Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Merovci avgjorde for Kosovo G16

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2019


Muharrem Merovci kom godt ut av sin debut for Kosovo G16 landslag i Luxembourg tirsdag kveld. Den unge spissen som til daglig spiller på klubbens G04 lag kom inn 20 min før slutt og avgjorde kampen for Kosovo.

Muharrem er på sin første landslagssamling. Den målfarlige spissen har i en årrekke bøttet inn mål for klubbens G04 lag. Derfor var det ekstra gledelig at Merovci lykkes også når han fikk sjansen blant Kosovo`s beste 16-åringer.

Muharrem hospiterte nylig for Sarpsborg 08 i Nasjonal serien for G16. Der markerte han seg med å score to mål i seieren over Mjøndalen.

Torsdag kveld får Muharrem sin andre sjanse i landslagsdrakten når Luxembourg og Kosovo møtes til ny kamp i Luxembourg. Vi ønsker lykke til!0 Kommentar

G2005 til semifinalen i Adidas cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2019


Kvik Halden FK talentfulle 05 årgang har i år valgt å delta i Adidas cup. Cupen er et uoffisielt NM for gutter 13-16 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill fra mars til september. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik 21.-22 september.


Det var 60 lag påmeldt fra hele landet og vi kom i gruppespill med Rælingen, Kolbotn og Askim. Det resulterte i 3 seire og 19 - 1 i målforskjell.

Vi var dermed klare for 1/16 dels finale og Oppsal G05 elite stor for tur, de leder sin avdeling i Oslo og skulle vise seg å bli en tøff motstander på Strupe. Etter et lite overtak til gjestene i første del av kampen tok polkagrisene mere og mere over kampen. Resultatet ble tilslutt 3-0 og en sikker hjemme seier. 


Trekningen videre gjorde at gutta fra Strupe igjen skulle møte et lag fra Oslo. Denne gangen Øvrevoll Hosle i 1/8 dels finalen. I Oslo er alle lagene i 1 divisjon fordelt på 3 avdelinger og vi skulle altså møte nok en avdelingsleder. Dette laget hadde egentlig ikke en sjanse og ble sendt hjem fra Strupe med 3-0 tap.

Siste hinder før et evt. sluttspill på Gjøvik var Sprint Jeløy fra Moss. Kampen ble spilt denne mandagen og Sprint er et godt lag som vi ikke har tapt for tidligere. Heldigvis var 14 åringene fra Halden skikkelig påskrudd og tente for oppgaven. Etter et lite overtak til Sprint de første 10 minuttene gjorde trener Jørgen La Cour Strand et taktisk grep, i forhold til press og formasjon, og vi tok over kampen fullstendig. Det stod 2-0 til oss ved pause etter 2 scoringer av Benjamin Kielland. Den ene sjansen Sprint hadde rett før pause reddet keeper Henrik Norderhaug mesterlig.


Som vanlig gikk hjemmelaget hardt ut etter pause, men forsvaret vårt var bunnsolid og Sprint slapp ikke til, vi var mye nærmere 5-0 enn Sprint var en redusering. Dette laget er meget giftig på overganger og kontringer og vi løp rett og slett motstanderen i senk, noe de har gjort mot alle de har møtt. Rett før slutt snøt også dommeren innbytter Lukas Lundberg for årets mål, han dro enkelt av stopperen til Sprint og curlet ballen  i en perfekt bue over keeper, ballen traff klokkerent i krysset og spratt ned en halv meter innenfor streken, 22 spillere inkl. begge lags innbytterbenker applauderte for et flott mål, men dommeren vinket spillet videre.


Kampen endte 2-0 til oss og laget kunne slippe jubelen løs med bølgen foran alle tilreisende foreldre og tilskuere. Nå venter semifinale og sluttspill på Gjøvik. Vi skal møte Vidar fra Rogaland og i den andre semifinalen er KFUM Oslo allerede klar mens Ham Kam og Grane IL fra Arendal sloss om den siste plassen. Målet om sluttspill er altså nådd og nå blir alt bare bonus.


14 åringene våre gjør det også meget godt i KM sluttspillet hvor de leder sin avdeling ganske klart samtidig kjemper breddelaget i toppen av breddeserien med en foreløpig 3 plass. Det blir spennende å følge årgangen videre.


 


 


0 Kommentar

"Ingen er bare hva du ser"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Mai 2019Kviks gutter 2005 hadde søndag kveld besøk av Trond Henriksen fra Kirkens Bymisjon. 

Han holdt et foredrag «ingen er bare hva du ser», som tok for seg fengelsliv, rusmiddelbruk, ungdomslivet samt viktigheten av venner og familie. Tøffe historier fra et tøft liv. Gutta satt stor pris på foredraget og fulgte godt med underveis. 

Som takk for innsatsen bidrar foreldregruppa og sponsorer (PipeEksperten AS og Tema Regnskap Øst AS) med tilsammen kr 4650 til Kirkens Bymisjon og deres BY-park-prosjekt.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat for årgangen.0 Kommentar

Klare for Future Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2019Kvik Halden G14 og Haldenalliansen reiser til Gøteborg og FutureCup i påskehelgen. 

G2005  har 17 spillerene med på alliansen og dette laget stiller i eliteklassen. Breddelaget stiller i nettopp bredde klassen og de skal prøve seg mot dansk og svensk motstand. 

Spillerne gleder seg til en flott helg i Gøteborg med strålende sol og mye godt spill. Foreldre og søsken til spillerne valfarter også til storbyen og etter at stort og smått er telt opp er det bestilt bord til ca 60 stk tilskuere for bespisning i morgen kveld på påskeaften. 

Vi ønsker alle lykke til. Oppdatering på resultater vil komme underveis i turneringen.


0 Kommentar

Finaleseier for G15!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2019


Klubbens gutter 2004 kvalifiserte seg til finalen i OBOS seire mot Råde (12-0), Tune (4-0), Trosvik (5-1) og Borgen (9-1). I finalen ventet Ås, et lag som imponerte stort i sin pulje og som er ventet å kjempe helt i toppen av årets KM-serie.

Et fysisk sterkt Ås-lag gikk ut veldig aggressivt, og skapte litt trøbbel for de unge polkagrisene i åpningsminuttene. Men de klarte ikke å skape de store sjansene, og en jevn førsteomgang så ut til å ebbe ut i 0-0. Men haldensere fikk corner fra høyre, og foran mål kriget Mats Vik Pettersen inn 1-0.

I pausen ga trener Kent Hansen klar beskjed om å unngå balltap sentralt for å hindre farlige Ås-overganger. Det lyktes laget med, og etter pause var de rødhvite klart best. Vinterens løpetreninger har tydeligvis gitt uttelling, for de var haldensere som orket klart mest på den store banen i Østfoldhallen. Kaptein Johannes Waaler Lindquist raget høyest på en corner og skallet inn 2-0. Så var det Edmond Peci sin tur, han scoret sitt første mål for klubbe etter overgangen fra TTIF i vinter, med et fint langskudd fra 20 meter. Mot slutten av kampen kom Muharrem Merovci inn, og til tross for  noen ukers skadefravær, brukte han ikke mer enn noen minutter på å sette inn 4-0 etter en flott enkeltmannsprestasjon.

En solid gjennomført kamp av haldensere, og 17 spillere fikk bra med spilletid. Nå venter tre uker med finsliping av formen fram til seriestart i KM 23. april.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline