Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Årskavalkade Kvik Halden FK!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Des 2015

Kvik Halden kan se tilbake på et utviklende og godt 2015, her får du et tilbakeblikk på noen av de viktigste hendelsene!

Ønsker du å gå Kvik Halden året i detalj, så finner du nyhetsarkiv på våre hjemmesider!


Starter FFO

I januar startet Kvik Halden sin FFO opp. Prosjektet fikk raskt mange påmeldinger, og selv om dette var et nytt landskap for klubben så har man raskt tilpasset seg og utviklet FFO til en veldreven og populær ettermiddagsaktivitet.


Utskiftninger i a-stallen

Året startet med flere utskiftninger i Kvik Halden sin a-stall. Spillere med mye spilletid de siste årene som Jonas Heli Hansen, Faton Hoti, Dino Mulac, Martin Elvestad, Agim Shabani og Christian Halvorsen fikk ikke nye kontrakter i Kvik Halden. Inn kom nye bekjentskaper som Björn Berglund, Nikola Ladan og Martin Hoel Andersen.


Endringer i administrasjonen

1.februar startet Joacim Heier på oppgaven som daglig leder i Kvik Halden. Han erstattet Anders Viken som hadde måttet trappe ned Kvik og opp Spenst pga. utbygging av nytt treningssenteret på Høvleriet.


Seier i første treningskamp

Kvik Halden spilte mot Trollhättan i årets første treningskamp. Gjestene fra Sverige tok ledelsen, men i andre omgang snudde haldenserne og vant til slutt 4-2. Dette var også første gang vi fikk se Kvik Halden sin nye venstreback, Oskar Sverrisson, som denne dagen både fikk prøvespilt og signert.


Strålende helg med Remmen Cup

7-8. mars ble Remmen Cup gjennomført, og nok en gang ble turneringen en stor suksess med fulltegnet påmelding og hundrevis av fotballglade barn. Nærmere 60 lag spilte fotball fra morgen til kveld både lørdag og søndag.


Effektivt årsmøte

11 mars ble årsmøtet i Kvik Halden gjennomført. Her fikk Enis Jashari talentprisen Ole Karlsens vandrepremie, mens Xhevxhet «Torbjørn» Mjekiqi ble årets medlem i 2014.


Utnevnt til «Kvalitetsklubb»

Etter et omfattende arbeid ble Kvik Halden i mars utnevnt til «Kvalitetsklubb» av NFF. Det følger med en rekke kriterier for å bli utnevnt til «Kvalitetsklubb», blant annet krav til trenerkompetanse, politiattester, økonomioppfølging og mye, mye mer. Utvilsomt et stempel Kvik Halden kan være stolte av, og som legger gode grunnkrav til hvordan klubben skal driftes.


Uavgjort i serieåpningen

Etter en svært god oppkjøring med kun ett tap og 6 kamper på rad uten baklengs inn mot seriestarten var forventningen skrudd opp. Det gode forsvarsspillet ble med til Lørenskog, men dessverre klarte ikke Kvik Halden å utnytte noen enorme muligheter til å score mål, dermed endte årets første seriekamp noe skuffende 0-0.


Årets villeste kamp

Første kamp i cupen 2015 skulle være en relativt grei gjennomkjøring mot 3. divisjonslaget Oppsal, men for en dramatikk vi skulle få! Kvik Halden tok ledelsen 1-0, men Oppsal snudde og ledet på et tidspunkt 3-1. Kvik Halden kom tilbake gang på gang og oppgjøret stoppet ikke før det stod 5-5 etter ekstraomganger. I straffesparkkonkurransen var Kvik Halden feilfrie og vant 5-4.


Kick-Off for barnefotballen!

Uken før barnefotballen satt i gang seriespillet arrangerte Kvik Halden en kick-off med foredrag fra politiet om trafikksikkerhet, boller, saft og konkurranser med a-lagsspillerne. En flott start på sesongen!


Slo ut FFK – igjen!

2. runde av cupen ble spilt hjemme på Rødsjordet mot et FFK i elendig form og en trener på lånt tid, hørt det før? FFK tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 og var knepent det beste laget før pause, i en relativt jevnspilt kamp. Umiddelbart etter pause økte FFK ledelsen til 2-0, men da våknet Kvik Halden! Herfra og ut dominerte haldenserne fullstendig, og kjørte regelrett over proffene fra Østfolds historisk beste fotballby. Oppgjøret endte med 2-2, og nok en straffesparkkonkurranse. Her trakk hjemmelaget det lengste strået og kunne juble for en aldri så liten cupbombe!

Som i 2012 ble tapet for Kvik Halden i cupen dråpen som fikk begeret til å renne over for FFK sitt styre, og trener Håkon Wibe Lund måtte pakke sekken, akkurat slik Tom Freddy Aune måtte 3 år tidligere.


Vårens vakreste eventyr – Fredriksten Cup

Fredriksten Cup er en velkjent cup for Østfold-lag, og i år var det nok en gang stappfullt på Strupe og stor stemning når cupen gikk av stabelen. I et flott vær ble cupen prikkfritt gjennomført og over 1000 barn og foreldre kunne dra slitne og fornøyde hjem fra Kvik Halden sitt praktfulle fotballanlegg.


Kollapsen i Alta

Kvik Halden var et bunnsolid lag defensivt gjennom stort sett hele sesongen. Avdelingens gjerrigste lag og under 1 mål i snitt imot er absolutt noe å ta med seg. Allikevel var det enkeltkamper hvor den defensive styrken glimret med sitt fravær, spesielt borte mot Alta. Kvik Halden hadde spilt en sterk bortekamp og ledet 3-1 med 6 minutter igjen å spille, da kollapset haldenserne og oppgjøret endte med et veldig surt 3-3 etter at keeperen(!) til hjemmelaget scoret 4 minutter på overtid. Et totalt unødvendig poengtap som kan ha vært med på å avgjøre serien til slutt.


Cupbombe!

3. juni kom Strømsgodset til Halden stadion for å spasere videre til 4. runde i cupen. Drammensere hadde gjort leksene sine og sparket trener David Nielsen uka i forveien, men det hjalp dessverre ikke. Hjemmelaget var best i omkring en time, mens Strømsgodset var det beste laget i ekstraomgangene. Oppgjøret ebbet ut med 0-0 og ny straffesparkkonkurranse. Her hadde Kvik Halden de laveste skuldrene og vant nok en gang! 1500 tilskuere på Rødsjordet fikk dermed oppleve en skikkelig cupbombe, og jubelscenene etter kampen med a-laget og horder av Kvik Halden-barn var for mange årets øyeblikk.


Kvik Halden Dagen

Få dager etter cupkampen mot Strømsgodset var Nybergsund/Trysil på besøk og Kvik Halden inviterte med gratis inngang og den nye årlige tradisjonen «Kvik Halden Dagen». Hele klubben var på kamp, og samtlige lag hadde presentasjon på indre bane i pausen. Omkring 700 tilskuere var på plass, og selve kampen vant Kvik Halden 3-1, årets sjette strake hjemmeseier.


Bygget VIP-tribune på stadion

Halden stadion er eid av Halden kommune, men som anleggets desidert største bruker er alltid Kvik Halden ute etter å hjelpe til for å forbedre fasilitetene. I sommer gjorde Kvik Halden, Kvik Halden Eldres og noen av våre gode sponsorer en flott innsats og bygget en VIP-Tribune midt på hovedtribunen.


TINE Fotballskole

Første ferieuke i skoleferien ble TINE Fotballskole nok en gang arrangert. Fotballskolen har vært et fast innsalg på Strupe i årtier, også i år var deltagelsen stor, over 220 barn i alderen 6-12 år var påmeldt. Nytt av året var Keeperskolen som ble arrangert samtidig. En strålende uke på Strupe i nydelig sommervær!


Historisk cupkamp

Etter seieren mot Strømsgodset var Kvik Halden klare for trekningsrunden av cupen for første gang siden 1937! Bare 3 lag fra 2. divisjon har nådd så langt i cupen de siste 5 årene, pussig nok var det to av de denne sesongen. Kvik Halden hadde ikke flaksen med seg i trekningen av 4. runde i cupen, det ble omtrent så vanskelig det kunne blitt med bortekamp mot fjorårets serie- og cupmester Molde. Kampen ble også så vanskelig som kan kunne forvente. Molde stilte et sterkt lag, de skulle ikke gå på en smell slik som Tippeligakollegaene fra Drammen. Kvik Halden spilte også under pari, og Molde vant enkelt 3-0.


Nye hjemmesider

I sommerferien ble Kvik Halden sine nye hjemmesider lansert. Den gamle hjemmesiden var for lengst utdatert, og endring var kjærkommen for mange.


Ny mann i administrasjonen

Haris Juklo er et velkjent navn i Kvik Halden, han har vært trener på mange forskjellige lag i over 10 år i klubben, og har de siste to årene vært styrer i klubbens egen barnehage, Spretten Idrettsbarnehage. I august tok han steget opp en etasje og ble leder for Kvik Halden sin FFO i tillegg til ansvaret for sport og spillerutvikling i klubben.


Oppstart for Pipe Eksperten Fotballakademi

I august startet Pipe Eksperten Fotballakademi. Dette var et nytt tilbud for fotballspillere fra hele Halden som går i 5-7 klasse. Akademiet ble veldig raskt fylt opp, men med en ekstra trener på plass fikk også spilleren på venteliste blitt med. Akademiet trener hver fredag gjennom hele året med ny påmelding hvert halvår.


A-laget startet høsten godt

Kvik Halden sitt a-lag hadde en god vårsesong, men starten på høstsesongen var strålende. 6 strake seire første haldenserne helt opp i tetkampen. Midt i august ble Sprint-Jeløy slått 6-0 på stadion, den største seieren siden 3. divisjon. Det var også Kvik Halden sin 10. strake hjemmeseier i 2015.


Jentefotballdagen

Kvik Halden har et uttalt mål om å styrke jentefotballen, et av tiltakene som ble gjennomført i 2015 var Jentefotball Dagen på Strupe. Alle Kvik Halden sine jentefotballspillere var tilstede for en dag med trening, konkurranser og grilling. En flott dag i strålende solskinn!


Toppoppgjøret på Halden stadion

29. august kom serieleder Raufoss til Halden stadion med en 5 poengs luke ned til Kvik Halden. En typisk 6-poengskamp, hvor Kvik Halden kunne virkelig melde seg på med seier. Dessverre for haldenserne endte et tett og jevnt oppgjør med borteseier til Raufoss 2-1, og dermed en luke i teten som Kvik Halden aldri var i nærheten av å kunne tette.


Kvik Halden på landskamp

Til Norge-Kroatia i EM-kvalik i september satt Kvik Halden opp 5 busser og sendte 250 personer fra Kvike-familien på landskamp. En herlig søndag som ble toppet med en sterk 2-0 seier for Norge!


Rekordtidlig på plass med trenere til ungdomsavdelingen

Allerede tidlig på høsten var hele trenerkabalen for Kvik Halden sin ungdomsavdeling på plass. Hele veien fra a-laget til 2003 årgangen var trenere på plass, både for lagene og egne keepertrenere.


Johnny Helgesen Fotballskole

I høstferien arrangerte Kvik Halden for første gang Johnny Helgesen Fotballskole. Fotballskolen bygget på samme grunnprinsipper som TINE Fotballskole på sommeren, og ble en flott opplevelse for omkring 70 barn. Fotballskolen var heldig med været og opplevde sydenstemning på Strupe med 20 grader og nydelig solskinn alle dagene.


Avsluttet sesongen med målkalas og poengrekord

Kvik Halden sitt a-lag avsluttet sesongen borte mot Drammen med en fin 5-0 seier. Laget hadde en fin rekke med kamper på slutten med 3. strake seire og 12-0 i målforskjell. Dermed endte Kvik Halden på 53 poeng, noe som er den beste poengsummen laget har oppnådd siden seriesystemet ble lagt om i 2001.


Restaurering av Halden stadion sitt garderobeanlegg

Halden stadion har en praktfull beliggenhet, og er etter hvert en av relativt få anlegg med naturgress. Det gjør at anlegget er en god kandidat til å huse landskamper for ungdomslandslag. Siste det skjedde var i 2013 når blant annet Martin Ødegård og Kjetil Haug møtte Sverige på Halden stadion. De siste to årene har tilbakemelding fra NFF vært at Halden stadion må oppgradere garderobefasilitetene for å kunne arrangere landskamper, det har nå Kvik Halden tatt tak i. Sammen med Kvik Halden Eldres står Kvik Halden FK for oppussingen, med på laget er flere gode lokale støttespillere med både pengebidrag, materialbidrag og arbeidskraft. Arbeidene skal være fullført i god tid til seriestart 2016.


A-stallen for 2016 tar form

Kvik Halden har en ambisjon om å gå opp en divisjon, da kreves det at det driftes som om man er en divisjon opp. En av områdene som 1. divisjonsklubber er flinkere på enn 2. divisjonsklubber er å ha det meste av spillerstallen klar i god tid før nyttår, noe Kvik Halden har klart i år. Hele 17 spillere er allerede på kontrakt når vi passerer nyttår, og for en spennende stall vi har. Viktige spillere som Ole Strømsborg, Mathias Engebretsen, Josef Myhren Bouchleh, Jakob Madsen Lund, Almir Taletovic og Martin Hoel Andersen har forlenget sine avtaler i høst, mens rosinen i pølsa ble hentet hjem fra Bryne nå i romjulen når Sabri Khattab ble klar for en ny periode i rødt og hvitt.


Vi håper på et like innholdsrikt 2016 og ønsker alle våre lesere godt nytt år!0 Kommentar

Sabri hjem til Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Des 2015

Sabri Khattab har vært et yndet overgangsmål siden i sommer, og gleden var stor da partene tirsdag kveld tok hverandre i hånda og vi kunne ønske Sabri velkommen hjem.

25 år gamle Sabri har spilt de siste 3,5 årene i Bryne, men har allikevel allerede spilt 156 kamper for Kvik Halden, nå blir det enda flere kamper i rødt og hvitt. Sportssjef Haris Juklo har sammen med flere andre lagt ned en stor innsats for å gjøre denne signeringen mulig, og er selvsagt glad for å være i mål.

«Det har vært mye arbeid, vi har brukt veldig mye tid på å sy sammen en totalpakke for Sabri som gjorde det fristende for han å komme hjem til Kvik.Vi er innenfor rammene økonomisk og vi sprenger på ingen måte budsjettene våre, dette ble mulig på grunn av en total hvor Sabri får praktisert utdannelsen sin, og at samboeren hans kommer raskt inn i arbeidslivet i Halden»

Klubber både i Norge og Sverige har vist interesse for Sabri, men det var altså Kvik Halden som til slutt klarte å lande spilleren som har spilt fast i 1. divisjon de siste årene.

«Vi har kjempet mot klubber både høyere opp i seriesystemet og klubber på vårt eget nivå som har en helt andre økonomiske prioriteringer enn oss. Vi er veldig fornøyd med at vårt sportslige tilbud er såpass mye mer spennende enn de vi konkurrerer med at vi blir valgt på tross av dårligere betingelser, noe vi har sett på både overgangen til Øystein og Sabri. Vi er veldig glade for at Kvik Halden har jobbet seg til denne posisjonen og ser frem mot neste sesong, en vinter med knallhardt arbeid på feltet står foran oss før vi skal gjøre alt vi kan for å prestere til våren når det står om poeng igjen!» Sier Sportssjef Haris Juklo.

Glenn Ståhl og troppen hans er fortsatt i feriemodus, men neste uke starter treningene opp igjen. Spillerne husker nok de knallharde treningene de gjennomførte i fjor, og gleder seg neppe til å gå på den samme runden igjen, men alle er nok enige om at det la grunnlaget for den imponerende sesongen haldenserne gjennomførte.

Troppen skal fortsatt komplementeres med 2-3 spillere, og det vil helt sikkert komme flere spillere på prøve de kommende ukene. Øverst på ønskelisten står en offensiv venstreback og en kantspiller.0 Kommentar

Kun 2 ledige plasser igjen på Pipe Eksperten Fotballakademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Des 2015

Pipe Eksperten Fotballakademi har tatt juleferie, men starter opp igjen i slutten av januar. Påmeldingen har vært åpen i drøye to uker, og det er nå kun 2 ledige plasser for perioden januar-juni.

Skal du være med, så må du derfor melde deg på raskt!

Første trening er fredag 22. januar og går deretter ukentlig frem til 17. juni (26/2 vinterferie og 25/3 påske er det ikke trening).

Treningen vil starte klokken 1430 og avsluttes 1600.

I tillegg til trening mottar man Pipe Eksperten Fotballakademi sitt treningstøy, bestående av genser og windbreaker.

Trenere for neste periode er fortsatt Glenn Ståhl, Haris Juklo, Lars Petter Brevig og Joacim Heier (keepertrener).

Ettersom opphold og mat går ut av tilbudet vil påmeldingsprisen bli redusert. Påmelding er bindende og man betaler for hele perioden.

Pris for neste periode er 2000,- (faktureres i slutten av januar).

Påmelding finner du her:

Påmeldingsskjema Pipe Eksperten Fotballakademi.pdf


0 Kommentar

Kun 2 ledige plasser igjen på Pipe Eksperten Fotballakademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Des 2015

Pipe Eksperten Fotballakademi har tatt juleferie, men starter opp igjen i slutten av januar. Påmeldingen har vært åpen i drøye to uker, og det er nå kun 2 ledige plasser for perioden januar-juni.

Skal du være md, så må du derfor melde deg på raskt!


Første trening er fredag 22. januar og går deretter ukentlig frem til 17. juni (26/2 vinterferie og 25/3 påske er det ikke trening).

Treningen vil starte klokken 1430 og avsluttes 1600.

I tillegg til trening mottar man Pipe Eksperten Fotballakademi sitt treningstøy, bestående av genser og windbreaker.

Trenere for neste periode er fortsatt Glenn Ståhl, Haris Juklo, Lars Petter Brevig og Joacim Heier (keepertrener).

Ettersom opphold og mat går ut av tilbudet vil påmeldingsprisen bli redusert. Påmelding er bindende og man betaler for hele perioden.

Pris for neste periode er 2000,- (faktureres i slutten av januar).

Påmelding finner du her:

Påmeldingsskjema Pipe Eksperten Fotballakademi.pdf


0 Kommentar

Oppgraderingen av Halden stadion er godt igang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2015

Garderobebygget på Halden stadion har for lengst passert moden alder for en oppussing, og i disse dager får bygningen den restaureringen den fortjener.


Halden stadion har vært et fort for Kvik Halden sitt a-lag i 2015. Som en av få baner igjen med naturgress i de 3 øverste divisjonen i Norsk fotball, og med majestetiske Fredriksten Festing i bakgrunn som et perfekt symbol for hjemmesterke haldensere, er fotballbanen på Rødsjordet en viktig del av fotballen i Halden. I mange år har det vært spilt ungdomslandskamper på denne flotte arenaen og det er nettopp dette som er hovedgrunnen til at garderobebygget nå blir pusset opp.

Norges Fotballforbund stiller strenge krav til fasiliteter for å kunne være vertsarena for Norges landslag mellom 15 og 21 år, disse kravene skal Kvik Halden denne vinteren sørge for blir innfridd.

Halden stadion er eid av Halden kommune, men kommunens økonomi gjør at slike prosjekter naturlig nok blir nedprioritert. Derfor har Kvik Halden, med Kvik Halden Eldres i spissen, tatt saken i egne hender. Berg Sparebank og Sparebankstiftelsen har gått inn med svært generøse beløp for å finansiere oppussingen, mens flere lokale leverandører velvillig har gitt like generøse priser for å være en del av oppussingen. Til slutt blir det lagt ned et stort antall timer av Kvik Halden Eldres, og deres innsats sammen med de gode lokale aktørene gjør nå at Halden stadion sitt garderobebygg får en ny vår i 2016.

Oppussingen kan du med jevne mellomrom følge her på Kvik Halden sin hjemmeside, og prosjektet skal være ferdigstilt i god tid til Kvik Halden sin første hjemmekamp i 2016.

Tusen takk til alle involverte!


0 Kommentar

Kvik Halden serieåpner borte mot Bærum!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2015

I dag kom serieoppsettet for 2. divisjon 2016, og hele listen kan du lese her!


Serieåpningen i 2016 blir for Kvik Halden sin del spilt på Kadettangen mot årets OBOS-ligalag Bærum. Det er med andre ord en veldig fin utfordring som venter haldenserne når det skal spilles om seriepoeng for første gang neste år den 9. april.

Første hjemmekamp kommer helgen etter, og da er det den gamle rivalen Ørn-Horten som skal forsøke å gjøre det kun ett bortelag klarte i hele 2015, nemlig ta poeng på Halden stadion.

For øvrig skal Østfold-derbyet mot Moss FK spilles helgen før 17. mai. Moss har ikke vunnet på Halden stadion på de 4 årene de har vært i 2. divisjon, la oss håpe den statistikken er intakt også etter neste års sesong.

Foreløpig er alle kamper lagt til lørdag klokken 1600, men klubbene skal i slutten av januar sette seg sammen for å diskutere endelig kamptidspunkt. Med tanke på at hele avdelingen er innen bussavstand fra hverandre er det naturlig å tro at mange av kampene vil bli flyttet til søndag ettermiddag.


Her er hele listen:

9/4 Bærum – Kvik Halden

16/4 Kvik Halden – Ørn Horten

23/4 Odd 2 – Kvik Halden

30/4 Kvik Halden – Strømsgodset 2

7/5 Fram Larvik – Kvik Halden

14/5 Kvik Halden – Moss

21/5 Fløy – Kvik Halden

28/5 Kvik Halden – Notodden

4/6 Arendal – Kvik Halden

11/6 Kvik Halden – FK Tønsberg

18/6 Vindbjart – Kvik Halden

25/6 Kvik Halden – Pors

2/7 Asker – Kvik Halden

9/7 Kvik Halden – Bærum

30/7 Ørn Horten – Kvik Halden

6/8 Kvik Halden – Odd 2

13/8 Strømsgodset 2 – Kvik Halden

20/8 Kvik Halden – Fram Larvik

27/8 Moss – Kvik Halden

10/9 Kvik Halden – Fløy

17/9 Notodden – Kvik Halden

24/9 Kvik Halden – Arendal

1/10 FK Tønsberg – Kvik Halden

8/10 Kvik Halden – Vindbjart

15/10 Pors – Kvik Halden

22/10 Kvik Halden - Asker0 Kommentar

Møt Kvik Halden sin nye spiss!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Des 2015

Øystein Lundblad Næsheim signerte tirsdag ettermiddag en avtale med Kvik Halden for de neste to sesongene. Øystein har de senere årene spilt både 2. og 3. divisjon, og med en imponerende målstatistikk med seg i bagasjen er han nå klar for å score mål på Halden stadion!


Skikkelig spiss

Øystein er en klassisk spiss som går for nettmaskene ved første anledning. I årets 3. divisjon scoret han smått utrolige 37 mål på 25 kamper for Ready, over halvparten av målene til Ready!

- Jeg er en typisk bakromsspiss som liker å stikke inn bak motstanderens forsvarslinje. På FM(Football Manager) er jeg best som måltyv, så jeg er vel en sånn type. Bra fart, og en god høyrefot.


Valget falt på Kvik Halden

Interessen for storscoreren har vært stor denne høsten, og Øystein hadde tilbud fra flere andre klubber, blant andre Ørn-Horten og Bærum som begge er motstandere i 2016.

- Etter å ha besøkt flere klubber i November og Desember fikk jeg inntrykk av at Kvik hadde den beste sportslige satsingen, samtidig som de var veldig klare på at jeg ville bli satset på her. Etter å ha bodd hele livet i Oslo og Bærum, var jeg også klar for å flytte litt på meg og prøve noe helt nytt. Så da ble det Halden!


Ser frem mot en spennende sesong

Kvik Halden hadde en oppløftende sesong i 2015, og klubben jobber nå målrettet mot å styrke både stall og klubb for en enda bedre sesong i 2016. Trener Glenn Ståhl har vært veldig klar på hva slags type spiss han ville ha som erstatter for Björn Berglund, og ser nå ut til å ha funnet nettopp det. Øystein har også offensive ambisjoner for neste år, og har troen på klubbens mål.

- Ambisjoner er å hjelpe laget til å klare opprykket til Obosligaen, da jeg ser Kvik som en het kandidat til dette, sammen med en 3-4 andre lag i den sportslig beste 2.div avdelingen. Personlig håper jeg å kunne bidra med mange mål og assist kommende sesong!


Håper å finne jobb i Halden

Øystein starter 2016 som ansatt på Kvik Halden sin populære Fotball Fritidsordning. Sammen med FFO-leder Haris Juklo skal han daglig sørge for at de yngste elevene på barneskolene rundt Strupe får en flott ettermiddag med leksehjelp, god mat og fotballtrening.

Selv om Øystein gleder seg stort til å begynne jobben på FFO, så håper han på sikt at han får muligheten til å utøve markedsutdannelsen sin.

- Mine to siste jobber har vært innen markedsføring og salg, der jeg har jobbet med møtebooking og vært rådgiver for et konsulentfirma på Bjørvika i Oslo. Jobbet da mot nye og eksisterende kunder. Ser etter en jobb innen markedsføring og salg i Halden. Både i jobbsammenheng og på fotballbanen gir jeg alltid 110% for laget. Jeg er en lagspiller, en målrettet og sosial type.

Hvis noen kjenner til en bedrift som er i behov for Øystein sin kompetanse så nøl ikke med å ta kontakt med Kvik Halden.

Øystein er brikke nummer 16 i Kvik Halden sin A-stall for neste sesong, stallen begynner å ta form, og vi gleder oss stort til sesongstart!


0 Kommentar

Påmelding Remmen Cup 2016

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Des 2015

5. - 6. mars 2016 har Kvik Halden Fotballklubb gleden av å invitere jenter og gutter mellom 7 og 10 år til innendørs fotballturnering i Remmenhallen i Halden.

Remmen Cup arrangeres i Remmenhallen, hjemmearenaen til byens to eliteklubber i håndball. Kampene spilles på halv håndballbane for årgangene 2008-2009 og på hel håndballbane for årgangene 2006-2007.


Årsklasser: Jenter og gutter født 2006 - 2009.


Spilletid: Minimum 3 kamper på 1 x 17 minutter per lag

Spillere:
4 utespillere + keeper i alle klasser. Maks 12 spillere per lag.

Påmeldingsavgift:
900,- per lag.


Klikk her for påmelding!

Merk at du må fylle ut ett påmeldingsskjema per lag.


Påmeldingsfrist: 15. februar 2016


Betalingsinformasjon:

Pris: 900,- per lag
Kontonummer: 1105.07.30850 (IBAN: NO76 1105 0730 850 / BIC: BRGPNO21)
Merk betalingen med klubb, lagnavn og årgang.


Se video fra Remmen Cup 2013:


0 Kommentar

Påmelding Pipe Eksperten Fotballakademi for Januar - Juni 2016 er åpen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Des 2015

Pipe Eksperten Fotballakademi har vært et kjærkomment tilbud for mange svært ivrige fotballtalenter. Siden 14. august har 42 fotballspillere fra hele Halden født 2005, 2004 eller 2003 hver fredag entret kunstgresset på Strupe Idrettsanlegg for å terpe detaljer og forbedre de individuelle ferdighetene sine.

Til nå har det kun vært mulig for spillere som har gått på Pipe Eksperten Fotballakademi denne høsten å melde seg på for neste periode, noe veldig mange har gjort, men noen ledige plasser er det. Påmeldingen for alle åpner i dag og prinsippet blir førstemann til mølla.

Pipe Eksperten Fotballakademi er for alle fotballspillere, jente eller gutt, som spiller fotball i en av Halden sine klubber, født 2005-2003. NB! Det er ingen ledige keeperplasser.

Nytt fra januar er at opphold og mat på Kvik Halden sitt klubbhus mellom skole og trening dessverre faller bort. Dette er på grunn av Kvik Halden sin FFO som øker tilbudet fra 1. januar. Det kommer til å være garderobe tilgjengelig fra 1415 for de som behøver det, men vi oppfordrer alle til å møte ferdig skiftet hvis mulig.

Første trening er fredag 22. januar og går deretter ukentlig frem til 17. juni (26/2 vinterferie og 25/3 påske er det ikke trening).

Treningen vil starte klokken 1430 og avsluttes 1600.

I tillegg til trening mottar man Pipe Eksperten Fotballakademi sitt treningstøy, bestående av genser og windbreaker.

Trenere for neste periode er fortsatt Glenn Ståhl, Haris Juklo, Lars Petter Brevig og Joacim Heier (keepertrener).

Ettersom opphold og mat går ut av tilbudet vil påmeldingsprisen bli redusert. Påmelding er bindende og man betaler for hele perioden.

Pris for neste periode er 2000,- (faktureres i slutten av januar).

Påmelding finner du her:

Påmeldingsskjema Pipe Eksperten Fotballakademi.pdf0 Kommentar

Juletilbud på sesongkort for 2016!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Nov 2015

Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!


Julen nærmer seg og tradisjonen tro har vi tilbud på sesongkort for 2016.


Kvik Halden sitt a-lag har havnet i en sportslig meget jevn avdeling, men med 2015-sesongen friskt i minne er det nok mange av neste års motstandere som allerede nå frykter turen til Halden stadion. Av 15 obligatoriske kamper på hjemmebane i år gikk haldenserne seirende av banen i hele 14 av dem - Norges beste hjemmelag i de 3 øverste divisjonene!


Vet du allerede nå at du kommer til å ta turen mye til Rødsjordet i 2016?

Kjenner du noen som ønsker seg sesongkort i julegave?

Spiller datteren eller sønnen din i Kvik Halden og du skal følge de på mange kamper neste år?


Sesongkort for 2016-sesongen koster frem til jul kun 799,- (Barn/Honnør 399,-).

Sesongkortet gjelder alle seriekamper på Halden stadion, og ved kjøp av sesongkort før jul inkluderer vi også et Kvik Halden skjerf!


Bestilling gjøres til post@kvikhalden.no


0 Kommentar

Like hard avdeling i 2016 også? Her kan du lese om alle lagene vi møter neste sesong!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Nov 2015

Kvik Halden fikk som kjent knallhard motstand i 2016, og hjemmesiden har tatt en nærmere titt på klubbene som haldenserne skal opp mot neste år.


Bærum

Bærum var motstander for Kvik Halden også i 2013, da rykket de opp og sesongen etter endte imponerende med kvalik til Tippeligaen. I år startet sesongen godt, men etter sommeren har det derimot gått tungt, og laget måtte ta den tunge veien tilbake til 2. divisjon. Da blir det mange nye fjes på Kadettangen, blant annet vil det være ny daglig leder, ny hovedtrener, ny assistenttrener og en del nye spillere. Allikevel må man forvente et sterkt Bærum, de har stort nedslagsfelt og erfaring fra opp- og nedrykk.

En av favorittene til opprykk.


Notodden

Notodden var motstander for Kvik Halden i år, det endte med en seier til hvert av lagene. Har alt lagt til rette for spill høyere opp i norsk fotball. Fantastisk anlegg, sterk økonomi og en flere rutinert spillere i troppen. Selv om 2015 til slutt ble en skuffende sesong så kommer Notodden helt sikkert til å satse friskt på nytt i 2016, en klubb som på de fleste områder drives som en 1. divisjonsklubb, og det vil med tiden gi resultater. Spennende å se hvilke forsterkninger de henter inn i løpet av vinteren.

En av favorittene til opprykk.


Fram Larvik

Fram har satset tungt på opprykk de siste årene, lyktes ikke helt i 2015, men det stopper nok ikke ambisjonene for 2016. Petter Belsvik har hatt ansvaret for laget i to år, og er fortsatt personen som skal forsøke å styre Fram Larvik til 1. divisjon. Laget har hentet mye spillere fra utlandet de siste årene, men høstsesongen i år viste at også et tydelig mere lokalforankret lag også kan hevde seg i 2. divisjon. Skal bygge ny tribune til våren og støtten fra byen er ganske bra, noe et tilskuersnitt på nærmere 500 viser.

En av favorittene til opprykk.


Arendal

Arendal endte meget skuffende på nedre halvdel av tabellen i årets sesong, en plassering som ikke står i stil med klubbens store ressurser og høye ambisjoner. Laget trenes av den tidligere Rosenborg-treneren Knut Tørum og blant spillerne finner man mange tidligere elitespillere. Laget rykket opp til 2. divisjon i 2012 og har hele veien satset tungt. Og selv om laget på de 3 sesongene i 2. divisjon hittil kun har en 5. plass som bestenotering vil satsingen helt sikkert ikke være mindre i 2016. Så blir det spennende å se hvilke spillere de klarer å lokke til Sørlandet, og hvor godt laget til slutt blir.

En av favorittene til opprykk.


Moss

Moss endte på 2. plass bak Raufoss i årets sesong, var lenge med og kjempet, men måtte omtrent på samme tidspunkt som Kvik Halden se Raufoss skaffe seg en solid luke de beholdt sesongen ut. I et vanligvis svært aktiv lokalmedia, har det vært merkverdig stille rundt MFK de siste ukene, men rapporter har det til at det jobbes godt og med kontinuitet på Melløs. Hadde i likhet med Kvik Halden en sesong hvor mye stemte i 2015, og med riktige forsterkninger blir de en tøff motstander for de fleste også neste år. Klubben klarte å bygge opp mye entusiasme blant mossingene i fjorårets sesong, over 700 tilskuere i snitt vitner om stor interesse til å være 2. divisjon. Har i mange år slitt med store økonomiske underskudd, men klarer alltid å bygge opp både tro og forventninger i lokalmiljøet, samt en sterk spillertropp.

En av favorittene til opprykk.


Vindbjart

Vindbjart har jobbet godt i mange år, laget endte i 2015 på en brukbar 6. plass. Kom til 3. runde i cupen i år etter å ha valset over Start med 4-0 i 2. runde. Både i 2013 og 2014 ble laget nummer 2 på tabellen. Det er vanskelig å komme utenom kraftspissen Øyvind Gausdal når man tar for seg Vindbjart, han har i en årrekke vært en notorisk målscorer for klubben, stoppet i 2015 på 24 seriemål. Laget slapp i 2015 inn for mye mål til å være en skikkelig toppkandidat, men hvis det strammes inn defensivt kan også Vindbjart bli å finne helt i toppsjiktet på tabellen.

Outsider til opprykk.


Asker

Asker var i 1. divisjon så sent som i 2011, da rykket de ned på målforskjell. Spilte i samme avdeling som Kvik Halden i 2013, da kjempet de med Bærum hele veien inn, men tapte kampen om opprykk på målstreken. Hadde derfor i 2014 også ambisjoner om opprykk, men endte utrolig nok med å rykke ned etter en sesong med ekstremt mye stang ut. Beholdt mye av laget i 2015, og har cruiset gjennom 3. divisjon, scoret de utrolige 151 mål på 26 kamper! Klubben har fine fasiliteter, god drift og vil nok ha ambisjoner om å være med helt i toppen.

Outsider til opprykk.


Fløy

Fløy er også et nytt bekjentskap for Kvik Halden. Klubben som holder til rett vest for Kristiansand på Flekkerøy har vært i 2. divisjon i flere sesonger. Det skulle de derimot i utgangspunktet ikke vært i 2014 ettersom de kom 3. sist på tabellen i 2013. Da ble de reddet av Tromsøs nedrykk fra Tippeligaen, noe som gjorde at Tromsø 2 ble flyttet ned til 3. divisjon. I 2015 klarte laget seg med et nødskrik da plassen ble sikret med seier i siste kamp og avgjørende scoring i det 83. minutt. I en meget tøff sportslig avdeling kan Fløy fort bli et av lagene som må kjempe hardt for poengene, men med riktige signeringer og god utvikling kan laget også blande seg inn på øvre halvdel.


Ørn-Horten

Ørn-Horten har lagt bak seg en turbulent sesong, både trenerskifte og intern uro har vært med på å prege året. Hadde etter hvert god kontroll på nedrykksspøkelset, og endte til slutt på 11. plass med 7 poeng ned til nedrykk. Ørn-Horten er en klubb med stolt historie, og spilte i 1. divisjon tidlig på 2000-tallet, de senere årene har klubben vært opp og ned mellom 2. og 3. divisjon. Per dags dato er svært få spillere på kontrakt, men den kanskje viktigste signeringen er på plass i form av hovedtrener Lars Bakkerud. Vil i 2016 på ny få sterk konkurranse fra FK Tønsberg i spillermarkedet, og kan gå mot en ny sesong med ryggen mot veggen i en sterk avdeling.


FK Tønsberg

Tønsberg har i likhet med Horten en stolt fotballhistorie. Eik Tønsberg har vært byens flaggskip, men i 2001 ble alle klubbene i Tønsberg samlet til den nye satsingsklubben FK Tønsberg. I 2003 ble nye Tønsberg Gressbane åpnet, et anlegg som fortsatt i dag er blant 2. divisjons flotteste. Spilte i 1. divisjon i 2005, men rykket rett ned igjen. I 2013 måtte laget ta turen ytterliggere en divisjon ned, men var i 2015 suverene i 3. divisjon og rykket opp. Har flotte fasiliteter i form av Tønsberg Gressbane og nye FIX Arena, og vil med det helt sikkert tiltrekke seg gode spillere. Selv om potensialet er stort for toppfotball i Norges eldste by, så vil nok ikke FK Tønsberg være blant topplagene allerede i 2016.


Pors Grenland

Pors Grenland er nok en klubb med relativt nylig erfaring fra 1. divisjon. Laget spilte på landets nest høyeste nivå i 2004-2006, og i 2. divisjon etter det, frem til de etter en tung sesong i 2014 rykket ned til 3. divisjon. Var i mange år et fryktet sted å spille bortekamp på grunn av en svært slitt kunstgress. Denne fordelen har ikke Pors Grenland lenger etter at banen ble skiftet sommeren 2014. Har derimot fordelen av naboklubben og talentfabrikken Odd som er en naturlig samarbeidspartner på spillerlogistikk. Går en utfordrende sesong i møte, men ble så sent som i 2013 nummer 5 i 2. divisjon og blir et lag å se opp for.


Strømsgodset 2 / Odd 2

Tippeligalagene har i årevis måtte ta imot mye kritikk for å stille svært forskjellige lag i 2. divisjon. Også i 2015 har lagene variert mellom å ha med flere Tippeligaspillere, til å stille rene juniorlag. Ofte er det naturlige årsaker som gjør at Tippeligaklubbene må stille ujevne lag i 2. divisjon, f.eks. karantener, skader og spillefrie helger i Tippeligaen påvirker hvilket lag som møter til kamp for rekruttlaget. Med en så sterk avdeling som denne vil nok begge 2. lagene gå en tøff sesong i møte. På generell basis vil gode 2. divisjonslag som regel være bedre enn reservene til et godt Tippeligalag, og i denne avdelingen er det en rekke lag som går under kategorien «godt 2. divisjonslag». Selv om både Odd og Strømsgodset som regel har hatt god kontroll på plassene sine i 2. divisjons de senere årene, vil nok kommende sesong bli en større utfordring enn vanlig.


Kvik Halden

Så hvor havner Kvik Halden i denne avdelingen? Laget kom i år på en imponerende 3. plass med begrensede ressurser. Og selv om Kvik Halden jobber for å kunne øke budsjettet til a-laget i 2016, så vil fortsatt 6-7 lag ha vesentlig bedre forutsetninger økonomisk enn Haldens beste lag. Kvik Halden sin store fordel er den gode kontinuiteten på spillerstallen. 13 spillere er allerede på kontrakt og av disse er hele 9 stk. haldensere som spiller for klubben og byen sin. Laget har en snittalder på unge 22 år og er i god utvikling, men har allikevel samlet over 800 kamper for Kvik Halden. Klubben jobber nå hardt for å finne solide forsterkninger som kan løfte laget ytterligere i sesongen som kommer, og resultatet av den jobben blir avgjørende for godt laget gjør det i 2016.

Foreløpig kan laget anses som en outsider til opprykket.


Et annet spenningsmoment for alle klubber i 2. divisjon den kommende våren er hvordan seriesystemet blir for Tippeliga, 1. divisjon og 2. divisjon i 2017. NFF har sendt ut et forslag på høring som går ut på å spisse hele seriesystemet og redusere antall lag i de 3 øverste divisjonene.

Forslaget om å halvere antall lag i 2. divisjon er relativt godt mottatt av fotball-Norge, mens det foreløpig virker som det kun er de store og etablerte toppklubbene i Tippeligaen som ønsker å redusere antall lag på nivå 1 og 2. Dermed knytter det seg stor spenning til hva som blir utfallet på Tinget i mars. Et vedtak om å halvere antall lag i 2. divisjon vil bety en voldsom kamp for å unngå nedrykk, og spesielt i Kvik Halden sin sterke avdeling vil en serieomlegging bety at flere sterke 2. divisjonslag må ta den tunge turen ned et hakk.

Etter et flott 2015 for hele Kvik Halden går klubbens elitesatsing mot et spennende år i 2016, vi gleder oss!


0 Kommentar

Spennende oppsett for Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Nov 2015

Lørdag ble avdelingsoppsettet offentliggjort av NFF, og det ble en interessant og spennende avdeling for haldenserne!

For klubben er det en økonomisk gunstig avdeling med kun bussreiser på bortebane. Allikevel blir det noen lange dager på E18 nedover Sørlandet.

Sportslig er det mange kjente motstandere, hele 7 av lagene har Kvik Halden møtt i 2014 og 2015. Det er også en relativt tøff avdeling sportslig med mange gode lag. Fram Larvik, Notodden og Bærum vil helt sikkert være med i toppen, mens Arendal satser tungt og blir fort en opprykkskandidat. Våre fylkesrivaler Moss kan fort være en outsider også i 2016, mens faktisk alle de nyopprykkede lagene har vært innom 1. divisjon de siste 10 årene. Asker har også nettopp fullført en vanvittig sesong i 3. divisjon, hvor de scora utrolige 151 mål!


Her er alle motstanderne i 2016:

Bærum (nedrykk fra OBOS-ligaen)

Kvik Halden

Notodden

Fram Larvik

Fløy

Arendal

Moss

Odd 2

Vindbjart

Strømsgodset 2

Ørn Horten

FK Tønsberg (opprykk fra 3. divisjon)

Pors Grenland (opprykk fra 3. divisjon)

Asker (opprykk fra 3. divisjon)


0 Kommentar

SPENST fikk spillerne til å gi alt!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Nov 2015

De senere årene har kondisjon og styrke blitt en viktigere og viktigere del av fotballen. Både evnen til å løpe langt og raskt, samt å ha en grunnleggende styrke til å stå imot i dueller er viktig for å hevde seg. I tillegg er grunnleggende styrketrening svært skadeforebyggende.

Spillerne på Pipe Eksperten Fotballakademi fikk fredag besøk av instruktørene Anders Fladeby og Anders Viken fra Haldens største treningssenter, SPENST. De instruerte og drillet spillerne gjennom en rekke øvelser ment for å styrke kjernemuskulaturen.

Tusen takk til SPENST som stiller opp og gjør en strålende innsats som vanlig!


0 Kommentar

Stallen tar form!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Nov 2015

Kvik Halden har gjort mange signeringen den siste tiden, og følgende spillere er nå klare 2016-sesongen.

Målvakter:

Joacim Heier og Simen Fredheim Andersen.

Forsvar:

Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg, Arber Shkodrani og Erjon Shkodrani.

Midtbane:

Jiress Suka Suka, Mathias Engebretsen og Drilon Turkaj.

Angrep:

Martin Hoel Andersen og Almir Taletovic.


Troppen er tydelig bygd opp bakfra, og det vil nå mest sannsynlig bli lagt fokus på å hente spillere som kan bekle offensive roller. I tillegg trener i disse dager juniorene Tobias Back, Deniz Kaili, Markus Olaussen, Kristian Strøm og Granit Merovci alle med a-laget, noen av disse blir helt sikkert å finne i neste års A-stall.

Spillerne som allerede er klare er tydelig lokalt baserte, hele 9 av 13 er haldensere, og ytterligere 2 er fra nabokommuner av Halden. Dette er også en stamme som begynner å bli godt kjent på Rødsjordet, denne gjengen har nemlig til sammen hele 825 kamper for Kvik Halden. Dette er også til tross for at snittalderen fortsatt er så lav som 22 år.

Mer spennende tall skal du lete lenge etter. En veldig ung stall i sterk utvikling, men som allikevel allerede er godt samspilt og har skaffet seg erfaring fra å kjempe i toppen av tabellen i 2015.

Vi gleder oss til seriestart 2016!


0 Kommentar

Sparebank1 fokuserer mot barn og bredde!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Nov 2015

Sparebank1 har i lang tid vært en god og trofast støttespiller for Kvik Halden FK, også i år har de gjort et vesentlig bidrag for å støtte klubbens mest grunnleggende arbeid mot barn og unge i Halden.

- For en tid tilbake gjorde vi en dreining i hva vi ønsket å bidra mot, og de siste årene har vår støtte vært direkte rettet mot Kvik Halden sin barne- og ungdomsavdeling. Det er veldig gøy å se den gleden som blir skapt hos de yngste, og vi er kjempestolt av å være med på å bidra til det! Sier banksjef Tom Willy Prangerød.

Samarbeidet med Sparebank1 er blant annet med på å sørge for at mål, baller, vester og kjegler er på plass for Kvik Halden sine 450 aktive fotballspillere. Samarbeidet blir også synliggjort i forbindelse med en av Kvik Halden sine største tradisjoner, nemlig Fredriksten Sparebank1 Cup i mai hvert år. Et samarbeid Kvik Halden naturlig nok setter stor pris på!


0 Kommentar

Vinterens treningskamper snart på plass!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Nov 2015

Kvik Halden jobber hardt med å skape et best mulig lag til seriestart i 2016, med i det arbeidet må det også ligge en rekke med utviklende treningskamper.


Kvik Halden sin gode sesong har gjort laget til en attraktiv motstander for mange lag, og det er flere virkelig tøffe oppgjør som venter Glenn Ståhl og hans mannskap i februar og mars. Se bare her:

6. februar: Ljungskile SK i Østfoldhallen. Laget ble nummer 6 i årets Superettan (tilsvarende norsk 1. divisjon), og spilte for ett år siden kvalifisering til Allsvenskan.

13. februar: Follo FK i Østfoldhallen. Med sesongens siste spark på ballen rykket Follo ned fra årets 1. divisjon 6 minutter på overtid i årets siste kamp, naturlig opprykkskandidat fra 2. divisjon uansett avdeling og motstand.

20. februar: Strømmen IF i Østfoldhallen. Endte som nummer 8 i årets 1. divisjon. Har etablert seg i divisjonen de siste årene, og blir en god pekepinn for Kvik Halden.

23. februar: Østsiden IL på Strupe. Ble til slutt nummer 7 i årets 3. divisjon. Har gode tradisjoner, flere spillere med erfaring fra høyere opp i systemet og vil Kvik Halden god motstand.

27. februar: IK Oddevold i Halden. Nummer 4 i årets Divisjon 1 i Sverige (tilsvarende norsk 2. divisjon, men kun to avdelinger). Kvik Halden møtte Oddevold også i fjorårets oppkjøring, da vant haldenserne med 1-0.

5. mars: Moss FK på Melløs KG. Østfoldrivalen som havnet plassen foran Kvik Halden i årets sesong, blir helt sikkert en utfordrer til opprykket også i 2016.

12. mars: Grorud IL i Halden. Var lenge med kampen om opprykk til 1. divisjon i år, men måte til slutt se KFUM vinne avdelingen. Også en forventet opprykkskandidat i 2016.

20. mars: Hønefoss BK på AKA Arena. Spilte Tippeliga så sent som i 2013, men har hatt et par tunge sesonger etter det. Rykket i år ned fra 1. divisjon, men med flotte fasiliteter og erfaring fra høyere nivå vil helt sikkert laget bli en utfordrer til opprykk i 2016.

25. mars: Örgryte IS i Gøteborg. Rykket i høst opp til Superettan. Den gamle storklubben var helt i toppen av Allsvenskan på begynnelsen av 2000-tallet, og har nå begynt reisen tilbake til Svensk toppfotball. Vinterens tøffeste utfordring for Kvik Halden.


I tillegg jobbes det med kamp i helgen 2-3 april.

Utvilsom en meget interessant vinter for Kvik Halden!


0 Kommentar

Mathias Engebretsen klar for 2016!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2015

Mathias Engebretsen har vært blant Kvik Haldens beste spillere denne sesongen, midtbanedirigenten har vært linket bort fra klubben, men har nå valgt å bli med på satsingen videre!


Kvik Halden var med helt i toppen av årets 2. divisjon, men kom til kort i kampen mot Raufoss. Neste år er målsetningen å ta enda flere steg, den utviklingen har Mathias Engebretsen lyst til å være med på.

- Jeg har lyst til å rykke opp, og her er det virkelig noe spennende på gang. Laget ser veldig spennende ut og klarer vi å bygge på litt til så kan vi være med helt inn. Forteller Mathias Engebretsen.

Mathias er født og oppvokst i byen og ser på det som en ekstra motivasjon for hjelpe klubben til å nå sine mål.

- Det er hjembyen min, hvis du kan kalle Sponvika for Halden, så det er selvfølgelig ekstra spesielt hvis jeg får være med på noe stort her.

Dermed er enda en brikke på plass for Kvik Halden, et sterkt lag er i ferd med å vokse frem!


0 Kommentar

Ikke lange ferien!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Nov 2015

Mandag var Kvik Halden sitt a-lag igjen å se på Strupe. En drøy uke er gått siden laget avsluttet en flott sesong med 5-0 seier borte mot Drammen, nå er fokus rettet mot 2016.

Tenker 2016

Treningen mandag var første trening i sesongen 2016, noen spillere er allerede borte fra årets sesong, men de aller fleste er fortsatt med ut året. Hvem som er med når treningene starter opp igjen i januar vil tiden vise. Trener Glenn Ståhl var også på plass i Halden igjen etter en uke med familien i Gøteborg, han forventer mange gode treninger frem mot julepausen.

- Det er viktig at vi legger et fysisk grunnlag samt jobber godt med skadeforebyggende arbeid de 6 ukene vi trener før jul. Trening er ferskvare, men spillerne vil nok også ha godt av litt fri over julen, selvsagt med personlige treningsprogram. Sier Glenn Ståhl.

Venter mange på besøk

Etter en god sesong er interessen merkbart god for å være en del av Kvik Halden sitt lag i neste sesong. Flere spillere har tatt kontakt med klubben for å få muligheten til å vise seg frem. I tillegg ligger ikke Glenn Ståhl og Haris Juklo på latsiden de heller, og allerede denne uken dukker det opp spillere som er hentet inn på prøvespill.

- Vi jobber på høygir med å skape et konkurransekraftig lag inn mot 2016 sesongen, og det er uten tvil en stigende interesse for å være en del av Haldens beste fotballag.

Holder på suksessoppskriften

Forrige oppkjøring var lang og hard for de unge haldenserne, men samtidig er det ingen tvil om at den beinharde treningen blant annet var en av de viktigste grunnene til de få skadene gjennom årets sesong. Spillerne ble pisket gjennom både utmattende løpeøkter og blytunge styrketreninger, Glenn Ståhl har ikke tenkt å bytte ut den treningen denne vinteren.

- Niks, temaet med både løping og styrke er med i planene. Det som er veldig positivt er at vi starter på en merkbart høyere fysisk nivå i år enn i fjor. Vi skal også huske at om vi skal nå våre mål må vi trene enda hardere og med høyere kvalitet enn motstanderne våre.

Spent på oppsettet

OBOS-ligaen var gjennom et vanvittig drama søndag ettermiddag, en rekke lag var involvert i nedrykksstriden og til slutt var det Follo som måtte bite i det sure eplet når Jerv satt inn utligningen i det 96. minutt(!).

Målet sendte Follo nok en gang ned i 2. divisjon, mens våre naboer fra Fredrikstad slapp med skrekken. Kvik Halden har møtt Follo i 2. divisjon både i 2012 og 2014, begge gangene har endt med opprykk til talentfabrikken i Ski.

De andre klubbene som gikk ned var Hønefoss, Nest-Sotra og Bærum. Hønefoss og Nest-Sotra vil være nye bekjentskaper for Kvik Halden, mens Bærum var i Kvik Halden sin avdeling i 2013.

Geografi er en viktig del av NFF sitt vurderingsgrunnlag når avdelingene skal settes opp, derfor blir ingen overrasket om Kvik Halden også i 2016 får Follo på besøk til Halden stadion.

- Dramaet på søndag var det rene vanvidd, men hvilke lag vi får i vår avdeling legger jeg ingen energi på. Vårt fokus er å skape en gruppe som elsker å trene hardt og mye. En gruppe som ofrer alt for at kollektivet skal ha fremgang. Dette er jeg trygg på at vi skal få til, vi er i stadig utvikling. Oppsummerer en sulten Glenn Ståhl.
0 Kommentar

- Bøtene har haglet inn!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2015Botsjef Mathias Engebretsen er godt fornøyd med årets resultat for botkassa!

Mange lag har interne bøter ved brudd på regler som oppmøtetid, antrekk eller unødvendige kort i kamper. Kvik Halden er intet unntak og botsjef for året er unge Mathias Engebretsen.
Årets botsesong har vært innbringende for a-lagstroppen og nå som en strålende fotballsesong er ferdigspilt ble inntektene fra årets brutte regler brukt til en velfortjent sosial sammenkomst på klubbhuset. Hjemmesiden tok en prat med botsjefen for å høre hans betraktninger på året som er gått.

Hvordan er spillernes evne til å akseptere bøtene de blir gitt?

- Det er veldig varierende, noen må klage på absolutt alt, mens andre har forståelse for at regelverket bør følges. F.eks. Jakob Madsen Lund, han var i starten misfornøyd med alt, men i løpet av året har han blitt frelst, og forstår nå at det går til et godt formål og bidrar sterkt!

Verstingen når det kommer til diskusjon er utvilsom Trilon Durkaj (Spilleren ønsket ikke å stå frem med navn, og har derfor gitt et falskt navn), som ikke alltid er enig at det er forskjell på å si ifra at man blir sein, og å faktisk ha en grunn til å være sein.

Hvilke tanker gjør du rundt det faktum at det er en stor økning i antall bøter i år?

For det første så hadde vi en elendig botsjef i fjor (Dardan Mehmeti red.anm.), men vi har også både hatt flere regler og strengere tolkning av reglene.

Hvem er de største bidragsyterne?

På topp 3 har vi fra har fra bunnen av Jakob Madsen Lund, først og fremst pga. en mengde gule kort etter litt for direkte tilbakemeldinger til dommerstanden i 2. divisjon.

Nest øverst på lista er Jan Martin Hoel Andersen, her er det for det meste en utfordring med et stort behov for søvn og ferie som ødelegger for Jan.

Kongen på haugen, Trilon Durkaj, har stort sett vært innom de fleste bøter, og bidrar på de fleste områder. En klar vinner!

En dark horse på slutten av sesongen, som raskt nærmet seg teten er faktisk Joacim Heier, men han nådde aldri helt opp.

Og hvem er gullgutter?

Niklas Kalmar, Daniel Ravneng og Erjon Shkodrani er så vidt inne på lista, litt trist at de ikke bidrar til fellesskapet, men det får være deres valg.

Vi takker for praten og ønsker Botsjef og resten av troppen fortsatt god ferie!
0 Kommentar

NÅ UTVIDER VI FFO!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2015
FFO har vært en stor suksess for Kvik Halden i 2015, og et tydelig etterlengtet tilbud for mange.
Etter mange forespørsler om å utvide, har vi nå endelig klart å legge alt det praktiske til rette, og fra januar 2016 blir fulltidsplass tilgjengelig på FFO!

FFO vil naturligvis fortsette mye i samme form som i dag, rytmen på ettermiddagen vil være lekser, mat og fotball. Fotballtreninger vil også i 2016 være en vesentlig del av vår FFO, men for å unngå overbelastning på barna, vil vi også legge til rette for andre aktiviteter.
Vi har Strupe sine kunstgressbaner, Strupe gymsal og flotte naturområder å boltre oss i hver eneste dag!

Ettersom vår FFO ikke har tilholdssted på en skole er det veldig viktig for oss å følge barna trygt frem og tilbake mellom skole og FFO. Både på morgenen og ettermiddagen vil de ansatte gå sammen med barna. Det gjelder i første omgang Hjortsberg og Låby.

FFO er et sted for alle barn. Jenter og gutter, om man spiller i Kvik Halden eller en annen klubb, eller om man ikke spiller fotball i det hele tatt, alle er velkomne! Per i dag er det 38 barn som går på FFO.

En viktig del av FFO er antallet voksne per barn, her skal vi være best! Dette gir barna rikelig med hjelp til lekser, og alle barna blir sett og ivaretatt gjennom dagen.
Øker antall barn med utvidelsen i januar, så vil det bli ansatt flere.

Det vil være begrenset med plasser, så hvis man ønsker å være på FFO fra januar, så bør man søke fort. Her er alternativene fra januar 2016:

 • 30% plass – Tilsvarende dagens løsning hvor 1/2. klasse er på FFO mandag/onsdag og 3/4. klasse er på FFO tirsdag/torsdag etter skoletid.
  Pris 1100,- per. mnd.
 • 75% plass – Alle ettermiddager fra skoleslutt til 1630. Åpent for 1. – 4. klasse.
  Pris 2200,- per mnd.
 • 100% plass – Hver morgen fra 0700-0830 og alle ettermiddag fra etter skoletid til 1630. Åpent for 1. – 4. klasse.
  Pris 2700,- per mnd.
 • 50% plass – 100% plass annen hver uke.
  Pris 1700,- per mnd.

Alle priser er inkludert mat!

Her er søknadsskjema: Søknadsskjema FFO.pdf

Søknad sendes til haris@kvikhalden.no

FFO vil være åpent i skolens ferier mellom 0700-1630.
Barn som har deltidsplass kan i feriene benytte FFO i tidsrommet 0830-1315 i tillegg til den faste avtalen.

FFO er stengt på helligdager, andre halvdel av juni og hele juli.0 Kommentar

Silly Season - Også i 2. divisjon!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Okt 2015
Sesongen er ferdigspilt og spillerne har fått en velfortjent uke med fri. På kontoret er det derimot høytid, der jobber Haris Juklo og Glenn Ståhl med neste års spillerstall.
Mange spillere har allerede satt navn på papir og er klare for spill i den røde og hvite drakta i 2016, men det er fortsatt en del plasser å fylle, denne jobben er duoen Juklo/Ståhl godt i gang med. Kvik Halden sin svenske trener tror derimot ikke jobben er ferdig til jul.

- Vi går nå inn i periode med mange samtaler både med interne og eksterne spillere, det er selvfølgelig ønskelig å ha stallen klar innen jul, men det er nok mer en utopi. Noe av grunnen til det er at vi er ute etter spillere med karakter og treningsiver, vi kommer til å være veldig nøye i valgene våre. Generelt så merker jeg en stor forskjell fra i fjor på samme tiden i forhold til spillere som ønsker å komme til oss. Forteller Glenn Ståhl

Mange på plass – noen avventer
Forsvaret ser allerede sterkt ut med Bouchleh, Madsen Lund og Mehmeti klare, i tillegg er unguttene Arber og Erjon Shkodrani klare for å ta opp kampen med de rutinerte. Fremover på banen er det færre spillere som er klare for en ny sesong, men noen spillere med etter hvert lang fartstid i klubben er på kontrakt. Jiress Suka Suka, Drilon Turkaj og Almir Taletovic er alle klare for neste sesong.

- Vi har kommet lengst med byggingen av laget bakfra, noe som for meg personlig er helt selvklart. Vi setter ikke opp veggene før grunnmuren er på plass, og grunnmuren vår er et solid forsvar. Vi har allikevel mange spennende offensive spillere på blokka som vi er i dialog med. Det kommer noen tøffe, men også spennende måneder nå frem mot seriestart for å bygge en sterk og konkurransekraftig tropp. Sier hovedtrener Glenn Ståhl.

Mange spillere har imponert stort i år, og flere av disse står per i dag fortsatt uten kontrakt for neste sesong. Spillere som Ardijon Berbatovci, Mathias Engebretsen og Ole Strømsborg har alle gjort gode prestasjoner i årets 2. divisjon. Haris Juklo er den som håndterer dialogen med spillerne i forhold til kontrakter, og har ikke uventet samme filosofi som Glenn.

- Som Glenn sier er hovedfokuset vært å bygge laget bakfra. Vi har et stramt budsjett og må velge de riktige typene til de rette posisjonene, mange av våre konkurrenter har langt mer å rutte med enn oss, men sesongen i år har vist at vi kan være med å kjempe selv med våre rammer.
Når det Ole, Ardi og Mathias så er det spillere vi ønsker å ha med videre og som vi har gitt gode tilbud til Kvik Halden å være. Vi er fortsatt i dialog med de, og selv om det ikke er noen hemmelighet at de også vurderer andre alternativer, så har vi fortsatt en tro på at de spiller i Kvike-drakt i 2016. Sier Haris Juklo.

Godt samarbeid med Sarpsborg 08
I løpet av årets sesong har hele 4 spillere vært på lån fra Sarpsborg 08, Andreas Melleby sitt opphold utviklet seg ikke som man håpet og ble avsluttet allerede for noen uker siden, mens Brice Wembangomo, Martin Hoel Andersen og Badr Rahhaoui alle har vært mye på banen i år. Brice sine prestasjoner har vært så gode at Sarpsborg 08 i forrige uke sikret en proffkontrakt med unggutten. Derimot fikk Martin og Badr denne uken beskjed om at de ikke ville bli tilbudt nye kontrakter i Sarpsborg 08. Juklo har troen på at Hoel Andersen blir å se på Halden stadion neste år.

- Å låne spillere er det både plusser og minuser ved, vi ønsker helst å knytte spillerne til oss permanent og det er alltid en vurdering opp mot våre egne. Samtidig er dette også en måte å bygge en konkurransekraftig tropp hvor vi kan dele på utgiftene. Samarbeidet med 08 er vi veldig fornøyd med, og det er godt for oss å se at Brice sin utvikling i Kvik Halden har resultert i en proffkontrakt.
Martin er en spiller vi er veldig fornøyd med i år, og vi mener at han har et stort uforløst potensial, i tillegg er han en lokal gutt med flotte holdninger og som bidrar i klubben utover det han gjør på banen. Vi er allerede i dialog med han, og håper han er med hos oss i 2016. Forteller Haris Juklo.

Ikke alle er med videre
Det er alltid utskiftninger i en spillerstall mellom sesongene, forrige sesong var intet unntak. Når laget begynte å trene i januar 2015 var en rekke spillere borte fra laget som endte på en skuffende 10. plass i 2014. Viktige spillere som Dino Mulac, Christian Halvorsen, Martin Elvestad, Faton Hoti og Agim Shabani gikk alle til nye klubber før årets sesong, og det vil også i år bli en del spillere som bytter beite.

- Noe utskiftninger vil det alltid være, vi spiller i 2. divisjon og spillerne må innimellom prioritere andre ting i livet. F.eks. Enis Jashari, som skal i militæret og Sondre Rørmyr som skal studere i Oslo. Dette er begge spillere vi ville ønsket å ha med videre, men slike prioriteringer må en klubb på vårt nivå alltid respektere. Björn Berglund kommer også til å forlate oss nå, han ønsker seg nærmere familien sin og skal starte studier. Alle disse spillerne har gjort en flott innsats for Kvik Halden i 2015, alle er gode personer som stiller opp gjør en innsats utover det vi forventer på banen.
Det kommer også helt sikkert til å bli flere som drar, men ingenting er avklart med de øvrige spillerne uten kontrakt per i dag. Oppsummerer Haris Juklo.

Jobber med forsterkninger
Når noen går ut er det andre som må komme inn. Kvik Halden har i år gjort en god sesong med et lag basert på lokale spillere, hele 19 av 24 spillere som er brukt av Kvik Halden i årets seriespill er fra Østfold, og av de 19 er 12 fra Halden. Flere spillere banker på døra fra klubbens eget juniorlag, mens det helt sikkert også vil komme spillere inn fra andre klubber.

- Selvsagt ønsker vi, og titter vi etter spillere med en x-faktor. F.eks. en spiller som Sabri Khattab er vi i dialog med og ønsker å knytte til oss, men om vi klarer det er jo fortsatt uvisst.
Det finnes selvsagt også flere spillere vi jobber med, det er spillere lokalt i Østfold som har gjort sine saker bra i sine respektive klubber, også skal vi ikke glemme at vi har mange lovende unge spillere i vår egen juniorstall. Blant annet Deniz Kaili, Tobias Back og Kristian Strøm, de får muligheten til å vise seg frem på våre treninger frem til 10. desember, da tar vi fri frem til 6. januar. Avslutter Glenn Ståhl.

Uansett hvem som kommer og hvem som går, Kvik Halden vil nok stille slagkraftig også i 2016. Juklo har en lang vinter på å spikre et best mulig stall, og Ståhl har en lang vinter på å utvikle elevene sine enda et par hakk. Vi gleder oss allerede til treningskamper i februar!
0 Kommentar

Rekordsesongen – Her finner du alle tallene!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Okt 2015
Kvik Halden har gjennomført en strålende sesong veid opp mot ressurser og forventninger. I en av tidenes tøffeste 2. divisjonsavdelinger, mot mange lag med langt større budsjetter enn klubben vår, nådde a-laget en meget respektabel 3. plass.

For de som er glad i tall og stistikk så får du en god oppsummering her!

NM:

Kvik Halden har de siste årene hatt et rykte på seg for å detonere cupbomber. Både i 2012 og 2013 røk Tippeligalag ut av cupen på Halden stadion, og i år skjedde det igjen.

Årets cupeventyr var allikevel nesten over allerede i første kamp når Kvik Halden fikk det overraskende tøft borte mot Oppsal, i en spinnvill fotballkamp var det til slutt haldenserne som kunne slippe jubelen løs når Mathias Engebretsen satt inn det avgjørende straffesparket.

Kvik Halden kunne juble nok en gang når oppsettet fra NFF ble offentliggjort, da fikk vi et skikkelig Østfold-derby på Halden stadion mot FFK. Nok en gang var cupen i ferd med å være over for Kvik Halden, men i en råsterk 2. omgang kjørte hjemmelaget over paralyserte FFK’ere, hentet inn 2-0 ledelsen til 2-2 og trakk til slutt det lengste strået i en ny straffesparkkonkurranse.

3. runde ble også satt opp på Halden stadion, og motstanderen ble knalltøffe Strømsgodset, seriemester fra 2013 i Tippeligaen. Strømsgodset er et utpreget kunstgresslag og fikk det overraskende tøft på naturgresset på Rødsjordet. Kvik Halden var det førende laget den første timen, og selv om Strømsgodset tok mere over oppgjøret mot slutten, så var det helt fortjent at kampen endte uavgjort. Avgjørelsen skulle nok en gang falle på straffespark, den vant Kvik Halden overlegent 4-2. Jubelscenene etter kampen er kanskje årets høydepunkt for de fleste med hjertet i Kvik Halden, hundrevis av kvike-barn stormet ut på banen og ble med på feiringen, et fantastisk øyeblikk!

Fjerde runde er første runde hvor motstand skal trekkes, og dessverre ble det verst tenkelig motstander for cupaskeladdene. Kvik Halden fikk Molde borte, mens Tromsdalen fikk Rosenborg borte. Oppmerksomheten rundt oppgjøret var enorm sett med Kvik Halden-øyne. Både riksaviser, tv-kanaler og lokalmedier brukte mye tid på kampen, og Halden Kino ble fylt til randen av skuelystne haldensere som ønsket å følge oppgjøret. Selve kampen ble som ventet for tøff for Kvik Halden og Molde vant fortjent 3-0.

Rekord nummer 1 i 2015. Kvik Halden har ikke vært i 4. runde i NM siden 1937, en formidabel prestasjon!

1. runde: Oppsal – Kvik Halden 4-4 (5-5 e.e.o. / 9-10 etter straffesparkkonkurranse)
2. runde: Kvik Halden – Fredrikstad 2-2 (6-5 etter straffesparkkonkurranse)
3. runde: Kvik Halden – Strømsgodset 0-0 (4-2 etter straffesparkkonkurranse)
4. runde: Molde – Kvik Halden 3-0

Oddsenligaen avd. 2:

Kvik Halden ble plassert i det som blir beskrevet av mange som tidenes tøffeste 2. divisjonsavdeling. Avdelingen hadde mange lag med store ambisjoner og store budsjetter. Raufoss, Alta, Fram Larvik, Notodden, Moss, Gjøvik/Lyn og Nybergsund-Trysil er alle hardtsatsende klubber med mål om å spille i 1. divisjon så fort som mulig, flere av klubbene har også veldig nylig vært der.

Kvik Halden la sin målsetning for sesongen på prestasjon fremfor resultater.

Løpe mest – Ville mest – Være best organisert

Mange hadde nok lagt merke til den oppofrende og innsatsfylte oppkjøringen Kvik Halden hadde gjennomført, men forventningene til laget var allikevel relativt lunkne. De fleste som uttalte seg om avdelingen plasserte Kvik Halden på nedre halvdel av tabellen, de skulle ikke få rett.

Sesongen startet godt med 10 poeng på 4 kamper, men så kom nedturen i form av et 2-0 tap borte mot Raufoss, en kamp de fleste i Kvike-leiren følte de burde vunnet. Kvik Halden slo raskt tilbake og gjorde en ny god periode før det igjen ble bråstopp på Melløs i Moss. Mossingene vant fullt fortjent i det som både da og nå må beskrives som årsverste av Kvik Halden.
Til sommerferien hadde laget 18 poeng på 10 kamper, og kunne si seg fornøyd med vårsesongen.

Høstsesongen startet prestasjonsmessig under pari, men resultatene var det ingenting å si på, 6 seire på rad og kontakt med teten ga haldensere håp om et aldri så lite fotballunder i 2015. 29. august kom serieleder Raufoss til Halden stadion, der hadde Kvik Halden så langt i år vunnet 10 av 10 kamper, med seier til hjemmelaget ville man for alvor bevege seg helt opp i ryggen på serielederen og mange begynte å anse Kvik Halden som favoritt til å ta steget opp i seriesystemet. Oppgjøret ble tett og jevnt, men dessverre ble Raufoss hakket for sterke og vant kampen 2-1. Spikern i kista for Kvik Halden sin opprykksdrøm, mens Raufoss fikk et forsprang til både haldensere og mossinger de ikke kom til å miste.

Kvik Halden avsluttet allikevel sesongen sterkt og ble avdelingens nest beste lag siden sommeren, best ble Raufoss, men er faktisk bare fattige 1 poeng bedre enn Kvik Halden siden sommeren. En høstsesong Kvik Halden utvilsom skal være veldig fornøyde med!

Rekord nummer 2 i 2015. Alt i alt endte laget med 53 poeng på 26 kamper, det er Kvik Halden sin beste poengsum i seriespillet siden seriesystemet ble dramatisk spisset i 2001.

Lørenskog (b) 0-0
Ørn-Horten (h) 3-0
Sprint-Jeløy (b) 3-0
Fram Larvik (h) 2-1
Raufoss (b) 0-2
Notodden (h) 3-0
Alta (b) 3-3
Nybergsund-Trysil (h) 3-1
Moss (b) 0-2
Gjøvik-Lyn (b) 1-1
Lillestrøm 2 (b) 2-1
Drammen (h) 5-0
Lørenskog (h) 3-2
Ørn-Horten (b) 2-0
Strømsgodset 2 (b) 1-0
Sprint-Jeløy (h) 6-0
Fram Larvik (b) 1-1
Raufoss (h) 1-2
Notodden (b) 1-3
Alta (h) 3-1
Nybergsund-Trysil (b) 2-2
Moss (h) 2-1
Strømsgodset 2 (b) 0-2
Gjøvik-Lyn (h) 4-0
Lillestrøm 2 (h) 3-0
Drammen (b) 5-0


Tilskuere

Kvik Halden har ikke vært bortskjemt med mye tilskuere de senere årene, i sterk konkurranse med mange andre godt presterende idrettsklubber i Halden og i tillegg middels sportslige resultater har det blitt lite interesse for fotball på Halden stadion. I år har derimot den plen pekt kraftig oppover!

I løpet av 15 obligatoriske kamper har det vært 6450 registrerte tilskuere på Halden stadion, dette gir et snitt på 430 personer per kamp, og er en opptur på hele 205% økning fra forrige sesong!

Dette tallet forteller allikevel bare halve sannheten. Kvik Halden har i 2015 jobbet hardt med å styrke klubbfølelsen blant våre 650 medlemmer og 450 aktive spillere, dette har utvilsom startet å gi resultater. Aktive spillere i Kvik Halden kommer gratis inn på seriekamper, og beregningene her sier at vi i snitt har hatt omtrent 100-150 ikke-registrerte tilskuere på kamp. Noe som også er en stor økning fra tidligere sesonger.

Halden stadion – Vårt fort!

Halden stadion bør i år ha vært en svært fryktet arena å besøke for de fleste fotballag. I Norges 3 øverste divisjoner er det bare Kongsvinger som har bedre tall å vise til. Kvik Halden har vunnet 12 av 13, mens Kongsvinger har 13 strake.

Kongsvinger har tapt hjemme i cupen mot Sandefjord, mens Kvik Halden har beseiret både FFK og Strømsgodset. Det vil si at Kongsvinger har vunnet 13 av 14 hjemmekamper, mens Kvik Halden har vunnet 14 av 15.

Med det kårer vi oss selv til Norges beste hjemmelag i 2015!

Statistikk-snadder!

Antall mål i obligatoriske kamper: 66 (30 kamper)
Toppscorer i 2015: Björn Berglund (18)
Flest mål per minutt i serien: Almir Taletovic (1 mål per 130 min.)
Antall innslupne mål i serien: 25 (26 kamper)
Antall «clean sheets» i obligatoriske kamper: 12 (30 kamper)
Største seier: 6-0 (Sprint-Jeløy hjemme)
Antall gule kort i serien: 41
Flest gule kort i serien: Jiress Suka Suka (7)
Antall røde kort i serien: 0
Antall spillere på brukt i serien: 24
Antall spillere brukt i serien fra Halden: 12
Antall spillere brukt i serien fra Østfold: 19
Prosentvis spilletid i serien av spillere fra Halden: 35%
Prosentvis spilletid i serien av spillere fra Østfold: 72%
Årets yngste spiller: Deniz Kaili (16 år)
Flest spilte minutter i serien: Joacim Heier
Beste seierprosent i seriespillet: Jakob Madsen LundKvik Halden satte standarden i vinter med knallharde økter, ofte 2.5 timer med fotball, løping og styrke. En viktig suksessfaktor for sesongen.


Cupen var nesten over før den begynte, her jubler spillerne for seier i straffesparkonkurransen mot Oppsal.


Kvik Halden hilser på spillere og dommere før avspark i den historiske 4. runde-kampen på Aker stadion i Molde.


Raufoss ble for sterke på Halden stadion og stoppet Kvik Halden sitt opprykkshåp.


Martin Hoel Andersen og Björn Berglund jubler for årets siste scoring, 5-0 seier borte mot Drammen satte punktum for sesongen 2015.


0 Kommentar

Siste innsats i 2015 - Jakter nok en rekord!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2015
Lørdag er siste gangen de unge haldensere ikler seg Kvik Halden-drakten i 2015. Kampen kan bli et verdig punktum for en strålende sesong som kan avsluttes med poengrekord, i så fall må Drammen beseires!

Forferdelig sesong
Drammen var av mange ventet å kjempe i bunnen av tabellen før sesongen, men slik så det ikke ut etter 1. serierunde, da stod Drammen med 3 poeng etter en sterk borteseier mot Lillestrøm 2.
Etter den kampen har det dessverre vært svært få lyspunkter for laget. Hvis man inkluderer deres kamp mot Skeid i 1. runde av cupen så spilte Drammen hele 23 kamper uten seier, hvorav 22 var tap, mellom 23 april og 11 oktober. Da fikk laget en svært etterlengtet opptur med seier mot Strømsgodset 2, før det i forrige helg igjen ble tap mot Gjøvik/Lyn.
På 26 obligatoriske kamper i 2015 så har Drammen sluppet inn utrolige 112 mål, og laget ser nok frem til å nulle ut årets resultater og starte med blanke ark i 2016.

Andre tur til Marienlyst stadion
Helgens kamp mot Drammen er andre gang Kvik Halden reiser under fjorden og til Drammen denne oktober. Forrige gang endte med et skuffende 2-0 resultat mot Strømsgodset 2, noe man helt sikkert har lyst til å revansjere denne lørdagen.
Alt i alt har Kvik Halden hatt gode erfaringer med Drammen-baserte lag i 2015. Drammen ble slått 5-0 på Halden stadion, Strømsgodset 2 ble beseiret 1-0 på samme sted, mens den største opplevelsen definitivt er seieren mot Strømsgodset i 3. runde av NM i juni.

Mange må stå over
Kvik Halden har ingen karantener denne runden, men Jakob Madsen Lund, Drilon Turkaj og Sondre Rørmyr er alle ute med skader. I tillegg fikk Badr Rahhaoui seg en smell når han kom inn mot slutten av oppgjøret mot Lillestrøm 2, noe som gjør han tvilsom til kampen mot Drammen.
På plussiden er brødrene Shkodrani tilbake, og resten av troppen er i øyeblikket skadefri!
Drammen har også spillere som ikke får bidratt i siste serierunde, de har hele 3 spillere utestengt med gule kort.

Spiller for rekord
Kvik Halden avslutter i helgen en fantastisk sesong, de aller fleste har fått med seg lagets innsats i cupen, og har mange gode minner fra straffesparkkonkurranser mot både FFK og Strømsgodset på Halden stadion. Når opprykkstoget forlot perrongen uten haldensere i slutten av august, etter tapet mot Raufoss, satt laget seg en målsetning om å nå 53 poeng, noe som vil være det beste poengresultatet et Kvik Halden lag har hatt siden serien ble lagt om i 2001. Det hardsatsende 2002-laget som jaktet opprykk til 1. divisjon sammen med FFK nådde 52 poeng, så kun seier er godt nok på lørdag hvis det skal bli rekord.
Svaret får vi lørdag, kampstart er 1300 - Vi ønsker laget lykke til!

0 Kommentar

Årets siste hjemmekamp for Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Okt 2015
Lørdag klokka 1300 er siste mulighet til å se Kvik Halden spille kamp på Halden stadion i år. Dette er den 15. hjemmekampen, og kan bli den 14. hjemmeseieren!

Allerede rykket ned
Lillestrøm 2 rykket opp til 2. divisjon i fjor etter en sterk sesong i 3. divisjon. Mange spådde at LSK-rekruttene ville få en tung sesong i en historisk sterk 2. divisjonsavdeling, og slik har et også blitt.
Forrige helg forsvant det siste teoretiske håpet da de tapte 6-0 mot Raufoss, samtidig som Ørn-Horten tok det nødvendige poenget mot Nybergsund-Trysil.
LSK 2 har gjennom hele året stilt med et ungt mannskap, og vil nok se resultater av den satsingen på sitt a-lag i årene som kommer.

Jakter på Moss
Etter at Moss tapte borte mot Lørenskog i forrige runde ble det igjen en viss kontakt mellom Moss og Kvik Halden på tabellen, 4 poeng skiller med to kamper igjen.
Med full pott for Kvik Halden er det selvfølgelig muligheter for å bli nummer to på tabellen, men det skal nok mye til at Moss ikke vinner en av de gjenværende kampene de har.
Derimot er Kvik Halden langt nærmere sitt høstmål om å nå 53 poeng og poengrekord siden seriesystemet ble omlagt i 2001. Det målet når laget med full pott i de to siste kampene.

Noen utfordringer på skadefronten

Forrige helg mot Gjøvik-Lyn var Arber Shkodrani inne i forsvarsrekken og gjorde en flott kamp. Denne helgen er både han og broren, Erjon, bortreist. I tillegg er Jakob Madsen Lund fortsatt ute med sitt overtråkk, og Drilon Turkaj er ferdigspilt for sesongen med en strekk. Det samme er Sondre Rørmyr som har problemer med et kne.
Ardijon Berbatovci sonet forrige helg karantene men er nå tlbake i troppen og klar for kamp.

Siste kamp på stadion
Halden stadion har virkelig vært et fort for Kvik Halden denne sesongen, med unntak av tapet mot den suverene seriemesteren fra Oppland, så har Kvik Halden vunnet samtlige kamper på hjemmebane. Skulle laget klare å hamle opp med Lillestrøm sine rekrutter på lørdag vil de ha vunnet 14 av 15 kamper spilt på Halden stadion i år, noe som må være veldig lenge siden sist skjedde!
Kampstart på lørdag er allerede klokken 1300 ettersom alle kamper skal spilles samtidig i de to siste serierundene.
Møt opp og støtt årets Kvik Halden lag for siste gang i år!

0 Kommentar

Avgjørende kamp for rekruttene i kveld!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2015
Kvik Halden sitt rekruttlag møter i kveld Greåker på bortebane. Kampen blir viktig med tanke på nedrykksstriden, og potensielt avgjørende for begge lag.

Gammel kjenning
Greåker trenes av tidligere Tippeligaspiller Raymond Kvisvik, han var også innom Kvik Halden i 2010 og 2011.
Laget hans har kjempet med ryggen mot veggen i hele år, men selv om laget ligger sist og har en lang vei å gå for å spille 4. divisjon i 2016, så har de fortsatt en mulighet.
I øyeblikket er det Skeid 2 som ligger på den siste nedrykksplassen i 3. divisjon, skulle de (eller et annet lag fra utenfor Østfold) bli det laget som blir med Selbak og Nesodden ned en divisjon, så vil det bety at kun ett lag rykker ned fra 4. divisjon, mens det nest nederste laget skal i kvalik.
Greåker har i øyeblikket 4 poeng opp til Drøbak-Frogn 2, de innehar den plassen som i øyeblikket betyr kvalik. Plassen foran dem igjen er det Askim som har, med ett poeng mer enn Drøbak-Frogn 2.
3. divisjon er uhyre jevn, så det er fortsatt helt åpent om det blir ett eller to lag som rykker direkte ned fra 4. divisjon.

Kan sikre plassen
Kvik Halden 2 tok en svært viktig seier forrige mandag når Askim ble slått på Strupe. I tillegg hadde laget flyt med at Borgen tok en heldig seier i bortemøtet sitt med Drøbak Frogn 2.
I tillegg tapte Askim sin kamp mot Sparta Sarpsborg på fredag, noe som i praksis betyr at Askim ikke kan ta igjen Kvik Halden pga. en mye bedre målforskjell.
Derfor er eneste reelle trussel for Kvik Halden sin del Drøbak-Frogn 2, men med seier i kveldens oppgjør mot Greåker så vil plassen i neste års 4. divisjon være sikret, noe den også vil være om Mysen tar poeng mot Drøbak-Frogn 2 i kveld.

Ungt lag
Kvik Halden stiller, som så mange ganger før i år, med et meget ungt lag i kveldens oppgjør. Eldstemann blir Harold Mufoncol på 24 år, han får følge av Martin Hoel Andersen, Erjon Shkodrani, Ardijon Berbatovci, Niklas Kalmar og Daniel Ravneng fra a-lagstroppen.
Kampstart på Greåker er 20:00, vi ønsker unggutta lykke til!
0 Kommentar

Gjøvik-Lyn kommer på besøk til Halden stadion denne helga!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2015
Ny kamp, nye muligheter. Kvik Halden måtte strekke våpen mot Strømsgodset sine rekrutter på Marienlyst stadion sist søndag. Denne helgen er det en ny middelhavsfarer som er motstander når Gjøvik-Lyn kommer på besøk til Halden.

Skuffende sesong
Gjøvik-Lyn har hatt en skuffende sesong med tanke på deres ambisjoner om å henge med helt i toppen. Sesongen åpnet brutalt med 4 strake tap, og allerede da ble nok ambisjonene senket.
Gjennom sesongen har den hardtsatsende klubben vist i flere kamper at de har et lag som på sitt beste kan slå hvem som helst i avdelingen. Blant annet har de beseiret Notodden både hjemme og borte, samt at Moss og Fram Larvik har reist tomhendt hjem fra Gjøvik. Dessverre for deres del har de også vist at de kan tape for alle, for eksempel har både Ørn-Horten og Sprint-Jeløy vunnet på Gjøvik, mens de på bortebane kun har tatt poeng i 4 av 11 kamper.
På gress har de hittil tapt begge gangene, henholdsvis 0-2 mot Fram og 1-3 mot Moss.

Nesten bare æren igjen å spille for
Gjøvik-Lyn er i samme situasjon som veldig mange andre lag i denne divisjonen på dette tidspunktet av sesongen, med 3 kamper igjen å spille ligger Gjøvik-Lyn på en 7. plass på tabellen med 33 poeng. Det er et lite stykke opp til Alta på 6. plass, mens poenget bak de er Nybergsund som har fått opp dampen denne høsten.
En liten gulrot for laget hadde vært om de tok full pott i de resterende kampene, for da ville de blitt poenget bedre enn de gjorde i 2014.
Få husker i ettertid om man blir 6, 7 eller 8 på tabellen, om man fikk 35 eller 38 poeng, men det er alltid godt å avslutte sesongen på en sterk måte, noe Gjøvik-Lyn helt sikkert er interessert i!
En som uansett virker motivert er spissen Markus Naglestad, han er nå oppe i 19 seriemål og vil helst sikkert vise seg frem for potensielle beilere, en mann å passe på for Kvik Halden.

Må løfte seg fra forrige helg
Kvik Halden fikk veldig lite til å fungere i bortekampen mot Strømsgodset 2 forrige helg, til slutt var det en fullt fortjent seier for hjemmelaget i kampen som endte med 2-0.
Skal laget klare å slå poengrekorden fra 2002, så er det kun seier som er godt nok i årets 3 resterende kamper. I dag står haldenserne med 44 poeng, og trenger dermed 9 poeng til for å slå rekorden på 52 poeng, satt av er opprykksjagende Kvik Halden for 13 år siden.
På hjemmebane har Kvik Halden i år vært nesten utilnærmelige, på de 13 kampene spilt på Halden stadion så langt i år, er det kun Raufoss som har fått med seg noe som helst.

Utfordringer med skader og karantener
Til søndagens kamp er det flere spillere som ikke er tilgjengelige. Ardijon Berbatovci har karantene, i tillegg er Jakob Madsen Lund, Drilon Turkaj og Sondre Rørmyr ute med skader.
Dardan Mehmeti kjemper for å bli klar til helgen, mens Martin Hoel Andersen er klar igjen for fullt.
På plussiden er Jiress Suka Suka klar for kamp, etter å ha sonet karantene sist helg.
Skader og karantener er aldri optimalt, men det gir unge og lovende spillere muligheten.
Hvem som starter er som vanlig ikke valgt, men den som kommer på stadion på søndag får se!

Kampstart er 1500 - Velkommen!0 Kommentar

To talentfulle jenter klare for kretslagsspill!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2015
Kvik Halden har i år satt fokus på å løfte jentefotballen i klubben, og da er det gledelig at både Solveig Marie Sætre og Marieluise Schmitt Gran nå er tatt ut til jenter 2002-kretslaget. Begge er med som midtbanespillere.

Solveig er en sentral spiller for Kvik Jenter 2002. Hun var meget god på turnering med sonelaget på Hamar, for en måned siden.
Spiller mest sentral midtbane, men er god som midtstopper og back også.
Hun hospiterer på treninger for Kvik G02, og har spilt guttekamper. Meget godt tilslag på ball.

Marieluise trener og spiller for Kvik Gutter 2002. Hun har vært innom Kretslag J2001 i vinter og spilte en kamp, hvor hun scoret mål.
Spiller alle kamper for G02 breddelag; har spilt 3 seriekamper for KM-laget gutter i år, og var med på en kamp i Adidas Cup G13. På breddelaget spiller hun sentral midtbane eller kant, på KM-laget har hun vært back. Rask med ball, god til å spille andre gode

For begge jentene gjelder:

Begge jentene er tøffe og bestemte, jenter som biter sammen tennene når de må.
Felles for de begge er en god spilleforståelse.

Vi ønsker jentene lykke til!
0 Kommentar

Kvik Halden med nytt tilbud for gutter født 1997-98-99 neste sesong!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Okt 2015
Kvik Halden har i år vært så heldige å ha en fantastisk sterk og god 1999-årgang som har hatt flere lag i seriesystemet.
Denne gjengen skal i 2016 over i junioralder, og de senere årene har ikke Kvik Halden hatt et tilbud til de som ikke kommer igjennom nåløyet inn på klubbens hardtsatsende Treningsgruppe 2.
Treningsgruppe 2 er rekrutteringslaget til klubbens a-lag og gruppen fordeler sine spillere mellom 1. divisjon i juniorserien og til Kvik Halden 2 i 4. divisjon.

Derfor er vi glade for å nå kunngjøre at vi i 2016 vil tilby alle spillere født i 1997, 1998 eller 1999 muligheten til å spille fotball i Kvik Halden. Laget vil bli trent av Bjørn Killingrød, som dermed fortsatt vil følge årgangen han har hatt ansvaret for i mange år allerede.
Laget vil ha et sterkt fokus på samhold, trivsel og gleden ved fotballspillet.
Treningene vil foregå på Kvik Halden sitt flotte anlegg på Strupe, og den kommende vinteren vil laget ha 2-3 treninger i uka.

Hovedtrener Bjørn "Bosse" Killingrød kan nås på følgende telefonnummer: 991 00 865.


0 Kommentar

Rekruttkamp på Strupe i kveld mot Askim i 4. divisjon

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Okt 2015
Kvik Halden sine unge rekrutter i 4. divisjon skal i kveld møte tabellnabo Askim hjemme på Strupe. Kampen er viktig i nedrykkstriden, og en seier vil være kjærkommen for hjemmelaget!

Jevnt i bunnen
Med 4 kamper igjen å spille begynner det å bli veldig spennende i bunnen av tabellen. Hvor mange lag som rykker ned fra 4. divisjon avhenger av hvor mange lag tilhørende Østfold Fotballkrets som rykker ned fra 3. divisjon.
I øyeblikket ligger det an til at 2 lag rykker direkte ned fra 4. til 5. divisjon, mens laget som ender 3. sist må ut i kvalik mot et 5. divisjonslag.
Før dagens kamper ser Greåker fortapt ut i helt sist på tabellen, over der ligger Drøbak/Frogn 2, mens Askim ligger på det som ser ut til å bli kvalik. Kvik Halden er på plassen over Askim, med 3 poengs avstand. Over Kvik Halden igjen ligger Kråkerøy 2 på lik poengsum.

Seier gir pusterom

En seier for rekruttene vil derfor bety et aldri så lite pusterom inn mot de 3 siste rundene i 4. divisjon. Skulle topplaget Borgen i tillegg slå Drøbak/Frogn på bortebane mandag kveld vil Kvik Halden skaffe seg en luke på henholdsvis 6 og 7 poeng til kvalik og nedrykk.
Skulle derimot resultatene gå imot Kvik Halden i dag, så er laget for alvor med i nedrykksstriden.

Ungt lag
Forrige mandag spilte Kvik Halden 2 med en startoppstilling på 17.9 år, like ungt blir det ikke i dag, men det er ikke mye snittet blir dratt opp.
Kampen mot TTIF forrige uke var en fin prestasjon, og forhåpentligvis bygger laget videre på den opplevelsen i dagens kamp.
Kampstart er 2000 på Strupe, inngang er gratis!
0 Kommentar

Lite stemte for Kvik Halden på Marienlyst stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Okt 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

På tredje forsøk denne sesongen klarte Strømsgodset å slå Kvik Halden. Oppgjøret i Drammen ble en skuffende affære for haldenserne, som til slutt måtte reise hjem med et 0-2 tap i sekken.

Solid motstand
Strømsgodset 2 har hatt en poengmessig svak sesong siden sommerpausen, men har vært en vanskelig motstander for de fleste lag denne høsten. I dagens oppgjør stilte de med relativt solid lag, med blant annet Kim Andre Madsen, Bassel Jradi og Thomas Sørum fra start, alle med Tippeligaen som sitt naturlige tilholdssted.
Kvik Halden hadde gjort flere forandringer fra forrige helgs seier over Moss. Inn i startelleveren kom Martin Hoel Andersen, mens Josef Bouchleh gikk over på venstreback, Brice Wembangomo ned på høyreback og Ardi Berbatovci ble flyttet opp i midtbaneleddet.

Jevn start

Kampen startet i rolig tempo, med to forsiktige lag. Strømsgodset sine ballskikkelige spillere styrte mye av spillet, uten å komme til altfor mange store sjanser. Kvik Halden fikk ikke så mye til å stemme, og slet generelt med å bygge opp gode angrep.
Kvik Halden fikk allikevel kampens første skikkelig store sjanse når Bjørn Berglund ble spilt gjennom noe skrått alene med keeper, avslutningen var lav og hard, men keeper fikk stoppet forsøket med en benparade.
Like etterpå rullet Kvik Halden opp et av dagens sjeldne gode angrep og Badr Rahhaoui fikk også muligheten alene med keeper, heller ikke han traff godt nok, og forsøket endte i nettveggen.
Etter 43 minutter fikk Strømsgodset kampens første scoring etter et fin overgang på Kvik Halden sin høyreside, inne foran mål ventet Agouda for hjemmelaget og plasserte inn 1-0.

Forandret i pausen
Kvik Halden var utvilsomt misfornøyde med prestasjonene i 1. omgang og gjorde endringer i pausen. Ut gikk Almir Taletovic, og inn kom Arber Shkodrani, i tillegg roterte man om på oppstillingen med å blant annet flytte Brice Wembangomo opp på sin vante kantposisjon.
Forandringer gjorde dessverre ikke mye godt for Kvik Halden og 2. omgangen ble en tung opplevelse for de unge haldenserne.
Strømsgodset gikk i angrep gang på gang, og det var vel fortjent når Bassel Jradi gjorde som mot Sarpsborg 08 i Tippeligaen på lørdag, et flott langskudd i vinkelen fra midtbanespilleren.
Etter dette var det også Strømsgodset som dominerte kampen og både kunne og burde ledet mer enn 2-0.
Kvik Halden fikk et par gode muligheter utover i kampen, spesielt unge Deniz Kaili vil nok ergres over sin forspilte sjanse mot slutten av kampen. 16-åringen var på enden av et innlegg som gikk gjennom feltet, men avslutningen fra god posisjon gikk over.
Kampen ebbet ut med en velfortjent 2-0 seier for Strømsgodset sine rekrutter og de er med det sikret spill i 2. divisjon også i 2016.

Uendret målsetning
Kvik Halden ønsker å sette poengrekord denne sesongen og den gjelder fortsatt. Skal det målet nås må alle de tre siste kampene vinnes, noe det er gode muligheter for. Kvik Halden har nå igjen to kamper på Halden stadion, og den avsluttende kampen borte mot fortapte Drammen.
Neste mulighet for poeng er altså hjemme, søndag om en uke kommer Gjøvik/Lyn på besøk og da håper vi haldenserne er tilbake vinnersporet.0 Kommentar

Jakter ny god prestasjon borte mot Strømsgodset 2 på søndag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Okt 2015
På søndag reiser Kvik Halden til Drammen og Marienlyst stadion for første av to ganger i oktober. Denne helgen er det Strømsgodset 2, om 3 uker er det Drammen som er motstander på samme arena.

Sliter i bunnen, men har kontroll
Strømsgodset 2 har vært i 2. divisjon en lang stund og deres sterke ungdomsavdeling fyller stadig på med spillere som gjør det godt på nivå 3. Denne sesongen har laget variert, men med 4 kamper igjen å spille har rekruttene til Strømsgodset god kontroll på nedrykkslagene.
For to uker siden spilte de en viktig kamp mot et annet rekruttlag, Lillestrøm 2. Den kampen ledet LSK hele 3-0 til pause, og fortsatt 3-1 når det gjensto 15 minutter, sluttresultatet ble allikevel utrolig nok 5-3 til Strømsgodset 2. Med det sikret de en luke på 9 poeng ned til nedrykk og i praksis en plass i neste års 2. divisjon.
Seieren var også Drammen-lagets første på 8 kamper, og i forrige helg tapte de igjen borte mot Gjøvik-Lyn. Det er med andre ord et lag i ikke altfor god form som får besøk av Kvik Halden denne helga, men når man ser på resultatene i de tapte kampene så er det stort sett jevne oppgjør med 1-målstap for Strømsgodset 2.

Jakter peongrekord
Kvik Halden har fått i gang maskineriet igjen etter 2 strake tap i månedsskifte august/september. Siden tapet mot Notodden har Kvik Halden beseiret både Alta og Moss på Halden stadion, mens bortekampen mot Nybergsund endte uavgjort.
Kvik Halden er fortsatt avdelingens nest beste poengplukker etter sommerpausen, og jakter nå på milepælen 53 poeng, som vil være det beste poengresultatet et Kvik Halden lag har gjort siden seriesystemet ble lagt om i 2001.
I dag står laget med 44 poeng, som betyr at 3 av 4 kamper i avslutningen må vinnes for å nå en rekord.

Skadeproblemer
Det sies at marginer jevnes ut i løpet av en sesong, det samme kan man si om skader. Hittil i år har laget vært heldige med få skader, men nå kan det altså se ut til at det skal jevnes noe ut.
Denne helgen må Dardan Mehmeti, Drilon Turkaj og Sondre Rørmyr se på, mens Martin Hoel Andersen er meget tvilsom. Erjon Shkodrani måtte også ut i mandagens rekruttkamp med skade, men ser ut til å være fort klar igjen.
I tillegg har Jiress Suka Suka karantene etter sitt gule kort mot Moss sist helg, mens Andreas Melleby har bedt om, og fått innvilget, sitt ønske om å terminere låneoppholdet.
Dette gir selvsagt utfordringer for Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen med å sette sammen sin startoppstilling på søndag, men uansett vi nok Kvik Halden stille et slagkraftig lag på Marienlyst stadion søndag klokka 1600.

Vi ønsker laget lykke til!0 Kommentar

Topp stemning på Johnny Helgesen Fotballskole!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Sep 2015
Kvik Halden arrangerer i år for første gang fotballskole i høstferien. 65 fotballglade barn er påmeldt, og i godt samarbeid med værgudene har uken så langt vært en kjempesuksess!

Fotballskolen er fra 10-14 mandag, tirsdag og onsdag denne uken, mens Kvik Halden i tillegg tilbyr barnepass før og etter selve fotballskolen, for de som ønsker det.
Tirsdag fikk spillerne utdelt Kvik Halden-skjerf og Kvik Halden-lue, og i morgen, på skolens siste dag, blir det grilling av pølser for barna!

Vi gleder oss allerede til neste år!

Tusen takk til Halden Arbeiderblad for bilder!0 Kommentar

Andreas Melleby forlater Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Sep 2015
Andreas Melleby kom til Kvik Halden på lån fra Sarpsborg 08 i slutten av juli, denne uken ble låneoppholdet avsluttet en måned tidligere enn planlagt.

God vårsesong i Sarpsborg
Andreas Melleby kom fra Sarpsborg 08 sitt juniorlag, der hadde han i år imponert og i tillegg hatt flere gode kamper for Sarpsborg 08 sitt rekruttlag i 3. divisjon.
Derfor hadde Kvik Halden og trener Glenn Ståhl forhåpninger om at Andreas kunne bli en nyttig bidragsyter for et opprykksjagende Kvik Halden denne høsten.

Gikk ikke som forventet
Låneoppholdet stod dessverre ikke til forventningene for verken Kvik Halden eller spiller. Oppholdet startet med et uheldig overtråkk og 5 uker på sidelinjen, og selv om Andreas har trent for fullt i september så har han ikke klart å spille seg inn på laget i 2. divisjon.
Denne uken ble klubb og spiller enige om å avslutte låneoppholdet.

Lykke til videre
Andreas debuterte for Kvik Halden mot Notodden 6. september da han kom inn til pause, noe som ble en av to kamper i 2. divisjon.
Kvik Halden ønsker Andreas lykke til videre i sin fotballkarriere og ønsker samtidig å takke for innsatsen i Kvik Halden drakten.


0 Kommentar

Ny hjemmekamp for Kvik Halden på søndag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Sep 2015
Kvik Halden er tilbake på Halden stadion på søndag. Forrige hjemmekamp endte i seier, nå jakter Haldenserne nye gode prestasjoner!

Tilbake på sporet
Etter tapene mot Raufoss og Notodden virker nå Kvik Halden å være tilbake på sporet. Sist helg ble det 2-2 borte mot Nybergsund-Trysil, mens helgen før endte i en kontrollert 3-1 seier over Alta. Selv om opprykkstoget definitivt har forlatt perrongen er det viktig for både klubben og spillergruppa å levere en god avslutning på sesongen. I øyeblikket står Kvik Halden med 41 poeng, og det mangler dermed bare 4 poeng for å tangere beste sesong for Kvik Halden siden 2002.

God utfordring
Søndagens kamp blir ikke lett for Haldenserne. Motstander er Moss, som har gjort en god sesong og ser ut til å bli nummer 2 i år. I tillegg blir det flere rokkeringer på laget på grunn av en del skadeproblematikk. Dardan Mehmeti er mest sannsynlig ferdigspilt for sesongen med sin hamstring-skade, mens både Drilon Turkaj og Martin Hoel Andersen er veldig tvilsomme inn mot kampen på søndag. På plussiden har Jakob Madsen Lund sonet ferdig sin karantene, og er dermed klar for nye diskusjoner med dommeren denne helgen. For øvrig er troppen skadefri og klar for kamp etter en god treningsuke.

Haldensere drar lasset
Hittil i år har Kvik Halden spilt 21 seriekamper, på banen er det til enhver tid 11 mann og kampene varer 90 minutter. Totalt blir det 20.790 minutter fotball som er spilt når man legger sammen alle spillerne.
Spillere født og oppvokst i Halden står for hele 9106 av de minuttene, noe som tilsvarer 44%. For en by på Halden sin størrelse er dette veldig imponerende med tanke på årets prestasjoner i serie og cup.
Legger man til spillere som er fra en av Halden sine nabokommuner blir tallet ekstreme 15.077 minutter, eller 73%!
For å sette disse tallene i perspektiv, så er antall spilleminutter av spillere fra eget fylke i de 3 andre klubbene på topp 4 på tabellen mellom 34 og 45%.

Håper på mange tilskuere
Hittil i år har det vært 5900 betalende personer innenfor portene på Halden stadion i forbindelse med Kvik Halden sine hjemmekamper. På søndag vil man dermed bikke 6000 betalende tilskuere, noe som er over 3 ganger så mye som i 2014.
I tillegg har det i år vært en markant økning i ikke-betalende tilskuere, altså klubbens egen spillere fra barne- og ungdomslagene.
Alt i alt betyr det en vesentlig økning i antall personer, barn og voksne, som er og ser Kvik Halden spille fotball dette året, noe selvfølgelig klubben og spillerne er veldig glade for.
Søndag er det en ny mulighet for støtte de unge Haldenserne, kampstart er 1600!0 Kommentar

Rekruttkamp mot Borgen i kveld på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Sep 2015
I kveld spiller Kvik Halden sine unggutter nok en viktig 4. divisjonskamp når Borgen kommer på besøk. Haldenserne ligger utsatt til på tabellen, men får det ikke lett i kveld mot formsterke Sarpinger.

Borgen har hatt en fin sesong og er helt oppe på 3. plass på tabellen. Sparta Sarpsborg og Sarpsborg FK er helt suverene på de to opprykksplassene, derfor er nok en svært respektabel 3. plass det beste Borgen kan håpe på i år.
Kvik Halden er nede på 10. plass, slik ståa er i 3. divisjon kan det se ut til at to lag rykker ned fra 4. divisjon, mens det tredje siste laget må ut i kvalifisering mot beste toer i 5. divisjon.
Haldenserne har 5 poeng å gå på i forhold til nedrykk, men ned til en eventuell kvalikplass er det bare 1 poeng som skiller.

Kampstart er 20:00 på Strupe - Gratis inngang til alle skuelystne!0 Kommentar

Brukbart resultat etter god prestasjon mot Nybergsund

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Sep 2015
Kvik Halden reiste til Nybergsund med håp om en ny seier i 2. divisjon. Prestasjonen var definitivt god nok til seier, men i de avgjørende øyeblikkene var ikke Hadenserne gode nok.

Dominerte i banespillet
Nybergsund-Trysil har hatt en bedre høst enn vår i 2. divisjon, og stod før dagens kamp med kun 1 tap på de siste 10 kampene. Mot Kvik Halden gikk hjemmelaget svært defensivt ut, lot Kvik Halden styre spillet, samlet hele laget på egen banehalvdel og satset på hurtige kontringer.
Kvik Halden fikk kampens første sjanse når Bader Rahhaoui løper seg fri og er helt alene med keeper, dessverre blir ikke avslutningen god nok og keeper gjør en fin redning.
På tross av et stort spillemessig overtak er det Nybergsund som tar ledelsen etter en forsvarsfeil hos Kvik Halden. Et langt oppspill fører til en misforståelse i midtforsvaret og Albert Berisha får en gratismulighet alene med keeper, den utnytter han og sender hjemmelaget i ledelsen. Etter dette fortsetter Kvik Halden å styre spillet, men kommer ikke til de store sjansene mot et kompakt hjemmelag. Etter 38 minutter så skjer det igjen, et innlegg går gjennom hele feltet og lander hos Albert Berisha, han får drømmetreff og smeller ballen på volley i det lengste hjørnet.
Helt på tampen av omgangen får endelig Kvik Halden lønn for strevet når Brice Wembangomo stikker igjennom Bjørn Berglund som setter ballen bort i det lengste hjørnet. En viktig scoring for Haldenserne som følte det meste hadde gått imot dem i første omgang.

Perlescoring
Andre omgang er få minutter gammel når Dardan Mehmeti må ut med skade, kapteinen glemmer sine egne begrensninger, løper litt for fort og pådrar seg dessverre en kraftig strekk i hamstringen. Inn kommer Erjon Shkodrani, unggutten gjør en fin innsats på venstrebacken, og viser at han er en mann for fremtiden.
Før Erjon Shkodrani har kommet inn, mens Dardan Mehmeti ligger på sidelinjen går Kvik Halden i angrep. Et godt pasningsspill setter opp Bjørn Berglund som fra 20 meter hamrer inn 2-2, en flott scoring som er ekstra sterkt med tanke på at Kvik Halden i øyeblikket spilte med en mann mindre på banen.
Heretter åpner kampen seg opp, mye på grunn av at Nybergsund blir mer offensive. Det gir sjanser i begge ender av banen og det er tilfeldigheter som gjør at ingen av lagene scorer flere mål. Både Nybergsund og Kvik Halden vil nok ergre seg over at gode muligheter til å avgjøre kampen ikke ble utnyttet. Kampen ender med 2-2, og Kvik Halden tar med seg en god prestasjon hjem til Halden.

Heldige med andre resultater

Både Notodden og Fram Larvik jager Kvik Halden på tabellen, men ingen av de klarte å utnytte Haldensernes poengtap lørdag. Notodden hentet opp Lørenskog sin 2-0 ledelse og fikk med seg 1 poeng, mens Fram Larvik noe overraskende også tapte poeng i hjemmeoppgjøret mot Sprint-Jeløy. 2-2 endte det i Larvik, og Sprint-Jeløy blir dermed det første laget utenom topp 3-lagene på tabellen som får med seg poeng derfra.
Neste helg er det nabooppgjør både i geografi og på tabell når Kvik Halden møter Moss på Halden stadion. Begge lag har kun ære og tabellplassering igjen å kjempe om, men Kvik Halden ønsker nok å revansjere det omvendte oppgjøret, da gjorde Haldenserne årets klart dårligste prestasjon.0 Kommentar

Tar turen til Nybergsund med mål om en god prestasjon!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Sep 2015
På lørdag setter Kvik Halden seg i bussen og tar fatt på en av årets lengste reiser. Destinasjonen er Hedmark og en av de mest imponerende fotballstedene i Norge.

Utrolige prestasjoner
Nybergsund har bare ca. 280 husstander, men har utrolig nok hatt et 1. divisjonslag i mange sesonger de siste årene. 4 sesonger på rad, mellom 2008 og 2011 var Nybergsund-Trysil i 1. divisjon og i 2007 ble de første lag fra nivå 3 på 31 år som kom til kvartfinalen i cupen.
Siden 2012 har de vært i 2. divisjon, noe de også kommer til å være i 2016.

Rufsete start
Siden Nybergsund-Trysil relativt nylig har vært i 1. divisjon, og i årene etter nedrykket har vært med å kjempet i toppen av 2. divisjon, var laget tippet å havne helt i toppen også i årets sesong.
En svært dårlig sesongstart satte imidlertid en raskt demper på forventningene. 8 poeng på årets 10 første kamper var nok langt mindre enn man hadde trodd, og ved sommerpausen så laget ut til å måtte kjempe en kamp for å overleve i divisjonen.
De siste 10 kampene har derimot vært langt bedre, 17 poeng og kun 1 tap er fasit for Nybergsund-Trysil. Dermed har de plassert seg midt på tabellen, med en veldig trygg avstand ned til nedrykk, og med mulighet for å jakte de 2-3 lagene som ligger over de.

Sterke hjemme
Nybergsund-Trysil er ingen lett arena å besøke, på 10 hjemmekamper har laget kun tapt 1. Riktignok er det blitt mange uavgjort, men hittil i år er det kun Moss som har klart å få med seg alle poengene hjem fra Nybergsund. Den kampen var for øvrig en spesiell affære hvor oppgjøret ble stoppet etter 1. omgang pga. et illebefinnende hos dommer, og 2. omgang måtte spilles 4 dager senere.
Forrige hjemmekamp endte med seier over Strømsgodset 2, etter scoringer av tidligere Tippeliga-spiller Jarl Andre Storbæk og lagets toppscorer Albert Berisha.

Vil følge opp Alta-kampen
Kvik Halden var tilbake på vinnersporet forrige helg når Alta ble slått 3-1 på Halden stadion, hjemmelaget førte oppgjøret og det var til slutt en fult fortjent seier for Haldenserne.
Både seieren og prestasjonen var etterlengtet for Glenn Ståhl sine gutter, som de seneste ukene ikke har prestert som ønsket og forventet.
Kampen mot Alta var første seier på 3 kamper, men på de siste 10 kampene sett over ett har Kvik Halden allikevel vært avdelingens nest beste lag. Kun Raufoss har tatt flere poeng enn Kvik Halden siden sommerpausen.

Noen usikre kort
Forrige helg var Mathias Engebretsen ute med karantene, han er tilbake i troppen denne helgen. På lørdag er det Jakob Madsen Lund som må se på, ettersom han fikk sitt 3. gule kort for sesongen mot Alta. Martin Hoel Andersen stod over sist på grunn av skade, og det ser det ut til at han må denne gangen også.
Sondre Rørmyr har slitt med et vondt kne den siste tiden, og er usikker til kampen mot Nybergsund-Trysil.
For øvrig er troppen klar for kamp, til og med Harold Mufoncol er tilbake fra sin langvarige skade og spilte på mandag en drøy omgang i 4. divisjonskampen mot Sparta Sarpsborg.

Kampstart er 1600 på lørdag - Vi ønsker Haldenserne lykke til!0 Kommentar

Husk påmelding til Johnny Helgesen Fotballskole!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Sep 2015
I høstferien arrangerer Kvik Halden for første gang Johnny Helgesen Fotballskole, påmeldingen nærmer seg 50 barn og det er plass til mange flere!

Det er hittil påmeldt barn født 2009 og opp til 2003, både gutter og jenter er med!

Hovedtrenere for fotballskolen er Haris Juklo og Glenn Ståhl.

Les mer om fotballskolen her!
http://www.kvikhalden.no/p/15016/johnny-helgesen-fotballskole

0 Kommentar

Ny mann på kontoret - Møt Haris Juklo!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Sep 2015
Haris Juklo har lang fartstid i Kvik Halden, denne høsten har han tatt på seg enda flere oppgaver og er nå heltidsansatt for klubben.

FFO og Pipe Eksperten Fotballakademi
I januar startet Kvik Halden sin Fotballfritidsordning, den ble fort veldig populær og før sommeren ble valget tatt om å ansette Haris Juklo som FFO-leder for å kvalitetssikre og videreutvikle tilbudet.
De som har barna sine på FFO har nok allerede merket store forandringer i profesjonalitet, noe Haris skal ha æren for.
- Det er viktig at man skal trives her, man skal kunne få gjøre lekser og spille fotball. Det å bli kjent med barna, og de voksne er veldig viktig. Vi har brukt mye tid på å forsterke retningslinjene på FFO, og håper dette gir gode effekter over tid.
Haris Juklo er utdannet pedagogisk leder og har jobbet i barnehage i flere år, de siste to årene har han vært styrer for Spretten Barnehage. Det er med andre ord en erfaren person som nå har tatt over FFO. Haris har også mye av det praktiske ansvaret for Pipe Eksperten Fotballakademi, og er også en av trenerne der. Til sammen utgjør disse to rollene 60% av stillingen hans.

Spillerutvikler

I tillegg er også Haris spiller- og trenerutvikler i Kvik Halden, en tidkrevende og utfordrende jobb, noe Haris ser på som veldig spennende.
- Målet for spillerutviklingen er å få hele klubben til å dra i samme retning, vi jobber kontinuerlig med å skape en rød tråd som alle kan følge. Denne jobben er langt fra fullført, vi er egentlig helt i startfasen, og blir noe vi vil bruke mye tid på fremover.
Haris har B-lisens som trener og er autorisert til å holde C-lisenskurs, dette vil klubbens barnefotballtrenere nyte godt av, og er en viktig del av "Kvalitetsklubb-prosjektet".
- Vi har mange dyktige trenere i barnefotballen, som har vært med på å trene barn i mange år, men samtidig er det også mange nye som vil nyte godt av at klubben setter større fokus på barnefotballen og arrangerer C-lisenskurs.

Nok å gjøre
Som om ikke det var nok så har Haris også fått flere administrative oppgaver rundt a-laget og juniorlaget.
De praktiske oppgavene ved signering av spillere, både internt og eksternt er oppgaver Haris nå har fått ansvaret for, i tillegg bistår han også trenerteamet rundt a-laget med speiding og kartlegging av spillere.
- Dette synes jeg er utrolig spennende, definitivt lærerikt, og samtidig utfordrende. Man må være med på å ta noen tøffe valg ettersom vi har lite å rutte med. Haldens plassering geografisk gjør det ekstra utfordrende, og vi må jobbe hardt for å bygge et slagkraftig lag. Forhåpentligvis kan vi utvikle mange nok, og gode nok spillere selv slik at vi slipper å hente for mye utenfra.

Trenger du å få tak i Haris så når du han her:
TLF: 99 27 73 83
Epost: haris@kvikhalden.no
0 Kommentar

Tøff utfordring for rekruttene i dag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Sep 2015
Kvik Halden sine rekrutter skal i kveld møte opprykksjagende Sparta Sarpsborg. De unge Haldenserne reiser til Sarpsborg med mange A-lagsspillere og mål om en god prestasjon.

Snart klare for 3. divisjon
Sparta Sarpsborg rykket ned fra 3. divisjon i fjor, og ser nå ut til å ta steget opp igjen med en gang.
Det er to lag som rykker opp fra 4. divisjon, og i øyeblikket ligger Sparta Sarpsborg på 2. plass med 9 poeng ned til Sprint-Jeløy 2. Ettersom Sprint-Jeløy ligger an til å rykke ned med sitt førstelag fra 2. divisjon vil det si at Sprint-Jeløy 2 ikke kan rykke opp. Ned til Borgen på 4. plass er det hele 11 poeng.
Med bare 6 runder igjen av årets 4. divisjon er det med andre ord mye som skal gå galt for ledende Sarpsborg FK og dagens motstander Sparta Sarpsborg for at de ikke skal bli å finne i 3. divisjon neste år.

Ungt, men erfarent
Kvik Halden har med seg hele 9 spillere fra A-stallen til dagens rekruttkamp. Daniel Ravneng, Niklas Kalmar, Erjon Shkodrani, Arber Shkodrani, Mathias Engebretsen, Andreas Melleby, Harold Mufoncol, Sondre Rørmyr og Bader Rahhaoui. I tillegg er også Deniz Kaili med, juniorspilleren fikk sin debut på a-laget i går med et friskt innhopp.
Snittalderen for denne gjengen er allikevel så lav som 20 år, og dermed en spennende, men uerfaren gjeng.

Spennende avslutning

Kvik Halden står foran en nervepirrende innspurt i 4. divisjon. Laget ligger utsatt til på tabellen med bare 4 poeng ned til den plassen som mest sannsynlig blir sendt i kvalik. Ned til nedrykk er det 5 poeng.
Med 7 kamper igjen å spille er det utvilsomt ingenting som er avgjort i bunnen, og de siste rundene kan bli veldig spennende for Kvik Halden sine rekrutter.
Dagens kamp mot Sparta Sarpsborg er første mulighet til å skaffe en luke til nedrykk, kampstart er 1930 på Spartabanen.

0 Kommentar

Tilbake på vinnersporet - Nærmer seg beste sesong på 13 år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2015
Kvik Halden slo tilbake etter to skuffende prestasjoner mot Raufoss og Notodden, samt gjenreiste fortet Halden stadion med en fin seier mot Alta.

Hjemmelaget styrte

Alta har ikke den beste rekken med bortekamper i årets sesong, og på gress sto laget med 0 poeng. Dermed var det et forsiktig og defensivt Alta som gikk på banen i Halden for å tette igjen bakover og gå på raske overganger.
Kvik Halden styrte det meste av spillet før pause, men sleit med å skape sjanser. Bortsett fra et dribleraid av Brice Wembangomo, som endte med redning, var det lite som skjedde foran mål.
Så etter 29 minutter kom omgangens høydepunkt. Frispark til hjemmelaget og Ole Strømsborg stilte seg opp i kjent stil på hjørnet av 16 meteren. Keeper forventet nok et innlegg, men Strømsborg dundret ballen hardt i nærmeste hjørnet, 1-0 til Kvik Halden.

Punkterte kampen
2 omgang fortsatte i samme spor som den første med Kvik Halden som det førende laget. Den viktige 2-0 scoringen kom etter 61 minutter når et langt oppspill blir stusset av Björn Berglund. På enden av stussen er Brice Wembangomo, og alene med keeper gjør han ingen feil.
3-0 var kveldens flotteste angrep. Gode kombinasjoner på høyresiden mellom Josef Bouchleh og Brice Wembangomo ender med innlegg til Almir Taletovic som enkel setter inn sin syvende scoring for sesongen.
Etter dette tar hjemmelaget foten av gassen og noe unødvendig inviterer Alta inn i kampen. 81 minutter er spilt når bortelagets toppscorer blir spilt igjennom og setter inn 3-1.
Sist gang Kvik Halden møtte Alta ledet man også 3-1 med 10 minutter igjen, men denne gangen holdt heldigvis stillingen seg kampen ut. Alta hadde et par gode muligheter, og en annullert scoring, men poengene ble igjen i Halden.

Ung debutant

76 minutter ut i kampen kom unge Deniz Kaili inn for Brice Wembangomo. Deniz er født i 1999, og føyer seg inn i rekken av unge Haldensere som utgjør stallen til Kvik Halden i 2015.
Kaili var ikke fornøyd bare med å være på banen heller, men viste ved flere anledninger at han blir en spennende spiller for Kvik Halden i tiden som kommer.
Etter 88 minutter kunne debuten blitt fullkommen, men alene med keeper endte dessverre avslutningen hans med redning.

Nærmer seg rekord

Kvik Halden sin sesong er allerede minnerik med første 4. rundekamp i cupen siden 1937, men laget er nå også på vei til å sette beste poengnotering på veldig mange år.
Etter opprykket i 2010 har man på det beste plukket 42 poeng, mens man i 2004 og 2003 plukket henholdsvis 44 og 45 poeng. Mye skal gå feil de resterende 6 kampene om ikke disse rekordene faller, og i beste fall kan man lukte på bestenoteringen fra 2002, da laget tok 52 poeng, som er beste poengsum siden seriesystemet ble lagt om i 2001.

Det meste avgjort

Etter helgens runde i 2. divisjon avdeling 2 virker det meste avgjort hva gjelder opp- og nedrykk.
Drammen, Sprint-Jeløy og Lillestrøm 2 virker fortapt på bunnen, mens Raufoss trygget serieledelsen i går med seier over Lørenskog på bortebane.
Lagene på nedrykk har en stor luke opp til sikker plass, og på første sikre plass ligger Strømsgodset 2, som nok vil gjøre det som trengs hvis lagene under begynner å nærme seg.
Raufoss har en luke på 6 poeng og 15 plussmål til 2. plassen. Med 4 hjemmekamper igjen og overkommelig motstand skal det veldig mye til om ikke de gulkledde fra Toten spiller i OBOS-ligaen i 2016.
Kvik Halden kan kjempe med Moss om 2. plassen, mens Fram Larvik ser ryggen til Kvik Halden på 3. plass.

Langtur neste

Neste helg drar Kvik Halden til Nybergsund, det blir uten Jakob Madsen Lund som fikk årets 3. gule kort i dag.
Kampen er lørdag om 6 dager, men før det venter en god treningsuke for Haldenserne som endelig er tilbake på vinnersporet.

Kampfakta

Kvik Halden - Alta 3-1(1-0)

Joacim Heier
Josef Bouchlech
Dardan Mehmeti
Jakob Madsen Lund
Ole Strømsborg
Brice Wembangomo (Deniz Kaili 76. min)
Jires Suka Suka
Ardijon Berbatovci
Drilon Turkaj
Almir Taleovic (Andreas Melleby 76. min)
Björn Berglund

0 Kommentar

Vil ha revansje mot Alta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Sep 2015
Søndag tar Kvik Halden i mot Alta på Halden stadion. Forrige møte mellom lagene ble en av årets bitreste opplevelser for Kvik Halden, denne gangen håper Haldenserne å sitte igjen med en bedre følelse.

Alta var kanskje den største favoritten til å rykke opp fra årets 2. divisjon avdeling 2. Laget har gått opp og ned mellom 1. og 2. divisjon i en årrekke, og når laget beholdt mye av stammen fra laget som ble beste nedrykkslag fra 1. divisjon i 2014, trodde mange at laget ville gjøre oppholdet i 2. divisjon kortest mulig.
Ambisjonen om opprykk ble nok tidlig skrinlagt hos Alta. Laget er historisk veldig vanskelige å møte i Finnmarkshallen, og er også i år avdelingens 3. beste hjemmelag. På bortebane har laget derimot slitt en del, og står med 8 av 27 mulige poeng. Drammen ser ut som en god plass å reise til for Altaværingene, der har årets hittil eneste borteseire kommet mot henholdsvis Drammen og Strømsgodset 2.
Helgens kamp er årets 3. og siste på gress, de to første har endt med tap mot Fram Larvik og Moss.
Laget har flere meget habile spillere som har preget både 2. og 1. divisjon de senere årene, så det er absolutt ikke en oppgave å ta lett på for hjemmelaget.

Når Alta fikk besøk av Kvik Halden i våres ble det en minnerik affære. Kvik Halden økte ledelsen til 3-1 med 10 minutter igjen å spille og kampen virket dermed avgjort, det var den derimot absolutt ikke. Alta scoret på straffespark få minutter før slutt og flere minutter på overtid satt Alta sin keeper(!) inn utligningen med et godt hodestøt. Etter det igjen var Harold Mufoncol alene med keeper, men skuddet gikk stang ut.
En vanvittig avslutning på en ellers ganske jevn fotballkamp, og en stor skuffelse for Kvik Halden som følte de burde rodd i land 3 poeng.

Kvik Halden har hatt et par skuffende uker og laget jobber nå hardt for å finne tilbake til formen som behøves for å slå de sterkeste lagene i avdelingen. Forrige helg gjennomførte laget en svak opptreden på Notodden, og Haldenserne ønsker nå å rette opp inntrykket med en god prestasjon på hjemmebane.
Mathias Engebretsen er utestengt for gule kort, mens Martin Hoel Andersen, Andreas Melleby og Sondre Rørmyr sliter med småskader. Det er fortsatt usikkert om de er klare til helgens oppgjør.
Med Engebretsen ute og Hoel Andersen tvilsom, blir det en antageligvis en rokkering i midtbaneleddet. Det er flere alternativer, og det blir spennende å se hva trenerteamet faller ned på av startoppstilling og formasjon.
Haldenserne bør uansett være klare for å revansjere både forrige kamp, forrige hjemmekamp og forrige møte med Alta, og da må lagets målsetninger for sesongen hentes frem.

Ville mest - Løpe mest - Være best organisert

Kampstart på Halden stadion er søndag klokka 13, velkommen på kamp!

0 Kommentar

Husk Jentenes fotballørdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Sep 2015

Husk Jentenes fotballørdag til helgen!
Påmelding finner du her:
http://www.ttif.no/index.php/arrangementer/jentefo...
0 Kommentar

Kvik Halden søker trenere til våre ungdomslag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Sep 2015
Kvik Halden er sterk utvikling som klubb og er nå på utkikk etter gode kandidater til å trene våre ungdomslag.

Kvik Halden har en rekke lag, og mange av de er i kategorien ungdomslag, som vil si lag fra 13-16 år. Klubben legger i disse dager neste års trenerkabal, og er ute etter gode kandidater til å lede et av våre lovende ungdomslag.

Hvis du er ambisiøs og dedikert med stor lidenskap for fotball så kan dette være en oppgave for deg.
Du bør ha tatt UEFAs B-lisens, eller minimum ha klare planer om å ta det innen kort tid, og ha et drivende ønske om å utvikle fotballspillere.

Det er ikke et krav om å ha hovedtrenererfaring, vi er like opptatt av å utvikle trenere som vi er å utvikle spillere.

Vi kan tilby økonomisk godtgjørelse, gode utviklingsmuligheter og mange ambisiøse unge fotballspillere.
Klubben har et eget trenerforum for trenere for lag fra 13 år og oppover ledet av hovedtrener for Kvik Halden sitt a-lag, Glenn Ståhl, samt spillerutvikler Haris Juklo.

Kvik Halden ble i 2015 utnevnt til "Kvalitetsklubb" av NFF, og har nylig lagt en målsetning om innen 2018 å ha et a-lag i OBOS-ligaen, et G16 lag i Interkrets samt legge nytt kunstgress på Strupe.
Dette har du nå muligheten til å bli en del av!

Hvis dette høres ut som noe du vil være med på, så er muligheten nå.
Ta kontakt med oss og meld din interesse.
Har du som leser dette ikke selv har et ønske om å trene et lag, men derimot kjenner noen som du tror kan være en god kandidat, så nøl ikke med å tipse oss om personen.

Ta kontakt med oss på post@kvikhalden.no0 Kommentar

Kvik Halden med svak prestasjon mot Notodden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Sep 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bruken av bildet!


Kvik Halden dro til Notodden med håp om en god prestasjon og gjenvunnet selvtillit etter forrige helgs skuffende kamp mot Raufoss. Dessverre endte kampen i nok en nedtur for Haldenserne.

Flott ramme
Alt lå til rette for en god fotballkamp på Notoddens flotte hjemmearena. Anlegget ble bygget for få år siden og underlaget ble byttet så seint som i fjor. En arena som sammen med Ham-Kam sitt Briskeby kanskje er det flotteste i 2. divisjon, bygget for helt andre motstandere enn de man møter på dette nivået.
Notodden har også en klar ambisjon om å rykke oppover i seriesystemet, men har i år ikke vært stabile nok til å henge med i tetstriden.

Tamt Kvik Halden
Kampen startet i et relativt rolig tempo med to lag som begge lå lavt i banen og satset på overganger. Kvik Halden hadde mye ballinnehav, men klarte sjeldent å skape farligheter foran motstanderens mål. Nærmest var Björn Berglund som headet over åpent mål midtveis i omgangen. Notodden derimot var mye friskere de gangene de gikk i angrep og skapte mange muligheter mot et passivt og dårlig organisert bortelag.
Notodden måtte allikevel ha hjelp fra bortelaget for å ta ledelsen. Omgangen så ut til å ende med 0-0, men rett før pause kom hjemmelaget rundt på siden og slo et hardt og lavt innlegg inn foran mål som Jakob Madsen Lund var uheldig å styrte i eget mål.
En omgang Kvik Halden ikke kunne være bekjent av, og derfor ble det tatt grep i pausen for endre kampbildet. Ut gikk Martin Hoel Andersen og Jiress Suka Suka, inn kom Andreas Melleby og Bader Rahhaoui.

Fortsatte i samme spor
Dessverre for Haldensernes del fortsatte kampen i samme spor etter hvilen. Notodden styrte det meste og det var langt fra fortjent når Kvik Halden utlignet 10 minutter ut i omgangen. Brice Wembangomo gjør en fantastisk enkeltmannsprestasjon, dribler halve Notodden og triller ballen fobi keeper.
Scoringen burde gitt en vitamininnsprøytning for Haldenserne, men rett etterpå tar Notodden tilbake ledelsen etter et langt innlegg som blir pirket i mål fra kort hold på bakerste stolpe. Kort tid etter det igjen så øker hjemmelaget ledelsen etter fint spill mot et nok en gang passivt Kvik Halden.

Kunne skapt spenning
10 minutter før slutt fikk Kvik Halden en hjelpende hånd fra Notodden når en feilpasning fra hjemmelaget sendte Bader Rahhaoui og Björn Berglund alene med keeper, dessverre endte muligheten med redning.
En redusering hadde skapt spenning i kampen, men det ville også vært urettferdig sett utifra spill og sjanser.
Notodden var klart best kampen sett under ett, og tar helt fortjent med seg alle poengene fra oppgjøret.

Må finne formen
Kvik Halden har hatt en nedadgående kurve de siste ukene og ligner i øyeblikket ikke på et topp 3 lag, men laget har slått knallhardt tilbake tidligere i år, og det går forhåpentligvis utover Alta neste helg.
Mathias Engebretsen fikk sitt 5. gule kort for sesongen og må stå over neste helg, men til gjengjeld er både Ole Strømsborg og Ardijon Berbatovci tilbake fra sine karantener.
Først venter en god treningsuke hvor laget har mange økter til å jobbe både individuelt og kollektivt med formen.0 Kommentar

Vanskelig bortekamp mot sterke Notodden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2015
Søndag reiser Kvik Halden til Telemark for å revansjere forrige helgs skuffende opplevelse mot Raufoss. Også denne helgen må Haldenserne opp mot toppnivå for å hente med seg poeng, da står sterke Notodden på motsatt banehalvdel.

Skuffende sesong
Notodden var før sesongen blant de fire lagene som de fleste trodde skulle kjempe om opprykket. Av de 4 storfavorittene Raufoss, Fram Larvik, Alta og Notodden er det nå kun Raufoss som står igjen, til gjengjeld har de nå ett halvt bein i OBOS-ligaen 2016.
Notodden vil anse sin sesong som svært skuffende, resultatene har variert voldsomt og etter 18 kamper ligger de på en 7. plass.

Varierende resultater
Laget er meget rutinert, og består av mange godt voksne fotballspillere. Dette skulle i de fleste tilfeller bety stabilitet og jevne prestasjoner, men Notodden har gått fra sterke seire som 4-1 mot Fram Larvik hjemme, 1-0 borte mot Lørenskog borte og 3-0 mot Strømsgodset borte, til å tape hjemme mot Moss, Gjøvik/Lyn og Nybergsund.
Noe av årsaken kan legges til store skadeproblemer, spesielt i vårsesongen hadde Notodden mange spillere utilgjengelige.

Fokus på prestasjon
Kvik Halden hadde før forrige helg et lite håp om å blande seg skikkelig inn i opprykkskampen, men etter jevn forsvarsbatalje på Halden stadion var det til slutt Raufoss som stakk av med seieren.
Kampen ble som forventet en stillingskrig mellom de to statistisk beste forsvarslaga i avdelingen, og i slike kamper blir ofte første målet avgjørende.
Denne helgen ønsker Kvik Halden å gjenskape prestasjonen fra vårkampen mot Notodden, oppgjøret på Halden stadion endte med 3-0 til Haldenserne og er sammen med Strømsgodset i cupen kanskje Kvik Halden sin beste prestasjon hittil i 2015.
Den gangen var det angrepstrioen Almir Taletovic, Björn Berglund og Martin Hoel Andersen som gjorde målene, og bakover slapp man Notodden knapt til en målsjanse i løpet av 90 minutter.

Karantener gir utfordringer
Kvik Halden har noen utfordringer med karantener denne helgen, både Ardijon Berbatovci og Ole Strømsborg er ute med gule kort, mens troppen for øvrig er tilnærmet skadefri.
Jakob Madsen Lund sto over forrige helg på grunn av et vondt lår, men spilte 90 minutter for rekruttlaget på mandag og har trent for fullt hele uken.
Dardan Mehmeti kjempet en kamp med klokka inn mot forrige helg, men ble klar og har også trent hele denne uken.
Karantenene i forsvarsrekka gjør at Glenn Ståhl har en jobb å gjøre med å legge formasjon og taktikk, men uansett formasjon vil Glenn ha full rett i å kreve stor innsats og mange løpemeter fra hans elleve utvalgte.
Borte mot Notodden er en tøff utfordring, men flere lag har dratt hjem med poeng derfra, og det vil også være målet for Haldens beste fotballag.

Kampstart er 1600 på søndag - Vi ønsker laget lykke til!


0 Kommentar

Stor økning i antall besøkende på Halden stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Sep 2015
Etter et par miserable år med lite interesse for fotballen i Halden, har nå publikum igjen begynt å finne veien til Halden stadion når Kvik Halden spiller hjemmekamper.

2014 var et mørkt år for Kvik Halden. Optimismen var stor i forkant, men sesongen ble preget av mye skader og svake resultater. I serien endte laget på en skuffende 10. plass, og cupen var ferdig nesten før den begynte når laget røk ut i ekstraomganger borte mot Asker i 1. runde.
Dette ga også utslag i publikumstallet, under 2000 mennesker var innom Halden stadion i løpet av 13 hjemmekamper, snittet var på under 150 betalende personer.

I år har derimot dette endret seg, i skrivende stund har Kvik Halden gjennomført 11 obligatoriske kamper på hjemmebane, noe som har gitt 5700 tilskuere totalt.
I tillegg kan man legge til mange hundre fra Kvikefamilien som går gratis inn på kamp, og dermed ikke blir telt med.
5700 på 11 kamper gir et snitt 520 personer hittil i år, en økning på fantastiske 270%!

Ennå gjenstår 4 hjemmekamper, og selv om laget ikke lengre realistisk kjemper om opprykk, så kjemper man om den beste poengsankingen, og den beste serieplasseringen siden seriesystemet ble lagt om for 15 år siden. Det er noe som er verdt å støtte!

Vi håper så mange som mulig tar turen til Halden stadion denne høsten, men benytter samtidig anledningen til å takke de som har tatt turen så langt i år.
Vi ses på stadion om en drøy uke mot Alta!
0 Kommentar

To blad Shkodrani klare for 2016!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Sep 2015
To nye haldensere er klare for 2016 sesongen med Kvik Halden FK. Brødrene Erjon og Arber Shkodrani har begge tatt steg i løpet av sesongen, og håper nå å nærme seg en fast plass i løpet av neste år.

Erjon har til nå 8 opptredener for Kvik Halden sitt a-lag, mens Arber står med 3 kamper hittil. Begge har i flere sesonger vært viktige spillere for Kvik Halden sitt rekruttlag, men håper nå tiden snart er moden for oppgaver i 2. divisjon.

- Min personlige målsetning må jo være å spille meg til fast plass på a-laget, sier storebror Arber Shkodrani. Dette er også målet til Erjon.
- Målsetning for meg er mer spilletid, og forhåpentligvis spille meg til fast plass med tiden.På spørsmål om hvem av de som sikrer en fast plass først er Arber kjapt frempå.
- Satser på at jeg er først i køen, ellers får jeg høre det av Erjon!

Brødrene utgjør spiller nummer 6 og 7 som er klare for A-stallen til Kvik Halden i 2016. Klubben jobber for tiden aktivt med å bygge neste års stall, en stall som skal rustes for å kjempe om opprykk i tråd med klubbens nye målsetning.
- Det skal bli morsomt å være med den kommende sesongen med Kvik. Nå som klubben har gått konkret ut at målsettingen er OBOS-ligaen, så skal det bli ekstra spennende. Sier Arber Shkodrani.

Vi gleder oss over at både Arber og Erjon er med også neste år, og håper de tar flere steg i tiden som kommer slik at enda flere Haldensere spiller seg inn i startoppstillingen til Kvik Halden.

0 Kommentar

Informasjon før Norge-Kroatia på søndag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Sep 2015
Hele 250 personer og 5 fulle busser setter kurs for hovedstaden og landslagsarenaen på søndag, en helt fantastisk påmelding og en kjempedag for Kvik Halden-familien.

Bussene går klokka 1500 fra Strupe, viktig at alle er ute i god tid for å slippe kø og kaos ved avreisetidspunkt.
Finn sammen til din årgang og stå samlet, dette for å kunne best mulig samle årgangene på bussene og på tribunen.

Det vil være 5 representanter fra klubben som håndterer opprop og innbetaling.
Betaling blir gjort inne på bussen etter avreise, en representant vil gå rundt til dere.
Ta med eksakt beløp, vi har ikke anledning til å veksle.

Billetter blir delt ut når vi nærmer oss Ullevaal.
Kvik Halden sin delegasjon har et samlet område i Bendit-svingen.
Vi er lovet av busselskapet å være på Ullevaal i god tid, slik at man kan spise, handle drakter etc. i forkant av kampen.

Etter kampslutt er det viktig at alle finner veien tilbake til bussen fortest mulig.
Det er mange barn med på turen og det er ønskelig med så rask hjemreise som mulig.
Opprop vil bli gjort og representantene fra klubben sørger for at alle er med på bussen før den går tilbake til Halden.

Representantene fra Kvik Halden skal kun håndtere opprop, innbetaling og utdeling av billetter. De vil være behjelpelig etter beste evne, men det er viktig at deltagerne tar ansvar for seg og sine mens man er på selve kampen.

Håper alle gleder seg og får en flott opplevelse på søndag!

0 Kommentar

Ny rekruttkamp på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Aug 2015
I kveld er det duket for et aldri så lite rivaloppgjør på Halden stadion. Moss gjester Halden stadion med sine rekrutter.

Rekruttlaget fikk med seg ett poeng i forrige runde mot Rakkestad, det er like mange poeng som Moss fikk med seg i sin siste rekruttkamp da de møtte Drøbak/Frogn 2.
Moss ligger noen plasser over Kvik Halden på tabellen, og vil mest sannsynlig mønstre et solid lag med tanke på deres relativt brede og sterke A-stall.

For Kvik Halden er det også flere A-lagsspillere som er med, blant annet målscoreren fra helgens 2. divisjonskamp, Almir Taletovic.
For øvrig er også Enis Jashari, Erjon Shkodrani, Arber Shkodrani, Niklas Kalmar, Andreas Melleby, Drilon Turkaj og Sondre Kirkeng Rørmyr med i kveldens kamp. Disse blir utfylt av mange lovende juniorspillere fra juniorlaget som kjemper om opprykk til Interkrets neste sesong.

Kampstart er 1830 på Halden stadion - Vel møtt!

0 Kommentar

Dødelig effektivt Raufoss knuste opprykkshåpet til Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2015
Kvik Halden lå 5 poeng bak Raufoss på tabellen før dagens toppoppgjør på Halden stadion. Dessverre endte bataljen mellom to solide lag med borteseier og årets første poengtap på hjemmebane for Haldenserne.

Raufoss kom til Halden stadion med en klar plan om å stenge igjen foran eget mål og gå på kontringer, dette lykkes de godt med og det skulle gå lang tid før det begynte å skje ting i dagens kamp.
Kvik Halden trillet ball, men hadde vanskelig for å finne rom mot et kompakt Raufoss-lag. Først etter 15 minutter kom kampens første mulighet når Kvik Halden kontret etter en Raufoss corner. Kvik kom i overtall og spilte seg fint fri, men dessverre endte angrepet i litt rot og til slutt en avslutning som keeper redder greit.
25 minutter ut i kampen skjer det som ikke skulle skje mot et godt organisert Raufoss, et innlegg i boksen hvor Håvard Lysvoll sniker seg inn blant midtstopperne til Kvik Halden og stanger inn 1-0.
Resten av omgangen ligger Raufoss godt i forsvar og Kvik Halden fortsetter med å trille ball uten særlig resultat.

2. omgang fortsetter som den første med et balltrillende Kvik Halden som sliter med å finne sprekker i Raufoss. Etter 62 minutter faller avgjørelsen når Raufoss kriger inn en corner etter klabb og babb. To sjanser, to mål, bunnsolid forsvarsspill, slik et skikkelig topplag ofte fremstår.

Kvik Halden kaster mer i angrep etter dette og begynner så smått og skape litt farligheter, nærmest er Drilon Turkaj som skyter et langskudd hvor keeper redder til corner.
Kampen virker å ebbe ut med en kontrollert 2-0 seier til serielederen, men etter 85 minutter får Kvik Halden en gavepakke fra Raufoss sin keeper når Almir Taletovic skyter midt i mål fra 20 meter, uheldig for Raufoss sin unge keeper som ellers fremstår solid.
Dette tenner gnisten i Kvik Halden og hjemmepublikummet som øyner håp om poeng på slutten, Kvik Halden kaster alle mann i angrep, men kommer aldri til de helt store sjansene.
Dermed tok Raufoss med seg alle poengene og festet et solid grep om opprykket.

Kvik Halden har møtt flere lag i år som spiller mer underholdende fotball enn Raufoss, men etter to jevne kamper både i Raufoss og i Halden kan man trygt si at Kvik Halden ikke har møtt et mer solid lag en Raufoss.
Angrep vinner kamper, men forsvar vinner titler heter det, og akkurat nå ser Raufoss ut som det laget som fortjener opprykket mest.
Kvik Halden kom aldri opp på sitt beste i dag, og selv om hjemmelaget var det førende laget i dagens kamp så handler det til syvende og sist om å sette sjansene i mål. De ferdighetene hadde ikke Kvik Halden i dag, og sånn sett er det fortjent at Raufoss drar seirende fra Halden.

Kvik Halden har fortsatt masse og spille for i årets sesong, det er 8 kamper igjen og rekorder skal jages.
Siden serien ble lagt om i 2001 har Kvik Halden aldri tatt flere poeng enn 52, det skjedde helt tilbake i 2002. Etter opprykket i 2010 har ikke Kvik Halden tatt flere poeng enn 42.
Med dagens 37 poeng og 24 poeng igjen å spille om, er det naturlig å jobbe mot et mål om 53 poeng og rekord. I tillegg har laget nådd 4. runde i cupen for første gang siden 1937, det kan med andre ord bli en svært minnerik sesong på de unge Haldenserne.

Publikum fortjener også en ekstra oppmerksomhet etter dagens kamp, hele 702 betalende personer var innenfor portene. Teller man med klubbens egne medlemmer var nok dagens tilskuertall nærmere 900-1000. Fantastisk!
702 er faktisk det høyeste publikumstallet på flere år i seriesammenheng, og gjør at Kvik Halden i år hittil har samlet 5700 mennesker på sine 11 obligatoriske kamper på Halden stadion. Et snitt på 520, og langt over hva man har blitt vant med de senere årene.
TUSEN TAKK til alle som var på stadion i dag, og som har vært på stadion tidligere i år, vi håper så mange som mulig benytter anledningen til å se de resterende 4 hjemmekampene i årets sesong.

Neste mulighet til poeng for Kvik Halden er borte mot Notodden neste helg, før Alta kommer på besøk om 15 dager.0 Kommentar

- Vinner vi i helga så er vi med!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2015
Halden-gutten Mathias Engebretsen har styrt midtbanen til Kvik Halden med glans i årets sesong, hovmesteren har stått for mye av rytmen i det offensive spillet til Haldenserne i år og gleder seg til storoppgjøret hjemme på Halden stadion på lørdag.

- Det er en viktig kamp hvis vi skal fortsatt være en utfordrer til opprykket, en litt være eller ikke være-kamp, men vi allikevel ingenting å tape. Vi har kommet langt i år, og har uansett lagt et veldig godt grunnlag for årene fremover.

Raufoss har vært det beste laget i årets avdeling og når vi går inn i siste tredjedel av sesongen leder de tabellen foran Moss og Kvik Halden.

- Raufoss virker som et solid lag med bra kontroll defensivt. De har også scoret mest og har en giftig trio på topp. De har vært mest stabile i avdelingen og fortjener å ligge der de gjør.

Med 9 kamper igjen er det fortsatt mange poeng å spille om. Kvik Halden sin sesong er over forventning, men Mathias tror de artigste kampene fortsatt gjenstår.

- Vinner vi i helga så er vi med i kampen om et opprykk, og da ønsker vi selvsagt å prøve å gi Moss og Raufoss kamp til døra. Vi skal selge oss dyrt!

I tillegg til å styre midtbanen, er Mathias også sjef for bøtene internt på a-laget. Spillerne får bøter hvis de kommer for seint, bruker feil tøy, glemmer igjen utstyr på banen eller hvis de glemmer å ta med kake til alle på sin egen bursdag.

- Å være botsjef er en utakknemlig jobb, enkelte spillere klarer ikke å forholde seg til reglene og tror de aldri skal få bot. Alt er greit i hodet til noen av spillerne!
Verstingene er utvilsomt Drilon Turkaj, Arber Shkodrani og Jakob Madsen Lund, det er de som oftest føres opp i boka.

Forhåpentligvis slipper Mathias å føre opp bøter på lørdag, da må alle være på plass!


0 Kommentar

Se Knut og Harald mane Haldenserne til kamp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Aug 2015


Engasjementet er stort før helgens oppgjør mot Raufoss!

Følg oppfordringen fra Knut Nærum og Harald Rønneberg, og møt opp på Halden stadion på lørdag klokka 1600!

0 Kommentar

På lørdag smeller det!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2015
Lørdag gjester den tungtsatsende avdelingsfavoritten Raufoss Halden stadion. Årets største utfordring for Kvik Halden som skal forsvare en råsterk hjemmestatistikk.

Raufoss rykket ned fra 1. divisjon i 2007, men ikke på den vanlige måten. Laget plukket nok poeng til å bli i divisjonen, men ble degradert av NFF på grunn av svak økonomi.
Siden har laget vært i 2. divisjon og de siste årene har de blitt kjent som et "nesten-lag". År etter år er de med i kampen om opprykk, men sesongene har til slutt endt med formsvikt og bitre tabellplasseringen få poeng bak avdelingsvinnerne.
Styrken til Raufoss er kontinuiteten, klubben har gode støttespillere i det lokale næringslivet og får med spillere på en ny satsing hvert år. Klubben har også nylig åpnet en ny stadion og har både rekruttlag i 3. divisjon, samt juniorlag i Interkrets. Dermed ligger alt til rette for at Raufoss en gang blir å finne tilbake i 1. divisjon.

Laget er erfarent, robust og godt organisert. De har solide spillere over hele linja og har i tillegg raske kantspillere. Dette gjør Raufoss farlig på både dødball og kontringer, noe som er de to angrepsmåtene det blir scoret flest mål på i fotball generelt.
Laget fra Toten har vært gode fremover og til sammen har de satt ballen i mål 50 ganger på 17 kamper, det er mest i avdelingen. Bakover er de også brukbare med 18 baklengs, noe som er nest best i avdelingen.
Raufoss har en solid bortestatistikk med ingen tap så langt, fasit er 6-3-0 på 9 bortekamper hittil i år.

Dermed må en barriere brytes for ett av lagene til helgen. Kvik Halden har gått av banen jublende i samtlige 8 seriekamper, og 2 cupkamper mot Fredrikstad og Strømsgodset.
Forrige helg endte med et godkjent 1-1 resultat borte mot Fram Larvik. Prestasjonen var ikke helt på topp, så Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen har en del å ta tak i inn mot helgens kamp.
Jakob Madsen Lund måtte dessverre ut med skade på lørdag, og er tvilsom inn mot helgens kamp. Harold Mufoncol er fortsatt ikke i trening, mens Andreas Melleby spilte 90 minutter i mandagens rekruttkamp og er dermed med for fullt.

Kvik Halden sin sesong blir bare mer og mer imponerende for hver uke, med et krympet budsjett fra i fjor har laget klart å hente ut sterke prestasjoner og resultater gjennom beinhard jobbing og stor vilje.
Faktisk har Kvik Halden bare tapt 4 av 30 kamper(inkludert treningskamper) i hele 2015. Blant disse 30 kampene finner man 1 motstander fra OBOS-ligaen og 2 fra Tippeligaen. Hele 15 ganger har laget gått av banen uten baklengs.
På de siste 8 seriekampene har Kvik Halden tatt 20 av 24 mulige poeng, og målforskjellen er også til ståkarakter, 21-5.
Dermed er det duket for en spennende kamp på lørdag og en real batalje mellom to lag som begge har svært solide resultater å vise til gjennom kalenderåret 2015.

Kan Kvik Halden forsvare fortet Halden stadion?? Kan Haldenserne melde seg på i opprykkskampen?? Kan sultne unggutter nedkjempe erfarne heltidsspillere??

Svaret får du på lørdag - Denne kampen bør du ikke gå glipp av!

0 Kommentar

KVIK HALDEN FK - 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Aug 2015
I 2018 er det 100 år siden Kvik Halden vant sitt første og foreløpig eneste Norgesmesterskap. 2018 er derfor et viktig merkeår for klubben, og styret har valgt å legge en strategi for klubbens sportslige utvikling frem mot dette året.

I det siste halvannet året har vi jobbet mye med kvalitetsklubbprosjektet og organisering av klubben, og vi føler at vi allerede nå begynner å se resultatene av dette i form av bedret klubbdrift og økt klubbfølelse. Vår visjon ”Med bredden mot toppen” er noe vi jobber med å underbygge hver eneste dag, og også her mener vi at vi er på rett kurs. Det er også svært gledelig å se at interessen og deltagelsen rundt jentefotballen er stigende, etter å ha ligget nede en stund.

En del av klubbens verdigrunnlag er at vi skal være målbevisste og at vi har ambisjoner om å utvikle klubben og forbedre oss gjennom et målrettet arbeid med fokus på kvalitet i alle ledd. Ett av klubbens overordnende sportslige mål er at vi skal være en toppfotballklubb som spiller underholdende fotball. Vi har også lenge sagt at det er en målsetting for oss å rykke opp, uten at dette er konkretisert nærmere.

A-lagstroppen på 21 spillere består i dag av hele 11 haldensere, 5-6 av disse spiller regelmessig for a-laget. For øvrig er 7 spillere fra Østfold, kun 3 av 21 spillere er oppvokst utenfor Østfold. Ekstreme tall for ett topplag i 2. divisjon, sensasjonelle tall ved et evt. opprykk.

Vi har i 2015 etablert både en fotballfritidsordning og et akademi for unge spillere som ønsker å utvikle seg videre, noe som har blitt svært godt mottatt. Dette er viktige elementer i vår klubbutvikling og noe som vi kommer til å fortsette å ha fokus på. Det gir oss også et sterkere økonomisk grunnlag for klubbdriften og en bedre utnyttelse av klubbens ressurser.

Basert på den klubbutviklingen vi har sett den siste tiden, samt de sportslige resultatene som er oppnådd i år med begrensede ressurser og en ung og lokal/regional spillergruppe, har styret valgt å konkretisere følgende målsetting for 2018: • Kvik Halden sitt a-lag spiller i OBOS-ligaen

 • Kvik Halden G16 spiller i Interkrets

 • Nytt kunstgress på Strupe 11’er


Det er videre viktig for oss at disse målene ikke går på bekostning av verken bredde-/ungdomsdelen eller økonomien, og styret har derfor definert følgende forutsetninger for satsningen mot 2018:

 • Klubbens mål skal KUN påvirke vår barne- og ungdomsaktivitet på en positiv måte.
 • «Med bredden mot toppen» har i år vist seg å være et riktig og avgjørende tankesett, og vil i sesongene som kommer bare bli forsterket.
 • Kvik Halden har i 2015 bygget sin a-lagstropp på et stort antall Halden- og Østfoldbaserte spillere, noe som fortsatt vil være en klar filosofi.
 • A-laget er klubbens flaggskip, og vil være den delen av Kvik Halden som supportere og media bedømmer våre resultater etter, men for klubben er de andre målene like viktige. Hvis de andre målene ikke blir oppnådd vil ikke grunnlaget for et a-lag i OBOS-ligaen være godt nok til å etablere laget i divisjonen.
 • Vi skal være med å bidra til å sette et positivt søkelys på Halden – vi er glad i byen vår og i klubben vår!
 • Vi skal ha en bærekraftig satsing og økonomi samt være en attraktiv partner for næringslivet i Halden

2015 har vist hvilken enorm kraft det finnes i egen klubb, i form av positivt påfyll og støtte for a-laget. En helt nødvendig støtte for et a-lags vei mot toppfotballen.


Sportslig hilsen Bjørn Brevig.0 Kommentar

Reddet poeng på overtid!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Aug 2015
Kvik Halden sine rekrutter i 4. divisjon spilte i går kamp mot Rakkestad. Det endte med uavgjort og et potensielt veldig viktig poeng for de unge haldenserne.

Kvik Halden stilte med hele 8 spillere fra A-stallen i går, inkludert Andreas Melleby som gjorde sin første opptreden for laget. Han har vært skadet i en måned, men begynte i forrige uke å trene igjen.
Med var også Ardijon Berbatovci som spilte 70 minutter for a-laget på lørdag, etter at Jakob Madsen Lund måtte ut med skade.
Rakkestad startet sesongen veldig friskt, men har i sommer hatt flere kamper under pari, som har gjort at laget nå ligger plassert midt på tabellen.

Kampen i går var jevnspilt, men hjemmelaget burde absolutt omsatt noen av sjansene sine i første omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.
I andre omgang var det Rakkestad som tok kommandoen og gikk opp i ledelsen tidlig. Etter dette måtte Kvik Halden satse fremover, noe som ga bortelaget noen store muligheter til å avgjøre kampen. Heldigvis klarte ikke Rakkestad å sette inn 2-0, og på overtid reddet Almir Taletovic poeng med sin utligning i det 91. minutt.
Kampen endte med 1-1 og Kvik Halden har nå 4 poengs luke til nedrykk.

Neste kamp for rekruttene er mandag om en uke, da er det Moss sitt rekruttlag som besøker Halden stadion.

0 Kommentar

Kvik Halden fikk med seg ett viktig poeng etter en middels prestasjon i Larvik!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2015
Kvik Halden fikk med seg ett poeng fra den tøffe bortekampen i Larvik, kampen bølget frem og tilbake og begge lag hadde mange muligheter til å avgjøre.

Fram Larvik har ikke fått den sesongen de siktet på, laget ligger på 4. plass med altfor stor avstand opp til teten for å realistisk håpe på ett opprykk. Hjemme i Larvik har de allikevel vært veldig sterke, kun Moss, Raufoss og nå Kvik Halden har tuktet laget på eget gress.
Kvik Halden derimot har hatt en flott sesong så langt og henger med i tetstriden når vi går inn i siste tredjedel av sesongen.

I et fantastisk vær var det Fram Larvik som kom best i gang i 1. omgang, laget produserte et par gode muligheter og ble antageligvis snytt for et straffespark når Jakob Madsen Lund sparket Fram Larvik spiss, Christer Fjellstad, i hodet.
Fram Larvik har en veldig tydelig spillestil som stort sett handler om raske overganger, ballen skal ofte rett i bakrom, noe de behersker godt og skaper mye farligheter på.
Det var også en slik situasjon som til slutt endte med kampens første scoring. Fram Larvik sin kantspiller går innover i feltet og klinker et innlegg via Ole Strømsborg og i en uheldig Ardijon Berbatovci som lite kunne gjøre for å unngå å sette ballen i eget mål.
Ardijon fikk for øvrig debuten sin uventet tidlig da Jakob Madsen Lund måtte ut med en kjenning i låret.

På slutten av omgangen hadde Kvik Halden to store sjanser, først ved Ole Strømsborg som skyter et knallhardt frispark midt i mål, keeper er med på notene og slår til corner. Corneren ender i litt klabb og babb og til slutt et godt skudd som keeper nok en gang redder. Dermed gikk lagene til pause på 1-0.

Andre omgang fortsetter som den første, to lag som vil fort i angrep skaper enorme avstander i begge lag, og dermed en mengde gode overgangsmuligheter begge veier.
Utligningen kommer på straffe, og det av typen diskuterbar. Bader Rahhaoui blir spilt igjennom, men keeper kommer ut og snapper ballen før spissen. Måten keeper kommer ut ser svært farlig ut med strakt ben og knotter i knehøyde, heldigvis kommer Bader Rahhaoui unna og unngår en potensiell skade. Dommeren dømmer straffe, mens keeper slipper unna kort.
Straffen er det normalt sikre Mathias Engebretsen som skal skyte, men keeper redder. Da tar dommeren en ny tøff avgjørelse og dømmer ny straffe ettersom keeper går langt ut fra streken. Den andre straffen setter Mathias så vidt og lagene er like langt.

Resten av kampen foregår med store avstander, slitne spillere og muligheter begge veier. På tampen blir nok Fram Larvik snytt for et nytt straffespark når Fjellstad blir revet ned.
Deretter får Kvik Halden to enorme muligheter på overtid til å avgjøre kampen, først ved Jiress Suka Suka som header over fra kort hold etter et frispark, og rett etterpå er Suka Suka nok en gang involvert. Keeper er ute for å bokse, ballen lander hos Suka Suka som smeller til fra 16 meter, skuddet er ubrukelig, men ballen går rett til Björn Berglund som på åpent mål setter ballen rett utenfor.

Oppsummert kunne kampen gått begge veier, og Kvik Halden skal være fornøyd med et par heldige dommeravgjørelser, samtidig som man burde avgjort kampen på overtid.
Prestasjonen til Kvik Halden er derimot ikke helt på topp og man har en del å jobbe med inn mot neste helgs vriene hjemmekamp mot serieleder Raufoss.
Den kampen blir helt avgjørende for resten av sesongen, og blir årets vanskeligste utfordring på hjemmebane for haldenserne.

Vi gleder oss til toppkamp på Halden stadion om en uke!0 Kommentar

Høstens første store utfordring på lørdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Aug 2015
Kvik Halden har startet høstsesongen prikkfritt med 6 seire på 6 kamper, men disse seierne har kommet mot lag plassert stort sett på nedre halvdel av tabellen. På lørdag er det derimot toppoppgjør borte mot Fram Larvik.

Fram Larvik var før sesongen, sammen med Alta, Raufoss og Notodden, ansett av de fleste som de store forhåndsfavorittene i avdelingen.
I den 16. serierunden forsvant allikevel Fram Larvik sitt siste lille håp om å melde seg på opprykkskampen denne høsten, Fram Larvik tapte borte mot Gjøvik/Lyn og Raufoss vant mot Strømsgodset 2. Med det så var Fram Larvik hele 11 poeng (og en vesentlig målforskjell) bak 1. plassen, noe som betyr at de mest sannsynlig ikke vil være i nærheten av opprykk selv om de vinner resten av kampene.
Fram Larvik ser ut til å ha tatt denne realiteten til seg og byttet ut en mengde spillere i sommer. Flere utenlandske spillere har forsvunnet ut portene, mens inn de samme portene har det kommet unge relativt lokale spillere. I tillegg forsvant også lagets kaptein og største profil, Lars Grorud, til Sandefjord i sommer.

Resultatene har variert, men på hjemmebane har de stort sett vært sterke. Kun Raufoss og Moss har klart å ta poeng der. Raufoss fikk med seg 2-2 i sommer, mens Moss startet sesongen med en sterk 1-0 seier i Larvik i første serierunde, resterende 5 hjemmekamper har Fram vunnet.
Fram Larvik både scorer og slipper inn mye mål, så det ligger an til en severdig kamp på lørdag.

Kvik Halden har som nevnt kommet godt i gang etter sommeren, men møter en helt annen utfordring på lørdag enn de har møtt hittil etter sommerpausen.
Laget er karantenefritt, men har noen utfordringer på sykestua. Almir Taletovic fikk segen smell på onsdagens trening, Harold Mufoncol er fortsatt skadet, Niklas Kalmar skadet seg forrige uke mens Andreas Melleby så vidt har begynt å trene igjen etter sin skade.
På siste dagen av overgangsvinduet fikk derimot Kvik Halden på plass en god forsterkning i Ardijon Berbatovci, han er spilleklar og er med å kjempe om plass på laget som reiser til Larvik.

Forrige helg var Kvik Halden tilbake i 3-5-2, sesongens mest benyttede formasjon, noe man hadde stor suksess med. Sprint-Jeløy ble fullstendig overkjørt og gir en god selvtillit i laget etter en periode med mindre gode prestasjoner i deres foretrukne 3-5-2 oppstilling.
God selvtillit og stram disiplin blir viktig mot Fram Larvik som har scoret 19 mål på sine 7 hjemmekamper.

Vi ønsker haldenserne lykke til!0 Kommentar

Til deg som driver med idrett i Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Aug 2015
Du er mer enn bare en spiller. Du er mer enn bare en utøver. Du er mer enn bare en mosjonist, en engasjert forelder, en ildsjel. Sammen med 10 000 andre haldensere er du en del av et fellesskap som hver eneste dag legger ned time på time av innsats. Timer for å mestre. Timer for å yte lenger. Timer for å skape meningsfylte fritidstilbud. Timer for å motivere, timer for å inspirere.

Du har mange å takke, og du har mange som vil takke deg. Bak hver treningstime på kunstgresset ligger det en time med dugnadinnsats. Bak hver oppvisning og turnering ligger det timesvis med treningsøkter. Og for hver medalje en storesøster har med hjem står det en lillebror og gleder seg til å bli gammel nok til å kunne begynne med idrett selv.

Men det er ikke plass til han. Det er fullt i gymsalene, det er fullt i hallene. Det er mørkt før det er treningstid på banene. Det er ventelister på de forskjellige partiene, og det er bare entusiasme som holder motivasjonen i gang. Vi klarer oss akkurat nå, men vi klarer ikke skape et godt nok tilbud for alle de som vokser opp. For alle de som i morgen vil være en spiller, en utøver, en del av fellesskapet.

Saken om en allbrukshall på Remmen handler ikke først og fremst om penger, og den handler ikke først og fremst om plassering. Aller mest handler den om politikk, og om viljen til å ta deg og fellesskapet du er en del av på alvor. Den handler om å våge å jobbe en periode i motbakke. Om å hente ut det siste før målgang. Om å stå sammen når man har oddsene mot seg.

Når hele Haldens idrettsfelleskap samles i Busterudparken 3. september, er det dette vi skal vise politikerne våre. Vi slåss ikke lenger om det er lurt eller ikke å bygge en ny hall. Vi kjemper ikke lenger for å vise verdien av å kunne gi et godt tilbud til alle som vil drive med idrett i byen vår.

Nå samles vi for å vise politikerne våre at de må ta oss på alvor. De skal ikke tro at det er greit å gjennomføre valgkamp uten å ha et klart og tydelig svar på hvor de står i hallsaken. Det er slutt på å gjemme seg bak forbehold og unnskyldninger. Nå står vi sammen, spillere, utøvere, mosjonister. Foreldre, trenere, ildsjeler. Vi står sammen for å sikre at alle som vil drive med idrett får muligheten til å mestre, og til å vokse. Det er nå vi sikrer et fellesskap med plass til alle som vil være med. Uten ventelister, uten begrensninger på halltider.

Idrettsgleden varer hele livet. Det gjelder bare å gi den en god start.


Oppmøte
: Busterudparken torsdag 3. september kl 1700.

Hvem: Aktive, foreldre, supportere og alle som mener Halden fortjener ny idrettshall

Bekledning: alle bes møte i klubbens farger hvis de kan

Effekter: idrettsklubbenes styrer oppfordres til å organisere med flagg, banner og paroler.


0 Kommentar

Kom og se Kvik Haldens yngste i aksjon på mandager og tirsdager denne høsten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Aug 2015
Barnefotballen er i gang igjen etter sommerferien!
Mandager er fast 5'er fotballdag, og er den dagen i uka hvor våre håpefulle 7-10 åringer tar på seg drakten og går til kamp hjemme på Strupe.
Det spilles opp mot 6 kamper samtidig med kampstart 1730 og 1830. Dette gir et yrende liv på Strupe og en nær "cup-stemning" uke etter uke.

På tirsdag er det 7'er fotballen som har tilsvarende dag, da spilles opp mot 3 kamper samtidig med kampstart til om trent samme tidspunkter som på mandager.

Legg gjerne turen innom Strupe disse ettermiddagene og opplev engasjementet og gleden som barna utstråler! Kiosken er også åpen!

0 Kommentar

Forsterket stallen før høstsesongen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Aug 2015Takk til Atle Wester Larsen og Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden sikret seg i går Ardijon Berbatovci, forsvarsspilleren kommer fra spill i Sprint-Jeløy og er spilleklar for allerede mot Fram Larvik til helgen.

"Ardi" var med på Kvik Halden-trening i forrige uke og gjorde et godt inntrykk, siden har klubben jobbet med å få til en løsning slik at spilleren kunne forsterke haldensernes lag denne høsten.
"Ardi" er svensk og kom til Sprint-Jeløy før denne sesongen, han er i utgangspunktet en robust forsvarsspiller, men han i mange kamper i år bekledd spissrollen hos Sprint-Jeløy.
Det har resultert i 5 mål på 12 kamper, noe som er imponerende med tanke på hans naturlige posisjon og Sprint-Jeløys tøffe sesong så langt.

Han betegnes som en spillende stopper med gode ballferdigheter, og skal denne høsten kjempe om en plass i Kvik Halden sitt midtforsvar.
"Ardi" er spilleklar allerede denne helgen, og er helt sikker å finne i troppen som reiser til Larvik på lørdag for å kjempe om 3 nye poeng.

Overgangen er gjort mulig takket være Kvik Halden Eldres, tusen takk!

Vi ønsker "Ardi" velkommen til Halden og gleder oss til å se han i aksjon for klubben vår!

0 Kommentar

Bittert tap for Kvik Halden sine rekrutter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Aug 2015
Kvik Halden sine rekrutter tapte den viktige kampen mot Tronvik mandag kveld, og må nå virkelig få opp dampen hvis man skal unngå en litt for spennende høst.

Det var et regelrett ran av poeng da Tronvik slo Kvik Halden sine rekrutter på Halden stadion i kveld. Bortsett fra de første 3 minuttene var det hjemmelaget som styrte kampen og produserte en mengde sjanser - deriblant flere som må betegnes som 100% sjanser uten at ballen havnet i nettet bak Tronviks keeper. Kvik Halden tok riktignok ledelsen med en perle av et frispark fra drøye 20 meter. Sondre ble felt, tok frisparket selv og dundret ballen i nettet utagbart for keeper.

Etter 65 felte Henrik Dahl en Tronvikspiller innenfor 16-meteren, Henrik ble vist det røde kortet og Tronvik fikk straffe. Dermed var utligningen et faktum og kun 3 minutter senere snappet en Tronvikspiller ballen på 25 meter - satt fart mot mål og scoret. Flere mål ble det ikke og tap mot Tronvik som vi slo 7 - 1 i vårkampen var et faktum.

Neste mulighet for rekruttlaget til å ta etterlengtede poeng er mot Rakkestad om en uke.

KAMPFAKTA

Halden Stadion

Kvik Halden FK2 - Tronvik 1 - 2 (1 - 0)

1 - 0 15. min. Sondre Kirkeng Rørmyr (frispark)

1 - 1 67. min. Straffe

1 - 2 70. min


Kvik Halden FK*s lag:

Daniel Dehnes Ravneng

Henrik Johan Dahl

Arber Shkodrani

Erjon Shkodrani

Drilon Turkaj

Tobias Fjellstad Back

Kristian Strøm

Markus Olaussen (75. min Eirik Horvath)

Almir Taletovic

Sondre Kirkeng Rørmyr

Granit Merovci (67. min. Sindre Ottestad Hansen)Ubenyttet reserve:

Besfort ShalaRødt kort: Henrik Dahl (67.min)0 Kommentar

Kjempeflott dag for jentene på Strupe!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2015
Kvik Halden arrangerte lørdag en helt egen jentedag på Strupe. Dagen ble kjempeflott med strålende sol, godt oppmøte og glade jenter!

Kvik Halden har de siste årene hadde en nedgang i antall jentelag, derfor har det i år vært et stort fokus på å få flere jenter til å spille fotball i klubben vår.
Vibeke Strand, tidligere spiller i Kvik Halden fra den gangen vi hadde damelag, er ny i styret og har som hovedoppgave å jobbe med tiltak rettet mot jentefotballen i klubben.
I løpet av 2015 har antallet jenter som spiller fotball i Kvik Halden økt, og vi håper selvfølgelig at den utviklingen fortsette også i årene som kommer.
Jentefotballdagen ble en suksess med mye sosialisering lagene i mellom, A-lagsspillere på plass, fotballtrening, fotballturnering og til slutt grilling.
Takk til Vibeke Strand og alle trenerne rundt jentelagene som sto på og gjorde dagen mulig, vi gleder oss til neste gang!0 Kommentar

Viktig kamp for Kvik Halden 2!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2015
Rekruttlaget skal i kveld ut i kamp mot Tronvik i 4. divisjon, en viktig kamp for de unge spillerne på Kvik Halden.

Kvik Halden ligger foreløpig på en 9. plass i 4. divisjon, men avstanden ned til bunnlagene er veldig kort. Derfor er det viktig med noen seire igjen, slik at man kan få litt poeng mellom seg og nedrykksplassene.
Dagens kamp er mot ett annet lag på nedre halvdel, Tronvik.
Tronvik er kjent som et lag for fotballspillere fra høyere divisjoner som vil holde på noen år ekstra, det har gitt et svært taktisk smart og spillende lag, som år etter år har klart seg fint i 4. divisjon på tross av få spillere og minimalt med treningsøkter.

I dagens kamp stiller Kvik Halden med flere spillere fra a-troppen, men fortsatt er det et veldig ungt mannskap som skal utfordre Tronvik om poeng.
Daniel Ravneng, Arber Shkodrani, Erjon Shkodrani, Drilon Turkaj, Sondre Rørmyr og Almir Taletovic er med fra a-laget og blir supplert med spillere fra juniorlaget.

Kampstart er 1900, og kampen går på Halden stadion.

0 Kommentar

Kjørte over sjanseløse Sprint-Jeløy i 90 minutter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden fortsatte sin solide hjemmestatistikk og feide over et ungt Sprint-Jeløy med hele 6-0. Kampen var avgjort allerede ved pause, da ledet hjemmelaget 3-0.

Kvik Halden startet med et høyt press og gikk rett i strupen på bortelaget, etter 9 minutter smeller Ole Strømsborg inn dagens første scoring etter litt klabb og babb på en corner. Etter 20 nye minutter med mange gode Kvikemuligheter satt endelig 2-0 da Bader Rahhaoui ble spilt alene med keeper. 3-0 er det Brice Wembangomo som ordner når han dribler og dribler og til slutt pirker inn scoringen via tidligere Kvik Halden keeper Anders Korsnes. Da var det spilt 39 minutter og kampen var utvilsomt avgjort.

2. omgang fortsetter i samme stil som den første, men etter 59 minutter kommer Sprint-Jeløy til sine for dagen eneste muligheter. 2 store sjanser ender uten resultat og minuttene etter bruker hjemmelaget godt.
4-0 ved Bader igjen, og 5-0 ved Björn Berglund rett etter. Bader var sikker alene med keeper nok en gang, mens Björn var kjapt frempå etter et vanvittig volleyskudd fra Martin Hoel Andersen som gikk i tverrligger.
6-0 kom etter at Sondre Kirkeng Rørmyr kriger til seg ballen ved cornerflagget, spiller Martin Hoel Andersen fri boksen som uselvisk dytter ballen til Josef Bouchleh som enkelt kan sette inn dagens siste.

Alt i alt en meget god kamp av Kvik Halden som dermed har vunnet sin 6. kamp på rad, holdt nullen for 3. kamp på rad og vunnet alle 10 hjemmekampene på Halden stadion i år!

Etter en rekke kamper med motstandere plassert litt lengre ned på tabellen, skal nå haldenserne ut i en 7 kamper lang rekke med svært tøff motstand.
Først ut er Fram Larvik borte, det hardtsatsende Larvikslaget har skuffet kolossalt i år når man ser på pengebruk og en rekke internasjonale signeringer, og i dag kom kanskje nådestøtet når det gjelder opprykkshåp. 4-0 tap borte mot Gjøvik-Lyn og potensielt 11 poeng opp til teten gjør at det skal mye til om Fram skal kunne melde seg på opprykkskampen igjen de siste 10 rundene.

Før det skal en ny god treningsuke gjennomføres av Glenn Ståhl og hans disipler, for Kvik Halden sitt a-lag handler det alltid om å utvikle seg fra uke til uke.
Takk til alle som tok turen til Halden stadion i dag, neste mulighet for å se Kvik Halden spille hjemme er mot Raufoss om 2 uker.0 Kommentar

Sprint-Jeløy er neste test for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Aug 2015
Kvik Halden rodde i land en knapp seier hjemme mot Strømsgodset 2 på torsdag, lagets 5. strake seier, og 9. strake seier på hjemmebane i år. På søndag venter en ny utfordring i nedrykkstruede Sprint-Jeløy.

Sprint-Jeløy har vokst til å bli Østfold største fotballklubb, ett par serielag større enn vår egen. Mye skyldes at mange unge fotballspillere har byttet fra Moss FK til Sprint de siste årene. Dette gir en sterk talentutvikling, som man ser i form av a-lagets retur til 2. divisjon, et rekruttlag som kjemper helt i toppen av 4. divisjon og et juniorlag som er på vei mot Interkretsserien.
Sprint-Jeløy har også fått et helt fantastisk nytt anlegg på Bellevue, og virker til å gjøre det meste riktig som klubb.
A-laget har dessverre ikke samme fremgangen i år. Etter flere år med nesten-opprykk, lyktes det endelig i fjor. Oppsettet av avdelinger kunne ikke blitt mer utfordrende for Sprint, og mange tippet at de raskt måtte ta turen ned i 3. divisjon igjen. Nå ser det ut til at de negative spådommene kan bli sanne.

15 kamper ut i sesongen har Sprint-Jeløy kun kapret 8 poeng, opp til sikker plass er det hele 9 poeng, og etter ferien har Sprint tapt flere viktige og potensielt avgjørende kamper mot lag som befinner seg rett over streken.
Formen til Sprint gjør at selv de største optimistene for tiden sitter stille i båten, Sprint har nemlig ikke vunnet en kamp siden 9. mai, og på de siste 8 kampene har man ikke fått med seg ett eneste poeng.
Allikevel skal man ikke se lett på oppgaven for Kvik Halden sin del. Sprint har tapt knepent mot både Moss og Strømsgodset 2 etter ferien, samt at man rett før sommeren var en vanskelig nøtt å knekke for både Raufoss og Fram Larvik.
Det motsatte oppgjøret mellom Sprint-Jeløy og Kvik Halden endte med en kontrollert og solid 3-0 seier for haldenserne.

Kvik Halden kommer som kjent fra en lite imponerende, men viktig seier mot Strømsgodset 2 på torsdag.
Seieren var den femte på rad, og fortsatte dermed den imponerende rekken av hjemmekamper for Kvik Halden. Halden stadion har alltid vært ansett som en vanskelig plass å reise til, men statistikken i år har tatt denne vanskelighetsgraden til nye høyder.
Samtidig vil hjemmelaget, for hver kamp som går, stadig møte mer motiverte lag som ønsker å være førstemann til å bryte rekken. Det kan selvfølgelig også bli Sprint--Jeløy, for en eller annen gang vil de ta poeng igjen, og hvis ikke Kvik Halden er fullt skjerpet og legger ned den vante innsatsen, så kan det fort bli på Halden stadion.

Kvik Halden hadde Mathias Engebretsen ute med karantene sist, og denne gangen er det Almir Taletovic som må stå over etter å ha fått sitt 3. gule kort på torsdag. Forøvrig er Harold Mufoncol og Andreas Melleby fortsatt ute med skader.
På torsdag tok over 450 mennesker turen til Halden stadion for å se kamp, og med like flott værmelding er det lov å håpe at det nok en gang er godt besøkt når Kvik Halden skal forsvare sin hjemmestatistikk.
Kampstart er 1600!

0 Kommentar

Møter revansjelystent Strømsgodset til gratiskamp i kveld!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Aug 2015
Strømsgodset har ikke glemt ydmykelsen fra 3. juni i år, i kveld er det duket for et nytt oppgjør mellom Kvik Halden og Strømsgodset. GRATIS INNGANG!

Riktignok er det Strømsgodset 2 som kommer på besøk, men det er absolutt ikke et lag å ta lett på.
Strømsgodset sine rekrutter har blant annet spilt uavgjort borte mot Alta og knust både Nybergsund og Ørn-Horten på hjemmebane. Foreløpig ligger de trygt plassert på en 9. plass, hele 11 poeng over nedrykk.
Strømsgodset 2 har vært i 2. divisjon i mange år, og er blant de lagene som har møtt mest kritikk for å stille med varierende lag. I 2013 ble de selve symbolet på utfordringen med Tippeligaens 2. lag i 2. divisjon når de i starten av sesongen sendte et svært ungt lag til Alta og tapte 10-1, Alta ledet utrolige 10-0 allerede etter 53 minutter. I det motsatte oppgjøret noen måneder etterpå stilte de et helt annerledes lag og slo samme Alta med hele 7-0.

Problematikken med 2. lagene i seriesystemet diskuteres fortsatt, men en innstramming av regelverket omkring hvor mange spillere og hvor gamle spillerne kan være fra A-stallen har gjort 2. lagenes resultater noe jevnere.
Strømsgodset 2 har også i år variert laget i forskjellige kamper, naturlig nok etter hvordan a-lagets kamprytme er. På mandag møtte Fram Larvik et meget ungt Strømsgodset 2, tidligere i år møtte Moss et rent juniorlag og det er ventet at de stiller relativt ungt også i kveldens oppgjør mot Kvik Halden grunnet a-lagets kamp mot Ålesund i morgen.
Strømsgodset kaptein Jørgen Horn er allikevel ett unntak, han har vært ute med skade en lengre periode og skal i dag prøve seg i kamp igjen.

Kvik Halden har hatt en lengre periode med gode resultater, men varierende prestasjoner. Derfor var det kjærkomment når man sist lørdag gjennomførte en meget solid kamp mot hjemmesterke Ørn-Horten. Disiplinen og organiseringen var sterk, noe som helt tydelig var en vitamininnsprøytning for troppen denne treningsuken.
Skadesituasjonen er fortsatt at Harold Mufoncol og Andreas Melleby ikke er klare til kamp, mens Mathias Engebretsen må stå over etter at han fikk sitt 3. gule kort i forrige kamp.

Det betyr noe rotasjon i dagens startoppstilling, men Kvik Halden skal uansett mønstre en sterk 11'er som skal ut på Halden stadion.
Kampen i kveld er årets 9. kamp på Halden stadion, de første 8 kampene har alle endt i seiersjubel for hjemmelaget. En statistikk å være stolt av, og en statistikk vi håper fortsetter.
Svaret får vi i kveld klokka 1900, da må laget igjen tenne til og vise samme innsats og vinnervilje som gjorde at Strømsgodset dro slukøret hjem forrige gang de besøkte Halden.

Takket være svært generøse bedrifter i det lokale næringslivet vårt så er kampen gratis for alle, ta med alle du kjenner og møt opp på Halden stadion klokka 1900!


0 Kommentar

Strålende gjennomført bortekamp av Kvik Halden sitt juniorlag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Aug 2015
Det var klasseforskjell på lagene da Trosvik og Kvik Halden sine juniorlag møttes til kamp på Merkurbanen i Fredrikstad i kveld.

Det endte med Kvik Halden seier 5 - 1 etter en meget godt gjennomført kamp der våre juniorer var best i alt. Flotte kombinasjoner resulterte i mange målsjanser og seieren kunne vært betydelig større.

Kampfakta

Sted; Merkur 1

Trosvik IF G19 - Kvik Halden FK 1 - 5 (0 - 2)

3. min 0 - 1 Erjon Shkodrani

24. min 0 - 2 Kristian Strøm

48. mn 0 - 3 Markus Olaussen (ass. Erjon Shkodrani)

62. min 0 - 4 Granit Merovci (ass. Kristian Strøm)

64. min 0 - 5 Granit Merovci (ass.Sindre O. Hansen)

88. min 1 - 5Kvik stilte med følgende lag;Enis Jasharaj (81. min Mats Nordahl)

Sindre Ottestad Hansen

Andreas Jigarp

Henrik Dahl (60. min Jo Andre Hanssen)

Erjon Shkodrani

Markus Olaussen (79. min Anton Agersborg)

Kristian Strøm

Tobias Fjellstad Back

Eirik Horvath (75. min Per Christian Røed)

Besfort Shala

Granit Merovci
0 Kommentar

Tap på Mysen for rekruttene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Aug 2015
I den 15. serierunden i 4. divisjon var det rekruttene sin tur til å reise til Mysen. Mysen lå med sine 18 poeng på plassen foran Kvik Halden 2 som før kampen hadde tatt 17 poeng.

1.omgang begynner rotete hvor Mysen innledningsvis har litt mer ball men hvor Kvik ved to anledninger har to store sjanser der minst en av dem burde resultert i mål.

Ca. et kvarter ut i kampen tar Mysen ledelse. Dårlig press på ballfører fra vår side og nølende duellspill straffer seg. Det fører til at en Mysenspiller får skutt fra 10-12 m og ballen går inn bak en sjanseløs Daniel.

Vi er mer med i kampen etter målet og har noen småsjanser, samtidig har vi noen utfordringer i pasningsspillet vårt noe som føre til brudd sentralt i banen.

Mysen har også noen farligheter som Daniel har grei kontroll på.

Etter ca. 26 min sender MO en ball fremover til Almir. Almir ser at keeperen er på vei ut og lobber ballen elegant over og i mål. 1-1 og vi er like langt.

Resten av omgangen er mer eller mindre en stillingskrig hvor begge lag sliter med å sette preg på kampen.

Vi gjør to bytter i pausen. Almir og Henrik går ut, Granit og Andreas kommer inn.

2. omgang starter på samme måten som første. Mysen har litt mer ball og forsøker å skape trykk på oss uten at de helt får det til. Kampen er fortsatt rotete og bærer preg av at feilprosenten på pasningsspillet er meget høy fra begge lag.

Etter 62. min er vi igjen nølende i duellspill i egen boks noe som gjør at en Mysenspiller får sendt av gårde et skudd som Daniel redder mesterlig. Det fører til hjørnespark. På hjørnesparket går «rullegardinen» helt ned for flere. Vi glipper totalt i markeringen og Mysen går opp i en meget «billig» 2-1 ledelse.

Vi svarer umiddelbart. Sondre blir felt innenfor 16 meter og dommeren blåser straffe. Sondre er sikker fra straffemerket og vi er like langt.

Kampen går inn i en fase hvor begge lag er «forsiktig».

Etter ca. 75 min snapper Granit en pasning i Mysens bakre firer. Han drar av stopperen og er på vei mot mål alene med keeper … Dessverre for vår del så redder keeperen skuddet og på returen sender Sondre av gårde et skudd som Mysen på en eller annen måte greier å redde og få til hjørnespark.

Fem minutter senere viser Mysen oss hvordan det skal gjøres. En crossball fra deres høyre side mot vår venstre er vi igjen nølende på. Det fører til et innlegg som vi ikke er forberedt på. Inne i boksen knaller en Mysenspiller ballen utagbart i nettet bak Daniel…

Vi gjør et forsøk med å skape trykk foran ved å flytte Arber opp som spiss etter scoringen til Mysen. Kort etter blir vi «straffet» for vårt ubesluttsomme spill på egen banehalvdel. Det fører til at en Mysenspillere er alene gjennom og punkterer kampen.

Vi har våre sjanser etter 4-2 målet. Den største av dem er det Sondre som har. Han er på full fart på vei mot keeperen fra litt skrått hold men setter ballen dessverre rett på keeperen.

Kampen ender med 4-2 seier til Mysen.Kampfakta:

Sted: Mysen Kunstgress

Tilskuere: 30

Resultat: 4-2 (1-1)

Gule kort: Mysen 4, ingen på KvikLag:

Daniel Ravneng

Niklas Kalmar (Henrik Dahl 87.min)

Arber Shkodrani

Henrik Dahl (Andreas Jigarp 46.min)

Markus Olaussen

Tobias Back (Sindre O. Hansen 84.min)

Kristian Strøm (Besfort Shala 74.min)

Drilon Turkaj

Erjon Shkodrani

Almir Taletovic (Granit Merovci 46.min)

Sondre Rørmyr0 Kommentar

Jentenes dag på Strupe!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2015


På lørdag 15. august arrangerer Kvik Halden en jentefotballdag for alle jentespillerne i klubben.
Dagen er ment både som en sportslig og sosial dag, hvor det kun er jentene som står i fokus.

Jentene får besøk av flere A-lagsspillere og skal gjennom både leker, øvelser, konkurranser og en turnering, før det til slutt blir grilling og hygge!

Alle jentespillere i Kvik Halden er velkommen, og dere melder dere på via laglederen deres.

Vel møtt på lørdag!

0 Kommentar

GRATIS INNGANG mot Strømsgodset 2 på torsdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Aug 2015
På torsdag spiller Kvik Halden sin hengekamp mot Strømsgodset sine rekrutter, med seier er laget for alvor i ferd å melde seg på i toppstriden.

Kvik Halden og våre fantastiske støttespillere i næringslivet ønsker å få med så mange som mulig til å støtte opp rundt laget og tilbyr derfor gratis inngang for alle.
Kampstart er 1900, ta med alle du kjenner og legg torsdagskvelden til Halden Stadion!

NB! Det er fullt mulig for flere bedrifter å være med, men vi trenger i så fall beskjed i løpet av mandagen.

Her er listen over bidragsytere som gjør gratiskampen mulig:

Skilt og Fasade Hjelpen
Skogli Eiendom
Rema 1000 Brødløs
Kiwi Brødløs
Fagmøbler Halden
Motz Konditori
Meny Halden
F. Jørgensen
Pipe Eksperten
Rema 1000 Høvleriet
Glenne Bil/Berg Bil
Halden Auto
Halden Bilsenter
Statoil (Kirkebakken Autosenter)
Glomma Pall
Spretten Idrettsbarnehage
Butts Bistro
Spenst
Campino
Andersen & Mørck
Stenerød Barnehage
Tannlege Petter Larseng
Kvik HFK Eldres
Økonominett
Norfloor
Halden Manuellterapi
Fyr og Flamme


TUSEN TAKK!


0 Kommentar

Kvik Halden sine farger preget Lystlunden sine tribuner!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Aug 2015

Under lørdagens kamp borte mot Ørn-Horten opplyste speaker om 275 betalende tilskuere, en god andel av de var der med røde og hvite farger.

Kvik Halden gutter 2003 var i helgen på cup i Vestfold, nærmere bestemt Sandar Cup. Cupen i seg selv ble en suksess for haldenserne med sterke resultater, flott vær og mange fine sosiale tiltak.En av helgens mange opplevelser var å reise til Horten for å se og støtte Kvik Halden i bortekamp mot Ørn-Horten. Dette gjorde gutta til gangs og var definitivt med på å løfte prestasjonen til a-laget ute på banen.

Nærmere 50 personer med Kvikehjertet var på plass, inkludert spillere, trenere, lagledere og foreldre. Et fantastisk tiltak fra vårt gode 2003 lag!

I tillegg var det mange andre som hadde tatt turen over fjorden for å få med seg kampen, en betydelig støtte for våre gutter på banen! Tusen takk!

0 Kommentar

Bunnsolid seier mot Ørn-Horten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden spilte en glimrende bortekamp mot Ørn-Horten i dagens 2. divisjonsoppgjør. Kampen ble avgjort i 2. omgang etter to raske scoringer.

Kvik Halden snudde på formasjonen borte mot Ørn-Horten og gikk ut i en stram 4-4-2 formasjon. Formasjonen ble mye brukt i vinter, den siste perioden frem mot seriestart spilte Kvik Halden 7 kamper på rad uten å slippe inn mål, akkurat i denne formasjonen.
I dag var den bunnsolide defensiven igjen tilbake og laget slapp knapt til sjanser mot hjemmesterke Ørn-Horten på Lyslunden.

Fremover var Kvik Halden det spillende laget i dagens oppgjør og det var vel fortjent når Björn Berglund ga Kvik Halden ledelsen midtveis i 2. omgang på et nydelig frispark. Over muren og ned i hjørnet, sjanseløst for keeper!

Minuttet etterpå var Bader Rahhaoui helt alene med keeper, men keeper reddet, returen landet også hos Kvik Halden, men selv med keeper satt ut av spill klarte bortelaget å få ballen i mål.
Heldigvis klarte man det bare to minutter etter det igjen, da ble Martin Hoel Andersen spilt alene med keeper, denne gangen satt Hoel Andersen ballen trygt og kontrollert ned i det lengste hjørnet.

Herfra og ut har Kvik Halden full kontroll og burde sørget for en større seier på en av de mange gode kontringsmulighetene.
Uansett er 2-0 på bortebane mot ett av divisjonens beste hjemmelag veldig sterkt!

På Raufoss klarte Moss å påføre serielederen årets første tap, og dermed tetner det seg til i teten. Med seier i torsdagens oppgjør hjemme mot Strømsgodset 2 så vil Kvik Halden være 3 poeng bak teten, og det med både Raufoss og Moss på hjemmebane i høstsesongen. Det kan med andre ord gå mot en interessant høst for et Kvikelag som ser nå har 4 seire på rad etter sommerferien.

Neste kamp mot Strømsgodset 2 på torsdag klokka 1900, møt opp og støtt Kvik Halden sin vei mot toppstrid!

0 Kommentar

Jobber hardt for å få tilbake toppformen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden imponerte mange i våres med sin aggressivitet og innsats i kampene, nå jobber laget hardt med å få tilbake samme gnisten i spillet sitt. Neste mulighet er borte mot Ørn-Horten på lørdag.

Haldenserne har plukket godt med poeng etter ferien, men samtidig har ikke spillet og prestasjonene vært like gode som tidligere i år. På tross av 3 seire på rad og 10-3 i målforskjell etter ferien, er det noe uforløst over laget.
Før sesongen satt trenere og spillere en målsetning om å være det laget som vil mest, løper mest og er best organisert i alle kamper i 2015. Denne treningsuken har nettopp organiseringen vært fokusområde og det blir spennende å se på lørdag hva slags formasjon Kvik Halden starter med.
Gjennom sesongen har trenerne Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen benyttet flere forskjellige oppstillinger, og selv om 3-5-2-formasjonen har vært mest brukt, så har laget med hell også spilt i både 4-4-2 og 4-1-2-1-2.
Med unntak av Andreas Melleby og Harold Mufoncol er hele troppen klar til kamp, noe som betyr god konkurranse om plassene på laget og mange muligheter for trenerteamet.
Uansett formasjon og startellever så vil Kvik Halden være helt avhengig av å oppnå de to første punktene i målsetningen sin, ville mest og løpe mest, for på lørdag er det et meget godt hjemmelag man besøker.

Lørdagens motstander Ørn-Horten og Kvik Halden har mange fellestrekk. Begge klubbene er store breddeklubber, begge er utnevnt til Kvalitetsklubber, begge har sin storhetsperiode rundt 1920 og begge klubbene har fostret hver sin spiller som blir sett på som blant Norges beste gjennom tidene. Johnny Helgesen i Kvik Halden og Per Bredesen fra Ørn-Horten.
Ørn-Horten var rundt 2000 i 1.divisjon, men har siden den gang vært opp og ned mellom 2.- og 3. divisjon.

Mange haldenserne har svært bitre assosiasjoner med Ørn-Horten og hjemmebanen deres Lystlunden. I 2009 hadde Kvik Halden feid gjennom 3. divisjon med 23 seire på 26 kamper og 99-9(!) i målforskjell, siste hinder før opprykk til 2. divisjon var kvalifisering over to kamper mot Ørn-Horten.
Første kamp hjemme på Halden stadion endte med 1-3 tap, etter storspill av Ørn-Hortens keeper og et meget effektivt bortelag.
Dermed måtte Kvik Halden vinne med 3 mål borte i returoppgjøret. Et heltent Kvik Halden gikk knallhardt ut og feide over Ørn-Horten, til pause ledet Kvik Halden 2-0.
Andre omgang ble en lidelse for de tilreisende haldenserne som måtte se bortelaget brenne sjanse etter sjanse, Halden Arbeiderblad hadde 15-0 i sjansestatistikken, men utrolig nok gikk aldri ballen i mål i løpet av omgangen og lamslåtte Kvikespillere måtte forberede seg på ett nytt år i 3. divisjon.

Etter opprykket i 2009 rykket Ørn-Horten igjen ned til 3. divisjon, men i 2013 var de nok en gang tilbake i 2. divisjon. Comebacksesongen i fjor endte til slutt med en 10. plass, 5 poeng over nedrykk.
Før årets sesong ble trener Morten Rom ansatt som en viktig brikke for å profesjonalisere Ørn-Horten sin a-lagssatsing. Dessverre varte ikke samarbeidet lenge, forrige uke ble Ørn-Horten og Morten Rom enige om å gå hver sin vei på grunn av sprikende syn på hvordan veien videre skulle være for a-laget.
Trenerskiftet kom etter en lengre periode med skuffende resultater, Morten Rom sine siste 8 kamper som trener ga kun 1 seier, og etter stortapet mot Strømsgodset 2 i forrige uke uttrykte treneren stor frustrasjon over det han opplevde som manglende seriøsitet.

Dermed var trenerskiftet et faktum og inn kom Kjetil Ramberg og Ragnar Wold, men de er kun ment å være en kortvarig løsning, klubben melder nå at ny trener er klar allerede mot Kvik Halden på lørdag.
Den midlertidige trenerløsningen kan se tilbake på en svært god statistikk, for i deres antagelig eneste kamp med hovedansvaret tok Ørn-Horten en meget imponerende borteseier mot Gjøvik-Lyn.
Med seieren tok de ett stort steg bort fra nedrykksstriden. De har nå 9 poeng ned til Sprint-Jeløy på nedrykksplass, og kan rette blikket oppover på tabellen.

Selv om Ørn-Horten hadde en svak periode inn mot ferien så har laget gode resultater å vise til hjemme på Lystlunden. Statistikken sier 3-2-1 og 8-2 i målforskjell, første og eneste tap på hjemmebane var i deres forrige hjemmekamp, hvor Moss ble for sterke og vant 2-0.

En vanskelig, men langt ifra umulig oppgave for Kvik Halden, som med en god prestasjon også kan fjerne deler av minnene fra den bitre kvalikkampen høsten 2009.
Vi ønsker gutta våre lykke til og god tur til alle fra Halden som tar turen over fjorden.
Kampstart er 1600 på lørdag!


0 Kommentar

4. divisjon starter opp igjen etter ferien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Aug 2015
Tirsdag 4. august starter Kvik Halden sitt rekruttlag jakten på nye poeng i 4. divisjon.
Første utfordring er topplaget Sprint/Jeløy 2 hjemme på Strupe.

Rekruttlaget hadde en vanskelig start på sesongen, men den siste perioden inn mot ferien var god og laget kom seg opp på en godkjent 8. plass med 17 poeng på 13 kamper.
10 poeng opp til opprykk, og 6 poeng ned til nedrykk.
Før sesongen hadde laget en målsetning om å henge med i toppen, men ettersom det forsvant en del spillere fra a-troppen i forkant av sesongen så ble det tydelig at et svært ungt rekruttlag ville ha nok med å komme seg opp på øvre halvdel av tabellen.

Før andre halvdel av sesongen så er fortsatt situasjonen at laget for det meste vil bestå av spillere som holder junioralder, forsterket av enkelte spillere med 2. divisjonserfaring.

Første utfordring denne høsten er sterke Sprint/Jeløy 2. Laget ligger helt oppe på 3. plass på tabellen, kun 1 poeng bak opprykk. Sprint/Jeløy har de senere årene vokst stort som klubb og tatt over det meste av rekrutteringsarbeidet i Moss by. Det begynner å høste frukter, selv om a-laget i 2. divisjon enn så lenge ligger utsatt til hvis de skal beholde plassen.

Oppgjøre spilles på Strupe tirsdag 4. august klokka 20.00. Vel møtt!0 Kommentar

8 strake hjemmeseire, tok innpå teten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

En svak kamp av Kvik Halden, men fortet Halden stadion består og i tillegg tok hjemmelaget innpå begge lagene foran på tabellen.

Før kampen ble Josef Myhren Bouchleh og Joacim Heier overrekt blomster for å bikke hundre kamper for Kvik Halden. Overrekkelsen ble prikkfritt gjennomført av styreleder Bjørn Brevig, og var kanskje dagens beste prestasjon fra Kvikeleiren.

Forutsetningene før kampen var veldig interessante, en serierunde bestående av mange toppoppgjør ville bety at Kvik Halden uansett resultat i de andre kampene ville ha en god runde hvis de selv klarte å vinne sin hjemmekamp mot Lørenskog.
Moss tapte hjemmekampen sin mot Fram Larvik, Raufoss klarte bare uavgjort borte mot Nybergsund/Trysil og i morgen skal Notodden spille borte mot hjemmesterke Alta.

Dermed kunne man forvente et meget tent hjemmelag på Halden stadion, men den gang ei.
Lørenskog startet kampen best og hadde et klart overtak på Kvik Halden de første minuttene. Allikevel var det Kvik Halden som tok ledelsen etter 11 minutter på en corner, Björn Berglund setter dagens første på en retur fra keeper.
Etter scoringen tok haldenserne mer tak i kampen, men det var ikke ufortjent når Lørenskog utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd fra 16 meter etter 26 minutter.

Rett før pause blir det dramatikk på Halden stadion, bortelagets Mats Solberg stopper ett skudd med hånda og får sitt andre gule kort. En meget streng avgjørelse, men samtidig kanskje en kompensasjon fra dommerens side ettersom Mats Solberg tidligere i omgangen var veldig heldig som fikk bli på banen etter å dratt ned Mathias Engebretsen som bakerste mann.
Uansett en gavepakke for hjemmelaget som dermed kunne spille andreomgang med en mann mer og både sol og vind i ryggen.

På tross av dette startet andre omgang på lignende måte som den første. Lørenskog har ballen mest og deres tekniske spillere klarer selv med en mann i undertall og skape det lille som er av muligheter i kampen.
Etter 66 minutter er det ikke ufortjent når Lørenskog tar ledelsen etter en corner. Ballen blir headet ut, men fra rett utenfor 16 meteren blir det avfyrt et skudd som Vetle Rygg styrer i mål fra kort hold.
Kvik Halden svarer heldigvis umiddelbart når Brice Wembangomo finner Björn Berglund foran mål og spydspissen kan pirke inn utligningen.
Herfra og ut er det hjemmelaget som kjører kampen, og omsider etter 89 minutter er det nok en gang Brice Wembangomo som finner Björn Berglund foran mål, en klinisk avslutning og 3-2 til Kvik Halden!

Samlet sett en dårlig kamp av Kvik Halden, men etter mange kamper hvor man har hatt marginer i mot, så er det godt å endelig ha flyt og vinne på en dag man kanskje ikke fortjente det. Det sies at marginer jevner seg ut i løpet av en lang sesong, og dagens kamp var med på å jevne totalen noe ut for Kvik Halden.
Med Raufoss og Moss sine poengtap er det nå "bare" 9 poeng opp til teten og 6 poeng til andreplass. Kvik Halden på tredjeplass har også en kamp mindre spilt og skal møte begge lagene som er foran på tabellen hjemme på Halden stadion denne høsten.

Neste utfordring er det sterke hjemmelaget Ørn-Horten på Lystlunden stadion. Den kampen spilles lørdag om en uke og blir nok en viktig kamp for haldensere!

Takk til de fremmøtte på dagens kamp, sammenlignet med tidligere år var det ett bra tilskuertall med tanke på ferietid og Grenseritt på samme dag.0 Kommentar

Ny hjemmekamp på lørdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jul 2015
Lørdag klokka 1600 er det klart for ny kamp på Halden stadion. Denne gangen er det Lørenskog som kommer på besøk.

Noen lag overrasker positivt og noen overrasker negativt, Lørenskog er i likhet med Kvik Halden ett av de lagene som har tatt flere poeng enn de fleste hadde trodd de skulle ta så langt i sesongen.
Lørenskog hadde etter rapportene en del utfordringer i vinter. Mange utskiftninger i spillerstallen samt svake resultater i oppkjøringen gjorde at Lørenskog ble antatt å slite langt ned på tabellen.
Internt er nok ikke overraskelsen like stor, før sesongen ble ambisjonen lagt til å henge med i toppen.

Fasit så langt er noe midt i mellom. Resultatene har variert, men flere av kampene har vært imponerende. 5-0 over Strømsgodset 2 var solid og selv om Raufoss til slutt vant 2-1 så er Lørenskog et av veldig få lag som har gitt Raufoss skikkelige problemer på hjemmebane.

Lørenskog ligger per nå plassert på en 7. plass med 19 poeng på 13 kamper.
Defensivt er Lørenskog relativt sterke med kun 17 innslupne mål og 5 smultringer så langt i sesongen.
Lørenskog har ingen karantener å tenke på før lørdagens kamp, men tidligere denne uken ble viktige Abdel El-Moussauoi klar for serieleder Raufoss.

Det motsatte oppgjøret mellom Kvik Halden og Lørenskog endte for øvrig 0-0.

Kvik Halden har kommet godt i gang etter sommerpausen, seier både borte mot Lillestrøm 2 og hjemme mot Drammen. Riktignok to lag som ligger helt sist på tabellen, men kampene skal uansett vinnes, og spesielt hjemme mot Drammen gjorde Kvik Halden nettopp det på en overbevisende måte.
På Halden stadion har Kvik Halden vært utilnærmelige denne sesongen, på tur og orden har Ørn-Horten, Fram Larvik, Notodden, Nybergsund/Trysil, Drammen, Fredrikstad(NM) og Strømsgodset(NM) dratt hjem uten noe som helst. I serien har kun Fram Larvik og Nybergsund/Trysil klart å score mål, selv om det hjalp lite på poengfangsten.

Med en kamp mindre spilt enn de andre ligger Kvik Halden på en flott 3. plass på tabellen, 24 poeng på 12 kamper er bra, og målforskjellen på 25-11 er solid.
Før helgens kamp er laget uten karantener, i tillegg er nå Badr Rahhaoui klar for spill. Andreas Melleby og Harold Mufoncol er ikke i trening enda, men nærmer seg raskt.
Lørdagens oppgjør er av den vriene sorten og trener Glenn Ståhl må hente frem lagets målsetning fra før sesongen skal Kvik Halden beholde sin suverene hjemmestatistikk.

Løpe mest - Ville mest - Være best organisert

Vi ses på Halden stadion på lørdag klokka 1600!


0 Kommentar

- En morsom milepæl å oppnå

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jul 2015
Josef Myhren Bouchleh passerer til helgen 100 kamper for Kvik Halden, en imponerende prestasjon for haldenseren som fylte 22 år i våres.
Årets sesong er Josef sin 6. på a-laget, men han bemerket seg allerede i 2008 da han mottok Ole Karlsens Vandrepokal som beste ungdomsspiller. Etter fjorårssesongen ble han også stemt frem av spillerne som 2014-sesongens beste spiller.Siden andre halvdel av 2012-sesongen har Josef vært fast inventar i startoppstillingene til Kvik Halden. For det aller meste har han bekledd høyrebacken, men har både i fjor og i år flere ganger, på grunn av skader, måttet spille på posisjoner som venstreback, midtstopper, sentral midtbane og kant.
Disse utfordringene har Josef løst imponerende, og viser at han fotballhodet og ferdigheter til å omstille seg til flere roller.

Vi tok en prat med Josef for å høre om resten årets sesong og hva han tenker rundt å passere 100 kamper.

- Sesongen foreløpig har gått over all forventning. Klarer vi opprettholde poengsnittet fra vårsesongen vil vi gjøre vår beste sesong i andredivisjon etter opprykket. Vi har også gjort Halden Stadion til et fort, hvor vi enda ikke har avgitt poeng og er utrolig vanskelige å møte. Cupen har også vært et eventyr hvor vi gjennom to folkefester på stadion slo ut Fredrikstad og Godset, og dermed fikk en sportslig opplevelse ved å møte Molde på Aker Stadion. Personlig har jeg i løpet av vårsesongen ikke prestert opp mot maxnivået mitt, men allikevel prestert stabilt godt. Jeg har også bekledd mange forskjellige posisjoner i løpet av våren, noe som kan være litt av årsaken til at jeg ikke har fått ut hele mitt potensial, men det har allikevel vært med å utvikle meg som fotballspiller i et helhetlig lys.

Hvordan ser du på resten av sesongen?

- Jeg ser på resten av sesongen med optimistiske øyne. Vi har mange hjemmekamper igjen, som absolutt taler til vår fordel og har gjennom vårsesongen gitt oss selv et utgangspunkt for å kunne henge med i toppen. Vi har også fått inn noen nye fjes inn i gruppa, som også taler positivt.

Du passerer nå 100 a-lagskamper, hva tenker du om det og hva har vært mest minneverdig?

- Det var jeg ikke klar over engang, men det er jo klart det er en morsom milepæl å oppnå. Min umiddelbare reaksjon er at det har gått fort, og samtidig vært lærerikt og opplevelsesrikt med både oppturer og nedturer.
Blant oppturene vil jeg trekke frem opprykket til 2. divisjon og cupeventyrene hvor vi har slått ut Fredrikstad x2, Sarpsborg 08 og Strømsgodset og spilt på både Lerkendal og Aker Stadion mot henholdsvis Rosenborg og Molde.

Hvor mange kamper kan du klare?

- Det er vanskelig å si pr. dags dato. Det er noen ytre faktorer som også spiller inn, som videre studier, jobb i fremtiden osv. Men jeg trives veldig godt i Halden på nåværende tidspunkt, hvor vi har et godt miljø i spillergruppa og er i ferd med å bygge opp noe .

Vi takker for praten og ønsker Josef lykke til videre i sesongen.
Samtidig vil vi minne Josef om at Vidar Staal bare har 334 kamper, så har du et mål for øyet!

0 Kommentar

Største seier på 3 år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jul 2015
Gårsdagens 5-0 seier over Drammen FK var Kvik Halden sin største seier siden Lørenskog ble slått med samme sifre i 2012.
Den gangen var målscorerne Petter Hermstad, Martin Elvestad, Sebastian Eriksen, Fabian Andersen og Dino Mulac.

Måldifferansen var den samme, men det ble scoret ett mål mer når Byåsen ble slått 6-1 i 2011, men man må helt tilbake til 3. divisjon og opprykksesongen 2010 for å finne en større seier.
Til gjengjeld ble det flere store seire det året, Moss ble slått 7-0, mot Rakkestad ble det 6-0, Selbak fikk hele 11 mål i sekken og Mysen fikk utrolige 13 mål i mot i en sesong Kvik Halden scoret totalt 125(!) mål!

På lørdag er det ny hjemmekamp og nye muligheter for å score mål for Haldens beste fotballag!

0 Kommentar

Storseier mot Drammen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jul 2015
Et svært blekt Drammen-lag fikk så hatten passet på Halden stadion. Kvik Halden vant enkelt med sifrene 5-0.

Se bilder fra kampen her.

Kvik Halden var, foruten noen få minutter i starten av andre omgang, fullstendig overlegne i alt mot Drammen. Hjemmelaget skapte hele 13 store målsjanser og av disse fant fem baller veien til nettmaskene.

1-0 til pause
Brice Wembangomo åpnet scoringsballet med 1-0 etter 34 minutter, men før det burde hjemmelaget ha puttet både to og tre ganger. At det bare stod 1-0 til pause var et lite under.

På stillingen 1-0 fikk Drammen låne litt mer ball i starten av andre omgang, men en liten halvsjanse der Joacim Heier hadde full kontroll var det nærmeste gjestene kom.

Het Wembangomo

64 minutter var spilt da Josef Myhren Bouchleh doblet ledelsen for Kvik Halden på målgivende pasning fra Wembangomo. Wembangomo var svært god i dag og stod også bak hjemmelagets tredje scoring etter 66 minutter. En herlig scoring der den hurtige høyrekanten driblet seg forbi flere mann og klinket kula opp i krysset.

4-0 var det Dardan Mehmeti som fikk æren av å sette i kassa, men det var Mathias Engebretsen som gjorde et flott forarbeid med tunnel på Drammen-backen og et hardt skudd som keeper måtte gi retur på. Feiringa til Mehmeti var derimot i kjent gammel stil og klart dagens beste.

Fortjent seier
Martin Hoel Andersen satte punktum med 5-0 på overtid, nok en gang assistert av Brice Wembangomo, og Kvik Halden tok en meget fortjent seier uten å spille opp mot sitt beste.

Etter at Fram Larvik måtte avgi poeng mot Nybergsund Trysil klatret Kvik Halden dermed opp til tredjeplass på tabellen.


Kvik Halden - Drammen FK 5 - 0

Pauseresultat: 1-0
Resultat etter fulltid: 5-0
Vis kamprapport

Dato: søndag 26. juli 2015 kl. 18:00
Tilskuere: 163

Mål:
1-0 Brice Wembangomo 34
2-0 Josef Myhren Bouchleh 64
3-0 Brice Wembangomo 65
4-0 Dardan Mehmeti 75
5-0 Martin Hoel Andersen 90

Les mer om kampen her:
Frisk Brice da Kvik lekte (ha-halden.no)
Drammen fikk juling i Halden (dt.no)

Neste kamp er hjemme mot Lørenskog lørdag 1. august kl. 1600!0 Kommentar

- Forventer en tøff kamp på en krevende bane

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jul 2015

Kaptein Dardan Mehmeti nærmer seg 200 kamper for Kvik Halden, og er nok et år en viktig brikke i midtforsvaret til Haldenserne. I mange av årets kamper har han utgjort en svært robust forsvarstrio sammen med Jakob Madsen Lund og Ole Strømsborg, noe han igjen vil gjøre i kampen mot Drammen FK på Halden Stadion i kveld.

Hva tenker du før kampen mot Drammen?
- Dette er en kamp vi skal vinne. Vi skal slå alle lag på hjemmebane! På stadion har vi vært gode, og det skal vi fortsette med. Selv om Drammen kun har tatt 3 poeng hittil, så forventer vi en tøff kamp på en krevende bane.

Hvordan har sesongen vært så langt?

- Sesongen hittil har vært veldig innholdsrik. Hvis jeg skal være helt ærlig så hadde jeg ikke trodd dette på forhånd. Vi har gjort oss til vane å skape cupbomber, og med tanke på at vi har spilt 4 hjemmekamper og 7 bortekamper i serien, så er jeg også veldig fornøyd med poengfangsten.

Hvilke tanker gjør du deg om sesongens 15 siste kamper?
- Vi har alle tiders mulighet til å skape en spennende høst, men da må vi gjøre jobben de neste kampene. Gjør vi det, er ikke topplagene lenger unna enn at vi puster dem i nakken. De vil sikkert føle et press, og det presset blir enda større når de kommer på Halden stadion! Av de 15 resterende kampene, så har vi 9 hjemmekamper. 9 kamper på stadion igjen!! Det har vært fantastisk å spille på hjemmebane i år. Vi har vært med på å skape uforglemmelig øyeblikk for oss selv og mange haldensere. Det har vært flere tilskuere og mange flere barn på stadion. Dette setter vi spillere stor pris på, og det er med på å skape et godt miljø i klubben. Møtt opp og støtt oss frem til flere slike øyeblikk, også kan kanskje barna være med på "sa sa sa" i garderoben etter kampen:) Vi gleder oss til fortsettelsen!

0 Kommentar

Tilbake på eget gress!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2015
Kvik Halden fikk en flott start på høstsesongen da de på onsdag vant 2-1 borte mot Lillestrøm 2. Denne helgen er det endelig hjemmekamp på Halden Stadion igjen, og gjestene er nyopprykkede Drammen FK.

Drammen har hatt et blytungt comeback til 2. divisjon etter noen år i divisjonen under. Laget startet sesongen med en flott 4-3 seier borte mot Lillestrøm 2 i serieåpningen. Noen dager etter den inspirerende seriestarten så tapte de 5-1 borte mot Skeid i første runde av NM, og etter det har det faktisk blitt hele 11 strake tap i serien.
Drammen har fått en formidabel oppgave foran seg hvis de skal klare å berge plassen i divisjonen, de har 11 poeng opp til sikker plass og på plassene rett over streken finner man sterke lag som Ørn-Horten og Nybergsund/Trysil.
Forrige helg møtte de Gjøvik/Lyn på hjemmebane, en kamp som lenge var jevn og spennende, men som til slutt endte med 3-1 seier for bortelaget.

Kvik Halden startet som kjent høstsesongen med en oppløftende seier borte mot Lillestrøm 2. Spillet var ikke helt tilbake på det nivået man hadde i store deler av vårsesongen, men glimtvis viste Haldenserne hva de er gode for.
Dermed et laget oppe på en fjerdeplass på tabellen, likt med Fram Larvik på plassen over, men med en kamp mindre spilt.
Kvik Halden har 21 poeng på 11 kamper, nesten 2 poeng i snitt. Med tanke på at 7 av 11 kamper er spilt på bortebane er det absolutt en godkjent poengsanking til nå, faktisk er det den beste starten etter opprykket til 2. divisjon.

Forrige kamp manglet både Jiress Suka Suka og Ole Strømsborg på grunn av karantene, de er nå tilgjengelige igjen.
I tillegg har Kvik Halden hentet inn to nye spillere i Andreas Mellby og Badr Rahhaoui. Begge er dessverre tvilsomme til helgens kamp grunnet småskader, men med en rask restitusjon kan begge være å se i troppen.
Harold Mufoncol skadet seg svært uheldig i showkampen mot HK Halden i midten av juni, og er dessverre fortsatt ute av spill.

Mot Lillestrøm 2 brukte Kvik Halden en ny formasjon, men er ventet å gå tilbake til det kjente mot Drammen. Hvem som starter oppgjøret er ikke bestemt enda, men man bør forvente en heltent gjeng som endelig skal spille kamp på eget gress igjen!

Kampstart er 1800 - Vel møtt!0 Kommentar

Angrepsspiller klar for Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Jul 2015
Badr Rahhaoui fra Sarpsborg 08 skal spille for Kvik Halden denne høsten.
G18 landslagsspilleren blir regnet som et stort talent, men har fått mange rutinerte spillere foran seg i køen i Sarpsborg 08 som gjør at sjansene for spilletid er små.

Badr er rask og løpssterk med stor innsats som sitt varemerke, med andre ord en spiller som vil passe godt inn i Kvik Halden sitt tropp.
Overgangen er formelt i orden, men grunnet en mindre skade vil Badr først være i full trening fra mandag.

Forsterkningen gir Kvik Halden en sårt tiltrengt bredde og økt konkurranse om plassene på laget, noe som utvilsomt kommer godt med i sesongens resterende 15 seriekamper.0 Kommentar

Første hjemmekamp siden 6 juni!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Jul 2015
På søndag er det endelig klart for fotballkamp på Halden Stadion igjen. Forrige gang Kvik Halden spilte kamp på hjemmebane var mot Nybergsund/Trysil på Kvik Halden Dagen 6. juni.

Den kampen endte med seier, som alle de andre fotballkampene Kvik Halden har spilt på Halden Stadion i år.
4 seriekamper og 2 cupkamper har alle gitt et jublende hjemmelag, og på søndag er det nye muligheter.

Kvik Halden har hatt gleden av en økende interesse blant Haldenserne denne sesongen. Tilskuersnittet har hittil i år vært på over 350 tilskuere, noe som er en klar økning fra de siste sesongene. I tillegg var over 2500 mennesker innom de to cupkampene mot Fredrikstad og Strømsgodset.
Dette setter klubben selvsagt utrolig stor pris på, og håper mange møter opp for å støtte laget også denne helgen!

Vel møtt på Halden Stadion førstkommende søndag klokken 1800!

0 Kommentar

Ny spiller klar for Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Jul 2015Takk til Sebastian Eriksen i Halden Arbeiderblad for tillatelse til bruk av bildet.


Både Kristoffer Sternfoss og Oskar Sverrisson har forlatt Kvik Halden denne sommeren, og dermed har det vært viktig å få på plass nye spillere før de resterende kampene denne sesongen.

Andreas Melleby er første tilvekst denne sommeren, han kommer på lån fra Sarpsborg 08.
Andreas er 19 år, venstrefot, teknisk godt skolert og har i år spilt junior interkrets samt rekruttfotball i 3. divisjon. Først og fremst skal han bekle en rolle på midtbanen eller venstrekanten.

Andreas har allerede hatt sin første trening med Haldenserne og skal etter planen være spilleklar mot Drammen på søndag.0 Kommentar

Full pott i LSK-hallen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jul 2015Høstsesongen er i gang og Kvik Halden måtte virkelig kjempe for poengene borte mot Lillestrøm 2. En sen scoring av Drilon Turkaj sørget for seier og tre poeng.

Se bilder fra kampen her.

Til tross for tabellposisjonen og stusselige tre poeng på de første elleve kampene hadde LSK 2 en rekke spillere med individuelle ferdigheter enhver 2. divisjonstrener kunne ønsket seg i sin stall og på banen fremstod laget langt bedre enn på papiret.

Kun kaffe
Det var også hjemmelaget som var best den første halvtimen i LSK-hallen, der rammen rundt kampen minnet mer om en treningskamp i januar enn en viktig seriekamp i juli, uten speaker, kaldt og mørkt og en kiosk som kun solgte kaffe – og varme pølser et stykke ut i første omgang.

LSK 2 hadde tre gigantsjanser i løpet av de første 30 minuttene, men keeper Joacim Heier holdt Kvik Halden inne i kampen.

Scoring før pause
Først da Mathias Engebretsen fyrte av en suser som så vidt snek seg utenfor kryssstanga ble det fart i Kvik-laget. Samme mann hadde en ny stor sjanse da LSK-keeper Faye Lund tappet seg ut, men ballen gikk i tverrliggeren.

Kvik Halden var i dytten og to minutter før hvilen satte Almir Taletovic inn 0-1 etter et flott angrep.

Omdiskutert scoring
Fem minutter ut i andre omgang var det Martin Hoel Andersen som traff aluminiumen bak LSKs sisteskanse. Tre minutter senere fikk hjemmelaget frispark på midtbanen. Mathias Engebretsen ble liggende etter duellen, men LSK tok frisparket kjapt, stormet i angrep og satte ballen i nettmaskene – til store protester fra Kvik Halden. Målet ble godkjent og lagene var like langt på stillingen 1-1.

Turkaj matchvinner
Det var en jevn andre omgang og kampen kunne vippet begge veier mot slutten. Heldigvis vippet den i favør Kvik Halden som kunne slippe jubelen løs da Drilon Turkaj dyttet inn 1-2 seks minutter før slutt.

LSK sendt fram alt og alle i noen spennende sluttminutter, men det endte 1-2 i gymsalen til Lillestrøm og med tre poeng avanserte Kvik Halden til fjerdeplass på tabellen.

Lillestrøm 2 - Kvik Halden 1 - 2

Pauseresultat: 0-1
Resultat etter fulltid: 1-2
Vis kamprapport

Dato: onsdag 22. juli 2015 kl. 19:00
Sted: LSK-hallen
Tilskuere: 100
Dommer: Knut Ivar Strømstad, Rommen SK

Mål:
0-1 Almir Taletovic 42
1-1 Markus Dahlen Brændsrød 52
1-2 Drilon Turkaj 82

Les mer om kampen her:
Drilon sikret Kvik-seier (ha-halden.no)

Neste kamp er hjemme mot Drammen førstkommende søndag kl. 1800!0 Kommentar

Brice Wembangomo fortsetter i Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Jul 2015

Sarpingen Brice Wembangomo kom før sesongen på lån fra Sarpsborg 08, i førsteomgang frem til sommeren. Nå er alle parter enige om at Brice skal fullføre sesongen i Halden.

Dermed er unggutten klar for å fosse nedover kantene for Kvik Halden i de 16 resterende seriekampene.0 Kommentar

Klare for å starte høstjakta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jul 2015

Klare for å starte høstjakten!

Kvik Halden har hatt 12 treningsøkter siden den korte ferien var slutt torsdag for halvannen uke siden, i morgen er høstsesongen i gang borte mot Lillestrøm sine lovende rekrutter.

Lillestrøm rykket opp til 2. divisjon før årets sesong med sitt rekruttlag. Comebacket i divisjonen har vært tøft for det unge mannskapet og har laget kun plukket 3 poeng på sine 11 kamper i årets sesong.

Lillestrøm sitt a-lag har det siste par årene vært gjennom en stor opprydning økonomisk og har i år basert seg på en A-stall bestående av svært mange unge og lovende spillere. Dette har betydd at rekruttlaget stort sett har mønstret et svært ungt mannskap med en blanding av unge A-lagsspillere og spillere fra juniorlaget.
Allikevel skal man ikke ta lett på oppgaven, for ser man bak resultatene så har Lillestrøm spilt mange jevne kamper, og tapt knepent mot flere gode motstandere.

Kvik Halden har en god vårsesong bak seg, og går til høsten med optimisme og selvtillit.
Kvik Halden har vært skånet for skader og mange karantener hittil i år, men i onsdagens kamp vil man få testet troppens bredde.
Oskar Sverrisson har dratt hjem til Sverige av familiære årsaker, Ole Strømsborg og Jiress Suka Suka er ute med karantene og Harold Mufoncol er nettopp tilbake fra skade.

Kampstart er 1900 på Lillestrøm, vi ønsker gutta lykke til!
0 Kommentar

Ny hjemmeside!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jul 2015


Endelig er vår nye hjemmeside publisert!
Kvik Halden FK har, med unntak av en liten oppussing i 2008, hatt samme hjemmeside siden 2001(!).
Dermed var det på høy tid med en ny og oppdatert versjon, som skal fungere like godt for bredden som for toppen.

I tiden fremover blir det mye jobb både for administrasjonen og de enkelte lagene med å mate inn informasjon.
I mellomtiden finner dere både den gamle hjemmesiden og ungdomssidene ved å gå fanen som heter "klubben".

Administrasjonen setter stor pris på tilbakemeldinger om hva dere kunne tenke dere å ha på den nye hjemmesiden, så skal vi etter beste evne forsøke å oppfylle alle ønsker!

Velkommen til nye sider skal alle være!


0 Kommentar

Uppsummering efter halva sesongen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2015

Nu när halva säsongen har gått, Pre-season inräknad tänkte jag göra en liten summering av resultat, prestation, cup äventyr samt framtiden.


När vi drog igång i början av januari visste vi nog inte riktigt vad som väntade, varken jag som ny tränare, spelare eller klubb. Mkt av januari handlade om inventering av kvaliteter som fanns men också saknades. Kjetil och jag landade tidigt på att den fysiska statusen inte var bra nog och lade konsekvent in löpning samt styrketräning
2 ggr/veckan utöver den vanliga fotbollsträningen. Jag kan väl knappast påstå att det bara var muntra miner på måndagar samt torsdagar när 2,5 tim/träningarna hölls 

Jag skrattar idag gott vid minnet av Jakobs gnäll, Oles vaggande fram o tillbaka när stelheten slog in samt Drilon som bara oförtröttligt springer vidare. Men det råder ingen tvekan att det har varit en stor betydelse för den framgång vi har haft i vår samt att spelarna idag i princip inte har varit skadade. Samtidigt är det viktigt att vi förstår att all träning är färskvara samt att vi skapar vår egen framgångssaga alternativt misslyckande. För att förklara det väldigt enkelt, det vi gör i form av intensitet, kvalitet, attityd på träningen är också det vi kan kvittera ut i poäng och tabellposition i höst.

Det är många spelare som gått från klarhet till klarhet under våren och älskat matcher av betydelse. Att vårt fantastiska cup äventyr i år säkert kostat oss 5-8 poäng i seriespelet är jag inte i något tvivel om, det är inte bara att matcherna varit fysiskt krävande utan framförallt mentala urladdningar av euforisk glädje mellan spelare, ledare och supportrar, och jag har njutit varje sekund. När ”myggen” slår in den avgörande straffen mot godset infinner sig ngn form av rus tillstånd av glädje, eufori och enorm stolthet. Den känslan är omöjlig att beskriva samt att man bara vill ha mer o mer o mer……

Men A-laget i all ära, KLUBBEN har tagit det största steget sedan jag kom i nov. I form av
Fadderordning och öppenhet, FFO och Akademi verksamheten som startar i höst är bara några av dem positiva saker som sker om dagen. Det planläggs också en höstcamp till höstferien som kommer att bli väldigt bra.

Hur ser då framtiden ut?
Börjar vi med att titta på spelarlogistiken har vi tappat spelare under resan, detta är också fullt naturligt. Vi pratar spelare som ej klarar konkurrenssituationen eller saknar mamma/pappa . I skrivande stund mister vi Oscar Sverrisson som av personliga skäl flyttar tillbaka till Sverige, det bör tilläggas att Oscar varit ryddig i processen som varit och ingen skugga skall falla över honom. Men spelartruppen är tunn och det har varit ett stort slitage på start 11.an, därför letar vi ersättare till bla Oscar men också på flera positioner inför höststarten och både hoppas samt tror att några skall presenteras inom kort

Jag tror att merparten som känner och älskar klubben ser att saker går åt rätt håll, men precis som jag skrev om träning, allt vi gör är färskvara och vi får aldrig bli för nöjda utan vi måste hela tiden sträva efter att göra saker ännu bättre på alla plan. Både på och utanför banan.

Avslutningsvis hoppas jag att ni möter upp på stadion i höst med passion, entusiasm och höga ambitioner, ni som vi önskar elitfotboll i Halden.
Låt oss tillsammans göra drömmen verklig.


Trevlig sommar!


Glenn
0 Kommentar

Treningstider

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Mar 2015

Her er treningstidene til Gutter 2003:

Mandag 1830 - 2000
Torsdag 1830 - 2000
Fredag 1830 - 2000

Forfall må meldes seinest 1200 samme dag, alle husker leggskinn og drikkeflaske.
Vel møtt!


0 Kommentar

FOTBALL ER GØY

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2015Lorem ipsum dolor sit amet, ei vim nominati deterruisset, ius autem fuisset adipisci ei. Efficiantur disputationi vim in, alia appetere postulant qui an. Mel detraxit sensibus et, mazim errem nonumes at est. Augue causae audire ius ne. Falli audire vis ne, mundi vitae mentitum pro at.
Elit omnium vocibus ea usu, labore vulputate ut eum. Dicat commune pericula eum ei, qui cibo convenire intellegam ea. Percipit expetendis ne mea. Ea has persecuti quaerendum, rebum doctus adipisci duo an. Nec nullam noluisse patrioque et, oporteat delicata principes sed ne.


Cu sea brute comprehensam, quo dicit meliore blandit ad. In iracundia quaerendum per, sit paulo pericula an. Ea vim facilis consequuntur. In vix luptatum principes, aperiam argumentum eu sed.Lorem ipsum dolor sit amet, ei vim nominati deterruisset, ius autem fuisset adipisci ei. Efficiantur disputationi vim in, alia appetere postulant qui an. Mel detraxit sensibus et, mazim errem nonumes at est. Augue causae audire ius ne. Falli audire vis ne, mundi vitae mentitum pro at.
Elit omnium vocibus ea usu, labore vulputate ut eum. Dicat commune pericula eum ei, qui cibo convenire intellegam ea. Percipit expetendis ne mea. Ea has persecuti quaerendum, rebum doctus adipisci duo an. Nec nullam noluisse patrioque et, oporteat delicata principes sed ne.
Cu sea brute comprehensam, quo dicit meliore blandit ad. In iracundia quaerendum per, sit paulo pericula an. Ea vim facilis consequuntur. In vix luptatum principes, aperiam argumentum eu sed.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline