Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Trenerteam på G14 på plass

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Nov 2018

Klubbens G13 lag vant i år kretsmesterskapet, og neste år beholder de Jørgen la Cour som hovedtrener. Med seg i trenerteamet får han Ole Jacob Herft.

Spennende årgang
G2005 er en svært spennende årgang i klubben, og er godt representert på fylkets kretslag. I tillegg har de i år vist veldig god utvikling, og hovedtrener Jørgen la Cour har gjort en god jobb med spillergruppen. For å styrke utviklingstilbudet ytterligere har klubben i dag kommet til enighet med videre engasjement for Jørgen, samtidig som Ole Jacob Herft blir med i trenerteamet.

Godt samarbeid
Jørgen og Ole Jacob har i 2018-sesongen hatt ansvar for klubbens juniorlag, der de har samarbeidet svært godt i treningshverdagen. Dette håper vi nå klubbens G14 lag vil dra nytte av i 2019-sesongen. Begge trenerne er utviklingsorienterte, og legger vekt på at spillerne skal utvikle seg mest mulig.

Nok en styrking av ungdomsavdelingen
Tidligere i høst ble det klart at Jan Schönfelder tar over klubbens juniorlag, og at nå Jørgen og Ole Jacob blir trenerteamet på G14 års-laget er nok et tegn på klubbens satsning i ungdomsavdelingen. Egenutvikling av spillerene er svært viktig for klubben, og det blir svært spennende å se utfallet av denne satsningen om et par år.Levert av IdrettenOnline