Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

G16 til 2.runde i NM!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019


Klubbens G16 lag tok i mot Bækkelaget til første runde i NM søndag ettermiddag på Strupe. I ufyselig vær var det spillet G16 gutta viste som varmet.

De første 5 minuttene var ganske jevnspilt, med et par sjanser begge veier. Så tar hjemmelaget mer og mer over og styrer kampen den første halvdelen av omgangen, men sjansene uteblir. Bækkelaget jobber seg inn i kampen og har et par farlige kontringer før haldensere tar tilbake kontrollen mot slutten av omgangen i en omgang som ender uten mål.

Etter pause fortsetter hjemmelaget det gode spillet, til tider er det nå klasseforskjell. Et kvarter ut i omgangen scorer Isa et vakkert mål etter en fin flikk fra Andreas. Kvik fortsetter å ha kontroll og skaper flere sjanser dog uten uttelling.
Ut av mer eller mindre intet og mot spillets gang får Bækkelaget en scoring. De utnytter et svakt tilbakespill og utligner nådeløst. Slutten av omgangen bærer preg av stress fra begge lag, der begge lag vil mye, men sjansene settes ikke og det er klart for ekstraomganger.

Den første omgangen er veldig lik avslutningen på andre omgang og ebber ut uten scoring.
Den andre ekstraomgangen går mot slutten når Isa scorer sitt andre for dagen etter godt gjennomspill av Gustav, 2-1 til haldensere og avansementet er sikret!

All honnør til samtlige gutter som bidro på og utenfor banen. Dette var en lagseier!

Vi gratulerer G16 med avansementet.NM kamp på Strupe i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Klubbens G16-lag har gjennom godt spill i OBOS-Cup kvalifisert seg til NM, og i morgen kl. 16.00 spilles 1. runde av NM på Strupe KG.

God vinter
G16 har hatt en meget god start på årets sesong, og har fortsatt til gode å tape en kamp. Vi vant gruppen vår i OBOS cup uten å avgi et eneste poeng. Den største prestasjonen kom i 6-4 seieren mot Trosvik, da det offensiv spillet var strålende. Utover har også det defensive begynt å sitte bedre, og vi har holdt nullen to kamper på rad.

Ukjent motstander
Hovedtrener Eirik Horvath sier følgende om morgendagens kamp: "Vi vant nylig semifinalen i OBOS cup, så vi har også en finale som venter der utover i mars motstanderen i NM er Bækkelaget. Det er et lag vi ikke vet altfor mye om, annet enn at det er et godt fotballag. Vi har stor tro på egne ferdigheter og skal angripe kampen ved å spille vårt eget spill, jeg er sikker på at det blir en underholdende fotballkamp!"

Det vil bli åpen kiosk fra 12.00, da det spilles kamper for klubbens G14 lag både 12.00 og 14.00. Dermed har du muligheten til å tilbringe søndagen med masse ungdomsfotball på Strupe KG i morgen (pga værmeldingene vil det bli satt opp partytelt i forbindelse med kiosken). Trenerteam på G14 på plass

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Nov 2018

Klubbens G13 lag vant i år kretsmesterskapet, og neste år beholder de Jørgen la Cour som hovedtrener. Med seg i trenerteamet får han Ole Jacob Herft.

Spennende årgang
G2005 er en svært spennende årgang i klubben, og er godt representert på fylkets kretslag. I tillegg har de i år vist veldig god utvikling, og hovedtrener Jørgen la Cour har gjort en god jobb med spillergruppen. For å styrke utviklingstilbudet ytterligere har klubben i dag kommet til enighet med videre engasjement for Jørgen, samtidig som Ole Jacob Herft blir med i trenerteamet.

Godt samarbeid
Jørgen og Ole Jacob har i 2018-sesongen hatt ansvar for klubbens juniorlag, der de har samarbeidet svært godt i treningshverdagen. Dette håper vi nå klubbens G14 lag vil dra nytte av i 2019-sesongen. Begge trenerne er utviklingsorienterte, og legger vekt på at spillerne skal utvikle seg mest mulig.

Nok en styrking av ungdomsavdelingen
Tidligere i høst ble det klart at Jan Schönfelder tar over klubbens juniorlag, og at nå Jørgen og Ole Jacob blir trenerteamet på G14 års-laget er nok et tegn på klubbens satsning i ungdomsavdelingen. Egenutvikling av spillerene er svært viktig for klubben, og det blir svært spennende å se utfallet av denne satsningen om et par år.Levert av IdrettenOnline