minutt

3-0 Peder Nomell - 42. minutt

3-1 Ukjent Spiller - 55. minutt

4-1 Nikolai Kynningsrud - 78. minutt


Kvik Halden FK: Mats Nordahl;Andreas Jigarp(Mads Stenrød),Aleksander Nadolski,Håvard Amundsen(Jardar Megaard),Niklas Fjellstad,Besfort Shala(Ludvig Bråtekas),Marcus Sjømo Ericsson,Tobias Back(Nikolai Kynningsrud),Vebjørn Ekeli,Peder Nomell(Tobias Andersen),Per Røed (Usman Kahn)


0 Kommentar

1.div jr: Seier mot Lervik

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Apr 2017

Totto Sundt Nordenhaug sitt bilde.

Juniorlaget tok imot Lervik til årets første hjemmekamp mandag kveld. Kviks unggutter tok kommandoen fra start, og førte kampen fullstendig noe som resulterte i en komfortabel 4-1 seier for haldensere.

God start

Kvik spilte Lervik veldig lavt i banen fra start av, der Lervik-spillerne tidvis forsvarte seg med 11 mann langt inne på egen banehalvdel. Det var derfor lite rom å angripe i for våres gutter, men med periodevis veldig godt balltempo, og flere bevegelser, fikk man dratt Lervik-spillerne ut av posisjon, hvor vi etterhvert fant åpningene.

Vi skapte flere store muligheter i åpent spill i løpet av de første 20 minuttene, men det var på en dødball den første scoringen skulle komme.

Hjørnesparket ble tatt av midtbanedirigenten Marcus Sjømo, som slo hardt og lavt inn på nærmeste stolpe, hvor ballen på forunderlig vis snek seg inn i mål, og dermed stod det 1-0 til hjemmelaget.

Kampen fortsatte i samme spor, og vi dominerte banespillet også etter scoringen. Lervik-spillerne løp konstant i mellom, og hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Vi kom til flere store sjanser, og etter cirka en halvtime får vi nok en fin mulighet. Besfort Shala stod plutselig på 10-12 meter med ballen i beina, og fyrte av et hardt skudd på en sjanseløs keeper, og dermed stod det helt fortjent 2-0!

Vi fortsatte å presse på, og ønsket å ”drepe” kampen så fort som mulig. Etter cirka 40 minutter fikk vi muligheten til det, da Peder Nomell på fint vis setter inn 3-0, og dermed sitt tredje mål på 4 dager for junior og rekrutt. Dette resultatet stod seg til pause.

Kontrollert

Andreomgangen fortsatte i samme spor, men litt mangel på fokus og konsentrasjon skapte utfordringer for oss selv. Lervik ”spiste” seg litt inn i kampen, og etter 55 minutter fikk Lervik scoringen sin, på den aller første sjansen. Vi mistet ballen helt unødvendig i eget forsvarsledd, og Lervik kom alene med keeper og satt inn 3-1. Dette medførte at Lervik fikk ”blod på tann”, uten at de kom til noen nevneverdige muligheter, men denne perioden bar allikevel litt preg av kaos og enkle feil som vi ikke gjorde i førsteomgang.

Allikevel, fra 65. minutt og utover tok vi over banespillet helt, og fant tilbake til ”oss selv”. Kvarteret før slutt satt spikeren i den berømte kista, da Nikolai Kynningsrud satte inn 4-1, og kampen var i realiteten over.En solid og god gjennomført kamp av våre unge og lovende spillere.

Det er også gledelig at de 3 guttespillerne Ludvig Bråtekas, Mads Stenrød og Usman Kahn fikk spilletid og gjorde et godt innhopp!

Lars Petter Brevig om gårsdagens kamp:

”Vi har tatt et langt steg i riktig retning fra fjoråret i forhold til å spille mot lag som ligger lavt. Men vi har fortsatt en del å gå på i motstanderens boks, der må vi bli tøffere”

Jørgen la Cour Laursen Strand om gårsdagens kamp:

Jeg er fornøyd med mye. De prinsippene vi har jobbet med siden oppstarten i Januar begynner å sitte. Det er en kontinuerlig prosess, men vi ser mer og mer automasjon i handlingene våres. I dag er vi rett og slett mer fullstendige i måten vi fremstår på, enn tidligere. Samtidig er det viktig at vi klarer å ligge på et høyt nivå i 90 minutter, og ikke får perioder med rot og kaos. Det fikk vi også i dag, og det kan vi ikke tillate oss.”

Kampfakta:

1.div jr. 2.runde

Strupe kunstgress

Gule kort:

Mål:

1-0 Marcus Sjømo Ericsson - 20. minutt

2-0 Besfort Shala - 30. minutt

3-0 Peder Nomell - 42. minutt

3-1 Ukjent Spiller - 55. minutt

4-1 Nikolai Kynningsrud - 78. minutt


Kvik Halden FK: Mats Nordahl;Andreas Jigarp(Mads Stenrød),Aleksander Nadolski,Håvard Amundsen(Jardar Megaard),Niklas Fjellstad,Besfort Shala(Ludvig Bråtekas),Marcus Sjømo Ericsson,Tobias Back(Nikolai Kynningsrud),Vebjørn Ekeli,Peder Nomell(Tobias Andersen),Per Røed (Usman Kahn)


0 Kommentar

Klar for 2.runde i NM

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2017

A-laget møtte Østsiden til 1.runde i NM på Halden stadion. Et Østsiden lag som kom fra en sterk borteseier i sin siste kamp før cuprunden.

Trener Kent Bergersen gjorde noen forandringer på laget og formasjonen inn mot cupkampen. Den ellers så vante 3-5-2 formasjonen ble byttet ut med 4-4-2 der Bouchleh, Merovci og Blystad ble erstattet med Shkodrani, Berbatovci og Halvorsen i startoppstillingen

Best i gang

Haldensere kom best i gang denne gangen. Allerede etter 3.min kommer første skudde fra Magnus Hart som Thomas Skjelin i Østsiden buret redder. Bare to minutter senere spilles Øystein Næsheim fint gjennom av Christian Halvorsen, keeperen redder skuddet til Øystein, men Bjørn Berglund snapper opp returen og plasserer ballen kontrollert til 1-0 ledelse.

I minuttene etter scoringen er det mest kamp på midten. Østsiden er farlig frempå etter 15. min, men Viktor Kristiansen har kontroll på skuddet. Fem minutter senere gjennvinner Bjørn ballen på motstanderens 16meter. Han spiller ballen fint inn til Øystein som gir Kvik en 2-0 ledelse. Fint angrepspill av spiss-duoen.

En 2-0 ledelse har vist seg å være en "farlig" ledelse for haldensere ved flere anledninger tidligere.. Slik er det denne gangen og. Bare to minutter etter 2-0 scoringen får Østsiden tildelt et straffespark etter at haldensere roter bort ballen på egen banehalvdel. Straffesparket setter Joe Lunde sikkert i mål bak Viktor og dermed er det kamp igjen, 2-1.

I situasjonen i forkant av straffesparket til bortelaget faller eks-Kvik`e spiller Dino Mulac og lander meget forkjært på hånden sin. Det fører til brudd i håndleddet. Vi ønsker Dino god bedring!

Etter reduseringen er det mer eller mindre stillingskrig uten at noen av lag har noe overtak. Østsiden er frempå i det 33. minutt mens haldensere er farlig frempå i det 36. uten at det fører til noe.

På tampen av omgangen får haldensere omgangens siste mulighet der Rinor Topallaj drar seg forbi inne i motstanderens 16meter og setter ballen i mål til 3-1 ledelse som også bli pauseresultat.

Kontrollert

Andre omgang starter med farlig frispark for gjestene fra Fredrikstad som ender i et hjørnespark. Østsiden har et lite trykk de første fem minuttene og kommer til en bra sjanse ved Liridon Selmani etter et innlegg. Ny mulighet for gjestene kommer etter 10 spilte minutter av andre omgang.

Hjemmelaget virker ikke preget og greier etterhvert å få kampen i det sporet de ønsker. Det tas ikke store sjanser offensivt fra haldensere sin side. Spillet foregår for det meste sentralt i banen og ingen av lagene lykkes i å skape noen farligheter.

Syv minutter før slutt øker hjemmelaget til 4-1 ved Herman Blystad etter fint spill i forkant av målet. Blystad kom inn for Berglund ti minutter tidligere og fastsatte sluttresultatet i en ellers ganske kjedelig omgang hvor ingen av lagene evnet å skape de helt store sjansene, der hjemmelaget i store deler kontrollerte resultatet , var effektive på sjansene de hadde og dermed tar seg fortjent videre til 2.runde i NM.


Kampfakta:

1.runde NM

Kvik Halden FK - Østsiden IL 4-1 (3-1)

Tilskuere: 123(betalende)

Gule kort: Herman Blystad(Kvik Halden)Mål:

1-0 Berglund 5.min

2-0 Næsheim 20.min

2-1 Lunde 23.min

3-1 Topallaj 42.min

4-1 Blystad 83.min

Kvik Halden FK:

Kristiansen; Shkodrani, Sæter-Mehmeti, Lund, Halvorsen; Hart(Bouchleh), Suka Suka, Berbatovci, Topallaj; Næsheim(Merovci), Berglund(Blystad)0 Kommentar

Nytt kampprogram

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Apr 2017


Foto: HA

I forbindelse med årets hjemmekamper har klubben i år utarbeidet et nytt kampprogram. Kampprogrammet er gratis for alle, og ligger ved de ulike inngangene på Halden Stadion.

Variert innhold
Kampprogrammet vil hver hjemmekamp bestå av totalt 8 sider, og innholdet vi være endres i forbindelse med hver kamp. Til hver kamp vil de innvolvertes lag presenteres, samtidig som a-lagstrener, Kent Bergersen, beskriver sine tanker i forkant av kampen. Videre vil det de første hjemmekampene følge en bildepresentasjon av a-lagets spillere, slik at alle tilskuerne får tid til å bli kjent med de nye spillerne. Midtsidene vil utover i sesongen inneholde mye ulikt.

Terminliste og tabell
Mot slutten av kampprogrammet vil a-lagets terminliste og tabell bli presentert, mens i dagens cup-program vil det også bli avsatt spalteplass til klubbens stolte cup-tradisjoner. Med andre ord blir det rikelig med interessant og hyggelig lesestoff, som vi anbefaler alle våre tilskuere å lese gjennom i forbindelse med kampen.
0 Kommentar

En fotballkamp varer i to ganger 45 min....

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Apr 2017


(foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad)

A-laget spilte årets andre seriekamp mot Kråkerøy på Halden Stadion. En kamp der haldenserne for andre gang på rad har en meget svak periode i andre omgang. Den forholdsvis trygge 2-0 ledelsen til pause blir fullstendig rotet bort i andre omgang.


Forsiktig start

Starten på kampen var av den rolige og forsiktige slaget, der begge lag brukte innledningen til å bli kjent med underlaget og hverandre. Bortelaget er dog de som vil mest de første 10-15 min av kampen. De vinner de fleste duellene og løper litt mer enn hjemmelaget, men uten at de skaper noe som helst ut av det.

Haldenserne våkner mer etter 15.min da Herman Blystad skyter fra skrått hold og keeper Svendsen i Kråkerøy målet må i aksjon for først gang. Bare tre minutter senere er det Bjørn Berglund som fyrer av et skudd som går noen meter over Kråkerøy målet.

Like etter er Kråkerøy på en snarvisitt og har et innlegg som Viktor Kristiansen må strekke seg etter, men det er samtidig den eneste farligheten laget fra Fredrikstad har i første omgang.

20 minutter er spilt når Jakob Lund er svært nære å sende haldensere opp i ledelsen med en heading like utenfor, etter et fint hjørnespark fra Øystein Næsheim.


Spill mot ett mål

De neste 25 min har haldensere et klart overtak på motstanderen. Kråkerøy blir trykket mer tilbake i banen og har knapt to trekk i laget før de mister ballen igjen.

Granit Merovci har en stor sjanse i det 38.spilleminutt når han drar seg inn i banen og legger inn foran mål. Øystein forstyrrer keeperen såpass at ballen går under han og triller mot målstreken, men Svendsen i Kråkerøy målet reagerer kjapt og fanger ballen før den går over målstreken.

Bare fire minutter senere tar hjemmelaget ledelsen 1-0. Rinor Topallaj setter ballen i mål fra ca. 22 meter etter at haldensere har hatt flere farligheter i forkant av målet.

I omgangens siste spilleminutt sender Øystein en nydelig stikker til Herman som bir felt alene med keeper. Dommeren blåser straffe. Bjørn er sikker som banken og sender haldensere opp i en 2-0 ledelse inn mot pause.


Godkjent start på 2.omg

Andre omgang starter med at Bjørn har en stor sjanse til å sette inn 3-0 allerede etter 2 minutter. Svendsen i Kråkerøy målet er med på notene og forhindrer en tidlig baklengs for gjestene.

Kråkerøy er farlig frempå ettere langt innkast i det 52.spilleminutt uten at det skaper store problemer for Viktor.

Lange innkast er noe som Kråkerøy er "eksperter" på må det sies. Samtlige innkast på hjemmelagets banehalvdel blir kastet langt inn i feltet. Et langt innkast kommer til å være avgjørende i kampens sluttminutter også.


Svak periode

Kråkerøy får en redusering ved Torvald Berthelsen ut av intet i det 57.spilleminutt. Viktor er uheldig og resultattavlen viser 2-1..

De påfølgende minuttene etter målet har Kråkerøy et lite overtak uten at det er noe mer enn innsats og vilje fra bortelaget sin side. Haldensere virket noe preget av målet. Gjestene har et par skudd på mål fra distanse som Viktor har full kontroll på.

Hjemmelaget har en stor sjanse etter 65. minutt når Øystein svinger inn et korridorfrispark på bakre stolpe, og haldensere er bare en fot unna 3-1 ledelse.

Kampen bølger fram og tilbake. Kråkerøy er skumle på dødballer og det er en dødball som fører til den neste sjansen for bortelaget. I det 79. spilleminutt er det en klasseredning av Viktor som hindrer bortelaget fra å utligne. Bare fem minutter senere har Kråkerøy et innkast som de kaster inn i feltet. Haldensere får ikke klarert ballen, den blir spilt tilbake til Jørgen Magnussen, som setter ballen utagbart i mål. 2-2 og vi er like langt..

Målet får haldensere til å våkne noe mer ut av dvalen sin. Rinor er nære på å gi hjemmelaget en ledelse to minutter før slutt når han avslutter svakt fra skrått hold.

Dette blir også den siste sjansen vi blir vitne til, i en kamp hvor hjemmelaget nærmest skrur bryteren "av" i deler av 2.omgangen. Skal en vinne fotballkamper på dette nivået så kan ikke de svake periodene være såpass svake som haldensere har vist over to kamper nå.

Muligheten til å revansjere seg kommer allerede førstkommende onsdag. Da gjester Østsiden Halden stadion i 1.runde i Cupen. Kampstart kl 1800.


Kampfakta:

2.runde:

Kvik Halden FK - Kråkerøy IL 2-2(2-0)

Tilskuere: 173(betalende)

Gule kort: Christian Halvorsen(Kvik Halden), Marius Svendsen, Andreas Nygaard og Eirik Laabak (Kråkerøy IL)


Mål:

1-0 Topallaj 42.min

2-0 Berglund 45.min

2-1 Berthelsen 57.min

2-2 Magnussen 84.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Suka Suka, Sæter-Mehmeti, Lund; Myhren Bouchleh, Blystad, Hart, Topallaj, Merovci(Halvorsen); Næsheim(Berbatovci) Berglund


0 Kommentar

Hjemmepremiere

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2017


Etter seieren i Horten der prestasjonen var ujevn, er det nå klart for første seriekamp på Halden stadion. Kråkerøy IL entrer gressmatten med et sterkt ønske om å revansjere det noe overraskende tapet på Fredrikstad stadion i den forrige serierunde mot Holmen

Sterkt borte

Kråkerøy har i flere sesonger vært med i tetstriden for å rykke opp til 2. divisjon, i fjor var intet unntak. Laget fra Fredrikstad vant sin 3.div. avdeling med imponerende 67 poeng på 26 spilte kamper. Mest imponerende er fjorårets bortestatistikk hvor Kråkerøy vant hele tolv av tretten kamper i serien med en meget sterkt målforskjell på 41 scorte og bare 7 innslupne mål.

På grunn av omorganisering av divisjonsystemet i Norge, rykket ikke Kråkerøy opp i 2016, men nivået i årets Norsk Tipping-liga er nok noe høyere enn fjorårets 3.div, så sånn sett har det nok blitt et lite opprykk allikevel for laget fra Fredrikstad som må sies å ha en bred tropp og trenes av Jon Hermansen og Joacim Jonsson.

Gleder seg

Etter 3 poeng i Horten gleder gutta seg til å spille hjemme på Halden stadion og fortsette å plukke poeng. Mye har blitt skrevet og sagt om stadion, men banen fremstår som bedre enn på flere år.

A-laget gjennomførte en treningsøkt på stadion i går, noe banen tålte overraskende bra. Banemannskapet har uten tvil gjort en god jobb for at banen skal være best mulig til hjemmepremieren.

Forholdene er like for begge lag og fokuset foran kampen er ikke rettet mot hvordan Halden stadion ser ut, men hva en kan gjøre for å prestere jevnere enn tilfellet var i forrige kamp i Horten.

Kent Bergersen disponerer tilnærmet skadefri tropp. Simen F. Andersen er fortsatt ute pga tommelskade, Arber Shkodrani soner karantene mens Deniz Kaili og Markus Olaussen har vært noe syk denne uken men ventes å være klare til å konkurrere om plass i stallen til morgendagens kamp.

Blir det endring på start 11er til morgendagens kamp? Kan A-laget ta sin andre seier på like mange kamper? Svaret får du på Halden stadion i morgen.
0 Kommentar

110 påmeldte lag til Fredriksten SpareBank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Apr 2017

Påmeldingsfristen har gått ut og vi er svært glad for at hele 110 lag har valgt å melde seg på den 29. utgaven av Fredriksten SpareBank 1 Cup.

Cupen går av stabelen 6. og 7. mai. Lørdag 6. mai spilles alle kampene for årgangene 2005 og 2006 (7er). I tillegg arrangeres Minifestivalen (3er) for 2011-årgangen den samme dagen. Søndag 7. mai er det årgangene 2007-2010 (5er) som skal i aksjon.

Kampoppsettet kommer så fort som mulig. Vi sees på Strupe kunstgress!


0 Kommentar

4.div. God prestasjon, skuffende resultat..

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2017

Etter bra prestasjon og uavgjort i første serierunde for rekruttene mot Moss 2 var det i går klart for andre serierunde og bortemøte mot Selbak på Selbak kunstgress.

Selbak er på forhånd tippet til å ligge på øvre delen av tabellen og på en trang kunstgressbane er de en hard nøtt å knekke noe haldensere fikk merke i gårsdagens oppgjør.


Sover i timen

Kampen startet på verst tenkelig måte for rekruttene. Selbak gikk opp i 1-0 ledelse allerede i 3.spilleminutt etter klabb og babb i feltet. En rettplassert linjemann så ikke at ballen var inne, men hoveddommeren overkjørte sin assistent og 1-0 var et faktum.

Bare tre minutter senere kunne Mats Nordahl plukke dagens andre ball ut av nettet. Det luktet offside i lange baner, men en skal spille til dommeren blåser i fløyten..

2-0 og en verst tenkelig start etter 7.min på Selbak.

Derfra og ut er det ett lag på banen. Haldensere styrer kampen fulstendig og reduserer til 2-1 ved Ole Jacob Herft som setter ballen i mål etter en av mange fine angrep i første omgang. Rekruttene fortsetter å skape flere sjanser hvor enten keeperen er i veien eller så er en ikke kald nok i avslutningsøyeblikket. 2-1 til Selbak holder seg til pause.


Jevnt

Andre omgang er noe jevnere enn første, der lagene "kjenner" litt på hverandre innledningsvis. Spillet foregår for det meste på midtbanen der ingen av lagene greier å skaffe seg overtak. Selbak er på noen farlige visitter uten at det ender i målsjanser.

Den største sjansen til Selbak kommer etter halvveis i omgangen etter et hjørnespark som Selbak spilleren utrolig nok greier å sette i tverliggeren fra tre meters hold. I tillegg har Selbak et farlig skudd på mål like etter som Mats har kontroll på.

Rekruttene er i løpet av omgangen på noen farlige visitter der Artin og Marcus har de største mulighetene. En av dem er i det 89.min. der haldensere får tildelt indrekte frispark fra 15 meter etter at keeperen til Selbak kløner det til for seg selv. Frisparket setter Marcus i muren, påfølgende angrep punkterer Selbak kampen ved å sette inn sitt tredje mål for dagen.

3-1 blir sluttresultatet i en kamp hvor det unge mannskapet fra Halden viser seg fra en bra side og spiller til tider underholdende fotball som vi gleder oss til å se mer til i kampene som kommer.


Kampfakta:

2. runde 4.div

Selbak - Kvik Halden FK 3-1(2-1)

Tilskuere: flere tusen

Gule kort: 2 på Selbak

Røde kort: ingen

Kvik Halden FK: Mats Nordahl, Andreas Jigarp, Ardi Berbatovci(Alek Nadolski), Niklas Fjellstad, Christian Halvorsen(Vebjørn Ekeli); Deniz Kaili, Tobias Back, Marcus S. Eriksson, Kristian Strøm(Peder Nomell); Besfort Shala, Ole Jacob Herft(Artin Awihangi)

Ubenyttet reserve: Viktor Kristiansen0 Kommentar

Seier i Horten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Apr 2017

(foto:Tom Minge Nilsen HA)

Etter en lang oppkjøring var det endelig klart for seriestart i Norsk Tipping liga. Kvik Halden tok turen rett over fjorden for å møte en gammel rival i Ørn Horten.

Det var på forhånd ventet at kampen skulle bli hard og tøff mot et bra hjemmelag som kom til kampen med stort selvtillit etter nedsablingen av Eik Tønsberg i den siste treningskampen før seriestarten.

Treg start

Det var Ørn Horten som kom best ut av startblokka. Allerede etter 1.min måtte keeper Viktor Kristiansen i aksjon. En frispark fra ca 20-22 meter hadde Viktor ganske god kontroll på og vippet ballen ut til hjørnespark. Slik fortsatte de neste minuttene. Ørn hadde ballen mest og med sitt høye press greide de å ødelegge for Haldensere, som virket noe uvanlig sløve i pasningspillet.

Etter et kvarter ut i første omgang og på sitt første besøk foran keeperen Vieira i Ørn målet setter Øystein Næsheim ballen i mål og gir Haldensere 0-1 ledelse i kampen. Forarbeidet til målet var av den nydelige sorten der kombinasjonere mellom Suka - Herman og ikke minst pasningen til Josef gjør at Ørn forsvaret ikke henger med.

Det går ikke mer enn syv minutter til før Ørn keeperen må plukke den andre ballen ut av nettet. På nytt er det fine kombinasjoner på høyresiden det Josef har den avgjørende pasningen som setter Øystein opp alene med keeper. Øystein ser en enda bedre plassert Bjørn som kan sette ballen og gi haldensere 0-2 ledelse.

Derfra og ut er omgangen ganske jevn med muligens et lite overtak til Kvik Halden. Verdt å nevne er nestensjansen til Bjørn i 29.min og en foholdsvis stor sjanse til Øystein etter 33.min.

Ørn hadde forøvrig hele 6 hjørnespark i 1.omg uten at noen av dem resulterte i noen farligheter.


Nervepirrende

Andre omgang på Lystlunden er av det litt mindre hyggelige slaget for alle haldensere som var til stede. Åpningen på omgangen er ganske jevn der Ørn har et lite overtak i banespillet. Det første kvarteret evner ingen av lagene å skape noe nevneverdig, men Ørn er helt klart det laget som vil mest, som løper mest og som vinner de fleste andreballene.

Omgangens første farlighet kommer etter 60.min. Et skudd fra en Ørn spiller har Viktor bra kontroll på.

Fem minutt senere er Ørn farlig frempå igjen. Viktor er sikker i det meste han foretar ser i dag og redder skuddet forholdsvis enkelt.

Det går hele 23 min. av andre omgangen før Kvik er farlig frempå og har sin største sjanse i kampen. Igjen er det Josef som legger inn til Øystein, som setter ballen rett over tverliggeren fra en meget god posisjon. 0-3 der hadde "drept" kampen, men i steden er det Ørn som får blod på tann og setter inn sluttspurten.

I det 79.min er det spissen Lasse Bransdal som reduserer til 1-2 og gir Ørn et nytt håp i kampen. De siste 10-12 minuttene av kampen er det spill på Kvik Halden sitt banehalvdel. Ørn har mye ball, men skaper ikke de store sjansene.

Den største sjansen kommer på en frispark fra 23-24 meter. G18 landslagspilleren Adnan Hadzic skrur frisparket over muren, men der er Viktor Kristiansen sikker som banken og redder skuddet ut til hjørnespark.

I kampens sluttminutter greier Kvik Halden å flytte spillet sitt høyere opp i banen og etter 4 minutter tilleggstid blåser dommeren av kampen. Haldensere kan reise hjem med årets første trepoenger i en meget tøff bortekamp hvor en god første omgang blir nesten overskygget av en meget svak andre omgang der en mister fulstendig tak på kampen og blir i store deler av omgangen løpende imellom.

Neste kamp for A-laget er mot Kråkerøy på Halden stadion, lørdag 22.april med kampstart kl. 1600.


Kampfakta:

1.runde:

Ørn Horten - Kvik Halden FK 1-2 (0-2)

Tilskuere: 252

Gule kort: Dardan Sæter-Mehmeti (Kvik Halden FK), Artan Brovina (Ørn Horten)

Kvik Halden FK: Simen F. Andersen(Viktor Kristiansen), Jiress Suka Suka, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund; Josef M. Bouchleh, Herman Blystad(Ardijon Berbatovci), Magnus Hart, Rinor Topallaj, Granit Merovci(Christian Halvorsen); Bjørn Berglund, Øystein L. Næsheim(Deniz Kaili)

Ubenyttede reserver: Besfort Shala, Artin Awihangi, Kristian Strøm.0 Kommentar

Ventetiden er over!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2017

178 dager etter det tunge tapet mot Asker i den siste serierunden i Postnord ligaen, er det igjen duket for kamp om poengene. A-laget tar turen over fjorden for å møte Ørn Horten i 1.serierunde i årets Norsk Tipping-liga.

Gammel kjenning

Ørn-Horten er en kjent motstander for de fleste som følger Kvik Halden. Klubbene har knivet helt siden starten av 1900-tallet, blant annet når Kvik Halden i 1918 beseiret Ørn-Horten i semifinalen i NM. Finalen vant som de fleste vet Kvik Halden 4-0 mot Brann, klubbens eneste NM-tittel.

Et litt friskere minne er kvalifiseringskampene til 2. divisjon i 2009, og da var det Ørn-Horten som trakk det lengste strået på bortemålsregelen. Spesielt den nervepirrende kampen på Lystlunden i Horten er noe de fleste Kvikesupportere og spillere fortsatt sliter med å fortrenge.

I 2016 var Kvik Halden det beste laget i oppgjøret på Halden stadion mens oppgjøret i Horten endte noe utrolig 1-1 etter at Almir Taletovic scoret på overtid, i en kamp hvor bortelaget misbrukte uendelig antall soleklare målsjanser.

På de siste 8 kampene lagene har spilt mot hverandre har Kvik Halden tatt fire seiere, tre kamper har endt uavgjort og den ene Ørn seieren er fra kvalifiseringskampene i 2009 hvor Ørn vant 3-1 på Halden stadion.

Ørn Horten kommer til seriestart med en etter rapportene godt gjennomført «generalprøve» der Eik Tønsberg ble nedsablet med hele 6-1. Sterkt resultat av et forholdsvis ungt mannskap. Klubben har valgt å satse ungt og fra egne rekker foran årets sesong der troppen er ung og «sulten». Erfarne spillere som Miguel Vieira, Patrick Søderstrøm, Alen Patros, Lasse Bransdal og G18-landslagsspilleren Adnan Hadzic blir fort nøkkelspillere i årets Ørn lag som kan overraske.


Varierende prestasjoner

For Kvik Halden sin del er en lang vinter over og mange treningskamper er spilt. Kvik Halden har variert i både prestasjon og resultat denne vinteren. Fasiten viser tre seiere, en uavgjort og hele fem tap i treningskampene for mannskapet til Kent Bergersen.

Ny tilnærming til spillet, en del utskiftning på mannskapet og testing av ulike formasjoner må nok ta noe av skylden for at resultatene ikke har vært bedre i vinter, samtidig er det nå det gjelder. Det er nå poengene skal plukkes, det er nå prestasjonene skal stabiliseres på et bedre nivå og det er nå veien mot en topp 2017 sesong starter.

Kvik Halden kommer til seriestart med et godt gjennomført «generalprøve» til tross for tap(1-2) mot et meget sterkt Sarpsborg 08. Kampen i Sarpsborg var på forhånd spådd til å bli tøff og innstillingen, og innsatsen fra den kampen må tas med inn i seriepremieren i morgen dersom Kvik Halden skal ha mulighet til å ta med seg tre poeng hjem fra Horten.

Kent Bergersen disponerer tilnærmet fullt mannskap foran morgendagens kamp, med unntak av Simen F. Andersen og Arber Shkodrani. Simen fikk tommelen ut av ledd på trening denne uken, og må dermed belage seg på et par uker på sidelinjen. Arber soner karantene for det røde kortet han fikk i den siste kampen for rekruttlaget i fjorårssesongen.

Hvem vinner kampen om startplass i morgen? Vil Kvik Halden fortsette den gode bortestatistikken på Lystlunden, hvor de på de siste 4 bortekampene har reist hjem med tre seiere og en uavgjort? Vil Kent Bergersen overraske med helt ny formasjon i morgendagens seriepremiere??

Svaret får du på Lystlunden i Horten kl 1700 i morgen. Vi håper å se DEG der!


0 Kommentar

Kent Bergersen`s tanker to dager før seriestart!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Apr 2017

(Foto: Kristian Bjørneby, HA)

Jeg kan begynne med å presentere meg selv. Jeg heter altså Kent Bergersen, og har akkurat fylt 50 år. Til daglig bor jeg i Drøbak. Jeg har lang erfaring som både spiller og trener på høyeste nivå, og har skrevet en toårs avtale med Kvik Halden.

Som kjent så rykket Kvik ned fra 2. divisjon i fjor, og skal denne sesongen spille i 3. div. Dette året blir divisjonen kalt Norsk Tipping-ligaen. Sånn jeg ser det, så er dette en morsom og sportslig spennende avdeling med mange tøffe lokaloppgjør (Kråkerøy, Østsiden, Sarpsborg 08 2, Moss, Sprint Jeløy, Drøbak), samt tre lag i Oslo-området (Holmen, Ullern, Oppsal). De fire siste lagene er på andre siden av Oslofjorden (Ørn Horten, Strømsgodset 2, Vestfossen, Odd 3).

Jeg anser Moss som den store opprykkskandidaten, men tror det blir en jevn og tett liga hvor flere lag kan være med å kjempe, deriblant Kvik Halden FK om vi får en bra start, og vi klarer å holde spillerne skadefrie.

Når det gjelder spillertroppen, så har det vært store utskiftninger fra fjoråret.

Spiller som har gått ut:

Mathias Engebretsen, Vindbjart

Martin Hoel Andersen, Jerv

Joacim Heier, lagt opp

Sabri Khattab, Edmonton

Jonathan Dixon

Almir Taletovic, Angelsholm

Victor Adebahr, Island

Ole Strømsborg, skader


Spillere som har kommet inn:

Christian Halvorsen, Borgen

Rinor Topallaj, Sarpsborg 08

Magnus Hart, Sarpsborg 08

Herman Blystad, FFK

Bjørn Berglund, Øster

Som dere ser så har vi mistet mye kvalitet og rutine som det er vanskelig å erstatte, men vi har fått inn tre spennende unggutter. Dette er Rinor, Magnus og Herman, som kommer fra de lokale toppklubbene S 08 og FFK. I tillegg er har vi fått inn to gamle kjenninger og litt mer erfarne spillere i Christian og Bjørn.

Økonomien og nivået vi spiller på har gjort at vi ikke har klart å erstatte alle som har forsvunnet, noe som igjen vil si at vi er avhengig av at noen av de unge spillerne må ta store steg ila sesongen. Samtidig er vi avhengig av lite skader og få karantener etter gule og røde kort, da vi ikke har veldig stor bredde i stallen.

Vi har fått trent bra i vinter, gutta har holdt seg skadefrie og lagt ned en bra arbeidsinnsats. Vi har hatt fire fotballtreninger, pluss en kamp som fotballaktivitet i uka. I tillegg har gutta kjørt en til to økter fysisk på individuell basis pr uke, noe som skal være bra nok for dette nivået. Vi har lagt vekt på gode treninger med fokus og konsentrasjon, godt humør, engasjement og god disiplin.

Treningskampene vi har spilt har vært litt «hummer og kanari». Noen gode kamper, noen svake, og noen helt middels. Vi har slått Tønsberg, Follo og Oddevold, mens vi har tapt mot Ullern, Kråkerøy, Kjelsås og Uddevalla. I tillegg har vi en uavgjort mot Moss. Vi har en målsetning om å score i hver kamp vi spiller, og maks slippe inn ett mål. Det gjør at vi alltid vil plukke med oss poeng. I de treningskampene vi har spilt til nå, har vi klart det 3 av 8 ganger. Det er ikke bra nok når vi starter med å spille om seriepoeng! Vi begynner etter hvert å få til et bra grunnspill, men har mye å gå på ift å forsvare oss i egen 16 meter. På motsatt banehalvdel ønsker vi å skape enda klarere målsjanser, som gjør at vi kan score enda flere mål!

Våre forventninger til denne sesongen, er at vi skal være såpass solide at vi kan være med å kjempe om 3 poeng i alle kampene vi spiller. Jeg pleier å si at i løpet av en sesong så spiller du 3-4 kamper hvor alt stemmer og du vinner, og 3-4 kamper hvor ingenting stemmer og du taper. Resten av kampene er jevne «gi og ta kamper» hvor alle kvalitetene laget har er avgjørende om man vinner kampene eller ikke. Jeg håper vi har alle de kvalitetene i troppen som gjør at vi går seirende ut av så mange kamper som mulig i den kategorien. Har vi det, vil vi være med å kjempe i toppen!

Takk for at dere er med og støtter oss, og har troen på oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at sesongen skal bli spennende og kampene på stadion severdige!

Håper å se dere på stadion i løpet av sesongen!

Sportslig hilsen

Kent Bergersen


0 Kommentar

4.div. Rekruttene med godkjent seriestart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2017

I en fartsfylt og til tider underholdende serieåpning på Strupe kunstgress, endte det til slutt uavgjort mellom rekruttene til Kvik Halden og Moss.

Begge lag stilte med meget ungt mannskap i en kamp som egentlig var satt opp som 4.serierunde i årets fjerdedivisjon, men ble flyttet ut av det tette kampprogrammet i mai..

Kvik Halden la seg bevisst lavt i første delen av førsteomgang i en noe uvant 5-4-1 formasjon. Dette førte til at Moss hadde mye ball, men ballbesittelsen befant seg mest på egen banehalvdel.

Etter som kampen "satt seg" gikk hjemmelaget over i en mer kjent 4-4-2 formasjon og klarte å flytte eget spill høyere i banen.
I en sjansefattig første omgang var det hjemmelaget som misbrukte tre enorme muligheter. Avslutninger nærmest alene fra fem meter skal omsettes i scoring....

Når en ikke scorer selv så blir en gjerne straffet. Par minutter før pause var Moss farlig frempå. En avslutning fra skrått hold fikk Viktor en hånd på, men returen satte bortelaget i mål og kunne dermed gå til pause med ledelse.


Utligning

Andreomgang startet delvis likt, men Kvik Halden spiste seg mer og mer inn i kampen, og tok mer over banespillet noe som førte til par ganske store sjanser. Det unge mannskapet la ned en del meter og innsatsen blir gjerne belønnet.

I det 70. minutt kom Markus Olaussen inn. "Mo", som har vært ute med skade i en god stund, var endelig tilbake.

To minutt før slutt var det "Mo" som fikk muligheten til å utligne etter nydelig forarbeid av Peder. Mo var kald i avslutningsøyeblikket og satte ballen sikkert i mål bak en sjanseløs Wasenius .
En fullt fortjent scoring, og et viktig premierepoeng for Kvik 2!


Kampfakta:

4.div. Kvik Halden 2 - Moss 2 : 1-1(0-1)

43.min 0-1 Roland Ilgen

88.min 1-1 Markus Olaussen

Gule kort: ingen

Røde kort: ingen


Kvik Halden FK 2: Kristiansen, Herft, Jigarp, Nadolski, Fjellstad, Horvath; Strøm, Back, Awihangi, Shala; Kaili - Ekeli, Nomell, Nordahl, Olaussen, Sjømo


0 Kommentar

Påskecamp med G2007

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Apr 2017Fra lørdag 8.april til og med onsdag 12.april er det påskecamp på Strupe for G2007! Og så langt har det vært full klaff med vær og forhold. Aktive og lærevillige spillere fra G2007 får kyndig veiledning fra ulike trenere og spillere. I dag var både Jørgen Strand Larsen (S08 a-lag og G17 landslag) og A-lagstrener Kent Bergersen på matta, og dagens tema var teknikk og 2v2 cup. Tidligere har Haris Juklo og Jørgen La Cour Strand hatt treninger. I tillegg har guttene har alternativ trening med PT-instruktører fra Spenst. I morgen avsluttes campen med trening sammen med Nils Lexerød(tidligere A-lagstrener for Kvik og landslagstrener Jenter 19), og pizza helt til slutt.


Tusen takk til støtteapparat rundt G2007 for et flott initiativ, og tusen takk til de som har stilt opp som trenere på campen! Vi ønsker alle en god og velfortjent påske!


0 Kommentar

Kontoret stengt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Apr 2017


Kontoret på klubbhuset holder påskestengt tirsdag 11.april og onsdag 12.april. Ta kontakt på mail eller telefon dersom det skulle være noe. Vi er tilbake tirsdag 18.april.

Riktig god påske!


0 Kommentar

Trenerteamet rundt junior styrkes

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Apr 2017

logo-kvik.jpg


Øistein har lang fartstid i fotballen i ulike roller, og har jobbet som trener de siste 37 årene. Han har vært juniortrener i Follo, Moss, og Sprint/Jeløy, samt vært sportslig leder i Ås.

Øistein har dermed solid erfaring som kommer godt med i klubbens ønske om å satse på unge spillere, slik at vi kan utvikle egne spillere opp til klubbens A-lag.

Etter at 2001-årgangen, som Øistein hadde ansvar for, slo seg sammen med 2002-gruppa, ønsket klubben å flytte Øistein opp som en del av teamet på juniorlaget.

Hjemmesiden tok en prat med hovedtrener Jørgen la Cour, og han kunne fortelle han at var veldig fornøyd med å få Øistein inn i laget.

- "Jeg er veldig glad for at Øistein blir med oss. Først og fremst er det viktig med tanke på spillerutviklingen på juniorlaget, da Øistein har stor kunnskap som alle lag i klubben hadde hatt enorm glede av. Det at vi får inn en så kunnskapsrik trener som kan følge opp enkeltspillere enda tettere, vil nå være enklere da vi får flere trenere på feltet samtidig. Det gjør det mulig for meg og Lars Petter å ta et steg tilbake under treningene, slik at vi kan få observert mer av helheten, og dermed få med oss detaljer som er litt vanskeligere når man er midt oppe i øktene selv"

"Foruten at laget og spillere vil tjene på dette, vil dette også bety mye for meg personlig. For en ambisiøs og fersk trener som jeg er, har jeg selvsagt veldig mye å lære. Derfor er det midt i blinken at Øistein kommer inn i en slags "mentor"-rolle, da jeg også kan få veiledning, og motta tips. Det er like viktig for trenere å ha fokus på utvikling. Hvis man føler seg ferdig utviklet, det være seg spiller eller trener, så er man ikke utviklet, men ferdig.

Jeg finner ingen negative sider ved denne ansettelsen, annet enn at andre lag og trenere burde bli litt misunnelig for at vi har Øistein med oss på feltet hver dag."

Velkommen Øistein!

0 Kommentar

MMA-trening for Junior A

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Apr 2017


Sjefen for senteret, Gzim Nikaj, hadde lagt opp til en meget lærerik og morsom økt, der de virkelig ble utfordret fysisk og psykisk. Gzim er en utrolig dyktig kampsport-utøver og veileder. Han blir blant annet leid inn av Westerdal Act skole i Oslo, Kampsport-forbundet og forskjellig idrettslag, noe som vitner om kompetanse på høyt nivå. Det var med andre ord duket for en fantastisk treningsøkt!

I starten av økten gikk Gzim rolig gjennom øktens mål før selve treningen startet, som bestod av 'dobbel rundspark' og 'rotasjon-spark', og flere av guttæne tenkte nok at dette ble umulig. Flere sperret opp øynene når de så Gzim gjøre sparkene. Men, det som så ut som "umulige" spark, viste seg raskt som en oppnåelig oppgave. Gzim var utrolig dyktig til å bryte ned sparkene til små deler, hvor spillerne fikk trent på del-momenter, som igjen ble satt sammen som en helhet når teknikken begynte å sitte.

Underveis i treningen kunne man se konturene av sparkene man trente på, og sakte men sikkert begynte dette å sitte. Flere imponerte voldsomt.

Når økten gikk mot slutten hadde alle klart å gjennomføre målet, takket være god innsats fra spillerne selv, og ikke minst veldig god veiledning fra Gzim. Siste delen av treningen bestod av en tre-delt sekvens, der man jobbet individuelt med slag og spark mot puter, før man gikk direkte over i en 1v1-kamp på bakken. Dette ga stor innsats og vilje til å ikke tape, noe som endte med (uten hensikt) neseblod, og spillere som ble liggende dødsslitne på bakken, til stor glede for trener la Cour.

Så kan man spørre seg hva man får ut av dette rent fotballmessig?

Jo, man får et "saksespark" perfekt utført av Per Christian Røed, en avslutning som gikk rett opp i vinkelen i kampen mot Askim. Stille og rolig saksespark av Per, som også kunne gjort det bra i det berømte MMA-sirkuset.

Tusen takk til Gzim Nikaj og Halden Kampsport Senter! Anbefaler alle og ta turen dit.

De holder til på Maxfit treningssenter i andre etasje

Jernbanegata 4 i Halden sentrum!


0 Kommentar

Bergersens betrakninger om laget før seriestart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Apr 2017


Seriestart nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse har jeg skrevet noen ord om mine betraktninger på laget og avdelingen vår.

Jeg kan begynne med å presentere meg selv. Jeg heter altså Kent Bergersen, og har akkurat fylt 50 år. Til daglig bor jeg i Drøbak. Jeg har lang erfaring som både spiller og trener på høyeste nivå, og har skrevet en toårs avtale med Kvik Halden.

Som kjent så rykket Kvik ned fra 2. divisjon i fjor, og skal denne sesongen spille i 3. div. Dette året blir divisjonen kalt Norsk Tipping-ligaen. Sånn jeg ser det, så er dette en morsom og sportslig spennende avdeling med mange tøffe lokaloppgjør (Kråkerøy, Østsiden, Sarpsborg 08 2, Moss, Sprint Jeløy, Drøbak), samt tre lag i Oslo-området (Holmen, Ullern, Oppsal). De fire siste lagene er på andre siden av Oslofjorden (Ørn Horten, Strømsgodset 2, Vestfossen, Odd 3). Jeg anser Moss som den store opprykkskandidaten, men tror det blir en jevn og tett liga hvor flere lag kan være med å kjempe, deriblant Kvik Halden FK om vi får en bra start, og vi klarer å holde spillerne skadefrie.

Når det gjelder spillertroppen, så har det vært store utskiftninger fra fjoråret.

Spiller som har gått ut:
Mathias Engebretsen, Vindbjart
Martin Hoel Andersen, Jerv
Joacim Heier, lagt opp
Sabri Khattab, Edmonton
Jonathan Dixon
Almir Taletovic, Angelsholm
Victor Adebahr, Island
Ole Strømsborg, skader

Spillere som har kommet inn:
Christian Halvorsen, Borgen
Rinor Topallaj, Sarpsborg 08
Magnus Hart, Sarpsborg 08
Herman Blystad, FFK
Björn Berglund, Öster

Som dere ser så har vi mistet mye kvalitet og rutine som det er vanskelig å erstatte, men vi har fått inn tre spennende unggutter. Dette er Rinor, Magnus og Herman, som kommer fra de lokale toppklubbene S 08 og FFK. I tillegg er har vi fått inn to gamle kjenninger og litt mer erfarne spillere i Christian og Bjørn. Økonomien i klubben har gjort at vi ikke har klart å erstatte alle som har forsvunnet, noe som igjen vil si at vi er avhengig av at noen av de unge spillerne må ta store steg ila sesongen. Samtidig er vi avhengig av lite skader og få karantener etter gule og røde kort, da vi ikke har veldig stor bredde i stallen.

Vi har fått trent bra i vinter, gutta har holdt seg skadefrie og lagt ned en bra arbeidsinnsats. Vi har hatt fire fotballtreninger, pluss en kamp som fotballaktivitet i uka. I tillegg har gutta kjørt en til to økter fysisk på individuell basis pr uke, noe som skal være bra nok for dette nivået. Vi har lagt vekt på gode treninger med fokus og konsentrasjon, godt humør, engasjement og god disiplin.

Treningskampene vi har spilt har vært litt «hummer og kanari». Noen gode kamper, noen svake, og noen helt middels. Vi har slått Tønsberg, Follo og Oddevold, mens vi har tapt mot Ullern, Kråkerøy, Kjelsås og Uddevalla. I tillegg har vi en uavgjort mot Moss. Vi har en målsetning om å score i hver kamp vi spiller, og maks slippe inn ett mål. Det gjør at vi alltid vil plukke med oss poeng. I de treningskampene vi har spilt til nå, har vi klart det 3 av 8 ganger. Det er ikke bra nok når vi starter med å spille om seriepoeng! Vi begynner etter hvert å få til et bra grunnspill, men har mye å gå på ift å forsvare oss i egen 16 meter. På motsatt banehalvdel ønsker vi å skape enda klarere målsjanser, som gjør at vi kan score enda flere mål!   

Våre forventninger til denne sesongen, er at vi skal være såpass solide at vi kan være med å kjempe om 3 poeng i alle kampene vi spiller. Jeg pleier å si at i løpet av en sesong så spiller du 3-4 kamper hvor alt stemmer og du vinner, og 3-4 kamper hvor ingenting stemmer og du taper. Resten av kampene er jevne «gi og ta kamper» hvor alle kvalitetene laget har er avgjørende om man vinner kampene eller ikke. Jeg håper vi har alle de kvalitetene i troppen som gjør at vi går seirende ut av så mange kamper som mulig i den kategorien. Har vi det, vil vi være med å kjempe i toppen!

Takk for at dere er med og støtter oss, og har troen på oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at sesongen skal bli spennende og kampene på stadion severdige!

Håper å se dere på stadion i løpet av sesongen!

 

Sportslig hilsen

Kent Bergersen


0 Kommentar

Innkalling til møte for vakter og hjelpemannskap til stadion sesongen 2017

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2017


Klubben innkaller alle som ønsker å stille som vakter og hjelpemannskap på stadion sesongen 2017 til møte på klubbhuset tirsdag 4.april kl 18.00. Velkommen!


0 Kommentar

Klubben ønsker HABO velkommen som ny samarbeidspartner!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mar 2017

HABO har gått inn en toårig samarbeidsavtale med Kvik Halden FK! Vi er glade for at de er med oss denne sesongen og neste sesong, og ser frem til et godt samarbeid!0 Kommentar

Vi ønsker Siffer AS velkommen som vår samarbeidspartner for sesongen 2017

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mar 2017


Siffer AS er vår regnskapfører og yter meget god service til klubben! Vi er glade for at de er med oss også i denne sesongen! Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!


0 Kommentar

BANENE HOLDES ÅPNE

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2017

Feilen på det elektriske anlegget er rettet på i ettermiddag, så banene er åpne og kan benyttes som planlagt i kveld selv etter at det blir mørkt.


0 Kommentar

Kampoppsett Remmen Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Feb 2017

Med rekordmange 67 påmeldte lag til Remmen Cup 2017 skal det spilles 101 kamper i Remmenhallen neste helg. Her er kampoppsettet.

Klikk her for å laste ned kampoppsettet

Kampoppsett lørdag 4. mars

STARTTIDSPUNKT BANE 1
09:00 Kvik Halden J2009 Hvit Berg J2009
09:20 TTIF J2010 Sort Askim KitKats J2010
09:40 Kvik Halden G2009 Grønn Kvik Halden G2009 Gul
10:00 Kvik Halden J2010 Rød Kvik Halden J2009 Hvit
10:20 Kvik Halden G2009 Rød Kvik Halden G2009 Hvit
10:40 Berg J2009 Ivrigjentene J2010
11:00 TTIF G2009 Kvik Halden G2009 Blå
11:20 TTIF J2010 Rød Kvik Halden J2010 Hvit
11:40 Kvik Halden G2009 Grønn Strömstad G2009 Hvit
12:00 Kvik Halden G2009 Rød Sparta Sarpsborg G2009
12:20 Strömstad G2009 Blå TTIF G2009
12:40 TTIF J2010 Rød Askim KitKats J2010
13:00 Kvik Halden J2009 Rød Kvik Halden J2010 Hvit
13:20 Berg G2009 Blå Kvik Halden G2009 Grønn
13:40 Kvik Halden G2009 Rød Berg G2009 Rød
14:00 Strömstad G2009 Blå Kvik Halden G2009 Blå
14:20 Kvik Halden G2010 Brun Kvik Halden G2010 Blå
14:40 Kvik Halden G2010 Grønn Kvik Halden G2010 Rød
15:00 Skjeberg SK G2010 Hvit Askim G2010 Blå
15:20 Kvik Halden G2010 Brun Skjeberg SK G2010 Grønn
15:40 Kvik Halden G2010 Grønn TTIF G2010 Sort
16:00 Skjeberg SK G2010 Hvit Berg G2010
16:20 Kvik Halden G2010 Brun TTIF G2010 Rød
16:40 Kvik Halden G2010 Grønn Spartaskolen G2010
17:00 Askim G2010 Blå Berg G2010


STARTTIDSPUNKT BANE 2
09:00 Kvik Halden J2009 Rød TTIF J2010 Rød
09:20 Kvik Halden J2010 Hvit Ivrigjentene J2010
09:40 Strömstad G2009 Hvit Berg G2009 Blå
10:00 Strömstad G2009 Hvit Aremark G2009
10:20 Kvik Halden J2009 Rød Askim KitKats J2010
10:40 Sparta Sarpsborg G2009 Berg G2009 Rød
11:00 TTIF J2010 Sort Kvik Halden J2010 Rød
11:20 Kvik Halden J2009 Hvit Ivrigjentene J2010
11:40 Berg G2009 Blå Kvik Halden G2009 Gul
12:00 Kvik Halden G2009 Hvit Berg G2009 Rød
12:20 Kvik Halden G2009 Blå Aremark G2009
12:40 Berg J2009 TTIF J2010 Sort
13:00 Kvik Halden J2010 Rød Ivrigjentene J2010
13:20 Strömstad G2009 Blå Kvik Halden G2009 Gul
13:40 Kvik Halden G2009 Hvit Sparta Sarpsborg G2009
14:00 Aremark G2009 TTIF G2009
14:20 Skjeberg SK G2010 Grønn TTIF G2010 Rød
14:40 TTIF G2010 Sort Spartaskolen G2010
15:00 Kvik Halden G2010 Gul Berg G2010
15:20 Kvik Halden G2010 Blå TTIF G2010 Rød
15:40 Kvik Halden G2010 Rød Spartaskolen G2010
16:00 Askim G2010 Blå Kvik Halden G2010 Gul
16:20 Kvik Halden G2010 Blå Skjeberg SK G2010 Grønn
16:40 Kvik Halden G2010 Rød TTIF G2010 Sort
17:00 Skjeberg SK G2010 Hvit Kvik Halden G2010 Gul


Kampoppsett søndag 5. mars


STARTTIDSPUNKT BANE 1
09:00 TTIF J2007 Sort TTIF J2007 Rød
09:20 Kvik Halden J2008 Hvit Begby J2008 Rød
09:40 Kvik Halden J2007 Blå TTIF J2007 Rød
10:00 Skjeberg SK J2008 Begby J2008 Rød
10:20 HVS Pepperstad City G2007 Kvik Halden G2007 Hvit
10:40 Kvik Halden G2007 Gul Kvik Halden G2007 Grønn
11:00 Kvik Halden G2007 Blå Berg G2007
11:20 Kvik Halden J2007 Rød TTIF J2007 Rød
11:40 Skjeberg SK J2008 Kvik Halden J2008 Hvit
12:00 HVS Pepperstad City G2007 Aremark G2007
12:20 Kvik Halden G2007 Gul Torp G2007 Sort
12:40 Kvik Halden G2007 Blå Hafslund G2007 Blå
13:00 TTIF G2008 Rød Hafslund G2008 Sort
13:20 Kvik Halden G2008 Hvit Kvik Halden G2008 Blå
13:40 Kvik Halden G2008 Grønn Kvik Halden G2008 Rød
14:00 HVS Pepperstad City G2007 Kvik Halden G2007 Sort
14:20 Kvik Halden G2007 Gul Sparta Sarpsborg G2007
14:40 Kvik Halden G2007 Blå Kvik Halden G2007 Rød
15:00 TTIF G2008 Rød Aremark G2008
15:20 Kvik Halden G2008 Hvit Råde G2008 Blå
15:40 TTIF G2008 Sort Hafslund G2008 Hvit
16:00 Aremark G2008 Hafslund G2008 Sort
16:20 Kvik Halden G2008 Rød Torp IF G2008 Hvit
16:40 Berg G2008 Kvik Halden G2008 Hvit
17:00 Hafslund G2008 Hvit Torp IF G2008 Hvit
17:20 Kvik Halden G2008 Rød Råde G2008 Rød


STARTTIDSPUNKT BANE 2
09:00 Kvik Halden J2007 Blå Kvik Halden J2007 Rød
09:20 Skjeberg SK J2008 Kvik Halden J2008 Rød
09:40 Kvik Halden J2007 Rød TTIF J2007 Sort
10:00 Kvik Halden J2008 Hvit Kvik Halden J2008 Rød
10:20 Kvik Halden G2007 Sort Aremark G2007
10:40 Torp G2007 Sort Sparta Sarpsborg G2007
11:00 Kvik Halden G2007 Rød Hafslund G2007 Blå
11:20 Kvik Halden J2007 Blå TTIF J2007 Sort
11:40 Kvik Halden J2008 Rød Begby J2008 Rød
12:00 Kvik Halden G2007 Sort Kvik Halden G2007 Hvit
12:20 Kvik Halden G2007 Grønn Sparta Sarpsborg G2007
12:40 Kvik Halden G2007 Rød Berg G2007
13:00 Kvik Halden G2008 Svart Aremark G2008
13:20 Råde G2008 Blå Berg G2008
13:40 Torp IF G2008 Hvit Råde G2008 Rød
14:00 Kvik Halden G2007 Hvit Aremark G2007
14:20 Kvik Halden G2007 Grønn Torp G2007 Sort
14:40 Berg G2007 Hafslund G2007 Blå
15:00 Kvik Halden G2008 Svart Hafslund G2008 Sort
15:20 Kvik Halden G2008 Blå Berg G2008
15:40
16:00 Kvik Halden G2008 Svart TTIF G2008 Rød
16:20 Kvik Halden G2008 Grønn Hafslund G2008 Hvit
16:40 Råde G2008 Rød TTIF G2008 Sort
17:00 Kvik Halden G2008 Blå Råde G2008 Blå
17:20 Kvik Halden G2008 Grønn TTIF G2008 Sort


0 Kommentar

Kvik Halden møter Follo til treningskamp i dag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2017

Kvik Halden møter i dag Follo FK til treningskamp i Østfoldhallen kl. 15:00. A-laget har som kjent spilt uavgjort mot Moss FK, og vunnet over FK Tønsberg i sine to første treningskamper. Follo FK spiller til daglig i den nye regionsligaen (2. divisjon), og vil derfor være en meget god motstander for å kartlegge egen form. Vi håper å se mange Haldensere i Østfoldhallen når kampen blåses i gang.

Formasjon
I treningskampen mot Moss FK spilte a-laget sin vanlige 4-4-2 formasjon, mens i treningskampen mot FK Tønsberg for 2 uker siden spilte man 3-5-2. Hva som prioriteres i dag er usikkert, men trolig blir det en av de to man allerede har spilt. Trenerteamet med Kent Bergersen og Haris Juklo har foreløpig ikke bestemt seg for hva man skal spille når serien starter, men de leker med tanken å kunne bekle både 4-4-2 og 3-5-2 ut i fra motstanderlaget.


Skadefri tropp
A-laget stiller med skadefri tropp til dagens treningskamp, selv om flere nylig er tilbake fra enten skade eller sykdom. Blant annet har Viktor Kristiansen slitt med sykdom denne uken, mens Simen Andersen og Ole Strømsborg er tilbake i trening fra sine skader. Siden treningskampen mot FK Tønsberg for 2 uker siden er det små forandringer. Sabri Khattab har ankommet Canada og Edmonton FC, mens Rinor Topallaj er tilbake fra landslagssamling. Samtidig er det verdt å merke seg at Ardijon Berbatovic blir å se i Kvik Halden-drakten i dagens kamp, da for å se han som midtbanespiller. Ardi har foreløpig ikke skrevet under for noen ny klubb, og er forventet å spille de siste 30 minuttene av kampen. Følgende spillere er med i dagens tropp:

Keepere: Viktor Kristiansen, Simen Andersen
Forsvarsspillere: Arber Skhodrani, Dardan Mehmeti, Jakob Lund, Ole Strømsborg, Josef Myren, Christian Halvorsen
Midtbanespillere: Rinor Topallaj, Jiress Suka Suka, Granit Merovic, Kristian Strøm, Ardi Berbatovic, Markus Olaussen
Angrepsspillere: Øystein Lundblad, Björn Berglund, Herman Blystad, Deniz Kaili0 Kommentar

Vellykket curlingturnering for sponsorene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Feb 2017

Fredag kveld gjennomførte vi en curlingturnering hvor klubbens sponsorer var invitert til å stille med lag. Samtidig som sponsorene stilte med lag var de pliktige til å ha en av klubbens a-lagsspillere eller a-lagstrenere på sitt lag, slik at de fikk muligheten til å bli bedre kjent med klubbens a-lag. Totalt inneholdt turneringen 16 lag, hvorav 14 av lagene var fra ulike sponsorer. De 2 siste lagene ble fylt opp av to rene a-lagsspillere-lag.

Halden Curlingklubb bistod med glimrende instruktører som var tilstede under hele turneringen, og totalt ble det gjennomført 24 kamper av 2 omganger. Tidvis ble det vist imponerende curling-spill, med det var hovedsakelig det sosiale som stod i fokus fra klubben sin side.

Vi ønsker å takke samtlige sponsorer som bidro til å gjøre dette til en flott kveld, samtidig som vi retter en stor takk til Halden Curlingklubb i forbindelse med utleie av hallen og tilrettelegging til en morsom opplevelse.

Se bilder fra curlingturneringen på vår facebook-side
0 Kommentar

Marthe igang på kontoret!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Feb 2017

Mandag 13. februar er Marthe Forsth-Svensson i gang på Strupe og tar dermed kontrollen over Kvik Halden Fotballklubb!


Joacim Heier hadde sin siste arbeidsdag på Strupe for et par uker siden, og etter en kort mellomperiode er nå Marthe Forsth-Svensson klar til å ta over roret.

Marthe vil ha en rekke oppgaver å sette seg inn i den første tiden, men hun har allerede gjort klar en epost-adresse til de som har spørsmål eller forespørsler på lur.

Du når vår nye daglige leder på følgende adresse: marthe@kvikhalden.no
0 Kommentar

Husk årsmøtet 9.mars!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Feb 2017

Kvik Halden FKs årsmøte avholdes i klubbhuset på Strupe torsdag 9. mars kl. 19.00

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet.
Fullstendig saksliste og nødvendige saksdokumenter med forslag vil være tilgjengelig senest en uke før årsmøtet.
Styret.

0 Kommentar

Rekordpåmelding til Remmen Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Feb 2017

Remmen Cup har blitt arrangert i flere tiår, og i 2017 blir det flere lag enn det noen gang har vært tidligere!


Hele 66 lag er klare for fotballfest i Remmenhallen første helgen i mars. Nytt av året er at alle årsklasser skal spille på liten bane. Det blir mindre avstander, flere touch på ballen og mer moro!

Med baneendringen kom også muligheten for å ha med flere lag, og påmeldingene har ikke latt vente på seg! 66 lag fra hele Østfold, Akershus og Sverige ankommer Halden om en drøy måned - Vi gleder oss!


0 Kommentar

Nok en spiller tar steget til profflivet fra Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2017

Det siste året har både Brice Wembangomo og Martin Hoel Andersen fått sjansen som profesjonell fotballspiller etter å ha utviklet seg i Kvik Halden. Nå har nok en spiller fått muligheten, denne gangen på et annet kontinent!


Proff for andre gang

Haldenseren Sabri Freddy Khattab har nesten 180 kamper for Kvik Halden, teknikeren med Egyptiske gener var i 2016 tilbake i Halden etter 3 år på Jæren med 1. divisjonsspill i Bryne. Sesongen 2016 ble ikke som forventet, men nå har Sabri fått en sjelden mulighet, han skal nemlig til Edmonton i Canada for å spille på nest øverste nivå i den amerikanske ligaen.


Stolt klubb

Kvik Halden er selvsagt lei seg for at klubben nå mister en av de beste spillerne, men samtidig er man stolt av at det nok en gang er levert en spiller til profflivet.

Sabri føyer seg dermed inn i rekken (nok en gang) over spillere som havner i toppfotballen etter å ha spilt i polkadrakt. De senere årene har Martin Hoel Andersen, Brice Wembangomo, Jørgen Strand Larsen og Kjetil Haug tatt steget inn i profesjonelle klubber etter å hatt viktige år i Kvik.

- Det er synd å miste Sabri, men vi ønsker ikke å stå i veien for et slikt eventyr. Vi er fornøyd med å bevise at vi kan produsere fotballspillere i Kvik Halden, og overgangen gjør ingenting med ambisjonsnivået for 2017-sesongen. Vi regner med å kunne presentere en ny forsterkning om kort tid, og jobber videre for å forsterke laget fra fjorårssesongen. Forteller Haris Juklo.


0 Kommentar

Cato Ringstad AS er med!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jan 2017

Cato Ringstad AS er en av de viktigste støttespillerne til Kvik Halden, også i 2017 er de med og bidrar i stor grad!


Cato Ringstad AS er Gullsponsor i Kvik Halden, noe de har vært i mange år.

Vi er selvfølgelig svært takknemlige for den lojale støtten, noe som er særdeles viktig for tilbudet til mange hundre barn og unge i Halden - Tusen takk!


0 Kommentar

Kvik Halden FK ansetter ny Daglig Leder

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jan 2017

Kvik Halden FK har i dag inngått avtale med Marthe Forsth-Svensson om ansettelse som daglig leder, med virkning fra 13. februar 2017.

Marthe har en pedagogisk bakgrunn og en lang yrkeserfaring fra skoleverket der hun har hatt roller både innenfor undervisning og ledelse. Hun holder nå på med en masteroppgave innenfor organisasjon og ledelse. Marthe har også erfaring med arbeid innenfor frivillige organisasjoner, med bl.a. styreverv i Halden Cykleklubb, ansvarlig for barnerittet under Ladies Tour of Norway, samt medlem av organisasjonskomiteen for Ladies Tour of Norway 2016 og 2017.

Med Marthe på laget, styrker klubben fokuset rundt organisasjon og ledelse, og hennes egenskaper og erfaring vil være svært viktige i forhold til klubbens videre utvikling innenfor dette området. Marthes erfaring med barn og ungdom og deres foresatte vil også være svært nyttig å ta med seg i arbeidet som er relatert til klubbens barne- og ungdomsvirksomhet.


Hovedansvaret for Daglig Leder vil være:

Daglig drift av klubben

Alle administrative oppgaver inn mot klubb, krets og forbund

Koordinering av arrangement

Banedrift og anlegg

Markedsarbeid

Informasjonsarbeid


Vi er spesielt glade for at det er en kvinne som har vist seg å være best kvalifisert for denne stillingen, da det i dag er alt for få kvinner med lederverv innenfor idretten.


Vi ønsker Marthe hjertelig velkommen i klubben!


0 Kommentar

Sparebank 1 løfter barne- og ungdomsfotballen i Kvik Halden videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jan 2017

Sparebank 1 Østfold - Akershus har i mange år vært en av de viktigste sponsorene til Kvik Halden. I de siste årene har bankens støtte vært rettet mot barn og unge i klubben, og i en stadig voksende klubb er bidraget svært kjærkomment!

Mange tenker nok også på Fredriksten Cup når de hører Sparebank 1, en turnering de har vært sponsor for i mange år.

Sparebank 1 sin Sparebankstiftelsen Halden er også en særdeles viktig støttespiller for Kvik Halden, og har ved flere anledninger vært avgjørende for gjennomføringen av store prosjekter. Det siste prosjektet Sparebankstiftelsen støttet var oppussingen av Halden stadion sitt garderobeanlegg, men de var for eksempel også en avgjørende part i byggingen av den populære 9er banen på Strupe Idrettsanlegg.

Nå har Sparebank 1 forlenget avtalen sin med et nytt år, noe vi selvfølgelig er svært glade for!


Banksjef i Halden, Tom Willy Prangerød, har følgende å si om avtalen:

- Vi har vært med som støttespiller og sponsor i Kvik gjennom en årrekke. De siste årene gjennom sponsormidler fra banken, men også via prosjektmidler fra Sparebankstiftelsen Halden.

Vi er spesielt opptatt av å støtte ulike aktiviteter knyttet til barn og unge. Kvik er i tillegg til A-laget en stor breddeklubb. Derfor ønsket vi for noen år siden å rette vår støtte mot det som skjer i breddeavdelingen til Kvik.


0 Kommentar

Grimsrud er med!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jan 2017

Leif Grimsrud AS har i mange år vært en solid støttespiller for Kvik Halden, det er de også i 2017!


Grimsud har i mange år vært viktige sponsorer for mange lag og foreninger i Halden, Kvik Halden er en av de, og har mottatt både sponsorstøtte og fått utført arbeid til hyggelige priser. For eksempel så var det Grimsrud som gjorde grunnarbeidet til 9er banen i 2013, og i disse dager har de gjort mye i forbindelse med det nye Saugbrugs-bygget på Strupe.


- Leif Grimsrud ønsker å være med å bidra til både bredde og elite. Kvik Halden er en viktig aktør på begge plan i Halden.

Magnar Kristiansen, daglig leder Leif Grimsrud.


Kvik Halden er selvfølgelig kjempeglad for at Grimsrud fortsetter som en god støttespiller for klubben vår også i 2017 - Tusen takk!0 Kommentar

Barco med generøs gave til Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jan 2017

Kvik Halden sitt klubbhus på Strupe er et sted med høy aktivitet, nå har Barco vært fantastisk gavmilde og donert en topp moderne projektor til klubben. Gaven kommer alle lag i klubben til gode.


Barco holder til i Fredrikstad, men med en ivrig haldenser som produksjonssjef så er det allikevel muligheter for Kvik Halden.

Vegard Nøklegård, som også er trener på klubbens G2007-lag, har både levert og montert projektoren som nå gir ypperlig bildekvalitet på lerretet på Kvik Haldens klubbhus.

Projektoren vi har fått er av topp kvalitet og av en standard som klubben aldri ville hatt økonomi til å kjøpe inn på egenhånd.

Kvik Halden er utrolig takknemlige for gaven og gleder oss til å ta den i bruk for fullt!


0 Kommentar

Kvik Halden gör jätteförvärvning!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jan 2017

Etter at Kvik Halden sitt flaggskip feilet med å få ut potensialet i laget i 2016 har det blitt ryddet i rekkene, treningskultur og prestasjonsfokus skal inn, og spillerlogistikk gjøres nøye. Nå har man landet en storfisk med alle de riktige ferdighetene og holdningene.


Tilbake til Halden

Björn Berglund er mannen som nå er klar for en ny periode i Halden. Kraftspissen var en viktig bidragsyter i 2015, men valgte etter den sesongen å prøve lykken i den tidligere storklubben Östers i Växsjö. I tillegg til å være en klubb med stolte tradisjoner, fantastiske fasiliteter og stor interesse, så fikk også Björn muligheten til å være nærmere sin familie.

Tiden i Östers ble ikke som forventet. Etter en vårsesong hvor Björn var fast inventar i startoppstillingen, ble det mindre spilletid på høsten. Östers ledet tabellen mer eller mindre hele sesongen og endte også på opprykk til Superettan når siste kamp var spilt. Storklubben kunne vise til et tilskuersnitt på over 2.500 mennesker gjennom 2016, og det er liten tvil om at interessen definitivt er til stede for å forsvare en plass i Superettan (nivå 2 i Sverige).

Etter sesongen valgte Björn å terminere sin kontrakt, og etter en liten tid i tenkeboksen er nå målscoreren klar for Kvik Halden igjen i 2017.


Toppscorer i 2015

Björn Berglund kom til Kvik Halden i forkant av sesongen 2015 og var en viktig brikke i laget som hadde mye suksess det året. Björn noterte seg for 18 mål og ble klubbens toppscorer det året. Med stor innsats og en sterk fysikk er spissen viktig på både offensive og defensive dødballer. I tillegg jobber han utrettelig på topp og er en konstant trussel i motstanderens 16-meter.

Signeringen av Berglund viser også at Kvik Halden mener alvor med sine ambisjoner i 2017 – vi gleder oss stort over comebacket til Björn og gleder oss til å se han i aksjon igjen for Kvik Halden!


0 Kommentar

Jensen & Scheele er med!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Jan 2017

Jensen & Scheele har vært en viktig samarbeidspartner for Kvik Halden i mange år, og det er de også i 2017!


Jensen & Scheele er viktige for Kvik Halden både som sponsor, men ikke minst som leverandør av biler. Kvik Halden leaser en rekke biler hos Jensen & Scheele til hyggelige priser. Servicen er alltid strålende og de løser de fleste utfordringer på strak arm og innen kort tid.

Vi er strålende fornøyd med å ha med Jensen & Scheele i nok et år!


0 Kommentar

Kvik Halden søker ny daglig leder!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Jan 2017

Vi søker deg som vil være med å utvikle Kvik Halden FK videre som en foregangsklubb med satsing på både bredde og topp. Du vil ha en sentral rolle i klubben med arbeidsoppgaver innenfor både administrasjon og sport.


Den personen vi søker har relevant utdannelse eller erfaring fra noen av disse områder:

-Organisasjonsarbeid i frivillige organisasjoner

-Klubbdrift (bredde/topp)

-Økonomioppfølging (Budsjett/Regnskap)

-Kommunikasjon (Internt/Eksternt)

-Markedsarbeid


Av mer personlige egenskaper, søker vi deg som karakteriseres ved at du:

-Er strukturert

-Har stor arbeidskapasitet

-Er opptatt av å yte god service

-Er positiv, løsningsorientert, initiativrik, engasjert og fleksibel

-Er utadvendt med gode samarbeidsegenskaper


I tillegg må du kunne identifisere deg med klubbens og NFFs visjon, verdigrunnlag og overordnede målsetting, som definerer overordnede rammer for klubbens virksomhet.


Vi kan tilby:

-Et godt arbeidsmiljø

-Kursing/Oppplæring

-Lønn etter avtale


For mer informasjon om klubben, se www.kvikhalden.no.


Søknadsfrist: Snarlig

Tiltredelse: Snarlig

Søknad sendes til: bbrevig@kvikhalden.no


Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Bjørn Brevig på telefon 90197829.


0 Kommentar

Kynningsrud er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jan 2017

En viktig partner er med Kvik Halden også i 2017 og 2018!

Kynningsrud feiret i året som gikk at de var blitt svært respektable 70 år. Ikke like mange år, men veldig mange har de vært en trofast støttespiller for Kvik Halden. Det kommer de også til å være i både 2017 og 2018!

Kvik Halden er utrolig glade for samarbeidet og er svært takknemlige for at Kynningsrud fortsatt er med og bidrar til det viktige arbeidet som Kvik Halden gjør for barn og unge i Halden.

- Kvik Halden er en flott og tradisjonsrik klubb med verdier som Kynningsrud identifiserer seg med. Klubbens visjon «Med Bredden mot Toppen» blir praktisert gjennom sunn og positiv aktivisering av mange hundre barn og unge. Med vår visjon «Gleden av å være til nytte» som grunnlag, er vi en stolt samarbeidspartner til Kvik Halden». Forteller markedsansvarlig i Kynningsrud, Torkil Kynningsrud.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline