Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

"Ingen er bare hva du ser"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Mai 2019Kviks gutter 2005 hadde søndag kveld besøk av Trond Henriksen fra Kirkens Bymisjon. 

Han holdt et foredrag «ingen er bare hva du ser», som tok for seg fengelsliv, rusmiddelbruk, ungdomslivet samt viktigheten av venner og familie. Tøffe historier fra et tøft liv. Gutta satt stor pris på foredraget og fulgte godt med underveis. 

Som takk for innsatsen bidrar foreldregruppa og sponsorer (PipeEksperten AS og Tema Regnskap Øst AS) med tilsammen kr 4650 til Kirkens Bymisjon og deres BY-park-prosjekt.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat for årgangen.
Klare for Future Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2019Kvik Halden G14 og Haldenalliansen reiser til Gøteborg og FutureCup i påskehelgen. 

G2005  har 17 spillerene med på alliansen og dette laget stiller i eliteklassen. Breddelaget stiller i nettopp bredde klassen og de skal prøve seg mot dansk og svensk motstand. 

Spillerne gleder seg til en flott helg i Gøteborg med strålende sol og mye godt spill. Foreldre og søsken til spillerne valfarter også til storbyen og etter at stort og smått er telt opp er det bestilt bord til ca 60 stk tilskuere for bespisning i morgen kveld på påskeaften. 

Vi ønsker alle lykke til. Oppdatering på resultater vil komme underveis i turneringen.Finaleseier for G15!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2019


Klubbens gutter 2004 kvalifiserte seg til finalen i OBOS seire mot Råde (12-0), Tune (4-0), Trosvik (5-1) og Borgen (9-1). I finalen ventet Ås, et lag som imponerte stort i sin pulje og som er ventet å kjempe helt i toppen av årets KM-serie.

Et fysisk sterkt Ås-lag gikk ut veldig aggressivt, og skapte litt trøbbel for de unge polkagrisene i åpningsminuttene. Men de klarte ikke å skape de store sjansene, og en jevn førsteomgang så ut til å ebbe ut i 0-0. Men haldensere fikk corner fra høyre, og foran mål kriget Mats Vik Pettersen inn 1-0.

I pausen ga trener Kent Hansen klar beskjed om å unngå balltap sentralt for å hindre farlige Ås-overganger. Det lyktes laget med, og etter pause var de rødhvite klart best. Vinterens løpetreninger har tydeligvis gitt uttelling, for de var haldensere som orket klart mest på den store banen i Østfoldhallen. Kaptein Johannes Waaler Lindquist raget høyest på en corner og skallet inn 2-0. Så var det Edmond Peci sin tur, han scoret sitt første mål for klubbe etter overgangen fra TTIF i vinter, med et fint langskudd fra 20 meter. Mot slutten av kampen kom Muharrem Merovci inn, og til tross for  noen ukers skadefravær, brukte han ikke mer enn noen minutter på å sette inn 4-0 etter en flott enkeltmannsprestasjon.

En solid gjennomført kamp av haldensere, og 17 spillere fikk bra med spilletid. Nå venter tre uker med finsliping av formen fram til seriestart i KM 23. april.Jenter13 vinnere av OBOS cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mar 2019

Kvik Halden J13 med overbevisende seier i dagens OBOS finale i Østfoldhallen.

Trener Lars Erik Pettersen skriver følgende:

Kvik Jenter 13 hadde fire seire av fire mulige i sitt puljespill og var klar for finale mot Skjeberg i Østfoldhallen. Skjeberg er et lag vi har møtt flere ganger tidligere og da har vi slått de ganske greit.

Siden i sommer har Skjeberg fått ny trener, flere nye spillere og satser hardere. Det merket vi også i dag. Skjeberg har løftet seg mange hakk og de var «på» fra første stund. De hadde spillet de første 5 til 10 minuttene og spillet forgikk på vår banehalvdel. Etter ca 10 minutter fikk vi en corner som går via keeper og vi leder 1-0.  Herfra og ut kampen var Kvik det beste laget og vi overtok spillet mer og mer. I 23 minutt blir det 2-0 og det er stillingen til pause.

Vi starter 2. omgang med et nytt mål og vi leder 3-0. Andre omgang er bedre enn 1. omgang for Kvik sin del og vi er mer «på». (Tror Skjeberg hadde en sjanse på mål i løpet av hele 2. omgang og det var et stolpeskudd. )Vi har mange sjanser i andre omgang og mange gode løp på kantene og skaper mange situasjoner foran mål. I 27. minutt får vi inn enda et mål og vi vinner komfortabelt 4-0. Målscorere i dag var Cajsa (3) og Maren (1). Assister Melissa og Eline.

Hele laget i dag gjør en bra innsats i dag. Forsvaret vårt er gode på å pakke inn spissen til Skjeberg, men vi merker nå at vi blir utfordret mer på fart og det fysiske i forhold til tidligere. Skal vi holde tritt framover må vi fortsette det gode arbeidet vi gjør på trening med høyt tempo, raske omstillinger og tøffe dueller.

Vi gratulerer!!G16 til 2.runde i NM!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019


Klubbens G16 lag tok i mot Bækkelaget til første runde i NM søndag ettermiddag på Strupe. I ufyselig vær var det spillet G16 gutta viste som varmet.

De første 5 minuttene var ganske jevnspilt, med et par sjanser begge veier. Så tar hjemmelaget mer og mer over og styrer kampen den første halvdelen av omgangen, men sjansene uteblir. Bækkelaget jobber seg inn i kampen og har et par farlige kontringer før haldensere tar tilbake kontrollen mot slutten av omgangen i en omgang som ender uten mål.

Etter pause fortsetter hjemmelaget det gode spillet, til tider er det nå klasseforskjell. Et kvarter ut i omgangen scorer Isa et vakkert mål etter en fin flikk fra Andreas. Kvik fortsetter å ha kontroll og skaper flere sjanser dog uten uttelling.
Ut av mer eller mindre intet og mot spillets gang får Bækkelaget en scoring. De utnytter et svakt tilbakespill og utligner nådeløst. Slutten av omgangen bærer preg av stress fra begge lag, der begge lag vil mye, men sjansene settes ikke og det er klart for ekstraomganger.

Den første omgangen er veldig lik avslutningen på andre omgang og ebber ut uten scoring.
Den andre ekstraomgangen går mot slutten når Isa scorer sitt andre for dagen etter godt gjennomspill av Gustav, 2-1 til haldensere og avansementet er sikret!

All honnør til samtlige gutter som bidro på og utenfor banen. Dette var en lagseier!

Vi gratulerer G16 med avansementet.Levert av IdrettenOnline